Marimex adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. tampa - plg, bílý (10851040)

Produkt Marimex adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. tampa - plg, bílý (10851040) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Marimex adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. tampa - plg, bílý (10851040) upraviť a produkt hľadať znova.

MARIMEX Adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. Tampa - PLG, bílý (10851040)

MARIMEX Adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. Tampa - PLG, bílý (10851040)
Detail

Příslušenství k bazénu – 5/4 adaptér pro připojení ručních i poloautomatických bazénových vysavačů k bazénům Tampa, k našroubování na průchod stěnou bazénu Potřebujete-li připojit bazénový vysavač k filtraci bazénů Tampa, pak se neobejdete bez adaptéru 5/4. Adaptér MARIMEX našroubujete na průchod stěnou uvnitř bazénu k vývodu k filtraci. Po zapnutí filtrace nastane tah proudu vody a vysavač může začít plnit svoji funkci. Bílý adaptér 5/4 se hodí pro připojení nejen ručních hadicových vysavačů, ale i poloautomatických např. Prostar Vac, Baracuda apod. Klíčové vlastnosti adaptéru 5/4 MARIMEX pro připojení bazénového vysavačeAdaptér pro připojení vysavače k bazénům Tampa Pro připojení ručních i poloautomatických bazénových vysavačůAdaptér 5/4 MARIMEX k našroubování na průchod stěnou bazénuBílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako MARIMEX Adaptér 5/4 pro připojení vysavače k baz. Tampa - PLG, bílý (10851040) , Marimex skimmer závěsný k bazénu tampa (10622003)

Adaptér pre pripojenie vysávača k baz. Tampa / Intex

Adaptér pre pripojenie vysávača k baz. Tampa / Intex
Detail

Adaptér pre pripojenie bazénového vysávača k filtrácii. Adaptér sa naskrutkuje na priechod stenou vnútri bazéna k vývodu k filtrácii. Tento adaptér je vhodný ako pre ručné hadicové vysávače, tak aj pre poloautomatické vysávače napr. Prostar Vac a pod.Po zapnutí filtrácie dochádza k ťahu prúdu vody a vysávač sa stáva funkčným. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Adaptér pre pripojenie vysávača k baz. Tampa / Intex , Adaptér mascom dac-01lt pro připojení sluchátek k tv (tv01z02b)

Pás kotviaci k baz. Tampa oval

Pás kotviaci k baz. Tampa oval
Detail

Náhradný kotviaci pás pre nadzemný bazén Tampa ovál. Je možné ho použiť len pre nadzemné bazény Tampa ovál od spoločnosti Marimex. Kotviaci pás sa umiestňuje medzi podperu a bazénovú stenu. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Pás kotviaci k baz. Tampa oval , Marimex bazén tampa bez příslušenství 4,57 x 1,22m (10340219)

Adaptér na pripojenie vysávača/ skimmeru k baz. Marimex/Intex

Adaptér na pripojenie vysávača/ skimmeru k baz. Marimex/Intex
Detail

Adaptér 5/4 pre pripojenie bazénového vysávača k filtrácii. Adaptér sa naskrutkuje na priechod stenou vo vnútri bazéna k vývodu k filtrácii. Tento adaptér je vhodný ako pre ručné hadicové vysávače, tak aj pre poloautomatické vysávače napr. Prostar Vac, Baracuda a pod. Adaptér je vhodný aj k zapojeniu závesného skimmeru. Po zapnutí filtrácie dochádza k ťahu prúdu vody a vysávač sa stáva funkčným. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Adaptér na pripojenie vysávača/ skimmeru k baz. Marimex/Intex , Marimex bazén tampa bez příslušenství 3,66 x 0,91m (10340041)

Kärcher - adaptér pro připojení

Kärcher - adaptér pro připojení
Detail

S pomocí tohoto příslušenství můžete čerpadlo pomocí vnitřního závitu připojit rychle a bezpečně k přívodu vody. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - adaptér pro připojení , Marimex bazén tampa bez příslušenství 1,83 x 0,51m (10340090)

Kärcher - Adaptér pro připojení prodlužovací hadice

Kärcher - Adaptér pro připojení prodlužovací hadice
Detail

Dvoudílný adaptér pro připojení prodlužovací hadice na tlakovou myčku se sadou příslušenství Quick connect. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Adaptér pro připojení prodlužovací hadice , Marimex bazén tampa s filtrací 3,05 x 0,76m (10340014)

Kärcher - Adaptér pro připojení na zahradní hadici

Kärcher - Adaptér pro připojení na zahradní hadici
Detail

Adaptér k příménu připojení všech kartáčů a mycích hub Kärcher na zahradní hadice systémem rychlospojek. S regulací a zastavením vody přímo na adaptéru. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Adaptér pro připojení na zahradní hadici , Vyplašto - kabel pro připojení k 12v akumulátoru - krokosvorka (11)

Adaptér Mascom DAC-01LT pro připojení sluchátek k TV (TV01z02b)

Adaptér Mascom DAC-01LT pro připojení sluchátek k TV  (TV01z02b)
Detail

Digitální hudební adaptér Z digitálního optického audio S/PDIF nebo digitálního koax. signálu na 2xCINCH analogový stereo audio signál a také na sluchátkový jack 3.5mm stereo výstup, televizní sluchátka nezávislá na TV, kompletní příslušenství Adaptér Mascom DAC-01LT vám umožní připojit k televizi sluchátka prostřednictvím 3,5mm jack konektoru nebo analogového RCA L+R. Jedná se o převodník digitálního koaxiálního nebo Toslink optického signálu na analogový. Disponuje funkcí umožňující nastavit rozdílnou hlasitost pro zvuk ze sluchátek a z televize. Mascom DAC-01LT určitě potěší i kompletním příslušenstvím. Dodáván je v balení s napájecím adaptérem 230/ 5 V a koaxiálním, optickým a napájecím kabelem. Klíčové vlastnosti adaptéru Mascom DAC-01LTAdaptér Mascom DAC-01LT umožní připojit sluchátka prostřednictvím 3,5mm jack konektoru nebo analogového RCA L+RPřevádí digitální koaxiální nebo Toslink optický signál na analogovýMascom DAC-01LT... (alza.cz)

Podobné produkty ako Adaptér Mascom DAC-01LT pro připojení sluchátek k TV (TV01z02b) , Vyplašto - kabel pro připojení k 12v akumulátoru - vidlice (10)

Campingaz Set pro připojení PB láhve 5 - 10 kg

Campingaz Set pro připojení PB láhve 5 - 10 kg
Detail

Campingaz Set pro připojení PB láhve 5- 10 kg - Sada pro připojení spotřebičů (lávové grily, tepelné zářiče, dvouplotýnkové vařiče) k 5 - 10 kg PB lahvi - Sada obsahuje: regulátor - tlakový ventil, hadice (0,8 m), 2 spony (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Campingaz Set pro připojení PB láhve 5 - 10 kg , Marimex bazén tampa včetně filtrace a příslušenství 4,57 x 1,22m (10340023)

MARIMEX Průchod stěnou-košíček k baz.Tampa - sada 2 ks PLG - bílý (10624264)

MARIMEX Průchod stěnou-košíček k baz.Tampa - sada 2 ks  PLG - bílý (10624264)
Detail

Příslušenství k bazénu – průchod určený k nadzemním bazénům bez filtrace, zabraňuje nasátí větších nečistot, snadná montáž na nátrubek ve stěně bazénu, kompatibilní s bazény Tampa a Florida, v balení 2 ks Průchod stěnou - košíček MARIMEX je speciálně určen k nadzemním bazénům, které nedisponují filtrací, jako je Tampa a Florida. Průchod zabraňuje nasátí větších nečistot v podobě vlasů či listů. Jeho použití je velmi snadné. Jednoduše jej nasadíte na černý nátrubek ve stěně bazénu. Součástí balení jsou 2 ks bílých průchodů MARIMEX, které eliminují nasávání nečistot. Klíčové vlastnosti průchodu stěnou MARIMEX k bazénu Tampa a Florida, sada 2 ksPrůchod - košíček určený k nadzemním bazénům bez filtraceVhodný pro bazény Tampa a FloridaZabraňuje nasátí větších nečistot, jako jsou vlasy a listíVelmi snadná montáž na nátrubek ve stěně bazénuBalení obsahuje 2 ks průchodů MARIMEXBarevné provedení: bílé (alza.cz)

Podobné produkty ako MARIMEX Průchod stěnou-košíček k baz.Tampa - sada 2 ks PLG - bílý (10624264) , Marimex bazén tampa bez příslušenství 3,05 x 0,76m - motiv ratan (10340249)

Campingaz Sada pro připojení spotřebičů k 5/10 kg PB lahvi

Campingaz Sada pro připojení spotřebičů k 5/10 kg PB lahvi
Detail

Campingaz Sada pro připojení spotřebičů k 5 kg nebo 10 kg PB lahvi.Příslušenství pro grily, tepelné zářiče, kempinkové vařiče, kamna. Specifikace: Sada obsahuje: 1 ks regulátoru 0,8 m hadice a 2 sponky (patro.cz)

Podobné produkty ako Campingaz Sada pro připojení spotřebičů k 5/10 kg PB lahvi , Marimex bazén tampa bez příslušenství 3,66 x 0,91m - motiv ratan (10340218)

Campingaz Sada pro připojení spotřebičů k 5 kg a 10 kg PB lahvi

Detail

Není lepšího způsobu připojení spotřebičů k PB lahvi než pomocí této sady od značky Campingaz, která obsahuje regulátor, 2 spony a 0,8 m dlouhou hadici. Spotřebiče se připojí k 5 kg a 10 kg lahvi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Campingaz Sada pro připojení spotřebičů k 5 kg a 10 kg PB lahvi , Marimex bazén dětský bez příslušenství tampa 1,83 x 0,51m - motiv želva (10340248)

Sada pro připojení pískové filtrace Intex

Sada pro připojení pískové filtrace Intex
Detail

Sada pro připojení pískové filtrace Intex Pokud jste si zakoupili (nebo chcete zakoupit) bazén bez filtrace a chcete připojit pískovou filtraci Intex budete potřebovat tuto sadu. Všechny bazény bez filtrace nemají v balení žádné průchodky a zároveň mají otvory pro průchodky o průměru 32 mm. Písková filtrace má ale hadice se šroubením o průměru 38 mm (a stejně tak průchodky 38 mm). Pro napojení je tedy třeba mít průchodky 32 mm a zároveň adaptér B pro napojení 38 mm hadice na tyto průchodky. - Pomocí této sady připojíte pískové filtrace Intex a další příslušenství, které má 38 mm (2") hadice se šroubením k menším bazénům s otvory ve stěně bazénu o průměru 32 mm (1.25") - Sada obsahuje set průchodek pro bazény s otvory o průměru 32 mm + 2 x adaptér B - Pasuje na bazény Intex Easy Set, Intex Prism Frame, Bestway Fast Set, Bestway Steel Pro, Bestway Power Steel a další. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Sada pro připojení pískové filtrace Intex , Marimex schudky k bazenu s

Sada pro připojení grilu Napoleon Travel v karavanu

Sada pro připojení grilu Napoleon Travel v karavanu
Detail

Připojovací sada pro grily Napoleon Travel Připravena pro modely Napoleon TQ285, PRO285 a TQ285X (k tomuto modelu je potřeba ještě pořídit sadu pro připojení grilu - 66286)Sada umožní zapojení cestovního grilu Napoleon Travel k plynovému potrubí v karavanechPozor: dle výrobce je tato sada dimenzována pro přípojky od roku 2004, pro starší karavany a přípojky je nutno ověřit, zda bude sada kompatibilníDélka hadice 3 metry (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Sada pro připojení grilu Napoleon Travel v karavanu , Walter bach baz-3918 (7406613759589)

EMOS Příslušenství pro připojení napájení lineárních svítidel ZALAS

EMOS Příslušenství pro připojení napájení lineárních svítidel ZALAS
Detail

Příslušenství je určeno pro zavěšení LED lineárních svítidel. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako EMOS Příslušenství pro připojení napájení lineárních svítidel ZALAS , Marimex - kryt k vanám mspa nafukovací - pro čtvercové vany pro 4 osoby (126x126 cm) (11406079)

Odtlačný ventil pro připojení k 2kg PB bombě Tomegas

Odtlačný ventil pro připojení k 2kg PB bombě Tomegas
Detail

Odtlačný ventil je důležitá součástka potřebná pro připojení plynového grilu k dvoukilové plynové bombě. Kromě samotného odtlačného ventilu budete k připojení potřebovat také připojovací sadu 3 v 1, která je rovněž k objednání na stránkách našeho internetového obchodu. (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Odtlačný ventil pro připojení k 2kg PB bombě Tomegas , Marimex instalační sada k bazénům (10303041)

Kabel pro připojení zdrojových odpuzovačů DERAMAX k 12V akumulátoru

Kabel pro připojení zdrojových odpuzovačů DERAMAX k 12V akumulátoru
Detail

Kabel pro připojení zdrojových odpuzovačů DERAMAX k 12V akumulátoru (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kabel pro připojení zdrojových odpuzovačů DERAMAX k 12V akumulátoru , Marimex schůdky k bazénům 0,91m (10950014)

VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - krokosvorka (11)

VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - krokosvorka (11)
Detail

Napájecí kabel - Napájecí kabel pro připojení k 12V akumulátoru. Tato varianta napájecího kabelu se používá především v případech, kdy není dostupné připojení do zásuvky 230V, takže je plašič napájený pomocí akumulátoru. Tento napájecí kabel není vhodný pro instalaci v automobilu. Klíčové vlastnosti kabelu pro připojení k 12V akumulátoruTyp - krokosvorkaDélka kabelu - 2m (alza.cz)

Podobné produkty ako VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - krokosvorka (11) , Marimex schůdky k bazénům 1,07m (10950010)

EVOLVEO StrongVision kabel pro připojení externího zdroje napájení (8595683202268)

EVOLVEO StrongVision kabel pro připojení externího zdroje napájení (8595683202268)
Detail

Napájecí kabel - EVOLVEO StrongVision kabel pro připojení externího zdroje napájení je označen jako napájecí kabel pro přívod energie do zařízení. (alza.cz)

Podobné produkty ako EVOLVEO StrongVision kabel pro připojení externího zdroje napájení (8595683202268) , Marimex schůdky k bazénům 1,25m (10950015)

VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - vidlice (10)

VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - vidlice (10)
Detail

Napájecí kabel - Napájecí kabel pro připojení k 12V akumulátoru. Tato varianta napájecího kabelu se používá k pevnému připojení plašiče VyplašTo k autobaterii. Klíčové vlastnosti kabelu pro připojení k 12V akumulátoruTyp - vidliceDélka kabelu - 2m (alza.cz)

Podobné produkty ako VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - vidlice (10) , Swissten síťový adaptér pro huawei supercharge bílý (22049800)

Bazén MARIMEX Tampa 3,05x0,76m 10340014

Bazén MARIMEX Tampa 3,05x0,76m 10340014
Detail

Bazén MARIMEX Tampa 3.05x0.76m s filtrací 10340014 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Bazén MARIMEX Tampa 3,05x0,76m 10340014 , Shelly addon modul pro připojení teplotního čidla k shelly 1/pm (shelly-addon)

AKASA kabel FLEXA FP3S, pro připojení 3 PWM ventilátorů, 30cm

AKASA kabel FLEXA FP3S, pro připojení 3 PWM ventilátorů, 30cm
Detail

Akasa FLEXA FP3S Podpora 3 PWM ventilátorů na jeden výstup na základní desce. Černě potažený kabel. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Konektor 1: 4 pin (F), SATA power Konektor 2: 3 x 4 pin PWM Délka: 0,30 m (patro.cz)

Podobné produkty ako AKASA kabel FLEXA FP3S, pro připojení 3 PWM ventilátorů, 30cm , Powx330 - odsávací adaptér k vysavačům (powx330)

Cattara Sada bitů s adaptérem 1/4" 32ks

Cattara Sada bitů s adaptérem 1/4" 32ks
Detail

Profesionální sada bitů pro utahování a uvolnění šroubů. Jednotlivé bity jsou vyrobené z jakostní nerezové oceli. Balení v praktické kazetě s čitelnými prvky jednotlivých součástí zajistí přehlednost při použití. Sada je navíc opatřena adaptérem pro utahovák se stopkou. Technické údaje: materiál: AISI S2 adaptér pro utahovák: 1/4" délky 70 mm adaptér pro nástavce: 1/4" hmotnost: 0,300 lg Obsah balení: 1 x sada bitů s adaptérem 1/4" - 32ks 1 x bit PH1; PH2; PH2; PH3 1 x bit PZ1; PZ2; PZ2; PZ3 1 x bit plochý 3; 4; 5; 6 mm 1 x bit Imbus 3; 4; 5; 6 mm 1 x bit Torx T10; T15; T20; T25; T27; T30; T40 1 x bit Torx s otvorem T10; T15; T20; T25; T27; T30; T40 1 x adaptér pro nástavce 1/4" 1 x adaptér pro utahovák 1/4" (70 mm) (dilego.cz)

Podobné produkty ako Cattara Sada bitů s adaptérem 1/4" 32ks , Marimex schůdky k bazénům bezpečnostní 1,25m (10950017)

Cattara Sada bitů s adaptérem 1/4" 59ks

Cattara Sada bitů s adaptérem 1/4" 59ks
Detail

Profesionální sada bitů pro utahování a uvolnění šroubů. Jednotlivé bity jsou vyrobené z jakostní nerezové oceli. Balení v praktické kazetě s čitelnými prvky jednotlivých součástí zajistí přehlednost při použití. Sada je navíc opatřena adaptérem pro utahovák se stopkou. Technické údaje: materiál: AISI S2 adaptér pro utahovák: 1/4" délky 70 mm hmotnost: 0,475 kg Obsah balení: 1 x sada bitů s adaptérem 1/4" - 59 ks 1 x bit PH PH0; PH1; PH1; PH2; PH2; PH3 1 x bit PZ PZ1; PZ1; PZ2; PZ2; PZ3 1 x bit Torx T10; T15; T20; T25; T30; T40 1 x bit Torx s otvorem T8; T9; T10; T15; T20; T25; T27; T30; T40 1 x bit Imbus 2; 2,5; 3; 4; 5; 6; 8 mm 1 x bit plochý 2; 4; 6,5 mm 1 x bit čtvercový 0; 1; 2; 3 mm 1 x bit 12 hran: 5; 6; 8 1 x bit TORQ 6; 8; 10 1 x bit 3-křídlý: 1; 2; 3; 4 1 x bit nástavec C1; C2; C3 1 x bit SP 4; 6; 8; 10 1 x bit "Y" 1 x adaptér pro utahovák 1/4" (70 mm) (dilego.cz)

Podobné produkty ako Cattara Sada bitů s adaptérem 1/4" 59ks , Marimex stupeň žebříku k trampolínám - černý (8590517967566)

Eaton 1,8m kabel pro připojení externích baterií 240V EBM Tower, EBMCBL240T

Eaton 1,8m kabel pro připojení externích baterií 240V EBM Tower, EBMCBL240T
Detail

Eaton 1,8m kabel pro připojení externích baterií 240V EBM (patro.cz)

Podobné produkty ako Eaton 1,8m kabel pro připojení externích baterií 240V EBM Tower, EBMCBL240T , Marimex -kryt k vanám aquamar 4002 nafukovací (11406200)

Prodlužovací kabel s 1 zásuvkou pro připojení do UPS, 23cm (redukce IEC320 C14 na CEE 7/5), CSN-UPS-23

Prodlužovací kabel s 1 zásuvkou pro připojení do UPS, 23cm (redukce IEC320 C14 na CEE 7/5), CSN-UPS-23
Detail

Redukce pro UPS (IEC320-C14) - FR zásuvka (CEE7/5), 30cm Redukce pro připojení zařízení s běžnou FR zásuvkou CEE7/5 do UPS s konektory IEC320-C14. Běžné zapojení: UPS - redukce - napájecí panel (patro.cz)

Podobné produkty ako Prodlužovací kabel s 1 zásuvkou pro připojení do UPS, 23cm (redukce IEC320 C14 na CEE 7/5), CSN-UPS-23 , Keeeper adaptér na wc hippo - bílý (4052396059229)

Marimex Tampa 1,83 x 0,51 m 10340090

Marimex Tampa 1,83 x 0,51 m 10340090
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země, jedná se o nadzemní bazén.Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,44 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit: 6 ks bazénových hadic, 2 ks průchodu stěnou bazénu a 1 ks instalační sady. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu 1,83 m výška bazénu 0,5 m hloubka vody 0,4 m celkový objem vody: 0,9 m3 konstrukce: samonosný bazén rozměry balení: 36 x 31 x 11 hmotnost: 6,9 kg Obsah balení: bazén Tampa návod záslepky průchodů stěn bazénu rozměry balení: 1. balík 36 x 31 x 11 cm hmotnost: 3.7 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 1,83 x 0,51 m 10340090 , Marimex filtrace písková prostar 4 (10600003)

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016
Detail

Bazén Marimex Tampa je jedním z nejprodávanějších a nejpopulárnějších bazénů v České republice. Svoji oblibu získal nejen výhodnou cenou, ale také velmi snadnou údržbou. Bazén o průměru 3,05 m s výškou 0,76 m zvládne postavit úplně každý. Připravte si pro kruhový bazén Tampa rovný podklad a položte na něj bazénovou podložku. Na ni rozbalte bazén, nafoukněte kruhový límec a máte téměř hotovo. Jakmile začnete do bazénu napouštět vodu, stačí jen pozorovat, jak se sám postaví. Po dosažení požadované úrovně hladiny je bazén připravený na koupačku. Na stěnách bazénu Marimex Tampa najdete připravené otvory pro napojení kartušové nebo pískové filtrace. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Stěny bazénu jsou tvořeny třívrstvou laminovanou folií, která je pro vyšší pevnost vyztužená polyesterovou tkaninou. Silnostěnný materiál nafukovacího prstence (0,27 mm), podlahy (0,25 mm) a stěny (0,44 mm) zajistí dlouhou životnost bazénu. Bazén je nutné po skončení koupací sezóny vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Obsah balení Bazén Tampa Návod Záslepky průchodů stěn bazénu (patro.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016 , Einhell sáčky do vysavače 20 litrů 5 ks k typu duo/inox (2351152)

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit: 6 ks bazénových hadic, 2 ks průchodu stěnou bazénu, 1 ks instalační sady. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu: 3,05 m průměr hladiny vody: 249 cm výška bazénu: 0,76 m hloubka vody: 0,6 m celkový objem vody v bazénu: 4 m3 konstrukce samonosný bazén rozměry balení: 41 x 30 x 39 cm hmotnost 8,25 kg Obsah balení: bazén Tampa návod záslepky průchodů stěn bazénu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340016 , Adaptér k loketní opěrce 56093 kia rio (lam56093)

Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041

Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041
Detail

Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,32 mm, podlahy 0,32 mm a stěny 0,55 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu: 3,66 m průměr hladiny vody: 290 cm výška bazénu: 0,91 m celkový objem vody v bazénu: 7,1 m3 konstrukce: samonosný bazén bazén: bez filtrace tvar bazénu: kruh rozměry balení: 57 x 37 x 25 (v x š x d) hmotnost: 13,25 kg Obsah balení: 1 x bazén Tampa 1 x návod 1 x záslepky průchodů stěn bazénu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m 10340041 , Adaptér k loketní opěrce 56130 renault megane (lam56130)

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. K bazénu je dodávána kartušová filtrace o výkonu 1,25 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). K bazénu můžete také připojit pískovou filtraci. Zlepšíte tím kvalitu a rychlost filtrace. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: modrá průměr bazénu 3,05 m průměr hladiny vody: 249 cm výška bazénu: 0,76 m hloubka vody: 0,6 m celkový objem vody v bazénu: 4 m3 konstrukce: samonosný bazén bazén s kartušovou filtrací výkon filtrace: 1,25 m3/hod. poznámka k filtraci: kartušová + filtrační vložka tvar bazénu: kruh rozměry balení: 41 x 30 x 39 cm hmotnost 11 kg Obsah balení: bazén Tampa návod záslepky průchodů stěn bazénu kartušová filtrace kartušová vložka hadice instalační materiál (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014

Marimex Závěsný skimmer k bazénu Tampa (10622003)

Detail

Závěsný skimmer pro bazény Tampa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Závěsný skimmer k bazénu Tampa (10622003)

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 3,96m 10421014

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 3,96m 10421014
Detail

Plachta krycí MARIMEX TAMPA 3.96 m 10421014 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 3,96m 10421014

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 2,44m 10421012

Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 2,44m 10421012
Detail

Plachta krycí MARIMEX TAMPA 2.44 m 10421012 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Plachta pro bazény MARIMEX Tampa 2,44m 10421012

Marimex Tampa 4,57 x 1,22 m 10340023

Marimex Tampa 4,57 x 1,22 m 10340023
Detail

Bazén Tampa se řadí mezi nejprodávanější a nejoblíbenější bazény v České republice. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Tento konkrétní model poskytne velký koupací prostor. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 30 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,36 mm, podlahy 0,5 mm a stěny 0,58 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. Součástí balení: bazén Tampa, návod, záslepky průchodů stěn bazénu, kartušová filtrace, kartušová vložka, hadice, instalační materiál, krycí plachta, bazénová podložka schůdky. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. K bazénu je dodávána kartušová filtrace o výkonu 2 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). K bazénu můžete také připojit pískovou filtraci. Zlepšíte tím kvalitu a rychlost filtrace. Pro připojení univerzálního závěsného skimmeru či závěsného skimmeru: netřeba dokupovat adaptér, stačí vyměnit průchod stěnou bazénu, který je v balení bazénu za průchodku, která je v balení skimmeru.Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 105,5; Šířka v cm: 51; Délka v cm: 44; Váha brutto v kg: 47,2. Ve skupinovém balení ks: 1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 4,57 x 1,22 m 10340023

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014
Detail

Bazén Tampa se řadí mezi nejprodávanější a nejoblíbenější bazény v České republice. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu. Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. Obsah balení. bazén Tampa, návod, záslepky průchodů stěn bazénu, kartušová filtrace, kartušová vložka, hadice a instalační materiál. Rozměry a typ bazénu Barvamodrá Průměr bazénu3,05 m Průměr hladiny vody249 cm Výška bazénu0,76 m Hloubka vody0,6 m Celkový objem vody v bazénu4 m3 Výkon filtrace1,25 m3/hod K bazénu je dodávána kartušová filtrace o výkonu 1,25 m3/hod., včetně hadic, spojovacího materiálu a průchodek stěnou bazénu. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). K bazénu můžete také připojit pískovou filtraci. Zlepšíte tím kvalitu a rychlost filtrace. Pro připojení univerzálního závěsného skimmeru či závěsného skimmeru: netřeba dokupovat adaptér, stačí vyměnit průchod stěnou bazénu, který je v balení bazénu za průchodku, která je v balení skimmeru. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %.Rozměry 1ks zabaleného zboží - Výška v cm: 38,1; Šířka v cm: 29,85; Délka v cm: 46,04; Váha brutto v kg: 11,1. Ve skupinovém balení ks: 1 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m 10340014

MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003)

MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003)
Detail

Skimmer pro nafukovací bazény MARIMEX TAMPA, závěsný na vrchní díl bazénu Závěsný skimmer snadno pohltí veškeré nečistoty v nadzemních bazénech. Tento závěsný univerzální košík můžeme pokládat jako hrubý předfiltr pro bazénovou filtraci. Skimmer 10622003 určený pro filtrace o průtoku nad 3 m3 / hod pohltí nečistoty v podobě spadaného listí, hmyzu či jehličí. Při jednoduchém sestavení a zavěšení na okraj bazénu musíme vždy dbát na to, aby jeho výška byla souměrně s hladinou vody. Poté se již můžeme těšit z čisté vody. Součástí balení je také hadice k propojení skimmeru a průchodu stěnou. Vhodný pro nadzemní bazény Tampa, ale i pro další série bazénů. Klíčové vlastnosti závěsného skimmeru Marimex 10622003Určeno pro filtrace o průtoku nad 3 m3/hod.Skimmer Marimex 10622003 pohltí nečistoty jako je listí, jehličí či hmyzKošík lze vyjmout a nečistoty vyklepatInstaluje se na okraj bazénuUrčeno pro bazény Tampa i pro další série bazénů... (alza.cz)

Podobné produkty ako MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003)

Electronic-Star Jack konektor na cinch, například pro připojení PC na mix

Electronic-Star Jack konektor na cinch, například pro připojení PC na mix
Detail

Audio kabel s 2x cinch konektorem pro 3,5 mm jack. Ideální pro připojení MP3 přehrávačů, notebooků atd.Dostatečná délka 1,5 metru. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Electronic-Star Jack konektor na cinch, například pro připojení PC na mix

Electronic-Star Jack konektor na cinch, například pro připojení PC na mix

Electronic-Star Jack konektor na cinch, například pro připojení PC na mix
Detail

Audio kabel s 2x cinch konektorem pro 3,5 mm jack. Ideální pro připojení MP3 přehrávačů, notebooků atd.Dostatečná délka 1,5 metru. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Electronic-Star Jack konektor na cinch, například pro připojení PC na mix

YATO Sada bitů s adaptérem 1/4" 32ks (YT-04622)

YATO Sada bitů s adaptérem 1/4" 32ks (YT-04622)
Detail

Sada bitů - plochý, křížový PH, křížový PZ, torx TH, torx TX a imbusový, standardní materiál nerezová ocel, v balení se nachází adaptér, baleny po 32 ks, v plastovém pořadači Vybavte si dílnu pořádným nářadím, které by nemělo chybět žádnému správnému kutilovi. Tato praktická sada YATO obsahuje hned 44 kusů různého nářadí, vhodné jak pro údržbáře, tak i pro běžnou dílnu či domácnost, nebo kamkoliv na cesty. Jsou vyrobeny z velice odolné chrom-vanadové oceli, takže se jen tak neopotřebují.Správná domácí dílna by neměla být bez pořádného nářadí. Praktická profesionální sada bitů s adaptérem YATO pro utahování a uvolnění šroubů je vhodná pro použití v autoservisech, ale najde své uplatnění i u domácích kutilů. Sada bitů YATO je zabalena v praktické a přehledné kazetě s čitelnými pozicemi pro snadnou manipulaci a orientaci. Sada je navíc vybavena 70mm adaptérem pro utahovák se 1/4" stopkou a jednotlivé bity jsou zhotoveny z jakostní nerezové oceli AISI S2. Sada... (alza.cz)

Podobné produkty ako YATO Sada bitů s adaptérem 1/4" 32ks (YT-04622)

Marimex Schůdky k bazénům Tampa v. 1,25 m

Detail

Kovové schůdky s plastovými stupínky k bazénům Tampa, které mají výšku stěny max. 1.22 m. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Schůdky k bazénům Tampa v. 1,25 m

Marimex Schůdky k bazénům Tampa v.1,25 - bezpečnostní

Detail

Bezpečnostní schůdky pro bazény do výšky 1,25 m. Schůdky mají odnímatelná stupátka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Schůdky k bazénům Tampa v.1,25 - bezpečnostní

Marimex solárna plachta pro Tampa 3,66 m 10400073

Detail

Solární plachta pro bazény Tampa 3,66 m. Ohřívá vodu, udržuje její teplotu a částečně chrání proti spadu nečistot. Bublinky působí při slunečním záření jako čočky a tím zvyšují teplotu vody. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex solárna plachta pro Tampa 3,66 m 10400073

Marimex Schůdky k bazénu Tampa 0,91 m (10950014)

Detail

Ideální pro bazény Tampa a bazény s max. výškou stěny 0,91 m. Marimex schůdky jsou kovové s plastovými stupínky. Výrazný bezpečnostní prvek pro váš bazén. Nosnost 100 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Marimex Schůdky k bazénu Tampa 0,91 m (10950014)

Plantronics kabel pro připojení náhlavek do zvukové karty PC (CABLE ASSY) (28959-01              )

Plantronics kabel pro připojení náhlavek do zvukové karty PC (CABLE ASSY) (28959-01              )
Detail

Datový kabel - propojovací, male konektor 2× jack 3,5 mm (TRS), rovné zakončení Datový kabel od renomované značky Plantronics je dělaný pro přenášení datových informací mezi jednotlivými zařízeními. Je zajištěn male konektory Jack 3.5 mm. Hlavní parametry datového kabelu Plantronics kabel pro připojení náhlavek do zvukové karty PC (CABLE ASSY) Rychlost přenosu dat určena datovým rozhraním TRS Datový kabel Plantronics byl opatřen o konektory male Jack 3.5 mm Svými konektory je označován jako propojovací kabel Kabel má rovné zakončení (alza.cz)

Podobné produkty ako Plantronics kabel pro připojení náhlavek do zvukové karty PC (CABLE ASSY) (28959-01              )

Shelly Addon modul pro připojení teplotního čidla k Shelly 1/PM (SHELLY-ADDON)

Shelly Addon modul pro připojení teplotního čidla k Shelly 1/PM (SHELLY-ADDON)
Detail

Detektor Kompatibilní s Shelly 1, Shelly 1PM, DS18B20 Mobilní aplikace je dostupná v češtině, slovenštině, angličtině a jiných jazycích. (alza.cz)

Podobné produkty ako Shelly Addon modul pro připojení teplotního čidla k Shelly 1/PM (SHELLY-ADDON)

Spojka MARIMEX 5/4 (32 mm) 11001006

Spojka MARIMEX 5/4 (32 mm) 11001006
Detail

Spojka MARIMEX 11001006 5/4 (32 mm) (tipa.eu)

Podobné produkty ako Spojka MARIMEX 5/4 (32 mm) 11001006

Spojka MARIMEX 6/4-5/4 (32/38 mm) 11001022

Spojka MARIMEX 6/4-5/4 (32/38 mm) 11001022
Detail

Spojka MARIMEX 11001022 6/4-5/4 (32/38 mm) (tipa.eu)

Podobné produkty ako Spojka MARIMEX 6/4-5/4 (32/38 mm) 11001022

Hoteche Sada bitů s adaptérem 1/4", 32 ks - HT251032 (HT251032)

Hoteche Sada bitů s adaptérem 1/4", 32 ks - HT251032 (HT251032)
Detail

Sada bitů - (alza.cz)

Podobné produkty ako Hoteche Sada bitů s adaptérem 1/4", 32 ks - HT251032 (HT251032)

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m motiv RATAN 10340249

Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m motiv RATAN 10340249
Detail

Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. Bazén má boční stěny vyrobeny z pružného a pevného 3vrstvého PVC materiálu. K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4"). Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit: 6 ks bazénových hadic, 1 ks instalační sady. Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %. Technické údaje: barva: ratan průměr bazénu: 3,05 m průměr hladiny vody: 244 cm výška bazénu: 0,76 m objem vody v bazénu: 4,5 m3 konstrukce: samonosný bazén bazén bez filtrace tvar bazénu: kruh rozměry balení: 36,8 x 26 c 29,8 cm hmotnost: 8,52 Obsah balení: 1 x tampa bazén (dilego.cz)

Podobné produkty ako Marimex Tampa 3,05 x 0,76 m motiv RATAN 10340249
MARIMEX Skimmer závěsný k bazénu Tampa (10622003), Adaptér Mascom DAC-01LT pro připojení sluchátek k TV (TV01z02b), MARIMEX Bazén TAMPA bez příslušenství 4,57 x 1,22m (10340219), MARIMEX Bazén TAMPA bez příslušenství 3,66 x 0,91m (10340041), MARIMEX Bazén TAMPA bez příslušenství 1,83 x 0,51m (10340090), MARIMEX Bazén TAMPA s filtrací 3,05 x 0,76m (10340014), VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - krokosvorka (11), VyplašTo - Kabel pro připojení k 12V akumulátoru - vidlice (10), MARIMEX Bazén TAMPA včetně filtrace a příslušenství 4,57 x 1,22m (10340023), MARIMEX Bazén TAMPA bez příslušenství 3,05 x 0,76m - motiv RATAN (10340249), MARIMEX Bazén TAMPA bez příslušenství 3,66 x 0,91m - motiv RATAN (10340218), MARIMEX Bazén dětský bez příslušenství TAMPA 1,83 x 0,51m - motiv želva (10340248), marimex schudky k bazenu s, WALTER BACH BAZ-3918 (7406613759589), Marimex - Kryt k vanám Mspa nafukovací - pro čtvercové vany pro 4 osoby (126x126 cm) (11406079), MARIMEX Instalační sada k bazénům (10303041), MARIMEX Schůdky k bazénům 0,91m (10950014), MARIMEX Schůdky k bazénům 1,07m (10950010), MARIMEX Schůdky k bazénům 1,25m (10950015), Swissten síťový adaptér pro Huawei Supercharge bílý (22049800), Shelly Addon modul pro připojení teplotního čidla k Shelly 1/PM (SHELLY-ADDON), POWX330 - Odsávací adaptér k vysavačům (POWX330), MARIMEX Schůdky k bazénům bezpečnostní 1,25m (10950017), Marimex Stupeň žebříku k trampolínám - černý (8590517967566), Marimex -Kryt k vanám Aquamar 4002 nafukovací (11406200), KEEEPER Adaptér na WC HIPPO - bílý (4052396059229), MARIMEX Filtrace písková ProStar 4 (10600003), Einhell Sáčky do vysavače 20 litrů 5 ks k typu DUO/INOX (2351152), Adaptér k loketní opěrce 56093 KIA RIO (LAM56093), Adaptér k loketní opěrce 56130 RENAULT MEGANE (LAM56130)