Batoh do města topgal fine 21050,batoh do města topgal fine 21050

Produkt Batoh do města topgal fine 21050,batoh do města topgal fine 21050 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Batoh do města topgal fine 21050,batoh do města topgal fine 21050 upraviť a produkt hľadať znova.

Batoh do města Topgal FINE 21050,Batoh do města Topgal FINE 21050

Detail

Lehký batoh na školní i pracovní potřeby s řadou kapes, polstrovanými popruhy a hrudní přezkou. Hlavní charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnitřní podšívka 15" palcová polstrovaná kapsa s fleesovou podšívkou dvě přední a jedna vnitřní kapsa na zip dvě přední a jedna vnitřní kapsa na zip pevné nepropustné dno ucho na přenášení v ruce a kovové taháčky ucho na přenášení v ruce a kovové taháčky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh do města Topgal FINE 21050,Batoh do města Topgal FINE 21050

Lehký batoh do města Topgal FINE 22043,Lehký batoh do města Topgal FINE 22043

Detail

Lehký batoh na školní i pracovní potřeby s řadou kapes, polstrovanými popruhy a hrudní přezkou. Hlavní charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnitřní podšívka 15" palcová polstrovaná kapsa s fleesovou podšívkou dvě přední a jedna vnitřní kapsa na zip pevné nepropustné dno ucho na přenášení v ruce a kovové taháčky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehký batoh do města Topgal FINE 22043,Lehký batoh do města Topgal FINE 22043 , Lego parrot - batoh do školky (5711013097677)

Lehký batoh do města Topgal FINE 22047,Lehký batoh do města Topgal FINE 22047

Detail

Lehký batoh na školní i pracovní potřeby s řadou kapes a kvalitními polstrovanými popruhy. Hlavní charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnitřní podšívka 15" palcová polstrovaná kapsa s fleesovou podšívkou dvě přední a jedna vnitřní kapsa na zip pevné nepropustné dno ucho na přenášení v ruce a kovové taháčky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehký batoh do města Topgal FINE 22047,Lehký batoh do města Topgal FINE 22047 , Lego ninjago prime empire - batoh do školky (5711013097646)

Lehký batoh do města Topgal FINE 22045,Lehký batoh do města Topgal FINE 22045

Detail

Lehký batoh na školní i pracovní potřeby s řadou kapes a kvalitními polstrovanými popruhy. Hlavní charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnitřní podšívka 15" palcová polstrovaná kapsa s fleesovou podšívkou dvě přední a jedna vnitřní kapsa na zip pevné nepropustné dno ucho na přenášení v ruce a kovové taháčky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehký batoh do města Topgal FINE 22045,Lehký batoh do města Topgal FINE 22045 , Dějiny města radnic do roku 1850 (978-80-88030-53-9)

Lehký batoh do města Topgal FINE 22048 XL,Lehký batoh do města Topgal FINE 22048 XL

Detail

Lehký batoh na školní i pracovní potřeby se zvětšeným objemem XL na 27 litrů. Batoh nabízí mnoho kapes a kvalitní polstrované popruhy. Hlavní charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnitřní podšívka 15" palcová polstrovaná kapsa s fleesovou podšívkou dvě přední a jedna vnitřní kapsa na zip pevné nepropustné dno ucho na přenášení v ruce a kovové taháčky zvětšený batoh FINE s celkovým objemem 27 litrů (topgal.cz)

Podobné produkty ako Lehký batoh do města Topgal FINE 22048 XL,Lehký batoh do města Topgal FINE 22048 XL , Expo dubai: pohledy do města budoucnosti (978-80-7669-056-1)

Most do mesta - Kaliský-Hronský Roman

Most do mesta - Kaliský-Hronský Roman
Detail

Precízne koncipovaný a bohato zaľudnený román syntetizuje na pozadí zlomových historických pohybov dramatické príbehy fiktívnych postáv, ako aj v tej dobe reálne žijúcich osôb. Je imaginatívnou sondou do podhubia veľkých dejinných udalostí. Dej sa odohráva na území Bratislavy a blízkeho okolia v časovom rozpätí od 31. decembra 1918 do 1. septembra 1919. Zlomové dejinné udalosti so sebou nesú ľudské drámy a tragédie, v ktorých sa odhaľujú charaktery i protirečivosť a mnohorakosť osobných situácií, postojov, hodnôt. (patro.cz)

Podobné produkty ako Most do mesta - Kaliský-Hronský Roman

Most do mesta - Roman Kaliský-Hronský

Detail

Precízne koncipovaný a bohato zaľudnený román syntetizuje na pozadí zlomových historických pohybov dramatické príbehy fiktívnych postáv, ako aj v tej dobe reálne žijúcich osôb. Je imaginatívnou sondou do podhubia veľkých dejinných udalostí. Dej sa odohráva na území Bratislavy a blízkeho okolia v časovom rozpätí od 31. decembra 1918 do 1. septembra 1919. Zlomové dejinné udalosti so sebou nesú ľudské drámy a tragédie, v ktorých sa odhaľujú charaktery i protirečivosť a mnohorakosť osobných situácií, postojov, hodnôt. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Most do mesta - Roman Kaliský-Hronský , Veselé příběhy města kocourkova

Dětský batoh Topgal CHI 839,Dětský batoh Topgal CHI 839

Detail

Dětský batůžek z kolekce CHILLI BABY s motivem zvířátek pro chlapečka velikost vhodná pro děti od dvou let pohodlné nastavitelné popruhy polstrovaný systém zad hlavní komory, přední kapsa, elastická kapsa na pití Veselý batůžek je vhodný pro děti od dvou let. Poslouží na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Má jednu komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na suchý zip a dvě pevné postranní kapsičky např. na lahev s pitím. Batůžek má pohodlné polstrované popruhy i zádovou výztuhu, nechybí ani praktické poutko pro nošení v ruce. Chlapečky jistě zaujmou veselá zvířátka a barevné ladění batohu stejně jako odnímatelná reflexní postavička krokodýla na přední straně. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dětský batoh Topgal CHI 839,Dětský batoh Topgal CHI 839 , Crosshatch batoh

Městský batoh Topgal FRAN 21053,Městský batoh Topgal FRAN 21053

Detail

batoh jednoduchého vintage stylu s kvalitní konstrukcí, vnějšími kapsami na láhev s vodou a vnitřními úložnými kapsami je stvořen pro městská dobrodružství. Hlavní charakteristika: tkaný pevný materiál pruhovaná vnitřní podšívka 15" palcová polstrovaná kapsa s fleesovou podšívkou jedna přední a jedna vnitřní kapsa na zip dvě boční kapsy pevné nepropustné dno ucho na přenášení v ruce a kovové taháčky měkké polstrování popruhů i zádové části (topgal.cz)

Podobné produkty ako Městský batoh Topgal FRAN 21053,Městský batoh Topgal FRAN 21053 , Cerny batoh

Zelenomodrý batoh Topgal LYNN 23018,Zelenomodrý batoh Topgal LYNN 23018

Detail

Hlavní charakteristika: váží lehce přes 1 kg má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou dvě komory a dvě hluboké kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Dvoukomorový model LYNN patří k nejobjemnějším střihům v naší nabídce. Je to takový Goliáš mezi školními batohy. A protože „zelená a modrej” jsou nerozlučnou dvojkou, půjčili jsme si jejich zbarvení i na tento model. Zadní komora batohu je užší. Je ideální na přenášení nejtěžších učebnic nebo desek na sešity. Přední komora je nejširší a najdete v ní praktickou síťovou kapsičku na zip. Hluboká kapsa mezi přední komorou a kapsou na čele batohu má užší vstup, skvěle se hodí pro penál PENN 23018 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do boční kapsy se vejde lahvička o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Zelenomodrý batoh Topgal LYNN 23018,Zelenomodrý batoh Topgal LYNN 23018 , Caterpillar batoh

Školní batoh Topgal MIRA 20046,Školní batoh Topgal MIRA 20046

Detail

Dvě komory, organizér a hluboká přední kapsa - parádička s oblíbeným motivem pro kluky na prvním stupni ZŠ! testováno v ITC Zlín dvě komory a hluboká přední kapsa přední komora členěná praktickým organizérem pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou stylový potisk a přívěsky na přední kapse Pozor! batoh pro všechny gamery na prvním stupni ZŠ navíc se super přívěsky! Střih MIRA je velmi objemný, doporučujeme jej cca od 125 cm výšky a bude sloužit nejméně do páté třídy základních škol. Batoh MIRA má dvě objemné komory. Zadní komora je užší - k zádům dávejte vždy ty nejtěžší učebnice nebo desky se sešity. Přední komora je objemnější a na dvě části ji rozděluje praktická přepážka, takže bude třídění školních potřeb uvnitř hračka. Přední hluboká kapsa je ideální na všechny další potřebnosti. Můžete do ní umístit svačinku v krabičce - třeba té naší ZOLA 18053, nebo penál PENN 20046 ve stejném designu. Navíc je v přední kapse ještě karabina na klíče a jmenovka. Záda batohu jsou pevná, vyztužená anatomicky tvarovaným polstrováním a hliníkovou výztuhou. Polstrované ramenní popruhy jsou ergonomicky tvarované a nastavitelné v jejich spodní i horní části. Výškově nastavitelný hrudní popruh zajistí to, aby batoh nesjížděl z ramen i drobnějším klukům. Lahvičku s pitím dejte do boční kapsy batohu, která je ukrytá pod zipem. Ani na modelu MIRA jsme nešetřili reflexními plochami - najdete je na ramenních popruzích, boku batohu i na jeho přední části a v lemech přední komory a kapsy. Něco navíc: zátěr proti dešti - batoh jen tak nepromokne pevný materiál Topdura a nožičky na dnu batohu poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: K batohu jsou na výběr dva penály ve stejném designu – klasický jednokomorový penál s klopou PENN 20046, určený pro kluky v nižších třídách, nebo oválná ETUE 20046 pro starší žáky. V oválné etui je malá klopnička s několika úchyty na pera a otevřená část, kde jsou pastelky umístěny “na volno”. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Topgal MIRA 20046,Školní batoh Topgal MIRA 20046 , Desigual batoh

Batoh - Girl power! Topgal SURI 21028,Batoh - Girl power! Topgal SURI 21028

Detail

Hlavní charakteristika: pevná polstrovaná záda s výztuhou vhodný od 2. stupně ZŠ/150 cm výšky nastavitelné ramenní popruhy a hrudní přezka Dvoukomorový sedumadvacetilitrový objemný batoh s dvěma předními kapsičkami je ideální společník na druhý stupeň ZŠ, SŠ, VŠ, ale i na volný čas. Zadní komora je nejobjemnější, pojme všechno potřebné těžké učení. Na zádové části je uvnitř našitá polstrovaná kapsa na notebook nebo dokumenty a ještě jedna menší, třeba na mobil. Přední užší komora ukrývá síťovou kapsu na drobnosti a pruženku s karabinkou na klíče. Na přední části batohu jsou pak dvě menší kapsy. Do obou se bez problémů vejde penál ETUE 21028 ve stejném designu. Záda batohu jsou měkce polstrovaná, anatomicky tvarovaná, vyztužená lehkou hliníkovou výztuhou. Batoh se bude pohodlně nosit i díky ergonomicky tvarovaným, polstrovaným ramenním popruhům s výškově nastavitelnou hrudní přezkou. Láhev na pití dejte do síťové kapsy na boku batohu. Ta je opatřena kompresním popruhem, takže do ní upevníte bez problémů i lahev o objemu 1,5 litru. Na druhém boku batohu je pak menší kapsa na zip. Reflexní prvky najdete na všech stranách batohu. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, dno je z odolného a nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce decentní, ale funkční reflexní prvky objem 27 litrů (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh - Girl power! Topgal SURI 21028,Batoh - Girl power! Topgal SURI 21028 , Barevny batoh

Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17002,Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17002

Detail

Pláštěnka jako praktický doplněk k příslušenství batohu Vhodná pro všechny školní batohy značky TOPGAL. Pláštěnka jde složit do praktického pouzdra na suchý zip s připevněnou karabinou... Ukázka nasazení pláštěnky na školní batoh: (topgal.cz)

Podobné produkty ako Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17002,Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17002 , Batoh mandala

Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22032,Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22032

Detail

Hlavní charakteristika: jedna komora, ale velký objem výztuž zad, váha jen 1 kg vhodný do školy, na kroužky ai na volný čas NOVINKA! Letošní střihovou novinkou mezi studentskými batohy je jednokomorový objemný batoh SKYE, který má pevná polstrovaná záda, ale nízkou váhu - 1 kg! Přitom objemem dosahuje až 28 litrů. Jedna hlavní objemná komora pojme vše potřebné. Uvnitř komory najdete i polstrovanou kapsu na notebook, praktickou síťovou kapsu na zip a karabinku na klíče našitou na dlouhé pružence. Další drobnosti se vejdou do dvou menších předních kapsiček – třeba penál ETUE 22032 ve stejném designu. Záda batohu SKYE jsou měkce polstrovaná, zpevněná hliníkovým pásem, který drží záda batohu ve správném anatomickém tvaru. Pohodlné nošení zajistí ergonomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Po bocích batohu jsou dvě kapsy na lahev na pití doplněné. Jedna z nich je doplněna o kompresní popruh, takže do ní můžete umístit i 1,5 litrovou PETku. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do čela batohu a na ramenních popruzích. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně tak jako dno z pevného, nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce ideální volnočasový parťák (topgal.cz)

Podobné produkty ako Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22032,Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22032 , Damsky batoh

Dvoukomorový studentský batoh Topgal YUMI 22037,Dvoukomorový studentský batoh Topgal YUMI 22037

Detail

Hlavní charakteristika: od 150 cm výšky, na SŠ i VŠ popruhy na zavěšení skejtu pevná záda, zvětšený objem YUMI, stálice mezi studentskými střihy letos v modro zelených barvách na tmavě modrém základu. batoh doporučujeme od druhého stupně ZŠ, nebo od 150 cm výšky. Záda batohu jsou polstrovaná a anatomicky tvarovaná, zpevněná lehkým hliníkovým rámem. Ten nevytahujte, záda by ztratila pevnost a tvar. Ramenní popruhy jsou taktéž měkce polstrované, ergonomicky tvarované, doplněné výškově nastavitelným hrudním popruhem. Batoh je dělen na dvě hlavní komory a další kapsy. Zadní komora je velmi objemná, studenti, kteří nosí do školy notebook, v ní určitě ocení polstrovanou kapsu na notebook a další menší polstrovanou kapsu, třeba na mobil, nebo tablet. V přední užší komoře je praktická síťová kapsa na zip a karabina na klíče, která je našita na dlouhé pružence. Na čele batohu jsou tři malé kapsy, do prostřední kapsy se vejde třeba krabička na svačinku. Kapsy od sebe vizuálně oddělují dva pásy na suchý zip na přenášení skateboardu. Po obou bocích batohu jsou kapsy z pevné síťoviny. Jedna je určená k přenášení lahve s pitím - je opatřena kompresním popruhem, díky kterému nebude problém s umístěním i PETky o objemu 1,5 l. Ani u batohu YUMI jsme nezapomněli na reflexní prvky. Najdete je na čele, bocích (při ukončení zipů zadní komory) i na ramenních popruzích batohu a na to jak svítí, se můžete podívat do detailních fotek. K batohu lze přikoupit pouzdro ETUE 22037. Další vychytávky: kovové taháčky, zátěr proti dešti pevné nepropustné dno z TOPDURY poutko na přenášení batohu v ruce (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dvoukomorový studentský batoh Topgal YUMI 22037,Dvoukomorový studentský batoh Topgal YUMI 22037 , Doughnut batoh

Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021,Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021

Detail

Hlavní charakteristika: pevná polstrovaná záda lehká hliníková výztuha hravý barevný potisk inovovaný objemnější střih Dvě objemné komory batohu KIMI pojmou všechny školní potřeby kluků či holek na prvním stupni ZŠ. Vzhledem k jeho rozměrům jej doporučujeme cca od 125 cm výšky. Batoh má pevný zádový systém s hliníkovou výztuhou, která váží pouhých 0,06 kg. Výztuha zpevňuje zádovou část, proto ji radíme nevytahovat. Díky anatomickému polstrování jsou záda batohu měkká a je zajištěna správná cirkulace vzduchu mezi zády dítěte a batohem. Ramenní popruhy jsou také měkce polstrované, ergonomicky tvarované a dají se utáhnout ve spodní i horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelná hrudní přezka. Spodní část popruhů můžete díky magnetu připnout k jejich polstrované části. Dvě hlavní komory jsou dost široké, objemné, pojmou všechno potřebné učení na prvním stupni ZŠ. Do zadní užší komory umístěte ty nejtěžší učebnice, nebo desky na sešity. Přední komora je o něco širší než zadní, najdete v ní jmenovku a menší síťovou kapsu na zip. K batohu můžete přikoupit ve stejném designu jednokomorový penál PENN 22021. Penál PENN se vejde třeba do přední malé kapsičky, kde najdete i odnímatelnou karabinu na klíče. Kapsičku ale klidně můžete použít i jako kapsu na krabičku se svačinou. Lahev s pitím pak umístíte do kapsy na boku batohu. Model KIMI je opatřen řadou reflexních prvků na všech stranách batohu. Zkontrolovat si tuto skutečnost můžete v detailních fotkách, kde jej máme vyfocený ve tmě. Další vychytávky: pevné nepropustné dno batohu z látky TOPDURA nožičky chránící dno batohu zátěr proti dešti - látka nepromokne poutko na lavici a poutko na přenášení batohu v ruce batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021,Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021 , Batoh tamaris

Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019,Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019

Detail

Hlavní charakteristika: pro školáky ve 2. – 6. třídě velký objem, 2 komory a 2 hluboké kapsy pevná záda s hliníkovou výztuhou batoh LYNN, v černo šedém designu, je určen všem vyšším žákům na prvním stupni ZŠ, nebo i na přechod do tříd druhého stupně. Je velmi objemný, proto je určen hlavně pro ty, kteří musejí denně do školy nosit velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy unesou úplně vše. Velikostně dobře sedí dětem od 125 cm. Záda batohu jsou pevná, měkce polstrovaná a jsou opatřena hliníkovou výztuhou. Dochází tak k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády školáka a zádovou částí batohu. Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Do konců ramenních popruhů jsme zašili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka. Zapnutím výškově nastavitelného hrudního popruhu pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Zadní komora batohu LYNN je o něco užší než přední a doporučujeme do ní umístit školní desky nebo velké těžké učebnice. Přední komora je prostornější, širší a je v ní malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je vhodná pro přenášení třeba penálu PENN 22019 ve stejném designu, nebo krabičky na svačinu. V této kapse je našitá i odnímatelná karabina na klíče a jmenovka. Přední kapsa je pak ideální pro vše, co je potřeba mít rychle po ruce. Další vychytávky: reflexní prvky na všech stranách batohu pevné odolné dno z TOPDURY chráněné nožičkami zátěr proti dešti – látka nepromokne poutko na nošení v ruce a poutko na lavici batoh prošel atestací v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Batoh střihu LYNN je nejobjemnější z naší nabídky pro první stupeň ZŠ. Z naší zkušenosti víme, že jej děti nosí klidně i do šesté sedmé třídy. Pro školáky nad 150 cm už ale radíme koupit studentský batoh. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019,Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019 , Batoh skate

Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020,Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020

Detail

Hlavní charakteristika: nový zvětšený střih - vhodný i na začátek druhého stupně ZŠ pevná záda a anatomicky tvarované popruhy objemný, ale přitom subtilní střih CODA Oblíbený dvoukomorový střih batohu CODA jsme zvětšili tak, aby vyhovoval vyšším žákům jak na prvním stupni ZŠ, tak i na začátku druhého stupně ZŠ. Střih je ale úzký, takže bude vyhovovat i hubeňourům. Letošní novinka CODA 20020 je vyvedena v tmavě modrém a černém základu. Nedoporučujeme jej ale pro malé děti. Dobře sedí cca od 125 cm výšky/od druhé třídy ZŠ. Batoh má zádovou část pevně anatomicky tvarovanou, polstrovanou a vyztuženou lehkou hliníkovou výztuhou. Tu ale radíme nevytahovat, batoh by ztratil na pevnosti a tvaru. Navíc je výztuha superlehká. Polstrované a ergonomicky tvarované jsou i ramenní popruhy, které zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Ramenních popruhy lze regulovat na délku ve spodní části, ale můžete je utáhnout i k zádům v jejich horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Dvě hlavní objemné komory batohu pojmou všechno potřebné učení. Zadní komora je užší než přední, radíme do ní umístit nejtěžší učivo a směrem dopředu odlehčovat. V přední, širší komoře, je umístěna síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu pak určitě využijete i praktickou hlubokou kapsu, třeba na přenášení svačinky, nebo penálu PENN 21020 ve stejném designu. V kapse je umístěna i odnímatelná karabina na klíče. Batoh jsme vybavili reflexními prvky na všech jeho stranách - což dobře vidíte v detailních fotkách, kde je vyfocen ve tmě. Další vychytávky: ucho na zavěšení na lavici poutko na přenášení batohu v ruce dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chránící dno zátěr proti dešti - látka nepromokne batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku Náš tip: Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno upravíte na rostoucí záda vašeho školáka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020,Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020 , Kozeny batoh

Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009,Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009

Detail

Hlavní charakteristika: váží lehce přes 1 kg má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou dvě komory a jedna hluboká kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Dvoukomorový model MIRA svým objemem skvěle poslouží minimálně do páté třídy. Malinově červený batoh zdobí květy havajského ibišku neboli Ma’o hau hele. Díky zářivé barvě se stane krásným módním doplňkem. Zadní komora batohu je o užší a najdete v ní menší síťovou kapsu na zip. Přední komora je širší, velmi objemná a je rozdělena polstrovanou přepážkou na dvě části. Hluboká kapsa na přední komoře je jako stvořená pro penál PENN 23009 ve stejném designu nebo krabičku se svačinou. Do boční kapsy se vejde lahvička o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009,Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009 , Retro batoh

Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014,Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014

Detail

Hlavní charakteristika: váží 900 gramů má pevná, anatomicky tvarovaná záda dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky prvky - na čele a bocích batohu zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ELLY neváží ani kilogram, proto je ideální pro malé horaly od první až do čtvrté třídy ZŠ. Zasněžené hory vytáhnou z postele každého dobrodruha. Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je objemnější a spolehlivě pojme všechno učení. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23014 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014,Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014 , Vans batoh

Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17001,Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17001

Detail

Pláštěnka jako praktický doplněk k příslušenství batohu Vhodná pro všechny školní batohy značky TOPGAL. Pláštěnka jde složit do praktického pouzdra na suchý zip s připevněnou karabinou... Ukázka nasazení pláštěnky na školní batoh: (topgal.cz)

Podobné produkty ako Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17001,Pláštěnka na batoh Topgal ZIGI 17001 , Stick´n 45 x 12 mm, plastové, neonový mix, 5 x 25 lístků (21050)

Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018,Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018

Detail

Hlavní charakteristika: nový zvětšený střih - vhodný i na začátek druhého stupně ZŠ pevná záda a anatomicky tvarované popruhy objemný, ale přitom subtilní střih CODA Oblíbený dvoukomorový střih batohu CODA doporučujeme pro školáky od 125/130 cm výšky. Díky svému velkému objemu bude dobře sloužit i na začátku druhého stupně ZŠ. Střih je úzký, takže bude vyhovovat i hubeným vysokým školákům. Batoh má pevná, polstrovaná záda vyztužená lehkou hliníkovou výztuhou. Tu ale radíme nevytahovat, batoh by ztratil na pevnosti a tvaru. Navíc je výztuha superlehká. Polstrované a ergonomicky tvarované jsou i ramenní popruhy, které zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Ramenních popruhy lze regulovat na délku v jejich spodní části, ale můžete je utáhnout i k zádům v horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Dvě hlavní objemné komory batohu pojmou všechno potřebné učení. Zadní komora je užší než přední, radíme do ní umístit nejtěžší učivo a směrem dopředu odlehčovat. V přední, širší komoře, je umístěna síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu pak určitě využijete i praktickou hlubokou kapsu, třeba na přenášení svačinky, nebo penálu PENN 22018 ve stejném designu. V kapse je umístěna i odnímatelná karabina na klíče. Batoh jsme vybavili reflexními prvky na všech jeho stranách - což dobře vidíte v detailních fotkách, kde je vyfocen ve tmě. Další vychytávky: ucho na zavěšení na lavici poutko na přenášení batohu v ruce dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chránící dno zátěr proti dešti - látka nepromokne batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku Náš tip: Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno upravíte na rostoucí záda vašeho školáka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018,Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018 , Pilot pintor akrylový, fine/extra fine, sada 3 kusů / adventní kalendář (3131910586104)

Jednokomorový lehký batoh Topgal YOKO 22036,Jednokomorový lehký batoh Topgal YOKO 22036

Detail

Hlavní charakteristika: jedna komora - jednoduchá vnitřní organizaci batoh neváží ani kilogram vhodný do školy i na kroužky a volný čas Lehký modrý batoh vhodný pro každodenní nošení, ale i do školy. Střih YOKO má lisovaná záda bez výztuhy, jednu objemnou komoru, ale přitom objem cca 25 litrů! Váží pouze 0,84 kg! Jedna hlavní objemná komora pojme vše potřebné. Uvnitř komory najdete i polstrovanou kapsu na notebook, malou kapsu na zip a karabinku na klíče našitou na dlouhé pružence. Spousta věcí se vám vejde ale i do přední menší kapsičky - třeba penál ETUE 22030 ve stejném designu. Uvnitř malé kapsičky je navíc další síťová kapsa na zip. Batoh má ale ještě jednu velkou kapsu ukrytou v zádové části! Ta je ideální třeba na spisovky, složky, nebo sešity A4. Vstup do kapsy je z boku batohu. Záda batohu YOKO jsou měkce polstrovaná. Doplňují je ergonomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Po bocích batohu jsou dvě kapsy menší kapsy. Kapsa na lahev na pití je doplněna o kompresní popruh. Díky němu do kapsy umístíte klidně i 1,5 litrovou PETku. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do čela batohu a na ramenních popruzích. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně tak jako dno z pevného, nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce ideální volnočasový parťák (topgal.cz)

Podobné produkty ako Jednokomorový lehký batoh Topgal YOKO 22036,Jednokomorový lehký batoh Topgal YOKO 22036 , Na kole přes afriku: z prachatic až do kapského města (978-80-275-0271-4)

Duhový studentský batoh Topgal SURI 22028,Duhový studentský batoh Topgal SURI 22028

Detail

Hlavní charakteristika: pevná polstrovaná záda s výztuhou vhodný od 2. stupně ZŠ/150 cm výšky nastavitelné ramenní popruhy a hrudní přezka Dvoukomorový objemný batoh s dvěma předními kapsičkami je ideální společník na druhý stupeň ZŠ, SŠ, VŠ, ale i na volný čas. Zadní komora je objemnější, pojme všechno potřebné těžké učení. Uvnitř komory je na zádové části našitá polstrovaná kapsa na notebook nebo dokumenty a ještě jedna menší, třeba na mobil nebo powerbanku. Přední úzká komora skrývá uvnitř síťovou kapsu na drobnosti a dlouhou pruženkou s karabinkou na klíče. Na přední části batohu jsou pak dvě menší kapsy. Do obou se bez problémů vejde penál ETUE 22028 ve stejném designu, jako je batoh. Záda batohu jsou měkce polstrovaná, anatomicky tvarovaná, vyztužená lehkou hliníkovou výztuhou. Batoh se bude pohodlně nosit i díky ergonomicky tvarovaným, polstrovaným ramenním popruhům s výškově nastavitelnou hrudní přezkou. Láhev na pití dejte do síťové kapsy na boku batohu. Ta je opatřena kompresním popruhem, takže do ní upevníte bez problémů i lahev o objemu 1,5 litru. Na druhém boku batohu je pak menší kapsa na zip. Reflexní prvky najdete na všech stranách batohu. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, dno je z odolného a nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce decentní, ale funkční reflexní prvky objem 27 litrů (topgal.cz)

Podobné produkty ako Duhový studentský batoh Topgal SURI 22028,Duhový studentský batoh Topgal SURI 22028 , Sharpie fine, 24 barev (3026980654054)

Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22035,Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22035

Detail

Hlavní charakteristika: jedna komora, ale velký objem váha jen 1 kg vhodný do školy, na kroužky ai na volný čas NOVINKA 2022! Úplná novinka mezi studentskými batohy – jednokomorový objemný batoh SKYE s pevnými polstrovanými zády, ale nízkou váhou. Objemem dosahuje až 28 litrů. Jedna hlavní objemná komora přehledně pojme vše potřebné. Uvnitř komory najdete polstrovanou kapsu na notebook, praktickou síťovou kapsu na zip a karabinu na klíče našitou na dlouhé pružence. Další drobnosti se vejdou do dvou menších předních kapsiček – třeba penál ETUE 22035 ve stejném designu. Záda batohu SKYE jsou měkce polstrovaná, zpevněná hliníkovým pásem, který drží záda batohu ve správném anatomickém tvaru. Pohodlné nošení zajistí ergonomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Po bocích batohu jsou dvě menší kapsy. Jedna z nich je doplněna o kompresní popruh, takže do ní můžete umístit i 1,5 litrovou PETku. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do čela batohu a na ramenních popruzích. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně tak jako dno z pevného, nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce ideální volnočasový parťák (topgal.cz)

Podobné produkty ako Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22035,Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22035 , Sharpie fine, 12 barev (3026980654047)

Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011,Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011

Detail

Hlavní charakteristika: pevná záda lehká hliníková výztuha dvě objemné komory praktická malá kapsička batoh KIMI je i přes svůj subtilní střih poměrně objemný - na výšku má 43 cm, takže se do jeho dvou objemných komor vejde opravdu velký náklad učení. Doporučujeme jej ale pro dívky spíš až od druhé třídy nebo 125 cm výšky. Záda batohu KIMI jsou anatomicky tvarovaná, měkce polstrovaná a vyztužená hliníkovým rámem. Ten váží pouhých 0,06 kg, takže jej určitě nevytahujte, záda batohu by ztratila pevnost. Ramenní popruhy jsou polstrované a ergonomicky tvarované. Dají se utáhnout na výšku ve spodní části a k tělu v jejich horní části. Výškově nastavitelná hrudní přezka pomůže při nošení opravdu těžkého nákladu. Spodní část popruhů se díky magnetu dá upnout k polstrované části popruhu. Zadní komora batohu KIMI je užší, doporučujeme do ní dát ty nejtěžší učebnice. Přední komora je širší, najdete v ní praktickou síťovou kapsu na zip a jmenovku. K batohu můžete přikoupit penál ve stejném designu PENN 22011, který se vejde i do přední menší kapsičky na čele batohu. Tu ale klidně můžete použít i jako kapsičku na svačinku. K přední kapsičce najdete i odnímatelnou karabinu na klíče. Lahvičku s pitím radíme umístit do síťové kapsy na boku batohu. Batoh KIMI je samozřejmě opatřen řadou reflexních prvků na všech jeho stranách tak, aby byla vaše školačka vidět i za špatných povětrnostních podmínek nebo za tmy v zimním období. Zkontrolovat si tuto skutečnost můžete v detailních fotkách, kde máme batoh vyfocený ve tmě. Další vychytávky: pevné nepropustné dno batohu z látky TOPDURA nožičky chránící dno batohu zátěr proti dešti poutko na lavici a na přenášení v ruce batoh byl testován v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011,Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011 , Fine natural (4 ks) (5907500194053)

Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004,Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004

Detail

Hlavní charakteristika: váží 900 gramů má pevná, anatomicky tvarovaná záda dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky prvky - na čele a bocích batohu zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ELLY neváží ani kilogram, proto je ideální pro holčičky od první až do čtvrté třídy ZŠ. Rozkvetlé Safari plné žiraf, zeber, gepardů a tukanů. Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je objemnější a spolehlivě pojme všechno učení. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23004 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004,Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004 , Pilot pintor fine, bílá (4902505541544)

Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006,Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006

Detail

Hlavní charakteristika: univerzální batoh do 1. do 5 třídy ZŠ tři komory a hluboká přední kapsa pevná tvarovaná záda s výztuhou Tříkomorový střih batohu COCO je zřejmě našim nejuniverzálnějším střihem z celé kolekce. Vyhovuje i prvňáčkům, ale díky velkému objemu bude klidně stačit až do 5. třídy! Nový barevný designu na černém podkladu bude vyhovovat všem dívkám na prvním stupni. a maminky ocení, že se tolik nebude špinit... Batoh má pevná, anatomicky tvarovaná záda s lehkou hliníkovou výztuhou. Nebojte, i když je střih COCO objemný, správně jej nastavíte i na záda drobnějších dívek, a to díky utahování anatomicky tvarovaných ramenních popruhů v jejich horní části k zádům a ve spodní části na výšku. Samozřejmostí je hrudní přezka, díky které batoh ze zad padat určitě nebude. Volné konce ramenních popruhů můžete díky magnetům připnout k tělu ramenního popruhu. Zadní a prostřední komora batohu jsou užší, ideální pro ukládání desek na sešity, nebo těch nejtěžších učebnic. Přední komora je nejširší, nejobjemnější a navíc v ní najdete i kapsičku na zip a odnímatelnou karabinku na klíče, díky které je nebudete muset v batohu hledat. Přední hluboká kapsa pak může sloužit na přenášení krabičky se svačinou, nebo penálu ve stejném designu PENN 21006. Uvnitř kapsy je i jmenovka. Lahvičku na pití, ideálně o objemu do 0,5 litru, umístíte do kapsy na boku batohu. Můžeme doporučit zakoupení našich lahviček typu ZIVA, do kterých radím nalít jen sirup, ať si děti napustí vodu ve škole. Reflexní prvky jsou dnes nutností, zvlášť v zimním období. Najdete je na čele, boku i ramenních popruzích batohu. Připraveni? Tak šup, rychle do školy! Další vychytávky: měkké pevné ucho na přenášení batohu v ruce ucho na zavěšení batohu na lavici zátěr proti dešti pevný nepropustný materiál TOPDURA na dně batohu batoh byl úspěšně otestován v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Váha výztuhy je pouze 0,06 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006,Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006 , Cosing sleeplease - cesta z města (8595608809312)

Batoh s trojúhelníky Topgal ROTH 19033,Batoh s trojúhelníky Topgal ROTH 19033

Detail

Dvoukomorový studentský batoh pro 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale klidně i VŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou nastavitelné ramenní popruhy a hrudní přezka Dvoukomorový studentský batoh sedne nejen všem školou povinným na druhém stupni ZŠ, ale oblíbí si ho i studenti a studentky na školách středních a vysokých. Z naší zkušenosti víme, že bude dobře sedět všem, kteří mají 150 cm a více. Střih batohu ROTH má dvě komory a dvě menší, ale objemné kapsy na čele batohu. Záda batohu jsou měkce polstrovaná, aby docházelo ke správné cirkulaci vzduchu mezi zády a batohem. Jsou anatomicky tvarovaná díky hliníkovému rámu. Polstrovanou zádovou část doplňují také polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy s nastavitelnou hrudní přezkou. Zadní komora batohu je širší než přední, uvnitř najdete polstrovanou kapsu na notebook do maximální velikosti 15,4", kterou ale můžete použít i jako kapsu na sešity nebo učebnice. Na ní je našita ještě jedna malá polstrovaná kapsa, do které můžete uložit cokoliv, co potřebujete mít bezpečně uložené – třeba mobil nebo tablet. Přední komora je užší, uvnitř najdete malou síťovou kapsu na zip. Láhev na pití dejte na bok batohu do síťové kapsičky. Vejde se do ní klidně i velká PET lahev, kterou můžete k batohu přitáhnout kompresním popruhem s přezkou. Na druhém boku batohu pak najdete menší praktickou kapsu na zip, vhodnou na všechny možné drobnosti. Na přední části batohu jsou dvě menší kapsy. Můžete je využít třeba na svačinu nebo pro uložení penálu ETUE 19033. Ani na studentském batohu typu ROTH nešetříme reflexními prvky. Do designu batohu jsme je zakomponovali tak, aby nebyly příliš nápadné, ale na druhou stranu, aby byly plně funkční. Najdete je na čele, boku i ramenních popruzích batohu. Něco navíc: poutko na přenášení batohu v ruce impregnace proti dešti dno batohu je z pevného materiálu TOPDURA (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s trojúhelníky Topgal ROTH 19033,Batoh s trojúhelníky Topgal ROTH 19033 , Damsky mestsky batoh

Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018,Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018

Detail

Hlavní charakteristika: pro kluky i dívky ve 2. – 6. třídě velký objem, 2 komory a 2 hluboké kapsy pevná záda s hliníkovou výztuhou Maskáčový batoh LYNN s kovovou známkou jako přívěskem na zipu a nášivkou je určen všem vyšším žákům na prvním stupni ZŠ, nebo i na přechod do tříd druhého stupně. Je velmi objemný, proto je určen hlavně pro ty, kteří musejí denně do školy nosit velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy unesou úplně vše. Záda batohu jsou pevně, ale měkce polstrovaná, anatomicky tvarovaná a jsou opatřena hliníkovou výztuhou. Dochází tak k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády školáka a zádovou částí batohu. Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Zapnutím výškově nastavitelného hrudního popruhu pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Do konců ramenních popruhů jsme zašili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka. Zadní komora batohu LYNN je o něco užší než přední a doporučujeme do ní umístit školní desky, velké těžké učebnice, nebo třeba atlasy. Přední komora je prostornější, širší a je v ní malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je vhodná pro přenášení třeba penálu PENN 21018 ve stejném designu, nebo krabičky na svačinu. V této kapse je našitá i odnímatelná karabina na klíče a jmenovka. Přední kapsa se psí známkou na zipu je pak ideální pro vše, co je potřeba mít rychle po ruce. K batohu střihu LYNN si můžete pořídit klasický penál PENN 21018 s dvěma klopami. Další vychytávky: reflexní prvky na všech stranách batohu pevné odolné dno z TOPDURY chráněné nožičkami zátěr proti dešti – látka nepromokne poutko na nošení v ruce a poutko na lavici batoh prošel atestací v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Batoh střihu LYNN je nejobjemnější z naší nabídky pro první stupeň ZŠ. Z naší zkušenosti víme, že jej děti nosí klidně i do šesté sedmé třídy. Pro školáky nad 150 cm už ale radíme koupit studentský batoh. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018,Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018 , Batoh simple mint

Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015,Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015

Detail

batoh s motivem fotbalového míče, hlubokou přední kapsou a třemi komorami – prostě hattrick pro všechny školáky na prvním stupni ZŠ! vhodný od 1. do 5. třídy ZŠ tři komory a hluboká přední kapsa pevná anatomická záda s výztuhou a polstrováním lehký, ale objemný Tak co malí fotbalisté, jste připraveni na školní zápas s učením? Co takhle se vyzbrojit tímhle super batohem s motivem fotbalového míče. To je prostě pecka, GÓÓÓL! Záda batohu jsou zpevněna hliníkovou výztuhou a měkce anatomicky polstrovaná. Tvar polstrování zajistí správnou cirkulaci vzduchu mezi zády vašeho školáka a batohem. Hliníkový rám váží pouhých 0,06 kg a nedoporučujeme jej vyndávat. Právě on drží záda batohu v anatomicky správném tvaru a záda batohu zpevňuje. Ramenní popruhy jsou měkké, polstrované a taktéž ergonomicky tvarovanéPopruhy batohu můžete výškově správně nastavit i na záda drobného prvňáčka, a to díky přezkám v horní i spodní části popruhů batohu. Spodní dlouhé části popruhů pak můžete připevnit pomocí magnetu k jejich polstrované části, nebudou tak plápolat kolem těla. Zadní a prostřední komora jsou užší, ideální pro umístění těch nejtěžších učebnic, atlasů, nebo třeba desek na sešity. Na zipu prostřední komory je navíc přívěsek s fotbalovým míčem. Do přední, široké komory pak dáte třeba penál PENN 20015 a nebo krabičku se sváčou. V přední komoře je navíc i síťová kapsa na zip a odnímatelná karabina na klíče. Na čele batohu je praktická přední hluboká kapsa se jmenovkou, aby si spoluhráči ve třídě batohy nepletli. Něco navíc: spousta reflexních prvků pevné dno z materiálu TOPDURA zátěr proti dešti poutko na zavěšení na lavici a ucho pro přenášení v ruce batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: Lahvičku na pití nedávejte dovnitř batohu. Sebelepší uzávěr může propustit vodu nebo šťávu ven a malér je na světě. Pro uložení lahvičky na pití je speciálně určená kapsa na boku batohu. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015,Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015

Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22038,Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22038

Detail

Hlavní charakteristika: jedna přehledná komora výztuž zad, váha jen 1 kg vhodný od 2. stupně ZŠ a na SŠ NOVINKA 2022! Jednokomorový objemný batoh SKYE s polstrovanými zády zpevněnými výztuhou. Objemem dosahuje střih SKYE až 28 litrů. Jedna hlavní objemná komora přehledně pojme vše potřebné. Uvnitř komory najdete polstrovanou kapsu na notebook, praktickou síťovou kapsu na zip a karabinu na klíče našitou na dlouhé pružence. Další drobnosti se vejdou do dvou menších předních kapsiček – třeba penál ETUE 22038 ve stejném designu. Záda batohu SKYE jsou pevná, ale měkce polstrovaná, opatřená hliníkovým pásem, který drží záda batohu ve správném anatomickém tvaru. Pohodlné nošení zajistí ergonomicky tvarované, měkce polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Po bocích batohu jsou dvě menší kapsy.. Jedna z nich je doplněna o kompresní popruh, takže do ní můžete umístit i 1,5 litrovou PETku. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do čela batohu a na ramenních popruzích. Batoh je opatřen zátěrem proti dešti, stejně tak jako dno z pevného, nepromokavého materiálu TOPDURA. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce ideální volnočasový parťák (topgal.cz)

Podobné produkty ako Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22038,Jednokomorový studentský batoh Topgal SKYE 22038

Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013,Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013

Detail

Máte doma malého motorkáře? Pak je batoh ENDY batoh právě pro něj! Je superlehký a v přední kapse má schovanou průhlednou kapsičku se 4 různými obrázky motorek, které si může měnit podle libosti, nebo si tam dát obrázek třeba své vlastní motorky... dvoukomorový batoh s velkou přední kapsou součástí jsou 4 vyměnitelné obrázky motorek pevná lisovaná záda a nízká váha 0,98 kg! Zádový systém je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký. I na zádech malého závodníka bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad.Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do zadní komory. Ta je širší než přední a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední kapse nas síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné. Jako bonus najdete na zipu přední kapsy přívěsek – parádní miniaturní motorkářskou helmu! Ale pšt, radši to neříkejte ségře, sedí totiž i na hlavu Bárbínám…K batohu můžete přikoupit i penál PENN 20013 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Klidně ale přední kapsu můžete použít i na přenášení krabičky se svačinou. Pro lahvičku na pití jsme ušili pevnou kapsu na boku batohu.Reflexní prvky se budou zamlouvat hlavně rodičům, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Něco navíc: zátěr proti dešti odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: V přední kapse je menší kapsička, která v okénku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými motorkami. Každý malý závodník si tak může rozhodnout, s jakou motorkou ráno vyběhne do školy. Připravit, pozor, startujeme! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013,Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013

Černý studentský batoh Topgal RONY 23026,Černý studentský batoh Topgal RONY 23026

Detail

Hlavní charakteristika: váží 880 gramů má pevná lisovaná záda z měkké pěny dvě komory, dvě přední kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Dvoukomorový batoh v temně černé barvě, oživený vyšitými květy a stylovou nášivkou. Záda batohu jsou polstrovaná a anatomicky tvarovaná z měkké pěny. Uvnitř zadní komory je umístěna polstrovaná kapsa na notebook i tablet. Kromě dvou hlavních komor má batoh dvě přední kapsy, do kterých se krásně vejde ETUE 23026 ve stejném designu. Součástí jedné z nich je síťovaná kapsa na doklady a karabinka na klíče. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Postranní kapsičky na lahev s pitím jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako batoh, aby bez problémů udržely 1,5 litrovou láhev. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Černý studentský batoh Topgal RONY 23026,Černý studentský batoh Topgal RONY 23026

Dvoukomorový studentský batoh Topgal ROTH 22034,Dvoukomorový studentský batoh Topgal ROTH 22034

Detail

Hlavní charakteristika: pro 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale klidně i VŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou nastavitelné ramenní popruhy a hrudní přezka Sedmadvaceti litrový batoh s dvěma komorami a dvěma předními kapsami je stálicí mezi střihy našich studentských batohů. Dvě objemné komory pojmou všechno učení. Nejvíce se jej vejde do zadní objemné komory, ve které najdete i polstrovanou kapsu na notebook a menší polstrovanou kapsu, třeba na mobil. V přední užší komoře je pak ještě síťová kapsa na drobnosti a karabina na klíče v dlouhé pružence. Přední kapsy můžete použít na drobnosti, svačinu, nebo třeba na uložení pouzdra ETUE 22034 ve stejném designu. Další menší kapsu na zip najdete na boku batohu. Na druhém boku je pak síťová kapsa na lahev s kompresním popruhem. Dáte do ní i PETku o objemu 1,5 litru. Záda batohu jsou pevně vyztužena hliníkovým rámem, jsou měkce polstrovaná a anatomicky tvarovaná. Pohodlné nošení batohu zajistí i polstrované ramenní popruhy s výškově nastavitelným hrudním páskem. Reflexní prvky jsou jemně zasazené do střihu batohu tak, aby byly na všech jeho stranách - čele, bocích i na ramenních popruzích. Látka batohu je opatřena zátěrem proti dešti. Další vychytávky: poutko na přenášení batohu v ruce kovové taháčky dno batohu je z pevného materiálu TOPDURA (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dvoukomorový studentský batoh Topgal ROTH 22034,Dvoukomorový studentský batoh Topgal ROTH 22034

Dvoukomorový studentský batoh Topgal RUBI 22033,Dvoukomorový studentský batoh Topgal RUBI 22033

Detail

Hlavní charakteristika: dvě objemné komory a dvě přední kapsy pevná záda s výztuhou a hrudní přezka vhodný od 150 cm výše či studenty SŠ, VŠ Studentský batoh RUBI 22033 jsme letos pojali v černé barvě s detaily laděnými do khaki a hořčicově laděnými detaily. Ideální batoh pro studenty na druhém stupni ZŠ, středních a vysokých školách. Záda batohu jsou měkce polstrovaná, anatomicky tvarovaná a zpevněná hliníkovou výztuhou. Polstrované a anatomicky tvarované jsou i ramenní popruhy. Ty jsou výškově nastavitelné, stejně tak jako hrudní popruh. Zadní komora batohu je velmi objemná, dáte do ní nejvíce nákladu jak školního, tak i třeba potřeby na kroužky. Uvnitř komory je polstrovaná kapsa na notebook či složky a ještě jedna menší kapsička, třeba na mobil či powerbanku. Přední komora je užší, je v ní síťová kapsa na drobnosti a karabina na klíče na dlouhé pružence. Určitě ale oceníte i dvě přední kapsy - hlubokou objemnější i menší na čele batohu. Látka batohu je opatřena zátěrem proti dešti. Reflexní prvky jsou zasazené do čela, na bok i na ramenních popruzích batohu. Po obou bocích batohu najdete dvě síťové kapsy. Jedna je opatřena kompresním popruhem, takže do ní pohodlně upevníte láhev o objemu 1,5 l. K batohu můžete zakoupit i pouzdro ETUE 22033 ve stejném designu. Další vychytávky: objem 27 litrů kovové taháčky zipů pevné, nepropustné dno z materiálu TOPDURA poutko na přenášení v ruce (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dvoukomorový studentský batoh Topgal RUBI 22033,Dvoukomorový studentský batoh Topgal RUBI 22033

Fialový studentský batoh Topgal YUMI 20033,Fialový studentský batoh Topgal YUMI 20033

Detail

nejoblíbenější střih v novém designu vhodný od 150 cm na ZŠ, SŠ, ale i studentky VŠ pevná záda, velký objem Střih YUMI je prostě naše dvoukomorová stálice. Letos batoh přinášíme v novém růžovo fialovém potisku s tmavě modrými pásy na čele batohu. Kdybyste nevěděli, původně pásy na suchý zip sloužily na přenášení skateboardu, ale dnes si na ně můžete zavěsit prakticky cokoliv. Skate ale samozřejmě taky, takže bude sloužit dobře nejen do školy, ale i na volný čas! Uvnitř batohu je ve dvou objemných komorách spousta místa. Zadní komora je širší a jsou v ní všité dvě polstrované kapsy - užijete je buď na přenášení notebooku do velikosti 15,4”, tabletu, nebo tam dáte prostě složky a sešity A4, které nechcete, aby se zmuchlaly. Menší kapsa je fajn třeba na telefon, nebo powerbanku. Nebo ji využijete na kosmetiku? No proč ne… Přední komora je o něco užší, ale je v ní ještě síťová kapsa na zip a karabina na klíče. Všechny další drobnosti jde skládat do tří menších kapsiček na čele batohu. Na obou bocích batohu jsou síťové kapsy na lahev na pití - jedna z nich je doplněna kompresním popruhem, takže se do ní vejde pohodlně i větší PETka. Reflexní prvky na batohu jsou umístěné tak, že si jich na první pohled skoro nevšimnete. Jsou ale na čele, bocích i na ramenních popruzích batohu. Ty jsou polstrované, tvarované a utahovatelné, takže můžete nosit denně i těžký náklad. Záda batohu jsou anatomicky tvarovaná a polstrovaná, vyztužena hliníkovou výztuhou, který drží správný anatomický tvar zad batohu. Něco navíc: zátěr proti dešti kovové taháčky pevné nepropustné dno z TOPDURY poutko na přenášení batohu v ruce PS: K batohu můžete dokoupit v setu nebo zvlášť i oválný penál ETUE 20033 ve stejném designu. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Fialový studentský batoh Topgal YUMI 20033,Fialový studentský batoh Topgal YUMI 20033

Vesmírný studentský batoh Topgal ROTH 20029,Vesmírný studentský batoh Topgal ROTH 20029

Detail

Hlavní charakteristika: váží 1 240 gramů má pevná lisovaná záda s hliníkovou výztuhou dvě komory, dvě přední kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Dvoukomorový batoh s polstrovanými, anatomicky tvarovanými zády je pevný díky lehké hliníkové výztuze. Součástí velké komory je polstrovaná kapsa na notebook i tablet a menší na mobil či powerbanku. Tahle vesmírná obloha dostane každou dospívající slečnu. Kromě dvou komor má batoh také dvě menší kapsy. V jedné najdete síťovanou kapsu na doklady a karabinku na klíče. Druhá je jako dělaná na pouzdro ETUE 20029 ve stejném designu. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Postranní kapsička na lahev s pitím je vyrobena ze stejného materiálu jako batoh, aby udržela 1,5 PETku. Druhá kapsa má zip, dá se v ní ukrýt třeba deštník nebo pláštěnka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Vesmírný studentský batoh Topgal ROTH 20029,Vesmírný studentský batoh Topgal ROTH 20029

Pláštěnka na batoh Topgal ZENO 21049,Pláštěnka na batoh Topgal ZENO 21049

Detail

Pláštěnka jako praktický doplněk k příslušenství batohu Vhodná pro všechny studentské batohy značky TOPGAL. Díky gumovému lemu je možné tento ochranný doplněk rychle a jednoduše navléct na batoh . Pláštěnku lze složit do praktického pouzdra na suchý zip - s připevněnou plastovou karabinou. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Pláštěnka na batoh Topgal ZENO 21049,Pláštěnka na batoh Topgal ZENO 21049

Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019,Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019

Detail

Hlavní charakteristika: váží lehce přes 1 kg má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou dvě komory a jedna hluboká kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Dvoukomorový model MIRA svým objemem skvěle poslouží minimálně do páté třídy. A aby to nebyla úplná nuda (a taky proto, že modrá není jen jedna), využili jsme kombinaci několika odstínů. Modrá barva ala lom světla rozzáří každý školní den. Zadní komora batohu je o užší a najdete v ní menší síťovou kapsu na zip. Přední komora je širší, velmi objemná a je rozdělena polstrovanou přepážkou na dvě části. Hluboká kapsa na přední komoře je jako stvořená pro penál PENN 23019 ve stejném designu nebo krabičku se svačinou. Do boční kapsy se vejde lahvička o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019,Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019

Batoh lapačem snů Topgal MIRA 22009,Batoh lapačem snů Topgal MIRA 22009

Detail

Hlavní charakteristika: objemný střih - dvě komory a hluboká přední kapsa spousta reflexních prvků pevná záda s anatomicky tvarovanou výztuhou Oblíbený dvoukomorový střih s hlubokou přední kapsou je oblíbený u všech dívek od 2. do 5. třídy ZŠ. I proto jsme jej letos ozdobili motivem lapače snů na tmavém pozadí laděném do fialové a modré. Záda batohu MIRA jsou polstrovaná, anatomicky tvarovaná a zpevněná hliníkovou výztuhou. Výztuhu nevytahujte, je lehká, drží tvar zádového systému a podporuje proudění vzduchu mezi zády a batohem. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a nastavitelné v jejich spodní i horní části. Výškově nastavitelný hrudní popruh zajistí to, aby batoh nesjížděl z ramen i drobnějším školákům. Zadní komora batohu je o užší a najdete v ní i menší síťovou kapsu na zip. Přední komora je o něco širší, objemná a je rozdělena polstrovanou přepážkou na dvě části. Pohodlně tak můžete od sebe oddělit učebnice a sešity, nebo učení a svačinku. Krabičku se svačinkou ale můžete klidně umístit i do přední hluboké kapsy, ve které je i jmenovka a odnímatelná karabina na klíče. Další vychytávky: zátěr proti dešti pevný materiál Topdura a nožičky na dně batohu poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: K batohu si můžete ve stejném designu dokoupit penál PENN 22009. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh lapačem snů Topgal MIRA 22009,Batoh lapačem snů Topgal MIRA 22009

Modrý studentský batoh Topgal YOKO 23030,Modrý studentský batoh Topgal YOKO 23030

Detail

Hlavní charakteristika: váží 840 gramů má pevná lisovaná záda z měkké pěny jedna komora, jedna tajná kapsa na A4 výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Jednokomorový batoh s odhlečeným zádovým systémem z měkké pěny. Součástí velké komory je polstrovaná kapsa na notebook i tablet a síťovaná kapsa na doklady. Tento model je díky své váze vhodný nejen do školy, ale i do Města nebo na výlety. V jednoduchosti je krása. A ve zvoleném odstínu modré o to větší! Batoh má tajnou kapsou na zádech, kam se pohodlně vejdou dokumenty o velikosti A4. Přední kapsa je jako dělaný pro pouzdro ETUE 23030 ve stejném designu. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Po bocích batohu jsou dvě kapsy na pití doplněné o kompresní popruhy. Díky nim se v kapsách udrží i 1,5 litrová PETka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modrý studentský batoh Topgal YOKO 23030,Modrý studentský batoh Topgal YOKO 23030

Studentský batoh Batika Topgal YOKO 23024,Studentský batoh Batika Topgal YOKO 23024

Detail

Hlavní charakteristika: váží 840 gramů má pevná lisovaná záda z měkké pěny jedna komora, jedna tajná kapsa na A4 výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Jednokomorový batoh s odlehčeným zádovým systémem z měkké pěny. Součástí velké komory je polstrovaná kapsa na notebook i tablet a síťovaná kapsa na doklady. Tento model je díky své váze vhodný nejen do školy, ale i do Města nebo na výlety. A protože je batika zase v kurzu, měli jsme v designu jasno! Batoh má tajnou kapsou na zádech, kam se pohodlně vejdou dokumenty o velikosti A4. Přední kapsa je jako dělaná na pouzdro ETUE 23024 ve stejném designu. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Po bocích batohu jsou dvě kapsy na pití doplněné o kompresní popruhy. Díky nim se v kapsách udrží i 1,5 litrová PETka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Studentský batoh Batika Topgal YOKO 23024,Studentský batoh Batika Topgal YOKO 23024

Studentský batoh Pivoňky Topgal SKYE 23025,Studentský batoh Pivoňky Topgal SKYE 23025

Detail

Hlavní charakteristika: váží 1 000 gramů má pevná lisovaná záda s hliníkovou výztuhou jedna komora, dvě přední kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Jednokomorový batoh s rozkvetlými pivoňkami uchvátí každou dospívající slečnu. Záda batohu jsou polstrovaná, anatomicky tvarovaná a pevná díky lehké hliníkové výztuze. Uvnitř zadní komory je umístěna polstrovaná kapsa na notebook i tablet. Kromě hlavní komory má batoh dvě přední kapsy, do kterých se krásně vejde ETUE 23025 ve stejném designu. Součástí velké komory je síťovaná kapsa na doklady a karabinka na klíče. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Postranní kapsičky na lahev s pitím jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako batoh, aby bez problémů udržely 1,5 PETku. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Studentský batoh Pivoňky Topgal SKYE 23025,Studentský batoh Pivoňky Topgal SKYE 23025

Žíhaný studentský batoh Topgal RUBI 23027,Žíhaný studentský batoh Topgal RUBI 23027

Detail

Hlavní charakteristika: váží 1 200 gramů má pevná lisovaná záda s hliníkovou výztuhou dvě komory, dvě přední kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Objemný dvoukomorový batoh s originálním žíháním. Temnou černou doplňuje několik odstínů zelenomodré barvy. Záda batohu jsou polstrovaná, anatomicky tvarovaná a pevná díky lehké hliníkové výztuze. Uvnitř zadní komory je umístěna polstrovaná kapsa na notebook i tablet a druhá menší na mobil či powerbanku. Kromě dvou komor má batoh dvě přední kapsy, do kterých se krásně vejde ETUE 23027. Součástí jedné z nich je síťovaná kapsa na doklady a karabinka na klíče. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Postranní kapsy na lahev s pitím jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako batoh, aby udržely 1,5 PETku. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Žíhaný studentský batoh Topgal RUBI 23027,Žíhaný studentský batoh Topgal RUBI 23027

Maskáčový studentský batoh Topgal ROTH 23029,Maskáčový studentský batoh Topgal ROTH 23029

Detail

Hlavní charakteristika: váží 1 240 gramů má pevná lisovaná záda s hliníkovou výztuhou dvě komory, dvě přední kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Dvoukomorový batoh s polstrovanými, anatomicky tvarovanými zády je pevný díky lehké hliníkové výztuze. Součástí velké komory je polstrovaná kapsa na notebook i tablet a menší na mobil či powerbanku. Nesmrtelný maskáč potěší všechny vojáky i přírodomilce. Kromě dvou komor má batoh také dvě menší kapsy. V jedné najdete síťovanou kapsu na doklady a karabinku na klíče. Druhá je jako dělaná na pouzdro ETUE 23029 ve stejném designu. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Postranní kapsička na lahev s pitím je vyrobena ze stejného materiálu jako batoh, aby udržela 1,5 PETku. Druhá kapsa má zip, dá se v ní ukrýt třeba deštník nebo pláštěnka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Maskáčový studentský batoh Topgal ROTH 23029,Maskáčový studentský batoh Topgal ROTH 23029

Zelenošedý studentský batoh Topgal SKYE 23031,Zelenošedý studentský batoh Topgal SKYE 23031

Detail

Hlavní charakteristika: váží 1 000 gramů má pevná lisovaná záda s hliníkovou výztuhou jedna komora, dvě přední kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Jednokomorový batoh s zeleným a šedým žíháním doplní každodenní outfit dospívajícího kluka. Záda batohu jsou polstrovaná, anatomicky tvarovaná a pevná díky lehké hliníkové výztuze. Uvnitř zadní komory je umístěna polstrovaná kapsa na notebook i tablet. Kromě hlavní komory má batoh dvě přední kapsy, do kterých se krásně vejde ETUE 23031 ve stejném designu. Součástí velké komory je síťovaná kapsa na doklady a karabinka na klíče. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Postranní kapsičky na lahev s pitím jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako batoh, aby bez problémů udržely 1,5 PETku. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Zelenošedý studentský batoh Topgal SKYE 23031,Zelenošedý studentský batoh Topgal SKYE 23031

Tmavomodrý studentský batoh Topgal RONY 23032,Tmavomodrý studentský batoh Topgal RONY 23032

Detail

Hlavní charakteristika: váží 860 gramů má pevná lisovaná záda z měkké pěny dvě komory, dvě přední kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka polstrované měkké ramenní popruhy reflexní prvky zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA otestován v ITC Zlín poutko na zavěšení na lavici i přenos batohu v rukou Dvoukomorový batoh v tmavě modré barvě je univerzální jak pro dospívající kluky, tak i holky. Záda batohu jsou polstrovaná a anatomicky tvarovaná z měkké pěny. Uvnitř zadní komory je umístěna polstrovaná kapsa na notebook i tablet. Kromě dvou hlavních komor má batoh dvě přední kapsy, do kterých se krásně vejde ETUE 23032 ve stejném designu. Součástí jedné z nich je síťovaná kapsa na doklady a karabinka na klíče. Reflexní prvky jsou zakomponovány tak, aby nenarušily celkový vzhled batohu. Postranní kapsičky na lahev s pitím jsou vyrobeny ze stejného materiálu jako batoh, aby bez problémů udržely 1,5 PETku. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Tmavomodrý studentský batoh Topgal RONY 23032,Tmavomodrý studentský batoh Topgal RONY 23032

Leopardí studentský batoh Topgal RUBI 20032,Leopardí studentský batoh Topgal RUBI 20032

Detail

dvě objemné komory a dvě přední kapsy vhodný pro 2. stupeň ZŠ, SŠ, ale klidně i VŠ pevná záda a tvarované hrudní popruhy Úplně nový design studentského batohu RUBI si oblíbí všechny holky na druhém stupni ZŠ a výše! Nekoukatelný design s barevným potiskem na černém podkladu je prostě hitovka. Líbí? Nám jako dost! Holky na střední či vysoké škole určitě ocení v zadní objemné komoře i polstrovanou kapsu, do které se vejde notebook až do velikosti 15,4" a navíc určitě využijí i menší polstrovanou kapsičku, která je super na uložení tabletu, nebo čehokoliv, co potřebujete mít jako v bavlnce. Velkou kapsu ale určitě můžete použít i na složky či sešity o velikosti A4, ty budou taky rády, že nebudou mít pomačkané rohy... Zadní komora je nejširší a nejobjemnější. Přední komora je užší a uvnitř je menší síťová kapsička na zip, na drobnosti, které by nechcete, aby se v batohu mezi učením toulaly. Na přední straně batohu jsou dvě kapsy. Jedna hluboká a na ní našitá druhá menší s potiskem. Obě se zavírají na zip. Dbáme i na bezpečnost a zdraví malých i velkých studentek. Zádům dívek odlehčí pevná, anatomicky tvarovaná a polstrovaná zádová část batohu, kterou doplňují výškově nastavitelné, ergonomicky tvarované ramenní popruhy a hrudní dopnutí. Batoh jsme vybavili řadou decentně umístěných reflexních prvků. Na obou bocích batohu najdete dvě kapsy. Do jedné z nich pohodlně umístíte i velkou PET lahev s pitím, kterou utáhnete popruhem tak, aby nevypadávala. K batohu si můžete zvlášť nebo v setu přikoupit i pouzdro ETUE 20032 ve stejném designu. Další bonusy: hrudní přezka pro správné rozložení váhy pevné a nepropustné dno z materiálu TOPDURA kovové taháčky a ucho na přenášení batohu v ruce zátěr proti dešti (topgal.cz)

Podobné produkty ako Leopardí studentský batoh Topgal RUBI 20032,Leopardí studentský batoh Topgal RUBI 20032

Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011,Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011

Detail

Dvoukomorový batoh NIKI 20011 jsme ušili z tmavě modré látky zdobené stříbrným potiskem noční hvězdné oblohy; ideální na učivo pro dívky v 2. – 5. třídě ZŠ. pro všechny dívky od 2. do 5. třídy ZŠ objemný střih vyhovuje i v období mezi prvním a druhým stupněm ZŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou nastavitelný hrudní pásek Ověřený střih batohu NIKI je jedním z batohů s vyššími zády, proto jej můžeme doporučit pro všechny dívky od druhé třídy ZŠ. Z naší zkušenosti ale víme, že klidně může sloužit až do šesté třídy (záleží ale hodně na požadavcích školy). Dvě hlavní komory batohu unesou vše, jen radíme to nejtěžší učení dávat vždy nejblíže zádům. Zadní komora je širší, objemná. V přední užší komoře je malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu jsou dvě praktické menší kapsy. Do obou se pohodlně vejde naše krabička na svačinu, nebo penál PENN 20011 ve stejném designu. V horní kapse je navíc karabinka na klíče. Do spodní kapsy se klidně vejde i oválná etujka ETUE 20011 ve stejném designu. Záda batohu jsou tvořena pevným, anatomicky tvarovaným systémem s polstrováním a lehkým hliníkovým rámem. Ergonomicky tvarované a polstrované ramenní popruhy jdou utáhnout v horní i spodní části. Ze zad batoh určitě klouzat nebude, a to díky výškově nastavitelnému hrudnímu popruhu. Lahvičku na pití umístěte do kapsičky na boku batohu. Díky kompresnímu popruhu můžete do kapsy umístit i lahev o větším objemu - vypadávat při dobíhání autobusu tak určitě nebude. Střih NIKI je opravdu bohatě vybaven reflexními plochami na všech stranách batohu a v paspuli přední komory. Retroreflexní prvky na batohu NIKI 20011 perfektně doplňují jeho design se stříbrným potiskem tak, že si jich na první pohled ani nevšimnete. Jak svítí se můžete podívat do detailních fotek, kde je batoh vyfocen ve tmě. zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na zavěšení na lavici a na přenášení batohu v ruce batoh prošel na jedničku atestací v ITC Zlín Náš tip: K batohu můžete vybírat ze dvou variant penálů. Pro mladší žáky doporučujeme jednoklopnovou variantu PENN 20011, pro starší oválnou etui ETUE 20011, kde je jen malá klopna s několika gumičkami a pod ní se ukládají pastelky na volno. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011,Školní vesmírný batoh Topgal NIKI 20011
LEGO Parrot - batoh do školky (5711013097677), LEGO Ninjago Prime Empire - batoh do školky (5711013097646), Dějiny města Radnic do roku 1850 (978-80-88030-53-9), Expo Dubai: Pohledy do města Budoucnosti (978-80-7669-056-1), Veselé příběhy města Kocourkova, crosshatch batoh, cerny batoh, caterpillar batoh, desigual batoh, barevny batoh, batoh mandala, damsky batoh, doughnut batoh, batoh tamaris, batoh skate, kozeny batoh, retro batoh, vans batoh, STICK´N 45 x 12 mm, plastové, neonový mix, 5 x 25 lístků (21050), Pilot Pintor akrylový, Fine/Extra Fine, sada 3 kusů / adventní kalendář (3131910586104), Na kole přes Afriku: Z Prachatic až do Kapského Města (978-80-275-0271-4), SHARPIE Fine, 24 barev (3026980654054), SHARPIE Fine, 12 barev (3026980654047), FINE natural (4 ks) (5907500194053), PILOT Pintor Fine, bílá (4902505541544), COSING SLEEPLEASE - Cesta z města (8595608809312), damsky mestsky batoh, batoh simple mint