Bull's nl šipky phantom - red - 22g (292476)

Produkt Bull's nl šipky phantom - red - 22g (292476) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bull's nl šipky phantom - red - 22g (292476) upraviť a produkt hľadať znova.

Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476)

Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít hru se šipkami pod kontrolou? Pak zajisté oceníte šipky Bull's NL, které mají k dispozici plastový hrot typu softip. Pokud dojde k poškození hrotu, po odšroubování jej snadno vyměníte za nový. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, si oblíbí i nejnáročnější hráči, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Je potřeba nezapomenout na to, že produkt slouží výhradně pro elektronický a plastový terč. Se šipkami si rádi zahrají jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 22 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Podstatné funkce produktu Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g Šipky Bull's NL pro milovníky šipkového sportu Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky potěší i ty nejnáročnější hráče Využívejte pouze pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476) , Bull's nl šipky phantom - red - 22g (292476)

Bull's NL Šipky Phantom - 18g (292475)

Bull's NL Šipky Phantom - 18g (292475)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 18 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít hru se šipkami pod kontrolou? Pak vám určitě přijdou vhod šipky Bull's NL, které jsou opatřeny plastovým hrotem typu softip. Jestliže dojde k poškození hrotu, lze jej odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, ocení i ti nejnáročnější hráči, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Je nezbytné myslet na to, že produkt je vhodný pouze pro elektronický a plastový terč. Na své si přijdou jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, z nichž každá váží 18 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Nejdůležitější funkce produktu Bull's NL Šipky Phantom - 18g Šipky Bull's NL pro ty, jež si oblíbili šipkový sport S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Určené pouze pro elektronický a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Phantom - 18g (292475) , Bull's nl šipky sebastian steyer - 22g (292503)

Red Dragon Šipky Phantom - 20g (294026)

Red Dragon Šipky Phantom - 20g (294026)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 20 g, materiál: wolfram Toužíte udělat při hře se šipkami dojem? V tom případě se vám bude hodit šipka Red Dragon, jež je vyráběna s plastovým hrotem typu softip. V případě poškození hrotu ho můžete po odšroubování vyměnit za nový. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Je-li řeč o hmotnosti šipky Red Dragon, ta činí 20 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Klíčové funkce produktu Red Dragon Šipky Phantom - 20g Šipka Red Dragon pro ty, kteří rádi hrají šipky S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Šipka disponuje hmotností 20 g Pěkný a zajímavý design a precizní provedení šipky Red Dragon (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dragon Šipky Phantom - 20g (294026) , Bull's šipky steel phantom pt4 - 22g (158708)

Bull's Šipky Phantom PT2 - 18g (155107)

Bull's Šipky Phantom PT2 - 18g (155107)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 18 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si být při šipkařském turnaji tím nejlepším hráčem? Pak zajisté oceníte šipky Bull's, jež jsou vybaveny plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Je třeba pamatovat na to, že produkt lze použít pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky ocení jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení dostanete 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 18 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Klíčové přednosti produktu Bull's Šipky Phantom PT2 - 18g Šipky Bull's pro ty, kteří milují šipkové turnaje Osazení plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Ideální pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Šipky Phantom PT2 - 18g (155107) , Bull's nl šipky max hopp - 90% - 22g (292486)

Bull's Šipky Phantom PT2 - 20g (155108)

Bull's Šipky Phantom PT2 - 20g (155108)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 20 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Těšíte se, že bude při šipkařských turnajích vítězství vaše? Pak si určitě zamilujete šipky Bull's, jež se chlubí plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, si oblíbí i nejnáročnější hráči, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Je třeba pamatovat na to, že produkt lze použít pouze pro elektronický a plastový terč. Na své si přijdou nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení očekávejte 3 ks šipky a hmotnost každé z nich činí 20 g. Krásný design pak zvyšuje vaši sebedůvěru. Základní parametry produktu Bull's Šipky Phantom PT2 - 20g Šipky Bull's pro milovníky šipkového sportu Osazení plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky potěší i ty nejnáročnější hráče Vhodné pouze pro elektronický a plastový terč Ocení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Šipky Phantom PT2 - 20g (155108) , Bull's nl šipky the thunder - 90% - 22g (292508)

Bull's Šipky Phantom PT4 - 18g (155112)

Bull's Šipky Phantom PT4 - 18g (155112)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 18 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? Pak vás zajisté nadchnou šipky Bull's, které mají k dispozici plastový hrot typu softip. V případě poškození hrotu je možné jej odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří se nebojí soutěžit i na mezinárodních soutěžích. Nezapomeňte na to, že produkt je možné používat výhradně pro elektronický a plastový terč. Šipky dokáží ocenit jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení očekávejte 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 18 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Stěžejní parametry produktu Bull's Šipky Phantom PT4 - 18g Šipky Bull's pro ty, kteří milují šipkové turnaje Osazení plastovým hrotem (softip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Využívejte pouze pro elektronický a plastový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Šipky Phantom PT4 - 18g (155112) , Bull's nl šipky the thunder - 80% - 22g (292510)

Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503)

Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? V tom případě vás potěší šipky Bull's NL, které jsou vyráběny s plastovým hrotem typu softip. Poškozený hrot můžete kdykoliv odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, na jehož výrobu se používá wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky si oblíbí nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. K pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry pak přispívá i moderní design. Významné vlastnosti produktu Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g Šipky Bull's NL pro ty, jež si oblíbili šipkový sport S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pouze pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503) , Bull's nl šipky steel pavel jirkal - 80% - 22g (292472)

Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g (292505)

Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g (292505)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete mít každý šipkařský turnaj pod kontrolou? Pak vám určitě přijdou vhod šipky Bull's NL, které mají k dispozici plastový hrot typu softip. V případě poškození hrotu je možné jej odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, vytvořené z wolframu, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří ho ocení při hře s obávanými protivníky. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Se šipkami budou vyhrávat jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 22 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Základní funkce produktu Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří milují šipkový sport S plastovým hrotem (softip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Slouží pouze pro elektronický a plastový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Smoke - Silver - 22g (292505) , Bull's nl šipky bullet - 18g (292474)

Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510)

Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chystáte se na šipkařský turnaj? V tom případě se vám budou hodit šipky Bull's NL, jež mají plastový hrot typu softip. Dojde-li k poškození hrotu, odšroubujete jej a nahradíte novým. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky si zamilují jak pokročilí, tak profíci. V balení dostáváte 3 ks šipky, přičemž hmotnost každé z nich dosahuje 22 g. Hezký vzhled vám navíc dodá sebedůvěru a pocit neporazitelnosti. Klíčové přednosti produktu Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří rádi hrají šipky S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Ideální pro elektronický a plastový terč Vhodné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510) , Bull's nl šipky scorpion - 18g (292480)

Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508)

Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Těšíte se, že bude při šipkařských turnajích vítězství vaše? Pak zajisté oceníte šipky Bull's NL, které se prodávají s plastovým hrotem typu softip. Jestliže dojde k poškození hrotu, lze jej odšroubovat a vyměnit za nový. Tělo šipky, k jehož výrobě byl použit wolfram, je určeno i pro ty nejnáročnější hráče, kteří díky němu vítězí na turnaji nad ostatními. Pamatujte na to, že produkt je vhodný výhradně pro elektronický a plastový terč. Šipky dokáží ocenit jak pokročilí, tak profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 22 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Významné funkce produktu Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří rádi hrají šipky Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pouze pro elektronický... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508) , Bull's šipky phantom pt2 - 18g (155107)

Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486)

Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte se předvést na šipkařském turnaji? Pak se vám zalíbí šipky Bull's NL, jež mají k dispozici plastový hrot typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, si oblíbí i nejnáročnější hráči, a tak vám nic nebude bránit postavit se jakémukoliv profíkovi. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky využijí jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Klíčové přednosti produktu Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, kteří milují šipkové turnaje S plastovým hrotem (softip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Používejte jen pro elektronický a plastový terč Hodí se pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486) , Bull's šipky phantom pt4 - 18g (155112)

Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472)

Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chystáte se na šipkařský turnaj? V tom případě si oblíbíte šipky Bull's NL Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž je používán pouze pro klasické terče ze sisalových vláken. Dojde-li k otupení hrotu, obroušením mu navrátíte jeho původní ostrost. Tělo šipky, na jehož výrobu se používá wolfram, potěší i nejnáročnější hráče, kteří se nemusí díky němu obávat ani velkých turnajů. Na své si přijdou jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž každá z nich váží 22 g. Elegantní design přispěje k vaší sebedůvěře. Hlavní přednosti produktu Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g Šipky Bull's NL pro ty, jež si oblíbili šipkový sport Ocelový hrot (steeltip) Wolframové tělo šipky ocení i ti nejnáročnější hráči Hodí se pro pokročilé a profesionální hráče Balení obsahuje 3 ks šipky Šipka váží 22 g Elegantní vzhled a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472) , Bull's šipky steel aero - 22g (156724)

Bull's Šipky Steel Phantom PT4 - 22g (158708)

Bull's Šipky Steel Phantom PT4 - 22g (158708)
Detail

Šipky - typ steel, hmotnost 22 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Přejete si mít při šipkařském turnaji vítězství v kapse? V tom případě pro vás budou vhodné šipky Bull's Šipky z kategorie steeltip mají k dispozici ocelový hrot, jenž využijete pro klasický terč ze sisalových vláken. Jestliže dojde k otupení hrotu, stačí jej obrousit. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, si oblíbí i nejnáročnější hráči, kteří se tak ve velkých turnajích mohou postavit i proti profesionálům. Šipky ocení jak všichni pokročilí tak i profesionální hráči. V balení máte k dispozici 3 ks šipky, přičemž hmotnost každé z nich dosahuje 22 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Podstatné přednosti produktu Bull's Šipky Steel Phantom PT4 - 22g Šipky Bull's pro ty, kteří milují šipkové turnaje Ocelový hrot (steeltip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Pro pokročilé a profesionální hráče V balení máte k dispozici 3 ks šipky Šipka disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bull's Šipky Steel Phantom PT4 - 22g (158708) , Bull's šipky steel sirius - 22g (158724)

Red Bull 4 Pack 4× 0,25l + Red Bull Winter edition FigApple 0,25l (FOOD174sMix2)

Red Bull 4 Pack 4× 0,25l + Red Bull Winter edition FigApple 0,25l (FOOD174sMix2)
Detail

Energetický nápoj , objem: 1,25 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Energetický nápoj Red Bull 4 pack + Red Bull Winter edition FigApple4× 0,25 l + 0,25 l Sada energetických nápojů Red Bull je vhodná pro vrcholové sportovce, nejen profesionální řidiče a všechny, kteří mají extrémně náročnou profesi. Oceníte je při dlouhé cestě autem na dovolenou a také když budete muset do noci pracovat. Součástí balení jsou 4 nápoje Red Bull, které ukrývají ve 100 ml 194 kJ, a nápoj Red Bull Winter edition FigApple. Ten vás potěší příchutí jablka a fíků. Oba dva druhy přitom obsahují taurin, kofein i vitamíny B6 a B12. Red Bull chutná nejlépe vychlazený. Klíčové vlastnosti energetického nápoje Red Bull 4 Pack 4× 0,25 l + Red Bull Winter edition... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull 4 Pack 4× 0,25l + Red Bull Winter edition FigApple 0,25l (FOOD174sMix2) , Bull's šipky steel mission - 22g (157419)

Šipky Harrows Vivid Steel 3ks Red 22g R

Šipky Harrows Vivid Steel 3ks  Red  22g R
Detail

Značkové šipky s mosazným tělem a propracovaným vroubkováním, navíc v krásných výrazných barvách.. Harrows Vivid Steel jsou značkové šipky s mosazným tělem, které krásně kontrastuje se zářivou barvou použitého nitro-laku. Dokonalý design šipky pak doplňují kvalitní násadky Speedline a letky Vivid.Technický popis: kvalitní značkové šipky s mosazným tělem provedení ve výrazných barvách povrchová úprava z nitro-laku pro zářivý kontrast kvalitní letky a násadky násadky: Speedline letky: Vivid počet v balení: 3 ks hmotnost šipky 21 g 22 g 23 g 24 g 25 g označení R R R R R vroubkování délka těla (barrelu) 57 mm 57 mm 57 mm 59 mm 57 mm průměr těla (barrelu) 8,9 mm 9,2 mm 9,4 mm 9,4 mm 9,8 mm (insportline.cz)

Podobné produkty ako Šipky Harrows Vivid Steel 3ks Red 22g R , Bull's šipky steel blizzard - 22g (156725)

Red Bull 0,473l 12x

Red Bull 0,473l 12x
Detail

Red Bull je funkční nápoj, který vám dává křídla, kdykoliv je potřebujete. Oceníte ho během jízdy, ve škole, v práci, při sportu, během hraní videoher nebo když se jdete bavit, jednoduše vždy když potřebujete křídla. Složení: Voda, Sacharóza, Glukóza, Kyselina (kyselina citronová), Oxid uhličitý, Taurin (0,4 %), Regulátor kyselosti (uhličitany sodné, uhličitany hořečnaté), Kofein (0,03 %), Vitamíny (niacin, kyselina pantothenová,B6, B12), Aroma Barviva (karamel, riboflavin). Výživové údaje: Ve 100 ml Energetická hodnota 194 kJ (46 kcal) Tuky 0 g z toho nasycenémastné kyseliny 0 g Sacharidy 11 g z toho cukry 11 g Bílkoviny 0 g Sůl 0,1 g Vitamíny: Niacin 8 mg/ 50% NRV Kyselina pantothenová 2mg/ 33% NRV Vitamin B6 2 mg/ 143% NRV Vitamin B12 2g/ 80% NRV NRV - Referenční výživové hodnoty. Vyrábí: Red Bull. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Red Bull 0,473l 12x , Bull's šipky steel scorpy - 22g (158720)

Red Bull 0,25l 24x

Red Bull 0,25l 24x
Detail

Red Bull je funkční nápoj, který vám dává křídla, kdykoliv je potřebujete. Oceníte ho během jízdy, ve škole, v práci, při sportu, během hraní videoher nebo když se jdete bavit, jednoduše vždy když potřebujete křídla. Složení: Voda, Sacharóza, Glukóza, Kyselina (kyselina citronová), Oxid uhličitý, Taurin (0,4 %), Regulátor kyselosti (uhličitany sodné, uhličitany hořečnaté), Kofein (0,03 %), Vitamíny (niacin, kyselina pantothenová,B6, B12), Aroma Barviva (karamel, riboflavin). Výživové údaje: Ve 100 ml Energetická hodnota 194 kJ (46 kcal) Tuky 0 g z toho nasycenémastné kyseliny 0 g Sacharidy 11 g z toho cukry 11 g Bílkoviny 0 g Sůl 0,1 g Vitamíny: Niacin 8 mg/ 50% NRV Kyselina pantothenová 2mg/ 33% NRV Vitamin B6 2 mg/ 143% NRV Vitamin B12 2g/ 80% NRV NRV - Referenční výživové hodnoty. Vyrábí: Red Bull. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Red Bull 0,25l 24x , Bull's šipky steel aero - 22g (97695)

Red Bull 355ml (90162855)

Red Bull 355ml (90162855)
Detail

Energetický nápoj , objem: 0,355 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Energetický nápoj RED BULL355 ml Energetický nápoj RED BULL je vhodný pro vrcholové sportovce, nejen profesionální řidiče a všechny, kteří mají extrémně náročnou profesi. Oceníte ho při dlouhé cestě autem na dovolenou a také když budete muset do noci pracovat. Obsahuje přitom taurin, kofein i vitamín B6 a B12 a ve 100 ml ukrývá 194 kJ. Klíčové vlastnosti energetického nápoje RED BULL Energetický nápojObsahuje taurin a kofeinNení vhodný pro děti a těhotné ženy Součástí RED BULLu je vitamín B6 a B12V balení plechovka o objemu 355 mlVe 100 ml nápoje se ukrývá 194 kJ Složení... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull 355ml (90162855) , Bull's šipky steel thriller - 22g (158732)

Red Bull 0,25l (9002490200077)

Red Bull 0,25l (9002490200077)
Detail

Energetický nápoj , objem: 0,25 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Red Bull0,25 l Red Bull představuje nealkoholický sycený nápoj, který vás potěší svojí originální a nezaměnitelnou chutí. Obsahuje taurin, kofein i vitamíny B6 a B12. Praktické balení v plechovce o objemu 250 ml je ideální i na cesty. Red Bull chutná nejlépe vychlazený. Klíčové vlastnosti nápoje Red Bull Nealkoholický sycený nápojIdeální i na cestyObsahuje taurin a kofein Balení v plechovce o objemu 250 mlS vitamíny B6 a B12Red Bull chutná nejlépe vychlazený Složení Voda, sacharóza, glukóza, kyselina (kyselina citronová), oxid uhličitý, taurin (0,4%), regulátor kyselosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull 0,25l (9002490200077) , Bull's nl šipky michael rasztovits - 18g (292500)

Red Dragon Šipky Rogue - 22g (222013)

Red Dragon Šipky Rogue - 22g (222013)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte udělat při hře se šipkami dojem? Pak vám určitě přijdou vhod šipky Red Dragon, jež jsou osazeny plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, můžete jej jednoduše odšroubovat a nahradit novým. Tělo šipky, k jehož výrobě se používá wolfram, uspokojí i ty nejnáročnější hráče, kteří soutěží s těmi nejlepšími na velkých turnajích. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Se šipkami si přijdou na své jak pokročilí, tak profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž každá z nich disponuje hmotností 22 g. Na zvýšení pocitu neporazitelnosti a sebedůvěry se podílí i pěkný vzhled. Zásadní vlastnosti produktu Red Dragon Šipky Rogue - 22g Šipky Red Dragon pro ty, kteří milují šipkový sport Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dragon Šipky Rogue - 22g (222013) , Bull's nl šipky smoke - gold - 18g (292504)

Red Dragon Šipky Askari - 22g (223237)

Red Dragon Šipky Askari - 22g (223237)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Toužíte udělat při hře se šipkami dojem? V tom případě vás potěší šipky Red Dragon, které se prodávají s plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Tělo šipky, zhotovené z wolframu, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Je nezbytné myslet na to, že produkt je určený pouze pro elektronický a plastový terč. Se šipkami budou vyhrávat nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Základní parametry produktu Red Dragon Šipky Askari - 22g Šipky Red Dragon pro ty, jež si oblíbili šipkový sport S plastovým hrotem (softip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pouze pro elektronický a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dragon Šipky Askari - 22g (223237) , Bull's nl šipky michael rasztovits - 20g (292501)

Red Dragon Šipky Firebird - 22g (224501)

Red Dragon Šipky Firebird - 22g (224501)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? V tom případě se vám budou hodit šipky Red Dragon, které mají plastový hrot typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, snadno jej odšroubujete a nahradíte novým. Tělo šipky, jehož materiálem je wolfram, potěší i nejnáročnější hráče, kteří i s jeho pomocí vítězí nad profesionály. Je potřeba nezapomenout na to, že produkt slouží výhradně pro elektronický a plastový terč. Šipky dokáží ocenit jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky, přičemž hmotnost každého kusu dosahuje 22 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Zajímavé vlastnosti produktu Red Dragon Šipky Firebird - 22g Šipky Red Dragon pro ty, kteří rádi hrají šipky Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky potěší i ty nejnáročnější hráče Ideální pro elektronický a plastový terč... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dragon Šipky Firebird - 22g (224501) , Bull's nl šipky smoke - black - 20g (292506)

Red Dragon Šipky Galactic - 22g (222008)

Red Dragon Šipky Galactic - 22g (222008)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? Pak zajisté oceníte šipky Red Dragon, které jsou osazeny plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, můžete jej jednoduše odšroubovat a nahradit novým. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, je oblíbené u těch nejnáročnějších hráčů, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Je potřeba myslet na to, že produkt se hodí výhradně pro elektronický a plastový terč. Šipky ocení jak ti pokročilejší, tak i profesionální hráči. V balení se nachází 3 ks šipky a hmotnosti každého kusu činí 22 g. Díky modernímu designu se zvýší vaše sebedůvěra. Klíčové parametry produktu Red Dragon Šipky Galactic - 22g Šipky Red Dragon pro vyznavače šipkového sportu Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky je ideální pro ty nejnáročnější hráče Vhodné pouze pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dragon Šipky Galactic - 22g (222008) , Bull's šipky steel phantom pt5 - 21g (158710)

Red Dragon Šipky Delta - 22g (224573)

Red Dragon Šipky Delta - 22g (224573)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Rozhodli jste se vzít hru se šipkami do vlastních rukou? Pak se vám určitě zalíbí šipky Red Dragon, jež se chlubí plastovým hrotem typu softip. Dojde-li k poškození hrotu, odšroubujete jej a nahradíte novým. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, si zamilují i ti nejnáročnější hráči, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Pamatujte na to, že produkt je vhodný výhradně pro elektronický a plastový terč. Se šipkami si přijdou na své nejen pokročilí, ale i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky, přičemž hmotnost každé z nich dosahuje 22 g. Elegantní vzhled se podílí na pocitu sebedůvěry. Zásadní parametry produktu Red Dragon Šipky Delta - 22g Šipky Red Dragon pro ty, kteří milují šipkový sport S plastovým hrotem (softip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Hodí se jen pro elektronický a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dragon Šipky Delta - 22g (224573) , Bull's šipky steel phantom pt1 - 23g (158701)

Red Bull Red edition, watermelon 12× 250ml (9002490255954)

Red Bull Red edition, watermelon 12× 250ml (9002490255954)
Detail

Energetický nápoj , objem: 3 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Red Bull Red Edition Watermelon, 12× 250 ml Red Bull Red Edition představuje nealkoholický sycený nápoj, který vás potěší svojí melounovou příchutí. Obsahuje taurin, kofein i vitamíny B6 a B12. Ve 100 ml se ukrývá 190 kJ a 11 g sacharidů. Praktické balení v plechovce o objemu 250 ml je ideální i na cesty. Klíčové vlastnosti nápoje Red Bull Red Edition Nealkoholický sycený nápojS melounovou příchutíObsahuje taurin a kofein Ve 100 ml se ukrývá 190 kJ V balení je 12 plechovek o objemu 250 mlS vitamíny B6 a B12 Složení Voda, sacharóza, glukóza, kyselina (kyselina citronová), oxid... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull Red edition, watermelon 12× 250ml (9002490255954) , Bull's šipky steel phantom pt3 - 23g (158706)

Puma Red Bull Triko Bílá

Puma Red Bull Triko Bílá
Detail

Model: Red Bull Barva: bílá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: krátký Něco navíc: rukáv - nášivka Materiál: 80 % bavlna, 20 % recyklovaný polyester Udržitelnost: BCI (lepší a udržitelnější pěstování bavlny), využití recyklovaných materiálů (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Triko Bílá , Bull's šipky steel phantom pt1 - 21g (77025)

Puma Red Bull Mikina Modrá

Puma Red Bull Mikina Modrá
Detail

Model: Red Bull Barva: tmavě modrá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: dlouhý Něco navíc: rukáv - nášivka Udržitelnost: využití recyklovaných materiálů Materiál: 50% bavlna, 30% polyester, 20% recyklovaná bavlna (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Mikina Modrá , Red dragon šipky phantom - 20g (294026)

Puma Red Bull Mikina Modrá

Puma Red Bull Mikina Modrá
Detail

Model: Red Bull Barva: tmavě modrá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: dlouhý Něco navíc: rukáv - nášivka Udržitelnost: využití recyklovaných materiálů Materiál: 50% bavlna, 30% polyester, 20% recyklovaná bavlna (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Mikina Modrá , Bull's šipky steel meteor mt5 - 22g (157040)

Puma Red Bull Triko Modrá

Puma Red Bull Triko Modrá
Detail

Model: Red Bull Barva: tmavě modrá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: krátký Něco navíc: rukáv - nášivka Materiál: 80 % bavlna, 20 % recyklovaný polyester Udržitelnost: BCI (lepší a udržitelnější pěstování bavlny), využití recyklovaných materiálů (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Triko Modrá , Bull's šipky steel dot d2 - 22g (156732)

Puma Red Bull Triko Bílá

Puma Red Bull Triko Bílá
Detail

Model: Red Bull Barva: bílá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: krátký Něco navíc: rukáv - nášivka Materiál: 80 % bavlna, 20 % recyklovaný polyester Udržitelnost: BCI (lepší a udržitelnější pěstování bavlny), využití recyklovaných materiálů (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Triko Bílá , Bull's šipky steel curvex c3 - 22g (156729)

Puma Red Bull Triko Modrá

Puma Red Bull Triko Modrá
Detail

Model: Red Bull Barva: tmavě modrá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: krátký Něco navíc: rukáv - nášivka Materiál: 80 % bavlna, 20 % recyklovaný polyester Udržitelnost: BCI (lepší a udržitelnější pěstování bavlny), využití recyklovaných materiálů (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Triko Modrá

Puma Red Bull Mikina Modrá

Puma Red Bull Mikina Modrá
Detail

Model: Red Bull Barva: tmavě modrá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: dlouhý Něco navíc: rukáv - nášivka Udržitelnost: využití recyklovaných materiálů Materiál: 50% bavlna, 30% polyester, 20% recyklovaná bavlna (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Mikina Modrá

Puma Red Bull Mikina Modrá

Puma Red Bull Mikina Modrá
Detail

Model: Red Bull Barva: tmavě modrá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: dlouhý Něco navíc: rukáv - nášivka Udržitelnost: využití recyklovaných materiálů Materiál: 50% bavlna, 30% polyester, 20% recyklovaná bavlna (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Mikina Modrá

Puma Red Bull Triko Bílá

Puma Red Bull Triko Bílá
Detail

Model: Red Bull Barva: bílá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: krátký Něco navíc: rukáv - nášivka Materiál: 80 % bavlna, 20 % recyklovaný polyester Udržitelnost: BCI (lepší a udržitelnější pěstování bavlny), využití recyklovaných materiálů (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Triko Bílá

Puma Red Bull Mikina Modrá

Puma Red Bull Mikina Modrá
Detail

Model: Red Bull Barva: tmavě modrá Vzor: s potiskem Střih: regular fit Rukáv: dlouhý Něco navíc: rukáv - nášivka Udržitelnost: využití recyklovaných materiálů Materiál: 50% bavlna, 30% polyester, 20% recyklovaná bavlna (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Puma Red Bull Mikina Modrá

Red Bull 12x 0,25l (9002490200183)

Red Bull 12x 0,25l (9002490200183)
Detail

Energetický nápoj , objem: 3 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Energetický nápoj RED BULL12× 250 ml Energetický nápoj RED BULL je vhodný pro vrcholové sportovce, nejen profesionální řidiče a všechny, kteří mají extrémně náročnou profesi. Oceníte ho při dlouhé cestě autem na dovolenou a také když budete muset do noci pracovat. Obsahuje přitom taurin, kofein i vitamín B6 a B12. Energetický nápoj RED BULL není vhodný pro děti a těhotné ženy. Klíčové vlastnosti energetického nápoje RED BULLA Energetický nápojObsahuje taurin a kofeinNení vhodný pro děti a těhotné ženy Součástí RED BULLU je vitamín B6 a B12V balení je 12 ks o objemu 250 ml100 ml nápoje má 194 kJ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull 12x 0,25l (9002490200183)

Red Bull 24x 0,25l (9002490200091)

Red Bull 24x 0,25l (9002490200091)
Detail

Energetický nápoj , plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Energetický nápoj RED BULLEnergetický nápoj 24 × 250 ml Sycený energetický nápoj RED BULL nabízí intenzivní, přesto jemnou chuť. Taurin a vysoký obsah kofeinu podpoří vaši bdělost a výkon. Balení obsahuje 24 plechovek syceného energetického nápoje o obsahu 250 ml. Energetický nápoj RED BULL není vhodný pro děti ani těhotné a kojící ženy. Klíčové vlastnosti energetického nápoje RED BULL Jemná intenzivní chuťObsahuje taurin a kofein 24 plechovek o objemu 250 ml Složení voda, sacharóza, glukóza, kyselina (kyselina citronová), oxid uhličitý, taurin (0,4 %), regulátor kyselosti (uhličitany... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull 24x 0,25l (9002490200091)

Red Bull Zero 0,25l (90435577)

Red Bull Zero 0,25l (90435577)
Detail

Energetický nápoj , objem: 0,25 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Red Bull Zero 0,25 l Red Bull Zero představuje nealkoholický sycený nápoj, který vás potěší. Obsahuje taurin, kofein i vitamíny B6 a B12. Ve 100 ml se ukrývá pouze 9 kJ a žádný cukr. Praktické balení v plechovce o objemu 250 ml je ideální i na cesty. Klíčové vlastnosti nápoje Red Bull Zero Nealkoholický sycený nápojVarianta se sladidly bez cukruObsahuje taurin a kofein Ve 100 ml se ukrývá 9 kJ Balení v plechovce o objemu 250 mlS vitamíny B6 a B12 Složení Voda, kyselina (kyselina citronová), oxid uhličitý, taurin (0,4%), regulátory kyselosti (uhličitany... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull Zero 0,25l (90435577)

Red Dragon Šipky Jamie Lewis - 22g (219047)

Red Dragon Šipky Jamie Lewis - 22g (219047)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 22 g, určené pro elektronický a plastový terč, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? V tom případě si oblíbíte šipky Red Dragon, které jsou vyráběny s plastovým hrotem typu softip. Stane-li se, že se hrot poškodí, můžete jej jednoduše odšroubovat a nahradit novým. Tělo šipky, k jehož výrobě posloužil wolfram, je vhodné i pro nejnáročnější hráče, kteří se i díky němu dokáží zviditelnit mezi ostatními soupeři. Nesmíte zapomenout na to, že produkt je určen pouze pro elektronický a plastový terč. Šipky ocení pokročilí i profesionální hráči. Balení obsahuje 3 ks šipky, přičemž každý kus váží 22 g. Krásný vzhled se pak podílí na pocitu neporazitelnosti. Nejdůležitější přednosti produktu Red Dragon Šipky Jamie Lewis - 22g Šipky Red Dragon pro vyznavače šipkového sportu Plastový hrot (softip) Wolframové tělo šipky je vhodné pro ty nejnáročnější hráče Slouží pouze pro elektronický a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dragon Šipky Jamie Lewis - 22g (219047)

Carrera 160143 Red Bull 2.4GHz (9003150122944)

Carrera 160143 Red Bull 2.4GHz       (9003150122944)
Detail

RC model - s dobou provozu 20 min, voděodolné, vhodný od 6 let, v balení model, dálkový ovladač a baterie, v měřítku 1:16, model napájí dobíjecí akumulátor, ovládání napájí 2 baterie typu AAA Rozjeďte to s parádním modelem na dálkové ovládání. Akční čtyřkolku Carrera 160143 v designu Red Bull jen tak někdo nepřehlédne. Tento RC model nadchne svou obojživelností. Kromě běžné jízdy na pevném povrchu, kterou zvládá rychlostí až 9 km/hod, umí jezdit i ve vodě, a to až 4 km/hod. Čtyřkolka je vybavena kvalitními tlumiči a má odlehčenou karosérii. Její ovládání je přesné a přidávání rychlosti plynulé. RC model Carrera 160143 Red Bull je dodáván ve stavu RTR, tedy po rozbalení je okamžitě připraven vyrazit do akce za parádními zážitky z jízdy. Model je určen pro děti od šesti let. Klíčové vlastnosti RC modelu Carrera 160143 Red BullAkční hračka pro skvělou zábavu venkuRC model Carrera 160143 Red Bull umí jezdit po souši i po voděMá odlehčenou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Carrera 160143 Red Bull 2.4GHz (9003150122944)

Red Bull Zero 24x 0,25l (9002490244217)

Red Bull Zero 24x 0,25l (9002490244217)
Detail

Energetický nápoj , objem: 6 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Red Bull Zero 24× 0,25 l Red Bull Zero představuje nealkoholický sycený nápoj, který vás potěší svojí nezaměnitelnou chutí. Obsahuje taurin, kofein i vitamíny B6 a B12. Ve 100 ml se ukrývá pouze 9 kJ a žádný cukr. Praktické balení v plechovce o objemu 250 ml je ideální i na cesty. Klíčové vlastnosti nápoje Red Bull Zero Nealkoholický sycený nápojVarianta se sladidly bez cukruObsahuje taurin a kofein Ve 100 ml se ukrývá 9 kJ V balení je 24 plechovekS vitamíny B6 a B12 Složení Voda, kyselina (kyselina citronová), oxid uhličitý, taurin (0,4%), regulátory kyselosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull Zero 24x 0,25l (9002490244217)

Red Bull Sugarfree 24x 0,25l (9002490200237)

Red Bull Sugarfree 24x 0,25l (9002490200237)
Detail

Energetický nápoj , objem: 6 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Red Bull Sugarfree24× 0,25 l Red Bull Sugarfree představuje nealkoholický sycený nápoj. Potěší všechny, kteří si hlídají štíhlou linii. Obsahuje taurin, kofein i vitamíny B6 a B12. Praktické balení ukrývá 12 plechovek o objemu 250 ml. Red Bull chutná nejlépe vychlazený a je ideální i na cesty. Klíčové vlastnosti nápoje Red Bull Sugarfree Nealkoholický sycený nápojIdeální i na cestyObsahuje taurin a kofein V balení je 12 ks o objemu 250 mlS vitamíny B6 a B12Red Bull chutná nejlépe vychlazený Složení Voda, kyselina (kyselina citronová), oxid uhličitý, taurin (0,4 %),... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull Sugarfree 24x 0,25l (9002490200237)

Red Bull Blue Edition 0,25l (90376795)

Red Bull Blue Edition 0,25l (90376795)
Detail

Energetický nápoj , objem: 0,25 l, plech Změna barevného stylu šablony pro potraviny Red Bull Blue Edition 0,25 l Red Bull Blue Edition představuje nealkoholický sycený nápoj, který vás potěší svojí borůvkovou příchutí. Obsahuje taurin, kofein i vitamíny B6 a B12. Ve 100 ml se ukrývá 195 kJ a 11 g sacharidů. Praktické balení v plechovce o objemu 250 ml je ideální i na cesty. Klíčové vlastnosti nápoje Red Bull Blue Edition Nealkoholický sycený nápojS borůvkovou příchutíObsahuje taurin a kofein Ve 100 ml se ukrývá 195 kJ Balení v plechovce o objemu 250 mlS vitamíny B6 a B12 Složení Voda, sacharóza, glukóza, kyselina (kyselina citrónová), oxid uhličitý,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Bull Blue Edition 0,25l (90376795)

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-250 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-250 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-250 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-150 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-150 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-150 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-200 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-200 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-200 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-300 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-300 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-300 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-100 g

Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-100 g
Detail

Kvalitní povrchová úprava Skvěle vyvážené Háčky a kroužky jsou upravené na mořskou vodu UV reflexní body (parys.cz)

Podobné produkty ako Ron thompson pilkr thor nl red black uv red-100 g

89957 EVO/D132 pneu F1 Red Bull

89957 EVO/D132 pneu F1 Red Bull
Detail

Pneumatiky pro auta F1 Red Bull (4ks). Kompletní seznam aut a jejich náhradních dílů (pneumatiky, kartáčky, motor, přední a zadní nápravy a další příslušenství) naleznete v přiloženém pdf v záložce SOUBORY. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 89957 EVO/D132 pneu F1 Red Bull

Gunki Gumová nástraha Bull Frog Red Toad

Gunki Gumová nástraha Bull Frog Red Toad
Detail

Nástraha se dvěma ocásky, která věrně napodobuje žábu. Velké oči ještě zvyšují její atraktivitu. Průřezy na offsetový háček pro lov v překážkách. Nástraha se dvěma ocásky, která věrně napodobuje žábu. Velké oči ještě zvyšují její atraktivitu. Průřezy na offsetový háček pro lov v překážkách. S žábou je ideální prochytávat okolí břehů, rostlin nebo potopených stromů. Nastražit ji můžete celou řadou způsobů pomocí klasické jigové hlavičky, zavrtávací hlavičky anebo na offsetový háček. Ideální nástraha pro lov především štik, ale neztratí se ani při lovu sumců. Délka 10 cm, váha 16,1 g Délka 13 cm, váha 34,3 g (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Gunki Gumová nástraha Bull Frog Red Toad
Bull's NL Šipky Phantom - Red - 22g (292476), Bull's NL Šipky Sebastian Steyer - 22g (292503), Bull's Šipky Steel Phantom PT4 - 22g (158708), Bull's NL Šipky Max Hopp - 90% - 22g (292486), Bull's NL Šipky The Thunder - 90% - 22g (292508), Bull's NL Šipky The Thunder - 80% - 22g (292510), Bull's NL Šipky Steel Pavel Jirkal - 80% - 22g (292472), Bull's NL Šipky Bullet - 18g (292474), Bull's NL Šipky Scorpion - 18g (292480), Bull's Šipky Phantom PT2 - 18g (155107), Bull's Šipky Phantom PT4 - 18g (155112), Bull's Šipky Steel Aero - 22g (156724), Bull's Šipky Steel Sirius - 22g (158724), Bull's Šipky Steel Mission - 22g (157419), Bull's Šipky Steel Blizzard - 22g (156725), Bull's Šipky Steel Scorpy - 22g (158720), Bull's Šipky Steel Aero - 22g (97695), Bull's Šipky Steel Thriller - 22g (158732), Bull's NL Šipky Michael Rasztovits - 18g (292500), Bull's NL Šipky Smoke - Gold - 18g (292504), Bull's NL Šipky Michael Rasztovits - 20g (292501), Bull's NL Šipky Smoke - Black - 20g (292506), Bull's Šipky Steel Phantom PT5 - 21g (158710), Bull's Šipky Steel Phantom PT1 - 23g (158701), Bull's Šipky Steel Phantom PT3 - 23g (158706), Bull's Šipky Steel Phantom PT1 - 21g (77025), Red Dragon Šipky Phantom - 20g (294026), Bull's Šipky Steel Meteor MT5 - 22g (157040), Bull's Šipky Steel Dot D2 - 22g (156732), Bull's Šipky Steel Curvex C3 - 22g (156729)