Marshall uptown backpack black/white (mut 62710)

Produkt Marshall uptown backpack black/white (mut 62710) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Marshall uptown backpack black/white (mut 62710) upraviť a produkt hľadať znova.

Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710)

Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710)
Detail

Městský batoh , rozměry: 46 × 38 × 14 cm, unisex provedení, hmotnost 1,03 kg, výbava: prodyšná zadní stěna Marshall Uptown Backpack Black/White poslouží jako městský batoh určený do ruchu města, ale unosíte ho prakticky kdekoli. Jestliže vás zajímají přesné rozměry, je řeč o 46 × 38 × 14 cm. Bez problémů si s sebou můžete vzít i notebook do maximální uhlopříčky 16". Městský batoh se vyznačuje přítomností nastavitelných ramenních popruhů. Prodyšný materiál zaručuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Černá barva městského batohu Marshall už jen výborně doplňuje jeho perfektní vzhled. Zajímavé prvky batohu Marshall Uptown Backpack Black/White Městský batoh Marshall ulehčí vašim kapsám Unisex varianta Stylové provedení pro notebooky o velikosti do 16" Samozřejmostí jsou přizpůsobitelné ramenní popruhy Prodyšný materiál zadní části batohu umožňuje proudění vzduchu Vzhled městského batohu umocňuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710) , Marshall uptown backpack black/white (mut 62710)

Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770)

Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770)
Detail

Taška unisex, objem 10 l, hmotnost 0,54 kg, k nošení přes rameno Černá taška Marshall bude vkusným doplňkem a zajistí dostatek volného prostoru. Celkový objem činí 10 l. Jednoduše a bez námahy v ní přenesete i těžší věci, taška Marshall totiž dovoluje nošení přes rameno. Zajímavé parametry tašky Marshall Uptown Satchel Black/White Praktická unisex taška Objem tašky: 10 l Zásluhou popruhu je možné ji nosit přes rameno Využití: městské a přes rameno (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770) , Marshall uptown satchel black/white (mut 62770)

Marshall Underground Backpack Black/White (MUG 62100)

Marshall Underground Backpack Black/White (MUG 62100)
Detail

Městský batoh , rozměry: 45 × 32 × 17 cm, unisex provedení, hmotnost 0,61 kg Marshall Underground Backpack Black/White poslouží jako městský batoh perfektní do města, ale parádu s ním uděláte i kdekoli jinde. Zdali vás zajímají přesné rozměry, ty jsou 45 × 32 × 17 cm. Klidně si s sebou vezměte svůj notebook do uhlopříčky 16". Městský batoh disponuje nastavitelnými ramenními popruhy. Černá barva městského batohu Marshall už jen výborně doplňuje jeho perfektní vzhled. Zajímavé vlastnosti městského batohu Marshall Underground Backpack Black/White Městský batoh Marshall ulehčí vašim kapsám Unisex varianta Moderní provedení pro notebooky o uhlopříčce do 16" Samozřejmostí jsou nastavitelné ramenní popruhy batohu Vzhled městského batohu umocňuje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Underground Backpack Black/White (MUG 62100) , Marshall underground belt bag black/white (mug 62120)

Marshall Underground Rocksack Black/White (MUG 62110)

Marshall Underground Rocksack Black/White (MUG 62110)
Detail

Městský batoh , rozměry: 40 × 30 × 18 cm, unisex provedení, hmotnost 0,61 kg Marshall Underground Rocksack Black/White se nabízí jako městský batoh jako stvořený do města, ale i na kratší cestování. Zdali vás zajímají přesné rozměry, ty jsou 40 × 30 × 18 cm. Klidně si s sebou vezměte svůj notebook do uhlopříčky 16". Městský batoh se vyznačuje přítomností nastavitelných ramenních popruhů. Bílá a Černá barva městského batohu Marshall už jen uceluje dokonalý dojem. Nejdůležitější přednosti městského batohu Marshall Underground Rocksack Black/White Městský batoh Marshall vám bude dělat společnost nejen na procházkách Unisex varianta Praktické provedení pro laptopy o velikosti do 16" Samozřejmostí jsou přizpůsobitelné ramenní popruhy Designu městského batohu kraluje bílá a černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Underground Rocksack Black/White (MUG 62110) , Marshall acton ii white (1001901)

Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120)

Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120)
Detail

Ledvinka - materiál recyklovaný plast, hmotnost 0,61 kg, rozměr 13 × 32 × 5 cm (v × š × d), černá barva Ledvinku Marshall Underground Belt Bag využijete do města, na procházky i výlety. Nabízí dokonalou organizaci kapes, díky čemuž pojme vše potřebné. Kromě hlavní prostorné kapsy disponuje dalšími třemi vnějšími kapsami a také speciální na mobilní telefon. Vyrobená je z tkaniny z recyklovatelných plastů 900D PRET a její vnitřní část z tkaniny 210D PRET. Do ledvinky Marshall Underground Belt Bag pohodlně uschováte peněženku, doklady, klíče, mobilní telefon i jiné drobnosti. Klíčové vlastnosti ledvinky Marshall Underground Belt Bag Black/White Ledvinka vhodná pro ženy i mužeDisponuje hlavní prostornou kapsou a 3 vnějšími kapsamiNechybí ani speciální kapsa na mobilní telefonMarshall Underground Belt Bag je vyrobená z tkaniny z recyklovatelných plastů S délkově nastavitelným popruhem pro nošení kolem pasuBarevné provedení: bílo-černé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120) , Topq realme 7i silikon freeride 62710 (sun-62710)

TopQ Realme 7i silikon Freeride 62710 (Sun-62710)

TopQ Realme 7i silikon Freeride 62710 (Sun-62710)
Detail

Kryt na mobil - pro Realme 7i, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte váš telefon před poškozením díky ochrannému krytu TopQ Realme 7i silikon Freeride 62710. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je svým provedením zárukou velice dobré odolnosti. Povrch je na dotek příjemný a výborně se drží. Jistotou je také, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane zachován přístup k dobíjecímu portu a tlačítkům potřebným pro klidné užívání vašeho telefonu. Kryt je měkký a proto je jeho nandání velmi jednoduché. Kryt na mobil pro Realme 7i zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Významné funkce ochranného krytu na mobil TopQ Realme 7i silikon Freeride 62710 Odolná ochrana mobilního telefonu Realme 7i Pružnost zaručuje velmi jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ disponuje otvory pro ovládací prvky a konektory Materiál ochranného krytu: TPU Jeho barva je bílá, černá a šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Realme 7i silikon Freeride 62710 (Sun-62710) , Marshall acton ii black (1001900)

Hauck Uptown Melange 2021 Black

Hauck Uptown Melange 2021 Black
Detail

Sportovní kočárek Uptown značky Hauck si díky svému vybavení oblíbí rodiče i děti. Prostorná sedačka, měkké polstrování a možnost polohování dodají větší pocit pohodlí vašim dětem na procházkách. Kompaktní rozměry a snadné složení oceníte především na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Melange 2021 Black , Marshall woburn ii black (1001904)

Hauck Uptown Duo Melange Black

Detail

Robustní kočárek Uptown Duo značky Hauck je skvělou volbou pro dvojčata nebo sourozence. Kočárek je určený pro dvě děti od narození až do 3 let. Kompaktní velikost vám umožní vejít se i do dvěří. Odpružená kola jsou vhodná do každého terénu a postarají se o pohodlí vašich dětí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Duo Melange Black , Marshall stanmore ii black (1001902)

Hauck Uptown Melange 2021 Black - použité

Detail

Sportovní kočárek Uptown značky Hauck si díky svému vybavení oblíbí rodiče i děti. Prostorná sedačka, měkké polstrování a možnost polohování dodají větší pocit pohodlí vašim dětem na procházkách. Kompaktní rozměry a snadné složení oceníte především na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Melange 2021 Black - použité , Marshall acton iii black (1006004)

HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black (4007923512180)

HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black (4007923512180)
Detail

Kočárek - pro dvojčata do města, gumová otočná kola s aretací, složení jednou rukou, polohování opěrky nohou a zad do plného lehu, pro děti do 36 kg, hmotnost 17,47 kg Pokud čekáte dva potomky, jistě budete hledat kočárek pro dvojčata. HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black dítěti zajistí maximální komfort, což je výhra i pro rodiče. Stranou nelze nechat ani elegantní design, takže při procházkách budete nepřehlédnutelní. Kočárek Hauck je svou konstrukcí uzpůsobený pro jízdu ve městě. Rukojeť kočárku je celistvá, hezky se drží v malých ženských i velkých mužských rukou a k tomu na ni lze nasadit rukávník nebo speciální kočárkové rukavice, díky kterým budou vaše ruce stále v teple. Kolečka dostal do vínku otočná a gumová. Když s kočárkem zdoláváte městský asfalt, nepřekvapí vás ani nerovný chodník. Hlavním rysem podvozku jsou 4 kola, která vás poslouchají na slovo, nezatáčí, když právě nechcete a která lze uzamknout. Nejdůležitější funkce kočárku pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAUCK sporťák pro dvojčata Uptown Duo black (4007923512180) , Marshall emberton bt black (1001908)

Marshall Acton II White (1001901)

Marshall Acton II White (1001901)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 60W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, Bluetooth 5.0 Chtěli byste si poslechnout hudbu, kdykoli vás napadne? Jistě se vám bude líbit tento Bluetooth reproduktor Marshall. Coby aktivní reproduktor má v sobě zabudovaný zesilovač, a proto přehraje hudbu přímo ze zdroje. O spojení se postará moderní technologie Bluetooth. Muziku tak můžete snadno přehrát bez kabelů rovnou z vašeho telefonu. Kvalitní přenos dat zařídí Bluetooth verze 5.0. Výkon neupřesňuje jeho maximální hlasitost, ale týká se vestavěného zesilovače reproduktoru. Tento model Bluetooth reproduktoru má maximální výkon 60 W a postará se tak o ozvučení večírků a celých domácností. Důležitou roli hraje i hodnota frekvence, jež se pohybuje od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall jsou 16 × 26 × 15 cm (vך×h). Klíčové přednosti Bluetooth reproduktoru Marshall Acton II White Bluetooth reproduktor Marshall pro poslech hudby,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Acton II White (1001901) , Marshall minor iii black (1005984)

Marshall Stanmore II White (1001903)

Marshall Stanmore II White (1001903)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 80W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, RCA (cinch), Bluetooth 5.0, podpora aptX, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android Máte rádi hudbu a chtěli byste ji poslouchat, kdykoliv vás napadne? Výborným společníkem pro vás bude tento Bluetooth reproduktor Marshall. Coby aktivní reproduktor má ve svém těle již zabudovaný zesilovač, a tak přehraje hudbu přímo ze zdroje. O propojení se postará moderní technologie Bluetooth. Muziku tak můžete snadno přehrát bez kabelů rovnou z vašeho telefonu. Kvalitní přenos dat vám zajistí Bluetooth verze 5.0. Výkon neupřesňuje jeho maximální hlasitost, ale týká se vestavěného zesilovače reproduktoru. Tento typ Bluetooth reproduktoru dosahuje výkonu 80 W a zvládne tak ozvučení celé domácnosti či párty. Podstatná je také frekvence, která se pohybuje od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall jsou 19,5 × 35 × 18,5 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti Bluetooth... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Stanmore II White (1001903) , Marshall willen black & brass (1006059)

Joolz Uni backpack Black

Detail

Uni backpack značky JOOLZ je praktický přebalovací batoh, který lze snadno připevnit na kočárek. Mějte u sebe vše potřebné, co potřebujete pro vás a vaše dítě. Tento praktický a moderní batoh byl vyrobený z 33 recyklovaných PET láhví. (mall.cz)

Podobné produkty ako Joolz Uni backpack Black , Marshall emberton bt black & brass (1005696)

Travelite Meet Backpack Black

Travelite Meet Backpack Black
Detail

Potřebujete mít při jednání, na pracovní schůzce či služební cestě vše podstatné ihned při ruce? Všestranný batoh z business řady Meet se stane vaší malou přenosnou kanceláří! Dvoukomorový batoh s polstrovanými přihrádkami na notebook (15,6") a tablet (10,4") se postará o přehledné uložení a bezpečnou přepravu elektroniky, příslušenství, osobních věcí i složek s dokumenty formátu A4. Při každodenním používání i během cestování oceníte řadu kapes na zip, do nichž uschováte například powerbanku, mobil s nabíječkou, peněženku, klíče, cestovní pas či letenku. Díky nadčasovému vzhledu se batoh perfektně hodí jak k elegantnímu, tak neformální outfitu. polstrovaný zádový panel polstrované a nastavitelné ramenní popruhy popruh pro nasunutí na teleskopické madlo kufru polstrovaná přihrádka na 15,6" notebook polstrovaná přihrádka na 10,4" tablet organizér s karabinou na klíče a přihrádkami na mobil, psací potřeby, diář kapsa na nabíječku, powerbanku, kabely a další příslušenství kapsa na cennosti všitá v zádovém panelu kapsa na zip na ramenním popruhu RFID ochrana proti kopírování dat z platebních karet boční kapsy na zip na láhev či deštník pevné ucho pro pohodlné přenášení v ruce nepromokavý materiál nepromokavé zipy prodloužená záruka 3 roky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Travelite Meet Backpack Black , Marshall major iv bt black (1005773)

OTL PAW Patrol Marshall White/Red (PAW723)

OTL PAW Patrol Marshall White/Red (PAW723)
Detail

Sluchátka - přes hlavu, na uši, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 85 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 30 mm, kabel 0,9 m Při poslechu hudby je důležitý kvalitní zvuk, který nabízí sluchátka OTL. Jejich náušníky se umisťují na ušní boltce, přičemž okolo nich se hlavy nedotýkají. Nepřekrývají celé ucho až k hlavě, jsou lehká a ideální na cesty. Díky uzavřené konstrukci nepropouští zvuk ven, a vaše okolí tak neuslyší, jakou hudbu právě posloucháte. Délka kabelu v tomto případě činí 0,9 m. Klíčové vlastnosti sluchátek OTL PAW Patrol Marshall White/Red Sluchátka OTL mají provedení ve formě na uši Uzavřená konstrukce Kvalitní reprodukci zajišťují měniče o velikosti 30 mm Barva sluchátek je bílá a červená Sluchátka váží 86 g Délka kabelu: 0,9 m Užijte si dlouhý den se sluchátky OTL PAW Patrol Marshall White/Red S frekvenčním rozsahem 20 až 20000 Hz si vychutnáte hudbu plnými doušky. Citlivost sluchátek dosahuje 85 dB/mW. Hodnota... (alza.cz)

Podobné produkty ako OTL PAW Patrol Marshall White/Red (PAW723) , Trefl hra uptown (2278)

Thule Paramount Convertible Backpack Black

Thule Paramount Convertible Backpack Black
Detail

Je libo brašnu nebo batoh na notebook? Paramount brašna od Thule je dva v jednom. Z brašny na notebook uděláte snadno a rychle díky ukrytým popruhům pohodlný batoh. Nechybí ani spousta kapes na příslušenství a dokumenty. Batoh můžete i připevnit na rukojeť kufru. polstrovaná kapsa na 15,6" notebook a 10,5" tablet ukryté nastavitelné ramenní popruhy polstrovaná rukojeť menší přední kapsa na magnet skrytá malá zadní kapsa na zip kapsička na ramenním popruhu boční kapsy na zip s organizérem pás na připevnění k rukojeti kufru polstrovaný zadní panel navržený pro lepší proudění vzduchu a prodyšnost konstrukce z odolného nylonu 420D s voděodolnou povrchovou úpravou zipy YKK reflexní prvky (bagalio.cz)

Podobné produkty ako Thule Paramount Convertible Backpack Black , Marshall dsl20hr

ACER Nitro utility backpack, black

ACER Nitro utility backpack, black
Detail

Acer Nitro utility backpack PN: GP.BAG11.02I Sportovní batoh Acer je vhodný pro 15,6palcový notebookDvojité podšití: AnoPolstrované ramenní popruhy: AnoZadní část se síťovinou: AnoOdolný a voděodolný: Ano Rozměry: 47 x 31.5 x 14 cmVáha: 0.59kg +/- 5gBarva: Černá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ACER Nitro utility backpack, black , Nausniky marshall

Židle Black Marshall Velvet Mauve

Židle Black Marshall Velvet Mauve
Detail

KARE DESIGN Růžová čalouněná jídelní židle Black Marshall Velvet: Máte rádi zámecký styl, ale přesto chcete svůj domov zařídit moderně? Elegantní čalouněná jídelní židle Black Marshall Velvet je pro vás ta pravá! Široký tvarovaný opěrák je prošitý do pravidelných kosočtverců, které spolu s hladkým sedákem působí upraveným a luxusním dojmem. Kvalitní polyesterová látka má sametový vzhled a je velmi příjemná na dotek. Dřevěné nohy jsou černě lakované a dokonale kontrastují s potahovou látkou v jemně růžové barvě. Maximální nosnost židle 120 kg. K dispozici je také v jiném odstínu. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Židle Black Marshall Velvet Mauve , Samsonite workationist backpack 15.6" black (142620-1041)

Marshall Emberton BT Black (1001908)

Marshall Emberton BT Black (1001908)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 20W, frekvenční rozsah od 60 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, certifikace IPX7, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android, výdrž baterie 20 h Kompaktní bezdrátový reproduktor s ikonickým designemKompaktní reproduktor Marshall Emberton vás ohromí svým čistým a živým zvukem ve špičkové kvalitě. K tomu využívá nejmodernější zvukové technologie, včetně True Stereophonic – jedinečnou formu vícesměrového zvuku vyvinutou přímo společností Marshall, která zajistí úchvatný 360° zvuk v místnosti. Marshall Emberton překvapí rychlým nabíjenímBluetooth reproduktor Emberton slibuje více než 20 hodin přehrávání na jedno nabití. Díky kompaktním rozměrům a hmotnosti pouhých 700 gramů je tento bezdrátový reproduktor ideálním společníkem na cesty. Jistě oceníte, že jej lze poměrně rychle nabít – za pouhých 20 minut načerpá energii na dalších 5 hodin přehrávání. Plné nabití poté zabere přibližně 3 hodiny.Snadné ovládání... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Emberton BT Black (1001908) , Udg ultimate digi backpack black/orange (nudg278)

Marshall Motif A.N.C. Black (1005964)

Marshall Motif A.N.C. Black (1005964)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, polouzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, aktivní potlačení hluku (ANC), přepínání skladeb, přijímání hovorů, certifikace IPX4, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 106 dB/mW, impedance 16 Ohm, výdrž baterie až 26 h (6 h+20 h) Marshall Motif A.N.C. – malá sluchátka s extrémním zvukemMarshall Motif A.N.C. jsou jedny z nejmenších bezdrátových sluchátek, ovšem i do malého provedení se povedlo umístit špičkovou "aparaturu" v podobě dynamických 6mm měničů. Tato sluchátka potěší nejen zvukem na vysoké úrovni, ale také aktivním potlačením hluku, kterou oceníte kdykoliv budete chtít ztišit okolní hluk a ponořit se do poslechu oblíbené hudby. Díky funkci ekvalizér v aplikaci Marshall Bluetooth si můžete zvuk přizpůsobit pro váš oblíbený žánr.Odolná bezdrátová sluchátka pro jakoukoliv situaciTrue Wireless sluchátka Marshall Motif A.N.C. zaujmou nejen svým špičkovým zvukem, ale také stylovým provedením a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Motif A.N.C. Black (1005964) , Samsonite mysight lpt. backpack 15.6" black (kf9*09004)

Marshall Stanmore II Black (1001902)

Marshall Stanmore II Black (1001902)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 80W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, RCA (cinch), Bluetooth 5.0, podpora aptX, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android Chtěli byste si poslechnout hudbu, kdykoli vás napadne? Pak je pro vás skvělou volbou tento Bluetooth reproduktor Marshall. Coby aktivní reproduktor je vybaven integrovaným zesilovačem, a tak přehraje hudbu přímo ze zdroje. O propojení se postará moderní technologie Bluetooth. K přehrání hudby tak budete potřebovat pouze telefon. O kvalitní přenos hudby se stará Bluetooth verze 5.0. Výkon nedefinuje jeho maximální hlasitost, ale vztahuje se k vestavěnému zesilovači reproduktoru. Tento Bluetooth reproduktor má maximální výkon 80 W a dokonale ozvučí večírek či domáctnost. Důležitá je i frekvence, jež má rozpětí od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall jsou 19,5 × 35 × 18,5 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti Bluetooth reproduktoru Marshall Stanmore II Black Bluetooth... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Stanmore II Black (1001902) , Samsonite mysight lpt. backpack 14.1" black (kf9*09003)

Marshall Acton II Black (1001900)

Marshall Acton II Black (1001900)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 60W, frekvenční rozsah od 50 Hz do 20000 Hz, 3,5mm jack, Bluetooth 5.0 Přáli byste si mít svou oblíbenou hudbu kdykoli při sobě? Výborným společníkem pro vás bude tento Bluetooth reproduktor Marshall. Jakožto aktivní reproduktor má ve svém těle již zabudovaný zesilovač, a tak dokáže přehrát hudbu přímo ze zdroje. Spojení zajistí moderní technologie Bluetooth. Oblíbenou muziku si tak pustíte bez kabelů přímo z telefonu. Kvalitní přenos dat zajišťuje Bluetooth verze 5.0. Výkon neurčuje jeho maximální hlasitost, ale vztahuje se k vestavěnému zesilovači reproduktoru. Tento model Bluetooth reproduktoru dosahuje výkonu 60 W a lehce tak ozvučí večírek nebo domácnost. Velmi důležitá je i hodnota frekvence , ta má rozpětí od 50 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall činí 16 × 26 × 15 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti Bluetooth reproduktoru Marshall Acton II Black Bluetooth reproduktor Marshall k poslechu hudby na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Acton II Black (1001900) , Samsonite zalia 2.0 backpack 15.6" black (ka8*09006)

Marshall Woburn II Black (1001904)

Marshall Woburn II Black (1001904)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 100W, frekvenční rozsah od 30 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, podpora aptX Přáli byste si mít oblíbenou hudbu neustále na dosah? Jistě se vám zalíbí tento Bluetooth reproduktor Marshall. Jakožto aktivní reproduktor má v sobě zabudovaný zesilovač, a tak přehraje hudbu přímo ze zdroje. O propojení se postará moderní technologie Bluetooth. Vaší oblíbenou hudbu si tak přehrajete bez kabelů rovnou z telefonu. Kvalitní přenos dat zařídí Bluetooth verze 5.0. Výkon nespecifikuje jeho maximální hlasitost, odkazuje ale na vestavěný zesilovač reproduktoru. Tento druh Bluetooth reproduktoru disponuje maximálním výkonem 100 W, a tak zvládne bez problému ozvučit například večírek nebo celou domácnost. Podstatná je také frekvence, ta je v rozmezí od 30 do 20000 Hz. Rozměry Bluetooth reproduktoru Marshall činí 31 × 20 × 40 cm (vך×h). Hlavní vlastnosti Bluetooth reproduktoru Marshall Woburn II Black Bluetooth reproduktor Marshall pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Woburn II Black (1001904) , Samsonite openroad 2.0 laptop backpack 15.6" black (kg2*09003)

Marshall Willen Black & Brass (1006059)

Marshall Willen Black & Brass (1006059)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 10W, frekvenční rozsah od 100 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.1, výdrž baterie 15 h Vezměte si reproduktor kamkoliv s sebouMarshall Willen je dokonale přenosný Bluetooth reproduktor, který je navržený tak, abyste ho mohli mít všude s sebou. Disponuje jedním 2" měničem s plným rozsahem a dvěma pasivními radiátory. Tato kombinace přináší charakteristický zvuk značky Marshall, který vás doslova pohltí. Kromě toho vás tento reproduktor potěší svou robustností či výdrží, díky čemuž nemá téměř žádné limity. Marshall Willen je dokonale flexibilní – můžete ho postavit, položit nebo pomocí gumového řemínku připevnit či pověsit kamkoliv budete chtít.Marshall Willen jen tak něco nerozházíKonstrukce reproduktoru splňuje certifikaci IP67 a je tak odolný vůči vodě a prachu. Marshall Willen spojuje ikonický design s robustností a nechybí ani praktický řemínek nebo výdrž na jedno nabití více než 15 hodin – bez obav si jej můžete vzít... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Willen Black & Brass (1006059) , Samsonite openroad 2.0 laptop backpack 14.1" black (kg2*09002)

Marshall Acton III Black (1006004)

Marshall Acton III Black (1006004)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 60W, frekvenční rozsah od 45 Hz do 20000 Hz, AUX, Bluetooth 5.2, ovládání přes zařízení s iOS nebo Android Nová generace zvuku, která vás pohltíMarshall Acton III je špičkový kompaktní Bluetooth reproduktor stvořený pro jakýkoliv interiér. V porovnání se svým předchůdcem nabízí mnohem širší zvukovou scénu, a kromě toho přináší špičkový zvuk charakteristický pro značku Marshall, který vyplní celou místnost a doslova vás pohltí. Tento model nové generace má výškové reproduktory orientované směrem ven a inovované vlnovody pro konzistentně silný zvuk.Marshall Acton III se přizpůsobí každé místnostiVyvážený zvuk s výraznými, prudce rostoucími výškami, kontrolovanými a dunivými basy si zamilujete. Reproduktor Marshall Acton III je vybavený funkcí Dynamic Loudness, která upravuje tónové vyvážení zvuku tak, aby vaše hudba zněla v brilantně při každé úrovni hlasitosti. Placement Compensation poté koriguje blízké reflexní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Acton III Black (1006004) , Curaprox black is white - duo pack white/black (7612412423204)

Marshall Minor III Black (1005984)

Marshall Minor III Black (1005984)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, polouzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, přepínání skladeb, přijímání hovorů, certifikace IPX4, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 93 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 12 mm, výdrž baterie až 25 h (5 h+20 h) Užijte si svobodu bez kabelůSeznamte se s Marshall Minor III – bezdrátovými sluchátky v elegantním černém provedení, se kterými si užijete až 25 hodin bezdrátového poslechu a absolutní svobodu bez kabelů, a to bez jakýchkoliv kompromisů ve zvuku. Technologie Bluetooth 5.2 zajistí stabilní připojení k vašemu telefonu, tabletu či počítači. Sluchátka Marshall Minor III se navíc pyšní odolností vůči stříkající vodě IPX4 a nízkou hmotností, sluchátka se tak příjemně nosí a nemusíte se je bát vzít s sebou např. na trénink. Marshall Minor III ovládáte pomocí dotykůMarshall Minor III jsou vybavena dokonale vyladěnými 12mm dynamickými měniči, díky kterým si budete moci vychutnat čistý a jasný zvuk... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Minor III Black (1005984) , Marshall stanmore multiroom bily

Mass Denim Base Backpack Black - UNI

Mass Denim Base Backpack Black - UNI
Detail

Mass Denim100% PolyesterHigh ComfortNew Collection 2012Imported (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Mass Denim Base Backpack Black - UNI , Marshall willen cream (1006294)

Dyse One Payasa Backpack Black - UNI

Dyse One Payasa Backpack Black - UNI
Detail

Dyse OneDesigned in The USALowrider Killa StyleHigh ComfortImportedWest Coast Collection (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Dyse One Payasa Backpack Black - UNI , Airoh valor marshall bílá

Dyse One Praise Backpack Black - UNI

Dyse One Praise Backpack Black - UNI
Detail

Dyse OneDesigned in The USALowrider Killa StyleHigh ComfortImportedRozmery 45cmx30cmx10cm (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Dyse One Praise Backpack Black - UNI , Guess 4g uptown computer bag 15" brown (3700740396605)

Batoh VANS Coastal Backpack Black - UNI

Batoh VANS Coastal Backpack Black - UNI
Detail

Dámsky Vans Realm Backpack je klasický batoh s objemom 22 litrov. Má jednu hlavnú veľkú priehradku a predné vrecko na drobnosti. Rozmer: 42,5 cm x 32,4 cm x 12 cm. Materiál: Polyester (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Batoh VANS Coastal Backpack Black - UNI , Samsonite guardit 2.0 lapt. backpack l 17.3" black (cm5*09007)

Lässig Green Label Tyve Backpack black

Detail

Batoh Tyve od značky Lässig je vyrobený ze speciálního materiálu Tyvek, který se vyznačuje vysokou odolností proti roztržení či proražení i voděodolností. Ekologicky šetrný batoh je vybaven omyvatelnou přebalovací podložkou, odnímatelnou přihrádkou na dětské jídlo a prostorem na telefon. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lässig Green Label Tyve Backpack black

Targus® Classic 15.6" Laptop Backpack Black

Targus® Classic 15.6" Laptop Backpack Black
Detail

Batoh Classic 15-16" - čierny - Odnímateľná polstrovaná priehradka na notebook pre obrazovky s uhlopriečkou do 15-16"- Odolný nylonový exteriér s veľkými zipsami- Nastaviteľné zapínanie na každej strane batohu zaisťujúce väčšie pohodlie Popis Tento batoh oslovuje dnešných mobilných profesionálov s aktívnym životným štýlom a neformálnejším pracovným prostredím. Kombinuje pohodlie a komfort s atraktívnym dizajnom a ponúka efektívny úložný priestor pre váš notebook a mobilné príslušenstvo. Odnímateľná priehradka na notebook (vhodná pre 15.4 - 16-palcové notebooky) je plne polstrovaná a má bezpečnostné zapínanie, vďaka ktorému zostane váš notebook pevne na mieste. Funkčné riešenie za najlepšiu cenu. Funkcie - Odnímateľná polstrovaná priehradka na notebook s obrazovkou do 15.6"- Odolný nylonový exteriér s veľkými zipsami- Nastaviteľné zapínanie na každej strane batohu zaisťujúce väčšie pohodlie- Vnútorná priehradka na pracovné dokumenty pre váš deň mimo kancelárie- Bočné sieťované vrecká. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Targus® Classic 15.6" Laptop Backpack Black

Meatfly TRIUMPH 2 Backpack, Black / Olive (8590201758746)

Meatfly TRIUMPH 2 Backpack, Black / Olive (8590201758746)
Detail

Batoh , rozměry: 40 × 31 × 15 cm, objem 18,5 l, dámské provedení, hmotnost 1,48 kg Nezáleží na tom, co máte v plánu, batoh Meatfly TRIUMPH 2 Backpack, Black / Olive vám bude tím nejlepším pomocníkem. Automaticky každého nadchne svým nadčasovým designem a škálou praktických funkcí. Vzhledem bude pasovat spíše ženám. Jistě pro vás bude rozhodující i velikost úložného prostoru. Objem činí 18,5 l při hmotnosti 1,48 kg. Co se týče rozměrů, má batoh Meatfly 40 × 31 × 15 cm. Podstatné parametry batohu Meatfly TRIUMPH 2 Backpack, Black / Olive Batoh Meatfly vám bude skvěle pasovat Vyladěné dámské provedení Batoh Meatfly disponuje hmotností 1,48 kg Jeho objem úložného prostoru činí 18,5 l Rozměry jsou stanoveny na 40 × 31 × 15 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Meatfly TRIUMPH 2 Backpack, Black / Olive (8590201758746)

UDG Ultimate Digi BackPack Black/Orange (NUDG278)

UDG Ultimate Digi BackPack Black/Orange (NUDG278)
Detail

Batoh na 15" laptop, vinyly, MIDI kontroler, zvukovou kartu a příslušenství, přední kapsa s odnímatelným pouzdrem na zvukovou kartu, vnitřní rozměry 30x42x13 cm Ať se vydáte kamkoli, batoh UDG Ultimate Digi BackPack Black/Orange vám bude tím nejlepším pomocníkem. Hned od začátku zaujme svým neobvyklým vzhledem a škálou praktických funkcí. (alza.cz)

Podobné produkty ako UDG Ultimate Digi BackPack Black/Orange (NUDG278)

Rains Backpack 1220 OFF WHITE

Rains Backpack 1220 OFF WHITE
Detail

Rains Backpack 1220 OFF WHITE Výrobce:RainsModel:BackpackKatalogové číslo:1220 OFF WHITEMateriál:50% PU + 50% polyesterBarva:bílá / černá   (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Rains Backpack 1220 OFF WHITE

Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696)

Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696)
Detail

Bluetooth reproduktor - aktivní, o výkonu 20W, frekvenční rozsah od 60 Hz do 20000 Hz, Bluetooth 5.0, certifikace IPX7, výdrž baterie 20 h Reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass s rychlonabíjecí funkcíSháníte přenosný reproduktor, který nabízí špičkový zvuk a dlouhou dobu přehrávání? Bluetooth reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass patří mezi spolehlivé a přenosné reproduktory. Díky kompaktním rozměrům nezabírá téměř žádné místo. Zařízení podporuje Bluetooth 5.0. Dosah činí 10 m. Reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass vydrží v provozu více než 20 hodin. Plně nabitý je za 3 hodiny, pokud ovšem využijete funkci rychlého nabití, můžete se za 20 minut těšit na dalších 5 hodin kvalitního přehrávání. Špičkový zvuk i 20 hodin nepřetržitého přehráváníBluetooth reproduktor Marshall Emberton BT Black & Brass disponuje 20 W výkonem. Frekvenční rozsah činí 60-20000 Hz. Jednoduché ovládání zajistí multifunkční knoflík. Můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696)

Marshall Major IV BT Black (1005773)

Marshall Major IV BT Black (1005773)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, přes hlavu, na uši, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 99 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm, odnímatelný kabel 1,5 m, výdrž baterie až 80 h Marshall Major IV BT - Znovuzrozená ikonaSeznamte se s dalšími ikonickými sluchátky od společnosti Marshall – Major IV, bezdrátová sluchátka, která nabídnou více než 80 hodin špičkového poslechu vaší oblíbené hudby, pohodlné rychlonabíjení a vylepšený ergonomický design. S více než třemi dny bez nabíjení již nebudete muset každou chvíli řešit, kde sluchátka nabít. Více než 55 let zkušeností Bluetooth sluchátka Major IV přináší charakteristický zvuk společnosti Marshall, kterým se proslavila po celém světě. Zcela jistě nebudete zklamáni, protože 40mm dynamické měniče vyladěné do nejmenšího detailu poskytnou bouřlivé basy, příjemné středy a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marshall Major IV BT Black (1005773)

ACER NTB STARTER KIT 15.6" ABG950 BACKPACK BLACK AND WIRELESS MOUSE BLACK

ACER NTB STARTER KIT 15.6" ABG950 BACKPACK BLACK AND WIRELESS MOUSE BLACK
Detail

ACER STARTER KIT_15.6" ABG950 BACKPACK BLACK AND WIRELESS MOUSE BLACK (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako ACER NTB STARTER KIT 15.6" ABG950 BACKPACK BLACK AND WIRELESS MOUSE BLACK

Puma x Diamond Backpack Black Mint 07517701 - UNI

Puma x Diamond Backpack Black Mint 07517701 - UNI
Detail

PumaUrban DesignLeatherImportedPuma MENS / MUŽI / FÉRFIAKUS66,577,588,599,51010,51111,51212,51314UK55,566,577,588,599,51010,51111,51213EU3838,5394040,5414242,5434444,5454646,54748,5CM2424,52525,52626,52727,52828,52929,53030,53132 (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Puma x Diamond Backpack Black Mint 07517701 - UNI

Batoh VANS Novelty Check Realm Backpack Black - UNI

Batoh VANS Novelty Check Realm Backpack Black - UNI
Detail

Dámsky Vans Realm Backpack je klasický batoh s objemom 22 litrov. Má jednu hlavnú veľkú priehradku a predné vrecko na drobnosti. Rozmer: 42,5 cm x 32,4 cm x 12 cm. Materiál: Polyester (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Batoh VANS Novelty Check Realm Backpack Black - UNI

Batoh VANS Old skool Boxed Backpack Black - UNI

Batoh VANS Old skool Boxed Backpack Black - UNI
Detail

Dámsky Vans Realm Backpack je klasický batoh s objemom 22 litrov. Má jednu hlavnú veľkú priehradku a predné vrecko na drobnosti. Rozmer: 42,5 cm x 32,4 cm x 12 cm. Materiál: Polyester (gangstagroup.cz)

Podobné produkty ako Batoh VANS Old skool Boxed Backpack Black - UNI

Nikon Coolpix W150 White Backpack Kit

Detail

Odolný outdoorový fotoaparát je vodotěsný až do hloubky 10 m. Nikon Coolpix W150 točí videa ve Full HD kvalitě, zajišťuje vynikající snímky i ve špatných světelných podmínkách a k dostání je ve šťavnatých barevných provedeních. Nechybí funkce Wi-Fi a Bluetooth. Součástí balení je stylový batůžek pro malé fotografy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Nikon Coolpix W150 White Backpack Kit

Targus® Eco Spruce 15-15.6" Laptop Backpack Black

Targus® Eco Spruce 15-15.6" Laptop Backpack Black
Detail

Batoh Spruce™ EcoSmart Checkpoint-Friendly je dokonalou kombinací stylu a úložného prostoru a je navržen tak, aby chránil širokoúhlé notebooky s úhlopříčkou až 15,6". Je šetrný k životnímu prostředí – ušitý z polyesteru vyrobeného z recyklovaných plastových lahví, nenajdete v něm ani špetku niklu a má recyklovatelné plastové komponenty. Batoh je vybaven sponou na klíče, držákem na láhev na vodu, přihrádkou na MP3 přehrávač, přihrádkou na vizitky, poutky na pera a přihrádkami na příslušenství. Přední kapsa s rychlým přístupem představuje pohodlné místo pro ukládání předmětů na cestách. Polstrovaný zadní díl a nastavitelný ramenní popruh umožňují přizpůsobení batohu na míru a tím vám pohodlně padne. Barevný zelený vnitřek je světlý, takže věci uvnitř batohu snadno najdete. Řada Spruce je elegantní, sportovní a vyrobená z pečlivě vybraných materiálů, které minimalizují uhlíkovou stopu. • Vyrobeno ze 100% recyklovaného PET polyesteru a materiálu bez obsahu PVC • Patentovaný design umožňující snadné otevření • Vyhrazená kapsa na tablety • Popruh pro připnutí k cestovnímu kufru • Praktické kapsy s rychlým přístupem (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Targus® Eco Spruce 15-15.6" Laptop Backpack Black

Hauck Uptown Melange Rose

Detail

Sportovní kočárek Uptown značky Hauck si díky svému vybavení oblíbí rodiče i děti. Prostorná sedačka, měkké polstrování a možnost polohování dodají větší pocit pohodlí vašim dětem na procházkách. Kompaktní rozměry a snadné složení oceníte především na cestách. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hauck Uptown Melange Rose

TREFL Hra UpTown (2278)

TREFL Hra UpTown (2278)
Detail

Společenská hra - dětská, strategická a rodinná hra, pro 2 hráče, lehká obtížnost, rok vydání 2022, vhodné od 10 let Hra UpTown - TREFL. Navrhněte nejlepší ulici a získejte smlouvu na výstavbu nové čtvrti. Stavte domy, mrakodrapy a centra služeb. Sledujte svůj rozpočet, ovládněte cizí projekty a přivlastněte si budovy soupeřů. Jsou vaši sousedé přátelé nebo nepřátelé? (alza.cz)

Podobné produkty ako TREFL Hra UpTown (2278)

Leatherman MUT® BIT KIT

Leatherman MUT® BIT KIT
Detail

Sada bitů Sada bitů pro rozšíření počtu nástrojů na multitoolech Leatherman MUT a MUT EOD. Tři bity zahrnují ploché a křížové šroubováky ve dvou délkách a klíče torx a šestihranné klíče. Na obou armádních speciálech je adaptér pro uložení bitů. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Leatherman MUT® BIT KIT

Batoh Db The Makelös 16L Backpack Black Out 16 l

Batoh Db The Makelös 16L Backpack Black Out 16 l
Detail

Db The Makelös 16L Backpack - minimalistický urban batoh navržený speciálně pro ženy. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Batoh Db The Makelös 16L Backpack Black Out 16 l

Batoh Db The Makeløs 22L Backpack Black Out 22 l

Batoh Db The Makeløs 22L Backpack Black Out 22 l
Detail

Db The Makeløs 22L Backpack - minimalistický urban batoh navržený speciálně pro ženy. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Batoh Db The Makeløs 22L Backpack Black Out 22 l

Batoh Db The Världsvan 17L Backpack Black Out 17 l

Batoh Db The Världsvan 17L Backpack Black Out 17 l
Detail

Db The Världsvan 17L Backpack - praktický a propracovaný batoh v čistém designu, který nebudete chtít už nikdy sundat. Užívejte si přehled ve vašich věcech, které můžete pohodlně nosit na zádech a na jednom místě. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Batoh Db The Världsvan 17L Backpack Black Out 17 l

Rains Backpack 12200 BLACK

Rains Backpack 12200 BLACK
Detail

Rains Backpack 12200 BLACK Výrobce: Rains Model: Backpack Číslo dílu: 12200 BLACK Sezona: Carry Over Material: 100% polyester s polyuretanovým povlakem; podšívka: 100% polyester Barva: černé Informace: klasický plně měkký a vodotěsný batoh od značky Rainsvynikající ventil se sponou na karabinu a magnetvodotěsný design; vodotěsný: 8000mm / cm2jeden hlavní prostorměkké pouzdro na notebook 13"až 15"Vnitřní kapsa na zipvnější zadní kapsa na zipnastavitelné gumové ramenní popruhyelegantní design s matným povrchemodolný gumový povlakdíly z nerezové oceliRozměry: 48 x 30 cm x 12 cmkapacita: 13 l Technologie: Waterproof-dává oblečení a boty vlastnosti, díky nimž voda neproniká do tkaniny ani při tlaku vodního paprsku. V tomto případě materiál udržuje prodyšnost, takže kůže může dýchat (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Rains Backpack 12200 BLACK
Marshall Uptown Backpack Black/White (MUT 62710), Marshall Uptown Satchel Black/White (MUT 62770), Marshall Underground Belt Bag Black/White (MUG 62120), Marshall Acton II White (1001901), TopQ Realme 7i silikon Freeride 62710 (Sun-62710), Marshall Acton II Black (1001900), Marshall Woburn II Black (1001904), Marshall Stanmore II Black (1001902), Marshall Acton III Black (1006004), Marshall Emberton BT Black (1001908), Marshall Minor III Black (1005984), Marshall Willen Black & Brass (1006059), Marshall Emberton BT Black & Brass (1005696), Marshall Major IV BT Black (1005773), TREFL Hra UpTown (2278), marshall dsl20hr, nausniky marshall, Samsonite Workationist Backpack 15.6" Black (142620-1041), UDG Ultimate Digi BackPack Black/Orange (NUDG278), Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 15.6" Black (KF9*09004), Samsonite MYSIGHT LPT. BACKPACK 14.1" Black (KF9*09003), Samsonite Zalia 2.0 Backpack 15.6" Black (KA8*09006), Samsonite OPENROAD 2.0 LAPTOP BACKPACK 15.6" Black (KG2*09003), Samsonite OPENROAD 2.0 LAPTOP BACKPACK 14.1" Black (KG2*09002), CURAPROX Black is White - Duo Pack white/black (7612412423204), marshall stanmore multiroom bily, Marshall Willen Cream (1006294), AIROH Valor MARSHALL bílá, Guess 4G UpTown Computer Bag 15" Brown (3700740396605), Samsonite Guardit 2.0 LAPT. BACKPACK L 17.3" Black (CM5*09007)