Fellowes microban podložka pod nohy - office suites, 8035001

Produkt Fellowes microban podložka pod nohy - office suites, 8035001 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fellowes microban podložka pod nohy - office suites, 8035001 upraviť a produkt hľadať znova.

Fellowes MICROBAN podložka pod nohy - Office SUITES, 8035001

Fellowes MICROBAN podložka pod nohy - Office SUITES, 8035001
Detail

Fellowes Microban Elegantní podpěra chodidel zpříjemňuje práci u stolu a pomáhá předcházet bolestem zad zlepšením krevního oběhu. Antibakteriální vrstva Microban zabraňuje rozšiřování mikroorganismů. Tato vrstva je přímo zabudovaná ve výrobku, a tak nemusíte mít obavy, že by došlo k jejímu setření nebo smytí. Nastavitelná výška a úhel sklonu nášlapné desky pomáhá k dosažení optimální polohy. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Materiál: plast Barva: černá - stříbrná Rozměry: 444 x 336 x 108 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Fellowes MICROBAN podložka pod nohy - Office SUITES, 8035001 , Fellowes office suites (8032001)

Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá

Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá
Detail

Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá od výrobce Fellowes v kategorii Nožní opěrky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Fellowes 8035001 Office Suites™ Microban® opěrka pro nohy (š x v x h) 44.4 x 10.8 x 33.6 stříbrná, černá , Fellowes microban (felfmicroban)

Fellowes REFRESH podložka pod nohy, 8066001

Fellowes REFRESH podložka pod nohy, 8066001
Detail

Ergonomická podpěra nutí k aktivnímu sezení a končetiny nejsou ve strnulé poloze, tím podporuje žilní návrat krve k srdečnímu svalu a předchází bolestem zad. Podpěra osvěžující chodidla, ventilační otvory v povrchu usnadňují cirkulaci vzduchu kolem chodidel, masážní povrch pomáhá při udržení správné polohy polohy chodidel, 3 nastavitelné výšky opěrky 95 a 135 mm, plynulé nastavení úhlu náklonu až do 22°, použití zlepšuje krevní oběh a předchází bolestem zad, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. Podpěra chodidel je černé barvy, rozměry 456×108×335 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Fellowes REFRESH podložka pod nohy, 8066001 , Fellowes designer suites (8038401)

Fellowes Office Suites (8032001)

Fellowes Office Suites (8032001)
Detail

Stojan na notebook podporuje zdravější pozici při práci s notebookem. Redukuje napětí zad, uvolňuje napětí krční páteře a usnadňuje zachování správného držení těla (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Office Suites (8032001) , Fellowes smart suites (8020101)

Fellowes Office Suites STANDARD (8031101)

Fellowes Office Suites STANDARD (8031101)
Detail

Podstavec pod monitor , plast, nosnost 36 kg, černá a stříbrná barva, 50 × 10 × 36,4 cm Usnadňuje organizaci pracovního prostoru. Umožňuje postavení velkých standardních monitorů nebo monitorů LCD/TFT o maximální hmotnosti do 36 kg. Klíčové vlastnosti podstavce pod monitor Fellowes Office Suites STANDARDMožnost regulace výšky 5 pozic od 10 k 15 cm Možnost uložení klávesnice nebo notebooku pod stojan Antiskluzové gumové nožky Dodatečná zásuvka na tužky, obálky, dokumenty atd. Snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Office Suites STANDARD (8031101) , Fellowes smart suites, černá (8042101)

Fellowes Office Suites STANDARD FELFERGSTANDMONSTOS, FELFERGSTANDMONSTOS

Fellowes Office Suites STANDARD FELFERGSTANDMONSTOS, FELFERGSTANDMONSTOS
Detail

Používáním stojanu pod monitor Fellowes STANDARD předcházíte bolesti šíje a krční páteře. Umožňuje nastavení monitoru na úroveň očí, čím zmírňuje svalové napětí ramen a krku. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Určen pro všechny typy monitorů či LCD / TFT monitorů do hmotnosti do 36 kg. Usnadňuje organizaci pracovního prostoru, umožňuje postavení velkých standardních monitorů nebo monitorů LCD/TFT o maximální váze 36 kg, možnost regulace výšky – 5 pozic od 10 k 15 cm, možnost uložení klávesnice nebo notebooku pod stojan, antiskluzové gumové nožky, dodatečná zásuvka na tužky, obálky, dokumenty atd., snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů, barva černo-stříbrná, materiál plast, rozměry (dxvxš) 500×100×364 mm, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (patro.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Office Suites STANDARD FELFERGSTANDMONSTOS, FELFERGSTANDMONSTOS , Ergonomická podložka pod nohy s masážními válečky

Držák klávesnice a myši Fellowes Office Suites

Držák klávesnice a myši Fellowes Office Suites
Detail

Používáním držáku klávesnice a myši Fellowes Office Suites předcházíte bolesti zápěstí. Umožňuje umístit klávesnici do vhodné výšky, ergonomické tvarování podložky pod zápěstí zaručuje náležitou podporu pro zápěstí a komfort práce. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Usnadňuje organizaci věcí na pracovním stole. Možnost instalace ve 3 různých výškách: 64, 53 nebo 43 mm, podložku pro myš je možné instalovat zleva nebo zprava, moderní design, zasouvací – pokud klávesnice není používaná, je možné zásuvku zasunout pod desku psacího stolu, součástí je pěnová podložka, která zabezpečí pohodlné podepření zápěstí během práce na klávesnici, pěnová podložka s antibakteriální vrstvou MICROBAN, aretace klávesnice brání posouvání, barva černá, materiál plast, maximální rozměr klávesnice 21×51,5 cm, rozměry (dxvxh) 542 – 792×63 – 84×353 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Držák klávesnice a myši Fellowes Office Suites , Walteco podložka pod hairpin nohy, 4ks (50529)

Stojan pod monitor Fellowes Office Suites STANDARD

Stojan pod monitor Fellowes Office Suites STANDARD
Detail

Používáním stojanu pod monitor Fellowes STANDARD předcházíte bolesti šíje a krční páteře. Umožňuje nastavení monitoru na úroveň očí, čím zmírňuje svalové napětí ramen a krku. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Určen pro všechny typy monitorů či LCD / TFT monitorů do hmotnosti do 36 kg. Usnadňuje organizaci pracovního prostoru, umožňuje postavení velkých standardních monitorů nebo monitorů LCD/TFT o maximální váze 36 kg, možnost regulace výšky – 5 pozic od 10 k 15 cm, možnost uložení klávesnice nebo notebooku pod stojan, antiskluzové gumové nožky, dodatečná zásuvka na tužky, obálky, dokumenty atd., snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů, barva černo-stříbrná, materiál plast, rozměry (dxvxš) 500×100×364 mm, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Stojan pod monitor Fellowes Office Suites STANDARD , Fellowes health-v crystal gelová microban, ke klávesnici, modrá (9183101)

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši (8031201)

Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši (8031201)
Detail

Podložka pod myš a klávesnici a klávesnici - materiál: plast, rozměry 81,0×6,3×35,7cm, černá a stříbrná Podložka pod myš FELLOWES umožňuje plynulejší pohyb po podkladu. V případě tohoto kousku jde o patřičně širokou variantu, kterou položíte pod myši i klávesnici najednou, takže je vždy zatížená klávesnicí, což snižuje riziko posunutí po stole. Nejdůležitější předností podložky Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši je povrch, který nenasákne potem a snadno se čistí a je na dotek příjemný pokožce. Vzhled a vlastnosti udává plast. Stěžejní vlastnosti podložky pod myš Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši Podložka pod myš a klávesnici zároveň Materiál podložky pod myš FELLOWES: Plast Formát podložky: 81 × 35,7 cm Vkusná černá a stříbrná barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Office Suites Držák klávesnice a myši (8031201) , Fellowes health-v pěnová microban lycra, ke klávesnici, černá (9182801)

Podložka pod myš Fellowes Microban černá

Podložka pod myš Fellowes Microban černá
Detail

Kvalitní podložka pod myš, spodní strana s protiskluzovým povrchem zabraňuje posunu podložky. Vhodné do kanceláře i domácnosti. S antibakteriální vrstvou MICROBAN™, spodní strana s protiskluzovou úpravou, podložka pod myš zajišťuje dokonalou kvalitu zachycení pohybu kuličkové i optické myši. Barva černá, rozměry (dxšxv) 234×200×3 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod myš Fellowes Microban černá , Fellowes health-v crystal gelová microban, ke klávesnici, černá (9183201)

Podložka Fellowes MICROBAN, podpěra chodidel, 3 polohy, FELFMICROBAN

Podložka Fellowes MICROBAN, podpěra chodidel, 3 polohy, FELFMICROBAN
Detail

Podpěra chodidel Fellowes MICROBAN Ergonomická podpěra nutí k aktivnímu sezení a končetiny nejsou ve strnulé poloze, tím podporuje žilní návrat krve k srdečnímu svalu a předchází bolestem zad. • plynule nastavitelný a uzamknutelný úhel naklonění • 3 nastavitelné výšky opěrky • použití zlepšuje krevní oběh a předchází bolestem zad • povrch podpěry je z antibakteriálního povrchu MICROBAN, který zabraňuje rozšiřování mikroorganismů • povrch není nutné mýt a je stále aktivní • barva : černá • rozměry: 476×252×348 mm Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (patro.cz)

Podobné produkty ako Podložka Fellowes MICROBAN, podpěra chodidel, 3 polohy, FELFMICROBAN , Stavitelné nohy pod nábytek

Croozer Podložka pod nohy pro dvousedadlo

Croozer Podložka pod nohy pro dvousedadlo
Detail

Žádná šance pro nepořádek! Bleskové čištění i při počasí na holínky. Ochranná podložka pod nohy to umožní. Díky stabilním stranám jsou i věci, které spadnou, rychle k nalezení. Pro dvoumístné vozíky Croozer Kid a Croozer Kid Plus od roku 2018. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Croozer Podložka pod nohy pro dvousedadlo , Fellowes health-v crystal gelová microban, s podporou zápěstí, černá (9182301)

Croozer Podložka pod nohy pro jednosedadlo

Croozer Podložka pod nohy pro jednosedadlo
Detail

Žádná šance pro nepořádek! Bleskové čištění i při počasí na holínky. Ochranná podložka pod nohy to umožní. Díky stabilním stranám jsou i věci, které spadnou, rychle k nalezení. Pro jednomístné vozíky Croozer Kid a Croozer Kid Plus od roku 2018. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Croozer Podložka pod nohy pro jednosedadlo , Fellowes health-v pěnová microban lycra, s podporou zápěstí, černá (9181201)

CONNECT IT Polohovatelná podložka pod nohy

Detail

CONNECT IT Polohovatelná podložka pod nohy Zažijte maximální pohodlí při sezení! Nohy jsou často opomíjenou částí těla při práci u počítače. Tato podložka zajišťuje jejich správnou polohu a tím přispívá k celkovému komfortu. Polohovatelný úhel a nastavitelná výška Přizpůsobte si podložku podle svých potřeb. Výšku lze nastavit v rozmezí 110-124 mm, což mění i náklon podložky. Protiskluzové podložky Podložka je vybavena protiskluzovými podložkami pro maximální stabilitu. Žádné sklouznutí nebo posunutí. Masážní hrbolatý povrch Unavené nohy ocení masážní hrbolatý povrch podložky. Ulevíte si a zároveň posílíte krevní oběh. Barva a design Podložka má elegantní černou barvu, která se hodí do každého interiéru. Specifikace: Výška: 110 - 124 mm Barva: černá Protiskluzové podložky: Ano Masážní povrch: Ano Udělejte něco pro své zdraví a zlepšete své pracovní podmínky s touto polohovatelnou podložkou pod nohy. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako CONNECT IT Polohovatelná podložka pod nohy , Fellowes health-v crystal gelová microban, s podporou zápěstí, modrá (9182201)

Ergonomická podložka pod nohy s masážními válečky

Ergonomická podložka pod nohy s masážními válečky
Detail

Ergonomická opěrka pro uvolnění těžkých a unavených nohou. Podložka s funkcí kolébky stimuluje končetiny k pohybu, čímž podporuje krevní oběh, pomáhá přecházet cévním problémům a zabraňuje vzniku otoků. Jemné houpání je důležité pro zdraví žil, udržuje nohy a chodila v pohybu, svaly a šlachy se mírně protahují. Masážní válečky poskytnou příjemnou masáž chodidel a zmírní únavu způsobenou dlouhodobým sezením. Podložka je výškově nastavitelná (11, 14 a 17 cm). Úhel sklonu nastavitelný mezi 0 - 30°. Tato podložka se stane nepostradatelným pomocníkem v kanceláři nebo při jakékoli dlouhodobé sedavé práci. Ideální pro uvolnění nohou po náročném dni. Doporučujeme též pro seniory a osoby, kteří musí dlouhodobě sedět kvůli nemoci nebo věku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Ergonomická podložka pod nohy s masážními válečky , Fellowes stojan pod tiskárnu, černý (24004)

Connect IT CI-525 polohovatelná podložka pod nohy

Connect IT CI-525 polohovatelná podložka pod nohy
Detail

Praktická podložka pod nohy. Možnost nastavení výšky a úhlu. Povrch s výstupky s masážní funkcí. Protiskluzové nožky zvyšující stabilitu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Connect IT CI-525 polohovatelná podložka pod nohy , Fellowes palm health-v crystal gelová microban, s podporou zápěstí, černá (9180701)

Fellowes Microban (FELFMICROBAN)

Fellowes Microban (FELFMICROBAN)
Detail

Podložka pod nohy – plastová, na masáž nohou, houpavý pohyb pro lepší krevní oběh v nohách, výškově nastavitelná, úhlově nastavitelná, rozměry 25.2 × 47.6 × 34.8 cm (V׊×H) Dlouhé sezení v práci či doma je extrémně náročné zejména pro vaše záda a nohy. Pokud již pociťujete jejich ztuhlost a bolest a nebo jim naopak chcete předcházet, vsaďte na podložku pod nohy Fellowes. Podložka MICROBAN byla speciálně navržena tak, aby odpovídala ergonomickým standardům EU a vám ulevila od každodenní bolesti nohou, způsobené dlouhým sezením. Podložka Fellowes MICROBAN je díky svým rozměrům velmi skladná a vejde se i do malých prostorů. Klíčové vlastnosti podložky pod nohy Fellowes MICROBANSpeciální antibakteriální povrch MICROBANNavržena tak, aby odpovídala ergonomickým požadavkům Evropské UnieTři nastavitelné výšky podpěryHoupavý pohyb podnožky pomáhá zlepšit krevní oběh nohouPlynule nastavitelný a uzamykatelný úhel naklonění Úleva pro nohy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Microban (FELFMICROBAN) , Ergonomická podložka pod záda

Podložka pod myš a zápěstí Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá

Podložka pod myš a zápěstí Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá
Detail

Používáním podložky pod myš a zápěstí Fellowes Health-V CRYSTAL gelové Microban předcházíte bolesti zapěstí. Patentovaný tvar Health-V zmírňuje tlak a snižuje riziko vzniku syndromu karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Se zabudovanou gelovou podložkou pod zápěstí, vyrobeno z průhledného materiálu, povrch je příjemný na dotek, snadno se čistí, patentovaný tvar podložky zápěstí snižuje riziko vzniku syndromu karpálního tunelu, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, protiskluzová úprava, podložka pod myš zajišťuje dokonalou kvalitu zachycení pohybu kuličkové i optické myši. Barva černá. Vnější materiál polypropylen, výplňový materiál gel, rozměry (dxšxv) 205×250×19 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod myš a zápěstí Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá , Podložka pod hrnec chrom

Connect IT FOR HEALTH Polohovatelná podložka pod nohy CI-525

Connect IT FOR HEALTH Polohovatelná podložka pod nohy CI-525
Detail

Connect IT FOR HEALTH Polohovatelná podložka pod nohy CI-525 vám uleví od namožených chodidel. Je vhodná pro relaxaci a úlevu od bolesti nohou. Vhodná pro všechny velikosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Connect IT FOR HEALTH Polohovatelná podložka pod nohy CI-525 , Podložka pod puzzle 5000

Podpěra chodidel Fellowes MICROBAN

Podpěra chodidel Fellowes MICROBAN
Detail

• povrch podpěry je z antibakteriálního povrchu MICROBAN, který zabraňuje rozšiřování mikroorganismů • povrch není nutné mýt a je stále aktivní • plynule nastavitelný a uzamknutelný úhel naklonění • 3 nastavitelné výšky opěrky – použití zlepšuje krevní oběh a předchází bolestem zad Podpěra chodidel je černé barvy, rozměry: 476×252×348 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Podpěra chodidel Fellowes MICROBAN , Podlozka pod nohy wedo relax steel

Podložka pod myš a zápěstí Fellowes Palm Health-V pěnová Microban Lycra černá

Podložka pod myš a zápěstí Fellowes Palm Health-V pěnová Microban Lycra černá
Detail

Používáním podložky pod myš a zápěstí Fellowes Palm Health-V pěnové Microban Lycra předcházíte bolesti zapěstí. Podložky Palm Health-V jsou vybaveny speciální, pohyblivou podložkou pod zápěstí - patentovaný tvar zmírňuje tlak a snižuje riziko vzniku syndromu karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Paměťová pěna udrží tělesné teplo, podložka typu Palm má pohyblivou podložku pod ruku a zápěstí, protiskluzová úprava, podložka pod myš zajišťuje dokonalou kvalitu zachycení pohybu kuličkové i optické myši, odolný potah z materiálu Lycra - povrch je příjemný na dotek, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, redukce tlaku na zápěstí, zlepšuje krevní oběh, barva černá, vnější materiál textilie, výplňový materiál paměťová pěna. Rozměry (dxšxv) 230×280×19-35 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod myš a zápěstí Fellowes Palm Health-V pěnová Microban Lycra černá , Leitz precision office a3, náhradní řezací podložka (90350000)

Connect IT For Health CFH-4100-BK polohovatelná podložka pod nohy

Detail

Kvalitní podložka pod nohy Connect IT je konstruována tak, aby umožnila každému zaujmout optimální a vyhovující pozici při práci. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Connect IT For Health CFH-4100-BK polohovatelná podložka pod nohy , Dakls podložka pod hrnec růže

Connect IT For Health CFH-4200-BK protiúnavová podložka pod nohy

Detail

Protiúnavová podložka pod nohy je skvělá na práci ve stoje. Zajistí vám maximální pohodlí a podporu celého těla. Je skvělá k použití v kancelářích, výrobnách, recepcích nebo obchodech. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Connect IT For Health CFH-4200-BK protiúnavová podložka pod nohy , Thinkrider podložka pod trenažér (06974824850217)

Connect IT FOR HEALTH DoubleLegPad podložka pod nohy CFH-4100-BK

Connect IT FOR HEALTH DoubleLegPad podložka pod nohy CFH-4100-BK
Detail

Connect IT FOR HEALTH DoubleLegPad podložka pod nohy CFH-4100-BK vám uleví od namožených chodidel. Je vhodná pro relaxaci a úlevu od bolesti nohou. Vhodná pro všechny velikosti. Možnost nastavení sklonu pro každou nohu zvlášť. (mall.cz)

Podobné produkty ako Connect IT FOR HEALTH DoubleLegPad podložka pod nohy CFH-4100-BK , Connect it for health podlozka pod nohy

Podložka, pod nohy, pro práci vestoje, masážní, protiskluzová, černá, polyuretan, DOPRODEJ

Detail

Masážní Podložka Pod Nohy Pro Práci V Stoji Protiskluzová, černá, vyrobená z polyuretanu. Detaily produktu Šířka: 800mm Hloubka: 518mm Tloušťka: 20-48mm Váha: 2.3 kg Proč zvolit tuto podložku? Tato podložka je ideální pro ty, kteří pracují vestoje. Poskytne vám pohodlí a současně masíruje vaše nohy. Je vyrobena z kvalitního a odolného polyuretanu, což zaručuje její dlouhou životnost. Svou černou barvou se hodí do každého interiéru a díky protiskluzovému povrchu se nemusíte bát, že byste na ní uklouzli. Její rozměry jsou ideální pro umístění pod stůl nebo pracovní pult. Navíc je lehká, takže ji snadno přemístíte tam, kde ji právě potřebujete. EAN produktu: 8590274665118 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Podložka, pod nohy, pro práci vestoje, masážní, protiskluzová, černá, polyuretan, DOPRODEJ , Connect it for health polohovatelna podlozka pod nohy

CONNECT IT FOR HEALTH DoubleLegPad podložka pod nohy (CFH-4100-BK)

CONNECT IT FOR HEALTH DoubleLegPad podložka pod nohy (CFH-4100-BK)
Detail

Podložka pod nohy – plastová, na masáž nohou, protiskluzový povrch, výškově nastavitelná, úhlově nastavitelná, rozměry 12.5 × 42.9 × 32 cm (V׊×H) Podložka CONNECT IT FOR HEALTH DoubleLegPad zajistí maximální pohodlí a podporu nohou při práci u stolu i na počítači. Je speciálně stvořená tak, aby umožnila zaujmout optimální pozici. Nabízí možnost nastavení výšky v rozmezí 10-12,5 cm a úhlu od -20° do +20°. Protiskluzové podložky zaručí perfektní stabilitu, zatímco masážní texturovaný povrch uvolní unavená chodidla. Podložka CONNECT IT FOR HEALTH DoubleLegPad snižuje napětí a únavu nohou, zad i krku. Současně zabrání nepříjemným otokům a přispívá ke správnému držení těla.... (alza.cz)

Podobné produkty ako CONNECT IT FOR HEALTH DoubleLegPad podložka pod nohy (CFH-4100-BK) , Connect it ci 525 polohovatelna podlozka pod nohy

Sveltus Klouzavé podložky pod nohy a ruce, univerzální

Sveltus Klouzavé podložky pod nohy a ruce, univerzální
Detail

Zlepšete své kardio a posilujte své svalové skupiny prováděním řízených klouzavých pohybů.Podložky pod nohy, paty nebo ruce.Použítelný na jakémkoliv povrchu.Prodává se v páru.Součástí je brožura se cviky. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sveltus Klouzavé podložky pod nohy a ruce, univerzální , Mortal kombat - podložka pod myš (3665361072119)

Podložka pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO 55 x 20 x 10 cm

Podložka pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO 55 x 20 x 10 cm
Detail

Podložka pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO Podložka pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO je vyrobena z vysoce pružné viskoelastické pěny, ta má výrazně delší životnost a lepší pružící a prodyšné vlastnosti než klasická pěna. Speciální viskoelastická pěna reaguje na tělesnou teplotu a zajistí rovnoměrné rozložení tlaku a svým efektem pomalého vracení se do původní polohy sníží napětí krčního svalstva. Podložka pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO - výhody: - příjemný pocit při spánku a relaxaci, udržuje vyrovnanou pánev, zmírňuje tlak na boky, kolena, kotníky a klouby- lze umístit mezi kolena nebo jako podporu kotníků- maximální komfort a podpora, uleví o bolesti zad s snižuje napětí v křížové části zad- revoluční tvar / pěna s paměťovým efektem - přizpůsobí se tvaru nohou, kloubů- povlak Bamboo (40% bambusové vlákno, 60% polyester - antibakteriální, hypoalergenní, nepohlcuje pachy, uzavírání na zip, pratelný do 30°C) Dárek ZDARMA: transportní taškaRozměr: rozložená 55 x 20 x 10 cm, složená 27,5 x 20 x 20 cmPodložku pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO lze objednat s náhradním extra povlakem BAMBOO Na podložku pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO poskytujeme záruku v délce 24 měsíců.Rozměry výrobků z paměťové pěny jsou uvedeny s tolerancí +/- 3%. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Podložka pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO 55 x 20 x 10 cm , Marimex podložka pod bazén 3,66m (10510001)

Náhradní povlak BAMBOO na podložku pod nohy 2v1 Memory Bamboo

Náhradní povlak BAMBOO na podložku pod nohy 2v1 Memory Bamboo
Detail

Náhradní povlak BAMBOO na podložku pod nohy 2v1 Memory Bamboo Kvalitní bambusový povlak na anatomický polštář. Povlak z bambusového vlákna si jistě oblíbíte pro svoji jemnost a hřejivost. Povlak je vhodný na Podložku pod nohy 2v1 MEMORY BAMBOO z paměťové pěny. Velikost: 55 x 20 x 10 cmSložení: 40% bambusové vlákno, 60% polyesterZapínání na zip.Povlak doporučujeme prát odděleně při teplotě 30°C. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Náhradní povlak BAMBOO na podložku pod nohy 2v1 Memory Bamboo , Marimex podložka pod bazén 3,05m (10510013)

Fellowes Designer Suites (8038401)

Fellowes Designer Suites (8038401)
Detail

Stojan na notebook podporuje zdravější pozici při práci s notebookem. Redukuje napětí zad, uvolňuje napětí krční páteře a usnadňuje zachování správného držení těla (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Designer Suites (8038401) , Walking dead - podložka pod myš (m00045)

Fellowes Smart Suites (8020101)

Fellowes Smart Suites (8020101)
Detail

Podstavec pod monitor , plast, nosnost 10 kg, černá a stříbrná barva, 47,8 × 10,3 × 33 cm Usnadňuje organizaci pracovního prostoru, moderní design. Určen pro monitory či LCD / TFT o maximální hmotnosti do 10 kg. Klíčové vlastnosti podstavce pod monitor Fellowes Smart SuitesMožnost regulace výšky, 3 pozice 100, 115 a 130 mmAntiskluzové gumové nožkySnadná instalace bez nutnosti použití nástrojůDoporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Smart Suites (8020101)

Fellowes Smart Suites, černá (8042101)

Fellowes Smart Suites, černá (8042101)
Detail

Bederní opěrka – paměťová pěna, černá barva, masážní funkce, paměťová pěna a výškově nastavitelná, 54 × 304 × 126 mm (V׊×H) Bederní opěrka Fellowes Smart Suites zajišťuje správné podepření bederní části páteře a uleví vám od bolesti a napětí zad. Díky nastavitelnému elastickému pásku ji lze připevnit k většině židlí, křesel i autosedaček. Tvořená je pěnou s vysokou hustotou, udrží si tak optimální tvar, a snímatelným potahem. Bederní opěrka Fellowes Smart Suites zaručí pohodlné sezení. Klíčové vlastnosti bederní opěrky Fellowes Smart Suites, černéMobilní bederní opěrkaZajišťuje správné podepření bederní části páteřeDíky nastavitelnému elastickému pásku ji lze připevnit k většině židlí, křesel i autosedačekFellowes Smart Suites je tvořená pěnou s vysokou hustotou a snímatelným potahemBarevné provedení: černé (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Smart Suites, černá (8042101)

Fellowes Smart Suites PLUS (8020801)

Fellowes Smart Suites PLUS (8020801)
Detail

Podstavec pod monitor , plast, nosnost 10 kg, černá barva, 47,78 × 10,16 × 32,86 cm Moderní design, určen pro LCD a TFT monitory o maximální hmotnosti do 10 kg. Klíčové vlastnosti podstavce pod monitor Fellowes Smart Suites PLUSMožnost regulace výšky, 3 pozice 100, 115, 130 mm V sadě závěsná police na dokumenty a 2 dodatečné kapsy na příslušenství Antiskluzové gumové nožičky Snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Smart Suites PLUS (8020801)

Stojan pod monitor Fellowes Designer Suites

Stojan pod monitor Fellowes Designer Suites
Detail

• moderní design • určen pro LCD a TFT monitory do maximální hmotnosti do 18 kg • možnost regulace výšky, 3 pozice: 110, 130, 150 mm • součástí zásuvka na drobné kancelářské příslušenství • antiskluzové gumové nožičky • snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů • barva černá • materiál plast • rozměry (vxšxh) 111×406×238 mm (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Stojan pod monitor Fellowes Designer Suites

Stojan na notebook Fellowes Designer Suites

Stojan na notebook Fellowes Designer Suites
Detail

minimalistický designový stojan stojan pro notebooky do velikosti 17" výškové nastavení ve 4 variantáchstabilizační přední hrana zabraňuje sklouznutí notebooku ze stojanuposuvné nožičky umožňují pohyb a přístup k jednotce podle potřeby bez poškození povrchůvětrací otvory zabraňují přehřátí notebookuposkytuje prostor pro správu USB a správu kabelážemaximální hmotnost notebooku do 11,3 kg Specifikace: Rozsah nastavení výšky: 8,8 -18,4 cm. Rozsah úhlu: až 30 °doporučeno Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Stojan na notebook Fellowes Designer Suites

Stojan pod monitor Fellowes Smart Suites

Stojan pod monitor Fellowes Smart Suites
Detail

Používáním stojanu pod monitor Fellowes Smart Suites předcházíte bolesti šíje a krční páteře. Umožňuje nastavení monitoru na úroveň očí, čím zmírňuje svalové napětí ramen a krku. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Určen pro monitory či LCD / TFT monitory do velikosti 21" a maximální hmotnosti do 10 kg. Usnadňuje organizaci pracovního prostoru, moderní design, určen pro monitory či LCD / TFT monitory do velikosti 21" a maximální hmotnosti do 10 kg, možnost regulace výšky – 3 pozice 100, 115 a 130 mm, antiskluzové gumové nožky, snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů, barva černo-stříbrná, materiál plast, rozměry (dxvxš) 478×103×330 mm, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Stojan pod monitor Fellowes Smart Suites

Stojan pod monitor Fellowes Smart Suites, FELFERGSTANDMONSS

Stojan pod monitor Fellowes Smart Suites, FELFERGSTANDMONSS
Detail

Používáním stojanu pod monitor Fellowes Smart Suites předcházíte bolesti šíje a krční páteře. Umožňuje nastavení monitoru na úroveň očí, čím zmírňuje svalové napětí ramen a krku. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Určen pro monitory či LCD / TFT monitory do velikosti 21" a maximální hmotnosti do 10 kg. • moderní design • usnadňuje organizaci pracovního prostoru • umožňuje postavení velkých standardních monitorů nebo monitorů LCD/TFT o maximální váze 10 kg • možnost regulace výšky - 3 pozice: 100, 115, 130 mm • protiskluzové gumové nožičky • snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů • materiál : plast • barva : černá • rozměry : 478×103×330 mm Doporučen Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (patro.cz)

Podobné produkty ako Stojan pod monitor Fellowes Smart Suites, FELFERGSTANDMONSS

Stojan na notebook, FELLOWES "Designer Suites", 8038401

Stojan na notebook,  FELLOWES "Designer Suites", 8038401
Detail

Používání stojanu na notebook Fellowes Designer Suites podporuje zdravější pozici při práci s notebookem. Redukuje napětí zad, uvolňuje napětí krční páteře a usnadňuje zachování správného držení těla. Vhodné do kanceláře i domácnosti. • minimalistický designový stojan pro notebooky do velikosti 17" • výškové nastavení ve 4 pozicích • rozsah nastavení výšky: 8,8 -18,4 cm • nastavení sklonu až 30 ° • stabilizační přední hrana zabraňuje sklouznutí notebooku ze stojanu • posuvné nožičky umožňují pohyb a přístup k jednotce podle potřeby bez poškození povrchů • větrací otvory zabraňují přehřátí notebooku • poskytuje prostor pro správu USB a správu kabeláže • maximální hmotnost notebooku do 11,3 kg • barva : černá • materiál : plast • rozměry (Š x V x H) : 335mm x 101mm x 284mm Doporučeno Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (patro.cz)

Podobné produkty ako Stojan na notebook, FELLOWES "Designer Suites", 8038401

Stojan pod monitor Fellowes Designer Suites, felfergstandmonds

Stojan pod monitor Fellowes Designer Suites, felfergstandmonds
Detail

• moderní design • určen pro LCD a TFT monitory do maximální hmotnosti do 18 kg • možnost regulace výšky, 3 pozice: 110, 130, 150 mm • součástí zásuvka na drobné kancelářské příslušenství • antiskluzové gumové nožičky • snadná instalace bez nutnosti použití nástrojů • barva černá • materiál plast • rozměry (vxšxh) 111×406×238 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Stojan pod monitor Fellowes Designer Suites, felfergstandmonds

Nafukovací polštář pod nohy

Nafukovací polštář pod nohy
Detail

Jednoduše „dejte nohy nahoru“. Nafukovací polštář, který slouží jako podložka pod nohy, odlehčí těžkým a bolavým nohám především s žilními problémy. Je pohodlný a lze jej velmi rychle připravit k použití a poté zase snadno uklidit. Tvar lze upravovat intenzitou nafouknutí. Pumpička je součástí balení. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Nafukovací polštář pod nohy

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, černá (9183201)

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, černá (9183201)
Detail

Kompletní podpěra zápěstí - materiál: guma a plast, gelový polštářek, rozměry 46,36×1,59×8,57cm, černá Používáním gelové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL Microban předcházíte bolesti zapěstí. Klíčové vlastnosti a vybavení Kompletní podpěry zápěstí Fellowes Health-V CRYSTAL Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběhTvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práceSpeciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tuneluVhodné do kanceláře i domácnostiVyrobeno z průhledného materiáluPovrch je příjemný na dotekProtiskluzová úpravaS antimikrobiální vrstvou MICROBAN™Redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaníZlepšuje krevní oběhDoporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™ (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, černá (9183201)

Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, ke klávesnici, černá (9182801)

Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, ke klávesnici, černá (9182801)
Detail

Kompletní podpěra zápěstí - materiál: textil a paměťová pěna, rozměry 46,36×1,59×8,57cm, černá Paměťová pěna udrží tělesné teplo, protiskluzová úprava. Odolný potah z materiálu Lycra®, povrch je příjemný na dotek, s antimikrobiální vrstvou MICROBAN. Redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní Zlepšuje krevní oběh, doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, ke klávesnici, černá (9182801)

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, modrá (9183101)

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, modrá (9183101)
Detail

Kompletní podpěra zápěstí - materiál: guma a plast, gelový polštářek, rozměry 46,6×1,59×8,57cm, modrá Používáním gelové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL Microban předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Klíčové vlastnosti kompletní podpěry zápěstí Fellowes Health-V CRYSTALSpeciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tuneluVhodné do kanceláře i domácnostiVyrobeno z průhledného materiáluPovrch je příjemný na dotekProtiskluzová úpravaS antimikrobiální vrstvou MICROBANRedukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaníZlepšuje krevní oběhDoporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, modrá (9183101)

Anatomický polštář pod nohy BAMBOO Comfort

Anatomický polštář pod nohy BAMBOO Comfort
Detail

Anatomický polštář pod nohy Bamboo Comfort pomáhá přirozeným způsobem zlepšit prokrvení nohou po celodenní námaze a snížit otoky nohou během spánku. Relaxační polštář pod nohy je vhodný pro osoby trpícími chronickými bolestmi nohou a křečovými žilami. Potah sedáku je opatřen snímatelným potahem z rouna s bambusovými vlákny, která zabraňují vzniku bakterií a odpuzují roztoče. Rozměry: 70 x 50 x 16 cm Materiál výplně: PUR pěna Materiál potahu: žakárové rouno 260 g/m2, 40 % bambusová vlákna, 60 % polyester Doporučené praní potahu: 40 °C (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Anatomický polštář pod nohy BAMBOO Comfort

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, modrá (9182201)

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, modrá (9182201)
Detail

Podložka pod myš - materiál: plast, pod zápěstí, gelový polštářek, rozměry 21,0×2,2×25,1cm, modrá Kancelářská a ergonomická podložka pod myš FELLOWES zlepšuje plynulost pohybu myši po stole. V případě tohoto modelu se navíc jedná o podložku s polštářkem, o který si můžete opřít ruku. To znamená větší pohodlí a snížení zátěže pro šlachy a svaly. Největší předností podložky Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, modrá je povrch, který je velmi odolný a je příjemný i na dotek. Při výrobě byl zvolen materiál, kterým je plast. Abyste nešlápli vedle s velikostí podložky, potřebujete znát její rozměry. Její míry počítejte 20,96 × 25,08 cm při hmotnosti 320 g. Design celého produktu utváří modrá barva. Základní přednosti podložky Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, modrá Kancelářská a ergonomická podložka pod myš vám udělá práci příjemnější Polštářek pod ruku pro větší komfort K výrobě se využilo materiálu, jímž je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, modrá (9182201)

Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, s podporou zápěstí, černá (9181201)

Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, s podporou zápěstí, černá (9181201)
Detail

Podložka pod myš - materiál: textil a pěna, pod zápěstí, rozměry 20,5×2,0×25,0cm, černá Kancelářská a ergonomická podložka pod myš FELLOWES zlepšuje plynulost pohybu myši po stole. V případě tohoto modelu se navíc jedná o podložku s polštářkem, o který si můžete opřít ruku. To značí pohodlí navíc a snížení zátěže pro šlachy a svaly. Silnou stránkou podložky Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, s podporou zápěstí, černá je povrch, který nenasákne potem a snadno se čistí a je na dotek příjemný pokožce. K výrobě posloužil materiál, kterým je textil a pěna. Abyste si mohli být jistí, že se vám podložka vleze na stůl, potřebujete znát její rozměry. Její míry očekávejte 20,5 × 25 cm při hmotnosti 240 g. Celkovému vzhledu vévodí černá barva. Důležité parametry podložky pod myš Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, s podporou zápěstí, černá Kancelářská a ergonomická podložka pod myš vám práci udělá pohodlnější Polštářek pro menší namáhání svalů předloktí Při... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, s podporou zápěstí, černá (9181201)

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, černá (9182301)

Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, černá (9182301)
Detail

Podložka pod myš - materiál: plast, pod zápěstí, gelový polštářek, rozměry 20,5×1,6×25,0cm, černá Kancelářská a ergonomická podložka pod myš FELLOWES dovoluje plynulejší a jemnější ovládání. V tomto případě jde navíc o podložku, u které si můžete opřít zápěstí o polštářek. To značí pohodlí navíc a přirozené podepření ruky v optimální pozici. Největším přínosem podložky Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, černá je povrch, který je velmi odolný a je na dotek příjemný pokožce. Při výrobě byl zvolen materiál, kterým je plast. Abyste si mohli být jistí, že se vám podložka vleze na stůl, potřebujete znát její rozměry. Její míry tedy činí 20,5 × 25 cm při hmotnosti 320 g. Celkovému vzhledu kraluje černá barva. Důležité přednosti podložky pod myš Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, černá Kancelářská a ergonomická podložka pod myš vám z práce udělá příjemnou záležitost Polštářek pod ruku pro větší komfort Při výrobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, černá (9182301)

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá
Detail

Používáním gelové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL Microban předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Speciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Vyrobeno z průhledného materiálu, povrch je příjemný na dotek, protiskluzová úprava, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní, zlepšuje krevní oběh, barva černá, vnější materiál polypropylen, výplňový materiál gel. Rozměry (dxšxv) 466×86×16 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra černá
Detail

Používáním pěnové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Speciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Paměťová pěna udrží tělesné teplo, protiskluzová úprava, odolný potah z materiálu Lycra – povrch je příjemný na dotek, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní. Zlepšuje krevní oběh, barva černá, vnější materiál textilie, výplňový materiál paměťová pěna, rozměry (dxšxv) 466×86×16 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra černá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban modrá

Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban modrá
Detail

Používáním gelové opěrky zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL Microban předcházíte bolesti zapěstí. Udržuje tělesnou teplotu a zlepšuje krevní oběh, tvar opěrky pomáhá udržet zápěstí a postavení ruky ve správné poloze během práce. Speciální patentovaná konstrukce opěrky zápěstí Health-V předchází zúžení karpálního tunelu. Vhodné do kanceláře i domácnosti. Vyrobeno z průhledného materiálu, povrch je příjemný na dotek, protiskluzová úprava, s antibakteriální vrstvou MICROBAN™, redukce tlaku na zápěstí, zajišťuje správnou polohu rukou během psaní, zlepšuje krevní oběh, barva modrá, vnější materiál polypropylen, výplňový materiál gel. Rozměry (dxšxv) 466×86×16 mm. Doporučena Mezinárodní akademií pro ergonomické produkty FIRA™. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Opěrka zápěstí ke klávesnici Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban modrá
Fellowes Office Suites (8032001), Fellowes Microban (FELFMICROBAN), Fellowes Designer Suites (8038401), Fellowes Smart Suites (8020101), Fellowes Smart Suites, černá (8042101), Ergonomická podložka pod nohy s masážními válečky, Walteco Podložka pod Hairpin nohy, 4ks (50529), Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, modrá (9183101), Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, ke klávesnici, černá (9182801), Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, ke klávesnici, černá (9183201), stavitelné nohy pod nábytek, Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, černá (9182301), Fellowes Health-V pěnová Microban Lycra, s podporou zápěstí, černá (9181201), Fellowes Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, modrá (9182201), Fellowes Stojan pod tiskárnu, černý (24004), Fellowes Palm Health-V CRYSTAL gelová Microban, s podporou zápěstí, černá (9180701), Ergonomická podložka pod záda, Podložka pod hrnec chrom , podložka pod puzzle 5000, podlozka pod nohy wedo relax steel, LEITZ Precision Office A3, náhradní řezací podložka (90350000), Dakls Podložka pod hrnec Růže, ThinkRider podložka pod trenažér (06974824850217), connect it for health podlozka pod nohy, connect it for health polohovatelna podlozka pod nohy, connect it ci 525 polohovatelna podlozka pod nohy, Mortal Kombat - Podložka pod myš (3665361072119), MARIMEX Podložka pod bazén 3,66m (10510001), MARIMEX Podložka pod bazén 3,05m (10510013), Walking Dead - podložka pod myš (M00045)