Fiskars lopatka s obracákem 126051

Produkt Fiskars lopatka s obracákem 126051 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars lopatka s obracákem 126051 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars lopatka s obracákem 126051

Detail

Lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert, M 126051 je nástroj vhodný pro kácení kmenů střední velikosti a slouží jako podpora při řezání polen nebo jejich přenášení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars lopatka s obracákem 126051 , Fiskars lopatka solid (1000694)

Fiskars lopatka 126052

Detail

Lopatka s obracákem Fiskars WoodXpert, L 126052 je nástroj vhodný pro kácení velkých kmenů a slouží jako podpora při řezání polen nebo jejich přenášení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars lopatka 126052 , Fiskars lopatka quikfit (1000730)

Fiskars lopatka Premium 137200

Detail

Lopatka Fiskars Premium z lehkého a pevného materiálu s pracovní částí z nerez oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars lopatka Premium 137200 , Fiskars násada quikfit s (1000663)

Fiskars Lopatka Solid (1000694)

Fiskars Lopatka Solid (1000694)
Detail

Lopatka na sázení a přesazování, šířka 82mm, délka 290mm, neohybatelná, možnost ostření Lopatka Fiskars je vhodná na drobné zahradnické práce, např. na sázení a přesazování rostlin. Lopatka je vyrobená z odolného a pevného polyamidu, který je navíc vyztužen skelnými vlákny. Určitě uvítáte, že lopatka je neohybatelná a je možné ji ostřit. Držadlo má ergonomický tvar pro lepší uchopení. Lopatka má navíc otvor pro zavěšení, takže ji už nebudete muset nikdy hledat. Oceníte zajisté také její odolnost vůči teplotám, která je v rozmezí od -40 až do +150 °C. Pokud vám lopatka již doslouží, tak další výhodou je její 100% recyklovatelnost. rozměry: 290 x 82 mmhmotnost: 95 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka Solid (1000694) , Smetáček a lopatka s dlouhou rukojetí

Fiskars Lopatka QuikFit (1000730)

Fiskars Lopatka QuikFit (1000730)
Detail

Lopatka zahradní, k sázení a přesazování, materiál pracovní části: bórová ocel, mechanismus zámku QuikFit pro připojení na univerzální pracovní adaptér či násadu, modelové označení 1000730 Toužíte po zlepšováku, který vám pomůže při práci na zahrádce? Vsaďte na lopatku značky Fiskars, která se stane cenným pomocníkem při sázení a přesazování. Je vyrobena z bórové oceli a vyniká nízkou hmotností a rozměry, díky nimž skvěle padne do ruky. Speciální mechanismus zámku QuikFit umožňuje rychlé a pevné připojení na univerzální pracovní adaptér či násadu. Toto funkční a praktické nářadí bezpochyby zvýší produktivitu činnosti na vaší zahrádce.Klíčové vlastnostiPraktický pomocník při činnostech na zahrádceZvýšení produktivity zahradních pracíKvalitní a odolný materiál - bórová ocelNízká hmotnost - jen 0,26 kgIdeální rozměry - 31,8 × 7,3 cmSpeciální systém zámku charakteristický pro řadu QuikFit (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka QuikFit (1000730) , Fiskars 112290

Fiskars Lopatka SolidTM přesazovací (137010)

Detail

Podlouhlá přesazovací lopatka Fiskars 137010 z vyztuženého polyamidu s otvorem pro zavěšení, vhodná pro přesazování nebo pletí, využitelná v užších místech. Perfektní pro truhlíky na balkonech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka SolidTM přesazovací (137010)

Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let

Detail

Přesazovací lopatka Fiskars Premium je vhodná k přesazování a pletí i v tvrdé půdě. Praktické v užších místech. Odolná a lehká konstrukce z materiálu FiberComp™. Masivní pracovní část z nerez oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let , Fiskars 137020

Lopatka Functional Form Fiskars

Lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Z odolného tvrdého plastu. Ohebný a zaostřený konec je také vhodný pro obracení palačinek a omelet. Technické parametry lopatky Fiskars Functional Form: Výška: 400 mm Délka: 35 mm Šířka: 80 mm Hmotnost: 64 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars 112190

Lopatka Functional Form Fiskars

Lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Z odolného tvrdého plastu. Ohebný a zaostřený konec je také vhodný pro obracení palačinek a omelet. Technické parametry lopatky Fiskars Functional Form: Výška: 400 mm Délka: 35 mm Šířka: 80 mm Hmotnost: 64 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars 139970

Lopatka Functional Form Fiskars

Lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Z odolného tvrdého plastu. Ohebný a zaostřený konec je také vhodný pro obracení palačinek a omelet. Technické parametry lopatky Fiskars Functional Form: Výška: 400 mm Délka: 35 mm Šířka: 80 mm Hmotnost: 64 g Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars 1020126

Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let - použité

Detail

Přesazovací lopatka Fiskars Premium je vhodná k přesazování a pletí i v tvrdé půdě. Praktické v užších místech. Odolná a lehká konstrukce z materiálu FiberComp™. Masivní pracovní část z nerez oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka Premium přesazovací (137210) + záruka 5 let - použité , Lopatka orion

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars vířivý zavlažovač, kovový s kolečky (1023657)

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , 4home smetáček a lopatka s násadou lenoch

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars

Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars
Detail

Kuchyňská lopatka je vyrobena z velmi kvalitního plastu s pružnými silikonovými okraji, které snadno vytřou každé nádobí. Ohebný silikonový okraj přilehne k pánvičkám a hrncům a bez poškrábání povrchu vytře zbytky jídla. Na konci rukojeti je praktický otvor na zavěšení. Vhodná pro praváky i leváky. Lopatka je ideální pro snadné smažení a přípravu palačinek a omelet. Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kuchařská lopatka Functional Form Fiskars , Fiskars kultivátor quikfit s dlouhým prostředním hrotem (1000683)

Fiskars QuikFit Lopatka (137512) + záruka 5 let

Detail

Lopatka Fiskars QuickFit slouží k sázení a přesazování. Je vyrobena z bórové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars QuikFit Lopatka (137512) + záruka 5 let , Fiskars držák na stěnu pro buben s (1020448)

Fiskars Set FUNCTIONAL FORM lžíce & lopatka & kleště

Detail

Set FUNCTIONAL FORM značky Fiskars obsahuje kleště, lopatku a lžíci, kterou lze využít jako měrku pro 1 lžičku, 1 lžíci a 0,5 dl. Kleště mají speciální tvar pro snadné použití i na pánvi, takže nemusíte mít strach z popálení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Set FUNCTIONAL FORM lžíce & lopatka & kleště , Fiskars xact™ hrábě na hlínu s (1027038)

PROHOME - Lopatka s gumou EKONEX

PROHOME - Lopatka s gumou EKONEX
Detail

30302 (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Lopatka s gumou EKONEX , Toro smetáček a lopatka s gumovou lištou, šedá

PROHOME - Lopatka s gumou+smetáček OPTIMA

PROHOME - Lopatka s gumou+smetáček OPTIMA
Detail

Lopatka 32x23cm, smetáček 27cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Lopatka s gumou+smetáček OPTIMA , Fave smetáček a lopatka s gumovou lištou irvin

PROHOME - Lopatka s gumou+smetáček EKONEX

4Home Smetáček a lopatka s násadou Lenoch

4Home Smetáček a lopatka s násadou Lenoch
Detail

Usnadněte si každý úklid s praktickými pomocníky, díky kterým se již nikdy nebudete muset namáhavě ohýbat. Sada smetáku a lopatky s násadou šetří vaše záda a pomůže vám uklidit i ten největší nepořádek – rychle a efektivně. Lopatka má praktickou gumovou lištu a speciální sklopný plastový kartáček, který vám pomůže bez námahy zbavit smeták všech nabalených nečistot a prachu. Smetáček s násadou výklopnou do stran zajistí snadnou manipulaci a pohodlné zametání doslova v každém koutě vašeho domova. Oba díly setu lze jednoduchým zacvaknutím spojit k sobě, takže je budete mít vždy uložené pohromadě.Výhody: zametání bez ohýbání zad do stran výklopná násada smetáčku sklopný kartáček pro snadné očištění smetáku gumová lišta pro efektivní úklid speciální rukojeť lopatky pro pohodlné drženíRozměry smetáku: celková délka 95 cm šířka 22,5 cm délka štětin 7,5 cmRozměry lopatky: celková délka 85 cm šířka 25,5 cm hloubka 26 cm výška 8 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home Smetáček a lopatka s násadou Lenoch , Lopatka s hrotem skládací víceúčelová, 41 cm (161085)

Malá skládací lopatka s kompasem inSPORTline Plegable

Malá skládací lopatka s kompasem inSPORTline Plegable
Detail

Kompaktní lopatka, krumpáč a mini pilka v jednom, ideální na výpravy s detektorem! Navíc s otvírákem a mini kompasem!. Skládací lopatka inSPORTline Plegable je všestranná kompaktní pomůcka pro všechny dobrodruhy, zálesáky a hledače pokladů! Na výpravy do přírody je přímo ideální - díky lehké skládací konstrukci se totiž krásně vejde do jakéhokoliv příručního zavazadla. Dostanete k ní také praktický obal, který si můžete připevnit i kolem pasu. A protože se dá lopatka rychle přestavět na mini krumpáč, ani tvrdá zemina vás při dohledávání nálezu nezastaví! Jedna strana čepele je vroubkovaná a dá se použít jako pilka, na druhé pak najdete klasický otvírák. Do rukojeti je navíc zasazený malý kompas, takže si můžete průběžně kontrolovat svou polohu. S tímto šikovným nástrojem budete připravení na každé dobrodružství!Technický popis: skládací příruční lopatka pro práci s detektory kovu lze ji použít i jako krumpáč čepel je z jedné strany vroubkovaná otvírák na čepeli malý kompas zabudovaný do rukojeti praktické pouzdro na zip s poutkem na opasek délka lopatky: 41 cm rozměry ve složeném stavu: d16 x š11 x v4 cm rozměry obalu: 19,5 x 12,5 cm délka čepele: 12,5 cm šířka čepele: 9,5 cm hmotnost: 410 g (insportline.cz)

Podobné produkty ako Malá skládací lopatka s kompasem inSPORTline Plegable , Fiskars oscilující zavlažovač (1023659)

Smetáček a lopatka s gumovou lištou - modrá

Smetáček a lopatka s gumovou lištou - modrá
Detail

Plastový smetáček a lopatka pro úklid v domácnosti i v kanceláři. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Smetáček a lopatka s gumovou lištou - modrá , Treasure kempingová lopatka (38932)

Smetáček a lopatka s gumovou lištou - zelená

Smetáček a lopatka s gumovou lištou - zelená
Detail

Plastový smetáček a lopatka pro úklid v domácnosti i v kanceláři. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Smetáček a lopatka s gumovou lištou - zelená , Lopatka sázecí komaxit (144835)

Smetáček a lopatka s gumovou lištou - oranžová

Smetáček a lopatka s gumovou lištou - oranžová
Detail

Plastový smetáček a lopatka pro úklid v domácnosti i v kanceláři. (topprosteradla.cz)

Podobné produkty ako Smetáček a lopatka s gumovou lištou - oranžová , Lopatka úzká nylon (145069)

Fave Smetáček a lopatka s gumovou lištou Irvin

Fave Smetáček a lopatka s gumovou lištou Irvin
Detail

Tento plastový smetáček s pevnými gumovými vlákny a lopatkou s gumovou lištou je výborný pro bezprašné a snadné zametání vlasů a chlupů z podlah a je vhodný i pro vymetání nečistot z koberců. Guma zabraňuje nepříjemnému působení statické elektřiny. Smetáček s lopatkou je omyvatelný. Speciální rukojeť drží smetáček a lopatku pohromadě. (4home.cz)

Podobné produkty ako Fave Smetáček a lopatka s gumovou lištou Irvin , Smetacek lopatka a smetak

Souprava lopatka s gumou a smetáček DeLux Cleanex

Souprava lopatka s gumou a smetáček DeLux Cleanex
Detail

Souprava plastového smetáčku a lopatky s gumou. Mix barev. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Souprava lopatka s gumou a smetáček DeLux Cleanex , Fiskars lopata ergonomic (1025376)

PROHOME - Lopatka s metličkou De Lux různé barvy

PROHOME - Lopatka s metličkou De Lux různé barvy
Detail

Cena za 1ks (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Lopatka s metličkou De Lux různé barvy , Tescoma dávkovací lopatka delícia

Lopatka s hrotem skládací víceúčelová, 41 cm (161085)

Lopatka s hrotem skládací víceúčelová, 41 cm (161085)
Detail

Lopata skládací s špičatým tvarem čepele, teleskopická rukojeť Lopatka Euronářadí vyniká svým multifunkčním využitím. Lze ji použít jako lopatku, rýč, motyku, pilu i víceúčelový hrot. Vyrobená je z vysoce kvalitní oceli a disponuje délkou 41 cm. Je možné ji přitom jednoduše složit, což umožní její snadné uskladnění či převážení. Komfortní používání zajistí gumové protiskluzové rukojeti. Balení přitom obsahuje i odolný nylonový obal s poutkem, pomocí něhož ji můžete pověsit za opasek. Lopatka Euronářadí je skvělým pomocníkem na každou zahradu. Klíčové vlastnosti víceúčelové skládací lopatky s hrotem, 41 cmLopatka s multifunkčním využitímLze ji použít jako lopatku, rýč, motyku, pilu i víceúčelový hrotVyrobená z vysoce kvalitní oceliLopatku Euronářadí je možné jednoduše složitKomfortní používání zajistí gumové protiskluzové rukojetiBalení obsahuje odolný nylonový obal s poutkemBarevné provedení: černé Délka:41 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Lopatka s hrotem skládací víceúčelová, 41 cm (161085) , Fiskars 136022 quikfit m

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon l 53 cm

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon l 53 cm
Detail

Lopatka je vyrobena z kvalitního plastu a lehká rukojeť je z grafitového kompozitu. Lopatku s rukojetí lze snadno odšroubovat díky závitu. Délka lopatky s rukojetí: 56cm Délka samotné lopatky: 28cm Hmotnost: 181g (parys.cz)

Podobné produkty ako Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon l 53 cm , Scout multifunkční lopatka (39904)

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle l (53cm)

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle l (53cm)
Detail

Délka lopatky s rukojetí: 56cm Délka samotné lopatky: 28cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle l (53cm) , Fiskars motyčka solid (1016035)

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle m (49cm)

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle m (49cm)
Detail

Délka lopatky s rukojetí: 49cm Délka samotné lopatky: 21,5cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle m (49cm)

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle s 43cm

Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle s 43cm
Detail

Lopatku s rukojetí lze snadno odšroubovat díky závitu. Délka lopatky s rukojetí: 43cm Délka samotné lopatky: 15,5cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Giants fishing lopatka s rukojetí baiting spoon + handle s 43cm

Giants Fishing Lopatka s rukojetí Baiting Spoon + Handle L (53cm)

Giants Fishing Lopatka s rukojetí Baiting Spoon + Handle L (53cm)
Detail

Vysoce kvalitní zakrmovací lopatky s krátkou rukojetí. Vysoce kvalitní zakrmovací lopatky s krátkou rukojetí. Lopatka je vyrobena z kvalitního plastu a lehká rukojeť je z grafitového kompozitu. Lopatku s rukojetí lze snadno odšroubovat díky závitu. Délka lopatky s rukojetí: 56cm Délka samotné lopatky: 28cm (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Giants Fishing Lopatka s rukojetí Baiting Spoon + Handle L (53cm)

MENUETT Lopatka

MENUETT Lopatka
Detail

není vhodné do myčky nádobí Ať už na popcorn, ovesné vločky, cukr nebo ořechy, MENUETT lopatička Vám bude v kuchyni ráda k ruce. (butlers.cz)

Podobné produkty ako MENUETT Lopatka

Lopatka multifunkční

Lopatka multifunkční
Detail

Lopatka s pouzdrem na pásek je ideální pro všechny trampy, rybáře, militaristy, hledače pokladů a milovníky outdoorových aktivit. Lopatka má více funkcí. Lopatka má dutou rukojeť, kde naleznete nástroje nutné k přežití (vlasec na ryby, sirky, hřebík a kompas). FLO je stabilní, rychle se rozvíjecí řada zahradnických potřeb. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lopatka multifunkční

DURAMAXX Shovel-I, skládací lopatka s taškou, kompasem, pilkou a otvírákem

DURAMAXX Shovel-I, skládací lopatka s taškou, kompasem, pilkou a otvírákem
Detail

Přežití lidského pokolení vždy záviselo na specifickém vývoji očí a rukou, a tedy na schopnosti konstrukce a použití nástrojů. V sklápěcí lopatce se v jednom zařízení spojují různé nástroje pro různé činnosti.S tímto zařízením lze rozhrabat zem při kempování, při práci na zahradě a hledání pokladů, využije se i při táboráku a odřezání keříků či kořenů.S balením 11 x 4 x 16 cm a hmotností cca 350 g zabere skládací lopatka při túrách, případně v zavazadlech, nepatrný objem a váhu. Pomocí poutka ji lze mít při sobě na opasku.Pro detektor kovu platí, že dokáže najít předmět o velikosti amerického čtvrt dolaru do hloubky 18 centimetrů. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako DURAMAXX Shovel-I, skládací lopatka s taškou, kompasem, pilkou a otvírákem

Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Špičatý rýč Fiskars Solid má ostrou špičatou pracovní část k provzdušňování, rýpání a obracení půdy a přesekávání kořenů. Naostřená čepel k přeseknutí kořenů snadno proniká do půdy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Rýč SOLID špičatý (131413) + záruka Fiskars 5 let

Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Profesionální zahradní nůžky Fiskars 111960, s max. průměrem střihu 26 mm, mají vynikající ergonomická držadla s příjemným měkkým povrchem, který zajišťuje tlumení rázů a snižuje únavu svalů. Nůžky mají zářez pro střihání drátů a regulovatelný přítlak čepelí se zámkem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PROFI P90 Nůžky (111960) + záruka Fiskars 5 let

Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky

Detail

Kvalitní kalač o délce 900 mm, vhodný na štípání velkých špalků a k osekávání přebytečných větví. Hmotnost kalače je 4,6 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars X46 3700 kalač (122161) + záruka Fiskars 2 roky

Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Rycí vidle Fiskars Solid mají pevné hroty pro rytí v kamenité půdě. Velké držadlo ve tvaru D je možné uchopit velkou i malou rukou, a to i v rukavicích. Vhodné pro práci se zahradním odpadem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Vidle SOLID rycí (133423) + záruka Fiskars 5 let

Flo Lopatka multifunkční

Flo Lopatka multifunkční
Detail

Lopatka s pouzdrem na pásek je ideální pro všechny trampy, rybáře, militaristy, hledače pokladů a milovníky outdoorových aktivit. Víceúčelová lopatka má dutou rukojeť, kde naleznete nástroje nezbytné k přežití v přírodě, jako je vlasec na ryby, sirky, hřebík nebo kompas. Technické údaje: hmotnost: 0,431 kg barva: černá příslušenství: vlasec na ryby, sirky, hřebík a kompas Obsah balení: 1 x lopatka multifunkční (dilego.cz)

Podobné produkty ako Flo Lopatka multifunkční

Lopatka SAVIC Macro

Lopatka SAVIC Macro
Detail

Plastová lopatka k odstraňování kočkolitu. Velikost: 11,5 x 25,5 x 4,5 cm. Různé barvy. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Lopatka SAVIC Macro

Lopatka SAVIC velká

Lopatka SAVIC velká
Detail

Plastová lopatka s podélnými výřezy k odstraňování kočkolitu. Velikost: 28 x 12 x 2 cm. Barva dle momentální nabídky. (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Lopatka SAVIC velká

Cedník - lopatka 4L

Cedník - lopatka 4L
Detail

NakupteCedník - lopatka 4Lz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza49.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cedník - lopatka 4L

Ravensburger GraviTrax Lopatka

Ravensburger GraviTrax Lopatka
Detail

Lopatka je doplňující sadou dílků ke startovací sadě GraviTrax. Bez základní sady nejde použít. Pokud děti zapojí k základní desce a základním dílům také dílky s lopatkou, promění se dráha v ještě více zajímavou trasu. Díly se dají seskládat v různých kombinacích, čímž mohou nabízet další varianty dění na trase. Děti mohou vyzkoušet, kam se kulička s použitím lopatky dokutálí. Obsah balení: aktivní díl Lopatka, dlouhá kolejnice 2 x střední kolejnice, 3 x krátká kolejnice návod Vyberte dětem zajímavé puzzle GraviTrax! Vhodné pro děti od 8 let Počet dílů: 7 ks Rozměr balení: 19 x 19 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger GraviTrax Lopatka

Lopatka sázecí JH705

Lopatka sázecí JH705
Detail

NakupteLopatka sázecí JH705z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza59.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí JH705

Lopatka sázecí JH703

Lopatka sázecí JH703
Detail

NakupteLopatka sázecí JH703z kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza57.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí JH703

Lopatka sázecí T905B

Lopatka sázecí T905B
Detail

NakupteLopatka sázecí T905Bz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza75.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí T905B

Lopatka sázecí HT211B

Lopatka sázecí HT211B
Detail

NakupteLopatka sázecí HT211Bz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nářadí > Sázecí lopatkyza32.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka sázecí HT211B

Lopatka YORK Y061020

Lopatka YORK Y061020
Detail

NakupteLopatka YORK Y061020z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Mechanické smetáky a zametačeza19.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lopatka YORK Y061020
Fiskars Lopatka Solid (1000694), Fiskars Lopatka QuikFit (1000730), Fiskars Násada QuikFit S (1000663), smetáček a lopatka s dlouhou rukojetí, Fiskars 112290, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, lopatka orion, FISKARS Vířivý zavlažovač, kovový s kolečky (1023657), 4Home Smetáček a lopatka s násadou Lenoch, Fiskars Kultivátor QuikFit s dlouhým prostředním hrotem (1000683), FISKARS Držák na stěnu pro buben S (1020448), Fiskars Xact™ hrábě na hlínu S (1027038), Toro Smetáček a lopatka s gumovou lištou, šedá, Fave Smetáček a lopatka s gumovou lištou Irvin, TESCOMA Lopatka na uhlí s drtičem PRIVILEGE (707434.00), Lopatka s hrotem skládací víceúčelová, 41 cm (161085), FISKARS Oscilující zavlažovač (1023659), Treasure kempingová lopatka (38932), Lopatka sázecí komaxit (144835), Lopatka úzká NYLON (145069), smetacek lopatka a smetak, Fiskars Lopata Ergonomic (1025376), TESCOMA Dávkovací lopatka DELÍCIA, FISKARS 136022 QuikFit M, Scout multifunkční lopatka (39904), Fiskars Motyčka Solid (1016035)