Kerasan waldorf nádržka k wc kombi 418101

Produkt Kerasan waldorf nádržka k wc kombi 418101 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kerasan waldorf nádržka k wc kombi 418101 upraviť a produkt hľadať znova.

KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi 418101

KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi 418101
Detail

Bez splachovacího mechanismuLuxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977369 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi 418101 , Splachovací wc nádržka 3\6 l bílá

KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi, černá mat 418131

KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi, černá mat 418131
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8388777321767 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi, černá mat 418131 , Wc vypousteci ventil kombi

KERASAN RETRO nádržka k WC kombi 108101

KERASAN RETRO nádržka k WC kombi 108101
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8034125971329 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO nádržka k WC kombi 108101 , Wc napousteci ventil kombi

KERASAN FLO-EGO nádržka k WC kombi 318101

KERASAN FLO-EGO nádržka k WC kombi 318101
Detail

Vhodná k WC kombi EGO - 321701 a k WC kombi FLO - 311701 Bez splachovacího mechanismu EAN: 8034125972951 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN FLO-EGO nádržka k WC kombi 318101 , Wc kombi nadrz oprava

KERASAN RETRO nádržka k WC kombi, černá mat 108131

KERASAN RETRO nádržka k WC kombi, černá mat 108131
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8388777321644 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO nádržka k WC kombi, černá mat 108131 , Wc kombi svisly odpad

GSI CLASSIC nádržka k WC kombi, bílá ExtraGlaze 878111

GSI CLASSIC nádržka k WC kombi, bílá ExtraGlaze 878111
Detail

Keramická glazura ExtraGlaze® Glazura ExtraGlaze® se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek. Dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu před vápennými usazeninami. Keramika je díky této glazuře zářivě bílá a snadno čistitelná. Bez splachovacího mechanismuSanitární keramika CLASSIC od italského výrobce GSI vyniká především originálním vzhledem. Máte-li rádi vůni starých časů či dobové předměty, určitě si z naší nabídky vyberete. Jsou výbornou volbou pro ty, kteří dávají přednost klasickým tvarům. Umyvadla můžete doplnit keramickým sloupem, který naleznete v příslušenství. Tradiční elegance prověřených tvarů a široký výběr nabízených prvků nabízená umyvadla lze doplnit nábytkem CROSS nebo VIOLETA, který s jejich tvary vhodně koresponduje záchody jsou vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátky se systémem SOFT CLOSE (pomalé sklápění) a QUICK RELEASE (odnímatelné sedátko) celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty již během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937811482 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako GSI CLASSIC nádržka k WC kombi, bílá ExtraGlaze 878111 , Wc kombi jika splachovaci mechanismus

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET18-WALDORF

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET18-WALDORF
Detail

WC sedátko k dokoupeníLuxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913906312 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET18-WALDORF , Oprava wc splachovaci mechanismus kombi

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET04-WALDORF

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET04-WALDORF
Detail

Doporučujeme dokoupit MAK10 - komplet pro kotvení WC mís.WALDORF WC sedátko k dokoupení.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913902109 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET04-WALDORF , Mora k 521aw sporak kombi

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, černá-chrom WCSET25-WALDORF

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, černá-chrom WCSET25-WALDORF
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913902109 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, černá-chrom WCSET25-WALDORF , Aqualine wc kombi mísa spodní odpad lc2258 (lc2258)

KERASAN WALDORF nádržka vysoká 418001

KERASAN WALDORF nádržka vysoká 418001
Detail

Nádržka je dodávána bez víka (víko dodavatel nevyrábí) Splachovací mechanismus k dokoupení Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977864 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF nádržka vysoká 418001 , Nahradni dily k wc

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET19-WALDORF

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET19-WALDORF
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913906367 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET19-WALDORF , Aqualine wc kombi mísa zadní odpad lc2154 dvojtlačítko 3/6l (lc2154)

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET20-WALDORF

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET20-WALDORF
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913906374 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET20-WALDORF , Aqualine hygie wc kombi s umývátkem zadní/spodní odpad pb104 (pb104)

KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x42x68cm, spodní/zadní odpad 411701

KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x42x68cm, spodní/zadní odpad 411701
Detail

Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC (MAK 10) WC sedátko k dokoupení Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977314 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x42x68cm, spodní/zadní odpad 411701 , Zopa dvojstupínek k wc/umyvadlu - moon (8595114416646)

KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x68cm, spodní/zadní odpad, černá mat 411731

KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x68cm, spodní/zadní odpad, černá mat 411731
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8388777321873 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x68cm, spodní/zadní odpad, černá mat 411731 , Keeeper stupínek k wc/umyvadlu peppa (4052396080568)

ISVEA KAIRO keramická nádržka s víkem k WC kombi, bílá 10KZ31002

ISVEA KAIRO keramická nádržka s víkem k WC kombi, bílá 10KZ31002
Detail

Zakupte produkt ISVEA KAIRO keramická nádržka s víkem k WC kombi, bílá 10KZ31002 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna od výrobce ISVEA za cenu 2268. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako ISVEA KAIRO keramická nádržka s víkem k WC kombi, bílá 10KZ31002 , Zopa dvojstupínek k wc/umyvadlu - unicorn (8595114416660)

AQUALINE ANTIK víko k nádržce, k WC kombi AK107 NDAK107-5

AQUALINE ANTIK víko k nádržce, k WC kombi AK107 NDAK107-5
Detail

Zakupte produkt AQUALINE ANTIK víko k nádržce, k WC kombi AK107 NDAK107-5 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna od výrobce AQUALINE za cenu 708. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako AQUALINE ANTIK víko k nádržce, k WC kombi AK107 NDAK107-5 , Zopa dvojstupínek k wc/umyvadlu - racer (8595114416653)

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, chrom 757390

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, chrom 757390
Detail

Splachovací trubka vnější, pro WC mísu a vysokou splachovací nádržku Horní upevňovací matka k trubce nádržky je součástí splachovacího mechanismu.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917574 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, chrom 757390 , Zopa stupínek k wc/umyvadlu - moon (8595114416677)

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, bronz 757393

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, bronz 757393
Detail

Splachovací trubka vnější, pro WC mísu a vysokou splachovací nádržku Horní upevňovací matka k trubce nádržky je součástí splachovacího mechanismu.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917598 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, bronz 757393 , Zopa stupínek k wc/umyvadlu - racer (8595114416769)

KERASAN WALDORF WC sedátko Soft Close, bílá/bronz 418601

KERASAN WALDORF WC sedátko Soft Close, bílá/bronz 418601
Detail

SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8032543359835 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC sedátko Soft Close, bílá/bronz 418601 , Keeeper stupínek k wc/umyvadlu minnie (4052396080810)

KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, bílá/chrom 418801

KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, bílá/chrom 418801
Detail

SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8032543121746 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, bílá/chrom 418801 , Keeeper dvojstupínek k wc/umyvadlu minnie (4052396080827)

KERASAN WALDORF závěsná WC mísa, 37x55cm, černá mat 411531

KERASAN WALDORF závěsná WC mísa, 37x55cm, černá mat 411531
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8388777321897 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF závěsná WC mísa, 37x55cm, černá mat 411531 , Keeeper stupínek k wc/umyvadlu funny farm (4052396083279)

KERASAN Připojovací sada k horní nádržce Retro, Waldorf, bronz 757293

KERASAN Připojovací sada k horní nádržce Retro, Waldorf, bronz 757293
Detail

Zakupte produkt KERASAN Připojovací sada k horní nádržce Retro, Waldorf, bronz 757293 z kategorie od výrobce KERASAN za cenu 1878. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN Připojovací sada k horní nádržce Retro, Waldorf, bronz 757293 , Keeeper dvojstupínek k wc/umyvadlu funny farm (4052396083293)

Bruckner Splachovací mechanismus k WC kombi 301.493.0

Bruckner Splachovací mechanismus k WC kombi 301.493.0
Detail

Zakupte produkt Bruckner Splachovací mechanismus k WC kombi 301.493.0 z kategorie Heureka.cz | Dům a zahrada | Bydlení a doplňky | Koupelna od výrobce Bruckner za cenu 607. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Bruckner Splachovací mechanismus k WC kombi 301.493.0 , Keeeper stupínek k wc/umyvadlu little duck modrá (4052396080711)

KERASAN WALDORF WC mísa stojící, 37x42x65cm, spodní/zadní odpad 411601

KERASAN WALDORF WC mísa stojící, 37x42x65cm, spodní/zadní odpad 411601
Detail

WC sedátko je nutno objednat zvlášť Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917116 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC mísa stojící, 37x42x65cm, spodní/zadní odpad 411601 , Keeeper stupínek k wc/umyvadlu little duck růžová (4052396080704)

KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, černá mat/chrom 418831

KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, černá mat/chrom 418831
Detail

SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy/urinálu. Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8388777317913 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, černá mat/chrom 418831 , Aqualine splachovací nádržka včetně mechanismu t1801-s (t1801-s)

Kerasan RETRO WC nádržka 108001

Kerasan RETRO WC nádržka 108001
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8034125971268 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kerasan RETRO WC nádržka 108001 , Dvojstupínek k wc/umyvadlu lorelli funny farm green meadow (10130550274)

CERSANIT WC mísa k WC KOMBI 603 CITY NEW CLEANON K35-037-01X

CERSANIT WC mísa k WC KOMBI 603 CITY NEW CLEANON K35-037-01X
Detail

Náhradní WC mísa k wc kombi 603 City CleanOn. EAN: 8596462525592 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CERSANIT WC mísa k WC KOMBI 603 CITY NEW CLEANON K35-037-01X , Lineadue roman koupelnová předložka k wc 50x50 cm, žlutá (b2485-028090)

Kerasan WALDORF 4125K1

Kerasan WALDORF 4125K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977697 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kerasan WALDORF 4125K1 , Lineadue roman koupelnová předložka k wc 50x50 cm, stříbrná (b2485-02198)

Kerasan WALDORF 411501

Kerasan WALDORF 411501
Detail

WC sedátko je nutno objednat zvlášť Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977444 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kerasan WALDORF 411501 , Lineadue roman koupelnová předložka k wc 50x50 cm, přírodní (b2485-026257)

SAPHO CLASSIC Splachovací mechanismus k WC nádržce nízké ( BZCR )

SAPHO CLASSIC Splachovací mechanismus k WC nádržce nízké ( BZCR )
Detail

Úsporný splachovací mechanismus s tlačítkem. k WC nádržce nízké včetně trubky k nádržce, chrom spodní přívod Sanitární keramika CLASSIC od italského výrobce GSI vyniká především originálním vzhledem. Máte-li rádi vůni starých časů či dobové předměty, určitě si z naší nabídky vyberete. Jsou výbornou volbou pro ty, kteří dávají přednost klasickým tvarům. Umyvadla můžete doplnit keramickým sloupem, který naleznete v příslušenství. Tradiční elegance prověřených tvarů a široký výběr nabízených prvků nabízená umyvadla lze doplnit nábytkem CROSS nebo VIOLETA, který s jejich tvary vhodně koresponduje záchody jsou vybaveny systémem SAVE WATER, který umožňuje splachovat pouze 4,5 litry vody a sedátky se systémem SOFT CLOSE (pomalé sklápění) a QUICK RELEASE (odnímatelné sedátko) celá série je opatřena glazurou EXTRAGLAZE Glazura EXTRAGLAZEKeramická glazura extraglaze® se aplikuje na produkty již během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek.Extraglaze® dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným usazeninám. Keramika je tak zářivě bílá a snadno čistitelná. EAN: 8032937811840 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO CLASSIC Splachovací mechanismus k WC nádržce nízké ( BZCR ) , Lineadue roman koupelnová předložka k wc 50x50 cm, mentolová (b2485-026021)

KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x41x72cm, zadní odpad 101301

KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x41x72cm, zadní odpad 101301
Detail

Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC (MAK10) Bez WC sedátkaSanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8034125970858 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x41x72cm, zadní odpad 101301

KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x41x72cm, spodní odpad 101201

KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x41x72cm, spodní odpad 101201
Detail

Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC (MAK10) Bez WC sedátkaSanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8034125970803 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x41x72cm, spodní odpad 101201

KERASAN WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1

KERASAN WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1
Detail

Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC, MAK 10 Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977260 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1

KERASAN FLO WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá WCSET11-FLO

KERASAN FLO WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá WCSET11-FLO
Detail

Šrouby a L profily pro uchycení WC mísy do země jsou součástí balení FLO WC sedátko k dokoupení Oblé tvary kombinované s ostrými hranami charakterizují sanitární keramiku série FLO. Toto spojení dává variabilitu a možnost snadné kombinace s kulatými i hranatějšími bateriemi, vanou i doplňky. Umyvadla této série lze použít jako závěsná i k postavení na desku. EAN: 8590913902147 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN FLO WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá WCSET11-FLO

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 100x55cm 4142K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 100x55cm 4142K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977239 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 100x55cm 4142K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm 4140K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm 4140K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125978038 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm 4140K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm 4141K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm 4141K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977222 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm 4141K1

KERASAN RETRO WC kombi, zadní odpad, bílá-bronz WCSET12-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC kombi, zadní odpad, bílá-bronz WCSET12-RETRO-ZO
Detail

WC sedátko k dokoupeníSanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906299 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi, zadní odpad, bílá-bronz WCSET12-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, bílá-bronz WCSET13-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, bílá-bronz WCSET13-RETRO-SO
Detail

WC sedátko k dokoupeníSanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906305 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, bílá-bronz WCSET13-RETRO-SO

Kerasan EGO-FLO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chrom 752101

Kerasan EGO-FLO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chrom 752101
Detail

Pro WC kombi nádržku EGO-FLO č. 318101. Zadní přívod. EAN: 8056093912555 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kerasan EGO-FLO úsporný splachovací mechanismus na WC kombi, chrom 752101

KERASAN FLO WC kombi mísa 36x60cm, spodní/zadní odpad, bílá 311701

KERASAN FLO WC kombi mísa 36x60cm, spodní/zadní odpad, bílá 311701
Detail

Dodávána včetně šroubů a L profilů pro upevnění.Oblé tvary kombinované s ostrými hranami charakterizují sanitární keramiku série FLO. Toto spojení dává variabilitu a možnost snadné kombinace s kulatými i hranatějšími bateriemi, vanou i doplňky. Umyvadla této série lze použít jako závěsná i k postavení na desku. EAN: 8034125972791 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN FLO WC kombi mísa 36x60cm, spodní/zadní odpad, bílá 311701

KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, černá-chrom WCSET33-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, černá-chrom WCSET33-RETRO-SO
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913902086 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, černá-chrom WCSET33-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x72cm, spodní odpad, černá mat 101231

KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x72cm, spodní odpad, černá mat 101231
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8034125977161 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi mísa 38,5x72cm, spodní odpad, černá mat 101231

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm, černá mat 4141K7

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm, černá mat 4141K7
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8388777318804 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm, černá mat 4141K7

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm, černá mat 4140K7

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm, černá mat 4140K7
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8388777318811 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm, černá mat 4140K7

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-bronz WCSET16-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-bronz WCSET16-RETRO-ZO
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906343 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-bronz WCSET16-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-chrom WCSET14-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-chrom WCSET14-RETRO-ZO
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906329 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-chrom WCSET14-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-chrom WCSET15-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-chrom WCSET15-RETRO-SO
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906336 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-chrom WCSET15-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-bronz WCSET17-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-bronz WCSET17-RETRO-SO
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906350 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-bronz WCSET17-RETRO-SO

SAPHO LARA keramická nádržka pro WC kombi, černá mat LR410-00SM00E-0000

SAPHO LARA keramická nádržka pro WC kombi, černá mat LR410-00SM00E-0000
Detail

Bez splachovací armatury Připojení vody spodní, na levé straně nádržky EAN: 8698531164012 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO LARA keramická nádržka pro WC kombi, černá mat LR410-00SM00E-0000
Splachovací WC nádržka 3\6 l bílá, wc vypousteci ventil kombi, wc napousteci ventil kombi, wc kombi nadrz oprava, wc kombi svisly odpad, wc kombi jika splachovaci mechanismus, oprava wc splachovaci mechanismus kombi, mora k 521aw sporak kombi, AQUALINE WC kombi mísa spodní odpad LC2258 (LC2258), nahradni dily k wc, AQUALINE WC kombi mísa zadní odpad LC2154 dvojtlačítko 3/6l (LC2154), AQUALINE HYGIE WC kombi s umývátkem zadní/spodní odpad PB104 (PB104), Zopa dvojstupínek k WC/umyvadlu - Moon (8595114416646), KEEEPER Stupínek k WC/umyvadlu Peppa (4052396080568), Zopa dvojstupínek k WC/umyvadlu - Unicorn (8595114416660), Zopa dvojstupínek k WC/umyvadlu - Racer (8595114416653), Zopa stupínek k WC/umyvadlu - Moon (8595114416677), Zopa stupínek k WC/umyvadlu - Racer (8595114416769), KEEEPER Stupínek k WC/umyvadlu Minnie (4052396080810), KEEEPER Dvojstupínek k WC/umyvadlu Minnie (4052396080827), KEEEPER Stupínek k WC/umyvadlu Funny Farm (4052396083279), KEEEPER Dvojstupínek k WC/umyvadlu Funny Farm (4052396083293), KEEEPER Stupínek k WC/umyvadlu Little Duck modrá (4052396080711), KEEEPER Stupínek k WC/umyvadlu Little Duck růžová (4052396080704), AQUALINE Splachovací nádržka včetně mechanismu T1801-S (T1801-S), Dvojstupínek k WC/umyvadlu Lorelli FUNNY FARM GREEN MEADOW (10130550274), LineaDue ROMAN Koupelnová předložka k WC 50x50 cm, žlutá (B2485-028090), LineaDue ROMAN Koupelnová předložka k WC 50x50 cm, stříbrná (B2485-02198), LineaDue ROMAN Koupelnová předložka k WC 50x50 cm, přírodní (B2485-026257), LineaDue ROMAN Koupelnová předložka k WC 50x50 cm, mentolová (B2485-026021)