Školní batoh hory topgal elly 23014,školní batoh hory topgal elly 23014

Produkt Školní batoh hory topgal elly 23014,školní batoh hory topgal elly 23014 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Školní batoh hory topgal elly 23014,školní batoh hory topgal elly 23014 upraviť a produkt hľadať znova.

Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014,Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014

Detail

Hlavní charakteristika: váží 900 gramů má pevná, anatomicky tvarovaná záda dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky prvky - na čele a bocích batohu zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ELLY neváží ani kilogram, proto je ideální pro malé horaly od první až do čtvrté třídy ZŠ. Zasněžené hory vytáhnou z postele každého dobrodruha. Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je objemnější a spolehlivě pojme všechno učení. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23014 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014,Školní batoh Hory Topgal ELLY 23014 , Školní batoh paradise (5903162087436)

Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004,Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004

Detail

Hlavní charakteristika: váží 900 gramů má pevná, anatomicky tvarovaná záda dvě komory a jedna hluboká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky prvky - na čele a bocích batohu zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Model ELLY neváží ani kilogram, proto je ideální pro holčičky od první až do čtvrté třídy ZŠ. Rozkvetlé Safari plné žiraf, zeber, gepardů a tukanů. Batoh má dvě objemné hlavní komory. Zadní komora je objemnější a spolehlivě pojme všechno učení. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Přední hluboká kapsa pojme např. penál PENN 23004 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004,Školní batoh Safari Topgal ELLY 23004 , Školní batoh mexico (5903162088099)

Školní batoh Minecraft minecraft Topgal ELLY 19014,Školní batoh minecraft Topgal ELLY 19014

Detail

Pozor, dvoukomorová hitovka pro kluky 1. – 4. třídy! vhodný i pro drobné prvňáčky lehká konstrukce - neváží ani kilogram! ergonomicky tvarované popruhy a hrudní pásek objemný střih Máme pocit, že tento batoh bude hitovka. Pokud máte doma školáka poblázněného do počítačových her, zpozorněte. S tímto batohem máte totiž vyhráno! Bude vyhovovat všem klukům, ale třeba i dívkám od 1. do 4. třídy ZŠ. Všichni rodiče navíc ocení jeho lehkou váhu. Batoh totiž váží pouze 0,86 kg, a to hlavně díky lisované lehké zádové části. Školáci si ale nejvíc oblíbí zřejmě design. A co až objeví dva přívěsky na přední kapse!Lisovaná zádová část batohu je anatomicky tvarovaná. Spolu s ergonomicky tvarovanými rameními popruhy, které se dají utáhnout v horní i spodní části, zajistí správné nošení na zádech školáka i při denním nákladu několika kil učení. Navíc jsme do konců popruhů všili magnet, díky kterému je můžete upevnit k tělu popruhu tak, aby volně nevlály. Výškově nastavitelný hrudní pásek pak zaručí, že nebudou ramenní popruhy sjíždět ze zad ani drobnému prvňáčkovi.Zadní komora batohu je nejširší a tím pádem i nejobjemnější. K zádům doporučujeme dávat co nejtěžší náklad – těžké učebnice, nebo třeba desky na sešity. Přední užší komora je určena pro další nezbytnosti, nebo třeba penál PENN 19014 ve stejném designu. V přední komoře je ještě menší síťová kapsa na zip a jmenovka.Na čele batohu pak určitě využijete i hluboké přední kapsy, kde je dobré umístit třeba krabičku se svačinkou, nebo všechny další potřebnosti malých školáků. Najdete v ní i karabinku na klíče, díky níž budou vždy po ruce.Ani u tohoto modelu batohu jsme nezapomněli na bezpečnost dětí. Reflexními prvky jsou na bocích, čele i ramenních popruzích batohu. Lahvičku na pití můžete umístit do jedné ze dvou bočních síťových kapes, které jsme letos opatřili látkou ve spodní části, aby se síťovina v těchto namáhaných místech neprotrhávala. Bonusy: pevné dno z materiálu TOPDURA chráněného nožičkami impregnace proti dešti poutko na přenášení batohu v ruce poutko na zavěšení na lavici Náš tip: Batoh má kapsičky na pití na obou stranách batohu. Pokud do jedné dáte plnou lahvičku s pitím, snažte se do druhé umístit předmět podobné váhy, aby byl batoh správně vyvážen. Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Minecraft minecraft Topgal ELLY 19014,Školní batoh minecraft Topgal ELLY 19014 , Školní batoh indian (5903162088426)

Školní batoh s pandami Topgal ELLY 22004,Školní batoh s pandami Topgal ELLY 22004

Detail

Hlavní charakteristika: lehký, ale objemný batoh do 1. – 4. třídy pevná lisovaná záda doporučujeme od 120 cm výšky Pandí batůžek pro malé školačky navíc s plyšovým přívěskem. Ideální volba pro školačky na prvním stupni ZŠ. Navíc, batoh neváží ani kilogram a pojme spoustu nákladu! Batoh je lehký hlavně díky lisovaným tvarovaným zádům. Ramenní popruhy jsou měkce polstrované, ergonomicky tvarované a nastavitelné v jejich spodní i horní části. Hrudní popruh zajistí, že popruhy nebudou padat z ramen. Zadní komora batohu ELLY je objemnější, dejte do ní klidně všechno učení. Přední komora je užší a je doplněna o malou síťovou kapsu na zip a jmenovku. Objemná je rovněž přední hluboká kapsa, kterou můžete použít buď na přenášení pouzdra PENN 22004 ve stejném designu, nebo do ní dejte třeba krabičku ZOLA se svačinou. V kapse je odnímatelná karabina na klíče, takže se vám v batohu mezi potřebnostmi nezatoulají. Po obou stranách batohu najdete síťové kapsičky na přenášení lahviček s pitím. Batoh je doplněn reflexními prvky po všech stranách batohu i na ramenních popruzích. Další vychytávky: ucho s plastovou rukojetí pro přenášení aktovky v ruce poutko k zavěšení batůžku na háček u lavice zátěr proti dešti - látka nepromokne odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožkami batoh byl testován v ITC Zlín, kde prošel na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou láhev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s pandami Topgal ELLY 22004,Školní batoh s pandami Topgal ELLY 22004 , Školní batoh face (5903162087825)

Modrý školní batoh s ptáčky Topgal ELLY 21004,Modrý školní batoh s ptáčky Topgal ELLY 21004

Detail

Hlavní charakteristika: lehký, ale objemný batoh do 1. – 4. třídy pevná lisovaná záda doporučujeme od 120 cm výšky Lehoučký dvoukomorový batoh pro dívky na prvním stupni s motivem ptáčků, kytiček a s fialovými třpytkami. To je parádní kombinace pro školačky na prvním stupni ZŠ. Navíc neváží ani kilogram a pojme spoustu nákladu! Batoh je lehký hlavně díky lisovaným tvarovaným zádům. Ramenní popruhy jsou měkce polstrované, ergonomicky tvarované a nastavitelné v jejich spodní i horní části. Hrudní popruh zajistí, že popruhy nebudou padat z ramen. Zadní komora batohu ELLY je velmi objemná, dejte do ní nejtěžší učebnice a atlasy. Přední komora je užší a je doplněna o malou síťovou kapsu na zip a jmenovku. Objemná je rovněž přední hluboká kapsa, kterou můžete použít buď na přenášení pouzdra PENN 21004 ve stejném designu, nebo do ní dejte třeba krabičku ZOLA se svačinkou. V kapse je odnímatelná karabina na klíče, takže se vám v batohu mezi potřebnostmi nezatoulají. Po obou stranách batohu najdete síťové kapsičky na přenášení lahviček s pitím. Batoh je doplněn reflexními prvky po všech stranách batohu i na ramenních popruzích. Další vychytávky: ucho s plastovou rukojetí pro přenášení aktovky v ruce poutko k zavěšení batůžku na háček u lavice zátěr proti dešti - látka nepromokne odolné dno batohu z pevného materiálu TOPDURA s plastovými nožkami batoh byl testován v ITC Zlín, kde prošel na jedničku Náš tip: Batoh má kapsičky na lahvičky na pití po obou stranách batohu. Pokud do jedné dáte plnou lahvičku s pitím, snažte se do druhé umístit předmět podobné váhy, aby byl batoh správně vyvážen. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modrý školní batoh s ptáčky Topgal ELLY 21004,Modrý školní batoh s ptáčky Topgal ELLY 21004 , Školní batoh strike cubic (5907690872878)

Topgal Sada pro školáka ELLY 23014 SET MEDIUM,Sada pro školáka ELLY 23014 SET MEDIUM

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-4. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ELLY 23014 - Školní batoh Hory, PENN 23014 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ELLY 23014 SET MEDIUM,Sada pro školáka ELLY 23014 SET MEDIUM , Baagl školní batoh flamingo (8595054272074)

Topgal Sada pro školáka ELLY 23014 SET SMALL,Sada pro školáka ELLY 23014 SET SMALL

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-4. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ELLY 23014 - Školní batoh Hory, PENN 23014 - Dvouklopový školní penál (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ELLY 23014 SET SMALL,Sada pro školáka ELLY 23014 SET SMALL , Paso školní batoh navy (5903162087665)

Topgal Sada pro školáka ELLY 23014 SET LARGE,Sada pro školáka ELLY 23014 SET LARGE

Detail

Cenově zvýhodněná školní sada pro školáka v 1.-4. třídě. Součástí setu jsou tyto produkty: ELLY 23014 - Školní batoh Hory, PENN 23014 - Dvouklopový školní penál, ZUZA 19046 - Pytlík na přezůvky, ZIGI 17001 - Pláštěnka na batoh (topgal.cz)

Podobné produkty ako Topgal Sada pro školáka ELLY 23014 SET LARGE,Sada pro školáka ELLY 23014 SET LARGE , Školní batoh icon šedý (5903162098654)

Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23014,Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23014

Detail

Jednopatrové školní pouzdro se dvěma klopami. Díky gumovým úchytům se do nich vejde celkem dvacetjedna pastelek, tužek a fixek. Tři širší úchyty poslouží na pravítko, kružítko či nůžky. Dva větší na gumu a ořezávátko. Penál je polstrovaný, takže spolehlivě ochrání všechny psací potřeby. Zapínání je řešeno kvalitními zipy s velkými taháčky. Ty umožňují dětem snadnější manipulaci. Pod klopou z průhledné folie najdete rozvrh hodin, druhá poslouží třeba i na taháky. 🤫 BONUS: Kreslení povoleno! Vnitřní podšívka pouzdra je vyrobena z šedé látky s natištěnými obrázky. Ty si mohou děti vybarvit dle nálady a chuti. Naše malé doporučení - pro vybarvování budou lepší pastelky, fixy by se mohly rozpíjet. POZOR: Neperte penál v pračce! Je vyztužen papírem a ten praní rozhodně nepřežije. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23014,Dvouklopový školní penál Topgal PENN 23014 , Školní batoh gold dots (5903162088549)

Batoh s dino motivem Topgal ELLY 22015,Batoh s dino motivem Topgal ELLY 22015

Detail

Hlavní charakteristika: vhodný pro všechny školáky nad 120 cm lehká konstrukce, objemný střih tvarované ramenní popruhy a hrudní pás dvě postranní kapsičky Dino motiv kluci prostě milují, proto se jej snažíme každý rok připravit. Letos padla volba na lehký střih batohu ELLY, který pojme všechno učení od 1. do 4. třídy, proto jsme motiv dino pojali realistickými kresbami pravěkých tvorů. Menší kluci určitě ocení přívěsek s plastovým krokodýlem, rodiče pak lehkou váhu batohu. Batoh je sice lehký, ale poměrně objemný. Víme, že dobře sedí všem dětem nad 120 cm. Záda batohu jsou tvořena z lehké tvarované pěny. Díky ergonomicky tvarovaným polstrovaným popruhům bude batoh pohodlně nosit i těžký náklad. Popruhy na záda školáčkovi nejdříve utáhněte ve spodní části na délku tak, aby batoh seděl na kosti křížové. Poté v horní části utáhněte popruhy směrem k zádům, aby od zad s těžkým nákladem neodstával. Dlouhé konce popruhů můžete díky magnetům připnout k tělu popruhu, aby nevlály kolem těla. Zadní komora batohu ELLY je široká, dejte do ní tu nejtěžší výbavu učení na prvním stupni. Další školní drobnosti dejte do užší přední komory, kde je i jmenovka a síťová kapsa na zip. Hluboká přední kapsa je perfektní třeba na uložení svačinky, nebo penálu PENN 22015 ve stejném designu. Je v ní i karabinka na klíče, která se dá odepnout. Lahvičku na pití můžete dát do jedné ze dvou bočních kapes. Výprava za školním dobrodružstvím je připravena! Další vychytávky: spousta reflexních prvků na všech stranách batohu pevné dno z materiálu TOPDURA nožičky zmírňují opotřebení dna batohu zátěr proti dešti - látka nepromokne poutko na přenášení batohu v ruce a na zavěšení na lavici batoh byl úspěšně otestován v ITC Zlín Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s dino motivem Topgal ELLY 22015,Batoh s dino motivem Topgal ELLY 22015 , Školní batoh ultimate, havaj (4008110283159)

Batoh s raketou a vesmírem Topgal ELLY 21015,Batoh s raketou a vesmírem Topgal ELLY 21015

Detail

Hlavní charakteristika: vhodný pro všechny školáky nad 120 cm lehká konstrukce, objemný střih tvarované ramenní popruhy a hrudní pás dvě postranní kapsičky Astronauti připravit, výprava za školním dobrodružstvím je připravena! Nezapomeňte s sebou dvoukomorový batoh ELLY 21015, který je díky své super lehké váze samozřejmou výbavou pro všechny astronauty na prvním stupni s výškou nad 120 cm. Zadní komora batohu ELLY je široká, objemná, dejte do ní tu nejtěžší výbavu učení na prvním stupni. Další školní drobnosti dejte do užší přední komory, kde je i jmenovka a síťová kapsa na zip. Hluboká přední kapsa je perfektní třeba na uložení svačinky, nebo penálu PENN 21015 ve stejném designu. Je v ní i karabinka na klíče, která se dá odepnout. Lahvičku na pití můžete dát do jedné ze dvou bočních kapes. Záda batohu jsou tvořena z lehké tvarované pěny. Díky ergonomicky tvarovaným polstrovaným popruhům bude batoh pohodlně nosit i těžký náklad. Popruhy na záda školáčkovi nejdříve utáhněte ve spodní části na délku tak, aby batoh seděl na kosti křížové. Poté v horní části utáhněte popruhy směrem k zádům, aby od zad s těžkým nákladem neodstával. Dlouhé konce popruhů můžete díky magnetům připnout k tělu popruhu, aby nevlály kolem těla. Ani na modelu ELLY jsme nešetřili reflexními plochami - najdete je na ramenních popruzích, boku batohu i na jeho přední části a v lemech přední komory a kapsy. Další vychytávky: spousta reflexních prvků na všech stranách batohu pevné dno z materiálu TOPDURA nožičky zmírňují opotřebení dna batohu zátěr proti dešti - látka nepromokne poutko na přenášení batohu v ruce a na zavěšení na lavici batoh byl úspěšně otestován v ITC Zlín Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Batoh s raketou a vesmírem Topgal ELLY 21015,Batoh s raketou a vesmírem Topgal ELLY 21015 , Školní batoh city grey (5907690872205)

Školní batoh Topgal MIRA 20046,Školní batoh Topgal MIRA 20046

Detail

Dvě komory, organizér a hluboká přední kapsa - parádička s oblíbeným motivem pro kluky na prvním stupni ZŠ! testováno v ITC Zlín dvě komory a hluboká přední kapsa přední komora členěná praktickým organizérem pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou stylový potisk a přívěsky na přední kapse Pozor! Batoh pro všechny gamery na prvním stupni ZŠ navíc se super přívěsky! Střih MIRA je velmi objemný, doporučujeme jej cca od 125 cm výšky a bude sloužit nejméně do páté třídy základních škol. Batoh MIRA má dvě objemné komory. Zadní komora je užší - k zádům dávejte vždy ty nejtěžší učebnice nebo desky se sešity. Přední komora je objemnější a na dvě části ji rozděluje praktická přepážka, takže bude třídění školních potřeb uvnitř hračka. Přední hluboká kapsa je ideální na všechny další potřebnosti. Můžete do ní umístit svačinku v krabičce - třeba té naší ZOLA 18053, nebo penál PENN 20046 ve stejném designu. Navíc je v přední kapse ještě karabina na klíče a jmenovka. Záda batohu jsou pevná, vyztužená anatomicky tvarovaným polstrováním a hliníkovou výztuhou. Polstrované ramenní popruhy jsou ergonomicky tvarované a nastavitelné v jejich spodní i horní části. Výškově nastavitelný hrudní popruh zajistí to, aby batoh nesjížděl z ramen i drobnějším klukům. Lahvičku s pitím dejte do boční kapsy batohu, která je ukrytá pod zipem. Ani na modelu MIRA jsme nešetřili reflexními plochami - najdete je na ramenních popruzích, boku batohu i na jeho přední části a v lemech přední komory a kapsy. Něco navíc: zátěr proti dešti - batoh jen tak nepromokne pevný materiál Topdura a nožičky na dnu batohu poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: K batohu jsou na výběr dva penály ve stejném designu – klasický jednokomorový penál s klopou PENN 20046, určený pro kluky v nižších třídách, nebo oválná ETUE 20046 pro starší žáky. V oválné etui je malá klopnička s několika úchyty na pera a otevřená část, kde jsou pastelky umístěny “na volno”. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Topgal MIRA 20046,Školní batoh Topgal MIRA 20046 , Školní batoh college stripes (5907690847500)

Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021,Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021

Detail

Hlavní charakteristika: pevná polstrovaná záda lehká hliníková výztuha hravý barevný potisk inovovaný objemnější střih Dvě objemné komory batohu KIMI pojmou všechny školní potřeby kluků či holek na prvním stupni ZŠ. Vzhledem k jeho rozměrům jej doporučujeme cca od 125 cm výšky. Batoh má pevný zádový systém s hliníkovou výztuhou, která váží pouhých 0,06 kg. Výztuha zpevňuje zádovou část, proto ji radíme nevytahovat. Díky anatomickému polstrování jsou záda batohu měkká a je zajištěna správná cirkulace vzduchu mezi zády dítěte a batohem. Ramenní popruhy jsou také měkce polstrované, ergonomicky tvarované a dají se utáhnout ve spodní i horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelná hrudní přezka. Spodní část popruhů můžete díky magnetu připnout k jejich polstrované části. Dvě hlavní komory jsou dost široké, objemné, pojmou všechno potřebné učení na prvním stupni ZŠ. Do zadní užší komory umístěte ty nejtěžší učebnice, nebo desky na sešity. Přední komora je o něco širší než zadní, najdete v ní jmenovku a menší síťovou kapsu na zip. K batohu můžete přikoupit ve stejném designu jednokomorový penál PENN 22021. Penál PENN se vejde třeba do přední malé kapsičky, kde najdete i odnímatelnou karabinu na klíče. Kapsičku ale klidně můžete použít i jako kapsu na krabičku se svačinou. Lahev s pitím pak umístíte do kapsy na boku batohu. Model KIMI je opatřen řadou reflexních prvků na všech stranách batohu. Zkontrolovat si tuto skutečnost můžete v detailních fotkách, kde jej máme vyfocený ve tmě. Další vychytávky: pevné nepropustné dno batohu z látky TOPDURA nožičky chránící dno batohu zátěr proti dešti - látka nepromokne poutko na lavici a poutko na přenášení batohu v ruce batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021,Dvoukomorový školní batoh Topgal KIMI 22021 , Paso školní batoh mountains (5903162087306)

Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019,Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019

Detail

Hlavní charakteristika: pro školáky ve 2. – 6. třídě velký objem, 2 komory a 2 hluboké kapsy pevná záda s hliníkovou výztuhou Batoh LYNN, v černo šedém designu, je určen všem vyšším žákům na prvním stupni ZŠ, nebo i na přechod do tříd druhého stupně. Je velmi objemný, proto je určen hlavně pro ty, kteří musejí denně do školy nosit velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy unesou úplně vše. Velikostně dobře sedí dětem od 125 cm. Záda batohu jsou pevná, měkce polstrovaná a jsou opatřena hliníkovou výztuhou. Dochází tak k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády školáka a zádovou částí batohu. Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Do konců ramenních popruhů jsme zašili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka. Zapnutím výškově nastavitelného hrudního popruhu pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Zadní komora batohu LYNN je o něco užší než přední a doporučujeme do ní umístit školní desky nebo velké těžké učebnice. Přední komora je prostornější, širší a je v ní malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je vhodná pro přenášení třeba penálu PENN 22019 ve stejném designu, nebo krabičky na svačinu. V této kapse je našitá i odnímatelná karabina na klíče a jmenovka. Přední kapsa je pak ideální pro vše, co je potřeba mít rychle po ruce. Další vychytávky: reflexní prvky na všech stranách batohu pevné odolné dno z TOPDURY chráněné nožičkami zátěr proti dešti – látka nepromokne poutko na nošení v ruce a poutko na lavici batoh prošel atestací v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Batoh střihu LYNN je nejobjemnější z naší nabídky pro první stupeň ZŠ. Z naší zkušenosti víme, že jej děti nosí klidně i do šesté sedmé třídy. Pro školáky nad 150 cm už ale radíme koupit studentský batoh. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019,Objemný školní batoh Topgal LYNN 22019 , Školní batoh brick a527 (5907808882379)

Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020,Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020

Detail

Hlavní charakteristika: nový zvětšený střih - vhodný i na začátek druhého stupně ZŠ pevná záda a anatomicky tvarované popruhy objemný, ale přitom subtilní střih CODA Oblíbený dvoukomorový střih batohu CODA jsme zvětšili tak, aby vyhovoval vyšším žákům jak na prvním stupni ZŠ, tak i na začátku druhého stupně ZŠ. Střih je ale úzký, takže bude vyhovovat i hubeňourům. Letošní novinka CODA 20020 je vyvedena v tmavě modrém a černém základu. Nedoporučujeme jej ale pro malé děti. Dobře sedí cca od 125 cm výšky/od druhé třídy ZŠ. Batoh má zádovou část pevně anatomicky tvarovanou, polstrovanou a vyztuženou lehkou hliníkovou výztuhou. Tu ale radíme nevytahovat, batoh by ztratil na pevnosti a tvaru. Navíc je výztuha superlehká. Polstrované a ergonomicky tvarované jsou i ramenní popruhy, které zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Ramenních popruhy lze regulovat na délku ve spodní části, ale můžete je utáhnout i k zádům v jejich horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Dvě hlavní objemné komory batohu pojmou všechno potřebné učení. Zadní komora je užší než přední, radíme do ní umístit nejtěžší učivo a směrem dopředu odlehčovat. V přední, širší komoře, je umístěna síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu pak určitě využijete i praktickou hlubokou kapsu, třeba na přenášení svačinky, nebo penálu PENN 21020 ve stejném designu. V kapse je umístěna i odnímatelná karabina na klíče. Batoh jsme vybavili reflexními prvky na všech jeho stranách - což dobře vidíte v detailních fotkách, kde je vyfocen ve tmě. Další vychytávky: ucho na zavěšení na lavici poutko na přenášení batohu v ruce dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chránící dno zátěr proti dešti - látka nepromokne batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku Náš tip: Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno upravíte na rostoucí záda vašeho školáka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020,Modročerný školní batoh Topgal CODA 21020 , Školní batoh ultimate, vlny (4008110283180)

Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009,Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009

Detail

Hlavní charakteristika: váží lehce přes 1 kg má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou dvě komory a jedna hluboká kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Dvoukomorový model MIRA svým objemem skvěle poslouží minimálně do páté třídy. Malinově červený batoh zdobí květy havajského ibišku neboli Ma’o hau hele. Díky zářivé barvě se stane krásným módním doplňkem. Zadní komora batohu je o užší a najdete v ní menší síťovou kapsu na zip. Přední komora je širší, velmi objemná a je rozdělena polstrovanou přepážkou na dvě části. Hluboká kapsa na přední komoře je jako stvořená pro penál PENN 23009 ve stejném designu nebo krabičku se svačinou. Do boční kapsy se vejde lahvička o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009,Školní batoh Hawai Topgal MIRA 23009 , Beuniq školní batoh flamingo (5903162088167)

Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018,Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018

Detail

Hlavní charakteristika: nový zvětšený střih - vhodný i na začátek druhého stupně ZŠ pevná záda a anatomicky tvarované popruhy objemný, ale přitom subtilní střih CODA Oblíbený dvoukomorový střih batohu CODA doporučujeme pro školáky od 125/130 cm výšky. Díky svému velkému objemu bude dobře sloužit i na začátku druhého stupně ZŠ. Střih je úzký, takže bude vyhovovat i hubeným vysokým školákům. Batoh má pevná, polstrovaná záda vyztužená lehkou hliníkovou výztuhou. Tu ale radíme nevytahovat, batoh by ztratil na pevnosti a tvaru. Navíc je výztuha superlehká. Polstrované a ergonomicky tvarované jsou i ramenní popruhy, které zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Ramenních popruhy lze regulovat na délku v jejich spodní části, ale můžete je utáhnout i k zádům v horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Dvě hlavní objemné komory batohu pojmou všechno potřebné učení. Zadní komora je užší než přední, radíme do ní umístit nejtěžší učivo a směrem dopředu odlehčovat. V přední, širší komoře, je umístěna síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu pak určitě využijete i praktickou hlubokou kapsu, třeba na přenášení svačinky, nebo penálu PENN 22018 ve stejném designu. V kapse je umístěna i odnímatelná karabina na klíče. Batoh jsme vybavili reflexními prvky na všech jeho stranách - což dobře vidíte v detailních fotkách, kde je vyfocen ve tmě. Další vychytávky: ucho na zavěšení na lavici poutko na přenášení batohu v ruce dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chránící dno zátěr proti dešti - látka nepromokne batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku Náš tip: Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno upravíte na rostoucí záda vašeho školáka. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018,Modrozelený školní batoh Topgal CODA 22018 , Školní batoh classic žlutý (5903162089577)

Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011,Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011

Detail

Hlavní charakteristika: pevná záda lehká hliníková výztuha dvě objemné komory praktická malá kapsička Batoh KIMI je i přes svůj subtilní střih poměrně objemný - na výšku má 43 cm, takže se do jeho dvou objemných komor vejde opravdu velký náklad učení. Doporučujeme jej ale pro dívky spíš až od druhé třídy nebo 125 cm výšky. Záda batohu KIMI jsou anatomicky tvarovaná, měkce polstrovaná a vyztužená hliníkovým rámem. Ten váží pouhých 0,06 kg, takže jej určitě nevytahujte, záda batohu by ztratila pevnost. Ramenní popruhy jsou polstrované a ergonomicky tvarované. Dají se utáhnout na výšku ve spodní části a k tělu v jejich horní části. Výškově nastavitelná hrudní přezka pomůže při nošení opravdu těžkého nákladu. Spodní část popruhů se díky magnetu dá upnout k polstrované části popruhu. Zadní komora batohu KIMI je užší, doporučujeme do ní dát ty nejtěžší učebnice. Přední komora je širší, najdete v ní praktickou síťovou kapsu na zip a jmenovku. K batohu můžete přikoupit penál ve stejném designu PENN 22011, který se vejde i do přední menší kapsičky na čele batohu. Tu ale klidně můžete použít i jako kapsičku na svačinku. K přední kapsičce najdete i odnímatelnou karabinu na klíče. Lahvičku s pitím radíme umístit do síťové kapsy na boku batohu. Batoh KIMI je samozřejmě opatřen řadou reflexních prvků na všech jeho stranách tak, aby byla vaše školačka vidět i za špatných povětrnostních podmínek nebo za tmy v zimním období. Zkontrolovat si tuto skutečnost můžete v detailních fotkách, kde máme batoh vyfocený ve tmě. Další vychytávky: pevné nepropustné dno batohu z látky TOPDURA nožičky chránící dno batohu zátěr proti dešti poutko na lavici a na přenášení v ruce batoh byl testován v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011,Dívčí školní batoh Topgal KIMI 22011 , Školní batoh softflex+, motýl (4008110582368)

Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006,Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006

Detail

Hlavní charakteristika: univerzální batoh do 1. do 5 třídy ZŠ tři komory a hluboká přední kapsa pevná tvarovaná záda s výztuhou Tříkomorový střih batohu COCO je zřejmě našim nejuniverzálnějším střihem z celé kolekce. Vyhovuje i prvňáčkům, ale díky velkému objemu bude klidně stačit až do 5. třídy! Nový barevný designu na černém podkladu bude vyhovovat všem dívkám na prvním stupni. a maminky ocení, že se tolik nebude špinit... Batoh má pevná, anatomicky tvarovaná záda s lehkou hliníkovou výztuhou. Nebojte, i když je střih COCO objemný, správně jej nastavíte i na záda drobnějších dívek, a to díky utahování anatomicky tvarovaných ramenních popruhů v jejich horní části k zádům a ve spodní části na výšku. Samozřejmostí je hrudní přezka, díky které batoh ze zad padat určitě nebude. Volné konce ramenních popruhů můžete díky magnetům připnout k tělu ramenního popruhu. Zadní a prostřední komora batohu jsou užší, ideální pro ukládání desek na sešity, nebo těch nejtěžších učebnic. Přední komora je nejširší, nejobjemnější a navíc v ní najdete i kapsičku na zip a odnímatelnou karabinku na klíče, díky které je nebudete muset v batohu hledat. Přední hluboká kapsa pak může sloužit na přenášení krabičky se svačinou, nebo penálu ve stejném designu PENN 21006. Uvnitř kapsy je i jmenovka. Lahvičku na pití, ideálně o objemu do 0,5 litru, umístíte do kapsy na boku batohu. Můžeme doporučit zakoupení našich lahviček typu ZIVA, do kterých radím nalít jen sirup, ať si děti napustí vodu ve škole. Reflexní prvky jsou dnes nutností, zvlášť v zimním období. Najdete je na čele, boku i ramenních popruzích batohu. Připraveni? Tak šup, rychle do školy! Další vychytávky: měkké pevné ucho na přenášení batohu v ruce ucho na zavěšení batohu na lavici zátěr proti dešti pevný nepropustný materiál TOPDURA na dně batohu batoh byl úspěšně otestován v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Váha výztuhy je pouze 0,06 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006,Pestrý školní batoh Topgal COCO 21006 , Batoh školní fun black (8595138596836)

Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018,Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018

Detail

Hlavní charakteristika: pro kluky i dívky ve 2. – 6. třídě velký objem, 2 komory a 2 hluboké kapsy pevná záda s hliníkovou výztuhou Maskáčový batoh LYNN s kovovou známkou jako přívěskem na zipu a nášivkou je určen všem vyšším žákům na prvním stupni ZŠ, nebo i na přechod do tříd druhého stupně. Je velmi objemný, proto je určen hlavně pro ty, kteří musejí denně do školy nosit velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy unesou úplně vše. Záda batohu jsou pevně, ale měkce polstrovaná, anatomicky tvarovaná a jsou opatřena hliníkovou výztuhou. Dochází tak k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády školáka a zádovou částí batohu. Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Zapnutím výškově nastavitelného hrudního popruhu pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Do konců ramenních popruhů jsme zašili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka. Zadní komora batohu LYNN je o něco užší než přední a doporučujeme do ní umístit školní desky, velké těžké učebnice, nebo třeba atlasy. Přední komora je prostornější, širší a je v ní malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je vhodná pro přenášení třeba penálu PENN 21018 ve stejném designu, nebo krabičky na svačinu. V této kapse je našitá i odnímatelná karabina na klíče a jmenovka. Přední kapsa se psí známkou na zipu je pak ideální pro vše, co je potřeba mít rychle po ruce. K batohu střihu LYNN si můžete pořídit klasický penál PENN 21018 s dvěma klopami. Další vychytávky: reflexní prvky na všech stranách batohu pevné odolné dno z TOPDURY chráněné nožičkami zátěr proti dešti – látka nepromokne poutko na nošení v ruce a poutko na lavici batoh prošel atestací v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Batoh střihu LYNN je nejobjemnější z naší nabídky pro první stupeň ZŠ. Z naší zkušenosti víme, že jej děti nosí klidně i do šesté sedmé třídy. Pro školáky nad 150 cm už ale radíme koupit studentský batoh. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018,Maskáčový školní batoh Topgal LYNN 21018 , Paso školní batoh coconut (5903162098579)

Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015,Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015

Detail

Batoh s motivem fotbalového míče, hlubokou přední kapsou a třemi komorami – prostě hattrick pro všechny školáky na prvním stupni ZŠ! vhodný od 1. do 5. třídy ZŠ tři komory a hluboká přední kapsa pevná anatomická záda s výztuhou a polstrováním lehký, ale objemný Tak co malí fotbalisté, jste připraveni na školní zápas s učením? Co takhle se vyzbrojit tímhle super batohem s motivem fotbalového míče. To je prostě pecka, GÓÓÓL! Záda batohu jsou zpevněna hliníkovou výztuhou a měkce anatomicky polstrovaná. Tvar polstrování zajistí správnou cirkulaci vzduchu mezi zády vašeho školáka a batohem. Hliníkový rám váží pouhých 0,06 kg a nedoporučujeme jej vyndávat. Právě on drží záda batohu v anatomicky správném tvaru a záda batohu zpevňuje. Ramenní popruhy jsou měkké, polstrované a taktéž ergonomicky tvarovanéPopruhy batohu můžete výškově správně nastavit i na záda drobného prvňáčka, a to díky přezkám v horní i spodní části popruhů batohu. Spodní dlouhé části popruhů pak můžete připevnit pomocí magnetu k jejich polstrované části, nebudou tak plápolat kolem těla. Zadní a prostřední komora jsou užší, ideální pro umístění těch nejtěžších učebnic, atlasů, nebo třeba desek na sešity. Na zipu prostřední komory je navíc přívěsek s fotbalovým míčem. Do přední, široké komory pak dáte třeba penál PENN 20015 a nebo krabičku se sváčou. V přední komoře je navíc i síťová kapsa na zip a odnímatelná karabina na klíče. Na čele batohu je praktická přední hluboká kapsa se jmenovkou, aby si spoluhráči ve třídě batohy nepletli. Něco navíc: spousta reflexních prvků pevné dno z materiálu TOPDURA zátěr proti dešti poutko na zavěšení na lavici a ucho pro přenášení v ruce batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: Lahvičku na pití nedávejte dovnitř batohu. Sebelepší uzávěr může propustit vodu nebo šťávu ven a malér je na světě. Pro uložení lahvičky na pití je speciálně určená kapsa na boku batohu. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015,Fotbalový školní batoh Topgal COCO 20015 , Školní batoh blue line (5903162073415)

Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013,Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013

Detail

Máte doma malého motorkáře? Pak je batoh ENDY batoh právě pro něj! Je superlehký a v přední kapse má schovanou průhlednou kapsičku se 4 různými obrázky motorek, které si může měnit podle libosti, nebo si tam dát obrázek třeba své vlastní motorky... dvoukomorový batoh s velkou přední kapsou součástí jsou 4 vyměnitelné obrázky motorek pevná lisovaná záda a nízká váha 0,98 kg! Zádový systém je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký. I na zádech malého závodníka bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad.Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do zadní komory. Ta je širší než přední a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední kapse nas síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné. Jako bonus najdete na zipu přední kapsy přívěsek – parádní miniaturní motorkářskou helmu! Ale pšt, radši to neříkejte ségře, sedí totiž i na hlavu Bárbínám…K batohu můžete přikoupit i penál PENN 20013 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Klidně ale přední kapsu můžete použít i na přenášení krabičky se svačinou. Pro lahvičku na pití jsme ušili pevnou kapsu na boku batohu.Reflexní prvky se budou zamlouvat hlavně rodičům, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Něco navíc: zátěr proti dešti odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: V přední kapse je menší kapsička, která v okénku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými motorkami. Každý malý závodník si tak může rozhodnout, s jakou motorkou ráno vyběhne do školy. Připravit, pozor, startujeme! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013,Motorkářský školní batoh Topgal ENDY 20013 , Baagl školní batoh skate moon (8595054287566)

Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019,Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019

Detail

Hlavní charakteristika: váží lehce přes 1 kg má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou dvě komory a jedna hluboká kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Dvoukomorový model MIRA svým objemem skvěle poslouží minimálně do páté třídy. A aby to nebyla úplná nuda (a taky proto, že modrá není jen jedna), využili jsme kombinaci několika odstínů. Modrá barva ala lom světla rozzáří každý školní den. Zadní komora batohu je o užší a najdete v ní menší síťovou kapsu na zip. Přední komora je širší, velmi objemná a je rozdělena polstrovanou přepážkou na dvě části. Hluboká kapsa na přední komoře je jako stvořená pro penál PENN 23019 ve stejném designu nebo krabičku se svačinou. Do boční kapsy se vejde lahvička o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019,Modrý školní batoh Topgal MIRA 23019 , Školní batoh maui and sons (5903162077291)

Modrozelený školní batoh Topgal MIRA 21019,Modrozelený školní batoh Topgal MIRA 21019

Detail

Hlavní charakteristika: dvě komory a hluboká přední kapsa přední komora členěná organizérem pevná anatomicky tvarovaná záda jednoduchý, stylový design Dvoukomorový batoh MIRA je objemný a díky tomu i oblíbený u všech vyšších chlapců na prvním stupni ZŠ. Doporučujeme jej od výšky cca 125 cm. Bude dobře sloužit nejméně do páté třídy základních škol, ale i déle! Záda batohu MIRA jsou tvořena pevným, anatomicky tvarovaným, polstrovaným systémem s lehkou hliníkovou výztuhou, která drží záda batohu ve správném prohnutí. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované a nastavitelné v jejich spodní části na délku. V horní části je můžete utáhnout k zádům, tak aby batoh od ramen neodstával. Hrudní popruh je taktéž výškově nastavitelný a zajistí to, aby batoh nesjížděl z ramen i drobnějším klukům. Batoh má dvě hlavní komory, které pojmou vše potřebné. Zadní komora je o něco užší, ukládejte do ní ty nejtěžší učebnice. V zadní komoře je i praktická síťová kapsička na zip. Přední širší komora je členěna na dvě části polstrovanou přepážkou. Můžete tak od sebe oddělit učebnice a sešity, nebo učení a svačinku. Objemná je i přední oválná hluboká kapsa, uvnitř které je i jmenovka a odnímatelná karabina na klíče. Lahvičku na pití dejte do boční kapsy batohu. Vejde se do ní pohodlně lahev o objemu do 0,5 litru, třeba typu ZIVA. Ani na modelu MIRA jsme nešetřili reflexními plochami - najdete je na ramenních popruzích, boku batohu i na jeho přední části a v lemech přední komory a kapsy. Další vychytávky: zátěr proti dešti - látka nepromokne pevný materiál Topdura a nožičky na dně batohu poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: K batohu můžete zakoupit pouzdro s dvěma klopami - najdete jej pod označením PENN 21019. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Modrozelený školní batoh Topgal MIRA 21019,Modrozelený školní batoh Topgal MIRA 21019 , Baagl školní batoh core magion (8595054277536)

Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013,Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013

Detail

Hlavní charakteristika: pevná lisovaná záda a nízká váha 0,88 kg! spousta reflexních prvků nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Batoh pro všechny malé hasiče ocení určitě kluci i holky v prvních třídách ZŠ. Díky tomu, že batoh neváží ani kilo, se bude zamlouvat určitě i rodičům! A ta boží nášivka na přední kapse - líbí? Zádový systém je ultralehký díky anatomicky tvarované lisované pěně. I na zádech malého hasiče bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou totiž polstrované, anatomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad. Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy co nejblíže zádům do zadní komory. Ta je širší než přední komora a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora, unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka nad síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva hasiči se stejným batohem. K batohu můžete přikoupit i penál PENN 21013 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Lahvičku na pití dejte do kapsy na boku batohu, která je skrytá za zipem. Pohodlně se do ní vejde třeba naše lahvička ZIVA. Batoh je bohatě vybaven reflexními prvky, což oceníte hlavně v zimním období. Přesvědčit se, jak batoh svítí ve světle reflektorů, můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Další vychytávky: zátěr proti dešti – látka nepromokne odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013,Hasičský školní batoh Topgal ENDY 21013 , Baagl školní batoh fun #bff (8595054281687)

Školní batoh s kočkami Topgal COCO 22054,Školní batoh s kočkami Topgal COCO 22054

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhý kilogram má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou tři komory a velká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Tříkomorový model COCO je oblíbeným střihem drobných slečen v první třídě, ale i školaček ve vyšších ročnících prvního stupně ZŠ. Roztomilá kočičí smečka v kombinaci s růžovými srdíčky krásně vynikne na tmavém podkladu. Batoh má tři objemné komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Třetí (přední) komora slouží např. na penál PENN 22054 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s kočkami Topgal COCO 22054,Školní batoh s kočkami Topgal COCO 22054 , Baagl školní batoh cubic tenisky (8595054277574)

Dívčí školní batoh Batika Topgal KIMI 23010,Dívčí školní batoh Batika Topgal KIMI 23010

Detail

Hlavní charakteristika: váží 1 kg má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou dvě komory s malou přední kapsou výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Dvoukomorový model KIMI měří na výšku 43 cm, proto svým objemem skvěle poslouží minimálně do páté třídy. I my jsme se nechali strhnout stylovou batikou, která je opět v kurzu. Necháte se i vy zlákat tímto něžným hippie stylem? Zadní komora batohu je o užší a najdete v ní i menší síťovou kapsu na zip. Přední komora je širší, velmi objemná a je rozdělena polstrovanou přepážkou na dvě části. Hluboká kapsa na přední komoře je jako stvořená pro penál PENN 23010 ve stejném designu nebo krabičku se svačinou. Do boční kapsy se vejde lahvička o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dívčí školní batoh Batika Topgal KIMI 23010,Dívčí školní batoh Batika Topgal KIMI 23010 , Baagl školní batoh skate galaxy (8595054277666)

Školní batoh s liškami Topgal COCO 22006,Školní batoh s liškami Topgal COCO 22006

Detail

Hlavní charakteristika: univerzální batoh do 1. do 5 třídy ZŠ tři komory a hluboká přední kapsa pevná tvarovaná záda s výztuhou Batoh COCO je díky třem komorám zřejmě našim nejuniverzálnějším střihem z celé kolekce školních batohů. Vyhovuje jak prvňáčkům, tak i páťákům, díky svému objemu. Letos na akvarelem pojatém motivu s liškami a kytičkami na fialovém pozadí a plyšovým přívěskem. Batoh má pevná, anatomicky tvarovaná záda s lehkou hliníkovou výztuhou. I když je střih COCO objemný, správně jej nastavíte i na záda drobnějších dívek, a to díky utahování anatomicky tvarovaných ramenních popruhů v jejich horní části k zádům a ve spodní části na výšku. Samozřejmostí je hrudní popruh, díky kterému batoh ze zad padat určitě nebude. Volné konce ramenních popruhů připněte k tělu ramenního popruhu pomocí magnetů v jejich koncích. Zadní a prostřední komora batohu jsou užší, ideální pro ukládání desek na sešity, učebnic a sešitů. Přední komora je nejširší, nejobjemnější a navíc v ní najdete i kapsičku na zip a odnímatelnou karabinku na klíče, díky které je nebudete muset v batohu složitě hledat. Přední hluboká kapsa pak může sloužit na přenášení krabičky se svačinou, nebo penálu ve stejném designu PENN 22006. Uvnitř kapsy je i jmenovka. Lahvičku na pití, ideálně o objemu do 0,5 litru, umístíte do kapsy na boku batohu. Můžeme doporučit zakoupení našich lahviček typu ZIVA, do kterých radím nalít jen sirup, ať si děti napustí vodu ve škole. Reflexní prvky jsou dnes nutností, zvlášť v zimním období. Najdete je na čele, boku i ramenních popruzích batohu. Připraveni? Tak šup, rychle do školy! Další vychytávky: měkké pevné ucho na přenášení batohu v ruce ucho na zavěšení batohu na lavici zátěr proti dešti pevný nepropustný materiál TOPDURA na dně batohu batoh byl úspěšně otestován v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Váha výztuhy je pouze 0,06 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s liškami Topgal COCO 22006,Školní batoh s liškami Topgal COCO 22006 , Baagl školní batoh cubic puntíky (8595054272111)

Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045,Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045

Detail

Pravěk? Do 1. – 3. třídy pro malého paleontologa jasně! Batoh ENDY je superlehký, přímo určený pro ty nejmenší badatele. dvě komory a velká přední kapsa pevná lisovaná záda nízká váha 0,90 kg! Školní batoh ENDY je určen pro všechny malé drobné prvňáčky, a to hlavně díky své váze - neváží ani kilogram. Svým objemem ale vydrží klidně až do třetí třídy… Zádový systém batohu je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký. I na zádech malého badatele bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou polstrované, anatomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní části k zádům i ve spodní části na délku. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zad. Batoh ENDY má dvě hlavní komory. Ty nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do zadní komory. Ta je o něco širší než přední a pojme vše potřebné do prvních tříd ZŠ. Přední, užší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední komoře nad síťovou kapsičkou pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné. K batohu můžete přikoupit i penál pouzdro PENN 20045 ve stejném designu. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i odnímatelnou karabinku na klíče. Pro lahvičku na pití jsme ušili pevnou kapsu na boku batohu. Reflexní prvky se budou zamlouvat hlavně rodičům, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Něco navíc: zátěr proti dešti - batoh nepromokne odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Batoh sice neváží ani kilogram, ale učebnice jsou opravdu těžké. Pokud máte opravdu malého drobného prvňáčka pod 120 cm, zkuste mu ve škole domluvit dvojí učebnice - do školy a na doma. Ulehčíte tak batohu a hlavně zádům! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045,Školní batoh s tyranosaurem Topgal ENDY 20045 , Baagl školní batoh skate teribear (8595054288884)

Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005,Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005

Detail

Batoh s vyměnitelnými obrázky kočiček pro nejmenší školačky! batoh pro dívky v 1. – 3. třídě lehounký díky lisovaným zádům vyměnitelné obrázky s kočičkami na čele batohu Letos potěšíme všechny kočičí princezny! Vymysleli jsme batoh právě pro ně s vyměnitelnými obrázky kočiček. Klidně si ale do okénka na přední straně batohu můžete dát fotku svojí kočičky, nebo jakékoliv jiné výtvarné dílo malé školačky!Díky zádovému systému z anatomicky tvarované lisované pěny se nám váhu batohu podařilo snížit pod jeden kilogram, což určitě ocení každý rodič. Bude dobře pasovat i na záda drobné prvňačky, ramenní popruhy jsou totiž polstrované, ergonomicky tvarované a hlavně –dají se utáhnout v jejich horní i spodní části. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí to, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zádíček.Nejtěžší školní náklad naučte školačku dávat vždy do komory, která je nejblíže zádům. Přední širší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete menší síťovou kapsu na zip. Díky jmenovce půjde batohy rozeznat, když se ve třídě sejde pár stejných modelů.K batohu můžete přikoupit i penál PENN 19005 ve stejném designu. Ten ideálně pasuje do přední komory, nebo přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i karabinku na klíče. Lahvičku s pitím pak dejte do kapsy na boku batohu.Na reflexních prvcích si zakládáme. Proto jsme je umístili na všechny strany batohu. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde je batoh nafocený i ve tmě.Něco navíc: impregnace proti dešti odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: V přední hluboké kapse je menší kapsička, která v okýnku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými kočičkami. Vše dcerka tak může každý den chodit do školy s jiným motivem, nebo si do kapsičky umístit svou fotku či obrázek. Fantazii se meze nekladou! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005,Školní batoh s kočičkami Topgal ENDY 19005 , Baagl školní batoh core trigo (8595054287382)

Školní batoh s pírky Topgal COCO 23006,Školní batoh s pírky Topgal COCO 23006

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhý kilogram má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou tři komory a velká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Tříkomorový model COCO je oblíbeným střihem drobných slečen v první třídě, ale i školaček ve vyšších ročnících prvního stupně ZŠ. Batoh je lehký jako pírko a v kombinaci s květinkami udělá hodně parády. Batoh má tři objemné komory. Zadní komora je širší - doporučujeme k zádům dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Třetí (přední) komora slouží např. na penál PENN 23006 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s pírky Topgal COCO 23006,Školní batoh s pírky Topgal COCO 23006

Školní batoh s květy Topgal LYNN 23008,Školní batoh s květy Topgal LYNN 23008

Detail

Hlavní charakteristika: váží lehce přes 1 kg má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou dvě komory a dvě hluboké kapsy výškově nastavitelná hrudní přezka konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testoval ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Dvoukomorový model LYNN patří k nejobjemnějším střihům v naší nabídce. A protože fialová stále patří mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější barvy, museli jsme nabídku přizpůsobit poptávce. Tadá, tady je! Zadní komora batohu je užší. Je ideální na přenášení nejtěžších učebnic nebo desek na sešity. Přední komora je nejširší a najdete v ní praktickou síťovou kapsičku na zip. Hluboká kapsa mezi přední komorou a kapsou na čele batohu má užší vstup, skvěle se hodí pro penál PENN 23008 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do boční kapsy se vejde lahvička o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA . Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Hmotnost výztuhy je pouze 0,04 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s květy Topgal LYNN 23008,Školní batoh s květy Topgal LYNN 23008

Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043,Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043

Detail

Lehký dvoukomorový batoh nejen pro drobné školačky pro dívky v 1. – 3. třídě lehký - neváží ani kilogram pevná lisovaná záda chlupatý přívěsek Kočička a potisk s jaguářími skrvnami na modrém pozadí - skvělá kombinace pro všechny dívky, které nechtějí “úplně růžový batoh”. Díky své nízké váze batoh vyhovuje i nejmenším prvňáčkům, určitě bude dobře sloužit do třetí třídy ZŠ. Batoh ENDY má dvě hlavní komory, do kterých se vejde všechno učení pro první ročníky ZŠ. V přední komoře je malá praktická síťová kapsa na zip. Ideální na všechny potřebnosti, které je dobré mít po ruce. Díky jmenovce v přední komoře se více stejných batohů ve třídě nebude plést. Do přední hluboké kapsy dáte buď svačinku v krabičce, nebo pouzdro PENN 20043 ve stejném designu. Uvnitř kapsy je praktická odnímatelná karabina na klíče. Zip přední kapsy zdobí růžový chlupatý přívěsek. Nebojte, batoh sedí i drobnějším holčičkám. Ramenní popruhy batohu lze totiž utáhnout jak v jejich spodní části k tělu, tak i v horní části k zádům. Z drobných zad padat nebude díky výškově nastavitelné hrudní přezce. Konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky. Díky nim je můžete připnout k ramennímu popruhu a nebudou vlát kolem těla. Záda batohu jsou tvořena z lisované pěny. Lahvičku s pitím umístěte na bok batohu do kapsy k tomu určené. Dobře se do ní vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. I malí školáci musejí být vidět, zvláště v zimním období, proto jsme batoh opatřili řadou reflexních prvků. Najdete je na čele batohu, kde jsou i v lemovkách přední kapsičky a přední komory, na boku batohu, ale i na ramenních popruzích. Tak hurá do školy! Něco navíc: poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce batoh nepromokne - je opatřen zátěrem proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh byl testován v ITC Zlín Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043,Školní batoh s kočičkou Topgal ENDY 20043

Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044

Detail

Romantický batoh pro všechny starší dívky na prvním stupni ZŠ se stylovým přívěskem s lapačem snů a potiskem s peříčky vhodný pro školačky od 2. třídy výše testováno v ITC Zlín zvětšený objem - slouží klidně i na začátku 2. stupně pevná, anatomicky tvarovaná záda ramenní popruhy a hrudní přezka Peříčka, lapač snů, křídla, krystal, to vše pro milovnice romantiky najdete na novém batohu ALLY 20044. Inovovaný střih batohu ALLY jsme zvětšili tak, aby vyhovoval všem dívkám od druhé třídy ZŠ výše. Díky svému objemu, 26 litrů, bude sloužit klidně i na začátku druhého stupně. Batoh ALLY má dvě hlavní hluboké komory, z nichž zadní komora je užší, než přední. K zádům dejte dceři ty nejtěžší učebnice a atlasy, do přední komory se pak vejde vše ostatní. Navíc je v přední komoře ještě menší síťová kapsa na zip, která je ideální na všechny drobnosti, co je potřeba mít po ruce. Nad kapsou je jmenovka. Na přední straně batohu jsou dvě menší kapsičky. Do spodní se vejde i oválný penál ETUE 20044 nebo další drobnosti. Horní větší kapsičku můžete používat jako svačinkovou (vejde se do ní naše krabička ZOLA 18053), nebo třeba na penál PENN 20044 ve stejném designu. Navíc je v uvnitř kapsy ještě karabinka na klíče, díky které budou stále při ruce. Záda batohu jsou pevná, polstrovaná, anatomicky tvarovaná, s lehkou hliníkovou výztuhou. Ergonomicky tvarované ramenní popruhy lze utáhnout v jejich spodní části na délku a v jejich horní části k tělu školačky. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Aby dlouhé konce popruhů nevlály kolem těla, jsou na koncích opatřeny magnetkami, kterými jdou připnout k tělu popruhů viz detailní fotky. Láhev s pitím dejte na bok batohu do kapsičky, která je ukrytá pod zipem. Ani na batohu ALLY jsme nešetřili řadou reflexních prvků, Jsou na ramenních popruzích, orámování kapsiček na čele batohu i na jeho bocích. K batohu je možné koupit penál PENN 20044 ve stejném designu, nebo pro starší školačky ETUE 20044. Něco navíc: pevné dno je z materiálu TOPDURA zátěr proti dešti - batoh nepromokne nožičky na spodní straně batohu poutko na přenášení batohu v ruce poutko na zavěšení na lavici Náš tip: Ve stejném designu jako je batoh nabízíme dvě verze penálu. Buď klasický jednokomorový s klopnou, který je určen pro mladší žáky, nebo oválnou etui, do které se umísťují pastelky “na volno”. Tu doporučujeme spíše pro starší školáky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044,Školní batoh s peříčky Topgal ALLY 20044

Školní batoh s tankem Topgal COCO 19015,Školní batoh s tankem Topgal COCO 19015

Detail

Tříkomorový školní batoh s vojenským motivem! velikostně ideální od 1. do 4. třídy minimálně pevná záda s lehounkou hliníkovou výztuhou nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Kdo z kluků si někdy nehrál na vojáky? Snad každý. I proto jsme náš oblíbený střih COCO oděli do maskáčových barev s nášivkou s tankem a navrch jsme ještě přidali kovovou psí známku jako přívěsek na zipu přední kapsy! Prostě hitovka pro kluky, prvňáčky. Díky svému objemu ale bude vyhovovat klidně po celý první stupeň ZŠ.Batoh má tři hlavní komory. Do dvou užších, blízko zádům, doporučujeme dát ty nejtěžší učebnice a desky na sešity. Přední komora je širší a pojme vše ostatní, co váš malý bojovník s učivem, bude ve škole potřebovat. V přední komoře je i malá síťová kapsa na zip a odnímatelná karabina na klíče. Díky ní se nikdy nezatoulají mezi učivo.Hluboká přední kapsa poslouží třeba na umístění penálu PENN 19015 ve stejném designu, nebo do ní můžete dát krabičku na svačinku. Aby se stejné batohy ve třídě nepopletly, najdete v ní i praktickou jmenovku. Lahvičku s pitím pak dejte do kapsy na boku batohu. Reflexní prvky jsou u našich batohů samozřejmostí a najdete je na čele, bocích batohu i ramenních popruzích. Ty jsou polstrované, anatomicky tvarované a opatřené nastavitelnou hrudní přezkou. Díky nim a anatomicky tvarovaným zádům s hliníkovou výztuhouse bude vašemu bojovníkovi dobře nosit i větší náklad. Další vychytávky: poutko na zavěšení na lavici láktové poutko na přenášení batohu v ruce zesílené dno z Topdury – pevné a nepropustné plastové nožičky a impregnace proti dešti Bonus: Víte, že kdyby se vám cokoliv s batohem stalo, pošleme vám při reklamaci batoh náhradní, aby mělo vaše dítko s čím chodit do školy? Zaslání vadného batohu k nám a zapůjčení náhradního produktu přitom platíme my! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s tankem Topgal COCO 19015,Školní batoh s tankem Topgal COCO 19015

Školní batoh se slonem Topgal COCO 23016,Školní batoh se slonem Topgal COCO 23016

Detail

Hlavní charakteristika: váží pouhý kilogram má pevná anatomicky tvarovaná záda s výztuhou tři komory a velká přední kapsa výškově nastavitelná hrudní přezka nastavitelné ramenní popruhy konečky ramenních popruhů jsou opatřeny magnetky (pro snazší uchycení vlajících konců) reflexní prvky - na čele a bocích batohu, na ramenních popruzích zátěr proti dešti pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami batoh testovalo ITC Zlín odnímatelná karabinka na klíče poutko na zavěšení batohu na lavici poutko na přenášení batohu v ruce Tříkomorový model COCO je oblíbeným střihem drobných kluků v první třídě, ale i školáků ve vyšších ročnících prvního stupně ZŠ. Dominantou batohu je slon, ale nesmíme zapomenout ani na ostatní zvířata, jako jsou žirafiy, gepard, jaguár i nosorožec. Který milovník zvířat by ho chtěl mít doma? Batoh má tři objemné komory. Do nejširší kapsy doporučujeme dávat nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Třetí (přední) komora slouží např. na penál PENN 23016 ve stejném designu nebo krabičku na svačinku. Do bočních kapes se vejdou lahvičky o objemu 0,5 litru, např. naše ZIVA. Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Výztuha váží pouze 0,04 kg. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh se slonem Topgal COCO 23016,Školní batoh se slonem Topgal COCO 23016

Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022,Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022

Detail

Hlavní charakteristika: ideální do 2. – 5. třídy dvě komory a dvě přední kapsičky pevná polstrovaná záda s výztuhou objemný střih vyhovuje i v prvních třídách 2. stupně Batoh střihu NIKI je univerzální parťák pro vyšší děti na prvním stupni ZŠ - doporučujeme jej od 2. třídy nebo cca od 125/130 cm výšky, protože objemem se vyrovná i batohům studentským. Střih NIKI je už léta oblíben mezi všemi žáky na prvním stupni ZŠ. Díky svému objemu ale klidně vydrží i na začátku druhého stupně ZŠ. Proto jej nedoporučujeme pro malé drobné prvňáčky – nebyl by vhodnou volbou. Batoh NIKI pojme i těžký náklad, kterému odlehčíme díky polstrované zádové části batohu, která je tvořena pevným, anatomicky tvarovaným polstrováním s hliníkovým rámem. Ergonomicky tvarované ramenní popruhy lze utáhnout v horní i spodní části. Ze zad batoh určitě padat nebude, a to díky výškově nastavitelnému hrudnímu popruhu. Batoh má dvě hlavní komory. To nejtěžší učení, učebnice, atlasy, nebo desky na sešity, dejte do zadní, širší komory. V přední komoře pak najde místo všechno ostatní učivo. Navíc je zde menší praktická síťová kapsička na zip a jmenovka. Do dvou praktických kapes na přední části batohu se vejde třeba krabička se svačinou. Do horní kapsy můžete umístit třeba penál PENN 22022 ve stejném designu. V horní kapsičce je navíc odnímatelná karabina na klíče. Spodní užší kapsa pojme další drobnosti. Na lahev na pití je určena kapsa na boku batohu s kompresním páskem, díky kterému nebude z kapsičky vypadávat i větší láhev. Ani na tomto batohu jsme nešetřili reflexními plochami. Najdete je na čele, bocích i ramenních popruzích batohu. Další vychytávky: zátěr proti dešti - látka nepromokne pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na zavěšení na lavici a další na přenášení batohu v ruce batoh prošel na jedničku atestací v ITC Zlín Náš tip: K batohu můžete koupit dvouklopový penál PENN 22022 ve stejném designu. Pokud byste chtěli již oválný penál pro starší školáky, vybírejte vhodný design mezi studentskými etujemi. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022,Školní batoh s krychličkami Topgal NIKI 22022

Školní batoh s motýlky Topgal LYNN 21007,Školní batoh s motýlky Topgal LYNN 21007

Detail

Hlavní charakteristika: dvoukomorový batoh do 2. – 5. třídy pevná polstrovaná záda s výztuhou objemný batoh vyhoví klidně i na začátku druhého stupně ZŠ Motýle? Nemáme! My máme krásný batoh s motýlky! Střih batohu LYNN je opravdový Goliáš mezi našimi batohy. Nejobjemnější ze všech pro první stupeň ZŠ! Proto jej doporučujeme pro dívky od výšky cca 125 cm. Sloužit bude pohodlně minimálně do šesté třídy! Navíc, letos jsme střih LYNN ozdobili potiskem s lesklými fialovými motýlky. Líbí? Dvě velké komory a dvě hluboké přední kapsy batohu LYNN unesou opravdu těžký náklad každodenního učiva. I proto jsme batoh vybavili vyztuženým, anatomicky tvarovaným, zádovým systémem s lehounkou hliníkovou výztuhou, která drží tvar zad ve správném anatomickém prohnutí. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované, dají se utáhnout jak na délku v jejich spodní části, tak i k zádům v horní části. Hrudní popruh je už na našich batozích tradiční výbavou. Je výškově nastavitelný, vyrovnává váhu batohu k postavení těla i menší slečny a popruhy batohu díky němu nekloužou z ramen. Zadní komora batohu je užší. Je ideální na přenášení nejtěžších učebnic, atlasů, aj. Přední komora je nejširší a je v ní umístěna i praktická síťová kapsička na zip. Hluboká kapsa mezi přední komorou a kapsou na čele batohu má užší vstup. Je vhodná pro umístění penálu PENN 21007 ve stejném designu, nebo krabičky se svačinou. V kapse je umístěna i jmenovka a odnímatelná karabina na klíče. Přední hluboká kapsa poslouží na drobnosti, které je třeba mít po ruce. Lahvičku na pití ale dávejte na bok batohu do síťové kapsičky, která je na ni určená. Reflexní prvky najdete i u tohoto batohu na řadě míst - na spodní části čela batohu, na paspulích přední kapsy a přední komory, na boku batohu i na ramenních popruzích. Podívejte se do detailních fotek, kde máme batoh vyfocený i ve tmě. Další vychytávky: pevné dno opatřené nožičkami dno je z materiálu TOPDURA batoh prošel atestací v ITC Zlín zátěr proti dešti poutko na přenášení batohu v ruce a další pro zavěšení na lavici Náš tip: Lahvičku s pitím dávejte do boční kapsičky batohu – zabráníte tak nehodám s rozlitým pitím uvnitř batohu. Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s motýlky Topgal LYNN 21007,Školní batoh s motýlky Topgal LYNN 21007

Školní batoh s planetami Topgal LYNN 20019,Školní batoh s planetami Topgal LYNN 20019

Detail

Střih batohu LYNN je opravdu objemný, proto malým dobyvatelům vzdálených planet bude sloužit klidně i na začátku druhého stupně ZŠ. Doporučujeme jej, vzhledem k objemu, od druhé třídy ZŠ výše. pro kluky i dívky ve 2. – 5. třídě velký objem, 2 komory a 2 hluboké kapsy pevná záda s hliníkovou výztuhou Modro tyrkysový model oblíbeného střihu LYNN s vesmírným motivem je určen všem vyšším žákům na prvním stupni ZŠ, nebo i na přechod do tříd druhého stupně. Je velmi objemný, proto je určen hlavně pro ty, kteří musejí denně do školy nosit velký náklad učiva. Dvě komory a dvě hluboké kapsy unesou úplně vše. Záda batohu jsou anatomicky tvarovaná, zpevněná hliníkovou výztuhou a polstrovaná tak, aby docházelo k lepší cirkulaci vzduchu mezi zády školáka a zádovou částí batohu. Pohodlné nošení i těžkého nákladu zajistí pohodlně polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy. Ty utáhnete jak ve spodní části na délku, tak i v horní části k zádům dítěte. Zapnutím hrudního popruhu, který je taktéž výškově nastavitelný, pak zajistíte, aby batoh nesjížděl z ramen. Do konců ramenních popruhů jsme zašili magnetku, kterou je můžete připnout k polstrované části popruhů tak, aby nevlály kolem těla školáka.Zadní komora batohu LYNN je užší a doporučujeme do ní umístit školní desky, velké těžké učebnice, nebo třeba atlasy. Přední komora je prostornější, širší a je v ní našitá malá síťová kapsa na zip. Kapsa mezi přední komorou a přední kapsou je dostatečně hluboká a objemná. Její vstup je ale užší. Je ideální pro přenášení třeba penálu PENN 20019 ve stejném designu, nebo krabičky na svačinu. V této kapse najdete i odnímatelnou karabinku na klíče a jmenovku. Přední kapsa je pak určena pro vše, co je potřeba mít rychle po ruce. Lahvičku s pitím dejte do kapsy na boku batohu.K batohu střihu LYNN si můžete vybrat mezi dvěma druhy penálů - klasickým jednokomorovým s klopou pro menší školáky PENN 20019, nebo oválnou etují ETUE 20019, kde je uvnitř jedna malá klopna a pod ní jsou psací potřeby ložené na volno. Ten doporučujeme spíš do vyšších tříd ZŠ. Bonusy: spousta reflexních prvků pevné odolné dno z TOPDURY chráněné nožičkami zátěr proti dešti poutko na nošení v ruce a poutko na lavici batoh prošel atestací v ITC Zlín na jedničku Náš tip: Batoh střihu LYNN je nejobjemnější z naší nabídky pro první stupeň ZŠ. Z naší zkušenosti víme, že jej děti nosí klidně i do šesté sedmé třídy. Pro školáky nad 150 cm už ale radíme koupit studentský batoh. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s planetami Topgal LYNN 20019,Školní batoh s planetami Topgal LYNN 20019

Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013,Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013

Detail

Dvoukomorový školní batoh pro malé krotitele draků! vhodný i pro drobné prvňáčky ideální pro 1. – 3. třídu lehounká konstrukce - váží méně než kilo! Máte doma malé cvičitelé draků? My ano! A právě pro ně jsme vymysleli tento parádní školní batoh s drakem! Je lehký jako dračí šupina (neváží ani kilogram), takže bude vyhovovat i těm nejmenším klukům s výškou pod 120 cm. Svou velikostí a objemem ale klidně vydrží až do třetí třídy. Zádová část batohu je vylisována z měkké tvarované pěny, díky níž je batoh tak lehký! Ramenní popruhy lze utáhnout přezkami na výšku v jejich spodní části a k zádům v jejich horní části. Sjíždět z ramen nebude ani v zimě, nebojte, ramenní popruhy jsou totiž vybaveny i výškově nastavitelným hrudním páskem. Dvě hlavní komory pohodlně pojmou všechno učivo minimálně prvních tří tříd ZŠ. Záleží ale i na požadavcích paní učitelky nebo pana učitele, kolik toho malí cvičitelé draků musejí nosit na zádech. Do zadní komory doporučujeme umístit ty nejtěžší učebnice a desky na sešity. V přední širší komoře pak najdete i malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Přední hluboká kapsa je skvělá pro uložení krabičky se svačinou a dalších drobností, nebo třeba penálu PENN 19013. V kapse je napevno přišitá karabinka, díky které nemusíte hledat zapomenuté klíče na dně batohu pod sešity. Lahvičku na pití dejte raději do kapsy na bok batohu, aby se její obsah nevylil do učiva. Něco navíc: impregnace proti dešti poutko na přenášení batohu v ruce a na zavěšení na lavici pevné dno z TOPDURY opatřené nožičkami batoh byl úspěšně testován v ITC Zlín Náš tip: Pokud konce ramenních popruhů po utažení volně vlají kolem těla vašeho dítěte, upevněte je k polstrované části popruhů. Jak? Magnetem. Ten je všitý do konců popruhů i na jejich polstrované části v místě, kde končí kolejnička hrudní přezky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013,Školní batoh s drakem Topgal ENDY 19013

Dívčí školní batoh zebra Topgal KIMI 21010,Dívčí školní batoh zebra Topgal KIMI 21010

Detail

Hlavní charakteristika: pevná záda lehká hliníková výztuha dvě objemné komory praktická malá kapsička Batoh KIMI je i přes svůj subtilní střih poměrně objemný - na výšku má 43 cm, takže se do jeho dvou objemných komor vejde opravdu vše. Doporučujeme jej ale pro dívky spíš až od druhé třídy nebo od 125 cm výšky. Motiv zebry a plyšový přívěsek, to je je hitovka, která hned tak nevyjde z módy, takže batůžek můžete používat určitě i několik let v řadě. Záda batohu KIMI jsou anatomicky tvarovaná, měkce polstrovaná a vyztužená hliníkovým rámem. Ten váží pouhých 0,06 kg, takže jej určitě nevytahujte, záda batohu by ztratila pevnost a správný anatomický tvar. Ramenní popruhy jsou polstrované a ergonomicky tvarované. Dají se utáhnout na výšku ve spodní části a k tělu v jejich horní části. Výškově nastavitelná hrudní přezka pomůže při nošení opravdu těžkého nákladu. Spodní část popruhů se díky magnetu dá upnout k polstrované části popruhu. Zadní komora batohu KIMI je užší a doporučujeme do ní dát ty nejtěžší učebnice. Přední komora je široká zhruba 2x tak jako zadní, najdete v ní praktickou síťovou kapsu na zip a jmenovku. K batohu můžete přikoupit penál ve stejném designu PENN 21010, který se vejde i do přední menší kapsičky. Tu ale klidně můžete použít i jako kapsičku na svačinku. K přední kapsičce najdete i odnímatelnou karabinu na klíče. Lahvičku s pitím radíme umístit do kapsy na boku batohu. Batoh KIMI je samozřejmě opatřen řadou reflexních prvků na všech jeho stranách tak, aby byla vaše školačka vidět i za špatných povětrnostních podmínek nebo za tmy v zimním období. Zkontrolovat si tuto skutečnost můžete v detailních fotkách, kde máme batoh vyfocený ve tmě. Další vychytávky: pevné nepropustné dno batohu z látky TOPDURA nožičky chránící dno batohu zátěr proti dešti poutko na lavici a na přenášení v ruce batoh byl testován v ITC Zlín na jedničku Náš tip: K batohu si můžete přikoupit penál ve stejném designu - PENN 21010 se dvěma kopami. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Dívčí školní batoh zebra Topgal KIMI 21010,Dívčí školní batoh zebra Topgal KIMI 21010

Školní batoh s melounem Topgal BAZI 21003,Školní batoh s melounem Topgal BAZI 21003

Detail

Hlavní charakteristika: pevná lisovaná záda malý střih - nízká váha pod 1 kg! spousta reflexních prvků nastavitelné ramenní popruhy a hrudní pás Úplná novinka! Nový lehký dvoukomorový batoh s dvěma předními kapsami je díky své lehké váze ideální pro malé drobné školáčky na prvním stupni ZŠ. Navíc v čučavé červené barvě designu vodního melounu s chlupatým přívěskem. Líbí? Nový střih batohu BAZI neváží ani kilogram, proto je určen těm nejdrobnějším dětem. Dvě komory pojmou všechno učení a dvě přední kapsy svačinku, penál a další drobnosti. Záda batohu BAZI jsou vytvarovaná z měkké lisované pěny. Ramenní popruhy jsou měkce polstrované, anatomicky tvarované a dají se utáhnout v horní i spodní části. Tím je správně nastavíte i na drobná záda malého školáka. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z úzkých ramen. Batoh BAZI má dvě hlavní komory. Zadní komora je širší, dejte do ní ty nejtěžší slabikáře a učebnice prvních tříd. Přední užší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete praktickou síťovou kapsu na zip a jmenovku. Na čele batohu jsou dvě praktické kapsy. Hluboká přední kapsa je hodně objemná - podobně jako přední komora. Můžete do ní umístit třeba krabičku se svačinkou ZOLA. Uvnitř kapsy najdete i odnímatelnou karabinku na klíče. Na kapse je pak našitá ještě malá kapsička na drobnosti. Vejde se ale do ní třeba i penál PENN 21003 ve stejném designu. Po obou stranách batohu najdete kapsy na lahvičku na pití. Pohodlně se do nich vejde třeba naše lahvička ZIVA. I batoh BAZI je bohatě vybaven reflexními prvky, což oceníte hlavně v zimním období. Přesvědčit se, jak batoh svítí ve světle reflektorů, můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě. Další vychytávky: zátěr proti dešti – látka nepromokne pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dát dětem do batůžku prázdnou lahev nebo jen trochu sirupu na dno lahvičky? Vodu si mohou dopustit ve škole samy - zlehčíte batoh až 0,5 kg váhy! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s melounem Topgal BAZI 21003,Školní batoh s melounem Topgal BAZI 21003

Školní batoh s magnoliemi Topgal CODA 21009,Školní batoh s magnoliemi Topgal CODA 21009

Detail

Hlavní charakteristika: zvětšený střih - vhodný i na začátek druhého stupně pevná záda s výztuhou a tvarované popruhy objemný, ale vhodný i na úzká záda Dvoukomorový batoh CODA vyhovuje všem školákům na prvním stupni ZŠ, díky velkému objemu jej ale určitě využijete i v prvních třídách druhého stupně ZŠ. Vzhledem k výšce batohu jej doporučujeme pro dívky cca od 125 cm výšky. Letošní novinka je vyvedena v tmavě modrém základu s barevnými tečkami, které v kontrastu doplňují jemné kvítky magnolie na přední kapse a přední komoře. Batoh má dvě hlavní objemné komory, které pojmou vše potřebné. Zadní komora je užší než přední, radíme do ní umístit nejtěžší učivo a směrem dopředu odlehčovat. V přední, širší komoře, je umístěna síťová kapsa na zip a jmenovka. Do přední hluboké kapsy pak dejte třeba krabičku se svačinkou, nebo penál PENN 21009 ve stejném designu. V kapse je umístěna i odnímatelná karabina na klíče. Batoh má pevná, polstrovaná a anatomicky tvarovaná záda s hliníkovou výztuhou, která lze vytáhnout díky kapse v zadní komoře. Radíme - nedělejte to. Hliníková výztuž je super lehká a drží tvar zad ve správném tvaru. Ramenní popruhy batoh jsou taktéž polstrované a anatomicky tvarované. Zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Popruhy lze regulovat na délku ve spodní části; můžete je utáhnout i k zádům v jejich horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Další vychytávky: reflexní prvky umístěné na všech stranách batohu ucho na zavěšení na lavici a druhé na přenášení batohu v ruce dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chránící dno a impregnace proti dešti zátěr proti dešti - látka nepromokne batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku Náš tip: Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno upravíte na rostoucí záda vaší slečny. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s magnoliemi Topgal CODA 21009,Školní batoh s magnoliemi Topgal CODA 21009

Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011,Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011

Detail

Hlavní charakteristika: pro všechny dívky od 2. do 5. třídy ZŠ objemný střih vyhovuje i na začátku druhého stupně ZŠ pevná polstrovaná záda s výztuhou nastavitelný hrudní pásek Puntíky jsou láska! Neokoukatelnou klasiku jsme letos použili na náš top střih batohu NIKI, který je velmi objemný. Dvě komory a dvě přední kapsy pojmou úplně všechno učení na prvním stupni a vydrží i na začátku druhého (záleží na požadavcích školy). Vzhledem k velikosti batohu jej můžeme doporučit cca od 125 cm výšky. Batoh střihu NIKI má pevná záda s hliníkovou výztuhou a měkkým polstrováním. Záda jsou anatomicky tvarovaná, můžete tak v batohu nosit i hodně těžký náklad učení. Každodenní cestu do školy s těžkým nákladem vám usnadní i utahovatelné, ergonomicky tvarované, polstrované ramenní popruhy. Pro ulehčení batohu jsme ramenní popruhy opatřili i hrudním páskem. Dvě hlavní komory pojmou všechno učení. Zadní komora je široká, dejte do ní ty nejtěžší největší učebnice a atlasy. Přední kapsa je užší. Je v ní ukrytá síťová kapsa na zip a jmenovka. Na čele batohu pak najdete dvě praktické menší kapsy. V horní kapsičce je odnímatelná karabina na klíče a vejde se do ní třeba krabička se svačinou ZOLA, nebo třeba jednokomorový penál PENN 21011 ve stejném designu. Do spodní kapsičky dejte drobnosti, které jsou potřeba mít po ruce. Na obou stranách batohu jsou síťové kapsy na lahvičku na pití. Do levé boční kapsy se vejde i vyšší láhev, neboť je opatřena kompresním páskem, díky kterému ji k tělu batohu lépe upevníte. Další vychytávky: zátěr proti dešti - látka nepromokne plno reflexních prvků na všech stranách batohu i na popruzích pevné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na zavěšení na lavici a na přenášení batohu v ruce batoh prošel na jedničku atestací v ITC Zlín Náš tip: K batohu můžete koupit penál s dvěma klopami PENN 21011 ve stejném designu. Další drobnosti a doplňky najdete v sekci Příslušenství. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011,Školní batoh s puntíky Topgal NIKI 21011

Školní batoh s hvězdami Topgal LYNN 20008,Školní batoh s hvězdami Topgal LYNN 20008

Detail

Batoh LYNN vydrží určitě i na začátek druhého stupně! Nově v designu s třpytivými hvězdami na přední kapse. dvoukomorový batoh pro školačky ve 2. – 5. třídě pevná polstrovaná záda s výztuhou objemný batoh vyhoví klidně i na začátku druhého stupně ZŠ Střih LYNN je opravdu objemný, doporučujeme jej proto pro dívky od výšky cca 125 cm. Sloužit bude pohodlně minimálně do šesté třídy! Navíc, letos jsme střih LYNN ozdobili potiskem s lesklými fialovými hvězdičkami a přívěskem ve tvaru hvězdy s flitry. Líbí? Batoh LYNN je našim nejobjemnějším střihem. Dvě velké komory a dvě hluboké přední kapsy unesou opravdu těžký náklad každodenního učiva. I proto jsme batoh vybavili anatomicky tvarovaným zádovým systémem s lehounkou hliníkovou výztuhou, která drží tvar zad ve správném anatomickém prohnutí. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované, dají se utáhnout jak na délku v jejich spodní části, tak i k zádům v horní části. Hrudní popruh je výškově nastavitelný, vyrovnává váhu batohu k postavení těla i menší slečny a popruhy batohu díky němu nekloužou z ramen. Zadní komora batohu je užší. Je ideální na přenášení nejtěžších učebnice, atlasy, nebo desky na sešity. Přední komora je nejširší a je v ní umístěna i praktická síťová kapsička na zip. Hluboká kapsa mezi přední komorou a kapsou na čele batohu má užší vstup, takže je jako ideální pro třeba pro umístění penálu PENN 20008 ve stejném designu, nebo krabičky se svačinou. V této kapse je umístěna jmenovka a odnímatelná karabina na klíče. Přední hluboká kapsa poslouží na drobnosti, které je třeba mít po ruce. Lahvičku na pití ale dávejte na bok batohu do boční kapsičky, která je na ni určená. K batohu je možné zakoupit i designově stejné oválné pouzdro ETUE 20008. Reflexní prvky najdete i u tohoto batohu na řadě míst - na spodní části čela batohu, na paspulích přední kapsy a přední komory, na boku batohu i na ramenních popruzích. Podívejte se do detailních fotek, kde máme batoh vyfocený i ve tmě.Něco navíc: pevné dno opatřené nožičkami dno je z materiálu TOPDURA batoh prošel atestací v ITC Zlín zátěr proti dešti poutko na přenášení batohu v ruce a další pro zavěšení na lavici Náš tip: Lahvičku s pitím dávejte do boční kapsičky batohu – zabráníte tak nehodám s rozlitým pitím uvnitř batohu. Ideální je ale nabrat do lahvičky jen sirup, aby si děti dopustili vodu ve třídě. Ulehčíte tak zádům vaší dcery. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s hvězdami Topgal LYNN 20008,Školní batoh s hvězdami Topgal LYNN 20008

Školní batoh s motýlky Topgal COCO 20004,Školní batoh s motýlky Topgal COCO 20004

Detail

Oblíbený objemný tříkomorový střih batohu pro první stupeň ZŠ jsme letos oblékli do střídmých praktických barev s vyšitými motýlky na přední kapse a barevnými puntíky. Navíc je doplněn chlupatým přívěskem. Batoh díky svému objemu vydrží po celý první stupeň ZŠ! velikostně ideální do 1. – 5. třídy ZŠ pevná anatomicky tvarovaná záda a hrudní popruh tři komory a hluboká přední kapsa vhodný od první třídy Střih COCO je zřejmě našim nejoblíbenějším pro první stupeň ZŠ. Tři objemné komory pojmou úplně všechno učivo od první třídy klidně až do páté. O praktický černý batoh si psaly hlavně maminky. Malé školačky ale určitě ocení barevné vyšívané motýlky, chlupatý přívěsek, puntíky i barevné zipy. Všechny tyto prvky tmavý batoh oživují. Záda batohu jsou vyvedena v modré barvě. Jsou pevná, anatomicky tvarovaná a polstrovaná s lehounkou hliníkovou výztuhou. Na záda i drobnějších dívek batoh správně nasadíte díky ramenním popruhům, které lze utáhnout v jejich horní i spodní části. Díky dopnutí hrudního pásu batoh ze zad padat určitě nebude ani v zimě, kdy občas popruhy batohů kloužou po bundách. V koncích popruhů jsou všity magnetky, díky kterým je můžete připnout k tělu ramenního popruhu tak, aby nevisely kolem těla. Zadní a prostřední komory jsou užší - ideální pro ukládání desek na sešity, cvičebnic, nebo těch nejtěžších učebnic. Přední komora je nejširší, nejobjemnější a navíc v ní najdete i praktickou kapsičku na zip a odnímatelnou karabinku na klíče, díky které je nebudete muset v batohu hledat. Přední hluboká kapsa je ideální na všechny další drobnosti. Můžete do ní umístit třeba i krabičku se svačinkou, nebo penál ve stejném designu PENN 20004. Uvnitř kapsy je jmenovka. Na boku batohu je pak kapsička na lahvičku na pití. Radíme do lahvičky dát jen sirup, vodu si děti mohou dopustit ve škole. Reflexní prvky najdete všude na tomto batohu - jsou na čele, v paspulích batohu, boku batohu i na ramenních popruzích. Vše připraveno? Tak šup, rychle do školy! Další vychytávky: měkké ucho na přenášení batohu v ruce ouško na zavěšení batohu na lavici zátěr proti dešti p evný nepropustný materiál TOPDURA na dnu batohu batoh byl úspěšně otestován v ITC Zlín Náš tip: Hliníkovou výztuhu zad nevytahujte, zádový systém by tak ztratil anatomický tvar a utrpěla by i pevnost batohu. Váha výztuhy je pouze 0,06 kg! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s motýlky Topgal COCO 20004,Školní batoh s motýlky Topgal COCO 20004

Školní batoh s puntíky Topgal ALLY 19009,Školní batoh s puntíky Topgal ALLY 19009

Detail

Osvědčený dvoukomorový parťák pro malou slečnu vhodný pro školačky od 2. třídy výše pevná, anatomicky tvarovaná záda ramenní popruhy doplněné o hrudní pás Oblíbený dvoukomorový střih batohu, s dvěma předními kapsičkami, ocení všechny dívky od 2.třídy výše. Pokud se ale vaše dcera chystá do první třídy, má nad 125 cm a líbí se jí, klidně jej může mít! Navíc, puntíky nikdy nevyšly z módy!Batoh má pevná, anatomicky tvarovaná záda s lehkou hliníkovou výztuhou. Ergonomicky tvarované, polstrované ramenní popruhy lze utáhnout v jejich spodní části na délku a v jejich horní části pak k tělu. Doplňuje je výškově nastavitelný hrudní pás. Aby dlouhé popruhy případně nevlály kolem těla, jsou na koncích opatřeny magnetkami, které jdou připnout k tělu popruhů (viz detailní fotky).Zadní komora batohu je užší a je jak dělaná na velké těžké učebnice nebo na desky na sešity. Přední komora je pak velmi objemná, hluboká, a navíc ukrývá malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Na přední straně batohu najdete dvě menší kapsičky. Do spodní se vejdou kapesníčky nebo další drobné věci, které je potřeba mít poruce. Do horní kapsičky můžete umístit krabičku na svačinku, nebo penál PENN 19009 ve stejném designu. Navíc je v ní ještě karabinka na klíče, díky které budou stále při ruce.Kapsičku na lahev na pití najdete na boku batohu. Děti potřebují být vidět, zvláště v zimním období, proto je batoh opatřen řadou reflexních prvků na ramenních popruzích, čele i boku batohu. Bonus: pevné dno z materiálu TOPDURA a impregnace proti dešti nožičky proti opotřebení na spodní straně batohu poutka na přenášení batohu v ruce a na zavěšení na lavici batoh byl testován v ITC Zlín Tip pro vás: Ve stejném designu jako je batoh nabízíme dvě verze penálu. Buď klasický jednokomorový s klopnou, který je určen pro mladší žáky, nebo oválnou etui, do které se umísťují pastelky “na volno”. Tu doporučujeme spíše starším žačkám. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s puntíky Topgal ALLY 19009,Školní batoh s puntíky Topgal ALLY 19009

Svítící školní batoh Topgal CODA 19041 BATTERY AA,Svítící školní batoh Topgal CODA 19041 BATTERY AA

Detail

Dvoukomorový svítící batoh do 2.-6. třídy ZŠ nový zvětšený střih - déle slouží pevná záda a tvarované popruhy objemný, ale přitom subtilní Oblíbený dvoukomorový střih batohu CODA jsme zvětšili tak, aby vyhovoval všem dívkám i na začátek prvního stupně ZŠ. Navíc jsme jej letos doplnili o super svítící vlákno Scilif v lemu přední kapsy. Díky němu nebude možné batoh i s jeho nositelkou přehlédnout ani za špatné viditelnosti nebo v zimním období. Velikostně je ideální pro vyšší žákyně druhých tříd, díky většímu objemu bude vyhovovat minimálně do šesté třídy.. Batoh má pevná záda s hliníkovou výztuhou. Zádová část je polstrovaná a díky výztuži anatomicky tvarovaná. Polstrované, ergonomicky tvarované ramenní popruhy, zajistí pohodlné každodenní nošení i hodně těžkého školního nákladu. Na ramenních popruzích lze regulovat jejich délka a můžete je utáhnout k zádům dítěte v jejich horní části. Samozřejmostí je výškově nastavitelný hrudní pás. Dvě objemné komory pojmou všechno učení. Hluboká kapsa na přední části batohu je ideální třeba pro přenášení svačinky, nebo penálu PENN 19041 ve stejném designu. Ve shodném motivu batohu je dále možné zakooupit i oválné pouzdro ETUE 19041 . Přední komora je o něco širší než zadní. Najdete v ní malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Přední praktická kapsa unese všechny drobnosti, které je třeba mít po ruce. Že se klíče netoulají v batohu, zajistí karabina v horní části přední kapsy batohu. V přední kapsičce je navíc i kapsa na suchý zip, která slouží pro uložení kontrolní jednotky TOP 171, která napájí světelné vlákno. Kontrolní jednotka JE SOUČÁSTÍ pouze modelu s označením BATTERY. Jednotka vydrží svítit 4 až 20 hodin (dle intenzity svícení a typu článků). Kontrolní jednotka je určena pro použití s primárními články typu LR6 - AA. Navíc: reflexní prvky na všech stranách batohu ucho na zavěšení na lavici a další na přenášení batohu v ruce dno z pevného a odolného materiálu TOPDURA plastové nožičky chránící dno a impregnace proti dešti batoh prošel certifikací ITC Zlín na jedničku Náš tip: Děti nám rostou před očima, ale batoh může sloužit klidně 3 i více let. Nebojte, díky délce a nastavitelnosti ramenních popruhů batoh snadno přizpůsobíte rostoucím zádům vaší slečny. Pozn.: Pouze u batohu s označením BATTERY je i kontrolní jednotka součástí batohu. Na světelné vlákno batohu není možné připojovat žádný jiný zdroj, kromě originální kontrolní jednotky Sunfibre od firmy SCILIF. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Svítící školní batoh Topgal CODA 19041 BATTERY AA,Svítící školní batoh Topgal CODA 19041 BATTERY AA

Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014,Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014

Detail

Kdo z kluků si někdy nehrál na vojáky? Snad každý! Proto jsme i letos vymysleli ultralehký batoh s vojenským motivem. pro nejmenší kluky v 1. – 3. třídě ZŠ vhodný i pro malé drobné prvňáčky lehounká konstrukce - váží méně 0,9 kilo! Motiv s nočním viděním a kovovou psí známkou jako přívěskem na zipu přední kapsy! Zádová část batohu je lisována z měkké, tvarované pěny, díky níž je batoh tak lehký. Ramenní popruhy jsou polstrované, ergonomicky tvarované a lze je utáhnout přezkami na výšku v jejich spodní části a k zádům v jejich horní části. Sjíždět z ramen nebudou ani v zimě, nebojte. Ramenní popruhy jsou totiž vybaveny i výškově nastavitelným hrudním páskem. Dvě hlavní komory pohodlně pojmou všechno učivo minimálně prvních tří tříd ZŠ. Záleží ale i na požadavcích vaší paní učitelky, kolik toho malí školáci musí nosit na zádech. Do zadní objemné komory doporučujeme umístit ty nejtěžší učebnice a desky na sešity. V přední užší komoře pak najdete navíc i malou síťovou kapsičku na zip a jmenovku. Přední hluboká kapsa je skvělá pro uložení krabičky se svačinou a dalších drobností, nebo třeba penálu PENN 20014. V kapse je i vyjímatelná karabinka, díky které nemusíte hledat zapomenuté klíče na dně batohu pod sešity. Lahvičku na pití dejte raději do kapsy na bok batohu, aby se její obsah nevylil do učiva. Něco navíc: zátěr proti dešti poutko na přenášení batohu v ruce poutko a na zavěšení batohu na lavici pevné dno z TOPDURY opatřené nožičkami batoh byl úspěšně testován v ITC Zlín Náš tip: Pokud konce ramenních popruhů po utažení volně vlají kolem těla vašeho dítěte, upevněte je k polstrované části popruhů. Jak? Magnetem. Ten je všitý do konců popruhů i na jejich polstrované části v místě, kde končí kolejnička hrudní přezky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014,Školní batoh s nočním viděním Topgal ENDY 20014

Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018,Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018

Detail

Batoh pro závodníky v 1. až 3. třídě s vyměnitelnými obrázky aut lehký dvoukomorový batoh s velkou přední kapsou vyměnitelné obrázky závodních aut pevná lisovaná záda a nízká váha součástí batohu jsou 4 vyměnitelné obrázky se závodními auty Vytuněný batoh pro všechny malé závodníky určitě ocení nejen milovníci gamesek s auty, ale díky váze batohu i jejich rodiče! Zádový systém je díky anatomicky tvarované lisované pěně ultralehký, a tak je celková váha batohu menší než jeden kilogram. I na zádech malého závodníka bude batůžek sedět jako ulitý. Ramenní popruhy jsou totiž ergonomicky tvarované a hlavně – dají se utáhnout v horní i spodní části batohu. Výškově nastavitelný hrudní pásek zajistí, že popruhy nebudou sjíždět ani z drobných zádíček.Nejtěžší školní potřeby dávejte vždy do komory, která je nejblíže zádům. Přední, širší komora unese vše ostatní a navíc v ní určitě využijete síťovou kapsu na zip. Jmenovka ukrytá v přední kapse pomůže batohy rozeznat, i když se ve třídě sejdou dva stejné. K batohu můžete přikoupit i penál PENN 18018 ve stejném designu s otiskem pneumatik. Ten snadno umístíte do přední komory nebo do přední hluboké kapsy, kde určitě oceníte i karabinku na klíče. Pro lahvičku na pití jsme ušili kapsu na boku batohu.Reflexní prvky se budou zamlouvat každému rodiči, obzvlášť v zimním období. Proto jsme jimi na batohu opravdu nešetřili. Přesvědčit se můžete v detailních fotkách, kde máme batoh nafocený i ve tmě.Něco navíc: zátěr proti dešti odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami poutko na přenášení batohu v ruce a poutko na lavici batoh byl testován v ITC Zlín a prošel na jedničku Náš tip: V přední kapse je menší kapsička, která v okýnku přední části batohu ukrývá obrázky se čtyřmi různými závodními auty. Každý malý závodník si tak může rozhodnout, s jakým autem na zádech ráno vyběhne do školy. Připravit, pozor, startujeme! (topgal.cz)

Podobné produkty ako Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018,Školní batoh s obrázky aut Topgal ENDY 18018
Školní batoh Paradise (5903162087436), Školní batoh Mexico (5903162088099), Školní batoh Indian (5903162088426), Školní batoh Face (5903162087825), Školní batoh Strike Cubic (5907690872878), BAAGL Školní batoh Flamingo (8595054272074), Paso školní batoh Navy (5903162087665), Školní batoh Icon šedý (5903162098654), Školní batoh Gold Dots (5903162088549), Školní batoh Ultimate, Havaj (4008110283159), Školní batoh City grey (5907690872205), Školní batoh College Stripes (5907690847500), Paso školní batoh Mountains (5903162087306), Školní batoh Brick A527 (5907808882379), Školní batoh Ultimate, vlny (4008110283180), BeUniq školní batoh Flamingo (5903162088167), Školní batoh Classic žlutý (5903162089577), Školní batoh SoftFlex+, motýl (4008110582368), Batoh školní Fun Black (8595138596836), Paso školní batoh Coconut (5903162098579), Školní batoh Blue line (5903162073415), BAAGL Školní batoh Skate Moon (8595054287566), Školní batoh Maui and sons (5903162077291), BAAGL Školní batoh Core Magion (8595054277536), BAAGL Školní batoh Fun #BFF (8595054281687), BAAGL Školní batoh Cubic Tenisky (8595054277574), BAAGL Školní batoh Skate Galaxy (8595054277666), BAAGL Školní batoh Cubic Puntíky (8595054272111), BAAGL Školní batoh Skate TERIBEAR (8595054288884), BAAGL Školní batoh Core Trigo (8595054287382)