Küchenprofi struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422)

Produkt Küchenprofi struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Küchenprofi struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422) upraviť a produkt hľadať znova.

Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422)

Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na ořechy, nerezové, 1 typ strouhání, části vhodné do myčky, nerezová barva Praktické struhadlo Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm nabízí nejjednodušší způsob, jak rychle nastrouhat suroviny. Je dělané i pro snadné mytí v myčce, nebude tedy třeba zdlouhavé ruční mytí. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která vyniká odolností proti korozi a snadnou údržbou. Důležité přednosti struhadla Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm Klasické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Možnost umývat v myčce Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo na muškátový oříšek 26,5 cm (226651422) , Tescoma mlýnek na muškátový oříšek grandchef (428798.00)

Westmark Nerezové struhadlo na muškátový oříšek

Westmark Nerezové struhadlo na muškátový oříšek
Detail

Vylaďte si své pokrmy během jediného okamžiku s tímto kvalitním nerezovým struhadlem na muškátový oříšek. Ať už jde o zapékanou zeleninu, mleté maso, polévky, dušená jídla nebo bramborovou kaši – špetka muškátového oříšku dodá vašim pokrmům výraznější aromatickou chuť. Ostrá plocha na strouhání z nerezové oceli umožňuje strouhání bez námahy a integrovanou nádobu lze použít k uložení celých muškátových oříšků, což je prostorově úsporné a hygienické řešení. Struhadlo má i praktický otvor na zavěšení. Rozměry: 15 x 5,3 x 2,6 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Westmark Nerezové struhadlo na muškátový oříšek , Bewit muškátový oříšek raw, co2 - 5 ml (1010000100050004)

Mlýnek na muškátový oříšek CrushGrind

Mlýnek na muškátový oříšek CrushGrind
Detail

Mlýnek na muškátový oříšek z kolekce CrushGrind. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Mlýnek na muškátový oříšek CrushGrind , Küchenprofi marinovací jehla classic, küchenprofi (1063601000)

Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot

Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot
Detail

Mlýnek MADRAS z lakovaného bukového dřeva a broušeného nerezu je inovací ve světě mlýnků. Je vybaven speciálním systémem na snadné plnění. Jednoduše odeberete magnetické víčko na horní straně mlýnku a pohodlně vsypete nový obsah. Mlýnek je ergonomicky tvarovaný pro pohodlné používání. Mlýnek je vybavený speciálním mlecím mechanismem, který je určen výhradně na mletí muškátových oříšků. Speciální mlecí mechanismus vyvinutý pouze na muškátový oříšek Z broušeného nerezu a dřeva Uvnitř prostor na skladování až 3 celých muškátových oříšků Vyrobeno ve Francii Dodáván naplněný Prodloužená záruka 5 let na tělo mlýnku Na mlecí mechanismus záruka doživotní . Peugeot, značka, která působí na trhu již od roku 1810, je symbolem francouzské gastronomie a životního stylu. Těla mlýnků Peugeot i mlecí mechanismy jsou vyráběny ve Francii ve vlastních provozech. Mlýnky jsou kompletovány ručně a následně velmi pečlivě kontrolovány. Bezchybné fungování je pro značku Peugeot samozřejmostí. Na mlecí mechanismy je poskytována celoživotní záruka. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot , Küchenprofi pinzeta na maso (1068002800)

Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot

Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot
Detail

Mlýnek MADRAS z lakovaného bukového dřeva a broušeného nerezu je inovací ve světě mlýnků. Je vybaven speciálním systémem na snadné plnění. Jednoduše odeberete magnetické víčko na horní straně mlýnku a pohodlně vsypete nový obsah. Mlýnek je ergonomicky tvarovaný pro pohodlné používání. Mlýnek je vybavený speciálním mlecím mechanismem, který je určen výhradně na mletí muškátových oříšků. Speciální mlecí mechanismus vyvinutý pouze na muškátový oříšek Z broušeného nerezu a dřeva Uvnitř prostor na skladování až 3 celých muškátových oříšků Vyrobeno ve Francii Dodáván naplněný Prodloužená záruka 5 let na tělo mlýnku Na mlecí mechanismus záruka doživotní . Peugeot, značka, která působí na trhu již od roku 1810, je symbolem francouzské gastronomie a životního stylu. Těla mlýnků Peugeot i mlecí mechanismy jsou vyráběny ve Francii ve vlastních provozech. Mlýnky jsou kompletovány ručně a následně velmi pečlivě kontrolovány. Bezchybné fungování je pro značku Peugeot samozřejmostí. Na mlecí mechanismy je poskytována celoživotní záruka. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot , Struhadlo na syr

Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot

Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot
Detail

Mlýnek MADRAS z lakovaného bukového dřeva a broušeného nerezu je inovací ve světě mlýnků. Je vybaven speciálním systémem na snadné plnění. Jednoduše odeberete magnetické víčko na horní straně mlýnku a pohodlně vsypete nový obsah. Mlýnek je ergonomicky tvarovaný pro pohodlné používání. Mlýnek je vybavený speciálním mlecím mechanismem, který je určen výhradně na mletí muškátových oříšků. Speciální mlecí mechanismus vyvinutý pouze na muškátový oříšek Z broušeného nerezu a dřeva Uvnitř prostor na skladování až 3 celých muškátových oříšků Vyrobeno ve Francii Dodáván naplněný Prodloužená záruka 5 let na tělo mlýnku Na mlecí mechanismus záruka doživotní . Peugeot, značka, která působí na trhu již od roku 1810, je symbolem francouzské gastronomie a životního stylu. Těla mlýnků Peugeot i mlecí mechanismy jsou vyráběny ve Francii ve vlastních provozech. Mlýnky jsou kompletovány ručně a následně velmi pečlivě kontrolovány. Bezchybné fungování je pro značku Peugeot samozřejmostí. Na mlecí mechanismy je poskytována celoživotní záruka. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Mlýnek na muškátový oříšek čokoládový 15 cm MADRAS Peugeot , Struhadlo na zeleninu

Tescoma mlýnek na muškátový oříšek GrandCHEF

Tescoma mlýnek na muškátový oříšek GrandCHEF
Detail

Moderní ruční mlýnek vynikající pro dochucování pokrmů během vaření a při stolování. V čem mlýnek GrandCHEF vyniká? Mlýnek GrandCHEF je možné odkládat libovolnou stranou dolů, což oceníte zejména při intenzivním používání během vaření.  Mlýnek na pepř GrandCHEF má kvalitní mlecí mechanismus ze speciálně tvrzené keramiky s nastavitelnou hrubostí mletí. Je opatřen víčkem pro zachytávání zbytků koření a neznečistí pracovní desku kuchyňské linky ani jídelní stůl.  Jaké má mlýnek GrandCHEF další výhody?      je dodáván v ucelené linii s mlýnky na sůl, chilli papričky, koření a bylinky a muškátový oříšek.    Materiál: Speciálně tvrzená keramika a odolný plast. Údržba: Nemyjte v myčce.   Záruka: 3 roky.   (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma mlýnek na muškátový oříšek GrandCHEF , Xylofon 26,5 cm (hrank00026)

Tescoma Mlýnek na muškátový oříšek GrandCHEF (428798.00)

Tescoma Mlýnek na muškátový oříšek GrandCHEF (428798.00)
Detail

Mlýnek na ořechy mlecí mechanismus z nerezavějící oceli a víčkem pro zachytávání zbytků koření, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, není vhodné do myčky Skvělý pomocník do vaší kuchyně pro přípravu pokrmů. Mlýnek na muškátový oříšek TESCOMA GrandCHEF s kvalitním keramickým mlecím mechanismem ze speciálně tvrzené keramiky vám bude kdykoliv po ruce pro namletí čerstvých ingrediencí. Hrubost namletí si můžete nastavit dle vaší potřeby, přičemž odložit jej můžete jak na jednu, tak druhou stranu díky oboustrannému designu. Mlýnek TESCOMA má víčko pro zachytávání zbytků koření, takže máte usnadněnou práci při úklidu pracovní desky nebo jídelního stolu. Ze stejné řady GrandCHEF si můžete pořídit další mlýnky na sůl, pepř, chilli papričky nebo koření a bylinky. Klíčové vlastnosti mlýnku TESCOMA GrandCHEFMlýnek na muškátový oříšek s keramickým mlecím mechanismemMožnost nastavení hrubosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Mlýnek na muškátový oříšek GrandCHEF (428798.00) , Küchenprofi pinzeta na obracení 22cm (1068002822)

Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298)

Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na těsto, nerezové, se zásobníkem, 1 typ strouhání, nerezová barva Klasické struhadlo Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm umožňuje snadnou přípravu nastrouhaných surovin. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která odolává proti korozi a snadno se čistí. Praktické struhadlo Küchenprofi vybavené zásobníkem slouží ke snadné přípravě ingrediencí pro vaření. Nastrouhané suroviny propadnou přímo do zásobníku a vás se tak nebude týkat práce s úklidem. Klíčové přednosti struhadla Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm Klasické ruční struhadlo slouží ke snadné přípravě strouhaných surovin Praktické struhadlo se zásobníkem se stane vaším oblíbeným kuchyňským pomocníkem Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo na halušky nerez 31 cm (226651298) , Küchenprofi lis na citron porcelánový (0760608200)

Bewit Muškátový oříšek RAW, CO2 - 5 ml (1010000100050004)

Bewit Muškátový oříšek RAW, CO2 - 5 ml (1010000100050004)
Detail

Esenciální olej - do aromalampy objem 5 ml Esenciální olej Bewit Muškátový oříšek RAW, CO2 - 5 ml se hodí například pro aromalampy. Dokáže provonět celou domácnost a vytvořit příjemné prostředí pro relaxaci. Dodává se v lahvičce o objemu 5 ml. Uzavíratelná skleněná lahvička dokáže produkt udržet v původním stavu po dlouhou dobu. Základní parametry esenciálního oleje Bewit Muškátový oříšek RAW, CO2 - 5 ml Bewit Muškátový oříšek RAW, CO2 - 5 ml byl vyvinut pro aromalampy Tento esenciální olej je naplněn do lahvičky, která má objem 5 ml Dokáže provonět celý domov (alza.cz)

Podobné produkty ako Bewit Muškátový oříšek RAW, CO2 - 5 ml (1010000100050004) , Küchenprofi kámen na pizzu 38x35,5x3,5cm (1086000000)

Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226651316)

Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226651316)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky a bezpečnostní úchyt na strouhání, nerezová barva Praktické struhadlo Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření. Univerzální struhadlo přijde vhod pro celou řadu surovin od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Je navržené tak, aby sneslo mytí v myčce, nebude tedy třeba zdlouhavé ruční mytí. Vzhledem k bezpečnostnímu úchytu se nemusíte obávat pořezání. Struhadlo bylo vyrobeno z pevné nerezové oceli, která nabízí odolnost proti korozi a snadnou údržbu. Významné parametry struhadla Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm Praktické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Univerzální struhadlo navržené pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Dá se mýt v myčce Úchyt pro bezpečné užívání Barva: nerezová Počet typů strouhání: 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo čtyřhranné nerez 21,5 cm (226651316) , Orion struhadlo na halušky

Muškátový oříšek — 10 ml

Muškátový oříšek — 10 ml
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Kořenitá vůně s teplým dřevitým nádechem.Přidejte 3-5 kapek do vody v aromalampě nebo požadovaný počet kapek do difuzéru či inhalační tyčinky. Možno použít také k přímé inhalaci. Nepoužívejte neředěné na pokožku, chraňte oči a chraňte před dětmi.Složení: Myristica Fragrans Kernel Oil (éterický olej z muškátového oříšku);Limonene*;Linalool*;Eugenol*. * - přírodního původu. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Muškátový oříšek — 10 ml , Struhadlo na brambory elektricke

Muškátový oříšek - Lubomír Martínek

Detail

V autobiografické próze, která je pásmem záznamů a úvah inspirovaných putováním do Indonésie, se Lubomír Martínek mimo jiné soustavně vymezuje vůči životnímu stylu založenému na těkavě povrchní konzumaci zážitků. Jeho Muškátový oříšek tak není jen osobitým, "antituristickým" cestopisem, ale také polemicky zahrocenou esejí o "běžných povinnostech člověka", který se rozhodl na svých cestách vzdorovat myšlenkovým stereotypům a kulturním předsudkům. Vzor kázně v myšlení a stylu, která je předpokladem takto vedeného zápasu o neodvozený výraz, Martínek nachází zejména v románové tvorbě Josepha Conrada a Roberta Musila, již v textu průběžně reflektuje. Lubomír Martínek (nar. 1954 v Českých Budějovicích) absolvoval strojní průmyslovku, vystřídal řadu zaměstnání, roku 1979 emigroval do Francie. Od roku 1989 žije střídavě v Čechách a v Paříži, krátkodobě i dlouhodobě pobýval v řadě zemí celého světa. Doposud vydal patnáct knih. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Muškátový oříšek - Lubomír Martínek , Struhadlo na repu rotacni

STACCATO Kalhoty muškátový oříšek

STACCATO Kalhoty muškátový oříšek
Detail

Podrobnosti o produktu: Kalhoty v jednobarevném provedení Design Elastický pas se šňůrkou na stažení Dvě boční kapsy Všestranná kombinace Materiál a pokyny k údržbě: Materiál a provedení: 100 % organická bavlna Lze prát na 30 °C Nebělit Nečistit chemicky (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako STACCATO Kalhoty muškátový oříšek , Struhadlo na specle halusky

STACCATO Kalhoty muškátový oříšek

STACCATO Kalhoty muškátový oříšek
Detail

Podrobnosti o produktu: Kalhoty v jednobarevném provedení Design Elastický pas se šňůrkou na stažení Dvě boční kapsy Všestranná kombinace Materiál a pokyny k údržbě: Materiál a provedení: 100 % organická bavlna Lze prát na 30 °C Nebělit Nečistit chemicky (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako STACCATO Kalhoty muškátový oříšek , Küchenprofi bbq party špízy 23 cm (1066492523)

Küchenprofi Struhadlo Stříbrná

Detail

Struhadlo - Küchenprofi - Stříbrná. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo Stříbrná , Küchenprofi press na hamburger 2dílný 12cm (1066663012)

STACCATO muškátový oříšek na tričku

STACCATO muškátový oříšek na tričku
Detail

Podrobnosti o produktu: Tričko s Print na přední straně Se zapínáním na patentky na rameni Kulatý výstřih Všestranná kombinace Materiál a pokyny k péči: Materiál: 100 % organická bavlna Lze prát na 30 °C Nebělit Nečistit chemicky (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako STACCATO muškátový oříšek na tričku , Küchenprofi prkénko na pizzu xl 50x37x0,5cm (1086511000)

STACCATO muškátový oříšek na tričku

STACCATO muškátový oříšek na tričku
Detail

Podrobnosti o produktu: Tričko s Print na přední straně Se zapínáním na patentky na rameni Kulatý výstřih Všestranná kombinace Materiál a pokyny k péči: Materiál: 100 % organická bavlna Lze prát na 30 °C Nebělit Nečistit chemicky (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako STACCATO muškátový oříšek na tričku , Küchenprofi sítko na čaj/bylinky s rukojetí, průměr 6,6 cm (1045022806)

MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK MLETÝ 30 G BIO SONNENTOR

MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK MLETÝ 30 G BIO SONNENTOR
Detail

Muškátový oříšek je jádrem pecky muškátového plodu. Má velmi těžko popsatelné aroma, které je směsí štiplavých nasládlých ale i nahořklých vůní. Je součástí mnoha kořenících směsí (např. Kari) a je používán hlavně v indické kuchyni. Použít jej ale můžeme i do perníků, vánočních cukrovinek a dalších moučníků. Gurmáni jej využijí při přípravě paštik, uzenin, zeleniny nebo omáček. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK MLETÝ 30 G BIO SONNENTOR , Küchenprofi sítko na čaj/bylinky s rukojetí, průměr 4,4 cm (1045022804)

Sonnentor Muškátový oříšek mletý BIO 30 g

Sonnentor Muškátový oříšek mletý BIO 30 g
Detail

Muškátový oříšek mletý BIO 30 g Muškátový oříšek dodá příjemnou chuť všem druhům sušenek. Může se použít do cest, muffins, omáček, zeleniny a především brambor. Muškátový oříšek je mletý a v BIO kvalitě. obsah: 30 g (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Sonnentor Muškátový oříšek mletý BIO 30 g , Plastový obal na květináč dujour, 26,5 x 23 cm

BIO Muškátový oříšek mletý 30 g - Sonnentor

BIO Muškátový oříšek mletý 30 g - Sonnentor
Detail

BIO Muškátový oříšek mletý 30 g - Sonnentor Zdravé potraviny > Ochucovadla a sladidla > Koření (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako BIO Muškátový oříšek mletý 30 g - Sonnentor , Tescoma struhadlo na hranolky handy

Muškátový oříšek mletý 30 g BIO SONNENTOR

Muškátový oříšek mletý 30 g BIO SONNENTOR
Detail

Dodá pověstnou tečku smetanové či sýrové omáčce. Má prohřívací účinek. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Muškátový oříšek mletý 30 g BIO SONNENTOR , Tescoma struhadlo na parmazan handy

Muškátový oříšek celý 25 g BIO SONNENTOR

Muškátový oříšek celý 25 g BIO SONNENTOR
Detail

Dodá pověstnou tečku smetanové či sýrové omáčce. Má prohřívací účinek. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako Muškátový oříšek celý 25 g BIO SONNENTOR , Elektrické struhadlo na sýr profi

Küchenprofi Struhadlo hranaté velké QUADRO (1004452800)

Küchenprofi Struhadlo hranaté velké QUADRO (1004452800)
Detail

Struhadlo univerzální, vyrobené z nerezové oceli 18/10, délka 12.3cm, šířka 12.1cm, výška 24.8cm, váha 0.23kg, vhodné do myčky na nádobí Se struhadlem Küchenprofi Quadro velké se budete v kuchyní cítit jako velký šéfkuchař či světoznámá šéfkuchařka. Zaujme vás svým elegantním designem, který nabízí i pohodlné držadlo na vrchu. Struhadlo je vyrobeno z mimořádně kvalitní nerezové oceli 18/10, díky které vám vydrží na věky. Na každé z jeho čtyř hran naleznete odlišnou možnost strouhání. Lze ho též mýt v myčce a je velmi lehké. Klíčové vlastnosti Küchenprofi Quadro velkéStruhadlo Küchenprofi Quadro je vhodné do každé domácnostiMateriálem výroby je velmi kvalitní nerez 18/10 s dlouhou životnostíNabídne 4 možností strouháníLze ho mýt v myčceRozměry:12,3 × 12,1 × 24,8 cmHmotnost:0,23 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Struhadlo hranaté velké QUADRO (1004452800) , Monin makadamový oříšek 0.25l (3052910019501)

Bio muškátový oříšek a květ 45 g, celý, Mill & Mortar

Bio muškátový oříšek a květ 45 g, celý, Mill & Mortar
Detail

Hlavní výhody: muškátový oříšek je oblíbené koření používané v dušených pokrmech a omáčkách, pravděpodobně nejznámější pro jeho použití v bešamelové omáčce na lasagne muškátový oříšek Mill & Mortar pochází z vesnického družstva zvaného Pilimathalawa na Srí Lance, ořechy jsou dodávány ve skořápce, aby si zachovaly chuť a aroma přidání tohoto koření do receptů dodává jídlu hřejivou a aromatickou chuť s lehkými kořeněnými tóny muškátový oříšek má také zdravotní přínosy - obsahuje antioxidanty a může podporovat trávení a detoxikaci organismu, je bohatý na minerály a vitamíny, které přispívají k celkovému zdraví použití: ořechy nakrájejte na malé kousky nebo nastrouhejte přímo do pánve, květy použijte celé nebo natrhejte na malé kousky certifikováno jako ekologické - ingredience jsou pěstovány bez použití pesticidů, chemických hnojiv nebo geneticky modifikovaných organismů můžete si být jisti, že konzumujete pouze zdravé a k životnímu prostředí šetrné ingredience stylové a hermeticky uzavřené balení, které obsah chrání a udržuje jeho čerstvost - koření zůstane plné chuti a vůně a bude připraveno na použití vždy, když jej potřebujete Dodatečné informace: složení: celý muškátový oříšek*, květ muškátového oříšku* (* = organické) čistá hmotnost: 45 g původ: Srí Lanka certifikace: DK-ØKO-100 skladování: skladujte na suchém, tmavém a vzduchotěsném místě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Bio muškátový oříšek a květ 45 g, celý, Mill & Mortar , Altom skleněný svícen marco, 26,5 cm

Bio muškátový oříšek a květ 45 g, celý, Mill & Mortar

Bio muškátový oříšek a květ 45 g, celý, Mill & Mortar
Detail

Hlavní výhody: muškátový oříšek je oblíbené koření používané v dušených pokrmech a omáčkách, pravděpodobně nejznámější pro jeho použití v bešamelové omáčce na lasagne muškátový oříšek Mill & Mortar pochází z vesnického družstva zvaného Pilimathalawa na Srí Lance, ořechy jsou dodávány ve skořápce, aby si zachovaly chuť a aroma přidání tohoto koření do receptů dodává jídlu hřejivou a aromatickou chuť s lehkými kořeněnými tóny muškátový oříšek má také zdravotní přínosy - obsahuje antioxidanty a může podporovat trávení a detoxikaci organismu, je bohatý na minerály a vitamíny, které přispívají k celkovému zdraví použití: ořechy nakrájejte na malé kousky nebo nastrouhejte přímo do pánve, květy použijte celé nebo natrhejte na malé kousky certifikováno jako ekologické - ingredience jsou pěstovány bez použití pesticidů, chemických hnojiv nebo geneticky modifikovaných organismů můžete si být jisti, že konzumujete pouze zdravé a k životnímu prostředí šetrné ingredience stylové a hermeticky uzavřené balení, které obsah chrání a udržuje jeho čerstvost - koření zůstane plné chuti a vůně a bude připraveno na použití vždy, když jej potřebujete Dodatečné informace: složení: celý muškátový oříšek*, květ muškátového oříšku* (* = organické) čistá hmotnost: 45 g původ: Srí Lanka certifikace: DK-ØKO-100 skladování: skladujte na suchém, tmavém a vzduchotěsném místě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Bio muškátový oříšek a květ 45 g, celý, Mill & Mortar , Küchenprofi grilovací kleště na rybu bbq "easy" (1066082800)

Küchenprofi Quadro Struhadlo Stříbrná

Detail

Quadro Struhadlo - Küchenprofi - Stříbrná. (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Quadro Struhadlo Stříbrná , Toro forma na muffiny, 35 x 26,5 x 3,2 cm

Küchenprofi Hrnec PROVENCE 26 cm, červený

Detail

Hrnec PROVENCE 26 cm, červený od značky Küchenprofi v moderním designu s ergonomickými uchy je vyrobený ze smaltované litiny. Hodí se na na všechny typy sporáků včetně indukce, je vhodný do trouby (do 250 °C). (mall.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Hrnec PROVENCE 26 cm, červený , Orion forma na 12 muffinů grande 35 x 26,5 cm

Küchenprofi Hrnec PROVENCE 26 cm, zelená

Detail

Hrnec PROVENCE 26 cm, zelený od značky Küchenprofi v moderním designu s ergonomickými uchy je vyrobený ze smaltované litiny. Hodí se na na všechny typy sporáků včetně indukce, je vhodný do trouby (do 250 °C). (mall.cz)

Podobné produkty ako Küchenprofi Hrnec PROVENCE 26 cm, zelená , Kela koš na ovoce s poklopem como 26,5 cm, šedá

Patisse Ruční struhadlo 26 cm

Patisse Ruční struhadlo 26 cm
Detail

Ruční struhadlo Struhadlo využijete při strouhání sýrů, těsta, limetkové nebo citrónové kůry. Je vyrobeno z nerezavějící oceli a bude praktickým pomocníkem v každé kuchyni. rozměr: 26 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Patisse Ruční struhadlo 26 cm , Duramat stěrka na sklo lu × 27,5 × 26,5 × 5,5 cm (5905668551183)

Tescoma Struhadlo na čokoládu a oříšky DELÍCIA

Tescoma Struhadlo na čokoládu a oříšky DELÍCIA
Detail

Dorty, řezy nebo jakýkoliv jiný dezert může vypadat skvostně, když jej vyšperkujete zdobením. K tomu doporučujeme použít struhadlo na čokoládu a oříšky DELÍCIA, skvělé pro snadné dekorování pokrmů strouhanou čokoládou a oříšky. Snadno a rychle s ním nastrouháte čokoládu nebo oříšky a zároveň jimi můžete během strouhání pohodlně a rovnoměrně rovnou dekorovat pokrmy. Přitom si můžete vybrat, zda s tvořítkem připravíte drobné čokoládové hoblinky z nalámaných kousků běžné tabulkové čokolády nebo velké čokoládové hobliny z předem připravených tyčinek.Pro přípravu velkých čokoládových hoblin je struhadlo DELÍCIA opatřeno formičkami pro tvarování čokoládových tyčinek z rozpuštěné čokolády. A právě a jedině z takových tyčinek velké čokoládové hobliny pohodlně nastrouháte. Formičky pro tvarování čokoládových tyčinek se skladují uvnitř struhadla, které je perfektně skladné. Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. Prodloužená záruka 3 roky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Struhadlo na čokoládu a oříšky DELÍCIA

Od Inků k ostrovům muškátových oříšků - Haberman Vladislav

Od Inků k ostrovům muškátových oříšků - Haberman Vladislav
Detail

Kniha začíná na místě, kde skončila první - v divokém Chaku v období dešťů. Dočtete se o cestě napříč Bolívií a Peru, o kolumbijské Bogotě, neslavně proslulém městě drogových kartelů, o ostrůvcích patřících pod Nizozemské království, o rajských ostrovech v návětrné části Karibiku i o ostrovech dávných pirátů. Procestujete s autorem trasu od Inků k ostrovům muškátových oříšků. 16 stran bar. příloh (patro.cz)

Podobné produkty ako Od Inků k ostrovům muškátových oříšků - Haberman Vladislav

Lamart Struhadlo 26 cm LT7050 RAPE

Detail

Nerezové struhadlo značky Lamart výborně nastrouhá zeleninu, sýry a mnoho dalších potravin. Čtyři typy strouhacích ploch zaručí vždy optimální šířku surovin. Pohodlnou manipulaci zajišťuje plastová rukojeť a protiskluzová silikonová guma umístěná po obvodu struhadla. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lamart Struhadlo 26 cm LT7050 RAPE

kráječ lopatka na sýry 26 cm nerez Kuchenprofi (226651423)

kráječ lopatka na sýry 26 cm nerez Kuchenprofi (226651423)
Detail

Kráječ z materiálu ocel, nerezové nože a vhodné do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako kráječ lopatka na sýry 26 cm nerez Kuchenprofi (226651423)

Naběračka na zmrzlinu průměr 5 cm Kuchenprofi (226651338)

Naběračka na zmrzlinu průměr 5 cm Kuchenprofi (226651338)
Detail

Naběračka na zmrzlinu průměr 5cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Naběračka na zmrzlinu průměr 5 cm Kuchenprofi (226651338)

ECOMIL Mandlová alternativa smetany s muškátovým oříškem 9 % tuku 200 ml BIO

ECOMIL Mandlová alternativa smetany s muškátovým oříškem 9 % tuku 200 ml BIO
Detail

Kulinářská specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany. Ochucena muškátovým oříškem. Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje. Neobsahuje laktózu, lepek, cholesterol a sóju. (countrylife.cz)

Podobné produkty ako ECOMIL Mandlová alternativa smetany s muškátovým oříškem 9 % tuku 200 ml BIO

BERGHOFF Struhadlo třístranné nerezová ocel 26 cm BF-1100034

BERGHOFF Struhadlo třístranné nerezová ocel 26 cm BF-1100034
Detail

- univerzální třístranné kuchyňské struhadlo - vyrobeno z nerezové oceli - ergonomicky tvarovaná rukojeť v ideální velikosti skvěle padne do ruky - má měkčený SoftTouch povrch, takže při použití neklouže - díky tomu je manipulace se struhadlem velmi pohodlná, bezpečná a také multifunkční - základna má také měkčený protiskluzový povrch a tak dobře drží na kuchyňské lince, kterou zároveň nemůže poškrábat - každá strana struhadla má samozřejmě typově jiné otvory na strouhání - vhodný pro široké spektrum surovin, sýr, zeleninu, čokoládu, zázvor, citrusovou kůru, atd.. - struhadlo je vhodné do myčky nádobí, doporučuje se však ruční mytí pro zachování stoprocentního stavu měkčené úpravy rukojeti a základny - rozměry: 11,5 x 11,5 x 26 cm - značka: BERGHOFF (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERGHOFF Struhadlo třístranné nerezová ocel 26 cm BF-1100034

Jemné struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Jemné struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční jemné struhadlo ideální pro strouhání česneku, zázvoru, muškátového oříšku, citronové kůry apod. pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Jemné struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Jemné struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Jemné struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční jemné struhadlo ideální pro strouhání česneku, zázvoru, muškátového oříšku, citronové kůry apod. pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Jemné struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční hrubé struhadlo ideální pro strouhání jablek, mrkve, brambor nebo tvrdých sýrů pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční hrubé struhadlo ideální pro strouhání jablek, mrkve, brambor nebo tvrdých sýrů pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Středně hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Středně hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční středně hrubé struhadlo ideální pro strouhání jablek, mrkve, brambor nebo tvrdých sýrů pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Středně hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Ruční struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, plátkovací, zelená, plast, Eva Solo

Ruční struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, plátkovací, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční plátkovací struhadlo ideální pro strouhání tvrdé zeleniny (okurky, ředkvičky apod.), tvrdých sýrů, čokolády nebo lanýžů pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ruční struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, plátkovací, zelená, plast, Eva Solo

Ruční struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, plátkovací, zelená, plast, Eva Solo

Ruční struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, plátkovací, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční plátkovací struhadlo ideální pro strouhání tvrdé zeleniny (okurky, ředkvičky apod.), tvrdých sýrů, čokolády nebo lanýžů pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Ruční struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, plátkovací, zelená, plast, Eva Solo

Středně hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Středně hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo
Detail

Hlavní výhody: funkční středně hrubé struhadlo ideální pro strouhání jablek, mrkve, brambor nebo tvrdých sýrů pevná rukojeť pro bezpečné strouhání protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu v zásuvce zabírá minimum místa velmi odolný materiál - termoplastický polypropylen vhodné do myčky nádobí, doporučujeme ale ruční mytí Dodatečné informace: rozměry: 26 x 5,5 x 8 cm materiál: plast, nerezová ocel, guma (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Středně hrubé struhadlo GREEN TOOLS 26 cm, zelená, plast, Eva Solo

Bio Šalvěj muškátová — 5 ml

Bio Šalvěj muškátová — 5 ml
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Bylinná, kořenitá vůně s ovocnými tóny.Přidejte 3-5 kapek do vody v aromalampě nebo požadovaný počet kapek do difuzéru či inhalační tyčinky. Možno použít také k přímé inhalaci. Nepoužívejte neředěné na pokožku, chraňte oči a chraňte před dětmi.Složení: Salvia Sclarea Oil (éterický olej z šalvěje muškátové);Limonene*;Linalool*;Geraniol*. * - přírodního původu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Bio Šalvěj muškátová — 5 ml

Belis Smaltovaný pečicí plech 34 × 26 × 5 cm

Detail

Smaltovaný pečicí plech od výrobce s dlouholetou tradicí. Plech s rozměry 34 × 26 × 5 cm značky Belis je nepřilnavý, a tak je ideálním plechem při zdravém pečení. Smalt má navíc dlouhou životnost a nehrozí uvolňování nebezpečných látek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Belis Smaltovaný pečicí plech 34 × 26 × 5 cm

Banquet Pánev s nepřilnavým povrchem OLIVES 26 × 5 cm

Detail

Banquet Pánev s nepřilnavým povrchem OLIVES 26 × 5 cm je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Kvalitní kované provedení z hliníku zaručí vysokou odolnost pánve. Olivový dekor vás navíc při vaření téměř přenese třeba do Řecka, nebo jiných krajin s hojnými olivovými háji. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Pánev s nepřilnavým povrchem OLIVES 26 × 5 cm

Alteya Organics Muškátový olej 100% 5 ml

Detail

Muškátový olej 100% od Alteya Organics osvěžuje a regeneruje pokožku. Můžete jej přidat pár kapek do svého oblíbeného kosmetického produktu. Navrací pleti vitalitu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Alteya Organics Muškátový olej 100% 5 ml

DW Home Cinnamon Pumpkin vonná svíčka s vůní dýně, skořice, hřebíčku, zázvoru, muškátového oříšku a vanilky 434 g

DW Home Cinnamon Pumpkin vonná svíčka s vůní dýně, skořice, hřebíčku, zázvoru, muškátového oříšku a vanilky 434 g
Detail

Vonná svíčka DW Home Signature Rose Gold Cinnamon Pumpkin v nádherné dóze s vůní dýně, skořice, hřebíčku, zázvoru, muškátového oříšku a vanilky. Svíčka je vyrobena ze sójového vosku, který dlouho a čistě hoří. Má dva knoty, díky kterým dochází k rovnoměrnému hoření bez zbývajícího vosku. Doba hoření až 56 hodin. Použití: Před zapálením odstraňte víčko. Pro nejlepší efekt a úplné vyhoření svíčky nechte vždy voskové jezírko rozpustit po celém povrchu. Po zapálení nenechávejte bez dozoru. Umístěte na nehořlavou podložku. Zamezte kontaktu s hořlavým materiálem. Uchovávejte mimo dosah dětí a zvířat. Nezhasínejte přiklopením víčka. Pozor nádoba je po zapálení horká! (fann.cz)

Podobné produkty ako DW Home Cinnamon Pumpkin vonná svíčka s vůní dýně, skořice, hřebíčku, zázvoru, muškátového oříšku a vanilky 434 g
Tescoma Mlýnek na muškátový oříšek GrandCHEF (428798.00), Bewit Muškátový oříšek RAW, CO2 - 5 ml (1010000100050004), Küchenprofi Marinovací jehla CLASSIC, Küchenprofi (1063601000), Küchenprofi Pinzeta na maso (1068002800), struhadlo na syr, struhadlo na zeleninu, Xylofon 26,5 cm (HRAnk00026), Küchenprofi Pinzeta na obracení 22cm (1068002822), Küchenprofi Lis na citron porcelánový (0760608200), Küchenprofi Kámen na pizzu 38x35,5x3,5cm (1086000000), Orion Struhadlo na halušky , struhadlo na brambory elektricke, struhadlo na repu rotacni, struhadlo na specle halusky, Küchenprofi BBQ party špízy 23 cm (1066492523), Küchenprofi Press na hamburger 2dílný 12cm (1066663012), Küchenprofi Prkénko na pizzu XL 50x37x0,5cm (1086511000), Küchenprofi Sítko na čaj/bylinky s rukojetí, průměr 6,6 cm (1045022806), Küchenprofi Sítko na čaj/bylinky s rukojetí, průměr 4,4 cm (1045022804), Plastový obal na květináč Dujour, 26,5 x 23 cm, TESCOMA struhadlo na hranolky HANDY, tescoma struhadlo na parmazan handy, elektrické struhadlo na sýr profi, MONIN Makadamový oříšek 0.25l (3052910019501), Altom Skleněný svícen Marco, 26,5 cm, Küchenprofi Grilovací kleště na rybu BBQ "Easy" (1066082800), Toro Forma na muffiny, 35 x 26,5 x 3,2 cm, Orion Forma na 12 muffinů Grande 35 x 26,5 cm, Kela Koš na ovoce s poklopem COMO 26,5 cm, šedá, DURAmat Stěrka na sklo LU × 27,5 × 26,5 × 5,5 cm (5905668551183)