Müller richard, horáček michal, pavlíček michal: sociální síť - cd (4758961)

Produkt Müller richard, horáček michal, pavlíček michal: sociální síť - cd (4758961) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Müller richard, horáček michal, pavlíček michal: sociální síť - cd (4758961) upraviť a produkt hľadať znova.

Müller Richard, Horáček Michal, Pavlíček Michal: Sociální síť - CD (4758961)

Müller Richard, Horáček Michal, Pavlíček Michal: Sociální síť - CD (4758961)
Detail

Hudební CD - Album Sociální síť je dielom troch osobností. Michal Horáček napísal básne v štýle villonských balád, Michal Pavlíček ich zhudobnil a Richard Muller spevácky interpretoval. Album Sociální síť je dielom troch osobností. Michal Horáček napísal básne v štýle villonských balád, Michal Pavlíček ich zhudobnil a Richard Muller spevácky interpretoval. Inšpiráciou pre vznik albumu, ktorý vznikal tri roky, bol mohutný fenomén prostredia sociálnych sietí, kam ľudia prichádzajú zdeliť ostatným, čo ich práve teší alebo trápi. Aj keď Richard Muller, Michal Pavlíček i Michal Horáček patria už roky k najoceňovanejším tvorcom vo svojich oboroch, ich spoločné dielo Sociální síť je výsledkom dobrodružného hľadania a úmyselného porušovania zažitých pravidiel. A nielen preto sa jednotlivé balady vyhýbajú tradičným milostným motívom a kladú dôraz na rozličné postoje užívateľov sociálnych sieti k aktuálnym témam verejného priestoru. Dnes už legendárny gitarista ešte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard, Horáček Michal, Pavlíček Michal: Sociální síť - CD (4758961) , Müller richard: sociální síť - lp (4756710)

Müller Richard: Sociální síť - LP (4756710)

Müller Richard: Sociální síť - LP (4756710)
Detail

LP vinyl - Album "Sociální síť" je dílem třech osobností. Michal Horáček napsal básně ve stylu villonských balad, Michal Pavlíček je zhudebnil a Richard Müller pěvecky interpretoval. Album "Sociální síť" je dílem třech osobností. Michal Horáček napsal básně ve stylu villonských balad, Michal Pavlíček je zhudebnil a Richard Müller pěvecky interpretoval. Inspirací pro vznik alba byl fenomén prostředí sociálních sítí, kam lidé přicházejí zdělit ostatním, co je právě těší nebo naopak trápí. I když Richard Müller, Michal Pavlíček a Michal Horáček patří už léta k nejoceňovanějším tvůrcům ve svých oborech, jejich společné dílo Sociální síť je výsledkem dobrodružného hledání a úmyslného porušování zažitých pravidel. Na albu zpívá i mnoho hostů, například Katarína Knechtová, Bára Basiková, František Segrádo a další. Obsah: LP A1. Někdo jiný A2. Na obratníku Bolševika A3. Poprchává A4. Pochovej svýho Lenina A5. Proto jsem nešel zvonit klíči B1. Ten chlápek je mi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Sociální síť - LP (4756710) , Pavlíček michal: pošli to tam - cd (9029564083)

Horáček Michal: Český kalendář - CD (8594174910019)

Horáček Michal: Český kalendář - CD (8594174910019)
Detail

Hudební CD - Český kalendář vychází jako luxusně vypravené 2-album se dvěma disky a dvěma booklety, obsahujícími všechny texty a mnoho fotografií, jedinečně zachycujících jeho vznik. Český kalendář Michala Horáčka je nepochybně mimořádným projektem. Nejen proto, že na albu najdeme 24 interpretů od Vojty Dyka a Anety Langerové přes Janu Kirschner, Michaela Kocába, Katarínu Koččovou, Báru Basikovou, Jardu Trabanda Svobodu, Lenku Novou, Františka Segrada, Lenku Dusilovou, Ondřeje Rumla, Szidi Tobias a další až po Zdeňka Svěráka. Zvláštností Českého kalendáře je i to, že jeho písně vytvořili nejen věhlasní skladatelé jako Petr Hapka, ale i umělci dosud neznámí: ti, kteří Michalu Horáčkovi během let posílali svá zhudebnění jeho balad prostřednictvím internetu. Z 1,100 předložených skladeb Michal Horáček posléze vybral 32 těch, které ho zaujaly nejvíce. Balady Českého kalendáře, který vznikl jako doslova národní dílo, jsou věnovány proměnám kalendářního roku. Mezi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Horáček Michal: Český kalendář - CD (8594174910019) , Pavlíček michal: kulatiny 2016 (cd + dvd) - cd+dvd (9029587993)

Pavlíček Michal: Pošli to tam - CD (9029564083)

Pavlíček Michal: Pošli to tam - CD (9029564083)
Detail

Hudební CD - Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské album v duchu svého vnímání hudby jako svobodného horizontu bez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu. Takže zatímco Dunění je masivní kytarový pochod se skandovacím rapem na text Jác Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské album v duchu svého vnímání hudby jako svobodného horizontu bez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu. Takže zatímco Dunění je masivní kytarový pochod se skandovacím rapem na text Jáchyma Topola, který vyvolává temnou atmosféru sklepů, tak Jen ten, kdo zbloudí, najde cestu je zhudebněná báseň Michala Horáčka. Akustická balada, křehký duet Richarda Müllera a Svetlany Rymarenko se snovou náladou. Zběsilá kytarová jízda v písni Pošli to tam s mistrovskými bicími Miloše Meiera je zase zdánlivě na jiném břehu nežli Odcházení. Původně filmovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pavlíček Michal: Pošli to tam - CD (9029564083) , Načeva monika, pavlíček michal, borko pavel: na svahu - cd (9029594143)

Pavlíček Michal: Kulatiny 2016 (CD + DVD) - CD+DVD (9029587993)

Pavlíček Michal: Kulatiny 2016 (CD + DVD) - CD+DVD (9029587993)
Detail

Hudební CD - V roce 2016 oslavil Michal Pavlíček šedesáté narozeniny více než dvouhodinovým koncertem v pražském Fóru Karlín. Na CD je záznam celého výjimečného večera, na DVD časosběrný dokument. Impozantní doprovod kytarové legendě poskytnul Orchestr Hradní stráže a Policie České republiky a vokální skupina Skety. Během večera se ovšem na pódiu vystřídalo hned několik Pavlíčkových souputníků. Po Saharovi Hedlovi, Tomášovi Hájíčkovi, Načevě, Reném Ryparovi a Andrejovi Šebanovi to byli především BSP, Michal Pavlíček Trio (Miloš Meier, Martin Ivan a Michal Nejtek), Stromboli a Pražský výběr. CD album přináší záznam celého výjimečného večera. K němu je připojeno DVD s dokumentem režiséra Miloslava Doležala, který s Michalem Pavlíčkem natáčel formou časosběru od roku 2010. Hudební skladatel, kytarista, zpěvák, textař a producent Michal Pavlíček je spojený se skupinami Pražský výběr, Stromboli, BSP, Big Head, Trio a Supergroup. Podílel se na albech Zuzany... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pavlíček Michal: Kulatiny 2016 (CD + DVD) - CD+DVD (9029587993) , Penk michal: michal penk - cd (54542-2)

Načeva Monika, Pavlíček Michal, Borko Pavel: Na svahu - CD (9029594143)

Načeva Monika, Pavlíček Michal, Borko Pavel: Na svahu - CD (9029594143)
Detail

Hudební CD - Zpěvačka Monika Načeva zúročuje svoji spolupráci s Michalem Pavlíčkem. Spolu s ním a Pavel Bořkovec Quartetem natočila album svých nejvýznamnějších písní. Vyjde k jejím pasesátinám. Spolupráce uvedených umělců vyústila v myšlenku natočit v komorním složení, ve kterém jezdí se společným koncertním programem, akustické album pod názvem Na svahu. Autorem všech textů je Jáchym Topol, většinovým autorem hudby Michal Pavlíček. Výrazný podíl na zvukové podobě alba má smyčcový kvartet a aranžmá jeho členů Alexeye Aslamase a Matěje Kroupy. Načeva s Pavlíčkem zařadili mezi skladby mj. i Udržuj svou ledničku plnou, Nebe je rudý, U Anděla, Obrovský slunce a Mami. Monika Načeva je jednou z nejvýznamnějších osobností naší alternativní scény. Vedle hudby se věnuje především divadlu. Postupně prošla pražským A-studiem Rubín a brněnským HaDivadlem, je členkou divadla Sklep, hraje v dětském divadle Minor a spolupracuje se soubory Vosto 5 a Secondhand Woman. Dosud... (alza.cz)

Podobné produkty ako Načeva Monika, Pavlíček Michal, Borko Pavel: Na svahu - CD (9029594143) , David michal: michal david funky - cd (7128131)

Hapka Petr, Horáček Michal: Individualita (LP Box) (4x LP) - LP (4570580)

Hapka Petr, Horáček Michal: Individualita (LP Box) (4x LP) - LP (4570580)
Detail

LP vinyl - Luxusní box obsahuje 4 slavná kompilační alba vyjímečné autorské dvojice Petr Hapka a Michal Horáček.Alba na nichž se podíleli i producentsky a sami si ke svým skladbám vybírali vhodné interprety, vždy znamenala událost na scéně domácí popmusic. Luxusní box obsahuje 4 slavná kompilační alba vyjímečné autorské dvojice Petr Hapka a Michal Horáček.Alba na nichž se podíleli i producentsky a sami si ke svým skladbám vybírali vhodné interprety, vždy znamenala událost na scéně domácí popmusic.Jejich nadžánrová tvorba si dokázala podmanit fanoušky mnoha generací.Nyní u příležitosti 70. narozenin Michal Horáčka vychází krásný artefakt, obsahující jejich 4 nejslavnější kompilační alba, vlastnoručně psané texty, nádherné dobové fotografie obou autorů i výpravný sleevnote Josefa Vlčka. Seznam stop V PENZIÓNU SVĚT Strana A V penzionu Svět / Štěsti je krásna věc / Berná mince / Milostný dopis Haně Z Strana B Stáří / S cizi ženou v cizím pokoji / Rozeznávam /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hapka Petr, Horáček Michal: Individualita (LP Box) (4x LP) - LP (4570580) , Tučný michal: michal tučný & přátelé - cd (su5628-2)

Müller Richard: LSD - CD (3856383)

Müller Richard: LSD - CD (3856383)
Detail

Hudební CD - Reedice legendárního alba Richarda Müllera s názvem LSD, které vychází znovu u příležitosti 25 výročí od vydání. Reedice legendárního alba Richarda Müllera s názvem LSD, které vychází znovu u příležitosti 25 výročí od vydání. Rok vydání : 1996 (3. album sólo) Rok reedice : 2021 Seznam stop CD L.S.D (J. Filip - R. Müller) / Filip (J. Filip - R. Müller) / Martin V. (J. Filip - R. Müller) / Vegetariáni (J. Filip - R. Müller) / 100 dní (J. Filip - R. Müller) / BMG (J. Filip - R. Müller) / Voľný deň na výstave fotografií Helmuta Newtona (J. Filip - R. Müller) / Hotel spomienok (J. Filip - R. Müller) / Cigaretka na 2 ťahy (J. Filip - R. Müller) (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: LSD - CD (3856383) , Hudba praha & michal ambrož: hudba praha & michal ambrož - cd (9029544948)

Müller Richard: Koncert - CD (0735101)

Müller Richard: Koncert - CD (0735101)
Detail

Hudební CD - V roce 2018 si připravil Richard Müller pro své fanoušky připravil opravdovou lahůdku! Jde o live záznam koncertů z úspěšného turné „ONA a ON TOUR”... V roce 2018 si připravil Richard Müller pro své fanoušky připravil opravdovou lahůdku! Jde o live záznam koncertů z úspěšného turné „ONA a ON TOUR”, na kterém jej provázela moderátorská hvězda Adéla Banášová. Na CD jsou převážně písně z alba „55” a Richardovy největší hity. Seznam stop Milovanie na smrť / Čierny čaj / Láskovičky / Julia Roberts / Bez lásky / Na smrteľnej posteli / Hlava v smútku / 55 / Rieka / Milovanie v daždi / Cigaretka na 2 ťahy / Srdce jako kníže Rohan / Po schodoch / Adieu Adele / Štěstí je krásná věc (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Koncert - CD (0735101) , Müller richard: koncert - cd (0735101)

Banket & Richard Müller: Banket & Richard Müller 84-91 (2x CD) - CD (912929-2)

Banket & Richard Müller: Banket & Richard Müller 84-91 (2x CD) - CD (912929-2)
Detail

Hudební CD - Tento unikátny titul komplexne mapuje na dvoch vinylových LP a dvoch CD históriu československej techno-popovej skupiny Banket, ktorú založila jedna z najväčších slovenských autorsko-interpretačných osobností Richard Müller. Tento unikátny titul komplexne mapuje na dvoch vinylových LP a dvoch CD históriu československej techno-popovej skupiny Banket, ktorú založila jedna z najväčších slovenských autorsko-interpretačných osobností Richard Müller. Titul dramaturgicky zostavil stály spolupracovník vydavateľstva Opus Juraj Čurný, ktorý ho zároveň vybavil aj obsahovo mimoriadne hodnotným sprievodným textom. Richard si ako obvykle starostlivo postrážil aj grafickú stránku titulu (autor Majo Hirc), takže vzniklo po každej stránke komplexné dielo, ktoré nepochybne poteší každého fanúšika kvalitnej slovenskej populárnej hudby. Seznam stop CD1 NESPOZNANÝ / CHLADNÉ HOTELY / DVA METRE V HUBERTUSE / PRAVEKÝ MANEKÝN / PREČO VY ĽUDIA XX. STOROČIA MÁTE VŽDY... (alza.cz)

Podobné produkty ako Banket & Richard Müller: Banket & Richard Müller 84-91 (2x CD) - CD (912929-2) , Müller richard: lsd - cd (3856383)

Müller Richard: Baal - CD (912949-2)

Müller Richard: Baal - CD (912949-2)
Detail

Hudební CD - Legendárny album Baal autorskej trojice Richard Müller/Andrej Šeban/Kamil Peteraj pôvodne vyšiel v roku 1991. Jeho obsahom sú piesne, ktoré táto trojica vytvorila pre rovnomennú divadelnú inscenáciu Bertolda Brechta uvedenú v martinskom divadle SNP. Legendárny album Baal autorskej trojice Richard Müller/Andrej Šeban/Kamil Peteraj pôvodne vyšiel v roku 1991. Jeho obsahom sú piesne, ktoré táto trojica vytvorila pre rovnomennú divadelnú inscenáciu Bertolda Brechta uvedenú v martinskom divadle SNP. Piesne tejto výnimočnej autorsko-interpretačnej trojice boli tak silné, že začali žiť vlastným životom (najmä Díva sa na nás Boh?) a dnes patria k tomu najlepšiemu, čo v slovenskej modernej populárnej hudbe vzniklo. Album vychádza po 30 rokoch v obnovenej vinylovej verzii, ktorá je doplnená novým vydaním CD verzie. Richard Müller (spev, vokál, saxofón), Andrej Šeban (hudobné nástroje), Adriena Bartošová (spev), Zuzana Farkašová (spev) Rok vydání : 1991 Rok... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Baal - CD (912949-2) , Banket & richard müller: banket & richard müller 84-91 (2x cd) - cd (912929-2)

Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522)

Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522)
Detail

Hudební CD - Slovenský zpěvák Richard Müller na dvojalbu s názvem Výberovka představuje průřez svojí tvorbou. Slovenský zpěvák Richard Müller na dvojalbu s názvem Výberovka představuje průřez svojí tvorbou. Již podle názvu je jasné, že album mapuje největší a nejoblíběnšjí hity jeho pěvecké kariéry. Kromě starších populárních skladeb jako Baroko, Naša láska letí, Po schodoch či Srdce jako kníže Rohan jsou na albu také novinky z jeho v té době nejnovější desky 55. Seznam stop CD1 Nespoznaný / Espresso tón / Prečo vy ľudia XX. storočia máte vždy zachmúrené obočia / Po schodoch / Bioelektrovízia / Tlaková níž / Plesový marš / Slovenské tango / Šťěstí je krásná věc / Rozeznávám / Aj ty! / Neuč vtáka lietať / Keď odchádzajú lásky / Nebude to ľahké / Milovane v daždi / Cigaretka na 2 ťahy / Nočná optika / V tom istom meste / Koniec svetaCD2 Naša láska letí / Baroko / Srdce jako kníže Rohan / Nina Ricci / 2 líšky / Už asi nie si / Spočítaj ma / Rieka / Nahý II / Sníh... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522) , Strnad michal: další - cd (trz043)

Michal Tučný: Michal Tučný & přátelé (CD)

Michal Tučný: Michal Tučný & přátelé (CD)
Detail

Premiéra speciální sestavy nejlepších duetových a jiných partnerských písní z repertoáru naší nezapomenutelné country osobnosti, natočených s největšími hudebními přáteli! Dámy Hackerová, Jíšová, Martinová, Soukupová a Tučná plus pánové Bobek, David, Linka, Mikušek, Rytíř, Ryvola a Šimek, ty všechny tu najdete s Michalem Tučným ve více než dvacítce songů. Kosmickej vandr, Chtěl bych být medvídkem, El Paso, Country kolotoč, Cizinec, T jako Texas, Už tě vlak přiváží, Rovnou, tady rovnou, Lojza a Líza, Rodinné štěstí, Desperát, Modrý měsíc a další hity v zasvěceném výběru M. Černého. Tracklist: 1. Kosmickej vandr 04:32 2. El Paso 03:24 3. Rovnou /tady rovnou/ (Roll On Buddy Roll On) 02:10 4. T jako Texas (Blue Yodel 1 / T For Texas) 02:57 5. Lojza a Líza (A Hole In The Buecket) 03:54 6. Chtěl bych být medvídkem (The Teddy Bear Song) 03:32 7. Buď nad věcí 04:07 8. Už tě vlak přiváží (Roll Muddy River) 02:20 9. Odval ten kámen 04:08 10. Čistá práce 04:15 11. Sundej z hodin závaží (Help Me Make It Through The Night) 03:05 12. Desperát (Highway Man) 02:49 13. Modrý měsíc (Blue Moon Of Kentucky) 02:33 14. Uhni, jedu já 03:15 15. Country kolotoč 03:05 16. Účty 03:15 17. Sweet Dreams 02:41 18. Cizinec (Tall Handsome Stranger) 02:37 19. Rodinné štěstí 03:33 20. Včera jsem tě neviděl 02:49 21. Můj kalendář 04:13 22. Děláme, co můžem 02:10 23. Len chcieť (Vždyť víš) 05:09 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Tučný: Michal Tučný & přátelé (CD) , Kocáb michal: abstract - cd (9029597272)

Michal David - Michal David Funky (CD)

Michal David - Michal David Funky (CD)
Detail

CD album Michal David - Michal David Funky (2022). 22 nejznámějších písniček Michala Davida v nové funky verzi. Největší hity Michala Davida ve funky provedení. 20 největších a nejposlouchanějších hitů, které Michal David upravil do stylu funky. Na CD se nachází i dva bonusy s letním hitem ,,Kde si včera bol,, nahráno v tandemu s RomStar Vyškov a Načo pojdem domov s MilkoBrothers. 1. Právě začínáme 03:17 2. my máme prima rodiče 02:45 3. Po cestách růžových 03:21 4. Největší z nálezů a ztrát 03:48 5. Žádná bouřka věčně netrvá 03:40 6. Discopříběh 04:28 7. To zas byl den 03:07 8. Colu, pijeme colu 03:27 9. Vidím tě všude 03:27 10. Trhnout se 03:26 11. Céčka, sbírá céčka 03:16 12. Decibely lásky 04:05 13. Pláč 03:51 14. Když jsou doma galeje 03:19 15. Bláznivá noc (Sbor diváci Brno) 03:53 16. Děti ráje 03:56 17. Nonstop 03:22 18. Pár přátel 4.06 19. Správnej čas 03:35 20. Celebration 03:38 21. Bonus – Kde si včera bol 03:17 22. Bonus – Načo pojdem domov 03:02 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal David - Michal David Funky (CD) , Hapka petr, horáček michal: individualita (lp box) (4x lp) - lp (4570580)

Müller Richard: Zvieratká z paneláku - CD (2772236)

Müller Richard: Zvieratká z paneláku - CD (2772236)
Detail

Hudební CD - Zvieratká z paneláku" je detský projekt, ktorý vznikol v dielni renomovaného textára Vlada Krausza /IMT Smile/. Okrem textu je Vlado Krausz aj autorom hudby. Väčšina pesničiek je o zvieratkách a je napísaná hravým a vtipným štýlom. „Zvieratká z paneláku” je detský projekt, ktorý vznikol v dielni renomovaného textára Vlada Krausza /IMT Smile/. Okrem textu je Vlado Krausz aj autorom hudby. Väčšina pesničiek je o zvieratkách a je napísaná hravým a vtipným štýlom. Producentom projektu je Richard Muller a spolu s našim vydavateľstvom a TV Joj sme sa dohodli, že z každého predaného kusu darujeme 1 Eur Nadácií JOJ a tieto peniaze poputujú tým, ktorí ich potrebujú. Pesničky sú naspievané známymi hercami so seriálu Panelák v duete s deťmi. Titul bude podporený veľkou reklamnou kampaňou vo viacerých časopisoch /Eurotelevízia, Slovenka, Život, Star.../, v TV Joj budú odvysielané reklamné spoty a tiež titul bude podporený účinkovaním Richarda Mullera v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Zvieratká z paneláku - CD (2772236) , Svoboda michal: la busqueda - cd (up0191)

Müller Richard: 01 (reedice 2021) - CD (3816762)

Müller Richard: 01 (reedice 2021) - CD (3816762)
Detail

Hudební CD - Kultovní studiové album z roku 2021 v reedici s vylepšeným zvukem, novou titulní fotkou a texty skladeb. Kultovní studiové album z roku 2021 v reedici s vylepšeným zvukem, novou titulní fotkou a texty skladeb. Seznam stop Už asi nie si (R. Müller - R. Müller) / Spočítaj ma (R. Müller - J. Filip) / 2 líšky (I. Tásler - R. Müller) / Cítim (R. Müller - R. Müller) / Do čista (R. Müller - R. Müller) / Studňa (I. Tásler - V. Krausz) / Ako vánok (M. Buntaj, I. Tásler - R. Müller, J. Filip) / Rieka (I. Tásler - R. Müller) / Ráno (R. Müller - J. Filip) / Nahý II. (I. Tásler - R. Müller) / Planý poplach duše (J. Filip - R. Müller) (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: 01 (reedice 2021) - CD (3816762) , Hrůza michal: v rudolfínu - cd (6766627)

David Michal: Michal David Funky - CD (7128131)

David Michal: Michal David Funky - CD (7128131)
Detail

Hudební CD - Největší hity Michala Davida ve funky provedení Největší hity Michala Davida ve funky provedení. 20 největších a nejposlouchanějších hitů, které Michal David upravil do stylu funky. Na CD se nachází i dva bonusy s letním hitem ,,Kde si včera bol,, nahráno v tandemu s RomStar Vyškov a Načo pojdem domov s MilkoBrothers Rok vydání 2022 Seznam stop CD Právě začínáme / my máme prima rodiče / Po cestách růžových / Největší z nálezů a ztrát / Žádná bouřka věčně netrvá / Discopříběh / To zas byl den / Colu, pijeme colu / Vidím tě všude / Trhnout se / Céčka, sbírá céčka / Decibely lásky / Pláč / Když jsou doma galeje / Bláznivá noc (Sbor diváci Brno) / Děti ráje / Nonstop / Pár přátel 4.06 / Správnej čas / Celebration Bonus - Kde si včera bol Bonus - Načo pojdem domov (alza.cz)

Podobné produkty ako David Michal: Michal David Funky - CD (7128131) , Vích michal: nakoso - cd (cr0900-2)

Penk Michal: Michal Penk - CD (54542-2)

Penk Michal: Michal Penk - CD (54542-2)
Detail

Hudební CD - V roce 1999 vydal Michal své album Best Of (Balady), jehož prodej se blíží k hranici 10.000 kusů. Tento úspěšný prodej a také velký zájem médií o jeho osobu v posledních měsících inspirovalMichala k přípravě nového alba. V roce 1999 vydal Michal své album Best Of (Balady), jehož prodej se blíží k hranici 10.000 kusů. Tento úspěšný prodej a také velký zájem médií o jeho osobu v posledních měsících inspirovalMichala k přípravě nového alba. Půjde o titul, který jistě nadchne všechny Michalovy fanoušky, kteří na něm naleznou nejen jeho největší hity z alba Best of (např. O bláznech, Odpusťte nám), ale i některé velmi úspěšné skladby ze začátků Michalovy kariéry, které nebyly nikdy vydány. Kromě těchto nahrávek se však na albu objeví i 7 zbrusu nových písniček, které Michal Penk složil vduchu svých nejlepších balad. Album pojmenované jednoduše - Michal Penk, tak nejen plně nahradí stávající Best Of, ale přinese po dlouhé době i zpěvákovu novinkovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Penk Michal: Michal Penk - CD (54542-2) , Horák michal: michalbum - cd (su6747-2)

Josef Dobrovský - Richard Pražák, Michal Kovář

Josef Dobrovský - Richard Pražák, Michal Kovář
Detail

Monografie Josefa Dobrovského. Hungarista a ugrofinista se nezabývá pouze úzce jazykovými otázkami hungaristických a ugrofinistických studií zakladatele vědecké slavistiky a bohemistiky Josefa Dobrovského, nýbrž jeho celkovým vztahem k ugrofinským národům, zvláště k jejich jazyku a historii a kultuře. Autor vychází ze svého širšího kulturně-politického a kulturně-historického přístupu k hungaristice a ugrofinistice. Na rozdíl od jejich výlučně lingvistického pojetí v nich spatřuje obory, jež se zabývají jazykem, kulturou a dějinami ugrofinských národů, ať už v užším středoevropském rámci (hungaristika), anebo v širokém rámci eurasijském (ugrofinistika). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Josef Dobrovský - Richard Pražák, Michal Kovář , Müller richard: 01 (reedice 2021) - cd (3816762)

Müller Richard: Čierna labuť, biela vrana - CD (4847488)

Müller Richard: Čierna labuť, biela vrana - CD (4847488)
Detail

Hudební CD - Richard Müller prichádza s novým album Čierna labuť biela vrana. Na albume sa hudobne podpísal Ondřej Gregor Brzobohatý a textársky Peter Uličný. Producentskú úlohu zobral na seba renomovaný Jan P. Muchow. Spoločne s Richardom tak vytvorili skvelý album 13.tich skladieb. Richard Müller prichádza s novým album Čierna labuť biela vrana. Na albume sa hudobne podpísal Ondřej Gregor Brzobohatý a textársky Peter Uličný. Producentskú úlohu zobral na seba renomovaný Jan P. Muchow. Spoločne s Richardom tak vytvorili skvelý album 13.tich skladieb. Od intímnej lyriky po orchestrálne aranžmány. Richard Müller tak ako ho poznáme, tak ako ho máme radi. Album nájdete ako CD, tiež ako 2LP na rýchlosť 45 RPM . Pripravili sme pre vás aj exkluzívny box, ktorý okrem CD obsahuje fotoprinty a tašku s grafikou albumu Čierna labuť biela vrana Seznam stop CD Majster Svetla / Na Pohrebe Lásky / Zmeškaný Hovor / Som Celý Bez Teba / Davová Samota / Ako Vták Opustený Nebom /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Čierna labuť, biela vrana - CD (4847488) , Müller richard: zvieratká z paneláku - cd (2772236)

Müller Richard: Hlasy 2 (2014) (2x CD + DVD) - CD + DV - CD+DVD (4703945)

Müller Richard: Hlasy 2 (2014) (2x CD + DVD) - CD + DV - CD+DVD (4703945)
Detail

Hudební CD - o úspěšném minuloročním projektu Hlasy se Richard Müller opět spojil s kapelou Fragile. Tentokrát si pro své fanoušky přichystal box v digipack verzi, který obsahuje dvě CD a jedno DVD. o úspěšném minuloročním projektu Hlasy se Richard Müller opět spojil s kapelou Fragile. Tentokrát si pro své fanoušky přichystal box v digipack verzi, který obsahuje dvě CD a jedno DVD. Na prvním CD uslyšíte 8 skladeb v nových aranžích Branislava Kostky. Nechybí mezi nimi ani citlivá píseň Mama z prvního sólového alba. Na druhém CD a DVD si můžete vychutnat vyprodaný bratislavský koncert, který se uskutečnil v Národním tenisovém centru. Obsah: CD 1 Slon v porceláne Hluk Čo ťa bolí Baroko Srdce jako kníže Rohan Nahý II CD 2 Nočná optika Naša láska letí Už asi nie si Tlaková níž Čo s tým Štěstí je krásná věc Cigaretka na dva ťahy Milovanie v daždi Nebude to ľahké Srdce jako kníže Rohan Očenáš Nočná optika Naša láska letí Už asi nie si Tlaková níž Čo s tým Štěstí je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Müller Richard: Hlasy 2 (2014) (2x CD + DVD) - CD + DV - CD+DVD (4703945) , David michal: open air (2x cd) - cd (9029554152)

Tučný Michal: Michal Tučný & přátelé - CD (SU5628-2)

Tučný Michal: Michal Tučný & přátelé - CD (SU5628-2)
Detail

Hudební CD - Premiéra speciální sestavy nejlepších duetových a jiných partnerských písní z repertoáru naší nezapomenutelné country osobnosti, natočených s největšími hudebními přáteli! Dámy Hackerová, Jíšová, Martinová, Soukupová a Tučná plus pánové Bobek, David, Linka, Mikušek, Rytíř, Ryvola a Šimek, ty všechny Premiéra speciální sestavy nejlepších duetových a jiných partnerských písní z repertoáru naší nezapomenutelné country osobnosti, natočených s největšími hudebními přáteli! Dámy Hackerová, Jíšová, Martinová, Soukupová a Tučná plus pánové Bobek, David, Linka, Mikušek, Rytíř, Ryvola a Šimek, ty všechny tu najdete s Michalem Tučným ve více než dvacítce songů. Kosmickej vandr, Chtěl bych být medvídkem, El Paso, Country kolotoč, Cizinec, T jako Texas, Už tě vlak přiváží, Rovnou, tady rovnou, Lojza a Líza, Rodinné štěstí, Desperát, Modrý měsíc a další hity v zasvěceném výběru M. Černého. Seznam stop Zdeněk Rytíř - Kosmickej vandr / Tomáš Linka - El Paso /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tučný Michal: Michal Tučný & přátelé - CD (SU5628-2) , Müller richard: výberovka 1984-2017 (2x cd) - cd (6701522)

Richard Müller - Richard Müller

Richard Müller - Richard Müller
Detail

Enter odhaluje z Richarda Müllera víc, než si sám uvědomuje. Svět neživých věcí, předmětů a budov tepe jeho vnitřním světem. Vytváří duální svět živého a zmraženého. Svět, který otevírá, je pestrý a zároveň smutný, je plný nečekané prázdnoty i barevného neplnění. Stránky vtahují diváka do fiktivního světa, po kterém se může volně procházet. Není na jedno prohlédnutí, nabízí mnohem víc. Má mnoho směrů i mnoho významů, počítá s divákem, s jeho zkušenostmi a vnímáním. Divák sám je katalyzátorem jeho esence, dává fotografiím skutečný význam a smysl. Zaujme i originálním provedením rozkládacích stran a vloženého leporela. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Richard Müller - Richard Müller , Šindelář michal: můj táta dědek - cd (2122490028062)

Hudba Praha & Michal Ambrož: Hudba Praha & Michal Ambrož - CD (9029544948)

Hudba Praha & Michal Ambrož: Hudba Praha & Michal Ambrož - CD (9029544948)
Detail

Hudební CD - Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech. Michal Ambrož se na ní vrací ke své písničkářské poloze z roku 1985. Na zvukové podobě se podíleli noví spoluhráči: kytaristé Radovan Jelínek a Michal Pelant, klávesista a kytarista Matěj Belko, kteří kolekci deseti písní zároveň produkovali, a dále baskytarista Jakub Vejnar, bubeník Roman Vícha, saxofonista Jakub Doležal a zpěvačky Tereza Kopáčková, Veronika Vítová a Markéta Foukalová. Osm textů napsal Michal Ambrož. Zbylé dva pocházejí od Petra Váši a J. H. Krchovského. Role supervizora alba se ujal David Koller. Skladatel, textař, zpěvák a kytarista Michal Ambrož je jednou z nejzásadnějších osobností naší rockové scény, spolu s Davidem Kollerem zakládající člen skupiny Jasná Páka a po ukončení její činnosti zakladatel Hudby Praha. V roce 2016 dal dohromady novou sestavu excelentních... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hudba Praha & Michal Ambrož: Hudba Praha & Michal Ambrož - CD (9029544948) , David michal: moje zapomenuté ploužáky - cd (9029510190)

Texty - Richard Müller - Richard Müller

Texty - Richard Müller - Richard Müller
Detail

Richard Müller je nielen vďaka svojej postave velikánom česko-slovenskej populárnej hudby. Jeho autorská tvorba je do značnej miery a v rôznych podobách spojená so slovom a práve jednu z týchto podôb má predstaviť kniha Müllerových piesňových textov, ktoré do nemalej miery reflektujú aj autorov osobný život - či už ich písal pre skupinu Banket, na svoje sólové albumy, alebo pre iných interpretov. Vydáno u příležitosti turné Richarda Müllera s hosty Michalem Kocábem a Ondřejem Soukupem nazvané Šansóny a iné písně (10-12/2019). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Texty - Richard Müller - Richard Müller , Michal hromek consort: básničky & brnkačky - cd (100p036)

Josef Dobrovský - Richard Pražák, Michal Kovář - e-kniha

Josef Dobrovský - Richard Pražák, Michal Kovář - e-kniha
Detail

eBook:,Monografie Josef Dobrovský. Hungarista a ugrofinista se nezabývá pouze úzce jazykovými otázkami hungaristických a ugrofinistických studií zakladatele vědecké slavistiky a bohemistiky Josefa Dobrovského, nýbrž jeho celkovým vztahem k ugrofinským národům, zvláště k jejich jazyku a historii a kultuře. Autor monografie vychází ze svého širšího kulturně-politického a kulturně-historického přístupu k hungaristice a ugrofinistice. Na rozdíl od jejich výlučně lingvistického pojetí v nich spatřuje obory, jež se zabývají jazykem, kulturou a dějinami ugrofinských národů, ať už v užším středoevropském rámci (hungaristika), anebo v širokém rámci eurasijském (ugrofinistika). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Josef Dobrovský - Richard Pražák, Michal Kovář - e-kniha , Hrůza michal: sám se sebou - cd (5767442)

Historický vývoj sociálního významu sportu ve společnosti - Michal Kraus

Historický vývoj sociálního významu sportu ve společnosti - Michal Kraus
Detail

Sport coby sociální fenomén se už 60. letech 20. století stal předmětem zkoumání řady vědeckých disciplín, které prokázalo, že je významným společenským jevem a jeho vztah k společenským hodnotám je zásadní. Bohužel, na rozdíl od zahraničí, se posuzování sociální role sportu v české společnosti a její význam v dílech českých odborníků téměř nevyskytuje, a přestože je sport zejména v rámci EU považován za plnohodnotný společenský fenomén, česká odborná veřejnost, ale i státní a veřejná správa jeho význam nedoceňují. V důsledku toho je přístup státu v posledních letech, zejména od 90. let 20. století, ke sportu jako veřejnému statku a veřejné službě nedůstojný a neodpovídající evropským standardům, a to ani ve finančním, ani institucionálním, ani legislativním rámci. Tato publikace si klade za cíl na základě analýzy historického vývoje sociálního významu sportu ve společnosti a analýzy historického vývoje státní podpory sportu, jakožto významného sociálního faktoru rozvoje společnosti a budování moderního sociálního státu, poukázat na to, že i vzhledem k významným českým sportovním tradicím by sport měl v české společnosti hrát alespoň stejně významnou roli, pokud jde o zdraví, vzdělávání, sociální integraci a kulturní hodnoty, jakou hraje v zemích Evropské unie. Publikace může sloužit všem, kteří si chtějí rozšířit svůj odborný pohled na význam a reálné možnosti sportu při ovlivňování zdravého a aktivního životního stylu celé české společnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Historický vývoj sociálního významu sportu ve společnosti - Michal Kraus , Rataj michal: věta bez věty - cd (8594156070571)

Michal Kindl: Barvy (CD)

Michal Kindl: Barvy (CD)
Detail

Nový objev české hudební scény, zpěvák a textař Michal Kindl vydává své první debutové album Barvy, na kterém se podílel společně s producentem Alešem Zenklem. Chci posluchačům představit můj vlastní svět, který vnímám jiným,... Nový objev české hudební scény, zpěvák a textař Michal Kindl vydává své první debutové album Barvy, na kterém se podílel společně s producentem Alešem Zenklem. Chci posluchačům představit můj vlastní svět, který vnímám jiným, barevným pohledem. Tracklist: 1. Místo na slunci 03:25 2. Barvy 03:36 3. Malíř 03:28 4. Svítání 03:12 5. Dva světy 03:43 6. Závislost 03:37 7. Anděl 03:29 8. Lež 03:29 9. Rána a dny 03:27 10. Slunečnice 03:23 11. Vědomí 03:36 12. Balerína 03:18 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Kindl: Barvy (CD) , Hrůza michal: světlo do tmy - cd (0887191)

Michal Horák - Michalbum (CD)

Michal Horák - Michalbum (CD)
Detail

Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Horák - Michalbum (CD) , Kindl michal: loutka devátá - cd (ma2022-2)

Michal Horák: Michalovo cédéčko (CD)

Michal Horák: Michalovo cédéčko (CD)
Detail

Debut mladého písničkáře se svérázným humorem. Michal Horák je mladý nadaný písničkář a multiinstrumentalista, který dokáže zaujmout svými originálními texty a svérázným humorem. Patří k představitelům nové písničkářské generace, která se na scéně objevila po nástupu Tomáše Kluse a Xindla X. Svým debutovým albem se řadí k interpretům, jakými jsou Pokáč a Voxel. Ty na albu můžeme slyšet v písních Netušim a Nemusí bejt. Do povědomí širší veřejnosti se Michal Horák dostal už dříve vydanými singly (V 7:25, Hej teto! nebo Vysokoškolskej song) zveřejněnými společně s videoklipy prostřednictvím YouTube. Pravidelně koncertuje po celé republice a předskakoval například i svým vzorům Tomáši Klusovi nebo Pokáčovi. Žánrově se repertoár alba rozpíná v oblasti folku, chytlavými popěvky má blízko k populární hudbě, ale patrná je i Michalova inspirace v oblíbených žánrech, jako jsou jazz a swing, nebo v okouzlení atmosférou kabaretních vystoupení. Většina skladeb vzniká čistě písničkářským přístupem, nicméně interpret si přizval i řadu blízkých hudebníků, kteří dotvářejí a zpestřují zvuk alba o smyčcové a dechové nástroje nebo v několika případech o perkuse a bicí nástroje. O produkci nahrávky se stará producentské duo Martin Havlen a Niko Jalauzidis z libereckého Resound studia. Půjde rozhodně o jeden z nejzdařilejších debutů letošního roku, který má ambici autora definitivně etablovat na české hudební scéně. Tracklist: 1. Hej teto! 02:51 2. Netušim (feat. Pokáč) 03:15 3. Vysokoškolskej song (feat. Pavouk) 02:42 4. Je to tak (feat. mrtě dětí) 03:32 5. Děda Jára je boss 02:14 6. V 7:25 03:31 7. Voda už je svařená 02:09 8. Nemusí bejt (feat. Voxel) 02:35 9. Zejtra mám zkoušku 03:16 10. Koudelka 02:22 11. Jak to s náma, lásko, bude (feat. Vendula Příhodová) 01:40 12. Volejte věštce 02:36 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Horák: Michalovo cédéčko (CD) , Müller richard: čierna labuť, biela vrana - cd (4847488)

Michal Kindl - Loutka devátá (CD)

Michal Kindl - Loutka devátá (CD)
Detail

CD album Michal Kindl - Loutka devátá (2022). Poctivé popové album s písničkami o lásce a životě. Michal Kindl svoji schopnost napsat solidní popovou melodickou písničku prokázal již na svém albovém debutu Barvy z roku 2018. Od té doby ušel kus cesty, která ho dovedla až k neobvyklé spolupráci s mezinárodně respektovaným operním tenorem Štefanem Margitou, pro něhož složil dvanáct šansonově laděných písní na album Na správné cestě. To vyšlo na podzim roku 2021 a doprovodilo ho i úspěšné koncertní provedení v rámci turné Intimity. Svoji druhou sólovou desku, kterou Michal Kindl nahrál pod vedením zkušeného producenta Daniela Hádla, pojmenoval tajemně Loutka devátá. Právě píseň Loutka devátá, jež dala i jméno celému albu, je podle vysvětlení samotného autora a interpreta vyprávěná pohledem někoho, kdo se na nás dívá seshora. Michal Kindl věří, že tam někde máme každý vepsaný svůj osud a svoje osudové číslo, kterým je v jeho případě devítka. Vydání novinky předznamenává letní singl Holka z města, k němuž vznikl i videoklip s Lucií Borhyovou. Popově laděná deska Loutka devátá obsahuje jedenáct autorských písní Michala Kindla a vychází v exkluzivní distribuci vydavatelství Supraphon. 1. Holka z města 03:14 2. Kind of Love 02:47 3. Plány 03:16 4. Všechno bylo jinak 03:07 5. Loutka devátá (feat. Štefan Margita) 02:56 6. Tep 03:15 7. Někdy se mi zdáš (feat. Barbara Kindl) 03:12 8. Ona 03:12 9. V objetí manekýn 02:45 10. Na dně oceánu 03:19 11. Všechno nejlepší 03:06 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Kindl - Loutka devátá (CD)

Kocáb Michal: Abstract - CD (9029597272)

Kocáb Michal: Abstract - CD (9029597272)
Detail

Hudební CD - Na albu Abstract pracoval Michael Kocáb dlouhých 10 let a považuje ho za jeden z hudebních vrcholů svého období stylové syntézy, které se dá říkat třeba abstract rock. Na albu Abstract pracoval Michael Kocáb dlouhých 10 let a považuje ho za jeden z hudebních vrcholů svého období stylové syntézy, které se dá říkat třeba abstract rock. „Album je vyjádřením mé rozervané skladatelské duše, která tenduje od jazzu, k funku, od rocku k punku a od techna zpět ke klasické hudbě, kterou jsem vystudoval.” K natočení alba přizval vynikající hudebníky (Proudfoot, Kryšpín, Kop, Hloucal, Jakubec, Scheufler) a zpěváky či rappery (Natalie Kocab, Matěj Ruppert, Vladimír 518, Radek Banga). Svoji první nahrávku má na albu nejmladší Kocábův syn David a svérázné role se v jedné písni ujal jeho prvorozený syn Michael. Michael Kocáb je český hudební skladatel a zpěvák, občanský aktivista a také politik. V roce 1977 založil skupinu Pražský výběr, jednu z nejvýznamnějších... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kocáb Michal: Abstract - CD (9029597272)

Strnad Michal: Další - CD (TRZ043)

Strnad Michal: Další - CD (TRZ043)
Detail

Hudební CD - Michal Strnad je český zpěvák a písničkář, který působí mimo jiné ve vokálním sextetu Skety a jako vokalista vystupuje s kapelou Barbory Polákové. Michal Strnad je český zpěvák a písničkář, který působí mimo jiné ve vokálním sextetu Skety a jako vokalista vystupuje s kapelou Barbory Polákové. Nyní vydává své debutové autorské album s názvem Další, kde se představuje jako osobitý autor hudby, zpěvák a kytarista. Jako speciální hosté se na albu objeví Lenka Dusilová, Barbora Poláková a pianista Tomáš Kačo. Album se opírá o tři pilíře: kvalitní texty, které tvoří především současná česká poezie básníka Tomáše Tajchnera a Jiřího Žáčka, o Strnadovu hudbu a zpěv a v neposlední řadě o skvělou produkci Petra Zatloukala. Rok vydání : 2022 (1.album) Seznam stop CD Další / Požáry / Černá voda feat. Lenka Dusilová / Mé nebe hoří / Hiding Our Love feat. Barbora Poláková / Hranice tenký / Sedm / Sám se svým stínem / The Last Song feat. Tomáš Kačo / Otčenáš (alza.cz)

Podobné produkty ako Strnad Michal: Další - CD (TRZ043)

David Michal: Open Air (2x CD) - CD (9029554152)

David Michal: Open Air (2x CD) - CD (9029554152)
Detail

Hudební CD - Unikátní záznam koncertu Michala Davida v Karlových Varech. Největší hity Michala Davida v živém provedení. Unikátní záznam koncertu Michala Davida v Karlových Varech. Největší hity Michala Davida v živém provedení. Jako speciální host zpívala i Markéta Konvičková a sérii světových hitů zahrála skupina Kvatro. Zpěvák, skladatel a hudebník Michal David patří již několik dekád mezi nejpopulárnější umělce domácí pop music. Složil nespočet hitů, některé z nich se staly i výraznou součástí oblíbených českých filmů. Napsal několik muzikálů, z nichž nejznámějšími jsou např. Kleopatra, Tři mušketýři a Angelika. Je několikanásobným držitelem stříbrného a bronzového ocenění v anketě popularity Zlatý, resp. Český Slavík a dvojnásobným vítězem ankety Týtý. Seznam stop CD1 Intro Opening (Instrumental) / Thriller / One and Only / Jump / Easy Lover / Simply the Best / Chtěl bych žít tak, jak se má / Colu, pijeme colu / My máme prima rodiče / Největší z nálezů a... (alza.cz)

Podobné produkty ako David Michal: Open Air (2x CD) - CD (9029554152)

Michal Tučný: Best of (2 CD)

Michal Tučný: Best of (2 CD)
Detail

Jediné "Best Of" nezkrácených hitů. Tento výběr Michala Tučného je atraktivní poklonou trvalé kvalitě a krásnou vzpomínkou na zpěváka, jehož jméno a postava se staly synonymem celého žánru. Nová kompilace nejúspěšnějších písní z odkazu už asi navždy největší hvězdy naší muziky na pomezí country a popu! Výběr ing. Mirka Černého začíná u Greenhorns a pokrývá celé období Tučného působení v domácí hudební špičce. Téměř pět desítek nekrácených a zvukově ošetřených skladeb nezapomíná na nic podstatného, ale také pouze nedubluje předchozí tituly podobného zaměření. Fandové tak dostávají Michala Tučného jak ho mají rádi, a k tomu navíc zasvěcený text, ohlížející se za zpěvákem a člověkem MT. Tohle není jen "další" kompilace, tohle je pokračování neformální supraphonské řady, přibližující na ploše 2CD maximum toho, co fenomén umělců co nejlépe symbolizuje ještě desítky let po vzniku písní, často ve chvíli, kdy už by spoustu songů měl jen pokrývat prach. Tracklist: CD 1 1. Poslední kovboj 03:15 2. Blues Folsomské věznice (Folsom Prison Blues) 02:30 3. Vlak půlnoční (I'm So Lonesome I Could Cry) 03:09 4. Rovnou, tady rovnou (Roll On Buddy, Roll On) 02:46 5. Dnešní noc bude dlouhá (Soldier's Last Letter) 03:40 6. Blízko Little Big Hornu (Jim Bridger Story) 03:01 7. Toulavej song (Gentle On My Mind) 02:26 8. El Paso 03:26 9. Značkovací železo (Cowpoke) 02:11 10. Odjíždím v dál (I'm A Long Gone Daddy) 02:20 11. Ještě je čas (For The Good Times) 03:23 12. Šest bílých koní (Six White Horses) 02:28 13. Sundej z hodin závaží (Help Me Make It Through The Night) 02:59 14. Dávej vinu dálkám 03:19 15. Hotel Zvon 02:19 16. Snídaně v trávě (Sea Of Heartbreak) 02:53 17. Modrá z džín 04:36 18. Báječná ženská (Good Hearted Woman) 04:11 19. Vánek s vůní burčáku 03:34 20. Koukám, jak celá země vstává 03:38 21. Pár rezavejch kolejí 02:41 22. Dilema 03:17 23. Boty z kůže toulavejch psů 02:58 24. Tam u nebeských bran 03:51 25. Ještě dlouhou cestu mám 03:35 CD 2 1. Cesty toulavý (On The Road Again) 02:28 2. Pověste ho vejš 04:08 3. Rád se brouzdám rosou 02:41 4. Abych tu žil 03:37 5. Chtěl bych být medvídkem (The Teddy Bear Song) 03:33 6. Jak chcete žít bez koní 06:21 7. Všichni jsou už v Mexiku (They All Went To Mexico) 04:19 8. Nejlíp umím slibovat 03:15 9. Vzdušné zámky 03:17 10. Měsíčku (Cajun Moon) 04:14 11. S proudem si plout 03:25 12. Starýho psa novým kouskům nenaučíš 04:16 13. Umět se narodit 03:41 14. Byl jsi nejsprávnější chlap 03:11 15. Kosmickej vandr 04:35 16. Medicinman 04:19 17. Starej harmonikář 03:38 18. V uličkách města Bakersfield (Streets Of Bakersfield) 02:48 19. Pouliční zpěvák 04:18 20. Jižanský rok 03:17 21. Já budu žít navěky (Live Forever) 02:46 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Tučný: Best of (2 CD)

Michal Tučný: Snídaně v trávě (CD)

Michal Tučný: Snídaně v trávě (CD)
Detail

Obnovené vydání hitové country kompilace z roku 1993 + 5 bonusů. Nový zvukový remastering, fotografiemi doplněný booklet a přidané bonusové písničky, posunující stopáž CD k maximálnímu posluchačskému komfortu! Výběrů úspěšných písniček Michala Tučného (1947-1995) existuje řada, ale tento je výrazně posílen faktem, že vznikl ještě za jeho života a přispění. Časové rozmezí natočení a vydání nahrávek, ohraničené roky 1980 až 1989, zachycuje zpěváka v podobě moderně elektrifikované, vzdálenější slovu western a blízké označení moderní country. Jeho předchozí skvělé kapelové spolupráce rozhodně nebyly zapomenuty, ale tato kolekce skladeb s výtečně doprovodnými Tučňáky ho představuje v plné sólové síle. Se silným uměleckým i lidským partnerstvím a civilními texty Zdeňka Rytíře, ale také těmi vlastními či Miroslava Černého, Vladimíra Poštulky nebo Michala Horáčka. Drtivá většina těchto melodií patří mezi absolutní české i slovenské rodinné stříbro, dokonale zpívané slogany zdomácněly a Michal Tučný v tradičních džínových lacláčích trvale patří mezi kultovní figury naší populární hudby. Tato sestava rovné dvacítky písní jasně dokazuje, proč tomu tak je. Tracklist: 1. Snídaně v trávě (Sea Of Heartbreak) 02:58 2. Báječná ženská (Good Hearted Woman) 04:13 3. Tam u nebeských bran 03:51 4. Všichni jsou už v Mexiku (They All Went To Mexico) 04:20 5. Karolína (Carolina Mountain Dew) 04:24 6. Modrá z džín 04:36 7. Jak chcete žít bez koní 06:20 8. Pověste ho vejš 04:10 9. Chtěl bych být medvídkem (The Teddy Bear Song) 03:33 10. Tak už nefňukej (Drivin' My Life Away) 02:56 11. Starýho psa novým kouskům nenaučíš 04:16 12. Medicinman 04:22 13. Kosmickej vandr 04:36 14. Spím v obilí (Gone To Alabama) 03:19 15. Poslední kovboj 00:53 16. Ještě dlouhou cestu mám 03:46 17. Řeknu vám 03:44 18. Fidlej celej den 02:43 19. Rád se brouzdám rosou 02:41 20. Poslední kovboj 03:18 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Tučný: Snídaně v trávě (CD)

Michal Tučný - Šťastné staré slunce (CD)

Michal Tučný - Šťastné staré slunce (CD)
Detail

CD album Michal Tučný - Šťastné staré slunce, 12 písní. Michal Tučný - Šťastné staré slunce (CD): 1. Šťastné staré slunce 03:47 2. Slámu v botách nosím 03:51 3. Long Black Limousine 03:34 4. Jelen bílý 03:50 5. Slunce sháním 03:39 6. Až přijde ten den 03:04 7. Sweet Dreams 02:44 8. Já si jen tak lítám 03:17 9. Déšť 04:15 10. Biblickou krajinou 03:27 11. Drát v srdci 02:34 12. Pane můj… 03:20 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Tučný - Šťastné staré slunce (CD)

Michal Tučný: Ve Valdickém lapáku (CD)

Michal Tučný: Ve Valdickém lapáku (CD)
Detail

Michal Tučný: Ve Valdickém lapáku (CD) (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal Tučný: Ve Valdickém lapáku (CD)

Michal David: Baby disco party (CD)

Michal David: Baby disco party (CD)
Detail

Michal David upravil a se svými kolegy, populárními herci a zpěváky, přezpíval své písně a písničky z oblíbených televizních pohádek a seriálů: Tom & Jerry, Furby a Shelby, Barbie, Flintstoneovi, Pes Filipes, Malí poníci, Alf, Méďa Béďa a dalších. Tracklist: 1. Poníkové království 2. Směs Prší Prší 3. Jak Tom a Jerry 4. Discopříběh 5. Včelka Mája 6. Ona jen spí 7. Méďa Béďa 8. Bedna od Whisky 9. Když barbíny jdou 10. Kocour Fous 11. Jede jede mašinka 12. Furby a Shelby 13. Decibely Lásky 14. Hvězdné království 15. Dlouhá noc 16. Mě berou Flinstouni 17. Tom je kocour, Jerry je myš 18. Ruská Máša 19. Hurá do Anglie 20. Nejhezčí dárek (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Michal David: Baby disco party (CD)

Vích Michal: Nakoso - CD (CR0900-2)

Vích Michal: Nakoso - CD (CR0900-2)
Detail

Hudební CD - "Při tvorbě CD NAKOSO jsem byl inspirován německým psychiatrem a kunsthistorikem Hansem Prinzhornem, který léčil své pacienty arteterapií (začátkem 20. století). „Při tvorbě CD NAKOSO jsem byl inspirován německým psychiatrem a kunsthistorikem Hansem Prinzhornem, který léčil své pacienty arteterapií (začátkem 20. století). Prinzhorn je považován za zakladatele uměleckého směru ”Art brut„. Shromáždil sbírku více než 5000 kreseb, maleb a textů pacientů, která byla po jeho smrti (1933) uschována v podkroví Univerzity v Heidelbergu. V roce 1937 její část zneužili nacisté pro výstavu ”Zvrácené umění„ (”Entartete Kunst„). Sbírka byla objevena v 50. letech minulého století. V roce 2009 byla část vystavena v galerii U Kamenného zvonu”. - Michal Vích NAKOSO je autorskou deskou písní s texty Jaroslava Pížla, Marka Tarnovského, Martina Vávry, Jiřího Ortena a Emila Caldy. Pěvecky se na albu podílejí Lenka Vychodilová, David Vávra, Jiří Fero Burda, Pavel Liška,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vích Michal: Nakoso - CD (CR0900-2)

Hrůza Michal: V Rudolfínu - CD (6766627)

Hrůza Michal: V Rudolfínu - CD (6766627)
Detail

Hudební CD - Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor. Působivý večer můžete prožívat znovu a znovu s tímto CD. Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor. Toto setkání se odehrálo ve zcela nevšedním slavnostním hávu a za účasti vzácných a milých hostů. Koncert s čistě ženským symfonickým orchestrem Bon Art Pops Orchestra, dětským sborem Coro Picollo, hosty Lenkou Dusilovou, Klárou Vytiskovou, Olgou Königovou dirigoval Martin Hybler a nechybela ani Michalova mateřská kapela Hrůzy. Působivý večer můžete prožívat znovu a znovu s tímto CD. Seznam stop Namaluj Svítání / Ráno / Venuše (host: Klára Vytisková) / 1+1 / Pro Emu / Optimista / Na Rozcestí (host: Olga Königová) / Mínusy a Plusy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hrůza Michal: V Rudolfínu - CD (6766627)

Horák Michal: Michalbum - CD (SU6747-2)

Horák Michal: Michalbum - CD (SU6747-2)
Detail

Hudební CD - Michal Horák a jeho Michalbum zaručeně rozesměje a pobaví! Zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista, který kromě muziky stíhá také studium Pedagogické fakulty UK, platí za jednoho z nejvýraznějších představitelů písničkářské generace, jež se na scéně objevila po nástupu Tomáše Kluse či Xindla X, a řadí se tak po bok jmen jako Pokáč nebo Voxel. Co naznačily první singly V 7:25, Hej teto! nebo Vysokoškolskej song, stvrdil Horák albovým debutem Michalovo cédéčko na sklonku roku 2019. Nyní konečně nastává čas pro očekávané druhé album, na kterém se objeví hned několik písní, jimiž mladý písničkář bavil fanoušky během dlouhého lockdownu a s jejichž klipy pravidelně bodoval v trendech YouTube. K tomu si pozval i řadu spřízněných umělců, mezi které patří Berenika Suchánková, Tereza Balonová, Vendula Příhodová a v bonusové písni Prsa také Pavel Čadek. Jak aktuální tvorba potvrzuje, ani s druhou řadovkou, pojmenovanou tak trochu typicky „po horákovsku”... (alza.cz)

Podobné produkty ako Horák Michal: Michalbum - CD (SU6747-2)

Svoboda Michal: La Busqueda - CD (UP0191)

Svoboda Michal: La Busqueda - CD (UP0191)
Detail

Hudební CD - Michal Svoboda hraje na klasickou kytaru. Agustín Barrios (1885-1944) Miguela Llobet (1878-1938) Michal Svoboda - kytara Rok vydání : 2017 (alza.cz)

Podobné produkty ako Svoboda Michal: La Busqueda - CD (UP0191)

Texty - Müller Richard

Texty - Müller Richard
Detail

Richard Müller je nielen vďaka svojej postave velikánom česko-slovenskej populárnej hudby. Jeho autorská tvorba je do značnej miery a v rôznych podobách spojená so slovom a práve jednu z týchto podôb predstavuje kniha Müllerových piesňových textov, ktoré do nemalej miery reflektujú aj autorov osobný život – či už ich písal pre skupinu Banket, na svoje sólové albumy, alebo pre iných interpretov. (patro.cz)

Podobné produkty ako Texty - Müller Richard

Enter - Müller Richard

Enter - Müller Richard
Detail

Kniha fotografií Enter odhaľuje z Richarda Müllera viac, ako si uvedomuje. Svet neživých vecí, predmetov a budov tepe jeho vnútorným svetom. Vytvára dualitu živého a zmrazeného. Svet, ktorý odhaľuje, je pestrý a pritom smutný, je plný nečakaného prázdna i farebného naplnenia. Kniha sa usiluje vtiahnuť diváka do fiktívneho sveta, po ktorom sa môže slobodne prechádzať. Nie je na jedno pozretie, poskytuje viac. Je viacsmerná, viacvýznamová, počíta s divákom, s jeho skúsenosťami i vnímaním. Divák sám je katalyzátorom jej esencie, dáva fotografiám skutočný význam a zmysel. Kniha zaujme aj úpravou rozkladacích strán a vloženého leporela. Predslov ku knihe napísal Jan Saudek. (patro.cz)

Podobné produkty ako Enter - Müller Richard

Tučný Michal: Best Of (2x CD) - CD (SU5696-2)

Tučný Michal: Best Of (2x CD) - CD (SU5696-2)
Detail

Hudební CD - Jediné „Best Of” nezkrácených hitů! Nová kompilace nejúspěšnějších písní z odkazu už asi navždy největší hvězdy naší muziky na pomezí country a popu! Výběr ing. Jediné "Best Of" nezkrácených hitů! Nová kompilace nejúspěšnějších písní z odkazu už asi navždy největší hvězdy naší muziky na pomezí country a popu! Výběr ing. Mirka Černého začíná u Greenhorns a pokrývá celé období Tučného působení v domácí hudební špičce. Téměř pět desítek nekrácených a zvukově ošetřených skladeb nezapomíná na nic podstatného, ale také pouze nedubluje předchozí tituly podobného zaměření. Fandové tak dostávají Michala Tučného jak ho mají rádi, a k tomu navíc zasvěcený text, ohlížející se za zpěvákem a člověkem MT. Tohle není jen "další" kompilace, tohle je pokračování neformální supraphonské řady, přibližující na ploše 2CD maximum toho, co fenomén umělců co nejlépe symbolizuje ještě desítky let po vzniku písní, často ve chvíli, kdy už by spoustu songů měl jen pokrývat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tučný Michal: Best Of (2x CD) - CD (SU5696-2)

Tučný Michal: Pět minut snít (2x CD) - CD (3765043)

Tučný Michal: Pět minut snít (2x CD) - CD (3765043)
Detail

Hudební CD - Retrospektivní album countrymana Michala Tučného přináší na jeho kompletní nahrávky, které natočil pro Českou televizi. Album oblíbených písní a hitů je doplněno bonusovým CD s nahrávkami lidových písniček. Retrospektivní album countrymana Michala Tučného přináší na jeho kompletní nahrávky, které natočil pro Českou televizi. Album oblíbených písní a hitů je doplněno bonusovým CD s nahrávkami lidových písniček. Seznam stop CD1 Abych tu žil / (Pavel Krejča / Zdeněk Rytíř) / Červená řeka (Red River) / (Tradicionál, čes. text Jan Vyčítal) / Směs hitů / Chtěl bych být medvídkem (Teddy Bear Song) / (N. Nixon, D. Earl, čes. text M. Černý) / Pověste ho vejš / (Hudba a text Z. Rytíř) / Poslední kovboj / (Hudba a text Z. Rytíř) / Snídaně v trávě (Sea Of Heartbreak) / (H. David, P. Hamton, čes. text Z. Rytíř) / Cesty toulavý (On The Road Again) / (W. Nelson, čes. text Z. Rytíř) / Rád se brouzdám rosou / (J. Spálený / Z. Rytíř) / Koukám jak celá země vstává /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tučný Michal: Pět minut snít (2x CD) - CD (3765043)

Taliančina krok za krokom + CD - Hlušík Michal

Taliančina krok za krokom + CD - Hlušík Michal
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Taliančina krok za krokom + CD - Hlušík Michal

Kindl Michal: Loutka devátá - CD (MA2022-2)

Kindl Michal: Loutka devátá - CD (MA2022-2)
Detail

Hudební CD - Michal Kindl svoji schopnost napsat solidní popovou melodickou písničku prokázal již na svém debutovém albu Barvy, které vyšlo v roce 2018. Od té doby ušel kus cesty. Michal Kindl svoji schopnost napsat solidní popovou melodickou písničku prokázal již na svém debutovém albu Barvy, které vyšlo v roce 2018. Od té doby ušel kus cesty, která ho dovedla až k neobvyklé spolupráci s mezinárodně respektovaným operním tenorem Štefanem Margitou, pro kterého složil dvanáct šansonově laděných písní na album Na správné cestě. To vyšlo na podzim roku 2021 a doprovodilo ho i úspěšné koncertní provedení v rámci turné Intimity. Své druhé sólové album, které Michal Kindl nahrál pod vedením zkušeného producenta Daniela Hádla, pojmenoval tajemně Loutka devátá. Právě píseň Loutka devátá, která dala i jméno celému albu, je podle vysvětlení samotného autora a interpreta vyprávěná pohledem někoho, kdo se na nás dívá seshora. Michal Kindl věří, že tam někde máme každý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kindl Michal: Loutka devátá - CD (MA2022-2)

Hrůza Michal: Světlo do tmy - CD (0887191)

Hrůza Michal: Světlo do tmy - CD (0887191)
Detail

Hudební CD - Album úspěšného hudebního skladatele, zpěváka a hitmakera Michala Hrůzy z roku 2020. Album předznamenala stejnojmenná píseň s videoklipem Světlo do tmy. Michal Hrůza je zde tvrdší a temnější než kdykoliv předtím, ale stále v sobě nese kus naděje. Album úspěšného hudebního skladatele, zpěváka a hitmakera Michala Hrůzy z roku 2020. Album předznamenala stejnojmenná píseň s videoklipem Světlo do tmy. Producent alba Lukáš Chromek o „novém” Michalovi Hrůzovi říká, že je nyní tvrdší a temnější než kdykoliv předtím, ale že v sobě pořád nese kus naděje. Největší sílu vidí režisér klipu Vojtěch Buchta v Michalových textech. Právě, proto se je snažil vytáhnout z písně a zasadit do prostoru, čímž vznikl motiv postavy putující krajinou, která za sebou nechává poselství pro lidi, co bloudí a stále něco hledají - stejně jako ona „a nachází to v místech na okrajích, uprostřed ničeho, mimo hlavní cesty, a právě tam můžou najít vzkaz, poselství, slovo, myšlenku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hrůza Michal: Světlo do tmy - CD (0887191)
Müller Richard: Sociální síť - LP (4756710), Pavlíček Michal: Pošli to tam - CD (9029564083), Pavlíček Michal: Kulatiny 2016 (CD + DVD) - CD+DVD (9029587993), Načeva Monika, Pavlíček Michal, Borko Pavel: Na svahu - CD (9029594143), Penk Michal: Michal Penk - CD (54542-2), David Michal: Michal David Funky - CD (7128131), Tučný Michal: Michal Tučný & přátelé - CD (SU5628-2), Hudba Praha & Michal Ambrož: Hudba Praha & Michal Ambrož - CD (9029544948), Müller Richard: Koncert - CD (0735101), Müller Richard: LSD - CD (3856383), Banket & Richard Müller: Banket & Richard Müller 84-91 (2x CD) - CD (912929-2), Strnad Michal: Další - CD (TRZ043), Kocáb Michal: Abstract - CD (9029597272), Hapka Petr, Horáček Michal: Individualita (LP Box) (4x LP) - LP (4570580), Svoboda Michal: La Busqueda - CD (UP0191), Hrůza Michal: V Rudolfínu - CD (6766627), Vích Michal: Nakoso - CD (CR0900-2), Horák Michal: Michalbum - CD (SU6747-2), Müller Richard: 01 (reedice 2021) - CD (3816762), Müller Richard: Zvieratká z paneláku - CD (2772236), David Michal: Open Air (2x CD) - CD (9029554152), Müller Richard: Výberovka 1984-2017 (2x CD) - CD (6701522), Šindelář Michal: Můj táta Dědek - CD (2122490028062), David Michal: Moje zapomenuté ploužáky - CD (9029510190), Michal Hromek Consort: Básničky & Brnkačky - CD (100P036), Hrůza Michal: Sám se sebou - CD (5767442), Rataj Michal: Věta bez věty - CD (8594156070571), Hrůza Michal: Světlo do tmy - CD (0887191), Kindl Michal: Loutka devátá - CD (MA2022-2), Müller Richard: Čierna labuť, biela vrana - CD (4847488)