Blood bowl ii (pc) digital (366912)

Produkt Blood bowl ii (pc) digital (366912) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Blood bowl ii (pc) digital (366912) upraviť a produkt hľadať znova.

Blood Bowl II (PC) DIGITAL (366912)

Blood Bowl II (PC) DIGITAL (366912)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 76% Kolem a kolem, pokud hledáte zábavnou strategickou sportovní tematickou hru s multiplayerovým zaměřením, Blood Bowl 2 vám může stát za hřích. (DarkStation) Díky novému grafickému enginu Blood Bowl 2 a špičkové realizaci je věrně zachycená zuřivost a intenzita klasických zápasů Blood Bowl. Vyzkoušejte si sólo hru za slavné Reikland Reavers. Waaagh! Football! Blood Bowl 2 mixuje Warhammer a americký fotbal ve výbušném koktejlu tahové strategie, humoru a brutality, převzatého ze slavné deskové hry Games Workshop. Každý zápas... (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl II (PC) DIGITAL (366912) , Total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, RPG, strategie a střílečky, Chaos Edition rozšiřuje základní hru Blood Bowl o další trojici ras, čímž se jejich celkový počet zvedá na početných 23. K dispozici je i zbrusu nový stadion umístěný do džungle. Světový šampionát rozšiřuje sólo mód hry. Online verze hry je potom obohacena o samostatné zápasy s privátními ligami i žebříčkovým hodnocením výsledků. Rozšíření je určeno pro PC a vyžaduje základní hru. Klíčové vlastnosti Blood Bowl: Chaos EditionTrojice nových rasZbrusunový stadion v džungliMód světového šampionátuOnline žebříčkové hodnoceníVyžaduje základní hruUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Blood II: The Chosen + Expansion (PC) DIGITAL (255355)

Blood II: The Chosen + Expansion (PC) DIGITAL (255355)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Pokračování kruté, krvavé a humorem protkané hry Blood.Děj hry se nachází sto let po událostech prvního dílu, kromě času se však nic nezměnilo. Svět je stále stejně krutý a krev tu teče proudem, prostřednictvím záporáka Caleba se jím stanete součástí. Lačnící po pomstě a pln nenávisti se Caleb vrací, aby čelil Kabale a všem vyznavačům jejího kultu. Není sám, otázkou ale je, zda-li pak dokáže udržet Vybrané a Kabalu zastavit. Získá srdce své pravé lásky, nebo jeho činy povedou k zániku všech?Klíčové vlastnostipokračování napínavého příběhunásilí na každém krokuhra protkaná humorematmosféru stupňující hudba (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood II: The Chosen + Expansion (PC) DIGITAL (255355) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Blood: One Unit Whole Blood (PC) DIGITAL (255361)

Blood: One Unit Whole Blood (PC) DIGITAL (255361)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Krutá a krvavá hra s napínavým příběhem a všudypřítomným černým humorem.Duše rozervaná na kusy ve službách temnému božstvu. Bez odměny. A před sebou vytyčený nový cíl. Krvavá rubačka nabízí spoustu krutosti a násilí, zohavené nepřátele a nespočet zbraní, s nimiž monstra snadno vyřídíte. Kreativita nezná mezí: od starých dobrých vidlí přes panenky Voodoo až po osvědčené pistole. A k tomu všemu je příběh napsaný v duchu černého humoru.Klíčové vlastnostinapínavý příběhnásilí na každém krokuhra protkaná humorematmosféru stupňující hudba (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood: One Unit Whole Blood (PC) DIGITAL (255361) , One piece burning blood - xbox digital (g3q-00122)

Hitman: Blood Money (PC) DIGITAL (434696)

Hitman: Blood Money (PC) DIGITAL (434696)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 82% Jste agentem 47, který odcestuje do Ameriky a chystá se na zabíjení. Čím čistější zásah provedete, tím dostanete více peněz. Policistů se tak jednoduše nezbavíte, nyní vás budou hledat i podle krvavých stop nebo podezřelých předmětů. Nové herní pohyby Nyní již agent 47 dokáže šplhat a schovávat se. Cizí mu není ani překonávání nízkých překážek a lezení po římsách. Skvělý soundtrack i grafikaHra má celkově povedenou grafiku i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hitman: Blood Money (PC) DIGITAL (434696) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Back 4 Blood - PC DIGITAL (1803697)

Back 4 Blood - PC DIGITAL (1803697)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, Back 4 Blood PC vám nepřinese klidBack 4 Blood PC je vzrušující kooperativní střílečka z pohledu první osoby od tvůrců známé herní série Left 4 Dead. Zažijte intenzivní kampaň pro 4 hráče, multiplayer jako člověk nebo „Ridden“ a frenetickou akci, která vás udrží přikované k židli. Den potéOcitáte se uprostřed války proti tzv. Ridden. Tito lidští hostitelé se smrtícím parazitem se změnili v děsivá stvoření, která se snaží pohltit zbytky civilizace. Vyhynutí lidstva je na spadnutí a je jen na vás a vašich přátelích pustit se do boje s nepřítelem, vymýtit Ridden a obnovit pořádek v Back 4 Blood PC. Vysoká znovuhratelnostNový karetní „rogue-lite“ systém zabudovaný ve hře Back 4 Blood PC vytváří pokaždé odlišný zážitek. Sestavte si „deck“ který vám dávají... (alza.cz)

Podobné produkty ako Back 4 Blood - PC DIGITAL (1803697) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

ONE PIECE BURNING BLOOD (PC) DIGITAL (257323)

ONE PIECE BURNING BLOOD (PC) DIGITAL (257323)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, One Piece Burning Blood je dynamická a nezvykle barevná hra, která ukazuje svět nejslavnějšího piráta na světě: Monkey D. Luffy.Užívejte si žár bitev v dynamické a barvité bojovce, kde je hlavní hvězdou nejslavnější pirát One Piece: Monkey D. Luffy. Šílená akční řežba, zničující komba a bitvy tři proti třem, ve kterých máte na výběr z celé spousty postav, mezi kterými nechybí Sabo, Ace, Enel, Crocodile a Bartolomeo.Klíčové vlastnostiKlasická mlátička se skvělou grafikouAž 40 hratelných postavHodnocení na metacritic.com: 66 % (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE PIECE BURNING BLOOD (PC) DIGITAL (257323) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Far Cry 3 Blood Dragon (PC) DIGITAL (414318)

Far Cry 3 Blood Dragon (PC) DIGITAL (414318)
Detail

Herní doplněk - DLC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: Akční a FPS, Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra 81% Krvavý drak má ve svých žilách Far Cry 3 - otevřený svět, likvidace nepřátel, zabírání základen a šíření poselství lásky a celosvětového míru skrze doběla rozpálenou hlaveň rotačního kulometu. Pokud vás někdy zajímalo, jak si asi v osmdesátých letech lidé představovali akčňáky budoucnosti, Blood Dragon je celkem dobré okénko. Okénko rozřezané laserem, ze kterého kape krev. Blood Dragon nabídne budoucnost roku 2007 a je narvaný těmi nejvyššími sci-fi klišé. A lasery. Pusťte se do záchranné mise a jako správný hrdina dorazte vteřinu před detonací. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Far Cry 3 Blood Dragon (PC) DIGITAL (414318) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vypnuto Hraniční planeta Gehenna má novou hrozbu Ďábelské jezdce. Vypnuto Přidejte se k lovcům a shrábněte odměnu, která byla vypsána na jejich hlavy v pokračování hry Borderlands 3: Bounty of Blood PC. Vypnuto Nové vozidlo v Bounty of Blood Nasedněte na své nové vozidlo a prozkoumejte svou oblast. Místní flóra vám může poskytnout výhodu v boji, pokud ji budete umět využít. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129117) , Trials of the blood dragon - xbox digital (g3q-00195)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129120)

Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129120)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hraniční planeta Gehenna má novou hrozbu Ďábelské jezdce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přidejte se k lovcům a shrábněte odměnu, která byla vypsána na jejich hlavy v pokračování hry Borderlands 3: Bounty of Blood PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové vozidlo v Bounty of Blood Nasedněte na své nové vozidlo a prozkoumejte svou oblast. Místní flóra vám může poskytnout výhodu v boji, pokud ji budete umět využít.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Bounty of Blood - PC DIGITAL (1129120) , Back 4 blood: ultimate edition - xbox digital (g3q-01253)

Torchlight II (PC) DIGITAL (420714)

Torchlight II (PC) DIGITAL (420714)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, 88% Zavažte si ukazováčky a připravte se na rozsáhlý click-fest. Torchlight II je vyleštěná akce podobná Diablu, ideální pro dlouhé podzimní večery. (Level) Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vyberte si jednu ze čtyř hratelných tříd, se kterou můžete svou cestu absolvovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumávejte mnohá různorodá prostředí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Giganti na závěr Popasujte se s mnoha bossy, kteří stráží danou oblast. Určitě budete odměnění bohatým... (alza.cz)

Podobné produkty ako Torchlight II (PC) DIGITAL (420714) , Borderlands 3: bounty of blood - xbox digital (7d4-00568)

Realpolitiks II - PC DIGITAL (910840)

Realpolitiks II - PC DIGITAL (910840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Dejte se na dráhu vůdcePostavte se do čela některého z 208 skutečných světových národů a odstartujte v této grand strategii jeho raketový růst. Pracujte s veřejným míněním, všechny ignorujte, nebo tvrdě cenzurujte a stvořte tak vámi vysněný stát. Nebojte se vsadit na síluGlobální politika je náročná disciplína. Ne vždy si v ní vystačíte s diplomacií a různými formami úplatků. Když však dojde na užití síly zde naleznete soubojový systém dávající vám možnost využít plný potenciál vašich vzdušných i pozemních sil. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7/8/10 - 64 bit ProcesorIntel Core i5 - 3 GHzGrafikaGeForce 980 / Radeon RX 580 nebo obdobná s 4GB pamětiDirectX11.0RAM8 GBHDD14 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7/8/10 - 64... (alza.cz)

Podobné produkty ako Realpolitiks II - PC DIGITAL (910840) , Back 4 blood: annual pass - xbox digital (7d4-00619)

ArmA II - PC DIGITAL (946972)

ArmA II - PC DIGITAL (946972)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády, ArmA II PC se pyšní realistickým bojovým prostředím. Nabízí balistiku v reálném světě, cyklus den a noc, dynamické účinky větru, počasí i životního prostředí. Simulátor pro skutečné armády Armády po celém světě využívají tento engine pro simulaci bojového prostředí. Skutečný světArmA II PC se odehrává ve fiktivním bývalém sovětském státě Chernarus. Celkem však obsahuje 225 km2 reálného světa s vysoce detailní krajinou, enviromentálními... (alza.cz)

Podobné produkty ako ArmA II - PC DIGITAL (946972) , Back 4 blood: standard edition - xbox digital (g3q-01252)

QUAKE II (PC) DIGITAL (417924)

QUAKE II (PC) DIGITAL (417924)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, % Nesmrtelná klasika od tvůrců Dooma nebo Wolfensteina. Quake II je zábavný i po letech a má stále mnoho co nabídnout. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se mariňákem vysazeným na cizí planetě a zjistěte, co se stalo vaším mužům. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Probojujte se přes silně opevněné vojenské základny či města a vypořádejte se s nepřátelskými válečnými stroji. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Mimozemští nepřátelé Vypořádejte se s mnoha bestiemi a stroji, které... (alza.cz)

Podobné produkty ako QUAKE II (PC) DIGITAL (417924) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

ONE PIECE BURNING BLOOD Gold Edition (PC) DIGITAL (257341)

ONE PIECE BURNING BLOOD Gold Edition (PC) DIGITAL (257341)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, % Akční rubačka pro všechny fanoušky One Piece univerza. Spousta hrdinů, jejich široká úprava, dynamická hratelnost a nejslavnější pirát na světě dělá z této hry ideální titul pro všechny nadšence tohoto žánru. Vyberte si z více jak 40 charakterů a pusťte se do brutálních soubojů plných rychlé akce a devastujících komb. Vyberte si ze spousty alternativních vzhledů charakterů, různých kostýmků a užijte si čtyři nové hratelné charaktery a exkluzivní Platinum Luffy kostým. Zlatá edice Tato edice obsahuje kromě... (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE PIECE BURNING BLOOD Gold Edition (PC) DIGITAL (257341) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Brothers in Arms: Earned In Blood - PC DIGITAL (224284)

Brothers in Arms: Earned In Blood - PC DIGITAL (224284)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro GOG,com, žánr: akční, Brothers in Arms: Earned In Blood PC se řadí k nejlépe hodnoceným hrám s tématikou 2. světové války. Pokračování přináší nový příběh pro jednoho hráče i nové mise pro více hráčů v kooperativním režimu. Objevíte zde také nové zbraně i vozidla. Příběh Brothers in Arms: Earned In Blood PC Zahrajete si za seržanta Joe Hartsocka, který vede svůj tým. Vaším cílem je prorazit nepřátelské bašty a zajistit Normandii svobodu. Kooperativní režim... (alza.cz)

Podobné produkty ako Brothers in Arms: Earned In Blood - PC DIGITAL (224284) , Path of exile: first blood pack - xbox digital (6jn-00019)

ONE PIECE BURNING BLOOD Gold Pack (PC) DIGITAL (257353)

ONE PIECE BURNING BLOOD Gold Pack (PC) DIGITAL (257353)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Akční rubačka pro všechny fanoušky One Piece univerza. Spousta hrdinů, jejich široká úprava, dynamická hratelnost a nejslavnější pirát na světě dělá z této hry ideální titul pro všechny nadšence tohoto žánru. Vyberte si z více jak 40 charakterů a pusťte se do brutálních soubojů plných rychlé akce a devastujících komb. Rubejte se v režimu módu jednoho hráče nebo s kamarádem na jedné obrazovce. Zlatá palíček Tato edice obsahuje veškerý obsah z Wanted pack a Wanted... (alza.cz)

Podobné produkty ako ONE PIECE BURNING BLOOD Gold Pack (PC) DIGITAL (257353) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527)

Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční, RPG a střílečky, 82% Dragon Age II je skvělou RPG hrou, která vás chytne a nepustí. Ve hře zažijete spoustu akce a v příběhu si budete prostě a jednoduše libovat. Pokračování veleúspěšného prvního dílu, které dostálo svému jménu. Prožijte strhující příběh plný akce a zvratů. Propracované RPG RPG prvky jsou v Dragon Age II zastoupeny velmi početně. Ať už jde o různé perky či schopnosti, nebo třeba o různé druhy vybavení. To,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527) , Fable ii - xbox digital (g9n-00016)

Army Men II (PC) DIGITAL (410625)

Army Men II (PC) DIGITAL (410625)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 67% Každá armáda potřebuje svého vůdce. I plastová armáda. Ujměte se svého plastového mužstva a veďte vaše muže skrze peklo války v pokračování úspěšného prvního dílu. Zahrajte si netradiční strategii, ve které se ujmete plastových panáčků a povedete s nimi neobyčejné bitvy Využívejte k boji netradiční zbraňový arzenál. Lupa či sprej se stanou věrnými společníky proti vašim nepřátelům. Vojenské tažení Projděte si příběhovou kampaň, která vás provede celým pozemkem. Probojujte se přes zahradu, kuchyň, ložnici či... (alza.cz)

Podobné produkty ako Army Men II (PC) DIGITAL (410625) , Iron allies: blood in blood out - cd (0884860457729)

Shadows on the Vatican Act II (PC) DIGITAL (196643)

Shadows on the Vatican Act II (PC) DIGITAL (196643)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, % Dobrodružná hra Shadows on the Vatican Act II je již druhým dílem série Shadows on the Vatican určená pro jednoho hráče. Shadows on the Vatican Act II je hra z pohledu třetí osoby. Jedná se o point-and-click hru, ve které tvoříte příkaz pouhým klikáním myši. James a Silvia spolu Nucené spojenectví s Jamesem, bývalým cílem hlavní postavy Silvie, a přijetí svých omezení je jedinou možností pro přežití. Do podsvětí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shadows on the Vatican Act II (PC) DIGITAL (196643) , Gyro bowl nevyklopitelná (9601763505507)

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL (421119)

Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL (421119)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 59% Se Star Wars: The Force Unleashed II pokračuje epický příběh, kdy hráči znovu prochází programem Starkiller a musí se setkat v boji s Darth Vaderem... Prožijte opravdu silné momenty v průběhu hraní díky enginu Digital Moleecular Matter od Pixel Entertainment. Ovládejte magickou sílu a vyhrávejte souboje se světelnými meči. Pokračování známého příběhu Ve verzi Star Wars: The Force Unleashed II je světu představen učedník temného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Star Wars: The Force Unleashed II (PC) DIGITAL (421119) , Noberu soap bowl (7350092200226    )

Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693)

Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Hráči dostanou možnost ujmout se velení amerických, britských, ruských nebo německých jednotek a probojovat se bitvami ze 2. světové války. Hra je hlavně strategie, ale můžete se přepnout do jakékoliv jednotky a ovládat ji přímo klávesnicí a myší. (alza.cz)

Podobné produkty ako Soldiers: Heroes of World War II (PC) DIGITAL (195693) , Mammut sertig ii low gtx® women terracotta-blood red/červená (sptmam554nad)

STAR WARS Jedi Knight: Dark Forces II (PC) DIGITAL (419787)

STAR WARS Jedi Knight: Dark Forces II (PC) DIGITAL (419787)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 91% Skvělý poměr ceny a kvality. Zajímavý příběh a skvělý výběr zbraní. To je Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II. Hrajte sám nebo se svými přáteli přes internet. Realistické 3D prostředí s propracovanými postavami. Velmi kvalitní grafika Za své doby patřila hra Star Wars Jedi Knight mezi špičky na trhu. Zaujala především svým pohledem z první osoby a efekty, kterými je doplněna.... (alza.cz)

Podobné produkty ako STAR WARS Jedi Knight: Dark Forces II (PC) DIGITAL (419787) , Blood orange (1472252764)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, Po prohledání východní a západní Evropy kvůli dědici může Kate Walker konečně dokončit její náročnou a dlouhou cestu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532) , Running wild: blood on blood (2x lp) - lp (0886922858512)

Mafia II Definitive Edition - PC DIGITAL (948181)

Mafia II Definitive Edition - PC DIGITAL (948181)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: akční, - Válečný hrdina Vito Scaletta se zaplete s mafií v naději, že splatí dluhy po svém otci. Spolu s parťákem jménem Joe se Vito snaží o prokázání svých schopností, stoupajíc po rodinném žebříčku v honbě za lepší postavením a odměnou. Hra obsahuje veškerý původní dodatečný obsah a kompletní lokalizaci včetně českého dabingu. 72% Hra od studia Hangar 13, Mafia Definitive Edition, je remake české akční adventury, kterou vydává společnost 2K Games. Navštivte fiktivní metropoli Empire Bay, tentokrát ještě více překypující barvami. Provětrejte žihadla inspirovaná nejznámějšími vozidly 40. a 50. let.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mafia II Definitive Edition - PC DIGITAL (948181) , Wolfenstein ii: the new colossus digital deluxe - xbox digital (g3q-00370)

Disciples II Gallean's Return - PC DIGITAL (807226)

Disciples II Gallean's Return - PC DIGITAL (807226)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, S boží pomocí se klany snaží odhalit starodávný rituál, který jim pomůže komunikovat se svým bohem Wotanem. Ponoříte do fantastického světa s různými frakcemi. Rozšíření Guardians of the Light Zatímco impérium uvnitř chátrá a jeho nikým nevolení vůdci bojují o kontrolu nad neobsazeným trůnem, tak se klany vzpamatovaly a začaly znovu spojovat své kmeny. O zábavu postaránoDisciples II Gallean's Return obsahuje základní hru, Disciples II:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disciples II Gallean's Return - PC DIGITAL (807226) , Doom ii (classic) - xbox digital (g3q-00804)

Darksiders II: Deathinitive Edition (PC) DIGITAL (419640)

Darksiders II: Deathinitive Edition (PC) DIGITAL (419640)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 81% Perfektní akční fantasy Darksiders II v nové verzi Deathinitive Edition má přepracované a vyladěné vyvažování hry a distribuci kořisti. Vylepšený grafický rendering engine poskytne vyšší kvalitu obrazu, osvětlení a stínů. Darksiders II vás znovu vtrhne do víru událostí, které vám pořádně zamotají hlavu. Smrt, nejobávanější ze čtyř legendárních Jezdců apokalypsy, procitla s příchodem Soudného dne a vyráží na výpravu, jejímž cílem je zachránit lidstvo. Hrajte za Smrt Smrt je hbitá a mrštná postava, která dokáže... (alza.cz)

Podobné produkty ako Darksiders II: Deathinitive Edition (PC) DIGITAL (419640) , Regatta enamel bowl blue (5020436594954)

Pillars of Eternity II: Deadfire (PC) DIGITAL (432916)

Pillars of Eternity II: Deadfire (PC) DIGITAL (432916)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 88% Obsidian Entertainment se povedlo vytvořit opravdu vynikající RPG disponující rozsáhlým herním světem, poutavým příběhem, perfektně napsanými dialogy a dynamickým soubojovým systémem. Pillars of Eternity 2: Deadfire je velmi očekávaným izometrickým RPG, které navazuje na ohromný úspěch prvního dílu. Vydejte se na honbu za zlotřilým bohem po moři i souši. Ponořte se do hry naplno Vývojáři slibují parádní RPG zážitek. Deadfire staví na pevných základech předchozího titulu a zásadně vylepšuje grafickou stránku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire (PC) DIGITAL (432916) , Simax mísa 2,5l bowl 6636

Baldur's Gate II Enhanced Edition - PC DIGITAL (414231)

Baldur's Gate II Enhanced Edition - PC DIGITAL (414231)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, 95% Únos, věznění, mučení a mnohé další přináší Baldur's Gate II Enhanced Edition. I přes veškeré bezpráví, které se na vás děje, nenechte se zlomit. Budete procházet světem Faerun, ve kterém si můžete dělat, co chcete. Volba vašeho já Záleží jen na vás, zda si zvolíte vyvinout se ve vaše lepší či horší já. Království TethyrV tomto království vaše činy nebudou nikdy zapomenuty. Bude vás znát jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Baldur's Gate II Enhanced Edition - PC DIGITAL (414231) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Mount and Blade II: Bannerlord - PC DIGITAL (929662)

Mount and Blade II: Bannerlord - PC DIGITAL (929662)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Nesmírně zábavný soubojový systém je jedním z hlavních faktorů Mount & Blade II: Bannerlord PC. V krčmě narazíte vždy na dobrodruhy ochotné vstoupit do vašich služeb. Staňte se mocným vůdcem Vývojáři z TaleWorlds Entertainment si dali na návrhu postav záležet. Vytvořte si šampióna podle svých představ. Těžká jízda v akci Chcete-li zažít velkolepou bitvu, nikde jinde vám nenabídnou tak rozsáhlé střety, jako v Mount & Blade II: Bannerlord PC. Na bojišti se totiž utká až několik tisíc mužů zastupujících různé bitevní specializace. Online PVP bitvy Vyzkoušejte si svou bojovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mount and Blade II: Bannerlord - PC DIGITAL (929662) , The blood miracles (1444798901)

World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844)

World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Drsná realita bojiště 2. světové války vás donutí převzít kontrolu nad spojeneckými, ruskými nebo německými vojsky a zvítězit při poslední velké německé ofenzívě v ardenském lese. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! K dispozici máte velké množství vozidel, pěchotu nebo můžete přivolat vzdušnou pomoc. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Váš cíl je jen jeden. Zvítězit! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Okupace Francie V roce 1940 během prvních dnů okupace francouzská vláda kapitulovala. Zatímco... (alza.cz)

Podobné produkty ako World War II Panzer Claws (PC) DIGITAL (438844)

Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare (PC) DIGITAL (363180)

Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare (PC) DIGITAL (363180)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 52% Pokud jste si během roku nenašetřili čas na letní dovolenou, pojďte se společně s námi vydat do Afriky. A zachraňte jim prezidenta, když už tam budete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Staňte se osamoceným bojovníkem za nastolení demokracie v jedné z afrických zemí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte se rebelům a nepřátelským žoldákům a vydejte se na záchranu prezidenta Burundi a obnovení demokracie. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Svět za optikou Vaším věrným... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare (PC) DIGITAL (363180)

Two Worlds II: Velvet Edition (PC) DIGITAL (440948)

Two Worlds II: Velvet Edition (PC) DIGITAL (440948)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a RPG, 95% Kombinace klasických a inovovaných funkcí RPG, atmosféry a technologie se vzrušujícím příběhem vás provede světem Antaloor. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Děj příběhu navazuje na první díl hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vychovejte si ze svého hrdiny lučištníka, mága nebo bojovníka s mečem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postava se vyvíjí Váš hrdina začíná od začátku. Je tak slabý, že jej přemůže kdejaký mravenec. Postupem hry však získá schopnosti a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Two Worlds II: Velvet Edition (PC) DIGITAL (440948)

Blood Bowl 3 Brutal Edition (3665962005820)

Blood Bowl 3 Brutal Edition (3665962005820)
Detail

Hra na PC - krabicová verze, žánr: akční a sportovní, - Brutální, šílený, taktický... takový je BLOOD BOWL! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Ukažte tribunám svůj taktický talentSvět Warhammer volá do služby zkušené trenéry. Ujměte se jedenáctičlenné skupinky hráčů. Vyrazte s nimi na hřiště a představte tribunám v této tahové strategii svou taktiku. Je v podstatě na vás, co pro donesení mičudy na druhou stranu hřiště uděláte, hlavní je však vyhrát. Zvolte si svůj týmVyberte si jednu z dvanácti specifických sestav. Postavte tým a ukažte obyvatelům vesmíru Warhammer, že právě vaši hráči jsou těmi, kdo si zaslouží jejich neutuchající respekt. Rozdávejte bolest!Blood Bowl nikdy nebyl pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl 3 Brutal Edition (3665962005820)

Tomb Raider II + The Golden Mask - PC DIGITAL (1384756)

Tomb Raider II + The Golden Mask - PC DIGITAL (1384756)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Tomb Raider II + The Golden Mask je pokračování úspěšné Lary Croft. Lara se vydává na cestu kolem světa, aby získala velmi cenný artefakt. Dýka Xian Tento artefakt je proslulý tím, že údajně propůjčuje majiteli sílu draka chrlícího oheň. Bylo by špatné, kdyby se dostal do rukou nepřátel. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tomb Raider II + The Golden Mask přináší:Projedete se s Larou na sněžném skútru a budete hledat jednotlivé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tomb Raider II + The Golden Mask - PC DIGITAL (1384756)

Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS5 (3665962005547)

Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS5 (3665962005547)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a sportovní, - Brutální, šílený, taktický... takový je BLOOD BOWL! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Ukažte tribunám svůj taktický talentSvět Warhammer volá do služby zkušené trenéry. Ujměte se jedenáctičlenné skupinky hráčů. Vyrazte s nimi na hřiště a představte tribunám v této tahové strategii svou taktiku. Je v podstatě na vás, co pro donesení mičudy na druhou stranu hřiště uděláte, hlavní je však vyhrát. Zvolte si svůj týmVyberte si jednu z dvanácti specifických sestav. Postavte tým a dejte obyvatelům vesmíru Warhammer jasně najevo, že právě vaši hráči jsou těmi, kdo si zaslouží jejich neutuchající respekt. Rozdávejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS5 (3665962005547)

Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS4 (3665962005639)

Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS4 (3665962005639)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční a sportovní, - Brutální, šílený, taktický... takový je BLOOD BOWL! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Ukažte tribunám svůj taktický talentSvět Warhammer volá do služby zkušené trenéry. Ujměte se jedenáctičlenné skupinky hráčů. Vyrazte s nimi na hřiště a představte tribunám v této tahové strategii svou taktiku. Je v podstatě na vás, co pro donesení mičudy na druhou stranu hřiště uděláte, hlavní je však vyhrát. Zvolte si svůj týmVyberte si jednu z dvanácti specifických sestav. Postavte tým a dejte obyvatelům vesmíru Warhammer jasně najevo, že právě vaši hráči jsou těmi, kdo si zaslouží jejich neutuchající respekt. (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl 3 Brutal Edition - PS4 (3665962005639)

Blood Bowl 3 Brutal Edition - Xbox (3665962005714)

Blood Bowl 3 Brutal Edition - Xbox (3665962005714)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční a sportovní, - Brutální, šílený, taktický... takový je BLOOD BOWL! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Ukažte tribunám svůj taktický talentSvět Warhammer volá do služby zkušené trenéry. Ujměte se jedenáctičlenné skupinky hráčů. Vyrazte s nimi na hřiště a představte tribunám v této tahové strategii svou taktiku. Je v podstatě na vás, co pro donesení mičudy na druhou stranu hřiště uděláte, hlavní je však vyhrát. Zvolte si svůj týmVyberte si jednu z dvanácti specifických sestav. Postavte tým a dejte obyvatelům vesmíru Warhammer jasně najevo, že právě vaši hráči jsou těmi, kdo si zaslouží jejich neutuchající respekt.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl 3 Brutal Edition - Xbox (3665962005714)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITAL (432924)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITAL (432924)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Season Pass zahrnuje 3 DLC: BEAST OF WINTER, SEEKER, SLAYER, SURVIVOR a THE FORGOTTEN SANCTUM. Tento obsah ke hraní vyžaduje vlastnictví základní hry Pillars of Eternity II: Deadfire. Season Pass zahrnuje 3 další DLC, která vycházela postupně. BEAST OF WINTER, SEEKER, SLAYER, SURVIVOR a THE FORGOTTEN SANCTUM BEAST OF WINTER Starobylé spory mezi eldritovými silami stále nejsou u konce. Vydejte se do oblasti Beyond a odhalte tajemství kultu doomsday. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire - Season Pass (PC) DIGITAL (432924)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Explorers Pack (PC) DIGITAL (432926)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Explorers Pack (PC) DIGITAL (432926)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Explorers Pack vyžaduje vlastnictví základní hry Pillars of Eternity II: Deadfire. Explorers Pack obsahuje: Oficiální soundtrack od Justina BellaProvokativní oděv - klobouk a páska přes očiVesmírné prasátko CosmoDigitální průvodce P&PDigitální mapa ve vysokém rozlišeníDigitální průvodce část II Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows Vista 64-bit a vyššíProcesorIntel Core i3-2100T 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73GrafikaDirectX 11 CompatibleDirectX11.0RAM4 GBHDD35 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows Vista 64-bit a vyššíProcesorIntel Core i3-2100T 2.50 GHz / AMD Phenom II X3 B73GrafikaDirectX 11 CompatibleDirectX11.0RAM4 GBHDD35 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni?... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire - Explorers Pack (PC) DIGITAL (432926)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, 88% Obsidian Entertainment se povedlo vytvořit opravdu vynikající RPG disponující rozsáhlým herním světem, poutavým příběhem, perfektně napsanými dialogy a dynamickým soubojovým systémem. Pillars of Eternity 2: Deadfire je velmi očekávaným izometrickým RPG, které navazuje na ohromný úspěch prvního dílu. Vydejte se na honbu za zlotřilým bohem po moři i souši. Ponořte se do hry naplno Vývojáři slibují parádní RPG zážitek. Deadfire staví na pevných základech předchozího titulu a zásadně vylepšuje grafickou stránku,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire - Obsidian Edition (PC) DIGITAL (432920)

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (PC) DIGITAL + BONUS! (368457)

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (PC) DIGITAL + BONUS! (368457)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a dobrodružná, Pokračování Ni No Kuni mají opět na starosti tvůrci z Level-5 a můžete se těšit na pravé JRPG včetně exkluzivního hudebního doprovodu od matadora japonského anime Joe Hisaišiho. 82% Chcete si postavit své vlastní království a následně se postarat o jeho prosperitu? Ni No Kuni II: Revenant Kingdom je hra právě pro vás. Nádherně vypadající prostředí skýtá i řadu nepříjemných překvapení. O královskou korunu má totiž zájem celá řada herních postav. Originální stylizace Hlavními hrdiny jsou mladičký král... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (PC) DIGITAL + BONUS! (368457)

Disciples II Gold (PC) Steam DIGITAL (811204)

Disciples II Gold (PC)  Steam DIGITAL (811204)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, % Disciples II Gold zahrnuje základní hru Disciples II, Disciples II: Dark Prophecy, plus dvě samostatná rozšíření Disciples II: Guardians of the Light a Disciples II: Servants of the Dark. Na Steamu nese hra název Disciples II: Gallean's Return. Impérium se rozpadá a vládci bojují o prázdný trůn. Klany se zotavují ze svého zničení a začínají se znovu sjednocovat. Disciples II: Guardians of the Light Snaží se pomocí rituálu komunikovat se svým bohem Wotanem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disciples II Gold (PC) Steam DIGITAL (811204)

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Season Pass (PC) DIGITAL (425571)

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Season Pass (PC) DIGITAL (425571)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra Pokračování Ni No Kuni mají opět na starosti tvůrci z Level-5 a můžete se těšit na pravé JRPG včetně exkluzivního hudebního doprovodu od matadora japonského anime Joe Hisaišiho. 81% Chcete si postavit zcela vlastní království a následně se postarat o jeho dobré přežití? Ni No Kuni II: Revenant Kingdom je hra právě pro vás. Vypnuto Nádherně vypadající prostředí skýtá i řadu nepříjemných překvapení. Vypnuto O královskou korunu má totiž zájem celá řada herních postav. Vypnuto Originální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Season Pass (PC) DIGITAL (425571)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter DLC (PC) DIGITAL (445952)

Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter DLC (PC) DIGITAL (445952)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Pillars of Eternity II: Deadfire. Děj se odehrává na jihu souostroví Mrtvý oheň, kde se na povrch dostala zima a mráz. Stanete se postavou Strážce Duskspeakera. Duskspeaker Uctívač Rymrganda, boha entropie a katastrofy předvídáte blížící se konec. Beast of Winter DLC přináší:Vydejte se na dobrodružství, které vás přivede k HeloviSpojte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter DLC (PC) DIGITAL (445952)

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (PC) DIGITAL + BONUS! (372429)

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (PC) DIGITAL + BONUS! (372429)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 81% Studio Level 5 ve svém nejnovějším počinu s lehkostí mísí prvky, které by spolu neměly fungovat, ale tak trochu nepochopitelně se jim daří vše ukočírovat do jednoho funkčního celku. Příběh mladého krále Evana a jeho společníků nabízí poutavé, místy dojemné a napínavé dobrodružství, kde se nenásilně prolíná čistokrevné RPG se strategickými elementy a dynamickými akčními souboji, aniž by to působilo rušivě. To vše navíc doplňuje překrásné grafické zpracování. (Alza Magazín) Vítejte v malebném světě Ni no Kuni, ve kterém se snoubí čistokrevné RPG, překrásný audiovizuál a spoustu dalšího. Hru Ni no Kuni II vytvořilo studio LEVEL-5 a postavy navrhnul... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition (PC) DIGITAL + BONUS! (372429)

Super Blackjack Battle II Turbo Edition (PC) Steam DIGITAL (788827)

Super Blackjack Battle II Turbo Edition (PC)  Steam DIGITAL (788827)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % Buďte nejlepší v karetní hře Blackjack, abyste se dostali do Las Vegas, kde můžete vyzvat k souboji samotného kmotra. Ve Super Blackjack Battle II Turbo Edition se setkáte s 12 různorodými postavami, které chtějí být mistři Blackjacku. Každá postava musí čelit ostatním účastníkům karetní hry. Kampaň Zahrajte si kampaň pro jednoho hráče s 10 různými příběhovými liniemi, dialogy a různými konci. Různorodí hráčiSetkáte se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Blackjack Battle II Turbo Edition (PC) Steam DIGITAL (788827)

Nicolas Eymerich - The Inquisitor - Book II: The Village (PC/MAC) DIGITAL (346209)

Nicolas Eymerich - The Inquisitor - Book II: The Village (PC/MAC) DIGITAL (346209)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % V roli Nicolase Eymericha se vydejte na čtyřdílné epizodické dobrodružství, které jde za hranici běžného rozumu. Řešte množství logických hádanek ve více jak třiceti originálních lokacích Hra nabízí spoustu easter eggů na nalezení a nabízí podmanivý soundtrack. Nicolas Eymerich Ujměte se Nicolase Eymericha, muže prudce inteligentního a velice moudrého, muže s nervy z oceli a srdcem z kamene. Ujměte se případu, který jde za hranice běžného rozumu a ukazuje novou tvář zla.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Nicolas Eymerich - The Inquisitor - Book II: The Village (PC/MAC) DIGITAL (346209)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053, Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), One Piece Burning Blood - Xbox Digital (G3Q-00122), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Trials of the Blood Dragon - Xbox Digital (G3Q-00195), Back 4 Blood: Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-01253), Borderlands 3: Bounty of Blood - Xbox Digital (7D4-00568), Back 4 Blood: Annual Pass - Xbox Digital (7D4-00619), Back 4 Blood: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-01252), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Path of Exile: First Blood Pack - Xbox Digital (6JN-00019), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Fable II - Xbox Digital (G9N-00016), Iron Allies: Blood In Blood Out - CD (0884860457729), Gyro Bowl nevyklopitelná (9601763505507), NOBERU Soap Bowl (7350092200226    ), Mammut Sertig II Low GTX® Women terracotta-blood red/červená (SPTmam554nad), Blood Orange (1472252764), Running Wild: Blood On Blood (2x LP) - LP (0886922858512), Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe - Xbox Digital (G3Q-00370), DOOM II (Classic) - Xbox Digital (G3Q-00804), Regatta Enamel Bowl Blue (5020436594954), Simax mísa 2,5l BOWL 6636, Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), The Blood Miracles (1444798901)