Bull's nl šipky smoke - silver - 22g (292505)

Produkt Bull's nl šipky smoke - silver - 22g (292505) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bull's nl šipky smoke - silver - 22g (292505) upraviť a produkt hľadať znova.

Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g (292505)

Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g (292505)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít každý šipkařský turnaj pod kontrolou? Pak vám určitě přijdou vhod šipky Bull's NL, které mají k dispozici plastový hrot typu softip. V případě poškození hrotu je možné jej odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří ho ocení při hře s obávanými protivníky. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Se šipkami budou vyhrávat jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 22 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Základní funkce produktu Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří milují šipkový sport S plastovým hrotem (softip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Slouží pouze pro elektronický a plastový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g (292505) , Bull's nl šipky smoke - gold - 18g (292504)

Bull's NL Šipky Smoke - Gold - 18g (292504)

Bull's NL Šipky Smoke - Gold - 18g (292504)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 18 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít hru se šipkami pod kontrolou? Pak vás zajisté nadchnou šipky Bull's NL, které mají k dispozici plastový hrot typu softip. Jestliže se vám hrot poškodí, snadno jej po odšroubování můžete vyměnit za nový. Tělo šipky, k jehož výrobě byl použit wolfram, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Je nezbytné myslet na to, že produkt je vhodný pouze pro elektronický a plastový terč. Se šipkami si přijdou na své jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 18 g. Na zvýšení pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry se podílí i pěkný vzhled. Zajímavé funkce produktu Bull's NL Šipky Smoke - Gold - 18g Šipky Bull's NL pro ty, kteří milují šipkové turnaje S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Smoke - Gold - 18g (292504) , Bull's nl šipky smoke - black - 20g (292506)

Bull's NL Šipky Smoke - Black - 20g (292506)

Bull's NL Šipky Smoke - Black - 20g (292506)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 20 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? V tom případě pro vás budou vhodné šipky Bull's NL, jež se chlubí plastovým hrotem typu softip. Dojde-li k poškození hrotu, odšroubujete jej a nahradíte novým. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Je nutné myslet na to, že produkt je určen výhradně pro elektronický a plastový terč. Šipky dokáží ocenit jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 20 g. Díky modernímu designu se zvýší vaše sebedůvěra. Nejdůležitější funkce produktu Bull's NL Šipky Smoke - Black - 20g Šipky Bull's NL pro milovníky šipkového sportu S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Slouží pouze pro elektronický a plastový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Smoke - Black - 20g (292506) , Bull's nl šipky phantom - red - 22g (292476)

Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503)

Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? V tom případě vás potěší šipky Bull's NL, které jsou vyráběny s plastovým hrotem typu softip. Poškozený hrot můžete kdykoliv odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, na jehož výrobu se používá wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky si oblíbí nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Významné vlastnosti produktu Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g Šipky Bull's NL pro ty, jež si oblíbili šipkový sport S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pouze pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503) , Bull's nl šipky sebastian steyer - 22g (292503)

Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476)

Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít hru se šipkami pod kontrolou? Pak zajisté oceníte šipky Bull's NL, které mají k dispozici plastový hrot typu softip. Pokud dojde k poškození hrotu, po odšroubování jej snadno vyměníte za nový. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, si oblíbí i nejnáročnější hráči, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Je potřeba nezapomenout na to, že produkt slouží výhradně pro elektronický a plastový terč. Se šipkami si rádi zahrají jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 22 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Podstatné funkce produktu Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g Šipky Bull's NL pro milovníky šipkového sportu Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky potěší i ty nejnáročnější hráče Využívejte pouze pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476) , Bull's nl šipky max hopp - 90% - 22g (292486)

Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508)

Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Těšíte se, že bude při šipkařských turnajích vítězství vaše? Pak zajisté oceníte šipky Bull's NL, které se prodávají s plastovým hrotem typu softip. Jestliže dojde k poškození hrotu, lze jej odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, k jehož výrobě byl použit wolfram, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Pamatujte na to, že produkt je vhodný výhradně pro elektronický a plastový terč. Šipky dokáží ocenit jak pokročilí, tak profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 22 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Významné funkce produktu Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří rádi hrají šipky Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pouze pro elektronický... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508) , Bull's nl šipky the thunder - 90% - 22g (292508)

Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486)

Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak se vám zalíbí šipky Bull's NL, jež mají k dispozici plastový hrot typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, si oblíbí i nejnáročnější hráči, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky využijí jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Klíčové přednosti produktu Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří milují šipkové turnaje S plastovým hrotem (softip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Používejte jen pro elektronický a plastový terč Hodí se pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486) , Bull's nl šipky the thunder - 80% - 22g (292510)

Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510)

Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chystáte se na šipkařský turnaj? V tom případě se vám budou hodit šipky Bull's NL, jež mají plastový hrot typu softip. Dojde-li k poškození hrotu, odšroubujete jej a nahradíte novým. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profíci. V balení dostáváte 3 ks šipky, přičemž hmotnost každé z nich dosahuje 22 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Klíčové přednosti produktu Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří rádi hrají šipky S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Ideální pro elektronický a plastový terč Vhodné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510) , Bull's nl šipky steel pavel jirkal - 80% - 22g (292472)

Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472)

Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chystáte se na šipkařský turnaj? V tom případě si oblíbíte šipky Bull's NL Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž je používán pouze pro klasické terče ze sisalových vláken. Dojde-li k otupení hrotu, obroušením mu navrátíte jeho původní ostrost. Tělo šipky, na jehož výrobu se používá wolfram, potěší i nejnáročnější hráče, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Na své si přijdou jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 22 g. Elegantní design přispěje k vaší sebedůvěře. Hlavní přednosti produktu Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Hodí se pro pokročilé a profesionální hráče Balení obsahuje 3 ks šipky Šipka váží 22 g Elegantní vzhled a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472) , Bull's nl šipky bullet - 18g (292474)

Bull's NL Šipky Steel Karel Sedláček - Evil Charlie - 80% - 22g (292302)

Bull's NL Šipky Steel Karel Sedláček - Evil Charlie - 80% - 22g (292302)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si mít při šipkařském turnaji vítězství v kapse? Pak se vám určitě zalíbí šipky Bull's NL Šipky z kategorie steeltip se prodávají s ocelovým hrotem, jenž se používá pro klasické terče ze sisalových vláken. Ztupenému hrotu lze navrátit ostrost obroušením. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří dokáží na turnajích ostatním vytřít zrak. Šipky si oblíbí jak pokročilí, tak profíci. V balení dostanete 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 22 g. Díky modernímu designu se zvýší vaše sebedůvěra. Základní přednosti produktu Bull's NL Šipky Steel Karel Sedláček - Evil Charlie - 80% - 22g Šipky Bull's NL pro milovníky šipkového sportu S ocelovým hrotem (steeltip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Ocení ji pokročilí a profesionální hráči Balení obsahuje 3 ks šipky Šipka disponuje hmotností 22 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Steel Karel Sedláček - Evil Charlie - 80% - 22g (292302) , Bull's nl šipky scorpion - 18g (292480)

Designa Šipky Mako - Shark - Silver - 22g (293836)

Designa Šipky Mako - Shark - Silver - 22g (293836)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: mosaz, 3 ks v balení Těšíte se, že bude při šipkařských turnajích vítězství vaše? Pak si určitě zamilujete šipky Designa, které mají plastový hrot typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, můžete jej jednoduše odšroubovat a nahradit novým. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužila mosaz, určitě pro perfektní držení přispěje k výborným výsledkům ve hře. Je třeba pamatovat na to, že produkt lze použít pouze pro elektronický a plastový terč. Se šipkami si přijdou na své jak začínající, tak i zkušení hráči. V balení naleznete 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 22 g. Moderní design jistě přispěje k pocitu neporazitelnosti. Klíčové přednosti produktu Designa Šipky Mako - Shark - Silver - 22g Šipky Designa pro ty, kteří rádi hrají šipky Plastový hrot (softip) Tělo šipky z mosazi zaručí radost ze hry Určené pouze pro elektronický a plastový terč Pro začínající i pokročilé hráče V... (alza.cz)

Podobné produkty ako Designa Šipky Mako - Shark - Silver - 22g (293836) , Bull's šipky steel aero - 22g (156724)

Designa Šipky Steel Mako - Shark - Silver - 22g (298437)

Designa Šipky Steel Mako - Shark - Silver - 22g (298437)
Detail

Šipky - hmotnost 22 g, materiál: mosaz, 3 ks v balení Přejete si mít při šipkařském turnaji vítězství v kapse? Pak se vám určitě zalíbí šipky Designa Tělo šipky, které je vytvořeno z mosazi, padne skvěle do ruky, tudíž máte úspěch na dosah. V balení najdete 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 22 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Zásadní funkce produktu Designa Šipky Steel Mako - Shark - Silver - 22g Šipky Designa pro milovníky šipkového sportu Tělo šipky z mosazi přispěje k pohodlné hře Balení obsahuje 3 ks šipky Šipka disponuje hmotností 22 g Moderní design a neotřelý vzhled šipek Designa (alza.cz)

Podobné produkty ako Designa Šipky Steel Mako - Shark - Silver - 22g (298437) , Bull's šipky steel sirius - 22g (158724)

Komono Silas Silver Smoke

Komono Silas Silver Smoke
Detail

Komono Silas - stylové sluneční brýle z nerezové oceli, za kterými stojí oblíbený brand z Belgie. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Komono Silas Silver Smoke , Bull's šipky steel mission - 22g (157419)

Designa Šipky Silver Mustang V2 - M1 - 22g (235033)

Designa Šipky Silver Mustang V2 - M1 - 22g (235033)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení Toužíte vyhrávat na šipkařských turnajích? V tom případě by vaší pozornosti neměly uniknout šipky Designa, jež se vyrábí s plastovým hrotem typu softip. V případě, že dojde k poškození hrotu, jednoduše ho odšroubujete a vyměníte za nový. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, je určeno i pro nejnáročnější hráče, kterým pomáhá při soutěži s jakýmkoliv profesionálem. V balení máte k dispozici 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 22 g. Moderní design jistě přispěje k pocitu neporazitelnosti. Důležité přednosti produktu Designa Šipky Silver Mustang V2 - M1 - 22g Šipky Designa pro vyznavače šipkového sportu Osazení plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Balení obsahuje 3 ks šipky U šipky počítejte s hmotností 22 g Moderní design a neotřelý vzhled šipek Designa (alza.cz)

Podobné produkty ako Designa Šipky Silver Mustang V2 - M1 - 22g (235033) , Bull's šipky steel blizzard - 22g (156725)

Fender Ombré Strap Silver Smoke

Fender Ombré Strap Silver Smoke
Detail

Kytarový popruh Tyto popruhy jsou vyrobeny z velice pohodlného a odolného nylonu, jejich design je pak inspirován výraznými gradientními barvami na kytarách Fender z řady Player Plus. Nyní tak můžete mít jistotu, že k vaší nové kytaře najdete skvěle ladící popruh. Samozřejmostí je nastavitelná délka popruhu a kvalitní kožené konce, které zajistí pevné uchycení na nástroji. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender Ombré Strap Silver Smoke , Bull's šipky steel scorpy - 22g (158720)

Julbo Monterosa 2 Black/Blue/Orange/Smoke/Silver Flash Outdoorové brýle

Julbo Monterosa 2 Black/Blue/Orange/Smoke/Silver Flash Outdoorové brýle
Detail

MONTEROSA 2 je dokonalým spojencem k obdivování úžasné krajiny. Linie tohoto dnes již ikonického modelu Julbo byly naprosto předefinovány pro modernější vzhled, který představuje jeho dynamické sportovní vlastnosti. Pokud jde o pohodlí, sluneční brýle mají spánky Grip Tech a protiskluzový můstek, což z nich činí referenční model do hor. A stále se můžete spolehnout na jejich ochranný design a odnímatelné postranní štíty pro bezpečné objevování nových horizontů ve výšce.TECHNICKÉ VLASTNOSTIZakřivené spánky: Ergonomický profil pro dobrou přilnavost na obličeji a hlavě.Grip Tech Temples: Exkluzivní měkký materiál na spáncích, který se nelepí na vlasy, pro dokonalé uchopení a pohodlí.Nos: Flexibilní, nárazy absorbující vložka na můstku.Odnímatelné boční štíty: Boční ochrana před slunečním zářením v extrémních podmínkách. Tvar obličeje: Okrouhlý;Ovál Pohlaví: Unisex Barva skla (podle výrobce): Smoke/Silver Flash Polarizační: Ano Kategorie filtru: S3 Barva skla: Šedá Technologie: Removable Side Shields;Nose Grip;Curved Temples;Grip Tech Temples Tvar rámu: Obdélníkový Velikost: M Typ rámu: Celorámový Typ Produktu: Brýle Typ aktivity: Outdoor Šířka čočky: 54 mm Šířka můstku: 15 mm Délka stranice: 125 mm Barva rámu: Černá Varianta brýlí (Google Merchant): Black/Blue/Orange/Smoke/Silver Flash Varianta: Black/Blue/Orange/Smoke/Silver Flash Hmotnost: 26 g Výška čočky: 41 mm Barva rámu (podle výrobce): Black/Blue/Orange Věková skupina: Dospělý (muziker.cz)

Podobné produkty ako Julbo Monterosa 2 Black/Blue/Orange/Smoke/Silver Flash Outdoorové brýle , Bull's šipky steel aero - 22g (97695)

Fender Ombré Instrument Cable 10' Silver Smoke

Fender Ombré Instrument Cable 10' Silver Smoke
Detail

Nástrojový kabel Nová série kabelů Ombré od firmy Fender je inspirována nástroji z řady Player Plus. Není proto divu, že na první pohled zaujme nápaditými gradientními barvami, které se na pódiu či ve zkušebně rozhodně neztratí. Kromě stylového designu je pak samozřejmostí špičkový zvuk. O ten se stará bytelné a pružné spirálové stínění, které zabrání nejen nežádoucímu ruchu, ale také nepříjemnému kroucení a ohýbání kabelů. Pro maximální odolnost jsou konektory chráněny kovovými kryty, takže o jejich životnost se obávat rozhodně nemusíte. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender Ombré Instrument Cable 10' Silver Smoke , Bull's šipky steel thriller - 22g (158732)

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-150 g

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-150 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-150 g , Bull's nl šipky michael rasztovits - 18g (292500)

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-300 g

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-300 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-300 g , Bull's nl šipky michael rasztovits - 20g (292501)

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-200 g

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-200 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-200 g , Bull's šipky steel meteor mt5 - 22g (157040)

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-250 g

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-250 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-250 g , Bull's šipky steel dot d2 - 22g (156732)

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-100 g

Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-100 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl green silver uv orange-100 g , Bull's šipky steel curvex c3 - 22g (156729)

Bliz Motion Black Smoke w Silver Mirror (7318480025622)

Bliz Motion Black Smoke w Silver Mirror (7318480025622)
Detail

Cyklistické brýle , zrcadlová, šedá skla, černá barva obrouček, UV400 Tyto sportovní sluneční brýle vznikly spojením nadčasového designu a všestranné použitelnosti pro mnoho sportů a dalších aktivit. Tyto sportovní sluneční brýle vznikly spojením nadčasového designu a všestranné použitelnosti pro mnoho sportů a dalších aktivit. Díky tvarovatelnému nosníku sednou na každou tvář. Skla z polykarbonátu jsou velmi odolná proti nárazu, pouzdro z mikrovlákna je součástí balení. 100 % ochranu před UVA a UVB zářením. Klíčové vlastnostiNa kolo, běh i turistikuLátkové pouzdro z mikrovlákna součástí baleníOdolnost proti nárazuTvarovatelný nosník100 % ochrana před UV zářením (alza.cz)

Podobné produkty ako Bliz Motion Black Smoke w Silver Mirror (7318480025622) , Bull's šipky steel v8 v2 - 22g (158737)

Sportovní sluneční brýle Bliz Matrix Metallic Silver Smoke

Sportovní sluneční brýle Bliz Matrix  Metallic Silver Smoke
Detail

Všestranné sportovní brýle s neuvěřitelně širokým zorným polem a technologií pro super viditelnost i za špatného počasí!. Bliz Matrix je parádní model slunečních brýlí vhodný pro širokou škálu sportů od cyklistiky po cross-country lyžování. Nic s nimi totiž nepřehlédnete! Díky širokému zornému poli a chytré ventilaci budete vždy jasně vidět na cestu. Technologie Hydro Lens Tech navíc zajistí špičkovou viditelnost i za špatného počasí. Kromě toho brýle skvěle padnou na obličej, obzvlášť s ohebnými koncovkami nožiček a tvarovatelným nosníkem. Vysoce odolné polykarbonátové zorníky poskytují 100% ochranu vůči UVA i UVB záření. Skla s filtrem 3. kategorie oči chrání i před hmyzem, prachem či jinými poletujícími částicemi. Jsou odolné vůči poškrábání a na vnější straně mají navíc hydrofobní úpravu, která zabraňuje usazování nečistot, potu či vodních kapek na skle. Součástí balení je také pevný obal a čistící hadřík z mikrovlákna. Výrobce sportovních brýlí Bliz je jedním ze světových lídrů na trhu. Vyrábí technicky propracované sportovní brýle pomocí nejmodernějších technologií a materiálů. Brýle se vyvíjí a testují ve spolupráci s mnoha profesionálními sportovci reprezentačních týmu, například z České republiky, Švédska, Norska, Finska či Kanady. Kategorie slunečních brýlí dle slunečního filtru: Kategorie 0 – transparentní (průhledné) čočky vhodné pouze jako ochrana před větrem, prachem a nečistotami, ne však před sluncem Kategorie 1 – lehce zabarvené čočky vhodné pro méně slunečné či oblačné podmínky, rozjasňují a zlepšují viditelnost Kategorie 2 – tmavší čočky pro slunečné jarní či podzimní dny, vhodné pro řízení nebo jako módní doplněk Kategorie 3 – nejčastější kategorie slunečních brýlí, vhodné pro slunečné letní dny, méně vhodné za šera nebo horších světelných podmínek Kategorie 4 – filtr pro extrémní světelné podmínky, kde je slunce nejen velmi silné, ale zároveň se odráží od sněhu, písku či jiného povrchuTechnický popis: univerzální sluneční brýle s širokým zorným polem velmi nízká hmotnost anti-scratch úprava proti poškrábání hydrofobní úprava 100% ochrana vůči UVA a UVB záření velmi odolné polykarbonátové zorníky s vysokou optickou kvalitou pogumované stranice tvarovatelný gumový nosník pevný obal a čistící hadřík z mikrovlákna součástí balení vhodné pro sportovní využití i běžné nošení materiál: Grilamid TR90 materiál zorníků: polykarbonát kategorie: 3 hmotnost: 34 g celková šířka brýlí: 14,2 cm rozpětí konců nožiček: 10,5 cm délka nožiček: 12,6 cm (insportline.cz)

Podobné produkty ako Sportovní sluneční brýle Bliz Matrix Metallic Silver Smoke , Bull's šipky steel @501 at5 - 22g (156717)

Fender Ombré Strap 2'' Kytarový pás Silver Smoke

Fender Ombré Strap 2'' Kytarový pás Silver Smoke
Detail

Kytarový pás Player Plus Gradient Strap, inspirovaný nápadnými barevnými úpravami kytar Player Plus, má krásnou barvu jdoucí do ztracena a perfektně se hodí k vašemu oblíbenému novému Fenderu. Tento pás je vyroben z hladkého nylonu a je dostupný ve třech barevných ombré variacích – Tequila Sunrise, Belair Blue a Silver Smoke. Šířka (mm): 50.8 Země původu: Kanada Materiál: Nylon Barva podle výrobce: Silver Smoke Barva: Šedá (muziker.cz)

Podobné produkty ako Fender Ombré Strap 2'' Kytarový pás Silver Smoke , Bull's šipky steel curvex c2 - 22g (156727)

Dam pilker herring nl black silver uv orange - 10 cm 60 g

Dam pilker herring nl black silver uv orange - 10 cm 60 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl black silver uv orange - 10 cm 60 g , Bull's šipky steel v8 v3 - 22g (158739)

Dam pilker herring nl black silver uv orange - 10,5 cm 70 g

Dam pilker herring nl black silver uv orange - 10,5 cm 70 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl black silver uv orange - 10,5 cm 70 g , Bull's šipky steel phantom pt4 - 22g (158708)

Dam pilker herring nl blue silver uv pink - 10 cm 60 g

Dam pilker herring nl blue silver uv pink - 10 cm 60 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl blue silver uv pink - 10 cm 60 g , Bull's šipky steel dot d3 - 22g (156734)

Dam pilker herring nl green silver uv yellow - 10,5 cm 70 g

Dam pilker herring nl green silver uv yellow - 10,5 cm 70 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl green silver uv yellow - 10,5 cm 70 g , Bull's nl šipky steel adam gawlas - 23g (292290)

Dam pilker herring nl green silver uv yellow - 10 cm 60 g

Dam pilker herring nl green silver uv yellow - 10 cm 60 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl green silver uv yellow - 10 cm 60 g , Bull's nl šipky max hopp 2.0 - 18g (292484)

Dam pilker herring nl blue silver uv pink - 10,5 cm 70 g

Dam pilker herring nl blue silver uv pink - 10,5 cm 70 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl blue silver uv pink - 10,5 cm 70 g

Dam pilker herring nl uv yellow silver uv orange - 10 cm 60 g

Dam pilker herring nl uv yellow silver uv orange - 10 cm 60 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl uv yellow silver uv orange - 10 cm 60 g

Dam pilker herring nl uv pink silver uv orange - 10 cm 60 g

Dam pilker herring nl uv pink silver uv orange - 10 cm 60 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl uv pink silver uv orange - 10 cm 60 g

Dam pilker herring nl uv pink silver uv orange - 10,5 cm 70 g

Dam pilker herring nl uv pink silver uv orange - 10,5 cm 70 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl uv pink silver uv orange - 10,5 cm 70 g

Dam pilker herring nl uv yellow silver uv orange - 10,5 cm 70 g

Dam pilker herring nl uv yellow silver uv orange - 10,5 cm 70 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Dam pilker herring nl uv yellow silver uv orange - 10,5 cm 70 g

Bliz Motion+ - Shiny Black - Smoke w Silver Mirror - 9062-10

Detail

Sportovní brýle disponují polykarbonátovými skly. Poskytují 100% ochranu proti UVA a UVB záření a skvěle drží na obličeji díky nastavitelnému nosníku. Bliz Motion+ – Shiny Black – Smoke w Silver Mirror – 9062–10 jsou dodávány spolu s pevným pouzdrem, náhradními čirými a kontrastními skly a hadříkem z mikrovlákna. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bliz Motion+ - Shiny Black - Smoke w Silver Mirror - 9062-10

Bliz Motion - Shiny Black - Smoke w Silver Mirror - 9060-10

Detail

Sportovní brýle disponují svou lehkostí. Poskytují 100% ochranu proti UVA a UVB záření a skvěle drží na obličeji díky nastavitelnému nosníku. Bliz Motion – Shiny Black – Smoke w Silver Mirror – 9060–10 jsou dodávány spolu s obalem z mikrovlákna, který poslouží i jako hadřík a čistění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bliz Motion - Shiny Black - Smoke w Silver Mirror - 9060-10

Bliz Motion+ White Smoke w Silver Mirror + Orange + Clear (7318480044296)

Bliz Motion+ White Smoke w Silver Mirror + Orange + Clear (7318480044296)
Detail

Cyklistické brýle , vyměnitelná skla, zrcadlová, čirá, šedá a oranžová skla, bílá barva obrouček, UV400 Tyto sportovní brýle vznikly spojením nadčasového designu a všestranné použitelnosti pro mnoho sportů a dalších aktivit. Tyto sportovní brýle vznikly spojením nadčasového designu a všestranné použitelnosti pro mnoho sportů a dalších aktivit. Kombinace špičkových skel v pevné a přitom přizpůsobitelné konstrukci způsobuje, že o nich při pohybu ani nevíte. Skla lze vyměnit za kontrastní či čirá. To vše s vahou pouhých 27 gramů. Klíčové vlastnostiDíky flexibilnímu nosníku přizpůsobitelné pro každou tvářVáha pouhých 27 gramůČistící hadřík a výměnná skla součástí baleníPři nátisku chrání před větrem (jízda na kole) při oddálení ventilují (běh či lyžování)Pro běh, cyklistiku, lyžování a další sporty (alza.cz)

Podobné produkty ako Bliz Motion+ White Smoke w Silver Mirror + Orange + Clear (7318480044296)

Fender Player Plus Precision Bass MN Silver Smoke Elektrická baskytara

Fender Player Plus Precision Bass MN Silver Smoke Elektrická baskytara
Detail

Díky klasickému stylu Fender, pokročilým funkcím a ohromujícím novým povrchovým úpravám je Player Plus Precision Bass dokonalým nástrojem, který podnítí vaši kreativitu a vynikne z davu. Player Plus Precision Bass®, poháněný sadou snímačů Player Plus PJ, přináší úder a zvuk, který definuje basový tón Fender. 3-pásmový aktivní ekvalizér poskytuje přesné tvarování tónů s přepínatelným aktivním / pasivním provozem pro maximální flexibilitu. Krk Player Plus Precision Bass je elegantní, rychlý a hladký díky saténové úpravě, pohodlným zarolovaným okrajům na hmatníku a modernímu tvaru "C" zadní části krku. Pevná kobylka HiMass™ poskytuje sustain, rezonanci a dokonalou intonaci. Velikost pražců: Medium Jumbo Kobylka/tremolo: Fender HiMass with Chrome-Plated Zinc Saddles Ovládací knoflíky: Knurled Flat-Top Série: Player Plus Konfigurace snímačů: PJ Země původu: Mexiko Profil krku: Moderní C Povrchová úprava krku: Satin Urethane Hardware: Nikl;Chróm Přepínač: Mini Toggle (Active/Passive) Střední snímač: Player Plus Precision Bass Typ: Precision Bass Balení obsahuje: Deluxe pouzdro Hmatník: Javor Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Výztuha krku: Nastavování u hlavy;Single Action Povrchová úprava: Polished Barva podle výrobce: Silver Smoke Preferovaná ruka: Pravá ruka Struny: Fender USA 7250M Nickel Plated Steel Krk: Javor Kobylkový snímač: Player Plus Noiseless Jazz Bass Elektronika: Pasivní Ovládání: Middle;Pan Control;Hlasitost;Treble;Bass Snímače: Pasivní Barva: Šedá;Černá Nultý pražec: Syntetická kost Ladící mechanika: Standard Open-Gear Úchyt na pás: Standard Klíč na seřízení krku: Ano Vykládání hmatníku: Black Pearloid Dot Tělo: Olše Menzura (mm): 864.0 Počet pražců: 20 Pickguard: 3-Ply Black Počet strun: 4 Tloušťka: 045" / 105" Konstrukce: Šroubovaný krk Rádius hmatníku: 12" Šířka nultého pražce (mm): 41.3 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Fender Player Plus Precision Bass MN Silver Smoke Elektrická baskytara

Ron thompson pilker nl uv yellow silver uv orange - délka 7,7 cm - hmotnost 28 g

Ron thompson pilker nl uv yellow silver uv orange - délka 7,7 cm - hmotnost 28 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilker nl uv yellow silver uv orange - délka 7,7 cm - hmotnost 28 g

Ron thompson pilker nl uv pink silver uv orange - délka 7,7 cm - hmotnost 28 g

Ron thompson pilker nl uv pink silver uv orange - délka 7,7 cm - hmotnost 28 g
Detail

Bezolovnaté návnady Chybný pohybový vzor Dlouhé lití Holografický povrch Silné UV barvy Perma ocelový povrch na hácích (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilker nl uv pink silver uv orange - délka 7,7 cm - hmotnost 28 g

Wiley x polarizační brýle affinity silver flash smoke grey gloss black

Wiley x polarizační brýle affinity silver flash smoke grey gloss black
Detail

Anatomické tvarování brýlí do tvaru písmena U chrání dokonale zrak ze všech směrů před větrem, znečištěním i škodlivým zářením. Brýle splňují přísné bezpečnostní normy podle Amerického národního standardizačního úřadu ANSI. Polarizované polykarbonátové čočky s vysokou odolností odfiltrují 100 % UV záření. Se světelnou propustností 12 % se jedná o jednu z nejtmavších čoček, které Wiley X nabízí. Z-oxide zrcadlová vrstva excelentně odstraňuje záblesky během jasných a slunečných dnů. PARAMETRY: Šířka brýlové čočky: 61 mm Šířka nosníku: 14 mm Délka stranice: 125 mm TECHNOLOGIE: EN. 166S Brýle certifikované podle standardu EN.166S musí odolat nárazu ocelové kuličky o průměru 6 mm a váze 0,86 g vystřelené rychlostí 162 km/h. Nerozbitá čočka musí zůstat pevně zasazena v rámu brýlí, rám musí zůstat nepoškozen. ANSI HIGH VELOCITY IMPACT TEST - Test odolnosti proti střelám Brýle certifikované podle standardu ANSI HIGH VELOCITY IMPACT musí odolat nárazu ocelové kuličky o průměru 6,35 mm vystřelené rychlostí 164,6 km/h. Nerozbitá čočka musí zůstat pevně zasazena v rámu brýlí, rám musí zůstat nepoškozen. HARD COATING Ochrana proti poškrábání čoček díky silné a odolné vrstvě. ANTI-FOG COATING-vrstva proti zamlžování (parys.cz)

Podobné produkty ako Wiley x polarizační brýle affinity silver flash smoke grey gloss black

Adidas OR0017 12C Shine Dark Ruthenium/Smoke Mirror Silver Lifestyle brýle

Adidas OR0017 12C Shine Dark Ruthenium/Smoke Mirror Silver Lifestyle brýle
Detail

Sluneční brýle od Adidas jsou součástí nejnovější kolekce určené pro muže. Elegantní model dělá z těchto brýlí ideální volbu. Barva skla (podle výrobce): Smoke Mirror Silver Barva rámu: Stříbrná;Červená Barva skla: Šedá Varianta: Shine Dark Ruthenium/Smoke Mirror Silver Varianta brýlí (Google Merchant): Shine Dark Ruthenium/Smoke Mirror Silver Barva rámu (podle výrobce): Shine Dark Ruthenium Tvar obličeje: Hranatý;Okrouhlý;Ovál Polarizační: Ne Typ aktivity: Lifestyle;Multisport Typ Produktu: Brýle Tvar rámu: Pilot Pohlaví: Pánské Velikost: L Země původu: Itálie Typ rámu: Bezrámový Materiál: Kov Kód modelu: 12C Šířka čočky: 62 mm Šířka můstku: 15 mm Věková skupina: Dospělý Délka stranice: 145 mm (muziker.cz)

Podobné produkty ako Adidas OR0017 12C Shine Dark Ruthenium/Smoke Mirror Silver Lifestyle brýle

Garnier Olia Big Kit permanentní barva na vlasy odstín 9.11 Silver Smoke

Garnier Olia Big Kit permanentní barva na vlasy odstín 9.11 Silver Smoke
Detail

Garnier Olia Big Kit, Barvy na vlasy pro ženy, Barva na vlasy Garnier Olia dodá vašim vlasům intenzivní barevný odstín a zářivý lesk. Vlastnosti: dodává vlasům výživu i hydrataci má dlouhotrvající výdrž snadná a rychlá aplikace v pohodlí domova zanechává vlasy zdravé a hebké na dotek Složení: neobsahuje silikony veganský produkt bez amoniaku Jak používat: Používejte na základě instrukcí v balení. (notino.cz)

Podobné produkty ako Garnier Olia Big Kit permanentní barva na vlasy odstín 9.11 Silver Smoke

Bliz HERO Matt Black Smoke w Silver Mirror Cat.3 - 52210-10

Detail

Sportovní brýle disponují polykarbonátovými skly. Poskytují 100% ochranu proti UVA a UVB záření a skvěle drží na obličeji díky nastavitelnému nosníku. Bliz HERO Matt Black Smoke w Silver Mirror Cat.3 – 52210–10 jsou dodávány spolu s pevným pouzdrem a sáčekem z mikrovlákna k čištění a ochraně brýlí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bliz HERO Matt Black Smoke w Silver Mirror Cat.3 - 52210-10

Adidas OR0017 68C Shine Palladium Matte Black/Smoke Mirror Silver Lifestyle brýle

Adidas OR0017 68C Shine Palladium Matte Black/Smoke Mirror Silver Lifestyle brýle
Detail

Sluneční brýle od Adidas jsou součástí nejnovější kolekce určené pro muže. Elegantní model dělá z těchto brýlí ideální volbu. Šířka můstku: 15 mm Šířka čočky: 62 mm Věková skupina: Dospělý Kód modelu: 68C Délka stranice: 145 mm Barva rámu: Stříbrná;Šedá;Černá Barva rámu (podle výrobce): Shine Palladium Matte Black Tvar obličeje: Hranatý;Okrouhlý;Ovál Varianta: Shine Palladium Matte Black/Smoke Mirror Silver Barva skla: Šedá Barva skla (podle výrobce): Smoke Mirror Silver Varianta brýlí (Google Merchant): Shine Palladium Matte Black/Smoke Mirror Silver Typ rámu: Bezrámový Typ aktivity: Multisport;Lifestyle Země původu: Itálie Tvar rámu: Pilot Velikost: L Materiál: Kov Pohlaví: Pánské Typ Produktu: Brýle Polarizační: Ne (muziker.cz)

Podobné produkty ako Adidas OR0017 68C Shine Palladium Matte Black/Smoke Mirror Silver Lifestyle brýle

Bliz Hero 52210-10 Matt Black/Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle

Bliz Hero 52210-10 Matt Black/Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle
Detail

Toto je nový Hero! Je o něco větší než předchozí model (nyní nazývaný Hero Small). Hero New Edition jsou vhodné pro ty, kteří mají střední velikost hlavy, velikost střední / velká. Brýle, které vypadají tak dobře, jak se cítí, udržují váš zrak čistý v různých povětrnostních podmínkách. Stejně jako vy - skutečný hrdina. Jedná se o všestranný model, který se skvěle hodí k mnoha různým druhům sportů. Ať už jedete na horském kole v plné rychlosti, pomalu běžíte nebo jen relaxujete na pláži, Hero je tady s vámi. Čočka je vybavena technologií Hydro Lens, která zaručuje jasné a ostré vidění v různých povětrnostních podmínkách. Nastavitelné spánky a nosní podložka zajišťují, že se budete vždy cítit pohodlně. Pokud hledáte skvělého společníka, Hero může být váš nový nejlepší přítel! Jako jedinečnou funkci můžete použít optický adaptér, který si můžete nastavit podle dioptrických brýlí (lze zakoupit samostatně). Všeobecné vlastnosti Kamkoli jdete, jdou i oni. Dostatečně odolné k tomu, abyste byli v bezpečí a vaše vidění bylo skvělé při sportu dle vašeho výběru, se vzhledem, který je dostatečně cool, aby vydržel celý den. Technologie Hydro Lens znamená, že máte vždy jasný výhled bez ohledu na počasí. Vlastnosti čočky Hero jsou vybaveny technologií Hydro Lens. Čočka z X-PC s vysokou optickou kvalitou pro jasné a ostré vidění v různých povětrnostních podmínkách. Tato čočka má kompletní UV ochranu s minimálním lomem, odolnou proti poškrábání a hydrofobními vlastnostmi. Materiály Hero jsou vyrobeny z Grilamid TR90. To vám dává nepřekonatelnou flexibilitu spolu s nízkou hmotností. Je to také ideální materiál pro horké i studené teploty. Možnosti úpravy Hero vás udržuje v chladu a klidu. Lehce upravte náhlavní části a nosní podložku a budete vypadat skvěle s dokonalým pohodlím po celý den. CE standard Všechny produkty Bliz Active mají označení CE, což znamená, že dodržujeme základní zdravotní a bezpečnostní požadavky, které lze nalézt ve směrnicích EU. Tento návod naleznete v balení produktu. 100 % UV-ochrana Bliz Active Eyewear účinně chrání vaše oči před škodlivými UVA a UVB paprsky. Nerozbitná polykarbonátová čočka Čočky jsou vyrobeny z nerozbitného polykarbonátu, který je 10krát odolnější vůči nárazům než plastové nebo skleněné čočky a nabízí nejvyšší stupeň ochrany. Grilamid TR90 Tento vysoce flexibilní high-tech materiál poskytuje velmi nízkou hmotnost a vynikající výkon za každého počasí. Vhodné pro optický adaptér Optický adaptér vám umožňuje mít zabudované čočky na předpis pro optimální vidění při sportu. Dostupné jako příslušenství. Přilnavá gumová podložka na nose Nosní podložka z měkké gumy pro extrémní pohodlí a optimální uchycení kolem nosu. Přilnavé gumové koncovky spánků Tyto brýle mají gumové koncovky pro lepší přilnavost. Barva skla: Šedá Technologie: Interchangeable Lenses;Hydrophobic;UV Protection;Anti-Fog;Anti-Scratch Země původu: Taiwan Tvar rámu: Obdélníkový Velikost: M;L Varianta: Matt Black/Smoke w Silver Mirror Polarizační: Ne Varianta brýlí (Google Merchant): Matt Black/Smoke w Silver Mirror Typ aktivity: Lyžování;Běh;Vodní sporty;Cyklistika Navrženo v: Švédsko Materiál: Polykarbonát;Grilamid Typ Produktu: Brýle Tvar obličeje: Hranatý Typ rámu: Polorámový Barva rámu (podle výrobce): Matt Black Kategorie filtru: S3 Pohlaví: Unisex Barva skla (podle výrobce): Černá Délka stranice: 135 mm Hmotnost: 29 g Barva rámu: Černá Barva: Černá Kód modelu: 52210-10 Věková skupina: Dospělý (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bliz Hero 52210-10 Matt Black/Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle

Bliz Matrix 52404-11 Crystal Black/ Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle

Bliz Matrix 52404-11 Crystal Black/ Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle
Detail

Uvolněte své vnitřní síly s brýlemi Matrix. Model, který je ideální pro cyklistiku, běh na lyžích a jiné multisporty. S Matrix vám nikdy nic neunikne. Široké cylindrické zorné pole a inteligentní ventilace vždy poskytují nejlepší možný výhled. Matrix jsou vybaveny technologií Hydro Lens Tech. Čočka z nerozbitného X-PC s vysokou optickou kvalitou pro jasné vidění v různých povětrnostních podmínkách. S nastavitelným nosem a spánky získáte nejlepší možný komfort. Matrix jsou vytvořeny s ohledem na váš výkon. Matrix je model, ve kterém výkon a postoj bojují o pole position. Model dostupný v široké škále skvěle vypadajících barevných kombinací bez kompromisů, pokud jde o funkčnost. Matrix je unisex model, který nejlépe sedí na průměrně velké tváře. Přijměte náročné výzvy s naprostou důvěrou. Můžete se spolehnout na to, že Matrix poskytnou vše, co potřebujete – a ještě více. Fantasticky pohodlné na nošení, nepřekonatelné zorné pole a – v neposlední řadě – obdivné pohledy lidí kolem vás. Vlastnosti Nastavitelná přilnavá gumová nosní podložka Nastavitelné spánky z Rubber Wire Core Systém hydročočky Tvrdé ochranné pouzdro Čistící hadřík Vlastnosti čočky Matrix jsou vybaveny technologií Hydro Lens. Čočka z nerozbitného X-PC s vysokou optickou kvalitou pro jasné a ostré vidění v různých povětrnostních podmínkách. Čočka má kompletní UV ochranu, minimální lom světla, ochranu proti poškrábání a hydrofobní vlastnosti. Materiály Matrix jsou vyrobeny z materiálu Grilamid TR90, který poskytuje nepřekonatelnou flexibilitu a nízkou hmotnost. Matrix váží pouhých 34 gramů. High-tech materiál je rovněž pohodlný pro nošení při nízkých i vysokých teplotách. Možnosti úpravy S Matrix je vždy snadné najít to, co je pro vás to pravé. Vždy jste připraveni na další výzvu. Spánky lze nastavit tak, aby co nejlépe seděly. Nastavitelná nosní podložka drží brýle na svém místě. Čočku lze jednoduše vyměnit za jinou s jinou barvou a kategorií filtru (lze koupit samostatně). Barva rámu: Černá Kód modelu: 52404-11 Hmotnost: 34 g Typ aktivity: Cyklistika;Lyžování;Běh;Vodní sporty Varianta brýlí (Google Merchant): Crystal Black/ Smoke w Silver Mirror Varianta: Crystal Black/ Smoke w Silver Mirror Technologie: Anti-Fog;Anti-Scratch;Interchangeable Lenses;Hydrophobic;UV Protection Barva rámu (podle výrobce): Crystal Black Barva: Černá Délka stranice: 130 mm Věková skupina: Dospělý Kategorie filtru: S3 Barva skla (podle výrobce): Smoke w Silver Mirror Země původu: Taiwan Tvar obličeje: Hranatý Barva skla: Šedá Materiál: Polykarbonát;Grilamid Velikost: M;L Polarizační: Ne Tvar rámu: Obdélníkový Typ rámu: Polorámový Navrženo v: Švédsko Typ Produktu: Brýle Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bliz Matrix 52404-11 Crystal Black/ Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle

Gembird NL-02 (NL-02)

Gembird NL-02 (NL-02)
Detail

USB lampička nastavitelná, studené bílé světlo Už si nikdy více nemusíte namáhat oči při práci na notebooku v prostředí s nedostatečným osvětlením. USB lampička Gembird NL-02 je ideálním řešením, jak získat dostatek světla pro váš pracovní prostor. Lampičku jednoduše zapojíte do USB konektoru a díky flexibilnímu a dostatečně dlouhému rameni si přesně přizpůsobíte úhel svícení. USB lampička Gembird NL-02 se ovládá pomocí tlačítka a vydává studené bílé světlo. Klíčové vlastnosti USB lampičky Gembird NL-02Poskytne dostatečné osvětlení při práci na notebookuUSB lampička Gembird NL-02 vydává studené bílé světloFlexibilní rameno je dlouhé 18 cmUSB lampička se ovládá pomocí tlačítka Spotřeba:5 V / 500 mABarva světla:studená bíláDélka ramene:18 cmHmotnost:30 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Gembird NL-02 (NL-02)

Bliz Matrix Small 52407-11 Crystal Black/Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle

Bliz Matrix Small 52407-11 Crystal Black/Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle
Detail

Uvolněte své vnitřní síly s brýlemi Matrix. Model, který je ideální pro cyklistiku, běh na lyžích a jiné multisporty. S Matrix vám nikdy nic neunikne. Široké cylindrické zorné pole a inteligentní ventilace vždy poskytují nejlepší možný výhled. Matrix jsou vybaveny technologií Hydro Lens Tech. Čočka z nerozbitného X-PC s vysokou optickou kvalitou pro jasné vidění v různých povětrnostních podmínkách. S nastavitelným nosem a spánky získáte nejlepší možný komfort. Matrix jsou vytvořeny s ohledem na váš výkon. Matrix Small se hodí pro menší tváře. Matrix je model, ve kterém výkon a postoj bojují o pole position. Model dostupný v široké škále skvěle vypadajících barevných kombinací bez kompromisů, pokud jde o funkčnost. Matrix je unisex model, který nejlépe sedí na průměrně velké tváře. Přijměte náročné výzvy s naprostou důvěrou. Můžete se spolehnout na to, že Matrix poskytnou vše, co potřebujete – a ještě více. Fantasticky pohodlné na nošení, nepřekonatelné zorné pole a – v neposlední řadě – obdivné pohledy lidí kolem vás. Vlastnosti Nastavitelná přilnavá gumová nosní podložka Nastavitelné spánky z Rubber Wire Core Systém hydročočky Tvrdé ochranné pouzdro Čistící hadřík Vlastnosti čočky Matrix jsou vybaveny technologií Hydro Lens. Čočka z nerozbitného X-PC s vysokou optickou kvalitou pro jasné a ostré vidění v různých povětrnostních podmínkách. Čočka má kompletní UV ochranu, minimální lom světla, ochranu proti poškrábání a hydrofobní vlastnosti. Materiály Matrix jsou vyrobeny z materiálu Grilamid TR90, který poskytuje nepřekonatelnou flexibilitu a nízkou hmotnost. Matrix váží pouhých 34 gramů. High-tech materiál je rovněž pohodlný pro nošení při nízkých i vysokých teplotách. Možnosti úpravy S Matrix je vždy snadné najít to, co je pro vás to pravé. Vždy jste připraveni na další výzvu. Spánky lze nastavit tak, aby co nejlépe seděly. Nastavitelná nosní podložka drží brýle na svém místě. Čočku lze jednoduše vyměnit za jinou s jinou barvou a kategorií filtru (lze koupit samostatně). Varianta: Crystal Black/Smoke w Silver Mirror Varianta brýlí (Google Merchant): Crystal Black/Smoke w Silver Mirror Barva: Černá Barva rámu: Černá Technologie: Anti-Scratch;Anti-Fog;Hydrophobic;Interchangeable Lenses;UV Protection Délka stranice: 125 mm Hmotnost: 34 g Kód modelu: 52407-11 Typ aktivity: Cyklistika;Běh;Lyžování;Vodní sporty Věková skupina: Dospělý Barva rámu (podle výrobce): Crystal Black Materiál: Polykarbonát;Grilamid Polarizační: Ne Velikost: S Typ Produktu: Brýle Barva skla: Šedá Země původu: Taiwan Navrženo v: Švédsko Barva skla (podle výrobce): Smoke w Silver Mirror Typ rámu: Polorámový Tvar obličeje: Hranatý Tvar rámu: Obdélníkový Kategorie filtru: S3 Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Bliz Matrix Small 52407-11 Crystal Black/Smoke w Silver Mirror Cyklistické brýle
Bull's NL Šipky Smoke - Gold - 18g (292504), Bull's NL Šipky Smoke - Black - 20g (292506), Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476), Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503), Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486), Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508), Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510), Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472), Bull's NL Šipky Bullet - 18g (292474), Bull's NL Šipky Scorpion - 18g (292480), Bull's Šipky Steel Aero - 22g (156724), Bull's Šipky Steel Sirius - 22g (158724), Bull's Šipky Steel Mission - 22g (157419), Bull's Šipky Steel Blizzard - 22g (156725), Bull's Šipky Steel Scorpy - 22g (158720), Bull's Šipky Steel Aero - 22g (97695), Bull's Šipky Steel Thriller - 22g (158732), Bull's NL Šipky Michael Rasztovits - 18g (292500), Bull's NL Šipky Michael Rasztovits - 20g (292501), Bull's Šipky Steel Meteor MT5 - 22g (157040), Bull's Šipky Steel Dot D2 - 22g (156732), Bull's Šipky Steel Curvex C3 - 22g (156729), Bull's Šipky Steel V8 V2 - 22g (158737), Bull's Šipky Steel @501 AT5 - 22g (156717), Bull's Šipky Steel Curvex C2 - 22g (156727), Bull's Šipky Steel V8 V3 - 22g (158739), Bull's Šipky Steel Phantom PT4 - 22g (158708), Bull's Šipky Steel Dot D3 - 22g (156734), Bull's NL Šipky Steel Adam Gawlas - 23g (292290), Bull's NL Šipky Max Hopp 2.0 - 18g (292484)