Kludi e2 odkládací plocha chrom 4998705

Produkt Kludi e2 odkládací plocha chrom 4998705 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kludi e2 odkládací plocha chrom 4998705 upraviť a produkt hľadať znova.

Kludi E2 Odkládací plocha chrom 4998705

Kludi E2 Odkládací plocha chrom 4998705
Detail

Odkládací plocha nástěnná montáž opálové sklo, bílé, matné délka 260 mm s upevňovacím materiálem EAN: 4021344082046 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kludi E2 Odkládací plocha chrom 4998705 , Samsung airdresser df60a8500cg/e2 (df60a8500cg/e2)

Odkládací plocha na žehličku

Odkládací plocha na žehličku
Detail

Přenosná odkládací plocha na žehličku ze silikonu, vhodná pro všechny běžné typy žehliček. Podložka je protiskluzová, odolná vysokým teplotám (až do 250 °C) a snadno umyvatelná. Žehličku lze na ní odkládat v horizontální i vertikální poloze. Velikost 25,5 x 14 cm.;Prenosná odkladacia plocha na žehličku zo silikónu, vhodná pre všetky bežné typy žehličiek. Podložka je protišmyková, odolná vysokým teplotám (až do 250 ° C) a ľahko umývateľná. Žehlička je na nej odkladať v horizontálnej i vertikálnej polohe. Veľkosť 25,5 x 14 cm. Parametry: Barva: černá Rozměry: 2 x 14 x 26 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Odkládací plocha na žehličku , Blumfeldt šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus

Leifheit Odkládací plocha na žehličku

Leifheit Odkládací plocha na žehličku
Detail

MALL.CZ Dny – Sleva 20 % na všechny produkty značky Leifheit s kódem 24MDH4CZ12 (platí od 15. 4. do 28. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob)! Protiskluzová podložka na žehličku z kvalitního silikonu, který vydrží teploty až do 250 °C. Odkládací plocha značky Leifheit je odolná, lehká a snadno omyvatelná – proto je ideálním pomocníkem do každé domácnosti. Žehličku na ní lze pokládat jak ve vodorovné, tak svislé poloze. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Odkládací plocha na žehličku , Klarfit hb3bc-w, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá

Leifheit Odkládací plocha na žehličku (72691)

Leifheit Odkládací plocha na žehličku (72691)
Detail

Protiskluzová podložka na odkládání žehličky, přenosná odkládací plocha na žehličku ze silikonu, vhodná pro všechny běžné typy žehliček, odolná vysokým teplotám (až do 250 °C), žehličku lze na ní odkládat v horizontální i vertikální poloze (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Odkládací plocha na žehličku (72691) , Fenda f&d e2 bílý (e2 (white))

KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá

KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá
Detail

Stojan na činky Klarfit HB3BC je partner pro trénink různých svalových skupin.Hlavní částí posilovací lavice je stojan na dlouhé činky, který přináší ve spolupráci s výškově nastavitelným opěradlem vždy individuální nastavení zátěže.V okrajových částech stojanu na činky jsou posilovače rukou, které zaměstnají ruce i záda. Posilovač nohou trénuje svaly nohou a břicha.Hlavní části domácího trenéra jsou čalouněné a poskytují ideální odpor při různých cvičeních. Povrchový materiál polstrovaných ploch (PVC kůže) je jednoduchý na údržbu, odolný a rychle schne.Vezměte prosím na vědomí, že zařízení je dodáváno jako montážní sada, jejíž montáž trvá asi 30 minut, přičemž tato hodnota se může lišit v závislosti na technických dovednostech.Vezměte prosím na vědomí, že posilovací lavice je dodávána bez závaží a činky. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá , 24" msi optix g241v e2 (optix g241v e2)

Držák na toaletní papír s odkládací plochou

Držák na toaletní papír s odkládací plochou
Detail

Držák na toaletní papír v elegantním minimalistickém designu. S praktickou poličkou na vlhčené ubrousky, osvěžovače vzduchu, smartphony, dekorace a mnoho dalšího. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli v ušlechtilém matném provedení. Možno připevnit přilepením nebo přímo do zdi. Včetně samolepících pásků a montážního materiálu. Rozměry: 18 x 7,5 x 9,5 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Držák na toaletní papír s odkládací plochou , Odkládací stolek dozz, 50 cm, chrom (ha00335)

Zahradní skřínka s odkladací plochou, hnědá (404564)

Zahradní skřínka s odkladací plochou, hnědá (404564)
Detail

Zahradní skříň - Zásadní vlastnosti skříně Zahradní skřínka s odkladací plochou, hnědá Skříň disponuje polohovatelnými policemi (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní skřínka s odkladací plochou, hnědá (404564) , Samsung vestavná kompaktní mikrovlnná trouba mg22m8274at/e2 (mg22m8274at/e2)

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 (PI5050)

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 (PI5050)
Detail

Výlevka - hranatá, umístění: na stěnu, materiál: plast, vlastnosti: s odkládací plochou, rozměry: 21×50×34 cm (V׊×H), bílá barva Výlevka AQUALINE vám poslouží jak při úklidu, tak i při umývání zašpiněných bot či jiných věcí, při kterém byste si neradi umazali umyvadlo. Její hranatý tvar se hodí do technických místností všech budov. Při montáži výlevky počítejte s tím, že ji jednoduše připevníte ke zdi. Mezi její výhody patří odkládací plocha na různé pomůcky. Před jejím zakoupením je důležité zjistit si rozměry, ty činí 21 × 50 × 34 cm. Odolnost i vzhled výlevky AQUALINE jí propůjčuje použitý materiál, kterým je v tomto případě plast. Rozhodující vlastnosti výlevky AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 Poslouží ve všech úklidových místnostech Oceníte její hranatý tvar Výlevku AQUALINE namontujete přímo na zeď v technické místnosti Nabízí i odkládací plochu Rozměry: 21 × 50 × 34 cm Výlevka AQUALINE se dodává z materiálu, jímž je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 (PI5050) , Odkládací stolek finley, 47 cm, bílá / chrom (ha01021)

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá
Detail

Plynový gril Klarstein Parforce se stará o výjimečné BBQ-akce v přátelské atmosféře. Nabízí maximální požitek z grilování na zahradě, na balkoně nebo terase. BBQ-plynový hořák přináší srdečné a originální potěšení přímo domů. Je jedno jestli steaky, ryba nebo zelenina: Na velké ploše je všechno šťavnatě uvařené. Obě odkladateľné plochy nabízejí mnoho místa pro omáčky, grilovací potřeby a ostatní příslušenství. Aby se umožnila maximální mobilita, boční panely se dají odstranit během několika sekund: Gril může být pohodlně nesen pohodlnými rukojeťmi. Samozřejmě, odkládací plochy se dají takto velmi snadno čistit. Boční díly jsou vhodné tak na gril Parforce One jakož i na gril Parforce Duo do Klarstein (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá , Odkládací stolek brant, 47 cm, beton / chrom (ha01026)

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá
Detail

Plynový gril Klarstein Parforce se stará o výjimečné BBQ-akce v přátelské atmosféře. Nabízí maximální požitek z grilování na zahradě, na balkoně nebo terase. BBQ-plynový hořák přináší srdečné a originální potěšení přímo domů. Je jedno jestli steaky, ryba nebo zelenina: Na velké ploše je všechno šťavnatě uvařené. Obě odkladateľné plochy nabízejí mnoho místa pro omáčky, grilovací potřeby a ostatní příslušenství. Aby se umožnila maximální mobilita, boční panely se dají odstranit během několika sekund: Gril může být pohodlně nesen pohodlnými rukojeťmi. Samozřejmě, odkládací plochy se dají takto velmi snadno čistit. Boční díly jsou vhodné tak na gril Parforce One jakož i na gril Parforce Duo do Klarstein (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá , Odkládací stolek raymond, 55 cm, černá / chrom (ha00750)

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 (PI5060)

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 (PI5060)
Detail

Výlevka - hranatá, umístění: na stěnu, materiál: plast, vlastnosti: s odkládací plochou, rozměry: 60×21×34 cm (V׊×H), bílá barva Výlevka AQUALINE se vám bude hodit při úklidu a umývání zašpiněných nástrojů, při kterém byste si zašpinili umyvadlo v koupelně. Její hranatý tvar se bude hodit do různých technických místností v budovách. Při instalaci výlevky počítejte s tím, že je třeba ji připevnit ke zdi. K jejím výhodám se řadí odkládací plocha na různé pracovní pomůcky. Důležitým faktorem při výběru jsou také rozměry, ty se vyšplhaly na 60 × 21 × 34 cm. Vzhled i vlastnosti výlevky AQUALINE jsou závislé na použitém materiálu, kterým je v tomto konkrétním případě plast. Zajímavé parametry výlevky AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 Vhodná do všech technických místností Pyšní se zajímavým hranatým tvarem Výlevku AQUALINE nainstalujete na zeď Najdete u ní i odkládací plochu Dosahuje rozměrů 60 × 21 × 34 cm Výlevka AQUALINE se dodává z... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 (PI5060) , Odkládací stolek raymond, 55 cm, bílá / chrom (ha00858)

AQUALINE Závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm, plast, bílá PI5050

AQUALINE Závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm, plast, bílá PI5050
Detail

Polypropylen Vyniká vysokou rázovou houževnatostí, je lehký, stabilní a s vysokou odolností. Je odolný teplotám do 100 °C a běžným prostředkům používaným v domácnosti, včetně organických kyselin, bělících prostředků na bázi chloru, alkoholu a olejů. Výlevka s odkládací plochou přepadová souprava, výpust a sifon je součástí balení mřížku lze zakoupit dodatečně V odkladové ploše výlevky je příprava na otvor pro baterii, což umožňuje použití stojánkové dřezové baterie. Umístění předpřipraveného otvoru je označené na technickém výkrese. EAN: 8029954005970 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm, plast, bílá PI5050 , Plocha lahev

AQUALINE Závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm, plast, bílá PI5060

AQUALINE Závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm, plast, bílá PI5060
Detail

Polypropylen Vyniká vysokou rázovou houževnatostí, je lehký, stabilní a s vysokou odolností. Je odolný teplotám do 100 °C a běžným prostředkům používaným v domácnosti, včetně organických kyselin, bělících prostředků na bázi chloru, alkoholu a olejů. přepadová souprava, výpust a sifon je součástí balení mřížku lze zakoupit dodatečně V odkladové ploše výlevky je příprava na otvor pro baterii, což umožňuje použití stojánkové dřezové baterie. Umístění předpřipraveného otvoru je označené na technickém výkrese. EAN: 8590913840128 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE Závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm, plast, bílá PI5060 , Canon gp-e2 (6363b001aa)

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo K671-006

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo K671-006
Detail

Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo (K671-006) Šířka: 80,5 cmHloubka: 45,5 cmBarva: bílá lesk Nábytkové keramické umyvadlo INVERTO lze kombinovat se skříňkami stejné série. Bez sifonu a baterie. EAN: 5902115762017 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo K671-006 , Silentiumpc elementum e2 350w (spc196)

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo K671-016

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo K671-016
Detail

Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo (K671-016) Šířka: 80,5 cmHloubka: 45,5 cmBarva: bílá lesk Nábytkové keramické umyvadlo INVERTO lze kombinovat se skříňkami stejné série. Bez sifonu a baterie. EAN: 5902115762116 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo K671-016 , Silentiumpc elementum e2 450w (spc197)

Dřevěný odkládací stolek s plochou na láhve Barrel - Ø52*78cm 1414

Dřevěný odkládací stolek s plochou na láhve Barrel - Ø52*78cm 1414
Detail

Dřevěný Odkládací stolek s plochou na láhve Barrel - Ø52*78cm Materiál: dřevoBarva : přírodní Pěkný designový dřevěný stolek s odkládacím prostorem na láhve bude skvělým společníkem nejen v obývacím pokoji, v kavárně, vinárně apod... (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný odkládací stolek s plochou na láhve Barrel - Ø52*78cm 1414 , Sáčky do vysavače e2 (6005)

KLUDI Zenta Sprchová baterie pod omítku, černá/chrom 388608675

KLUDI Zenta Sprchová baterie pod omítku, černá/chrom 388608675
Detail

vrchní díluzavřená pákaVhodné pro:PO těleso 88077PO těleso 33434 EAN: 4021344059864 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI Zenta Sprchová baterie pod omítku, černá/chrom 388608675 , Blumfeldt nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus
Detail

Pořádek je polovina života – obzvláště v koupelně. Protože koupelna je místem krásy, péče a odpočinku. S regálem do koupelny Klarstein bambuswald si najde vše své místo, od sprchového gelu přes peelingovou houbu až po žiletky a šminky. Díky třem kulatým tyčím můžete své ručníky optimálně roztáhnout a pověsit na sušení. Takto máte po koupeli nebo sprše vždy rychle po ruce ručník. Takže se vám při každodenní péči o tělo nabízí bohatý komfort. Ten je ještě podtržen horním odkládacím prostorem na regály: zde si najdou své místo různé pomůcky do koupelny. Nejlepší bude, když ho připevníte přímo na stěnu vedle sprchy nebo nad toaletu. Takto nejenže ušetříte pořádně mnoho místa, ale máte všechno, co denně potřebujete, hned po ruce. Samozřejmě si své místo na šikmém nástěnném regálu najdou i čisté ručníky, sbírka parfémů nebo toaletní papír. Nekrášlí jen koupelnu, ale i váš všední den.Ozdobte svou koupelnu jako luxusní spa salon: šikmý nástěnný regál do koupelny od společnosti Klarstein bambuswald vám nabízí maximální komfort během všedního dne a vytváří rustikální, ale zároveň luxusní akcent – upravený vzhled v každé koupelně. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus
Detail

Pořádek je polovina života – obzvláště v koupelně. Protože koupelna je místem krásy, péče a odpočinku. S regálem do koupelny Klarstein bambuswald si najde vše své místo, od sprchového gelu přes peelingovou houbu až po žiletky a šminky. Díky třem kulatým tyčím můžete své ručníky optimálně roztáhnout a pověsit na sušení. Takto máte po koupeli nebo sprše vždy rychle po ruce ručník. Takže se vám při každodenní péči o tělo nabízí bohatý komfort. Ten je ještě podtržen horním odkládacím prostorem na regály: zde si najdou své místo různé pomůcky do koupelny. Nejlepší bude, když ho připevníte přímo na stěnu vedle sprchy nebo nad toaletu. Takto nejenže ušetříte pořádně mnoho místa, ale máte všechno, co denně potřebujete, hned po ruce. Samozřejmě si své místo na šikmém nástěnném regálu najdou i čisté ručníky, sbírka parfémů nebo toaletní papír. Nekrášlí jen koupelnu, ale i váš všední den.Ozdobte svou koupelnu jako luxusní spa salon: šikmý nástěnný regál do koupelny od společnosti Klarstein bambuswald vám nabízí maximální komfort během všedního dne a vytváří rustikální, ale zároveň luxusní akcent – upravený vzhled v každé koupelně. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus , Lahev maxxo a5 plocha 420 ml

GSI KUBE X keramické umyvadlo 100x47cm, s odkládacími plochami, bílá ExtraGlaze 9451111

GSI KUBE X keramické umyvadlo 100x47cm, s odkládacími plochami, bílá ExtraGlaze 9451111
Detail

Keramická glazura ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriální glazura Extraglaze® Antibacterial, je obohacená o ionty stříbra a titanu. Aplikuje se na produkty již během výrobního procesu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek. Extraglaze® Antibacterial dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriální účinek a ochranu proti vápenným usazeninám. Povrch Extraglaze® Antibacterial je standardně aplikován na všechny výrobky společnosti GSI. Běžná glazura Extraglaze® Antibacterial Série KUBE X vychází ze současného trendu pravoúhlých tvarů s úspornými liniemi a štíhlými hranami. Kolekce nabízí čtvercová umyvadla od větších až po nejmenší velikosti s možností instalace zavěšením na stěnu a k položení na desku nebo skříňku.Součástí série umyvadel jsou navíc dvě kulatá umyvadla na desku a dvě obdélníková vestavná umyvadla, všechna s velmi štíhlými hranami.Sanitární keramika je vybavena technickými inovacemi GSI: antibakteriální glazurou Extraglaze®, toalety splachovacím systémem Save Water a systémem SwirlFlush®, WC sedátka mechanismem Quick Release a systémem Soft Close. Vybrané produkty jsou dostupné také v bílé matné a černé matné. EAN: 8056590011966 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI KUBE X keramické umyvadlo 100x47cm, s odkládacími plochami, bílá ExtraGlaze 9451111 , Bavlnena snura plocha 17 mm bezova

KLUDI E2 Držák ručníků, chrom 4997705

KLUDI E2 Držák ručníků, chrom 4997705
Detail

Držák ručníků provedení chrom délka 455 mm nástěnná montáž dvouramenný, pevný s upevňovacím materiálem EAN: 4021344082121 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Držák ručníků, chrom 4997705 , Sáčky do vysavače e2 max - textilní (3090/cla)

KLUDI E2 Držák ručníků, chrom 4999005

KLUDI E2 Držák ručníků, chrom 4999005
Detail

Držák ručníků XS provedení chrom délka 300 mm nástěnná montáž dvouramenný, pevný včetně upevňovacího materiálu EAN: 4021344082138 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Držák ručníků, chrom 4999005 , Prodejní plocha (978-80-7453-641-0)

KLUDI E2 Jednoduchý háček, chrom 4998405

KLUDI E2 Jednoduchý háček, chrom 4998405
Detail

Jednoduchý háček nástěnná montáž s upevňovacím materiálem EAN: 4021344082114 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Jednoduchý háček, chrom 4998405 , Kds profesionalni ocilka plocha hladka 3226 00

KLUDI E2 Umyvadlová baterie, chrom 492960575

KLUDI E2 Umyvadlová baterie, chrom 492960575
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení chrom S-pointer Eco perlátor M24x1 keramická kartuše, Ø 28 mm jednootvorová montáž třída průtoku Z rychlomontážní systém flexibilní přípojky G 3/8 comfort zone 155 mm bez odtokové soupravy EAN: 4017080082105 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Umyvadlová baterie, chrom 492960575 , Přistávací plocha pro drony - 75 cm (740263)

KLUDI E2 Umyvadlová baterie, chrom 490230575

KLUDI E2 Umyvadlová baterie, chrom 490230575
Detail

Páková umyvadlová baterie provedení chrom PCA S-pointer perlátor M24x1 keramická kartuše, Ø 28 mm rychlomontážní systém flexibilní přípojky G 3/8 odtoková souprava G 1 1/4 comfort zone 80 mm EAN: 4017080081726 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Umyvadlová baterie, chrom 490230575 , Wontravel rozdvojka 2x + 2 usb 16a/4000w (ww09-e2-2u)

KLUDI E2 Vanová baterie, chrom 494450575

KLUDI E2 Vanová baterie, chrom 494450575
Detail

Páková vanová baterie provedení chrom šířka baterie 230 mm nástěnná montáž S-pointer perlátor M24x1 keramická kartuše s možností omezení maximální teploty vody zabezpečeno proti zpětnému nasátí vody automatický přepínač: sprcha/vana připojení: etážky připojení sprchy G 1/2 EAN: 4017080082129 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Vanová baterie, chrom 494450575 , Aga odrazová plocha k trampolíně 150 cm (k8357)

KLUDI ZENTA 1S SPRCHOVY SET 600 MM CHROM 6063005-00

KLUDI ZENTA 1S SPRCHOVY SET 600 MM CHROM 6063005-00
Detail

KLUDI ZENTA 1S SPRCHOVY SET 600 MM CHROM (6063005-00) Výprodej skladových zásob. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI ZENTA 1S SPRCHOVY SET 600 MM CHROM 6063005-00 , Acra skákací plocha 244 cm - caa24 (05-caa24)

Odkládací stolek West Coast Chrome

Odkládací stolek West Coast Chrome
Detail

KARE DESIGN Odkládací stolek West Coast Chrome: Moderní odkládací stolek West Coast Chrome má odlehčený vzhled s rovnými liniemi. Jeho podnož tvoří základna s tyčí z nerezové oceli, která je pokovaná a opatřená vysokým leskem. Odkládací horní deska z čirého skla má tvrzené provedení, které zajišťuje bezpečnější použití stolku. Krásný bytový doplněk můžete použít kdekoliv v interiéru, skvěle poslouží v relaxačním koutku nebo jako přídavný stolek ke konferenčnímu stolu, když čekáte více hostů. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek West Coast Chrome , Marimex plocha skákací - trampolína marimex 457 cm (8590517966903)

Orion Dvoupatrový kovový botník s odkládací plochou, 63 x 30 x 43 cm

Orion Dvoupatrový kovový botník s odkládací plochou, 63 x 30 x 43 cm
Detail

Do chodby, na chalupu nebo chatu využijete kovový botník se dvěma drátěnými patry a pevnou odkládací plochou z dřevotřísky. Obuv, ať už čistá nebo ušpiněná bude uložena na jednom místě, na horní desku můžete položit kabelku i batoh. Díky svým rozměrům 63 x 30 x 43 cm se vejde i do menších prostor. Nosnost: vrchní deska max. 8 kg, kovové police max. 6 kg, dohromady max. 20 kg.Materiál: dřevotříska, kov (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Dvoupatrový kovový botník s odkládací plochou, 63 x 30 x 43 cm , Koupelnová odkládací polička bamboo

KLUDI E2 Páková bidetová baterie, chrom 492160575

KLUDI E2 Páková bidetová baterie, chrom 492160575
Detail

Páková bidetová baterie jednootvorová montáž S-pointer Eco-perlátor M24x1 keramická kartuše: Ø 28 mm odtoková souprava G 1 1/4 rychlomontážní systém flexibilní přípojky G 3/8 EAN: 4021344081865 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Páková bidetová baterie, chrom 492160575 , Odkládací skříňka 3094293 (3094293)

KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492980575

KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492980575
Detail

Páková umyvadlová baterie DN15 S-pointer Eco-perlátor M24x1 keramická kartuše Ø 28 mm bez odtokové soupravy průtokové množství 7,1 l/min (při tlaku 3 bar) flexibilní přípojky G 3/8 rychlomontážní systém comfort zone 260 mm EAN: 4017080082112 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492980575

KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492970575

KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492970575
Detail

Páková umyvadlová baterie S-pointer Eco perlátor M24x1 keramická kartuše, Ø 28 mm průtok 6 l/min při 3 bar rychlomontážní systém flexibilní přípojky G 3/8 bez odtokové soupravy comfort zone 120 mm EAN: 4021344081797 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492970575

KLUDI E2 Držák na osušku, chrom 4998005

KLUDI E2 Držák na osušku, chrom 4998005
Detail

L = 650 mmnástěnná montážs upevňovacím materiálem EAN: 4021344082091 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Držák na osušku, chrom 4998005

KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492950575

KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492950575
Detail

Páková umyvadlová baterie S-pointer Eco perlátor M24x1 keramická kartuše, Ø 28 mm průtok 6 l/min při 3 bar rychlomontážní systém flexibilní přípojky G 3/8 odtoková souprava G 1 1/4 comfort zone 120 mm EAN: 4017080086349 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Páková umyvadlová baterie, chrom 492950575

Odkládací stolek AISA 3 Dekorhome Chrom

Odkládací stolek AISA 3 Dekorhome Chrom
Detail

Moderní vzhled tohoto stolku záměrně boří klasické konvence a rozděluje úložný prostor na celkem tři podoblasti. Dvě libovolně nastavitelné kulaté plochy jsou v různých výškách nad velkou pevnou skleněnou deskou, což dodává celému stolku skvělou dodatečnou stabilitu. Pokud byste zrovna potřebovali ušetřit místo, lze všechny desky složit nad sebe. Stolní desky jsou zhotoveny z tvrzeného skla, podnož je kovová v trendy barvách - měď, chrom a zlatá. Barva:měděná / černáchrom / průhlednázlatá / zrcadloVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:kov / sklo Rozměry:šířka: 55 - 155 cmhloubka: 50 cmvýška: 45 cmprůměr desek: 1 x Ø 50 cm, 2 x Ø 40 cmtloušťka desky: 0,5 cm Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek AISA 3 Dekorhome Chrom

Odkládací stolek AISA 3 Dekorhome Chrom

Odkládací stolek AISA 3 Dekorhome Chrom
Detail

Moderní vzhled tohoto stolku záměrně boří klasické konvence a rozděluje úložný prostor na celkem tři podoblasti. Dvě libovolně nastavitelné kulaté plochy jsou v různých výškách nad velkou pevnou skleněnou deskou, což dodává celému stolku skvělou dodatečnou stabilitu. Pokud byste zrovna potřebovali ušetřit místo, lze všechny desky složit nad sebe. Stolní desky jsou zhotoveny z tvrzeného skla, podnož je kovová v trendy barvách - měď, chrom a zlatá. Barva:měděná / černáchrom / průhlednázlatá / zrcadloVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:kov / sklo Rozměry:šířka: 55 - 155 cmhloubka: 50 cmvýška: 45 cmprůměr desek: 1 x Ø 50 cm, 2 x Ø 40 cmtloušťka desky: 0,5 cm Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek AISA 3 Dekorhome Chrom

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus
Detail

Exkluzivní stojan na monitor od Klarstein bambuswaldu vytváří na psacím stole dokonalý pořádek: je to ideální podklad pod monitor tvého PC, protože ho zvedne a poskytne mu bezpečné postavení. Klávesnici je možné během nepoužívání úhledně ukrýt pod malý podstavec. Notebook nebo laptop si také najde své místo na této exkluzivní podložce, která má i větrací otvory. Přes zadní výřez můžeš skrytě převést kabel monitoru. Stojan na monitor ti nabízí ideální předpoklady pro dlouhou a efektivní práci s tvým laptopem nebo počítačem, na čtení, sledování filmů nebo surfování po internetu.Na tento exkluzivní stojan na monitor však můžeš elegantně umístit nejen notebook nebo monitor: díky mnoha malým poličkám se zde dají při práci uložit i smartphony, pera, šálek s kávou a další pomůcky. Přináší se tím pořádek na psací stůl, usnadňuje a zpříjemňuje se práce.Hvězda v každém homeofficee: moderní a praktický stojan na monitor z ušlechtilého bambusu od Klarstein bambuswaldu. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus
Detail

Exkluzivní stojan na monitor od Klarstein bambuswaldu vytváří na psacím stole dokonalý pořádek: je to ideální podklad pod monitor tvého PC, protože ho zvedne a poskytne mu bezpečné postavení. Klávesnici je možné během nepoužívání úhledně ukrýt pod malý podstavec. Notebook nebo laptop si také najde své místo na této exkluzivní podložce, která má i větrací otvory. Přes zadní výřez můžeš skrytě převést kabel monitoru. Stojan na monitor ti nabízí ideální předpoklady pro dlouhou a efektivní práci s tvým laptopem nebo počítačem, na čtení, sledování filmů nebo surfování po internetu.Na tento exkluzivní stojan na monitor však můžeš elegantně umístit nejen notebook nebo monitor: díky mnoha malým poličkám se zde dají při práci uložit i smartphony, pera, šálek s kávou a další pomůcky. Přináší se tím pořádek na psací stůl, usnadňuje a zpříjemňuje se práce.Hvězda v každém homeofficee: moderní a praktický stojan na monitor z ušlechtilého bambusu od Klarstein bambuswaldu. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus

KLUDI E2 Vanová baterie pod omítku, chrom 496500575

KLUDI E2 Vanová baterie pod omítku, chrom 496500575
Detail

Podomítková vanová baterie provedení: chrom ovládání: pákové automatický přepínač: sprcha/vana keramická kartuše s možností omezení maximální teploty vody Instalace na montážní těleso KLUDI FLEXX.BOXX. EAN: 4021344081902 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Vanová baterie pod omítku, chrom 496500575

Kludi E2 Svícen na čajovou svíčku, chrom 4998305

Kludi E2 Svícen na čajovou svíčku, chrom 4998305
Detail

Svícen na čajovou svíčku provedení bílé matné opálové sklo barva držáku chrom vzdálenost od zdi 88 mm výška svícnu 47 mm včetně čajové svíčky nástěnná montáž s upevňovacím materiálem EAN: 4021344082022 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kludi E2 Svícen na čajovou svíčku, chrom 4998305

KLUDI O-CEAN umyvadlová baterie bez výpusti, chrom (X-383500575) 2. jakost

KLUDI O-CEAN umyvadlová baterie bez výpusti, chrom (X-383500575) 2. jakost
Detail

II. jakost jedná se o zboží, které bylo vystavené na naší prodejně. Baterie není poničená, součástí není odpadová souprava. KLUDI O-CEAN umyvadlová baterie bez výpusti, chrom, II. jakost (X-383500575) 2. jakost uzavřená pákajednootvorová montážtřída průtoku Zs-pointer Eco perlátor M 24x1keramická kartuše s omezovačem horké vodybez odpadové soupravyflexibilní přípojky G 3/8rychlomontážní systémtřída hlučnosti IKLUDI Eco – úspora vody 40%Kyvný perlátor s možností nastavení směru vody EAN: 4021344053671 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI O-CEAN umyvadlová baterie bez výpusti, chrom (X-383500575) 2. jakost

Bambusový stojan na oblečení s odkládací plochou Compactor Bamboo - 44,5 x 32 x 115 cm

Bambusový stojan na oblečení s odkládací plochou Compactor Bamboo - 44,5 x 32 x 115 cm
Detail

Odložte si spořádaně sako, kalhoty či doplňky na stylový stojan Compactor a mějte je připravené ihned k dalšímu použití. Praktickýi elegatní stojan na šaty s poličkou na šperky najde své místo v každé domácnosti.Vlastnosti: závěsný prostor pro vrchní i spodní díl oblečení praktická polička pro odložení šperků, hodinek atd. stabilní základna bez koleček rozměry základny: 32 x 32 cm materiál: přírodní bambus (4home.cz)

Podobné produkty ako Bambusový stojan na oblečení s odkládací plochou Compactor Bamboo - 44,5 x 32 x 115 cm

Odkládací stolek Dozz, 50 cm, chrom (HA00335)

Odkládací stolek Dozz, 50 cm, chrom (HA00335)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, čirá a stříbrná barva, výška 50 cm Odkládací stolek Dozz má ocelovou pochromovanou konstrukci, která je doplněná o kulatou desku z čirého bezpečnostního skla. Poslouží jako elegantní ozdoba vhodná do obývacího pokoje nebo ložnice. Klíčové vlastnosti- odkládací stolek- výška 50 cm- pochromovaný rám z oceli- skleněná deska stolu- bezpečnostní sklo v čiré barvě- dolní police z čirého bezpečnostního skla- elegantní kulatý tvar (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Dozz, 50 cm, chrom (HA00335)

KLUDI E2 Dávkovač mýdla s držákem, bílá/chrom 4997605

KLUDI E2 Dávkovač mýdla s držákem, bílá/chrom 4997605
Detail

Dávkovač na tekuté mýdlo barva nádobky bílá provedení nádobky z ručně foukaného opálového skla barva držáku chrom celková výška 160 mm nástěnná montáž s upevňovacím materiálem EAN: 4021344082299 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Dávkovač mýdla s držákem, bílá/chrom 4997605

KLUDI E2 Termostatická sprchová baterie pod omítku, chrom 498350575

KLUDI E2 Termostatická sprchová baterie pod omítku, chrom 498350575
Detail

Termostatická sprchová baterie E2 kohoutkové ovládání montáž pod omítku vrchní díl s ovládací jednotkou keramický uzavírací ventil ovládání teploty s bezpečnostní zarážkou na 38 °C povrchová úprava chrom montáž na základní těleso FLEXX.BOXX, je nutné objednat zvlášť EAN: 4021344081957 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KLUDI E2 Termostatická sprchová baterie pod omítku, chrom 498350575

Odkládací stolek Raymond, 55 cm, beton / chrom (HA00872)

Odkládací stolek Raymond, 55 cm, beton / chrom (HA00872)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky lamino, materiál konstrukce kov, stříbrná a šedá barva, výška 55 cm Odkládací stolek Raymond je tvořen kulatou deskou z MDF v dekoru světlého betonu, která stojí na 2 ocelových trubkách na pevném kulatém podstavci. Hodí se do obývacího pokoje na odkládání drobných předmětů. Klíčové vlastnosti- odkládací stolek v jednoduchém designu- výška 55 cm- pevná ocelová konstrukce v chromu- kulatá stolová deska z MDF v dekoru světlého betonu- stojí na 2 ocelových trubkách- kulatý pochromovaný podstavec (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Raymond, 55 cm, beton / chrom (HA00872)

Odkládací stolek Brant, 47 cm, beton / chrom (HA01026)

Odkládací stolek Brant, 47 cm, beton / chrom (HA01026)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, s úložným prostorem, materiál desky lamino, materiál konstrukce kov, stříbrná a šedá barva, rozměry 47 × 39 × 39 cm (V׊×H) Odkládací stolek Brant je tvořen jednoduchou čtvercovou konstrukcí z pochromované oceli a stolovou deskou z MDF v dekoru betonu. Disponuje 1 praktickou dolní policí ve stejném betonovém provedení. Hodí se do koupelny na odkládání nezbytných umývacích potřeb a ručníků. (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Brant, 47 cm, beton / chrom (HA01026)

Odkládací stolek Finley, 47 cm, bílá / chrom (HA01021)

Odkládací stolek Finley, 47 cm, bílá / chrom (HA01021)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, s úložným prostorem, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov, klasické nohy, lesklá povrchová úprava, bílá a stříbrná barva, rozměry 47 × 39 × 39 cm (V׊×H) Odkládací stolek Finley je tvořen jednoduchou čtvercovou konstrukcí z pochromované oceli a stolovou deskou z bílé MDF desky ve vysokém lesku. Disponuje i praktickou dolní policí ve stejném provedení. Hodí se do koupelny na odkládání nezbytných umývacích potřeb a ručníků. (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Finley, 47 cm, bílá / chrom (HA01021)

Odkládací stolek Raymond, 55 cm, černá / chrom (HA00750)

Odkládací stolek Raymond, 55 cm, černá / chrom (HA00750)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, černá a stříbrná barva, výška 55 cm Odkládací stolek Raymond je tvořen kulatou skleněnou deskou lakovanou v černé barvě, která stojí na 2 ocelových trubkách na pevném kulatém podstavci. Hodí se do obývacího pokoje na odkládání drobných předmětů. Klíčové vlastnostikulatá deska stolu z bezpečnostního skla černé barvy (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Raymond, 55 cm, černá / chrom (HA00750)

Odkládací stolek Raymond, 55 cm, bílá / chrom (HA00858)

Odkládací stolek Raymond, 55 cm, bílá / chrom (HA00858)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky sklo, materiál konstrukce kov, bílá a stříbrná barva, výška 55 cm Jednoduchý odkládací stolek Raymond je tvořen kulatou skleněnou deskou lakovanou v bílé barvě, která stojí na 2 ocelových trubkách na pevném kulatém podstavci. Hodí se do obývacího pokoje na odkládání drobných předmětů. Klíčové vlastnosti- jednoduchý odkládací stolek- výška 55 cm- pevná ocelová konstrukce v chromu- kulatá skleněná stolová deska- pevné bezpečnostní sklo lakované v bílé barvě- stojí na 2 ocelových trubkách- kulatý pochromovaný podstavec (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkládací stolek Raymond, 55 cm, bílá / chrom (HA00858)
SAMSUNG AirDresser DF60A8500CG/E2 (DF60A8500CG/E2), Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus, KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá, Fenda F&D E2 bílý (E2 (white)), 24" MSI Optix G241V E2 (Optix G241V E2), Odkládací stolek Dozz, 50 cm, chrom (HA00335), SAMSUNG vestavná kompaktní mikrovlnná trouba MG22M8274AT/E2 (MG22M8274AT/E2), Odkládací stolek Finley, 47 cm, bílá / chrom (HA01021), Odkládací stolek Brant, 47 cm, beton / chrom (HA01026), Odkládací stolek Raymond, 55 cm, černá / chrom (HA00750), Odkládací stolek Raymond, 55 cm, bílá / chrom (HA00858), plocha lahev, Canon GP-E2 (6363B001AA), SilentiumPC Elementum E2 350W (SPC196), SilentiumPC Elementum E2 450W (SPC197), Sáčky do vysavače E2 (6005), Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus, lahev maxxo a5 plocha 420 ml, bavlnena snura plocha 17 mm bezova, Sáčky do vysavače E2 MAX - textilní (3090/CLA), Prodejní plocha (978-80-7453-641-0), kds profesionalni ocilka plocha hladka 3226 00, Přistávací plocha pro drony - 75 cm (740263), Wontravel rozdvojka 2x + 2 USB 16A/4000W (WW09-E2-2U), Aga Odrazová plocha k trampolíně 150 cm (K8357), ACRA Skákací plocha 244 cm - CAA24 (05-CAA24), Marimex Plocha skákací - trampolína Marimex 457 cm (8590517966903), Koupelnová odkládací polička Bamboo, Odkládací skříňka 3094293 (3094293)