Dragon ball: the breakers - special edition - pc digital (2088967)

Produkt Dragon ball: the breakers - special edition - pc digital (2088967) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dragon ball: the breakers - special edition - pc digital (2088967) upraviť a produkt hľadať znova.

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce Dragon Ball: The Breakers - Special Edition PC DIGITAL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v Dragon Ball: The Breakers - Special Edition PC DIGITAL svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte k přežití všechny možnostiVybavte se pestrou škálou herních předmětů. Nasedněte do aut. Operujte s různorodými zbraněmi. Užijte ke svému pohybu hák a maximálně si tak užijte hraní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967) , Dragon ball: the breakers - special edition - xbox (3391892023961)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PS4 (3391892023879)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PS4 (3391892023879)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, krabicová verze, žánr: akční, - Sedm obyčejných občanů, zastižených neočekávaným časovým jevem, se ocitne uvězněno v Temporal Seam. Jsou uvězněni s nájezdníkem, hrozivým nepřítelem z jiné časové linie s ohromující silou. Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce DRAGON BALL: THE BREAKERS PS4 fenomenální sérii DRAGON BALL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v DRAGON BALL: THE BREAKERS PS4 svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte k přežití všechny... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PS4 (3391892023879) , Dragon ball: the breakers - special edition - nintendo switch (3391892024180)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Sedm obyčejných občanů, zastižených neočekávaným časovým jevem, se ocitne uvězněno v Temporal Seam. Jsou uvězněni s nájezdníkem, hrozivým nepřítelem z jiné časové linie s ohromující silou. Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce DRAGON BALL: THE BREAKERS Xbox fenomenální sérii DRAGON BALL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v DRAGON BALL: THE BREAKERS Xbox svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961) , Dragon ball fighterz - fighterz edition - xbox digital (g3q-00434)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze s klíčem ke stažení, klíč pro Nintendo eShop, žánr: akční, - Sedm obyčejných občanů, zastižených neočekávaným časovým jevem, se ocitne uvězněno v Temporal Seam. Jsou uvězněni s nájezdníkem, hrozivým nepřítelem z jiné časové linie s ohromující silou. Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce DRAGON BALL: THE BREAKERS Nintendo Switch fenomenální sérii DRAGON BALL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v DRAGON BALL: THE BREAKERS Nintendo Switch svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180) , Dragon ball z: kakarot - deluxe edition - xbox digital (g3q-00858)

Dragon Ball: The Breakers - PC DIGITAL (2088961)

Dragon Ball: The Breakers - PC DIGITAL (2088961)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce Dragon Ball: The Breakers PC DIGITAL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v Dragon Ball: The Breakers PC DIGITAL svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte k přežití všechny možnostiVybavte se pestrou škálou herních předmětů. Nasedněte do aut. Operujte s různorodými zbraněmi. Užijte ke svému pohybu hák a maximálně si tak užijte hraní Dragon Ball: The Breakers PC DIGITAL.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - PC DIGITAL (2088961) , Dragon ball z: kakarot - ultimate edition - xbox digital (g3q-00861)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový módSpeciální obsah Ultimate ediceFighterZ Pass (doplněk pro zpřístupnění 8 nových bojovníků - více informací najdete zde.)Anime Music PackCommentator Voice Pack Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Dragon Ball FighterZ – Standard Edition (PC) DIGITAL (387681)

Dragon Ball FighterZ – Standard Edition  (PC) DIGITAL (387681)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový mód Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete. Snad žádný podobný titul nemá tak zábavné souboje jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – Standard Edition (PC) DIGITAL (387681) , Dragon ball z: kakarot - xbox digital (g3q-00749)

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PC DIGITAL (1469107)

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PC DIGITAL (1469107)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PC je legendární mistrovské dílo ze studia Bethesda Game Studios. Bojujte proti starověkým drakům, prozkoumávejte drsné hory, stavte domy nebo se staňte mistrem stovky zbraní, kouzel a schopností. Svět Elder Scrolls Draci, dlouho ztracení ve světě Elder Scrolls, se vrátili a budoucnost Skyrim visí v rovnováze. Jako Dragonborn, prorokovaný hrdina narozený v moci Hlasu, jste jediný, kdo může stát proti nim.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - PC DIGITAL (1469107) , Dragon ball xenoverse 2 - xbox digital (g3q-00197)

Defense Grid 2 Special Edition - PC DIGITAL (920704)

Defense Grid 2 Special Edition - PC DIGITAL (920704)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Defense Grid 2 PC přináší nové světa a hrozby, které otestují vaše strategické rozmístění věží. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Jsou přidány nové herní režimy hráč proti hráči nebo kooperativní multiplayer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nová příběhová kampaň S Defense Grid 2 PC získáte příběhovou kampaň s 21 mapami, dynamickým pohybem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! (alza.cz)

Podobné produkty ako Defense Grid 2 Special Edition - PC DIGITAL (920704) , Skyrim: special edition - xbox digital (g7q-00149)

DRAGON BALL FighterZ - PC DIGITAL (1471486)

DRAGON BALL FighterZ - PC DIGITAL (1471486)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový mód Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ PC, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete. Snad žádný podobný titul nemá tak zábavné souboje jako Dragon Ball Fighter Z PC. Jde o jednu z mála her, u kterých vám uplynulé hodiny budou připadat jako minuty.... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FighterZ - PC DIGITAL (1471486) , Dragon ball fighterz - fighterz pass - xbox digital (7d4-00265)

Devil May Cry 4 Special Edition (PC) DIGITAL (403317)

Devil May Cry 4 Special Edition (PC) DIGITAL (403317)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 72% Devil May Cry 4 Special Edition dostalo spousty nových mechanik se svými novými postavami. Také klasickou hack and slash hratelnost, povedené vizuály a velké výzvy z hlediska obtížnosti. Dark Knight Mode pro extrémní obtížnost. Vylepšení se dočkala hratelnost, která vylepšuje tempo a poskytuje ještě lepší zážitek. Nové hratelné postavy Hra obsahuje 3 nové hratelné postavy - Vergil, Lady, Trish. Každá postava má unikátní vlastnosti a dovednosti.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Devil May Cry 4 Special Edition (PC) DIGITAL (403317) , Dragon ball xenoverse 2: extra pass - xbox digital (7d4-00343)

Devil May Cry 3 Special Edition (PC) DIGITAL (403314)

Devil May Cry 3 Special Edition (PC) DIGITAL (403314)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 66% V příběhu možná pár vypravěčských přešlapů najdete, ale jinak má Devil May Cry 3 energii a drajv, takže bavit se budete skvěle. Na co se můžete těšit ve hře Devil May Cry 3 Special Edition (PC) DIGITALV příběhu poodhalíte další střípek z minulosti lovce démonů DantehoKromě známých úrovní vás ve speciální edici čekají bonusové levely, bossové a cinematics filmečky, které jste v původní hře neviděliAkce si užijete dostatek, hra přesto chytře zapojuje RPG prvky a malinko potrápí i vaši logikuDanteho budete specializovat buď jako bojovníka nablízko, střelce anebo akrobata V Devil May Cry 3 nakouknete do minulosti hlavního hrdiny Danteho a užijete si vyšší intenzitu při soubojích díky volbě mezi bojem nablízko nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Devil May Cry 3 Special Edition (PC) DIGITAL (403314) , Dragon ball fighterz - season pass 3 - xbox digital (7d4-00557)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 (PC) DIGITAL (257263)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 (PC) DIGITAL (257263)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra DRAGON BALL XENOVERSE 2 staví na vysoce populární hře DRAGON BALL XENOVERSE a přichází s vylepšenou grafikou, která hráče ještě víc vtáhne do největšího a nejdetailnějšího světa Dragon Ball, jaký byl kdy vyvinut. (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 (PC) DIGITAL (257263) , Dragon ball xenoverse 2 season pass - xbox digital (7d4-00151)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - PC DIGITAL (1471327)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - PC DIGITAL (1471327)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Drsný svět DRAGON BALL XENOVERSE 2 PC nabízí celou řadu našláplých hrdinů. Vytvořte si postavu, upravte její vzhled a vyberte jí bojový styl a silné útoky. Grafika plná efektů Druhý díl DRAGON BALL XENOVERSE 2 PC dále rozvíjí nastolený herní model a přináší navíc razantně vylepšenou grafickou stránku hry. Ponořte se do tajuplného světa DRAGON BALL XENOVERSE 2 PCZbrusu nové herní prostředí je přibližně 7× větší a pojme až 300 hráčů... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 - PC DIGITAL (1471327) , Dragon ball z: kakarot - season pass - xbox digital (7d4-00529)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)

Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 68% Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série. Vypnuto Hlavním kampaň se silným příběhem. Vypnuto Přítomnost helikoptér, což je jedna z výsad této hry. Vypnuto Vlastní osobnost Hlavní kampaň, obsahující celkem deset misí, se soustředí na tým speciálních vojáků, kteří však nejsou pouhými loutkami - každý z nich má vlastní osobnost.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam Special Edition (PC) DIGITAL Steam (195508) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Dragon Ball FighterZ – FighterZ Pass (PC) DIGITAL (387693)

Dragon Ball FighterZ – FighterZ Pass (PC) DIGITAL (387693)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Koupí doplňku FighterZ Pass získáte snazší přístup k osmi novým bojovníkům ve hře Dragon Ball Fighterz. Každého z nich jste si doteď mohli koupit samostatně, tento doplněk vám je ovšem zpřístupní všechny najednou a navíc za výhodnější cenu.Co vám přinese herní doplněk Dragon Ball Fighterz Pass8 nových bojovníků si zpřístupníte najednou a za výhodnější cenu, než kdybyste je kupovali zvlášťKaždý z nich má alternativní barevné profily, takže se vám jen tak neokoukajíTěšit se můžete na dynamičtější zápasy, ve kterých si vyzkoušíte nová komba a zjistíte, jaké mají nové bojovníci přednosti nebo slabinyPoznámka – pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – FighterZ Pass (PC) DIGITAL (387693) , Monster energy supercross 2: special edition - xbox digital (g3q-00668)

DRAGON BALL Z: KAKAROT - Season Pass - PC DIGITAL (819934)

DRAGON BALL Z: KAKAROT - Season Pass - PC DIGITAL (819934)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra 73% Season Pass přináší 2 originální epizody a nový příběh. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Dragon Ball Z: Kakarot. Season Pass obsahuje:Nové 2 originální epizody a nový příběhSeason Pass Bonus:Steaming-Hot Grilled Fish cooking item Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-3470 nebo AMD Ryzen 3 1200GrafikaGeForce GTX 960 nebo Radeon R9 280XDirectX11.0RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 SP1 64-bitProcesorIntel Core i5-2400 nebo AMD Phenom II X6 1100TGrafikaGeForce GTX 750 Ti nebo Radeon HD 7950DirectX11.0RAM4 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL Z: KAKAROT - Season Pass - PC DIGITAL (819934) , Trials of the blood dragon - xbox digital (g3q-00195)

DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Pass 2 - PC DIGITAL (838336)

DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Pass 2 - PC DIGITAL (838336)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 85% FighterZ Pass 2 pro umocnění zážitků ze hry. Získáte přístup k minimálně 6. dalším postavám. Získáte k nim avatara do lobby systému a také sadu alternativních barev. Postavy Z Každá z nových postav má svou osobní známku Z. Exkluzivní komentátořiFighterZ Pass 2 obsahuje sadu komentátorských hlasů, díky kterým si hru ještě více užijete. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Pass 2 - PC DIGITAL (838336) , Devil may cry 5: special edition - xbox series digital (g3q-01059)

DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434)

DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. 86% Hra využívá všech prvků, pro které je tato série oblíbená. Ve hře se tak budete setkávat s nikdy nekončícími souboji nesmírně silných protivníků. Speciální obsah FighterZ ediceSe speciální FighterZ edicí získáte kromě základní hry také FighterZ Pass, který do vaší hry přidá 8 nových herních postav. Nechte se polapit chytlavostí soubojovky Dragon Ball Fighter Z. Užívejte si nespočet hodin těch nejtvrdších soubojů, které nikdy nemají jasného vítěze.... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434) , Dragon ball z: kakarot - xbox (3391892024678)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559) , Dragon ball z - group - tričko (gmerchc2032nad)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Extra Pass (PC) Steam DIGITAL (684540)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Extra Pass (PC)  Steam DIGITAL (684540)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Nové zážitky s novými postavami, novými dušemi. Budete plnit paralelní úkoly v nových kostýmech. Užijte si exkluzivní nové scénáře. Připravte se na plnění paralelních úkolů. V nových kostýmech Ke svým postavám získáte také nové doplňkové kostýmy a dovednosti. Nové postavyV Extra Pass na vás čeká 12 nových postav: Dabra, Buu (Gohan absorved), Tapion,... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Extra Pass (PC) Steam DIGITAL (684540) , Dragon ball: kame symbol - lampa (3665361057468)

Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC) Steam DIGITAL (750520)

Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC)  Steam DIGITAL (750520)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 72% Super Dragon Ball Heroes World Mission patří mezi taktické karetní hry se strhujícím příběhem. Super Dragon Ball Heroes World Mission vás zavede do alternativní reality. Zde je nejoblíbenější zábavou karetní hra Dragon Ball Heros. Avatar Vytvořte si svého ve hře Super Dragon Ball Heroes World Mission vlastního avatara a vydejte se s ním na mistrovskou cestu. Stát se nejlepšímCílem karetní hry Dragon Ball Heros je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC) Steam DIGITAL (750520) , Puzzle dragon ball 2x500 dílků (8412668184879)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Probouzíte se uprostřed tajemného domu, ze kterého zdánlivě není úniku. Musíte podstoupit sérii úkolů a hledat cestu z labyrintu chodeb a místností.Vítejte ve světě hororové adventury, jejíž příběh se točí okolo úniku z tajemného domu. Rychle se uvědomíte, že se jedná o sérii napínavých výzev. Nikdy navíc nevíte, co přesně se ukrývá za dalšími dveřmi. Klíčové vlastnostiTajemná psychologická adventuraHororové prvkyNěkolik rozdílných konců (alza.cz)

Podobné produkty ako The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110) , Dragon ball z: kakarot - ps5 (3391892024616)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)

The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Divoká noc začínáThe Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL představuje duchovního nástupce temného hororu Until Dawn. Ujměte se devíti mladých lidí, kteří tráví noc na letním táboře. Prožijte s nimi noční hodiny a zjistěte, kdo z nich se dočká rána. The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL vás postaví před náročná rozhodnutíCelý příběh má opět stát na vašich volbách. Do jisté míry bude tím pádem pouze na vás, zda někdo přežije, či naopak zemře hrůznou smrtí. Riskování má mít fatální následky. Někdo se ale jistě bude muset obětovat pro většinu. Budete to vy? Vsadíte na přátelství?Vyprávění The Quarry Deluxe Edition PC DIGITAL nemusíte absolvovat sami. Přítomna tu bude také kooperace pro 8 hráčů. Chybět nemá ani lokální kooperace, takže se... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Quarry Deluxe Edition - PC DIGITAL (1961119) , The surge 2: premium edition - xbox digital (g3q-00868)

Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858)

Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 75% Ponořte se do ikonických bitev DRAGON BALL Z, bojujte na bojištích se zničitelným prostředím a postavte se udatným soupeřům. Projděte celým příběhem a plňte vedlejší mise. Objevíte nové dějové linky, které vám objasní záhady ve světě Dragon Ball. Ikonické postavy V bitvách se setkáte se známými soupeři, jako jsou Raditz, Frieza nebo Cell. Z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858) , Propast (special edition) - dvd (d01487)

Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861)

Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 75% Ponořte se do ikonických bitev DRAGON BALL Z, bojujte na bojištích se zničitelným prostředím a postavte se udatným soupeřům. Projděte celým příběhem a plňte vedlejší mise. Objevíte nové dějové linky, které vám objasní záhady ve světě Dragon Ball. Ikonické postavy V bitvách se setkáte se známými soupeři, jako jsou Raditz, Frieza nebo Cell. Z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861) , Clash: combat rock + the people's hall (special edition) (2x cd) - cd (0194399685525)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Ultra Pack Set (PC) Steam DIGITAL (793873)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Ultra Pack Set (PC)  Steam DIGITAL (793873)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Ultra Pack Set obsahuje balíčky Ultra Pack 1 a Ultra Pack 2. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry DRAGON BALL XENOVERSE 2. Zahrajte si jako Ribrianne, válečnice ze světa Universe 2. Vyzkoušejte neustále se vyvíjející moc saiyanského prince. Ultra Pack 1 Toto DLC obsahuje 3 hratelné postavy a také nové prvky, které vylepší vaše zážitky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Ultra Pack Set (PC) Steam DIGITAL (793873) , Clash: combat rock + the people's hall (special edition) (3x lp) - lp (0194399551318)

Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)

Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra 68% Solidní stand-alone datadisk v netradičním prostředí, který je určen zejména pro zkušené fanoušky série. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hlavním kampaň se silným příběhem. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přítomnost helikoptér, což je jedna z výsad této hry. VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii! Vlastní osobnost Hlavní kampaň, obsahující celkem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Men of War: Vietnam Special Edition Upgrade Pack (PC) DIGITAL Steam (195516) , Puzzle dragon ball super 2x100 dílků (8412668182141)

Dreamscapes: The Sandman - Premium Edition (PC) DIGITAL (388386)

Dreamscapes: The Sandman - Premium Edition (PC) DIGITAL (388386)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Laura jako dítě od otce často slýchávala, že je výjimečná. Bohužel Lařin otec zemřel dřív, než jí stihl vysvětlit čím je tak tak zvláštní. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dreamscapes: The Sandman - Premium Edition (PC) DIGITAL (388386) , Ik multimedia iloud micro monitor - white special edition (iloud micro monitor - white special edition)

Through the Woods Collector's Edition (PC) DIGITAL (277818)

Through the Woods Collector's Edition (PC) DIGITAL (277818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a simulátor, Hororová adventura Through the Woods vás přenese do role matky, která ztratila svého syna a logicky se ho snaží co nejrychlejším způsobem najít. V temném lese však čeká nepěkné překvapení prakticky na každém kroku.Through the Woods je ambiciózní titul skupiny norských studentů, který se z původně školního projektu dokázal s pomocí Kickstarteru a následně i vydavatele dostat až na obrazovky našich počítačů. Ve hře jsou zachyceny pocity z výletu v lese tak, jak jsou viděny očima dětí, se všemi možnými obavami a záhadami spojenými s osamělou procházkou na takovém místě.Klíčové vlastnostiDigitální sběratelská edice hry Through the Woods kromě samotné hry obsahuje také artbook a soundtrackObjevte nádherné prostředí a prožij... (alza.cz)

Podobné produkty ako Through the Woods Collector's Edition (PC) DIGITAL (277818) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Tales From The Dragon Mountain: The Strix (PC) DIGITAL (185879)

Tales From The Dragon Mountain: The Strix (PC) DIGITAL (185879)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % Tales From The Dragon Mountain: The Strix je úžasná fantasy hra, kterou si budete chtít zahrát znova. Ve této dobrodružné hře budete hrát za postavu Miny Lockheartové. Vypořádejte se s hrůznými nočními můrami o starém domě a zjistěte pravdu o minulosti své babičky Kate. Pokuste se vyrovnat se vzpomínkami Vydejte se zpět do rodného místa a pokuste se vyrovnat se vzpomínkami a osamělostí. Úžasná fantazijní místaNa své cestě se do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales From The Dragon Mountain: The Strix (PC) DIGITAL (185879)

The Elder Scrolls Skyrim - Legendary Edition - PC DIGITAL (1162786)

The Elder Scrolls Skyrim - Legendary Edition - PC DIGITAL (1162786)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, The Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC slaví velké výročí!Hra The Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC, která získala více než 200 ocenění Hra roku, oslavuje 10 let dobrodružství v ohromujících detailech. Prožijte jiný život, v jiném světěThe Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC představuje novou podobu fantasy eposu s otevřeným světem a přináší kompletní virtuální svět, který můžete prozkoumávat, jak se vám zlíbí. Hrajte za jakoukoli postavu, kterou si dovedete představit, a dělejte, co chcete; legendární svoboda volby, vyprávění příběhu a dobrodružství hry The Elder Scrolls je zde realizována jako nikdy předtím. The Elder Scrolls Skyrim Legendary Edition PC – Jste tím, za koho hrajeteVyberte si ze stovek zbraní,... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Elder Scrolls Skyrim - Legendary Edition - PC DIGITAL (1162786)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)

Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a střílečky, Zažijte skutečný lovAbsolvujte autentický lovecký zážitek. Vytvořte si v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svého loveckého avatara a vydejte se s ním na lov zvířat v otevřeném světě. Vychutnávejte si herní příběh, nebo se prostě jen dejte do prostého střílení zvěře. Optimalizujte v Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL svou výbavuLovte jako profesionál díky pestré škále vybavení. Naučte se pracovat se svou zbraní. Nastavte si jí podle potřeby a následně eliminujte ta nejvzácnější zvířata USA a Evropy. Získávejte z nich trofeje a následně si je vystavte ve své síni slávy. Kooperujte s přáteliV Way of the Hunter Elite Edition PC DIGITAL nemusíte být na lov zvířat sami. Přítomná je tu také kooperace, v jejímž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Way of the Hunter Elite Edition - PC DIGITAL (2082979)

Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)

Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: logická, % Pokud rádi řešíte hádanky a máte rádi mystické prostředí, tak je hra přesně pro vás. Fanoušci Tales From The Dragon Mountain se mohou radovat, jelikož vývojáři z Cateia Games přicházejí s novým dílem - Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair. Zlý lord Strix se po letech probudil. A vy jako Mina Lockheart se opět pokusíte zachránit Dračí hory. Najděte cestu Společně s přítelem Malikem se vydáte do dalekých míst, aby jste zjistili jak se dostat do doupěte lorda Strixe. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (PC) DIGITAL (414747)

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (PC) DIGITAL (414747)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a logická, Ručně kreslená grafika ti vyrazí dech a jakmile ho nahodíš, tak ti ho znova vyrazí velmi košatý strom dovedností. Poměrně rozsáhlá RPG stránka hry pozmění malého hrdinu Oriho v docela silný stroj na likvidaci nepřátel. Dokáže střílet přesně i daleko a to samozřejmě i v mnohanásobných salvách a s krásnými efekty. Také se z něj ale stává zkušený akrobat. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Okouzlující a audiovizuálně nádherná plošinovka, kterou lze bez výhrad doporučit každému, komu není tento žánr zcela proti srsti - Hrej.cz. Alternativní plošinovka v dokonalém zpracování.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori and the Blind Forest: Definitive Edition (PC) DIGITAL (414747)

Seven: The Days Long Gone Collector's Edition (PC) DIGITAL (383631)

Seven: The Days Long Gone Collector's Edition (PC) DIGITAL (383631)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, RPG, střílečky a arkády, 68% V The Days Long Gone vystupujete v roli zlodějského mistra Teriela. Musíte využít svúj ostrovtip a všechny své dovednosti, abyste unikli ze sítě podvodů a zrady a přežili pobyt na ostrově Peh. Vězeňskému ostrovu Peh se Teriel snaží za každou cenu vyhnout. Ale když se odvážná vloupačka neočekávaně zvrtne, objeví se Teriel v poutech na vzducholodi směřující k ostrovu. Můžete se plížit, utíkat, šplhat, bojovat a vše prozkoumat, ale strážní stanoviště, místa obydlená příšerami a nebezpečné frakce biomantů a technomágů vám stojí v cestě. (alza.cz)

Podobné produkty ako Seven: The Days Long Gone Collector's Edition (PC) DIGITAL (383631)

Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873)

Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Vydejte se do tajemné vesnice San Cristobal, ve které znovu dochází k mizení lidí. Hledejte důkazy a vyřešte tuto záhadu.Vydejte se na dobrodružství v této povedené 2D klikací adventuře. Vesničané San Cristobal oslavují každoroční Festival Flores de los Muertos „Květiny Zemřelých“, karneval, v němž se celá vesnice sjednocuje proti zlému duchu. Nyní však lidé znovu začínají mizet.Collector's edice obsahujeDodatkovou kapitolu „Příběh El Sombrerón“Úspěchy a transformace na sběratelstvíTapety na plochu a spořiče obrazovkyIntegrovaného herního průvodce (alza.cz)

Podobné produkty ako Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, PC NieR: Automata Hra spojuje úžasné scenérie a lokace bez nutnosti nahrávání. Nier je vytvořena k rychlému boji v 60 fps a zpestřuje hratelnost velkým množstvím vedlejších úkolů. Vypořádejte se s invazí Mechanoidů na vaší zničené domovské planetěVe hře NieR: Automata PC invaze mimozemských robotů zahnala lidskou civilizaci na Měsíc. Androidi jsou lidmi vysíláni do opuštěných míst na zdevastovanou planetu Zemi za účelem nastolit pořádek a zničit nepřátelské Mechanoidy. YoRHa 2B, nejvyspělejší model pěchotního androida, má za těžký úkol - vyčistit planetu Zemi od mimozemských narušitelů. Výtečné grafické zpracování. Skvělé akční JRPG, které kombinuje originální a chytlavý příběh s velice propracovaným soubojovým systémem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 91% Vytvořte si postavu dle svých představ a pusťte se do boje o přežití v postapokalyptickém světě Fallout 3 Game Of The Year Edition. Každá minuta ve hře bude krutým a nesnadným bojem o přežití. Fallout 3 Game Of The Year Edition obsahuje všech 5 doplňkových balíčků. Operation: Anchorage V tomto díle budete bojovat na Aljašce, abyste ji ochránil před nadvládou čínských komunistických útočníků. The Pitt (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční, - Postavte se proti nemilosrdným korporátním vládcům v tomto příběhovém dobrodružství! V věčně válkou zmítané metropoli Promethea budete Anu, Octavio a Fran ovládat v nejhorší den jejich života. Pomozte těmto třem poraženým při jejich snaze změnit svět (a možná ho i zachránit)! Prožijte další velkolepé dobrodružstvíNew Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL je příběhová adventura, která vypráví další kapitolu z oblíbeného vesmíru střílečky Borderlands. Svět hlavních hrdinů tohoto vyprávění je zasažen válkou a jen vy jste je schopni zachránit před smrtí. Čelte v New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL náročným volbám Postaveno je před vás vyprávění plné náročných momentů. Postavena je před vás divoká Fran, vědkyně Ana... (alza.cz)

Podobné produkty ako New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2085244)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)

New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - Postavte se proti nemilosrdným korporátním vládcům v tomto příběhovém dobrodružství! V věčně válkou zmítané metropoli Promethea budete Anu, Octavio a Fran ovládat v nejhorší den jejich života. Pomozte těmto třem poraženým při jejich snaze změnit svět (a možná ho i zachránit)! Prožijte další velkolepé dobrodružstvíNew Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL je příběhová adventura, která vypráví další kapitolu z oblíbeného vesmíru střílečky Borderlands. Svět hlavních hrdinů tohoto vyprávění je zasažen válkou a jen vy jste je schopni zachránit před smrtí. Čelte v New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition PC DIGITAL náročným volbám Postaveno je před vás vyprávění plné náročných momentů. Postavena je před vás divoká Fran, vědkyně... (alza.cz)

Podobné produkty ako New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PC DIGITAL (2084167)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1983556)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1983556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, dětská a party, - Obsahuje všech devět filmů tří základních trilogií, tedy včetně osmé a nadcházející deváté epizody, které se ještě v LEGO herní podobě neobjevily. Rodinné dramaSága rodiny Skywalkerů je konečně tady. Vychutnejte si v rámci LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition PC Digital všech devět příběhů této legendární rodinky. Poznejte lépe Anakina, Luka i Rey a řadu dalších slavných hrdinů tohoto vesmíru. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe Edition PC Digital nabízí nepřeberné množství postavHrajte, za koho se vám zlíbí. Během své cesty si otevírejte různé postavičky s odlišnými schopnostmi a procházejte s nimi úrovněmi. Nesedí vám jedi? Nevadí, je tu nájemný lovec či robot otevírající uzavřené místnosti.... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1983556)

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (206200)

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (206200)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, LEGO videoherní série číslo 1 se vrací na Vaše zařízení s dobrodružstvím plným legrace a zábavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (206200)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)

Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 65% Staňte se součástí hvězdných válek. V nové edici Star Wars jsou krásně prezentovány všechny postavy, vše se odehrává v identickém prostředí a herní atmosféra vás zkrátka pohltí. Naučte se využívat všech magických sil. V soubojích na vás nebudou čekat pouze vám rovní protivníci. Identické grafické zpracování Hra Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition skvěle imituje stejnojmenný film. Pokud patříte mezi fanoušky hvězdných válek. Herní zpracování vám umožní stát se jejich součástí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition (PC) DIGITAL (433716)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % New York Mysteries: Secrets of the Mafia je podmanivé detektivní dobrodružství s prvky mystiky o unesených dětech a mafiánských bosech. New York Mysteries: Secrets of the Mafia se odehrává v roce 1955. Město New York již není bezpečné. Začala jej ovládat mafie. Další nebezpečí Nejen mafie byste se měli bát. Je zde ještě něco horšího. V poslední době se totiž začali ztrácet mafiánští bosové. Mizí nejen mafiániNa místě... (alza.cz)

Podobné produkty ako New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector's Edition - PC DIGITAL (215134)

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (PC) DIGITAL + BONUS! (372429)

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (PC) DIGITAL + BONUS! (372429)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 81% Studio Level 5 ve svém nejnovějším počinu s lehkostí mísí prvky, které by spolu neměly fungovat, ale tak trochu nepochopitelně se jim daří vše ukočírovat do jednoho funkčního celku. Příběh mladého krále Evana a jeho společníků nabízí poutavé, místy dojemné a napínavé dobrodružství, kde se nenásilně prolíná čistokrevné RPG se strategickými elementy a dynamickými akčními souboji, aniž by to působilo rušivě. To vše navíc doplňuje překrásné grafické zpracování. (Alza Magazín) Vítejte v malebném světě Ni no Kuni, ve kterém se snoubí čistokrevné RPG, překrásný audiovizuál a spoustu dalšího. Hru Ni no Kuni II vytvořilo studio LEVEL-5 a postavy navrhnul... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (PC) DIGITAL + BONUS! (372429)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961), Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180), DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434), Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858), Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Dragon Ball Z: Kakarot - Xbox Digital (G3Q-00749), Dragon Ball Xenoverse 2 - Xbox Digital (G3Q-00197), Skyrim: Special Edition - Xbox Digital (G7Q-00149), DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Pass - Xbox Digital (7D4-00265), DRAGON BALL XENOVERSE 2: Extra Pass - Xbox Digital (7D4-00343), Dragon Ball FighterZ - Season Pass 3 - Xbox Digital (7D4-00557), Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass - Xbox Digital (7D4-00151), Dragon Ball Z: Kakarot - Season Pass - Xbox Digital (7D4-00529), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Monster Energy Supercross 2: Special Edition - Xbox Digital (G3Q-00668), Trials of the Blood Dragon - Xbox Digital (G3Q-00195), Devil May Cry 5: Special Edition - Xbox Series Digital (G3Q-01059), Dragon Ball Z: Kakarot - Xbox (3391892024678), Dragon Ball Z - Group - tričko (GMERCHc2032nad), Dragon Ball: Kame Symbol - lampa (3665361057468), Puzzle Dragon Ball 2x500 dílků (8412668184879), Dragon Ball Z: Kakarot - PS5 (3391892024616), The Surge 2: Premium Edition - Xbox Digital (G3Q-00868), Propast (Special Edition) - DVD (D01487), Clash: Combat Rock + The People's Hall (Special Edition) (2x CD) - CD (0194399685525), Clash: Combat Rock + The People's Hall (Special Edition) (3x LP) - LP (0194399551318), Puzzle Dragon Ball Super 2x100 dílků (8412668182141), IK Multimedia iLoud Micro Monitor - White Special Edition (iLoud Micro Monitor - White Special Edition), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479)