Marimex průchod stěnou-košíček k baz.tampa - sada 2 ks plg - bílý (10624264)

Produkt Marimex průchod stěnou-košíček k baz.tampa - sada 2 ks plg - bílý (10624264) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Marimex průchod stěnou-košíček k baz.tampa - sada 2 ks plg - bílý (10624264) upraviť a produkt hľadať znova.

MARIMEX Průchod stěnou-košíček k baz.Tampa - sada 2 ks PLG - bílý (10624264)

MARIMEX Průchod stěnou-košíček k baz.Tampa - sada 2 ks  PLG - bílý (10624264)
Detail

Příslušenství k bazénu – průchod určený k nadzemním bazénům bez filtrace, zabraňuje nasátí větších nečistot, snadná montáž na nátrubek ve stěně bazénu, kompatibilní s bazény Tampa a Florida, v balení 2 ks Průchod stěnou - košíček MARIMEX je speciálně určen k nadzemním bazénům, které nedisponují filtrací, jako je Tampa a Florida. Průchod zabraňuje nasátí větších nečistot v podobě vlasů či listů. Jeho použití je velmi snadné. Jednoduše jej nasadíte na černý nátrubek ve stěně bazénu. Součástí balení jsou 2 ks bílých průchodů MARIMEX, které eliminují nasávání nečistot. Klíčové vlastnosti průchodu stěnou MARIMEX k bazénu Tampa a Florida, sada 2 ksPrůchod - košíček určený k nadzemním bazénům bez filtraceVhodný pro bazény Tampa a FloridaZabraňuje nasátí větších nečistot, jako jsou vlasy a listíVelmi snadná montáž na nátrubek ve stěně bazénuBalení obsahuje 2 ks průchodů MARIMEXBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako MARIMEX Průchod stěnou-košíček k baz.Tampa - sada 2 ks PLG - bílý (10624264) , Marimex instalační sada k bazénům (10303041)

MARIMEX Adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. Tampa - PLG, bílý (10851040)

MARIMEX Adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. Tampa - PLG, bílý (10851040)
Detail

Příslušenství k bazénu – 5/4 adaptér pro připojení ručních i poloautomatických bazénových vysavačů k bazénům Tampa, k našroubování na průchod stěnou bazénu Potřebujete-li připojit bazénový vysavač k filtraci bazénů Tampa, pak se neobejdete bez adaptéru 5/4. Adaptér MARIMEX našroubujete na průchod stěnou uvnitř bazénu k vývodu k filtraci. Po zapnutí filtrace nastane tah proudu vody a vysavač může začít plnit svoji funkci. Bílý adaptér 5/4 se hodí pro připojení nejen ručních hadicových vysavačů, ale i poloautomatických např. Prostar Vac, Baracuda apod. Klíčové vlastnosti adaptéru 5/4 MARIMEX pro připojení bazénového vysavačeAdaptér pro připojení vysavače k bazénům Tampa Pro připojení ručních i poloautomatických bazénových vysavačůAdaptér 5/4 MARIMEX k našroubování na průchod stěnou bazénuBílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako MARIMEX Adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. Tampa - PLG, bílý (10851040) , Acra sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro (05-gbr12a)

Pás kotviaci k baz. Tampa oval

Pás kotviaci k baz. Tampa oval
Detail

Náhradný kotviaci pás pre nadzemný bazén Tampa ovál. Je možné ho použiť len pre nadzemné bazény Tampa ovál od spoločnosti Marimex. Kotviaci pás sa umiestňuje medzi podperu a bazénovú stenu. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Pás kotviaci k baz. Tampa oval , Brother g320 sada pálky + košíček (05-g320)

Adaptér pre pripojenie vysávača k baz. Tampa / Intex

Adaptér pre pripojenie vysávača k baz. Tampa / Intex
Detail

Adaptér pre pripojenie bazénového vysávača k filtrácii. Adaptér sa naskrutkuje na priechod stenou vnútri bazéna k vývodu k filtrácii. Tento adaptér je vhodný ako pre ručné hadicové vysávače, tak aj pre poloautomatické vysávače napr. Prostar Vac a pod.Po zapnutí filtrácie dochádza k ťahu prúdu vody a vysávač sa stáva funkčným. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Adaptér pre pripojenie vysávača k baz. Tampa / Intex , Marimex schudky k bazenu s

Prechod stenou k bazénu Tampa a Florida - sada 2 ks

Prechod stenou k bazénu Tampa a Florida - sada 2 ks
Detail

Priechody stenou sú určené pre nadzemné bazény Tampa a Florida bez filtrácie. Priechody sa nasadzujú na čierne nátrubky v stene bazéna. Zabraňujú nasatiu väčších nečistôt, ako sú napríklad vlasy alebo lístie. Balenie obsahuje 2 kusy priechodov stien. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Prechod stenou k bazénu Tampa a Florida - sada 2 ks , Nerezový košíček k uchycení drůbeže na grilovací jehlu (de1071)

Adaptér na pripojenie vysávača/ skimmeru k baz. Marimex/Intex

Adaptér na pripojenie vysávača/ skimmeru k baz. Marimex/Intex
Detail

Adaptér 5/4 pre pripojenie bazénového vysávača k filtrácii. Adaptér sa naskrutkuje na priechod stenou vo vnútri bazéna k vývodu k filtrácii. Tento adaptér je vhodný ako pre ručné hadicové vysávače, tak aj pre poloautomatické vysávače napr. Prostar Vac, Baracuda a pod. Adaptér je vhodný aj k zapojeniu závesného skimmeru. Po zapnutí filtrácie dochádza k ťahu prúdu vody a vysávač sa stáva funkčným. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Adaptér na pripojenie vysávača/ skimmeru k baz. Marimex/Intex , Marimex schůdky k bazénům 0,91m (10950014)

Průchod stěnou k bazénům Intex - sada 2 ks modrý

Průchod stěnou k bazénům Intex - sada 2 ks modrý
Detail

Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 9,5; Šířka v cm: 9; Délka v cm: 18; Váha brutto v kg: 0,11. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Průchod stěnou k bazénům Intex - sada 2 ks modrý , Marimex schůdky k bazénům 1,07m (10950010)

Prechod stenou k bazénu Tampa, Florida, Intex - sada 2ks

Prechod stenou k bazénu Tampa, Florida, Intex - sada 2ks
Detail

Prechody stenou sú určené pre nadzemné bazény bez filtrácie Tampa, Florida. Prechody sa nasadzujú na čierne nátrubky v stene bazéna. Zabraňujú nasatiu väčších nečistôt, ako sú napríklad vlasy alebo lístie. Balenie obsahuje 2 kusy priechodov stenou.Upozornenie: mix farieb / tvarov. Nemožno vybrať konkrétnu farbu ani tvar. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Prechod stenou k bazénu Tampa, Florida, Intex - sada 2ks , Marimex schůdky k bazénům 1,25m (10950015)

Marimex Prejasňovač 1l - sada 2 ks

Marimex Prejasňovač 1l  - sada 2 ks
Detail

Prípravok funguje ako veľmi účinný vločkovač. Spoľahlivo a bez problémov na seba viaže a odstraňuje zákaly, dodá matnej bazénovej vode iskru, účinne napomáha pri odstraňovaní nečistôt z vody a významne zvyšuje účinnosť filtrácie. Oproti vločkovaču však má tu výhodu, že účinkuje aj pri nižších teplotách a nižších hodnotách pH. Pre aké bazén je produkt vhodný nadzemné bazény zapustené bazény vírivky určený pre bazény so slanou a sladkou vodou Dávkovanie: udržujte pH na hodnotách 6,8 až 7,2 pri použití Prejasňovača sa pH mierne zníži pred použitím prípravku riadne vyperte a prepláchnite filter dávka 20 - 50 ml na 10 m3 Spôsob balenia: plastová uzatvárateľná fľaša tekutá forma prípravku objem 1l výhodná sada dvoch 1l fliaš Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Prejasňovač 1l - sada 2 ks , Noční stolek / telefonní stojan se 2 zásuvkami bílý sada 2 ks (242043)

Marimex Stop Riasam 1l - sada 2 ks

Marimex Stop Riasam 1l  - sada 2 ks
Detail

Prípravok slúži k zabráneniu rastu rias, ktoré sú schopné privyknúť si na chlór počas niekoľkých dní. Je účinný proti riasam a plesniam, v menšej miere aj proti baktériám. Má preventívne a likvidačné účinky, ničí väčšinu bežných rias vyskytujúcich sa v bazénoch, má bakteriostatické účinky proti niektorým patogénnym bakteriálnym kmeňom a je zlúčiteľný s chlórovými a bezchlórovými prípravkami používanými na dezinfekciu vody. Spóry rias sú do bazéna neustále prinášané prostrednictvom prachu, vetra a dažďa. Rýchlo sa vyvíjajú pôsobením slnečného svetla a teplej vody. V okamihu, kedy sú riasy už viditeľné, vyvinuli sa ich milióny v každom litre vody. Dno a steny bazéna sú potom klzké, mazľavé a voda páchne. S prípravkom Marimex Stop Riasám všetkým týmto nepríjemným prírodným javom dáte zbohom. Pre aké bazény je vhodný : nadzemné bazény zapustené bazény vírivky určené pre bazény so slanou a sladkou vodou Dávkovanie: počiatočná dávka: 30 ml na 1 m3 (1 000l) vody (používa sa po prvom naplnení bazéna) udržaiavaca dávka: 10 ml na 1 m3 (1 000l) vody (aplikuje sa jedenkrát za 5 - 8 dní) prípravok sa dávkuje do bazéna pri zapnutom filtračnom zariadení1 polievková lyžíca je asi 15 ml prípravku detailné dávkovanie nájdete na obale Spôsob balenia : plastová uzatvárateľná fľaša tekutá forma prípravku objem 1l. výhodná sada 2 ks v balení Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Stop Riasam 1l - sada 2 ks , Noční stolek / telefonní stojan se 2 zásuvkami hnědý / bílý sada 2 ks (242042)

Marimex pH- 2,7 kg - sada 2 ks

Marimex pH- 2,7 kg - sada 2 ks
Detail

Výhodná sada 2 ks v baleníPrípravok slúži k zníženiu pH vo vode, kde ideálna hodnota je 6,8 až 7,2. Príliš zásadité pH (vyššie než je 7,2) totiž vedie k tvorbe rôznych minerálnych zákalov, vodného kammeňa a iných zrazenín. Tak isto k vyššej dráždivosti vody a zvyšujúcemu sa obsahu škodlivého viazaného chlóru. Takáto voda je väčšinou intenzívne cítiť po chlóru.Pre aký bazén je produkt vhodnýNadzemné bazényZapustené bazényvírivkaurčené pre bazény so slanou i sladkou vodouDávkovanie:pre zníženie hodnoty pH o 0,2 dávkujte množstvo 1 m3 (1000 l) vody (cca 15 g prípravku) dávku rozpusťte v umelo hmotnej kanvici a pomaly prilievajte do bazéna pri zapnutom filtračnom zariadenípočkajte na dostatočné premiešanie bazénovej vody filtrácioupokiaľ pH nemá svoju požadovanú hodnotu, postup opakujteje nutné vylúčiť prítomnosť osôb v bazéne250 g prípravku je približne odmerka o objeme 150 mldetailné dávkovanie nájdete na obaleSpôsob baleniaPlastová uzatvárateľná dózaPrášková forma prípravkuHmotnosť 2 x 2,7 kgVýhody bazénovej chémieVyrobené v ČRVšetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi dôkladne sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje sa priebeh ich spracovania. Účinnosť overenáViac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nie len odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov.Komplexná starostlivosťObsiahla ponuka produktov chlórovej i bez-chlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex pH- 2,7 kg - sada 2 ks , Orion forma silikon košíček muffiny 12 ks hnědá (151757)

Marimex Zazimovač 1 l - sada 2 ks

Marimex Zazimovač 1 l - sada 2 ks
Detail

Prípravok pre zazimovanie bazénov, ktorý spomaľuje rast rias rastúcich pri nízkych teplotách. Aplikuje na zimu už do čiastočne odpuštěného bazéna a pomáha ho tak chrániť počas zimného obdobia. Ušetrí vám tak prácu pri jarnom uvedení do novej sezóny. Pre aké bazény je produkt vhodný : nadzemné bazény zapustené bazény určené pre bazény so slanou a sladkou vodou Dávkovanie: 1 l prípravku na 15 m3 (15 000 l) vody podľa tvrdosti potrebné množstvo sa zriedi v umelohmotnej nádobe v pomere 1:10, nemiešať! potom sa prípravok vleje pozdĺž okraja do bazéna detailné dávkovanie nájdete na obale Spôsob balenia : plastová uzatvárateľná fľaša tekutá forma prípravku objem 1. Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Zazimovač 1 l - sada 2 ks , Orion formička silikon košíček muffiny 6 ks oranžová (151741)

Marimex Štart 0,9 kg - sada 2 ks

Marimex Štart 0,9 kg - sada 2 ks
Detail

Prípravok slúži k rýchlemu zachlórovaniu vody, napríklad pri napúšťaní bazénu. Aby sa zabránilo tvorbe rias a mikroorganizmov, musí bazénová voda obsahovať minimálne množstvo chlóru už na začiatku. Marimex Start je vôbec prvá bazénová chémia, ktorú odporúčame po napustení bazéna použiť. Pomôže vám výrazne ušetriť financie za neskoršiu starostlivosť o vodu.Dávkovanie: pravidelná dávka: 100 g na 10 m3 vody každých 5 až 8 dní šoková dávka: max 200 g na 10 m3 vody je nutné vylúčiť prítomnosť osôb v bazéne 100 g prípravku je približne odmerka s objemom 100 mlPoužívajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku.Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Štart 0,9 kg - sada 2 ks , Orion formička silikon košíček muffiny 12 ks oranžová (151758)

Marimex Triplex MINI 3v1 0,9kg - sada 2 ks

Marimex Triplex MINI 3v1 0,9kg - sada 2 ks
Detail

NOVINKA - trojzložkové minitablety pre kompletné ošetrenie bazénovej vody. Zložky chlóru, Algeastopu a Vločkovača zabraňujú tvorbe rias a dezinfikujú vodu. Viacúčelové pomaly rozpustné tablety na dezinfekciu, zabráneniu vzniku rias a vyzrážaniu nečistôt. Po ponorení tablety do vody dochádza k postupnému uvoľňovaniu chlóru, zároveň k rozpúšťaniu látky s algicidným účinkom a Vločkovač. Použitie a dávkovanie: Pred prvým použitím prípravku upravte hodnotu ph na 6,8 - 7,2. Potom urobte preventívne ošetrenie bazénovej vody rýchlo-rozpustným chlórovým prípravkom Marimex Quick a stabilizátorom chlóru Marimex chlór Stabil. Podľa teploty vody potom pridávajte každých 5-8 dní 1 až 2 tablety tohto prípravku na 2 m3 vody, do teploty 25 ° C 1 tabletu a nad 25 ° C 2 tablety. Marimex Triplex mini 0,9 kg (45 tabliet) Orientačné dávkovanie pre bazény Tampa Rozmer bazéna v m Dávka v ks Frekvencia dávkovania Počet dávok na 1 balenie 2,44 x 0,76 2 1x týždenne 22 3,05 x 0,76 3 1x týždenne 15 3,66 x 0,76 4 1x týždenne 11 3,66 x 0,91 4 1x týždenne 11 4,57 x 1,22 9 1x týždenne 5Orientačné dávkovanie pre bazény Orlando a Hawai 3,66 x 0,91 6 1x týždenne 7 Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Triplex MINI 3v1 0,9kg - sada 2 ks , Marimex skimmer závěsný k bazénu tampa (10622003)

Marimex Chlor Komplex 5v1 1,0kg - sada 2 ks

Marimex Chlor Komplex 5v1 1,0kg - sada 2 ks
Detail

Päť zložkový prípravok Marimex Chlor Komplex 5v1 Vás zbaví starostí o údržbu bazéna. Multifunkčné tablety s piatimi účinkami sa postarajú o: dezinfekciu, prevenciu proti riasam, vločkovanie, stabilizáciu tvrdosti vody a stabilizáciu pH. Jedná sa o novinku tohtoročnej sezóny a prvý podobný produkt na slovenskom trhu. S Marimex Chlor Komplex 5v1 tak nebudete musieť stále premýšľať, či je o Váš bazén postarané, ale budete si len užívať čistú vodu a letnú pohodu. Pre aké bazény je produkt vhodný: nadzemné bazény zapustené bazény vírivky Dávkovanie: 1 - 2 tablety každých 5 - 8 dní na 30 000 L (do teploty 25 ° C 1 tabletu a nad 25 ° C 2 tablety). Spôsob balenia: plastová uzatvárateľná dóza 5 tabliet á 200 g. v balení výhodná sada 2 ks v balení Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Chlor Komplex 5v1 1,0kg - sada 2 ks , Marimex schůdky k bazénům bezpečnostní 1,25m (10950017)

Marimex Chlor Šok 0,9 kg - sada 2 ks

Marimex Chlor Šok 0,9 kg - sada 2 ks
Detail

Výhodná sada 2 x 0,9 kg. Krátkodobo a rýchlo zvyšuje koncentráciu chlóru, ktorý ničí väčšinu druhov rias, do bazéna neustále prenášaných prostredníctvom prachu, vetra a dažďa. Účinkuje tiež na baktérie a vírusy. Prípravok na 24 hodín výrazne zvýši koncentráciu chlóru až na 10 mg / l a spoľahlivo zničí všetky baktérie a riasy. Pre správne fungovanie je nevyhnutné používať testovacie súpravu na meranie pH a aktívneho chlóru v bazénovej vode. Obsah chlóru by sa mal pohybovať medzi 0,3 - 0,6 mg / l. Pre aké bazény je produkt vhodný: nadzemné bazény zapustené bazény vírivky určené pre bazény so slanou a sladkou vodou Dávkovanie: pred použitím prípravku skontrolujte hodnoty pH (6,8 až 7,2) doporučené dávkovanie lieku 13g na 1 m3 vody Spôsob balenia: plastová uzatvárateľná dóza prášková forma prípravku hmotnosť 900 g výhodná sada 2 ks v balení Marimex Chlor Šok 0,9 kg (granulát) Rozmer bazéna v m Prevádzkové dávka v g Šoková dávka v g Počet prevádzkových dávok na 1 balenie Orientačné dávkovanie pre bazény Tampa 2,44 x 0,76 31 48 29 3,05 x 0,76 50 77 18 3,66 x 0,76 73 112 12 3,66 x 0,91 88 135 10 4,57 x 1,22 184 283 5 Orientačné dávkovanie pre bazény Orlando a Florida 3,66 x 0,91 117 180 8 Pomôcka: 1 polievková lyžica = 15g Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Chlor Šok 0,9 kg - sada 2 ks , Marimex stupeň žebříku k trampolínám - černý (8590517967566)

Marimex Komplex 5v1 1,6 kg - sada 2 ks

Marimex Komplex 5v1 1,6 kg - sada 2 ks
Detail

Päťzložkový prípravok Marimex Komplex 5v1 vás zbaví starostí s údržbou bazéna. Multifunkčné tablety s piatimi účinkami sa postarajú o: dezinfekciu, prevenciu proti riasam, vločkovanie, stabilizáciu tvrdosti vody a stabilizáciu pH. Jedná sa o novinku sezóny a prvý podobný produkt na slovenskom trhu. S Marimex Komplex 5v1 tak nebudete musieť stále premýšľať, či je o váš bazén dostatočne postarané, ale budete si len užívať čistú vodu a letnú pohodu. Pre aké bazény je produkt vhodný: nadzemné bazény zapustené bazény vírivky Dávkovanie: 1 - 2 tablety každých 5 - 8 dní na 30 000 L (do teploty 25 ° C 1 tabletu a nad 25 ° C 2 tablety). Spôsob balenia: plastová uzatvárateľná dóza 8 tabliet á 200 g. v baleníVýhodná sada 2 balenia Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku.Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Komplex 5v1 1,6 kg - sada 2 ks , Marimex sada startovací spa oxi (11313127)

Marimex Chlor Triplex 3v1 4,6 kg - sada 2 ks

Marimex Chlor Triplex 3v1 4,6 kg  - sada 2 ks
Detail

Viacúčelové pomaly rozpustné veľké tablety pre priebežné udržiavanie potrebnej hladiny chlóru po použití granulátu Marimex Quick Chlor. Jedná sa o proti rastový algicidny a vločkovací prostriedok účinný proti riasam, plesniam, baktériám a vírusom. Po ponorení tablety do vody dochádza k postupnému uvoľňovaniu chlóru, ktorý účinne bojuje s vyššie popísanými problémami. Dávkovanie: pred prvým použitím upravte hodnotu pH na 6,8 až 7,2 potom spravte preventívne ošetrenie rýchlorozpustným chlórovým prípravkom Marimex Start ďalej spravte ošetrenie stabilizátorom chlóru Marimex Chlor Stabil podľa teploty vody potom pridávajte každých 5-8 dní 1 až 2 tablety na 20 m3 vody do teploty 25 °C 1 tabletu a nad 25 °C 2 tablety Používajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Výhody bazénovej chémie Marimex Vyrobené v ČR Všetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania. Overená účinnosť Viac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov. Komplexná starostlivosť Obsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Marimex Chlor Triplex 3v1 4,6 kg - sada 2 ks , Noční stolek / stojan na telefon se 2 zásuvkami šedý / bílý sada 2 ks (242041)

Vložka filtr. náhr. Marimex Aquamar spa (sada 2 ks)

Vložka filtr. náhr. Marimex Aquamar spa (sada 2 ks)
Detail

Rozměry 1ks zabaleného zboží (DxŠxV): 10x 10x15,5 cm Brutto váha: 0,164 kg Skupinové balení: 6ks (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Vložka filtr. náhr. Marimex Aquamar spa (sada 2 ks) , Za skleněnou stěnou (9788025734025)

Bazén MARIMEX Tampa 3,05x0,76m 10340014

Bazén MARIMEX Tampa 3,05x0,76m 10340014
Detail

Bazén MARIMEX Tampa 3.05x0.76m s filtrací 10340014 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Bazén MARIMEX Tampa 3,05x0,76m 10340014 , Frabar - nákupní košíček (8008446050063)

Marimex Tampa 1,83 x 0,51 m 10340090

Marimex Tampa 1,83 x 0,51 m 10340090
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země, jedná se o nadzemní bazén.Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,44 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit: 6 ks bazénových hadic, 2 ks průchodu stěnou bazénu a 1 ks instalační sady. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu 1,83 m výška bazénu 0,5 m hloubka vody 0,4 m celkový objem vody: 0,9 m3 konstrukce: samonosný bazén rozměry balení: 36 x 31 x 11 hmotnost: 6,9 kg Obsah balení: bazén Tampa návod záslepky průchodů stěn bazénu rozměry balení: 1. balík 36 x 31 x 11 cm hmotnost: 3.7 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 1,83 x 0,51 m 10340090 , Orion forma kov košíček tortelettes pr. 5,5 cm 6 ks

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016
Detail

Bazén Marimex Tampa je jedním z nejprodávanějších a nejpopulárnějších bazénů v České republice. Svoji oblibu získal nejen výhodnou cenou, ale také velmi snadnou údržbou. Bazén o průměru 3,05 m s výškou 0,76 m zvládne postavit úplně každý. Připravte si pro kruhový bazén Tampa rovný podklad a položte na něj bazénovou podložku. Na ni rozbalte bazén, nafoukněte kruhový límec a máte téměř hotovo. Jakmile začnete do bazénu napouštět vodu, stačí jen pozorovat, jak se sám postaví. Po dosažení požadované úrovně hladiny je bazén připravený na koupačku. Na stěnách bazénu Marimex Tampa najdete připravené otvory pro napojení kartušové nebo pískové filtrace. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Stěny bazénu jsou tvořeny třívrstvou laminovanou folií, která je pro vyšší pevnost vyztužená polyesterovou tkaninou. Silnostěnný materiál nafukovacího prstence (0,27 mm), podlahy (0,25 mm) a stěny (0,44 mm) zajistí dlouhou životnost bazénu. Bazén je nutné po skončení koupací sezóny vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Obsah balení Bazén Tampa Návod Záslepky průchodů stěn bazénu (patro.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016 , Marimex -kryt k vanám aquamar 4002 nafukovací (11406200)

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit: 6 ks bazénových hadic, 2 ks průchodu stěnou bazénu, 1 ks instalační sady. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu: 3,05 m průměr hladiny vody: 249 cm výška bazénu: 0,76 m hloubka vody: 0,6 m celkový objem vody v bazénu: 4 m3 konstrukce samonosný bazén rozměry balení: 41 x 30 x 39 cm hmotnost 8,25 kg Obsah balení: bazén Tampa návod záslepky průchodů stěn bazénu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016 , Marimex sada záplat na bazénovou folii (10966003)

Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041

Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041
Detail

Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,32 mm, podlahy 0,32 mm a stěny 0,55 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu: 3,66 m průměr hladiny vody: 290 cm výška bazénu: 0,91 m celkový objem vody v bazénu: 7,1 m3 konstrukce: samonosný bazén bazén: bez filtrace tvar bazénu: kruh rozměry balení: 57 x 37 x 25 (v x š x d) hmotnost: 13,25 kg Obsah balení: 1 x bazén Tampa 1 x návod 1 x záslepky průchodů stěn bazénu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041 , Konferenční stolek 2 ks bílý (287662)

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu je dodávána kartušová filtrace o výkonu 1,25 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). K bazénu můžete také připojit pískovou filtraci. Zlepšíte tím kvalitu a rychlost filtrace. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu 3,05 m průměr hladiny vody: 249 cm výška bazénu: 0,76 m hloubka vody: 0,6 m celkový objem vody v bazénu: 4 m3 konstrukce: samonosný bazén bazén s kartušovou filtrací výkon filtrace: 1,25 m3/hod. poznámka k filtraci: kartušová + filtrační vložka tvar bazénu: kruh rozměry balení: 41 x 30 x 39 cm hmotnost 11 kg Obsah balení: bazén Tampa návod záslepky průchodů stěn bazénu kartušová filtrace kartušová vložka hadice instalační materiál (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014 , Marimex pásky testovací 4v1 50 ks (11305032)

Marimex Závěsný skimmer k bazénu Tampa (10622003)

Detail

Závěsný skimmer pro bazény Tampa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Závěsný skimmer k bazénu Tampa (10622003) , Sada 2 ks svetelny retez bulb

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 3,96m 10421014

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 3,96m 10421014
Detail

Plachta krycí MARIMEX TAMPA 3.96 m 10421014 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 3,96m 10421014 , Dřevěná lucerna obervellach, sada 2 ks

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 2,44m 10421012

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 2,44m 10421012
Detail

Plachta krycí MARIMEX TAMPA 2.44 m 10421012 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 2,44m 10421012 , Sada konferenčních stolků iklin, 2 ks

Marimex Tampa 4,57 x 1,22 m 10340023

Marimex Tampa 4,57 x 1,22 m 10340023
Detail

Bazén Tampa se řadí mezi nejprodávanější a nejoblíbenější bazény v České republice. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Tento konkrétní model poskytne velký koupací prostor. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 30 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,36 mm, podlahy 0,5 mm a stěny 0,58 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. Součástí balení: bazén Tampa, návod, záslepky průchodů stěn bazénu, kartušová filtrace, kartušová vložka, hadice, instalační materiál, krycí plachta, bazénová podložka schůdky. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. K bazénu je dodávána kartušová filtrace o výkonu 2 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). K bazénu můžete také připojit pískovou filtraci. Zlepšíte tím kvalitu a rychlost filtrace. Pro připojení univerzálního závěsného skimmeru či závěsného skimmeru: netřeba dokupovat adaptér, stačí vyměnit průchod stěnou bazénu, který je v balení bazénu za průchodku, která je v balení skimmeru.Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 105,5; Šířka v cm: 51; Délka v cm: 44; Váha brutto v kg: 47,2. Ve skupinovém balení ks: 1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 4,57 x 1,22 m 10340023 , Sada forem na pečení, 2 ks

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014
Detail

Bazén Tampa se řadí mezi nejprodávanější a nejoblíbenější bazény v České republice. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. Obsah balení. bazén Tampa, návod, záslepky průchodů stěn bazénu, kartušová filtrace, kartušová vložka, hadice a instalační materiál. Rozměry a typ bazénu Barvamodrá Průměr bazénu3,05 m Průměr hladiny vody249 cm Výška bazénu0,76 m Hloubka vody0,6 m Celkový objem vody v bazénu4 m3 Výkon filtrace1,25 m3/hod K bazénu je dodávána kartušová filtrace o výkonu 1,25 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). K bazénu můžete také připojit pískovou filtraci. Zlepšíte tím kvalitu a rychlost filtrace. Pro připojení univerzálního závěsného skimmeru či závěsného skimmeru: netřeba dokupovat adaptér, stačí vyměnit průchod stěnou bazénu, který je v balení bazénu za průchodku, která je v balení skimmeru. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %.Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 38,1; Šířka v cm: 29,85; Délka v cm: 46,04; Váha brutto v kg: 11,1. Ve skupinovém balení ks: 1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014 , Sada konferenčních stolků bismak, 2 ks

MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003)

MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003)
Detail

Skimmer pro nafukovací bazény MARIMEX TAMPA, závěsný na vrchní díl bazénu Závěsný skimmer snadno pohltí veškeré nečistoty v nadzemních bazénech. Tento závěsný univerzální košík můžeme pokládat jako hrubý předfiltr pro bazénovou filtraci. Skimmer 10622003 určený pro filtrace o průtoku nad 3 m3 / hod pohltí nečistoty v podobě spadaného listí, hmyzu či jehličí. Při jednoduchém sestavení a zavěšení na okraj bazénu musíme vždy dbát na to, aby jeho výška byla souměrně s hladinou vody. Poté se již můžeme těšit z čisté vody. Součástí balení je také hadice k propojení skimmeru a průchodu stěnou. Vhodný pro nadzemní bazény Tampa, ale i pro další série bazénů. Klíčové vlastnosti závěsného skimmeru Marimex 10622003Určeno pro filtrace o průtoku nad 3 m3/hod.Skimmer Marimex 10622003 pohltí nečistoty jako je listí, jehličí či hmyzKošík lze vyjmout a nečistoty vyklepatInstaluje se na okraj bazénuUrčeno pro bazény Tampa i pro další série bazénů... (alza.cz)

Podobné produkty ako MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003)

Leatherman bit kit sada 2

Leatherman bit kit sada 2
Detail

Vhodné pro: Charge®+ TTi Charge + G10 MUT® EOD MUT® Removable Bit Driver Skeletool® Skeletool® CX Skeletool® RX Surge® Wave®+ Signal® Charge®+ (parys.cz)

Podobné produkty ako Leatherman bit kit sada 2

Brother 5010 Badmintonová sada - 2 pálky + košíček

Brother 5010 Badmintonová sada - 2 pálky + košíček
Detail

Badmintonová sada - 2 pálky + košíček Technické údaje: Dvě ocelové pálky s plastovými průchodkami pro ochranu výpletu pevný výplet plastový košíček jako součást badmintonové sady pouzdro přes rameno určeno pro rekreační hru. Obsah balení: 2x pálky 1x košíček 1xpouzdro (dilego.cz)

Podobné produkty ako Brother 5010 Badmintonová sada - 2 pálky + košíček

ACRA Badmintonová sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro

ACRA Badmintonová sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro
Detail

Badmintonová sada ACRA obsahuje dvě ocelové pálky s plastovými průchodkami pro ochranu výpletu v rámu. V sadě nalezneme také košíček a praktické pouzdro. Ačkoliv se jedná o základní model, výplet je pro běžné, rekreační používaní dostatečně pevný. (patro.cz)

Podobné produkty ako ACRA Badmintonová sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro

Marimex Schůdky k bazénům Tampa v. 1,25 m

Detail

Kovové schůdky s plastovými stupínky k bazénům Tampa, které mají výšku stěny max. 1.22 m. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Schůdky k bazénům Tampa v. 1,25 m

Marimex Schůdky k bazénům Tampa v.1,25 - bezpečnostní

Detail

Bezpečnostní schůdky pro bazény do výšky 1,25 m. Schůdky mají odnímatelná stupátka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Schůdky k bazénům Tampa v.1,25 - bezpečnostní

Marimex solárna plachta pro Tampa 3,66 m 10400073

Detail

Solární plachta pro bazény Tampa 3,66 m. Ohřívá vodu, udržuje její teplotu a částečně chrání proti spadu nečistot. Bublinky působí při slunečním záření jako čočky a tím zvyšují teplotu vody. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex solárna plachta pro Tampa 3,66 m 10400073

Marimex Schůdky k bazénu Tampa 0,91 m (10950014)

Detail

Ideální pro bazény Tampa a bazény s max. výškou stěny 0,91 m. Marimex schůdky jsou kovové s plastovými stupínky. Výrazný bezpečnostní prvek pro váš bazén. Nosnost 100 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Schůdky k bazénu Tampa 0,91 m (10950014)

Sada bitů hex a hvězdy pro alternátor, 22 ks, 1/2” GEKO

Sada bitů hex a hvězdy pro alternátor, 22 ks, 1/2” GEKO
Detail

Sada bitů hex a hvězdy pro alternátor, 22 ks, 1/2”Sada klíčů pro montáž a demontáž alternátorů. Klíče jsou vyrobeny z vysoce kvalitní chrom-vanadové oceli CrV, díky čemuž jsou odolné a odolné vůči poškození. Klíč umožňuje současné odšroubování upevňovacího šroubu řemenice (pomocí příslušného bitu) a přidržení řemenice spojkou (pomocí speciální objímky).Vlastnosti produktu Vyrobeno z chrom-vanadové legované oceli CRVPřizpůsobeno pro práci s 1/2" ráčnouSada obsahuje adaptéry pro Mercedes-Benz, BMW, Ford, VW, Audi, Škoda, Seat, Fiat, Renault, Porsche, Vauxhall, Toyota atd.Počet položek v sadě: 22 + kufrObsah sady Klíč nástrčný 1/2" torx T50; 33T (posuvný uzávěr); L = 112 mm Klíč nástrčný 1/2" šestihran M10; 33T (posuvný uzávěr); L = 112 mm Klíč nástrčný 3/8" šestihran M10; 33T (posuvný uzávěr); L = 85 mm Klíč nástrčný 1/2" šestihran M10 L = 140 mm Hlavice H15; 33T; 17 mm; L = 30 mm Hlavice H15; 33T; 19 mm; L = 30 mm Hlavice H22; 33T; 19 mm; L = 30 mm Hlavice H17; L = 35 mm Hlavice H22; L = 30 mm Hlavice 35 x 30 mm (4 hroty - rozteč úhlopříčně 30 mm) Hlavice 38 mm (3 hroty s roztečí 27 mm) Hlavice H22x28 Hlavice H21x28 Hlavice H19x28 Nástavec na bity 1/2"; H10 Bit Torx T40; L = 75 mm Bit Torx T50; L = 75 mm Bit šestihran M8; L = 75 mm Bit šestihran M10; L = 75 mm Bit šestihran M8xH12; L = 62 mm Bit HEX H8; L = 75 mm Bit HEX H10; L = 75 mm kufr (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada bitů hex a hvězdy pro alternátor, 22 ks, 1/2” GEKO

Brother 5030 Badmintonová sada - 2 pálky + 3 košíčky

Brother 5030 Badmintonová sada - 2 pálky + 3 košíčky
Detail

Badmintonová sada Technické údaje: obsahuje 2 kvalitní ocelové odlehčené rakety. Pevný výplet součástí balení jsou 2 košíčky. Sada je uložena v nylonové tašce, s potiskem. K dispozici pouze v provedení, viz foto. Obsah balení: 2 x raketa 2 x košíček 1 x nylonová taška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Brother 5030 Badmintonová sada - 2 pálky + 3 košíčky

ACRA sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro (05-GBR12A)

ACRA sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro (05-GBR12A)
Detail

Badmintonová raketa - vhodná pro rekreační hráče, k univerzálnímu stylu hry, vyvážení rakety na střed, středně pružná, délka 750 mm, hmotnost 100 g, materiál hlavy plast, bílá a zelená barva, 2 rakety v balení, pouzdro a košíček součástí balení Propadli jste stále oblíbenějšímu badmintonu? V tom případě potřebujete adekvátní vybavení. Badmintonová raketa ACRA sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro je vhodná především pro rekreační hru. Tato raketa značky Acra je Středně pružná a vyvážená Na střed, proto se doporučuje pro hráče badmintonu upřednostňující Univerzální styl hry. Hlavní vlastnosti badmintonové rakety ACRA sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro Uzpůsobená pro Univerzální styl hry Zvýšená hmotnost 100 g Je vyvážená Na střed Materiál: plast (alza.cz)

Podobné produkty ako ACRA sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro (05-GBR12A)

Sada bitů Šroubovák 30 ks

Sada bitů Šroubovák 30 ks
Detail

Tento praktický šroubovák s celou řadou bitů se bude hodit každému kutilovi. Tělo je pogumované, což zajišťuje snadnou manipulaci a nepodkluzování v dlaních. Vrchní část je opatřena otočnou čepičkou, čímž výrazně usnadňuje šroubování. Upínací mechanismus je utahovací, bity tak zůstanou upnuté dokud neuvolníte čelní matici. Je také možné neutahovat matici zcela napevno, při montážích vyžadujících častou výměnu bitů. Sada obsahuje: 7x bit plochý 1; 1,5; 2; 2,5; 3; 3,5; 4 mm 5x bit křížový PH000; PH00; PH0; PH1; PH2 2x bit křížový PZ0; PZ1 7x bit IMBUS 0,9; 1,5; 2; 2,5; 3; 3,5; 4 mm 9x bit TORX T4; T5; T6; T7; T8; T9; T10; T15; T20 (4home.cz)

Podobné produkty ako Sada bitů Šroubovák 30 ks

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m motiv RATAN 10340249

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m motiv RATAN 10340249
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. Bazén má boční stěny vyrobeny z pružného a pevného 3vrstvého PVC materiálu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit: 6 ks bazénových hadic, 1 ks instalační sady. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: ratan průměr bazénu: 3,05 m průměr hladiny vody: 244 cm výška bazénu: 0,76 m objem vody v bazénu: 4,5 m3 konstrukce: samonosný bazén bazén bez filtrace tvar bazénu: kruh rozměry balení: 36,8 x 26 c 29,8 cm hmotnost: 8,52 Obsah balení: 1 x tampa bazén (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m motiv RATAN 10340249

Marimex Krycí plachta pro bazény Tampa 4,57 m 10421002

Detail

Krycí plachta pro nadzemní bazény Tampa 4,57. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Krycí plachta pro bazény Tampa 4,57 m 10421002

Marimex Bazén Tampa 3,05 × 0,76 m, bez příslušenství (10340273)

Detail

Menší venkovní bazén Tampa od značky Marimex. Trojvrstvá bazénová folie s polyesterovou tkaninou. Maximální objem vody činí 3,9 m3. Síla stěny 0,5 mm a dna 0,25 mm. Nafukovací model se samonosnou konstrukcí. Vybaven vstupy k propojení s pískovou či kartušovou filtrací. Jednoduchá kompletace. Rozměry 3,05 × 0,76 m. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Bazén Tampa 3,05 × 0,76 m, bez příslušenství (10340273)

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3,66m 10421001

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3,66m 10421001
Detail

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3.66m 10421001 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3,66m 10421001

Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m bez filtrace 10340218

Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m bez filtrace 10340218
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Technické údaje: bazénová folie: stěny a dno jsou vyrobeny z pružného a pevného 3vrstvého POLYSTRENGHT PVC materiálu. barva: imituje vzhled ratanu připojení filtrace: k bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky napojení filtrace: jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4") průměr bazénu: 3,66 m průměr hladiny vody: 307 cm výška bazénu: 0,91 m celkový objem vody v bazénu: 7,1 m3 bazén bez filtrace rozměry balení: 50 x 37 x 26 cm hmotnost: 12,45 kg Obsah balení: 1 x bazén Tampa (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m bez filtrace 10340218

Marimex Krycí plachta pro bazény Tampa 3,66 m 10421001

Detail

Krycí plachta pro bazény Tampa 3,66 m brání spadu nečistot do bazénu. Zároveň má v sobě díry pro pohodlný průnik dešťové vody do bazénu, je tak zabráněno poškození plachty vlivem tíhy napršené vody. Plachta se přetahuje přes hranu bazénu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Krycí plachta pro bazény Tampa 3,66 m 10421001

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3,05m 10421004

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3,05m 10421004
Detail

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3.05m 10421004 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 3,05m 10421004

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 4,57m 10421002

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 4,57m 10421002
Detail

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 4.57m 10421002 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plachta pro bazény MARIMEX Tampa/Intex Easy 4,57m 10421002
MARIMEX Instalační sada k bazénům (10303041), ACRA sada - 2 rakety+ košíček + pouzdro (05-GBR12A), BROTHER G320 Sada pálky + košíček (05-G320), marimex schudky k bazenu s, Nerezový košíček k uchycení drůbeže na grilovací jehlu (DE1071), MARIMEX Schůdky k bazénům 0,91m (10950014), MARIMEX Schůdky k bazénům 1,07m (10950010), MARIMEX Schůdky k bazénům 1,25m (10950015), Noční stolek / Telefonní stojan se 2 zásuvkami bílý sada 2 ks (242043), Noční stolek / Telefonní stojan se 2 zásuvkami hnědý / bílý sada 2 ks (242042), ORION Forma silikon košíček Muffiny 12 ks hnědá (151757), ORION Formička silikon košíček Muffiny 6 ks oranžová (151741), ORION Formička silikon košíček Muffiny 12 ks oranžová (151758), MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003), MARIMEX Schůdky k bazénům bezpečnostní 1,25m (10950017), Marimex Stupeň žebříku k trampolínám - černý (8590517967566), MARIMEX Sada startovací SPA OXI (11313127), Noční stolek / Stojan na telefon se 2 zásuvkami šedý / bílý sada 2 ks (242041), Za skleněnou stěnou (9788025734025), Frabar - Nákupní košíček (8008446050063), Orion Forma kov košíček TORTELETTES pr. 5,5 cm 6 ks , Marimex -Kryt k vanám Aquamar 4002 nafukovací (11406200), MARIMEX Sada záplat na bazénovou folii (10966003), Konferenční stolek 2 ks bílý (287662), MARIMEX Pásky testovací 4v1 50 ks (11305032), sada 2 ks svetelny retez bulb, Dřevěná lucerna Obervellach, sada 2 ks, Sada konferenčních stolků Iklin, 2 ks, Sada forem na pečení, 2 ks, Sada konferenčních stolků Bismak, 2 ks