Fiskars kuchyňský nůž 21 cm 1023776

Produkt Fiskars kuchyňský nůž 21 cm 1023776 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars kuchyňský nůž 21 cm 1023776 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Kuchyňský nůž 21 cm 1023776

Detail

Velký univerzální kuchařský nůž 21 cm značky Fiskars pro efektivní a komfortní krájení zeleniny a masa. Díky tvarované rukojeti skvěle padne do ruky. Je vyroben z kvalitní německé oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Kuchyňský nůž 21 cm 1023776 , Fiskars hard edge loupací nůž 9 cm

Fiskars Kuchařský nůž 21 cm 1023775

Detail

Velký univerzální kuchařský nůž 21 cm značky Fiskars pro efektivní a komfortní krájení zeleniny a masa. Díky tvarované rukojeti skvěle padne do ruky. Je vyroben z kvalitní německé oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Kuchařský nůž 21 cm 1023775 , Fiskars nůž okrajovací functional form 11 cm

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm
Detail

Velký nůž s vysokou silnou čepelí o délce 21 cm. Je všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm , Kesper univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625)

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm
Detail

Velký nůž s vysokou silnou čepelí o délce 21 cm. Je všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Royal Fiskars 21 cm , Orion nůž kuchyňský classic 9 cm (831150)

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Fiskars classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Velký kuchařský nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho dlouhá, pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, sekání zeleniny na drobno, krájení bylinek a další. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Yato nůž kuchyňský 205mm (5906083024344)

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Yato nůž kuchyňský 255mm (5906083024368)

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Porcovací nůž FISKARS Functional Form je nezbytný. Má dlouhou, rovnou a pevnou čepel z japonské nerezové oceli s jemným ostřím. Je ideální pro plátkování masa. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Porcovací nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Hendi nůž kuchyňský 781388 (781388)

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm

Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Velký kuchařský nůž Fiskars Functional Form je univerzální nůž, nezbytný pro každodenní používání. Jeho dlouhá, pevná čepel z japonské nerezové oceli nabízí vynikající výkon a je ideální pro krájení masa, sekání zeleniny na drobno, krájení bylinek a další. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Functional Form Fiskars 21 cm , Fiskars quikfit nůž na spáry 136521

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm
Detail

Kuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm , Kesper univerzální kuchyňský nůž šedý 12,5 cm (90640)

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm
Detail

Kuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm , Samura meteora kuchyňský šéfkuchařský nůž 20,9 cm (snmaksn)

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm

Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm
Detail

Kuchyňský nůž na chléb s 21 cm dlouhým vlnitým ostřím. Rukojeť má ergonomický tvar, a tak je práce s nožem velmi komfortní. Lehké do ruky, ale přesné na řez – to jsou kuchyňské nože Victorinox s plastovou rukojetí. Specifikace: Praktický nůž na chleba a pečivo Vlnité ostří Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická plastová rukojeť Lehký do ruky Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox plast černý 21 cm , Victorinox nůž kuchyňský swiss classic 19 cm (6.8003.19g)

Fiskars Nůž Norr na pečivo 21 cm 1016480

Detail

Nůž na pečivo Norr 21 cm s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Čepel je vyrobena z kvalitní německé oceli, rukojeť ze dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůž Norr na pečivo 21 cm 1016480 , Kesper univerzální kuchyňský nůž růžový 12,5 cm (90638)

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Nůž na pečivo FISKARS Functional Form je nezbytný pro každodenní používání. Má dlouhou, pevnou čepel z japonské nerezové oceli se zoubky. Je ideální pro krájení chleba a dalšího pečiva s tvrdou kůrkou. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 9 cm

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm

Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm
Detail

Pro kuchaře, kteří oceňují elegantně navržené kuchyňské nářadí se snadnou údržbou. Nůž na pečivo FISKARS Functional Form je nezbytný pro každodenní používání. Má dlouhou, pevnou čepel z japonské nerezové oceli se zoubky. Je ideální pro krájení chleba a dalšího pečiva s tvrdou kůrkou. Ergonomická rukojeť je opatřena měkkým povrchem Softouch. Má hluboký chránič prstů pro pohodlné a bezpečné držení. Stejně jako všechny nože Functional Form je i tento nůž vhodný do myčky na nádobí pro každodenní mytí. Díky tenkému profilu se nůž snadno skladuje. spolehlivý výkon - vysoce kvalitní japonská nerezová ocel zajišťuje skvělou ostrost a korozivzdornost odolné provedení - zesílená čepel pro dobré vyvážení nože a jeho pevnost, dodatečně leštěné ostři zvyšující výkon čepele, lze umývat v myčce na nádobí hygienický a pohodlný materiál rukojeti - bezpečné a neklouzavé uchopení díky materiálu Softouch™, hluboké zahloubení rukojeti zvyšuje ochranu prstu ergonomicky tvarovaná rukojeť umožňuje různé způsoby uchopení Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na pečivo Functional Form Fiskars 21 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm
Detail

Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm: Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí je ideální pro krájení chleba i jiného pečiva Jednoduše nakrájí chleba i s tou nejkřupavější kůrkou Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm , Nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm

Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm
Detail

Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí pro snadné krájení chleba a jiného pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm: Nůž s dlouhou zoubkovanou čepelí je ideální pro krájení chleba i jiného pečiva Jednoduše nakrájí chleba i s tou nejkřupavější kůrkou Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 21 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Nůž na chléb a pečivo Norr Fiskars 21 cm , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 12,5 cm (831137)

Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž 21 cm (SNKSN)

Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž 21 cm (SNKSN)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 21 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti dřevo Ideální kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem každé kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž značky Samura se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, od porcování masa po krájení zeleniny. Délka čepele je plných 21 cm. Dřevěná rukojeť příjemná do ruky je solidně vyvážená a k tomu přesně padne do vaší ruky. Klíčové znaky kuchyňského nože Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž 21 cm Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž 21 cm má délku čepele 21 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Typ nože: kuchařský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž 21 cm (SNKSN) , Samura damascus 67 univerzální kuchyňský nůž 15 cm (snd67un)

Fiskars nůžky Amplify 21 cm 1020224

Detail

Nůžky z řady Amplify™ mají speciální převodový mechanismus, který až 2× zvyšuje výkon při střihu. Jsou skvělé pro usnadnění práce, také díky svým ergonomicky tvarovaným držadlům s komfortním materiálem Fibercomp™. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars nůžky Amplify 21 cm 1020224 , Orion nůž kuchyňský nerez/uh master 20 cm chef

Fiskars Univerzální nůžky S90, 21 cm (111040)

Detail

Univerzální nůžky Fiskars 111040 na květiny střední velikosti, které upotřebíte nejen v domácnosti, ale třeba i na zahradě. Poslouží dobře třeba pro různé úpravy rostlin, kdy potřebujete malý, přesný střih. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Univerzální nůžky S90, 21 cm (111040) , Orion nůž kuchyňský ker./uh cermaster 7,5 cm (831135)

Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817

Detail

Odolné nůžky univerzální Essential 21 cm se stanou nezbytným společnkem v každé kuchyni. Jsou vhodné na každodenní používání v domácnosti. Čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Essential univerzální 21 cm 1023817 , Victorinox kuchyňský nůž 15 cm, swiss modern, černý (6.9013.15b )

FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814)

FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814)
Detail

Kancelářské nůžky - ostré špičky, délka 21 cm, pro leváky, ergonomická rukojeť z plastového materiálu, pevná čepel, materiál čepelí nerezová ocel, pevný šroub (alza.cz)

Podobné produkty ako FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814) , Orion nůž kuchyňský na chléb classic 17,5 cm (831160)

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm
Detail

Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh motion 9 cm (831128)

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Samura mo-v kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (snmvkns)

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Kds 1034 nůž kuchyňský 3 (8594861103403)

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm
Detail

Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Kds 1044 nůž kuchyňský 4 (8594861104400)

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm

Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm
Detail

Kuchařský nůž Victorinox vám umožní snadno a přesně: nakrájet syrové maso či ovoce bez úniku šťáv nakrájetrajská jablka na tenké plátky nakrájetkřupavý chléb zpracovat měkké i tvrdé druhy zeleniny naporcovat ryby očistit a nasekat cibuli stranou nože utřít česnek nebo nadrtit pepř apod. Ergonomická plastová rukojeť umožňuje snadnou manipulaci s nožem i snadné čištění. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž Victorinox 15 cm , Kds 1064 nůž kuchyňský 6 (8594861106404)

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm

Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm
Detail

Nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa. Dále se užívá ke krájení a porcování dalších produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu. Specifikace: Praktický univerzální kuchyňský nůž Ideální pro plátkování a porcování potravin Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Délka: 16 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchyňský nůž F.Dick 16 cm , Samura damascus 67 kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (snd67knes)

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm
Detail

Nůž japonskáho typu s masivní širokou čepelí o délce 17 cm. Je všestranný pro krájení masa, ryb a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh vykosťovací motion 15 cm (831138)

Kuchařský nůž Royal Fiskars 15 cm

Kuchařský nůž Royal Fiskars 15 cm
Detail

Středně velký nůž s vysokou silnou čepelí o délce 15 cm. Je všestranný pro krájení masa, zeleniny a sekání bylinek. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Royal Fiskars 15 cm , Orion nůž kuchyňský nerez/uh santoku motion 17 cm (831146)

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm

Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm
Detail

Malý a šikovný nůž pro loupání ovoce a zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné loupání ovoce a zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 7 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Loupací nůž Norr Fiskars 7 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Nůž se zoubkovanou čepelí pro snadné krájení rajčat, steaků nebo malého pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm: Šikovný nůž pro pohodlné krájení rajčat nebo menšího pečiva Vhodný též jako příborový nůž na steaky Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Kuchařský nůž Edge Fiskars 19 cm

Kuchařský nůž Edge Fiskars 19 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry kuchařského nože Edge Fiskars: velký nůž s vysokou, silnou čepelí ideální pro krájení masa a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 19 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Edge Fiskars 19 cm

Loupací nůž Royal Fiskars 7 cm

Loupací nůž Royal Fiskars 7 cm
Detail

Malý a šikovný nůž s čepelí o délce 7 cm. Je skvělým pomocníkem pro loupání ovoce a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Loupací nůž Royal Fiskars 7 cm

Nůž Deba Edge Fiskars 12 cm

Nůž Deba Edge Fiskars 12 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry nože Deba Edge Fiskars: všestranný nůž střední velikosti s širší čepelí ideální pro krájení ovoce a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 12 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž Deba Edge Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Malý nůž ideální pro krájení bylinek, ovoce nebo středně velké zeleniny. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm: Malý a šikovný nůž pro pohodlné krájení ovoce, bylinek nebo středně velké zeleniny Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Norr Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Royal Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Royal Fiskars 12 cm
Detail

Středně velký univerzální kuchařský nůž s čepelí o délce 12 cm. Je dokonalý pro krájení a loupání ovoce a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Royal Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Royal Fiskars 11 cm

Snídaňový nůž Royal Fiskars 11 cm
Detail

Malý víceúčelový nůž s pilkovitým ostřím o délce 7 cm. Je skvělou volbou pro krájení potravin se slupkou nebo s kůrkou, jako jsou např. rajčata nebo pečivo. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Royal Fiskars 11 cm

Nůž Deba Edge Fiskars 12 cm

Nůž Deba Edge Fiskars 12 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry nože Deba Edge Fiskars: všestranný nůž střední velikosti s širší čepelí ideální pro krájení ovoce a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 12 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž Deba Edge Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Nůž se zoubkovanou čepelí pro snadné krájení rajčat, steaků nebo malého pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm: Šikovný nůž pro pohodlné krájení rajčat nebo menšího pečiva Vhodný též jako příborový nůž na steaky Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Royal Fiskars 12 cm

Okrajovací nůž Royal Fiskars 12 cm
Detail

Středně velký univerzální kuchařský nůž s čepelí o délce 12 cm. Je dokonalý pro krájení a loupání ovoce a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Okrajovací nůž Royal Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Royal Fiskars 11 cm

Snídaňový nůž Royal Fiskars 11 cm
Detail

Malý víceúčelový nůž s pilkovitým ostřím o délce 7 cm. Je skvělou volbou pro krájení potravin se slupkou nebo s kůrkou, jako jsou např. rajčata nebo pečivo. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Royal Fiskars 11 cm

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm

Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry Santoku nože Edge Fiskars: nůž japonského typu se širokou čepelí ideální pro krájení ryb, masa a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 17 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Edge Fiskars 17 cm

Loupací nůž Edge Fiskars 8 cm

Loupací nůž Edge Fiskars 8 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry loupacího nože Edge Fiskars: šikovný nůž s malou, rovnou čepelí ideální pro loupání ovoce a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 8 cm hmotnost 69 g možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Loupací nůž Edge Fiskars 8 cm

Loupací nůž Royal Fiskars 7 cm

Loupací nůž Royal Fiskars 7 cm
Detail

Malý a šikovný nůž s čepelí o délce 7 cm. Je skvělým pomocníkem pro loupání ovoce a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Loupací nůž Royal Fiskars 7 cm

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm

Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm
Detail

Nůž japonskáho typu s masivní širokou čepelí o délce 17 cm. Je všestranný pro krájení masa, ryb a zeleniny. Nože Royal perfektně kombinují současný cenami ověnčený design (iF Design Award) s funkčností a rovnováhou při krájení. Při výrobě nožů Royal jsou používány jen ty nejlepší materiály - čepel je vytvořena z vysoce kvalitní německé oceli ztvrzené na optimální tvrdost HRC 55. Rukojeť nožů je ergonomicky tvarovaná pro ten nejlepší zážitek z krájení. Integrovaná ochrana prstů pro vysokou bezpečnost je samozřejmostí. Nože Royal jsou ideálně vyvážené a velmi odolné. Čím se liší nože řady Royal od ostatních? řada prémiových nožů dokonalá kombinace moderního designu, rovnováhy a funkčnosti elegantní design je kombinací kvalitní ergonomie, stylového vzhledu a perfektní rovnováhy design navrhl Jacob Leth-Espensen, který byl v roce 2011 oceněn jako nejatraktivnější vysoce kvalitní ostří vyrobeno německé oceli s optimální tvrdostí 55 HRC neobyčejně odolný proti korozi záruka výjimečně dlouhodobého používání a výsledků vypouklé broušení čepele snižuje tření a zajišťuje ostrost čepele čepel je ostřená na brusném kotouči, což zaručuje prvotřídní výkon ergonomická rukojeť s ochranou prstu činí řezání snadným, pohodlným a bezpečným rukojeť je odlita z nerezové oceli s velkou zarážkou na prsty a opatřena umělým povrchem v krásné matné úpravě (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Santoku nůž Royal Fiskars 17 cm

Kuchařský nůž Edge Fiskars 15 cm

Kuchařský nůž Edge Fiskars 15 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry kuchařského nože Edge Fiskars: robustní nůž se širokým, silným ostřím ideální pro krájení masa a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 15 cm celková délka 28,5 cm hmotnost 125 g možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Edge Fiskars 15 cm

Loupací nůž Edge Fiskars 8 cm

Loupací nůž Edge Fiskars 8 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry loupacího nože Edge Fiskars: šikovný nůž s malou, rovnou čepelí ideální pro loupání ovoce a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 8 cm hmotnost 69 g možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Loupací nůž Edge Fiskars 8 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm
Detail

Nůž se zoubkovanou čepelí pro snadné krájení rajčat, steaků nebo malého pečiva. V jeho designu se snoubí tradiční severská kultura a kvalita z udržitelných zdrojů. Nože z řady Norr jsou zástupci nadčasového skandinávského designu spojeného s kvalitními materiály a dlouhou životností. Nože se velmi pohodlně drží a jsou perfektně vyvážené a odolné. Rukojeť z javorového dřeva je impregnována za využití nejmodernějších technologií, zvýrazňujících unikátní charakteristiku dřeva - je odolnější, téměř bezúdržbové a o 40 % tvrdší než dřevo teakové. Certifikace dřeva FSC® (Forest Stewardship Council®) dokládá, že materiál pochází z lesního hospodářství, které dbá na zásady dlouhodobé udržitelnosti produkce. Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm: Šikovný nůž pro pohodlné krájení rajčat nebo menšího pečiva Vhodný též jako příborový nůž na steaky Vysoká odolnost nože - vyroben z kvalitní německé oceli o optimální tvrdosti (HRC 54) Komfortní ergonomická rukojeť z odolného javorového dřeva impregnovaného inovativní metodou Kebony Dřevo rukojeti má certifikaci FSC® - dřevo je získáváno v souladu se zásadami dlouhodobé udržitelnosti Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Snídaňový nůž Norr Fiskars 12 cm

Kuchařský nůž Edge Fiskars 19 cm

Kuchařský nůž Edge Fiskars 19 cm
Detail

Řada nožů Fiskars Edge nabízí elegantní moderní vzhled a inovativní prvky, které více než usnadňují práci v kuchyni. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli se zužujícím se ostřím pro dlouhotrvající ostrost. Představují jedinečnou kombinaci designu nožů z celého světa. Hladký přechod mezi ergonomickou rukojetí a čepelí umožňuje používat různé techniky krájení a zaručuje výjimečnou lehkost vedení nože. Nepřilnavý černý potah čepele nedotváří jen atraktivní vzhled nožů, ale je i vysoce funkčním prvkem, který usnadňuje čištění, zvyšuje trvanlivost čepele a zabraňuje přichycování potravin při krájení. Výhody a parametry kuchařského nože Edge Fiskars: velký nůž s vysokou, silnou čepelí ideální pro krájení masa a zeleniny černý potah čepele výrazně ulehčuje údržbu, životnost i zlehčuje používání čepel vyrobena z vysoce kvalitní nerez oceli délka čepele 19 cm možné mýt v myčce tvrdost HRC 53 (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž Edge Fiskars 19 cm
Fiskars Hard Edge Loupací nůž 9 cm, Fiskars nůž okrajovací Functional Form 11 cm, Kesper Univerzální kuchyňský nůž 23 cm (90625), ORION Nůž kuchyňský CLASSIC 9 cm (831150), FISKARS Classic pro leváky 21 cm oranžové (1000814), YATO Nůž kuchyňský 205mm (5906083024344), YATO Nůž kuchyňský 255mm (5906083024368), HENDI nůž kuchyňský 781388 (781388), Fiskars QuikFit Nůž na spáry 136521, Kesper Univerzální kuchyňský nůž šedý 12,5 cm (90640), Samura METEORA Kuchyňský šéfkuchařský nůž 20,9 cm (SNMAKSN), Victorinox nůž kuchyňský Swiss Classic 19 cm (6.8003.19G), Kesper Univerzální kuchyňský nůž růžový 12,5 cm (90638), Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 9 cm , Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 20 cm , Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm, ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 12,5 cm (831137), Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN), Orion Nůž kuchyňský nerez/UH MASTER 20 cm Chef , ORION Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 7,5 cm (831135), Victorinox Kuchyňský nůž 15 cm, Swiss Modern, černý (6.9013.15B ), ORION Nůž kuchyňský na chléb CLASSIC 17,5 cm (831160), ORION Nůž kuchyňský nerez/UH MOTION 9 cm (831128), Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm (SNMVKNS), KDS 1034 nůž kuchyňský 3 (8594861103403), KDS 1044 nůž kuchyňský 4 (8594861104400), KDS 1064 nůž kuchyňský 6 (8594861106404), Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES), ORION Nůž kuchyňský nerez/UH vykosťovací MOTION 15 cm (831138), ORION Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm (831146)