Banquet living 5,2 l (48721971)

Produkt Banquet living 5,2 l (48721971) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Banquet living 5,2 l (48721971) upraviť a produkt hľadať znova.

BANQUET LIVING 5,2 l (48721971)

BANQUET LIVING 5,2 l (48721971)
Detail

Kastrol materiál nerez, vnitřní povrch nerezový, průměr 26 cm, objem 5,2 l, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vhodný do myčky Nemáte v čem uvařit své oblíbené jídlo? Kastrol Banquet vám s tím pomůže. Kvalitní kastrol o objemu 5,2 l se postará o všechno, s čím potřebujete pomoct. Kastrol byl vyhotoven z nerezové oceli. Nerezový povrch uvnitř kastrolu se postará o ochranu proti možnému odření či udeření. Po použití kastrolu ho jednoduše můžete nechat mýt v myčce na nádobí. Důležité přednosti kastrolu Banquet Kastrol Banquet bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Objem: 5,2 l Vnitřní materiál: nerezový Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Kastrol lze umýt i v myčce na nádobí Průměr nádoby: 26 cm Tvarem jde o oválný kastrol (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET LIVING 5,2 l (48721971) , Banquet hrnec nerezový living, 5,6 l

BANQUET LIVING 3,9 l (48721969)

BANQUET LIVING 3,9 l (48721969)
Detail

Kastrol materiál nerez, vnitřní povrch nerezový, průměr 24 cm, objem 3,9 l, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vhodný do myčky Chybí vám nástroj k uvaření kvalitního a zároveň chutného jídla? Kastrol Banquet bude důležitou součástí vaší kuchyně. Kastrol o objemu 3,9 l bude výbornou vychytávkou ve vybavení vaší kuchyně. Na tělo kastrolu byla použita nerezová ocel. Nerezový povrch uvnitř kastrolu se postará o ochranu proti odření i udeření. Nemusíte mít obavy z jeho mytí, jelikož kastrol můžete nechat mýt v myčce na nádobí. Rozhodující parametry kastrolu Banquet Kastrol Banquet se postará o příjemný čas strávený v kuchyni Objem: 3,9 l Vnitřní materiál: nerezový Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Kastrol je vhodný pro mytí v myčce na nádobí Průměr nádoby: 24 cm Mezi skvělou vlastnost kastrolu patří rezistence vůči neostrému kovovému náčiní Tvarem je to kulatý kastrol (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET LIVING 3,9 l (48721969) , Banquet hrnec nerezový living 23 l

BANQUET LIVING 6,6 l (A17354)

BANQUET LIVING 6,6 l (A17354)
Detail

Kastrol materiál nerez, vnitřní povrch nerezový, průměr 28 cm, objem 6,6 l, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vhodný do myčky Nemáte v čem uvařit své oblíbené jídlo? Kastrol Banquet vám nemůže ve vašem vybavení chybět. Kvalitní kastrol o objemu 6,6 l se postará o všechno, s čím potřebujete pomoct. Tělo kastrolu je tvořeno z nerezu. Nerezový povrch uvnitř kastrolu slouží jako obranný mechanismus proti odření i udeření. Kastrol můžete mýt i v myčce na nádobí. Důležité parametry kastrolu Banquet Kastrol Banquet bude vaší pravou rukou při přípravě jídla Objem kastrolu je 6,6 l Vnitřní materiál: nerezový Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Kastrol je vhodný pro mytí v myčce na nádobí Průměr nádoby: 28 cm Tvarem je to kulatý kastrol (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET LIVING 6,6 l (A17354) , Banquet hrnec nerezový living, 4,3 l

Banquet Hrnec nerezový LIVING 11,1 l

Detail

Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. Hrnec o průměru 26 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 11,1 l , Banquet hrnec nerezový living 13,5 l

Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l , Banquet hrnec nerezový living 9l (a11555)

Banquet Kastrol nerezový LIVING 3,9 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 3,9 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 3,9 l , Dóza freshbox 5,2 l, hluboká

Banquet Kastrol nerezový LIVING 5,2 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 5,2 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 5,2 l , Termisil skleněná pekáč, 5,2 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 7,2 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 7,2 l
Detail

Nerezový hrnec Living se skleněnou poklicí s nerezovým knobem bude nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Tloušťka stěny: 0,5 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový Living, 7,2 l , Banquet nerezový kastrol living pr. 28 cm

Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l
Detail

Nerezový hrnec Living se skleněnou poklicí s nerezovým knobem bude nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Tloušťka stěny: 0,50 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l , Banquet nerezový kastrol living pr. 26 cm

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l
Detail

Nerezový hrnec se skleněnou poklicí s nerezovým knobem je opatřen i nerezovými držadly. Hrnec má lesklý povrch uvnitř i vně, vnější strana má tři matné pruhy. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce.Technické parametry: tloušťka stěny: 0,50 mm materiál držadel: nerez materiál poklice: sklo / nerez (4home.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l , Pyramis 24 zeon 5,2 l (pyr5201217131111)

Banquet Hrnec nerezový LIVING 9 l

Detail

Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. Hrnec o průměru 24 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 9 l , Tescoma freshbox 5,2 l, hluboká (892104.00)

Banquet Hrnec nerezový LIVING 7,2 l

Detail

Hrnec o průměru 22 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 7,2 l , Plastová mísa 5,2 l capri, zelená

Banquet Kastrol nerezový LIVING 8,4 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 8,4 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 8,4 l , Banquet poppy 2,2 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 9 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 9 l
Detail

Nerezový hrnec Living se skleněnou poklicí s nerezovým knobem je opatřen i nerezovými držadly. Hrnec má lesklý povrch uvnitř i vně, vnější strana má tři matné pruhy. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Objem 9 l. Tloušťka dna 2,5 mm, tloušťka stěny 0,50 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový Living, 9 l , Klarstein bella, kuchyňský robot, 1200 w, 2,7 ps, 5,2 l

Banquet Hrnec nerezový LIVING 13,5 l - zánovní

Detail

Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. Hrnec o průměru 26 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 13,5 l - zánovní , Banquet allegro 3 5 l

Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l - zánovní

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l - zánovní , Banquet keramická konvice home 1 l

Hrnec BANQUET Living 7,2l s poklicí

Hrnec BANQUET Living 7,2l s poklicí
Detail

NakupteHrnec BANQUET Living 7,2l s poklicíz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Hrnceza569.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec BANQUET Living 7,2l s poklicí , Banquet culinaria lavender termohrnec 1,5 l

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí
Detail

NakupteKastrol BANQUET Living 6,6l s poklicíz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Kastrolyza599.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí , Banquet fritéza aaf3501 horkovzdušná, 3,2 l

Kastrol BANQUET Living 5,2l s poklicí

Kastrol BANQUET Living 5,2l s poklicí
Detail

NakupteKastrol BANQUET Living 5,2l s poklicíz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Kastrolyza499.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kastrol BANQUET Living 5,2l s poklicí , Banquet čajník smalt rose, 2,2 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555)
Detail

Hrnec - průměr 24 cm, objem 9 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 9 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 24 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 9 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také skleněná... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555) , Banquet culinaria home termohrnec 2,5 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 16.2l (A11558)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 16.2l (A11558)
Detail

Hrnec průměr 30 cm, objem 16,2 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 16,2 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 30 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 16,2 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 16.2l (A11558) , Banquet culinaria lavender termohrnec 2,5 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 11.1l (A11556)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 11.1l (A11556)
Detail

Hrnec - průměr 26 cm, objem 11,1 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 11,1 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 26 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 11,1 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 11.1l (A11556) , Banquet adagio tlakovy hrnec 4 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13.5l (A11557)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13.5l (A11557)
Detail

Hrnec průměr 28 cm, objem 13,5 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 13,5 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 28 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 13,5 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13.5l (A11557) , Rost livarno living

BANQUET konvice nerezová BRAGA 2 l

BANQUET konvice nerezová BRAGA 2 l
Detail

BANQUET Braga Varná nerezová konvice o objemu 2 l. Konvice je vybavena plastovým držadlem a píšťalou. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Kapacita: 2 litry Určení: na indukci, plyn, sklokeramiku, elektřinu Materiál: nerez, plast Barva: stříbrná (patro.cz)

Podobné produkty ako BANQUET konvice nerezová BRAGA 2 l , Banquet sada konvice a šálků, 1,7 l

Banquet Kastrol smaltovaný LAVENDER 2 l

Detail

Plechový kastrol ve stylu Provence objemu 2 l a rozměrech 20 × 8 cm. Kastrol od značky Banquet má 2 vrstvý smaltovaný vnitřní a vnější povrch s dekorem levandule. Vhodný pro všechny typy sporáků a možnost použití i v troubě. Jednoduché mytí v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol smaltovaný LAVENDER 2 l , Banquet koš odpadkový nášlapný step 25 l

Banquet Odpadkový koš TWIZZ, 5 l

Banquet Odpadkový koš TWIZZ, 5 l
Detail

Praktický odpadkový koš TWIZZ o objemu 5 l je vybaven nášlapným systémem na otevírání víka pro snadnou a hygienickou manipulaci. Koš má lesklý nerezový vnější povrch a vnitřní vyjímatelnou nádobu na odpad, která je vyrobena z plastu. Svým jednoduchým designem se bude hodit do každé domácnosti. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Odpadkový koš TWIZZ, 5 l , Banquet džbán plastový culinaria 2 l, šedá

Banquet Džbán plastový CULINARIA 2 l, růžová

Banquet Džbán plastový CULINARIA 2 l, růžová
Detail

Elegantní a praktický pomocník nejen v horkých letních dnech je plastový džbán CULINARIA v transparentní barvě s růžovým víkem o objemu 2 l. Je vhodný pro každodenní stolování i zahradní párty. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Džbán plastový CULINARIA 2 l, růžová , Banquet tlakový hrnec grande red, 5 l

Banquet Džbán plastový Culinaria 2 l, šedá

Banquet Džbán plastový Culinaria 2 l, šedá
Detail

Elegantní a praktický pomocník nejen v horkých letních dnech je plastový džbán CULINARIA v transparentní barvě s šedým víkem o objemu 2 l. Je vhodný pro každodenní stolování i zahradní párty. Teplotní rozmezí: od - 18 °C do + 95 °C (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Džbán plastový Culinaria 2 l, šedá , Hrnec tlakový banquet allegro matte 7 l

Banquet Nerezová konvice HOME Coll. 2 l

Detail

Banquet Nerezová konvice HOME Coll. 2 l na vaření vody se stane nedílnou součástí každé domácnosti. Konvice je vyrobena z nerezové oceli s bakelitovým držadlem. Konvice je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nerezová konvice HOME Coll. 2 l , Banquet koš odpadkový nášlapný step 40 l

Banquet Kastrol MATTE New Line 2 l

Detail

Nerezový kastrol v matném provedení z řady New Line značky Banguet snese až dva litry vody. Kastrol lze používat na všechny typy varných desek včetně indukce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol MATTE New Line 2 l , Banquet termohrnec s poklicí culinara, 3,5 l

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm
Detail

Kastrol v praktické velikosti jistě uvítá každá hospodyňka. Hrnec je vyroben z kvalitní nerezové oceli v lesklém provedení se třemi matnými pruhy. Součástí je skleněná poklice. Je vhodný pro vaření na všech typech varných desek - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Součástí hrnce je skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Hrnec je možno umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 24 cm

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 24 cm
Detail

Nerezový kastrol v praktické velikosti jistě uvítá každá hospodyňka. Hrnec je vyroben z kvalitní nerezové oceli v lesklém provedení se třemi matnými pruhy. Součástí je skleněná poklice. Je vhodný pro vaření na všech typech varných desek - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Součástí hrnce je skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Hrnec je možno umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nerezový kastrol Living pr. 24 cm

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrnce

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrnce
Detail

NakupteKastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrncez kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Kastrolyza289.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrnce

Tlakový hrnec GRANDE Red 5 l, BANQUET

Tlakový hrnec GRANDE Red 5 l, BANQUET
Detail

moderní tvar kvalitní sendvičové dno dva ventily Tlakový nerezový hrnec GRANDE Red v originálním zpracování má pákový uzávěr a trendy baňatý tvar. Hrnec je vhodný na všechny typy varných desek včetně indukce. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení hlavního. Hrnec má kvalitní sendvičové dno o tloušťce 1 cm a síla stěny je 0, 6 mm. Materiál: nerez ocel 18/0, poklice - bakelit Rozměry: pr. 20,5 x v. 15 cm Objem: 5 l, využitelný objem 3,3 l Stáhněte si návod na použití tlakového hrnce. (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Tlakový hrnec GRANDE Red 5 l, BANQUET

Banquet Tlakový hrnec Grande Red, 5 l

Banquet Tlakový hrnec Grande Red, 5 l
Detail

Tlakový nerezový hrnec Grande Red s červeným pákovým uzávěrem a trendovým baňatým tvarem. Tlakový hrnec je vhodný pro rychlou přípravu jídel, šetří čas a energie. Tlakový hrnec je opatřen pojistkami pro bezpečné vaření. Vlastnosti a specifikace: celkový objem 5 l, bezpečný využitelný objem 3,3 l speciální sendvičové dno o tloušťce 1 cm (vaření bez připálení) tloušťka stěny 0,6 mm nerez 18/0 pr. horní: 20,5 cm, pr. dolní 18,5 cm 2 bezpečnostní ventily a pojistky plastové úchyty (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrnec Grande Red, 5 l

Banquet Láhev zahřívací termofor WRAP 2 l, šedá

Banquet Láhev zahřívací termofor WRAP 2 l, šedá
Detail

Láhev zahřívací termofor WRAP s elegantním šedým pleteným návlekem je ideální pro prohřátí studených či bolavých míst. Láhev má využitelný objem 2 l, rozměry: 20 x 36 cm. Zahřívací láhev v červené barvě je včetně textilního návleku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Láhev zahřívací termofor WRAP 2 l, šedá

BANQUET MILTON 16 cm 2 l smaltovaný hrnec

BANQUET MILTON 16 cm 2 l smaltovaný hrnec
Detail

Smaltovaný hrnec Milton o objemu 2 l je skvělý pomocník pro přípravu zdravých a chutných pokrmů. Poklice i hrnec s červenou smaltovanou glazurou, černým dnem na vnější straně, s krémovou barvou na vnitřní straně. Hrnec lze používat na všechny typy varných desek včetně indukce. Tloušťka stěny 0,7 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako BANQUET MILTON 16 cm 2 l smaltovaný hrnec

Banquet Termohrnec s poklicí AVANZA 5 l, bílá

Detail

Termohrnec s poklicí AVANZA o objemu 5 l v bílé barvě je praktický pomocník pro uchovávání teplých pokrmů. Ocení ho především kuchaři a kuchařky při uskladňování hotových pokrmů před samotným servírováním. Vnitřek hrnce tvoří nerezová vložka, výplň mezi stěnami je z PUR pěny pro zachování vynikající izolace při skladování či přenášení potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Termohrnec s poklicí AVANZA 5 l, bílá

Banquet Sada hermetických dóz EREA 0,5 + 1 + 2 l

Banquet Sada hermetických dóz EREA 0,5 + 1 + 2 l
Detail

Sada skleněných hermetických dóz Erea od značky Banquet je ideální na uskladnění suchých potravin - těstoviny, oříšky atd. nebo nakládání chutných pokrmů. Hermetické dozy mají skleněné víčko s kovovým zavíracím patentem. Víčko je osazeno silikonovým těsněním. Drátěný systém uzávěru není vhodný do myčky na nádobí (není nerezový). Materiál: sklo / silikon / kov.Sada dóz Erea obsahuje: (horní průměr dóz 9 cm) 1x dóza - 10 x 10 x 10,5 (š x d x v) cm, objem 0,5 l 1x dóza - 10,5 x 10,5 x 15,5 (š x d x v) cm, objem 1 l 1x dóza - 12 x 12 x 22 cm (š x d x v) cm, objem 2 l (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada hermetických dóz EREA 0,5 + 1 + 2 l

Banquet Termohrnec s poklicí AVANZA 5 l, bílá - zánovní

Detail

Termohrnec s poklicí AVANZA o objemu 5 l v bílé barvě je praktický pomocník pro uchovávání teplých pokrmů. Ocení ho především kuchaři a kuchařky při uskladňování hotových pokrmů před samotným servírováním. Vnitřek hrnce tvoří nerezová vložka, výplň mezi stěnami je z PUR pěny pro zachování vynikající izolace při skladování či přenášení potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Termohrnec s poklicí AVANZA 5 l, bílá - zánovní

Banquet Tlakový hrnec Grande Red Belly 5 l - zánovní

Detail

Tlakový hrnec Grande Red má pákový uzávěr a oblíbený baňatý tvar „belly“ s atraktivními červenými prvky. Je vybaven 2 ventily, sendvičovým dnem pro vaření bez připálení a vyroben z nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrnec Grande Red Belly 5 l - zánovní

BANQUET Termohrnec s poklicí AVANZA 5 l, bílá (15975207)

BANQUET Termohrnec s poklicí AVANZA 5 l, bílá (15975207)
Detail

Hrnec - Chybí vám nástroj k uvaření kvalitního a zároveň chutného jídla? Hrnec Banquet je to, co vám chybí ve vašem vybavení. (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Termohrnec s poklicí AVANZA 5 l, bílá (15975207)

Konev na zalévání LIBA 5 l, olivová, plast, ferm LIVING

Konev na zalévání LIBA 5 l, olivová, plast, ferm LIVING
Detail

Hlavní výhody: konev na zalévání ze 100% recyklovaného plastu měkké křivky a tlumený olivový odstín ladí s různými interiérovými a exteriérovými styly lehká konstrukce umožňuje snadnou manipulaci i při plné kapacitě 5 litrů velká ergonomická rukojeť zajišťuje pohodlný úchop a snadné zalévání vhodná pro zalévání pokojových i venkovních rostlin prostorná kapacita snižuje potřebu častého doplňování vody udržitelný výrobní proces podporuje ekologický životní styl ideální pro milovníky rostlin a jako stylový dárek Dodatečné informace: šířka: 20 cm výška: 39 cm hloubka: 18,5 cm objem: 5 l materiál: 100% recyklovaný HDPE vyrobený z recyklovaného spotřebitelského plastu (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Konev na zalévání LIBA 5 l, olivová, plast, ferm LIVING

Konev na zalévání LIBA 5 l, olivová, plast, ferm LIVING

Konev na zalévání LIBA 5 l, olivová, plast, ferm LIVING
Detail

Hlavní výhody: konev na zalévání ze 100% recyklovaného plastu měkké křivky a tlumený olivový odstín ladí s různými interiérovými a exteriérovými styly lehká konstrukce umožňuje snadnou manipulaci i při plné kapacitě 5 litrů velká ergonomická rukojeť zajišťuje pohodlný úchop a snadné zalévání vhodná pro zalévání pokojových i venkovních rostlin prostorná kapacita snižuje potřebu častého doplňování vody udržitelný výrobní proces podporuje ekologický životní styl ideální pro milovníky rostlin a jako stylový dárek Dodatečné informace: šířka: 20 cm výška: 39 cm hloubka: 18,5 cm objem: 5 l materiál: 100% recyklovaný HDPE vyrobený z recyklovaného spotřebitelského plastu (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Konev na zalévání LIBA 5 l, olivová, plast, ferm LIVING

Banquet Tlakový hrnec ALLEGRO 5 l, s extra skleněnou poklicí

Detail

Nerezový tlakový hrnec Banquet ALLEGRO s objemem 5 litrů a pákovým uzávěrem. Tlakový hrnec nesmí chybět v žádné domácnosti. Tento má navíc skleněnou poklici, skrz kterou kontrolujete stav vařeného pokrmu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrnec ALLEGRO 5 l, s extra skleněnou poklicí

Banquet Tlakový hrnec ALLEGRO 5 l, s extra skleněnou poklicí - rozbaleno

Detail

Nerezový tlakový hrnec Banquet ALLEGRO s objemem 5 litrů a pákovým uzávěrem. Tlakový hrnec nesmí chybět v žádné domácnosti. Tento má navíc skleněnou poklici, skrz kterou kontrolujete stav vařeného pokrmu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrnec ALLEGRO 5 l, s extra skleněnou poklicí - rozbaleno

Banquet Sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks

Banquet Sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks
Detail

5dílná sada dóz na potraviny obsahuje čtvercové dózy různého objemu. Silikonové těsnění fialové barvy zajišťuje vzduchotěsnost dózy. Díky tomu zůstávají potraviny dlouho čerstvé. Dózy lze použít v mrazničce do - 25 °C a v mikrovlnné troubě do + 96 °C. Myčka nádobí ano, ale bez víka.Sada obsahuje: 1x dóza s víkem o objemu 0,275 l1x dóza s víkem o objemu 0,5 l1x dóza s víkem o objemu 0,9 l1x dóza s víkem o objemu 1,5 l1x dóza s víkem o objemu 2,4 l (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada dóz 0,275 0,5 0,9 1,5 2,4 l 5 ks

Banquet Tlakový hrnec ALLEGRO 5 l, s extra skleněnou poklicí - zánovní

Detail

Nerezový tlakový hrnec Banquet ALLEGRO s objemem 5 litrů a pákovým uzávěrem. Tlakový hrnec nesmí chybět v žádné domácnosti. Tento má navíc skleněnou poklici, skrz kterou kontrolujete stav vařeného pokrmu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrnec ALLEGRO 5 l, s extra skleněnou poklicí - zánovní

TV komoda LIVING 5 bílá lesklá

Detail

Stylová **TV komoda LIVING 5** vyvedená v minimalistickém čistém zpracování je ideální volbou do moderních interiérů. Komoda nabízí dostatek úložného prostoru pro TV příslušenství a další nezbytnosti, které nechcete mít přímo na očích. Vybavena je **2 velkými prostory za 2 páry otočných dveří**. Každodenní manipulaci usnadňuje praktické **bez-úchytové otevírání**. Konstrukci podpírá čtveřice úzkých kónických nohou. TV komoda je vyrobena z laminované dřevotřísky se **snadnou údržbou**. Pokud dáváte přednost sladěným interiérům, podívejte se na **celou nabídku kolekce LIVING**. (sconto.cz)

Podobné produkty ako TV komoda LIVING 5 bílá lesklá

Sada talířů ferm LIVING Momento Glass Stones L 2-pack

Sada talířů ferm LIVING Momento Glass Stones L 2-pack
Detail

Sada talířů z kolekce ferm LIVING. Model vyroben ze skla. (answear.cz)

Podobné produkty ako Sada talířů ferm LIVING Momento Glass Stones L 2-pack
Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l, Banquet Hrnec nerezový LIVING 23 l, Banquet Hrnec nerezový Living, 4,3 l, BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l, BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555), Dóza FRESHBOX 5,2 l, hluboká, Termisil Skleněná pekáč, 5,2 l, Banquet Nerezový kastrol Living pr. 28 cm, Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm, Pyramis 24 ZEON 5,2 l (PYR5201217131111), TESCOMA FRESHBOX 5,2 l, hluboká (892104.00), Plastová mísa 5,2 l Capri, zelená , Banquet POPPY 2,2 l, Klarstein Bella, kuchyňský robot, 1200 W, 2,7 PS, 5,2 l, banquet allegro 3 5 l, Banquet Keramická konvice HOME 1 l, Banquet Culinaria Lavender termohrnec 1,5 l, Banquet Fritéza AAF3501 horkovzdušná, 3,2 l, Banquet Čajník smalt Rose, 2,2 l, Banquet Culinaria HOME termohrnec 2,5 l, Banquet Culinaria LAVENDER termohrnec 2,5 l, banquet adagio tlakovy hrnec 4 l, rost livarno living, Banquet Sada konvice a šálků, 1,7 l, Banquet Koš odpadkový nášlapný STEP 25 l, Banquet Džbán plastový Culinaria 2 l, šedá, Banquet Tlakový hrnec Grande Red, 5 l, Hrnec tlakový Banquet Allegro Matte 7 l , Banquet Koš odpadkový nášlapný STEP 40 l, Banquet Termohrnec s poklicí CULINARA, 3,5 l