Leifheit odkládací plocha na žehličku (72691)

Produkt Leifheit odkládací plocha na žehličku (72691) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit odkládací plocha na žehličku (72691) upraviť a produkt hľadať znova.

Leifheit Odkládací plocha na žehličku (72691)

Leifheit Odkládací plocha na žehličku (72691)
Detail

Protiskluzová podložka na odkládání žehličky, přenosná odkládací plocha na žehličku ze silikonu, vhodná pro všechny běžné typy žehliček, odolná vysokým teplotám (až do 250 °C), žehličku lze na ní odkládat v horizontální i vertikální poloze (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Odkládací plocha na žehličku (72691) , Blumfeldt šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus

INTEX 28520 Odkládací plocha s držákem na pití a tablet

INTEX 28520 Odkládací plocha s držákem na pití a tablet
Detail

Držák nápojů s LED osvětlením pro vířivky Intex Praktický držák nápojů pro všechny vířivky Intex PureSpa, který se jednoduše nasadí na horní hranu stěny vířivky. Nápoje a drobné občerstvení budete mít vždy po ruce Integrovaný držák na telefon / tablet vám umožní sledovat videa i ve vířivce Integrovaný bílé LED světlo kolem držáku Parametry - Šířka: 45 cm - Délka: 26 cm - Výška: 18 cm (hawaj.cz)

Podobné produkty ako INTEX 28520 Odkládací plocha s držákem na pití a tablet , Klarfit hb3bc-w, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá

Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus

Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus
Detail

Šatník od společnosti Klarstein bambuswald spojuje design, přírodní materiály a flexibilitu do jednoho krásného nábytku.Pevný šatník je vyroben z lehkého, robustního bambusu. Protože je volně stojící, můžete ho postavit, kam chcete. Jemná, typická bambusová textura se v kombinaci s teplým odstínem dřeva postará o příjemnou atmosféru. 5 závěsných háčků, 2 tyče na šaty a odkládací plocha na klobouky, čepice a jiné módní doplňky, připraví mnoho místa pro vaše bundy, tašky a kabáty. Skryté hlavičky šroubů zajistí, aby se vaše oblečení nikde nezachytilo. Montáž je díky obrázkovému návodu a montážnímu materiálu úplná hračka. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus , Eglo - závěsné svítidlo 3xe27/60w (72691)

KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá

KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá
Detail

Stojan na činky Klarfit HB3BC je partner pro trénink různých svalových skupin.Hlavní částí posilovací lavice je stojan na dlouhé činky, který přináší ve spolupráci s výškově nastavitelným opěradlem vždy individuální nastavení zátěže.V okrajových částech stojanu na činky jsou posilovače rukou, které zaměstnají ruce i záda. Posilovač nohou trénuje svaly nohou a břicha.Hlavní části domácího trenéra jsou čalouněné a poskytují ideální odpor při různých cvičeních. Povrchový materiál polstrovaných ploch (PVC kůže) je jednoduchý na údržbu, odolný a rychle schne.Vezměte prosím na vědomí, že zařízení je dodáváno jako montážní sada, jejíž montáž trvá asi 30 minut, přičemž tato hodnota se může lišit v závislosti na technických dovednostech.Vezměte prosím na vědomí, že posilovací lavice je dodávána bez závaží a činky. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá , Xavax čistící prostředek na žehličku, 50 ml (111720)

Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus

Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus
Detail

Šatník od společnosti Klarstein bambuswald spojuje design, přírodní materiály a flexibilitu do jednoho krásného nábytku.Pevný šatník je vyroben z lehkého, robustního bambusu. Protože je volně stojící, můžete ho postavit, kam chcete. Jemná, typická bambusová textura se v kombinaci s teplým odstínem dřeva postará o příjemnou atmosféru. 5 závěsných háčků, 2 tyče na šaty a odkládací plocha na klobouky, čepice a jiné módní doplňky, připraví mnoho místa pro vaše bundy, tašky a kabáty. Skryté hlavičky šroubů zajistí, aby se vaše oblečení nikde nezachytilo. Montáž je díky obrázkovému návodu a montážnímu materiálu úplná hračka. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus , Plocha lahev

Držák na toaletní papír s odkládací plochou

Držák na toaletní papír s odkládací plochou
Detail

Držák na toaletní papír v elegantním minimalistickém designu. S praktickou poličkou na vlhčené ubrousky, osvěžovače vzduchu, smartphony, dekorace a mnoho dalšího. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli v ušlechtilém matném provedení. Možno připevnit přilepením nebo přímo do zdi. Včetně samolepících pásků a montážního materiálu. Rozměry: 18 x 7,5 x 9,5 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Držák na toaletní papír s odkládací plochou , Blumfeldt nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá
Detail

Plynový gril Klarstein Parforce se stará o výjimečné BBQ-akce v přátelské atmosféře. Nabízí maximální požitek z grilování na zahradě, na balkoně nebo terase. BBQ-plynový hořák přináší srdečné a originální potěšení přímo domů. Je jedno jestli steaky, ryba nebo zelenina: Na velké ploše je všechno šťavnatě uvařené. Obě odkladateľné plochy nabízejí mnoho místa pro omáčky, grilovací potřeby a ostatní příslušenství. Aby se umožnila maximální mobilita, boční panely se dají odstranit během několika sekund: Gril může být pohodlně nesen pohodlnými rukojeťmi. Samozřejmě, odkládací plochy se dají takto velmi snadno čistit. Boční díly jsou vhodné tak na gril Parforce One jakož i na gril Parforce Duo do Klarstein (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá , Leifheit potah na rukávník

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá
Detail

Plynový gril Klarstein Parforce se stará o výjimečné BBQ-akce v přátelské atmosféře. Nabízí maximální požitek z grilování na zahradě, na balkoně nebo terase. BBQ-plynový hořák přináší srdečné a originální potěšení přímo domů. Je jedno jestli steaky, ryba nebo zelenina: Na velké ploše je všechno šťavnatě uvařené. Obě odkladateľné plochy nabízejí mnoho místa pro omáčky, grilovací potřeby a ostatní příslušenství. Aby se umožnila maximální mobilita, boční panely se dají odstranit během několika sekund: Gril může být pohodlně nesen pohodlnými rukojeťmi. Samozřejmě, odkládací plochy se dají takto velmi snadno čistit. Boční díly jsou vhodné tak na gril Parforce One jakož i na gril Parforce Duo do Klarstein (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá , Leifheit koš na kolíčky

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 (PI5050)

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 (PI5050)
Detail

Výlevka - hranatá, umístění: na stěnu, materiál: plast, vlastnosti: s odkládací plochou, rozměry: 21×50×34 cm (V׊×H), bílá barva Výlevka AQUALINE vám poslouží jak při úklidu, tak i při umývání zašpiněných bot či jiných věcí, při kterém byste si neradi umazali umyvadlo. Její hranatý tvar se hodí do technických místností všech budov. Při montáži výlevky počítejte s tím, že ji jednoduše připevníte ke zdi. Mezi její výhody patří odkládací plocha na různé pomůcky. Před jejím zakoupením je důležité zjistit si rozměry, ty činí 21 × 50 × 34 cm. Odolnost i vzhled výlevky AQUALINE jí propůjčuje použitý materiál, kterým je v tomto případě plast. Rozhodující vlastnosti výlevky AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 Poslouží ve všech úklidových místnostech Oceníte její hranatý tvar Výlevku AQUALINE namontujete přímo na zeď v technické místnosti Nabízí i odkládací plochu Rozměry: 21 × 50 × 34 cm Výlevka AQUALINE se dodává z materiálu, jímž je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 50x34cm PI5050 (PI5050) , Leifheit čistič na žaluzie

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 (PI5060)

AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 (PI5060)
Detail

Výlevka - hranatá, umístění: na stěnu, materiál: plast, vlastnosti: s odkládací plochou, rozměry: 60×21×34 cm (V׊×H), bílá barva Výlevka AQUALINE se vám bude hodit při úklidu a umývání zašpiněných nástrojů, při kterém byste si zašpinili umyvadlo v koupelně. Její hranatý tvar se bude hodit do různých technických místností v budovách. Při instalaci výlevky počítejte s tím, že je třeba ji připevnit ke zdi. K jejím výhodám se řadí odkládací plocha na různé pracovní pomůcky. Důležitým faktorem při výběru jsou také rozměry, ty se vyšplhaly na 60 × 21 × 34 cm. Vzhled i vlastnosti výlevky AQUALINE jsou závislé na použitém materiálu, kterým je v tomto konkrétním případě plast. Zajímavé parametry výlevky AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 Vhodná do všech technických místností Pyšní se zajímavým hranatým tvarem Výlevku AQUALINE nainstalujete na zeď Najdete u ní i odkládací plochu Dosahuje rozměrů 60 × 21 × 34 cm Výlevka AQUALINE se dodává z... (alza.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE závěsná výlevka s odkládací plochou 60x34cm PI5060 (PI5060) , Leifheit kolíčky na prádlo – extra soft, 25 ks leifheit 85660

Dámské šaty 72691

Dámské šaty 72691
Detail

(amiatex.cz)

Podobné produkty ako Dámské šaty 72691 , Leifheit rukavice na žehlení (72418)

Blumfeldt Věšák na oblečení s odkládací plochou, 57,5x173cm, symetrický design, bambus

Blumfeldt Věšák na oblečení s odkládací plochou, 57,5x173cm, symetrický design, bambus
Detail

Krásné oblečení a doplňky by měly být prezentovány elegantním způsobem: s pohyblivým stojanem na oblečení od společnosti Klarstein bambuswald je to velmi jednoduché. Svým asymetrickým designem s bočním ramenem připomínajícím strom totiž vytvoří úžasný akcent v každé místnosti - jako věšák ve vstupním prostoru nebo jako rozšíření šatníku v ložnici.Mimořádně poutavě působí 6 háčků na oblečení, každý s délkou 11,5 cm. Dokonale se hodí do elegantní galerie klobouků, ale své místo zde najdou i bundy, tašky, čepice, šátky a jiné doplňky. Vypadá výborně a poskytne vám maximální komfort: vše je dobře uložené a rychle po ruce. Spodní police nabízí prostor na 2 až 3 páry bot. Halenky, saka, šaty a bundy lze perfektně uložit pomocí věšáků na horní tyč věšáku na oblečení.Jednoduchý a elegantní zároveň: pohyblivý věšák od společnosti Klarstein bambuswald zaujme jako pohodlný způsob uložení oblečení a zároveň vytvoří nádhernou kulisu v pokoji. Kombinace bambusu a tvaru podobného palmě vnese do domova exotický nádech. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Věšák na oblečení s odkládací plochou, 57,5x173cm, symetrický design, bambus , Leifheit oboustranný mop na okna

Blumfeldt Věšák na oblečení s odkládací plochou, 57,5x173cm, symetrický design, bambus

Blumfeldt Věšák na oblečení s odkládací plochou, 57,5x173cm, symetrický design, bambus
Detail

Krásné oblečení a doplňky by měly být prezentovány elegantním způsobem: s pohyblivým stojanem na oblečení od společnosti Klarstein bambuswald je to velmi jednoduché. Svým asymetrickým designem s bočním ramenem připomínajícím strom totiž vytvoří úžasný akcent v každé místnosti - jako věšák ve vstupním prostoru nebo jako rozšíření šatníku v ložnici.Mimořádně poutavě působí 6 háčků na oblečení, každý s délkou 11,5 cm. Dokonale se hodí do elegantní galerie klobouků, ale své místo zde najdou i bundy, tašky, čepice, šátky a jiné doplňky. Vypadá výborně a poskytne vám maximální komfort: vše je dobře uložené a rychle po ruce. Spodní police nabízí prostor na 2 až 3 páry bot. Halenky, saka, šaty a bundy lze perfektně uložit pomocí věšáků na horní tyč věšáku na oblečení.Jednoduchý a elegantní zároveň: pohyblivý věšák od společnosti Klarstein bambuswald zaujme jako pohodlný způsob uložení oblečení a zároveň vytvoří nádhernou kulisu v pokoji. Kombinace bambusu a tvaru podobného palmě vnese do domova exotický nádech. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Věšák na oblečení s odkládací plochou, 57,5x173cm, symetrický design, bambus , Odkládací podložka na sedačku ipres

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo K671-006

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo K671-006
Detail

Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo (K671-006) Šířka: 80,5 cmHloubka: 45,5 cmBarva: bílá lesk Nábytkové keramické umyvadlo INVERTO lze kombinovat se skříňkami stejné série. Bez sifonu a baterie. EAN: 5902115762017 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vpravo K671-006 , Leifheit úklidový set na čištění oken

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo K671-016

CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo K671-016
Detail

Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo (K671-016) Šířka: 80,5 cmHloubka: 45,5 cmBarva: bílá lesk Nábytkové keramické umyvadlo INVERTO lze kombinovat se skříňkami stejné série. Bez sifonu a baterie. EAN: 5902115762116 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CERSANIT Nábytkové umyvadlo INVERTO 80 s odkládací plochou vlevo K671-016 , Leifheit obal na venkovní sušáky evo

Leifheit Žehlicí prkno Air Board Express L MAXX Solid

Leifheit Žehlicí prkno Air Board Express L MAXX Solid
Detail

Extra široké žehlicí prkno Leifheit Air Board Express L MAXX Solid s žehlicí plochou Lei-Tec vhodnou pro klasické žehličky i pro parní stanice. Ultra lehké žehlicí prkno vhodné do středně velkých a velkých domácností. Parametry: nastavitelná výška od 76 cm do 98 cm žehlicí plocha 130 x 45 cm velká odkládací plocha na žehličku 26 x 37 cm perforovaný potah pro lepší funkci parních stanic potah ze 100% bavlny vodící anténa na kabel pro pohodlné žehlení bez překážení kabelu možnost zavěšení ramínek na odkládací plochu extra stabilní rám, ultralehké materiály záruka 5 let (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Žehlicí prkno Air Board Express L MAXX Solid , Leifheit venkovní věšák na ramínka airette

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus
Detail

Pořádek je polovina života – obzvláště v koupelně. Protože koupelna je místem krásy, péče a odpočinku. S regálem do koupelny Klarstein bambuswald si najde vše své místo, od sprchového gelu přes peelingovou houbu až po žiletky a šminky. Díky třem kulatým tyčím můžete své ručníky optimálně roztáhnout a pověsit na sušení. Takto máte po koupeli nebo sprše vždy rychle po ruce ručník. Takže se vám při každodenní péči o tělo nabízí bohatý komfort. Ten je ještě podtržen horním odkládacím prostorem na regály: zde si najdou své místo různé pomůcky do koupelny. Nejlepší bude, když ho připevníte přímo na stěnu vedle sprchy nebo nad toaletu. Takto nejenže ušetříte pořádně mnoho místa, ale máte všechno, co denně potřebujete, hned po ruce. Samozřejmě si své místo na šikmém nástěnném regálu najdou i čisté ručníky, sbírka parfémů nebo toaletní papír. Nekrášlí jen koupelnu, ale i váš všední den.Ozdobte svou koupelnu jako luxusní spa salon: šikmý nástěnný regál do koupelny od společnosti Klarstein bambuswald vám nabízí maximální komfort během všedního dne a vytváří rustikální, ale zároveň luxusní akcent – upravený vzhled v každé koupelně. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus , Leifheit stěrka na sprchové kouty cabino

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus

Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus
Detail

Pořádek je polovina života – obzvláště v koupelně. Protože koupelna je místem krásy, péče a odpočinku. S regálem do koupelny Klarstein bambuswald si najde vše své místo, od sprchového gelu přes peelingovou houbu až po žiletky a šminky. Díky třem kulatým tyčím můžete své ručníky optimálně roztáhnout a pověsit na sušení. Takto máte po koupeli nebo sprše vždy rychle po ruce ručník. Takže se vám při každodenní péči o tělo nabízí bohatý komfort. Ten je ještě podtržen horním odkládacím prostorem na regály: zde si najdou své místo různé pomůcky do koupelny. Nejlepší bude, když ho připevníte přímo na stěnu vedle sprchy nebo nad toaletu. Takto nejenže ušetříte pořádně mnoho místa, ale máte všechno, co denně potřebujete, hned po ruce. Samozřejmě si své místo na šikmém nástěnném regálu najdou i čisté ručníky, sbírka parfémů nebo toaletní papír. Nekrášlí jen koupelnu, ale i váš všední den.Ozdobte svou koupelnu jako luxusní spa salon: šikmý nástěnný regál do koupelny od společnosti Klarstein bambuswald vám nabízí maximální komfort během všedního dne a vytváří rustikální, ale zároveň luxusní akcent – upravený vzhled v každé koupelně. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus , Leifheit vysavač na okna window cleaner

Leifheit Žehlicí prkno Airboard Compact M Plus (72586)

Leifheit Žehlicí prkno Airboard Compact M Plus (72586)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 120cm, šířka žehlicí plochy 38cm, výška pěnové podložky 4mm, minimální výška 760mm, maximální výška 950mm, nastavitelná výška, držák na žehličku a zásuvka s kabelem Doma by ho měl mít každý, budete si jej pochvalovat ve chvíli, kdy se pouštíte do žehlení. Žehlicí prkno Leifheit Žehlicí prkno Airboard Compact M Plus je velmi prakticky pojaté a stabilní s plochou prkna širokou 38 cm. Deska dlouhá 120 cm znamená navíc, že nebude chybět místo i na namáhavé žehlení ubrusů. Silnou stránkou prkna je konstrukce, je stabilní, poctivá a pevně propojená, nemusíte mít tedy strach, že se prkno převrátí. Nastavitelná výška je bez debat zásadní funkcí, a proto je tady možnost nastavit výšku prkna tak, jak vám bude vyhovovat. Velice praktickou a podstatnou částí výbavy je úchyt na žehličku, s touto bezpečnou odkládací plochou je práce bezpečnější a pohodlnější. Dobrým tahem výrobce je kabel se zásuvkou, která vám zajistí méně starostí se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Žehlicí prkno Airboard Compact M Plus (72586) , Ryor čisticí gel pod galvanickou žehličku 50 ml (8594007977851)

Magnet 3Pagen Rukavice na žehličku

Magnet 3Pagen Rukavice na žehličku
Detail

Pokud si potřebujete při žehlení něco přidržet nebo podložit rukou, pak potřebujete tuto speciální rukavici. Ochrání Vaši ruku i zápěstí. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Rukavice na žehličku , Ryor zvlhčující roztok pod galvanickou žehličku 200 ml (8594007977875)

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W (72691)

Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W (72691)
Detail

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 110 cm, šířka 16 cm, materiál: kov, IP20 Hledáte to správné osvětlení, které vyžene šero ze všech koutů interiéru? Lustr EGLO se svým vytříbeným vzhledem pasuje do jakéhokoliv bytu nebo kanceláře. Na první pohled upoutá zvoleným materiálem, tím je kov. Je držitelem certifikace IP 20, to znamená, že zařízení je chráněno před vniknutím drobných částic, ale ne před vodou. Namontujete do něj žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60 W. Jelikož zdroj osvětlení není součástí balení, oplatí se vám si dokoupit 3 žárovky. Při výběru by vás mohla zajímat i jeho výška, která se vyšplhala na 110 cm. Napájení probíhá prostřednictvím elektřiny z klasické zásuvky. Zajímavé přednosti produktu Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W Spolehlivý lustr pro všechny interiéry Snadná údržba svítidla Převažující materiál: kov Certifikát odolnosti IP20 Velikost: 110 × 16 × 70 cm Zdroj světla není v balení obsažen Osvětlení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W (72691) , Ryor vyživující gel pod galvanickou žehličku 50 ml (8594007977868)

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus
Detail

Exkluzivní stojan na monitor od Klarstein bambuswaldu vytváří na psacím stole dokonalý pořádek: je to ideální podklad pod monitor tvého PC, protože ho zvedne a poskytne mu bezpečné postavení. Klávesnici je možné během nepoužívání úhledně ukrýt pod malý podstavec. Notebook nebo laptop si také najde své místo na této exkluzivní podložce, která má i větrací otvory. Přes zadní výřez můžeš skrytě převést kabel monitoru. Stojan na monitor ti nabízí ideální předpoklady pro dlouhou a efektivní práci s tvým laptopem nebo počítačem, na čtení, sledování filmů nebo surfování po internetu.Na tento exkluzivní stojan na monitor však můžeš elegantně umístit nejen notebook nebo monitor: díky mnoha malým poličkám se zde dají při práci uložit i smartphony, pera, šálek s kávou a další pomůcky. Přináší se tím pořádek na psací stůl, usnadňuje a zpříjemňuje se práce.Hvězda v každém homeofficee: moderní a praktický stojan na monitor z ušlechtilého bambusu od Klarstein bambuswaldu. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus , Leifheit rukávník

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus

Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus
Detail

Exkluzivní stojan na monitor od Klarstein bambuswaldu vytváří na psacím stole dokonalý pořádek: je to ideální podklad pod monitor tvého PC, protože ho zvedne a poskytne mu bezpečné postavení. Klávesnici je možné během nepoužívání úhledně ukrýt pod malý podstavec. Notebook nebo laptop si také najde své místo na této exkluzivní podložce, která má i větrací otvory. Přes zadní výřez můžeš skrytě převést kabel monitoru. Stojan na monitor ti nabízí ideální předpoklady pro dlouhou a efektivní práci s tvým laptopem nebo počítačem, na čtení, sledování filmů nebo surfování po internetu.Na tento exkluzivní stojan na monitor však můžeš elegantně umístit nejen notebook nebo monitor: díky mnoha malým poličkám se zde dají při práci uložit i smartphony, pera, šálek s kávou a další pomůcky. Přináší se tím pořádek na psací stůl, usnadňuje a zpříjemňuje se práce.Hvězda v každém homeofficee: moderní a praktický stojan na monitor z ušlechtilého bambusu od Klarstein bambuswaldu. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Blumfeldt Stojan monitor, s větracími štěrbinami a odkládacími plochami, 60 × 8,5 × 30 cm, bambus , Odkládací podložka na sedačku vise, bambus

Leifheit Žehlící prkno FASHION M Plus (72578)

Leifheit Žehlící prkno FASHION M Plus (72578)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 120cm, šířka žehlicí plochy 38cm, výška pěnové podložky 3mm, minimální výška 760mm, maximální výška 870mm, nastavitelná výška a držák na žehličku Stojí tiše v koutě, a když přijde čas, jistě jej oceníte při zápolení s hromadami prádla na vyžehlení. Žehlicí prkno Leifheit Žehlící prkno FASHION M Plus je solidní, praktické a z odolných materiálů složené s šířkou plochy na žehlení 38 cm. Druhý důležitý rozměr 120 cm přitom zaručuje dostatečný prostor, což je při žehlení opravdu potřeba. Žehlicí prkno se pyšní konstrukcí, která je skutečně velmi stabilní a stojí vždy nehnutě, nebudete se tak bát převržení. Nastavitelná výška nechybí ani u tohoto modelu, máte tedy možnost nastavit prkno tak, aby z žehlení nebolela záda. Velmi praktický je držák na žehličku pro bezpečné odkládání. Podstatné vlastnosti prkna na žehlení Leifheit Žehlící prkno FASHION M Plus Mezi výhody spadá držák na žehličku Zaručeně spolehlivá konstrukce s úplně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Žehlící prkno FASHION M Plus (72578) , Odkládací podložka na sedačku alte, bambus

LEIFHEIT AirBoard Express L Solid MAXX 72592 (72592)

LEIFHEIT AirBoard Express L Solid MAXX 72592 (72592)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 130cm, šířka žehlicí plochy 45cm, minimální výška 750mm, maximální výška 980mm, nastavitelná výška a držák na žehličku Každý by ho měl mít doma, stane se vaším společníkem , pokud si potrpíte na šaty z hezkých, ale mačkavých materiálů. Prkno na žehlení LEIFHEIT AirBoard Express L Solid MAXX 72592 je chytře vymyšlené a kvalitní s plochou širokou 45 cm. Deska dlouhá 130 cm bude znamenat dostatečný prostor pro bezproblémové vyrovnání i větších oděvů. Konstrukce celého prkna skutečně velmi stabilní a vždy stojí pevně, proto se nepřevrátí, když do něj nedopatřením strčíte. Nastavitelná výška samozřejmě nesmí chybět a právě díky ní můžete zapřáhnout do domácích prací i o dvě hlavy vyššího puberťáka. Příslušenstvím nanejvýš praktickým je držák na žehličku, nemusíte ji tedy odkládat na prkno a nehrozí popálení. Rozhodující funkce prkna na žehlení LEIFHEIT AirBoard Express L Solid MAXX 72592 Prknu ve výbavě nechybí držák na žehličku... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT AirBoard Express L Solid MAXX 72592 (72592) , Odkládací podložka na sedačku osen, bambus

Kärcher - Nepřilnavý potah na žehličku I 6006

Kärcher - Nepřilnavý potah na žehličku I 6006
Detail

Pečujte o jemné tkaniny beze strachu z poničení. Nepřilnavý potah na napařovací žehličku I 6006 s nerezovým povrchem nabízí optimální rozložení páry a šetrnou péči o jemné tkaniny, hedvábí, len, trička s potiskem, černé oděvy i cípy límečků. Vám zbyde jen dokonale hladké oblečení bez lesklých stop od žehlení. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Nepřilnavý potah na žehličku I 6006 , Leifheit potah na stěrku na okna powerslide 40

Xavax čisticí sprej na žehličku, 50 ml

Xavax čisticí sprej na žehličku, 50 ml
Detail

- odstraňuje nečistoty ze žehlicí plochy- čistič působí rychle, chrání žehlicí plochu a udržuje ji čistou po delší dobu díky vysoce účinným přísadám- vhodné pro hliníkové, nerezové a keramické žehlicí plochy- jednoduché použití díky micro rozprašovači a utěrce z mikrovlákna, která je součástí balení- zabezpečuje výbornou klouzavost žehličky po žehleném oblečení- objem: 50 mlInformace pro uživatele:Nastříkejte na žehlicí plochu, krátce žehličku rozehřejte, odpojte ji od sítě, opláchněte studenou vodou a utřete dosucha. Před použitím tohoto výrobku si přečtěte návod k použití žehličky! (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Xavax čisticí sprej na žehličku, 50 ml , Odkládací stolek

Leifheit Žehlicí prkno Classic M (72610)

Leifheit Žehlicí prkno Classic M (72610)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 120cm, šířka žehlicí plochy 38cm, výška pěnové podložky 3mm, minimální výška 760mm, maximální výška 950mm, nastavitelná výška a držák na žehličku Doma by ho měl mít každý, stane se vaším společníkem kdykoli se musíte postavit k žehlení. Žehlicí prkno Leifheit Žehlicí prkno Classic M je praktické, promyšlené a z odolných materiálů složené s plochou širokou 38 cm. Druhý důležitý rozměr 120 cm bude zaručovat příjemně rozměrnou plochu pro žehlení velkých kousků. Celá konstrukce prkna je perfektně stabilní a pevná, převrhnout jej tedy není zrovna snadné. Nastavitelná výška určitě nechybí, bez problémů tak můžete výšku nastavit dle libosti. Jednou z nejdůležitějších součástí bude úchyt žehličky, který se hodí zejména kvůli bezpečnosti. Nejdůležitější vlastnosti prkna na žehlení Leifheit Žehlicí prkno Classic M Mezi výbavu patří držák na žehličku Prakticky pojatá konstrukce, které jednoduše nastavíte výšku Velmi jednoduché... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Žehlicí prkno Classic M (72610) , Lahev maxxo a5 plocha 420 ml

XAVAX Čistící prostředek na žehličku, 50 ml (111720)

XAVAX Čistící prostředek na žehličku, 50 ml (111720)
Detail

Čisticí prostředek odstraňuje nečistoty ze žehlicí plochy, utěrka z mikrovlákna součástí balení Čistič XAVAX s rozprašovačem o objemu 50 ml je účinným čisticím prostředkem, který je speciálně určen pro čištění žehliček, a to jak s hliníkovou, nerezovou, tak i keramickou žehlicí plochou. Pomocí čističe jednoduše a rychle odstraníte veškeré nečistoty ze žehlicí plochy. Díky jeho složení, které je obohaceno o vysoce účinné přísady, dokonale chrání žehlicí plochu a udržuje ji čistou po dlouhou dobu. Zlepšuje také klouzavost žehličky po žehleném oblečení. Součástí balení je i praktická utěrka z mikrovlákna.Použití:Aplikujte přípravek na žehlicí plochu, krátce žehličku rozehřejte a odpojte ji ze sítě. Poté opláchněte studenou vodou a utěrkou z mikrovlákna utřete do sucha.Objem:50 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako XAVAX Čistící prostředek na žehličku, 50 ml (111720) , Bavlnena snura plocha 17 mm bezova

LEIFHEIT AirBoard Express M Solid 72565 (72565)

LEIFHEIT AirBoard Express M Solid 72565 (72565)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 120cm, šířka žehlicí plochy 38cm, nastavitelná výška a držák na žehličku Usnadněte si žehlení a dopřejte si patřičný komfort s unikátním žehlícím prknem Leifheit AirSteam Premium M 72565. Nabízí prostornou Lei-Tec žehlící plochu a bezpečné žehlení, které vám umožní efektivní odkládací prostor pro umístění horké žehličky. Žehlení je nyní navíc o 33% rychlejší a snažší díky "thermo- reflect" technologii, kde se pára a teplo odráží a prádlo je žehleno jak shora tak i zespodu současně. Rovněž můžete využít vodící antény na kabel. Výšku prkna lze plynule nastavit dle potřeby až do 98 centimetrů. Plynulé a snadné žehlení zajistí stabilní rám. Užitečná je i funkce vyrovnávání, kdy při nerovnostech podlahy stačí na žehlící prkno mírně zatlačit a prkno se samo vyrovná. Žehlící prkno disponuje bavlněným potahem a jednoduše jej... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT AirBoard Express M Solid 72565 (72565) , Leifheit náhrada na mop micro professional (59105)

LEIFHEIT AirSteam Premium L 72567 (4006501725677)

LEIFHEIT AirSteam Premium L 72567 (4006501725677)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 130cm, šířka žehlicí plochy 38cm, minimální výška 75cm, maximální výška 98cm, nastavitelná výška a držák na žehličku Usnadněte si žehlení a dopřejte si patřičný komfort s unikátním žehlícím prknem Leifheit AirSteam Premium L 72567. Nabízí prostornou Lei-Tec žehlící plochu a bezpečné žehlení, které vám umožní efektivní odkládací prostor pro umístění horké žehličky. Žehlení je nyní navíc o 33% rychlejší a snažší díky "thermo- reflect" technologii, kde se pára a teplo odráží a prádlo je žehleno jak shora tak i zespodu současně. Rovněž můžete využít vodící antény na kabel. Výšku prkna lze plynule nastavit dle potřeby až do 98 centimetrů. Plynulé a snadné žehlení zajistí stabilní rám. Užitečná je i funkce vyrovnávání, kdy při nerovnostech podlahy stačí na žehlící prkno mírně zatlačit a prkno se samo vyrovná. Žehlící prkno... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT AirSteam Premium L 72567 (4006501725677)

Leifheit Airboard M Compact Plus Jungle (72696)

Leifheit Airboard M Compact Plus Jungle (72696)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 120cm, šířka žehlicí plochy 38cm, minimální výška 780mm, maximální výška 980mm, nastavitelná výška, držák na žehličku, zásuvka s kabelem a držák kabelu Dobře se schovává za skříň a až přijde jeho čas, bude vám vítaným pomocníkem, pokud si potrpíte na šaty z hezkých, ale mačkavých materiálů. Prkno na žehlení Leifheit Airboard M Compact Plus Jungle je rozměrově dobře zvládnuté a stabilní s plochou širokou 38 cm. Délka jeho desky 120 cm k tomu naznačuje dostatečnou plochu na žehlení i odkládání prádla stranou. S konstrukcí prkna budete spokojeni, jelikož je stabilizovaná a vždy stojí nehnutě, není proto na místě bát se častého převracení prkna. Nastavitelná výška je u tohoto kousku samozřejmostí, a je proto snadné nastavit ideální polohu prkna. Po ruce budete mít vždy držák na žehličku pro bezpečné odložení při žehlení. Netradičním prvkem je zásuvka s kabelem, která vám zaručí větší bezpečí při manipulaci s žehličkou. Hlavní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Airboard M Compact Plus Jungle (72696)

VILEDA Park&Go Plus modré (4023103207714)

VILEDA Park&Go Plus modré (4023103207714)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 120cm, šířka žehlicí plochy 38cm, minimální výška 74cm, maximální výška 97cm, nastavitelná výška, držák na žehličku a zásuvka s kabelem Vysoce komfortní žehlící prkno Vileda Park&Go Plus nabízí unikátní žehlící plochou s metalickou vrstvou pro dokonalé a rychlé vyžehlení. Jistě užijete i praktickou dočasnou odkládací plochu na žehličku přímo na žehlící ploše. Nechybí elektrická zásuvka, pohyblivý držák kabelu ani multifunkční odkládací plocha. Středně velká žehlící plocha má rozměry zcela dostatečné pro běžné užití v domácnosti. Žehlící prkno Vileda Park&Go Plus je mimořádně stabilní, bezpečné a díky možnosti nastavení výšky také úžasně pohodlné. Klíčové vlastnosti zeleného žehlícího prkna Vileda Park&Go PlusVysoce komfortní žehlící prkno s pohyblivým držákem kabelu a elektrickou zásuvkouNabízí unikátní žehlící plochu s metalickou vrstvou... (alza.cz)

Podobné produkty ako VILEDA Park&Go Plus modré (4023103207714)

BRILANZ Žehlicí prkno Basic II 110×30 cm

Detail

Žehlicí prkno Brilanz Basic II se stabilní kovovou konstrukcí a žehlicí plochou o rozměru 110 × 30 cm má modrý polstrovaný potah a lze jej nastavit až do výšky 92 cm. Samozřejmostí je dosatetečně velká odkládací plocha na žehličku. (mall.cz)

Podobné produkty ako BRILANZ Žehlicí prkno Basic II 110×30 cm

Žehlící prkno VTP 0120030E, BASIC, Assort

Žehlící prkno VTP 0120030E, BASIC, Assort
Detail

Žehlicí prkno Basic, kovová deska Mash, rozměry 110x30cm, podložka 5mm, kovová odkládací plocha na žehličku, bílá povrchová úprava konstrukce, nastavitelná výška max.90cm, váha 3,5 kg. Průměr nohou 20mm/ síla materiálu 0,7 mm Potah prken má různý design potahové látky, design nelze ovlivnit. OBRÁZEK JE POUZE ILUSTRAČNÍ! BARVY A DESIGNY POTAHU JSOU RŮZNÉ! (patro.cz)

Podobné produkty ako Žehlící prkno VTP 0120030E, BASIC, Assort

BRILANZ Professional růžové A04185 (A04185)

BRILANZ Professional růžové A04185 (A04185)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 130cm, šířka žehlicí plochy 48cm, výška pěnové podložky 10mm, minimální výška 73cm, maximální výška 99cm, nastavitelná výška, držák na žehličku a zásuvka s kabelem Skvěle propracované žehlící prkno, které vám ušetří spoustu času. Kovová žehlící deska, odkládací prostor na žehličku i integrovaná zásuvka. Navíc je součástí balení také rukávník. Dopřejte si pohodlné a snadné žehlení s kvalitním žehlícím prknem Brilianz Professional. Je vybaveno kovovou žehlící deskou Mash, odkládacím prostorem pro parní žehličku i integrovanou zásuvkou. Díky možnosti nastavení výšky si žehlící prkno lehce přizpůsobíte svým potřebám. Masivní galvanizovaná konstrukce dodává stabilitu, takže se můžete spolehnout, že nepřepadne ani při žehlení prádla velkých rozměrů. V balení naleznete i rukávník - mini žehlící prkno pro rychlé vyžehlení rukávů košil bez sežehlených záhybů.Ideální volba pro komfortní žehleníVysoce kvalitní žehlící... (alza.cz)

Podobné produkty ako BRILANZ Professional růžové A04185 (A04185)

Siguro Essentials Plus Series, černé (SGR-IB12238B-1SC)

Siguro Essentials Plus Series, černé (SGR-IB12238B-1SC)
Detail

Žehlicí prkno ocelová konstrukce, rozměry žehlící plochy 122x38cm, nastavitelná výška, min. výška 67.5cm, max. výška 91cm, držák na žehličku a kabel, rozměry držáku 32x22cm, výška plstěné podložky 7mm, odkládací plocha na zavěšení ramínek, nosnost 40kg, 3 roky záruka Žehlicí prknoSiguro Essentials Plus I přes to, že patří žehlení mezi neoblíbené domácí činnosti, tak si jej lze zpříjemnit. Proto by kromě kvalitní žehličky ve vaší výbavě nemělo chybět ani pořádné žehlicí prkno. Jedním takovým je Siguro Essentials Plus Series, které nabídne nastavitelnou výšku, odkládací plochu pro žehličku, vysokou nosnost či praktický držák kabelu. Vysoká stabilita a nastavitelná výška Žehlicí prkno Siguro Essentials Plus Series je vybaveno rozšířenou nohou, která umožňuje mimořádně vysokou stabilitu a nosnost až 40 kg. Velmi příjemným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Essentials Plus Series, černé (SGR-IB12238B-1SC)

CorbySport Skákací plocha na trampolínu - 305 cm

CorbySport Skákací plocha na trampolínu - 305 cm
Detail

Je vyrobena ze speciálního materiálu s dlouhou životností odolného proti UV záření. Materiál je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Fotografie je pouze ilustrační. Technické údaje: průměr: 260 cm počet háčků za zavěšení trampolíny: 60 ks určeno pro trampolíny o průměru 305 cm se třemi W-nohami materiál: zdravotně nezávadný Obsah balení: 1 x skákací plocha na trampolínu - 305 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport Skákací plocha na trampolínu - 305 cm

CorbySport Skákací plocha na trampolínu - 183 cm

CorbySport Skákací plocha na trampolínu - 183 cm
Detail

Skákací plocha na trampolínu je vyrobena ze speciálního a zdravotně nezávadného materiálu s dlouhou životností. Materiál je odolný proti UV záření, je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Foto je pouze ilustrační. Technické údaje: průměr skákací plochy: 142 cm materiál: zdravotně nezávadný počet háčků za zavěšení trampolíny na obvodový rám: 36 ks určeno pro trampolínu o průměru 183 cm Obsah balení: 1 x skákací plocha na trampolínu - 183 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport Skákací plocha na trampolínu - 183 cm

VILEDA Neo Plus - modré (4023103218918)

VILEDA Neo Plus - modré (4023103218918)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 114cm, šířka žehlicí plochy 33cm, výška pěnové podložky 5mm, výška prkna 900mm, držák na žehličku a zásuvka s kabelem V každé domácnosti by mělo být, skutečně jej oceníte, když si budete žehlit košili do práce. Žehlicí prkno VILEDA Neo Plus - modré je promyšlené a precizně zpracované s prknem širokým 33 cm. Délka jeho desky 114 cm k tomu naznačuje dostatečný prostor i na otravné žehlení velkých kousků. Spolehnutí je na konstrukci, která je stabilní, poctivá a drží pevně, díky čemuž můžete hodit strach z převrácení za hlavu. Velmi praktický je držák žehličky, s touto bezpečnou odkládací plochou je práce bezpečnější a pohodlnější. Praktickým pomocníkem je zásuvka a kabel. Šnůra od žehličky se vám tak nebude nikde plést. Základní vlastnosti prkna na žehlení VILEDA Neo Plus - modré Mezi výbavu náleží držák na žehličku zrovna jako zásuvka s kabelem Rychlé rozložení i složení rámu Jeho šířka je 33 cm, délka prkna je 114 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako VILEDA Neo Plus - modré (4023103218918)

ACRA Skákací plocha na trampolínu 244 cm - CAA24

ACRA Skákací plocha na trampolínu 244 cm - CAA24
Detail

Skákací plocha na trampolínu 244 cm ACRA SPORT je vyrobena ze speciálního materiálu s dlouhou životností odolného proti UV záření. Materiál je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Samotná plocha má průměr 202 cm a počet háčků za zavěšení trampolíny na obvodový rám je 48 ks. Rozdílný počet ok oproti počtu pružin (o 4 - 6 kusů) na trampolíně ničemu nevadí. Je dostatečná rezerva v pevnosti skákací plochy i pružin. Pouze se rovnoměrně vynechají buď oka po obvodu nebo pruižiny, aby došlo k rovnoměrnému upnutí skákací plochy v trampolíně. - určeno pro trampolínu o průměru 244 cm - CAA17 - vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu ilustrační foto (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA Skákací plocha na trampolínu 244 cm - CAA24

CorbySport 57287 Skákací plocha na trampolínu - 305 cm

CorbySport 57287 Skákací plocha na trampolínu - 305 cm
Detail

Skákací plocha na trampolínu je vyrobena ze speciálního materiálu s dlouhou životností odolného proti UV záření. Materiál je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Technické údaje: skákací plocha: průměr 260 cm háčky za zavěšení trampolíny: 64 ks pro trampolíny: průměr 305 cm - CAA18 se 4-mi W-nohami a 8 držáky na bezpečnostní síť materiál: zdravotně nezávadný, odolný proti UV záření foto je pouze ilustrativní Obsah balení: 1 x skákací plocha na trampolínu - 305 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 57287 Skákací plocha na trampolínu - 305 cm

CorbySport 57288 Skákací plocha na trampolínu - 366 cm

CorbySport 57288 Skákací plocha na trampolínu - 366 cm
Detail

Skákací plocha na trampolínu 366 cm je vyrobena ze speciálního materiálu s dlouhou životností odolného proti UV záření. Materiál je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Rozdílný počet ok oproti počtu pružin (o 4 - 8 kusů) na trampolíně ničemu nevadí. Je dostatečná rezerva v pevnosti skákací plochy i pružin. Pouze se rovnoměrně vynechají buď oka po obvodu nebo pruižiny, aby došlo k rovnoměrnému upnutí skákací plochy v trampolíně. Technické údaje: samotná skákací plocha má průměr 315 cm. počet háčků za zavěšení trampolíny na obvodový rám je 72 ks rozdílný počet ok oproti počtu pružin (o 4 - 8 kusů) na trampolíně ničemu nevadí určeno pro trampolínu o průměru 366 cm vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu Obsah balení: 1 x Skákací plocha (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 57288 Skákací plocha na trampolínu - 366 cm

CorbySport 57289 Skákací plocha na trampolínu - 429 cm

CorbySport 57289 Skákací plocha na trampolínu - 429 cm
Detail

Vyrobena ze speciálního materiálu s dlouhou životností odolného proti UV záření. Materiál je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Technické údaje: samotná skákací plocha má průměr 365 cm počet háčků za zavěšení trampolíny na obvodový rám je 88 ks. Rozdílný počet ok oproti počtu pružin (o 4 - 8 kusů) na trampolíně ničemu nevadí. Je dostatečná rezerva v pevnosti skákací plochy i pružin. Pouze se rovnoměrně vynechají buď oka po obvodu nebo pruižiny, aby došlo k rovnoměrnému upnutí skákací plochy v trampolíně. určeno pro trampolínu o průměru 429 cm - CAA20 vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu ilustrační foto Obsah balení: 1 x Skákací plocha (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 57289 Skákací plocha na trampolínu - 429 cm

Prkno žehlicí IRON 118,5x41 cm

Prkno žehlicí IRON 118,5x41 cm
Detail

Žehlicí prkno IRON s nastavitelnou výškou 56 až 92 cm lze polohovat do 7 úrovní. Umožní tedy i pohodlné žehlení vsedě. Nabízí prostornou žehlicí plochu s praktickým odkládacím prostorem pro horkou žehličku se silikonovými prvky (max 220 °C), které zabraňují poškození plochy žehličky i žehličky samotné. Je velmi skladné a jednoduše jej umístíte i do malých prostor. Má stabilní a bezpečnou konstrukci, nohy jsou opatřeny protiskluzovými koncovkami. Maximální zatížení prkna je 30 kg, pro odkládací plochu na žehličku 5 kg. Je vhodné pro napařování – mřížková konstrukce žehlící plochy. Materiál: kvalitní kov s povrchovou úpravou, bavlněný snímatelný potah – max. teplota při žehlení 180 °C, plast, plst, silikon. Rozměry: žehlící plocha 118,5 x 41 cm, plocha pro žehličku 42,5 x 30 cm. Výška ve složeném stavu je 156 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Prkno žehlicí IRON 118,5x41 cm

Leifheit Žehlicí prkno Airboard Express M Solid Palm Leafs

Detail

Žehlicí prkno Airboard Express M Solid Palm Leafs s patentovanou technologií Lei-Tec značky Leifheit se stane nezbytným pomocníkem. Větší velikost plochy o rozměrech 120 × 38 cm s nastavitelnou výškou až do 98 cm oceníte při velkém množství prádla. Disponuje stabilní odkládací plochou pro žehličku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Žehlicí prkno Airboard Express M Solid Palm Leafs

ACRA Skákací plocha na trampolínu 183 cm - CAA24/4

ACRA Skákací plocha na trampolínu 183 cm - CAA24/4
Detail

Skákací plocha na trampolínu 183 cm ACRA SPORT je vyrobena ze speciálního materiálu s dlouhou životností odolného proti UV záření. Materiál je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Samotná skákací plocha má průměr 142 cm a počet háčků za zavěšení trampolíny na obvodový rám je 36 ks. určeno pro trampolínu o průměru 183 cm - CAA21 vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu ilustrační foto (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA Skákací plocha na trampolínu 183 cm - CAA24/4

ACRA Skákací plocha na trampolínu 429 cm - CAA24/3

ACRA Skákací plocha na trampolínu 429 cm - CAA24/3
Detail

Skákací plocha na trampolínu 429 cm ACRA SPORT je vyrobena ze speciálního materiálu s dlouhou životností odolného proti UV záření. Materiál je dovážený z USA a má výborné odrazové vlastnosti. Samotná skákací plocha má průměr 365 cm a počet háčků za zavěšení trampolíny na obvodový rám je 88 ks. Rozdílný počet ok oproti počtu pružin (o 4 - 8 kusů) na trampolíně ničemu nevadí. Je dostatečná rezerva v pevnosti skákací plochy i pružin. Pouze se rovnoměrně vynechají buď oka po obvodu nebo pruižiny, aby došlo k rovnoměrnému upnutí skákací plochy v trampolíně. určeno pro trampolínu o průměru 429 cm - CAA20 vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu ilustrační foto (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA Skákací plocha na trampolínu 429 cm - CAA24/3

TORO 500107

TORO 500107
Detail

Žehlící prkno Toro Easy, nezbytný pomocník do vaší domácnosti. Skladné a snadno přenosné žehlicí prkno s paropropustnou žehlicí deskou, odkládací plochou na žehličku. Prkno je výškově nastavitelné. Nosnost prkna je do 20 kg na středu a do 5 kg na bocích. Nabízíme ve více barevných variantách bez možnosti výběru. Rozměry žehlící plochy: 105 x 30,5 x 2 cmNastavitelnost výšky prkna od země: 63 - 87,5 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako TORO 500107

VILEDA Neo - růžové (4023103218864)

VILEDA Neo - růžové (4023103218864)
Detail

Žehlicí prkno - délka žehlicí plochy 114cm, šířka žehlicí plochy 33cm, výška pěnové podložky 5mm, výška prkna 90cm, držák na žehličku Mělo by stát v každé domácnosti, najdete v něm pomocníka kdykoli vezmete do ruky žehličku. Žehlicí prkno VILEDA Neo - růžové je rozměrově dobře stavěné a z pevných materiálů vyrobené o šířce žehlicí plochy 33 cm. Délka 114 cm bude zaručovat, že bude dostatek místa na žehlení i odkládání prádla stranou. Konstrukce žehlicího prkna je skutečně stabilní a drží pevně, převrácení tedy příliš nehrozí. Zásadním příslušenstvím je úchyt na žehličku, který přispěje k bezpečné manipulaci. Hlavní přednosti prkna na žehlení VILEDA Neo - růžové Mezi výhody patří držák na žehličku Nikterak složité rozkládání i skládání prkna Prkno je široké 33 cm a délka je 114 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako VILEDA Neo - růžové (4023103218864)
Blumfeldt Šatník, 5 háčků, 2 tyče na šaty, odkládací plocha, bambus, KLARFIT HB3BC-W, tréninková lavice, posilování rukou, nohou, odkládací plocha, bílá, Eglo - Závěsné svítidlo 3xE27/60W (72691), XAVAX Čistící prostředek na žehličku, 50 ml (111720), plocha lahev, Blumfeldt Nástěnný regál do koupelny, 3 tyče na ručníky, odkládací plocha nahoře, 42 x 30 x 20 cm, bambus, Leifheit Potah na rukávník, Leifheit Koš na kolíčky, Leifheit Čistič na žaluzie, LEIFHEIT Kolíčky na prádlo – extra soft, 25 ks LEIFHEIT 85660, Leifheit Rukavice na žehlení (72418), Leifheit Oboustranný mop na okna, Odkládací podložka na sedačku Ipres, Leifheit Úklidový set na čištění oken, Leifheit Obal na venkovní sušáky EVO, Leifheit Venkovní věšák na ramínka AIRETTE, Leifheit Stěrka na sprchové kouty CABINO, Leifheit Vysavač na okna Window Cleaner, RYOR Čisticí gel pod galvanickou žehličku 50 ml (8594007977851), RYOR Zvlhčující roztok pod galvanickou žehličku 200 ml (8594007977875), RYOR Vyživující gel pod galvanickou žehličku 50 ml (8594007977868), Leifheit Rukávník, Odkládací podložka na sedačku Vise, bambus, Odkládací podložka na sedačku Alte, bambus, Odkládací podložka na sedačku Osen, bambus, Leifheit Potah na stěrku na okna POWERSLIDE 40, Odkládací stolek, lahev maxxo a5 plocha 420 ml, bavlnena snura plocha 17 mm bezova, Leifheit Náhrada na mop MICRO PROFESSIONAL (59105)