Hlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cmHlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Tescoma nůž kuchařský azza 16 cmHlavní výhody: extrémní ostrost umožňuje kolébkové krájení odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 338 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KIRITSUKE CUBE EBONY WOOD Dellinger 20,5 cm , Tescoma nůž kuchařský azza, 20 cmHlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský grandchef 18 cm (884614.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 20 cm (863030.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost lze s ním přenést krájené potraviny do hrnce či pánve odolná čepel z německé oceli čtvercová rukojeť z ebenového dřeva Dodatečné informace: délka rukojeti: 133 mm délka čepele: 199 mm celková délka: 332 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž NAKIRI CUBE EBONY WOOD Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský precioso 18 cm (881229.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 14 cm (863028.00)Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský home profi 17 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE OKAMI Dellinger 20 cm , Tescoma nůž kuchařský presto 17 cm (863029.00)Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5" Dellinger ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Ebenu. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž Nůž univerzální, vhodný pro běžné krájení Jádro z oceli VG-10, 66 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Rukojeť ve tvaru oktagonu z ebenového dřeva Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 148 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 358 mm Hmotnost: 180 g Materiál: damascénská ocel, olivové dřevo Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm , Hendi nůž kuchařský 844212 (844212)Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5" Dellinger ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Ebenu. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž Nůž univerzální, vhodný pro běžné krájení Jádro z oceli VG-10, 66 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Rukojeť ve tvaru oktagonu z ebenového dřeva Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 148 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 358 mm Hmotnost: 180 g Materiál: damascénská ocel, olivové dřevo Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm , Hendi nůž kuchařský 844205 (844205)Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8,5" Dellinger ( délka čepele 210 mm ) z damascénské oceli ( damascus steel ) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným. Nůž Gyuto 210 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG-10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Jádro z japonské oceli VG-10 je vloženo mezi 66 vrstev nerezové oceli. Rukojeť ve tvaru oktagonu je vyrobena z exotického dřeva Ebenu. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Hlavní výhody: Japonský kuchařský nůž Nůž univerzální, vhodný pro běžné krájení Jádro z oceli VG-10, 66 vrstev damaškové oceli (damascus steel) Rukojeť ve tvaru oktagonu z ebenového dřeva Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 148 mm Délka čepele: 210 mm Celková délka: 358 mm Hmotnost: 180 g Materiál: damascénská ocel, olivové dřevo Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Gyuto Octagona Ebony Wood Dellinger 21 cm , Schwertkrone solingen základní kuchařský nůž 30 cm (mg71112)Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm , Resto 95320 kuchařský nůž atlas 20 cm (95320)Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm , Samura bamboo kuchařský nůž - sekáček 18 cm (snbkns)Hlavní výhody: vysoká ostrost odolná čepel z německé oceli rukojeť ze santalového dřeva ostrost HRC 56 - 58 Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO CLASSIC SANDAL WOOD Dellinger 20 cm , Lamart lt2125 nůž kuchařský 19 cm katana (lt2125)Hlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm , Tescoma nůž kuchařský azza 16cm (884529.00)Hlavní výhody: mimořádná až extrémní ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s vzácnou fosilií mamutího zubu mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 195 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž KIRITSUKE KHD PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 19,5 cm , Kds nůž trend 7 kuchařský (1017.00)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Wmf kuchařský nůž spitzenklasse plus 20 cm 1895486032 (1895486032)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Hendi, nůž kuchařský, modrý, 240 mm (842744)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Lamart lt2066 nůž kuchařský 15cm kant (lt2066)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Lamart lt2135 nůž kuchařský 20cm yuyo (lt2135)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BLUE CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Hendi, nůž kuchařský, hnědý, 240 mm (842799)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Hendi, nůž kuchařský, černý, 240 mm (842706)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GOLD CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Lamart lt2115 nůž kuchařský 20cm shapu (lt2115)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Lamart lt2089 nůž kuchařský 19cm rennes (lt208)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Hendi, nůž kuchařský, fialový, 180 mm (842676)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Tescoma nůž kuchařský 18cm sonic 862042.00 (862042.00)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž BROWN CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Kds nůž kuchařský 3.5 king's row (1810.00)Hlavní výhody: všestranný nůž pro porcování, krájení, plátkování i čištění masa, ryb, ovoce a zeleniny velmi vhodný na přípravu sashimi pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových damaškových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost třpytivý damascénský vzor na ostří (připomínající rozbouřené moře) minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti z překrásné epoxidové pryskyřice, která je ručně leštěná a ergonomicky tvarovaná trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 340 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit pryskyřice je probarvena alkoholovými pigmenty, které mohou časem měnit barvu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž RED CHEF KIRITSUKE Dellinger 20,5 cm , Nirosta nůž kuchařský swing 210/350mm (43718)Hlavní výhody: velmi ostrý nůž asijského typu pro všestranné využití v kuchyni vhodný pro krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny díky výše položenému hrotu jej využijete i při krájení bylinek čepel z německé nerezové oceli 1.4116 Thyssen Krupp s tvrdostí až 59 HRC elegantní rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA - voděodolný materiál, zcela bez zápachu, odolný vůči korozi i oxidaci, nevyžaduje žádnou údržbu rukojeť je navržena pro to nejlepší ovládání nože - je skvěle vyvážena a poskytuje snadný úchop součástí řady nožů GERMAN PAKKA WOOD, ve které najdete nůž pro každou kuchyňskou činnost Dodatečné informace: délka rukojeti: 128 mm délka čepele: 205 mm celková délka: 328 mm lze umývat v myčce na nádobí na ekonomický program a teplotu max. 55°C, doporučujeme však ruční mytí, které je k noži šetrnější (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GERMAN PAKKA WOOD 20 cm, hnědá, Dellinger , Hendi, nůž kuchařský, černý, 250 mm (844410)Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8" Dellinger Samurai (délka čepele 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 200 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cmRobustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8" Dellinger Samurai (délka čepele 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 200 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cmRobustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž GYUTO / Chef 8" Dellinger Samurai (délka čepele 200 mm) z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 200 mm Celková délka: 315 mm Hmotnost: 238 g Materiál: damašková ocel, G-10 (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Samurai Dellinger 20 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cmHlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 335 mm doporučujeme pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž GYUTO OKAMI Dellinger 20 cmHlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 315 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20 cmHlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 7 vrstev damascénské oceli ručně leštěná rukojeť s ozdobnou keltskou kresbou mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 315 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž KITA NORTH DAMASCUS Dellinger 20 cmHlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cmHlavní výhody: vysoká ostrost krájené potraviny se na nůž nelepí odolná čepel ze 67 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 325 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS Dellinger 20 cmHlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí vhodný na téměř všechny činnosti - řezání, krájení, porcování, plátkování, čištění i kolébkové krájení pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 125 mm délka čepele: 200 mm celková délka: 330 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž CARBON FRAGMENT 20 cm, černá, DellingerTento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cmTento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cmHlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, DellingerHlavní výhody: mimořádně ostrý japonský nůž z damascénské oceli v nejvyšší kvalitě a s působivým designem velmi dlouhá tenká čepel umožňuje dělat dlouhé nepřerušované řezy, takže zachovává celistvost a svěžest krájených surovin je broušený jen z jedné strany a je určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi snadno s ním ale nakrájíte i velké kusy masa nebo tenké plátky zeleniny pečlivě ručně vybroušená čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti kolem 60 HRC a mimořádné ostrosti třpytivý damascénský vzor na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design rukojeti ve tvaru osmiúhelníku z exotického pouštního dřeva Iron-Wood a bůvolího rohu s mosaznými přechody je pečlivě leštěná a ergonomicky tvarovaná pro vynikající ovládání speciální tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 160 mm délka čepele: 270 mm celková délka: 430 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský nůž KIRITSUKE BUNKA OCTAGONAL 27 cm, hnědá, DellingerRobustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cmVelmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cmRobustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cmVelmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cmRobustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cmRobustní, velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 230 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO Samurai je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý a těžký japonský nůž Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 230 mm Celková délka: 370 mm Hmotnost: 270 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Kuchařský nůž Chef Manmosu Dellinger 23 cm