Bioshock (60359)

Produkt Bioshock (60359) sme našli 29x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bioshock (60359) upraviť a produkt hľadať znova.

BioShock (60359)

BioShock (60359)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, I hráči, kteří se sérií dosud neměli tu zkušenost, jistě postřehli, že Bioshock, duchovní nástupce taktéž respektované značky System Shock, je obecně považován za jeden z vrcholů videoherní historie. Vývojářům s mnohaletými zkušenostmi Irrational Games se podařilo vytvořit po stránce designu i hratelnosti dokonale vybalancovaný titul, který přináší pořádnou porci mystična, akce, ale mimo jiné i potravy pro mozek přemýšlejících hráčů, kteří se chtějí nejen bavit, ale i vzdělat v některých teoriích, jež daleko přesahují obvyklý rámec akčních počítačových a konzolových her. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! I hráči, kteří se sérií dosud... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock (60359) , Topq xiaomi poco m3 pro silikon černý 60359 (sun-60359)

TopQ Xiaomi Poco M3 Pro silikon černý 60359 (Sun-60359)

TopQ Xiaomi Poco M3 Pro silikon černý 60359 (Sun-60359)
Detail

Kryt na mobil - pro Xiaomi Poco M3, materiál guma a silikon, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Dodejte svému mobilnímu telefonu ochranu, kterou si zaslouží, s pomocí ochranného krytu TopQ Xiaomi Poco M3 Pro silikon černý 60359. Jedná se o zadní kryt, který je svým kvalitním provedením zárukou odolnosti. Povrch je příjemný a nebude vám klouzat z rukou. Silikon je populární pro svoji tenkost, odolnost proti nárazům a jednoduchost. Samozřejmostí je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane zachován přístup k nabíjecímu portu a k dalším ovládacím prvkům potřebným pro plynulé používání mobilního telefonu. Kryt je měkký a proto je jeho nasazení bezproblémové. Kryt na mobil pro Xiaomi Poco M3 ochrání váš telefon před poškozením. Stěžejní vlastnosti ochranného krytu na mobil TopQ Xiaomi Poco M3 Pro silikon černý 60359 Skvělá ochrana mobilního telefonu Xiaomi Poco M3 Měkkost zaručuje snadnou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ má otvory pro potřebné konektory a... (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Poco M3 Pro silikon černý 60359 (Sun-60359) , Bioshock infinite (mac) (51332)

BioShock 2 (4283)

BioShock 2 (4283)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, Bioshock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% BioShock byl špičkou ve svém žánru a druhý díl rozhodně nekazí svému předchůdci pověst. Právě naopak. – Bonusweb Vypnuto Bioshock 2 přináší bezpočet bojových přístupů a kombinací. Vypnuto Těšit se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock 2 (4283) , Bioshock collection - ps4 (5026555421898)

BioShock Infinite (6227)

BioShock Infinite (6227)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Pátrání po tajemné dívceV roce 1912 je bývalý soukromý detektiv, Booker DeWitt, vyslán do ztraceného létajícího města Columbie, aby zachránil unesenou dívku Elizabeth. Pronásledovaná dvojice se záhy dostává do... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite (6227) , Bioshock - xbox digital (g3p-00086)

Bioshock: Rapture - John Shirley

Detail

After barely surviving a plane crash, a man discovers an undersea city called Rapture; a failed utopia created by Jack Ryan, a man who looked to embrace a world surrounding the objectivist ideals of Ayn Rand. Power and greed have run amok, the city has succumbed to civil war and the only question is who really deserves to survive this maniacal debacle of science gone mad. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bioshock: Rapture - John Shirley , Bioshock infinite - xbox digital (g3p-00084)

Bioshock Collection - PS4 (5026555421898)

Bioshock Collection - PS4 (5026555421898)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, krabicová verze, žánr: akční, RPG a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, Bioshock je unikátní first-person střílečka, která při svém uvedení (rok 2007) znamenala milník v oblasti akčních her. Máme radost, že celou veleúspěšnou trilogii si lze konečně zahrát na moderních next-gen konzolích. Čeká na vás pořádná porce zábavy, takže se pohodlně usaďte a jdeme na to hezky od začátku.Bisohock - objevte tajemství podmořského města RaptureBioshock je symbolem velmi variabilní střílečka. Hráč má možnost využít četného množství okolních předmětů jako zbraně, vylepšovat tělo svého hrdiny pomocí chemikálií, čipů a dalších zařízení. Za zmínku také stojí schopnost vylepšovat zbraně, možnost experimentovat s různými druhy munice a zkoumat odlišné způsoby boje, které se odehrávají v podvodním městě Rapture.Bisohock 2 - v roli Big DaddyhoTento díl se odehrává v době, která předchází dějové linii... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bioshock Collection - PS4 (5026555421898) , Bioshock: the collection - xbox digital (g3q-00205)

BioShock Infinite (MAC) (51332)

BioShock Infinite (MAC) (51332)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Pátrání po tajemné dívceV roce 1912 je bývalý soukromý detektiv, Booker DeWitt, vyslán do ztraceného létajícího města Columbie, aby zachránil unesenou dívku Elizabeth. Pronásledovaná dvojice se záhy dostává do středu občanské války. Booker musí ochránit nejen... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite (MAC) (51332)

BioShock Infinite Columbia’s Finest (40831)

BioShock Infinite Columbia’s Finest (40831)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Columbia's Finest je DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Přináší hned několik kousků výbavy, s nimiž bude putování po létajícím městě Columbia zase o něco snazší. Původně byly předměty součástí speciálních edic hry, ale nyní je můžete vlastnit i vy. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Columbia's Finest je DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Přináší hned několik kousků výbavy, s nimiž bude putování po létajícím městě Columbia zase o něco snazší. Původně byly předměty součástí speciálních edic hry, ale nyní je můžete vlastnit i vy. Brokovnice,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite Columbia’s Finest (40831)

BioShock - Xbox Digital (G3P-00086)

BioShock - Xbox Digital (G3P-00086)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, I hráči, kteří se sérií dosud neměli tu zkušenost, jistě postřehli, že Bioshock, duchovní nástupce taktéž respektované značky System Shock, je obecně považován za jeden z vrcholů videoherní historie. Vývojářům s mnohaletými zkušenostmi Irrational Games se podařilo vytvořit po stránce designu i hratelnosti dokonale vybalancovaný titul, který přináší pořádnou porci mystična, akce, ale mimo jiné i potravy pro mozek přemýšlejících hráčů, kteří se chtějí nejen bavit, ale i vzdělat v některých teoriích, jež daleko přesahují obvyklý rámec akčních počítačových a konzolových her. I hráči, kteří se sérií dosud neměli tu zkušenost, jistě postřehli, že Bioshock, duchovní nástupce taktéž respektované značky System Shock, je obecně považován za jeden z vrcholů videoherní historie. Vývojářům s mnohaletými zkušenostmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock - Xbox Digital (G3P-00086)

BioShock 2: Minerva’s Den (60358)

BioShock 2: Minerva’s Den (60358)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Minerva's Den je oceňované DLC ke střílečce Bioshock 2, které je podle mnohých médií dokonce lepší, než příběh samotné kampaně. Tentokrát si zahrajete za programátora Charlese Miltona Portera, který se probouzí na chodbě dystopického města Rapture a musí se dostat do své bývalé pracovny, odkud vede cesta na povrch, daleko od občanskou válkou rozpoutaného pekla. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Minerva's Den je oceňované DLC ke střílečce Bioshock 2, které je podle mnohých médií dokonce lepší, než příběh samotné kampaně. Tentokrát si zahrajete za programátora Charlese Miltona Portera, který se probouzí na chodbě... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock 2: Minerva’s Den (60358)

BioShock: The Collection DIGITAL (263877)

BioShock: The Collection DIGITAL (263877)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Steam Bioshock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 84% Když jde o předělávku tří opravdu povedených her, vyšplhá se hodnocení takto vysoko. Jen málokterá série se může chlubit takovou osobitostí, stylem, zpracováním, konzistentní kvalitou i odkazem, který zanechala. Všechny tři BioShocky stojí za to, tuhle kolekci prostě berte - Bonusweb.cz. (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock: The Collection DIGITAL (263877)

BioShock Infinite Season Pass (6966)

BioShock Infinite Season Pass (6966)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Získejte všechny přídavky ke kritiky i hráči oceňované akci Bioshock Infinite za výhodnou cenu. S tímto balíčkem ihned obdržíte přístup jak k doplňku Clash In The Clouds, jenž se soustředí především na rozšíření mechanik boje, tak i ke dvěma příběhovým DLC Burial at Sea, které dokonale propojují příběh Infinite a prvního dílu, takže poskynou kompletní zážitek všem skalním fanouškům série. Kromě toho se ovšem rovněž můžete těšit na vylepšení vaší výbavy, jelikož balíček obsahuje i Early Bird Special Pack, s nímž si vylepšíte poškození vaší pistole a samopalu a získáte pro ně exkluzivní vlastnosti. Získejte všechny přídavky ke kritiky i hráči oceňované akci Bioshock Infinite za výhodnou cenu. S tímto balíčkem ihned obdržíte přístup jak k doplňku Clash In The Clouds, jenž se soustředí především na rozšíření mechanik boje, tak i (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite Season Pass (6966)

BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084)

BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: střílečky,. 93% BioShock Infinite je vynikající, uspokojující a zajímavý zážitek od začátku do konce. Poté, co dokončíte hru, budete chtít opět znovu začít. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Třetí pokračování BioShock vás vynese až do oblak slunného města Columbia. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zachraňte unesenou dívku Elizabeth a dostaňte se pryč z utopického prostředí Columbie zpět na pevnou zem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dosud nevídané možnosti boje... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084)

BioShock Infinite Columbia’s Finest (MAC) (51333)

BioShock Infinite Columbia’s Finest (MAC) (51333)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Columbia's Finest je DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Přináší hned několik kousků výbavy, s nimiž bude putování po létajícím městě Columbia zase o něco snazší. Původně byly předměty součástí speciálních edic hry, ale nyní je můžete vlastnit i vy. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Columbia's Finest je DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Přináší hned několik kousků výbavy, s nimiž bude putování po létajícím městě Columbia zase o něco snazší. Původně byly předměty součástí speciálních edic hry, ale nyní je můžete vlastnit i vy. Brokovnice, šperháky, peníze..Tento balíček vám přinese... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite Columbia’s Finest (MAC) (51333)

BioShock 2 - Xbox Digital (G3P-00085)

BioShock 2 - Xbox Digital (G3P-00085)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, Bioshock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% BioShock byl špičkou ve svém žánru a druhý díl rozhodně nekazí svému předchůdci pověst. Právě naopak. – Bonusweb Bioshock 2 přináší bezpočet bojových přístupů a kombinací.... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock 2 - Xbox Digital (G3P-00085)

LEGO City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

Detail

Stavebnice Kaskadérská rampa s obručí od LEGO® City (60359) zaručí hodiny úžasných kaskadérských triků a soutěží. Děti obruč umístí do vodorovné nebo svislé polohy, rozjedou kaskadérskou motorku a vyletí do vzduchu, kde předvedou superakční kousky. Sada obsahuje minifigurku jezdce Stuntz.Zábavné stavění a hraní pro děti od 5 letTato stavebnice LEGO City Stuntz obsahuje srozumitelné tištěné pokyny a aplikaci LEGO Builder, která nabízí digitální návod na stavění s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů.Děti v záři reflektorů!Stavebnice LEGO City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a inspirativní postavy, které vybízejí k zábavnému hraní. A pro ještě větší porci napínavé zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími kaskadérskými stavebnicemi z řady LEGO City Stuntz. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

LEGO City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

LEGO City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí
Detail

Stavebnice Kaskadérská rampa s obručí od LEGO® City (60359) zaručí hodiny úžasných kaskadérských triků a soutěží. Děti obruč umístí do vodorovné nebo svislé polohy, rozjedou kaskadérskou motorku a vyletí do vzduchu, kde předvedou superakční kousky. Sada obsahuje minifigurku jezdce Stuntz. (mall.cz)

Podobné produkty ako LEGO City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

BioShock Infinite: Clash in the Clouds (48087)

BioShock Infinite: Clash in the Clouds (48087)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se postavíte svým nepřátelům stylem, který pro vás dosud a nebyl myslitelný. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite: Clash in the Clouds (48087)

BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205)

BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a střílečky, BioShock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 84% Když jde o předělávku tří opravdu povedených her, vyšplhá se hodnocení takto vysoko. Jen málokterá série se může chlubit takovou osobitostí, stylem, zpracováním, konzistentní kvalitou i odkazem, který zanechala. Všechny tři BioShocky stojí za to, tuhle kolekci prostě berte - Bonusweb.cz.... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205)

LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

Detail

Přesuňte se ke Kaskadérské výzvě s rampou a obručí a staňte se svědky úchvatných kaskadérských výkonů! Připravte obruč vodorovně, nastartujte motorku se setrvačníkem a rychle vyrazte na startovací rampu a proveďte „smeč“. Pokud chcete dosáhnout ještě vyššího skóre, (bambule.cz)

Podobné produkty ako LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí
Detail

Přesuňte se ke Kaskadérské výzvě s rampou a obručí a staňte se svědky úchvatných kaskadérských výkonů! Připravte obruč vodorovně, nastartujte motorku se setrvačníkem a rychle vyrazte na startovací rampu a proveďte „smeč“. Pokud chcete dosáhnout ještě vyššího skóre, uhaste při tom oheň z LEGO® dílků. Připravte pak obruč svisle a přichystejte se na skutečnou kaskadérskou akci! (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

BioShock Infinite Clash in the Clouds (MAC) (51334)

BioShock Infinite Clash in the Clouds (MAC) (51334)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se postavíte svým nepřátelům stylem, který pro vás dosud a nebyl myslitelný. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite Clash in the Clouds (MAC) (51334)

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 (65436)

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 (65436)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prozkoumejte dystopické podmořské město Rapture na vrcholu jeho slávy, popasujte se s pomalu začínající občanskou válkou, která slibuje celé město zahalit rouškou temnoty a chaosu a zachraňte tajemnou dívenku jménem Sally, která má pro Elizabeth kdo ví proč stěžejní význam. Za tímto DLC opět stojí ostřílení vývojáři z Irrational Games, kterí vám v minulosti přinesli ty nejlepší části tohoto vynikajícího universa. Tentokrát se však vydáte tam, kde celé putování začalo a budete se snažit změnit jeden nešťastný osud. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Prozkoumejte dystopické podmořské město Rapture na vrcholu jeho slávy,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 (65436)

LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí (5702017416205)

LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí (5702017416205)
Detail

LEGO stavebnice - pro děti, vhodné od 5 let, řada LEGO® City, rok uvedení 2023, balení obsahuje 144 dílků LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí Připrav se na parádní výzvuPřiprav se, kaskadérská výzva s rampou a obručí čeká na tebe. Staň se svědkem úchvatných kaskadérských výkonů.Nasrtartuj motorku a jdi do akceUmísti obruč do vodorovné pozice, nastartuj motorku se setrvačníkem a vyraz na startovací rampu, na které proveď triky. Poznávej a bav se s LEGO® CityLEGO® City je inspirováno životem ve městě i mimo něj a nabízí dětem skvělou možnost tento život poznat.144kostek5+doporučený věkNávodsoučástí baleníLEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí Překonat můžeš ještě větší výzvu a dosáhnout vyššího skóre tak, když při provádění triků uhasíš oheň z LEGO dílků. Potom připrav obruč do svislé pozice a zrealizuj další parádní kaskadérskou akci. Kaskadérská motorka a rampa tě nadchnouNadchne tě nejen kaskadérská motorka... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí (5702017416205)

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 (MAC) (65953)

BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 (MAC) (65953)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prozkoumejte dystopické podmořské město Rapture na vrcholu jeho slávy, popasujte se s pomalu začínající občanskou válkou, která slibuje celé město zahalit rouškou temnoty a chaosu a zachraňte tajemnou dívenku jménem Sally, která má pro Elizabeth kdo ví proč stěžejní význam. Za tímto DLC opět stojí ostřílení vývojáři z Irrational Games, kterí vám v minulosti přinesli ty nejlepší části tohoto vynikajícího universa. Tentokrát se však vydáte tam, kde celé putování začalo a budete se snažit změnit jeden nešťastný osud. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Prozkoumejte dystopické podmořské město Rapture na vrcholu jeho slávy,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode 2 (MAC) (65953)

Lego® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

Detail

Stavebnice Kaskadérská rampa s obručí od LEGO® City (60359) zaručí hodiny úžasných kaskadérských triků a soutěží. Děti obruč umístí do vodorovné nebo svislé polohy, rozjedou kaskadérskou motorku a vyletí do vzduchu, kde předvedou superakční kousky. Sada obsahuje minifigurku jezdce Stuntz. Zábavné stavění a hraní pro děti od 5 let Tato stavebnice LEGO City Stuntz obsahuje srozumitelné tištěné pokyny a aplikaci LEGO Builder, která nabízí digitální návod na stavění s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si děti mohly během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů. Děti v záři reflektorů! Stavebnice LEGO City vkládají dětem do rukou akční vozidla, realistické budovy a inspirativní postavy, které vybízejí k zábavnému hraní. A pro ještě větší porci napínavé zábavy je možné tuto sadu kombinovat s dalšími kaskadérskými stavebnicemi z řady LEGO City Stuntz. Parametry: Produktová řada: Lego City Počet kostek: 144 Rozměry balení: 22,2 x 26,2 x 6,2 cm Doporučený věk: 5+ (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Lego® City 60359 Kaskadérská výzva s rampou a obručí

Press Reset (978-80-275-1147-1)

Press Reset (978-80-275-1147-1)
Detail

Elektronická kniha - autor Jason Schreier, 304 stran, česky Videohry jsou napínavé a srdcervoucí. A co teprve jejich vývoj! Počítačové hry v současnosti představují největší zábavní průmysl, v němž se každoročně otáčejí miliardy dolarů. Ale ať už vznikají v obrovských produkčních studiích, nadnárodních korporacích, malých nezávislých týmech, či u jednotlivců, do herního podnikání vždy vstupuje nevypočitatelný lidský a tvůrčí faktor. Téměř za každou hrou a aplikací se skrývá drama, které občas nabývá až antických rozměrů. Úspěšná studia znenadání zanikají, vývojáře terorizuje diktátorský šéf, slibované peníze ne a ne přijít, korporátní strategie připomíná absurdní divadlo, herní koncept se v půlce produkce ukáže jako nesmyslný. Podobné příběhy za úspěšnými hrami, jako jsou Bioshock Infinite, Dead Space nebo World of Warcraft, vypráví... (alza.cz)

Podobné produkty ako Press Reset (978-80-275-1147-1)

Press Reset. Vzestupy a pády ve videoherním průmyslu - Jason Schreier

Detail

Videohry jsou napínavé a srdcervoucí. A co teprve jejich vývoj! Počítačové hry v současnosti představují největší zábavní průmysl, v němž se každoročně otáčejí miliardy dolarů. Ale ať už vznikají v obrovských produkčních studiích, nadnárodních korporacích, malých nezávislých týmech, či u jednotlivců, do herního podnikání vždy vstupuje nevypočitatelný lidský a tvůrčí faktor. Téměř za každou hrou a aplikací se skrývá drama, které občas nabývá až antických rozměrů. Úspěšná studia znenadání zanikají, vývojáře terorizuje diktátorský šéf, slibované peníze ne a ne přijít, korporátní strategie připomíná absurdní divadlo, herní koncept se v půlce produkce ukáže jako nesmyslný. Podobné příběhy za úspěšnými hrami, jako jsou Bioshock Infinite, Dead Space nebo World of Warcraft, vypráví v knize Press Reset reportér Jason Schreier. Líčí osudy lidí, které práce na počítačových hrách dohnala na hranici finančních i psychických možností, a ptá se, zda je videoherní průmysl v současné podobě vůbec udržitelný. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Press Reset. Vzestupy a pády ve videoherním průmyslu - Jason Schreier

Press Reset - Jason Schreier - e-kniha

Detail

eBook: Videohry jsou napínavé a srdcervoucí. A co teprve jejich vývoj! Počítačové hry v současnosti představují největší zábavní průmysl, v němž se každoročně otáčejí miliardy dolarů. Ale ať už vznikají v obrovských produkčních studiích, nadnárodních korporacích, malých nezávislých týmech, či u jednotlivců, do herního podnikání vždy vstupuje nevypočitatelný lidský a tvůrčí faktor. Téměř za každou hrou a aplikací se skrývá drama, které občas nabývá až antických rozměrů. Úspěšná studia znenadání zanikají, vývojáře terorizuje diktátorský šéf, slibované peníze ne a ne přijít, korporátní strategie připomíná absurdní divadlo, herní koncept se v půlce produkce ukáže jako nesmyslný. Podobné příběhy za úspěšnými hrami, jako jsou Bioshock Infinite, Dead Space nebo World of Warcraft, vypráví v knize Press Reset reportér Jason Schreier. Líčí osudy lidí, které práce na počítačových hrách dohnala na hranici finančních i psychických možností, a ptá se, zda je videoherní průmysl v současné podobě vůbec udržitelný. ––– Bestseller podle The New York Times Schreier píše zábavně a srozumitelně. Pro nováčka bude Press Reset užitečným úvodem do videoherního průmyslu. A pro hráče se možná ukáže jako kniha, od které se nedokáže odtrhnout.— The Wall Street Journal (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Press Reset - Jason Schreier - e-kniha
TopQ Xiaomi Poco M3 Pro silikon černý 60359 (Sun-60359), BioShock Infinite (MAC) (51332), Bioshock Collection - PS4 (5026555421898), BioShock - Xbox Digital (G3P-00086), BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084), BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205)