Borderlands 2 goty (52537)

Produkt Borderlands 2 goty (52537) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Borderlands 2 goty (52537) upraviť a produkt hľadať znova.

Borderlands 2 GOTY (52537)

Borderlands 2 GOTY (52537)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 GOTY (52537) , Marvels spider-man goty - ps4 (ps719958208)

Borderlands 2 GOTY (MAC) (53174)

Borderlands 2 GOTY (MAC) (53174)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiCenami ověnčená hra... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 GOTY (MAC) (53174) , Borderlands 2 - xbox 360 digital (g3p-00024)

Borderlands 2 (5441)

Borderlands 2 (5441)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, střílečky a závodní, Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy a třídy – Vyberte si z kompletní sady nových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 (5441) , Borderlands 3: season pass 2 - xbox digital (7d4-00594)

Borderlands 2 (MAC) (51303)

Borderlands 2 (MAC) (51303)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, střílečky a závodní, Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy a třídy – Vyberte si z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 (MAC) (51303) , Cable guys - borderlands - claptrap (5060525893551)

Borderlands 2 Headhunter 2: Wattle Gobbler (60243)

Borderlands 2 Headhunter 2: Wattle Gobbler (60243)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete bojovat proti Žravému Wattle Gobblerovi, přičemž si užijete akce vyloženě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 2: Wattle Gobbler (60243) , Borderlands 3 - xbox one (5026555361910)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (6549)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (6549)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou lokaci Creature Slaughter Dome , ve které budete bojovat proti nejdrsnějším příšerám na celé Pandoře. V tomto DLC doplňku můžete získat spousty zkušeností a vybavení, které si přenesete zpět do původní hry. Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Creature Slaughterdome (6549) , Borderlands the pre-sequel (67520)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (6128)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (6128)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou pátou hratelnou třídu postav, která dokáže povolat ničivého robota. Tento balíček obsahuje také bonusové předměty, které obsahoval balíček... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mechromancer Pack (6128) , Borderlands 3 - xbox digital (g3q-00721)

Borderlands 2 Season Pass (6032)

Borderlands 2 Season Pass (6032)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte kompletní edici čtyř DLC balíků Season Pass k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si nové a velmi zajímavé příběhové linie, doplněné o unikátní postavy, povedené mise a do detailu promyšlené výzvy!VypnutoObjevte a prozkoumejte kompletní edici čtyř DLC balíků Season Pass k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si nové a velmi zajímavé příběhové linie, doplněné o unikátní postavy, povedené mise a do detailu promyšlené výzvy!Toto balení obsahuje pouze DLC Season Pass. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyKompletní balení čtyř DLCCaptain Scarlett and her Pirate’s BootyTorgue’s Campaign of Carnage Sir Hammerlock’s Big Game... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Season Pass (6032) , Borderlands: the handsome collection - ps4 (5026555421157)

Borderlands 2 Psycho Pack (7498)

Borderlands 2 Psycho Pack (7498)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Prozkoumejte Pandoru očima Kriega, Psycho bandity. Až do teď jste s nimi bojovali jako s nepřáteli, nyní však můžete jejich agresivitu využít na straně Vault hunterů. Sekejte, krájejte, či zapalte sami sebe a vyhazujte všechno kolem sebe do povětří. Hra díky tomuto balíčku získává úplně nové rozměry a porci zábavy. VypnutoObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Prozkoumejte Pandoru očima Kriega, Psycho bandity. Až do teď jste s nimi bojovali jako s nepřáteli, nyní však můžete jejich agresivitu využít na straně Vault hunterů. Sekejte, krájejte, či zapalte sami sebe a vyhazujte všechno kolem sebe do povětří. Hra díky tomuto balíčku získává... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Psycho Pack (7498) , Borderlands - xbox 360, xbox digital (g3p-00073)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (MAC) (51308)

Borderlands 2 Creature Slaughterdome (MAC) (51308)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Creature Slaughterdome (MAC) (51308) , Borderlands 3: season pass - xbox digital (7d4-00501)

Borderlands 2 Psycho Pack (MAC) (51312)

Borderlands 2 Psycho Pack (MAC) (51312)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyVerze pro MACNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Prozkoumejte Pandoru očima Kriega, Psycho bandity. Až do teď jste s nimi bojovali jako s nepřáteli, nyní však můžete jejich agresivitu využít na straně Vault hunterů. Sekejte, krájejte, či zapalte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Psycho Pack (MAC) (51312) , Borderlands 3: bounty of blood - xbox digital (7d4-00568)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (MAC) (51305)

Borderlands 2 Mechromancer Pack (MAC) (51305)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyVerze pro MACNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou pátou hratelnou třídu postav, která dokáže povolat ničivého robota. Tento balíček obsahuje také bonusové předměty, které obsahoval balíček Borderlands 2 Premiere Club Pack.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mechromancer Pack (MAC) (51305) , New tales from the borderlands: deluxe edition - xbox (5026555367684)

Borderlands 2 VR - PC DIGITAL (846235)

Borderlands 2 VR - PC DIGITAL (846235)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 89% Borderlands plný chaosu vám teď nabízí nový virtuální pohled. Kráčejte v botách Valut Huntera a hledejte poklad. Vyzbrojte se skvělými zbraněmi a nechte své nepřátelé třeba vybuchnout. 4 třídy Zvolte si jednu ze 4 hratelných tříd: Siren, Commando, Gunzerker a Assassin. Každá třída má své jedinečné dovednosti a bojový styl. Baziliony zbraníČeká na vás opravdu nepřeberné množství zbraní,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 VR - PC DIGITAL (846235) , New tales from the borderlands - xbox digital (g3q-01431)

Borderlands 2 Collector’s Edition Pack (6550)

Borderlands 2 Collector’s Edition Pack (6550)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Díky tomuto vylepšení můžete měnit vzhled vaší postavy. Balík totiž obsahuje množství nových hlav a skinů. A aby to nebylo málo, toto DLC obsahuje i Contraband Sky Rocket Grenade.VypnutoObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Díky tomuto vylepšení můžete měnit vzhled vaší postavy. Balík totiž obsahuje množství nových hlav a skinů. A aby to nebylo málo, toto DLC obsahuje i Contraband Sky Rocket Grenade.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNové hlavy a skiny (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Collector’s Edition Pack (6550) , Borderlands 3: next level edition - xbox digital (g3q-01063)

Borderlands 2 Season Pass (MAC) (51304)

Borderlands 2 Season Pass (MAC) (51304)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyKompletní balení čtyř DLCNové DLCObjevte a prozkoumejte kompletní edici čtyř DLC balíků Season Pass k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si nové a velmi zajímavé příběhové linie, doplněné o unikátní postavy, povedené mise a do detailu promyšlené výzvy!Captain Scarlett and her Pirate’s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Season Pass (MAC) (51304) , Borderlands 3: super deluxe edition - xbox digital (g3q-00719)

Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest (52925)

Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest (52925)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte první z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat zombii T. K. Bahovi zneškodnit děsivého Dýňového krále a během toho si do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 1: Bloody Harvest (52925) , New tales from the borderlands: deluxe edition - ps5 (5026555433150)

Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024)

Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024)
Detail

Hra na konzoli - Xbox 360, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a střílečky, 89% Nová éra střílení a drancování je tady. Hrajte za jednoho ze čtyř hledačů pokladů a rozdejte si to se světem plným nebezpečných potvor a bludů a s mozkem všeho zla, Handsome Jackem. Podělte se o své zážitky s přáteli prostřednictvím pokročilého komunikačního systému. Zcela nové prostředí, zcela noví nepřátelé a zcela nový svět na vás čeká v Borderlands 2. Nový zbraňový systém Tisíce různých zbraní vám zpřístupní tuny nových a inovativních způsobů, jak zabít nepřátele na Pandoře. Oheň,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024) , Borderlands 3: guns, love, and tentacles - xbox digital (7d4-00545)

Borderlands 2 Headhunter 3: Mercenary Day (61432)

Borderlands 2 Headhunter 3: Mercenary Day (61432)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat Marcusovi zachránit Mercenary Day. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skiny (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 3: Mercenary Day (61432) , Borderlands: game of the year edition - xbox digital (g3q-00702)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (63806)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (63806)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyNové DLCObjevte a prozkoumejte čtvrtý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat spojit dvojici milenců ze znepřátelených klanů a snažit se nastolit mír. Příběh jak z Romea a Julie? Ano, ale v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (63806) , New tales from the borderlands: deluxe edition - nintendo switch (5026555070454)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (7154)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (7154)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto unikátním DLC dostanete Borderlands 2 na úplně novou úroveň. Tento balík totiž zvyšuje strop zkušeností vaší postavy až na 61. úroveň. To samozřejmě není vše. Získáte totiž přístup k novým zbraním, vybavení a dalším bonusům.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (7154) , Borderlands 3: moxxis heist of the handsome jackpot - xbox digital (7d4-00530)

Borderlands 2 Headhunter 5: Son of Crawmerax (66950)

Borderlands 2 Headhunter 5: Son of Crawmerax (66950)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoObjevte a prozkoumejte pátý a poslední z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si dovolenou na Wam Bam Island a odpočiňte si. S Borderlands 2? To určitě. Hned na začátku totiž děsivý Son of Crawmerax unese Sira Hammerlocka a vy jej musíte zachránit. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru Borderlands 2.Na co se můžete těšitNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skiny (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 5: Son of Crawmerax (66950) , D-link m15-2 (2 jednotky) (m15-2)

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (6382)

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (6382)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto balíčkem vstupujete do speciální kampaně s názvem Mr. Torgue's Campaign of Carnage a budete se snažit stát jejím šampiónem. Zde se budete potýkat s těmi nejhoršími z nejhorších, jenž se dají na Pandoře najít. Výhodou a motivací je také možnost získávání speciálních odměn za plnění extra úkolů od Tiny Tiny, Moxxi a jiných postav.VypnutoObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto balíčkem vstupujete do speciální kampaně s názvem Mr. Torgue's Campaign of Carnage a budete se snažit stát jejím šampiónem. Zde se budete potýkat s těmi nejhoršími z nejhorších, jenž se dají na Pandoře najít. Výhodou a motivací je také možnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (6382) , Gravity ksx 2 (ksx 2)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (6613)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (6613)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou lokaci neprozkoumaného území hluboko v bažinách Pandory, ve které budete pátrat po ztroskotalé Hyperionská lodii plné pokladů. V tomto doplňku se setkáte s kompletně novým prostředím, novými hrdiny, lokacemi a úkoly. Buďte však velmi opatrní, o loď se zajímají i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (6613) , Fvs 2 směry (fvs 2)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (51173)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (51173)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto unikátním DLC dostanete Borderlands 2 na úplně novou úroveň. Tento balík totiž zvyšuje strop zkušeností vaší postavy až na 61. úroveň. To samozřejmě není vše. Získáte totiž přístup k novým zbraním, vybavení a hlavně k mapě Raid on Digistruct Peak. Ta nabízí další obsah pro postavy na vysoké úrovni. Pokud chcete z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (51173) , Junkers 6037m-2 (6037m-2)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (40689)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (40689)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte největší a nejinspirativnější rozšiřující balíček v historii Borderlands. S tímto rozšířením procestujete temný svět hradů, kobek a zakletých lesů: Budete bojovat s kostlivci, orky, draky a různými nestvůrami z temnot. Můžete procházet vedlejší mise a řešit různá hádanky, díky kterým získáte úžasné vybavení. Toto balení obsahuje pouze datadisk. K jeho hraní je nutné vlastnit hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (40689) , Hyundai htdt421rp-2 (htdt421rp-2)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (MAC) (51309)

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (MAC) (51309)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt (MAC) (51309) , Filtron 7fop580/2 (7fop580/2)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (MAC) (80376)

Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (MAC) (80376)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte čtvrtý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat spojit dvojici milenců ze znepřátelených klanů a snažit se nastolit mír. Příběh jak z Romea a Julie? Ano, ale v originálním a nezapomenutelném provedení. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte čtvrtý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat spojit dvojici milenců ze znepřátelených klanů a snažit... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 4: Wedding Day Massacre (MAC) (80376) , Tecmate optimate 2 (optimate 2)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (6202)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (6202)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou lokaci Pirate’s Booty, ve které budete pátrat po zakopaném starobylém pokladu a postavíte se nástrahám nebezpečného ráje. v tomto doplňku se setkáte s kompletně novým prostředím, novými hrdiny, lokacemi a úkoly. Buďte však velmi opatrní. Legenda praví, že starobylý poklad střeží... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (6202) , Evolveo dexy 2 usb (dexy 2)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (MAC) (51311)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (MAC) (51311)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack (MAC) (51311) , Lotus multifunction l18323/2 (l18323/2)

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (MAC) (51307)

Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (MAC) (51307)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. Klíčové vlastnostiNová příběhová linieNoví bossovéNové hlavy a skinyVerze pro MACNové DLCObjevte a prozkoumejte úchvatný DLC balík k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto balíčkem vstupujete do speciální kampaně s názvem Mr. Torgue's Campaign of Carnage a budete se snažit stát jejím šampiónem. Zde se budete potýkat s těmi nejhoršími z nejhorších, jenž se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Mr. Torgue’s Campaign of Carnage (MAC) (51307) , Festina automatic 16975/2 (16975/2)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (MAC) (80375)

Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (MAC) (80375)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoObjevte a prozkoumejte jeden z řady DLC balíků k velmi oblíbené hře Borderlands 2. S tímto unikátním DLC dostanete Borderlands 2 na úplně novou úroveň. Tento balík totiž zvyšuje strop zkušeností vaší postavy až na 61. úroveň. To samozřejmě není vše. Získáte totiž přístup k novým zbraním, vybavení a hlavně k mapě Raid on Digistruct Peak. Ta nabízí další obsah pro postavy na vysoké úrovni. Pokud... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 Digistruct Peak Challenge (MAC) (80375)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (MAC) (51313)

Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (MAC) (51313)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové postavy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (MAC) (51313)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (MAC) (51306)

Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (MAC) (51306)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.VypnutoBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands.Klíčové vlastnostiKompletně nové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirate’s Booty (MAC) (51306)

Borderlands 2 Headhunter 1: TK Bahas Bloody Harvest (MAC) (80374)

Borderlands 2 Headhunter 1: TK Bahas Bloody Harvest (MAC) (80374)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Borderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické RPG střílečky pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení, a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Hráči odhalí tajemství, a jak budou putovat po dosud neobjevených oblastech Pandory, vyhrotí se i záhady světa Borderlands. VypnutoObjevte a prozkoumejte první z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat zombii T. K. Bahovi zneškodnit děsivého Dýňového krále a během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 1: TK Bahas Bloody Harvest (MAC) (80374)

Borderlands 2 Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (MAC) (80373)

Borderlands 2 Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (MAC) (80373)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete bojovat proti Žravému Wattle Gobblerovi, přičemž si užijete akce vyloženě dosyta. Bojujte s jeho neukojitelnou touhou po jídle, zabijte ho a vychutnejte si příběhy od babičky Torgueové. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete bojovat proti Žravému Wattle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 2: The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler (MAC) (80373)

Borderlands 2 Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day (MAC) (80370)

Borderlands 2 Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day (MAC) (80370)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat Marcusovi zachránit Mercenary Day. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte druhý z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si novou a velmi zajímavou příběhovou linii, doplněnou o unikátní bosse, povedené hlavy a do detailu promyšlené skiny! V tomto DLC doplňku budete pomáhat Marcusovi zachránit Mercenary Day. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 3: How Marcus Saved Mercenary Day (MAC) (80370)

Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary - Xbox Digital (7D4-00367)

Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary - Xbox Digital (7D4-00367)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live % Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary je další skvělé DLC, které si stoprocentně užijete. Navíc vás parádně připraví na netrpělivě očekávaný Borderlands 3. Zažijte zcela nové dobrodružství s tímto parádním herním doplňkem, který můžeme považovat za základní kámen chystané hry - Borderlands 3. V tomto rozšíření se můžete těšit na boj s novými bossy a objevování nových oblastí. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary - Xbox Digital (7D4-00367)

Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary (PC) Steam DIGITAL (693684)

Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary (PC)  Steam DIGITAL (693684)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary je další skvělé DLC, které si stoprocentně užijete. Navíc vás parádně připraví na Borderlands 3. Zažijte zcela nové dobrodružství s tímto parádním herním doplňkem, který můžeme považovat za základní kámen novější hry - Borderlands 3. V tomto rozšíření se můžete těšit na boj s novými bossy a objevování nových oblastí. Dobrodružství a akce na každém kroku Sbírat budete také novou kořist a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary (PC) Steam DIGITAL (693684)

Borderlands 2 Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (MAC) (80371)

Borderlands 2 Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (MAC) (80371)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Objevte a prozkoumejte pátý a poslední z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si dovolenou na Wam Bam Island a odpočiňte si. S Borderlands 2? To určitě. Hned na začátku totiž děsivý Son of Crawmerax unese Sira Hammerlocka a vy jej musíte zachránit. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.VypnutoObjevte a prozkoumejte pátý a poslední z řady DLC balíků Headhunter k velmi oblíbené hře Borderlands 2. Vychutnejte si dovolenou na Wam Bam Island a odpočiňte si. S Borderlands 2? To určitě. Hned na začátku totiž děsivý Son of Crawmerax unese Sira Hammerlocka a vy jej musíte zachránit. Během toho si do své sbírky přidáte novou sadu hlav a skinů.Toto balení obsahuje pouze DLC. K jeho hraní je nutné vlastnit hru... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 2 Headhunter 5: Sir Hammerlock vs. the Son of Crawmerax (MAC) (80371)

Thief GOTY - PS4 (5021290061958)

Thief GOTY - PS4 (5021290061958)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a dobrodružná, akční zlodějská adventure, pokračování slavné série dobrodružství zloděje Garreta Hráči oblíbený zlodějíček Garrett se vrací v již čtvrtém díle této stealth akční hry s prvky fantasy a steampunku. Garrett, známý mistr zloděj, se znovu noří do stínů Města, v němž ozbrojené městské hlídky Barona rozsévají násilí a strach. Hlavní hrdina se tak znovu musí spolehnout pouze sám na sebe a své schopnosti dostat se, navzdory ostražitým strážím a obyvatelům města, tiše i na ta nejstřeženější místa. Žádný úkol není pro Garretta překážkou, žádné místo zcela neproniknutelné. Jak však události v rámci povstání proti hrůzovládě nabírají na obrátkách, je i samotný zloděj vtažen do rychle eskalujícího konfliktu. Obyvatelé města totiž pod vedením zástupce lidu Oriona udělají cokoliv, aby Město osvobodili ze spárů Barona a znovu jej získali pod svou kontrolu. Revoluce je zcela... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thief GOTY - PS4 (5021290061958)

Marvels Spider-Man GOTY - PS4 (PS719958208)

Marvels Spider-Man GOTY - PS4 (PS719958208)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, české titulky, žánr: akční, - edice obsahuje plnou hru a všechny 3 epizody z DLC City That Never Sleeps 87% Nové parádní akrobatické kousky, vylepšený systém využívání prostředí a mnoho dalšího. Tohle je spider-man, jaký tu ještě nebyl. Staňte se všem známým Marvelovským hrdinou, Spider-manem. Ochraňujte New York proti padouchům a braňte tak jeho obyvatele. Skvělé grafické zpracování Nový Spider-man s sebou přináší opravdu parádní grafické provedení jak města, efektů, tak jednotlivých postav včetně samotného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvels Spider-Man GOTY - PS4 (PS719958208)

Borderlands 3: Season Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00594)

Borderlands 3: Season Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00594)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Borderlands 3: Season Pass 2 Xbox vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Borderlands 3. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přichází Designer´s Cut s nekonečnou hratelnou arénou, která je zasazena do tajného vojenského komplexu na Pandoře. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Designer's Cut Vybavte svého Valut Huntera od začátku a získejte tu nejlepší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Season Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00594)

SONY PS4 hra Marvel's Spider-Man GOTY

SONY PS4 hra Marvel's Spider-Man GOTY
Detail

Náš přátelský hrdina ze sousedství Spidey se konečně dostal do šikovných rukou studia Insomniac, zodpovědných třeba za hitovky ze série Ratchet & Clank nebo Spyro. Se skákačkami tedy mají hodně zkušeností, což se našemu pavoučímu hrdinovi, který na svých sítích pořád někde létá, bude určitě hodit. Užít si tak budeme moci akrobatického pohybu, dynamických soubojů a běhání po výškových budovách ve stovkách metrů nad zemí. Hra obsahuje české titulky! Game of the Year obsahuje veškerá DLC (patro.cz)

Podobné produkty ako SONY PS4 hra Marvel's Spider-Man GOTY

Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562)

Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Užijte si obrovský světBatman Arkham City GOTY PC obsahuje 5 krát větší svět než jeho herní předchůdce Batman: Arkham Asylum. Samozřejmě se zde setkáte s městskými násilníky, gangstery a šílenými zločinci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebezpeční zločinciTemný rytíř se nebude stačit ohánět. Jsou zde připraveni zloduši Gotham City včetně Catwoman, Jokera, Riddlera, Two-Face, Harley Quinn, The Penguin, Mr. Freeze a mnoha dalších. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Batman Arkham City GOTY PC obsahuje DLC:Catwoman PackNightwing Bundle PackBalíček Robin Bundle PackPomsta Harley QuinnVýzvový balíček mapBalíček skinů Arkham City Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman Arkham City GOTY - PC DIGITAL (1557562)

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (90518)

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (90518)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned čtveřice nadaných pomocníků. Gladiátorka Athena, šerifka Nisha a nadupaný voják Wilhelm jsou zdařile pojaté charaktery, na které následně narazíte během hraní druhého dílu. Ale co ta poslední postava? Vysoká není, silná už vůbec ne, ale zato srší důvtipem a zásobou nejapných žertíků. Není to nikdy jiný než maskot celé série - malý robůtek Claptrap.VypnutoS tímto unikátním DLC vstoupíte do mysli CL4P-TP. Tam se budete potýkat s Claptrapovou osobní nejistotou, malwarem a digitálním ztělesněním jeho zdrcující osamělosti! vaším úkolem bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (90518)

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (MAC) (90519)

Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (MAC) (90519)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned čtveřice nadaných pomocníků. Gladiátorka Athena, šerifka Nisha a nadupaný voják Wilhelm jsou zdařile pojaté charaktery, na které následně narazíte během hraní druhého dílu. Ale co ta poslední postava? Vysoká není, silná už vůbec ne, ale zato srší důvtipem a zásobou nejapných žertíků. Není to nikdy jiný než maskot celé série - malý robůtek Claptrap.VypnutoS tímto unikátním DLC vstoupíte do mysli CL4P-TP. Tam se budete potýkat s Claptrapovou osobní nejistotou, malwarem a digitálním ztělesněním jeho zdrcující osamělosti! vaším úkolem bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel - Claptastic Voyage & Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 (MAC) (90519)

Borderlands 3 - PS4 (5026555426268)

Borderlands 3 - PS4 (5026555426268)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, RPG a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, originální střílečka s oslnivým grafickým stylem. Připravte se na zcela nové dobrodružství naplněné chaosem. 79% Borderlands se vrací se zcela novým dobrodružstvím a 4 novými postavami. Originální střílečka s oslnivou grafikou zůstává. Zkoumejte zbrusu nový svět za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Solo nebo s přáteli... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3 - PS4 (5026555426268)

Cable Guys - Borderlands - Claptrap (5060525893551)

Cable Guys - Borderlands - Claptrap (5060525893551)
Detail

Figurka - držák na ovladač, Soška, sběratelská, výška 20 cm, materiál PVC, nepohyblivá Klíčové přednosti figurky Cable Guys - Borderlands - Claptrap Figurka Exquisite Gaming nadchne každého sběratele Figurka ze série Borderlands potěší kvalitním zpracováním Použitým materiálem je PVC V balení naleznete jednu figurku Figurka Exquisite Gaming měří 20 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Cable Guys - Borderlands - Claptrap (5060525893551)

Borderlands The Pre-Sequel (67520)

Borderlands The Pre-Sequel (67520)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Příběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí hned čtveřice nadaných pomocníků. Gladiátorka Athena, šerifka Nisha a nadupaný voják Wilhelm jsou zdařile pojaté charaktery, na které následně narazíte během hraní druhého dílu. Ale co ta poslední postava? Vysoká není, silná už vůbec ne, ale zato srší důvtipem a zásobou nejapných žertíků. Není to nikdy jiný než maskot celé série - malý robůtek Claptrap.VypnutoPříběh je citlivě zasazen mezi první a druhý díl a odehrává se na jednom z měsíců planety Pandory, který disponuje poněkud sníženou gravitací. Handsome Jack potřebuje pomoci zpět k základně Hyperion, a proto se o slovo hlásí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands The Pre-Sequel (67520)

Borderlands 3 - PC DIGITAL (917689)

Borderlands 3 - PC DIGITAL (917689)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, Zkoumejte zbrusu nový svět Borderlands 3 PC za hranicemi Pandory a nové nepřátele. Postavte se světu jako jeden ze 4 nových Vault Hunters. Každý má své schopnosti, svůj strom dovedností, dohromady jste nezastavitelní. Solo nebo s přáteli Můžete světem Borderlands 3 PC procházet sám nebo si na obzvlášť nebezpečné mise pozvěte přátelé a zvětšete tak svou kořist. A Mayhem-Fueled Thrill Ride Zabraňte fanatickým dvojčatům... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3 - PC DIGITAL (917689)
Marvels Spider-Man GOTY - PS4 (PS719958208), Borderlands 2 - Xbox 360 Digital (G3P-00024), Borderlands 3: Season Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00594), Cable Guys - Borderlands - Claptrap (5060525893551), Borderlands 3 - Xbox One (5026555361910), Borderlands The Pre-Sequel (67520), Borderlands 3 - Xbox Digital (G3Q-00721), Borderlands: The Handsome Collection - PS4 (5026555421157), Borderlands - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00073), Borderlands 3: Season Pass - Xbox Digital (7D4-00501), Borderlands 3: Bounty of Blood - Xbox Digital (7D4-00568), New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - Xbox (5026555367684), New Tales from the Borderlands - Xbox Digital (G3Q-01431), Borderlands 3: Next Level Edition - Xbox Digital (G3Q-01063), Borderlands 3: Super Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00719), New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - PS5 (5026555433150), Borderlands 3: Guns, Love, and Tentacles - Xbox Digital (7D4-00545), Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702), New Tales from the Borderlands: Deluxe Edition - Nintendo Switch (5026555070454), Borderlands 3: Moxxis Heist of the Handsome Jackpot - Xbox Digital (7D4-00530), D-Link M15-2 (2 jednotky) (M15-2), Gravity KSX 2 (KSX 2), FVS 2 směry (FVS 2), JUNKERS 6037M-2 (6037M-2), Hyundai HTDT421RP-2 (HTDT421RP-2), FILTRON 7FOP580/2 (7FOP580/2), TECMATE OPTIMATE 2 (OPTIMATE 2), EVOLVEO deXy 2 USB (deXy 2), LOTUS Multifunction L18323/2 (L18323/2), FESTINA Automatic 16975/2 (16975/2)