Olejnička s rozprašovačem z litiny gedore 6390520

Produkt Olejnička s rozprašovačem z litiny gedore 6390520 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Olejnička s rozprašovačem z litiny gedore 6390520 upraviť a produkt hľadať znova.

Olejnička s rozprašovačem z litiny Gedore 6390520

Detail

Olejnička s rozprašovačem z litiny Gedore 6390520 od výrobce Gedore v kategorii Olejničky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička s rozprašovačem z litiny Gedore 6390520 , Yato olejnička s fexibilním hrdlem ocelová 300ml (5906083069130)

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 15 kg, 25mm

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 15 kg, 25mm
Detail

Činky jsou skutečnou klasikou domácí posilovny. Zabírají málo místa a lze je použít pro nejrůznější cvičení. Tento model je kompatibilní s mnoha stojany na činky. Tytt činky nabízí mimo jiné protiskluzový úchop a praktický hvězdicový zámek. Činky jsou bezpečné do ruky a lze je používat v souvislosti s kulturistikou a funkčním fitness. Samozřejmě jsou vyrobeny z odolných a vysoce kvalitních materiálů, takže se nemusíte obávat o jejich trvanlivost. Díky protiskluzové rukojeti vám činky bezpečně padnou do ruky. Vždy dbejte na čisté provedení jednotlivých cviků. Technické údaje: velikost vnitřní rukojeti: 13 cm plocha na každé straně: 11,25 cm celková délka: 35,5 cm průměr: 25 mm vlastní hmotnost činkové tyče (včetně spojovacího materiálu): 250 g ergonomická protiskluzová rukojeť materiál tyče: plast 4 x 2,5 kg závaží z litiny, průměr: 16 cm, tloušťka: 2,2 cm 4 x 1,25 kg závaží z litiny, průměr: 12,6 cm, tloušťka: 2 cm 2 x činka 4 x hvězdicový zámek Obsah balení: 1 x set činek (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 15 kg, 25mm

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 20 kg, 25mm

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 20 kg, 25mm
Detail

Činky jsou skutečnou klasikou domácí posilovny. Zabírají málo místa a lze je použít pro nejrůznější cvičení. Tento model je kompatibilní s mnoha stojany na činky. Tytt činky nabízí mimo jiné protiskluzový úchop a praktický hvězdicový zámek. Činky jsou bezpečné do ruky a lze je používat v souvislosti s kulturistikou a funkčním fitness. Samozřejmě jsou vyrobeny z odolných a vysoce kvalitních materiálů, takže se nemusíte obávat o jejich trvanlivost. Díky protiskluzové rukojeti vám činky bezpečně padnou do ruky. Vždy dbejte na čisté provedení jednotlivých cviků. Technické údaje: velikost vnitřní rukojeti: 13 cm plocha na každé straně: 11,25 cm celková délka: 35,5 cm průměr: 25 mm vlastní hmotnost činkové tyče (včetně spojovacího materiálu): 250 g ergonomická protiskluzová rukojeť materiál tyče: plast 4 x 2,5 kg závaží z litiny, průměr: 16 cm, tloušťka: 2,2 cm 8 x 1,25 kg závaží z litiny, průměr: 12,6 cm, tloušťka: 2 cm 2 x činka 4 x hvězdicový zámek Obsah balení: 1 x set činek (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 20 kg, 25mm , Tescoma mop s rozprašovačem profimate (8595028404838)

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 5 kg

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 5 kg
Detail

Pokud chcete nejprve posílit svaly a chránit klouby, začněte s mírnou zátěží. Tato činka je vhodná pro profesionální sporty. Má silnou pryžovou vrstvu, díky které je tichá a šetrná k zemi. Tyč této činky má protiskluzový profil. Perfektně padne do ruky a neklouže. Údaj o kilogramu je na boku červenou barvou, takže je lépe viditelný. Vynikající kvalita této činky zajišťuje dobrou odolnost a dlouhou životnost. Technické údaje: materiál jádra: litina potah: guma/pryž (obzvláště odolné a chránící podlahu) informace o kg na každé čince délka rukojeti: 15 cm průměr závaží: 12,5 cm celková délka činky: 22 cm hmotnost: 5 kg celková hmotnost: 10 kg barva: černá Obsah balení: 2 x jednoruční činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 5 kg , Go! koupelna 500 ml s rozprašovačem (8594029050907)

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 12,5 kg

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 12,5 kg
Detail

Pokud chcete nejprve posílit svaly a chránit klouby, začněte s mírnou zátěží. Tato činka je vhodná pro profesionální sporty. Má silnou pryžovou vrstvu, díky které je tichá a šetrná k zemi. Tyč této činky má protiskluzový profil. Perfektně padne do ruky a neklouže. Údaj o kilogramu je na boku červenou barvou, takže je lépe viditelný. Technické údaje: materiíl jádra: litina potah: guma/pryž (obzvláště odolné a chránící podlahu) informace o kg na každé čince délka rukojeti: 15 cm průměr závaží: 14,3 cm celková délka činky: 31 cm hmotnost: 12,5 kg celková hmotnost: 25 kg barva: černá Obsah balení: 2 x jednoruční činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 12,5 kg , York mop plochý mikrovlákno s rozprašovačem (5903355070580)

Blumfeldt Patras, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny

Blumfeldt Patras, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny
Detail

Když vás bistro stůl Blumfeldt Patras pozve na setkání, zlatá dvacátá léta opět ožijí. Luxusní požitek se secesní atmosférou – to slibuje zahradní stůl Blumfeldt Patras a vytahuje z rukávu vše: Stolová deska o rozměrech 60 x 60 cm je vyrobena z čistě leštěného pravého mramoru, takže každý stůl je jedinečný. Zrnitost a zbarvení kamene vždy vytváří svůj vlastní jedinečný charakter a dává každému prostředí nový lesk. To ještě podtrhuje robustní litinový podstavec s květinovým dekorem. Ať už se jedná o snídani na balkoně, příjemnou kávu na terase nebo romantickou večeři při svíčkách pod hvězdami: mramorový stůlBlumfeldt Patras vždy vytvoří tu správnou atmosféru. Stůl BistroBlumfeldt Patras přináší zpět kouzlo zlatých dvacátých let. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Patras, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny , Go! kuchyně 500 ml s rozprašovačem (8594029050952)

Blumfeldt Patras, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny

Blumfeldt Patras, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny
Detail

Když vás bistro stůl Blumfeldt Patras pozve na setkání, zlatá dvacátá léta opět ožijí. Luxusní požitek se secesní atmosférou – to slibuje zahradní stůl Blumfeldt Patras a vytahuje z rukávu vše: Stolová deska o rozměrech 60 x 60 cm je vyrobena z čistě leštěného pravého mramoru, takže každý stůl je jedinečný. Zrnitost a zbarvení kamene vždy vytváří svůj vlastní jedinečný charakter a dává každému prostředí nový lesk. To ještě podtrhuje robustní litinový podstavec s květinovým dekorem. Ať už se jedná o snídani na balkoně, příjemnou kávu na terase nebo romantickou večeři při svíčkách pod hvězdami: mramorový stůlBlumfeldt Patras vždy vytvoří tu správnou atmosféru. Stůl BistroBlumfeldt Patras přináší zpět kouzlo zlatých dvacátých let. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Patras, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny , Leifheit 51165 s rozprašovačem a mopem (51165)

Mlýnek na kávu z litiny v retro stylu, 22 x 9 x 9 cm

Mlýnek na kávu z litiny v retro stylu, 22 x 9 x 9 cm
Detail

Kupujete okouzlující starožitný nostalgický mlýnek na kávu - pro všechny romantiky z nás, kteří touží po troše bezpečí a tradice. Ale také pro každého, kdo rád ocení opravdu dobrou a lahodnou čerstvě mletou kávu. Z hlediska své funkce není v žádném případě horší než novější mlýnky na kávu. Skvělé zpracování z jemného dřeva a s připojeným brusným setrvačníkem z kovaného železa. Mimořádně dekorativní nostalgický předmět, který je také ideální jako dárek. Technické údaje: rozměry výrobku: cca 22 x 9 x 9 cm materiál: dřevo, kované železo starožitný design mlýnek na kávu je plně funkční Obsah balení: 1 x mlýnek (dilego.cz)

Podobné produkty ako Mlýnek na kávu z litiny v retro stylu, 22 x 9 x 9 cm , Trim koupelna 500 ml s rozprašovačem (8594003933158)

Blumfeldt Patras Lux, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny

Blumfeldt Patras Lux, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny
Detail

Když vás bistro stůl Blumfeldt Patras Lux pozve na setkání, zlatá dvacátá léta opět ožijí. Luxusní požitek se secesní atmosférou – to slibuje zahradní stůl Blumfeldt Patras a vytahuje z rukávu vše: Stolová deska o rozměrech 60 x 60 cm je vyrobena z čistě leštěného pravého mramoru, takže každý stůl je jedinečný. To znamená, že tento stůl je jedinečný - protože struktura a zbarvení kamene mu vždy dodávají zvláštní charakter. To je zdůrazněno zlatým lemováním desky stolu a luxusní vzhled umocňuje litinová, umělecky zdobená trojnožka. Ať už se jedná o snídani na balkoně, příjemnou kávu na terase nebo romantickou večeři při svíčkách pod hvězdami: mramorový stůlBlumfeldt Patras Lux vždy vytvoří tu správnou atmosféru. Bistro stůl Blumfeldt Patras Lux vyzařuje luxus a zve k posezení ve výjimečné secesní atmosféře! (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Patras Lux, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny , Lexibook aerograph - kouzelná elektronická tužka s rozprašovačem (cr800)

Blumfeldt Patras Lux, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny

Blumfeldt Patras Lux, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny
Detail

Když vás bistro stůl Blumfeldt Patras Lux pozve na setkání, zlatá dvacátá léta opět ožijí. Luxusní požitek se secesní atmosférou – to slibuje zahradní stůl Blumfeldt Patras a vytahuje z rukávu vše: Stolová deska o rozměrech 60 x 60 cm je vyrobena z čistě leštěného pravého mramoru, takže každý stůl je jedinečný. To znamená, že tento stůl je jedinečný - protože struktura a zbarvení kamene mu vždy dodávají zvláštní charakter. To je zdůrazněno zlatým lemováním desky stolu a luxusní vzhled umocňuje litinová, umělecky zdobená trojnožka. Ať už se jedná o snídani na balkoně, příjemnou kávu na terase nebo romantickou večeři při svíčkách pod hvězdami: mramorový stůlBlumfeldt Patras Lux vždy vytvoří tu správnou atmosféru. Bistro stůl Blumfeldt Patras Lux vyzařuje luxus a zve k posezení ve výjimečné secesní atmosféře! (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Patras Lux, bistro stůl, mramorová deska, 60 x 60 cm, podstavec z litiny , Ekokoza vilínová květová voda s rozprašovačem, organic (8597321512920)

Olejnička s fexibilním hrdlem 500m YATO

Olejnička s fexibilním hrdlem 500m YATO
Detail

Olejnička s fexibilním hrdlem, 500ml, YATO-06914 Hlavní technické parametry: objem: 500 ml odolná proti nárazu hmotnost: 0,2 kg (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Olejnička s fexibilním hrdlem 500m YATO , Fine dog lososový olej s rozprašovačem 500ml (8595657300532)

Olejnička s fexibilním hrdlem 300ml YATO

Olejnička s fexibilním hrdlem 300ml YATO
Detail

Olejnička s fexibilním hrdlem, 300ml, YATO-06913 Hlavní technické parametry: objem: 300 ml odolná proti nárazu hmotnost: 0,154 kg (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Olejnička s fexibilním hrdlem 300ml YATO , Krystal na kuchyně s rozprašovačem 0,75 l (8594011502070)

Olejnička s fexibilním hrdlem, 200ml YATO

Olejnička s fexibilním hrdlem, 200ml YATO
Detail

Olejnička s fexibilním hrdlem, 200ml, YATO-06912 Hlavní technické parametry: objem: 200 ml odolná proti nárazu hmotnost: 0,133 kg (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Olejnička s fexibilním hrdlem, 200ml YATO , 4home easy quick spray mop s rozprašovačem 350 ml

Olejnička s flexibilním hrdlem, 250 ml, GEKO

Olejnička s flexibilním hrdlem, 250 ml, GEKO
Detail

Olejnička s flexibilním hrdlem, 250 ml, GEKO Olejnička o objemu 250 ml. Určeno pro olej nebo jiné mazání v těžko dostupných místech, jako jsou hnací nápravy, převodovky atd. Vlastnosti výrobku: 250 ml nádobka velký otvor pro doplnění oleje flexibilní hadice s hrotem rukojeť umožňuje, aby byl olej aplikován pod vysokým tlakem ocelové pouzdro, práškové lakování (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Olejnička s flexibilním hrdlem, 250 ml, GEKO , Lavon bezoplachová s rozprašovačem 70% alkoholu, 500 ml (8594187140557)

Olejnička s flexibilním hrdlem transparentní, 250 ml GEKO

Olejnička s flexibilním hrdlem transparentní, 250 ml GEKO
Detail

Olejnička s flexibilním hrdlem transparentní, 250 ml, GEKO Olejnička o objemu 250 ml. Určeno pro olej nebo jiné mazání v těžko dostupných místech, jako jsou hnací nápravy, převodovky atd. Vlastnosti výrobku: 250 ml nádobka velký otvor pro doplnění oleje flexibilní hadice s hrotem rukojeť umožňuje, aby byl olej aplikován pod vysokým tlakem ocelové pouzdro, práškové lakování (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Olejnička s flexibilním hrdlem transparentní, 250 ml GEKO , Attitude všeúčelový čistič s vůní citronové kúry s rozprašovačem 800 ml (626232401806)

YATO Olejnička s fexibilním hrdlem ocelová 300ml (5906083069130)

YATO Olejnička s fexibilním hrdlem ocelová 300ml (5906083069130)
Detail

Aplikátor zhotovení z oceli, olejnička s plynulou spouští pro přesný průtok Představujeme vám olejničku YATO, která najde využití snad v každé automobilové dílně. Její kvalitní nádržka o objemu 300 ml je zhotovena celá z oceli a navíc je opatřena kvalitním nátěrem, který je ochranný. Na jejím vrcholu se nachází tlaková pumpička s flexibilním hrdlem z měkkého plastu, takže aplikace maziva v méně přístupných místech bude daleko snadnější. Tryska olejničky je kovová a dlouhá 80 mm, vytváří dostatečně silný tok, který je řízen plynulou spouští. Produkt je navíc vybaven i háčkem, tudíž ho můžete zavěsit a mít jej na očích kdykoli ho budete potřebovat. Klíčové vlastnosti olejničky YATOFlexibilní hrdlo z měkkého plastuNádržka olejničky je z oceliNádržka olejničky YATO o objemu 300 mlOlejnička YATO má háček pro zavěšení (alza.cz)

Podobné produkty ako YATO Olejnička s fexibilním hrdlem ocelová 300ml (5906083069130) , Surtep mini ad162, s rozprašovačem, 370 ml barva zelená (sur33947)

Olejnička kovová

Detail

Ocelová olejnička se závitovým uzávěrem a sponou pro uchycení na paletu. Obsah olejničky cca 30ml, průměr hrdla 35mm. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejnička kovová , Ekokoza růžová květová voda s rozprašovačem, organic 250 ml (8597321512784)

Olejnička kovová dvojitá

Detail

Dvojitá ocelová olejnička se závitovým uzávěrem a sponou pro uchycení na paletu. Obsah jedné olejničky je cca 30ml (dohromady tedy 60ml), průměr hrdla 35mm. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Olejnička kovová dvojitá , Surtep mini ad161, s rozprašovačem, 370 ml barva růžová (sur33946)

Olejnička Pressol 04902

Olejnička Pressol 04902
Detail

Z plastu s železnou vyprazdňovací trubkou (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička Pressol 04902 , Surtep mini ad160, s rozprašovačem, 370 ml barva bílá (sur33944)

Olejnička Pressol 06864

Olejnička Pressol 06864
Detail

S nastavitelnou mosaznou ostřikovou trubkou (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička Pressol 06864 , Fine dog lososový olej s rozprašovačem 200ml + 50ml zdarma (8595657300525)

Olejnička Pressol 06865

Olejnička Pressol 06865
Detail

S nastavitelnou mosaznou ostřikovou trubkou (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička Pressol 06865 , Attitude čistič na koupelny s vůní citronové kúry s rozprašovačem 800 ml (626232504804)

Olejnička Pressol 01112

Olejnička Pressol 06061

Olejnička Pressol 06061
Detail

Plastová ostřiková trubka (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička Pressol 06061 , Z izrastiny s láskou ()

Olejnička Pressol 06068

Olejnička Pressol 06068
Detail

Plastová ostřiková trubka (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička Pressol 06068 , Kolenní návlek z ovčí vlny s/m, , s / m

Olejnička s rozprašovačem Hazet 2160

Olejnička s rozprašovačem Hazet 2160
Detail

Olejnička s rozprašovačem Hazet 2160 od výrobce Hazet v kategorii Olejničky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička s rozprašovačem Hazet 2160 , Nikkor z 35mm f/1.8 s (jma102da)

Olejnička LOBSTER 109132 250ml

Olejnička LOBSTER 109132 250ml
Detail

NakupteOlejnička LOBSTER 109132 250mlz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Nářadí pro auto > Speciální autonářadí a přípravky > Autonářadí na výměnu kapalin a olejůza65.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Olejnička LOBSTER 109132 250ml , Zvířátka z farmy: omalovánky s voskovkami (8594050434080)

Olejnička kov, 300 ml 1464772

Olejnička kov, 300 ml 1464772
Detail

Olejnička kov, 300 ml 1464772 od výrobce No Name v kategorii Olejničky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička kov, 300 ml 1464772 , Nikkor z 85mm f/1,8 s (jma301da)

ostřič univerzální, s olejničkou, 120mm

ostřič univerzální, s olejničkou, 120mm
Detail

olejnička uvnitř rukojetiostřící břit ze slinutého karbidu (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ostřič univerzální, s olejničkou, 120mm , Villeroy & boch hrnek s písmenkem z (vb_1016206125)

Olejnička Pressol 06863, 50 ml

Olejnička Pressol 06863, 50 ml
Detail

Nastavitelná mosazná ostřiková trubka·Šroubový uzávěr (conrad.cz)

Podobné produkty ako Olejnička Pressol 06863, 50 ml , Wc sedátko z mdf s víkem, potisk s motivem porcelánu (141483)

Olejnička 220 ml, hubice 75 mm QUATROS

Olejnička 220 ml, hubice 75 mm QUATROS
Detail

Olejnička 220 ml, hubice 75 mm Stříkací olejnička QUATROS QS18022 Specifikace: Objem: 220 ml Délka hubice: 75 mm Olejnička s pumpičkou je ideální pro dávkování oleje (popř. jiných druhů maziv) v těžko dostupných místech – převodovky, nápravy, části podvozku apod. Průhledná nádobka je vyrobena z pevného, ale pružného plastu pro eliminaci rizika prasknutí při pádu.Pozn. Dodáváno prázdné. (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Olejnička 220 ml, hubice 75 mm QUATROS , Mantys zimní bunda myslivec - střední pes, s (z-0009-36-s)

Precizní olejnička 5 ml TOOLCRAFT TO-6381258

Detail

Rozměry (Ø x D): 15 x 143 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Precizní olejnička 5 ml TOOLCRAFT TO-6381258

Kompresory příslušenství kombinované jednotka údržby R 3/8" + olejnička Einhell 4135000 156 mm

Kompresory příslušenství kombinované jednotka údržby R 3/8" + olejnička Einhell 4135000 156 mm
Detail

Kompresory příslušenství kombinované jednotka údržby R 3/8" + olejnička Einhell 4135000 156 mm od výrobce Einhell v kategorii Příslušenství pro vzduchové kompresory za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kompresory příslušenství kombinované jednotka údržby R 3/8" + olejnička Einhell 4135000 156 mm

Gorilla Sports Jednoruční činka z litiny, pogumovaná, 2,5 kg

Gorilla Sports Jednoruční činka z litiny, pogumovaná, 2,5 kg
Detail

Pokud chcete nejprve posílit svaly a chránit klouby, začněte s mírnou zátěží. Tato činka je vhodná pro profesionální sporty. Má silnou pryžovou vrstvu, díky které je tichá a šetrná k zemi. Tyč této činky má protiskluzový profil. Perfektně padne do ruky a neklouže. Údaj o kilogramu je na boku červenou barvou, takže je lépe viditelný. Technické údaje: materiál: litina potah: guma/pryž (obzvláště odolné a chránící podlahu) délka rukojeti: 15 cm průměr závaží: 12 cm celková délka činky: 20 cm hmotnost: 2,5 kg barva: černá Obsah balení: 1 x jednoruční činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Jednoruční činka z litiny, pogumovaná, 2,5 kg

Lahvička s rozprašovačem 250ml

Detail

Lahvička s rozprašovačem, univerzální použití například pro nanášení fixace / laku, vlhčení sochařské hlíny, apod. Obsah 250ml. Nenalezli jste zde odpověď na to co Vás k tomuto produktu zajímá? Neváhejte nás kontaktovat a my Váš dotaz rádi zodpovíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lahvička s rozprašovačem 250ml

Trojitý mop s rozprašovačem

Trojitý mop s rozprašovačem
Detail

Vyčistěte si dům efektivněji a bez námahy pomocí inovativního trojitého mopu s rozprašovačem. Ideální pro čištění a leštění podlah i jiných povrchů. 3 rotační hlavice s Ø 20 cm mají hadřík z mikrovlákna, který je pratelný v pračce. Vyrobeno z ABS, PP a nerezové oceli 3 otočné hlavy (cca Ø 20 cm) 3 utěrky z mikrovlákna spletené na suchý zip (lze prát v pračce) Adresný dávkovač tekutin s rozprašovačem (cca 600 ml) Rukojeť se spouští pro dávkování čisticí kapaliny (není součástí dodávky) Rozměry: 40 x 130 x 40 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Trojitý mop s rozprašovačem

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 25 kg, 25mm

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 25 kg, 25mm
Detail

Činky jsou skutečnou klasikou domácí posilovny. Zabírají málo místa a lze je použít pro nejrůznější cvičení. Tento model je kompatibilní s mnoha stojany na činky. Tytt činky nabízí mimo jiné protiskluzový úchop a praktický hvězdicový zámek. Činky jsou bezpečné do ruky a lze je používat v souvislosti s kulturistikou a funkčním fitness. Samozřejmě jsou vyrobeny z odolných a vysoce kvalitních materiálů, takže se nemusíte obávat o jejich trvanlivost. Díky protiskluzové rukojeti vám činky bezpečně padnou do ruky. Vždy dbejte na čisté provedení jednotlivých cviků. Technické údaje: velikost vnitřní rukojeti: 13 cm plocha na každé straně: 11,25 cm celková délka: 35,5 cm průměr: 25 mm vlastní hmotnost činkové tyče (včetně spojovacího materiálu): 250 g ergonomická protiskluzová rukojeť materiál tyče: plast 8 x 2,5 kg závaží z litiny, průměr: 16 cm, tloušťka: 2,2 cm 4 x 1,25 kg závaží z litiny, průměr: 12,6 cm, tloušťka: 2 cm 2 x činka 4 x hvězdicový zámek Obsah balení: 1 x set činek (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 25 kg, 25mm

Magnet 3Pagen Prachovka s rozprašovačem

Magnet 3Pagen Prachovka s rozprašovačem
Detail

Na sucho nebo na mokro, tato prachovka s nádržkou na vodu a rozprašovačem zvládne obojí. Antistatická žinylková vlákna. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Prachovka s rozprašovačem

OFF! Repelent Sport s rozprašovačem

Detail

UPOZORNĚNÍ:Biocidní přípravek Repelent s rozprašovačem poskytuje účinnou ochranu před komáry a klíšťaty až po dobu 8 hodin. Snadno se aplikuje, rychle zasychá a funguje i při pocení. OFF! Repelent Sport s rozprašovačem je vhodný při pobytu v přírodě, turistice, výletech i sportu. (mall.cz)

Podobné produkty ako OFF! Repelent Sport s rozprašovačem

Tescoma mop s rozprašovačem ProfiMATE

Tescoma mop s rozprašovačem ProfiMATE
Detail

Představujeme nejucelenější úklidový program na trhu oceněný prestižní cenou za design   Špičkový mop s rozprašovačem pro mokré a suché čištění domácnosti   V čem Mop s rozprašovačem ProfiMATE vyniká?   Je součástí uceleného programu pro úklid domácnosti ProfiMATE, vynikající pro mokré i suché čištění podlah. Má zásobník na čisticí prostředek o objemu 280 ml, dávkování rozprašovačem je pohodlně ovládáno z rukojeti na konci tyče. Mop má 3D kloub pro snadné vytírání pod nábytkem a v rozích, je dodáván s a velcro návlekem „Universal“ vhodným pro mokré i suché čištění. Tyč mopu dlouhá 120 cm je zakončena očkem pro zavěšení ze speciálního protiskluzového materiálu, který brání klouzání opřeného mopu po zdi. Nástavec mopu můžete používat i se samostatně dodávanou univerzální teleskopickou tyčí jako běžný mop bez rozprašovače. Mop s rozprašovačem ProfiMATE můžete kromě návleku „Universal“ používat i se samostatně dodávanými speciálními návleky „Power“ a „Pet Expert“ a skladovat jej přehledně a s maximální úsporou místa na Závěsné liště s háčky a úchytkami.   Materiál: Odolný plast. Záruka: 3 roky.   Jaké má program ProfiMATE další výhody?     je nejširší ucelenou linií pro úklid domácnosti na trhu díky univerzálnosti, vzájemnému propojení a kombinovatelnosti přináší úsporu místa při skladování i úsporu finančních prostředků. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mop s rozprašovačem ProfiMATE

Tescoma Mop s rozprašovačem ProfiMATE

Tescoma Mop s rozprašovačem ProfiMATE
Detail

Špičkový mop s rozprašovačem pro mokré a suché čištění domácnosti. Je součástí uceleného programu pro úklid domácnosti ProfiMATE. Má zásobník na čisticí prostředek o objemu 280 ml, dávkování rozprašovačem je pohodlně ovládáno z rukojeti na konci tyče.Mop má 3D kloub pro snadné vytírání pod nábytkem a v rozích, je dodáván s velcro návlekem „Universal“ vhodným pro mokré i suché čištění. Tyč mopu dlouhá 120 cm je zakončena očkem pro zavěšení ze speciálního protiskluzového materiálu, který brání klouzání opřeného mopu po zdi. Nástavec mopu můžete používat i se samostatně dodávanou univerzální teleskopickou tyčí jako běžný mop bez rozprašovače.Mop s rozprašovačem ProfiMATE můžete kromě návleku „Universal“ používat i se samostatně dodávanými speciálními návleky „Power“ a „Pet Expert“ a skladovat jej přehledně a s maximální úsporou místa na Závěsné liště s háčky a úchytkami. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mop s rozprašovačem ProfiMATE

Tescoma Mop s rozprašovačem ProfiMATE

Detail

Mop ProfiMATE s rozprašovačem Tescoma se stane nepostradatelným pomocníkem. Mop se postará o úklid podlahy pomocí suchého i mokrého čištění. Disponuje rozprašovačem (280 ml), pomocí kterého lze dávkovat čisticí přípravek dle potřeby. Mop je vybaven 3D kloubem, tudíž se dostane do jakékoliv skuliny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mop s rozprašovačem ProfiMATE

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 2,5 kg

Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 2,5 kg
Detail

Pokud chcete nejprve posílit svaly a chránit klouby, začněte s mírnou zátěží. Tato činka je vhodná pro profesionální sporty. Má silnou pryžovou vrstvu, díky které je tichá a šetrná k zemi. Tyč této činky má protiskluzový profil. Perfektně padne do ruky a neklouže. Údaj o kilogramu je na boku červenou barvou, takže je lépe viditelný. Technické údaje: materiíl jádra: litina potah: guma/pryž (obzvláště odolné a chránící podlahu) informace o kg na každé čince délka rukojeti: 15 cm průměr závaží: 12 cm celková délka činky: 20 cm hmotnost: 2,5 kg celková hmotnost: 5 kg barva: černá Obsah balení: 2 x jednoruční činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada jednoručních činek z litiny, 2 x 2,5 kg

Orion Hmoždíř litina

Orion Hmoždíř litina
Detail

Litinový hmoždíř na drcení koření, bylinek, přípravu pesta. Litina je specifická na údržbu, před a po použití je NUTNÉ povrch ošetřit jedlým olejem, tak se zamezí vzniku rzi. Nenechávejte ve vlhku! Rozměry: pr. 10,5 cm, v. 9 cm, tlouček d. 17 cm. Nevhodný do myčky nádobí. Nepoužívejte organické kyseliny typu octa. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Hmoždíř litina

Magnet 3Pagen Stěrka s rozprašovačem modrá

Magnet 3Pagen Stěrka s rozprašovačem modrá
Detail

Stěrka s rozprašovačem Vás nebude stát mnoho úsilí ani peněz. Umožní rychlejší a snadnější leštění oken! (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Stěrka s rozprašovačem modrá

ECO Láhev s rozprašovačem 500 ml

ECO Láhev s rozprašovačem 500 ml
Detail

Znovu naplnitelná láhev redukuje odpad, a proto se z této průhledné láhve s rozprašovačem ECO budete těšit o to více. Tento k přírodě šetrný pomocník do domácnosti ze skla a s černou nádobou pojme až 500 ml mycího prostředku, který si záměrně připravujete z koncentrátu a doma jej naředíte vodou z kohoutku. K dostání i vhodný dávkovač mycího prostředku. (butlers.cz)

Podobné produkty ako ECO Láhev s rozprašovačem 500 ml

Láhev s rozprašovačem Hazet 199-4

Láhev s rozprašovačem Hazet 199-4
Detail

Láhev s rozprašovačem Hazet 199-4 od výrobce Hazet v kategorii Speciální nářadí do auta za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Láhev s rozprašovačem Hazet 199-4

Kärcher - Sada láhve s rozprašovačem Extra

Kärcher - Sada láhve s rozprašovačem Extra
Detail

S novou sadou s láhví s rozprašovačem Premium včetně výškově nastavitelného držáku padu lze optimálně čistit jak široká, tak i úzká okna. Díky páskům na suchý zip se potah z mikrovláken snadno upevní a rychle vymění. Navíc odstraníte škrabkou na nečistoty z okenní tabule i silně ulpívající nečistoty. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Sada láhve s rozprašovačem Extra

TESCOMA Mop s rozprašovačem ProfiMATE (8595028404838)

TESCOMA Mop s rozprašovačem ProfiMATE (8595028404838)
Detail

Mop pro mokré a suché čištění, zásobník na čisticí prostředky 280 ml, ovládání rozprašovače z rukojeti, 3D kloub, návlek z mikrovlákna s velcro zipem 40 x 13 cm, neklouže po zdi, perfektně skladné Poohlížíte se mopu, který vám pomůže vytírat podlahy lehce a snadno? Pak vás jistě osloví mop Tescoma Mop s rozprašovačem ProfiMATE. Pokud se stále ptáte, jak dosáhnout efektu lesku na čisté podlaze, pak není nic snazšího, než si pořídit mop s rozprašovací funkcí. Nástavec je u tohoto typu mopu vyměnitelný. Materiálem tyče u mopu Tescoma je plast, díky čemuž nabízí nízkou hmotnost. Základní parametry mopu TESCOMA Mop s rozprašovačem ProfiMATE S mopem je úklid a vytírání podlah radostí Typ mopu Tescoma: rozprašovací mop Pro výrobu jeho tyče byl zvolen plast Snadné nastříkání vody na libovolné místo Vyměnitelný nástavec opotřebeného mopu za nový (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Mop s rozprašovačem ProfiMATE (8595028404838)

Woodland Scenics WS192 lahvička s rozprašovačem

Woodland Scenics WS192 lahvička s rozprašovačem
Detail

Paprsek rozstřikovače je nastavitelný od jemného po silný paprsek (conrad.cz)

Podobné produkty ako Woodland Scenics WS192 lahvička s rozprašovačem

Láhev s rozprašovačem 500 ml, Humdakin

Láhev s rozprašovačem 500 ml, Humdakin
Detail

Hlavní výhody: prázdná rozprašovací láhev Humdakin o objemu 500 ml je ideální pro míchání univerzálního čisticího prostředku Humdakin s vodou lze ji opakovaně používat s jakýmkoli čisticím prostředkem nebo vodou pro snadné čištění povrchů robustní a odolná konstrukce z PET plastu zajišťuje dlouhou životnost praktická pro každodenní úklid domácnosti, včetně kuchyně a koupelny snadné dávkování a aplikace díky praktickému rozprašovači šetrná k životnímu prostředí díky možnosti opakovaného použití vhodná pro použití s vodou pro osvěžení rostlin moderní a jednoduchý design se hodí do každého interiéru podporuje efektivní využití čisticích prostředků, šetří místo i prostředky praktický pomocník pro rychlý a efektivní úklid Dodatečné informace: objem: 500 ml při použití s čisticím přípravkem Humdakin vydrží až na 200 doplnění (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Láhev s rozprašovačem 500 ml, Humdakin
YATO Olejnička s fexibilním hrdlem ocelová 300ml (5906083069130), TESCOMA Mop s rozprašovačem ProfiMATE (8595028404838), GO! Koupelna 500 ml s rozprašovačem (8594029050907), YORK mop plochý mikrovlákno s rozprašovačem (5903355070580), GO! Kuchyně 500 ml s rozprašovačem (8594029050952), LEIFHEIT 51165 s rozprašovačem a mopem (51165), TRIM Koupelna 500 ml s rozprašovačem (8594003933158), Lexibook Aerograph - kouzelná elektronická tužka s rozprašovačem (CR800), EKOKOZA Vilínová květová voda s rozprašovačem, organic (8597321512920), FINE DOG Lososový olej s rozprašovačem 500ml (8595657300532), KRYSTAL na kuchyně s rozprašovačem 0,75 l (8594011502070), 4Home Easy Quick Spray mop s rozprašovačem 350 ml, LAVON Bezoplachová s rozprašovačem 70% alkoholu, 500 ml (8594187140557), ATTITUDE Všeúčelový čistič s vůní citronové kúry s rozprašovačem 800 ml (626232401806), Surtep Mini AD162, s rozprašovačem, 370 ml barva Zelená (SUR33947), EKOKOZA Růžová květová voda s rozprašovačem, organic 250 ml (8597321512784), Surtep Mini AD161, s rozprašovačem, 370 ml barva Růžová (SUR33946), Surtep Mini AD160, s rozprašovačem, 370 ml barva Bílá (SUR33944), FINE DOG Lososový olej s rozprašovačem 200ml + 50ml ZDARMA (8595657300525), ATTITUDE Čistič na koupelny s vůní citronové kúry s rozprašovačem 800 ml (626232504804), ATTITUDE Čistič na kuchyně s vůní citronové kúry s rozprašovačem 800 ml (626232406801), Z Izrastiny s láskou (), Kolenní návlek z ovčí vlny S/M, , S / M, NIKKOR Z 35mm f/1.8 S (JMA102DA), Zvířátka z farmy: Omalovánky s voskovkami (8594050434080), NIKKOR Z 85mm f/1,8 S (JMA301DA), VILLEROY & BOCH Hrnek s písmenkem Z (VB_1016206125), WC sedátko z MDF s víkem, potisk s motivem porcelánu (141483), Mantys Zimní bunda Myslivec - Střední pes, S (Z-0009-36-S)