Marshall uptown satchel black/white (mut 62770)

Produkt Marshall uptown satchel black/white (mut 62770) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Marshall uptown satchel black/white (mut 62770) upraviť a produkt hľadať znova.

Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770)

Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770)
Detail

Taška unisex, objem 10 l, hmotnost 0,54 kg, k nošení přes rameno Černá taška Marshall bude vkusným doplňkem a zajistí dostatek volného prostoru. Celkový objem činí 10 l. Jednoduše a bez námahy v ní přenesete i těžší věci, taška Marshall totiž dovoluje nošení přes rameno. Zajímavé parametry tašky Marshall Uptown Satchel Black/White Praktická unisex taška Objem tašky: 10 l Zásluhou popruhu je možné ji nosit přes rameno Využití: městské a přes rameno (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770) , Marshall uptown satchel black/white (mut 62770)

Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710)

Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710)
Detail

Městský batoh , rozměry: 46 × 38 × 14 cm, unisex provedení, hmotnost 1,03 kg, výbava: prodyšná zadní stěna Marshall Uptown Backpack Black/White poslouží jako městský batoh určený do ruchu města, ale unosíte ho prakticky kdekoli. Jestliže vás zajímají přesné rozměry, je řeč o 46 × 38 × 14 cm. Bez problémů si s sebou můžete vzít i notebook do maximální uhlopříčky 16". Městský batoh se vyznačuje přítomností nastavitelných ramenních popruhů. Prodyšný materiál zaručuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Černá barva městského batohu Marshall už jen výborně doplňuje jeho perfektní vzhled. Zajímavé prvky batohu Marshall Uptown Backpack Black/White Městský batoh Marshall ulehčí vašim kapsám Unisex varianta Stylové provedení pro notebooky o velikosti do 16" Samozřejmostí jsou přizpůsobitelné ramenní popruhy Prodyšný materiál zadní části batohu umožňuje proudění vzduchu Vzhled městského batohu umocňuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710) , Marshall uptown backpack black/white (mut 62710)

Marshall Underground Backpack Black/White (MUG 62100)

Marshall Underground Backpack Black/White (MUG 62100)
Detail

Městský batoh , rozměry: 45 × 32 × 17 cm, unisex provedení, hmotnost 0,61 kg Marshall Underground Backpack Black/White poslouží jako městský batoh perfektní do města, ale parádu s ním uděláte i kdekoli jinde. Zdali vás zajímají přesné rozměry, ty jsou 45 × 32 × 17 cm. Klidně si s sebou vezměte svůj notebook do uhlopříčky 16". Městský batoh disponuje nastavitelnými ramenními popruhy. Černá barva městského batohu Marshall už jen výborně doplňuje jeho perfektní vzhled. Zajímavé vlastnosti městského batohu Marshall Underground Backpack Black/White Městský batoh Marshall ulehčí vašim kapsám Unisex varianta Moderní provedení pro notebooky o uhlopříčce do 16" Samozřejmostí jsou nastavitelné ramenní popruhy batohu Vzhled městského batohu umocňuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Underground Backpack Black/White (MUG 62100) , Marshall underground belt bag black/white (mug 62120)

Marshall Underground Rocksack Black/White (MUG 62110)

Marshall Underground Rocksack Black/White (MUG 62110)
Detail

Městský batoh , rozměry: 40 × 30 × 18 cm, unisex provedení, hmotnost 0,61 kg Marshall Underground Rocksack Black/White se nabízí jako městský batoh jako stvořený do města, ale i na kratší cestování. Zdali vás zajímají přesné rozměry, ty jsou 40 × 30 × 18 cm. Klidně si s sebou vezměte svůj notebook do uhlopříčky 16". Městský batoh se vyznačuje přítomností nastavitelných ramenních popruhů. Bílá a Černá barva městského batohu Marshall už jen uceluje dokonalý dojem. Nejdůležitější přednosti městského batohu Marshall Underground Rocksack Black/White Městský batoh Marshall vám bude dělat společnost nejen na procházkách Unisex varianta Praktické provedení pro laptopy o velikosti do 16" Samozřejmostí jsou přizpůsobitelné ramenní popruhy Designu městského batohu kraluje bílá a černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Underground Rocksack Black/White (MUG 62110) , Marshall acton ii white (1001901)

Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120)

Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120)
Detail

Ledvinka - materiál recyklovaný plast, hmotnost 0,61 kg, rozměr 13 × 32 × 5 cm (v × š × d), černá barva Ledvinku Marshall Underground Belt Bag využijete do města, na procházky i výlety. Nabízí dokonalou organizaci kapes, díky čemuž pojme vše potřebné. Kromě hlavní prostorné kapsy disponuje dalšími třemi vnějšími kapsami a také speciální na mobilní telefon. Vyrobená je z tkaniny z recyklovatelných plastů 900D PRET a její vnitřní část z tkaniny 210D PRET. Do ledvinky Marshall Underground Belt Bag pohodlně uschováte peněženku, doklady, klíče, mobilní telefon i jiné drobnosti. Klíčové vlastnosti ledvinky Marshall Underground Belt Bag Black/White Ledvinka vhodná pro ženy i mužeDisponuje hlavní prostornou kapsou a 3 vnějšími kapsamiNechybí ani speciální kapsa na mobilní telefonMarshall Underground Belt Bag je vyrobená z tkaniny z recyklovatelných plastů S délkově nastavitelným popruhem pro nošení kolem pasuBarevné provedení: bílo-černé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120) , Marshall acton ii black (1001900)

Hauck Uptown Melange 2021 Black

Hauck Uptown Melange 2021 Black
Detail

Sportovní kočárek Uptown značky Hauck si díky svému vybavení oblíbí rodiče i děti. Prostorná sedačka, měkké polstrování a možnost polohování dodají větší pocit pohodlí vašim dětem na procházkách. Kompaktní rozměry a snadné složení oceníte především na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Melange 2021 Black , Marshall woburn ii black (1001904)

Hauck Uptown Duo Melange Black

Detail

Robustní kočárek Uptown Duo značky Hauck je skvělou volbou pro dvojčata nebo sourozence. Kočárek je určený pro dvě děti od narození až do 3 let. Kompaktní velikost vám umožní vejít se i do dvěří. Odpružená kola jsou vhodná do každého terénu a postarají se o pohodlí vašich dětí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Duo Melange Black , Marshall stanmore ii black (1001902)

TopQ Xiaomi Poco F3 silikon Player Hero 62770 (Sun-62770)

TopQ Xiaomi Poco F3 silikon Player Hero 62770 (Sun-62770)
Detail

Kryt na mobil - pro Xiaomi Poco F3, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj mobilní telefon před poškozením za pomoci ochranného krytu TopQ Xiaomi Poco F3 silikon Player Hero 62770. Jde o zadní ochranný kryt, který je svým precizním provedením jistotou odolnosti. Povrch krytu je příjemný a nebude klouzat z rukou. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil TopQ nebude zakryt přístup k dobíjecímu portu i ostatním tlačítkům nezbytným pro pohodlné používání mobilního telefonu. Ochranný kryt je měkký, díky tomu jeho nandání velmi snadné. Kryt na mobil pro Xiaomi Poco F3 zaručí vašemu telefonu ochranu. Významné funkce ochranného krytu na mobil TopQ Xiaomi Poco F3 silikon Player Hero 62770 Odolná ochrana telefonu Xiaomi Poco F3 Měkkost zaručuje snadnou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ má otvory pro potřebné konektory a ovládací prvky Využitý materiál: TPU Jeho barva je více barev (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Poco F3 silikon Player Hero 62770 (Sun-62770) , Marshall acton iii black (1006004)

Hauck Uptown Melange 2021 Black - použité

Detail

Sportovní kočárek Uptown značky Hauck si díky svému vybavení oblíbí rodiče i děti. Prostorná sedačka, měkké polstrování a možnost polohování dodají větší pocit pohodlí vašim dětem na procházkách. Kompaktní rozměry a snadné složení oceníte především na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Melange 2021 Black - použité , Marshall emberton bt black (1001908)

Satchel & Cross Body Isarau Memory Tech 28675 BLACK

Satchel & Cross Body Isarau Memory Tech 28675 BLACK
Detail

hlavní přihrádka s prostorem pro tablety až do velikosti 9,7" vnitřní kapsa na zip MemoryTech - materiál s vlastnostmi tváření pod tlakem externí kapsa na zip pro rychlý přístup k iPhone / smartphonu rozměry: 44 x 20 x 11 cm plátno popruh s přezkami pro nastavení sáčky lze nosit dvěma způsoby: v pase nebo přes hrudník dvě kamery uzamykatelné na zip taška Isarau inspirovaná bryndáčky, kterou nosili japonští lukostřelci přední tkanina MemoryTech materiál s vodotěsným povrchem poskytuje ochranu proti vlhkosti střední intenzity zadní část je vyrobena z odolné příze EcoYarn elegantní interiér Symbol: 28675 BLACK Model: Saszetka Cote&Ciel Satchel & Cross Body Isarau Memory Tech 28675 BLACK Producer: Cote&Ciel Barva: černé Cote&Ciel - Pařížská značka založená v roce 2008 a její původ souvisí s projekty Apple. To vedlo ke spolupráci s Damir Doma a nyní se stalo velkým podnikem s týmem umělců, stylistů a designérů. Od začátku se vyznačují funkčností a inovativností formy a minimalismem inspirovaným urbanismem. Značka přehodnotila batoh a přepracovala jej tak, aby vypadal jako jakýsi monolit, geometrické tělo, které je celé. Přímá inspirace pro siluety batohů a doplňků pochází přímo z útesů a jejich barvy a tvary jsou výsledkem čedičových kamenů charakteristických pro oblast Nilu. Cote&Ciel je inovativní prémiová funkce. (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Satchel & Cross Body Isarau Memory Tech 28675 BLACK , Marshall minor iii black (1005984)

HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black (4007923512180)

HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black (4007923512180)
Detail

Kočárek - pro dvojčata do města, gumová otočná kola s aretací, složení jednou rukou, polohování opěrky nohou a zad do plného lehu, pro děti do 36 kg, hmotnost 17,47 kg Pokud čekáte dva potomky, jistě budete hledat kočárek pro dvojčata. HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black dítěti zajistí maximální komfort, což je výhra i pro rodiče. Stranou nelze nechat ani elegantní design, takže při procházkách budete nepřehlédnutelní. Kočárek Hauck je svou konstrukcí uzpůsobený pro jízdu ve městě. Rukojeť kočárku je celistvá, hezky se drží v malých ženských i velkých mužských rukou a k tomu na ni lze nasadit rukávník nebo speciální kočárkové rukavice, díky kterým budou vaše ruce stále v teple. Kolečka dostal do vínku otočná a gumová. Když s kočárkem zdoláváte městský asfalt, nepřekvapí vás ani nerovný chodník. Hlavním rysem podvozku jsou 4 kola, která vás poslouchají na slovo, nezatáčí, když právě nechcete a která lze uzamknout. Nejdůležitější funkce kočárku pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black (4007923512180) , Marshall willen black & brass (1006059)

Cote&Ciel Satchel & Cross Body Isarau Coated Canvas 28395 BLACK

Cote&Ciel Satchel & Cross Body Isarau Coated Canvas 28395 BLACK
Detail

Cote&Ciel Satchel & Cross Body Isarau Coated Canvas 28395 BLACK (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Cote&Ciel Satchel & Cross Body Isarau Coated Canvas 28395 BLACK , Topq xiaomi poco f3 silikon player hero 62770 (sun-62770)

Taška Cote&Ciel Satchel & Cross Body New Gironde 28927 BLACK

Taška Cote&Ciel Satchel & Cross Body New Gironde 28927 BLACK
Detail

pás z plátna nastavitelný na délku s kovovou sponou hlavní přihrádka se zipem rozměry: 43 x 25 x 11 cm Vyrobeno z potaženého plátna Canvas Canvas - tkanina s vysokou pevností a odolností proti roztržení, má rychle schnoucí vlastnosti dvě vnější kapsy na zip na přední straně je náplast s logem praktická a elegantní taška je moderní interpretací japonského pásu Obi vodotěsný povlak-chrání před vlhkostí střední intenzity uvnitř je polstrovaný prostor pro tablet 13" taška je zabalena do ochranného vaku Cote&Ciel Symbol: 28927 BLACK Model: Torebka Cote&Ciel Satchel & Cross Body New Gironde 28927 BLACK Producer: Cote&Ciel Barva: černé (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Taška Cote&Ciel Satchel & Cross Body New Gironde 28927 BLACK , Marshall emberton bt black & brass (1005696)

Marshall Acton II White (1001901)

Marshall Acton II White (1001901)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 60W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, Bluetooth 5.0 Chtěli byste si poslechnout hudbu, kdykoli vás napadne? Jistě se vám bude líbit tento Bluetooth reproduktor Marshall. Coby aktivní reproduktor má v sobě zabudovaný zesilovač, a proto přehraje hudbu přímo ze zdroje. O spojení se postará moderní technologie Bluetooth. Muziku tak můžete snadno přehrát bez kabelů rovnou z vašeho telefonu. Kvalitní přenos dat zařídí Bluetooth verze 5.0. Výkon neupřesňuje jeho maximální hlasitost, ale týká se vestavěného zesilovače reproduktoru. Tento model Bluetooth reproduktoru má maximální výkon 60 W a postará se tak o ozvučení večírků a celých domácností. Důležitou roli hraje i hodnota frekvence, jež se pohybuje od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall jsou 16 × 26 × 15 cm (vך×h). Klíčové přednosti Bluetooth reproduktoru Marshall Acton II White Bluetooth reproduktor Marshall pro poslech hudby,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Acton II White (1001901) , Marshall major iv bt black (1005773)

Marshall Stanmore II White (1001903)

Marshall Stanmore II White (1001903)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 80W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, RCA (cinch), Bluetooth 5.0, podpora aptX, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android Máte rádi hudbu a chtěli byste ji poslouchat, kdykoliv vás napadne? Výborným společníkem pro vás bude tento Bluetooth reproduktor Marshall. Coby aktivní reproduktor má ve svém těle již zabudovaný zesilovač, a tak přehraje hudbu přímo ze zdroje. O propojení se postará moderní technologie Bluetooth. Muziku tak můžete snadno přehrát bez kabelů rovnou z vašeho telefonu. Kvalitní přenos dat vám zajistí Bluetooth verze 5.0. Výkon neupřesňuje jeho maximální hlasitost, ale týká se vestavěného zesilovače reproduktoru. Tento typ Bluetooth reproduktoru dosahuje výkonu 80 W a zvládne tak ozvučení celé domácnosti či párty. Podstatná je také frekvence, která se pohybuje od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall jsou 19,5 × 35 × 18,5 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti Bluetooth... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Stanmore II White (1001903) , Trefl hra uptown (2278)

OTL PAW Patrol Marshall White/Red (PAW723)

OTL PAW Patrol Marshall White/Red (PAW723)
Detail

Sluchátka - přes hlavu, na uši, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 85 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 30 mm, kabel 0,9 m Při poslechu hudby je důležitý kvalitní zvuk, který nabízí sluchátka OTL. Jejich náušníky se umisťují na ušní boltce, přičemž okolo nich se hlavy nedotýkají. Nepřekrývají celé ucho až k hlavě, jsou lehká a ideální na cesty. Díky uzavřené konstrukci nepropouští zvuk ven, a vaše okolí tak neuslyší, jakou hudbu právě posloucháte. Délka kabelu v tomto případě činí 0,9 m. Klíčové vlastnosti sluchátek OTL PAW Patrol Marshall White/Red Sluchátka OTL mají provedení ve formě na uši Uzavřená konstrukce Kvalitní reprodukci zajišťují měniče o velikosti 30 mm Barva sluchátek je bílá a červená Sluchátka váží 86 g Délka kabelu: 0,9 m Užijte si dlouhý den se sluchátky OTL PAW Patrol Marshall White/Red S frekvenčním rozsahem 20 až 20000 Hz si vychutnáte hudbu plnými doušky. Citlivost sluchátek dosahuje 85 dB/mW. Hodnota... (alza.cz)

Podobné produkty ako OTL PAW Patrol Marshall White/Red (PAW723) , Marshall dsl20hr

Židle Black Marshall Velvet Mauve

Židle Black Marshall Velvet Mauve
Detail

KARE DESIGN Růžová čalouněná jídelní židle Black Marshall Velvet: Máte rádi zámecký styl, ale přesto chcete svůj domov zařídit moderně? Elegantní čalouněná jídelní židle Black Marshall Velvet je pro vás ta pravá! Široký tvarovaný opěrák je prošitý do pravidelných kosočtverců, které spolu s hladkým sedákem působí upraveným a luxusním dojmem. Kvalitní polyesterová látka má sametový vzhled a je velmi příjemná na dotek. Dřevěné nohy jsou černě lakované a dokonale kontrastují s potahovou látkou v jemně růžové barvě. Maximální nosnost židle 120 kg. K dispozici je také v jiném odstínu. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle Black Marshall Velvet Mauve , Nausniky marshall

Marshall Emberton BT Black (1001908)

Marshall Emberton BT Black (1001908)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 20W, frekvenční rozsah od 60 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, certifikace IPX7, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android, výdrž baterie 20 h Kompaktní bezdrátový reproduktor s ikonickým designemKompaktní reproduktor Marshall Emberton vás ohromí svým čistým a živým zvukem ve špičkové kvalitě. K tomu využívá nejmodernější zvukové technologie, včetně True Stereophonic – jedinečnou formu vícesměrového zvuku vyvinutou přímo společností Marshall, která zajistí úchvatný 360° zvuk v místnosti. Marshall Emberton překvapí rychlým nabíjenímBluetooth reproduktor Emberton slibuje více než 20 hodin přehrávání na jedno nabití. Díky kompaktním rozměrům a hmotnosti pouhých 700 gramů je tento bezdrátový reproduktor ideálním společníkem na cesty. Jistě oceníte, že jej lze poměrně rychle nabít – za pouhých 20 minut načerpá energii na dalších 5 hodin přehrávání. Plné nabití poté zabere přibližně 3 hodiny.Snadné ovládání... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Emberton BT Black (1001908) , Curaprox black is white - duo pack white/black (7612412423204)

Marshall Motif A.N.C. Black (1005964)

Marshall Motif A.N.C. Black (1005964)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, polouzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, aktivní potlačení hluku (ANC), přepínání skladeb, přijímání hovorů, certifikace IPX4, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 106 dB/mW, impedance 16 Ohm, výdrž baterie až 26 h (6 h+20 h) Marshall Motif A.N.C. – malá sluchátka s extrémním zvukemMarshall Motif A.N.C. jsou jedny z nejmenších bezdrátových sluchátek, ovšem i do malého provedení se povedlo umístit špičkovou "aparaturu" v podobě dynamických 6mm měničů. Tato sluchátka potěší nejen zvukem na vysoké úrovni, ale také aktivním potlačením hluku, kterou oceníte kdykoliv budete chtít ztišit okolní hluk a ponořit se do poslechu oblíbené hudby. Díky funkci ekvalizér v aplikaci Marshall Bluetooth si můžete zvuk přizpůsobit pro váš oblíbený žánr.Odolná bezdrátová sluchátka pro jakoukoliv situaciTrue Wireless sluchátka Marshall Motif A.N.C. zaujmou nejen svým špičkovým zvukem, ale také stylovým provedením a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Motif A.N.C. Black (1005964) , Marshall stanmore multiroom bily

Marshall Stanmore II Black (1001902)

Marshall Stanmore II Black (1001902)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 80W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, RCA (cinch), Bluetooth 5.0, podpora aptX, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android Chtěli byste si poslechnout hudbu, kdykoli vás napadne? Pak je pro vás skvělou volbou tento Bluetooth reproduktor Marshall. Coby aktivní reproduktor je vybaven integrovaným zesilovačem, a tak přehraje hudbu přímo ze zdroje. O propojení se postará moderní technologie Bluetooth. K přehrání hudby tak budete potřebovat pouze telefon. O kvalitní přenos hudby se stará Bluetooth verze 5.0. Výkon nedefinuje jeho maximální hlasitost, ale vztahuje se k vestavěnému zesilovači reproduktoru. Tento Bluetooth reproduktor má maximální výkon 80 W a dokonale ozvučí večírek či domáctnost. Důležitá je i frekvence, jež má rozpětí od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall jsou 19,5 × 35 × 18,5 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti Bluetooth reproduktoru Marshall Stanmore II Black Bluetooth... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Stanmore II Black (1001902) , Marshall willen cream (1006294)

Marshall Acton II Black (1001900)

Marshall Acton II Black (1001900)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 60W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, Bluetooth 5.0 Přáli byste si mít svou oblíbenou hudbu kdykoli při sobě? Výborným společníkem pro vás bude tento Bluetooth reproduktor Marshall. Jakožto aktivní reproduktor má ve svém těle již zabudovaný zesilovač, a tak dokáže přehrát hudbu přímo ze zdroje. Spojení zajistí moderní technologie Bluetooth. Oblíbenou muziku si tak pustíte bez kabelů přímo z telefonu. Kvalitní přenos dat zajišťuje Bluetooth verze 5.0. Výkon neurčuje jeho maximální hlasitost, ale vztahuje se k vestavěnému zesilovači reproduktoru. Tento model Bluetooth reproduktoru dosahuje výkonu 60 W a lehce tak ozvučí večírek nebo domácnost. Velmi důležitá je i hodnota frekvence , ta má rozpětí od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall činí 16 × 26 × 15 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti Bluetooth reproduktoru Marshall Acton II Black Bluetooth reproduktor Marshall k poslechu hudby na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Acton II Black (1001900) , Airoh valor marshall bílá

Marshall Woburn II Black (1001904)

Marshall Woburn II Black (1001904)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 100W, frekvenční rozsah od 30 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, podpora aptX Přáli byste si mít oblíbenou hudbu neustále na dosah? Jistě se vám zalíbí tento Bluetooth reproduktor Marshall. Jakožto aktivní reproduktor má v sobě zabudovaný zesilovač, a tak přehraje hudbu přímo ze zdroje. O propojení se postará moderní technologie Bluetooth. Vaší oblíbenou hudbu si tak přehrajete bez kabelů rovnou z telefonu. Kvalitní přenos dat zařídí Bluetooth verze 5.0. Výkon nespecifikuje jeho maximální hlasitost, odkazuje ale na vestavěný zesilovač reproduktoru. Tento druh Bluetooth reproduktoru disponuje maximálním výkonem 100 W, a tak zvládne bez problému ozvučit například večírek nebo celou domácnost. Podstatná je také frekvence, ta je v rozmezí od 30 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall činí 31 × 20 × 40 cm (vך×h). Hlavní vlastnosti Bluetooth reproduktoru Marshall Woburn II Black Bluetooth reproduktor Marshall pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Woburn II Black (1001904) , Guess 4g uptown computer bag 15" brown (3700740396605)

Marshall Willen Black & Brass (1006059)

Marshall Willen Black & Brass (1006059)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 10W, frekvenční rozsah od 100 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.1, výdrž baterie 15 h Vezměte si reproduktor kamkoliv s sebouMarshall Willen je dokonale přenosný Bluetooth reproduktor, který je navržený tak, abyste ho mohli mít všude s sebou. Disponuje jedním 2" měničem s plným rozsahem a dvěma pasivními radiátory. Tato kombinace přináší charakteristický zvuk značky Marshall, který vás doslova pohltí. Kromě toho vás tento reproduktor potěší svou robustností či výdrží, díky čemuž nemá téměř žádné limity. Marshall Willen je dokonale flexibilní – můžete ho postavit, položit nebo pomocí gumového řemínku připevnit či pověsit kamkoliv budete chtít.Marshall Willen jen tak něco nerozházíKonstrukce reproduktoru splňuje certifikaci IP67 a je tak odolný vůči vodě a prachu. Marshall Willen spojuje ikonický design s robustností a nechybí ani praktický řemínek nebo výdrž na jedno nabití více než 15 hodin – bez obav si jej můžete vzít... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Willen Black & Brass (1006059) , Leatherman mut, černá/stříbrná/okrová (0037447753176)

Marshall Acton III Black (1006004)

Marshall Acton III Black (1006004)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 60W, frekvenční rozsah od 45 Hz do 20000 Hz, AUX, Bluetooth 5.2, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android Nová generace zvuku, která vás pohltíMarshall Acton III je špičkový kompaktní Bluetooth reproduktor stvořený pro jakýkoliv interiér. V porovnání se svým předchůdcem nabízí mnohem širší zvukovou scénu, a kromě toho přináší špičkový zvuk charakteristický pro značku Marshall, který vyplní celou místnost a doslova vás pohltí. Tento model nové generace má výškové reproduktory orientované směrem ven a inovované vlnovody pro konzistentně silný zvuk.Marshall Acton III se přizpůsobí každé místnostiVyvážený zvuk s výraznými, prudce rostoucími výškami, kontrolovanými a dunivými basy si zamilujete. Reproduktor Marshall Acton III je vybavený funkcí Dynamic Loudness, která upravuje tónové vyvážení zvuku tak, aby vaše hudba zněla v brilantně při každé úrovni hlasitosti. Placement Compensation poté koriguje blízké reflexní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Acton III Black (1006004) , Texi black & white (1059689)

Marshall Minor III Black (1005984)

Marshall Minor III Black (1005984)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, polouzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, přepínání skladeb, přijímání hovorů, certifikace IPX4, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 12 mm, výdrž baterie až 25 h (5 h+20 h) Užijte si svobodu bez kabelůSeznamte se s Marshall Minor III – bezdrátovými sluchátky v elegantním černém provedení, se kterými si užijete až 25 hodin bezdrátového poslechu a absolutní svobodu bez kabelů, a to bez jakýchkoliv kompromisů ve zvuku. Technologie Bluetooth 5.2 zajistí stabilní připojení k vašemu telefonu, tabletu či počítači. Sluchátka Marshall Minor III se navíc pyšní odolností vůči stříkající vodě IPX4 a nízkou hmotností, sluchátka se tak příjemně nosí a nemusíte se je bát vzít s sebou např. na trénink. Marshall Minor III ovládáte pomocí dotykůMarshall Minor III jsou vybavena dokonale vyladěnými 12mm dynamickými měniči, díky kterým si budete moci vychutnat čistý a jasný zvuk... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Minor III Black (1005984) , Marshall - písmenková hostina cz (3417761904282)

Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696)

Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 20W, frekvenční rozsah od 60 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, certifikace IPX7, výdrž baterie 20 h Reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass s rychlonabíjecí funkcíSháníte přenosný reproduktor, který nabízí špičkový zvuk a dlouhou dobu přehrávání? Bluetooth reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass patří mezi spolehlivé a přenosné reproduktory. Díky kompaktním rozměrům nezabírá téměř žádné místo. Zařízení podporuje Bluetooth 5.0. Dosah činí 10 m. Reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass vydrží v provozu více než 20 hodin. Plně nabitý je za 3 hodiny, pokud ovšem využijete funkci rychlého nabití, můžete se za 20 minut těšit na dalších 5 hodin kvalitního přehrávání. Špičkový zvuk i 20 hodin nepřetržitého přehráváníBluetooth reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass disponuje 20 W výkonem. Frekvenční rozsah činí 60-20000 Hz. Jednoduché ovládání zajistí multifunkční knoflík. Můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696) , Marshall - písmenková hostina sk (3417761904374)

Marshall Major IV BT Black (1005773)

Marshall Major IV BT Black (1005773)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, přes hlavu, na uši, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 99 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm, odnímatelný kabel 1,5 m, výdrž baterie až 80 h Marshall Major IV BT - Znovuzrozená ikonaSeznamte se s dalšími ikonickými sluchátky od společnosti Marshall – Major IV, bezdrátová sluchátka, která nabídnou více než 80 hodin špičkového poslechu vaší oblíbené hudby, pohodlné rychlonabíjení a vylepšený ergonomický design. S více než třemi dny bez nabíjení již nebudete muset každou chvíli řešit, kde sluchátka nabít. Více než 55 let zkušeností Bluetooth sluchátka Major IV přináší charakteristický zvuk společnosti Marshall, kterým se proslavila po celém světě. Zcela jistě nebudete zklamáni, protože 40mm dynamické měniče vyladěné do nejmenšího detailu poskytnou bouřlivé basy, příjemné středy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Major IV BT Black (1005773) , Hohner speedy black/white (hn184530)

Wychwood přepravní taška satchel game

Wychwood přepravní taška satchel game
Detail

Taška obsahuje hlavní velkou komoru, další vnitřní kapsu na zip a externí kapsu na zip a také pak kapsu se síťovinou, která umožňuje věci oddělit a získat tak maximální přehled. Dalším plusem je držák na tubus pro prut, který je výborným pomocníkem a doplňkem této tašky. Extra vycpávka v oblasti ledvin a nechybí ani extra polstrovaný popruh pro komfortní nošení. Specifikace: - kvalitní lehká taška - objem 13 litrů - včetně nosiče na tubusové pouzdro pro prut - poutka a háčky pro další upevnění - plně funkční rybářská taška nebo taška na laptop, tablet apod. Rozměry: v 330 x d 380 x h 110 mm (parys.cz)

Podobné produkty ako Wychwood přepravní taška satchel game , Azzardo minorka (white/black) (az1362)

Plano box two-tier satchel

Plano box two-tier satchel
Detail

Průhledné víko DuraView™ umožňuje náhled obsahu se zavřeným víkem a mosazná západka a robustní rukojeť zajišťují, že vám bude spolehlivě sloužit po mnoho let. Obrázek je pouze ilustrační, příslušenství není součástí balení! (parys.cz)

Podobné produkty ako Plano box two-tier satchel , Walther black & white (1642_1607)

Guess Alexie Girlfriend Satchel Kabelka Zelená

Guess Alexie Girlfriend Satchel Kabelka Zelená
Detail

Model: Alexie Girlfriend Satchel Barva: khaki Úložný prostor: 1 x hlavní kapsa, 1 x vnější kapsa, 2 x vnitřní kapsa, 1 x odnímatelné pouzdro Zapínání: magnetický patent Specifikace: odepínací popruh, nastavitelná délka popruhu Max. délka popruhu: 118 cm Materiál: polyuretan Rozměry: 29 x 23 x 10 cm (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Guess Alexie Girlfriend Satchel Kabelka Zelená , Sodastream jet black&white (42002222)

Guess Izzy Status Satchel Kabelka Béžová

Guess Izzy Status Satchel Kabelka Béžová
Detail

Model: Izzy Status Satchel Barva: béžová Vzor: s potiskem, logo Úložný prostor: vnější kapsa, hlavní kapsa, vnitřní kapsa Specifikace: protiprachový pytlík, odepínací popruh Max. délka popruhu: 105.5 cm Zapínání: na zip Něco navíc: odepínací popruh Materiál: polyuretan Rozměry: 30 x 23 x 12 cm (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Guess Izzy Status Satchel Kabelka Béžová

Guess Katey Mini Satchel Kabelka Modrá

Guess Katey Mini Satchel Kabelka Modrá
Detail

Model: Katey Mini Satchel Barva: světle modrá, bílá Úložný prostor: hlavní kapsa, vnitřní kapsa Zapínání: na zip Specifikace: odepínací popruh, nastavitelná délka popruhu Materiál: vnější část - polyuretan; podšívka - polyester; podšívka 1 - bavlna Rozměry: 20 x 16 x 7 cm Max. délka popruhu: 130 cm (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Guess Katey Mini Satchel Kabelka Modrá

Plano krabička connectable satchel large 387001

Plano krabička connectable satchel large 387001
Detail

Příslušenství není součástí balení, jedná se o samostatnou krabičku. (parys.cz)

Podobné produkty ako Plano krabička connectable satchel large 387001

Plano krabička connectable satchel small 386001

Plano krabička connectable satchel small 386001
Detail

Příslušenství není součástí balení, jedná se o samostatnou krabičku. (parys.cz)

Podobné produkty ako Plano krabička connectable satchel small 386001

Hauck Uptown Melange Rose

Detail

Sportovní kočárek Uptown značky Hauck si díky svému vybavení oblíbí rodiče i děti. Prostorná sedačka, měkké polstrování a možnost polohování dodají větší pocit pohodlí vašim dětem na procházkách. Kompaktní rozměry a snadné složení oceníte především na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Melange Rose

TREFL Hra UpTown (2278)

TREFL Hra UpTown (2278)
Detail

Společenská hra - dětská, strategická a rodinná hra, pro 2 hráče, lehká obtížnost, rok vydání 2022, vhodné od 10 let Hra UpTown - TREFL. Navrhněte nejlepší ulici a získejte smlouvu na výstavbu nové čtvrti. Stavte domy, mrakodrapy a centra služeb. Sledujte svůj rozpočet, ovládněte cizí projekty a přivlastněte si budovy soupeřů. Jsou vaši sousedé přátelé nebo nepřátelé? (alza.cz)

Podobné produkty ako TREFL Hra UpTown (2278)

Leatherman MUT® BIT KIT

Leatherman MUT® BIT KIT
Detail

Sada bitů Sada bitů pro rozšíření počtu nástrojů na multitoolech Leatherman MUT a MUT EOD. Tři bity zahrnují ploché a křížové šroubováky ve dvou délkách a klíče torx a šestihranné klíče. Na obou armádních speciálech je adaptér pro uložení bitů. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Leatherman MUT® BIT KIT

Dámská taška Pepe Jeans SATCHEL CRANFORD UNI

Dámská taška  Pepe Jeans SATCHEL CRANFORD  UNI
Detail

Složení: 100% polyuretan Rozměry: 42 x 34 x 16 cm (jeans-store.cz)

Podobné produkty ako Dámská taška Pepe Jeans SATCHEL CRANFORD UNI

Leatherman MUT, černá/stříbrná/okrová (0037447753176)

Leatherman MUT, černá/stříbrná/okrová  (0037447753176)
Detail

Multitool s 16 funkcemi, délka nástroje 12,7 cm, hmotnost 318 g Leatherman MUT představuje zcela unikátní multitool vhodný pro civilní střelce i armádní profesionály. Obsahuje totiž nástroje pro údržbu střelných zbraní. Multitool ukrývá 16 funkcí, mezi nimiž nechybí kleště s jehlovou špičkou, utahovací kleště, štípací kleště, nože, pilka, řezací hák, adaptér na čištění, klíč na kyslíkové lahve, křížový šroubovák, velký, střední i malý plochý šroubovák. Multitool Leatherman MUT vás nezklame v žádné situaci. Klíčové vlastnosti multitoolu Leatherman MUT, černého/stříbrného/okrovéhoUnikátní multitool s 16 funkcemiObsahuje nástroje pro údržbu střelných zbraníMultitool Leatherman MUT je vhodný pro civilní střelce i armádní profesionályBarevné provedení: žluto-černo-stříbrné Funkce:kleště s jehlovou špičkouutahovací kleštěštípací kleště tvrdých drátůštípací kleště drátůnůž s rovnou čepelí z oceli 420HCnůž se zubatou čepelí z oceli... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leatherman MUT, černá/stříbrná/okrová (0037447753176)

Zildjian 18" A Uptown Ride

Zildjian 18" A Uptown Ride
Detail

Činel ride A Uptown Ride je menší činel se suchým a dobře kontrolovatelným zvukem, který přesně reaguje na každý úder. Díky výraznému tepání a nesoustruženému zvonku má činel velmi barevný zvuk s minimálním přezníváním a dozvukem. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Zildjian 18" A Uptown Ride

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová
Detail

Model: Uptown Barva: světle růžová Materiál: pravá kůže v semišové úpravě, syntetika Praní a údržba: otřít vlhkým hadříkem Vlastnosti kůže: Kůže je přírodním materiálem živočišného původu, který má své typické vlastnosti, jako jsou např. jizvy, pigmentové skvrny, odřeniny nebo vrásky. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová
Detail

Model: Uptown Barva: světle růžová Materiál: pravá kůže v semišové úpravě, syntetika Praní a údržba: otřít vlhkým hadříkem Vlastnosti kůže: Kůže je přírodním materiálem živočišného původu, který má své typické vlastnosti, jako jsou např. jizvy, pigmentové skvrny, odřeniny nebo vrásky. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová
Detail

Model: Uptown Barva: světle růžová Materiál: pravá kůže v semišové úpravě, syntetika Praní a údržba: otřít vlhkým hadříkem Vlastnosti kůže: Kůže je přírodním materiálem živočišného původu, který má své typické vlastnosti, jako jsou např. jizvy, pigmentové skvrny, odřeniny nebo vrásky. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Högl Uptown Kotníková obuv Růžová
Detail

Model: Uptown Barva: světle růžová Materiál: pravá kůže v semišové úpravě, syntetika Praní a údržba: otřít vlhkým hadříkem Vlastnosti kůže: Kůže je přírodním materiálem živočišného původu, který má své typické vlastnosti, jako jsou např. jizvy, pigmentové skvrny, odřeniny nebo vrásky. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Högl Uptown Kotníková obuv Růžová

Uptown Chic Large Kabelka Guess

Uptown Chic Large Kabelka Guess
Detail

Barva: černáZapínání: na zacvaknutíMateriál: 100 % polyuretanRozměry: 35x12x25,5 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Uptown Chic Large Kabelka Guess

Uptown Chic Small Kabelka Guess

Uptown Chic Small Kabelka Guess
Detail

Detail: kovové doplňky zlaté barvyBarva: černáZapínání: na zacvaknutíMateriál: 100 % polyuretanRozměry: 18/22,5 x 15,5 x 5,5 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Uptown Chic Small Kabelka Guess

Uptown Chic Small Kabelka Guess

Uptown Chic Small Kabelka Guess
Detail

Detail: kovové doplňky zlaté barvyBarva: hnědá, oranžováZapínání: na zacvaknutíMateriál: 100 % polyuretanRozměry: 16 x 22 x 8 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Uptown Chic Small Kabelka Guess

Uptown Chic Large Kabelka Guess

Uptown Chic Large Kabelka Guess
Detail

Detail: kovové doplňky zlaté barvyBarva: černáZapínání: na zacvaknutíMateriál: 100 % polyuretanRozměry: 25x8,5x35 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Uptown Chic Large Kabelka Guess

Uptown Chic Small Kabelka Guess

Uptown Chic Small Kabelka Guess
Detail

Detail: kovové doplňky zlaté barvyBarva: béžováZapínání: na zacvaknutíMateriál: 100 % polyuretanRozměry: 15x9x22 cm (zoot.cz)

Podobné produkty ako Uptown Chic Small Kabelka Guess

Hauck Uptown Melange 2021 Beige

Detail

Sportovní kočárek Uptown značky Hauck si díky svému vybavení oblíbí rodiče i děti. Prostorná sedačka, měkké polstrování a možnost polohování dodají větší pocit pohodlí vašim dětem na procházkách. Kompaktní rozměry a snadné složení oceníte především na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Melange 2021 Beige
Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770), Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710), Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120), Marshall Acton II White (1001901), Marshall Acton II Black (1001900), Marshall Woburn II Black (1001904), Marshall Stanmore II Black (1001902), Marshall Acton III Black (1006004), Marshall Emberton BT Black (1001908), Marshall Minor III Black (1005984), Marshall Willen Black & Brass (1006059), TopQ Xiaomi Poco F3 silikon Player Hero 62770 (Sun-62770), Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696), Marshall Major IV BT Black (1005773), TREFL Hra UpTown (2278), marshall dsl20hr, nausniky marshall, CURAPROX Black is White - Duo Pack white/black (7612412423204), marshall stanmore multiroom bily, Marshall Willen Cream (1006294), AIROH Valor MARSHALL bílá, Guess 4G UpTown Computer Bag 15" Brown (3700740396605), Leatherman MUT, černá/stříbrná/okrová (0037447753176), Texi Black & White (1059689), Marshall - Písmenková hostina CZ (3417761904282), Marshall - Písmenková hostina SK (3417761904374), HOHNER Speedy black/white (HN184530), Azzardo Minorka (white/black) (AZ1362), WALTHER black & white (1642_1607), SodaStream JET Black&White (42002222)