Kerasan waldorf-retro trubka k nádržce, bronz 757393

Produkt Kerasan waldorf-retro trubka k nádržce, bronz 757393 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kerasan waldorf-retro trubka k nádržce, bronz 757393 upraviť a produkt hľadať znova.

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, bronz 757393

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, bronz 757393
Detail

Splachovací trubka vnější, pro WC mísu a vysokou splachovací nádržku Horní upevňovací matka k trubce nádržky je součástí splachovacího mechanismu.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917598 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, bronz 757393 , Sinks dávkovač retro bronz (sidavrebr)

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, chrom 757390

KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, chrom 757390
Detail

Splachovací trubka vnější, pro WC mísu a vysokou splachovací nádržku Horní upevňovací matka k trubce nádržky je součástí splachovacího mechanismu.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917574 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF-RETRO trubka k nádržce, chrom 757390 , Sapho zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz sp004 (sp004)

KERASAN WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s řetízkem, bronz 754593

KERASAN WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s řetízkem, bronz 754593
Detail

Náhrada 754693.Balení splachovacího mechanismu obsahuje horní upevňovací matku k trubce nádržky.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917628 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s řetízkem, bronz 754593 , Reitano rubinetteria bidetová sprška retro, bronz doc66 (doc66)

KERASAN WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s řetízkem, chrom 754590

KERASAN WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s řetízkem, chrom 754590
Detail

Náhrada 754690Balení splachovacího mechanismu obsahuje horní upevňovací matku k trubce nádržky.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917604 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF-RETRO splachovací mechanismus s řetízkem, chrom 754590 , Nástěnné svítidlo retro ii 1xe27/60w/230v bronz patina (89330)

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET18-WALDORF

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET18-WALDORF
Detail

WC sedátko k dokoupeníLuxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913906312 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET18-WALDORF , Stojací lampa retro ii 2xe27/60w/230v bronz patina (91095)

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET20-WALDORF

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET20-WALDORF
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913906374 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-bronz WCSET20-WALDORF , Lustr na řetězu retro ii 5xe27/60w/230v bronz patina (89304)

KERASAN WALDORF WC sedátko Soft Close, bílá/bronz 418601

KERASAN WALDORF WC sedátko Soft Close, bílá/bronz 418601
Detail

SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8032543359835 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC sedátko Soft Close, bílá/bronz 418601 , Lustr na řetězu retro ii 3xe27/60w/230v bronz patina (89295)

Retro sportovní bunda Baseball unisex Trubka

Detail

. 300 g/m², Materiál: 80% bavlna, 20% polyester, unisex. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Retro sportovní bunda Baseball unisex Trubka , Trubka teleskopicka tt

SINKS Dávkovač RETRO bronz (SIDAVREBR)

SINKS Dávkovač RETRO bronz (SIDAVREBR)
Detail

Dávkovač mýdla - Dávkovač saponátu dnes patří k běžnému vybavení každé moderní kuchyně. K tomu, aby byl saponát správně dávkován a používán, je potřeba ho mít ve vhodném dávkovači. Firma SINKS přináší praktický dávkovač RETRO bronz modelové řady Sinks, který na pracovní desku snadno upevníte pomocí závitu. Vrchem plnitelný dávkovač pojme 500 ml saponátu, který jednoduše aplikujete stisknutím dávkovače shora. Atraktivní retro design tohoto dávkovače v bronzovém provedení bude ladit se všemi typy kuchyňských interiérů. Oblíbí si ho zejména milovníci starých kousků. Dávkovače mají průměr cca 25 mm, aby se dostali do klasického bateriového průměru 35 mm. Klíčové vlastnosti SINKS dávkovače RETRO bronzPraktický vrchem plnitelný dávkovač saponátuObjem dávkovače Sinks: 500 mlDávkovač v bronzovém retro provedeníVýška upevňovacího závitu: 6,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako SINKS Dávkovač RETRO bronz (SIDAVREBR) , Reitano rubinetteria antea stojánková dřezová baterie s retro hubicí, bronz 3126 (3126)

SAPHO Zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz SP004

SAPHO Zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz SP004
Detail

Zápustný dávkovač mýdla a saponátu s možností instalace do umyvadla místo stojánkové baterie, nebo do desky vedle umyvadla či dřezu.Snadné plnění bez zbytečného šroubování. Pumpičku jednoduše vytáhnete a doplníte mýdlo nebo saponát (jar apod.). Při použití nádobky "SP1000" lze objem zvýšit na 1000 ml Maximální síla desky pro instalaci: 43 mm EAN: 8590913828850 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz SP004 , Gardena prodlužovací trubka (970477801)

SAPHO Zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz SP004 (SP004)

SAPHO Zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz SP004 (SP004)
Detail

Dávkovač mýdla - manuální, objem 350 ml Hlavní přednosti dávkovače mýdla SAPHO Jedná se o manuální dávkovač mýdla SAPHO Materiálem použitým při jeho výrobě je plast, který má dlouhou životnost a je odolný Objem dávkovače mýdla činí 350 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO Zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz SP004 (SP004) , Gardena teleskopická trubka (970477901)

REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro, bronz DOC66 (DOC66)

REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro, bronz DOC66 (DOC66)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, retro styl, bez sprchy a s perlátorem, bronzová barva Hledáte nové vybavení do vaší koupelny? Myslete také na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA poslouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Baterii jednoduše připevníte ke zdi. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA pákovým ovládáním. Do baterie byl zabudovaný perlátor, který zajistí plynulý tok bez cákání všude kolem. Provzdušnění pomůže snížit průtok vody, čímž ušetříte finance i přírodu. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Zásadní vlastnosti produktu REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro, bronz DOC66 Bidetová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA Retro styl K umístění na stěnu Ovládání vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA je pákové Materiálem pro její výrobu je mosaz Barva je bronzová (alza.cz)

Podobné produkty ako REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro, bronz DOC66 (DOC66) , Trubka prumer 45 mm

Kerasan WALDORF 4125K1

Kerasan WALDORF 4125K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977697 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kerasan WALDORF 4125K1 , Reitano rubinetteria antea tříprvková umyvadlová baterie s retro hubicí, s výpustí, bronz 3226 (3226)

Kerasan WALDORF 411501

Kerasan WALDORF 411501
Detail

WC sedátko je nutno objednat zvlášť Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977444 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Kerasan WALDORF 411501 , Reitano rubinetteria antea stojánková umyvadlová baterie s retro hubicí s výpustí, bronz 3376 (3376)

KERASAN WALDORF nádržka vysoká 418001

KERASAN WALDORF nádržka vysoká 418001
Detail

Nádržka je dodávána bez víka (víko dodavatel nevyrábí) Splachovací mechanismus k dokoupení Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977864 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF nádržka vysoká 418001 , Reitano rubinetteria antea pětiprvková baterie na okraj vany s retro hubicí, bronz 3886 (3886)

KERASAN WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1

KERASAN WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1
Detail

Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC, MAK 10 Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977260 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF bidet 37x42x65cm 4120K1 , Gardena teleskopická prodlužovací trubka (970504301)

Stojací lampa RETRO II 2xE27/60W/230V bronz patina (91095)

Stojací lampa RETRO II 2xE27/60W/230V bronz patina (91095)
Detail

Stojací lampa - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 158 cm, šířka 56 cm, délka 56 cm, materiál: kov, IP20 Stojací lampa se elegantně a efektivně postará o vaše osvětlení a zároveň hezky zapadne do domácnosti. Lampa najde své využití zejména ve vnitřních prostorách. Konstrukce získala při výrobě certifikát krytí IP20. Nabízený model vyzdvihuje klasický styl. Tento produkt není opatřen zdrojem světla, je zapotřebí si jej dokoupit. Budete potřebovat celkem 2 žárovky. Toto svítidlo vyžaduje žárovku s paticí E27 o maximálním příkonu 60 W. Materiál, který byl použit pro výrobu této stojací lampy je kov. Při výběru místa byste si měli dát pozor na to, že stojací lampa potřebuje ke svému fungování elektrickou zásuvku. S tím je neodmyslitelně spjato i napětí, které činí 230 V. Klíčové přednosti produktu Stojací lampa RETRO II 2xE27/60W/230V bronz patina Stojací lampa stylově doplní vaší domácnost a osvětlí ji Druh napájení - do sítě Jako zdroj... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stojací lampa RETRO II 2xE27/60W/230V bronz patina (91095) , Reitano rubinetteria bidetová sprška retro s hadicí a držákem sprchy s vyústěním, bronz 9106 (9106)

Nástěnné svítidlo RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89330)

Nástěnné svítidlo RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89330)
Detail

Nástěnná lampa - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 30 cm, materiál: kov, IP20 Máte rádi kvalitně a dokonale osvětlený interiér domu? V tom případě by vaší pozornosti neměla uniknout nástěnná lampa. Materiálem konstrukce svítidla je kov. Konstrukce je vybavena certifikátem na stupeň krytí IP20. Bude rozumět s libovolnou žárovkou s paticí E27 o maximálním příkonu 60 W. Dokoupit si musíte jednu žárovku, která se v balení nenachází. Produkt napájí klasická elektrická síť, tudíž si nemusíte hlídat stav baterie. Zásadní funkce lampy na stěnu Nástěnné svítidlo RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina Konstrukce je navržena zejména do interiéru Materiálem tohoto nástěnného svítidla je kov Nástěnné svítidlo má stupeň krytí IP20 Vstupní napětí činí 230 V U této lampy je nutné počítat s paticí E27 Potřeba dokoupit jednu žárovka (alza.cz)

Podobné produkty ako Nástěnné svítidlo RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89330) , Sun bronz opalovací máslo

Stolní lampa RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89336)

Stolní lampa RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89336)
Detail

Stolní lampa -, patice E27 pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, s vypínačem, do sítě, výška 39 cm, materiál: kov, IP20 Hledáte jednoduchou stolní lampičku, která zaujme pevné místo v domácí kanceláři, obývacím či dětském pokoji? Stolní lampa Donoci v působivém provedení rozsvítí váš pracovní stůl nebo komodu. Stolní lampa je dodávána bez žárovky. Lampička je kompatibilní s žárovkami s paticí E27. Výrobce ji opatřil stupněm krytí IP20. Tím pádem je vhodná k umístění do interiéru. Počítejte s tím, že správný chod bude stolní lampě zajišťovat příkon 60 W. S tím je pevně spjato i napětí 230 V. Abyste ji mohli bezpečně umístit na požadované místo, měli byste být seznámeni s jejími rozměry. Stolní lampa Donoci má délku 23 cm. Produkt je tvořen materiálem, jímž je kov. Stolní lampa Donoci je standardně napájená ze sítě. Oblíbíte si ji nejen pro její vynikající vlastnosti, ale i klasický styl. Zajímavé parametry produktu Stolní lampa RETRO II... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stolní lampa RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89336) , Various: magická barokní trubka iii - cd (va0107-2)

Waldorf Blofeld Bílá

Waldorf Blofeld Bílá
Detail

Stolní syntetizátorový modul s 25-hlasou polyfonií, 16 partový multirežim, 1000 programů, 100 multiprogramov, 3 hlavní oscilátory, oddělené vlnové tabulky OSC1 a OSC2, frekvenční modulace a synchronizace oscilátorů, šumový generátor, kruhový modulátor, režim Poly, Mono, Dual, Unison , efektová jednotka, velký LCD display, stereo audio výstup, sluchátkový výstup, MIDI In, USB, kompatibilita s Windows / MAC. Provoz na baterie: Ne Země původu: Německo Napájení: 240V Hmotnost: 1,3 kg USB to Host: Ano USB MIDI: Ano USB to Device: Ne Polyfonie: 25 Sekvencer: Ne Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3mm TRS Výstupy: Line Jack 6,3mm TS Adaptér součástí: Ano Arpeggiator: Ano Barva: Bílá Hloubka (cm): 13.2 Displej: Ano Typy efektů: Chorus Typy efektů: Flanger Typy efektů: Phaser Typy efektů: Overdrive Typy efektů: Triple FX Typy efektů: Delay Typy efektů: Reverb Envelope: ADSR Envelope: ADS1DS2R Envelope: One Shot Envelope: Loop S1S2 Envelope: Loop All Filtr: FM Filtr: Resonance Filtr: Low Pass 24 dB/12 dB Filtr: Band Pass 24 dB/12 dB Filtr: High Pass 24 dB/12 dB Filtr: Notch 24 dB/12 dB Sluchátkový výstup: Ano Výška (cm): 5.4 LFO: 3 MIDI rozhraní: Ano Počet presetů: 1000+ Oscilátory: 3 Paměťové médium: via USB Typ: Desktop syntezátor Hmotnost netto (kg): 1.3 Šířka (cm): 30.4 Balení obsahuje: Adaptér Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Sound Engine: Modeling Sound Engine: Sample based Sound Engine: Virtuell Analog Varianta: Standard Barva podle výrobce: Bílá Balení obsahuje: CD Balení obsahuje: Manuál Počet zvuků: 1000.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Waldorf Blofeld Bílá , Various: magická barokní trubka ii - cd (va0017-2)

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET04-WALDORF

KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET04-WALDORF
Detail

Doporučujeme dokoupit MAK10 - komplet pro kotvení WC mís.WALDORF WC sedátko k dokoupení.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913902109 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET04-WALDORF , Donner wheel (b4) - bronz (8596220010681)

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm 4140K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm 4140K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125978038 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 60x55cm 4140K1 , Retro konzole

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm 4141K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm 4141K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977222 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 80x55cm 4141K1 , Retro cedule

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 120x55cm 4144K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 120x55cm 4144K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093919387 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 120x55cm 4144K1 , Retro lednice

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 100x55cm 4142K1

KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 100x55cm 4142K1
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977239 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF keramické umyvadlo 100x55cm 4142K1 , Retro radio

Lustr na řetězu RETRO II 3xE27/60W/230V bronz patina (89295)

Lustr na řetězu RETRO II 3xE27/60W/230V bronz patina (89295)
Detail

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 73 cm, šířka 41 cm, materiál: kov, IP20 Vhodně rozmístěné osvětlení v interiéru dokáže hotové zázraky. Lustr se svým vytříbeným designem hodí do každého pokoje. Už na první pohled vás upoutá zvoleným materiálem, tím je v tomto případě kov. Má certifikát krytí IP 20, což znamená ochranu před ranou elektrickým proudem, avšak nezaručuje odolnost proti vodě. Je stavěn na žárovku s typem patice E27 o maximálním příkonu 60 W. Jelikož zdroj osvětlení není součástí balení, oplatí se vám si dokoupit 3 žárovky. Při výběru by pro vás mohla být podstatná jeho výška, která je 73 cm. Napájení probíhá prostřednictvím elektřiny z klasické zásuvky. Důležité vlastnosti produktu Lustr na řetězu RETRO II 3xE27/60W/230V bronz patina Praktický lustr pro všechny interiéry Snadná údržba Převládající materiál: kov Díky kvalitní konstrukci má certifikát krytí IP20 Velikost: 73 × 41 × 41 cm Zdroj světla není v balení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lustr na řetězu RETRO II 3xE27/60W/230V bronz patina (89295) , Retro panenky

Lustr na tyči RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89278)

Lustr na tyči RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89278)
Detail

Lustr - pro žárovku E27 (není součástí), max. příkon 60 W, výška 45 cm, šířka 32,5 cm, materiál: kov, IP20 Vykouzlete si doma příjemnou atmosféru pomocí světel. Lustr se svým vytříbeným vzhledem hodí do téměř každého bytu nebo komerčních prostor. Dominantním materiálem svítidla je v tomto případě kov. Má certifikaci IP 20, což značí odolnost zařízení proti vniknutí malých částic. Hodí se do něj žárovka s paticí E27 o maximálním příkonu 60 W. Budete si muset dokoupit jednu žárovku, protože zdroj osvětlení není součástí balení. Při výběru by vás mohla zajímat jeho výška, která činí 45 cm. Napájení probíhá prostřednictvím elektřiny z klasické zásuvky. Klíčové funkce produktu Lustr na tyči RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina Spolehlivý lustr pro vyladěný interiér Jednoduchá údržba svítidla Převládající materiál: kov Certifikace krytí IP20 Rozměry: 45 × 32,5 × 32,5 cm Svítidlo není dodáváno se zdrojem světla Osvětlení je určeno pro jednu žárovku Svítidlo je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lustr na tyči RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89278) , Retro vaha

Lustr na řetězu RETRO II 5xE27/60W/230V bronz patina (89304)

Lustr na řetězu RETRO II 5xE27/60W/230V bronz patina (89304)
Detail

Lustr - pro žárovky E27 (nejsou součástí), max. příkon 60 W, výška 73 cm, šířka 49 cm, materiál: kov, IP20 Preferujete dokonale prosvětlený interiér? Vytvořte si jej za pomoci vhodného stropního osvětlení. Lustr se svým designem hodí do jakéhokoliv domu. Výrobce vsadil na tradiční a nadčasový materiál, tím je kov. Je držitelem certifikace IP 20, což znamená, že zařízení je chráněno proti vniknutí malých částic, avšak nezaručuje voděodolnost. Je kompatibilní s libovolnou žárovkou, která má patici E27 o maximálním příkonu 60 W. Jelikož zdroj osvětlení nenajdete v balení, budete potřebovat dokoupit 5 žárovek. Při výběru by vás mohla zajímat i jeho výška, která se vyšplhala na 73 cm. Napájení si nevyžaduje žádné velké nároky, přívodní drát stačí zastrčit do klasické zásuvky. Klíčové přednosti produktu Lustr na řetězu RETRO II 5xE27/60W/230V bronz patina Stylový lustr pro všechny interiéry Jednoduchá údržba Převládající materiál: kov Bezpečnost svítidla potvrzuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lustr na řetězu RETRO II 5xE27/60W/230V bronz patina (89304) , Retro trouba

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET19-WALDORF

KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET19-WALDORF
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8590913906367 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC mísa s nádržkou, spodní/zadní odpad, bílá-chrom WCSET19-WALDORF , Retro batoh

KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi 418101

KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi 418101
Detail

Bez splachovacího mechanismuLuxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977369 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF nádržka k WC kombi 418101 , Retro telefon

KERASAN WALDORF držák ručníků 40cm, chrom 740890

KERASAN WALDORF držák ručníků 40cm, chrom 740890
Detail

Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917093 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF držák ručníků 40cm, chrom 740890

KERASAN RETRO WC sedátko, ořech/bronz 109340

KERASAN RETRO WC sedátko, ořech/bronz 109340
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8032543315503 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC sedátko, ořech/bronz 109340

KERASAN RETRO WC sedátko, bílá/bronz 109301

KERASAN RETRO WC sedátko, bílá/bronz 109301
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8032543038488 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC sedátko, bílá/bronz 109301

REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, bronz 3126 (3126)

REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, bronz 3126 (3126)
Detail

Vodovodní baterie - dřezová, kohoutkové ovládání, retro styl, bez sprchy, s perlátorem a s keramickou kartuší, bronzová barva Zahájili jste rekonstrukci své kuchyně a poohlížíte se po novém vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho dřezu. Dřezová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA vám poslouží svou praktickou stránkou i jako elegantní designový doplněk. Stojánkové řešení této vodovodní baterie je na instalaci velmi jednoduché. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA kohoutkovým ovládáním. V baterii je přítomný perlátor, díky němuž nebudete cákat kolem. Provzdušnění značně snižuje průtok vody, čímž současně šetříte přírodu i vaši peněženku. Balení obsahuje i připojovací hadičky. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je mosaz. Klíčové přednosti produktu REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, bronz 3126 Dřezová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA Retro styl Tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, bronz 3126 (3126)

KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, bílá-bronz WCSET13-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, bílá-bronz WCSET13-RETRO-SO
Detail

WC sedátko k dokoupeníSanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906305 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi, spodní odpad, bílá-bronz WCSET13-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC kombi, zadní odpad, bílá-bronz WCSET12-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC kombi, zadní odpad, bílá-bronz WCSET12-RETRO-ZO
Detail

WC sedátko k dokoupeníSanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906299 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC kombi, zadní odpad, bílá-bronz WCSET12-RETRO-ZO

KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, bílá/chrom 418801

KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, bílá/chrom 418801
Detail

SoftClose Pomocí hydraulického systému víko i sedátko pomalu dopadají na mísu. Pozvolné sklápění sedátka i víka zaručuje bezpečnost a zabraňuje poškození sedátka i WC mísy. Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8032543121746 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC sedátko, Soft Close, bílá/chrom 418801

REITANO RUBINETTERIA ANTEA pětiprvková baterie na okraj vany s retro hubicí, bronz 3886 (3886)

REITANO RUBINETTERIA ANTEA pětiprvková baterie na okraj vany s retro hubicí, bronz 3886 (3886)
Detail

Vodovodní baterie - vanová, kohoutkové ovládání, retro styl, s perlátorem, s keramickou kartuší a se sprchou, bronzová barva Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? Myslete také na vzhled vaší vany. Vanová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA slouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Vychytávkou je možnost umístění baterie přímo na hranu vany. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA kohoutkovým ovládáním. Do baterie byl zabudovaný perlátor, s nímž bude tok plynulý a vy nebudete cákat kolem. Provzdušnění snižuje průtok vody, což pomůže šetřit přírodu i vaše finance. Do balení je přidána i sprchová hlavice. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Hlavní vlastnosti produktu REITANO RUBINETTERIA ANTEA pětiprvková baterie na okraj vany s retro hubicí, bronz 3886 Vanová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA Retro styl Vhodná k umístění na vanu Ovládání vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA je kohoutkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako REITANO RUBINETTERIA ANTEA pětiprvková baterie na okraj vany s retro hubicí, bronz 3886 (3886)

REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková umyvadlová baterie s retro hubicí s výpustí, bronz 3376 (3376)

REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková umyvadlová baterie s retro hubicí s výpustí, bronz 3376 (3376)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, retro styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, bronzová barva Pustili jste se do rekonstrukce své koupelny a hledáte nové vybavení? Nezapomeňte také na design vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA poslouží jako praktický pomocník i designový doplněk. Stojánkové řešení této vodovodní baterie je na instalaci velmi jednoduché. Pro regulaci vody disponuje vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA kohoutkovým ovládáním. V baterii je zabudovaný perlátor, který zajistí plynulý tok bez cákání všude kolem. Provzdušnění značně snižuje průtok vody, čímž současně šetříte přírodu i vaši peněženku. V balení se nachází také připojovací hadičky. Výrobním materiálem je mosaz. Klíčové přednosti produktu REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková umyvadlová baterie s retro hubicí s výpustí, bronz 3376 Umyvadlová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA Retro styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání... (alza.cz)

Podobné produkty ako REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková umyvadlová baterie s retro hubicí s výpustí, bronz 3376 (3376)

REITANO RUBINETTERIA ANTEA tříprvková umyvadlová baterie s retro hubicí, s výpustí, bronz 3226 (3226)

REITANO RUBINETTERIA ANTEA tříprvková umyvadlová baterie s retro hubicí, s výpustí, bronz 3226 (3226)
Detail

Vodovodní baterie - umyvadlová, kohoutkové ovládání, retro styl, s perlátorem a s keramickou kartuší, bronzová barva Zařizujete svou novou koupelnu a hledáte vhodné vybavení? K důležitým prvkům se řadí také vzhled vašeho umyvadla. Umyvadlová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA vám bude mimo své praktické stránky také designovým doplňkem. Stojánková vodovodní baterie se snadno instaluje. Regulace vody je zajištěna u vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA kohoutkovým ovládáním. Vodu perfektně provzdušní perlátor, takže tok bude plynulý a vy nebudete mít zacákáno všude kolem. Provzdušnění dokáže snížit průtok vody, což šetří přírodu i vaše finance. V balení se nachází také připojovací hadičky. Pro její výrobu zvolil výrobce mosaz. Hlavní vlastnosti produktu REITANO RUBINETTERIA ANTEA tříprvková umyvadlová baterie s retro hubicí, s výpustí, bronz 3226 Umyvadlová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA Retro styl Tradiční stojánkové provedení Ovládání vodovodní... (alza.cz)

Podobné produkty ako REITANO RUBINETTERIA ANTEA tříprvková umyvadlová baterie s retro hubicí, s výpustí, bronz 3226 (3226)

KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x42x68cm, spodní/zadní odpad 411701

KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x42x68cm, spodní/zadní odpad 411701
Detail

Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC (MAK 10) WC sedátko k dokoupení Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977314 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC kombi mísa 40x42x68cm, spodní/zadní odpad 411701

KERASAN WALDORF WC mísa stojící, 37x42x65cm, spodní/zadní odpad 411601

KERASAN WALDORF WC mísa stojící, 37x42x65cm, spodní/zadní odpad 411601
Detail

WC sedátko je nutno objednat zvlášť Pro instalaci je nutné přikoupit šrouby pro upevnění WC Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8056093917116 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF WC mísa stojící, 37x42x65cm, spodní/zadní odpad 411601

KERASAN WALDORF urinál se zakrytým přívodem vody, 44x72 cm 413001

KERASAN WALDORF urinál se zakrytým přívodem vody, 44x72 cm 413001
Detail

Pisoár se zakrytým přívodem vody Skryté uchycení Přívod vody: ½" Odpad: 50 mm Včetně upevňovací sady, sifonu a vtokového gumového těsnění Možnost splachování: Podomítkový automatický splachovač PS002 nebo PS006 Podomítkový mechanický tlačný ventil QK11051 Při instalaci s automatickým splachovačem PS002 je nutné instalovat i napájecí zdroj (PS05T nebo PS10T).Při instalaci s tlačným ventilem QK11051 doporučujeme vtokové šroubení s gumovou manžetou SLA02.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977833 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF urinál se zakrytým přívodem vody, 44x72 cm 413001

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-bronz WCSET16-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-bronz WCSET16-RETRO-ZO
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906343 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, zadní odpad, bílá-bronz WCSET16-RETRO-ZO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-bronz WCSET17-RETRO-SO

KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-bronz WCSET17-RETRO-SO
Detail

Sanitární keramika RETRO vrátí do neuspěchané doby let minulých a navodí pocit pohody na starší chalupě, či vznešeného života ze zámeckého prostředí. Ať tak či onak, je potřeba s keramikou sladit i ostatní vybavení koupelny. Vhodným řešením jsou vodovodní baterie ANTEA a SASSARI. Obě série obsahují tříprvkové baterie, proto jsme schopni keramiku na zakázku nabídnout se třemi otvory. Dále k sérii doporučujeme koupelnové doplňky Diamond, nábytek Retro, Galanta a vany Retro, Foxtrot nebo Charleston od firmy Polysan. EAN: 8590913906350 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO WC mísa s nádržkou, spodní odpad, bílá-bronz WCSET17-RETRO-SO

REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro s hadicí a držákem sprchy s vyústěním, bronz 9106 (9106)

REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro s hadicí a držákem sprchy s vyústěním, bronz 9106 (9106)
Detail

Vodovodní baterie - bidetová, pákové ovládání, retro styl, s perlátorem, bronzová barva Rozhodli jste se pro rekonstrukci své koupelny a poohlížíte se po novém vybavení? Nezapomeňte i na vzhled vašeho bidetu. Bidetová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA vám bude mimo své praktické stránky také designovým doplňkem. Baterii jednoduše připevníte ke zdi. Teplotu vody regulujete u vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA pákovým ovládáním. Voda je provzdušněná perlátorem, který zajistí plynulý tok bez cákání všude kolem. Provzdušnění značně snižuje průtok vody, čímž současně šetříte přírodu i vaši peněženku. Materiálem je mosaz. Klíčové přednosti produktu REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro s hadicí a držákem sprchy s vyústěním, bronz 9106 Bidetová vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA Retro styl K připevnění na zeď Ovládání vodovodní baterie REITANO RUBINETTERIA je pákové Výrobním materiálem je mosaz Délka sprchové hadice činí 120 cm Barva je bronzová (alza.cz)

Podobné produkty ako REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro s hadicí a držákem sprchy s vyústěním, bronz 9106 (9106)

KERASAN WALDORF universální keramický sloup k umyvadlům 60, 80 cm 417001

KERASAN WALDORF universální keramický sloup k umyvadlům 60, 80 cm 417001
Detail

Sloup k umyvadlům 4140K1 a 4141K1.Luxus počátku dvacátého století, novogotická architektura v Americe, vznešené a elegantní linie: to je pouze pár z mnoha asociací, které název WALDORF vyvolává. Kerasan znovu zpracoval tyto inspirace a vytvořil luxusní kolekci sanitární keramiky vysoké kvality, kterou je ideální kombinovat v moderním i klasickém stylu. Charakteristickými prvky jsou obdélníkový tvar, který je změkčen zaoblenými rohy a navíc hrany s dvojitou tloušťkou, které připomínají klasický a monumentální styl. Série WALDORF zahrnuje prvky pro kompletní koupelnu. Stylovou zajímavostí je u umyvadel vodorovně umístěný přepadový otvor s ozdobným zakončením. EAN: 8034125977390 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN WALDORF universální keramický sloup k umyvadlům 60, 80 cm 417001

KERASAN RETRO vaničkový sifon, průměr otvoru 90 mm, krytka bronz 905693

KERASAN RETRO vaničkový sifon, průměr otvoru 90 mm, krytka bronz 905693
Detail

Krytka: ABS/bronz Sifon se hodí pouze k vaničkám RETRO Při instalaci vaniček je nutné nechat mezi vaničkou a obklady spáru, kterou vyplníte pružným tmelem (silikonem). Vanička nesmí být zabudována zcela napevno kvůli možným pohybům stavby. Tímto postupem předejdete jejímu možnému poškození. Podrobné instrukce viz návod. Ke keramické vaničce se hodí pouze sifony RETRO Rozměrová tolerance u sanitární keramiky je + 1%. EAN: 8056093917086 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako KERASAN RETRO vaničkový sifon, průměr otvoru 90 mm, krytka bronz 905693

Decksaver Waldorf Blofeld Desktop/ Pulse 2 Desktop cover

Decksaver Waldorf Blofeld Desktop/ Pulse 2 Desktop cover
Detail

Kryt !!! Toto je pouze plastový kryt, fotka je ilustrační i s výrobkem na který je kryt vyroben !!! Britská firma Decksaver se specializuje na výrobu plastových obalů pro elektronický hardware a nástroje všeho druhu. Ve studiu, doma nebo na cestě na vaše vybavení totiž neustále číhá nebezpečí v podobě prachu, nápojů, zvědavých domácích mazlíčků nebo dětí. Všechny tyto faktory mohou v několika málo okamžicích přivést váš nástroj nebo celý systém ke zkáze. Plastové obaly Decksaver zakryjí všechny důležité části vašeho vybavení, jsou tvarovány přesně pro konkrétní modely a ponechávají otvory pro konektory, takže vše může zůstat zapojeno. Obaly jsou vyrobeny z kvalitního, průhledného plastu. Toto je pouze plastový kryt, fotka je ilustrační i s výrobkem na který je kryt vyroben. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Decksaver Waldorf Blofeld Desktop/ Pulse 2 Desktop cover

Hannah Waldorf steel gray Velikost: XXL tričko - krátký rukáv

Hannah Waldorf steel gray Velikost: XXL tričko - krátký rukáv
Detail

Hlavní přednosti pánského trika Hannah Waldorf: kvalitní materiál polopřiléhavý střih kulatý výstřih krátké rukávy potisk na hrudi Využití: do zaměstnání, lehká turistika, cestování, volný čas Složení materiálu 100% bavlna (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Hannah Waldorf steel gray Velikost: XXL tričko - krátký rukáv
SINKS Dávkovač RETRO bronz (SIDAVREBR), SAPHO Zápustný dávkovač mýdla, retro, bronz SP004 (SP004), REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro, bronz DOC66 (DOC66), Nástěnné svítidlo RETRO II 1xE27/60W/230V bronz patina (89330), Stojací lampa RETRO II 2xE27/60W/230V bronz patina (91095), Lustr na řetězu RETRO II 5xE27/60W/230V bronz patina (89304), Lustr na řetězu RETRO II 3xE27/60W/230V bronz patina (89295), trubka teleskopicka tt, REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková dřezová baterie s retro hubicí, bronz 3126 (3126), Gardena prodlužovací trubka (970477801), Gardena teleskopická trubka (970477901), trubka prumer 45 mm, REITANO RUBINETTERIA ANTEA tříprvková umyvadlová baterie s retro hubicí, s výpustí, bronz 3226 (3226), REITANO RUBINETTERIA ANTEA stojánková umyvadlová baterie s retro hubicí s výpustí, bronz 3376 (3376), REITANO RUBINETTERIA ANTEA pětiprvková baterie na okraj vany s retro hubicí, bronz 3886 (3886), Gardena teleskopická prodlužovací trubka (970504301), REITANO RUBINETTERIA Bidetová sprška retro s hadicí a držákem sprchy s vyústěním, bronz 9106 (9106), sun bronz opalovací máslo, Various: Magická barokní trubka III - CD (VA0107-2), Various: Magická barokní trubka II - CD (VA0017-2), DONNER Wheel (B4) - bronz (8596220010681), retro konzole, retro cedule, retro lednice, retro radio, retro panenky, retro vaha, retro trouba, retro batoh, retro telefon