Bioshock: the collection digital (263877)

Produkt Bioshock: the collection digital (263877) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bioshock: the collection digital (263877) upraviť a produkt hľadať znova.

BioShock: The Collection DIGITAL (263877)

BioShock: The Collection DIGITAL (263877)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Steam Bioshock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 84% Když jde o předělávku tří opravdu povedených her, vyšplhá se hodnocení takto vysoko. Jen málokterá série se může chlubit takovou osobitostí, stylem, zpracováním, konzistentní kvalitou i odkazem, který zanechala. Všechny tři BioShocky stojí za to, tuhle kolekci prostě berte - Bonusweb.cz. (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock: The Collection DIGITAL (263877) , Bioshock: the collection - xbox digital (g3q-00205)

BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205)

BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, RPG a střílečky, BioShock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 84% Když jde o předělávku tří opravdu povedených her, vyšplhá se hodnocení takto vysoko. Jen málokterá série se může chlubit takovou osobitostí, stylem, zpracováním, konzistentní kvalitou i odkazem, který zanechala. Všechny tři BioShocky stojí za to, tuhle kolekci prostě berte - Bonusweb.cz.... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205) , Bioshock collection - ps4 (5026555421898)

Bioshock Collection - PS4 (5026555421898)

Bioshock Collection - PS4 (5026555421898)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, krabicová verze, žánr: akční, RPG a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné PlayStation Plus, Bioshock je unikátní first-person střílečka, která při svém uvedení (rok 2007) znamenala milník v oblasti akčních her. Máme radost, že celou veleúspěšnou trilogii si lze konečně zahrát na moderních next-gen konzolích. Čeká na vás pořádná porce zábavy, takže se pohodlně usaďte a jdeme na to hezky od začátku.Bisohock - objevte tajemství podmořského města RaptureBioshock je symbolem velmi variabilní střílečka. Hráč má možnost využít četného množství okolních předmětů jako zbraně, vylepšovat tělo svého hrdiny pomocí chemikálií, čipů a dalších zařízení. Za zmínku také stojí schopnost vylepšovat zbraně, možnost experimentovat s různými druhy munice a zkoumat odlišné způsoby boje, které se odehrávají v podvodním městě Rapture.Bisohock 2 - v roli Big DaddyhoTento díl se odehrává v době, která předchází dějové linii... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bioshock Collection - PS4 (5026555421898) , Bioshock - xbox digital (g3p-00086)

BioShock - Xbox Digital (G3P-00086)

BioShock - Xbox Digital (G3P-00086)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, I hráči, kteří se sérií dosud neměli tu zkušenost, jistě postřehli, že Bioshock, duchovní nástupce taktéž respektované značky System Shock, je obecně považován za jeden z vrcholů videoherní historie. Vývojářům s mnohaletými zkušenostmi Irrational Games se podařilo vytvořit po stránce designu i hratelnosti dokonale vybalancovaný titul, který přináší pořádnou porci mystična, akce, ale mimo jiné i potravy pro mozek přemýšlejících hráčů, kteří se chtějí nejen bavit, ale i vzdělat v některých teoriích, jež daleko přesahují obvyklý rámec akčních počítačových a konzolových her. I hráči, kteří se sérií dosud neměli tu zkušenost, jistě postřehli, že Bioshock, duchovní nástupce taktéž respektované značky System Shock, je obecně považován za jeden z vrcholů videoherní historie. Vývojářům s mnohaletými zkušenostmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock - Xbox Digital (G3P-00086) , Bioshock infinite - xbox digital (g3p-00084)

BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084)

BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: střílečky,. 93% BioShock Infinite je vynikající, uspokojující a zajímavý zážitek od začátku do konce. Poté, co dokončíte hru, budete chtít opět znovu začít. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Třetí pokračování BioShock vás vynese až do oblak slunného města Columbia. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zachraňte unesenou dívku Elizabeth a dostaňte se pryč z utopického prostředí Columbie zpět na pevnou zem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dosud nevídané možnosti boje... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084) , Assassins creed: the ezio collection - xbox digital (g3q-00227)

BioShock 2 - Xbox Digital (G3P-00085)

BioShock 2 - Xbox Digital (G3P-00085)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, Bioshock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% BioShock byl špičkou ve svém žánru a druhý díl rozhodně nekazí svému předchůdci pověst. Právě naopak. – Bonusweb Bioshock 2 přináší bezpočet bojových přístupů a kombinací.... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock 2 - Xbox Digital (G3P-00085) , Halo: the master chief collection - xbox digital (g7q-00001)

The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956)

The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dětská, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 78% "Skvělý způsob jak strávit nedělní odpoledne. Prostě nostalgie..." Vraťte se do dětských let a vyzkoušejte The Disney Afternoon Collection. Prozkoumejte celý svět jako kačer Donald a bojujte proti zločincům. Procvičte svou trpělivost a přesnost. Ve hře na vás čeká celek 6 odlišných typů zábavy. Návrat do dětských let The Disney Afternoon Collection vás zaujme především svým retro zpracováním a celkovým pojetím hry. Tato... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956) , Bioshock infinite (mac) (51332)

Borderlands: The Handsome Collection - Xbox Digital (G3Q-00010)

Borderlands: The Handsome Collection - Xbox Digital (G3Q-00010)
Detail

Herní doplněk - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční - Série Borderlands se řadí do zlatého fondu každého znalce herní zábavy. Poměrně neobvyklé grafické zpracování exceluje ve všech směrech, hratelnost tryská na všechny strany a snadno vás pohltí na stovky hodin. Nyní však přichází na scénu finální vydání pro novou generaci herních konzolí, na kterých si vše vychutnáte v maximální kvalitě.Obsah The Handsome CollectionBorderlands 2Borderlands: The Pre-SequelIntegrace veškerých vydaný DLC (desítky kusů!)Vyladěná grafika pro novou generaci konzolíKooperativní multiplayerBorderlands 2 patří do špičky akčního žánruBorderlands 2 je novými nápady a evolucí napěchované pokračování epické pařby pro až čtyři hráče. Obsahuje zcela nové postavy, skilly, prostředí, nepřátele, zbraně, vybavení a další funkcionality, které jdou ruku v ruce s velmi pečlivě vytvořeným příběhem. Postupně odhalíte řadu tajemství v dosud neobjevených... (alza.cz)

Podobné produkty ako Borderlands: The Handsome Collection - Xbox Digital (G3Q-00010) , Xcom 2 collection - xbox digital (g3q-00474)

Command & Conquer The Ultimate Collection (PC) DIGITAL (442920)

Command & Conquer The Ultimate Collection (PC) DIGITAL (442920)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: strategie, % Command & Conquer The Ultimate Collection obsahuje celkem 17 her + dřívější přístup pro další vydanou hru. Celou ságou prochází 2 pestré dějové linie. Část děje probíhá v minulosti a sleduje boj SSSR se zbytkem světa. Linie budoucnosti Zde proti sobě stojí dvě naprosto nesmiřitelné strany - Global Defence Iniciative (GDI) a Broderhood of NOD (NOD). Jde o těžbu speciálního materiálu tiberium pro stavbu bojových jednotek. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Command & Conquer The Ultimate Collection (PC) DIGITAL (442920) , Trine: ultimate collection - xbox digital (g3q-00765)

BioShock Infinite: Clash in the Clouds (48087)

BioShock Infinite: Clash in the Clouds (48087)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se postavíte svým nepřátelům stylem, který pro vás dosud a nebyl myslitelný. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite: Clash in the Clouds (48087) , Minecraft starter collection - xbox digital (g7q-00075)

Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227)

Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. Ezio Auditore da Firenze je hrdina legendární série Assassin's Creed. Remaster přináší hned tři původní díly v HD grafice, díky které bude hra na Xbox One zcela unikátní zážitek.Legendární série Assassin's Creed provází hráče už docela dlouho, takže nastal ten správný čas na pořádný remaster, který umožní prožít skvělé příběhy i na nové herní konzoli Xbox One. Jedná se totiž o celkově desítky hodin řádně napínavého vyprávění, kde se vše točí kolem hlavní postavy. Tou není samozřejmě nikdo jiný než Ezio Auditore da Firenze.Obsah kolekceAssassin’s Creed IIAssassin’s Creed BrotherhoodAssassin’s Creed RevelationsČeské titulkyHD remasterHry neobsahují multiplayerovou částVelkolepá herní sérieEpický příběh se z části odehrává v prostředí renesanční Itálie. Ezio se spřátelí s Leonardem da Vincim a postupně se pustí se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227) , Disney afternoon collection - xbox digital (cmx-00039)

Halo: The Master Chief Collection - Xbox Digital (G7Q-00001)

Halo:  The Master Chief Collection - Xbox Digital (G7Q-00001)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a střílečky, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, The Master Chief Edition obsahuje tyto čtyři tituly Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 a Halo 4. Všechny jsou v novém grafickém kabátě - HD s minimálním počtem snímků za vteřinu rovnajícím se šedesáti. Neváhejte a pojďte si zavzpomínat na Master Chiefovo dobrodružství! 85% Halo: The Master Chief Collection nastoluje opravdu vysokou laťku pro každou další znovu-vydanou herní kolekci. Vypnuto The Master Chief Collection slibuje boží zážitek v HD grafice. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Halo: The Master Chief Collection - Xbox Digital (G7Q-00001) , Capcom fighting collection - xbox digital (g3q-01373)

Living Legends: The Frozen Fear Collection (PC) DIGITAL (214867)

Living Legends: The Frozen Fear Collection (PC) DIGITAL (214867)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Zahrajte si dvě dobrodružné adventury ze série Living Legends. Oba tituly nabídnou hratelnost přesně v duchu 2D logických klikaček.Dokážete odhalit tajemství pohřbené v ledovcích minulosti? Zkuste to prostřednictvím balíčku Living Legends: The Frozen Fear collection. Tato kompilace obsahuje sběratelské edice dvou her uznávané série Living Legends: Frozen Beauty a Ice Rose. Každá z těchto her obsahuje popis průchodu, bonusové materiály a samozřejmě spoustu vzrušujících tajemství ukrytých mezi skrytými objekty.Klíčové vlastnostiKolekce obsahuje hry Living Legends: Frozen Beauty a Living Legends: Ice RoseDobrodružné 2D adventuryHromada logických hádanek (alza.cz)

Podobné produkty ako Living Legends: The Frozen Fear Collection (PC) DIGITAL (214867) , Dishonored complete collection - xbox digital (g3q-00365)

BioShock Infinite Clash in the Clouds (MAC) (51334)

BioShock Infinite Clash in the Clouds (MAC) (51334)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se postavíte svým nepřátelům stylem, který pro vás dosud a nebyl myslitelný. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Clash in the Clouds je prvním DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Zaměřuje se především na rozšíření frenetických soubojů, které jste mohli vidět v původní hře. Díky důmyslné kombinaci Vigorů, děr v časoprostoru, kolejnic, vedoucích napříč mapami se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite Clash in the Clouds (MAC) (51334) , Borderlands: the handsome collection - ps4 (5026555421157)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Character Collection - Xbox Digital (7D4-00635)

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Character Collection - Xbox Digital (7D4-00635)
Detail

Herní doplněk - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, Dětská a Party LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Character Collection Xbox Digital nabízí:šest jedinečných postav ze seriálu The Mandalorian, filmu Rogue One, Solo, Bad Batch a dalších příběhů vesmíru Star Wars (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - Character Collection - Xbox Digital (7D4-00635) , Blocki the collection city racing (kb0405)

Casio Collection Digital F-91WS-2EF (007)

Casio Collection Digital F-91WS-2EF (007)
Detail

Hodinky jsou dodávány s krabičkou Casio. (sperky.cz)

Podobné produkty ako Casio Collection Digital F-91WS-2EF (007) , Dead island definitive collection - xbox digital (g3q-01276)

Casio Collection Digital F-91WS-2EF (007)

Detail

Hodinky jsou dodávány s krabičkou Casio. (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Casio Collection Digital F-91WS-2EF (007) , Assassins creed the ezio collection - ps4 (3307215977422)

BioShock (60359)

BioShock (60359)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, I hráči, kteří se sérií dosud neměli tu zkušenost, jistě postřehli, že Bioshock, duchovní nástupce taktéž respektované značky System Shock, je obecně považován za jeden z vrcholů videoherní historie. Vývojářům s mnohaletými zkušenostmi Irrational Games se podařilo vytvořit po stránce designu i hratelnosti dokonale vybalancovaný titul, který přináší pořádnou porci mystična, akce, ale mimo jiné i potravy pro mozek přemýšlejících hráčů, kteří se chtějí nejen bavit, ale i vzdělat v některých teoriích, jež daleko přesahují obvyklý rámec akčních počítačových a konzolových her. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! I hráči, kteří se sérií dosud... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock (60359) , Uncharted : the nathan drake collection - ps4 (ps719711414)

BioShock 2 (4283)

BioShock 2 (4283)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, Bioshock 2 se odehrává 10 let po událostech z prvního dílu, který poprvé představil svět dystopického města, ležícícho hluboko ve studených vodách Atlantiku. Tentokrát vklouznete do obleku samotného Big Daddyho a budete opatrně prozkoumávat ruiny občanskou válkou zničeného města, abyste našli děvče, kterému na vás skutečně záleží. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% BioShock byl špičkou ve svém žánru a druhý díl rozhodně nekazí svému předchůdci pověst. Právě naopak. – Bonusweb Vypnuto Bioshock 2 přináší bezpočet bojových přístupů a kombinací. Vypnuto Těšit se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock 2 (4283) , Mega man x legacy collection - xbox digital (g3q-00488)

BioShock Infinite (6227)

BioShock Infinite (6227)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Pátrání po tajemné dívceV roce 1912 je bývalý soukromý detektiv, Booker DeWitt, vyslán do ztraceného létajícího města Columbie, aby zachránil unesenou dívku Elizabeth. Pronásledovaná dvojice se záhy dostává do... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite (6227) , Devil may cry hd collection - xbox digital (g3q-00453)

Quell Collection (PC) DIGITAL (207987)

Quell Collection (PC) DIGITAL (207987)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní a logická, Kolekce série Quell. Tři logické hry za jednu, výhodnou cenu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Quell Collection (PC) DIGITAL (207987) , Mega man legacy collection bundle - xbox digital (g3q-00376)

Magicka Collection - PC DIGITAL (1399026)

Magicka Collection - PC DIGITAL (1399026)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Hra Magicka se řadí mezi akční satirické adventury ze světa fantasy. Odhalte severskou mytologii, zahrajte si za čaroděje ze svatého řádu a pokuste se zastavit zlého černokněžníka. Zlá monstra Na své pouti se budete setkávat s monstry, která zasahují do světa dobra. Černokněžník uvrhl tento svět do mdlob, pokuste se jej zachránit. Kombinujte elementyJako správný čaroděj vlastníte kouzelnou hůlku, se kterou můžete kombinovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka Collection - PC DIGITAL (1399026) , Mega man legacy collection 2 - xbox digital (g3q-00371)

Amnesia Collection - PC DIGITAL (731305)

Amnesia Collection - PC DIGITAL (731305)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, Amnesia: The Dark Descent PC se řadí mezi survival horory z pohledu první osoby. Probudíte se v pustém zámku a ze své minulosti si nic nepamatujete. Čeká vás temný příběh v zákoutí vaší mysli. Amnesia: The Dark Descent PC Špičková grafika ve 3D světě s dynamickým zvukem vás nenechá v klidu. Něco se vynoří z temnoty. Nebezpečí číhá za každým rohem. Můžete utéct, skrýt se nebo použijte svůj důvtip. Amnesia: A Machine For Pigs PCNečekejte nic... (alza.cz)

Podobné produkty ako Amnesia Collection - PC DIGITAL (731305) , Zoo tycoon: ultimate animal collection - xbox digital (g7q-00061)

Trine Ultimate Collection - PC DIGITAL (843334)

Trine Ultimate Collection - PC DIGITAL (843334)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dobrodružná, Hrdinové Amadeus the Wizard, Pontius the Knight a Zoya The Thief jsou zpět. Prozkoumejte fantastické pohádkové krajiny plné nebezpečí v Trine Ultimate Collection PC. Princ Selius Princ Selius má noční můry, které díky jeho magickým schopnostem ožily a nyní tyranizují svět. Pomozte hrdinům najít prince a zachránit svět. 2,5D rozměrNádherná grafika, na kterou jste zvyklí, je v Trine Ultimate Collection PC... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trine Ultimate Collection - PC DIGITAL (843334) , Street fighter 30th anniversary collection - xbox digital (g3q-00483)

Elven Legacy Collection (PC) DIGITAL (195494)

Elven Legacy Collection (PC) DIGITAL (195494)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, PC Elven Legacy Collection tato speciální edice obsahuje Hru Elven Legacy Rozšíření Elven Legacy: Magic Rozšíření Elven Legacy: Ranger Rozšíření Elven Legacy Vypnuto Několik různých závěrů hry, kdy závisí jen na vašem rozhodování.Stíny zkázy pronikají horizontem, jakmile mág lidské rasy poodkryje mocné tajemství ze zapomenuté éry elfské civilizace. Nicméně Elfové nesmí připustit, aby tyto zakázané vědomosti získali zlé síly a ohrozily tak celou civilizaci. Vypnuto Tato speciální edice obsahuje Hru Elven LegacyRozšíření Elven Legacy: MagicRozšíření Elven Legacy: RangerRozšíření Elven Legacy: Siege Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Elven Legacy Collection (PC) DIGITAL (195494) , The surge - xbox digital (g3q-00299)

Fallout Classic Collection - PC DIGITAL (711172)

Fallout Classic Collection - PC DIGITAL (711172)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, Fallout Classic Collection PC obsahuje:Fallout: Post Nuclear Role Playing GameFallout Tactics: Brotherhood of SteelFallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game Fallout: Post Nuclear Role Playing GameKlasická postapokalyptická RPG Fallout přináší odlišné typy postav, smysluplná rozhodnutí a vývoj hry zcela pod kontrolou. Čekají vás zdevastované ruiny, mutanti, gangsteři a robotičtí protivníci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Fallout Tactics: Brotherhood of SteelTento díl přináší boj na bázi taktických jednotek. Zbraně se stanou vašimi přáteli. Chraňte slabé, ať se jim to líbí nebo ne. Hlavní roli hraje Bratrstvo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Fallout 2: A Post... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout Classic Collection - PC DIGITAL (711172) , The witness - xbox digital (g3q-00254)

Air Conflicts: Collection - PC DIGITAL (205310)

Air Conflicts: Collection - PC DIGITAL (205310)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a simulátor, % Ponořte se do nejznámějších bitev jako válka ve Vietnamu, v Pacifiku či světové války v kolekci Air Conflicts. Zvolte si z kampaní v singleplayeru nebo z multiplayerových režimů. Hry nabídnou exotické krajiny, oceán a lokace s propracovanými detaily. Přizpůsobitelné letouny Letouny, vrtulníky i letecké jednotky jsou přizpůsobitelné a můžete je vybavit realistickými zbraněmi. Air Conflicts... (alza.cz)

Podobné produkty ako Air Conflicts: Collection - PC DIGITAL (205310) , The technomancer - xbox digital (g3q-00258)

Bioshock: Rapture - John Shirley

Detail

After barely surviving a plane crash, a man discovers an undersea city called Rapture; a failed utopia created by Jack Ryan, a man who looked to embrace a world surrounding the objectivist ideals of Ayn Rand. Power and greed have run amok, the city has succumbed to civil war and the only question is who really deserves to survive this maniacal debacle of science gone mad. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bioshock: Rapture - John Shirley , Assassins creed the ezio collection - nintendo switch (3307216220886)

BioShock Infinite (MAC) (51332)

BioShock Infinite (MAC) (51332)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. BioShock Infinite je absolutní povinností pro všechny fanoušky série. Zatímco do světa prvních dvou dílů BioShocku jsme se ponořili, třetí pokračování nás vynese až do oblak slunného města Columbia. Pátrání po tajemné dívceV roce 1912 je bývalý soukromý detektiv, Booker DeWitt, vyslán do ztraceného létajícího města Columbie, aby zachránil unesenou dívku Elizabeth. Pronásledovaná dvojice se záhy dostává do středu občanské války. Booker musí ochránit nejen... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite (MAC) (51332) , Coltrane john: trane - the atlantic collection - lp (8122794068)

The Cranberries - Dreams: The Collection (LP)

The Cranberries - Dreams: The Collection (LP)
Detail

Dekáda interpreta: 1990 - 1999;2000 - 2009;1980 - 1989;2010 - 2019 Rychlost: 33 1/3 RPM Rok nahrávky: 2012.0 Datum vydání: 2020-03-06 Rok vydání: 2020.0 Hmotnost: 180 g Složení setu: 1 ks Typ: Album;Kompilace;Nové vydání;LP deska Subžánr: Alternative Rock;Indie Rock;Dream Pop;Ethereal Barva podle výrobce: Black Země interpreta: Irsko Balení obsahuje: LP Země původu: Evropská unie Barva: Černá Varianta: Dreams: The Collection (Vinyl LP) Žánr: Pop;Rock Vydavatelství: Universal Music Interpret / Téma: The Cranberries (muziker.cz)

Podobné produkty ako The Cranberries - Dreams: The Collection (LP) , Skatalites: essential artist collection - the skatalites - lp (4050538842968)

Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITAL (404280)

Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITAL (404280)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 85% Legacy Collection nabízí kromě šesti her Mega Man také nové způsoby, jak zažít klasické hry s režimy Museum Mode a režimem Challenge. 8bitový retro styl v moderním HD provedení. Šest klasických her v jednom - Zahrajte si historii videohry s původními šesti hrami Mega Man. Nové zpracování Nově vyvinutý Eclipse Engine dává hře nový dech s věrnými reprodukcemi originálů pro novou generaci hráčů. Ultimátní kolekceMega Man... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mega Man Legacy Collection (PC) DIGITAL (404280)

Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)

Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a RPG, % Dead Island Definitive Collection je akční hra pro PC, která vás vtáhne do apokalyptické atmosféry plné zombie. Pokuste se přežít sami, nebo v co-op multiplayer módu. V Definitive edici se navíc můžete těšit na všechna již vydaná DLC! Zažijte nepřekonatelnou atmosféru Dead Islandu! Pociťte destrukci, horor či šílenství při souboji na život a na smrt. To jen podtrhává propracovaný bojový systém, kde jste doslova poháněni adrenalinem. Drťte kosti, mašírujte hlavy nepřátel, ale hlavně přežijte!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)

Trine: Ultimate Collection - Xbox Digital (G3Q-00765)

Trine: Ultimate Collection - Xbox Digital (G3Q-00765)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Obsahuje všechny díly série Trine, včetně nejnovějšího Trine 4: The Nightmare prince 81% Úspěšná hra Trine se vrací ve 4 pokračování ve 2,5D. Ikoničtí hrdinové se vydají do pohádkových krajin zachránit svět. Hrdinové Amadeus the Wizard, Pontius the Knight a Zoya The Thief jsou zpět. Prozkoumejte fantastické pohádkové krajiny plné nebezpečí. Princ Selius Princ Selius má noční můry, které díky jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trine: Ultimate Collection - Xbox Digital (G3Q-00765)

Capcom Fighting Collection - Xbox Digital (G3Q-01373)

Capcom Fighting Collection - Xbox Digital (G3Q-01373)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: arkády, Klasika se vracíSérie ikonických her se v Capcom Fighting Collection Xbox Digital vrací na scénu. Vyzkoušejte si Street Fighter II, Cyberbots, Red Earth, Darkstalkers, Vampire Savior, Vampire Hunter a řadu dalších kousků, které nestárnou. Capcom Fighting Collection Xbox Digital vám nabídne herní muzeumProzkoumejte herní archivy v rámci herního muzea. Tato virtuální knihovna obsahuje více než 500 ilustrací, které pochází z deseti titulů. Vedle obrázků tu najdete také 400 skladeb, jež si můžete pustit do sluchátek. Nandejte to všem!Nesoupeřte pouze s bojovníky, které ovládá umělá inteligence. Zapněte si online a dejte se do šarvátek s normálními hráči, nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Capcom Fighting Collection - Xbox Digital (G3Q-01373)

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 79% Akce, zbraně a futuristická vozidla budou pro vás v této hře denním chlebem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra Homeworld: Deserts of Kharak vás zavede přímo do válečné zóny uprostřed pouště. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této strategické hře budete mít dokonce na starosti vývoj nebezpečných zbraní. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Použijte vše co můžete Vašim úkolem v této hře je přemoct své nepřátele a vyhnout se všem nástrahám. k dispozici budete mít flotilu mechanických... (alza.cz)

Podobné produkty ako Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)

Star Wars Classic Collection (PC) DIGITAL (421128)

Star Wars Classic Collection (PC) DIGITAL (421128)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, - "STAR WARS Classic Collection patří mezi oblíbené herní balíčky obsahující celkem 8 herních titulů vydaných v období 1997-2003." Skvělé souboje totožné s těmi z televizní série Star Wars. Staňte se profesionálním válečníkem a bojujte za dobro. Originální zpracování Série Star Wars Classic Collection obsahuje celkem 8 herních titulů s odlišnými příběhy, náplní a grafikou. Můžete být profesionální pilot, bojovník nebo třeba obránce vaší základny. V době vydání patřila hra mezi špičku z hlediska grafického provedení.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Star Wars Classic Collection (PC) DIGITAL (421128)

Empire: Total War Collection - PC DIGITAL (895756)

Empire: Total War Collection - PC DIGITAL (895756)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Empire: Total War Collection PC obsahuje veškerý vydaný obsah i dosavadní aktualizace hry. Přichází nové válečné kampaně a 5 nových indiánských frakcí. Braňte své území proti okupantům Elitní armáda Vybudujte armádu s přídavnými balíčky Elite Units of the East, Elite Units of the West, Elite Units of America a Special Forces Units, se kterými získáte 50 nových jednotek. Podmaňte si světEmpire: Total War Collection PC vám umožní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Empire: Total War Collection - PC DIGITAL (895756)

Tropico 5: Complete Collection - PC DIGITAL (390369)

Tropico 5: Complete Collection - PC DIGITAL (390369)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Vypořádejte se s měnícími se potřebami obyvatel ostrova a položte základy vlastní vládnoucí dynastie. Dokážete přežít obě světové války, prosperovat během velké hospodářské krize a rozvinout svou zemi do moderních časů 21. století ? Vypořádejte se s novými výzvami Jako nejvyšší vládce ostrova zajistěte členům vaší rozšířené rodiny nejvýhodnější mocenské pozice v Tropico 5: Complete Collection PC. Mnoho nových herních funkcí kooperativního... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 5: Complete Collection - PC DIGITAL (390369)

Theatre of War: Collection (PC) DIGITAL (195687)

Theatre of War: Collection (PC) DIGITAL (195687)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, PC Theatre of War je hra vytvořená firmou 1C (tvůrci legendárního IL-2 Sturmovik a série Pacific Fighters). Jedná se o taktickou real-time strategii, která představuje nejdůležitější bitvy 2. světové války 78% Theatre of war je jedna z historicky nejpřesnějších válečných strategií. Detailní zpracování a skvělé modely jednotek dělají z této hry skvělou podívanou. Vypnuto Absolutní úroveň realismuTheatre of War je hra od firmy 1C (tvůrci legendárního IL-2 Sturmovik a série Pacific Fighters). Taktická strategie, která vykresluje hlavní bitvy 2. světové války. Vypnuto Elementy RPG: vojáci získávají zkušenosti a povýšení, díky kterým se zlepšují.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Theatre of War: Collection (PC) DIGITAL (195687)

Minecraft Starter Collection - Xbox Digital (G7Q-00075)

Minecraft Starter Collection - Xbox Digital (G7Q-00075)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, české titulky, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Graficky upravená verze pro Xbox One obsahuje ovládání precizně uzpůsobené na ovladač, pohyb v inventáři a v menu je naprosto pohodový. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Minecraft je vhodný pro všechny, kteří v sobě stále ještě nezabili poslední kapičku fantazie. Je to skvělá zábava a lze počítat s tím, že pravidelné updaty ji časem posunou do nadpozemských sfér. – Games.cz Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Minecraft Starter Collection (Xbox One DIGITAL) obsahujeZákladní verzi hry Minecraft700 Minecoinů (měna pro nákup map, textur a nejrůznějších balíčků)Starter Pack DLC... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Starter Collection - Xbox Digital (G7Q-00075)

Dishonored Complete Collection - Xbox Digital (G3Q-00365)

Dishonored Complete Collection - Xbox Digital (G3Q-00365)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, % V hráčské komunitě není snad nikdo, kdo by neznal sérii Dishonored. Bethesda si pro všechny fanoušky přichystala balíček obsahující kompletní kolekci her. Ponořte se do světa Dishonored a užijte si kompletní kolekci her. Vývojáři z Bethesdy za sérii získali nespočet ocenění. Jedná se o jednu z nejlepších herních sérií současnosti. Setkejte se znovu se všemi postavami Už je to dlouhá doba, co jste naposledy hráli Dishonored a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dishonored Complete Collection - Xbox Digital (G3Q-00365)

XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474)

XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 87% Pro všechny fanoušky strategického uvažování, jež byli naposled mile překvapení tím, jak skvěle dopadlo přepracování původního konceptu do nového kabátku, přichází pokračování, které slibuje být ještě větším, epičtějším a především hratelnějším. Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Ujměte se velení Avengeru, mimozemského zásobovacího plavidla, které bylo přestavěno na mobilní velitelství... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474)

Disney Afternoon Collection - Xbox Digital (CMX-00039)

Disney Afternoon Collection - Xbox Digital (CMX-00039)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: dětská, 78% Skvělá sbírka 6 kultovních her od Disneyho, která rozhodně potěší jak velké, tak malé hráče. Ponořte se do světa pohádek od Disneyho. Potkejte vám známé postavičky, jako jsou třeba Kačer Donald nebo Chipmunkové. Spousta herních módů Herní kolekce The Disney Afternoon Collection nabízí spoustu různých herních módů, které vás a vaše děti udrží u obrazovky dlouhé hodiny.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Afternoon Collection - Xbox Digital (CMX-00039)

Strategy & Tactics: Wargame Collection (PC) DIGITAL (388002)

Strategy & Tactics: Wargame Collection (PC) DIGITAL (388002)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Strategická a taktická hra, která vás provede středověkými bitvami i 2. světovou válkou. Budete bojovat za největší armády všech dob za použití jejich skutečné vojenské techniky. Staňte se velitelem německé nebo ruské armády za 2. světové války. Projděte příběhy, které jsou založené na skutečných událostech a bitvách. Neskutečně velké mapy WW II Na své si přijdou jednotlivci, kteří budou prozkoumávat několikahodinové mapy, ale také milovníci rychlých bojových stříleček.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Strategy & Tactics: Wargame Collection (PC) DIGITAL (388002)

Minecraft Deluxe Collection - Xbox Digital (G7Q-00190)

Minecraft Deluxe Collection - Xbox Digital (G7Q-00190)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, české titulky, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Minecraft: Deluxe Collection Xbox – Legendární sandboxMinecraft je nezávislá počítačová hra vytvořená firmou Mojang. Je to tzv. sandboxový titul, ve kterém si hráč může dělat, co se mu zachce. V tomto případě jste vrženi do krychlovitého 3D světa, kde si musíte sami nasbírat materiál na stavbu obydlí a na výrobu rozličných nástrojů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Budujte, zkoumejte, dobývejte!Postavte vše, co si jen dokážete představit! Minecraft vám umožní vystavět celé světy rovněž i z pohodlí vaší pohovky. Můžete hrát sami nebo s přáteli. Zkoumejte, budujte a dobývejte! V noci vycházejí ven příšery, nezapomeňte si... (alza.cz)

Podobné produkty ako Minecraft Deluxe Collection - Xbox Digital (G7Q-00190)

BioShock Infinite Columbia’s Finest (40831)

BioShock Infinite Columbia’s Finest (40831)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Columbia's Finest je DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Přináší hned několik kousků výbavy, s nimiž bude putování po létajícím městě Columbia zase o něco snazší. Původně byly předměty součástí speciálních edic hry, ale nyní je můžete vlastnit i vy. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Columbia's Finest je DLC dodatkem ke kritiky oceňované hře Bioshock Infinite. Přináší hned několik kousků výbavy, s nimiž bude putování po létajícím městě Columbia zase o něco snazší. Původně byly předměty součástí speciálních edic hry, ale nyní je můžete vlastnit i vy. Brokovnice,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite Columbia’s Finest (40831)

BioShock 2: Minerva’s Den (60358)

BioShock 2: Minerva’s Den (60358)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, RPG a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Minerva's Den je oceňované DLC ke střílečce Bioshock 2, které je podle mnohých médií dokonce lepší, než příběh samotné kampaně. Tentokrát si zahrajete za programátora Charlese Miltona Portera, který se probouzí na chodbě dystopického města Rapture a musí se dostat do své bývalé pracovny, odkud vede cesta na povrch, daleko od občanskou válkou rozpoutaného pekla. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Minerva's Den je oceňované DLC ke střílečce Bioshock 2, které je podle mnohých médií dokonce lepší, než příběh samotné kampaně. Tentokrát si zahrajete za programátora Charlese Miltona Portera, který se probouzí na chodbě... (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock 2: Minerva’s Den (60358)

BioShock Infinite Season Pass (6966)

BioShock Infinite Season Pass (6966)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra Získejte všechny přídavky ke kritiky i hráči oceňované akci Bioshock Infinite za výhodnou cenu. S tímto balíčkem ihned obdržíte přístup jak k doplňku Clash In The Clouds, jenž se soustředí především na rozšíření mechanik boje, tak i ke dvěma příběhovým DLC Burial at Sea, které dokonale propojují příběh Infinite a prvního dílu, takže poskynou kompletní zážitek všem skalním fanouškům série. Kromě toho se ovšem rovněž můžete těšit na vylepšení vaší výbavy, jelikož balíček obsahuje i Early Bird Special Pack, s nímž si vylepšíte poškození vaší pistole a samopalu a získáte pro ně exkluzivní vlastnosti. Získejte všechny přídavky ke kritiky i hráči oceňované akci Bioshock Infinite za výhodnou cenu. S tímto balíčkem ihned obdržíte přístup jak k doplňku Clash In The Clouds, jenž se soustředí především na rozšíření mechanik boje, tak i (alza.cz)

Podobné produkty ako BioShock Infinite Season Pass (6966)

Ori: The Collection - Nintendo Switch (811949033499)

Ori: The Collection - Nintendo Switch (811949033499)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze, žánr: akční a logická, - kolekce oceňovaných her Ori and Blind Forest a Ori and the Will of the Wisps. V balení se nachází také sběratelské litografie a digitální soundtrack pro obě hry. Prožijte příběh plný emocíV adventuře Ori and the Blind Forest: Definitive Edition absolvujete příběh roztomilého Oriho, jehož svět se z přívětivého místa proměnil v prostřední plné různých nebezpečenství. Poznávejte nové přátele a prožijte tak naplno jeden z nejlepších příběhů minulé dekády. Prozkoumejte je všechnyPokračujte v příběhu statečného drobečka Oriho v adventuře Ori and the Will of the Wisps. Vydejte se opět do ručně kresleného herního světa. Putujte jednotlivými lokacemi. Zkoumejte je a objevte všechny taje, které před vámi skrývají. Smrtící sociLesní říše je v obou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ori: The Collection - Nintendo Switch (811949033499)

Blocki The Collection City Racing (KB0405)

Blocki The Collection City Racing  (KB0405)
Detail

Stavebnice - 299 dílků v balení, materiál plast, vhodná od 6 let Jsou vaše děti zapálené do skládání stavebnic? Stavebnice Blocki poslouží jako vhodný nástroj k rozvíjení kreativity nebo jemné motoriky. Najednou nepotřebují televizi nebo internet, ale zvládnou vytvářet jedinečné stavby jen pomocí své fantazie a hromádky kostiček. Tato varianta představuje celkem 299 dílků. K její výrobě posloužil materiál, jako je plast. Stavebnice Blocki se doporučuje dětem od 6 let. Zásadní vlastnosti stavebnice Blocki The Collection City Racing Stavebnice nabízí tvořivou formu hraní pro děti Poslouží k rozvíjení kreativity a motoriky Stavebnice obsahuje celkem 299 dílků Materiálem je plast Stavebnice Blocki je navržena pro děti od 6 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Blocki The Collection City Racing (KB0405)
BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205), Bioshock Collection - PS4 (5026555421898), BioShock - Xbox Digital (G3P-00086), BioShock Infinite - Xbox Digital (G3P-00084), Assassins Creed: The Ezio Collection - Xbox Digital (G3Q-00227), Halo: The Master Chief Collection - Xbox Digital (G7Q-00001), BioShock Infinite (MAC) (51332), XCOM 2 Collection - Xbox Digital (G3Q-00474), Trine: Ultimate Collection - Xbox Digital (G3Q-00765), Minecraft Starter Collection - Xbox Digital (G7Q-00075), Disney Afternoon Collection - Xbox Digital (CMX-00039), Capcom Fighting Collection - Xbox Digital (G3Q-01373), Dishonored Complete Collection - Xbox Digital (G3Q-00365), Borderlands: The Handsome Collection - PS4 (5026555421157), Blocki The Collection City Racing (KB0405), Dead Island Definitive Collection - Xbox Digital (G3Q-01276), Assassins Creed The Ezio Collection - PS4 (3307215977422), Uncharted : The Nathan Drake Collection - PS4 (PS719711414), Mega Man X Legacy Collection - Xbox Digital (G3Q-00488), Devil May Cry HD Collection - Xbox Digital (G3Q-00453), Mega Man Legacy Collection Bundle - Xbox Digital (G3Q-00376), Mega Man Legacy Collection 2 - Xbox Digital (G3Q-00371), Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection - Xbox Digital (G7Q-00061), Street Fighter 30th Anniversary Collection - Xbox Digital (G3Q-00483), The Surge - Xbox Digital (G3Q-00299), The Witness - Xbox Digital (G3Q-00254), The Technomancer - Xbox Digital (G3Q-00258), Assassins Creed The Ezio Collection - Nintendo Switch (3307216220886), Coltrane John: Trane - the Atlantic Collection - LP (8122794068), Skatalites: Essential Artist Collection - The Skatalites - LP (4050538842968)