Borderlands 2 mr. torgue’s campaign of carnage (mac) (51307)

Produkt Borderlands 2 mr. torgue’s campaign of carnage (mac) (51307) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Borderlands 2 mr. torgue’s campaign of carnage (mac) (51307) upraviť a produkt hľadať znova.

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (MAC) (51307)

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (MAC) (51307)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyVerze pro MACNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto balíčkem vstupujete do speciální kampaně s názvem Mr. Torgue's Campaign of Carnage a budete se snažit stát jejím šampiónem. Zde se budete potýkat s těmi nejhoršími z nejhorších, jenž se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (MAC) (51307) , Borderlands 3: bounty of blood - xbox digital (7d4-00568)

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (6382)

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (6382)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto balíčkem vstupujete do speciální kampaně s názvem Mr. Torgue's Campaign of Carnage a budete se snažit stát jejím šampiónem. Zde se budete potýkat s těmi nejhoršími z nejhorších, jenž se dají na Pandoře najít. Výhodou a motivací je také možnost získávání speciálních odměn za plnění extra úkolů od Tiny Tiny, Moxxi a jiných postav.VypnutoObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto balíčkem vstupujete do speciální kampaně s názvem Mr. Torgue's Campaign of Carnage a budete se snažit stát jejím šampiónem. Zde se budete potýkat s těmi nejhoršími z nejhorších, jenž se dají na Pandoře najít. Výhodou a motivací je také možnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (6382) , Venom - carnage - figurka (699788827536)

Borderlands: Mr. Torgue a jeho Aréna drsňáctví - desková hra - Cadice John, Kovaleski John

Detail

Kooperativní desková hra s licencí populární počítačové střílečky. Borderlands: Mr. Torgue a jeho aréna drsňáctví je kooperativní hra pro více hráčů, ve které se spolu s kamarády postavíte hordě banditů, příšer a záporáků řízených hrou. Jste lovci odměn, kteří se ocitli v aréně Mr. Torgua, násilnické gladiátorské díře, kde na vás Torgue bude posílat psychouše, skagy a všechno, co si zamane, pro pobavení obecenstva (a pro prachy od sponzorů). Hru je možné hrát ve sledu jednotlivých navazujících scénářů tvořících ucelenou kampaň. Po každém scénáři budete moct navštívit prodejní automaty, vylepšit si svoji postavu a vkročit do dalšího scénáře ještě drsněji. Během posledního scénáře stanete tváří v tvář ohavnému bossovi, kterého si Torgue šetřil na úplný závěr. Přežijte a vítězství je vaše. Borderlands: Mr. Torgue a jeho aréna drsňáctví se hraje v herních kolech. Každé kolo sestává z tahu lovců následovaným tahem nepřátel. Lovci jsou na tahu vždy jako první. Během hry budete postupně aktivovat jednu postavu za druhou a provádět s nimi akce. Mr. Torgue a jeho aréna drsňáctví je scénářová hra, v níž každá hra představuje jeden scénář. Pravidla scénáře najdete v samostatném sešitu kampaně. Scénář popisuje, jací nepřátelé budou nasazeni do hry či jak zvítězit, a také může obsahovat nová speciální pravidla. V posledním scénáři kampaně se lovci utkají s hlavním bossem. Bossové mají stejné statistiky jako ostatní nepřátelé. Když lovci zneškodní bosse, vyhrávají celou kampaň! Ale pozor, scénář s bossem je opravdu těžký. Obsah balení: figurek lovců odměn a jejich parťáků: Moza, Železný medvěd, Mordechaj, Krvoletka, Amara, Salvador 39 nepřátel: Ultrapsychouš, 2x Drsňáckej psychouš, 2x Goliáš, 2x Běsnící Goliáš, 4x Fušer s kvérem, 4x Sebevražednej psychouš, 4x Dospěláckej skag, 8x Drancéř, 12x Psychouš Pravidla Kampaňový sešit – Ultrapsychouš Přes 80 dílků arény Hromada žetonů Pytel na kořist Podstavce představující jiné druhy nepřátel Přes 400 karet včetně lovců odměn, karet dovedností, nepřátel, oblíbenců, hlášení, událostí, hračiček dr. Zet, sklad munice, Torgue a zbraně 10 kostek (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: Mr. Torgue a jeho Aréna drsňáctví - desková hra - Cadice John, Kovaleski John , Borderlands: game of the year edition - xbox digital (g3q-00702)

Borderlands 2 Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (MAC) (80373)

Borderlands 2 Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (MAC) (80373)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete bojovat proti Žravému Wattle Gobblerovi, přičemž si užijete akce vyloženě dosyta. Bojujte s jeho neukojitelnou touhou po jídle, zabijte ho a vychutnejte si příběhy od babičky Torgueové. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete bojovat proti Žravému Wattle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (MAC) (80373) , Šipky reddragon steel carnage 2 90% wolfram, 22g (19207)

Borderlands 2 Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (MAC) (80371)

Borderlands 2 Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (MAC) (80371)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte pátý a poslední z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si dovolenou na Wam Bam Island a odpočiňte si. S Borderlands 2? To určitě. Hned na začátku totiž děsivý Son of Crawmerax unese Sira Hammerlocka a vy jej musíte zachránit. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte pátý a poslední z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si dovolenou na Wam Bam Island a odpočiňte si. S Borderlands 2? To určitě. Hned na začátku totiž děsivý Son of Crawmerax unese Sira Hammerlocka a vy jej musíte zachránit. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (MAC) (80371) , Borderlands 2 - xbox 360 digital (g3p-00024)

Borderlands 2 (MAC) (51303)

Borderlands 2 (MAC) (51303)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, střílečky a závodní, Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy a třídy – Vyberte si z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 (MAC) (51303) , Mr&mrs fragrance cesare sendal of kerala (tyrkys) (8051277331283)

Borderlands 2 GOTY (MAC) (53174)

Borderlands 2 GOTY (MAC) (53174)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiCenami ověnčená hra... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 GOTY (MAC) (53174) , Borderlands 3: moxxis heist of the handsome jackpot - xbox digital (7d4-00530)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (MAC) (51308)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (MAC) (51308)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Creature Slaughterdome (MAC) (51308) , Morrison van: moondance (woodstock campaign) - lp (0349785207)

Borderlands 2 Psycho Pack (MAC) (51312)

Borderlands 2 Psycho Pack (MAC) (51312)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyVerze pro MACNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Prozkoumejte Pandoru očima Kriega, Psycho bandity. Až do teď jste s nimi bojovali jako s nepřáteli, nyní však můžete jejich agresivitu využít na straně Vault hunterů. Sekejte, krájejte, či zapalte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Psycho Pack (MAC) (51312) , Borderlands 3: season pass 2 - xbox digital (7d4-00594)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (MAC) (51305)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (MAC) (51305)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyVerze pro MACNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou pátou hratelnou třídu postav, která dokáže povolat ničivého robota. Tento balíček obsahuje také bonusové předměty, které obsahoval balíček Borderlands 2 Premiere Club Pack.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mechromancer Pack (MAC) (51305) , Sid meier's civilization v: cradle of civilization - americas (mac) (51328)

Borderlands 2 Season Pass (MAC) (51304)

Borderlands 2 Season Pass (MAC) (51304)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyKompletní balení čtyř DLCNové DLCObjevte a prozkoumejte kompletní edici čtyř DLC balíků Season Pass k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si nové a velmi zajímavé příběhové linie, doplněné o unikátní postavy, povedené mise a do detailu promyšlené výzvy!Captain Scarlett and her Pirate’s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Season Pass (MAC) (51304) , Sid meier's civilization v: cradle of civilization - asia (mac) (51329)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (MAC) (51309)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (MAC) (51309)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (MAC) (51309) , Sid meier's civilization v: cradle of civilization - mesopotamia (mac) (51331)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (MAC) (80376)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (MAC) (80376)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte čtvrtý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat spojit dvojici milenců ze znepřátelených klanů a snažit se nastolit mír. Příběh jak z Romea a Julie? Ano, ale v originálním a nezapomenutelném provedení. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte čtvrtý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat spojit dvojici milenců ze znepřátelených klanů a snažit... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (MAC) (80376) , Cave nick, ellis warren: carnage - cd (5056167160533)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (MAC) (51311)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (MAC) (51311)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (MAC) (51311) , Cave nick, ellis warren: carnage - lp (5056167160526)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (MAC) (51313)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (MAC) (51313)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (MAC) (51313) , Cable guys - borderlands - claptrap (5060525893551)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (MAC) (51306)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (MAC) (51306)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (MAC) (51306) , Borderlands 3 - xbox one (5026555361910)

Borderlands 2 Headhunter 1: TK Bahas Bloody Harvest (MAC) (80374)

Borderlands 2 Headhunter 1: TK Bahas Bloody Harvest (MAC) (80374)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. VypnutoObjevte a prozkoumejte první z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat zombii T. K. Bahovi zneškodnit děsivého Dýňového krále a během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 1: TK Bahas Bloody Harvest (MAC) (80374) , Borderlands the pre-sequel (67520)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (MAC) (80375)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (MAC) (80375)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto unikátním DLC dostanete Borderlands 2 na úplně novou úroveň. Tento balík totiž zvyšuje strop zkušeností vaší postavy až na 61. úroveň. To samozřejmě není vše. Získáte totiž přístup k novým zbraním, vybavení a hlavně k mapě Raid on Digistruct Peak. Ta nabízí další obsah pro postavy na vysoké úrovni. Pokud... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (MAC) (80375) , Falixen - věšák na klíče "mr&mrs-2" (2043)

Borderlands 2 Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day (MAC) (80370)

Borderlands 2 Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day (MAC) (80370)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat Marcusovi zachránit Mercenary Day. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat Marcusovi zachránit Mercenary Day. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day (MAC) (80370) , Mr. bean 2 (digitálně remasterovaná edice) - dvd (u00597)

Borderlands 2 Headhunter 5: Son of Crawmerax (66950)

Borderlands 2 Headhunter 5: Son of Crawmerax (66950)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoObjevte a prozkoumejte pátý a poslední z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si dovolenou na Wam Bam Island a odpočiňte si. S Borderlands 2? To určitě. Hned na začátku totiž děsivý Son of Crawmerax unese Sira Hammerlocka a vy jej musíte zachránit. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skiny (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 5: Son of Crawmerax (66950) , Mr&mrs fragrance ultrazvukový difuzér mr bird (8053288290696)

Borderlands The Pre-Sequel (MAC) (78500)

Borderlands The Pre-Sequel (MAC) (78500)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned čtveřice nadaných pomocníků. Gladiátorka Athena, šerifka Nisha a nadupaný voják Wilhelm jsou zdařile pojaté charaktery, na které následně narazíte během hraní druhého dílu. Ale co ta poslední postava? Vysoká není, silná už vůbec ne, ale zato srší důvtipem a zásobou nejapných žertíků. Není to nikdy jiný než maskot celé série - malý robůtek Claptrap.VypnutoPříběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands The Pre-Sequel (MAC) (78500) , Fleetwood mac: fleetwood mac - lp (0349783965)

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (MAC) (90519)

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (MAC) (90519)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned čtveřice nadaných pomocníků. Gladiátorka Athena, šerifka Nisha a nadupaný voják Wilhelm jsou zdařile pojaté charaktery, na které následně narazíte během hraní druhého dílu. Ale co ta poslední postava? Vysoká není, silná už vůbec ne, ale zato srší důvtipem a zásobou nejapných žertíků. Není to nikdy jiný než maskot celé série - malý robůtek Claptrap.VypnutoS tímto unikátním DLC vstoupíte do mysli CL4P-TP. Tam se budete potýkat s Claptrapovou osobní nejistotou, malwarem a digitálním ztělesněním jeho zdrcující osamělosti! vaším úkolem bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (MAC) (90519) , Borderlands 3 - xbox digital (g3q-00721)

Borderlands 2 (5441)

Borderlands 2 (5441)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, střílečky a závodní, Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy a třídy – Vyberte si z kompletní sady nových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 (5441) , Borderlands: the handsome collection - ps4 (5026555421157)

Various Artists - Woodstock Ii (Summer Of 69 Campaign) (LP)

Various Artists - Woodstock Ii (Summer Of 69 Campaign) (LP)
Detail

Balení obsahuje: LP Barva: Černá Země původu: Evropská unie Žánr: Pop Subžánr: Pop Dekáda interpreta: 2010 - 2019;2020 - 2029 Složení setu: 2 ks Hmotnost: 180 g Typ: Album;LP deska;Speciální edice Datum vydání: 2019-12-07 Vydavatelství: Atlantic;Rhino Records Rychlost: 33 1/3 RPM Barva podle výrobce: Black Rok vydání: 2019.0 Varianta: Woodstock Ii (Summer Of 69 Campaign) Interpret / Téma: Various Artists (muziker.cz)

Podobné produkty ako Various Artists - Woodstock Ii (Summer Of 69 Campaign) (LP) , Mac rtenka

Various Artists - Woodstock Iv (Summer Of 69 Campaign) (LP)

Various Artists - Woodstock Iv (Summer Of 69 Campaign) (LP)
Detail

Barva podle výrobce: Black Složení setu: 2 ks Rok vydání: 2019.0 Typ: Album;Speciální edice;LP deska Hmotnost: 180 g Vydavatelství: Atlantic;Rhino Records Datum vydání: 2019-12-07 Dekáda interpreta: 2020 - 2029;2010 - 2019 Rychlost: 33 1/3 RPM Varianta: Woodstock Iv (Summer Of 69 Campaign) Interpret / Téma: Various Artists Balení obsahuje: LP Žánr: Pop Země původu: Evropská unie Subžánr: Pop Barva: Černá (muziker.cz)

Podobné produkty ako Various Artists - Woodstock Iv (Summer Of 69 Campaign) (LP) , Portrét pana w.h. /the portrait of mr. w. h. (978-80-86573-19-9)

Borderlands The Pre-Sequel Season Pass (MAC) (80228)

Borderlands The Pre-Sequel Season Pass (MAC) (80228)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned čtveřice nadaných pomocníků. Gladiátorka Athena, šerifka Nisha a nadupaný voják Wilhelm jsou zdařile pojaté charaktery, na které následně narazíte během hraní druhého dílu. Ale co ta poslední postava? Vysoká není, silná už vůbec ne, ale zato srší důvtipem a zásobou nejapných žertíků. Není to nikdy jiný než maskot celé série - malý robůtek Claptrap.VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands The Pre-Sequel Season Pass (MAC) (80228) , Fleetwood mac: best of live at life becoming a landslide 1975 - cd (cl74429)

Borderlands 2 GOTY (52537)

Borderlands 2 GOTY (52537)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 GOTY (52537) , Lucaffé mr. exclusive, zrnková, 1000g (lucaffe 100% arabica mr exclusive)

Borderlands 2 Headhunter 2: Wattle Gobbler (60243)

Borderlands 2 Headhunter 2: Wattle Gobbler (60243)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete bojovat proti Žravému Wattle Gobblerovi, přičemž si užijete akce vyloženě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 2: Wattle Gobbler (60243) , Borderlands - xbox 360, xbox digital (g3p-00073)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (6549)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (6549)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou lokaci Creature Slaughter Dome , ve které budete bojovat proti nejdrsnějším příšerám na celé Pandoře. V tomto DLC doplňku můžete získat spousty zkušeností a vybavení, které si přenesete zpět do původní hry. Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Creature Slaughterdome (6549) , Magnat mr-780 (mnmr780.01)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (6128)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (6128)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou pátou hratelnou třídu postav, která dokáže povolat ničivého robota. Tento balíček obsahuje také bonusové předměty, které obsahoval balíček... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mechromancer Pack (6128) , Burberry mr. burberry edt

Borderlands 2 Season Pass (6032)

Borderlands 2 Season Pass (6032)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte kompletní edici čtyř DLC balíků Season Pass k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si nové a velmi zajímavé příběhové linie, doplněné o unikátní postavy, povedené mise a do detailu promyšlené výzvy!VypnutoObjevte a prozkoumejte kompletní edici čtyř DLC balíků Season Pass k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si nové a velmi zajímavé příběhové linie, doplněné o unikátní postavy, povedené mise a do detailu promyšlené výzvy!Toto balení obsahuje pouze DLC Season Pass. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyKompletní balení čtyř DLCCaptain Scarlett and her Pirate’s BootyTorgue’s Campaign of Carnage Sir Hammerlock’s Big Game... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Season Pass (6032)

Borderlands 2 Psycho Pack (7498)

Borderlands 2 Psycho Pack (7498)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Prozkoumejte Pandoru očima Kriega, Psycho bandity. Až do teď jste s nimi bojovali jako s nepřáteli, nyní však můžete jejich agresivitu využít na straně Vault hunterů. Sekejte, krájejte, či zapalte sami sebe a vyhazujte všechno kolem sebe do povětří. Hra díky tomuto balíčku získává úplně nové rozměry a porci zábavy. VypnutoObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Prozkoumejte Pandoru očima Kriega, Psycho bandity. Až do teď jste s nimi bojovali jako s nepřáteli, nyní však můžete jejich agresivitu využít na straně Vault hunterů. Sekejte, krájejte, či zapalte sami sebe a vyhazujte všechno kolem sebe do povětří. Hra díky tomuto balíčku získává... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Psycho Pack (7498)

Borderlands 2 VR - PC DIGITAL (846235)

Borderlands 2 VR - PC DIGITAL (846235)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 89% Borderlands plný chaosu vám teď nabízí nový virtuální pohled. Kráčejte v botách Valut Huntera a hledejte poklad. Vyzbrojte se skvělými zbraněmi a nechte své nepřátelé třeba vybuchnout. 4 třídy Zvolte si jednu ze 4 hratelných tříd: Siren, Commando, Gunzerker a Assassin. Každá třída má své jedinečné dovednosti a bojový styl. Baziliony zbraníČeká na vás opravdu nepřeberné množství zbraní,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 VR - PC DIGITAL (846235)

Borderlands 2 Collector’s Edition Pack (6550)

Borderlands 2 Collector’s Edition Pack (6550)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Díky tomuto vylepšení můžete měnit vzhled vaší postavy. Balík totiž obsahuje množství nových hlav a skinů. A aby to nebylo málo, toto DLC obsahuje i Contraband Sky Rocket Grenade.VypnutoObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Díky tomuto vylepšení můžete měnit vzhled vaší postavy. Balík totiž obsahuje množství nových hlav a skinů. A aby to nebylo málo, toto DLC obsahuje i Contraband Sky Rocket Grenade.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNové hlavy a skiny (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Collector’s Edition Pack (6550)

Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest (52925)

Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest (52925)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte první z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat zombii T. K. Bahovi zneškodnit děsivého Dýňového krále a během toho si do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest (52925)

Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024)

Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024)
Detail

Hra na konzoli - Xbox 360, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a střílečky, 89% Nová éra střílení a drancování je tady. Hrajte za jednoho ze čtyř hledačů pokladů a rozdejte si to se světem plným nebezpečných potvor a bludů a s mozkem všeho zla, Handsome Jackem. Podělte se o své zážitky s přáteli prostřednictvím pokročilého komunikačního systému. Zcela nové prostředí, zcela noví nepřátelé a zcela nový svět na vás čeká v Borderlands 2. Nový zbraňový systém Tisíce různých zbraní vám zpřístupní tuny nových a inovativních způsobů, jak zabít nepřátele na Pandoře. Oheň,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024)

Borderlands 2 Headhunter 3: Mercenary Day (61432)

Borderlands 2 Headhunter 3: Mercenary Day (61432)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat Marcusovi zachránit Mercenary Day. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skiny (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 3: Mercenary Day (61432)

Call of Duty 2 (MAC) (49852)

Call of Duty 2 (MAC) (49852)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, Call of Duty 2 je pokračováním úspěšné, mezi hráči populární hry Call of Duty. VypnutoCall of Duty 2 je pokračováním úspěšné, mezi hráči populární hry Call of Duty. Samozřejmě však přichází se spoustou novinek a především je hra postavena na novém enginu, a tak vás čeká především vylepšená grafika a dokonalejší zážitek ze hry. Ohromí vás také skvělý systém komunikace ve hře možnost spolehnout se na svoji jednotku, která vás bude informovat a krýt. Samozřejmostí je multiplayerový režim hry, které také doznal mnohých vylepšení oproti svému předchůdci.Klíčové vlastnostiPokračování úspěšné hry Call of DutyZcela nový engin přináší vylepšenou grafikuVětší bitvy s více tanky, pěšáky a explozemiSkvělý systém komunikace s vaší jednotkouPodílejte se na tajných operacích po celém světěMožnost hrát mise v libovolném pořadíExkluzivní zbraně a vybaveníZvolte hru pro jednoho hráče... (alza.cz)

Podobné produkty ako Call of Duty 2 (MAC) (49852)

Borderlands: The Pre-Sequel - Handsome Jack Doppelganger Pack (MAC) DIGITAL (80702)

Borderlands: The Pre-Sequel - Handsome Jack Doppelganger Pack (MAC) DIGITAL (80702)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Hrajte za nejoblíbenějšího psychopatického tyrana v zácviku… nebo alespoň za jeho dubléra. S balíkem Handsome Jack Doppelganger Pack budete moci okouzlit nepřátele svým šviháckým vzhledem a šarmem. Nebo je připravit o řeč vtipnými průpovídkami. Nebo je prostě zastřelit. To je také možnost. (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel - Handsome Jack Doppelganger Pack (MAC) DIGITAL (80702)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (63806)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (63806)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte čtvrtý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat spojit dvojici milenců ze znepřátelených klanů a snažit se nastolit mír. Příběh jak z Romea a Julie? Ano, ale v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (63806)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (7154)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (7154)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto unikátním DLC dostanete Borderlands 2 na úplně novou úroveň. Tento balík totiž zvyšuje strop zkušeností vaší postavy až na 61. úroveň. To samozřejmě není vše. Získáte totiž přístup k novým zbraním, vybavení a dalším bonusům.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (7154)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (6613)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (6613)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou lokaci neprozkoumaného území hluboko v bažinách Pandory, ve které budete pátrat po ztroskotalé Hyperionská lodii plné pokladů. V tomto doplňku se setkáte s kompletně novým prostředím, novými hrdiny, lokacemi a úkoly. Buďte však velmi opatrní, o loď se zajímají i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (6613)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (51173)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (51173)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto unikátním DLC dostanete Borderlands 2 na úplně novou úroveň. Tento balík totiž zvyšuje strop zkušeností vaší postavy až na 61. úroveň. To samozřejmě není vše. Získáte totiž přístup k novým zbraním, vybavení a hlavně k mapě Raid on Digistruct Peak. Ta nabízí další obsah pro postavy na vysoké úrovni. Pokud chcete z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (51173)

Borderlands: The Pre-Sequel - Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)

Borderlands: The Pre-Sequel - Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned čtveřice nadaných pomocníků. Gladiátorka Athena, šerifka Nisha a nadupaný voják Wilhelm jsou zdařile pojaté charaktery, na které následně narazíte během hraní druhého dílu. Ale co ta poslední postava? Vysoká není, silná už vůbec ne, ale zato srší důvtipem a zásobou nejapných žertíků. Není to nikdy jiný než maskot celé série - malý robůtek Claptrap.VypnutoToto unikátním DLC se odehrává kolem Lady Aurelii the Baroness, což je sestra Sira Hammerlocka. V celé sérii Borderlands jste se nesetkali s nikým tak chladným jako je ona. K tomu jí také napomáhá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel - Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)

Venom 2: Carnage přichází (DVD) - DOVOZ

Venom 2: Carnage přichází (DVD) - DOVOZ
Detail

DVD film Venom 2: Carnage přichází [2021]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Dovoz. Hrají: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson. Na filmová plátna se vrací Tom Hardy jako Venom, jedna z nejlepších a nejkomplexnějších comicsových postav společnosti Marvel. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Venom 2: Carnage přichází (DVD) - DOVOZ

Venom 2: Carnage přichází - DVD (5035822724730)

Venom 2: Carnage přichází - DVD (5035822724730)
Detail

Film na DVD - Eddie Brock se pokusil znovuoživit kariéru rozhovorem se sériovým vrahem Cletusem Kasadym. Nechtěně tak ale oživil něco úplně jiného. Eddie Brock se pokusil znovuoživit kariéru rozhovorem se sériovým vrahem Cletusem Kasadym. Nechtěně tak ale oživil něco úplně jiného: Krvelačné monstrum Carnage, kterého se bojí i symbiont Venom. !!!POZOR!!! Jde o zahraniční dovoz, DVD je v originálním - anglickém - provedení, tedy popisky a menu nejsou v českém jazyce. Film má české titulky a českou zvukovou stopu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Venom 2: Carnage přichází - DVD (5035822724730)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (40689)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (40689)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte největší a nejinspirativnější rozšiřující balíček v historii Borderlands. S tímto rozšířením procestujete temný svět hradů, kobek a zakletých lesů: Budete bojovat s kostlivci, orky, draky a různými nestvůrami z temnot. Můžete procházet vedlejší mise a řešit různá hádanky, díky kterým získáte úžasné vybavení. Toto balení obsahuje pouze datadisk. K jeho hraní je nutné vlastnit hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (40689)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (6202)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (6202)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou lokaci Pirate’s Booty, ve které budete pátrat po zakopaném starobylém pokladu a postavíte se nástrahám nebezpečného ráje. v tomto doplňku se setkáte s kompletně novým prostředím, novými hrdiny, lokacemi a úkoly. Buďte však velmi opatrní. Legenda praví, že starobylý poklad střeží... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (6202)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vypnuto Hraniční planeta Gehenna má novou hrozbu Ďábelské jezdce. Vypnuto Přidejte se k lovcům a shrábněte odměnu, která byla vypsána na jejich hlavy v pokračování hry Borderlands 3: Bounty of Blood PC. Vypnuto Nové vozidlo v Bounty of Blood Nasedněte na své nové vozidlo a prozkoumejte svou oblast. Místní flóra vám může poskytnout výhodu v boji, pokud ji budete umět využít. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129120)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129120)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hraniční planeta Gehenna má novou hrozbu Ďábelské jezdce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přidejte se k lovcům a shrábněte odměnu, která byla vypsána na jejich hlavy v pokračování hry Borderlands 3: Bounty of Blood PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové vozidlo v Bounty of Blood Nasedněte na své nové vozidlo a prozkoumejte svou oblast. Místní flóra vám může poskytnout výhodu v boji, pokud ji budete umět využít.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129120)
Borderlands 3: Bounty of Blood - Xbox Digital (7D4-00568), Venom - Carnage - figurka (699788827536), Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702), Šipky RedDragon steel Carnage 2 90% wolfram, 22g (19207), Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024), Mr&Mrs Fragrance Cesare Sendal of Kerala (Tyrkys) (8051277331283), Borderlands 3: Moxxis Heist of the Handsome Jackpot - Xbox Digital (7D4-00530), Morrison Van: Moondance (Woodstock Campaign) - LP (0349785207), Borderlands 3: Season Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00594), Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Americas (MAC) (51328), Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Asia (MAC) (51329), Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mesopotamia (MAC) (51331), Cave Nick, Ellis Warren: Carnage - CD (5056167160533), Cave Nick, Ellis Warren: Carnage - LP (5056167160526), Cable Guys - Borderlands - Claptrap (5060525893551), Borderlands 3 - Xbox One (5026555361910), Borderlands The Pre-Sequel (67520), Falixen - Věšák na klíče "Mr&Mrs-2" (2043), Mr. Bean 2 (digitálně remasterovaná edice) - DVD (U00597), Mr&Mrs Fragrance Ultrazvukový difuzér Mr Bird (8053288290696), Fleetwood Mac: Fleetwood Mac - LP (0349783965), Borderlands 3 - Xbox Digital (G3Q-00721), Borderlands: The Handsome Collection - PS4 (5026555421157), mac rtenka, Portrét pana W.H. /The Portrait of Mr. W. H. (978-80-86573-19-9), Fleetwood Mac: Best of Live at Life Becoming A Landslide 1975 - CD (CL74429), Lucaffé Mr. Exclusive, zrnková, 1000g (Lucaffe 100% ARABICA Mr Exclusive), Borderlands - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00073), Magnat MR-780 (MNMR780.01), BURBERRY Mr. Burberry EdT