Fellowes professional opěrka zad, 8041801

Produkt Fellowes professional opěrka zad, 8041801 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fellowes professional opěrka zad, 8041801 upraviť a produkt hľadať znova.

Fellowes Professional opěrka zad, 8041801

Fellowes Professional opěrka zad, 8041801
Detail

Zádová opěrka zajišťuje správné a pohodlné dlouhodobé sezení. Pomáhá redukovat napětí v zádech a udržuje přirozené zakřivení v dolní části zad. Inovační trojitá fixace zajišťuje stabilitu zavěšení a předchází přesouvání podpěry na židli. Vhodná jako prevence proti bolestem a křivení páteře. Třídílná opěrka zad zajišťuje optimální oporu v bederní části zad • moderní design vhodný do kanceláře, vysoká kvalita, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, snadné a pevné uchycení díky tříbodovému popruhu s odolnou přezkou, fixační popruhy s nastavitelnou délkou, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 365×375×55 mm, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (patro.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Professional opěrka zad, 8041801 , Fellowes professional (8024602)

Fellowes Professional (8024602)

Fellowes Professional (8024602)
Detail

Stojan na notebook podporuje zdravější pozici při práci s notebookem. Redukuje napětí zad, uvolňuje napětí krční páteře a usnadňuje zachování správného držení těla Stojan Fellowes Professional je stvořený pro notebooky do velikosti 17". Vyrobený je z velmi kvalitního kovu a opatřený 4 zabudovanými porty USB 2.0. Stojan nabízí možnost nastavení výšky v 10 pozicích na 3,8-25,4 cm. Unese notebook do hmotnosti 6,8 kg a lze složit na plocho. Stojan Fellowes Professional zaručí pohodlnou práci na notebooku a pomáhá udržovat správné držení těla. Klíčové vlastnosti stojanu na notebook Fellowes ProfessionalStojan určený pro notebooky do velikosti 17"Vyrobený z velmi kvalitního kovuOpatřený 4 zabudovanými porty USB 2.0Nabízí možnost nastavení výšky v 10 pozicích na 3,8-25,4 cmStojan Fellowes Professional unese notebook do hmotnosti 6,8 kgLze složit na plochoBarevné provedení: šedo-černé Rozměry:40 × 34,1 × 5,8 cm Nosnost:6,8 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Professional (8024602) , Kappa opěrka zad kufru kappa k49 (k631)

Zádová opěrka Fellowes Profesional

Zádová opěrka Fellowes Profesional
Detail

Zádová opěrka zajišťuje správné a pohodlné dlouhodobé sezení. Pomáhá redukovat napětí v zádech a udržuje přirozené zakřivení v dolní části zad. Inovační trojitá fixace zajišťuje stabilitu zavěšení a předchází přesouvání podpěry na židli. Vhodná jako prevence proti bolestem a křivení páteře. Třídílná opěrka zad zajišťuje optimální oporu v bederní části zad • moderní design vhodný do kanceláře, vysoká kvalita, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, snadné a pevné uchycení díky tříbodovému popruhu s odolnou přezkou, fixační popruhy s nastavitelnou délkou, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 365×375×55 mm, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Zádová opěrka Fellowes Profesional , Kappa opěrka zad kufru kappa kgr52 (k635)

Bederní opěrka Fellowes PlushTouch

Detail

• řada PlushTouch™ • moderní a stylový design • technologie FoamFusion ™ zajišťuje komfortní oporu • vyrobena z inovativní paměťové pěny naplněnou gelovými korálky pro maximální osobní pohodlí • nastavitelný pásek s odolnou přezkou lze připevnit k většině židlí, křesel • vhodná i pro většinu autosedaček • snadná montáž bez nutnosti použití nářadí • barva černá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes PlushTouch , Kappa opěrka zad kufru kappa k48 (k611)

Stojan na notebook Fellowes Professional

Stojan na notebook Fellowes Professional
Detail

• vysoce kvalitní kovový stojan pro notebooky do velikosti 17" a maximální váze do 6,8 kg • možnost nastavení 10 poloh (38 až 254 mm) • zabudované 4 porty USB 2.0 • kompatibilní s dokovací stanicí • dodáváme včetně držáku na dokumenty • snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů • barva černá • možnost složení naplocho • rozměry (šxhxv) 400×341×58 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Stojan na notebook Fellowes Professional , Kappa k640 opěrka zad ke kufru k56 (k640)

Zádová opěrka Fellowes Profesional síťovaná

Zádová opěrka Fellowes Profesional síťovaná
Detail

Zádová opěrka zajišťuje správné a pohodlné dlouhodobé sezení. Pomáhá redukovat napětí v zádech a udržuje přirozené zakřivení v dolní části zad. Součástí opěrky je speciální podpěra bederních zad vyrobena z paměťové pěny, s možnost nastavení výšky pro individuální potřebu sedícího. Tvaruje kontury těla, moderní design vhodný do kanceláře, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, speciální podpěra vyrobená z paměťové pěny podepírá bederní část zad, možnost nastavení výšky, kvalitní upínací systém Tri-Tensioning umožňuje připevnění prakticky ke každé židli a eliminuje potřebu opakované regulace, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 505×440×150 mm, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Zádová opěrka Fellowes Profesional síťovaná , Kappa opěrka zad kufru kappa k42/k52 (k621)

Magnet 3Pagen Anatomická opěrka zad

Magnet 3Pagen Anatomická opěrka zad
Detail

Dlouhé sezení má za následek bolesti v kříži. Úlevu bederním obratlům a meziobratlovým ploténkám poskytne anatomická opěrka zad. Perforovaná síťovina zajistí dobré větrání, měkké nopky jemnou masáž. Snadno se připevní k autosedačce pomocí pásu. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Anatomická opěrka zad , Kappa opěrka zad kufru kappa k466/k355 (k638)

Zádová opěrka Fellowes Profesional síťovaná, felfergbacksupprofin

Zádová opěrka Fellowes Profesional síťovaná, felfergbacksupprofin
Detail

Zádová opěrka zajišťuje správné a pohodlné dlouhodobé sezení. Pomáhá redukovat napětí v zádech a udržuje přirozené zakřivení v dolní části zad. Součástí opěrky je speciální podpěra bederních zad vyrobena z paměťové pěny, s možnost nastavení výšky pro individuální potřebu sedícího. Tvaruje kontury těla, moderní design vhodný do kanceláře, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, speciální podpěra vyrobená z paměťové pěny podepírá bederní část zad, možnost nastavení výšky, kvalitní upínací systém Tri-Tensioning umožňuje připevnění prakticky ke každé židli a eliminuje potřebu opakované regulace, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 505×440×150 mm, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (patro.cz)

Podobné produkty ako Zádová opěrka Fellowes Profesional síťovaná, felfergbacksupprofin , Kappa opěrka zad kufru kappa k26/k30 (k630)

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá , Wood partner náhradní díly náhradní díly: opěrka zad zelená 2ks (8592927752237)

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva šedá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá , Wood partner náhradní díly náhradní díly: opěrka zad modrá 2ks (8592927752244)

Prodyšná přenosná zádová opěrka zad backonfy

Prodyšná přenosná zádová opěrka zad backonfy
Detail

Velmi praktická přenosná bederní opěrka zad na židli, se kterou dosáhnete maximálního pohodlí. Pomáhá uvolnit záda a optimalizuje ergonomii. Kromě toho je síťovaná tkanina speciálně navržena tak, aby podporovala cirkulaci vzduchu. Ideální pro použití v domácnosti, kanceláři, autě apod. Materiál: PVC; Polyester (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Prodyšná přenosná zádová opěrka zad backonfy , Wood partner náhradní díly náhradní díly: opěrka zad lak 2ks (8592927752206)

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá, felfergbacksupispiren

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá, felfergbacksupispiren
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá, felfergbacksupispiren , Kappa opěrka zad s nosičem honda cmx 500 rebel (17-19) (kts1160b )

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá, felfergbacksupispireg

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá, felfergbacksupispireg
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva šedá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá, felfergbacksupispireg , Kappa kts1194b opěrka zad s nosičem honda cmx 1100 rebel (21-22) (kts1194b)

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes PlushTouch černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes PlushTouch černá
Detail

Unikátní technologie FoamFusion ™ poskytuje pohodlnou podporu pro vaše zápěstí. Výplň opěrky rukou odpovídá tvaru ruky a poskytuje jemnou podporu. Antibakteriální povlak MICROBAN zabudovaný do materiálu zabraňuje nekontrolovanému růstu škodlivých mikroorganismů, např. Škodlivých bakterií způsobujících změnu barvy povrchu, nebo nepříjemný zápach. • protiskluzová úprava • povrch je příjemný na dotek, snadno se čistí • tvar podložky pod zápěstí je závislý na síle tlaku ruky a tělesné teplotě, zlepšuje krevní oběh • barva černá • výplňový materiál paměťová pěna (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes PlushTouch černá , Capital sports trajector, kolo - domácí trenažér, x-bike, opěrka zad, držák sedadla, skládací, 110 kg

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes pěnová černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes pěnová černá
Detail

Používáním pěnové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Paměťová pěna udrží tělesné teplo, rozděluje zatížení na větší plochu, protiskluzová úprava, povrch je příjemný na dotek, snadno se čistí, redukce tlaku na zápěstí, zlepšuje krevní oběh, barva černá, vnější materiál textilie, výplňový materiál paměťová pěna, rozměry (dxšxv) 490×59×20 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes pěnová černá , Depilace zad

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes PlushTouch černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes PlushTouch černá
Detail

Používáním pěnové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Lycra předcházíte bolesti zapěstí. Speciální výplňový materiál pomáhá udržet zápěstí ve správné poloze během práce. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Unikátní technologie FoamFusion ™ poskytuje pohodlnou podporu pro vaše zápěstí. Výplň opěrky rukou odpovídá tvaru ruky a poskytuje jemnou podporu. Antibakteriální povlak MICROBAN® zabudovaný do materiálu zabraňuje nekontrolovanému růstu škodlivých mikroorganismů, např. Škodlivých bakterií způsobujících změnu barvy povrchu, nebo nepříjemný zápach. • protiskluzová úprava • povrch je příjemný na dotek, snadno se čistí • tvar podložky pod zápěstí je závislý na síle tlaku ruky a tělesné teplotě, zlepšuje krevní oběh • barva : černá • výplňový materiál : paměťová pěna • rozměry (Š x V x H) : 475mm x 62mm x 15mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes PlushTouch černá , Kartac na myti zad

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA KGR52 (K635)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA KGR52 (K635)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Zpříjemněte si jízdu na motorce s opěrkou zad Kappa. Opěrka Kappa K635 je vyrobená pro moto kufr KGR52 a dodává se s montážní sadou, díky níž opěrku snadno a rychle namontujete. Klíčové vlastnosti opěrky zad kufru KGR52 KappaKvalitní materiál - polyuretanVčetně montážní sadyPro kufr Kappa KGR52 (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA opěrka zad kufru KAPPA KGR52 (K635) , Leky na bolest zad

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K47 (K633)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K47 (K633)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Zpříjemněte si jízdu na motorce s opěrkou zad Kappa. Opěrka Kappa K633 je vyrobená pro moto kufr K47 a dodává se s montážní sadou, díky níž opěrku snadno a rychle namontujete. Klíčové vlastnosti opěrky zad kufru K47 KappaKvalitní materiál - polyuretanVčetně montážní sadyPro kufr Kappa K47 (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K47 (K633) , Fellowes starlet2+ (felstarlet2plus)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K49 (K631)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K49 (K631)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Zpříjemněte si jízdu na motorce s opěrkou zad Kappa. Opěrka Kappa K631 je vyrobená pro moto kufr K49 a dodává se s montážní sadou, díky níž opěrku snadno a rychle namontujete. Klíčové vlastnosti opěrky zad kufru K49 KappaKvalitní materiál - polyuretanVčetně montážní sadyPro kufr Kappa K49 (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K49 (K631) , Fellowes quasar+ (felquasarplus)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K48 (K611)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K48 (K611)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Zpříjemněte si jízdu na motorce s opěrkou zad Kappa. Opěrka Kappa K611 je vyrobená pro moto kufr K48 a dodává se s montážní sadou, díky níž opěrku snadno a rychle namontujete. Klíčové vlastnosti opěrky zad kufru K48 KappaKvalitní materiál - polyuretanVčetně montážní sadyPro kufr Kappa K48 (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K48 (K611) , Fellowes pulsar+ (felpulsarplus)

Beurer HK 70 Opěrka zad s vyhříváním

Beurer HK 70 Opěrka zad s vyhříváním
Detail

Vyhřívané opěradlo Beurer HK 70 využijete nejen doma, ale i v kanceláři nebo v autě. 3 stupně intenzity tepla vám umožní individuální nahřátí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Beurer HK 70 Opěrka zad s vyhříváním , Fellowes microban (felfmicroban)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K42/K52 (K621)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K42/K52 (K621)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Zpříjemněte si jízdu na motorce s opěrkou zad Kappa. Opěrka Kappa K621 je vyrobená pro moto kufr K42 a K52N a dodává se s montážní sadou, díky níž opěrku snadno a rychle namontujete. Klíčové vlastnosti opěrky zad kufru K42 a K52N KappaKvalitní materiál - polyuretanVčetně montážní sadyPro kufr Kappa K42 a K52N (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K42/K52 (K621) , Fellowes galaxy (felgalaxy)

KAPPA K640 opěrka zad ke kufru K56 (K640)

KAPPA K640 opěrka zad ke kufru K56  (K640)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Motocyklová opěrka zad Kappa K640 je skvělou volbou, pokud vlastníte na svém motocyklu kufr typu K56, protože si ji jistě rychle zamilujete. Opěrka je vyrobena z kvalitního polyuretanu a díky ergonomickému tvaru je také velmi pohodlná, takže si cestu skvěle užije i váš spolujezdec. Opěrka zad Kappa K640 je dodávána společně s montážní sadou, ve které je vše potřebné pro instalaci, takže ji zvládne naprosto každý. Hlavní přednosti Kappa K640 opěrky zad ke kufru K56Opěrka zad K640 je vyrobena společností KappaErgonomický tvar zajišťuje pohodlí spolujezdceOpěrka je vyrobena z kvalitního polyuretanuKappa opěrka zad obsahuje montážní sadu (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA K640 opěrka zad ke kufru K56 (K640) , Fellowes oval (91450)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K26/K30 (K630)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K26/K30 (K630)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Zpříjemněte si jízdu na motorce s opěrkou zad Kappa. Opěrka Kappa K630 je vyrobená pro moto kufr K26 a K30 a dodává se s montážní sadou, díky níž opěrku snadno a rychle namontujete. Klíčové vlastnosti opěrky zad kufru K26 a K30 KappaKvalitní materiál - polyuretanVčetně montážní sadyPro kufr Kappa K26 a K30 (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K26/K30 (K630) , Fellowes clarity (felfergdocuholdct)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K466/K355 (K638)

KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K466/K355 (K638)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, barva Černá, materiál Polyuretan, montážní sada součástí balení Zpříjemněte si jízdu na motorce s opěrkou zad Kappa. Opěrka Kappa K638 je vyrobená pro moto kufry K355N, K355NT, K466N a K466NT a dodává se s montážní sadou, díky níž opěrku snadno a rychle namontujete. Klíčové vlastnosti opěrky zad kufru K355N, K355NT, K466N a K466NT KappaKvalitní materiál - polyuretanVčetně montážní sadyPro kufry Kappa K355N, K355NT, K466N a K466NT (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K466/K355 (K638) , Fellowes profesional (felfergbacksupprofi)

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes pěnová černá, 9178201

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes pěnová černá, 9178201
Detail

Používáním pěnové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Vhodné do kanceláře i domácnosti. • paměťová pěna udrží tělesné teplo, rozděluje zatížení na větší plochu • redukce tlaku na zápěstí • zlepšuje krevní oběh • protiskluzová úprava • povrch je příjemný na dotek, snadno se čistí • vnější materiál textilie, výplňový materiál paměťová pěna • barva : černá • rozměry (dxšxv) : 490×59×20 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes pěnová černá, 9178201 , Fellowes clarity (9731001)

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes nastavitelná gelová černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes nastavitelná gelová černá
Detail

Používáním nastavitelné gelové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Možnost nastavení ve 2 pozicích. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Vyrobeno z průhledného materiálu • možnost nastavení ve 2 pozicích s 10 mm rozdílem výšky a sklonu opěrky • odolný textilní povrch je příjemný na dotek, protiskluzová úprava, redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní, zlepšuje krevní oběh, barva černá, vnější materiál polyester, výplňový materiál gel. Rozměry (dxšxv) 583×110×20 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes nastavitelná gelová černá , Fellowes star+ (felstarplus)

Opěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporter

Opěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporter
Detail

NakupteOpěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporterz kategorieBílá technika > Zdraví a péče o tělo > Masážní přístrojeza149.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Opěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporter , Fellowes energizer (8068001)

Fellowes - arm for monitor - Professional Series

Fellowes - arm for monitor - Professional Series
Detail

Používáním držáku monitoru Fellowes Profesional předcházíte bolesti šíje a krční páteře. Umožňuje nastavení monitoru na úroveň očí, čím zmírňuje svalové napětí ramen a krku. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Určen pro LCD / TFT monitory do velikosti 32" a maximální hmotnosti 10 kg. • pro monitor do velikosti 32“ a hmotnosti až 10 kg • možnost otáčení až o 360° • nastavitelný náklon +/- 37° • rozsah pohybu od 89 do 419 mm výšky, hloubka posunu od 63 do 686 mm • montážní systém VESA 75 x 75 mm nebo 100 x 100 mm • snadná montáž ke stolu/pultu se sílou desky od 25 mm do 76 mm • montáž na hranu desky nebo do kabelových průchodů s maximální průměrem 82 mm • barva : černá • materiál : kov • hmotnost : 3,43 kg • rozměry (vxšxh) : 530×110×686 mm • doporučen Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (patro.cz)

Podobné produkty ako Fellowes - arm for monitor - Professional Series , Loketní opěrka sportura (lam00158)

Náhradní potah na opěrku zad

Náhradní potah na opěrku zad
Detail

Máte bederní opěrku zad a potřebujete náhradní obal? Tady je: neutrální barvě šedé a lze ho prát na 30 stupňů. Žehlete jej prosím pouze při nízkých teplotách, jinak může ztratit tvar. - nebělit - nečistit chemicky - nevhodné do sušičky (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Náhradní potah na opěrku zad , Posture corrector bandáž zad (sptrdn006nad)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad zelená 2ks (8592927752237)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad zelená 2ks (8592927752237)
Detail

Náhradní díl k židli vhodná od 0.75 let, dřevěná a rostoucí konstrukce, bez koleček, zelená barva Dětská židle je praktickým doplňkem každého dokonale zařízeného dětského stolu. Tvary, které dávají oporu důležitým svalům, zajistí vysoce pohodlné a příjemné sezení. Základní parametry dětské židle Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad zelená 2ks Zelená barva dětské židle ozdobí dětský pokoj (alza.cz)

Podobné produkty ako Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad zelená 2ks (8592927752237)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad lak 2ks (8592927752206)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad lak 2ks (8592927752206)
Detail

Náhradní díl k židli vhodná od 0.75 let, dřevěná a rostoucí konstrukce, bez koleček, hnědá barva Dětská židle je užitečným doplňkem každého dětského pokoje. S nejvyšší pečlivostí navržené tvary dávají jistotu pohodlného sezení. Rozhodující vlastnosti dětské židle Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad lak 2ks Hnědá barva dětské židle ozdobí pokoj (alza.cz)

Podobné produkty ako Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad lak 2ks (8592927752206)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad modrá 2ks (8592927752244)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad modrá 2ks (8592927752244)
Detail

Náhradní díl k židli vhodná od 0.75 let, dřevěná a rostoucí konstrukce, bez koleček, modrá barva Dětská židle je praktickou výbavou každého stolu v dobře zařízeném dětském pokoji. Velmi dobře promyšlené tvary zajistí příjemné sezení s nejvyšším pohodlím. Zásadní přednosti dětské židle Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad modrá 2ks Modrá barva dětské židle bude ozdobou pokoje (alza.cz)

Podobné produkty ako Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad modrá 2ks (8592927752244)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad třešeň 2ks (8592927752213)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad třešeň 2ks (8592927752213)
Detail

Náhradní díl k židli vhodná od 0.75 let, dřevěná a rostoucí konstrukce, bez koleček, červená barva Dětská židle je užitečným doplňkem do všech dětských pokojů. Tvary, které dávají oporu důležitým svalům, zajistí nečekané pohodlí. Zajímavé vlastnosti dětské židle Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad třešeň 2ks Červená barva dětské židle bude ozdobou pokoje (alza.cz)

Podobné produkty ako Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad třešeň 2ks (8592927752213)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad růžová 2ks (8592927752220)

Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad růžová 2ks (8592927752220)
Detail

Náhradní díl k židli vhodná od 0.75 let, dřevěná a rostoucí konstrukce, bez koleček, růžová barva Dětská židle je nezbytnou výbavou každého dokonale zařízeného dětského stolu. K tělu přívětivě navržené tvary jsou při opření velmi pohodlné. Významné funkce dětské židle Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad růžová 2ks Růžová barva dětské židle bude ozdobou pokoje (alza.cz)

Podobné produkty ako Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad růžová 2ks (8592927752220)

Opěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporter with Massager

Opěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporter with Massager
Detail

NakupteOpěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporter with Massagerz kategorieBílá technika > Zdraví a péče o tělo > Masážní přístrojeza95.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Opěrka zad ergonomická masážní GADGET MASTER Back Seat Supporter with Massager

KAPPA Opěrka zad s nosičem HONDA CMX 500 Rebel (17-19) (KTS1160B )

KAPPA Opěrka zad s nosičem HONDA CMX 500 Rebel  (17-19) (KTS1160B    )
Detail

Opěrka na motorku - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, na míru pro specifikované motocykly HONDA, barva Černá, montážní sada není zahrnuta Dopřejte vyšší komfort a bezpečí vašemu spolujezdci. Specifická opěrka KAPPA na motorku HONDA CMX 500 Rebel (17-19) je vysoce kvalitní zařízení pro dokonalou oporu zad včetně nosiče. Poskytuje vysokou míru ochrany a zárukou spolehlivosti při cestování ve dvou lidech. Nutno odmontovat originální zadní nosič. Klíčové vlastnosti opěrky na motorku KAPPAOpěrka na motorku s nosičem KAPPA pro specifikované motocykly HONDAKompatibilní s motocyklem HONDA CMX 500 Rebel (17-19)Zajišťuje vyšší komfort a bezpečí spolujezdceMontážní sada součástí balení (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA Opěrka zad s nosičem HONDA CMX 500 Rebel (17-19) (KTS1160B )

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá
Detail

Používáním gelové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL Microban předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Speciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Vyrobeno z průhledného materiálu, povrch je příjemný na dotek, protiskluzová úprava, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní, zlepšuje krevní oběh, barva černá, vnější materiál polypropylen, výplňový materiál gel. Rozměry (dxšxv) 466×86×16 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra černá
Detail

Používáním pěnové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Speciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Paměťová pěna udrží tělesné teplo, protiskluzová úprava, odolný potah z materiálu Lycra – povrch je příjemný na dotek, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní. Zlepšuje krevní oběh, barva černá, vnější materiál textilie, výplňový materiál paměťová pěna, rozměry (dxšxv) 466×86×16 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban modrá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban modrá
Detail

Používáním gelové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL Microban předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Speciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Vyrobeno z průhledného materiálu, povrch je příjemný na dotek, protiskluzová úprava, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní, zlepšuje krevní oběh, barva modrá, vnější materiál polypropylen, výplňový materiál gel. Rozměry (dxšxv) 466×86×16 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban modrá

KAPPA KTS1194B opěrka zad s nosičem HONDA CMX 1100 Rebel (21-22) (KTS1194B)

KAPPA KTS1194B opěrka zad s nosičem HONDA CMX 1100 Rebel  (21-22) (KTS1194B)
Detail

Opěrka na kufr - pro vyšší komfort a bezpečí spolujezdce, na míru pro specifikované motocykly HONDA, barva Černá, materiál Hliník, montážní sada součástí balení specifická opěrka zad s integrovaným malým nosičem zavazadel barva černá opěrku, nebo nosič lze použít i samostaně v četně montážní sady POZOR - foto pochází od typu Rebel 500, ale bude v celku dosti podobné (alza.cz)

Podobné produkty ako KAPPA KTS1194B opěrka zad s nosičem HONDA CMX 1100 Rebel (21-22) (KTS1194B)

Podložka pod myš s pěnovou opěrkou zápěstí, FELLOWES "Memory Foam", safírová, 9172801

Podložka pod myš s pěnovou opěrkou zápěstí, FELLOWES "Memory Foam", safírová, 9172801
Detail

Používáním pěnové podložky pod myš a zápěstí Fellowes předcházíte bolesti zapěstí. Tvar podložky pod zápěstí je závislý na síle tlaku ruky a tělesné teplotě, pomáhá udržet zápěstí ve správné poloze během práce. Vhodné do kanceláře i domácnosti. • podložka pod myš zajišťuje dokonalou kvalitu zachycení pohybu kuličkové i optické myši • tvar podložky pod zápěstí je závislý na síle tlaku ruky a tělesné teplotě, zlepšuje krevní oběh • povrch je příjemný na dotek, snadno se čistí • protiskluzová úprava • vnější materiál textilie, výplňový materiál paměťová pěna • barva : černá • rozměry (dxšxv) : 230×220×20 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod myš s pěnovou opěrkou zápěstí, FELLOWES "Memory Foam", safírová, 9172801

Podložka pod myš s opěrkou zápěstí, FELLOWES "Health-V Fabrik", černá, 9181201

Podložka pod myš s opěrkou zápěstí, FELLOWES "Health-V Fabrik", černá, 9181201
Detail

Používáním podložka pod myš a zápěstí Fellowes Health-V pěnové Lycra předcházíte bolesti zapěstí. Speciální patentovaná konstrukce podložek pod zápěstí Health-V zmírňuje tlak a snižuje riziko vzniku syndromu karpálního tunelu. Podložka pod myš má zabudovanou gelovou podložku pod zápěstí. Vhodné do kanceláře i domácnosti. • patentovaný tvar podložky zápěstí snižuje riziko vzniku syndromu karpálního tunelu • paměťová pěna udrží tělesné teplo, rozděluje zatížení na větší plochu • redukuje tlak na zápěstí a zlepšuje krevní oběh • odolný potah z materiálu Lycra® – povrch je příjemný na dotek • s antibakteriální vrstvou MICROBAN™ • podložka pod myš zajišťuje dokonalou kvalitu zachycení pohybu jak kuličkové tak optické myši • protiskluzová úprava • vnější materiál textilie, výplňový materiál paměťová pěna • barva : černá • rozměry (dxšxv) : 205×250×19 mm • doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (patro.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod myš s opěrkou zápěstí, FELLOWES "Health-V Fabrik", černá, 9181201

Podložka pod myš s gelovou opěrkou zápěstí, FELLOWES "Crystals Gel", černá, 9112101

Podložka pod myš s gelovou opěrkou zápěstí, FELLOWES "Crystals Gel", černá, 9112101
Detail

Používáním podložky pod myš a zápěstí Fellowes CRYSTAL předcházíte bolesti zapěstí. Speciální výplňový materiál pomáhá udržet zápěstí ve správné poloze během práce. Vhodné do kanceláře i domácnosti. • povrch podložky zajišťuje dokonalou kvalitu pohybu kuličkové i optické myši • gel se vytvaruje podle ruky a redukuje tlak na zápěstí • tvar podložky pod zápěstí je závislý na síle tlaku ruky a tělesné teplotě, zlepšuje krevní oběh • vyrobeno z průhledného materiálu • povrch je příjemný na dotek, snadno se čistí • vnější materiál polypropylen, výplňový materiál gel • protiskluzová úprava • barva : černá • rozměry : 230×202×14 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod myš s gelovou opěrkou zápěstí, FELLOWES "Crystals Gel", černá, 9112101

Weinberger 48538 Sedátko do vany nastavitelné s opěrkou zad 52-64 cm

Weinberger 48538 Sedátko do vany nastavitelné s opěrkou zad 52-64 cm
Detail

▪ Tvarovaná vanová sedačka s opěrou zad, vhodná pro standardní vany s vnitřním rozměrem 52-64 cm ▪ Antibakteriální, hygienické a pohodlné sedadlo ▪ Protiskluzový držák z hliníkových trubek, protiskluzové gumové krytky ▪ Snadné čištění a rychlá a snadná montáž ▪ Weinberger je německý specialista na vysoce kvalitní výrobky, které zajišťují mobilitu pro starší lidi. Vybraný sortiment se zaměřuje na nejvyšší kvalitu, maximální bezpečnost a snadnou manipulaci. (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Weinberger 48538 Sedátko do vany nastavitelné s opěrkou zad 52-64 cm

hamax Outback ONE vozík za kolo s nastavitelnou opěrkou zad červená/ černá

hamax Outback ONE vozík za kolo s nastavitelnou opěrkou zad červená/ černá
Detail

Hliníkový rám solid e nabízí optimální ochranu dětí a velkorysý prostor v kokpitu. Přední část přívěsu za jízdní kolo je vybavena jedinečným Safe Connection Point, který zajišťuje bezpečnou výměnu oje jízdního kola, kola kočárku a kola joggeru. Přívěsný vozík za kolo hamax Outback má pohodlný interiér a velká okna, která umožňují dítěti dobrý výhled. Přívěs se snadno skládá a přepravuje a je vhodný pro širokou škálu použití v různém terénu. Nastavitelné odpružení kol zajišťuje dětem plynulou a stabilní jízdu. Přívěs za jízdní kolo má nízko položené těžiště, takže je velmi stabilní, a proto se skvěle hodí i za elektrokolo. V zimě můžete k vozíku připevnit lyžařský set (prodává se samostatně) a vzít děti na túru na sněhu nebo na běžky. Multifunkční Součástí dodávky je vždy oje a sada pro kočárek. Sada jogger je ideální pro chůzi v obtížném terénu nebo pro sportování a je k dispozici jako příslušenství. Bezpečný bod připojení Přívěs za jízdní kolo je vybaven naším jedinečným Safe Connection Point uprostřed přední části, který zajišťuje bezpečnou a rychlou výměnu oje jízdního kola, kočárku, kola joggeru a lyžařského setu. Zavěšení Nastavitelné odpružení zajišťuje dětem tichou a plynulou jízdu. Poloha při spánku Od modelu 2019 lze opěradlo nastavit do polohy pro spaní, aby se dětem jelo obzvlášť pohodlně. Opěradlo lze nastavit do tří různých poloh. Přívěs pro jízdní kolo Připevněte Outback ke svému kolu a prozkoumejte s dětmi přírodu. Robustní a prostorný hliníkový rám je bezpečný a pohodlný, ale zároveň dostatečně lehký, abyste si mohli jízdu užít! Kočárek Pro použití vozíku Outback na relaxační procházku nebo na cestu za nákupy stačí přepnout na kolečko kočárku. Díky výškově nastavitelné rukojeti a citlivému kolečku je ovládání tohoto kočárku hračka. Funkce zavazadlového prostoru Pokud chcete celý interiér přívěsu využít jako zavazadlový prostor, můžete vyjmout zadní sedadlo. Otevřete zavazadlový prostor v zadní části přívěsu a uvolněte popruhy a přezky. Podrobnosti o produktu: Nastavitelná poloha na spaní Stabilní použití díky nízkému těžišti Snadné skládání a rozkládání Snadná přeprava Dostatečný prostor pro dvě děti Nastavitelné 5bodové bezpečnostní pásy Velkorysý prostor pro zavazadla v zadní části vozu Aerodynamické Design kola s rychloupínáním Nastavitelná a ergonomická rukojeť Parkovací brzda Nastavitelné odpružení pro větší pohodlí Pohodlný a prostorný interiér Dostatečný prostor pro přilby Průhledná síťovina pro optimální větrání a ochranu před hmyzem Ochrana před sluncem Voděodolná polyesterová tkanina 600D Bezpečný bod připojení Odrazky na přední, zadní a boční straně Reflexní materiál na bocích a zadní části přívěsu Funkce zavazadlového prostoru Technické detaily: Maximální hmotnost dítěte: 22 kg Minimální věk: 6 měsíců Maximální výška: 117 cm Maximální zatížení: 40 kg Hmotnost přívěsu (včetně oje jízdního kola): 20 kg Velikost kola: 51 cm Celková výška: 95 cm Celková délka bez oje: 109 cm Celková šířka včetně kol: 86 cm Hmotnost přívěsu (bez oje): 18,5 kg Rozsah dodávky: Kolo buggy Tažné zařízení Universal spojka Bezpečnostní praporek (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako hamax Outback ONE vozík za kolo s nastavitelnou opěrkou zad červená/ černá

hamax Outback ONE vozík za kolo s nastavitelnou opěrkou zad zelená/ černá

hamax Outback ONE vozík za kolo s nastavitelnou opěrkou zad zelená/ černá
Detail

Hliníkový rám solid e nabízí optimální ochranu dětí a velkorysý prostor v kokpitu. Přední část přívěsu za jízdní kolo je vybavena jedinečným Safe Connection Point, který zajišťuje bezpečnou výměnu oje jízdního kola, kola kočárku a kola joggeru. Přívěsný vozík za kolo hamax Outback má pohodlný interiér a velká okna, která umožňují dítěti dobrý výhled. Přívěs se snadno skládá a přepravuje a je vhodný pro širokou škálu použití v různém terénu. Nastavitelné odpružení kol zajišťuje dětem plynulou a stabilní jízdu. Přívěs za jízdní kolo má nízko položené těžiště, takže je velmi stabilní, a proto se skvěle hodí i za elektrokolo. V zimě můžete k vozíku připevnit lyžařský set (prodává se samostatně) a vzít děti na túru na sněhu nebo na běžky. Multifunkční Součástí dodávky je vždy oje a sada pro kočárek. Sada jogger je ideální pro chůzi v obtížném terénu nebo pro sportování a je k dispozici jako příslušenství. Bezpečný bod připojení Přívěs za jízdní kolo je vybaven naším jedinečným Safe Connection Point uprostřed přední části, který zajišťuje bezpečnou a rychlou výměnu oje jízdního kola, kočárku, kola joggeru a lyžařského setu. Zavěšení Nastavitelné odpružení zajišťuje dětem tichou a plynulou jízdu. Poloha při spánku Od modelu 2019 lze opěradlo nastavit do polohy pro spaní, aby se dětem jelo obzvlášť pohodlně. Opěradlo lze nastavit do tří různých poloh. Přívěs pro jízdní kolo Připevněte Outback ke svému kolu a prozkoumejte s dětmi přírodu. Robustní a prostorný hliníkový rám je bezpečný a pohodlný, ale zároveň dostatečně lehký, abyste si mohli jízdu užít! Kočárek Pro použití vozíku Outback na relaxační procházku nebo na cestu za nákupy stačí přepnout na kolečko kočárku. Díky výškově nastavitelné rukojeti a citlivému kolečku je ovládání tohoto kočárku hračka. Funkce zavazadlového prostoru Pokud chcete celý interiér přívěsu využít jako zavazadlový prostor, můžete vyjmout zadní sedadlo. Otevřete zavazadlový prostor v zadní části přívěsu a uvolněte popruhy a přezky. Podrobnosti o produktu: Nastavitelná poloha na spaní Stabilní použití díky nízkému těžišti Snadné skládání a rozkládání Snadná přeprava Dostatečný prostor pro dvě děti Nastavitelné 5bodové bezpečnostní pásy Velkorysý prostor pro zavazadla v zadní části vozu Aerodynamické Design kola s rychloupínáním Nastavitelná a ergonomická rukojeť Parkovací brzda Nastavitelné odpružení pro větší pohodlí Pohodlný a prostorný interiér Dostatečný prostor pro přilby Průhledná síťovina pro optimální větrání a ochranu před hmyzem Ochrana před sluncem Voděodolná polyesterová tkanina 600D Bezpečný bod připojení Odrazky na přední, zadní a boční straně Reflexní materiál na bocích a zadní části přívěsu Funkce zavazadlového prostoru Technické detaily: Maximální hmotnost dítěte: 22 kg Minimální věk: 6 měsíců Maximální výška: 117 cm Maximální zatížení: 40 kg Hmotnost přívěsu (včetně oje jízdního kola): 20 kg Velikost kola: 51 cm Celková výška: 95 cm Celková délka bez oje: 109 cm Celková šířka včetně kol: 86 cm Hmotnost přívěsu (bez oje): 18,5 kg Rozsah dodávky: Kolo buggy Tažné zařízení Universal spojka Bezpečnostní praporek (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako hamax Outback ONE vozík za kolo s nastavitelnou opěrkou zad zelená/ černá

Fellowes 48121-70 Standard opěrka pro nohy (š x v x h) 46 x 9 x 33.5 cm černá, šedá

Fellowes 48121-70 Standard opěrka pro nohy (š x v x h) 46 x 9 x 33.5 cm černá, šedá
Detail

Volně pohyblivá platforma pro podporu prokrvení nohou·Nastavitelná výška ve 2 stupních (85 mm a 105 mm) a nastavitelný úhel sklonu až cca 25 stupňů·Strukturovaný povrch masíruje stélky a zajišťuje tak uvolnění·Velikost základny 425 x 300 mm·Vyrobeno ze 100% recyklovaného plastu·Odpovídá normě BS EN ISO 9241 potvrzené společností FIRA International Ltd (nezávislá ergonomie akreditačního orgánu) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Fellowes 48121-70 Standard opěrka pro nohy (š x v x h) 46 x 9 x 33.5 cm černá, šedá

Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá

Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá
Detail

Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá od výrobce Fellowes v kategorii Nožní opěrky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá

Fellowes Profesional síťovaná, černá (8029901)

Fellowes Profesional síťovaná, černá (8029901)
Detail

Opěrka zad – síťovina, tříbodový popruh, černá barva, masážní funkce, paměťová pěna a výškově nastavitelná, 370 × 304 × 195 mm (V׊×H) Ulevte vašim zádům a pořiďte si opěru Fellowes Professional, kterou využijete v kanceláři, doma nebo také v autě. Podepírá bederní část zad, tvaruje kontury těla a zaručí optimální proudění vzduchu. Vyrobená je z paměťové pěny a prodyšné síťoviny a disponuje upínacím systémem Tri-Tensioning, který umožňuje její upevnění ke každé židli. Díky možnosti nastavení výšky si ji můžete přizpůsobit přesně podle potřeby. Opěrku na židli jednoduše nainstalujete pomocí tří pásků. Fellowes Professional zaručí vašim zádům perfektní oporu. Klíčové vlastnosti síťované opěrky Fellowes Professional, černéOpěrka zad vhodná pro použití na každou židliPodepírá bederní část zad, tvaruje kontury těla a zaručí optimální proudění vzduchuVyrobená je z paměťové pěny a prodyšné síťovinyFellowes Professional disponuje upínacím systémem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Profesional síťovaná, černá (8029901)
Fellowes Professional (8024602), KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K49 (K631), KAPPA opěrka zad kufru KAPPA KGR52 (K635), KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K48 (K611), KAPPA K640 opěrka zad ke kufru K56 (K640), KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K42/K52 (K621), KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K466/K355 (K638), KAPPA opěrka zad kufru KAPPA K26/K30 (K630), Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad zelená 2ks (8592927752237), Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad modrá 2ks (8592927752244), Wood Partner Náhradní díly Náhradní díly: Opěrka zad lak 2ks (8592927752206), KAPPA Opěrka zad s nosičem HONDA CMX 500 Rebel (17-19) (KTS1160B ), KAPPA KTS1194B opěrka zad s nosičem HONDA CMX 1100 Rebel (21-22) (KTS1194B), Capital Sports Trajector, kolo - domácí trenažér, X-bike, opěrka zad, držák sedadla, skládací, 110 kg, depilace zad, kartac na myti zad, leky na bolest zad, Fellowes STARLET2+ (FELSTARLET2PLUS), Fellowes QUASAR+ (FELQUASARPLUS), Fellowes PULSAR+ (FELPULSARPLUS), Fellowes Microban (FELFMICROBAN), Fellowes GALAXY (FELGALAXY), Fellowes OVAL (91450), Fellowes Clarity (FELFERGDOCUHOLDCT), Fellowes Profesional (FELFERGBACKSUPPROFI), Fellowes Clarity (9731001), Fellowes STAR+ (FELSTARPLUS), Fellowes ENERGIZER (8068001), Loketní opěrka SPORTURA (LAM00158), Posture Corrector bandáž zad (SPTrdn006nad)