Lego batman 3: poza gotham - pc digital (863275)

Produkt Lego batman 3: poza gotham - pc digital (863275) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lego batman 3: poza gotham - pc digital (863275) upraviť a produkt hľadať znova.

LEGO Batman 3: Poza Gotham - PC DIGITAL (863275)

LEGO Batman 3: Poza Gotham - PC DIGITAL (863275)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a arkády, % LEGO Batman 3: Poza Gotham přináší zábavnou LEGO hru s netopýřím mužem, RPG prvky a množství postav z DC univerza. Spojte se s hrdiny z univerza DC a zabraňte Braniacovi ve zničení země. Braniac použil laternové prsteny a rád by si zmenšenou verzi planety Země přidal do své sbírky. Množství různých postav V průběhu hry LEGO Batman 3: Poza Gotham si můžete odemknout až 150 rozdílných postav s vlastními schopnostmi a charaktery. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman 3: Poza Gotham - PC DIGITAL (863275) , Lego batman 3: beyond gotham - xbox one (5051892183086)

LEGO Batman 3: Beyond Gotham (86040)

LEGO Batman 3: Beyond Gotham (86040)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dětská, Šíkovní tvůrci z TT Games se opět ve spojení s Warner Bros vydávají do světa složeného výhradně z Lego kostiček. Již třetí pokračování se opět točí okolí populárního netopýřího bojovníka, který nejde pro žádnou ránu daleko, ale zároveň má za opaskem i celou řadu šikovných vychytávek. Opět se jedná o graficky vyšperkovanou akci s mnoha zajímavými prvky a neokoukanými nápady. Přídavkem se opět dočkáte velice zdařilých skečů a Šhumorných scének mezi hlavními protagonisty.VypnutoŠíkovní tvůrci z TT Games se opět ve spojení s Warner Bros vydávají do světa složeného výhradně z Lego kostiček. Již třetí pokračování se opět točí okolí populárního netopýřího bojovníka, který nejde pro žádnou ránu daleko, ale zároveň má za opaskem i celou řadu šikovných vychytávek. Opět se jedná o graficky vyšperkovanou akci s mnoha zajímavými prvky a neokoukanými nápady. Přídavkem se opět... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman 3: Beyond Gotham (86040) , Batman - gotham - tričko (gmerchc2012nad)

PS4 hra LEGO Batman 3: Beyond Gotham

PS4 hra LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Detail

LEGO Batman 3: Beyond Gotham Další zábavná verze LEGO příběhů, tentokráte inspirovaná netopícím mužem známým pod jménem Batman. Děj pokračování se odehrává daleko od města Gotham až v dalekém vesmíru. Díky tomu přicházejí nové dovednosti i nástroje, které hru značně obohatí. Proto se nebojte postavit zlému Brainiacovi, který se snaží zmenšit planetu Zemi a přidat ji do své kolekce miniatur. O HŘE Během hraní si budete moci odemknout až 150 různých hrdinů, které fanoušci této série budou znát z DC universa. Rozlehlý vesmír, navíc přinese větší možnosti pro průzkum neznámých míst. Ve hře navštívíte například i Batmanovu jeskyni, nebo vnitřek složitého mechanismu Bat počítače. Proto pokud máte alespoň trochu odvahy postavit se nebezpečnému padouchovi, vrhněte se směle do hraní tohoto vydařeného herního pokračování. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI: Ve hře LEGO Batman 3: Beyond Gotham se můžete těšit na RPG prvky, které umožní neustálý vývoj postav a získávání nového vybavení.Veliké množství hrdinů i darebáků - zahrajte si za více než 150 unikátních postav včetně členů Justice League.Tvůrci přesunuli hru pryč z města Gotham. Zastavili se až ve vesmíru. Nové zasazení tak přinese větší volnost při hraní a více možností prozkoumávání herního světa.Mimo návštěvy vesmíru se také podíváte do Batmanovy jeskyně, věže Justice League a nebo útrob Bat počítače, kde na Vás čeká řada virtuálních výzev. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS4 hra LEGO Batman 3: Beyond Gotham , Lego batman vítejte v gotham city!: aktivity, příběhy, komiks a minifigurka (978-80-264-1521-3)

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4 (5051890322081)

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4 (5051890322081)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, arkády a dětská, - vykonejte epický boj Batmana a jeho přátel superhrdinů s Brainiacem, sbírejte Lanternovy prsteny, použijte tréningové moduly abyste se stali nejsilnějším superhridnou všech dob, hrajte za více než 150 superhrdinů včetně Justice League, prozkoumejte jejich nové schopnosti a zbraně, Šíkovní tvůrci z TT Games se opět ve spojení s Warner Bros vydávají do světa složeného výhradně z Lego kostiček. Již třetí pokračování se opět točí okolí populárního netopýřího bojovníka, který nejde pro žádnou ránu daleko, ale zároveň má za opaskem i celou řadu šikovných vychytávek. Opět se jedná o graficky vyšperkovanou akci s mnoha zajímavými prvky a neokoukanými nápady. Přídavkem se opět dočkáte velice zdařilých skečů a humorných scének mezi hlavními protagonisty. Kostičkový šlágr pro malé i velké Hlavní záporák v podobě šíleného Brainiaca likviduje celé planety pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman 3: Beyond Gotham - PS4 (5051890322081) , Otl batman gotham city kids (dc0984)

Xbox One hra LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Xbox One hra LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Detail

Další zábavná verze LEGO příběhů, tentokráte inspirovaná netopícím mužem známým pod jménem Batman. Děj pokračování se odehrává daleko od města Gotham až v dalekém vesmíru. Díky tomu přicházejí nové dovednosti i nástroje, které hru značně obohatí. Proto se nebojte postavit zlému Brainiacovi, který se snaží zmenšit planetu Zemi a přidat ji do své kolekce miniatur. Během hraní si budete moci odemknout až 150 různých hrdinů, které fanoušci této série budou znát z DC universa. Rozlehlý vesmír, navíc přinese větší možnosti pro průzkum neznámých míst. Ve hře navštívíte například i Batmanovu jeskyni, nebo vnitřek složitého mechanismu Bat počítače. Proto pokud máte alespoň trochu odvahy postavit se nebezpečnému padouchovi, vrhněte se směle do hraní tohoto vydařeného herního pokračování. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI: Ve hře LEGO Batman 3: Beyond Gotham se můžete těšit na RPG prvky, které umožní neustálý vývoj postav a získávání nového vybavení. Veliké množství hrdinů i darebáků - zahrajte si za více než 150 unikátních postav včetně členů Justice League. Tvůrci přesunuli hru pryč z města Gotham. Zastavili se až ve vesmíru. Nové zasazení tak přinese větší volnost při hraní a více možností prozkoumávání herního světa. Mimo návštěvy vesmíru se také podíváte do Batmanovy jeskyně, věže Justice League a nebo útrob Bat počítače, kde na Vás čeká řada virtuálních výzev. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xbox One hra LEGO Batman 3: Beyond Gotham , Lego batman chaos v gotham city aktivity pribehy komiksy 978 80 251 4848 8

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox One (5051892183086)

LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox One (5051892183086)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, arkády a dětská, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, - vykonejte epický boj Batmana a jeho přátel superhrdinů s Brainiacem, sbírejte Lanternovy prsteny, použijte tréningové moduly abyste se stali nejsilnějším superhridnou všech dob, hrajte za více než 150 superhrdinů včetně Justice League, prozkoumejte jejich nové schopnosti a zbraně, Šíkovní tvůrci z TT Games se opět ve spojení s Warner Bros vydávají do světa složeného výhradně z Lego kostiček. Již třetí pokračování se opět točí okolí populárního netopýřího bojovníka, který nejde pro žádnou ránu daleko, ale zároveň má za opaskem i celou řadu šikovných vychytávek. Opět se jedná o graficky vyšperkovanou akci s mnoha zajímavými prvky a neokoukanými nápady. Přídavkem se opět dočkáte velice zdařilých skečů a humorných scének mezi hlavními protagonisty. Kostičkový šlágr pro malé i velké Hlavní záporák... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox One (5051892183086) , Lego dc batman - dvd (w02028)

Hra Warner Bros XBOX One LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Hra Warner Bros XBOX One LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Detail

Další zábavná verze LEGO příběhů, tentokráte inspirovaná netopícím mužem známým pod jménem Batman. Děj pokračování se odehrává daleko od města Gotham až v dalekém vesmíru. Díky tomu přicházejí nové dovednosti i nástroje, které hru značně obohatí. Proto se nebojte postavit zlému Brainiacovi, který se snaží zmenšit planetu Zemi a přidat ji do své kolekce miniatur. Během hraní si budete moci odemknout až 150 různých hrdinů, které fanoušci této série budou znát z DC universa. Rozlehlý vesmír, navíc přinese větší možnosti pro průzkum neznámých míst. Ve hře navštívíte například i Batmanovu jeskyni, nebo vnitřek složitého mechanismu Bat počítače. Proto pokud máte alespoň trochu odvahy postavit se nebezpečnému padouchovi, vrhněte se směle do hraní tohoto vydařeného herního pokračování. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI: Ve hře LEGO Batman 3: Beyond Gotham se můžete těšit na RPG prvky, které umožní neustálý vývoj postav a získávání nového vybavení. Veliké množství hrdinů i darebáků - zahrajte si za více než 150 unikátních postav včetně členů Justice League. Tvůrci přesunuli hru pryč z města Gotham. Zastavili se až ve vesmíru. Nové zasazení tak přinese větší volnost při hraní a více možností prozkoumávání herního světa. Mimo návštěvy vesmíru se také podíváte do Batmanovy jeskyně, věže Justice League a nebo útrob Bat počítače, kde na Vás čeká řada virtuálních výzev. (patro.cz)

Podobné produkty ako Hra Warner Bros XBOX One LEGO Batman 3: Beyond Gotham , Lego batman film - dvd (w02062)

Gotham Knights - PC DIGITAL (2021515)

Gotham Knights - PC DIGITAL (2021515)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Gotham potřebuje své hrdinyTemný rytíř to má za sebou. Zločin však nikdy nespí. Transformujte se v Gotham Knights PC DIGITAL do duchovních nástupců Batmana. Hrajte za ně a postavte se proti zločincům, kteří zaplavují ulice. Změňte se v Gotham Knights PC DIGITAL v bojovníka se zločinemVypravte se do Gothamu. Otevřeného herního světa, který je místem, kde na vás čekají tuny zábavy. Pohybujte se po střechách temné metropole. Vrhejte se z nich do ulic a poznávejte neobjevená městská zákoutí v kůži Robina, Batgirl, Nightwinga, nebo Red Hooda. V partě to jde lípVyčistěte pět městských částí Gothamu sami, nebo si k této náročné práci pozvěte kamaráda. Bojujte společně proti silám zla. Užívejte v Gotham Knights PC DIGITAL... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gotham Knights - PC DIGITAL (2021515) , Elven legacy (pc) digital (195479)

LEGO Batman Vítejte v Gotham City!

LEGO Batman Vítejte v Gotham City!
Detail

Jediná věc, kterou o téhle knížce potřebuješ vědět, je, že je prostě úžasná! Proč? Protože je o mně a a o tom nejlepším místě na světě – Gotham City. Toto město je plné ničemných partiček a záhadných zločinů, které musejí být vyřešeny, a proto potřebuje mou pomoc… a rovněž tu tvou. Tak se ke mně přidej a společně vyřešíme hádanky, přečteme si o dobrodružstvích a zbavíme se jednou provždy všech padouchů. (patro.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman Vítejte v Gotham City! , Batman - gotham pro apple watch 38/40/41 mm (8595702968304)

LEGO Batman Chaos v Gotham City!

LEGO Batman Chaos v Gotham City!
Detail

Vítej v Gotham City… Najdeš tu akci, dobrodružství a někoho, komu se říká Temný rytíř! Rád nosí černou a žlutou a jako jediný může zabránit Jokerovi™, aby převzal vládu nad městem! A jak se jmenuje? To je jasné – přeci Batman™! Přečti si komiks, vyřeš hádanky a pomoz Temnému rytíři zachránit Gotham City, aby neupadlo do super-padoušského chaosu! Exkluzivní minifigurka Batmana v kiltu zdarma! (patro.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman Chaos v Gotham City! , Batman - gotham pro apple watch 42/44/45 mm (8595702968311)

Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521)

Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Gotham potřebuje své hrdinyTemný rytíř to má za sebou. Zločin však nikdy nespí. Transformujte se v Gotham Knights Deluxe Edition PC DIGITAL do duchovních nástupců Batmana. Hrajte za ně a postavte se proti zločincům, kteří zaplavují ulice. Změňte se v Gotham Knights Deluxe Edition PC DIGITAL v bojovníka se zločinemVypravte se do Gothamu. Otevřeného herního světa, který je místem, kde na vás čekají tuny zábavy. Pohybujte se po střechách temné metropole. Vrhejte se z nich do ulic a poznávejte neobjevená městská zákoutí v kůži Robina, Batgirl, Nightwinga, nebo Red Hooda. V partě to jde lípVyčistěte pět městských částí Gothamu sami, nebo si k této náročné práci pozvěte kamaráda. Bojujte společně proti silám zla. Užívejte v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gotham Knights Deluxe Edition - PC DIGITAL (2021521) , Lego batman film - blu-ray (w02063)

LEGO® Batman Vítejte v Gotham City!

LEGO® Batman Vítejte v Gotham City!
Detail

Jediná věc, kterou o téhle knížce potřebuješ vědět, je, že je prostě úžasná! Proč? Protože je o mně a a o tom nejlepším místě na světě – Gotham City. Toto město je plné ničemných partiček a záhadných zločinů, které musejí být vyřešeny, a proto potřebuje mou pomoc… a rovněž tu tvou. Tak se ke mně přidej a společně vyřešíme hádanky, přečteme si o dobrodružstvích a zbavíme se jednou provždy všech padouchů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Batman Vítejte v Gotham City! , Gotham knights - xbox series x|s digital (g3q-01441)

LEGO® Batman Chaos v Gotham City!

LEGO® Batman Chaos v Gotham City!
Detail

Vítej v Gotham City… Najdeš tu akci, dobrodružství a někoho, komu se říká Temný rytíř! Rád nosí černou a žlutou a jako jediný může zabránit Jokerovi™, aby převzal vládu nad městem! A jak se jmenuje? To je jasné – přeci Batman™! Přečti si komiks, vyřeš hádanky a pomoz Temnému rytíři zachránit Gotham City, aby neupadlo do super-padoušského chaosu! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako LEGO® Batman Chaos v Gotham City! , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

LEGO Batman Vítejte v Gotham City!: Aktivity, příběhy, komiks a minifigurka (978-80-264-1521-3)

LEGO Batman Vítejte v Gotham City!: Aktivity, příběhy, komiks a minifigurka (978-80-264-1521-3)
Detail

Kniha - autor neuveden, 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jediná věc, kterou o téhle knížce potřebuješ vědět, je, že je prostě úžasná! Proč? Protože je o mně a a o tom nejlepším místě na světě – Gotham City. Toto město je plné ničemných partiček a záhadných zločinů, které musejí být vyřešeny, a proto potřebuje mou pomoc… a rovněž tu tvou. Tak se ke mně přidej a společně vyřešíme hádanky, přečteme si o dobrodružstvích a zbavíme se jednou provždy všech padouchů. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman Vítejte v Gotham City!: Aktivity, příběhy, komiks a minifigurka (978-80-264-1521-3) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Batman: Arkham VR (PC) DIGITAL (346800)

Batman: Arkham VR (PC) DIGITAL (346800)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a virtuální realita, % Zažijte Gotham City očima Největšího detektiva světa ve zcela novém tajemství Arkhamu nyní z pohledu virtuální reality. Pro hraní je nutné vlastnictví Virtuální reality! Oblékněte se do hábitu Temného rytíře a vyzkoušejte si, jaké je to být v jeho těle. Prozkoumejte Gotham City v kůži nejlepšího detektiva všech dob. Nové tajemství Arkhamu Zažijte nová dobrodružství a zjistěte, co to znamená být Batmanem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham VR (PC) DIGITAL (346800) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Batman: Arkham Knight (PC) DIGITAL (65149)

Batman: Arkham Knight (PC) DIGITAL (65149)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Batman™: Arkham Knight posouvá cenami ověnčenou Arkham trilogii od Rocksteady Studios do jejího epického konce. Batman: Arkham Knight, vyvíjený exkluzivně pro next-gen platformy, představuje unikátně navrženou verzi Batmobilu od Rocksteady. V tomto úžaszném finále se Batman postaví dosud největší hrozbě městu, které se zavázal chránit - Scarecrow se vrátil, aby sjednotil superkriminálníky Gothamu a zničil Batmana jednou pro vždy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight (PC) DIGITAL (65149) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Batman: Arkham Origins - PC DIGITAL (1471279)

Batman: Arkham Origins - PC DIGITAL (1471279)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. Batman se nachází ve svízelné situaci, jelikož na jeho hlavu kdosi vypsal tučnou odměnu, takže hned 8 nejzkušenějších zabijáků usiluje o jeho život. Kromě klasických nepřátel typu Jokera, Killer Croca, či Tučňáka, se tentokrát o slovo přihlásí i další záporáci ze stáje DC - Firefly, či například Deathstroke. Batman má po ruce velice slušný arzenál technických vychytávek. Zasněžené město Gotham kouzlí nádherné scenérie. Úžasný soubojový systém... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Origins - PC DIGITAL (1471279) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Batman: Arkham Knight - PC DIGITAL (1469884)

Batman: Arkham Knight - PC DIGITAL (1469884)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Temný rytíř vstupuje do závěrečné kapitolyBatman: Arkham Knight PC přináší třetí a poslední kapitolu trilogie Rocksteady's Arkham s Batmobiluem a vylepšenými funkcemi jako FreeFlow Combat, stealth nebo navigace. Batmobil v novém designuV Batman: Arkham Knight PC získá Batmobil nejen nový vzhled, ale také nové palubní funkce. Lze jej řídit v celém herním světě a transformovat z vysokorychlostního režimu do vojenské bitvy. Otevřený světBatman: Arkham Knight PC vám umožní prozkoumat celé Gotham City v otevřeném světě, kde se můžete zcela volně pohybovat. Vedlejší miseZaměřte se na jednotlivé padouchy ve vedlejších misích. Užijte si nové funkce jako batarangy, pistole či vystřelovací lano. Batman: Arkham... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight - PC DIGITAL (1469884) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562)

Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Užijte si obrovský světBatman Arkham City GOTY PC obsahuje 5 krát větší svět než jeho herní předchůdce Batman: Arkham Asylum. Samozřejmě se zde setkáte s městskými násilníky, gangstery a šílenými zločinci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebezpeční zločinciTemný rytíř se nebude stačit ohánět. Jsou zde připraveni zloduši Gotham City včetně Catwoman, Jokera, Riddlera, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze a mnoha dalších. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Batman Arkham City GOTY PC obsahuje DLC:Catwoman PackNightwing Bundle PackBalíček Robin Bundle PackPomsta Harley QuinnVýzvový balíček mapBalíček skinů Arkham City Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

LEGO Batman Chaos v Gotham City!: Aktivity, příběhy, komiksy (978-80-251-4848-8)

LEGO Batman Chaos v Gotham City!: Aktivity, příběhy, komiksy (978-80-251-4848-8)
Detail

Kniha - 32 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Vítej v Gotham City… Najdeš tu akci, dobrodružství a někoho, komu se říká Temný rytíř! Rád nosí černou a žlutou a jako jediný může zabránit Jokerovi™, aby převzal vládu nad městem! A jak se jmenuje? To je jasné – přeci Batman™! Přečti si komiks, vyřeš hádanky a pomoz Temnému rytíři zachránit Gotham City, aby neupadlo do super-padoušského chaosu! Exkluzivní minifigurka Batmana v kiltu zdarma! (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Batman Chaos v Gotham City!: Aktivity, příběhy, komiksy (978-80-251-4848-8) , Lego worlds - xbox digital (g3q-00269)

Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440)

Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Season Pass pro Batman: Arkham Knight vám zaručí přísun nového obsahu každý měsíc po dobu 6 měsíců od vydání hry. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight Season Pass (PC) DIGITAL (93440) , Gotham knights: deluxe edition - xbox series x|s digital (g3q-01442)

Batman: Arkham Knight Premium Edition (PC) DIGITAL (93436)

Batman: Arkham Knight Premium Edition  (PC) DIGITAL (93436)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Batman™: Arkham Knight posouvá cenami ověnčenou Arkham trilogii od Rocksteady Studios do jejího epického konce. Batman: Arkham Knight, vyvíjený exkluzivně pro next-gen platformy, představuje unikátně navrženou verzi Batmobilu od Rocksteady. V tomto úžaszném finále se Batman postaví dosud největší hrozbě městu, které se zavázal chránit - Scarecrow se vrátil, aby sjednotil superkriminálníky Gothamu a zničil Batmana jednou pro vždy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight Premium Edition (PC) DIGITAL (93436) , Znovuzrození hrdinů dc: batman 1: já jsem gotham (978-80-7449-612-7)

Lego Hobbit - PC DIGITAL (863281)

Lego Hobbit - PC DIGITAL (863281)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dobrodružná, 68% Spolu s Bilbem Bagginsem, Gandalfem, Thorinem a dalšími společníky se vydejte na pouť a získejte zpět trpasličí království. Projdete si prvními dvěma díly Neočekávaná cesta a Hobit: Šmakova dračí poušť. Bilbo Pytlík spolu s Gandalfem se vydává na trpasličí dobrodružství. Středozem Opusťte Bilbův rodný Kraj a putujte Středozemím do trpasličího království Erebor ležícího v Osamělé hoře.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Hobbit - PC DIGITAL (863281) , Lego batman jsem batman!: deník temného rytíře plný aktivit (978-80-251-4854-9)

LEGO Worlds (PC) DIGITAL (207220)

LEGO Worlds (PC) DIGITAL (207220)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a arkády, Vítejte v ohromném světě, kde hlavní roli představují LEGO kostičky. Vydejte se do neznámých končin a vydolujte potřebné suroviny. Hned poté pak svět můžete začít měnit k obrazu svému. 71% Vydejte se do otevřeného světa, kde si můžete dělat prakticky cokoli z legendárních LEGO kostiček. Využijte svoji představivost a postavte zcela unikátní LEGO světy. Celý svět pak lze šikovně oživit například medvědy nebo draky. Začněte stavět svůj svět Na výstavbu však budete potřebovat jednotlivé kostičky, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Worlds (PC) DIGITAL (207220) , Lego city undercover - xbox digital (g3q-00289)

Batman: Arkham Knight - Harley Quinn (DLC) - PC DIGITAL (424386)

Batman: Arkham Knight - Harley Quinn (DLC) - PC DIGITAL (424386)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Batman: Arkham Knight přináší do hry novou postavu Harley Quinn. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Batman: Arkham Knight. Poprvé si můžete zahrát za psychopatickou postavu Harley Quinn. K dispozici budete mít její unikátní zbraně, schopnosti i doplňky. Jokerův pobočník S postavou Harley Quinn můžete nasekat spoustu neplechy a potrápit celé policejní oddělení. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Knight - Harley Quinn (DLC) - PC DIGITAL (424386) , Lego® dc batman™ 76240 batmobil tumbler (5702017100104)

LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216)

LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 72% Ve hře si již tradičně užijete kombinaci akčních soubojů, prozkoumávání pestrého prostředí, odemykání postav a řešení jednoduchých hádanek. To vše zabalené do značkového humoru. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! LEGO The Incredibles je dalším bonbónkem ze studia Warner Bros. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra je navržena na motivy filmů Úžasňákovi. Setkáte se se všemi vám známými postavami. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra pro celou rodinu Nechte se unést hrou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216) , Batman: return to arkham - xbox digital (g3q-00025)

LEGO City: Undercover (PC) DIGITAL (289188)

LEGO City: Undercover (PC) DIGITAL (289188)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dětská, PC LEGO City: Undercover: pronásleduje Chase McCain, policista v utajení, nebezpečného zločince Rexe Furyho. Ten totiž spustit poslední vlnu zločinu v LEGO City. Staňte se superpolicistou a předveďte kriminálníky LEGO CITY spravedlnosti 80% Převratná LEGO hra, která způsobila další revoluci ve hrách s otevřeným herním světem svým úžasně detailním zpracováním a nepřeberným množstvím herního obsahu. Vypnuto LEGO® CITY ožívá v HD a v jeho otevřeném světě se můžete pohybovat naprosto svobodněVe hře LEGO City Undercover pronásleduje policista v utajení, Chase McCain, nebezpečného padoucha Rexe Furyho. Ten spustil konečnou vlnu zločinu v LEGO City. S Chasem se vydáváte na pátrání do uliček otevřeného města, postaveného z LEGO kostiček. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO City: Undercover (PC) DIGITAL (289188) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

LEGO MARVEL's Avengers (PC) DIGITAL (192353)

LEGO MARVEL's Avengers (PC) DIGITAL (192353)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a arkády, Legendární bojová série je zpět! Zcela poprvé hra Street Fighter běží na technologii Unreal Engine 4, díky čemuž nabídne Street Fighter V ohromující grafické zpracování a bezprecedentní vizuální efekty. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO MARVEL's Avengers (PC) DIGITAL (192353) , Sennheiser pc 3 chat (504195)

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL (1644085)

LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL (1644085)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dětská, Probojujte si cestu kostičkovaným světemVe hře LEGO Marvel's Avengers PC si zahrajete až za 100 postav z oblíbeného univerza vydavatelství Marvel a dáte kostkovaným zloduchům co proto. Zazuříte si i za HulkaZahrajte si za hvězdy z týmu Avengers a společně s nimi prožijte události z filmů The Avengers a Avengers: Age of Ultron. Ve světě z kostek dostane dobrodružství zcela nový nádech. Pro milovníky superhrdinů povinnostLEGO Marvel's Avengers PC je přímo splněným snem nejen pro všechny fanoušky komiksů a jejich hrdinů. V této roztomilé hře dostanete možnost odemknout a zahrát si za hned 100 charakterů, přičemž nechybí Iron Man, Kapitán Amerika, či Thor. Otevřený svět z... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Marvel's Avengers - PC DIGITAL (1644085) , Lego batman film 3d+2d (2 disky) - blu-ray (w02068)

LEGO City Undercover - PC DIGITAL (1469911)

LEGO City Undercover - PC DIGITAL (1469911)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dětská, PC LEGO City: Undercover: pronásleduje Chase McCain, policista v utajení, nebezpečného zločince Rexe Furyho. Ten totiž spustit poslední vlnu zločinu v LEGO City. Staňte se superpolicistou a předveďte kriminálníky LEGO CITY spravedlnosti LEGO CITY ožívá v HD a v jeho otevřeném světě se můžete pohybovat naprosto svobodněVe hře LEGO City Undercover PC pronásleduje policista v utajení, Chase McCain, nebezpečného padoucha Rexe Furyho. Ten spustil konečnou vlnu zločinu v LEGO City. S Chasem se vydáváte na pátrání do uliček otevřeného města, postaveného z LEGO kostiček. Chase má možnost několika excelentních přestrojení. Umí se převléknout za horníka, dělníka, lupiče, hasiče nebo farmáře. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO City Undercover - PC DIGITAL (1469911) , Lego® art 31205 kolekce jim lee – batman™ (5702017153971)

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL (451680)

LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL (451680)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a arkády, 76% Lego hry se za uplynulých šest let příliš nezměnily. To ovšem titulu Lego DC Super Villains vůbec neškodí. Na co se můžete těšit ve hře Lego DC Super Villains?Hrát budete za jednoho ze známých padouchů z Injustice League anebo si můžete vytvořit svého vlastního, zbrusu nového záporákaZábavný příběh se odehrává v Gotham City A Metropolis, zabrousíte ale i do Watchtoweru nebo do Smallvillu Vydejte se na dobrodružstvím s postavami, které dobře znáte. Ve hře potkáte slavné záporáky jako jsou Joker, Harley Quinn, Lex Luthor a další.... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO DC Super-Villains (PC) DIGITAL (451680)

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL (696850)

LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL (696850)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a dobrodružná, 95% Lego Movie 2 Videogame je nové dobrodružství na motivy stejnojmenného filmu z legendární LEGO franšízy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nepřátelští vetřelci zanechali městečko Bricksburg v ruinách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vstupte do fascinujícího kostičkového světa a zažijte neotřelé dobrodružství plné humoru a zábavy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Podivná mimozemská hrozba Nyní je čas, aby se Emmet a Lucy v doprovodu svých hrdinných přátel vydali na cestu mimo... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Movie 2 Videogame (PC) DIGITAL (696850)

LEGO Ninjago Movie Videogame (PC) DIGITAL (367323)

LEGO Ninjago Movie Videogame (PC) DIGITAL (367323)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, adventura a arkády, 67% Lego Ninjago Movie Video Game je opravdu zábavná hra. Zaměřuje se více na akci a boj, než na hádanky a průzkum, a to jí dává zvláštní charakter, díky němu se odlišuje od ostatních her LEGO. Vypnuto Úkolem hráčů bude si probít cestu skrze vlny nepřátel jako oblíbení ninjové Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane a Master Wu. Vypnuto Ochraňte domovský ostrov Ninjago před zlomyslným Lordem Garmadonem a jeho žraločí armádou. Vypnuto Ovládněte umění Ninjů Hráči také mohou využít mocnou sílu Spinjitzu a bránit tak... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Ninjago Movie Videogame (PC) DIGITAL (367323)

LEGO MARVEL's Avengers Deluxe (PC) DIGITAL (192355)

LEGO MARVEL's Avengers Deluxe (PC) DIGITAL (192355)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a arkády, Legendární bojová série je zpět! Zcela poprvé hra Street Fighter běží na technologii Unreal Engine 4, díky čemuž nabídne Street Fighter V ohromující grafické zpracování a bezprecedentní vizuální efekty. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO MARVEL's Avengers Deluxe (PC) DIGITAL (192355)

Lego Piráti z Karibiku (PC) DIGITAL (419757)

Lego Piráti z Karibiku (PC) DIGITAL (419757)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 73 % Vývojáři sáhli po osvědčené formuli a tak vás hra Lego Piráti z Karibiku nemůže zklamat. Obzvlášť, když hrajete kooperativně. Na co se můžete těšit ve hře Lego: Piráti z Karibiku (PC)Věrohodná herní adaptace vás do děje vtáhne stejně snadno, jako samotný filmAnimace postav je překvapivě povedená i přesto, že jsou z kostiček LegoZábavné souboje doplňují hádanky, které budete muset rozklíčovat, abyste se dostali k nejrůznějším pokladůmKooperativní mód: celou hru si projdete ve dvou hráčíchV režimu volné hry si vytvoříte sbírku postav s různými vlastnostmi, které můžete střídat podle situace a snáz se tak dostávat na neprobádaná místa V povedené akční hře ožijí vaše oblíbení hrdinové z filmu Piráti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Piráti z Karibiku (PC) DIGITAL (419757)

LEGO® 2K Drive - PC DIGITAL (2141059)

LEGO® 2K Drive - PC DIGITAL (2141059)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, arkády a dětská, (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® 2K Drive - PC DIGITAL (2141059)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL (357804)

LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL (357804)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, adventura a arkády, 72% Na scénu se vrací oblíbené postavičky a komiksové universum Marvelu. Špičková LEGO hra je zpátky v tom nejlepším možném provedení. Epická akční adventura se dočkala druhého pokračování. Hrdinové jsou zpátky a jejich hodně specifický humor také. Určitě se těšte na mnoho úsměvných okamžiků. Neskutečné grafické zpracování Pokrok po vizuální stránce je ve skvělé souhře s originálním příběhem. Už teď se můžete těšit na Chronopolis, což je open-world oblast s odlišnými lokacemi, ve které se dají najít nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 (PC) DIGITAL (357804)

LEGO MARVEL's Avengers - Sezónní permanentka (PC) DIGITAL (204504)

LEGO MARVEL's Avengers - Sezónní permanentka (PC) DIGITAL (204504)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra Sezónní propustka (Season Pass) přináší více než 40 nových postav, 5 vzrušujících levelů a jako bonus exkluzivní přístup k balíčku The Avenger Explorer Character Pack. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO MARVEL's Avengers - Sezónní permanentka (PC) DIGITAL (204504)

Batman - Gotham City - tričko

Batman - Gotham City - tričko
Detail

Tričko -, krátké rukávy a kulatý výstřih, s motivem DC Comics, bavlna Pak by se vám mohlo zalíbit tričko Difuzed. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman - Gotham City - tričko

Batman - Gotham - tričko (GMERCHc2012nad)

Batman - Gotham - tričko (GMERCHc2012nad)
Detail

Tričko -, krátké rukávy a kulatý výstřih, s motivem Batman, bavlna Potom vás zajisté zaujme tričko Pyramid. (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman - Gotham - tričko (GMERCHc2012nad)

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL (419301)

Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL (419301)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, Více než 120 hratelných postav. Vylepšený editor nabízí spoustu možností úprav postav. Vždy budete mít co dělat Tunu zábavy a pořádnou výzvu nabídne challenge mód nebo předělané úrovně Mos Espa Podrace a Gunship Cavalry, kde se můžete prohánět ve vozidlech ze hry LEGO Star Wars II. Kostičkové Hvězdné VálkyPřipravte se prožít rovnou šest různých Star Wars filmů v herním kostičkovém světě LEGO. Setkáte se s ikonickými postavami této... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Star Wars The Complete Saga (PC) DIGITAL (419301)

LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition (PC) DIGITAL (451678)

LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition (PC) DIGITAL (451678)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 76% Lego hry se za uplynulých šest let příliš nezměnily. To ovšem titulu Lego DC Super Villains vůbec neškodí. Na co se můžete těšit ve hře Lego DC Super VillainsHrát budete za jednoho ze známých padouchů z Injustice League anebo si můžete vytvořit svého vlastního, zbrusu nového záporákaZábavný příběh se odehrává v Gotham City A Metropolis, zabrousíte ale i do Watchtoweru nebo do SmallvilluSpeciální obsah Deluxe EdiceSeason PassEarly-Acess k doplňkovému balíčku DC Super-Villains: TV Series DLC Character PackExkluzivní figurku Lex Luthor Superman Vydejte se za dobrodružstvím s postavami, které dobře znáte. Ve... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO DC Super-Villains Deluxe Edition (PC) DIGITAL (451678)

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL (207203)

Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL (207203)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra 68% LEGO Hobit je skvělá hra, která baví. Zajímavý příběh, atmosféra filmu a velký svět koexistující se starými řešeními hry a známými problémy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Battle Pack DLCVe Středozemi, kde všude číhá nebezpečí jistě oceníte tento bitevní balíček. The Battle Pack obsahuje nejrůznější zbraně a předměty, jako například brnění z Mithrilu. Pro hraní je zapotřebí vlastnit plnou hru LEGO Hobbit. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorAMD nebo Intel Quad Core pracující na 4 * 2600 MHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 480 / ATI Radeon HD 5850DirectX11RAM4 GBHDD10 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP SP3 / Windows Vista / 7 / 8ProcesorAMD Athlon 64 X2 EE 3800+ (2 *... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Hobbit - The Battle Pack DLC (PC) DIGITAL (207203)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PC DIGITAL (1983550)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PC DIGITAL (1983550)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, dětská a party, - Obsahuje všech devět filmů tří základních trilogií, tedy včetně osmé a nadcházející deváté epizody, které se ještě v LEGO herní podobě neobjevily. Rodinné dramaSága rodiny Skywalkerů je konečně tady. Vychutnejte si v rámci LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC Digital všech devět příběhů této legendární rodinky. Poznejte lépe Anakina, Luka i Rey a řadu dalších slavných hrdinů tohoto vesmíru. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC Digital nabízí nepřeberné množství postavHrajte, za koho se vám zlíbí. Během své cesty si otevírejte různé postavičky s odlišnými schopnostmi a procházejte s nimi úrovněmi. Nesedí vám jedi? Nevadí, je tu nájemný lovec či robot otevírající uzavřené místnosti. Nebojte se rychlostiChopte se v LEGO Star... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - PC DIGITAL (1983550)

LEGO Star Wars: The Force Awakens (PC) DIGITAL (204982)

LEGO Star Wars: The Force Awakens (PC) DIGITAL (204982)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, LEGO videoherní série číslo 1 se vrací na Vaše zařízení s dobrodružstvím plným legrace a zábavy. (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: The Force Awakens (PC) DIGITAL (204982)

LEGO® 2K Drive - Awesome Edition - PC DIGITAL (2141071)

LEGO® 2K Drive - Awesome Edition - PC DIGITAL (2141071)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, arkády a dětská, (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® 2K Drive - Awesome Edition - PC DIGITAL (2141071)

Lego Star Wars III: The Clone Wars (PC) DIGITAL (419304)

Lego Star Wars III: The Clone Wars (PC) DIGITAL (419304)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 76 % Celkový záměr bavit pomocí příjemné hratelnosti a milého humoru se i tentokrát daří. Na co se můžete těšit ve hře Lego Star Wars III: The Clone WarsDějově se octnete ve víru událostí mezi druhou a třetí epizodou Hvězdných válekZahrajete si za Jedie, klonové vojáky, droidy – zkrátka za cokoliv čím jste jako fanoušek Star Wars vždycky chtěli býtV bitvách budete kromě regulérních nepřátel čelit i náročným bossůmArzenál postav a jejich schopností je natolik pestrý, že jejich objevováním a zkoušením strávíte velkou porci herního časuHra vás neodmění jen tak pro nic za nic: ve spoustě situací se bez trochy přemýšlení nepohnete dálV kooperativním módu můžete svět Star Wars brázdit ve více hráčích Jako pravý fanoušek Hvězdných... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lego Star Wars III: The Clone Wars (PC) DIGITAL (419304)

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)

LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, arkády a dětská, Już CZAS! Kup Edycję Deluxe teraz, a otrzymasz dostęp do głównej gry oraz przepustki Season Pass. Dołącz do ulubionych superbohaterów oraz superzłoczyńców z różnych epok i rzeczywistości w całkowicie nowej przygodzie – LEGO® Marvel Super Heroes 2! (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Marvel Super Heroes 2 - Deluxe Edition (PC) DIGITAL (366786)

LEGO Movie Videogame: Wild West Pack DLC (PC) DIGITAL (207217)

LEGO Movie Videogame: Wild West Pack DLC (PC) DIGITAL (207217)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Adventura a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra 68% Pokud jste fanouškem filmu, pak vás hra LEGO Movie Videogame rozhodně bude bavit. S DLC jen prohloubíte tento zážitek. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Wild West Pack DLCRozšíření Wild West Pack přináší tyto mimořádné kalhoty - Prospector, Tornado, Jack Rabbit a Hot kalhoty. Každé z těchto kalhot vám budou k něčemu dobré. DLC dále obsahuje nové postavy, jako je Old Ollie, Wild Will, Sudds Backwash a Rootbeer Belle. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10ProcesorIntel Quad Core / AMDGrafikaNVIDIA GeForce GTX 480 / ATI Radeon HD 5850DirectX11RAM4 GBHDD10 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP SP3ProcesorAMD Athlon 64 X2 EE 3800 / Intel Pentium Dual Core E2180 (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Movie Videogame: Wild West Pack DLC (PC) DIGITAL (207217)
LEGO Batman 3: Beyond Gotham - Xbox One (5051892183086), Batman - Gotham - tričko (GMERCHc2012nad), LEGO Batman Vítejte v Gotham City!: Aktivity, příběhy, komiks a minifigurka (978-80-264-1521-3), OTL Batman Gotham City Kids (DC0984), lego batman chaos v gotham city aktivity pribehy komiksy 978 80 251 4848 8, Lego DC Batman - DVD (W02028), Lego Batman Film - DVD (W02062), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Batman - Gotham pro Apple Watch 38/40/41 mm (8595702968304), Batman - Gotham pro Apple Watch 42/44/45 mm (8595702968311), Lego Batman Film - Blu-ray (W02063), Gotham Knights - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01441), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, LEGO Worlds - Xbox Digital (G3Q-00269), Gotham Knights: Deluxe Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01442), Znovuzrození hrdinů DC: Batman 1: Já jsem Gotham (978-80-7449-612-7), LEGO Batman Jsem Batman!: Deník Temného rytíře plný aktivit (978-80-251-4854-9), LEGO City Undercover - Xbox Digital (G3Q-00289), LEGO® DC Batman™ 76240 Batmobil Tumbler (5702017100104), Batman: Return to Arkham - Xbox Digital (G3Q-00025), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Sennheiser PC 3 chat (504195), Lego Batman Film 3D+2D (2 disky) - Blu-ray (W02068), LEGO® Art 31205 Kolekce Jim Lee – Batman™ (5702017153971)