Dark fall: lost souls (pc) digital (380271)

Produkt Dark fall: lost souls (pc) digital (380271) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dark fall: lost souls (pc) digital (380271) upraviť a produkt hľadať znova.

Dark Fall: Lost Souls (PC) DIGITAL (380271)

Dark Fall: Lost Souls (PC) DIGITAL (380271)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, 75% Atmosféra je mocná čarodějka. V této oldschool adventuře si vás dokáže omotat kolem prstu dokonalou temnotou na dávno opuštěné vlakové stanici. Objevte opuštěné železniční nádraží a hotel, ponechané osudu od časů druhé světové války. Rozmlouvejte s duchy, se ztracenými dušemi a pokuste se je osvobodit z očistce. Vzpomínky zemřelých Odhalte vzpomínky zemřelých v jejich vlastních nočních můrách. Samostatný příběh ze série Dark... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Fall: Lost Souls (PC) DIGITAL (380271) , Dark souls iii - xbox digital (g3q-00118)

DARK SOULS III - PC DIGITAL (1471603)

DARK SOULS III - PC DIGITAL (1471603)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. Dark Souls III PCDark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Lokace v Dark Souls III PC budou opět temné a plné zmaru, stejně, jako celková atmosféra. Hratelnost zůstane věrná kořenům série - což znamená... (alza.cz)

Podobné produkty ako DARK SOULS III - PC DIGITAL (1471603) , Dark souls iii: season pass - xbox digital (7d4-00113)

The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494)

The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, 71% Hluboký příběh a znepokojivě strašidelná prezentace dělá tento titul jedním z nejstrašidelnějších dobrodružných titulů. Realistické lovení duchů na základě metody E.V.P. Nádherný soundtrack spolu se zkušenými herci vytváří skvělou atmosféru. Podivná zákoutí Prozkoumejte izolovaná, strašidelná místa s kamerou s nočním viděním během více než 30 hodin dlouhé herní doby. Na stopě duchůOdhalte starodávné tajemství a vyhledejte starobylý poklad na... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494) , Dark souls iii: ashes of ariandel - xbox digital (7d4-00177)

Lost Planet 3 (PC) DIGITAL (402969)

Lost Planet 3 (PC) DIGITAL (402969)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 76 % Pokračovat série Lost Planet přichází s novou, vtahující zápletkou a sympatickými hlavními postavami, které si rychle zamilujete. Na co se můžete těšit ve hře Lost Planet 3Pokračování střílečky z vesmírného prostředí slibuje 13-15 hodin originálního a zábavného herního dějeNarazíte na spoustu vedlejších postav, které si zamilujete pro jejich autentičnost a smysl pro humorAkridi (hmyzí nepřátelé) mají propracovanější AI než v předchozích dílech, takže vás o něco víc zatopíGrafika běží na moderním Unreal 3 enginuPůsobivý soundtrack má na svědomí Jack Wall (tvůrce hudby ke hře Mass Effect) Jako Jim Peyton, námezdní pilot pro společnost Neo-Venus Construction (znáte z předchozích dílů), máte za úkol zkoumat neprobádané části... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lost Planet 3 (PC) DIGITAL (402969) , Dark souls iii: the ringed city - xbox digital (7d4-00199)

Overcooked - The Lost Morsel (PC) DIGITAL (284685)

Overcooked - The Lost Morsel (PC) DIGITAL (284685)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Overcooked - The Lost Morsel balíček Lost Morsel ke hře Overcooked pokračuje v šíleném kulinářském dobrodružství v šesti nových úrovních kampaně, odehrávající se v exotické džungli. Vypnuto Jste připraveni na šíleně zábavné kulinářské souboje?Balíček Lost Morsel ke hře Overcooked pokračuje v šíleném kulinářském dobrodružství v šesti nových úrovních kampaně, odehrávající se v exotické džungli. Vypnuto Nabízí rovněž nový stroj k přesouvání se po mapě světa a šest nových šéfkuchařů. Vypnuto Nový vizuální motiv ve hře - „Džungle”... (alza.cz)

Podobné produkty ako Overcooked - The Lost Morsel (PC) DIGITAL (284685) , Dark souls iii - ps4 (3391891987332)

A Normal Lost Phone (PC) DIGITAL (285939)

A Normal Lost Phone (PC) DIGITAL (285939)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a logická, 71% Zjistěte, kolik se toho o nás může náhodný nálezce dozvědět pouze díky odemknutému mobilnímu telefonu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve hře A Normal Lost Phone postupně odkrýváte identitu a tajemství Sama. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve hře jsou zpracovány i nejmenší detaily a vy tak zažíváte pocit, jako byste ovládali skutečný telefon. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Obyčejný nálezce telefonu V úvodu se dostanete do kůže náhodného nálezce telefonu a postupně se... (alza.cz)

Podobné produkty ako A Normal Lost Phone (PC) DIGITAL (285939) , Dark souls trilogy - ps4 (3391892003703)

Cyber Hook - Lost Numbers - PC DIGITAL (1898131)

Cyber Hook - Lost Numbers - PC DIGITAL (1898131)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Cyber Hook - Lost Numbers PC je doplněk do hry, který vyžaduje vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přichází více než 30 úrovní, které neustále zvyšují obtížnost. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ovládejte prvky Kromě běhání po stěnách, používejte také hák, laserový prst a ovládejte gravitaci v časoprostoru. Není... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cyber Hook - Lost Numbers - PC DIGITAL (1898131) , Dark souls remastered - nintendo switch (045496421892)

Dark Souls III - Xbox Digital (G3Q-00118)

Dark Souls III - Xbox Digital (G3Q-00118)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 87% Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Lokace budou opět temné a plné zmaru, stejně, jako celková atmosféra.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls III - Xbox Digital (G3Q-00118) , Dark souls - you died - hrnek proměňovací (3665361067788)

City of Lost Souls - Cassandra Clare

Detail

Fifth in Cassandra Clare’s internationally bestselling Mortal Instruments series about the Shadowhunters. Discover more secrets about the Shadowhunters as they fight to protect the world from demons in the fifth book in the internationally bestselling series. What price is too high to pay, even for love? Clary is willing to do anything for Jace, but can she still trust him? Or is he truly lost? This edition contains a map and a new foreword by Cassandra Clare. Read all the sensational books in The Shadowhunter Chronicles: The Mortal Instruments, The Infernal Devices, Tales from the Shadowhunter Academy, The Bane Chronicles, The Dark Artifices, The Last Hours and The Shadowhunter’s Codex. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako City of Lost Souls - Cassandra Clare , Wacaco nanopresso - dark souls grey + pevný obal (7917)

Faeria: Fall of Everlife (PC) DIGITAL (685832)

Faeria: Fall of Everlife (PC) DIGITAL (685832)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: strategie, % Fall of Everlife představuje 40 nových karet, které můžete přidat do své sbírky. Tato hra vyžaduje vlastnictví základní hry. První část karet se vyznačuje nejnovějšími mechanikami. Získáte také silná klíčová slova. CORRUPT Silné klíčové slovo dokáže po otočení karty přesunout na nepřátelské území to, co si soupeř vůbec nepřeje. SUBTYPES obsahuje:YaksRakoansBeasts... (alza.cz)

Podobné produkty ako Faeria: Fall of Everlife (PC) DIGITAL (685832) , Wacaco nanopresso - dark souls pink + pevný obal (2544)

Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873)

Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Vydejte se do tajemné vesnice San Cristobal, ve které znovu dochází k mizení lidí. Hledejte důkazy a vyřešte tuto záhadu.Vydejte se na dobrodružství v této povedené 2D klikací adventuře. Vesničané San Cristobal oslavují každoroční Festival Flores de los Muertos „Květiny Zemřelých“, karneval, v němž se celá vesnice sjednocuje proti zlému duchu. Nyní však lidé znovu začínají mizet.Collector's edice obsahujeDodatkovou kapitolu „Příběh El Sombrerón“Úspěchy a transformace na sběratelstvíTapety na plochu a spořiče obrazovkyIntegrovaného herního průvodce (alza.cz)

Podobné produkty ako Lost Legends: The Weeping Woman Collector's Edition (PC) DIGITAL (214873) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Dark Souls III: Season Pass - Xbox Digital (7D4-00113)

Dark Souls III: Season Pass - Xbox Digital (7D4-00113)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 89% Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Season Pass - rozšíření základní hryDark Souls III (Xbox One Digital) si zaslouží naprosto dokonalou péči svých tvůrců, a proto dostane během následujícího období celou řadu vylepšení a rozšíření. Season Pass vám k nim zaručuje přístup a navrch přidává i dvojici... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls III: Season Pass - Xbox Digital (7D4-00113) , Lost in random (předobjednávka) - xbox digital (g3q-01176)

Dark Souls III - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00119)

Dark Souls III - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00119)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a RPG,. Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 89% Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Vypnuto Bonusová hitparádaU této hry strávíte mnoho stovek hodin, a proto si při nákupu elektronické verze udělejte radost bonusovou edicí. Jejím obsahem je především Season Pass, který vám zaručuje přístup k veškerému... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls III - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00119) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

DARK - PC DIGITAL (414990)

DARK - PC DIGITAL (414990)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Hra nabízí stylovou cel-shaded grafiku. Velká rozmanitost prostředí a nepřátel. Za zvládnutý boj následuje odměna Díky RPG prvkům můžete svou postavu postupně vylepšovat a získávat nové dovednosti za získané zkušenostní body. Stealthové akční RPGJste Eric Bane, upír, který se ocitá ve světě plného krve a temnoty. Nebezpečí číhá na každém rohu a k lovení nepřátel bude často nejlepší využít stealthového přístupu. Oběti můžete tiše... (alza.cz)

Podobné produkty ako DARK - PC DIGITAL (414990) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Sword Art Online: Lost Song (PC) Steam DIGITAL (662498)

Sword Art Online: Lost Song (PC) Steam DIGITAL (662498)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, % Vstupte do světa víl a kouzel a dobývejte plovoucí svět Svart Alfheim ve hře Sword Art Online: Lost Song. Vžijte se do role hrdiny série Kirita. Spolu s jeho přáteli se pokuste dobýt plovoucí svět Svart Alfheim. Svoboda ve hře V tomto díle si můžete vybrat postavu i cestu, kterou se vydáte. Postup ve hřeBěhem hry Sword Art Online: Lost Song se vaše postava bude vyvíjet. A čím lepší budete, tím velkolepější... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sword Art Online: Lost Song (PC) Steam DIGITAL (662498) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Dark Souls III: Ashes of Ariandel - Xbox Digital (7D4-00177)

Dark Souls III: Ashes of Ariandel - Xbox Digital (7D4-00177)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. PC DARK SOULS III: Ashes of Ariandel pokračujte tak na své cestě do mrazivého světa Ariandel, ve které na vás čekají nová místa, bossové, výzbroj, brnění, zaklínadla i mnohem více. 73% Toto rozšíření přineslo do hry několik nových příležitostí, které vám připomenou, proč se stala tato hra tolik oceňovanou v komunitě hráčů, kteří mají rádi výzvy Vypnuto Nová PvP mapa zvaná Hollow Arena, kde lze porovnat vaše síly s ostatními hráči. Vypnuto Čeká na vás děsivý a krutý svět, ve kterém vás sebemenší chyba může připravit o život.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls III: Ashes of Ariandel - Xbox Digital (7D4-00177) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Dark Souls III: The Ringed City - Xbox Digital (7D4-00199)

Dark Souls III: The Ringed City - Xbox Digital (7D4-00199)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dark Souls III The Ringed City je další DLC série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. 85% Dark Souls III je další kapitolou série, která rozpoutala opravdové šílenství. Připravte se znovu vstoupit do nehostinného světa, kde je i ta nejmenší chyba potrestána neodvratnou smrtí. Tento herní doplněk vyžaduje plnou hru Dark Souls III. Vypnuto Bonusová hitparáda nového DLC„The Ringed City” je DLC k DARK SOULS III - ocenění za nejlepší RPG roku. Započněte cestu ke konci světa a najděte Město Prstenu a čelte novým bossům nebo zrůdám. Vypnuto Lokace budou opět temné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls III: The Ringed City - Xbox Digital (7D4-00199) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312)

Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 10 tříd zbraní, které pokrývají zbraně krátkého i dálkového dosahu. Odhalte mnoho tajemství a vyřešte různé environmentální hádanky. Splňte cíl a najděte světlo Jako Nyx, starý válečník na odpočinku, musíte překonat mnoho hádanek a smrtelných pastí, které stojí mezi vámi a vaším cílem - dovést vaši dceru Aether na poslední místo na Zemi, kde stále svítí světlo. Objevte všechny kouty temného světaFall of Light je inspirována takovými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312) , Lost words: beyond the page - xbox digital (g3q-01120)

Another Lost Phone: Laura's Story (PC/MAC/LX) DIGITAL (377505)

Another Lost Phone: Laura's Story (PC/MAC/LX) DIGITAL (377505)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, 73% Pokračování A Normal Lost Phone je velmi povedené a v porovnání s prvním dílem lépe provedené - smysluplnější hádanky, omezení falešných komunikací čí počet zamčených aplikací. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevte Lauřina tajemství, která jsou ostatním skryta. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Uvědomíte si, jak důležitým společníkem se smartphone v našem životě stává. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Reálné prostředí telefonu Pospojujte si střípky odhalující se záhady. Prostudujte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Another Lost Phone: Laura's Story (PC/MAC/LX) DIGITAL (377505) , Seasons after fall - xbox digital (g3q-00273)

Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITAL (387975)

Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITAL (387975)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Taktická digitální desková hra probíhající v násilnickém světě středověku. Vikingové proti válečným slonům, mušketýři proti mongolské kavalérii. Historické armády se setkávají v krvavé válce. Více než 50 druhů jednotek, které jsou založeny na skutečných historických faktech. Jednotky získávají zkušenosti a rozvíjejí své dovednosti. Rekruti proti zkušeným nezmůžou nic. 6 frakcí s jedinečnými generály Hordští obratní kočovníci, dobře obrnění a disciplinovaní císařští vojáci, šílená Normanna oblečená v kožešinách, League’s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Strategy & Tactics: Dark Ages (PC) DIGITAL (387975) , Gods will fall - xbox digital (g3q-01105)

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL (438518)

STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL (438518)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Jedna z prvních skutečně kvalitních her z prostředí Star Wars. Sledujte cestu nájemného žoldáka Kyla Katarna, který se rozhodl sloužit Alianci vzbouřenců. Musíte získat plány Hvězdy smrti a zničit novou zbraň Impéria - jednotky vojáků Darktrooper. 14 misí Musíte projít 14 různými misemi, které nelze ukládat v průběhu hry, ale až na konci mise, což vás zajisté nenechá v klidu. Dobře sestavená hudbaUslyšíte známé skladby od... (alza.cz)

Podobné produkty ako STAR WARS - Dark Forces (PC) DIGITAL (438518) , Black the fall - xbox digital (g3q-00472)

Amnesia: The Dark Descent - PC DIGITAL (694324)

Amnesia: The Dark Descent - PC DIGITAL (694324)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, Amnesia: The Dark Descent PC je survival horor z pohledu první osoby. Ponořte se do své mysli, kde prožijete noční můry. Tento zážitek vás zamrazí až do morku kostí. Poslední vzpomínky mizí Vaše poslední vzpomínky zmizí nenávratně ve tmě. V mysle máte zmatek. Jediné, co cítíte je, že vás někdo neustále pronásleduje. Musíte uniknout. Zahrajete si za DanielaVe hře Amnesia: The Dark Descent PC se probudíte v těle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Amnesia: The Dark Descent - PC DIGITAL (694324) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Alone in the Dark - PC DIGITAL (1165999)

Alone in the Dark - PC DIGITAL (1165999)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Vydejte se na napínavou cestu temným a děsivým Central Parkem. Ve hře Alone in the Dark budete muset odhalit tajemné spiknutí. Připravte se na několik epizod Alone in the Dark přináší poutavý, ale děsivý zážitek. Každá epizoda vám bude drásat nervy zvláště na jejím konci. Hra pro silné povahyAlone in the Dark vám poskytne kompletní akční zážitek. Střídají se v něm fyzikální zákony v reálném čase a plná interakce s prostředím. Intenzivní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alone in the Dark - PC DIGITAL (1165999) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Risen 2: Dark Waters (PC) DIGITAL (417693)

Risen 2: Dark Waters (PC) DIGITAL (417693)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a RPG, 69% Risen 2: Dark Waters je herní titul zaměřený na piráty a Karibské ostrovy. Herní mechanika původního Risen s prvky PRG. Skvělý hudební doprovod i grafické zpracování. Propracovanější, prostě lepší Herní svět je nyní lepší a propracovanější. Vývojáři si dali práci i se střídáním dne a noci, tyto aspekty skvěle mění pocit při hraní. Hra se vám přizpůsobíHra se nově vyvíjí dle vašich rozhodnutí, je zcela na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Risen 2: Dark Waters (PC) DIGITAL (417693) , Far cry 5: lost on mars - xbox digital (7d4-00271)

Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITAL (402927)

Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITAL (402927)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 95% Jedinečná herní zkušenost, jakou by si žádný fanoušek RPG neměl nechat ujít. Na co se můžete těšit ve hře Dragon's Dogma: Dark ArisenI taková drobnost, jako tělesné proporce vaší postavy, vám může hru usnadnit anebo naopak zkomplikovatNa výběr budete mít jednu ze tří základních tříd (rytíř, mág, lukostřelec) které se dále dělí a kombinují do různých hybridních variantV zábavných soubojích zkřížíte meč s kyklopy, chimérami nebo drakyBěhem putování světem Dragon’s Dogma: Dark Arisen se k vám připojí až tři společníci s propracovanou umělou inteligencí O tom, jak si váš hrdina ve hře Dragon’s Dogma povede, rozhoduje už jeho anatomie. Pokud si zvolíte menší postavu, nevyhnete se potížím, jakmile se budete brodit vodou.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITAL (402927) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Emily Windsnap and the Ship of Lost Souls (Book 6) - Liz Kessler

Emily Windsnap and the Ship of Lost Souls (Book 6) - Liz Kessler
Detail

The eagerly awaited new Emily Windsnap adventure from million-copy-selling author, Liz Kessler. Emily spies a mysterious ship and visits the lost city of Atlantis. Welcome back to the world of Emily Windsnap! A school trip to a beautiful island plunges Emily and her friends into a new adventure. What is the secret of the mysterious ship that sometimes appears on the horizon, and does the answer lie in the lost city of Atlantis? Emily's adventures have been captivating fans for more than ten years, and this is the eagerly awaited sixth book in the bestselling series. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Emily Windsnap and the Ship of Lost Souls (Book 6) - Liz Kessler , The long dark - xbox digital (6jn-00044)

Barrow Hill: The Dark Path (PC) DIGITAL (380232)

Barrow Hill: The Dark Path (PC) DIGITAL (380232)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, % Barrow Hill: The Dark Path je kompetentním návratem k oldschoolovým hororovým adventurám. Tradiční point and click adventura se strašidelným hudebním doprovodem. Hledejte ztracené poklady doby bronzové a řešte zapeklité hádanky a puzzly. Najděte svoji cestu Vrátili jste se na místo činu a hledáte odpovědi. Mohla by se taková událost opakovat? Jakmile opustíte auto a vstoupíte do temného světa starého lesa, začnete přemýšlet zda hledáte pravdu, nebo jste sledovali Temnou cestu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Barrow Hill: The Dark Path (PC) DIGITAL (380232) , Tormented souls - ps4 (5060690793144)

Alone in the Dark: Anthology - PC DIGITAL (1244557)

Alone in the Dark: Anthology - PC DIGITAL (1244557)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, Vydejte se na napínavou cestu temným a děsivým Central Parkem. Ve hře Alone in the Dark budete muset odhalit tajemné spiknutí. Připravte se na několik epizod Alone in the Dark přináší poutavý, ale děsivý zážitek. Každá epizoda vám bude drásat nervy zvláště na jejím konci. Hra pro silné povahyAlone in the Dark vám poskytne kompletní akční zážitek. Střídají se v něm fyzikální zákony v reálném čase a plná interakce s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alone in the Dark: Anthology - PC DIGITAL (1244557) , Demons souls remake - ps5 (ps719809722)

Alone in the Dark: Illumination - PC DIGITAL (945388)

Alone in the Dark: Illumination - PC DIGITAL (945388)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Alone in the Dark: Illumination se řadí mezi děsivé akční horory z oblasti nočních můr. Nad městem Lorwich padla temnota, odevšad vylézají hordy monster a způsobují na zemi chaos. Zvolte si svého hrdinu Na výběr máte jednoho ze čtyř hrdinů, kteří se pokusí o záchranu města. Zvolte si čarodějnici, kněze, inženýra nebo lovce. I tak budete na konci noci vždy sami. Každá postava má jedinečné vlastnosti, zbraně, dovednosti i schopnosti. Dynamické... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alone in the Dark: Illumination - PC DIGITAL (945388) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Dark Angels: Masquerade of Shadows (PC) DIGITAL (371241)

Dark Angels: Masquerade of Shadows (PC) DIGITAL (371241)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dark Angels: Masquerade of Shadows PC skrývá démonické síly, které devastují lidstvo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vaším cílem bude projít tímto napínavým dobrodružstvím a zachránit lidstvo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Noční můry Zahrajete si za moderní ženu Kate, kterou neustále sužují noční můry. Ty se týkají smrti její matky, kterou kdysi zabilo jakési hrůzostrašné monstrum.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Angels: Masquerade of Shadows (PC) DIGITAL (371241) , The dark pictures anthology: little hope - xbox digital (g3q-00623)

Darkness Within 2: The Dark Lineage (PC) DIGITAL (187663)

Darkness Within 2: The Dark Lineage (PC) DIGITAL (187663)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, % The Dark Lineage vás vezme na místa, ve kterých můry minulosti nadále žijí a všechny vzpomínky, které by měly být dávno zapomenuty, jsou nadále s vámi. Tradiční hádanky jsou doplněny luštěním snů. Nový díl je vyváženější, s novými hádankami a vylepšeními. Nová úroveň interakce Fyzikální engine NVIDIA PhysX umožňuje s čímkoli pohybovat a oproti předešlému dílu nabízí novou úroveň interakce s okolním prostředím. Poctivý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Darkness Within 2: The Dark Lineage (PC) DIGITAL (187663)

AT SUNDOWN: Shots in the Dark (PC) DIGITAL (692392)

AT SUNDOWN: Shots in the Dark (PC) DIGITAL (692392)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Hide-and-seek pro 4 hráče v režimu deathmatch na různorodých temných mapách. Budete bojovat v temnotě, neboť světlo je vaším nepřítelem. Mapy najdete v 6 různých oblastech. Jen skuteční šampioni přežijí. Unikátní souboje s prvky stealth Vžijte se do dynamických bitev, ke dochází k neustálým změnám jak tempa, tak směru, kudy se bitva ubírá. Vše se odehrává ve stínech. Střezte se světla. MultiplayerHra je připravena pro více... (alza.cz)

Podobné produkty ako AT SUNDOWN: Shots in the Dark (PC) DIGITAL (692392)

Alone in the Dark: The New Nightmare - PC DIGITAL (946960)

Alone in the Dark: The New Nightmare - PC DIGITAL (946960)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Děj Alone in the Dark: The New Nightmare se odehrává na Ostrově stínů. Edward Carnby a Aline Cedrac zde nacházejí pouze záhadné stvoření. Nebezpečí číhá na každém rohu Snaží se najít tajný klíč, který skrývá tajemství hrůz. Carnby zde přišel pomstít smrt svého zavražděného přítele. Intenzivní akce i napínavé dobrodružstvíCelá hře Alone in the Dark: The New Nightmare je doprovázená temnou podivnou atmostérou, kde neplatí běžná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alone in the Dark: The New Nightmare - PC DIGITAL (946960)

STAR WARS Jedi Knight: Dark Forces II (PC) DIGITAL (419787)

STAR WARS Jedi Knight: Dark Forces II (PC) DIGITAL (419787)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 91% Skvělý poměr ceny a kvality. Zajímavý příběh a skvělý výběr zbraní. To je Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II. Hrajte sám nebo se svými přáteli přes internet. Realistické 3D prostředí s propracovanými postavami. Velmi kvalitní grafika Za své doby patřila hra Star Wars Jedi Knight mezi špičky na trhu. Zaujala především svým pohledem z první osoby a efekty, kterými je doplněna.... (alza.cz)

Podobné produkty ako STAR WARS Jedi Knight: Dark Forces II (PC) DIGITAL (419787)

The Dark Pictures - The Devil in Me - PC DIGITAL (2091076)

The Dark Pictures - The Devil in Me - PC DIGITAL (2091076)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Využijte svou životní příležitostThe Dark Pictures - The Devil In Me PC DIGITAL je dalším titulem z hororové série The Dark Pictures. Tentokrát se proměníte ve filmaře, jimž se naskytla životní příležitost. Navštivte v jejich kůži děsivé sídlo a přežijte v něm. V The Dark Pictures - The Devil In Me PC DIGITAL zamíříte do domu hrůz Dejte se do průzkumu místa lépe známého jako Murder Hotel. Zkoumejte detailně každou místnost tohoto podivného domu. Procházejte jednotlivými místnostmi. Hledejte taje a získávejte jejich odkrytím výhodu pro další minuty. Otestujte své kamarádyPříběh The Dark Pictures - The Devil In Me PC DIGITAL má být opravdu intenzivní a prožít ho půjde více způsoby. Absolvujte jej sami, nebo zapojte... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Dark Pictures - The Devil in Me - PC DIGITAL (2091076)

The Dark Pictures Anthology House of Ashes - PC DIGITAL (1756657)

The Dark Pictures Anthology House of Ashes - PC DIGITAL (1756657)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Dark Pictures Anthology House of Ashes PC přináší strašlivé objevyVojenská jednotka hledající chemické zbraně, odhalila něco mnohem smrtelnějšího. V ruinách pohřbeného sumerského chrámu hluboko pod arabskou pouští se probouzí zlo. Hrozivé hnízdo prastarých a nadpozemských tvorů našlo novou kořist k lovu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Unikněte z labyrintuJednotka čelí strašlivým objevům a nemožným rozhodnutím, když se snaží projít podzemním labyrintem a uniknout děsivé hrozbě v The Dark Pictures Anthology House of Ashes PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spojenectví nebo soupeření?Budou všichni upřednostňovat své vlastní přežití, nebo odloží obavy a osobní soupeření, aby společně bojovali jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Dark Pictures Anthology House of Ashes - PC DIGITAL (1756657)

Dark Matter (PC/MAC/LX) DIGITAL (380292)

Dark Matter (PC/MAC/LX) DIGITAL (380292)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Fantastický remake klasické arkádové hry Asteroids! Předělávka skvělé klasiky z 80. letSvět skvělé předělávky klasické arkádové hry Asteroids! Dark Matter vám připomene vzrušující a šílenou hratelnost historického hitu.V 80. letech minulého století zaznamenaly Asterodis! jeden z největších komerční úspěchů v herním světě a přispěly svým dílem k rozvoji herního průmyslu.Teď bude příležitost ponořit se do světa 30 intergalaktických misí v módu kampaň, nebo zhodnotit své síly v nekonečném challenge módu. Jednoduchá grafika a adrenalinovou návykovou hratelností Těšit se můžete na zběsilou akční jízdu galaxií plnou nepřátel a nebezpečných asteroidů, a jelikož jde o arkádu, tak také na účinné zbraňové upgrady.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Matter (PC/MAC/LX) DIGITAL (380292)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Dark Dracula Costume (PC) DIGITAL (445330)

Castlevania: Lords of Shadow 2 Dark Dracula Costume (PC) DIGITAL (445330)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dodejte Drákulovi nový vzhledPořiďte si alternativní zbarvení pro Drákulův ikonický kostým z Castlevania: Lords of Shadow 2. Kostým obsahuje klasické bílé vlasy a vousy pro Prince Temnot. Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow 2 Dark Dracula Costume (PC) DIGITAL (445330)

Tubbz kachnička Dark Souls - Solaire

Detail

Pozorně naslouchejte, udatní rekové a ctihodní fanoušci hry Dark Souls! Solaire z Astory, vznešený rytíř, teď přichází ve zbroji nevídané krásy, v podobě lesklé kachničky. Pohleďte na tento zázrak, jenž jest oficiálně licencovanou sběratelskou kachničkou TUBBZ, pečlivě uloženou v krabičce. Tento mistrně zpracovaný nemrtvý kačer, s helmou zakrývající jeho tvář, neochvějně pokračuje ve své výpravě za vlastním sluncem. Ať již brzy nalezne čestné místo na tvé sběratelské poličce!Prozradím však tajemství - ani jako kachnička, nesmím se koupat. Neber mě do vany! Oficiální zboží Dark Souls. Navrženo a vyrobeno společností Numskull Designs  TUBBZ - vaše oblíbené postavy z videoher, filmů, seriálů a komiksů ožívají jako cosplayingové kachničky. Krabicová edice TUBBZ. Prémiové sběratelské předměty - vysoce detailní prvky a vyrobeno z vysoce kvalitního PVC. Přibližně 9 cm (3,54") vysoké. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tubbz kachnička Dark Souls - Solaire

Dark Souls Trilogy - PS4 (3391892003703)

Dark Souls Trilogy - PS4 (3391892003703)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, - Kombinace bohatého, temného fantasy světa, procházení dungeonů, setkání s hrůzostrašnými nepřáteli a převratné on-line prvky dělá z Dark Souls absolutně přesvědčivý zážitek. Hra odstraňuje bariéry z herního světa, který podporuje touhu po poznání a požaduje přizpůsobivost. Při setkáních s děsivými nepřáteli a objevování nových oblastí, se základ hry, výzvy a odměny, mění na zkušenosti a přinášejí jedinečný pocit úspěchu. % Získáte všechny tři hry Dark Souls a veškeré související DLC. Každá hra překvapí novými výzvami a objevy. Hrajte se stovkami unikátních kombinací zbraní, brnění, kouzel a možností craftingu, abyste vytvořili svůj vlastní herní zážitek. Touto kolekcí získáte 3 legendární Dark... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls Trilogy - PS4 (3391892003703)

Dark Souls III - PS4 (3391891987332)

Dark Souls III - PS4 (3391891987332)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a RPG, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, Pokud jste v posledních letech ochutnali některou z her From Software, pak dobře víte, že tomu pocitu se nic jiného nevyrovná. Jistě, za tu dobu vznikla spousta napodobenin, často až neuvěřitelně „vykrádajících" mechaniky či estetiku originálu. Ale nikdo neumí vyčarovat rozlehlý svět plný melancholicky temné fantasy, groteskně fascinujících monster a křišťálově čisté hratelnosti s takovou bravurou, jako Hidetaka Miyazaki. Stačí první vteřiny dusivě depresivního intra a první kroky nelítostným údolím smrti, aby se vám zježily vlasy na zátylku, naskočila husí kůže a probudila se ve vás duše kovaného hráče, plně zaujatého, soustředěného a odhodlaného vydobýt si každý krok napříč touhle zdrcující zkouškou pozornosti a dovednosti.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls III - PS4 (3391891987332)

Dark Souls - Siegward - hrnek (3665361089629)

Dark Souls - Siegward - hrnek (3665361089629)
Detail

Hrnek materiál keramika, s motivem Dark Souls, vhodný do myčky a mikrovlnky, 320 ml, 1 ks v sadě Dokažte, že jste skutečným fanouškem, díky hrnku Abysse. Hrnek je vyroben z populární keramiky a nabízí objem 320 ml. Bez problému zvládne mytí v myčce na nádobí a nevadí mu mikrovlnná trouba. Významné přednosti hrnku Dark Souls - Siegward - hrnek Použitý materiál: keramika Hrnek Abysse má obsah 320 ml Vhodný do mikrovlnné trouby a myčky Motiv: Dark Souls (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls - Siegward - hrnek (3665361089629)

Tubbz kachnička Dark Souls Solaire

Tubbz kachnička Dark Souls Solaire
Detail

Oficiální licencovaný produkt. Kachnička má velikost cca. 9 cm, detailní zpracování z PVC materiálu. Kachničku nepoužívejte do vody. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Tubbz kachnička Dark Souls Solaire

Dark Souls Remastered - Nintendo Switch (045496421892)

Dark Souls Remastered - Nintendo Switch (045496421892)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a RPG,, ve které budete objevovat pokřivený starodávný svět Lordranu. Kriticky výnorně oceňované akční RPG série tak, jako ještě nikdy předtím. Nechte se pohltit bohatým světem Dark Souls. Utvářejte si postupně svou postavu, objevujte děsivé lokace a shromažďujte a osvojte si rozsáhlou kolekci zbraní, vybavení a magických kouzel a vytvořte si tak skutečně jedinečný herní styl. 84% Zažijte znovu kritiky oceňovanou, žánr definující hru, která to všechno začala. Vraťte se do Lordranu v této nádherně přepracované hře s oslňujícími detaily ve vysokém rozlišení a se snímkováním 60 fps. Dark Souls: Remastered také zahrnuje obsah původní hry a DLC Artorias of the Abyss. Objevujte pokřivený starodávný svět Lordranu - první díl kritiky oceňované akční RPG série.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls Remastered - Nintendo Switch (045496421892)

Dark Souls - Siegmeyer of Catarina - figurka (4571392000603)

Dark Souls - Siegmeyer of Catarina - figurka (4571392000603)
Detail

Figurka - soška, postavička, sběratelská, výška 13 cm, materiál plast, nepohyblivá Zásadní vlastnosti figurky Dark Souls - Siegmeyer of Catarina - figurka Figurka Art Spirits nadchne každého sběratele Figurka ze série Dark Souls se bude vyjímat ve sbírce díky svému kvalitnímu zpracování Materiálem využitým při výrobě je plast Dark Souls - Siegmeyer of Catarina - figurka představuje dekorativní sošku Balení obsahuje jednu figurku Figurka Art Spirits měří 13 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls - Siegmeyer of Catarina - figurka (4571392000603)

Dark Souls - You Died - hrnek proměňovací (3665361067788)

Dark Souls - You Died - hrnek proměňovací (3665361067788)
Detail

Hrnek materiál keramika, s motivem Dark Souls, mění barvu dle teploty, 460 ml, barva černá a červená, 1 ks v sadě Správný fanoušek bude mít doma hrnek Abysse. Hrnek je vyroben z nejklasičtějšího možného materiálu, keramiky a jeho objem vychází na 460 ml. Zajímavou vychytávkou je schopnost hrnku barevně se přizpůsobit teplotě obsahu. Rozhodující přednosti hrnku Dark Souls - You Died - hrnek proměňovací Materiál: keramika Hrnek Abysse má obsah 460 ml Motiv: Dark Souls Barvu mění podle teploty obsahu (alza.cz)

Podobné produkty ako Dark Souls - You Died - hrnek proměňovací (3665361067788)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Epický soundtrackSoundtrack nabídne pětatřicet epických skladeb ze hry z dílny Adama Skorupa a Krzysztofa Wierzynkiewicze. Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ProcesorIntel AtomGrafikaIntel GraphicsRAM512 MBHDD1400 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Wacaco Nanopresso - Dark Souls Grey + pevný obal (7917)

Wacaco Nanopresso - Dark Souls Grey + pevný obal (7917)
Detail

Cestovní kávovar je schopný připravit chutné espresso na cestách bez použití elektrické energie,tlak 18 barů, hmotnost 336 g, objem vody 80 ml, objem zásobníku kávy 8g, silikonový obal Plánujete si vařit svou oblíbenou kávu i na cestách? Pokud je to váš případ, mohl by vás zaujmout cestovní kávovar Wacaco. Vzhledem k jeho hmotnosti 0,336 kg jej máte možnost vzít kamkoliv si zamanete. Tlak, který kávovar umí vyvinout, dosahuje hodnoty 18 bar. Nádržka na vodu obsáhne maximálně 0,08 l. Výroba by se neobešla bez materiálu, kterým je ušlechtilá ocel. Design cestovního kávovaru Wacaco Nanopresso - Dark Souls Grey + pevný obal podtrhuje černá a zlatá barva. Významné vlastnosti cestovního kávovaru Wacaco Nanopresso - Dark Souls Grey + pevný obal Připravte si svou oblíbenou kávu i mimo domov Materiál: ušlechtilá ocel Kávovar umí dosáhnout tlaku 18 bar Nádržka poskytne objem až 0,08 l Kávovar je svými rozměry velmi kompaktní Hmotnost kávovaru činí 0,336 kg Barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Wacaco Nanopresso - Dark Souls Grey + pevný obal (7917)
Dark Souls III - Xbox Digital (G3Q-00118), Dark Souls III: Season Pass - Xbox Digital (7D4-00113), Dark Souls III: Ashes of Ariandel - Xbox Digital (7D4-00177), Dark Souls III: The Ringed City - Xbox Digital (7D4-00199), Dark Souls III - PS4 (3391891987332), Dark Souls Trilogy - PS4 (3391892003703), Dark Souls Remastered - Nintendo Switch (045496421892), Dark Souls - You Died - hrnek proměňovací (3665361067788), Wacaco Nanopresso - Dark Souls Grey + pevný obal (7917), Wacaco Nanopresso - Dark souls Pink + pevný obal (2544), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Lost in Random (Předobjednávka) - Xbox Digital (G3Q-01176), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Lost Words: Beyond the Page - Xbox Digital (G3Q-01120), Seasons after Fall - Xbox Digital (G3Q-00273), Gods will Fall - Xbox Digital (G3Q-01105), Black the Fall - Xbox Digital (G3Q-00472), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Far Cry 5: Lost on Mars - Xbox Digital (7D4-00271), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), The Long Dark - Xbox Digital (6JN-00044), Tormented Souls - PS4 (5060690793144), Demons Souls Remake - PS5 (PS719809722), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), The Dark Pictures Anthology: Little Hope - Xbox Digital (G3Q-00623)