Burgundy stolička - ø 31*36 cm 63929

Produkt Burgundy stolička - ø 31*36 cm 63929 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Burgundy stolička - ø 31*36 cm 63929 upraviť a produkt hľadať znova.

Burgundy stolička - Ø 31*36 cm 63929

Burgundy stolička - Ø 31*36 cm 63929
Detail

Burgundy stolička - Ø 31*36 cm Barva: burgundyMateriál: dřevo Hmotnost: 1,93 kg Béžová stolička s dřevěnými nohami bude skvělým společníkem vašich domovů. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Burgundy stolička - Ø 31*36 cm 63929

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal
Detail

Porcelánový servírovací talíř s průměrem 31 cm z kolekce Moon značky Rosenthal nabízí jednoduché geometrické tvary, které mu dodávají nadčasový a nezapomenutelný efektní vzhled, vhodný do každého interiéru. Kolekce Moon od značky Rosenthal se vyznačuje bílou barvou a lesklým provedením. Produkty z této kolekce jsou vhodné na každodenní i slavnostní používání. Každý produkt značky Rosenthal je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Všechny výrobky Rosenthal jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu. Výrobky jsou vhodné i do myček na nádobí a mikrovlnek. Vlastnosti: Vhodné do myčky nádobí: ano Vhodné do mikrovlnné trouby: ano (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal
Detail

Porcelánový servírovací talíř s průměrem 31 cm z kolekce Moon značky Rosenthal nabízí jednoduché geometrické tvary, které mu dodávají nadčasový a nezapomenutelný efektní vzhled, vhodný do každého interiéru. Kolekce Moon od značky Rosenthal se vyznačuje bílou barvou a lesklým provedením. Produkty z této kolekce jsou vhodné na každodenní i slavnostní používání. Každý produkt značky Rosenthal je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Všechny výrobky Rosenthal jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu. Výrobky jsou vhodné i do myček na nádobí a mikrovlnek. Vlastnosti: Vhodné do myčky nádobí: ano Vhodné do mikrovlnné trouby: ano (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal , Stolička námořnická modrá 60 × 60 × 36 cm samet (3070667)

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal

Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal
Detail

Porcelánový servírovací talíř s průměrem 31 cm z kolekce Moon značky Rosenthal nabízí jednoduché geometrické tvary, které mu dodávají nadčasový a nezapomenutelný efektní vzhled, vhodný do každého interiéru. Kolekce Moon od značky Rosenthal se vyznačuje bílou barvou a lesklým provedením. Produkty z této kolekce jsou vhodné na každodenní i slavnostní používání. Každý produkt značky Rosenthal je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu. Všechny výrobky Rosenthal jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu. Výrobky jsou vhodné i do myček na nádobí a mikrovlnek. Vlastnosti: Vhodné do myčky nádobí: ano Vhodné do mikrovlnné trouby: ano (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Talíř servírovací Moon bílý O 31 cm Rosenthal , Stolička tmavě zelená 60 × 60 × 36 cm samet (3070666)

Oválný hrnec O 31 cm mořská modř Staub

Oválný hrnec  O 31 cm  mořská modř Staub
Detail

Litinový hrnec je neocenitelným pomocníkem při dušení, pečení, vaření polévek a jídel „z jednoho hrnce“. Nová série La Mer (jak už název naznačuje) čerpá barevnou inspiraci z moře a ozvláštní tak spolehlivě každou tabuli. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a uzavřená cirkulace i malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Smaltovananá litina, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Oválný hrnec O 31 cm mořská modř Staub , Stolička námořnická modrá 60 x 60 x 36 cm samet, 329928 (329928)

Oválný hrnec O 31 cm mořská modř Staub

Oválný hrnec  O 31 cm  mořská modř Staub
Detail

Litinový hrnec je neocenitelným pomocníkem při dušení, pečení, vaření polévek a jídel „z jednoho hrnce“. Nová série La Mer (jak už název naznačuje) čerpá barevnou inspiraci z moře a ozvláštní tak spolehlivě každou tabuli. Smaltovaný vnitřní povrch je matně černý a uzavřená cirkulace i malé výstupky na spodní straně poklice vytvářející ideální podmínky pro pomalé vaření a dušení. Přední šéfkuchaři milují litinové nádobí Staub pro jeho mimořádné vlastnosti: drží dlouho teplo, zvýrazňuje chuť pokrmu a je prakticky nezničitelné. Výstupky na vnitřní straně poklice pro “zvolna se vařící” jídla Snadné vaření, perfektní pro začínající i profesionální kuchaře Smaltovananá litina, odolná proti korozi se stálými barvami, odolná proti odštípnutí, s excelentní tepelnou vodivostí Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Oválný hrnec O 31 cm mořská modř Staub , Leitz wow click & store a4 32 x 31 x 36 cm, purpurová (61080062)

Stojací lampa Tiffany Rouge - Ø 31*186 cm 5LL-6025

Stojací lampa Tiffany Rouge - Ø 31*186 cm 5LL-6025
Detail

Stojací lampa Tiffany Rouge - Ø 31*186 cm Barva: VícebarevnéHmotnost: 7 kgMateriál: opálové sklo / Polyresin (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stojací lampa Tiffany Rouge - Ø 31*186 cm 5LL-6025 , Leitz wow click & store a4 32 x 31 x 36 cm, žlutá (61080016)

Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm 6LMP407

Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm 6LMP407
Detail

Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm Materiál : kovBarva : hnědo-zlatá antik a černou a krémovou patinou Krásný a zajímavý šedý kovový lustr, který bude ozdobou vašeho domova. Při večerním svícení má velmi příjemný efekt. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Hnědo-zlaté kovové stropní světlo - Ø 31*88 cm 6LMP407 , Leitz wow click & store a4 32 x 31 x 36 cm, černá (61080095)

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL
Detail

Série Equinoxe je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro Vás i Vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze používat v troubě (+300°C), mikrovlnné troubě i mrazáku a umývat v myčce. Série Equinoxe ve stručnosti: design inspirovaný sílou přitažlivosti částečně glazováno z kvalitního tmavého francouzského porcelánu ideální pro každodenní použití, porcelán je robustní vhodný do trouby (+300°C), i do mikrovlnky vhodný do myčky Equinoxe je velmi neobvyklá série porcelánu značky Revol. Equinoxe je též francouzský výraz pro rovnodennost. Slunce a měsíc hrají svou hru se zemí, jejich úžasné síly přitažlivosti provokují příliv a podmiňují zrod ročních období. Moment kdy zima přechází v jaro a léto v podzim, který ohlašuje období sklizně a probouzí kreativitu šéfkuchařů při honu za novou ingrediencí. Zrodí se barva, harmonická, měkká, zářivá, ale vždy jemná. Barva vedoucí ruku šéfkuchaře při cestě k perfektní harmonii prezentace pokrmu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL , Leitz wow click & store a4 32 x 31 x 36 cm, růžová (61080023)

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL
Detail

Série Equinoxe je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro Vás i Vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze používat v troubě (+300°C), mikrovlnné troubě i mrazáku a umývat v myčce. Série Equinoxe ve stručnosti: design inspirovaný sílou přitažlivosti částečně glazováno z kvalitního tmavého francouzského porcelánu ideální pro každodenní použití, porcelán je robustní vhodný do trouby (+300°C), i do mikrovlnky vhodný do myčky Equinoxe je velmi neobvyklá série porcelánu značky Revol. Equinoxe je též francouzský výraz pro rovnodennost. Slunce a měsíc hrají svou hru se zemí, jejich úžasné síly přitažlivosti provokují příliv a podmiňují zrod ročních období. Moment kdy zima přechází v jaro a léto v podzim, který ohlašuje období sklizně a probouzí kreativitu šéfkuchařů při honu za novou ingrediencí. Zrodí se barva, harmonická, měkká, zářivá, ale vždy jemná. Barva vedoucí ruku šéfkuchaře při cestě k perfektní harmonii prezentace pokrmu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL , Möve essential 60 × 60 cm burgundy (m_1_0300_8126_761_060060)

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL

Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL
Detail

Série Equinoxe je vyrobena z kvalitního francouzského porcelánu firmy REVOL, který je 100% přírodní, neobsahuje kadmium ani olovo. Je neporézní a neabsorbuje žádné tuky, bakterie ani pachy, a tím zaručuje hygienickou přípravu pokrmů pro Vás i Vaše blízké. Tento porcelán dobře odolává teplotním šokům, lze používat v troubě (+300°C), mikrovlnné troubě i mrazáku a umývat v myčce. Série Equinoxe ve stručnosti: design inspirovaný sílou přitažlivosti částečně glazováno z kvalitního tmavého francouzského porcelánu ideální pro každodenní použití, porcelán je robustní vhodný do trouby (+300°C), i do mikrovlnky vhodný do myčky Equinoxe je velmi neobvyklá série porcelánu značky Revol. Equinoxe je též francouzský výraz pro rovnodennost. Slunce a měsíc hrají svou hru se zemí, jejich úžasné síly přitažlivosti provokují příliv a podmiňují zrod ročních období. Moment kdy zima přechází v jaro a léto v podzim, který ohlašuje období sklizně a probouzí kreativitu šéfkuchařů při honu za novou ingrediencí. Zrodí se barva, harmonická, měkká, zářivá, ale vždy jemná. Barva vedoucí ruku šéfkuchaře při cestě k perfektní harmonii prezentace pokrmu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Talíř na hlavní chod O 31 cm White Cumulus Equinoxe REVOL , Möve superwuschel osuška 80x150 cm burgundy (4013165870384)

Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm 3582

Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm 3582
Detail

Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm Materiál: kov Barva: bílá s patinou Originální orientální bílé závěsné světlo na kovovém řetízku úchvatně podtrhne váš interiér. Při večerním svícení se nebudete moci vynadívat na krásy, které vám vytvoří. Lampička je na elektřinu, vypínač je na kabelu. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílá kovová stolní lampička Oriental drop- Ø 31*60 cm 3582 , Möve superwuschel ručník 30x50 cm burgundy (4013165870315)

Kovový etažér s patinou a odřením - Ø 31*49 cm 6Y2643

Kovový etažér s patinou a odřením - Ø 31*49 cm 6Y2643
Detail

Kovový etažér s patinou a odřením - Ø 31*49 cm Materiál: kovBarva: ostařená bílá s odřením (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kovový etažér s patinou a odřením - Ø 31*49 cm 6Y2643 , Möve superwuschel ručník 60x110 cm burgundy (4013165902986)

2 ks pletených dekorativních tašek Bibiana - Ø 31*22/34 / Ø 29*20/31 cm 6RO0534

2 ks pletených dekorativních tašek Bibiana - Ø 31*22/34 / Ø 29*20/31 cm 6RO0534
Detail

2 ks pletených dekorativních tašek Bibiana - Ø 31*22/34 / Ø 29*20/31 cm Barva: hnědáMateriál: tráva, listyHmotnost: 0,666 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako 2 ks pletených dekorativních tašek Bibiana - Ø 31*22/34 / Ø 29*20/31 cm 6RO0534 , Möve superwuschel ručník 30x30 cm burgundy (4013165879028)

Dřevěná stolička, buk, 31 x 31 cm (š x v)

Dřevěná stolička, buk, 31 x 31 cm (š x v)
Detail

Dřevěná kulatá stolička vám pomůže při každodenních činostech. Stolička z bukového dřeva je povrchově upravená světle hnědou lazurou. Stabilní konstrukce umožňuje bezpečné užívání. Technické údaje: hmotnost: 2,2 kg rozměry: 31 x 31 cm (š x v) materiál: buk povrchová úprava: ano Obsah balení: 1 x dřevěná stolička (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná stolička, buk, 31 x 31 cm (š x v) , Möve superwuschel ručník 50x100 cm burgundy (4013165868473)

Kovová objímka Ø 31 - 32 mm

Kovová objímka Ø 31 - 32 mm
Detail

Pro upevnění pevných a flexibilních trubek z plastu, ocelového pancíře, a vodičů Otvorem s Ø 6 mm, tloušťka materiálu: 1,2 mm. upevňovací příchytka·šroubovací·Průměr kabelového svazku (rozsah) 31 do 32 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kovová objímka Ø 31 - 32 mm , Möve essential 60 × 100 cm burgundy (m_1_0300_8126_761_060100)

Kovová objímka Ø 31 - 32 mm

Kovová objímka Ø 31 - 32 mm
Detail

Pro upevnění pevných a flexibilních trubek z plastu, ocelového pancíře, a vodičů Otvorem s Ø 6 mm, tloušťka materiálu: 1,2 mm. upevňovací příchytka·šroubovací·Průměr kabelového svazku (rozsah) 31 do 32 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kovová objímka Ø 31 - 32 mm , Ratanový květináč hyacinth, 64 x 31 x 31 cm

Nástěnné zrcadlo ve vintage stylu Absolon - 31*36 cm 62S210

Nástěnné zrcadlo ve vintage stylu Absolon - 31*36 cm 62S210
Detail

Nástěnné zrcadlo ve vintage stylu Absolon - 31*36 cm Barva: Bílá / ŠedáMateriál: Polyuretan (PU)Hmotnost: 0,9 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Nástěnné zrcadlo ve vintage stylu Absolon - 31*36 cm 62S210 , Stolička elis, 42 cm, šedá (ha00040)

Stolička béžová 60 × 60 × 36 cm samet

Stolička béžová 60 × 60 × 36 cm samet
Detail

Stolička - čalouněná, materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: samet, rozměry stoličky: 36×60×60 cm (V׊×H), výška sedáku: 36 cm, 1 ks v balení, béžová a hnědá barva Hledáte nenápadné místo k sezení či stylový doplněk do vašeho interiéru? Stolička béžová 60 × 60 × 36 cm samet bude ideálním výběrem. Vejde se vám i do malého prostoru se svými rozměry 60 × 60 cm a výška sedáku je potom 36 cm. Na výrobu konstrukce byl použit materiál, kterým je dřevo. Pokud potřebujete, aby posezení na stoličce bylo pohodlné, bude vás také zajímat materiál sedáku. U tohoto modelu jej tvoří samet. Podobu stoličky SHUMEE rozzáří béžová a hnědá. Díky čalounění získáte originální doplněk do bytu, k tomu nabídne pohodlné posezení. Balení obsahuje jednu stoličku. Základní funkce produktu Stolička béžová 60 × 60 × 36 cm samet Udělejte si radost elegantní stoličkou Připravte se na sezení ve výšce 36 cm Rozměry: 60 × 60 cm Stoličce SHUMEE dominuje béžová a hnědá barva Konstrukci... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička béžová 60 × 60 × 36 cm samet , Stolička elis, 42 cm, bílá (ha00039)

Stolička hnědá 60 × 60 × 36 cm polyester

Stolička hnědá 60 × 60 × 36 cm polyester
Detail

Stolička - čalouněná, materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, rozměry stoličky: 36×60×60 cm (V׊×H), výška sedáku: 36 cm, 1 ks v balení, hnědá barva Chtěli byste si pořídit další místo k sezení nebo hledáte jen nový stylový doplněk do bytu? Stolička hnědá 60 × 60 × 36 cm polyester pro vás bude tou pravou volbou. Lze ji postavit i do malé místnosti, její rozměry dosahují 60 × 60 cm a výšku sedáku očekávejte 36 cm. Na konstrukci se používá dřevo. Abyste byli spokojeni s volbou stoličky, je třeba znát i materiál sedáku. S tímto modelem se pojí polyester. Specifický vzhled stoličky SHUMEE ladí hnědá. Její čalounění přispěje k originálnímu vzhledu vašeho bytu, navíc nabídne pohodlné posezení. V balení se nachází jedna stolička. Zásadní přednosti produktu Stolička hnědá 60 × 60 × 36 cm polyester Udělejte si radost elegantní stoličkou Sedět na ní budete ve výšce 36 cm Rozměry: 60 × 60 cm Stoličce SHUMEE patří hnědá barva Konstrukce se vyrábí z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička hnědá 60 × 60 × 36 cm polyester , Stolička lugan, 45 cm, fialová (ha00797)

Stojací lampa Tiffany - Ø 31*78 cm 1x E27 / Max 60W 5LL-5539

Stojací lampa Tiffany - Ø 31*78 cm 1x E27 / Max 60W 5LL-5539
Detail

Stojací lampa Tiffany - Ø 31*78 cm 1x E27 / Max 60W Materiál : polyresin a lepené sklo Pěkná stojací lampa Tiffany bude skvělou dekorací a doplňkem. Každá lampa je originál a určitě najde své kouzlo a uplatnění i u Vás doma. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stojací lampa Tiffany - Ø 31*78 cm 1x E27 / Max 60W 5LL-5539 , Tescoma nastavitelná forma na dort kulatá delícia ø 16 - ø 30 cm

Sada 2 ks podnosů Doreen - Ø 40*3 / Ø 31*3 cm 64853

Sada 2 ks podnosů Doreen - Ø 40*3 / Ø 31*3 cm 64853
Detail

Sada 2 ks podnosů Doreen - Ø 40*3 / Ø 31*3 cm Barva: hnědá - přírodníMateriál: dřevoHmotnost: 0,333 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Sada 2 ks podnosů Doreen - Ø 40*3 / Ø 31*3 cm 64853 , Tescoma sítko grandchef ø 8 cm

Skleněný servírovací žebrovaný talíř se zlatou linkou Pim - Ø 31*3 cm 6GL3251

Skleněný servírovací žebrovaný talíř se zlatou linkou Pim - Ø 31*3 cm 6GL3251
Detail

Skleněný servírovací žebrovaný talíř se zlatou linkou Pim - Ø 31*3 cm Barva: Transparentní, zlatáMateriál: skloHmotnost: 1,029 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněný servírovací žebrovaný talíř se zlatou linkou Pim - Ø 31*3 cm 6GL3251 , Tescoma pánev titanpower ø 26 cm

Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm polyester

Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm polyester
Detail

Stolička - čalouněná, materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: polyester, rozměry stoličky: 36×60×60 cm (V׊×H), výška sedáku: 36 cm, 1 ks v balení, šedá barva Poohlížíte se po dalším místě k sezení či hledáte nový stylový doplněk do bytu? Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm polyester se vám zajisté bude hodit. Vejde se vám i do malého prostoru se svými rozměry 60 × 60 cm, sedák je potom umístěn ve výšce 36 cm. Na výrobu konstrukce byl použit materiál, kterým je dřevo. Pokud chcete, aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, určitě vás bude zajímat i z jakého materiálu byl sedák vyroben. U tohoto modelu jej tvoří polyester. Specifický vzhled stoličky SHUMEE ladí šedá. Svým čalouněním ještě zvýrazní váš interiér, navíc se na ní bude pohodlně sedět. V balení se nachází jedna stolička. Základní funkce produktu Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm polyester Udělejte si radost zajímavou stoličkou Sedět na ní budete ve výšce 36 cm Rozměry: 60 × 60 cm Stoličce... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm polyester , Tescoma pánev titanpower ø 28 cm

Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm samet

Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm samet
Detail

Stolička - čalouněná, materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: samet, rozměry stoličky: 36×60×60 cm (V׊×H), výška sedáku: 36 cm, 1 ks v balení, šedá barva Hodilo by se vám další místo k sezení? Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm samet bude ideálním výběrem. Vejde se i do malé místnosti, její rozměry činí pouze 60 × 60 cm a co se výšky sedáku týče, ta je 36 cm. Na konstrukci se používá dřevo. Abyste na stoličce rádi seděli, bude pro vás nezbytné znát materiál sedáku. K tomuto modelu patří samet. Specifický vzhled stoličky SHUMEE doplní šedá. Svým čalouněním ještě zvýrazní váš interiér, navíc s pohodlným posedem. Balení disponuje jednou stoličkou. Důležité parametry produktu Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm samet Zakupte si originální stoličku Sedět na ní budete ve výšce 36 cm Rozměry: 60 × 60 cm Stoličce SHUMEE patří šedá barva Konstrukce se vyrábí z materiálu, kterým je dřevo Materiál sedáku představuje samet Stolička má čalounění Balení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička tmavě šedá 60 × 60 × 36 cm samet , Blumfeldt mithras, ohniště, ø 75 cm, lapač jisker, ø 60 cm grilovací rošt, litina, ocel

Černá barová stolička Sergio s ratanovou výpletí - 31*31*62 cm 50469

Černá barová stolička Sergio s ratanovou výpletí - 31*31*62 cm 50469
Detail

Černá barová stolička Sergio s ratanovou výpletí - 31*31*62 cm Barva: černá, hnědáMateriál: kovHmotnost: 4,444 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Černá barová stolička Sergio s ratanovou výpletí - 31*31*62 cm 50469 , Deka 150×200 cm burgundy tantan, 250292 (beliani_250292)

Dřevěná stolička Cedro - 50*31*37 cm 6725584

Dřevěná stolička Cedro - 50*31*37 cm 6725584
Detail

Dřevěná stolička Cedro - 50*31*37 cm Barva: přírodní, hnědáMateriál: dřevoVáha: 7,3kg Krásná dřevěná stolička oživá každý interiér. Využijete ji v hale stejně jako v obýváku nebo pracovně. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná stolička Cedro - 50*31*37 cm 6725584 , Compactor skládací úložný box pro police a knihovny, 31 x 31 x 31 cm, červená

Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry

Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry
Detail

Vyzkoušejte pro pečení netradiční tvary. Hranatá forma na koláč se hodí pro přípravu rozmanitých typů koláčů. Je vyrobena z kvalitní keramiky, která vede rovnoměrně teplo. Forma je proto vhodná i k podávání pokrmů, které udrží po dlouhou dobu teplé. Zaoblený přechod mezi dnem a stěnou je ideální pro servírování beze zbytků. Hranatá koláčová forma: Ručně vyrobeno z kvalitní keramiky Rozměry: délka 36 cm, šířka 15 cm, objem 1,6 l Odolné proti nárazu a poškrábání Vhodné do myčky na nádobí Maximální odolnost proti teplotním šokům (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry , Cattara grilovací obracečka, 31 cm

Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry

Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry
Detail

Vyzkoušejte pro pečení netradiční tvary. Hranatá forma na koláč se hodí pro přípravu rozmanitých typů koláčů. Je vyrobena z kvalitní keramiky, která vede rovnoměrně teplo. Forma je proto vhodná i k podávání pokrmů, které udrží po dlouhou dobu teplé. Zaoblený přechod mezi dnem a stěnou je ideální pro servírování beze zbytků. Hranatá koláčová forma: Ručně vyrobeno z kvalitní keramiky Rozměry: délka 36 cm, šířka 15 cm, objem 1,6 l Odolné proti nárazu a poškrábání Vhodné do myčky na nádobí Maximální odolnost proti teplotním šokům (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry , Blumfeldt hidalgo, ohniště, zahradní krb,ø 55 cm, 2 v 1 gril, ø 42 cm, ocel

Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry

Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry
Detail

Vyzkoušejte pro pečení netradiční tvary. Hranatá forma na koláč se hodí pro přípravu rozmanitých typů koláčů. Je vyrobena z kvalitní keramiky, která vede rovnoměrně teplo. Forma je proto vhodná i k podávání pokrmů, které udrží po dlouhou dobu teplé. Zaoblený přechod mezi dnem a stěnou je ideální pro servírování beze zbytků. Hranatá koláčová forma: Ručně vyrobeno z kvalitní keramiky Rozměry: délka 36 cm, šířka 15 cm, objem 1,6 l Odolné proti nárazu a poškrábání Vhodné do myčky na nádobí Maximální odolnost proti teplotním šokům (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hranatá koláčová forma Burgundy červená 15 × 36 cm Emile Henry , Burgundy pink 18344 d

Vsepropejska Zigi červená mikina pro psa Barva: Červená, Délka zad (cm): 16, Obvod hrudníku: 31 - 36 cm

Vsepropejska Zigi červená mikina pro psa Barva: Červená, Délka zad (cm): 16, Obvod hrudníku: 31 - 36 cm
Detail

Představujeme Zigi Mikinu pro Psa - mikinu, která zajišťuje pohodlí a styl pro vášho mazlíčka ve všech situacích. Tato mikina je navržena s ohledem na volnost pohybu, univerzální vzhled a to, že je vhodná pro psy všech velikostí. Elastický Materiál Zigi Mikina pro Psa je vyrobena z elastického materiálu, který umožňuje vášmu psu volný pohyb. Bez ohledu na velikost psa, tato mikina se přizpůsobí jeho postavě a zajistí pohodlí a volnost pohybu. Materiál je odolný a snadno se udržuje v čistotě, což z něj činí praktickou volbu pro každodenní nošení. Basic Vzhled pro Každou Příležitost Zigi Mikina má univerzální a Basic vzhled, který se hodí do každého prostředí. Bez ohledu na to, jestli jdete na procházku, na návštěvu k přátelům nebo jen relaxujete doma, tato mikina bude vždy skvělou volbou. Je vhodná pro všechny příležitosti a dodá vášmu psu elegantní a střízlivý vzhled. Nechte svého psa vyniknout svým stylem a komfortem. Objednejte si Zigi Mikinu pro Psa ještě dnes a dejte svému mazlíčkovi mikinu, která bude jeho společníkem v každé situaci. (vsepropejska.cz)

Podobné produkty ako Vsepropejska Zigi červená mikina pro psa Barva: Červená, Délka zad (cm): 16, Obvod hrudníku: 31 - 36 cm

Stolička námořnická modrá 60 × 60 × 36 cm samet (3070667)

Stolička námořnická modrá 60 × 60 × 36 cm samet (3070667)
Detail

Podnožka - klasický styl, s polstrováním, materiál borovicové dřevo a samet, rozměry 36 × 60 × 60 cm (V׊×H), hnědá a modrá barva Hlavní přednosti produktu Stolička námořnická modrá 60 × 60 × 36 cm samet Podnožka SHUMEE je vhodná k relaxaci u televize Poskytne nohám úlevu po náročném dni Materiálem pro výrobu podnožky je borovicové dřevo a samet Vyhledávaný vzhled dřeva obstarává dekor borovice Klasický styl podnožky doladí celkový dojem interiéru Díky její velikosti se s ní snadno manipuluje Podnožka se vyrábí s rozměry 60 × 60 × 36 cm Podnožce dominuje hnědá a modrá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička námořnická modrá 60 × 60 × 36 cm samet (3070667)

Stolička tmavě zelená 60 × 60 × 36 cm samet (3070666)

Stolička tmavě zelená 60 × 60 × 36 cm samet (3070666)
Detail

Podnožka - klasický styl, s polstrováním, materiál borovicové dřevo a samet, rozměry 36 × 60 × 60 cm (V׊×H), hnědá a zelená barva Hlavní přednosti produktu Stolička tmavě zelená 60 × 60 × 36 cm samet Podnožka SHUMEE se hodí na relaxaci u televize Díky ní si mohou unavené nohy odpočinout K výrobě podnožky se využívá borovicové dřevo a samet Vyhledávaný vzhled dřeva obstarává dekor borovice Klasický styl podnožky má vliv na celkový design interiéru Její velikost dovoluje snadné přenášení Rozměry podnožky jsou 60 × 60 × 36 cm Podnožce dominuje hnědá a zelená barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička tmavě zelená 60 × 60 × 36 cm samet (3070666)

Stolička Lilehammer bílá, 36 x 36 x 42 cm

Stolička Lilehammer bílá, 36 x 36 x 42 cm
Detail

Jednoduchá minimalistická stolička kombinuje funkčnost a dekoraci a bude skvěle vypadat v každém interiéru. Podsedák na překližkovém sedátku je potažený manšestrovou látkou v off-white barvě. Kovové nohy dodávají této čalouněné stoličce pevnou a stabilní konstrukci. (4home.cz)

Podobné produkty ako Stolička Lilehammer bílá, 36 x 36 x 42 cm

Stolní lampa ve tvaru hvězdy Star - 31*31*36 cm E27/max 1*40W 5LL-9340

Stolní lampa ve tvaru hvězdy Star - 31*31*36 cm E27/max 1*40W 5LL-9340
Detail

Stolní lampa ve tvaru hvězdy Star - 31*31*36 cm E27/max 1*40W Barva: TransparentníMateriál: Kov/skloHmotnost: 1,64 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stolní lampa ve tvaru hvězdy Star - 31*31*36 cm E27/max 1*40W 5LL-9340

Tiffany noha ke stojací lampě - Ø 31*164 cm 3x E27 / Max 60W 5LL-9459

Tiffany noha ke stojací lampě - Ø 31*164 cm 3x E27 / Max 60W 5LL-9459
Detail

Tiffany noha ke stojací lampě - Ø 31*164 cm 3x E27 / Max 60W Materiál : polyresin Pěkná stojací lampa Tiffany bude skvělou dekorací a doplňkem u Vás doma. Jistě oceníte její originalitu. Žárovku rozsvítíte každou zvlášt zatažením za řetízek. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Tiffany noha ke stojací lampě - Ø 31*164 cm 3x E27 / Max 60W 5LL-9459

Stolní lampa Tiffany Happy Green - Ø 31*48 cm E27/max 1*60W 5LL-5207

Stolní lampa Tiffany Happy Green - Ø 31*48 cm E27/max 1*60W 5LL-5207
Detail

Stolní lampa Tiffany Happy Green - Ø 31*48 cm E27/max 1*60W Barva: VícebarevnéMateriál: Polyresin / SkloHmotnost: 2,09 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stolní lampa Tiffany Happy Green - Ø 31*48 cm E27/max 1*60W 5LL-5207

Béžová stolní lampa Tiffany Rio - Ø 31*43 cm E27/max 1*40W 5LL-6189

Béžová stolní lampa Tiffany Rio - Ø 31*43 cm E27/max 1*40W 5LL-6189
Detail

Béžová stolní lampa Tiffany Rio - Ø 31*43 cm E27/max 1*40W Barva: Béžová/ hnědáMateriál: Polyresin / opálové skloHmotnost: 2,7 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Béžová stolní lampa Tiffany Rio - Ø 31*43 cm E27/max 1*40W 5LL-6189

Závěsné žluté světlo Tiffany Bloom - Ø 31*90 cm E14/max 1*40W 5LL-6093

Závěsné žluté světlo Tiffany Bloom - Ø 31*90 cm E14/max 1*40W 5LL-6093
Detail

Závěsné žluté světlo Tiffany Bloom - Ø 31*90 cm E14/max 1*40W Barva: vícebarevná, žluto růžováMateriál: metal / opálové skloHmotnost: 1,3 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Závěsné žluté světlo Tiffany Bloom - Ø 31*90 cm E14/max 1*40W 5LL-6093

Set odkládaích stolků -36*36*52 / 31*31*42 cm 6Y2510

Set odkládaích stolků -36*36*52 / 31*31*42 cm 6Y2510
Detail

Rozměr: 36*36*52 / 31*31*42 cmMateriál: kov, dřevo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Set odkládaích stolků -36*36*52 / 31*31*42 cm 6Y2510

Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, šedá

Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, šedá
Detail

Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, šedá od výrobce OKW v kategorii Příslušenství k přístrojovým knoflíkům za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, šedá

Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, černá

Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, černá
Detail

Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, černá od výrobce OKW v kategorii Příslušenství k přístrojovým knoflíkům za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ukazatel OKW vhodný pro knoflíky Ø 31 mm, černá

Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, šedá

Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, šedá
Detail

Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, šedá od výrobce OKW v kategorii Příslušenství k přístrojovým knoflíkům za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, šedá

Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, zelená

Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, zelená
Detail

Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, zelená od výrobce OKW v kategorii Příslušenství k přístrojovým knoflíkům za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Krytka na kombinovaný knoflík (Ø 31 mm) OKW, zelená

HSS kuželový záhlubník Exact 05525, 90°, Ø 31 mm

HSS kuželový záhlubník Exact 05525, 90°, Ø 31 mm
Detail

K zapuštění a odstranění ostřin. (conrad.cz)

Podobné produkty ako HSS kuželový záhlubník Exact 05525, 90°, Ø 31 mm

2ks Zlatý obal Mavis na květináč s patinou - Ø 41*27 / Ø 31*19 cm 6Y4307

2ks Zlatý obal Mavis na květináč s patinou - Ø 41*27 / Ø 31*19 cm 6Y4307
Detail

2ks Zlatý obal Mavis na květináč s patinou - Ø 41*27 / Ø 31*19 cm Barva: zlatá s patinou, úmyslnými odřeninamiMateriál: metalHmotnost: 2,222 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako 2ks Zlatý obal Mavis na květináč s patinou - Ø 41*27 / Ø 31*19 cm 6Y4307

Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 31*18,5cm GKLKB30

Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 31*18,5cm GKLKB30
Detail

Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 20* Ø 31*18,5cm Barva: béžováMateriál: tkanina: kůže / rám: ocelHmotnost: 0,38 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stínidlo lampy z kravské kůže béžová - Ø 31*18,5cm GKLKB30

Květovaná stolička, taburet - 60*36*43 cm 50261

Květovaná stolička, taburet  - 60*36*43 cm 50261
Detail

Květovaná stolička, taburet - 60*36*43 cmMateriál: dřevo, polstrováníBarva : multicolor Hmotnost: 7,28 kg Krásná polstrovaná stolička, taburet s květy bude krásným doplňkem u Vás doma. Taburet má víko, které se dá otevírat a uvnitř využijete odkládací prostor. (lahome.cz)

Podobné produkty ako Květovaná stolička, taburet - 60*36*43 cm 50261

Stolička tmavě zelená 60 x 60 x 36 cm samet, 329927 (329927)

Stolička tmavě zelená 60 x 60 x 36 cm samet, 329927 (329927)
Detail

Stolička - čalouněná, materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: samet, dekor dřeva: borovice, rozměry stoličky: 36×60×60 cm (V׊×H), 1 ks v balení, zelená barva Potřebujete další místo k sezení nebo jenom chcete oživit svůj interiér? Stolička tmavě zelená 60 x 60 x 36 cm samet, 329927 vám toto nabízí. Lze ji postavit i do malé místnosti, její rozměry dosahují 36 × 60 × 60 cm. Konstrukce se vyrábí z materiálu, jímž je dřevo. Pokud má být posezení na stoličce příjemné, je nutné myslet i na materiál sedáku. V tomto případě se používá samet. Díky čalounění získáte originální doplněk do bytu, navíc nabízí pohodlné posezení. V balení dostanete jednu stoličku. Významné parametry produktu Stolička tmavě zelená 60 x 60 x 36 cm samet, 329927 Zakupte si originální stoličku Výška sedu činí 36 cm Rozměry: 60 × 60 cm Stoličce SHUMEE patří zelená barva Na celkovém vzhledu se podílí dekor dřeva, jenž má podobu jako borovice Na konstrukci se používá materiál, kterým je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička tmavě zelená 60 x 60 x 36 cm samet, 329927 (329927)

Stolička námořnická modrá 60 x 60 x 36 cm samet, 329928 (329928)

Stolička námořnická modrá 60 x 60 x 36 cm samet, 329928 (329928)
Detail

Stolička - čalouněná, materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: samet, dekor dřeva: borovice, rozměry stoličky: 36×60×60 cm (V׊×H), 1 ks v balení, modrá barva Potřebujete další místo k sezení nebo jenom chcete oživit svůj interiér? Stolička námořnická modrá 60 x 60 x 36 cm samet, 329928 se vám zajisté bude hodit. V prostoru bude svými rozměry zabírat místo o velikosti 36 × 60 × 60 cm. Na výrobu konstrukce byl použit materiál, kterým je dřevo. Pokud chcete, aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, bude pro vás důležitý i materiál sedáku. K tomuto modelu patří samet. Díky čalounění se stane originálním doplňkem vašeho bytu, navíc se na ní bude pohodlně sedět. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Zajímavé funkce produktu Stolička námořnická modrá 60 x 60 x 36 cm samet, 329928 Pořiďte si originální stoličku Nabízí výšku sedu 36 cm Rozměry: 60 × 60 cm Stoličce SHUMEE patří modrá barva Celkový vzhled doladí dekor dřeva, který vypadá jako borovice... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolička námořnická modrá 60 x 60 x 36 cm samet, 329928 (329928)
Stolička námořnická modrá 60 × 60 × 36 cm samet (3070667), Stolička tmavě zelená 60 × 60 × 36 cm samet (3070666), Stolička námořnická modrá 60 x 60 x 36 cm samet, 329928 (329928), LEITZ WOW Click & Store A4 32 x 31 x 36 cm, purpurová (61080062), LEITZ WOW Click & Store A4 32 x 31 x 36 cm, žlutá (61080016), LEITZ WOW Click & Store A4 32 x 31 x 36 cm, černá (61080095), LEITZ WOW Click & Store A4 32 x 31 x 36 cm, růžová (61080023), Möve Essential 60 × 60 cm burgundy (M_1_0300_8126_761_060060), Möve SUPERWUSCHEL osuška 80x150 cm burgundy (4013165870384), Möve SUPERWUSCHEL ručník 30x50 cm burgundy (4013165870315), Möve SUPERWUSCHEL ručník 60x110 cm burgundy (4013165902986), Möve SUPERWUSCHEL ručník 30x30 cm burgundy (4013165879028), Möve SUPERWUSCHEL ručník 50x100 cm burgundy (4013165868473), Möve Essential 60 × 100 cm burgundy (M_1_0300_8126_761_060100), Ratanový květináč Hyacinth, 64 x 31 x 31 cm, Stolička Elis, 42 cm, šedá (HA00040), Stolička Elis, 42 cm, bílá (HA00039), Stolička Lugan, 45 cm, fialová (HA00797), TESCOMA nastavitelná forma na dort kulatá DELÍCIA ø 16 - ø 30 cm , TESCOMA sítko GrandCHEF ø 8 cm, TESCOMA pánev TitanPOWER ø 26 cm, TESCOMA pánev TitanPOWER ø 28 cm, Blumfeldt Mithras, ohniště, Ø 75 cm, lapač jisker, Ø 60 cm grilovací rošt, litina, ocel, Deka 150×200 cm Burgundy TANTAN, 250292 (beliani_250292), Compactor Skládací úložný box pro police a knihovny, 31 x 31 x 31 cm, červená, Cattara Grilovací obracečka, 31 cm, Blumfeldt Hidalgo, ohniště, zahradní krb,Ø 55 cm, 2 v 1 gril, Ø 42 cm, ocel, burgundy pink 18344 d