Ocílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s drážkami 21 cm ZWILLING , G21 ocílka keramická 44 cm (g-21-ockkr44)Ocílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s drážkami 21 cm ZWILLING , Nausnice z oceliOcílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s drážkami 21 cm ZWILLING , Zwilling zastrihovac chloupku zwilling r classicOcílka z chromované oceli ZWILLILNG umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová rukojeť s aplikací s nerezové oceli a poutkem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s poutkem 26 cm ZWILLING , Nausnice z chirurgicke oceliOcílka z chromované oceli ZWILLILNG umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová rukojeť s aplikací s nerezové oceli a poutkem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s poutkem 26 cm ZWILLING , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 200 × 20 × 85 cmOcílka z chromované oceli ZWILLILNG umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová rukojeť s aplikací s nerezové oceli a poutkem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s poutkem 26 cm ZWILLING , Gabionová zeď s kryty z pozinkované oceli 80 × 20 × 100 cmOcílka z chromované oceli ZWILLING umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová oválná rukojeť s praktickým vroubkováním a nerezovým poutkem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s vroubkovanou rukojetí 31,5 cm ZWILLING , Gabionová zeď s kryty z pozinkované oceli 100 × 20 × 100 cmOcílka z chromované oceli ZWILLING umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová oválná rukojeť s praktickým vroubkováním a nerezovým poutkem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s vroubkovanou rukojetí 31,5 cm ZWILLING , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 100 × 20 × 150 cmOcílka z chromované oceli ZWILLING umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Plastová oválná rukojeť s praktickým vroubkováním a nerezovým poutkem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli s vroubkovanou rukojetí 31,5 cm ZWILLING , Zwilling classicDokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé značky WÜSTHOF bude tento úkol snadný. Ocílka z chromované oceli WÜSTHOF umožňuje jemné broušení nožů. Je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Chromovaná ocílka Ikon Jádro ze speciální slitiny oceli s tvrdostí 65 °HRC Chromovaná, tvrdší než nože WÜSTHOF Rukojeť z odolného plastu v černé barvě Se třemi nýty a nerezovou aplikací Zrnitost J 320, slouží k oživení a uhlazení ostří Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli 26 cm Classic Ikon WÜSTHOF , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 900×50×100 cm 143588Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé značky WÜSTHOF bude tento úkol snadný. Ocílka z chromované oceli WÜSTHOF umožňuje jemné broušení nožů. Je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Chromovaná ocílka Ikon Jádro ze speciální slitiny oceli s tvrdostí 65 °HRC Chromovaná, tvrdší než nože WÜSTHOF Rukojeť z odolného plastu v černé barvě Se třemi nýty a nerezovou aplikací Zrnitost J 320, slouží k oživení a uhlazení ostří Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli 26 cm Classic Ikon WÜSTHOF , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 600×50×150 cm 143582Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé značky WÜSTHOF bude tento úkol snadný. Ocílka z chromované oceli WÜSTHOF umožňuje jemné broušení nožů. Je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Chromovaná ocílka Ikon Jádro ze speciální slitiny oceli s tvrdostí 65 °HRC Chromovaná, tvrdší než nože WÜSTHOF Rukojeť z odolného plastu v černé barvě Se třemi nýty a nerezovou aplikací Zrnitost J 320, slouží k oživení a uhlazení ostří Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli 26 cm Classic Ikon WÜSTHOF , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 600×30×50 cm 143583Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé značky WÜSTHOF bude tento úkol snadný. Ocílka z chromované oceli WÜSTHOF umožňuje jemné broušení nožů. Je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Chromovaná ocílka Ikon crème Jádro ze speciální slitiny oceli s tvrdostí 65 °HRC Chromovaná, tvrdší než nože WÜSTHOF Rukojeť z odolného plastu v krémové barvě Se třemi nýty a nerezovou aplikací Zrnitost J 320, slouží k oživení a uhlazení ostří Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli 26 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 600×30×100 cm 143584Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé značky WÜSTHOF bude tento úkol snadný. Ocílka z chromované oceli WÜSTHOF umožňuje jemné broušení nožů. Je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Chromovaná ocílka Ikon crème Jádro ze speciální slitiny oceli s tvrdostí 65 °HRC Chromovaná, tvrdší než nože WÜSTHOF Rukojeť z odolného plastu v krémové barvě Se třemi nýty a nerezovou aplikací Zrnitost J 320, slouží k oživení a uhlazení ostří Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli 26 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 600×50×50 cm 143581Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé značky WÜSTHOF bude tento úkol snadný. Ocílka z chromované oceli WÜSTHOF umožňuje jemné broušení nožů. Je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Chromovaná ocílka Ikon crème Jádro ze speciální slitiny oceli s tvrdostí 65 °HRC Chromovaná, tvrdší než nože WÜSTHOF Rukojeť z odolného plastu v krémové barvě Se třemi nýty a nerezovou aplikací Zrnitost J 320, slouží k oživení a uhlazení ostří Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka z chromované oceli 26 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF , Gabionová zeď s víky z pozinkované oceli 600×30×200 cm 144915Ocílka z chromované oceli ZWILLING umožňuje rychlé a silné broušení různých typů nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka Zwilling 23 cm , Muž z oceli - dvd (w01424)Ocílka z chromované oceli ZWILLING umožňuje rychlé a silné broušení různých typů nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka Zwilling 23 cm , Tescoma ocílka azza 20 cmOcílka z chromované oceli ZWILLING umožňuje rychlé a silné broušení různých typů nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka Zwilling 23 cm , Dvoukřídlá plotová brána z oceli s práškovým lakem 142025Keramická ocílka ZWILLING umožňuje jemné a čisté broušení všech nožů. Čepel keramické ocílky je ovšem křehká, při pádu hrozí její poškození. Je tedy nezbytné opatrné zacházení. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu s otvorem pro zavěšení a elegantní nerezovou záštitou chránící prsty. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžněbrousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Zwilling keramická ocílka 23 cm , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 120 × 30 cmKeramická ocílka ZWILLING umožňuje jemné a čisté broušení všech nožů. Čepel keramické ocílky je ovšem křehká, při pádu hrozí její poškození. Je tedy nezbytné opatrné zacházení. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu s otvorem pro zavěšení a elegantní nerezovou záštitou chránící prsty. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžněbrousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Zwilling keramická ocílka 23 cm , Konferenční stolek z mdf a oceli 102x51x48 cm (245760)Keramická ocílka ZWILLING umožňuje jemné a čisté broušení všech nožů. Čepel keramické ocílky je ovšem křehká, při pádu hrozí její poškození. Je tedy nezbytné opatrné zacházení. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu s otvorem pro zavěšení a elegantní nerezovou záštitou chránící prsty. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžněbrousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Zwilling keramická ocílka 23 cm , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 100 × 30 cmOcílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Zwilling ocílka 230 mm , Muž z oceli - blu-ray (w01575)Ocílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Zwilling Ocílka, 260 mm , Verk 19098 z ušlechtilé oceli (5901)Ocílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Zwilling ocílka 230 mm , sprchový panel set z nerezové oceli s čtvercovým designem (142371)Ocílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Zwilling Ocílka, 260 mm , Kesper košík z nerezové oceli s odnímatelnou látkou 21x21cm (90871)Ocílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Zwilling Ocílka, 260 mm , Kesper košík z nerezové oceli s odnímatelnou látkou 26x26cm (90881)Ocílka z chromované oceli ZWILLING s drážkami pro zachycení brusných pilin umožňuje jemné broušení nožů. Je odolná proti poškození. Černá plastová rukojeť s otvorem pro zavěšení. Dokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek či brousků německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels bude tento úkol snadný. Ocílka je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15 - 20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5 - 10 x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Zwilling ocílka 230 mm , Orion ocílka kov, plast 33 cmZwilling Five Star Santoku + ocílka Santoku nůž - z kolekce Five Star od Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná, syntetická rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení. Ostrá a hladká čepel je ideální pro krájení a sekání ryb a zeleniny, a celkově pro snadnou přípravu Asijských pokrmů. Ocílka – každý nůž je potřeba časem oživit. Právě pro tento účel je Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, který umožňuje snadné broušení nožů. Délka Santoku nože: 18 cm Délka Ocílky: 23 cm Ergonomická rukojeť plynule navazuje na čepel vykovanou z jednoho kusu té nejkvalitnější nerezové oceli tvrzené mrazem. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli technologií Sigmaforge® a jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem, nože se tak stávají tvrdší a odolnější a více odolávají korozi. Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55 °C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost. Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno. Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky. Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří. Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka. K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling. Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství. Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů. Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat. Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože. Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Zwilling Five Star Santoku + ocílka , Knihovna z masivního jedlového dřeva a oceli 40,5x32,5x180 cm (246425)Zwilling Five Star Santoku + ocílka Santoku nůž - z kolekce Five Star od Zwilling J.A. Henckels. Ergonomicky tvarovaná, syntetická rukojeť pro pohodlné a bezpečné uchopení. Ostrá a hladká čepel je ideální pro krájení a sekání ryb a zeleniny, a celkově pro snadnou přípravu Asijských pokrmů. Ocílka – každý nůž je potřeba časem oživit. Právě pro tento účel je Zwilling ocílka s pochromovaným pláštěm, který umožňuje snadné broušení nožů. Délka Santoku nože: 18 cm Délka Ocílky: 23 cm Ergonomická rukojeť plynule navazuje na čepel vykovanou z jednoho kusu té nejkvalitnější nerezové oceli tvrzené mrazem. Výsledkem spojení kvalitních materiálů a nových technologických postupů je pak nůž, jehož čepel je odolná, dobře vyvážená, pružná s dlouhotrvající ostrostí. Speciální směs té nejkvalitnější německé oceli s optimálním poměrem chromu a uhlíku zaručuje ty nejlepší vlastnosti. Nože jsou vykovány z jediného kusu oceli technologií Sigmaforge® a jsou tvrzeny technologií Friodur®, jež spočívá v tvrzení mrazem, nože se tak stávají tvrdší a odolnější a více odolávají korozi. Údržba nožů Zwilling Mytí a čištění Nože Zwilling lze díky speciální formuli kvalitní oceli mýt v myčce nádobí, nicméně nože by neměly být vystaveny teplotám nad 55 °C a neměly by se dotýkat žádných jiných předmětů (hrnce, příbory, jiné nože). Mycí prostředky pro myčky nádobí často obsahují agresivní chemikálie, které mohou poškodit povrch oceli i rukojeti, zároveň mohou zkrátit životnost nožů a zkrátit dobu, po kterou si uchovají vysokou ostrost. Ruční mytí je k nožům šetrnější, a proto je doporučováno. Nože myjte vlažnou vodou a šetrným mycím prostředkem jemnou stranou houbičky. Krájecí podložka Doporučujeme používat flexibilní krájecí podložku (prkénko) - dřevěnou, silikonovou či plastovou. Příliš tvrdé materiály jako je sklo, granit nebo keramika mohou za jistých okolností poškodit čepel a ostří. Ostření / broušení Každý i ten sebelepší nůž dříve či později ztratí svou původní ostrost a je potřeba jej nabrousit. A protože tupý nůž je nebezpečnější než ostrý, doporučujeme nože pravidelně brousit. Pokud na noži vznikne "zub" či deformita, doporučujeme nůž co nejdříve svěřit do rukou odborníka. K ostření doporučujeme používat originální brousky, ocílky a brusné kameny Zwilling. Rádi vám zprostředkujeme broušení nožů přímo u výrobce, nebo doporučíme osvědčené nožířství. Personál prodejen Potten & Pannen - Staněk vám kdykoli rád předvede správný postup ostření nožů. Bezpečné uložení Skladujte nože na bezpečném místě (z dosahu dětí), vždy dbejte na to, aby k vám směřovala rukojeť, nikoli čepel. Při skladování by se nože neměly vzájemně dotýkat. Do dřevěného bloku na nože nebo na magnetickou lištu ukládejte vždy jen očištěné a osušené nože. Správný nůž Vždy používejte ten správný nůž - velikost a textura zpracovávaných surovin (masa, zeleniny, ryb, pečiva) se velmi liší, a proto používejte na jednotlivé suroviny specifické krájecí techniky a tedy i specifický nůž. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Zwilling Five Star Santoku + ocílka , Tv stolek z recyklovaného teaku a oceli 120x30x40 cm (246281)Praktická špachtle z řady TWIN® Chef bude užitečným pomocníkem v každé kuchyni. Je ideální nejen pro práci s dorty, ale například i na přípravu palačinek či omelet. Špachtle je vyrobena ze speciální ho mixu nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu, který zaručuje nejlepší vlastnosti. Je lehká, odolná a flexibilní. Lze ji mýt v myčce na nádobí. Specifikace: Cukrářská špachtle z řady TWIN® Chef Vhodná i pro přípravu palačinek nebo omelet Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels Odolná proti korozi Pohodlné držení pro delší práci bez únavy Plynulý přechod mezi rukojetí a pracovní částí Lze mýt v myčce nádobí Délka pracovní části: 21 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Špachtle Twin Chef Zwilling 21 cm , Gabionová zeď z pozinkované oceli 630×30×100 cm 143573Praktická špachtle z řady TWIN® Chef bude užitečným pomocníkem v každé kuchyni. Je ideální nejen pro práci s dorty, ale například i na přípravu palačinek či omelet. Špachtle je vyrobena ze speciální ho mixu nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu, který zaručuje nejlepší vlastnosti. Je lehká, odolná a flexibilní. Lze ji mýt v myčce na nádobí. Specifikace: Cukrářská špachtle z řady TWIN® Chef Vhodná i pro přípravu palačinek nebo omelet Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels Odolná proti korozi Pohodlné držení pro delší práci bez únavy Plynulý přechod mezi rukojetí a pracovní částí Lze mýt v myčce nádobí Délka pracovní části: 21 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Špachtle Twin Chef Zwilling 21 cmPraktická špachtle z řady TWIN® Chef bude užitečným pomocníkem v každé kuchyni. Je ideální nejen pro práci s dorty, ale například i na přípravu palačinek či omelet. Špachtle je vyrobena ze speciální ho mixu nejkvalitnější oceli s ideálním poměrem uhlíku a chromu, který zaručuje nejlepší vlastnosti. Je lehká, odolná a flexibilní. Lze ji mýt v myčce na nádobí. Specifikace: Cukrářská špachtle z řady TWIN® Chef Vhodná i pro přípravu palačinek nebo omelet Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels Odolná proti korozi Pohodlné držení pro delší práci bez únavy Plynulý přechod mezi rukojetí a pracovní částí Lze mýt v myčce nádobí Délka pracovní části: 21 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Špachtle Twin Chef Zwilling 21 cmOcílka z velmi tvrdé keramiky se zrnitostí 1000, pro broušení a leštění všech typů nožů, ergonomicky tvarovaná rukojeť, ochranný prvek, pro bezpečné položení na podložku, ideální pro damaškové a keramické nože Keramická ocílka je určena k broušení a leštění všech typů nožů. Ocílka na nože G21 se zrnitostí 1000 má ergonomicky tvarovanou rukojeť z příjemného materiálu, praktické očko na zavěšení a ochranný prvek pro bezpečné odložení na podložku. Nástroj z velmi tvrdé keramiky je odolný a kvalitní a snadno se čistí. Ocílka G21 se hodí pro jemné obtažení ostří, k finálnímu dočištění nože po broušení brusným kamenem nebo k dobroušení. Klíčové vlastnosti keramické ocílky G21 Nástroj na broušení a leštění kovů je zhotoven z velmi tvrdé keramiky se zrnitostí 1000Ocílka G21 má ergonomicky tvarovanou rukojeť, a proto se pohodlně držíS plastovým protiskluzovým ochranným prvkem na hrotu pro bezpečné odložení na podložkuVelmi kvalitní a... (alza.cz)
Podobné produkty ako G21 Ocílka keramická 44 cm (G-21-OCKKR44)V této sadě ze série FOUR STAR® značky Zwilling najdete špikovací nůž, kuchyňský nůž, kuchařský nůž, nůž na maso, nůž na chléb a ocílku, vše uloženo v elegantním bloku ze dřeva. Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Obsah sady: špikovací nůž FOUR STAR®, čepel 10 cm kuchyňský nůž FOUR STAR®, čepel 13 cm nůž na maso FOUR STAR®, čepel 16 cm kuchařský nůž FOUR STAR®, čepel 20 cm nůž na chléb FOUR STAR®, čepel 20 cm ocílka z chromované oceli s drážkami, čepel 23 cm blok na nože z bambusového dřeva Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Sada nožů ve stojanu Four Star Zwilling 7 ksV této sadě ze série FOUR STAR® značky Zwilling najdete špikovací nůž, kuchyňský nůž, kuchařský nůž, nůž na maso, nůž na chléb a ocílku, vše uloženo v elegantním bloku ze dřeva. Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Obsah sady: špikovací nůž FOUR STAR®, čepel 10 cm kuchyňský nůž FOUR STAR®, čepel 13 cm nůž na maso FOUR STAR®, čepel 16 cm kuchařský nůž FOUR STAR®, čepel 20 cm nůž na chléb FOUR STAR®, čepel 20 cm ocílka z chromované oceli s drážkami, čepel 23 cm blok na nože z bambusového dřeva Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Sada nožů ve stojanu Four Star Zwilling 7 ksSérie Basalt s designem břidlice je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro vás i vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze jej používat v troubě (+300 °C), mikrovlnné troubě i mrazáku, a umývat v myčce. Vybrat si můžete například tento tácek s drážkami, který je skvělý třeba pro servírování dortíků, pochutin nebo másla. Hlavní výhody: Praktický tácek s drážkami, se vzhledem břidlice 100% přírodní neporézní porcelán Bez obsahu škodlivých látek Neabsorbuje pachy, tuky ani bakterie Odolává teplotním šokům Vhodné do trouby, mikrovlnné trouby i myčky na nádobí Specifikace: Materiál: porcelán Barva: černá Rozměry: 11,5 x 8 x 1 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Tácek s drážkami Basalt Revol černý 11,5x8 cmSérie Basalt s designem břidlice je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro vás i vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze jej používat v troubě (+300 °C), mikrovlnné troubě i mrazáku, a umývat v myčce. Vybrat si můžete například tento tácek s drážkami, který je skvělý třeba pro servírování dortíků, pochutin nebo másla. Hlavní výhody: Praktický tácek s drážkami, se vzhledem břidlice 100% přírodní neporézní porcelán Bez obsahu škodlivých látek Neabsorbuje pachy, tuky ani bakterie Odolává teplotním šokům Vhodné do trouby, mikrovlnné trouby i myčky na nádobí Specifikace: Materiál: porcelán Barva: černá Rozměry: 11,5 x 8 x 1 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Tácek s drážkami Basalt Revol černý 11,5x8 cmSérie Basalt s designem břidlice je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro vás i vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze jej používat v troubě (+300 °C), mikrovlnné troubě i mrazáku, a umývat v myčce. Vybrat si můžete například tento tácek s drážkami, který je skvělý třeba pro servírování dortíků, pochutin nebo másla. Hlavní výhody: Praktický tácek s drážkami, se vzhledem břidlice 100% přírodní neporézní porcelán Bez obsahu škodlivých látek Neabsorbuje pachy, tuky ani bakterie Odolává teplotním šokům Vhodné do trouby, mikrovlnné trouby i myčky na nádobí Specifikace: Materiál: porcelán Barva: černá Rozměry: 11,5 x 8 x 1 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Tácek s drážkami Basalt Revol černý 11,5x8 cmHlavní výhody: všestranný nůž šéfkuchaře, ideální pro krájení zeleniny, ovoce i masa hladká a dokonale ostrá čepel pro přesné krájení cibule, bylinek a mnoho dalšího rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 21 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž VIVUM 21 cm, ocel, hnědá, F.DICKUdržet nože ostré je snadné, pokud jsou pravidelně ostřené touto ocílkou Wüsthof o délce 18 cm. Komfortní a nárazuvzdorná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Ocílka pro snadné a účinné ostření nožů K oživení a uhlazení ostří Pohodlná rukojeť ze speciální syntetiky Hygienická Vhodná do myčky na nádobí Délka: 18 cm Zrnitost: J100 (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka Wüsthof 18 cmUdržet nože ostré je snadné, pokud jsou pravidelně ostřené touto ocílkou Wüsthof o délce 23 cm. Komfortní a nárazuvzdorná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Ocílka pro snadné a účinné ostření nožů K oživení a uhlazení ostří Pohodlná rukojeť ze speciální syntetiky Hygienická Vhodná do myčky na nádobí Délka: 23 cm Zrnitost: J100 (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka Wüsthof 23 cmUdržet nože ostré je snadné, pokud jsou pravidelně ostřené touto ocílkou Wüsthof o délce 18 cm. Komfortní a nárazuvzdorná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Ocílka pro snadné a účinné ostření nožů K oživení a uhlazení ostří Pohodlná rukojeť ze speciální syntetiky Hygienická Vhodná do myčky na nádobí Délka: 18 cm Zrnitost: J100 (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka Wüsthof 18 cmUdržet nože ostré je snadné, pokud jsou pravidelně ostřené touto ocílkou Wüsthof o délce 18 cm. Komfortní a nárazuvzdorná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Ocílka pro snadné a účinné ostření nožů K oživení a uhlazení ostří Pohodlná rukojeť ze speciální syntetiky Hygienická Vhodná do myčky na nádobí Délka: 18 cm Zrnitost: J100 (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka Wüsthof 18 cmUdržet nože ostré je snadné, pokud jsou pravidelně ostřené touto ocílkou Wüsthof o délce 23 cm. Komfortní a nárazuvzdorná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Ocílka pro snadné a účinné ostření nožů K oživení a uhlazení ostří Pohodlná rukojeť ze speciální syntetiky Hygienická Vhodná do myčky na nádobí Délka: 23 cm Zrnitost: J100 (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ocílka Wüsthof 23 cmUdržet nože ostré je snadné, pokud jsou pravidelně ostřené touto ocílkou Wüsthof o délce 23 cm. Komfortní a nárazuvzdorná rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Ocílka pro snadné a účinné ostření nožů K oživení a uhlazení ostří Pohodlná rukojeť ze speciální syntetiky Hygienická Vhodná do myčky na nádobí Délka: 23 cm Zrnitost: J100 (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka Wüsthof 23 cmKvalitní ocelová ocílka pro broušení všech druhů nožů má čepel dlouhou 25 cm. Ergonomická rukojeť s chráničem prstů zaručují pevný a bezpečný úchop při každém použití. (mall.cz)
Podobné produkty ako KDS Ocílka 25 cmHlavní výhody: ideální pro servírování zeleniny, brambor nebo čerstvých jahod charakteristický trojúhelníkový tvar rukojeti, který zajišťuje pohodlný úchop vyrobeno z nerezové oceli 18/8, což zajišťuje odolnost a dlouhou životnost minimalistický a čistý design snadno se čistí součást širší kolekce MAYA, umožňuje kombinaci s dalšími příbory Dodatečné informace: rozměry: 21,5 x 2,2 x 5,5 cm materiál: nerezová ocel 18/8 design: Tias Eckhoff (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Servírovací lžíce MAYA 21 cm, stříbrná, nerezová ocel, SteltonHlavní výhody: ideální pro servírování zeleniny, brambor nebo čerstvých jahod charakteristický trojúhelníkový tvar rukojeti, který zajišťuje pohodlný úchop vyrobeno z nerezové oceli 18/8, což zajišťuje odolnost a dlouhou životnost minimalistický a čistý design snadno se čistí součást širší kolekce MAYA, umožňuje kombinaci s dalšími příbory Dodatečné informace: rozměry: 21,5 x 2,2 x 5,5 cm materiál: nerezová ocel 18/8 design: Tias Eckhoff (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Servírovací lžíce MAYA 21 cm, stříbrná, nerezová ocel, SteltonDokonce i ten nejlepší nůž ztratí v průběhu času svou původní ostrost. Proto je nezbytné nože průběžně brousit či udržovat jejich ostrost. S použitím správné techniky a ocílek VICTORINOX bude tento úkol snadný. Ocílka se střední hrubostí je doporučována pro udržování ostří před, respektive po každém použití nože. Slouží k oživení a uhlazení ostří nože. Rukojeť ocílky je vyrobena ze syntetického materiálu, který je vysoce odolný vůči nárazu. Mezi rukojetí a ocelí není žádná spára, takže její používání je i velmi hygienické. Použití je snadné: Držte ostří nože v ostrém úhlu (cca 15–20°) k ocílce a střídavě z jedné i druhé strany jej táhněte rovnoměrnou silou po ocílce. Opakujte akci v závislosti na ostrosti čepele (z obou stran 5–10x). Je velmi důležité udržet ostrý úhel a brousit nůž po celé délce jeho ostří, od rukojeti ke špičce nože. Rychlost pohybu nehraje v procesu broušení žádnou roli. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Ocílka kulatá Victorinox 18 cmUdržet nože ostré je snadné, pokud jsou pravidelně ostřené touto ocílkou Wüsthof o délce 32 cm. Komfortní rukojeť je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Ocílka pro snadné a účinné ostření nožů K oživení a uhlazení ostří Pohodlná rukojeť ze speciální syntetiky Hygienická Vhodná do myčky na nádobí Délka: 32 cm Zrnitost: J100 (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ocílka Wüsthof oválná 32 cm