Küchenprofi struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298)

Produkt Küchenprofi struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Küchenprofi struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298) upraviť a produkt hľadať znova.

Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298)

Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na těsto, nerezové, se zásobníkem, 1 typ strouhání, nerezová barva Klasické struhadlo Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm umožňuje snadnou přípravu nastrouhaných surovin. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která odolává proti korozi a snadno se čistí. Praktické struhadlo Küchenprofi vybavené zásobníkem slouží ke snadné přípravě ingrediencí pro vaření. Nastrouhané suroviny propadnou přímo do zásobníku a vás se tak nebude týkat práce s úklidem. Klíčové přednosti struhadla Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm Klasické ruční struhadlo slouží ke snadné přípravě strouhaných surovin Praktické struhadlo se zásobníkem se stane vaším oblíbeným kuchyňským pomocníkem Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298) , Orion struhadlo nerez/ uh na halušky (120752)

KELA Struhadlo na halušky nerez 18/8 KL-19087

KELA Struhadlo na halušky nerez 18/8 KL-19087
Detail

Nerezové struhadlo na halušky s nástavcem na těsto. Díky zarážce drží struhadlo velmi dobře na hrnci. - materiál: nerez 18/10 - rozměry: 11 x 31,5 x 6,5 cm - značka: KELAParametry:Barva:nerezovámateriál:nerez ocel (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako KELA Struhadlo na halušky nerez 18/8 KL-19087 , Orion struhadlo na halušky

Struhadlo nerez/ plast na halušky - ORION

Struhadlo nerez/ plast na halušky - ORION
Detail

Struhadlo na halušky využijete pro rychlou přípravu nejen halušek, ale i játrových knedlíčků a ostatních zavářek do polévek. Stačí těsto přemístit do plastového nástavce. Lehce přejíždíme po struhadle a do vařící vody nám padají hotové, stejnoměrné nočky, které jsou za chvíli uvařené. Rychlá příprava letních večeří i obědů. Struhadlo je opatřeno zarážkou, takže dobře drží na hrnci.Materiál: plast, nerez.Rozměry otvorů - 0,8 cm, délka struhadla - 23 cm. Struhadlo na halušky využijete pro rychlou přípravu nejen halušek, ale i játrových knedlíčků a ostatních zavářek do polévek. Stačí těsto přemístit do plastového nástavce. Lehce přejíždíme po struhadle a do vařící vody nám padají hotové, stejnoměrné nočky, které jsou za chvíli uvařené. Rychlá příprava letních večeří i obědů. Struhadlo je opatřeno zarážkou, takže dobře drží na hrnci.Materiál: plast, nerez.Rozměry otvorů - 0,8 cm, délka struhadla - 23 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo nerez/ plast na halušky - ORION , Westmark struhadlo na halušky knöpfle (61122270)

ORION Struhadlo nerez/ UH na halušky (120752)

ORION Struhadlo nerez/ UH na halušky (120752)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, stříbrná barva Praktické struhadlo ORION Struhadlo nerez/ UH na halušky nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Univerzální struhadlo vám poslouží pro všechny možné suroviny od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Je ideální pro mytí v myčce, nebude tedy třeba zdlouhavé ruční mytí. Vzhledem k bezpečnostnímu úchytu se nemusíte obávat pořezání. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která vyniká odolností proti korozi a snadnou údržbou. Rozhodující přednosti struhadla ORION Struhadlo nerez/ UH na halušky Klasické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Univerzální struhadlo navržené pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Struhadlo s jedním... (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Struhadlo nerez/ UH na halušky (120752) , Tescoma struhadlo na halušky grandchef 428692.00 (428692.00)

Gastro Struhadlo na halušky 34 cm (226605172)

Gastro Struhadlo na halušky 34 cm (226605172)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na halušky, těsto, nerezové a plastové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, bílá a nerezová barva Praktické struhadlo Gastro Struhadlo na halušky 34 cm pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. Za pomoci struhadla Gastro Struhadlo na halušky 34 cm se stane příprava halušek či špeclí hračkou. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Bezpečnostní úchyt má funkci ochrany vůči pořezání. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, k jejímž vlastnostem patří odolnost proti korozi a snadná údržba. Zásadní parametry struhadla Gastro Struhadlo na halušky 34 cm Praktické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Se struhadlem zvládnete připravit halušky, noky nebo špecle Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Bezpečné a pohodlné strouhání s držákem Barva: bílá a nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Struhadlo na halušky 34 cm (226605172) , Westmark struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240)

Kela Struhadlo na halušky

Kela Struhadlo na halušky
Detail

Nerezové struhadlo na halušky s nástavcem na těsto. Díky zarážce drží struhadlo velmi dobře na hrnci. (4home.cz)

Podobné produkty ako Kela Struhadlo na halušky , Orion síto na halušky nerez+stěrka uh (124463)

Struhadlo na halušky 32 cm Red Culinaria, BANQUET

Struhadlo na halušky 32 cm Red Culinaria, BANQUET
Detail

kvalitní materiál Struhadlo na halušky Red Culinaria z kolekce Banquet. Díky plastovému jezdci na těsto snadno a rychle připravíte tuto oblíbenou pochoutku. Struhadlo je vyrobeno z kvalitního nerezu v kombinaci s plastem v efektní červené barvě. Materiál: nerez, plast Rozměry: šířka 10, 5 cm, délka 32 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo na halušky 32 cm Red Culinaria, BANQUET , Orion struhadlo nerez 4 hrany

Weis Struhadlo na halušky Profi 54 cm (226689250)

Weis Struhadlo na halušky Profi 54 cm (226689250)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na těsto, nerezové a plastové, se zásobníkem, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, bílá a nerezová barva Klasické struhadlo Weis Struhadlo na halušky Profi 54 cm umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Bezpečnostní úchyt má na starost ochranu vašich prstů. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, k jejímž vlastnostem patří odolnost proti korozi a snadná údržba. Praktické struhadlo Weis vybavené zásobníkem nabízí snadnou přípravu ingrediencí k vaření. Díky zásobníku nebudou nastrouhané suroviny dělat nepořádek po lince a vy se tak nemusíte zdržovat prací s úklidem. Klíčové parametry struhadla Weis Struhadlo na halušky Profi 54 cm Praktické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Struhadlo opatřené zásobníkem vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření Struhadlo s jedním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weis Struhadlo na halušky Profi 54 cm (226689250) , Struhadlo 4 stranne nerez uh

Tescoma struhadlo na halušky GrandCHEF

Tescoma struhadlo na halušky GrandCHEF
Detail

Struhadlo vynikající pro přípravu domácích halušek.   V čem struhadlo na halušky GrandCHEF vyniká?   Se struhadlem GrandCHEF nastrouháte snadno a rychle halušky přímo do hrnce s vařící vodou. Struhadlo je opatřeno čepelí z nerezavějící oceli a zásobníkem na těsto.   Jaké má struhadlo na halušky GrandCHEF další výhody?   kuchyňské nářadí GrandCHEF vyniká špičkovým provedením a vysokou odolností   přináší vynikající poměr „prodejní cena/užitná hodnota“.   Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel. Údržba: vhodné do myčky. Záruka: 3 roky.  (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma struhadlo na halušky GrandCHEF , Orion cedník na halušky, pr. 18 cm

Tescoma Struhadlo na halušky GrandCHEF

Tescoma Struhadlo na halušky GrandCHEF
Detail

Se struhadlem GrandCHEF nastrouháte snadno a rychle halušky přímo do hrnce s vařící vodou. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky nádobí.Průměr otvorů 1 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Struhadlo na halušky GrandCHEF , Orion struhadlo nerez 4 hrany teta

Tescoma Struhadlo na halušky GrandCHEF

Detail

Struhadlo vynikající pro přípravu domácích halušek. Struhadlo je opatřeno čepelí z nerezavějící oceli a zásobníkem na těsto s pěchovadlem pro bezpečné použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Struhadlo na halušky GrandCHEF , Orion struhadlo nerez/guma 4 hrany

Westmark Struhadlo na halušky Knöpfle (61122270)

Westmark Struhadlo na halušky Knöpfle (61122270)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na halušky, nerezové a plastové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, bílá barva Praktické struhadlo Westmark Struhadlo na halušky Knöpfle sloužící k přípravě strouhaných surovin se stane vašim oblíbeným pomocníkem v kuchyni. S pomocí struhadla Westmark Struhadlo na halušky Knöpfle se stane příprava halušek či špeclí hračkou. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Samozřejmostí je, že jej lze dát umýt do myčky, vyhnete se tak zdlouhavému ručnímu mytí. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která se vyznačuje odolností proti korozi a snadnou údržbou. Zásadní parametry struhadla Westmark Struhadlo na halušky Knöpfle Klasické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Se struhadlem zvládnete připravit halušky, noky nebo špecle Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Možnost mytí v myčce Barva: bílá Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Struhadlo na halušky Knöpfle (61122270) , Orion kráječ/struhadlo uh/nerez super

Kela KL-19087 Struhadlo na halušky

Detail

Nerezové struhadlo na halušky značky KELA s nástavcem na těsto. Struhadlo díky zarážce perfektně drží na hrnci. Struhadlo je z nerezu 18/8. Připravte si doma oblíbenou pochoutku mnoha lidí! (mall.cz)

Podobné produkty ako Kela KL-19087 Struhadlo na halušky , Orion struhadlo nerez ploché jemné na sýr s rukojetí

TESCOMA Struhadlo na halušky GrandCHEF 428692.00 (428692.00)

TESCOMA Struhadlo na halušky GrandCHEF 428692.00 (428692.00)
Detail

Struhadlo vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky, 3 roky záruka Tescoma GrandChef 428692.00 je struhadlo na halušky, které zaručí velmi snadnou práci a rychlou přípravu Vašeho pokrmu! Struhadlo disponuje zásobníkem na těsto, díky němuž můžete strouhat halušky přímo nad hrncem s vařící vodou pro okamžitou přípravu. Je vyrobeno z nerezové oceli prvotřídní kvality s vysokou odolností. Hodí se též do myčky a vztahuje se na něj záruka na 3 roky. Klíčové vlastnosti Tescoma Struhadlo GrandCHEF 428692.00Struhadlo Tescoma GrandCHEF 428692.00 je určené na okamžité strouhání halušekPoskytuje snadné a rychlé řešení jejich výroby z těstaDisponuje zásobníkem na těsto a výrobou z nerezové oceli (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Struhadlo na halušky GrandCHEF 428692.00 (428692.00) , Sapho justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez 1308-31 (1308-31)

Struhadlo na halušky BANQUET Culinaria Red 32cm

Detail

NakupteStruhadlo na halušky BANQUET Culinaria Red 32cmz kategorieBílá technika > Drobné kuchyňské spotřebiče > Mixéry, šlehače > Struhadlaza179.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Struhadlo na halušky BANQUET Culinaria Red 32cm , Orion struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779)

ORION Síto na halušky nerez+stěrka UH (124463)

ORION Síto na halušky nerez+stěrka UH (124463)
Detail

Síto - nerez, na halušky, játrové i drožďové zavářky, noky do polévek, bezpečné upevnění na hrnce o průměru od 23,5 do 26,5cm, včetně plastové stěrky, průměr 27 cm Usnadněte si práci v kuchyni a při přípravě halušek, játrové i drožďové zavářky, noků do polévek a jiných dobrot využijte síto na halušky Orion. Je vyrobeno z nerezové oceli a v sadě k němu najdete také plastovou stěrku pro snazší vaření. Síto na halušky Orion bezpečně upevníte na hrnce od průměru 23,5 cm do průměru 26,5 cm. Připravené těsto pak už jen stačí protlačit stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Klíčové vlastnosti síta na halušky OrionSíto na halušky Orion je vyrobeno z nerezové oceliLze bezpečně upevnit na hrnce od průměru 23,5 cm do průměru 26,5 cmV sadě k sítu na halušky najdete také plastovou stěrkuMůžete je využít na přípravu halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévekRozměry:27 × 32,5 × 1,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Síto na halušky nerez+stěrka UH (124463) , Orion struhadlo nerez 4 hrany mini (120784)

BLAUMANN Struhadlo na noky a halušky nerez BL-3294

BLAUMANN Struhadlo na noky a halušky nerez BL-3294
Detail

- materiál: nerezová ocel / plast - rozměry: 34 x 11 cm - rozměr otvorů: 0,8 cm - vhodné na strouhání noků a halušek - značka: BlaumannParametry:Barva:nerezovámateriál:nerez (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BLAUMANN Struhadlo na noky a halušky nerez BL-3294 , Orion struhadlo nerez ploché hrubé s rukojetí

Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226651316)

Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226651316)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Univerzální struhadlo přijde vhod pro celou řadu surovin od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Je navržené tak, aby sneslo mytí v myčce, nebude tedy třeba zdlouhavé ruční mytí. Vzhledem k bezpečnostnímu úchytu se nemusíte obávat pořezání. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, která nabízí odolnost proti korozi a snadnou údržbu. Významné parametry struhadla Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm Praktické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Univerzální struhadlo navržené pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Dá se mýt v myčce Úchyt pro bezpečné užívání Barva: nerezová Počet typů strouhání: 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226651316) , Orion struhadlo nerez ploché jemné s rukojetí

Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422)

Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na ořechy, nerezové, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, nerezová barva Praktické struhadlo Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm nabízí nejjednodušší způsob, jak rychle nastrouhat suroviny. Je dělané i pro snadné mytí v myčce, nebude tedy třeba zdlouhavé ruční mytí. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která vyniká odolností proti korozi a snadnou údržbou. Důležité přednosti struhadla Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm Klasické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Možnost umývat v myčce Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422) , Orion struhadlo nerez ploché plátky s rukojetí

Orion Cedník na halušky, pr. 18 cm

Orion Cedník na halušky, pr. 18 cm
Detail

Cedník na noky, domácí halušky nebo zavářek do polévek. Stěrkou protlačíte těsto do vroucí vody. Možnost zavěšení. Dobře drží na hrnci. Rozměry: pr. otvorů 1 cm. Cedník lze mýt v myčce nádobí, u nerezového plátu potřeba dodržovat zásady péče jako u nerezového nádobí.Nabízíme ve třech barevných variantách bez možnosti výběru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Cedník na halušky, pr. 18 cm , Orion struhadlo nerez ploché hrubé 27,5x11cm (120737)

PROHOME - Cedník na halušky 30x5,5cm

PROHOME - Cedník na halušky plast

PROHOME - Cedník na halušky plast
Detail

0,9mm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Cedník na halušky plast , Orion síto na halušky se stěrkou

TORO Síto na halušky Toro

TORO Síto na halušky Toro
Detail

TORO Síto na halušky Toro, kategorie: VAŘENÍ | KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ A POMŮCKY | CEDNÍKY (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Síto na halušky Toro , Orion struhadlo nerez mini 4 hrany teta (120773)

Síto na halušky BANQUET 18cm

Síto na halušky BANQUET 18cm
Detail

NakupteSíto na halušky BANQUET 18cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza99.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Síto na halušky BANQUET 18cm , Küchenprofi pinzeta na maso (1068002800)

Orion Síto na halušky + stěrka

Detail

Nerezové síto se stěrkou vám bude skvělým pomocníkem při výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky nebo noků do polévek. Zpracované těsto jednoduše protlačíte stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. U síta oceníte zejména možnost jeho bezpečného upevnění na hrnce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Orion Síto na halušky + stěrka , Struhadlo na syr

Orion Síto na halušky se stěrkou

Orion Síto na halušky se stěrkou
Detail

Orion Síto k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek se stane skvělým pomocníkem každé moderní hospodyně. Zpracované těsto protlačujte stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Bezpečné upevnění na hrnce od pr. 23,5 cm do pr. 26,5 cm.Materiál: nerez, stěrka plastRozměry: pr. 27 cm, š. 32,5 cm, v. 1,5 cm, pr. otvorů 0,7 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Síto na halušky se stěrkou , Struhadlo na zeleninu

Síto na halušky a noky UH

Síto na halušky a noky UH
Detail

Síto k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujte stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Bezpečné upevnění na hrnce od pr. 21,5 cm do 26 cm. Balení obsahuje síto a stěrku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Síto na halušky a noky UH , Sapho 1308-31 justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez

Küchenprofi Struhadlo Stříbrná

Detail

Struhadlo - Küchenprofi - Stříbrná. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo Stříbrná , Küchenprofi pinzeta na obracení 22cm (1068002822)

ORION Síto na halušky a noky UH (124457)

ORION Síto na halušky a noky UH (124457)
Detail

Síto k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Bezpečné upevnění na hrnce od pr. 21,5 cm do 26 cm. Materiál: plast. Rozměry: š. 31 cm, v. 3,5 cm, pr. otvorů 0,5 cm. Plastové síto k výrobě halušek, noků či zavářky do polévek. Těsto se jednoduše protlačuje sítem přímo do hrnce s vodou či polévkou. Síto se dá bezpečně upevnit na hrnce o průměru od 21,5 až do 26 cm. Průměr otvorů v sítu na halušky je 0,5 cm a jeho rozměry 31 × 3,5 cm. Klíčové vlastnosti síta na halušky a nokyPlastové síto k výrobě halušek, noků či zavářky do polévekTěsto se jednoduše protlačuje sítem přímo do hrnce s vodou či polévkouSíto se dá bezpečně upevnit na hrnce o průměru od 21,5 až do 26 cmRozměr síta je 31 × 3,5 cm Průměr otvorů v sítu na halušky je 0,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako ORION Síto na halušky a noky UH (124457) , Küchenprofi lis na citron porcelánový (0760608200)

Síto na halušky a noky + dárek plastová stěrka - ORION

Síto na halušky a noky + dárek plastová stěrka - ORION
Detail

Síto na halušky a noky plast Síto k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky. Bezpečné upevnění na hrnce od pr. 21,5 cm do 26 cm. Materiál: plast. Rozměry: š. 31 cm, v. 3,5 cm. Jako dárek dostanete plastovou stěrku, hodí se třeba i k cukrářskému tvoření. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Síto na halušky a noky + dárek plastová stěrka - ORION , Küchenprofi kámen na pizzu 38x35,5x3,5cm (1086000000)

Küchenprofi Struhadlo hranaté velké QUADRO (1004452800)

Küchenprofi Struhadlo hranaté velké QUADRO (1004452800)
Detail

Struhadlo univerzální, vyrobené z nerezové oceli 18/10, délka 12.3cm, šířka 12.1cm, výška 24.8cm, váha 0.23kg, vhodné do myčky na nádobí Se struhadlem Küchenprofi Quadro velké se budete v kuchyní cítit jako velký šéfkuchař či světoznámá šéfkuchařka. Zaujme vás svým elegantním designem, který nabízí i pohodlné držadlo na vrchu. Struhadlo je vyrobeno z mimořádně kvalitní nerezové oceli 18/10, díky které vám vydrží na věky. Na každé z jeho čtyř hran naleznete odlišnou možnost strouhání. Lze ho též mýt v myčce a je velmi lehké. Klíčové vlastnosti Küchenprofi Quadro velkéStruhadlo Küchenprofi Quadro je vhodné do každé domácnostiMateriálem výroby je velmi kvalitní nerez 18/10 s dlouhou životnostíNabídne 4 možností strouháníLze ho mýt v myčceRozměry:12,3 × 12,1 × 24,8 cmHmotnost:0,23 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo hranaté velké QUADRO (1004452800)

Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240)

Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na halušky, nerezové, se stěrkou, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, nerezová barva Praktické struhadlo Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou vám poslouží při přípravě strouhaných surovin. S pomocí struhadla Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou se stane příprava halušek či špeclí hračkou. Struhadlo s jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Je navržené tak, aby sneslo mytí v myčce, nemusíte se tak zdržovat ručním mytím. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Podstatné vlastnosti struhadla Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou Praktické ruční struhadlo vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření Struhadlo pro přípravu halušek, noků a špeclí Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Jde umývat v myčce Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240)

Struhadlo na citrusy GOOD GRIPS 31 cm, zelená, plast, OXO

Struhadlo na citrusy GOOD GRIPS 31 cm, zelená, plast, OXO
Detail

Hlavní výhody: extra ostré struhadlo, které si hravě poradí i s tvrdými potravinami vhodné na kůru citrusů, tvrdé sýry, česnek, čokoládu, zázvor apod. protiskluzová dotyková část a optimální náklon pro snadné strouhání součástí je ochranný plastový kryt čepele měkká protiskluzová rukojeť otvor pro zavěšení součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry: 31 x 5,7 cm materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo na citrusy GOOD GRIPS 31 cm, zelená, plast, OXO

Struhadlo na citrusy GOOD GRIPS 31 cm, zelená, plast, OXO

Struhadlo na citrusy GOOD GRIPS 31 cm, zelená, plast, OXO
Detail

Hlavní výhody: extra ostré struhadlo, které si hravě poradí i s tvrdými potravinami vhodné na kůru citrusů, tvrdé sýry, česnek, čokoládu, zázvor apod. protiskluzová dotyková část a optimální náklon pro snadné strouhání součástí je ochranný plastový kryt čepele měkká protiskluzová rukojeť otvor pro zavěšení součástí rozsáhlé kolekce GOOD GRIPS vhodné do myčky na nádobí Dodatečné informace: rozměry: 31 x 5,7 cm materiál: nerezová ocel, plast (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Struhadlo na citrusy GOOD GRIPS 31 cm, zelená, plast, OXO

Küchenprofi Quadro Struhadlo Stříbrná

Detail

Quadro Struhadlo - Küchenprofi - Stříbrná. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Quadro Struhadlo Stříbrná

Berndorf Sandrik Struhadlo na noky a halušky na hrnec, se stěrkou - Haluškovač (5500843000)

Berndorf Sandrik Struhadlo na noky a halušky na hrnec, se stěrkou - Haluškovač (5500843000)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na halušky, nerezové, 1 typ strouhání, stříbrná barva Slovenské halušky s bryndzou nebo se zelím a uzeným masem, to je dobrota, která si našla čestné místo mezi oblíbenými jídly i u Čechů. Bramborové halušky můžete snadno připravit i doma. Buďto zvolíte náročnější postup a halušky budete krájet ručně nebo použijete vychytávku, se kterou budete mít halušky připravené raz dva, a tou je haluškovač Berndorf! Struhadlo na halušky a noky z nerezové oceli jednoduše vložíte do hrnce s průměrem 24-26 cm a těsto pomocí plastové stěrky protlačíte skrze struhadlo. Rychle tak vytvoříte jednu halušku jako druhou a po chvilce si můžete spokojeně vychutnat vynikající oběd. Klíčové vlastnosti struhadla na noky a halušky Berndorf struhadlo na halušky a noky značky Berndorfvyrobeno z nerezové ocelipoužití na hrnce o průměru 24 - 26 cmsoučástí balení je i stěrka z plastu (alza.cz)

Podobné produkty ako Berndorf Sandrik Struhadlo na noky a halušky na hrnec, se stěrkou - Haluškovač (5500843000)

Kuchenprofi obracečka 34,5 cm nerez (226651439)

Kuchenprofi obracečka 34,5 cm nerez (226651439)
Detail

Obracečka - materiál: ocel, oko na zavěšení (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchenprofi obracečka 34,5 cm nerez (226651439)

Kuchenprofi lopatka 28,5 cm nerez (226651425)

Kuchenprofi lopatka 28,5 cm nerez (226651425)
Detail

Obracečka - materiál: ocel, oko na zavěšení (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuchenprofi lopatka 28,5 cm nerez (226651425)

pizza kráječ 21 cm nerez Kuchenprofi (226651416)

pizza kráječ 21 cm nerez Kuchenprofi (226651416)
Detail

Kráječ z materiálu ocel, nerezové nože (alza.cz)

Podobné produkty ako pizza kráječ 21 cm nerez Kuchenprofi (226651416)

Loupač škrabka 22,5 cm nerez Kuchenprofi (226651427)

Loupač škrabka 22,5 cm nerez Kuchenprofi (226651427)
Detail

Škrabka úsporný loupač, 22,5 cm, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Loupač škrabka 22,5 cm nerez Kuchenprofi (226651427)

Loupač škrabka 19 cm nerez Kuchenprofi (226651426)

Loupač škrabka 19 cm nerez Kuchenprofi (226651426)
Detail

Škrabka úsporný loupač 19 cm, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Loupač škrabka 19 cm nerez Kuchenprofi (226651426)

Orion Struhadlo na halušky

Orion Struhadlo na halušky
Detail

Struhadlo na halušky využijete pro rychlou přípravu nejen halušek, ale i játrových knedlíčků a ostatních zavářek do polévek. Stačí těsto přemístit do plastového nástavce. Lehce přejíždíte po struhadle a do vařící vody vám padají hotové, stejnoměrné nočky, které jsou za chvíli uvařené. Rychlá příprava letních večeří i obědů. Struhadlo je opatřeno zarážkou, takže dobře drží na hrnci. Rozměry: pr. otvorů 0,8 cm, d. 23 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Struhadlo na halušky

Metla na sníh 30 cm nerez Kuchenprofi (226651353)

Metla na sníh 30 cm nerez Kuchenprofi (226651353)
Detail

Metla na sníh 30cm, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Metla na sníh 30 cm nerez Kuchenprofi (226651353)

vykrajovač jablek jadřinců 24 cm nerez Kuchenprofi (226651424)

vykrajovač jablek jadřinců 24 cm nerez Kuchenprofi (226651424)
Detail

Vykrajovač na jablka, jadřince, 24 cm, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako vykrajovač jablek jadřinců 24 cm nerez Kuchenprofi (226651424)

Metla na sníh 20 cm nerez Kuchenprofi (226651351)

Metla na sníh 20 cm nerez Kuchenprofi (226651351)
Detail

Metla na sníh 20cm, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Metla na sníh 20 cm nerez Kuchenprofi (226651351)

Metla na sníh 25 cm nerez Kuchenprofi (226651352)

Metla na sníh 25 cm nerez Kuchenprofi (226651352)
Detail

Metla na sníh 25cm, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Metla na sníh 25 cm nerez Kuchenprofi (226651352)

Metla na sníh 15 cm nerez Kuchenprofi (226651350)

Metla na sníh 15 cm nerez Kuchenprofi (226651350)
Detail

Metla na sníh 15cm, nerez (alza.cz)

Podobné produkty ako Metla na sníh 15 cm nerez Kuchenprofi (226651350)

Toro Struhadlo čtyřhranné, 20 cm, nerez

Toro Struhadlo čtyřhranné, 20 cm, nerez
Detail

Praktické čtyřhranné struhadlo značky Toro se základními funkcemi strouhání. Pevné držadlo pro bezpečný úchop a snadnou manipulaci. Lze strouhat na jemno, na hrubo a na plátky. Není určeno pro mytí v myčce, po použití ho opláchněte pod tekoucí vodou a důkladně osušte. (4home.cz)

Podobné produkty ako Toro Struhadlo čtyřhranné, 20 cm, nerez

Microplane Ruční struhadlo na tenké proužky Gourmet černá 31 x 7,5 cm

Microplane Ruční struhadlo na tenké proužky Gourmet černá 31 x 7,5 cm
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: nové vaření v mikrovlnné troubě Řešení: nádobí do mikrovlnné trouby M-Cuisine™ Vaření v mikrovlnné troubě dostává novou příležitost. Vyberte si mezi nádobím k ohřívání i mezi speciály pro vaření rýže, těstovin nebo vajec. Vždy rychle připravíte chutné pokrmy, s minimem času a minimem nádobí. Naučit se vařit s M-Cuisine™ je snadné, stačí naplnit nádobí a počkat pár minut, než se ozve cinknutí z mikrovlnné trouby. Tento způsob tepelné úpravy přijde vhod zejména v průběhu pracovního týdne, nebo když se u dveří objeví nečekaná návštěva a v kuchyni se neplánovaně začnou konat rychlostní kulinářské závody. Sada na uvaření rýže Vhodné i pro vaření dalších obilnin např. vloček, kuskusu, quinoi.. Extra krátká příprava s minimem nádobí Servírovací náčiní slouží také k bezpečné manipulaci s horkou nádobou Možno ohřívat až na 900 W Vhodné i pro servírování přímo u stolu Je vhodné do myčky V dárkovém balení Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Microplane Ruční struhadlo na tenké proužky Gourmet černá 31 x 7,5 cm

Microplane Ruční struhadlo na tenké proužky Gourmet černá 31 x 7,5 cm

Microplane Ruční struhadlo na tenké proužky Gourmet černá 31 x 7,5 cm
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: nové vaření v mikrovlnné troubě Řešení: nádobí do mikrovlnné trouby M-Cuisine™ Vaření v mikrovlnné troubě dostává novou příležitost. Vyberte si mezi nádobím k ohřívání i mezi speciály pro vaření rýže, těstovin nebo vajec. Vždy rychle připravíte chutné pokrmy, s minimem času a minimem nádobí. Naučit se vařit s M-Cuisine™ je snadné, stačí naplnit nádobí a počkat pár minut, než se ozve cinknutí z mikrovlnné trouby. Tento způsob tepelné úpravy přijde vhod zejména v průběhu pracovního týdne, nebo když se u dveří objeví nečekaná návštěva a v kuchyni se neplánovaně začnou konat rychlostní kulinářské závody. Sada na uvaření rýže Vhodné i pro vaření dalších obilnin např. vloček, kuskusu, quinoi.. Extra krátká příprava s minimem nádobí Servírovací náčiní slouží také k bezpečné manipulaci s horkou nádobou Možno ohřívat až na 900 W Vhodné i pro servírování přímo u stolu Je vhodné do myčky V dárkovém balení Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Microplane Ruční struhadlo na tenké proužky Gourmet černá 31 x 7,5 cm
ORION Struhadlo nerez/ UH na halušky (120752), Orion Struhadlo na halušky , Westmark Struhadlo na halušky Knöpfle (61122270), TESCOMA Struhadlo na halušky GrandCHEF 428692.00 (428692.00), Westmark Struhadlo na noky, halušky na hrnec, se stěrkou (61112240), ORION Síto na halušky nerez+stěrka UH (124463), Orion Struhadlo nerez 4 hrany , struhadlo 4 stranne nerez uh, Orion Cedník na halušky, pr. 18 cm , Orion Struhadlo nerez 4 hrany TETA , Orion Struhadlo nerez/guma 4 hrany , Orion Kráječ/struhadlo UH/nerez SUPER , Orion Struhadlo nerez ploché jemné na sýr s rukojetí , SAPHO JUSTY dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez 1308-31 (1308-31), ORION Struhadlo nerez/guma 4 hrany (140779), ORION Struhadlo nerez 4 hrany MINI (120784), Orion Struhadlo nerez ploché hrubé s rukojetí , Orion Struhadlo nerez ploché jemné s rukojetí , Orion Struhadlo nerez ploché plátky s rukojetí , ORION Struhadlo nerez ploché hrubé 27,5x11cm (120737), Küchenprofi Marinovací jehla CLASSIC, Küchenprofi (1063601000), Orion Síto na halušky se stěrkou, ORION Struhadlo nerez mini 4 hrany TETA (120773), Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800), struhadlo na syr, struhadlo na zeleninu, SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mýdla na postavení, keramika/nerez, Küchenprofi Pinzeta na obracení 22cm (1068002822), Küchenprofi Lis na citron porcelánový (0760608200), Küchenprofi Kámen na pizzu 38x35,5x3,5cm (1086000000)