Kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - ø 31 cm 11325

Produkt Kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - ø 31 cm 11325 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - ø 31 cm 11325 upraviť a produkt hľadať znova.

Kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 31 cm 11325

Kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 31 cm 11325
Detail

Kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 31 cm Barva: narůžovělá Materiál: mušle, sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 31 cm 11325 , Zrcadlo bez rámu kulaté 90 cm sklo (283655)

Stolní kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 25*12*41 cm 11327

Stolní kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 25*12*41 cm 11327
Detail

Stolní kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 25*12*41 cm Barva: béžová Materiál: mušle, sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stolní kulaté zrcadlo v rámu z mušliček - Ø 25*12*41 cm 11327 , Zrcadlo bez rámu kulaté 80 cm sklo (283654)

Stolní kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 41*9*51 cm 12342

Stolní kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 41*9*51 cm 12342
Detail

Stolní kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 41*9*51 cm Barva: přírodní, černáMateriál: tráva, sklo, kov (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stolní kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 41*9*51 cm 12342 , Casa chic fournier nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté ø 40 cm

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal
Detail

Porcelánový servírovací talíř s průměrem 31 cm z kolekce Moon značky Rosenthal nabízí jednoduché geometrické tvary, které mu dodávají nadčasový a nezapomenutelný efektní vzhled, vhodný do každého interiéru. Kolekce Moon od značky Rosenthal se vyznačuje bílou barvou a lesklým provedením. Produkty z této kolekce jsou vhodné na každodenní i slavnostní používání. Každý produkt značky Rosenthal je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Všechny výrobky Rosenthal jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu. Výrobky jsou vhodné i do myček na nádobí a mikrovlnek. Vlastnosti: Vhodné do myčky nádobí: ano Vhodné do mikrovlnné trouby: ano (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal , Casa chic fournier nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté ø 80 cm

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal
Detail

Porcelánový servírovací talíř s průměrem 31 cm z kolekce Moon značky Rosenthal nabízí jednoduché geometrické tvary, které mu dodávají nadčasový a nezapomenutelný efektní vzhled, vhodný do každého interiéru. Kolekce Moon od značky Rosenthal se vyznačuje bílou barvou a lesklým provedením. Produkty z této kolekce jsou vhodné na každodenní i slavnostní používání. Každý produkt značky Rosenthal je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Všechny výrobky Rosenthal jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu. Výrobky jsou vhodné i do myček na nádobí a mikrovlnek. Vlastnosti: Vhodné do myčky nádobí: ano Vhodné do mikrovlnné trouby: ano (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal , Casa chic berkeley nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté ø 80 cm design větví

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal
Detail

Porcelánový servírovací talíř s průměrem 31 cm z kolekce Moon značky Rosenthal nabízí jednoduché geometrické tvary, které mu dodávají nadčasový a nezapomenutelný efektní vzhled, vhodný do každého interiéru. Kolekce Moon od značky Rosenthal se vyznačuje bílou barvou a lesklým provedením. Produkty z této kolekce jsou vhodné na každodenní i slavnostní používání. Každý produkt značky Rosenthal je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Všechny výrobky Rosenthal jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu. Výrobky jsou vhodné i do myček na nádobí a mikrovlnek. Vlastnosti: Vhodné do myčky nádobí: ano Vhodné do mikrovlnné trouby: ano (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal , Casa chic cheyne nástěnné zrcadlo s dřevěným rámem kulaté ø 60 cm s mozaikovým vzorem

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL
Detail

Série Equinoxe je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro Vás i Vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze používat v troubě (+300°C), mikrovlnné troubě i mrazáku a umývat v myčce. Série Equinoxe ve stručnosti: design inspirovaný sílou přitažlivosti částečně glazováno z kvalitního tmavého francouzského porcelánu ideální pro každodenní použití, porcelán je robustní vhodný do trouby (+300°C), i do mikrovlnky vhodný do myčky Equinoxe je velmi neobvyklá série porcelánu značky Revol. Equinoxe je též francouzský výraz pro rovnodennost. Slunce a měsíc hrají svou hru se zemí, jejich úžasné síly přitažlivosti provokují příliv a podmiňují zrod ročních období. Moment kdy zima přechází v jaro a léto v podzim, který ohlašuje období sklizně a probouzí kreativitu šéfkuchařů při honu za novou ingrediencí. Zrodí se barva, harmonická, měkká, zářivá, ale vždy jemná. Barva vedoucí ruku šéfkuchaře při cestě k perfektní harmonii prezentace pokrmu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL , Casa chic croxley nástěnné zrcadlo v kovovém rámu obdélníkové 70 x 50 cm

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL
Detail

Série Equinoxe je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro Vás i Vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze používat v troubě (+300°C), mikrovlnné troubě i mrazáku a umývat v myčce. Série Equinoxe ve stručnosti: design inspirovaný sílou přitažlivosti částečně glazováno z kvalitního tmavého francouzského porcelánu ideální pro každodenní použití, porcelán je robustní vhodný do trouby (+300°C), i do mikrovlnky vhodný do myčky Equinoxe je velmi neobvyklá série porcelánu značky Revol. Equinoxe je též francouzský výraz pro rovnodennost. Slunce a měsíc hrají svou hru se zemí, jejich úžasné síly přitažlivosti provokují příliv a podmiňují zrod ročních období. Moment kdy zima přechází v jaro a léto v podzim, který ohlašuje období sklizně a probouzí kreativitu šéfkuchařů při honu za novou ingrediencí. Zrodí se barva, harmonická, měkká, zářivá, ale vždy jemná. Barva vedoucí ruku šéfkuchaře při cestě k perfektní harmonii prezentace pokrmu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL , Casa chic croxley nástěnné zrcadlo v kovovém rámu obdélníkové 90 x 60 cm

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL
Detail

Série Equinoxe je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro Vás i Vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze používat v troubě (+300°C), mikrovlnné troubě i mrazáku a umývat v myčce. Série Equinoxe ve stručnosti: design inspirovaný sílou přitažlivosti částečně glazováno z kvalitního tmavého francouzského porcelánu ideální pro každodenní použití, porcelán je robustní vhodný do trouby (+300°C), i do mikrovlnky vhodný do myčky Equinoxe je velmi neobvyklá série porcelánu značky Revol. Equinoxe je též francouzský výraz pro rovnodennost. Slunce a měsíc hrají svou hru se zemí, jejich úžasné síly přitažlivosti provokují příliv a podmiňují zrod ročních období. Moment kdy zima přechází v jaro a léto v podzim, který ohlašuje období sklizně a probouzí kreativitu šéfkuchařů při honu za novou ingrediencí. Zrodí se barva, harmonická, měkká, zářivá, ale vždy jemná. Barva vedoucí ruku šéfkuchaře při cestě k perfektní harmonii prezentace pokrmu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL , Nástěnné zrcadlo 40 cm teak kulaté (288801)

Nástěnné kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 61*2,5*61 cm 12343

Nástěnné kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 61*2,5*61 cm 12343
Detail

Nástěnné kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 61*2,5*61 cm Barva: přírodníMateriál: tráva, sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Nástěnné kulaté zrcadlo v rámu z přírodní trávy Raffia natural - 61*2,5*61 cm 12343 , Nástěnné zrcadlo 50 cm kulaté sklo (245703)

Sifcon Kulaté zrcadlo EFFECT, 70 cm

Detail

Kulaté zrcadlo Effect od značky Sifcon má zajímavý design evokující slunce. Zrcadlo se díky svému přírodnímu vzhledu hodí do každého interiéru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sifcon Kulaté zrcadlo EFFECT, 70 cm , Nástěnné zrcadlo 40 cm teak kulaté (288805)

Kulaté zrcadlo Curve Look Chrom Ø100 cm

Kulaté zrcadlo Curve Look Chrom Ø100 cm
Detail

KARE DESIGN Kulaté zrcadlo Curve Look - chromové, Ø100cm: Chybí vám doma doplněk, který by opticky zvětšil váš interiér? Pořiďte si kulaté zrcadlo Curve Look Chrom! Nenápadný rám z leštěné oceli neubírá nic z velkorysé plochy zrcadlového skla, ale zároveň dodává zrcadlu ucelený vzhled. Krásné zrcadlo je k dispozici i v jiném rozměru nebo v jiné barvě rámu. Jedinečným způsobem vynikne v moderním i stylovém interiéru. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Curve Look Chrom Ø100 cm , Nástěnné zrcadlo 40 cm kulaté sklo (245702)

Kulaté zrcadlo Curve MO Mosaz Ø60 cm

Kulaté zrcadlo Curve MO Mosaz Ø60 cm
Detail

KARE DESIGN Kulaté zrcadlo Curve - mosazné, Ø60cm: Potřebujete vybavit ložnici, chodbu nebo jiný pokoj zrcadlem v jednoduchém designu? Kulaté zrcadlo Curve Mosaz MO má rám zhotovený z pokovené mosazi, který dokonale doladí zejména moderní interiéry. K dispozici je také v jiném provedení. Jednoduchý rám v mosazné barvě působí nenásilným dojmem a je vhodný do jakékoliv místnosti. Zrcadlo opticky zvětší prostor a dodává interiéru honosný vzhled. Poslouží k praktickým účelům, ale stejně dobře udělá službu i jako nástěnná dekorace. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Curve MO Mosaz Ø60 cm , Dekorativní zrcadlo, kulaté, teak, 80 cm (244561)

Kulaté zrcadlo Doutzen – Ø 115 × 5 cm

Kulaté zrcadlo Doutzen – Ø 115 × 5 cm
Detail

Toto velkorysé kulaté zrcadlo Doutzen je z kolekce holandské značky WOOOD. Doutzen vytváří v interiéru prostorný efekt. Hrana zrcadla je vyrobena z HRP plechu. Ocelová hrana má matnou, zlatou úpravu. Rám zrcadla je lakovaný práškovou barvou, takže je vhodný i do koupelny. Za zrcadlem je kovový háček se dvěma otvory pro zavěšení. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Doutzen – Ø 115 × 5 cm , Nástěnné zrcadlo 60 cm kulaté sklo (245704)

Kulaté zrcadlo View

Kulaté zrcadlo View
Detail

Kulaté nástěnné zrcadlo je navrženo v moderním vzhledu. Řetízek dodává tomuto kusu interiéru elegantní nádech a zlatá mosazná barva vytváří elegantní dojem. Zavěste si toto zrcadlo do ložnice, koupelny nebo předsíně. Tento výrobek je vyráběn ručně, a proto se jednotlivé kusy mohou lišit. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo View , Zrcadlo bez rámu 80 x 60 cm sklo (283646)

Kulaté zrcadlo Rion

Kulaté zrcadlo Rion
Detail

Toto stylové zrcadlo je důkazem, že i jednoduché věci mohou být krásné. Kulaté zrcadlo Rion je z kolekce Exclusive od holandské interiérové značky WOOOD a je vskutku nápadným kouskem. Zavěste Rion na zeď a následujte dnešní trendy, nebo jej umístěte na nástěnnou poličku v kombinaci s vašimi oblíbenými bytovými doplňky. Mangovníkové dřevo je známé svou teplou zlatohnědou barvou, udržitelným růstem a dlouhou životností. Vyznačuje se jasně viditelnou kresbou a barevnými odstíny. Kresba dřeva, nažloutlé odstíny a tmavé čáry a boule dělají každý kus mangovníkového dřeva jedinečným. Je velmi pevná a patří mezi tvrdší dřeva, proto se předmět z mangovníkového dřeva tak snadno nepoškodí. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Rion , Casa chic leeds nástěnné zrcadlo s kulatým rámem z pravého dřeva ø 90 cm

Kulaté zrcadlo se zlatým rámem Stanford Ø90 cm

Kulaté zrcadlo se zlatým rámem Stanford Ø90 cm
Detail

KARE DESIGN Kulaté zrcadlo se zlatým rámem Stanford Ø90cm: Kulaté zrcadlo se zlatým rámem Stanford dokáže opticky zvětšit jakoukoliv místnost. Originální rám v mosazném provedení vynikne v předsíni, dobře ale bude vypadat i v obývacím nebo studentském pokoji. Zrcadlo může také zdobit místo u vaší toaletky. Velké kulaté zrcadlo s neobvyklým rámem může být praktickým pomocníkem, ale také nádhernou nástěnnou dekorací, která dodává klasickému interiéru kouzlo. Ideální místo pro zavěšení je proti oknu - zrcadla otevírají místnosti. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo se zlatým rámem Stanford Ø90 cm , Villa collection kulaté zrcadlo s kovovým rámem black 60 cm (341182)

Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Betsy Ø90 cm

Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Betsy Ø90 cm
Detail

KARE DESIGN Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Betsy Ø90cm: Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Betsy dokáže opticky zvětšit jakoukoliv místnost. Originální černý rám se zlatými doplňky vynikne v předsíni, dobře ale bude vypadat i v obývacím nebo studentském pokoji. Zrcadlo může také zdobit místo u vaší toaletky. Velké kulaté zrcadlo s neobvyklým filigránovým rámem může být praktickým pomocníkem, ale také nádhernou nástěnnou dekorací, která dodává klasickému interiéru kouzlo. Ideální místo pro zavěšení je proti oknu - zrcadla otevírají místnosti. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Betsy Ø90 cm , Obraz na plátně v rámu love, 40 x 50 cm

Burgundy stolička - Ø 31*36 cm 63929

Burgundy stolička - Ø 31*36 cm 63929
Detail

Burgundy stolička - Ø 31*36 cm Barva: burgundyMateriál: dřevo Hmotnost: 1,93 kg Béžová stolička s dřevěnými nohami bude skvělým společníkem vašich domovů. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Burgundy stolička - Ø 31*36 cm 63929 , Obraz na plátně v rámu modern, 40 x 50 cm

Kulaté zrcadlo Organic – stříbrné

Kulaté zrcadlo Organic – stříbrné
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kulaté zrcadlo Organic – stříbrné pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Organic – stříbrné , Obraz na plátně v rámu rainbow, 40 x 50 cm

Kulaté zrcadlo Organic – hnědé

Kulaté zrcadlo Organic – hnědé
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kulaté zrcadlo Organic – hnědé pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Organic – hnědé , Obraz na plátně v rámu dahlia, 50 x 70 cm

Kulaté zrcadlo Organic – šedé

Kulaté zrcadlo Organic – šedé
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kulaté zrcadlo Organic – šedé pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Organic – šedé , Casa chic fournier nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté 58,8 x 58,8 cm

Kulaté zrcadlo Balanced Round – stříbrné

Kulaté zrcadlo Balanced Round – stříbrné
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kulaté zrcadlo Balanced Round – stříbrné pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Balanced Round – stříbrné , Klarstein parthenaise, pánve, sada 3 kusů, ø 12/16/21 cm, litina, kulaté, žíhané

Kulaté zrcadlo Balanced Round – černé

Kulaté zrcadlo Balanced Round – černé
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kulaté zrcadlo Balanced Round – černé pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Balanced Round – černé , Kesper kulaté prkénko z buku, průměr 25 cm (85442)

Kulaté zrcadlo Balanced Round – zlaté

Kulaté zrcadlo Balanced Round – zlaté
Detail

Na podrobném popisu k produktu Kulaté zrcadlo Balanced Round – zlaté pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo Balanced Round – zlaté , Blumfeldt hidalgo, ohniště, zahradní krb,ø 55 cm, 2 v 1 gril, ø 42 cm, ocel

Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus , Obraz na plátně v rámu good morning, 40 x 50 cm

Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus

Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus , Blumfeldt savage 2.0, kulaté ohniště s grilem, ø: 60 cm, stabilní podstavec, prostor na dřevo

Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus

Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus , Blumfeldt catania 2 v 1, ohniště, ø 80 cm, lapač jisker, rošt ø 70 cm, ocel, měď

Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus , Just olej z 31 bylin

Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM šedé Blomus , Království v rámu (978-80-88298-70-0)

Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus

Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM khaki Blomus

Villa Collection Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Black 60 cm (341182)

Villa Collection Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Black 60 cm (341182)
Detail

Zrcadlo - vhodné do ložnice, pokoje, předsíně a šatny, kulaté, v rámu, materiál rámu kov, rozměry 60 × 60 cm Bez zrcadla si nikdo vybavení domácnosti nedokáže představit. Nástěnné zrcadlo Villa Collection přináší charakteristický kulatý tvar a také bude funkční ozdobou, ať už jej umístíte kamkoliv. Výhodou tohoto typu zrcadel je optické zvětšení prostoru i prosvětlení interiéru. Není jen obyčejnou skleněnou tabuli, protože je opatřeno stylovým rámem, jehož materiálem je kov. Zásadní vlastnosti produktu Villa Collection Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Black 60 cm Zrcadlo Villa Collection vám poskytne pomoc při závěrečné úpravě vašeho účesu a oblečení Nástěnné zrcadlo se v každé místnosti stane dominantním prvkem Zvládne opticky prosvětlit interiér Nabízí kulatý tvar Je zasazené do stylového rámu Materiálem použitým k výrobě rámu tohoto zrcadla je kov Zrcadlo Villa Collection nabízí rozměry 60 × 60 cm (vך) (alza.cz)

Podobné produkty ako Villa Collection Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Black 60 cm (341182)

Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm 6LMP407

Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm 6LMP407
Detail

Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm Materiál : kovBarva : hnědo-zlatá antik a černou a krémovou patinou Krásný a zajímavý šedý kovový lustr, který bude ozdobou vašeho domova. Při večerním svícení má velmi příjemný efekt. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm 6LMP407

Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus

Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus
Detail

Velké kulaté zrcadlo RIM bude vévodit jakémukoliv interiéru. Minimalistický tvar se šedivým reflexním povrchem doplňuje ocelový rám v barevném odstínu. Zrcadlo RIM: Vyrobeno z kvalitní ocele Rozměry: průměr 80 cm, šířka 3 cm Upevňovací materiál je součástí balení V nabídce další dva barevné odstíny (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo RIM světle hnědé Blomus

Bílý porcelánový mělký talíř Ruby L - Ø 31*1,6 cm 71733

Bílý porcelánový mělký talíř Ruby L -  Ø 31*1,6 cm 71733
Detail

Bílý porcelánový mělký talíř Ruby L - Ø 31*1,6 cm Barva: bílá přírodníMateriál: porcelán (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílý porcelánový mělký talíř Ruby L - Ø 31*1,6 cm 71733

Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm 3582

Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm 3582
Detail

Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm Materiál: kov Barva: bílá s patinou Originální orientální bílé závěsné světlo na kovovém řetízku úchvatně podtrhne váš interiér. Při večerním svícení se nebudete moci vynadívat na krásy, které vám vytvoří. Lampička je na elektřinu, vypínač je na kabelu. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm 3582

Dřevěná bílá lucerna na nožičkách Magali - Ø 31*52 cm 1752

Dřevěná bílá lucerna na nožičkách Magali - Ø 31*52 cm 1752
Detail

Dřevěná bílá lucerna na nožičkách Magali - Ø 31*52 cm Barva: BíláMateriál: Dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná bílá lucerna na nožičkách Magali - Ø 31*52 cm 1752

Bronzový kovový koš s dřevěnou základnou Eloy – Ø 31*27 cm 6Y3852

Bronzový kovový koš s dřevěnou základnou Eloy – Ø 31*27 cm 6Y3852
Detail

Bronzový kovový koš s dřevěnou základnou Eloy – Ø 31*27 cm Barva: Bronzová / HnědáMateriál: Kov / Dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bronzový kovový koš s dřevěnou základnou Eloy – Ø 31*27 cm 6Y3852

Bílé kovové závěsné světlo/lustr Oriental drop - Ø 31*133 cm 3585

Bílé kovové závěsné světlo/lustr Oriental drop - Ø 31*133 cm 3585
Detail

Bílé kovové závěsné světlo/lustr Oriental drop - Ø 31*133 cm Materiál: kov Barva: bílá se stříbrnou patinou Originální orientální bílé závěsné světlo na kovovém řetízku úchvatně podtrhne váš interiér. Při večerním svícení se nebudete moci vynadívat na krásy, které vám vytvoří. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílé kovové závěsné světlo/lustr Oriental drop - Ø 31*133 cm 3585

Bílá dřevěná lucerna na nožkách Daya S - Ø 31*47,5 cm 1750

Bílá dřevěná lucerna na nožkách Daya S - Ø 31*47,5 cm 1750
Detail

Bílá dřevěná lucerna na nožkách Daya - Ø 31*47,5 cm Barva: bíláMateriál:dřevo, kov Pěkná bílá lucerna na nožičkách se skleněným svícnem uvnitř lucerny. Doma i pod pergolou bude vaším příjemným společníkem. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá dřevěná lucerna na nožkách Daya S - Ø 31*47,5 cm 1750

Sada 2 přírodních tmavých košíků Woven z trávy - Ø 31*27 cm 95926

Sada 2 přírodních tmavých košíků Woven z trávy - Ø 31*27 cm  95926
Detail

Sada 2 přírodních tmavých košíků Woven z trávy - Ø 31*27 cm Barva: tmavá hnědáMateriál: tráva Na nezbytné poklady nebo jako okrasné košíky do koupelny nebo obývacího pokoje. Pro krásnou sadu košíků z trávy najdete využití v každé místnosti. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Sada 2 přírodních tmavých košíků Woven z trávy - Ø 31*27 cm 95926

Zlaté zrcadlo v rámu z andělských křídel - Ø 47*3 cm 62S229

Zlaté zrcadlo v rámu z andělských křídel - Ø 47*3 cm 62S229
Detail

Zlaté zrcadlo v rámu z andělských křídel - Ø 47*3 cm Barva: zlatáMateriál: polyresin / skloHmotnost: 0,888 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zlaté zrcadlo v rámu z andělských křídel - Ø 47*3 cm 62S229

Kulaté zrcadlo v rámu s provazem - Ø 56*3 cm 52S121

Kulaté zrcadlo v rámu s provazem - Ø 56*3 cm 52S121
Detail

Kulaté zrcadlo v rámu s provazem - Ø 56*3 cm Barva: ŠedáMateriál: Sklo/Kov Hmotnost: 2,494 kg Zrcadlo v rámu zavěšené na laně poslouží, když ráno při odchodu zkontrolujete, jak vám to sluší. Kromě toho dokáže opticky zvětšit prostory nebo do nich vnést světlo. Navíc je tak designově povedené, že funguje i jako dekorace a nahradí obrazy. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kulaté zrcadlo v rámu s provazem - Ø 56*3 cm 52S121

Křídová tabule v rámu s andílkem ve stojanu - 31*10*23 cm 64613

Křídová tabule v rámu s andílkem ve stojanu - 31*10*23 cm 64613
Detail

Křídová tabule v rámu s andílkem ve stojanu - 31*10*23 cm Barva: Černá / ZlatáMateriál: KovHmotnost: 0,58 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Křídová tabule v rámu s andílkem ve stojanu - 31*10*23 cm 64613

Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 31*18,5cm GKLKB30

Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 31*18,5cm GKLKB30
Detail

Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 20* Ø 31*18,5cm Barva: béžováMateriál: tkanina: kůže / rám: ocelHmotnost: 0,38 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 31*18,5cm GKLKB30

Jantarový papírový dekorační skládací stromek - Ø 31*26cm 51099004 (51990-04)

Jantarový papírový dekorační skládací stromek - Ø 31*26cm 51099004 (51990-04)
Detail

Jantarový papírový dekorační skládací stromek - Ø 31*26cm Materiál : papírBarva : jantarová (lahome.cz)

Podobné produkty ako Jantarový papírový dekorační skládací stromek - Ø 31*26cm 51099004 (51990-04)

SAPHO PRIDE kulaté zrcadlo v rámu, pr.90cm, stříbrná PD902

SAPHO PRIDE kulaté zrcadlo v rámu, pr.90cm, stříbrná PD902
Detail

PRIDE zrcadlo v dřevěném rámu rozměr zrcadloviny Ø570 mm EAN: 8590913866265 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO PRIDE kulaté zrcadlo v rámu, pr.90cm, stříbrná PD902

SAPHO SUNBEAM kulaté zrcadlo v rámu, pr.90cm, zlatá SB900

SAPHO SUNBEAM kulaté zrcadlo v rámu, pr.90cm, zlatá SB900
Detail

SUNBEAM zrcadlo v dřevěném rámu rozměr zrcadloviny Ø570 mm EAN: 8590913866289 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO SUNBEAM kulaté zrcadlo v rámu, pr.90cm, zlatá SB900
Zrcadlo bez rámu kulaté 90 cm sklo (283655), Zrcadlo bez rámu kulaté 80 cm sklo (283654), Casa Chic Fournier Nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté Ø 40 cm , Casa Chic Fournier Nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté Ø 80 cm , Casa Chic Berkeley Nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté Ø 80 cm Design větví, Casa Chic Cheyne Nástěnné zrcadlo s dřevěným rámem kulaté Ø 60 cm s mozaikovým vzorem, Casa Chic Croxley Nástěnné zrcadlo v kovovém rámu obdélníkové 70 x 50 cm, Casa Chic Croxley Nástěnné zrcadlo v kovovém rámu obdélníkové 90 x 60 cm , Nástěnné zrcadlo 40 cm teak kulaté (288801), Nástěnné zrcadlo 50 cm kulaté sklo (245703), Nástěnné zrcadlo 40 cm teak kulaté (288805), Nástěnné zrcadlo 40 cm kulaté sklo (245702), Dekorativní zrcadlo, kulaté, teak, 80 cm (244561), Nástěnné zrcadlo 60 cm kulaté sklo (245704), Zrcadlo bez rámu 80 x 60 cm sklo (283646), Casa Chic Leeds Nástěnné zrcadlo s kulatým rámem z pravého dřeva Ø 90 cm , Villa Collection Kulaté zrcadlo s kovovým rámem Black 60 cm (341182), Obraz na plátně v rámu Love, 40 x 50 cm, Obraz na plátně v rámu Modern, 40 x 50 cm, Obraz na plátně v rámu Rainbow, 40 x 50 cm, Obraz na plátně v rámu Dahlia, 50 x 70 cm, Casa Chic Fournier Nástěnné zrcadlo s kovovým rámem kulaté 58,8 x 58,8 cm , Klarstein Parthenaise, pánve, sada 3 kusů, Ø 12/16/21 cm, litina, kulaté, žíhané, Kesper Kulaté prkénko z buku, průměr 25 cm (85442), Blumfeldt Hidalgo, ohniště, zahradní krb,Ø 55 cm, 2 v 1 gril, Ø 42 cm, ocel, Obraz na plátně v rámu Good Morning, 40 x 50 cm, Blumfeldt Savage 2.0, kulaté ohniště s grilem, Ø: 60 cm, stabilní podstavec, prostor na dřevo, Blumfeldt Catania 2 v 1, ohniště, Ø 80 cm, lapač jisker, rošt Ø 70 cm, ocel, měď, just olej z 31 bylin, Království v rámu (978-80-88298-70-0)