Fiskars lopatka solidtm přesazovací (137010)

Produkt Fiskars lopatka solidtm přesazovací (137010) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars lopatka solidtm přesazovací (137010) upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Lopatka SolidTM přesazovací (137010)

Detail

Podlouhlá přesazovací lopatka Fiskars 137010 z vyztuženého polyamidu s otvorem pro zavěšení, vhodná pro přesazování nebo pletí, využitelná v užších místech. Perfektní pro truhlíky na balkonech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka SolidTM přesazovací (137010) , Fiskars lopatka solid (1000694)

Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let

Detail

Přesazovací lopatka Fiskars Premium je vhodná k přesazování a pletí i v tvrdé půdě. Praktické v užších místech. Odolná a lehká konstrukce z materiálu FiberComp™. Masivní pracovní část z nerez oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let , Fiskars lopatka quikfit (1000730)

Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let - použité

Detail

Přesazovací lopatka Fiskars Premium je vhodná k přesazování a pletí i v tvrdé půdě. Praktické v užších místech. Odolná a lehká konstrukce z materiálu FiberComp™. Masivní pracovní část z nerez oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let - použité , Fiskars 112290

Fiskars Kultivátor SolidTM (135714)

Detail

Kultivátor Fiskars je určen ke kultivaci a provzdušnění půdy. Je vhodný pro přípravu záhonů. Hroty jsou vyrobeny z kalené oceli. Násada je vyrobena z hliníku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Kultivátor SolidTM (135714)

Fiskars motyčka SolidTM 137040

Detail

Motyčka Fiskars 137040 do jedné ruky z vyztuženého polyamidu s otvorem pro zavěšení, k pletí nebo sázení rostlin. Lehký a odolný materiál, odolná proti korozi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars motyčka SolidTM 137040 , Fiskars 137020

Fiskars Motyčka SolidTM (135713)

Detail

Motyčka Fiskars Solid je účinný nástroj k odstranění plevelů mezi řádky či rostlinami a rozbití půdy pro kultivaci. Šířka 185 cm. Čepel z kalené karbonové oceli. Násada je z hliníku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Motyčka SolidTM (135713) , Fiskars 112190

Fiskars Hrábě SolidTM (135715)

Detail

Hrábě univerzální Fiskars Solid, s pracovní šířkou 35,8 cm, jsou ideální k hrabání trávy, nebo větviček. Hrábě jsou také vynikající k přípravě záhonů. Hrábě jsou lehké díky hliníkové násadě. Trvanlivá ocelová pracovní část a horní hrana na rovnání povrchu záhonů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Hrábě SolidTM (135715) , Fiskars 139970

Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090)

Detail

Hrábě na listí SolidTM XL jsou praktický lehký nástroj s hliníkovou násadou a extra širokou čepelí hrábí (65 cm). Jsou vhodné pro práci na velkých plochách a okolo stromů, pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090) , Fiskars 1020126

Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090) - rozbaleno

Detail

Hrábě na listí SolidTM XL jsou praktický lehký nástroj s hliníkovou násadou a extra širokou čepelí hrábí (65 cm). Jsou vhodné pro práci na velkých plochách a okolo stromů, pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090) - rozbaleno , Lopatka orion

Fiskars lopatka 126052

Detail

Lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert, L 126052 je nástroj vhodný pro kácení velkých kmenů a slouží jako podpora při řezání polen nebo jejich přenášení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars lopatka 126052 , Přesazovací stolek se 2 policemi masivní akácie a zinek, 43795 (43795)

Fiskars lopatka Premium 137200

Detail

Lopatka Fiskars Premium z lehkého a pevného materiálu s pracovní částí z nerez oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars lopatka Premium 137200 , Fiskars oscilující zavlažovač (1023659)

Fiskars Lopatka Solid (1000694)

Fiskars Lopatka Solid (1000694)
Detail

Lopatka na sázení a přesazování, šířka 82mm, délka 290mm, neohybatelná, možnost ostření Lopatka Fiskars je vhodná na drobné zahradnické práce, např. na sázení a přesazování rostlin. Lopatka je vyrobená z odolného a pevného polyamidu, který je navíc vyztužen skelnými vlákny. Určitě uvítáte, že lopatka je neohybatelná a je možné ji ostřit. Držadlo má ergonomický tvar pro lepší uchopení. Lopatka má navíc otvor pro zavěšení, takže ji už nebudete muset nikdy hledat. Oceníte zajisté také její odolnost vůči teplotám, která je v rozmezí od -40 až do +150 °C. Pokud vám lopatka již doslouží, tak další výhodou je její 100% recyklovatelnost. rozměry: 290 x 82 mmhmotnost: 95 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka Solid (1000694) , Treasure kempingová lopatka (38932)

Fiskars Lopatka QuikFit (1000730)

Fiskars Lopatka QuikFit (1000730)
Detail

Lopatka zahradní, k sázení a přesazování, materiál pracovní části: bórová ocel, mechanismus zámku QuikFit pro připojení na univerzální pracovní adaptér či násadu, modelové označení 1000730 Toužíte po zlepšováku, který vám pomůže při práci na zahrádce? Vsaďte na lopatku značky Fiskars, která se stane cenným pomocníkem při sázení a přesazování. Je vyrobena z bórové oceli a vyniká nízkou hmotností a rozměry, díky nimž skvěle padne do ruky. Speciální mechanismus zámku QuikFit umožňuje rychlé a pevné připojení na univerzální pracovní adaptér či násadu. Toto funkční a praktické nářadí bezpochyby zvýší produktivitu činnosti na vaší zahrádce.Klíčové vlastnostiPraktický pomocník při činnostech na zahrádceZvýšení produktivity zahradních pracíKvalitní a odolný materiál - bórová ocelNízká hmotnost - jen 0,26 kgIdeální rozměry - 31,8 × 7,3 cmSpeciální systém zámku charakteristický pro řadu QuikFit (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka QuikFit (1000730) , Lopatka sázecí komaxit (144835)

Fiskars lopatka s obracákem 126051

Detail

Lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert, M 126051 je nástroj vhodný pro kácení kmenů střední velikosti a slouží jako podpora při řezání polen nebo jejich přenášení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars lopatka s obracákem 126051 , Lopatka úzká nylon (145069)

Lopatka Functional Form Fiskars

Lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Z odolného tvrdého plastu. Ohebný a zaostřený konec je také vhodný pro obracení palačinek a omelet. Technické parametry lopatky Fiskars Functional Form: Výška: 400 mm Délka: 35 mm Šířka: 80 mm Hmotnost: 64 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Lopatka Functional Form Fiskars , Smetacek lopatka a smetak

Lopatka Functional Form Fiskars

Lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Z odolného tvrdého plastu. Ohebný a zaostřený konec je také vhodný pro obracení palačinek a omelet. Technické parametry lopatky Fiskars Functional Form: Výška: 400 mm Délka: 35 mm Šířka: 80 mm Hmotnost: 64 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars lopata ergonomic (1025376)

Lopatka Functional Form Fiskars

Lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Z odolného tvrdého plastu. Ohebný a zaostřený konec je také vhodný pro obracení palačinek a omelet. Technické parametry lopatky Fiskars Functional Form: Výška: 400 mm Délka: 35 mm Šířka: 80 mm Hmotnost: 64 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Lopatka Functional Form Fiskars , Tescoma dávkovací lopatka delícia

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars 136022 quikfit m

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Scout multifunkční lopatka (39904)

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars motyčka solid (1016035)

Fiskars QuikFit Lopatka (137512) + záruka 5 let

Detail

Lopatka Fiskars QuickFit slouží k sázení a přesazování. Je vyrobena z bórové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars QuikFit Lopatka (137512) + záruka 5 let , Fiskars motyčka white (1027035)

Fiskars Set FUNCTIONAL FORM lžíce & lopatka & kleště

Detail

Set FUNCTIONAL FORM značky Fiskars obsahuje kleště, lopatku a lžíci, kterou lze využít jako měrku pro 1 lžičku, 1 lžíci a 0,5 dl. Kleště mají speciální tvar pro snadné použití i na pánvi, takže nemusíte mít strach z popálení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set FUNCTIONAL FORM lžíce & lopatka & kleště , Yato lopatka pc 1900ml (5906083006555)

Přesazovací stolek se 2 policemi masivní akácie a zinek, 43795 (43795)

Přesazovací stolek se 2 policemi masivní akácie a zinek, 43795 (43795)
Detail

Zahradní stůl - materiál dřevo, tvar obdélník, hnědá barva, rozměry 76 × 37 × 92 cm (d × š × v) Sníte o klidném letním odpoledni na zahradě či terase? Zahradní stůl SHUMEE využijete k uspořádání oslav i pikniků. Přírodní dřevěný dekor upoutá svým vzhledem každého. Deska stolu SHUMEE dostala tvar obdélníku o rozměrech 76 × 37 cm. Vysoký je 92 cm. Klíčové přednosti zahradního stolu Přesazovací stolek se 2 policemi masivní akácie a zinek, 43795 Deska a konstrukce jsou vyrobeny z materiálu: dřevo SHUMEE Zahradní stůl je vysoký 92 cm Zahradní stůl SHUMEE vám poskytne plochu desky 76 × 37 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Přesazovací stolek se 2 policemi masivní akácie a zinek, 43795 (43795) , Yato lopatka pc 950ml (5906083006548)

MENUETT Lopatka

MENUETT Lopatka
Detail

není vhodné do myčky nádobí Ať už na popcorn, ovesné vločky, cukr nebo ořechy, MENUETT lopatička Vám bude v kuchyni ráda k ruce. (butlers.cz)

Podobné produkty ako MENUETT Lopatka , Ravensburger gravitrax 260737 lopatka (4005556260737)

Lopatka multifunkční

Lopatka multifunkční
Detail

Lopatka s pouzdrem na pásek je ideální pro všechny trampy, rybáře, militaristy, hledače pokladů a milovníky outdoorových aktivit. Lopatka má více funkcí. Lopatka má dutou rukojeť, kde naleznete nástroje nutné k přežití (vlasec na ryby, sirky, hřebík a kompas). FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lopatka multifunkční , Fiskars provzdušňovač trávníku quikfit (1000689)

Fiskars Bílá dárková sada Solid (8001024)

Fiskars Bílá dárková sada Solid (8001024)
Detail

Sada nářadí ergonomicky navržená pro kypření, sázení, přesazování a hnojení na zahradě. Čepele lze naostřit. Otvor pro zavěšení nářadí v době kdy se nepoužívá. Sada nářadí Fiskars Solid v bílém provedení určitě potěší každého zahrádkáře či kutila, ergonomicky navržená lopatka a kultivátor vám usnadní kypření, pletí, sázení či přesazování rostlin. Zahradní nářadí má zaoblené hrany, takže nepoškozuje půdu ani kořínky, čepele lze v případě potřeby naostřit. Třetím dílem sady nářadí Fiskars jsou dvoučepelové zahradní nůžky v černé barvě, které jsou vhodné pro praváky i leváky. Nůžky mají čepele z karbonové oceli a hodí se ke střihání čerstvých větví až do průměru 20 mm. Snadnou a rychlou práci s nůžkami zaručuje jejich nízká hmotnost a pohodlně tvarovaná masivní držadla. Klíčové vlastnosti sady nářadí Fiskars Solid v bílé barvěOdolné a ergonomické zahradní nářadí FiskarsNářadí je trvanlivé a snadno se čistíNářadí Fiskars je vyrobené ze 100%... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Bílá dárková sada Solid (8001024) , Fiskars adaptér pro zavlažovač (1027089)

Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Špičatý rýč Fiskars Solid má ostrou špičatou pracovní část k provzdušňování, rýpání a obracení půdy a přesekávání kořenů. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let , Fiskars vypichovák plevele quikfit (1000731)

Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Profesionální zahradní nůžky Fiskars 111960, s max. průměrem střihu 26 mm, mají vynikající ergonomická držadla s příjemným měkkým povrchem, který zajišťuje tlumení rázů a snižuje únavu svalů. Nůžky mají zářez pro střihání drátů a regulovatelný přítlak čepelí se zámkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let , Hendi fritovací lopatka 642603 (642603)

Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky

Detail

Kvalitní kalač o délce 900 mm, vhodný na štípání velkých špalků a k osekávání přebytečných větví. Hmotnost kalače je 4,6 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky , Tescoma lopatka roztírací grandchef (428290.00)

Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Rycí vidle Fiskars Solid mají pevné hroty pro rytí v kamenité půdě. Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou rukou, a to i v rukavicích. Vhodné pro práci se zahradním odpadem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let , Fiskars hrábě quikfit univerzální (1000643)

Flo Lopatka multifunkční

Flo Lopatka multifunkční
Detail

Lopatka s pouzdrem na pásek je ideální pro všechny trampy, rybáře, militaristy, hledače pokladů a milovníky outdoorových aktivit. Víceúčelová lopatka má dutou rukojeť, kde naleznete nástroje nezbytné k přežití v přírodě, jako je vlasec na ryby, sirky, hřebík nebo kompas. Technické údaje: hmotnost: 0,431 kg barva: černá příslušenství: vlasec na ryby, sirky, hřebík a kompas Obsah balení: 1 x lopatka multifunkční (dilego.cz)

Podobné produkty ako Flo Lopatka multifunkční

Lopatka SAVIC Macro

Lopatka SAVIC Macro
Detail

Plastová lopatka k odstraňování kočkolitu. Velikost: 11,5 x 25,5 x 4,5 cm. Různé barvy. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Lopatka SAVIC Macro

Lopatka SAVIC velká

Lopatka SAVIC velká
Detail

Plastová lopatka s podélnými výřezy k odstraňování kočkolitu. Velikost: 28 x 12 x 2 cm. Barva dle momentální nabídky. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Lopatka SAVIC velká

Cedník - lopatka 4L

Cedník - lopatka 4L
Detail

NakupteCedník - lopatka 4Lz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza49.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cedník - lopatka 4L

Ravensburger GraviTrax Lopatka

Ravensburger GraviTrax Lopatka
Detail

Lopatka je doplňující sadou dílků ke startovací sadě GraviTrax. Bez základní sady nejde použít. Pokud děti zapojí k základní desce a základním dílům také dílky s lopatkou, promění se dráha v ještě více zajímavou trasu. Díly se dají seskládat v různých kombinacích, čímž mohou nabízet další varianty dění na trase. Děti mohou vyzkoušet, kam se kulička s použitím lopatky dokutálí. Obsah balení: aktivní díl Lopatka, dlouhá kolejnice 2 x střední kolejnice, 3 x krátká kolejnice návod Vyberte dětem zajímavé puzzle GraviTrax! Vhodné pro děti od 8 let Počet dílů: 7 ks Rozměr balení: 19 x 19 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger GraviTrax Lopatka

Lopatka sázecí JH705

Lopatka sázecí JH705
Detail

NakupteLopatka sázecí JH705z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza59.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí JH705

Lopatka sázecí JH703

Lopatka sázecí JH703
Detail

NakupteLopatka sázecí JH703z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza57.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí JH703

Lopatka sázecí T905B

Lopatka sázecí T905B
Detail

NakupteLopatka sázecí T905Bz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza75.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí T905B

Lopatka sázecí HT211B

Lopatka sázecí HT211B
Detail

NakupteLopatka sázecí HT211Bz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza32.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí HT211B

Lopatka YORK Y061020

Lopatka YORK Y061020
Detail

NakupteLopatka YORK Y061020z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Mechanické smetáky a zametačeza19.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka YORK Y061020

Lopatka plechová 380x220mm

Lopatka plechová 380x220mm
Detail

Široká lopatka na prach o rozměrech 38x21x22 cm, vyrobená výhradně z profilovaného lakovaného plechu. Užitečné pro provoz kamen, krbů, kamen na uhlí a pro úklidové práce.materiálocelový plechpovrchová úpravačerný lak (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lopatka plechová 380x220mm

Ravensburger GraviTrax Lopatka

Detail

Získejte novou energii! S lopatkou se vaše kulička dokutálí ještě dále. Zapojením lopatky do startovní sady GraviTrax® získá vaše kuličková dráha na napínavosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger GraviTrax Lopatka

Servírovací lopatka Roslin

Servírovací lopatka Roslin
Detail

Servirovací lopatka Roslin je prostě úžasná! Je ručně tepaná v krásné mosazné barvě s vyraženým vzorem. Elegantní design s jedinečnými detaily, který dodá každému prostřenému stolu nádech ženskosti a exkluzivity. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Servírovací lopatka Roslin

Lopatka sázecí T703B

Lopatka sázecí T703B
Detail

NakupteLopatka sázecí T703Bz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza71.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí T703B

Dortová servírovací lopatka

Dortová servírovací lopatka
Detail

Dortová servírovací lopatka pro snadnou manipulaci se zákusky. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Dortová servírovací lopatka

Treasure kempingová lopatka

Treasure kempingová lopatka
Detail

Víceúčelovou skládací lopatku Merco Treasure využijete k nejrůznějším outdoorovým aktivitám nebo ji jako rezervní nástroj můžete mít vždy připravenou v autě pro nouzové případy. Během táboření je lopatka vhodná např. ke srovnání vybraného místa pro postavení stanu, k zatloukání stanových kolíků, k vykopání díry pro ohniště nebo k jeho zakopání, k osekání překáživších větví, atd. Během kempování zkrátka lopatku využijete k celé řadě úkonů. Lopatka je složená z třídílné ocelové konstrukce s dvěma klouby, snadno ji proto složíte do příslušného pouzdra upevněného na opasku. Vedle klasické lopatky s pilovým ostřím je Treasure vybavená nastavitelným kopáčem. S přihlédnutím k její skladnosti ji jednoduše vezmete kamkoliv s sebou. Ať už se věnujete hledání vzácných předmětů s detektorem kovů nebo často kempujete na různých místech, potenciál víceúčelové lopatky Merco Treasure při pobytu v přírodě nejednou využijete. Treasure: - Ocelová konstrukce - Pila - Motyčka - Délka násady: 30 cm - Rozměry rozložené lopatky: 19 x 13 x 6,5 cm - Rozměry lopatky: 15 x 11,5 cm - Hmotnost: 0,61 kgParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:82011000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Treasure kempingová lopatka

Mario skládací lopatka

Mario skládací lopatka
Detail

Víceúčelovou skládací lopatku Merco Mario využijete k nejrůznějším outdoorovým aktivitám nebo ji jako rezervní nástroj můžete mít vždy připravenou v autě pro nouzové případy. Během táboření je lopatka vhodná např. ke srovnání vybraného místa pro postavení stanu, k zatloukání stanových kolíků, k vykopání díry pro ohniště nebo k jeho zakopání, k osekání překáživších větví, atd. Během kempování zkrátka lopatku využijte k celé řadě úkonů. Lopatka Mario je vyrobená z třídílné ocelové konstrukce se šroubovací gumovou rukojetí s integrovaným kompasem, snadno ji proto složíte do příslušného pouzdra upevněného na opasku. Vzhledem ke své robustní konstrukci má malou hmotnost (váží třetinu kilogramu). Vedle klasické lopatky s pilovým ostřím a otvírákem po stranách je Mario vybavená nastavitelnou motyčkou. S přihlédnutím k její skladnosti ji jednoduše vezmete kamkoliv s sebou. Ať už se věnujete hledání vzácných předmětů s detektorem kovů nebo často kempujete na různých místech, potenciál víceúčelové lopatky Merco Mario při pobytu v přírodě nejednou využijete. Mario: - Ocelová konstrukce - Gumová rukojeť s kompasem - Pila - Otvírák - Motyčka - Délka násady: 30 cm - Rozměry rozložené lopatky: 18 x 13 x 5 cm - Rozměry lopatky: 12,5 x 10 cm - Hmotnost: 0,33 kgParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:82011000 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Mario skládací lopatka

PROHOME - Lopatka EKONEX

PROHOME - Lopatka EKONEX
Detail

30301 (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Lopatka EKONEX

Lopatka - černá, plechová

Lopatka - černá, plechová
Detail

Lopatka (krbylevne.cz)

Podobné produkty ako Lopatka - černá, plechová

Lopatka - modrá, plechová

Lopatka - modrá, plechová
Detail

Lopatka plechová, modrá (krbylevne.cz)

Podobné produkty ako Lopatka - modrá, plechová
Fiskars Lopatka Solid (1000694), Fiskars Lopatka QuikFit (1000730), Fiskars 112290, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, lopatka orion, Přesazovací stolek se 2 policemi masivní akácie a zinek, 43795 (43795), FISKARS Oscilující zavlažovač (1023659), Treasure kempingová lopatka (38932), Lopatka sázecí komaxit (144835), Lopatka úzká NYLON (145069), smetacek lopatka a smetak, Fiskars Lopata Ergonomic (1025376), TESCOMA Dávkovací lopatka DELÍCIA, FISKARS 136022 QuikFit M, Scout multifunkční lopatka (39904), Fiskars Motyčka Solid (1016035), Fiskars Motyčka White (1027035), YATO Lopatka PC 1900ml (5906083006555), YATO Lopatka PC 950ml (5906083006548), Ravensburger GraviTrax 260737 Lopatka (4005556260737), Fiskars Provzdušňovač trávníku QuikFit (1000689), FISKARS Adaptér pro zavlažovač (1027089), Fiskars Vypichovák plevele QuikFit (1000731), HENDI fritovací lopatka 642603 (642603), TESCOMA Lopatka roztírací GrandCHEF (428290.00), Fiskars Hrábě QuikFit univerzální (1000643)