Foliatec matný čirý ochranný lak - dodatečná ochrana po lakování interior color sprejem (20083)

Produkt Foliatec matný čirý ochranný lak - dodatečná ochrana po lakování interior color sprejem (20083) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Foliatec matný čirý ochranný lak - dodatečná ochrana po lakování interior color sprejem (20083) upraviť a produkt hľadať znova.

FOLIATEC Matný čirý ochranný lak - dodatečná ochrana po lakování Interior Color sprejem (20083)

FOLIATEC  Matný čirý ochranný lak - dodatečná ochrana po lakování Interior Color sprejem (20083)
Detail

Přípravek - Používá se k přelakování barevných sprejů pro dodání extra ochrany a matného vzhledu lakovaného povrchu. Přípravek Foliatec Interior Color Sealer Spray je čirý ochranný lak a slouží jako speciální ochrana po aplikaci spreje Foliatec Interior Color. Je ideální pro vyladění barevných sprejů a pro ještě větší ochranu laku. Dodává matný a čirý vzhled. Klíčové vlastnosti čirého matného ochranného laku Foliatec dodatečné ochrany po lakování Interior Color sprejem Přípravek Foliatec je vhodný jako speciální vrstva po aplikaci Foliatec Interior Color sprejeDodává matný čirý vzhled Jednoduchá aplikaceFoliatec Interior Color Sealer Spray s rychlým nástupem účinku (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC Matný čirý ochranný lak - dodatečná ochrana po lakování Interior Color sprejem (20083) , Foliatec interior color spray - bezbarvý (2008)

FOLIATEC Interior Color Spray - černá matná (2002)

FOLIATEC Interior Color Spray - černá matná (2002)
Detail

barva na interiér - černá matná Kvalitní černá barva na plastové povrchy a umělou kůži v interiéru vašeho vozu. Pokud chcete upravit interiér vašeho vozu podle svých představ, je tato barva skvělou volbou. Kvalitní dvousložková barva na plastové povrchy a umělou kůži lehce přilne k povrchu. Černá matná barva dodá interiéru vaše auta osobitý vzhled. Klíčové vlastnostiOdolné proti oděru a elastickéNeblednoucíVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. Důkladně překryjte všechny plochy, které nechcete barvit a okolní interiér vozu. Po nanesení barvy ji nechte 2 hodiny zaschnout. (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC Interior Color Spray - černá matná (2002) , Foliatec interior color spray - bílá (2001)

FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva béžová matná (2004)

FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva béžová matná (2004)
Detail

Barva ve spreji , rychleschnoucí Chcete některé povrchy chránit proti mechanickému poškození? Jestliže ano, určitě si zamilujete barvu ve spreji Foliatec, se kterou můžete pracovat hlavně v interiéru. Do vínku dostala speciální vlastnosti, které odolávají mechanickému poškození. Nejvíce ji využijete pro materiál, jímž je například plast a umělá kůže. K nejdůležitějším parametrům každé barvy se řadí to, jak bude výsledně vypadat. V případě tohoto spreje je to béžová barva. FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva béžová matná se nachází ve spreji o celkovém objemu 400 ml. Významné přednosti barvy ve spreji FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva béžová matná Povrchy upravíte dle svých představ díky barvě ve spreji Využití nalezne hlavně v interiéru Perfektně přilne na povrch, kterým je plast a umělá kůže Výrobce ji vyvinul takovým způsobem, aby odolala také oděru Vlastnosti barvy ve spreji Foliatec: rychleschnoucí... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva béžová matná (2004) , Foliatec interior color spray - červená (2006)

FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva koňaková matná (2005)

FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva koňaková matná (2005)
Detail

Barva ve spreji , rychleschnoucí Chcete některé povrchy chránit proti mechanickému poškození? Pokud ano, našli jsme pro vás řešení, kterým je barva ve spreji Foliatec, která udělá parádu především ve vnitřních prostorech. Díky technologickým vlastnostem je silně odolná proti mechanickému oděru. Použití najde u materiálu, kterým je například plast a umělá kůže. Každá barva disponuje důležitým parametrem, a to, jak bude výsledně vypadat. V případě tohoto spreje si vás získá hnědá barva. FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva koňaková matná je k dispozici ve spreji o celkovém objemu 400 ml. Klíčové znaky barvy ve spreji FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva koňaková matná Povrchy díky barvě ve spreji snadno a rychle jakkoliv upravíte Uplatnění nalezne především v interiéru Vhodná na povrch, jímž je plast a umělá kůže Vyvinuta tak, aby odolala i mechanickému oděru Vlastnosti barvy ve spreji Foliatec: rychleschnoucí K... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva koňaková matná (2005) , Foliatec interior color spray - černá matná (2002)

FOLIATEC Interior Color Spray - červená (2006)

FOLIATEC Interior Color Spray - červená (2006)
Detail

barva na interiér červená barva na interiér Kvalitní červená barva na plastové povrchy a umělou kůži v interiéru vašeho vozu. Pokud chcete upravit interiér vašeho vozu podle svých představ, je tato barva skvělou volbou. Kvalitní dvousložková barva na plastové povrchy a umělou kůži lehce přilne k povrchu. Červená barva dodá interiéru vaše auta osobitý vzhled. Klíčové vlastnostiOdolné proti oděru a elastickéNeblednoucíVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. Důkladně překryjte všechny plochy, které nechcete barvit a okolní interiér vozu. Po nanesení barvy ji nechte 2 hodiny zaschnout. (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC Interior Color Spray - červená (2006) , Foliatec interior color spray - černá lesklá (2003)

FOLIATEC Interior Color Spray - bílá (2001)

FOLIATEC Interior Color Spray - bílá (2001)
Detail

barva na interiér Aftermarket: IAE 01-34, R 48 Kvalitní bílá barva na plastové povrchy a umělou kůži v interiéru vašeho vozu. Pokud chcete upravit interiér vašeho vozu podle svých představ, je tato barva skvělou volbou. Kvalitní dvousložková barva na plastové povrchy a umělou kůži lehce přilne k povrchu. Bílá barva dodá interiéru vašeho auta osobitý vzhled. Klíčové vlastnostiOdolné proti oděru a elastickéNeblednoucíVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. Důkladně překryjte všechny plochy, které nechcete barvit a okolní interiér vozu. Po nanesení barvy ji nechte 2 hodiny zaschnout. (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC Interior Color Spray - bílá (2001) , Foliatec barva na interiér - interior color spray 400ml, barva béžová matná (2004)

FOLIATEC Interior Color Spray - bezbarvý (2008)

FOLIATEC Interior Color Spray - bezbarvý (2008)
Detail

barva na interiér - bezbarvá, ochranný lak Kvalitní ochranný lak na nabarvené plastové povrchy a umělou kůži v interiéru vašeho vozu. Bezbarvý lak, který se používá na ochranu nabarveného interiéru vašeho vozu. Poskytne kvalitní a dlouhotrvající ochranu a lesk lakovanému povrchu. Klíčové vlastnostiJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostDodatečný lesk Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. Důkladně překryjte všechny plochy, které nechcete lakovat a okolní interiér vozu. Po nanesení laku ho nechte 2 hodiny zaschnout. (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC Interior Color Spray - bezbarvý (2008) , Foliatec barva na interiér - interior color spray 400ml, barva koňaková matná (2005)

FOLIATEC Interior Color Spray - černá lesklá (2003)

FOLIATEC Interior Color Spray - černá lesklá (2003)
Detail

barva na interiér - černá lesklá Kvalitní černá barva na plastové povrchy a umělou kůži v interiéru vašeho vozu. Pokud chcete upravit interiér vašeho vozu podle svých představ, je tato barva skvělou volbou. Kvalitní dvousložková barva na plastové povrchy a umělou kůži lehce přilne k povrchu. Černá lesklá barva dodá interiéru vašeho auta osobitý vzhled. Klíčové vlastnostiOdolné proti oděru a elastickéNeblednoucíVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. Důkladně překryjte všechny plochy, které nechcete barvit a okolní interiér vozu. Po nanesení barvy ji nechte 2 hodiny zaschnout. (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC Interior Color Spray - černá lesklá (2003) , Foliatec dekorační polep "stripes" - matný černý (33911)

FOLIATEC - ve spreji - černá matná (20652)

FOLIATEC - ve spreji - černá matná (20652)
Detail

Fólie ve spreji - černá, rychleschnoucí, objem 150 ml Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Lakování je velmi jednoduché pro každého uživatele s trochou cviku. Barevná paleta použitelných palet se neustále rozšiřuje. K dispozici jsou lesklé, matné a dokonce neonové či metalické. Klíčové vlastnostiVelice snadná aplikace pro každého uživateleRychle schne na každém povrchuStejně snadné sloupnutí a návrat k původnímu odstínuOdolnost proti vodě v rámci běžné údržby, na barvu je doporučen speciální čističŠiroké a neustále rostoucí spektrum barev i typů (matné, lesklé,... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - černá matná (20652) , Lehátko zahradní zw53 (20083)

FOLIATEC - ve spreji - černá matná 400 ml (2065)

FOLIATEC - ve spreji - černá matná 400 ml (2065)
Detail

Fólie ve spreji - černá, rychleschnoucí, objem 400 ml Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Lakování je velmi jednoduché pro každého uživatele s trochou cviku. Barevná paleta použitelných palet se neustále rozšiřuje. K dispozici jsou lesklé, matné a dokonce neonové či metalické. Klíčové vlastnostiVelice snadná aplikace pro každého uživateleRychle schne na každém povrchuStejně snadné sloupnutí a návrat k původnímu odstínuOdolnost proti vodě v rámci běžné údržby, na barvu je doporučen speciální čističŠiroké a neustále rostoucí spektrum barev i typů (matné, lesklé,... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - černá matná 400 ml (2065) , Vht flameproof žáruvzdorný krycí čirý lak (gsp115)

FOLIATEC - ve spreji - černá matná 2x 400 ml (2060)

FOLIATEC - ve spreji - černá matná 2x 400 ml (2060)
Detail

Fólie ve spreji - černá, rychleschnoucí, objem 800 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá černou matnou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti černé matné ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 2× 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - černá matná 2x 400 ml (2060) , Pe-po olej lampový - 1 l čirý

FOLIATEC ochranná fólie pod kliky dveří, 5 ks, čirá (34120)

FOLIATEC ochranná fólie pod kliky dveří, 5 ks, čirá (34120)
Detail

Fólie - snadná instalace, tvar fólie lze přizpůsobit pomocí fénu/horkovzdušné pistole, odstranění staré fólie bez poškození laku, rozměr 8,5 × 6,5 cm (ovál), balení obsahuje 5 ks fólie. (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC ochranná fólie pod kliky dveří, 5 ks, čirá (34120) , Foliatec transparentní lak na tónování světlometů 150 ml, odstín červený (21020)

FOLIATEC ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121)

FOLIATEC ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121)
Detail

Fólie - vhodné pro hrany dveří, při aplikaci se nahřívá fénem/horkovzdušnou pistolí, starou fólii lze odstranit bez poškození laku, rozměr: 4x proužek 1,5 x 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC ochranná fólie na hrany dveří, 4 ks, čirá (34121) , Foliatec transparentní lak na tónování světlometů 150 ml, odstín kouřový (21010)

FOLIATEC bezbarvý lak na porvchy lakované fólií ve spreji - shine effect (2108)

FOLIATEC bezbarvý lak na porvchy lakované fólií ve spreji - shine effect (2108)
Detail

Barva ve spreji , rychleschnoucí Potřebujete rychle upravit některé povrchy či je ochránit proti mechanickému poškození? Pokud je vaše odpověď „ano", řešením pro vás bude barva ve spreji Foliatec. Do řady nejdůležitějších parametrů patří u každé barvy skutečnost, jaký bude mít konečný vzhled. U tohoto spreje vás upoutá transparentní barva. Podstatné vlastnosti barvy ve spreji FOLIATEC bezbarvý lak na porvchy lakované fólií ve spreji - shine effect Rychlá úprava povrchů díky barvě ve spreji Vlastnosti barvy ve spreji Foliatec: rychleschnoucí Její barva je transparentní (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC bezbarvý lak na porvchy lakované fólií ve spreji - shine effect (2108) , Pe-po čirý lampový olej 1 l sr (1064454)

Guma ve spreji SKIN 17180TR čirý lak 400ml

Guma ve spreji SKIN 17180TR čirý lak 400ml
Detail

NakupteGuma ve spreji SKIN 17180TR čirý lak 400mlz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Autokosmetika a chemie > Ochrana autokabelů a renovace karoserieza295.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Guma ve spreji SKIN 17180TR čirý lak 400ml , Blumfeldt titania raincover, ochranný kryt, 100% polyester, ochrana v každém počasí, černý

Color WOW Dream Filter přípravný sprej pro ochranu barvy 470 ml

Color WOW Dream Filter přípravný sprej pro ochranu barvy 200 ml

Color WOW Dream Filter přípravný sprej pro ochranu barvy 200 ml
Detail

Color WOW Dream Filter, 200 ml, Spreje na vlasy pro ženy (notino.cz)

Podobné produkty ako Color WOW Dream Filter přípravný sprej pro ochranu barvy 200 ml , Vht engine enamel čirý krycí lak na motory, do teploty až 288°c

Syoss Color Protect lak na vlasy pro ochranu barvy 300 ml

Syoss Color Protect lak na vlasy pro ochranu barvy 300 ml
Detail

Syoss Color Protect, 300 ml, Styling pro ženy, Lak na vlasy Syoss Color Protect zafixuje váš účes po dlouhou dobu a zajistí tak maximální kontrolu nad vašimi vlasy. Vlastnosti: důkladně fixuje všechny typy vlasů a účesů silná fixace dodává vlasům vitalitu a lesk zachová pružnost a nezatěžuje vlasy chrání barvu vlasů Jak používat: Před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti 20–30 cm. (notino.cz)

Podobné produkty ako Syoss Color Protect lak na vlasy pro ochranu barvy 300 ml , Meguiar's ultimate interior detailer (g16216)

FOLIATEC - pro spreje (79970)

FOLIATEC - pro spreje (79970)
Detail

Aplikátor - pistole, pro všechny typy nástřiků ve spreji Usnadněte si práci a zároveň buďte přesnější. Pistole FOLIATEC slouží k preciznímu nanášení různých barev, laků a speciálních ochranných povrchů ve spreji. Jednoduše nasadíte sprej FOLIATEC do pistole a můžete začít lakovat, opravovat a modifikovat dle libosti. Klíčové vlastnosti pistole FOLIATECPistole pro spreje FOLIATECPřesnější a méně únavná práce s pistolí (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - pro spreje (79970) , Meguiar's quik interior detailer (g13616)

Wella Professionals Invigo Color Brilliance uhlazující sprej pro ochranu barvy 150 ml

Wella Professionals Invigo Color Brilliance uhlazující sprej pro ochranu barvy 150 ml
Detail

Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Spreje na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Wella Professionals Invigo Color Brilliance dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: zanechává vlasy krásně lesklé a vitální působí proti krepatění vlasů zvýrazňuje intenzitu barvy usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu Jak používat: Aplikujte na vlhké vlasy, zejména do délek a konečků. Neoplachujte a dále upravte běžným způsobem. (notino.cz)

Podobné produkty ako Wella Professionals Invigo Color Brilliance uhlazující sprej pro ochranu barvy 150 ml , Blumfeldt palazzo base, podstavec na pavilon, práškové lakování, ocel

Moroccanoil Color Complete ochranný sprej pro barvené vlasy 160 ml

Moroccanoil Color Complete ochranný sprej pro barvené vlasy 160 ml
Detail

Moroccanoil Color Complete, 160 ml, Spreje na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Moroccanoil Color Complete dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: poskytuje vlasům hydrataci a výživu zvýrazňuje intenzitu barvy Jak používat: Naneste na umyté vlasy do délek a konečků. Neoplachujte. (notino.cz)

Podobné produkty ako Moroccanoil Color Complete ochranný sprej pro barvené vlasy 160 ml , Meguiar's quik interior detailer wipes (g13600)

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color multifunkční sprej pro ochranu barvy 190 ml

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color multifunkční sprej pro ochranu barvy 190 ml
Detail

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 190 ml, Ochrana vlasů před teplem pro ženy, Bezoplachová péče L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: poskytuje vlasům hydrataci a výživu zanechává vlasy krásně lesklé a vitální zvýrazňuje intenzitu barvy představuje účinnou ochranu při tepelné úpravě vlasů příjemně provoní vlasy Jak používat: Naneste na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. Rozčešte. Upravte vlasy obvyklým způsobem. (notino.cz)

Podobné produkty ako L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color multifunkční sprej pro ochranu barvy 190 ml , Foliatec čepičky ventilků foliatec - krystalové kostky černé (32858)

FOLIATEC - ve spreji - černá lesklá (20362)

FOLIATEC - ve spreji - černá lesklá (20362)
Detail

Fólie ve spreji - černá, rychleschnoucí, objem 150 ml Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Lakování je velmi jednoduché pro každého uživatele s trochou cviku. Barevná paleta použitelných palet se neustále rozšiřuje. K dispozici jsou lesklé, matné a dokonce neonové či metalické. Klíčové vlastnostiVelice snadná aplikace pro každého uživateleRychle schne na každém povrchuStejně snadné sloupnutí a návrat k původnímu odstínuOdolnost proti vodě v rámci běžné údržby, na barvu je doporučen speciální čističŠiroké a neustále rostoucí spektrum barev i typů (matné, lesklé, neonové... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - černá lesklá (20362) , Meguiar's quik interior detailer 3,78 l (d14901)

FOLIATEC - ve spreji - bilá lesklá (20692)

FOLIATEC - ve spreji - bilá lesklá (20692)
Detail

Fólie ve spreji - bílá, rychleschnoucí, objem 150 ml Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Fólie ve spreji (neboli plastidip) umožňuje měnit barvu kol, zpětných zrcátek či celé karoserie vozu. Stejně tak je kdykoli možné vrátit se k barvě původní bez jakéhokoli poškození povrchu. Lakování je velmi jednoduché pro každého uživatele s trochou cviku. Barevná paleta použitelných palet se neustále rozšiřuje. K dispozici jsou lesklé, matné a dokonce neonové či metalické. Klíčové vlastnostiVelice snadná aplikace pro každého uživateleRychle schne na každém povrchuStejně snadné sloupnutí a návrat k původnímu odstínuOdolnost proti vodě v rámci běžné údržby, na barvu je doporučen speciální čističŠiroké a neustále rostoucí spektrum barev i typů (matné, lesklé,... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - bilá lesklá (20692) , Sure interior&surface cleaner 1 l (7615400191338)

Goldwell Dualsenses Color bezoplachové sérum ve spreji pro lesk a ochranu barvených vlasů 150 ml

Goldwell Dualsenses Color bezoplachové sérum ve spreji pro lesk a ochranu barvených vlasů 150 ml
Detail

Goldwell Dualsenses Color, 150 ml, Séra na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Goldwell Dualsenses Color dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: zanechává vlasy krásně lesklé a vitální dodává přitažlivý lesk Jak používat: Naneste na ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. (notino.cz)

Podobné produkty ako Goldwell Dualsenses Color bezoplachové sérum ve spreji pro lesk a ochranu barvených vlasů 150 ml , Foliatec čepičky ventilků foliatec - černé lebky s červenýma očima (32703)

FOLIATEC - ochranná na karoserii 17,5cm (3410)

FOLIATEC - ochranná na karoserii 17,5cm (3410)
Detail

Fólie 17,5 x 165 cm Karoserie je neustále vystavena neblahým účinkům vody, vzdušné vlhkosti, soli a hlavně ji bombardují odlétávající kamínky. A proto je tu fólie FOLIETEC, která chrání lakované i plastové díly vozu před poškozením povrchu. Také ji lze použít pro překrytí bočních prahů. Fólie je přizpůsobivá různým tvarům a případně ji lze poddajně tvarovat po nahřátí fénem. Pokud bude fólie výrazně poškozena, lze ji bez poškození laku sejmout a případně nalepit novou. Klíčové vlastnosti fólie FOLIATEC pro ochranu hrany zavazadlového prostoruZabraňuje poškrábání povrchuNa hranu karoserii nebo práhTvarovatelnost + zlepšení po nahřátíSnadné odstranění bez poškození a zbytků Parametry a specifikace:Rozměry:17,5 × 165 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ochranná na karoserii 17,5cm (3410) , Foliatec - pro spreje (79970)

FOLIATEC - ochranná na karoserii 30cm (3411)

FOLIATEC - ochranná na karoserii 30cm (3411)
Detail

Fólie 30 x 165 cm Karoserie je neustále vystavena neblahým účinkům vody, vzdušné vlhkosti, soli a hlavně ji bombardují odlétávající kamínky. A proto je tu fólie FOLIATEC, která chrání lakované i plastové díly vozu před poškozením povrchu. Také ji lze použít pro překrytí bočních prahů. Fólie je přizpůsobivá různým tvarům a případně ji lze poddajně tvarovat po nahřátí fénem. Pokud bude fólie výrazně poškozena, lze ji bez poškození laku sejmout a případně nalepit novou. Klíčové vlastnosti fólie FOLIATEC pro ochranu hrany zavazadlového prostoruZabraňuje poškrábání povrchuNa hranu karoserii nebo práhTvarovatelnost + zlepšení po nahřátíSnadné odstranění bez poškození a zbytků Parametry a specifikace:Rozměry:30 × 165 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ochranná na karoserii 30cm (3411) , Meguiar's quik interior detailer bottle, 946 ml (d20149)

FOLIATEC - ve spreji - neonová modrá 400ml (2022)

FOLIATEC - ve spreji - neonová modrá 400ml (2022)
Detail

Fólie ve spreji - modrá, rychleschnoucí a brousitelná, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá neonově modrou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti neonově modré ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 ml + základní nástřikFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - neonová modrá 400ml (2022) , Leather & vinyl interior scrub brush (ht-vlb-1)

FOLIATEC - ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125)

FOLIATEC -  ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125)
Detail

Fólie transparetní 9,5 x 120 cm Při nakládání věcí lehce poškrábáte nákladovou hranu zavazadlového prostoru. A proto je tu fólie FOLIETEC, která chrání lakované i plastové díly vozu před poškozením povrchu. Také ji lze použít pro překrytí bočních prahů. Fólie je přizpůsobivá různým tvarům a případně ji lze poddajně tvarovat po nahřátí fénem. Pokud bude fólie výrazně poškozena, lze ji bez poškození laku sejmout a případně nalepit novou. Klíčové vlastnosti fólie FOLIATEC pro ochranu hrany zavazadlového prostoruZabraňuje poškrábání povrchuNa hranu zavazadlového prostoru nebo práhTvarovatelnost + zlepšení po nahřátíSnadné odstranění bez poškození a zbytků Parametry a specifikace:Rozměry:9,5 × 120 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ochranná na hranu zavazadlového prostoru (34125) , Chi rose hip oil color nurture protecting shampoo ochranný šampon pro barvené vlasy 340 ml (h0chirohiowxn127311)

FOLIATEC - ve spreji - neonově žlutá 400 ml (2094)

FOLIATEC - ve spreji - neonově žlutá 400 ml (2094)
Detail

Fólie ve spreji - žlutá, rychleschnoucí a brousitelná, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá neonově žlutou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti neonově žluté ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 ml + základní nástřikFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - neonově žlutá 400 ml (2094) , Ochrana proti pruvanu

FOLIATEC - ve spreji - zlatá metalická 400 ml (2046)

FOLIATEC - ve spreji - zlatá metalická 400 ml (2046)
Detail

Fólie ve spreji - žlutá, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá zlatou metalickou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti zlaté metalické ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě odolné proti vodě (doporučuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - zlatá metalická 400 ml (2046)

FOLIATEC - ve spreji - toxic zelená 400 ml (2026)

FOLIATEC - ve spreji - toxic zelená 400 ml (2026)
Detail

Fólie ve spreji - zelená, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá toxic zelenou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti toxic zelené ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě odolné proti vodě (doporučuje se... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - toxic zelená 400 ml (2026)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - červená (2130)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - červená (2130)
Detail

Barva na brzdy - červená, rychleschnoucí a žáruvzdorná, objem 400 ml Kvalitní červená barva na brzdové třmeny a bubny s vysokou odolností. Pokud chcete, aby vaše auto nebylo jen jedním z řady, pak je tato kvalitní barva pro vás. Kvalitní dvousložková barva na brzdové bubny a třmeny dodá vašemu vozu závodní vzhled. Červená barva v odstínu Racing rosso rozzáří vaše zašlé auto. Sada je určena na 4 kusy brzdových třmenů případně na přední třmeny a zadní bubny. Klíčové vlastnostiOdolnost až do 300 stupňů celsiaVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. V žádném případě nepoužívejte barvu na akční plochu brzdového kotouče nebo brzdového obložení.Demontujte koloOčistěte brzdový třmen / buben pomocí drátěného kartáče a přiloženého čističe brzdZakryjte okolí... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - červená (2130)

FOLIATEC - ve spreji - černá lesklá 400 ml (2036)

FOLIATEC - ve spreji - černá lesklá 400 ml (2036)
Detail

Fólie ve spreji - černá, rychleschnoucí, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá černou lesklou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti černé lesklé ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě odolné proti vodě (doporučuje se speciální čistič FOLIATEC č. 2100)Sloupnutí staré fólie a návrat k původnímu povrchuSnadná aplikace ze sprejeZjednodušený návod k použití (kompletní návod naleznete v... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - černá lesklá 400 ml (2036)

FOLIATEC - ve spreji - neonově zelená 400 ml (2096)

FOLIATEC - ve spreji - neonově zelená 400 ml (2096)
Detail

Fólie ve spreji - zelená, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá neonově zelenou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti neonově zelené ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 ml + základní nástřikFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - neonově zelená 400 ml (2096)

FOLIATEC - ve spreji - antracitová metalická 400 ml (2067)

FOLIATEC - ve spreji - antracitová metalická 400 ml (2067)
Detail

Fólie ve spreji - antracitová, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá antracitovou metalickou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti antracitové metalické ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě odolné... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - antracitová metalická 400 ml (2067)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - modrá (2133)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - modrá (2133)
Detail

Barva na brzdy - modrá, rychleschnoucí a žáruvzdorná, objem 400 ml Kvalitní modrá barva na brzdové třmeny a bubny s vysokou odolností. Pokud chcete, aby vaše auto nebylo jen jedním z řady, pak je tato kvalitní barva pro vás. Kvalitní dvousložková barva na brzdové bubny a třmeny dodá vašemu vozu závodní vzhled. Modrá barva rozzáří vaše zašlé auto. Sada je určena na 4 kusy brzdových třmenů případně na přední třmeny a zadní bubny. Klíčové vlastnostiOdolnost až do 300 stupňů celsiaVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. V žádném případě nepoužívejte barvu na akční plochu brzdového kotouče nebo brzdového obložení.Demontujte koloOčistěte brzdový třmen / buben pomocí drátěného kartáče a přiloženého čističe brzdZakryjte okolí brzdového třmenu / bubnu vhodnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - modrá (2133)

FOLIATEC - ve spreji - neonová červená 400 ml (2024)

FOLIATEC - ve spreji - neonová červená 400 ml (2024)
Detail

Fólie ve spreji - červená, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá neonově červenou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti neonově červené ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě odolné proti... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - neonová červená 400 ml (2024)

FOLIATEC - ve spreji - červená lesklá 400 ml (2058)

FOLIATEC - ve spreji - červená lesklá 400 ml (2058)
Detail

Fólie ve spreji - červená, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá červenou lesklou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti červené lesklé ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě odolné proti vodě (doporučuje se speciální... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - červená lesklá 400 ml (2058)

FOLIATEC - ve spreji - žlutá lesklá 400 ml (2051)

FOLIATEC - ve spreji - žlutá lesklá 400 ml (2051)
Detail

Fólie ve spreji - žlutá, rychleschnoucí, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá žlutou lesklou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti žluté lesklé ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - žlutá lesklá 400 ml (2051)

FOLIATEC - ve spreji - bílá lesklá 400 ml (2069)

FOLIATEC - ve spreji - bílá lesklá 400 ml (2069)
Detail

Fólie ve spreji - bílá, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá bílou lesklou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti bílé lesklé ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě odolné proti vodě (doporučuje se speciální čistič... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - bílá lesklá 400 ml (2069)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - černá (2131)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - černá (2131)
Detail

Barva na brzdy - černá, rychleschnoucí a žáruvzdorná, objem 400 ml Kvalitní černá barva na brzdové třmeny a bubny s vysokou odolností. Pokud chcete, aby vaše auto nebylo jen jedním z řady, pak je tato kvalitní barva pro vás. Kvalitní dvousložková barva na brzdové bubny a třmeny dodá vašemu vozu závodní vzhled. Černá barva rozzáří vaše zašlé auto. Sada je určena na 4 kusy brzdových třmenů, případně na přední třmeny a zadní bubny. Lze ale také požít na kola, motory a další díly. Klíčové vlastnostiOdolnost až do 300 stupňů celsiaVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. V žádném případě nepoužívejte barvu na akční plochu brzdového kotouče nebo brzdového obložení.Demontujte koloOčistěte brzdový třmen / buben pomocí drátěného kartáče a přiloženého čističe brzdZakryjte okolí brzdového třmenu / bubnu vhodnou páskouPomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - černá (2131)

FOLIATEC - ve spreji - modrá lesklá 400 ml (2053)

FOLIATEC - ve spreji - modrá lesklá 400 ml (2053)
Detail

Fólie ve spreji - modrá, rychleschnoucí, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá modrou lesklou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti modré lesklé ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - modrá lesklá 400 ml (2053)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - žlutá (2132)

FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - žlutá (2132)
Detail

Barva na brzdy - žlutá, rychleschnoucí a žáruvzdorná, objem 400 ml Kvalitní žlutá barva na brzdové třmeny a bubny s vysokou odolností. Pokud chcete, aby vaše auto nebylo jen jedním z řady, pak je tato kvalitní barva pro vás. Kvalitní dvousložková barva na brzdové bubny a třmeny dodá vašemu vozu závodní vzhled. Žlutá barva rozzáří vaše zašlé auto. Sada je určena na 4 kusy brzdových třmenů případně na přední třmeny a zadní bubny. Klíčové vlastnostiOdolnost až do 300 stupňů celsiaVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. V žádném případě nepoužívejte barvu na akční plochu brzdového kotouče nebo brzdového obložení.Demontujte koloOčistěte brzdový třmen / buben pomocí drátěného kartáče a přiloženého čističe brzdZakryjte okolí brzdového třmenu / bubnu vhodnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - barva na brzdy ve spreji - žlutá (2132)

FOLIATEC - ve spreji - stříbrná metalická 400 ml (2048)

FOLIATEC - ve spreji - stříbrná metalická 400 ml (2048)
Detail

Fólie ve spreji - stříbrná, rychleschnoucí, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá stříbrnou metalickou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti stříbrné metalické ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při běžné údržbě... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - stříbrná metalická 400 ml (2048)

FOLIATEC - barva na brzdy - černá matná (2176)

FOLIATEC - barva na brzdy - černá matná (2176)
Detail

Barva na brzdy - černá, rychleschnoucí a žáruvzdorná, objem 400 ml Kvalitní černá barva na brzdové třmeny a bubny s vysokou odolností. Pokud chcete, aby vaše auto nebylo jen jedním z řady, pak je tato kvalitní barva pro vás. Kvalitní dvousložková barva na brzdové bubny a třmeny dodá vašemu vozu závodní vzhled. Černá matná barva v odstínu Midnight black matt dodá vašemu autu jedinečný vzhled. Sada je určena na 4 kusy brzdových třmenů případně na přední třmeny a zadní bubny. Klíčové vlastnostiOdolnost až do 300 stupňů celsiaVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. V žádném případě nepoužívejte barvu na akční plochu brzdového kotouče nebo brzdového obložení.Demontujte koloOčistěte brzdový třmen / buben pomocí drátěného kartáče a přiloženého čističe brzdZakryjte okolí brzdového třmenu / bubnu vhodnou páskouNamíchejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - barva na brzdy - černá matná (2176)

FOLIATEC Dekorační polep "Stripes" - matný černý (33911)

FOLIATEC Dekorační polep "Stripes" - matný černý (33911)
Detail

Fólie (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC Dekorační polep "Stripes" - matný černý (33911)

FOLIATEC - barva na brzdy - červená matná (2175)

FOLIATEC - barva na brzdy - červená matná (2175)
Detail

Barva na brzdy - červená, rychleschnoucí a žáruvzdorná, objem 400 ml Kvalitní matná červená barva na brzdové třmeny a bubny s vysokou odolností. Pokud chcete, aby vaše auto nebylo jen jedním z řady, pak je tato kvalitní barva pro vás. Kvalitní dvousložková barva na brzdové bubny a třmeny dodá vašemu vozu závodní vzhled. Matná červená barva v odstínu Racing rosso matt rozzáří vaše zašlé auto. Sada je určena na 4 kusy brzdových třmenů případně na přední třmeny a zadní bubny. Klíčové vlastnostiOdolnost až do 300 stupňů celsiaVysoce kvalitní dvousložková barvaJednoduché nanášeníLehká údržba a skvělá odolnostSkvělý vzhled Snadné nanášeníLakování provádějte při teplotách mezi 15-25°C. V žádném případě nepoužívejte barvu na akční plochu brzdového kotouče nebo brzdového obložení.Demontujte koloOčistěte brzdový třmen / buben pomocí drátěného kartáče a přiloženého čističe brzdZakryjte okolí brzdového třmenu / bubnu vhodnou páskouNamíchejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - barva na brzdy - červená matná (2175)

Institut Esthederm Adaptasun Protective Milky Body Spray ochranné opalovací mléko ve spreji s vysokou UV ochranou 150 ml

Institut Esthederm Adaptasun Protective Milky Body Spray ochranné opalovací mléko ve spreji s vysokou UV ochranou 150 ml
Detail

Institut Esthederm Adaptasun Protective Milky Body Spray, 150 ml, Přípravky před opalováním pro ženy, Přípravek Institut Esthederm Adaptasun vám zajistí ještě krásnější opálení. Vlastnosti: dodává pokožce potřebnou hydrataci připravuje pokožku na pobyt na slunci Jak používat: Naneste na pokožku a důkladně rozetřete. (notino.cz)

Podobné produkty ako Institut Esthederm Adaptasun Protective Milky Body Spray ochranné opalovací mléko ve spreji s vysokou UV ochranou 150 ml

FOLIATEC - ve spreji - modrá lesklá 2x 400 ml (2054)

FOLIATEC - ve spreji - modrá lesklá 2x 400 ml (2054)
Detail

Fólie ve spreji - modrá, objem 400 ml Fólie FOLIATEC je jedinečná možnost, jak lehce měnit design a chránit původní povrch. Materiál nanášený ze spreje se chytne na takřka jakýkoliv hladký povrch (nutná pouze odolnost proti rozpouštědlům), i když je složitě tvarovaný. Po ztuhnutí (již za 30 minut) udělá modrou lesklou fólii, která dokonale izoluje od deště, soli a chrání proti oděrkám od odlétávajících kamínků. Pokud je již fólie poškozena nebo chcete změnu, lze ji lehce sloupnout bez zanechání trvalých stop po aplikaci. Klíčové vlastnosti modré lesklé ochranné fólie ve spreji FOLIATEC 2× 400 mlFólie pro ochranu povrchu a změnu designuNa téměř jakýkoliv i složitě tvarovaný povrch (nutná odolnost proti rozpouštědlům)Při... (alza.cz)

Podobné produkty ako FOLIATEC - ve spreji - modrá lesklá 2x 400 ml (2054)
FOLIATEC Interior Color Spray - bezbarvý (2008), FOLIATEC Interior Color Spray - bílá (2001), FOLIATEC Interior Color Spray - červená (2006), FOLIATEC Interior Color Spray - černá matná (2002), FOLIATEC Interior Color Spray - černá lesklá (2003), FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva béžová matná (2004), FOLIATEC barva na interiér - Interior Color Spray 400ml, barva koňaková matná (2005), FOLIATEC Dekorační polep "Stripes" - matný černý (33911), Lehátko zahradní ZW53 (20083), VHT Flameproof žáruvzdorný krycí čirý lak (GSP115), PE-PO olej lampový - 1 l čirý, FOLIATEC transparentní lak na tónování světlometů 150 ml, odstín červený (21020), FOLIATEC transparentní lak na tónování světlometů 150 ml, odstín kouřový (21010), PE-PO čirý lampový olej 1 l SR (1064454), Blumfeldt Titania Raincover, ochranný kryt, 100% polyester, ochrana v každém počasí, černý, Blumfeldt Theia Raincover, ochranný kryt, 100 % polyester, ochrana v každém počasí, černý, VHT Engine Enamel čirý krycí lak na motory, do teploty až 288°C, Meguiar's Ultimate Interior Detailer (G16216), Meguiar's Quik Interior Detailer (G13616), Blumfeldt Palazzo Base, podstavec na pavilon, práškové lakování, ocel, Meguiar's Quik Interior Detailer Wipes (G13600), FOLIATEC Čepičky ventilků Foliatec - krystalové kostky černé (32858), Meguiar's Quik Interior Detailer 3,78 l (D14901), SURE Interior&Surface Cleaner 1 l (7615400191338), FOLIATEC Čepičky ventilků Foliatec - černé lebky s červenýma očima (32703), FOLIATEC - pro spreje (79970), Meguiar's Quik Interior Detailer Bottle, 946 ml (D20149), Leather & Vinyl Interior Scrub Brush (HT-VLB-1), CHI Rose Hip Oil Color Nurture Protecting Shampoo ochranný šampon pro barvené vlasy 340 ml (H0CHIROHIOWXN127311), ochrana proti pruvanu