Činka chromovaná, 25 kg (402366)

Produkt Činka chromovaná, 25 kg (402366) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Činka chromovaná, 25 kg (402366) upraviť a produkt hľadať znova.

Činka chromovaná, 25 kg (402366)

Činka chromovaná, 25 kg (402366)
Detail

Činka - jednoruční, hmotnost sady 25 kg, průměr úchopu 30 mm, délka 38 cm, 5 kusů v sadě, materiál litina, povrch kov, povrch vinyl, barva chrom Činka tectake je dobrá fitness pomůcka každé posilovny, která přispívá zejména při posilování rukou, ramen, zádových a prsních svalů. K jejím výhodám patří, že ji mohou používat muži i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Lze ji využít jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Přispěje při snižování tuku v těle, budování svalů, zvýšení fyzické kondice i tréninku vytrvalosti. Obtížnost cvičení si můžete zvolit podle zvoleného cviku, délce cvičení nebo hmotnosti činky. Celá sada váží 25 kg. Klíčové přednosti činky Činka chromovaná, 25 kg S činkou bude posilování hned o něco zajímavější Hmotnost celé sady je 25 kg Jde o jednoruční činky v počtu 5 ks Oceníte její všestranné využití i kvalitní materiál, jakým je litina Její povrch tvoří kov Činka tectake je vhodná pro muže i ženy Její délka činí 38 cm Má... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka chromovaná, 25 kg (402366) , Variabilní jednoruční činka tunturi 2,5 až 25 kg (14tuscl383)

Jednoruční litinová činka MOVIT - 25 kg

Jednoruční litinová činka MOVIT - 25 kg
Detail

Již nebudete muset platit drahé vstupy do fitness center, s těmito činkami snadno procvičíte celé tělo. Sada činek Movit Pro je velmi skladná, díky čemuž jsou ideální na cesty i doma. Jsou vybaveny protiskluznou rukojetí, aby byl zajištěn bezpečný úchop při posilování. Křížové rýhování na rukojeti zajišťuje snadný úchop. Závaží je označeno hmotností pro lepší orientaci. Pryžové kroužky na vnitřní straně tyče a na hvězdicovém zámku lépe zajistí závaží. Závaží je označeno hmotností pro lepší orientaci. Technické údaje: materiál závaží: 100% litina materiál hvězdicových zámků: chromovaná ocel průměr držáku disku: 30mm (standartní rozměr) hmotnost činky: 1,5 kg hmotnost závaží: 4 x 5 kg; 2 x 1,25 kg hmotnost hvězdicových uzávěrů: 2 x 0.5 kg Obsah balení: 1 x sada činek, 25 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako Jednoruční litinová činka MOVIT - 25 kg , Činka 3 kg

Jednoruční činka inSPORTline ProfiST 25 kg

Jednoruční činka inSPORTline ProfiST 25 kg
Detail

Profesionální jednoruční nedokládací činka inSPORTline ProfiST 25 kg je činka z ucelené soustavy 2,5-50 kg. Osa této činky je váhově kalibrovaná a potažená vrstvou chromu a úchopová část osy je opatřena protiskluzovým vroubkováním zajišťujícím stabilitu činky i během náročnějších posilovacích sérií. Povrch kotoučů je chráněn speciálním nátěrem se zvýšenou odolností proti vlhkosti a potu. Díky přesnému zpracování, robustní konstrukci a vysoké odolnosti je činka inSPORTline ProfiST vhodná pro náročný posilovací trénink v domácích i komerčních posilovnách.Technický popis: vysoce kvalitní materiál osy i kotoučů kalibrovaná osa opatřená protiskluzovým vroubkováním kotouče opatřené speciálním nátěrem se zvýšenou odolností proti vlhkosti a potu označení hmotnosti činky na bočních stranách garantovaná přesnost váhy činky hmotnost činky včetně osy: 25 kg materiál kotoučů: litina materiál hřídele: ocel délka úchopu: 14,5 cm šířka kotoučového bloku: 7 cm průměr největšího kotouče: 22 cm celková délka: 28,5 cm činka z ucelené soustavy činek ve váhovém rozpětí 2,5 - 50 kg určeno pro náročné domácí i komerční využití cena za jeden kus (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Jednoruční činka inSPORTline ProfiST 25 kg , Capital sports hexbell dumbbell, jednoruční činka, pár 2 x 25 kg

Šestihranná činka inSPORTline Hexsteel 25 kg

Šestihranná činka inSPORTline Hexsteel 25 kg
Detail

Jednoruční šestihranná činka s ergonomickou protiskluzovou rukojetí, váha vyražena na těle činky.. Moderní jednoruční šestihranná činka inSPORTline Hexsteel 25 kg je vhodná pro všestranné využití. Ergonomicky tvarovaná rukojeť činky je vyrobena z kvalitního kovu a je opatřena protiskluzovým vroubkováním zajišťujícím perfektní stabilitu činky i během náročnějších cvičení. Závaží jsou pak potažena vrstvou plastu se zvýšenou odolností proti opotřebení. Díky šestihrannému provedení závaží je činka inSPORTline Hexsteel 25 kg při odložení a skladování perfektně stabilní.Technický popis: kvalitní kovové tělo činky ergonomicky tvarovaná protiskluzová rukojeť moderní design precizní zpracování váha vyražena na těle činky hmotnost: 25 kg délka úchopu: 13,5 cm šířka kotoučového bloku: 12,8 cm průměr závaží: 16,5 cm celková délka: 39 cm cena za 1 ks (insportline.cz)

Podobné produkty ako Šestihranná činka inSPORTline Hexsteel 25 kg , Capital sports delo, nastavitelná činka, 25 kg, 5 úrovní hmotnosti v krocích po 5 kg

Jednoruční činka inSPORTline ProfiST 25 kg

Jednoruční činka inSPORTline ProfiST 25 kg
Detail

Profesionální nedokládací jednoruční činka, pro domácí i komerční využití.. Profesionální jednoruční nedokládací činka inSPORTline ProfiST 25 kg je činka z ucelené soustavy 2,5-50 kg. Osa této činky je váhově kalibrovaná a potažená vrstvou chromu a úchopová část osy je opatřena protiskluzovým vroubkováním zajišťujícím stabilitu činky i během náročnějších posilovacích sérií. Povrch kotoučů je chráněn speciálním nátěrem se zvýšenou odolností proti vlhkosti a potu. Díky přesnému zpracování, robustní konstrukci a vysoké odolnosti je činka inSPORTline ProfiST vhodná pro náročný posilovací trénink v domácích i komerčních posilovnách.Technický popis: vysoce kvalitní materiál osy i kotoučů kalibrovaná osa opatřená protiskluzovým vroubkováním kotouče opatřené speciálním nátěrem se zvýšenou odolností proti vlhkosti a potu označení hmotnosti činky na bočních stranách garantovaná přesnost váhy činky hmotnost činky včetně osy: 25 kg materiál kotoučů: litina materiál hřídele: ocel délka úchopu: 14,5 cm šířka kotoučového bloku: 7 cm průměr největšího kotouče: 22 cm celková délka: 28,5 cm činka z ucelené soustavy činek ve váhovém rozpětí 2,5 - 50 kg určeno pro náročné domácí i komerční využití cena za jeden kus (insportline.cz)

Podobné produkty ako Jednoruční činka inSPORTline ProfiST 25 kg , Lifefit činka 17 kg (4891223100228)

FitnessLine Nakládací činka EZ 25 kg (ezbtc30-25)

FitnessLine Nakládací činka EZ 25 kg (ezbtc30-25)
Detail

Činka - obouruční, nakládací a EZ osa, hmotnost 25 kg, hmotnost sady 25 kg, průměr úchopu 30 mm, délka 1200 mm, 9 kusů v sadě, materiál ocel, povrch plast, povrch vinyl, barva černá a chrom Činka Fitnessline je nejzákladnější fitness pomůcka při posilování, která přispívá zejména při posilování rukou, ramen, zádových a prsních svalů. Její výhodou je, že ji mohou používat muži i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Uplatnění najde ve fitcentrech i v domácích podmínkách. Přispěje při snižování tuku v těle, budování svalů, zvýšení fyzické kondice i tréninku vytrvalosti. Obtížnost cvičení si volíte dle zvoleného cviku, délky cvičení a také hmotnosti činky. Celá sada váží 25 kg, přičemž nejtěžší kus má 7,5 kg. Tato těžká varianta je určena pro již pokročilé sportovce, kterým nižší hmotnosti již nevyhovují. Hlavní přednosti činky FitnessLine Nakládací činka EZ 25 kg S činkou si posilování více užijete Materiálem pro výplň je cement Hmotnost sady činí 25 kg... (alza.cz)

Podobné produkty ako FitnessLine Nakládací činka EZ 25 kg (ezbtc30-25) , Lifefit činka 11 kg (4891223100174)

Gorilla Sports Šestihranná pogumovaná činka, 25 kg

Gorilla Sports Šestihranná pogumovaná činka, 25 kg
Detail

Šestihranná gumová činka 25 kg umožňuje cvičení s mnohem větším rozsahem pohybu ve srovnání s tréninkovým přístrojem. Cíleným tréninkem slabších svalových skupin dosáhnete rovnoměrného nárůstu svalové hmoty a lepší interakce svalových skupin. Stejně jako gumová činka 25 kg se i ostatní činky vyznačují litinovými jádry a silnými gumovými potahy chránícími podlahu. Díky velkému rozsahu pohybu a rozmanitosti cviků můžete cvičením s činkami zpestřit jinak zanedbané svalové skupiny. Technické údaje: délka rukojeti: 13 cm barva: černá hmotnost: 25 kg tyč: chromovaná, rýhovaná jádro: litinové s pogumováním efektivní a pestrý trénink Obsah balení: 1 x šestihranná činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Šestihranná pogumovaná činka, 25 kg , Stormred pogumovaná činka 2,5 kg (ir92316a)

Lomená obouruční činka HMS Premium GSL-25, 25 kg

Lomená obouruční činka HMS Premium GSL-25, 25 kg
Detail

GSL-25 je pogumovaná lomenná obouruční činka o hmotnosti 25 kg. Diky ohnuté úchopové části nabízí činka spoustu cvičebních variant pro trénink bicepsů a tricepsů. Kvalitní provedení uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Parametry: Materiál: kalená ocel Povrch rukojeti: vroubkovaný Ochrana proti korozi: chrom Celková délka činky: 120,5 cm Průměr úchopové části: 30 mm Průměr talíře: 18,5 cm Hmotnost: 25 kg Upozornění: Certifikát, norma: CE Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Lomená obouruční činka HMS Premium GSL-25, 25 kg , Stormred pogumovaná činka 12,5 kg (ir92316e)

Variabilní jednoruční činka 2,5 až 25 kg TUNTURI

Variabilní jednoruční činka 2,5 až 25 kg TUNTURI
Detail

Variabilní nastavitelná činka TUNTURI je skvělým řešením pro trénink i pro náročnější uživatele. Činky jsou optimálním řešením, jednoduše si na čince pouhým pootočením nastavíte s jakou váhou potřebujete pracovat a můžete začít. Závaží od 2,5 do 25 kg nabízí dostatečnou variabilitu k procvičení většiny cviků. Variabilní nastavitelná činka TUNTURI má ergonomickou rukojeť a zaručuje pohodlnost při cvičení, bezpečný trénink zajišťuje blokovací mechanismus. Samotná hmotnost lze upravit pouze v okamžiku kdy je činky uložena v základním stojanu, který je samozřejmě součástí balení. Všechny váhové desky jsou potaženy termoplastickým materiálem, který chrání Vaši podlahu před poškrábáním, ke kterému by během cvičení mohlo dojít. Tato ochrana také minimalizuje hluk, který normálně vzniká při kontaktu činky s ostatními materiály v místnosti. TECHNICKÝ POPIS: Snadné nastavení zátěže pouhým pootočením zavíracího mechanismuRozsah nastavení zátěže: 2,5- 25 kgKotouče jsou potažené vrstvou termoplastického materiálu zaručující tichou manipulaciErgonomická rukojeťDélka činky: 42 cmDélka úchytu: 11 cmPrůměr kotoučů: 16,5 - 21 cmZákladní stojan pro odložení jednoho kusu jednoručky je součástí baleníV případě zájmu lze dokoupit velký kovový stojan na dva kusy jednoruček viz foto, najdete jej v produktech k dokoupení. Materál: ocel, guma, plastCena je za jeden kus (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Variabilní jednoruční činka 2,5 až 25 kg TUNTURI , Stormred nastavitelná činka 24 kg (sptstorm043)

MOVIT sada litinových činek, 2 x 25 kg

MOVIT sada litinových činek, 2 x 25 kg
Detail

Již nebudete muset platit drahé vstupy do fitness center, s těmito činkami snadno procvičíte celé tělo. Sada činek Movit Pro je velmi skladná, nezabere proto mnoho místa. Jsou vybaveny protiskluznou rukojetí, aby byl zajištěn bezpečný úchop při posilování. Křížové rýhování na rukojeti zajišťuje snadný úchop. Závaží je označeno hmotností pro lepší orientaci. Technické údaje: materiál závaží: 100% litina materiál hvězdicových zámků: chromovaná ocel průměr držáku disku: 30 mm (standartní rozměr) hmotnost činek: 2 x 25 kg hmotnost závaží: 8 x 5 kg; 4 x 1,25 kg Obsah balení: 1 x sada činek, 50 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT sada litinových činek, 2 x 25 kg , Stormred nastavitelná činka 40 kg (sptstorm044)

Pogumovaná jednoruční činka HMS HG Pro 25 kg

Pogumovaná jednoruční činka HMS HG Pro 25 kg
Detail

25-ti kilogramová jednoruční činka HMS HG Pro je určená pro profesionální použití jak doma tak v posilovně. Závaží tvoří litinový odlitek pokrytý silnou vrstvou gumy, která ochrání jak činku, tak podklad před poškozením. Na čelní straně je značka HMS a údaj o hmotnosti v kilogramech. Rukojeť je vyrobena z chromované oceli, pro pohodlný úchop má soudkovitý tvar s vroubkovaným povrchem. Parametry: Materiál: litina pokrytá vrstvou gumy Délka činky: 310 mm Délka úchopové části: 148 mm Průměr úchopové části: 34 mm Průměr závaží: 195 mm Hmotnost: 25 kg Upozornění: Certifikát, norma: CE Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pogumovaná jednoruční činka HMS HG Pro 25 kg , Lifefit činka strong 15 kg (4891223099331)

MOVIT 74290 Jednoruční litinová činka MOVIT - 25 kg

MOVIT 74290 Jednoruční litinová činka MOVIT - 25 kg
Detail

Již nebudete muset platit drahé vstupy do fitness center, s těmito činkami snadno procvičíte celé tělo. Sada činek Movit Pro je velmi skladná, díky čemuž jsou ideální na cesty i doma. Jsou vybaveny protiskluznou rukojetí, aby byl zajištěn bezpečný úchop při posilování. Křížové rýhování na rukojeti zajišťuje snadný úchop. Závaží je označeno hmotností pro lepší orientaci. Pryžové kroužky na vnitřní straně tyče a na hvězdicovém zámku lépe zajistí závaží. Závaží je označeno hmotností pro lepší orientaci. Technické údaje: materiál závaží: 100% litina materiál hvězdicových zámků: chromovaná ocel průměr držáku disku: 30 mm (standartní rozměr) hmotnost činky: 1,5 kg hmotnost závaží: 4 x 5 kg; 2 x 1,25 kg hmotnost hvězdicových uzávěrů: 2 x 0.5 kg Obsah balení: 1 x sada činek, 25 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 74290 Jednoruční litinová činka MOVIT - 25 kg , Stormred pogumovaná činka 15 kg (ir92316f)

Gorilla Sports Činka s gumovými kotouči, 25 kg

Gorilla Sports Činka s gumovými kotouči, 25 kg
Detail

Zejména v oblasti paží, ramen, hrudníku a zad můžete s našimi činkami posunout svůj trénink na novou úroveň. Plně sestavená závaží vyrobená z pevné gumy jsou napevno a umožňují vám ihned začít trénovat, aniž byste se museli obtěžovat přiděláváním závaží. Samotné gumové činky jsou potaženy silnou gumovou vrstvou. Takže nevadí, že na podlahu dopadne činka - což se může snadno stát, když po nových cvičeních triumfálně otevřete ruce k jásání. Pokud chcete, mít vše perfektní, doporučujeme stojan na gumové činky. Zde můžete optimálně uložit svá závaží. Technické údaje: průměr rukojeti: 30 mm vnitřní velikost rukojeti: 105 cm barva: černá/červená materiál tyče: robustní litina materiál závaží: silná gumová vrstva hmotnost: 25 kg rozměr: 18,5 x 7,8 cm (⌀ x š) Obsah balení: 1 x gumová činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Činka s gumovými kotouči, 25 kg , Stormred pogumovaná činka 7,5 kg (ir92316c)

Gorilla Sports Jednoruční činka černo/bílá, 25 kg

Gorilla Sports Jednoruční činka černo/bílá, 25 kg
Detail

Díky velkému počtu cviků, které můžete s činkou provádět, je váš tréninkový úspěch zaručen. Litinové jádro je obklopeno silným gumovým pláštěm. To přispívá nejen k pohodlí vašich cvičení, ale také zajišťuje, že chráníte podlahu tréninkové místnosti - pokud Vám činka po náročném tréninku spadne z rukou. Tato činka s logem Gorilla Sports a vytištěným číslem v kg vás doslova povzbudí. Kulaté činky o hmotnosti od 2,5 kg do 40 kg najdete v našem obchodě. Technické údaje: průměr: 19 cm šířka: 7,6 cm délka rukojeti: 15 cm hmotnost: 25 kg barva: černo-bílá Obsah balení: 1 x jednoruční činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Jednoruční činka černo/bílá, 25 kg , Stormred pogumovaná činka 5 kg (ir92316b)

Gorilla Sports Litinová pogumovaná jednoruční činka, 25 kg

Gorilla Sports Litinová pogumovaná jednoruční činka, 25 kg
Detail

Tato činka je vhodná pro profesionální sport, má silnou gumovou vrstvu, díky které ji můžete tiše a jemně položit. Tyč činky má vroubkovaný profil, sedí tak dokonale v ruce, aniž by sklouzávala. Informace o kilogramu na boku jsou zvýrazněny červeně, aby byly lépe viditelné a okamžitě upoutaly pozornost. Tyto činky si můžete objednat v různých hmotnostních třídách do 50 kilogramů. Vynikající kvalita činky zajišťuje dobrou odolnost a dlouhou životnost. Je vhodná pro intenzivní použití v profesionálních studiích. Technické údaje: materiál: litina, guma materiál jádra: litina materiál potahu: plast celková délka: 38 cm průměr závaží: 16 cm délka rukojeti: 15 cm hmotnost: 25 kg Obsah balení: 1 x jednoruční činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Litinová pogumovaná jednoruční činka, 25 kg , Stormred pogumovaná činka 10 kg (ir92316d)

Rovná, obouruční činka MARBO MW-SG-25, 25 kg, černá

Rovná, obouruční činka MARBO MW-SG-25, 25 kg, černá
Detail

Obouruční činka MARBO Sport MW-SG patří do série profesionálního fitness náčinní. Skládaná, celoocelová činka se skládá z osy, na kterou jsou nasazeny jednotlivé, ocelové kotouče a celý komplet je zajištěn šroubem. Každý kotouč je po obvodu lemován hrubou vrstvou gumy, která prodlužuje životnost činky a zároveň chrání podlahu před poškozením. Všechny ocelové části jsou lakovány práškovou barvou na černo, kotouče jsou ve vysokém lesku. Činka je z obou stran opatřena nálepkou s logem výrobce a číslem označujícím hmotnost činky v kilogramech. Pro maximálně bezpečný a pevný úchop je osa opatřena vroubkováním. Činky MW-SG jsou vyráběny v rozsahu od 10-ti do 55-ti kilogramů (10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 a 55 kilogramů). Parametry: Materiál: ocel, guma Povrch rukojeti: vroubkovaný Ochrana proti korozi: černý, práškový lak Celková délka činky: 119 cm Průměr úchopové části: 3 cm Délka úchopové části: 100 cm Průměr: 17,5 cm Hmotnost: 25 kg Upozornění: Certifikát, norma: Prohlášení o shodě podle PN-EN 957-4:2007, CE Záruka: 12/24 miěsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rovná, obouruční činka MARBO MW-SG-25, 25 kg, černá , Fitnessline - 25 kg (sch1002-25)

MOVIT Šestihranná gumová činka 25 kg, sada 2 kusů

MOVIT Šestihranná gumová činka 25 kg, sada 2 kusů
Detail

Rukojeť z chromované oceli je příčně vroubkovaná, což zajišťuje bezpečné uchopení. Litinové jádro je potaženo speciálním gumovým povrchem, který zabraňuje sklouzávání činek. K dispozici ve 13 různých váhových velikostech - kompletně testované na škodlivé látky. Technické údaje: délka: 38 cm hmotnost: 25 kg šířka rukojeti: 13 cm průměr rukojeti: 3,4 cm šířka činky: 18 cm materiál: litina Obsah balení: 2 x činka (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT Šestihranná gumová činka 25 kg, sada 2 kusů , Lifefit činka 12 kg, 4x kotouč (4891223100105)

MOVIT 32890 Jednoruční činka XXL 25 kg, 185 cm

MOVIT 32890 Jednoruční činka XXL 25 kg, 185 cm
Detail

Sada jednoručních čínek od MOVIT®. Formují postavu, posilují svalstvo a rozvíjí sílu. S touto sadou jste nejlépe vyzbrojeni pro četná silová cvičení.Hvězdicové uzávěry zajišťují, že jsou kotouče závaží vždy pevně a bezpečně připevněny na držadle a kromě toho zabraňují klapání závaží při pohybu. K zabránění sklouznutí rukou během tréninku, jsou držadla činek křížem rýhovaná. Činky jsou vybaveny dvěma nezničitelnými lichoběžníkovými závity - nejjistějším způsobem, jak lze kotouče upevnit. Technické údaje: barva kotoučového závaží: chromový look rozměry: 25 kg: délka 35,5 cm, úchytná plocha (rýhované držadlo) po 12 cm, prostor pro kotouče po 10,5 cm, průměr tyče 30 mm (standartní norma) materiál závaží: železo Obsah balení: 4 x kotoučové závaží po 5,0 kg 2 x kotoučové závaží po 1,25 kg 1 x krátká rukojeť činky 2 x hvězdicové závity po 0,5 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 32890 Jednoruční činka XXL 25 kg, 185 cm , Lifefit činka 14 kg, 4x kotouč (4891223100112)

Variabilní jednoruční činka Tunturi 2,5 až 25 kg (14TUSCL383)

Variabilní jednoruční činka Tunturi 2,5 až 25 kg (14TUSCL383)
Detail

Činka - jednoruční a nakládací, hmotnost 25 kg, hmotnost sady 25 kg, délka 42 cm, materiál ocel, povrch guma, povrch vinyl, černá barva Činka Tunturi je dobrá fitness pomůcka každé posilovny, která je vodná pro správné posilování rukou, ramen, zádových i prsních svalů. K jejím výhodám patří, že ji mohou používat muži i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Lze ji využít jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Stane se vaším každodenním partnerem při snižování tuku v těle, budování svalů, zlepšení fyzické kondice i vytrvalosti. Náročnost cvičení se odvíjí od zvoleného cviku, délce cvičení a také hmotnosti činky. Celá sada dohromady váží 25 kg, přičemž nejtěžší kus má 25 kg. Tato těžká varianta je vyhledávaná již vypracovanými sportovci, kterým nižší hmotnosti již nepomáhají. Zásadní přednosti činky Variabilní jednoruční činka Tunturi 2,5 až 25 kg S činkou pro vás bude posilování zábavnější činností Hmotnost celé sady je 25 kg Jedná se o... (alza.cz)

Podobné produkty ako Variabilní jednoruční činka Tunturi 2,5 až 25 kg (14TUSCL383) , Činka kettlebell exercise black 16 kg (4635)

Gorilla Sports Jednoruční činky černo/bílé, 2 x 25 kg

Gorilla Sports Jednoruční činky černo/bílé, 2 x 25 kg
Detail

Díky velkému počtu cviků, které s ním můžete provádět, je váš tréninkový úspěch zaručen. Přispívá k tomu také mnoho různých závaží, kterými lze činku získat. Litinové jádro je obklopeno silným gumovým pláštěm. To přispívá nejen k pohodlí vašich cvičení, ale také zajišťuje, že chráníte podlahu vaší tréninkové místnosti, pokud po tvrdém tréninku spadne činka z vašich zpocených rukou. Skvělé barvy s logem Gorilla Sports a vytištěným číslem KG vás doslova povzbudí. Technické údaje: průměr: 19 cm šířka: 7,6 cm délka rukojeti: 15 cm hmotnost: 25 kg barva: černá/bílá Obsah balení: 2 x jednoruční činka (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Jednoruční činky černo/bílé, 2 x 25 kg , Acra nakládací činka chromová 8,5 kg (8595042730388)

MOVIT 81037 MOVIT sada litinových činek, 2 x 25 kg

MOVIT 81037 MOVIT sada litinových činek, 2 x 25 kg
Detail

Již nebudete muset platit drahé vstupy do fitness center, s těmito činkami snadno procvičíte celé tělo. Sada činek Movit Pro je velmi skladná, nezabere proto mnoho místa. Jsou vybaveny protiskluznou rukojetí, aby byl zajištěn bezpečný úchop při posilování. Křížové rýhování na rukojeti zajišťuje snadný úchop. Závaží je označeno hmotností pro lepší orientaci. Technické údaje: materiál závaží: 100% litina materiál hvězdicových zámků: chromovaná ocel průměr držáku disku: 30 mm (standartní rozměr) hmotnost činek: 2 x 25 kg hmotnost závaží: 8 x 5 kg; 4 x 1,25 kg Obsah balení: 1 x sada činek, 50 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 81037 MOVIT sada litinových činek, 2 x 25 kg , Acra nakládací činka chromová 12 kg (8595042736885)

Capital Sports Delo, nastavitelná činka, 25 kg, 5 úrovní hmotnosti v krocích po 5 kg

Capital Sports Delo, nastavitelná činka, 25 kg, 5 úrovní hmotnosti v krocích po 5 kg
Detail

Správný trénink pro každou příležitost: s nastavitelnou činkou Delo od Capital Sports si můžete během chvilky vybrat tu správnou váhu. 5 různých nastavení hmotnosti v krocích po 5 kg činí z činky Dělo mimořádně praktickou činku: jednoduše si vyberte správnou hmotnost v rozmezí 5 - 25 kg pomocí otočné stupnice a začněte s posilováním. Bezpečnostní funkce zajišťuje, že závaží nelze nastavit, pokud činka není na nosné plastové základně. To znamená, že se během tréninku jednotlivé části nemohou uvolnit ani pohnout. O větší bezpečnost se stará protiskluzová rukojeť, která vám umožní pevné uchopení a dobré držení za každých okolností. Individuální silový trénink podle vašich potřeb: Přizpůsobte si nastavitelnou činku Delo od Capital Sports své všestranné každodenní tréninkové rutině jen v několika krocích. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Capital Sports Delo, nastavitelná činka, 25 kg, 5 úrovní hmotnosti v krocích po 5 kg , Acra nakládací jednoruční činka 15 kg (8595042745382)

Nakládací jednoruční činka 12 kg, chrom, 25 mm

Nakládací jednoruční činka 12 kg, chrom, 25 mm
Detail

Činka nakládací jednoruční 12 kg, lakované kotouče, průměr chromované hřídele 25 mm. Základem je vždy závaží 2 x 2,5 kg + další volby 4 x 1,25 kg nebo popřípadě 2 x 1,5 kg + 2 x 1 kg. Technické údaje: celková hmotnost: 12 kg lakované kotouče průměr hřídele: 25 mm Obsah balení: 1 x jednoruční činka se závažím (dilego.cz)

Podobné produkty ako Nakládací jednoruční činka 12 kg, chrom, 25 mm , Lifefit činka 17 kg, 4x kotouč (4891223100136)

Jednoruční nakládací činka, chromová 14 kg, 25 mm

Jednoruční nakládací činka, chromová 14 kg, 25 mm
Detail

Činka nakládací, jednoruční, chromová 14 kg. Vyšší hmotnost činky umožňuje variabilitu skladby kotoučů, průměr chromované hřídele 25 mm. Základ hmotnosti je závaží 2 x 5 kg. Technické údaje: celková hmotnost: 14 kg průměr hřídele: 25 mm materiál: chrom Obsah balení: 1 x jednoruční činka se závaží (dilego.cz)

Podobné produkty ako Jednoruční nakládací činka, chromová 14 kg, 25 mm , Acra nakládací činka chromová 15 kg (05-cbch15)

Jednoruční činky PROFI HEXA Bodysolid 1 - 50kg 2 x 25 kg

Jednoruční činky PROFI HEXA Bodysolid 1 - 50kg 2 x 25 kg
Detail

Jednoruční činky HEX 1 - 50 kg, vhodné do profi provozu. Šestihranný praktický tvar. Cena je za pár, vhodnou variantu si vyberte v nabídce.Parametry: Uzavery matice v cene vyrobku: ne Otocne konce s lozisky: ne Ovalne madlo cinky: ano (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Jednoruční činky PROFI HEXA Bodysolid 1 - 50kg 2 x 25 kg , Fitnessline jednoruční nakládací činka - 15 kg (jcc30-15)

Pogumovaná jednoruční činka HMS HG Pro 25 kg (17-66-161)

Pogumovaná jednoruční činka HMS HG Pro 25 kg (17-66-161)
Detail

Činka - jednoruční, hmotnost 25 kg, hmotnost sady 25 kg, průměr úchopu 35 mm, materiál litina, povrch guma, povrch vinyl, černá a stříbrná barva Činka HMS je univerzální fitness pomůcka, se kterou můžete bezpečně posilovat ruce, ramena, zádové i prsní svaly. Její výhodou je, že ji mohou používat muži i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Uplatnění najde ve fitcentrech i v domácích podmínkách. Přispěje při snižování tuku v těle, budování svalů, zvýšení fyzické kondice i tréninku vytrvalosti. Obtížnost cvičení si volíte dle zvoleného cviku, délky cvičení a také hmotnosti činky. Celá sada dohromady váží 25 kg, přičemž nejtěžší kus má 25 kg. Tato těžká varianta je vyhledávaná již vypracovanými sportovci, kteří mají již něco za sebou. Zásadní vlastnosti činky Pogumovaná jednoruční činka HMS HG Pro 25 kg S činkou bude posilování hned o něco zajímavější Hmotnost celé sady je 25 kg Jde o jednoruční činku Může se pochlubit všestranným využitím i kvalitním... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pogumovaná jednoruční činka HMS HG Pro 25 kg (17-66-161) , Fitnessline jednoruční nakládací činka - 5 kg (jcc30-5)

Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Red Jednoruční činka

Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Red Jednoruční činka
Detail

BOSU® Hydro Ball byl navržen speciálně pro funkční trénink. Většina cvičení se zaměřuje pouze na izolovanou svalovou skupinu a jen málokdy nutí tělo zapojit a využívat BodyCORE. BOSU® Hydro Ball je navržen aby efektivně zapojil skupiny svalů. Učí vás také, jak používat vaše tělo nejefektivnějším způsobem. BOSU® Hydro Ball funguje na principu destabilizované váhy Hydro-Inertia™. To je klíč k síle, rychlosti, tréninku nervového systému a celkové kondici. Dokonce i dobře vypracované svaly nemohou využít svůj skutečný potenciál bez nervového systému. Svaly nikdy nekonají samy. Musí přijímat signály z nervů, které se rozvětvují po celém těle. Trénink stability je vysoce efektivní způsob, jak tyto signály zefektivnit. Nervy reagují na trénink stejně jako svaly, přizpůsobují se požadavkům, které jsou na ně kladeny. Každý typ cvičence může využít benefity a prospěch, které cvičení přináší. HYDRO-INERTIA™ využívá vody k vytvoření nestabilního odporu, který zvyšuje pevnost a stabilitu BodyCORE během cvičení. Většina balančních produktů, které jsou v současné době na trhu, se používá především jako základna, na které sedíte, stojíte nebo si lehnete. Použitím technologie HYDRO-INERTIA™ v SURGE® Hydro Ball odstraníte omezení, která se vyskytují u produktů omezených na posturální nestabilitu. Se SURGE® Hydro Ball můžete pracovat v nestabilitě v celé škále pohybů v trénincích pro celé vaše tělo. HYDRO-INERTIA™ účinně a efektivně napodobuje situace v reálném životě mnohem více než statická závaží, jako jsou činky nebo kettle belly. Délka: 41 cm (s madly) Hmotnost: 2,0kg (bez vody) Hmotnost: 11,3 kg (naplněný vodou) Průměr: 25,4 cm Hmotnost: 2 kg;11,3 kg Hmotnost netto (kg): 11.3 Délka: 41 cm Barva: Červená Počet v balení (ks): 1 Barva podle výrobce: Červená;Red Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Red Jednoruční činka , Fitnessline jednoruční nakládací činka - 12,5 kg (jcc30-12,5)

Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Violet Jednoruční činka

Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Violet Jednoruční činka
Detail

BOSU® Hydro Ball byl navržen speciálně pro funkční trénink. Většina cvičení se zaměřuje pouze na izolovanou svalovou skupinu a jen málokdy nutí tělo zapojit a využívat BodyCORE. BOSU® Hydro Ball je navržen aby efektivně zapojil skupiny svalů. Učí vás také, jak používat vaše tělo nejefektivnějším způsobem. BOSU® Hydro Ball funguje na principu destabilizované váhy Hydro-Inertia™. To je klíč k síle, rychlosti, tréninku nervového systému a celkové kondici. Dokonce i dobře vypracované svaly nemohou využít svůj skutečný potenciál bez nervového systému. Svaly nikdy nekonají samy. Musí přijímat signály z nervů, které se rozvětvují po celém těle. Trénink stability je vysoce efektivní způsob, jak tyto signály zefektivnit. Nervy reagují na trénink stejně jako svaly, přizpůsobují se požadavkům, které jsou na ně kladeny. Každý typ cvičence může využít benefity a prospěch, které cvičení přináší. HYDRO-INERTIA™ využívá vody k vytvoření nestabilního odporu, který zvyšuje pevnost a stabilitu BodyCORE během cvičení. Většina balančních produktů, které jsou v současné době na trhu, se používá především jako základna, na které sedíte, stojíte nebo si lehnete. Použitím technologie HYDRO-INERTIA™ v SURGE® Hydro Ball odstraníte omezení, která se vyskytují u produktů omezených na posturální nestabilitu. Se SURGE® Hydro Ball můžete pracovat v nestabilitě v celé škále pohybů v trénincích pro celé vaše tělo. HYDRO-INERTIA™ účinně a efektivně napodobuje situace v reálném životě mnohem více než statická závaží, jako jsou činky nebo kettle belly. Délka: 41 cm (s madly) Hmotnost: 2,0kg (bez vody) Hmotnost: 11,3 kg (naplněný vodou) Barva: Fialová Země původu: USA Barva podle výrobce: Violet;Violet Délka: 41 cm Hmotnost: 2 kg;11,3 kg Průměr: 25,4 cm Počet v balení (ks): 1 Hmotnost netto (kg): 11.3 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Violet Jednoruční činka , Acra nakládací činka chromová 20 kg (05-cbch20)

Bosu Hydro Ball 25 Pro 11,3 kg-2 kg Blue Jednoruční činka

Bosu Hydro Ball 25 Pro 11,3 kg-2 kg Blue Jednoruční činka
Detail

BOSU® Hydro Ball byl navržen speciálně pro funkční trénink. Většina cvičení se zaměřuje pouze na izolovanou svalovou skupinu a jen málokdy nutí tělo zapojit a využívat BodyCORE. BOSU® Hydro Ball je navržen aby efektivně zapojil skupiny svalů. Učí vás také, jak používat vaše tělo nejefektivnějším způsobem. BOSU® Hydro Ball funguje na principu destabilizované váhy Hydro-Inertia™. To je klíč k síle, rychlosti, tréninku nervového systému a celkové kondici. Dokonce i dobře vypracované svaly nemohou využít svůj skutečný potenciál bez nervového systému. Svaly nikdy nekonají samy. Musí přijímat signály z nervů, které se rozvětvují po celém těle. Trénink stability je vysoce efektivní způsob, jak tyto signály zefektivnit. Nervy reagují na trénink stejně jako svaly, přizpůsobují se požadavkům, které jsou na ně kladeny. Každý typ cvičence může využít benefity a prospěch, které cvičení přináší. HYDRO-INERTIA™ využívá vody k vytvoření nestabilního odporu, který zvyšuje pevnost a stabilitu BodyCORE během cvičení. Většina balančních produktů, které jsou v současné době na trhu, se používá především jako základna, na které sedíte, stojíte nebo si lehnete. Použitím technologie HYDRO-INERTIA™ v SURGE® Hydro Ball odstraníte omezení, která se vyskytují u produktů omezených na posturální nestabilitu. Se SURGE® Hydro Ball můžete pracovat v nestabilitě v celé škále pohybů v trénincích pro celé vaše tělo. HYDRO-INERTIA™ účinně a efektivně napodobuje situace v reálném životě mnohem více než statická závaží, jako jsou činky nebo kettle belly. Délka: 41 cm (s madly) Hmotnost: 2,0kg (bez vody) Hmotnost: 11,3 kg (naplněný vodou) Délka: 41 cm Průměr: 25,4 cm Hmotnost: 2 kg;11,3 kg Hmotnost netto (kg): 11.3 Barva podle výrobce: Modrá;Blue Počet v balení (ks): 1 Země původu: USA Barva: Modrá (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bosu Hydro Ball 25 Pro 11,3 kg-2 kg Blue Jednoruční činka , Klarfit kettlebell, kulové závaží, činka kettlebell, 12 kg

Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Green Jednoruční činka

Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Green Jednoruční činka
Detail

BOSU® Hydro Ball byl navržen speciálně pro funkční trénink. Většina cvičení se zaměřuje pouze na izolovanou svalovou skupinu a jen málokdy nutí tělo zapojit a využívat BodyCORE. BOSU® Hydro Ball je navržen aby efektivně zapojil skupiny svalů. Učí vás také, jak používat vaše tělo nejefektivnějším způsobem. BOSU® Hydro Ball funguje na principu destabilizované váhy Hydro-Inertia™. To je klíč k síle, rychlosti, tréninku nervového systému a celkové kondici. Dokonce i dobře vypracované svaly nemohou využít svůj skutečný potenciál bez nervového systému. Svaly nikdy nekonají samy. Musí přijímat signály z nervů, které se rozvětvují po celém těle. Trénink stability je vysoce efektivní způsob, jak tyto signály zefektivnit. Nervy reagují na trénink stejně jako svaly, přizpůsobují se požadavkům, které jsou na ně kladeny. Každý typ cvičence může využít benefity a prospěch, které cvičení přináší. HYDRO-INERTIA™ využívá vody k vytvoření nestabilního odporu, který zvyšuje pevnost a stabilitu BodyCORE během cvičení. Většina balančních produktů, které jsou v současné době na trhu, se používá především jako základna, na které sedíte, stojíte nebo si lehnete. Použitím technologie HYDRO-INERTIA™ v SURGE® Hydro Ball odstraníte omezení, která se vyskytují u produktů omezených na posturální nestabilitu. Se SURGE® Hydro Ball můžete pracovat v nestabilitě v celé škále pohybů v trénincích pro celé vaše tělo. HYDRO-INERTIA™ účinně a efektivně napodobuje situace v reálném životě mnohem více než statická závaží, jako jsou činky nebo kettle belly. Délka: 41 cm (s madly) Hmotnost: 2,0kg (bez vody) Hmotnost: 11,3 kg (naplněný vodou) Barva podle výrobce: Green;Zelená Země původu: USA Barva: Zelená Hmotnost netto (kg): 11.3 Délka: 41 cm Počet v balení (ks): 1 Hmotnost: 2 kg;11,3 kg Průměr: 25,4 cm (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bosu Hydro Ball 25 Pro 2 kg-11,3 kg Green Jednoruční činka , Capital sports hexbell dumbbell jednoruční činka, 20 kg

Bosu Hydro Ball 25 Pro 11,3 kg-2 kg Orange Jednoruční činka

Bosu Hydro Ball 25 Pro 11,3 kg-2 kg Orange Jednoruční činka
Detail

BOSU® Hydro Ball byl navržen speciálně pro funkční trénink. Většina cvičení se zaměřuje pouze na izolovanou svalovou skupinu a jen málokdy nutí tělo zapojit a využívat BodyCORE. BOSU® Hydro Ball je navržen aby efektivně zapojil skupiny svalů. Učí vás také, jak používat vaše tělo nejefektivnějším způsobem. BOSU® Hydro Ball funguje na principu destabilizované váhy Hydro-Inertia™. To je klíč k síle, rychlosti, tréninku nervového systému a celkové kondici. Dokonce i dobře vypracované svaly nemohou využít svůj skutečný potenciál bez nervového systému. Svaly nikdy nekonají samy. Musí přijímat signály z nervů, které se rozvětvují po celém těle. Trénink stability je vysoce efektivní způsob, jak tyto signály zefektivnit. Nervy reagují na trénink stejně jako svaly, přizpůsobují se požadavkům, které jsou na ně kladeny. Každý typ cvičence může využít benefity a prospěch, které cvičení přináší. HYDRO-INERTIA™ využívá vody k vytvoření nestabilního odporu, který zvyšuje pevnost a stabilitu BodyCORE během cvičení. Většina balančních produktů, které jsou v současné době na trhu, se používá především jako základna, na které sedíte, stojíte nebo si lehnete. Použitím technologie HYDRO-INERTIA™ v SURGE® Hydro Ball odstraníte omezení, která se vyskytují u produktů omezených na posturální nestabilitu. Se SURGE® Hydro Ball můžete pracovat v nestabilitě v celé škále pohybů v trénincích pro celé vaše tělo. HYDRO-INERTIA™ účinně a efektivně napodobuje situace v reálném životě mnohem více než statická závaží, jako jsou činky nebo kettle belly. Délka: 41 cm (s madly) Hmotnost: 2,0kg (bez vody) Hmotnost: 11,3 kg (naplněný vodou) Průměr: 25,4 cm Hmotnost: 11,3 kg;2 kg Délka: 41 cm Hmotnost netto (kg): 11.3 Počet v balení (ks): 1 Země původu: USA Barva podle výrobce: Oranžová;Orange Barva: Oranžová (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bosu Hydro Ball 25 Pro 11,3 kg-2 kg Orange Jednoruční činka

ACRA Činka nakládací jednoruční chromovaná 20 kg 25 mm

ACRA Činka nakládací jednoruční chromovaná 20 kg 25 mm
Detail

Nakládací činka jednoruční, 1 ks x 20 kg. Chromované kotouče, průměr chromované hřídele 25 mm. Ilustrační foto. 20 kg činka má ještě dva kotouče navíc. Skladba závaží je vždy se základem 2 x 5 kg + 2 x 2,5 kg + další závaží dle možnosti, aby bylo docíleno požadované hmotnosti. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ACRA Činka nakládací jednoruční chromovaná 20 kg 25 mm

Rovná obouruční činka HMS Premium GSG-25 20 kg

Rovná obouruční činka HMS Premium GSG-25 20 kg
Detail

GSG-25 je pogumovaná rovná obouruční činka o hmotnosti 25 kg. Činka je ideální pro trénink bicepsů a tricepsů. Kvalitní provedení uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Parametry: Materiál: kalená ocel Povrch rukojeti: vroubkovaný Ochrana proti korozi: chrom Celková délka činky: 119,5 cm Průměr úchopové části: 30 mm Průměr talíře: 19 cm Hmotnost: 25 kg Upozornění: Certifikát, norma: CE Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rovná obouruční činka HMS Premium GSG-25 20 kg

Gorilla Sports Sada litinových činek 30 kg, 25 mm

Gorilla Sports Sada litinových činek 30 kg, 25 mm
Detail

Činky jsou skutečnou klasikou domácí posilovny. Zabírají málo místa a lze je použít pro nejrůznější cvičení. Tento model je kompatibilní s mnoha stojany na činky. S váhou 30 kilogramů je určen především sportovcům, kteří již získali určité zkušenosti se silovým tréninkem. Samozřejmě jsou vyrobeny z robustních a vysoce kvalitních materiálů, takže se nemusíte obávat o trvanlivost činek. Technické údaje: 8 kotoučů 2,5 kg: 16 x 2,2 cm (Ø x h) 8 kotoučů 1,25 kg: 12,6 x 2 cm (Ø x h) činky: velikost vnitřní rukojeti: 13 cm plocha na každé straně: 11,25 cm celková délka: 35,5 cm průměr: 25 mm hmotnost (včetně spojovacího materiálu): 250 g ergonomická protiskluzová rukojeť materiál: plast Obsah balení: 16 x kotouč 2 x činka 4 x hvězdicový zámek (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada litinových činek 30 kg, 25 mm

Gorilla Sports Sada litinových činek, 25 mm, 15 kg

Gorilla Sports Sada litinových činek, 25 mm, 15 kg
Detail

Ať už jde o jasnější vymezení svalů, větší objem nebo sílu – bez všestranné činky není tréninkové vybavení kompletní. Robustní ocelová tyč a litinové kotouče dávají dohromady maximální hmotnost 15 kg. Díky tomu je sada činek rozumným základním vybavením nejen pro muže. Pro začátečníky i pokročilé, kteří chtějí cvičit doma, ale neholdují extrémním zátěžím, je tato sada činek perfektní základní vybavení. Činka může být do tréninku začleněna flexibilně a všestranně. Pomocí cviků jako biceps curls a triceps press, Arnie Press a laterální zvedání ramen můžete efektivně posílit horní část těla v oblasti paží, ramen, hrudníku a zádových svalů. S přibližně 12 až 15 opakováními na cvičení najdete dobrý rytmus a správné váhy. Technické údaje: tyč: délka: 35 cm průměr: 25 mm vnitřní rozměr rukojeti: 12,5 cm přidržovací plocha na každé straně: 10,5 cm hmotnost: 1,5 kg 4 x kotouče 2,5 kg 2 x kotouče 1,25 kg materiál: litina hvězdicové zámky: hmotnost: 0,5 kg Obsah balení: 1 x tyč 2 x zámky 6 x kotouč (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports Sada litinových činek, 25 mm, 15 kg

Physionics Stojan na činky, průměr 25 mm, nosnost 300 kg

Physionics Stojan na činky, průměr 25 mm, nosnost 300 kg
Detail

Tento profesionální víceúrovňový stojan na činky a závaží, který je vyroben z robustní oceli, nabízí dostatek prostoru pro činky, bradla a tyče na posilování. Robustní ocelový rám unese až 300 kg a představuje bezpečné místo pro uložení činek a posilovacích desek. Protiskluzové nožičky zabraňují nežádoucímu pohybu. Stojan má různé úhlové tyče na zátěžové desky a činky. Technické údaje: rozměry výrobku: cca 98 x 95 x 48 cm (š x v x h) hmotnost výrobku: cca 17,68 kg nosnost: 300 kg rozměr horní police: cca 24 cm (š) vzdálenost mezi horními držáky: 26,5 cm vzdálenost mezi spodními držáky: 36,5 cm výšková úroveň držáků tyčí: 22,5 cm, 40,5 cm, 58,5 cm, 76,5 cm práškově lakovaný ocelový rám plastové (gumové) krytky nohou barva: šedá rozměr balení: 103,5 x 44,5 x 11 cm Obsah balení: 1 x stojan na činky (dilego.cz)

Podobné produkty ako Physionics Stojan na činky, průměr 25 mm, nosnost 300 kg

Physionics 79487 Physionics Stojan na činky, průměr 25 mm, nosnost 300 kg

Physionics 79487 Physionics Stojan na činky, průměr 25 mm, nosnost 300 kg
Detail

Tento profesionální víceúrovňový stojan na činky a závaží, který je vyroben z robustní oceli, nabízí dostatek prostoru pro činky, bradla a tyče na posilování. Robustní ocelový rám unese až 300 kg a představuje bezpečné místo pro uložení činek a posilovacích desek. Protiskluzové nožičky zabraňují nežádoucímu pohybu. Stojan má různé úhlové tyče na zátěžové desky a činky. Technické údaje: rozměry výrobku: cca 98 x 95 x 48 cm (š x v x h) hmotnost výrobku: cca 17,68 kg nosnost: 300 kg rozměr horní police: cca 24 cm (š) vzdálenost mezi horními držáky: 26,5 cm vzdálenost mezi spodními držáky: 36,5 cm výšková úroveň držáků tyčí: 22,5 cm, 40,5 cm, 58,5 cm, 76,5 cm práškově lakovaný ocelový rám plastové (gumové) krytky nohou barva: šedá rozměr balení: 103,5 x 44,5 x 11 cm Obsah balení: 1 x stojan na činky (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Physionics 79487 Physionics Stojan na činky, průměr 25 mm, nosnost 300 kg

ACRA Činka chromovaná 20 kg

ACRA Činka chromovaná 20 kg
Detail

Nakládací jednoruční činka - 1 ks x 20 kg. Činka má chromované kotouče a průměr hřídele 25 mm. Tato 20 kg činka má ještě dva kotouče navíc. Skladba závaží je vždy se základem 2 x 5 kg + 2 x 2,5 kg + další závaží dle možnosti, aby bylo docíleno požadované hmotnosti. Snažíme se Vám nabízet pouze kvalitní produkty, za jejíž kvalitou si stojíme . Proto na vybrané produkty nabízíme program ACRA garance. V tomto programu získáte prodlouženou záruku na předem určené části produktů z naší nabídky. Produkty zařazené do Programu ACRA garance naleznete ZDE. Pro získání Programu ACRA garance zdarma, je NUTNÉ ZBOŽÍ ZE SVÉ OBJEDNÁVKY ZAREGISTROVAT ZDE. Proto, prosíme, vyplňte požadované údaje a užijte si roky bezstarostného provozu vašeho produktu. Registrace musí být provedena do 30 kalendářních dnů od data zakoupení produktu. K registraci potřebujete platný nákupní doklad (pokladní lístek nebo fakturu) s čitelnými údaji o výrobku. (patro.cz)

Podobné produkty ako ACRA Činka chromovaná 20 kg

Činka chromovaná, 20 kg (402365)

Činka chromovaná, 20 kg (402365)
Detail

Činka - jednoruční, průměr úchopu 30 mm, délka 38 cm, 5 kusů v sadě, materiál litina, povrch kov, povrch vinyl, barva chrom Činka tectake je základní fitness pomůcka, která přispívá k bezpečnému posilování rukou, ramen, zádových i prsních svalů. Je vhodná pro muže i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Lze ji využít jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Pomůže vám snížit tuk v těle, zhubnout, vybudovat svaly, zvýšit vaši sílu nebo vytrvalost. Hlavní vlastnosti činky Činka chromovaná, 20 kg Činka se stane skvělým pomocníkem u vašeho cvičení V balení naleznete jednoruční činky v počtu 5 ks Vyznačuje se všestranným využitím i kvalitním materiálem, jakým je litina Povrch: kov Činka tectake se hodí do domácností i fitcentra Její délka činí 38 cm Šířka úchopu odpovídá 30 mm Průměr kotouče: 16,5 cm Je vyrobena v barvě chromu Činka tectake vám bude skvělým parťákem ve světě fitness Jednoruční činka tectake je určená pro úchop jednou rukou. Materiálem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka chromovaná, 20 kg (402365)

Činka chromovaná, 30 kg (402367)

Činka chromovaná, 30 kg (402367)
Detail

Činka - jednoruční, hmotnost sady 30 kg, průměr úchopu 30 mm, délka 38 cm, 5 kusů v sadě, materiál litina, povrch kov, povrch vinyl, barva chrom Činka tectake je základní fitness pomůcka, která přispívá zejména při posilování rukou, ramen, zádových a prsních svalů. K jejím výhodám patří, že ji mohou používat muži i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Uplatnění najde ve fitcentrech i v domácích podmínkách. Stane se vaším každodenním partnerem při snižování tuku v těle, budování svalů, zlepšení fyzické kondice i vytrvalosti. Obtížnost cvičení si můžete zvolit podle zvoleného cviku, délce cvičení nebo hmotnosti činky. Celá sada dohromady váží 30 kg. Klíčové vlastnosti činky Činka chromovaná, 30 kg S činkou bude posilování hned o něco zajímavější Hmotnost celé sady je 30 kg Jde o jednoruční činky v počtu 5 ks Oceníte její všestranné využití i kvalitní materiál, jakým je litina Její povrch tvoří kov Činka tectake je všestranným pomocníkem pro začátečníky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka chromovaná, 30 kg (402367)

Fitforce NEOPRENOVÁ ČINKA S MADLEM 0,5 KG Jednoruční činka, zelená, velikost 0,5 KG

Fitforce NEOPRENOVÁ ČINKA S MADLEM 0,5 KG Jednoruční činka, zelená, velikost 0,5 KG
Detail

Jednoruční činka Fitforce o hmotnosti 0,5 kg s neoprenovým potahem a úchytem. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce NEOPRENOVÁ ČINKA S MADLEM 0,5 KG Jednoruční činka, zelená, velikost 0,5 KG

Činka VINYL 2 kg

Činka VINYL 2 kg
Detail

Činka VINYLVinylové činky pro posilovací cvičení horních končetin a horní části trupu. Vinylové činky se používají při aerobicu i pro domácí použití. Vinylové činky jsou vyrobeny z kovového jádra, které je potaženo příjemným vinylem. Na bocích činky je uváděna hmotnost. Foto ilustrační.Technický popis:- Výrobce: Sedco- Hmotnost: 2kg- Materiál: Vinyl, kov- Cena za 1 kus (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Činka VINYL 2 kg

Činka NEOPREN 1 kg

Činka NEOPREN 1 kg
Detail

Činka NEOPRENJednoruční činka potažená neoprénem najde využití v lehkém fitness, aerobicu a domácím cvičení. Velmi lehce omyvatelná.Technický popis:- Výrobce: Sedco- hmotnost 1kg- využití pro fitness, aerobic a domácí cvičení- potažená neoprenem (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Činka NEOPREN 1 kg

Činka NEOPREN 0,5 kg

Činka NEOPREN 0,5 kg
Detail

Činka NEOPRENJednoruční činka potažená neoprénem najde využití v lehkém fitness, aerobicu a domácím cvičení. Velmi lehce omyvatelná. Barevná varianta dodávána dle sklad. zásob.Technický popis:- Výrobce: Sedco- hmotnost 0,5kg- využití pro fitness, aerobic a domácí cvičení- potažená neoprenem- cena za 1 ks (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Činka NEOPREN 0,5 kg

Činka, 20 kg (402585)

Činka, 20 kg (402585)
Detail

Činka - jednoruční, průměr úchopu 25 mm, materiál guma, povrch guma, povrch vinyl, černá barva Činka tectake je dobrá fitness pomůcka každé posilovny, která je bezpečná pro správné posilování rukou, ramen, zádových i prsních svalů. Je určena pro muže i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Své místo si najde jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Bude nápomocna při snižování tuku v těle, budování svalů, zvyšování fyzické kondice i vytrvalosti. Hlavní přednosti činky Činka, 20 kg S činkou bude posilování hned o něco zajímavější Jako výplň byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně litá ocel V balení naleznete jednoruční činku Vyznačuje se všestranným využitím i kvalitním materiálem, jakým je guma Její povrch tvoří guma Činka tectake najde své místo v domácnosti i fitcentrech Šířka úchopu odpovídá 25 mm Její barva je černá Činka tectake vás bude motivovat ke cvičení Jednoruční činka tectake je vhodná pro jednoruční úchop. K jejímu zhotovení byl... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka, 20 kg (402585)

Činka, 10 kg (402583)

Činka, 10 kg (402583)
Detail

Činka - jednoruční a s pevnou vahou, hmotnost 10 kg, průměr úchopu 25 mm, materiál guma, povrch guma, povrch vinyl, černá barva Činka tectake je dobrá fitness pomůcka každé posilovny, která je vodná pro správné posilování rukou, ramen, zádových i prsních svalů. Je určena pro muže i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Lze ji využít jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Pomůže vám snížit tuk v těle, zhubnout, vybudovat svaly, zvýšit vaši sílu nebo vytrvalost. Obtížnost cvičení si můžete zvolit podle zvoleného cviku, délce cvičení nebo hmotnosti činky, která dosahuje 10 kg. Tato lehčí váhová kategorie je využívána, pro ty, kteří chtějí zhubnout. Vyznačuje se nižší hmotností, která je vhodná pro vyšší intenzitu tréninku. Klíčové přednosti činky Činka, 10 kg S činkou si posilování více užijete Jako výplň byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně litá ocel Hmotnost činky tectake je 10 kg Jedná se o jednoruční činku K jejím vlastnostem patří neměnná... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka, 10 kg (402583)

Činka, 15 kg (402584)

Činka, 15 kg (402584)
Detail

Činka - jednoruční, hmotnost sady 15 kg, průměr úchopu 25 mm, délka 46 cm, 9 kusů v sadě, materiál ocel a plast, povrch kov, povrch vinyl, černá barva Činka tectake je dobrá fitness pomůcka každé posilovny, která je bezpečná pro správné posilování rukou, ramen, zádových i prsních svalů. Je určena pro muže i ženy všech věkových i výkonnostních kategorií. Využijete ji jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Bude nápomocna při snižování tuku v těle, budování svalů, zvyšování fyzické kondice i vytrvalosti. Náročnost cvičení se odvíjí od zvoleného cviku, délce cvičení a také hmotnosti činky. Celá sada váží 15 kg, přičemž nejtěžší kus má 2,5 kg. Klíčové vlastnosti činky Činka, 15 kg Činku si při posilování oblíbíte Její výplň tvoří cement Hmotnost celé sady je 15 kg Jedná se o jednoruční činky v počtu 9 ks Oceníte její všestranné využití i kvalitní materiál, jakým je ocel a plast Její povrch tvoří kov Činka tectake se hodí do domácností i fitcentra Její délka... (alza.cz)

Podobné produkty ako Činka, 15 kg (402584)

Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 3KG Jednoruční činka, modrá, velikost 3 KG

Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 3KG Jednoruční činka, modrá, velikost 3 KG
Detail

Jednoruční činka Fitforce o hmotnosti 3kg s neoprenovým potahem. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 3KG Jednoruční činka, modrá, velikost 3 KG

Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 1KG Jednoruční činka, tyrkysová, velikost 1 KG

Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 1KG Jednoruční činka, tyrkysová, velikost 1 KG
Detail

Jednoruční činka Fitforce o hmotnosti 1kg s neoprenovým potahem a úchytem. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 1KG Jednoruční činka, tyrkysová, velikost 1 KG

Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 2KG Jednoruční činka, červená, velikost 2 KG

Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 2KG Jednoruční činka, červená, velikost 2 KG
Detail

Jednoruční činka Fitforce o hmotnosti 2kg s neoprenovým potahem. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Fitforce JEDNORUČNÍ ČINKA 2KG Jednoruční činka, červená, velikost 2 KG
Variabilní jednoruční činka Tunturi 2,5 až 25 kg (14TUSCL383), činka 3 kg, Capital Sports Hexbell Dumbbell, jednoruční činka, pár 2 x 25 kg, Capital Sports Delo, nastavitelná činka, 25 kg, 5 úrovní hmotnosti v krocích po 5 kg, Lifefit Činka 17 kg (4891223100228), Lifefit Činka 11 kg (4891223100174), Stormred pogumovaná činka 2,5 kg (IR92316a), Stormred pogumovaná činka 12,5 kg (IR92316e), Stormred nastavitelná činka 24 kg (SPTstorm043), Stormred nastavitelná činka 40 kg (SPTstorm044), Lifefit Činka Strong 15 kg (4891223099331), Stormred pogumovaná činka 15 kg (IR92316f), Stormred pogumovaná činka 7,5 kg (IR92316c), Stormred pogumovaná činka 5 kg (IR92316b), Stormred pogumovaná činka 10 kg (IR92316d), FitnessLine - 25 kg (SCH1002-25), LifeFit Činka 12 kg, 4x kotouč (4891223100105), LifeFit Činka 14 kg, 4x kotouč (4891223100112), Činka kettlebell Exercise Black 16 kg (4635), Acra Nakládací činka chromová 8,5 kg (8595042730388), Acra Nakládací činka chromová 12 kg (8595042736885), Acra nakládací jednoruční činka 15 kg (8595042745382), LifeFit Činka 17 kg, 4x kotouč (4891223100136), Acra Nakládací činka chromová 15 kg (05-CBCH15), FitnessLine Jednoruční nakládací činka - 15 kg (jcc30-15), FitnessLine Jednoruční nakládací činka - 5 kg (jcc30-5), FitnessLine Jednoruční nakládací činka - 12,5 kg (jcc30-12,5), Acra Nakládací činka chromová 20 kg (05-CBCH20), KLARFIT Kettlebell, kulové závaží, činka Kettlebell, 12 kg, Capital Sports Hexbell Dumbbell jednoruční činka, 20 kg