Ori and the blind forest: definitive edition (pc) digital (414747)

Produkt Ori and the blind forest: definitive edition (pc) digital (414747) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Ori and the blind forest: definitive edition (pc) digital (414747) upraviť a produkt hľadať znova.

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (PC) DIGITAL (414747)

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (PC) DIGITAL (414747)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a logická, Ručně kreslená grafika ti vyrazí dech a jakmile ho nahodíš, tak ti ho znova vyrazí velmi košatý strom dovedností. Poměrně rozsáhlá RPG stránka hry pozmění malého hrdinu Oriho v docela silný stroj na likvidaci nepřátel. Dokáže střílet přesně i daleko a to samozřejmě i v mnohanásobných salvách a s krásnými efekty. Také se z něj ale stává zkušený akrobat. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Okouzlující a audiovizuálně nádherná plošinovka, kterou lze bez výhrad doporučit každému, komu není tento žánr zcela proti srsti - Hrej.cz. Alternativní plošinovka v dokonalém zpracování.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (PC) DIGITAL (414747) , Ori and the blind forest: definitive edition - xbox digital (g7q-00022)

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00022)

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00022)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a logická, Ručně kreslená grafika ti vyrazí dech a jakmile ho nahodíš, tak ti ho znova vyrazí velmi košatý strom dovedností. Poměrně rozsáhlá RPG stránka hry pozmění malého hrdinu Oriho v docela silný stroj na likvidaci nepřátel. Dokáže střílet přesně i daleko a to samozřejmě i v mnohanásobných salvách a s krásnými efekty. Také se z něj ale stává zkušený akrobat. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Okouzlující a audiovizuálně nádherná plošinovka, kterou lze bez výhrad doporučit každému, komu není tento žánr zcela proti srsti - Hrej.cz. Vypnuto Alternativní plošinovka v dokonalém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00022) , Grand theft auto: the trilogy (gta) - the definitive edition - xbox digital (g3q-01293)

Mafia Definitive Edition - PC DIGITAL (948172)

Mafia Definitive Edition - PC DIGITAL (948172)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: akční, - kompletní remaster původní hry s vylepšenými herními mechanismy, rozvinutějším příběhovým pozadím, novými filmečky a mnohem více. A to včetně kompletní lokalizace s českým dabingem. % Hra od studia Hangar 13, Mafia Definitive Edition, je remake české akční adventury, kterou vydává společnost 2K Games Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Návrat do Lost Heaven ve skvostném provedení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Žihadla 30. let si v remaku první Mafie vychutnáme v novém grafickém kabátku. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia Definitive Edition - PC DIGITAL (948172) , Shadow of the tomb raider: definitive edition - xbox digital (g3q-00840)

Mafia II Definitive Edition - PC DIGITAL (948181)

Mafia II Definitive Edition - PC DIGITAL (948181)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: akční, - Válečný hrdina Vito Scaletta se zaplete s mafií v naději, že splatí dluhy po svém otci. Spolu s parťákem jménem Joe se Vito snaží o prokázání svých schopností, stoupajíc po rodinném žebříčku v honbě za lepší postavením a odměnou. Hra obsahuje veškerý původní dodatečný obsah a kompletní lokalizaci včetně českého dabingu. 72% Hra od studia Hangar 13, Mafia Definitive Edition, je remake české akční adventury, kterou vydává společnost 2K Games. Navštivte fiktivní metropoli Empire Bay, tentokrát ještě více překypující barvami. Provětrejte žihadla inspirovaná nejznámějšími vozidly 40. a 50. let.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia II Definitive Edition - PC DIGITAL (948181) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Sleeping Dogs: Definitive Edition (PC) DIGITAL (442964)

Sleeping Dogs: Definitive Edition (PC) DIGITAL (442964)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 81% Sleeping Dogs se stala díky stylovému příběhu a inovaci mnohých herních prvků jízdou nejvyšších herních kvalit. Máte k dispozici příběhové úkoly i vedlejší nepovinné mise. K základním prvkům hry patří spousta miniher, výzev a blbin k odreagování, jízda autem či na motorce. Hlavním hrdinou Sleeping Dogs je Wej Šen Je to policista, který má v utajení proniknout do nitra podsvětí v Hong Kongu. Prostředí dobře zná z dětství, které zde prožil. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sleeping Dogs: Definitive Edition (PC) DIGITAL (442964) , Recore: definitive edition - xbox digital (g7q-00067)

Mafia III Definitive Edition - PC DIGITAL (948208)

Mafia III Definitive Edition - PC DIGITAL (948208)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, - kompletní vydání původní hry, obsahuje veškerý bonusový obsah vydaný po uvedení hry. 62% Mafia III Definitive Edition vám mimo jiné odemkne vestu a auto Lincolna Claye ve verzích Definitive Edition her Mafia a Mafia II. Mafia III se odehrává v 60. letech minulého století. V Americe stoupá zločinnost, boj s rasismem a revoluční hnutí. NEW BORDEAUX, 1968 Pobřežní město oplývá nočním životem a rozmanitou populací lidí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia III Definitive Edition - PC DIGITAL (948208) , Mafia definitive edition - xbox digital (g3q-01027)

Tekken 7 Definitive Edition - PC DIGITAL (1860142)

Tekken 7 Definitive Edition - PC DIGITAL (1860142)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Tekken je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších bojových her posledního desetiletí. Sedmé pokračování ti přinese spoustu nového a hlavně atraktivního obsahu. Tekken 7 PC běží na Unreal Engine 4. Interaktivní herní prostředí Sedmé pokračování Nový systém boje, přizpůsobitelné postavy a interaktivní prostředí bojů znamená pro tuto sérii nový začátek. Nelítostné soubojeTekken 7 PC staví na první místo maximální požitek z boje. Na výběr... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tekken 7 Definitive Edition - PC DIGITAL (1860142) , Dead island definitive edition - xbox digital (g3q-01277)

Dead Island: Riptide Definitive Edition - PC DIGITAL (663150)

Dead Island: Riptide Definitive Edition - PC DIGITAL (663150)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a RPG, Pokuste se přežít sami, nebo v co-op multiplayer módu v Dead Island: Riptide Definitive Edition PC. V Definitive edici se navíc můžete těšit na všechna již vydaná DLC! Zažijte nepřekonatelnou atmosféru Dead Islandu! Pociťte destrukci, horor či šílenství při souboji na život a na smrt. To jen podtrhává propracovaný bojový systém, kde jste doslova poháněni adrenalinem. Drťte kosti, mašírujte hlavy nepřátel, ale hlavně přežijte!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Island: Riptide Definitive Edition - PC DIGITAL (663150) , Pathfinder: kingmaker - definitive edition - xbox digital (g3q-00990)

Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048)

Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 80% Oslavte 10. výročí oslavovaného JRPG s novými plně hratelnými postavami, příběhy a dalším obsahem, který nikdy neopustil hranice Japonska. Nádherný remaster dostal novou grafiku s vyšším rozlišením. Boj o moc ve světě, kde je vše závislé na starodávné technologii, kterou ovládá Císařství, přivádí osudy několika hrdinů na cestu za dobrodružstvím a záchranou světa. Příběh, který vás nadchne Prožijte příběh Yuriho Lowella – bývalého imperiálního rytíře, který se napříč světem Terca Lumireis seznámí s celou řadou postav a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales Of Vesperia Definitive Edition (PC) DIGITAL (669048) , Mafia iii definitive edition - xbox digital (g3q-00955)

Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270)

Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vypnuto Ke 14 civilizacím Evropy, obou Amerik a Asii přibyly dvě nové civilizace Švédů a Inků. Vypnuto Při hraní bude dotvářet atmosféru plně remasterovaný soundtrack. Vypnuto Nikdy nekončící zábava Vrhněte se do bitvy s ostatními hráči s vylepšeným online multiplayerem napříč všemi platformami. Hra obsahuje také Spectator mód a podporu uživatelských modifikací. Vypnuto Kultovní strategie v moderním kabátkuAge of Empires III: Definitive... (alza.cz)

Podobné produkty ako Age of Empires III: Definitive Edition - PC DIGITAL (1246270) , Tales of vesperia: definitive edition - xbox digital (g3q-00546)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 80% Tahle hra předčí první díl svým vylepšeným Nemesis systémem, upravenou mechanikou soubojů a hlavně naprosto epickým příběhem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Middle-earth: Shadow of WarNa cestě k dobytí Mordoru budete obsazovat pevnosti a stavět vojsko, které bude schopné postavit se Temnému PánuUpravený systém Nemesis vás nutí skřetí žoldáky před zrekrutováním nejdříve porazitVe stromu dovedností narazíte na schopnosti jako osedlání draka anebo vyvolání jedovatých pavoukůHerní svět je opět o kus otevřenější, což vám dovolí ho lépe zkoumat Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této hře navážete na příběh Middle-Earth: Shadow of Mordor, ve kterém se Talion a Celebrimbor pokoušeli se svojí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition (PC) DIGITAL (450748) , Age of empires ii: definitive edition - digital (2wu-00011)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085)
Detail

Hra na PC a XBOX - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky, žánr: akční,, ve které hrajete za bílého guirdian spirita jménem Ori. Pomáháte mu vyřešit různé hlavolamy a hádanky. Samozřejmostí je systém soul links, který hráči umožní libovolné uložení hry a vylepšování Oriho schopností. 90% Hra od Moon Studios, Ori and the Will of the Wisps, je akční plošinovka, kterou vydává Xbox Game Studios. Líbezné prostředí se střídá s temnými vizemi, které si užijete v nádherně kreslené grafice ve 4K a 60 snímcích za vteřinu. Na cestě kouzelným lesem narazíte na roztodivné tvory, u nichž popustili vývojáři ze studia Moon uzdu své fantazie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori and the Will of the Wisps - Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085) , Grand theft auto: the trilogy (gta) - the definitive edition - ps4 (5026555430807)

Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01293)

Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01293)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, Grand Theft Auto: The Trillogy – The Definitive Edition – Zpět do minulostiTři ikonická města, tři epické příběhy. Zahrajte si žánrovou klasiku původní trilogie Grand Theft Auto: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City a Grand Theft Auto: San Andreas, aktualizované pro novou generaci, nyní s rozsáhlými vylepšeními, včetně skvělého nového osvětlení a vylepšení prostředí, textur ve vysokém rozlišení, zvětšené vzdálenosti, ovládání a zaměřování ve stylu Grand Theft Auto V a mnoho dalšího, díky čemuž tyto milované světy ožívají se zcela novou úrovní detailů. Grand Theft Auto III – Kde to všechno začaloVše začíná v Liberty City. Díky revoluční svobodě jít kamkoli a přepadnout kohokoli máte v Grand Theft... (alza.cz)

Podobné produkty ako Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01293) , Grand theft auto: the trilogy (gta) - the definitive edition - xbox (5026555365970)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559) , Shadow of the tomb raider: definitive edition - ps4 (5021290085879)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Shadow of the Tomb Raider zakončuje novodobou trilogii Lary Croft a v této edici naleznete krom základní hry také veškerý dodatečně vydaný obsah. % Se všemi novými vylepšeními je Shadow of the Tomb Raider jednoznačně nejlepším dílem celé série. Na co se můžete těšit ve hře Shadow of the Tomb RaiderV nově představeném stealth systému „Becoming One with the Jungle“ budete mnohem víc než v předchozích dílech využívat herního prostředíPro každý herní prvek (souboje, průzkum okolí nebo řešení rébusů) si můžete nastavit obtížnost zvlášť.Jde o prequel ke starším dílům Tomb Raider, který rozvíjí příběh Lary Croft v době, kdy byla mladou a nezkušenou archeoložkou. Na prvotřídní grafice si doopravdy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840) , Ori and the will of the wisps - xbox one (lfm-00019)

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - PC DIGITAL (445254)

Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - PC DIGITAL (445254)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, % Metal Gear Solid V: The Definitive Experience zahrnuje: Metal Gear Solid: Ground Zeroes, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a všechny vydaná DLC. Metal Gear Solid V přináší otevřený svět včetně střídání počasí i dne a noci. Příběh se odehrává v roce 1984 v Afganistánu. Snake - legendární žoldák Snake leží v kómatu v nemocnici. Když se konečně začne probouzet, na nemocnici je spáchán útok. Online... (alza.cz)

Podobné produkty ako Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - PC DIGITAL (445254) , Grand theft auto: the trilogy (gta) - the definitive edition - nintendo switch (045496429027)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Probouzíte se uprostřed tajemného domu, ze kterého zdánlivě není úniku. Musíte podstoupit sérii úkolů a hledat cestu z labyrintu chodeb a místností.Vítejte ve světě hororové adventury, jejíž příběh se točí okolo úniku z tajemného domu. Rychle se uvědomíte, že se jedná o sérii napínavých výzev. Nikdy navíc nevíte, co přesně se ukrývá za dalšími dveřmi. Klíčové vlastnostiTajemná psychologická adventuraHororové prvkyNěkolik rozdílných konců (alza.cz)

Podobné produkty ako The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110) , Shadow of the tomb raider: definitive edition - xbox one (5021290085978)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Divoká noc začínáThe Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL představuje duchovního nástupce temného hororu Until Dawn. Ujměte se devíti mladých lidí, kteří tráví noc na letním táboře. Prožijte s nimi noční hodiny a zjistěte, kdo z nich se dočká rána. The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL vás postaví před náročná rozhodnutíCelý příběh má opět stát na vašich volbách. Do jisté míry bude tím pádem pouze na vás, zda někdo přežije, či naopak zemře hrůznou smrtí. Riskování má mít fatální následky. Někdo se ale jistě bude muset obětovat pro většinu. Budete to vy? Vsadíte na přátelství?Vyprávění The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL nemusíte absolvovat sami. Přítomna tu bude také kooperace pro 8 hráčů. Chybět nemá ani lokální kooperace, takže se... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119) , Killer instinct: definitive edition - xbox one/win 10 digital (g7q-00036)

Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039)

Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Microsoft Store, žánr: strategie a dětská, Legendární sandboxMinecraft Java and Bedrock Edition PC je nezávislá počítačová hra vytvořená firmou Mojang. Je to tzv. sandboxový titul, ve kterém si hráč může dělat, co se mu zachce. V tomto případě jste vrženi do krychlovitého 3D světa, kde si musíte sami nasbírat materiál na stavbu obydlí a na výrobu rozličných nástrojů. Budujte, zkoumejte, dobývejte!Postavte vše, co si jen dokážete představit! Minecraft Java and Bedrock Edition PC vám umožní vystavět celé světy rovněž i z pohodlí vaší pohovky. Můžete hrát sami nebo s přáteli. Zkoumejte, budujte a dobývejte! V noci vycházejí ven příšery, nezapomeňte si tedy předtím vybudovat přístřeší. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Sdílejte své světy s dalšími... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039) , Age of empires 3: definitive edition - windows 10 digital (2wu-00035)

Dreamscapes: The Sandman - Premium Edition (PC) DIGITAL (388386)

Dreamscapes: The Sandman - Premium Edition (PC) DIGITAL (388386)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Laura jako dítě od otce často slýchávala, že je výjimečná. Bohužel Lařin otec zemřel dřív, než jí stihl vysvětlit čím je tak tak zvláštní. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dreamscapes: The Sandman - Premium Edition (PC) DIGITAL (388386) , Mafia definitive edition - ps4 (5026555428231)

Through the Woods Collector's Edition (PC) DIGITAL (277818)

Through the Woods Collector's Edition (PC) DIGITAL (277818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a simulátor, Hororová adventura Through the Woods vás přenese do role matky, která ztratila svého syna a logicky se ho snaží co nejrychlejším způsobem najít. V temném lese však čeká nepěkné překvapení prakticky na každém kroku.Through the Woods je ambiciózní titul skupiny norských studentů, který se z původně školního projektu dokázal s pomocí Kickstarteru a následně i vydavatele dostat až na obrazovky našich počítačů. Ve hře jsou zachyceny pocity z výletu v lese tak, jak jsou viděny očima dětí, se všemi možnými obavami a záhadami spojenými s osamělou procházkou na takovém místě.Klíčové vlastnostiDigitální sběratelská edice hry Through the Woods kromě samotné hry obsahuje také artbook a soundtrackObjevte nádherné prostředí a prožij... (alza.cz)

Podobné produkty ako Through the Woods Collector's Edition (PC) DIGITAL (277818) , Tomb raider: definitive edition - ps4 (5021290060876)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Extra Content - Xbox Digital (7D4-00519)

Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Extra Content - Xbox Digital (7D4-00519)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra dodatečný obsah do hry % Se všemi novými vylepšeními je Shadow of the Tomb Raider jednoznačně nejlepším dílem celé série. Ke hře je nutné vlastnictví základní hry Shadow of the Tomb Raider. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Shadow of the Tomb RaiderV nově představeném stealth systému „Becoming One with the Jungle“ budete mnohem víc než v předchozích dílech využívat herního prostředíPro každý herní prvek (souboje, průzkum okolí nebo řešení rébusů) si můžete nastavit obtížnost zvlášť.Jde o prequel ke starším dílům Tomb Raider, který rozvíjí příběh Lary Croft v době, kdy byla mladou a nezkušenou archeoložkou. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Extra Content - Xbox Digital (7D4-00519) , Mafia definitive edition - xbox one (5026555362733)

The Elder Scrolls Skyrim - Legendary Edition - PC DIGITAL (1162786)

The Elder Scrolls Skyrim - Legendary Edition - PC DIGITAL (1162786)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, The Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC slaví velké výročí!Hra The Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC, která získala více než 200 ocenění Hra roku, oslavuje 10 let dobrodružství v ohromujících detailech. Prožijte jiný život, v jiném světěThe Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC představuje novou podobu fantasy eposu s otevřeným světem a přináší kompletní virtuální svět, který můžete prozkoumávat, jak se vám zlíbí. Hrajte za jakoukoli postavu, kterou si dovedete představit, a dělejte, co chcete; legendární svoboda volby, vyprávění příběhu a dobrodružství hry The Elder Scrolls je zde realizována jako nikdy předtím. The Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC – Jste tím, za koho hrajeteVyberte si ze stovek zbraní,... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Elder Scrolls Skyrim - Legendary Edition - PC DIGITAL (1162786) , Sleeping dogs definitive edition - ps4 (5021290066502)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, Zažijte skutečný lovAbsolvujte autentický lovecký zážitek. Vytvořte si v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svého loveckého avatara a vydejte se s ním na lov zvířat v otevřeném světě. Vychutnávejte si herní příběh, nebo se prostě jen dejte do prostého střílení zvěře. Optimalizujte v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svou výbavuLovte jako profesionál díky pestré škále vybavení. Naučte se pracovat se svou zbraní. Nastavte si jí podle potřeby a následně eliminujte ta nejvzácnější zvířata USA a Evropy. Získávejte z nich trofeje a následně si je vystavte ve své síni slávy. Kooperujte s přáteliV Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL nemusíte být na lov zvířat sami. Přítomná je tu také kooperace, v jejímž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979) , Age of empires: definitive edition (2wu-00009)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce Dragon Ball: The Breakers - Special Edition PC DIGITAL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v Dragon Ball: The Breakers - Special Edition PC DIGITAL svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte k přežití všechny možnostiVybavte se pestrou škálou herních předmětů. Nasedněte do aut. Operujte s různorodými zbraněmi. Užijte ke svému pohybu hák a maximálně si tak užijte hraní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967) , The surge 2: premium edition - xbox digital (g3q-00868)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019)

Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, české titulky, žánr: akční,, ve které hrajete za bílého guirdian spirita jménem Ori. Pomáháte mu vyřešit různé hlavolamy a hádanky. Samozřejmostí je systém soul links, který hráči umožní libovolné uložení hry a vylepšování Oriho schopností. 90% Hra od Moon Studios, Ori and the Will of the Wisps, je akční plošinovka, kterou vydáváXbox Game Studios Líbezné prostředí se střídá s temnými vizemi, které si užijete v nádherně kreslené grafice ve 4K a 60 snímcích za vteřinu. Na cestě kouzelným lesem narazíte na roztodivné tvory, u nichž popustili vývojáři ze studia Moon uzdu své fantazie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019) , Blind guardian: a night at the opera (0727361432805)

Seven: The Days Long Gone Collector's Edition (PC) DIGITAL (383631)

Seven: The Days Long Gone Collector's Edition (PC) DIGITAL (383631)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, RPG, střílečky a arkády, 68% V The Days Long Gone vystupujete v roli zlodějského mistra Teriela. Musíte využít svúj ostrovtip a všechny své dovednosti, abyste unikli ze sítě podvodů a zrady a přežili pobyt na ostrově Peh. Vězeňskému ostrovu Peh se Teriel snaží za každou cenu vyhnout. Ale když se odvážná vloupačka neočekávaně zvrtne, objeví se Teriel v poutech na vzducholodi směřující k ostrovu. Můžete se plížit, utíkat, šplhat, bojovat a vše prozkoumat, ale strážní stanoviště, místa obydlená příšerami a nebezpečné frakce biomantů a technomágů vám stojí v cestě. (alza.cz)

Podobné produkty ako Seven: The Days Long Gone Collector's Edition (PC) DIGITAL (383631) , Dead island definitive collection - xbox digital (g3q-01276)

Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873)

Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Vydejte se do tajemné vesnice San Cristobal, ve které znovu dochází k mizení lidí. Hledejte důkazy a vyřešte tuto záhadu.Vydejte se na dobrodružství v této povedené 2D klikací adventuře. Vesničané San Cristobal oslavují každoroční Festival Flores de los Muertos „Květiny Zemřelých“, karneval, v němž se celá vesnice sjednocuje proti zlému duchu. Nyní však lidé znovu začínají mizet.Collector's edice obsahujeDodatkovou kapitolu „Příběh El Sombrerón“Úspěchy a transformace na sběratelstvíTapety na plochu a spořiče obrazovkyIntegrovaného herního průvodce (alza.cz)

Podobné produkty ako Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873) , Elven legacy (pc) digital (195479)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, PC NieR: Automata Hra spojuje úžasné scenérie a lokace bez nutnosti nahrávání. Nier je vytvořena k rychlému boji v 60 fps a zpestřuje hratelnost velkým množstvím vedlejších úkolů. Vypořádejte se s invazí Mechanoidů na vaší zničené domovské planetěVe hře NieR: Automata PC invaze mimozemských robotů zahnala lidskou civilizaci na Měsíc. Androidi jsou lidmi vysíláni do opuštěných míst na zdevastovanou planetu Zemi za účelem nastolit pořádek a zničit nepřátelské Mechanoidy. YoRHa 2B, nejvyspělejší model pěchotního androida, má za těžký úkol - vyčistit planetu Zemi od mimozemských narušitelů. Výtečné grafické zpracování. Skvělé akční JRPG, které kombinuje originální a chytlavý příběh s velice propracovaným soubojovým systémem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044) , Scott pilgrim vs the world: the game complete edition - xbox digital (g3q-00941)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 91% Vytvořte si postavu dle svých představ a pusťte se do boje o přežití v postapokalyptickém světě Fallout 3 Game Of The Year Edition. Každá minuta ve hře bude krutým a nesnadným bojem o přežití. Fallout 3 Game Of The Year Edition obsahuje všech 5 doplňkových balíčků. Operation: Anchorage V tomto díle budete bojovat na Aljašce, abyste ji ochránil před nadvládou čínských komunistických útočníků. The Pitt (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818) , Borderlands: game of the year edition - xbox digital (g3q-00702)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční, - Postavte se proti nemilosrdným korporátním vládcům v tomto příběhovém dobrodružství! V věčně válkou zmítané metropoli Promethea budete Anu, Octavio a Fran ovládat v nejhorší den jejich života. Pomozte těmto třem poraženým při jejich snaze změnit svět (a možná ho i zachránit)! Prožijte další velkolepé dobrodružstvíNew Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL je příběhová adventura, která vypráví další kapitolu z oblíbeného vesmíru střílečky Borderlands. Svět hlavních hrdinů tohoto vyprávění je zasažen válkou a jen vy jste je schopni zachránit před smrtí. Čelte v New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL náročným volbám Postaveno je před vás vyprávění plné náročných momentů. Postavena je před vás divoká Fran, vědkyně Ana... (alza.cz)

Podobné produkty ako New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PC DIGITAL (1469107)

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PC DIGITAL (1469107)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PC je legendární mistrovské dílo ze studia Bethesda Game Studios. Bojujte proti starověkým drakům, prozkoumávejte drsné hory, stavte domy nebo se staňte mistrem stovky zbraní, kouzel a schopností. Svět Elder Scrolls Draci, dlouho ztracení ve světě Elder Scrolls, se vrátili a budoucnost Skyrim visí v rovnováze. Jako Dragonborn, prorokovaný hrdina narozený v moci Hlasu, jste jediný, kdo může stát proti nim.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PC DIGITAL (1469107)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Postavte se proti nemilosrdným korporátním vládcům v tomto příběhovém dobrodružství! V věčně válkou zmítané metropoli Promethea budete Anu, Octavio a Fran ovládat v nejhorší den jejich života. Pomozte těmto třem poraženým při jejich snaze změnit svět (a možná ho i zachránit)! Prožijte další velkolepé dobrodružstvíNew Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL je příběhová adventura, která vypráví další kapitolu z oblíbeného vesmíru střílečky Borderlands. Svět hlavních hrdinů tohoto vyprávění je zasažen válkou a jen vy jste je schopni zachránit před smrtí. Čelte v New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL náročným volbám Postaveno je před vás vyprávění plné náročných momentů. Postavena je před vás divoká Fran, vědkyně... (alza.cz)

Podobné produkty ako New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)

Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340)

Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: dětská, % Ve hře Disney The Princess and the Frog převeďte své sny do skutečnosti a prožijte s Tianou zábavné dobrodružství. Připomeňte si oblíbené momenty z filmu v zajímavé hře Disney The Princess and the Frog. Děj se odehrává ve 20. století v New Orleans. Oblíbené postavy Potkáte zde všechny vaše oblíbené postavičky, které znáte z filmových pláten. NepřáteléI když máte kolem sebe spoustu přátel,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340)

A Blind Legend (PC) DIGITAL (209839)

A Blind Legend (PC) DIGITAL (209839)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a adventura, To je první akční dobrodružná hra bez obrazu. Uši v ní nahrazují oči. Prožívejte dobrodružství Edwarda Blakea, slavného nevidomého rytíře. Se svou dcerou Louise musíte najít cestu a vyhýbat se mnoha nástrahám. Budete putovat přes Království Vysokého Hradu a bojovat s nebezpečnými protivníky. 3D zvukový obraz Tato hra typu hack&slash s doplňkem heroické fantasy využívá inovativní technologii obouušního zvuku, který nabízí úžasný zvukový 3D obraz krajiny a oživuje hrdiny a činnosti kolem hráče. Jakoby hráč byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako A Blind Legend (PC) DIGITAL (209839)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1983556)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1983556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, dětská a party, - Obsahuje všech devět filmů tří základních trilogií, tedy včetně osmé a nadcházející deváté epizody, které se ještě v LEGO herní podobě neobjevily. Rodinné dramaSága rodiny Skywalkerů je konečně tady. Vychutnejte si v rámci LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition PC Digital všech devět příběhů této legendární rodinky. Poznejte lépe Anakina, Luka i Rey a řadu dalších slavných hrdinů tohoto vesmíru. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition PC Digital nabízí nepřeberné množství postavHrajte, za koho se vám zlíbí. Během své cesty si otevírejte různé postavičky s odlišnými schopnostmi a procházejte s nimi úrovněmi. Nesedí vám jedi? Nevadí, je tu nájemný lovec či robot otevírající uzavřené místnosti.... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1983556)

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (206200)

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (206200)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, LEGO videoherní série číslo 1 se vrací na Vaše zařízení s dobrodružstvím plným legrace a zábavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (206200)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 65% Staňte se součástí hvězdných válek. V nové edici Star Wars jsou krásně prezentovány všechny postavy, vše se odehrává v identickém prostředí a herní atmosféra vás zkrátka pohltí. Naučte se využívat všech magických sil. V soubojích na vás nebudou čekat pouze vám rovní protivníci. Identické grafické zpracování Hra Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition skvěle imituje stejnojmenný film. Pokud patříte mezi fanoušky hvězdných válek. Herní zpracování vám umožní stát se jejich součástí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Mafia Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01027)

Mafia Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01027)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky a dabing, žánr: akční, - kompletní remaster původní hry s vylepšenými herními mechanismy, rozvinutějším příběhovým pozadím, novými filmečky a mnohem více. A to včetně kompletní lokalizace s českým dabingem. 78% Pokud se přenesete přes menší technické problémy a překousnete skutečnost, že klasická obtížnost nakonec není takovou výzvou, můžete se těšit na pořádnou dávku nostalgie. A jste-li nováčkem, pochopíte, proč Mafia patří mezi české národní klenoty. (Alza magazín) Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Návrat do Lost Heaven ve skvostném provedení. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01027)

ReCore: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00067)

ReCore: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00067)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Od legendárního režiséra Keiji Inafuneho a tvůrců oceňovaného Metroid Prime přichází ReCore, akční adventura, která byla designována s ohledem na novou generaci konzolí, slibující přinést detailní prostředí, perfektní akční pasáže a inteligentní příběh, který hráči nenechá ani na chvíli vydechnout, dokud nepřijde na kloub všem záhadám a nepřekoná vše překážky, stojící mezi ním a záchranou lidstva před vyhynutím. Vypnuto Hraj všudePlay Anywhere je nová služba společnosti Microsoft, která ti umožňuje bez dalších poplatků hrát digitální verzi na Xboxu One i na počítači s Windows 10. Navíc jsou všechny uložené výsledky a pozice vždy k dispozici. Vypnuto Od legendárního režiséra Keiji Inafuneho a tvůrců oceňovaného Metroid Prime přichází ReCore, akční adventura,... (alza.cz)

Podobné produkty ako ReCore: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00067)

Yono and the Celestial Elephants (PC) DIGITAL (382917)

Yono and the Celestial Elephants (PC) DIGITAL (382917)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, dětská a logická, 72% Zažijte velkolepé dobrodružství, řešte pečlivě navržené hádanky, hledejte ztracené poklady a prozkoumávejte kouzelný svět plný tajemství. Vrhněte se do dobrodružství po boku slůněte Yona a prozkoumávejte neznámé. Sloník Yono je ještě mladý a neovládá moc, kterou má. Proto je občas těžké vyhnout se potížím. Pečlivě navržené hádanky Každá hádanka, na kterou ve hře narazíte je pečlivě navržena tak, aby hráče donutila přemýšlet. Ve hře jsou navíc k dispozici 3 puzzle dungeony. Ty představují... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yono and the Celestial Elephants (PC) DIGITAL (382917)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % New York Mysteries: Secrets of the Mafia je podmanivé detektivní dobrodružství s prvky mystiky o unesených dětech a mafiánských bosech. New York Mysteries: Secrets of the Mafia se odehrává v roce 1955. Město New York již není bezpečné. Začala jej ovládat mafie. Další nebezpečí Nejen mafie byste se měli bát. Je zde ještě něco horšího. V poslední době se totiž začali ztrácet mafiánští bosové. Mizí nejen mafiániNa místě... (alza.cz)

Podobné produkty ako New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)

Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)

Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a RPG, % Dead Island Definitive Collection je akční hra pro PC, která vás vtáhne do apokalyptické atmosféry plné zombie. Pokuste se přežít sami, nebo v co-op multiplayer módu. V Definitive edici se navíc můžete těšit na všechna již vydaná DLC! Zažijte nepřekonatelnou atmosféru Dead Islandu! Pociťte destrukci, horor či šílenství při souboji na život a na smrt. To jen podtrhává propracovaný bojový systém, kde jste doslova poháněni adrenalinem. Drťte kosti, mašírujte hlavy nepřátel, ale hlavně přežijte!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)

Mafia II Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00897)

Mafia II Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00897)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky a dabing, žánr: akční, - Válečný hrdina Vito Scaletta se zaplete s mafií v naději, že splatí dluhy po svém otci. Spolu s parťákem jménem Joe se Vito snaží o prokázání svých schopností, stoupajíc po rodinném žebříčku v honbě za lepší postavením a odměnou. Hra obsahuje veškerý původní dodatečný obsah a kompletní lokalizaci včetně českého dabingu. % Hra od studia Hangar 13, Mafia Definitive Edition, je remake české akční adventury, kterou vydává společnost 2K Games Navštivte fiktivní metropoli Empire Bay, tentokrát ještě více překypující barvami. Provětrejte žihadla inspirované nejznámějšími... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia II Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00897)

Mafia III Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00955)

Mafia III Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00955)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky, žánr: akční, % Mafia III Definitive Edition vám mimo jiné odemkne vestu a auto Lincolna Claye ve verzích Definitive Edition her Mafia a Mafia II. Mafia III se odehrává v 60. letech minulého století. V Americe stoupá zločinnost, boj s rasismem a revoluční hnutí. NEW BORDEAUX, 1968 Pobřežní město oplývá nočním životem a rozmanitou populací lidí. LINCOLN... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia III Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00955)

Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00990)

Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00990)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, % Izometrické RPG Pathfinder: Kingmaker se odehrává v tajemném světě Stolen Lands. Definitive Edition obsahuje základní hru a všech 6 DLC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! O region Stolen Lands bojují království již stovky let. Mnoho jich padlo a zase povstalo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vstupte do epického příběhu plného nebezpečí s vámi zvolenou postavou. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! RPG zážitek V tomto příběhu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00990)

Dead Island Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01277)

Dead Island Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01277)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Dead Island Definitive Edition Xbox je akční hra, která vás vtáhne do apokalyptické atmosféry plné zombie. Pokuste se přežít sami, nebo v co-op multiplayer módu. V Definitive edici se navíc můžete těšit na všechna již vydaná DLC! Zažijte nepřekonatelnou atmosféru Dead Islandu! Pociťte destrukci, horor či šílenství při souboji na život a na smrt. To jen podtrhává propracovaný bojový systém, kde jste doslova poháněni adrenalinem. Drťte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Island Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01277)

Ary and the Secret of Seasons - PC DIGITAL (1244608)

Ary and the Secret of Seasons - PC DIGITAL (1244608)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Toto nezávislé dobrodružství se odehrává v krásném světě Valdi, který je plný nepřátel. Je na vás, abyste převzali kontrolu nad počasím v této nádherné adventuře Ary and the Secret of Seasons PC. Aryelle Aryelle nebo též Ary je mladá dívka, která cestuje po celém světě. Stane se strážcem zimy a naučí se ovládat roční období. Tyto schopnosti se jí budou velmi hodit v boji proti nepřátelům. Zlý mágSvět Valdi byl ohrožován... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ary and the Secret of Seasons - PC DIGITAL (1244608)

Indiana Jones and the Last Crusade - PC DIGITAL (696902)

Indiana Jones and the Last Crusade - PC DIGITAL (696902)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % PC Indiana Jones and the Last Crusade přináší vynikající 3D grafiku s vysokým rozlišením a filmovou hudbou. Děj hry Indiana Jones and the Last Crusade se odehrává v Evropě roku 1938. V minulém díle Ztracené archy jste prošli zahřívacím kolem. Nyní vás čeká skutečný oříšek. Adolf Hitler Adolf Hitler se snaží získat nejmocnější talisman ze všech - Svatý grál. Je na vás, abyste tomu zabránili. Indiana... (alza.cz)

Podobné produkty ako Indiana Jones and the Last Crusade - PC DIGITAL (696902)
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00022), Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01293), Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00840), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), ReCore: Definitive Edition - Xbox Digital (G7Q-00067), Mafia Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01027), Dead Island Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01277), Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00990), Mafia III Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00955), Tales of Vesperia: Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-00546), Age Of Empires II: Definitive Edition - Digital (2WU-00011), Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - PS4 (5026555430807), Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Xbox (5026555365970), Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - PS4 (5021290085879), Ori and the Will of the Wisps - Xbox One (LFM-00019), Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Nintendo Switch (045496429027), Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition - Xbox One (5021290085978), Killer Instinct: Definitive Edition - Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00036), Age of Empires 3: Definitive Edition - Windows 10 Digital (2WU-00035), Mafia Definitive Edition - PS4 (5026555428231), Tomb Raider: Definitive Edition - PS4 (5021290060876), Mafia Definitive Edition - Xbox One (5026555362733), Sleeping Dogs Definitive Edition - PS4 (5021290066502), Age of Empires: Definitive Edition (2WU-00009), The Surge 2: Premium Edition - Xbox Digital (G3Q-00868), Blind Guardian: A NIGHT AT THE OPERA (0727361432805), Dead Island Definitive Collection - Xbox Digital (G3Q-01276), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Scott Pilgrim vs The World: The Game Complete Edition - Xbox Digital (G3Q-00941), Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702)