Banquet living 3,9 l (48721969)

Produkt Banquet living 3,9 l (48721969) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Banquet living 3,9 l (48721969) upraviť a produkt hľadať znova.

BANQUET LIVING 3,9 l (48721969)

BANQUET LIVING 3,9 l (48721969)
Detail

Kastrol materiál nerez, vnitřní povrch nerezový, průměr 24 cm, objem 3,9 l, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vhodný do myčky Chybí vám nástroj k uvaření kvalitního a zároveň chutného jídla? Kastrol Banquet bude důležitou součástí vaší kuchyně. Kastrol o objemu 3,9 l bude výbornou vychytávkou ve vybavení vaší kuchyně. Na tělo kastrolu byla použita nerezová ocel. Nerezový povrch uvnitř kastrolu se postará o ochranu proti odření i udeření. Nemusíte mít obavy z jeho mytí, jelikož kastrol můžete nechat mýt v myčce na nádobí. Rozhodující parametry kastrolu Banquet Kastrol Banquet se postará o příjemný čas strávený v kuchyni Objem: 3,9 l Vnitřní materiál: nerezový Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Kastrol je vhodný pro mytí v myčce na nádobí Průměr nádoby: 24 cm Mezi skvělou vlastnost kastrolu patří rezistence vůči neostrému kovovému náčiní Tvarem je to kulatý kastrol (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET LIVING 3,9 l (48721969) , Banquet hrnec nerezový living, 5,6 l

Banquet Hrnec nerezový LIVING 9 l

Detail

Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. Hrnec o průměru 24 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 9 l , Banquet hrnec nerezový living 23 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 9 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 9 l
Detail

Nerezový hrnec Living se skleněnou poklicí s nerezovým knobem je opatřen i nerezovými držadly. Hrnec má lesklý povrch uvnitř i vně, vnější strana má tři matné pruhy. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Objem 9 l. Tloušťka dna 2,5 mm, tloušťka stěny 0,50 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový Living, 9 l , Banquet hrnec nerezový living, 4,3 l

BANQUET LIVING 5,2 l (48721971)

BANQUET LIVING 5,2 l (48721971)
Detail

Kastrol materiál nerez, vnitřní povrch nerezový, průměr 26 cm, objem 5,2 l, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vhodný do myčky Nemáte v čem uvařit své oblíbené jídlo? Kastrol Banquet vám s tím pomůže. Kvalitní kastrol o objemu 5,2 l se postará o všechno, s čím potřebujete pomoct. Kastrol byl vyhotoven z nerezové oceli. Nerezový povrch uvnitř kastrolu se postará o ochranu proti možnému odření či udeření. Po použití kastrolu ho jednoduše můžete nechat mýt v myčce na nádobí. Důležité přednosti kastrolu Banquet Kastrol Banquet bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Objem: 5,2 l Vnitřní materiál: nerezový Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Kastrol lze umýt i v myčce na nádobí Průměr nádoby: 26 cm Tvarem jde o oválný kastrol (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET LIVING 5,2 l (48721971) , Banquet hrnec nerezový living 13,5 l

BANQUET LIVING 6,6 l (A17354)

BANQUET LIVING 6,6 l (A17354)
Detail

Kastrol materiál nerez, vnitřní povrch nerezový, průměr 28 cm, objem 6,6 l, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vhodný do myčky Nemáte v čem uvařit své oblíbené jídlo? Kastrol Banquet vám nemůže ve vašem vybavení chybět. Kvalitní kastrol o objemu 6,6 l se postará o všechno, s čím potřebujete pomoct. Tělo kastrolu je tvořeno z nerezu. Nerezový povrch uvnitř kastrolu slouží jako obranný mechanismus proti odření i udeření. Kastrol můžete mýt i v myčce na nádobí. Důležité parametry kastrolu Banquet Kastrol Banquet bude vaší pravou rukou při přípravě jídla Objem kastrolu je 6,6 l Vnitřní materiál: nerezový Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Kastrol je vhodný pro mytí v myčce na nádobí Průměr nádoby: 28 cm Tvarem je to kulatý kastrol (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET LIVING 6,6 l (A17354) , Banquet hrnec nerezový living 9l (a11555)

Banquet Hrnec nerezový LIVING 11,1 l

Detail

Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. Hrnec o průměru 26 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 11,1 l , Banquet nerezový kastrol living pr. 28 cm

Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l , Banquet nerezový kastrol living pr. 26 cm

Banquet Kastrol nerezový LIVING 3,9 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 3,9 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 3,9 l , Banquet poppy 2,2 l

Banquet Kastrol nerezový LIVING 5,2 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 5,2 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 5,2 l , Banquet allegro 3 5 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 7,2 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 7,2 l
Detail

Nerezový hrnec Living se skleněnou poklicí s nerezovým knobem bude nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Tloušťka stěny: 0,5 mm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový Living, 7,2 l , Banquet keramická konvice home 1 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l

Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l
Detail

Nerezový hrnec Living se skleněnou poklicí s nerezovým knobem bude nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Tloušťka stěny: 0,50 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l , Banquet culinaria lavender termohrnec 1,5 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l
Detail

Nerezový hrnec se skleněnou poklicí s nerezovým knobem je opatřen i nerezovými držadly. Hrnec má lesklý povrch uvnitř i vně, vnější strana má tři matné pruhy. Hrnec lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce.Technické parametry: tloušťka stěny: 0,50 mm materiál držadel: nerez materiál poklice: sklo / nerez (4home.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l , Banquet fritéza aaf3501 horkovzdušná, 3,2 l

Banquet Hrnec nerezový LIVING 7,2 l

Detail

Hrnec o průměru 22 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 7,2 l , Banquet čajník smalt rose, 2,2 l

Banquet Kastrol nerezový LIVING 8,4 l

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 8,4 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 8,4 l , Banquet culinaria home termohrnec 2,5 l

Banquet Hrnec nerezový LIVING 13,5 l - zánovní

Detail

Řada objemných hrnců Living značky Banquet v nerezovém provedení je určena pro velké vaření. Hrnec o průměru 26 cm v leštěném provedení a skleněnou poklicí splňuje všechny nenáročné požadavky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový LIVING 13,5 l - zánovní , Banquet culinaria lavender termohrnec 2,5 l

Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l - zánovní

Detail

Nerezový kastrol se skleněnou poklicí, nerezovým knobem i držadly. Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l disponuje lesklým povrchem se třemi matnými pruhy na vnější straně. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek i pro mytí v myčce nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kastrol nerezový LIVING 6,6 l - zánovní , Banquet adagio tlakovy hrnec 4 l

Hrnec BANQUET Living 7,2l s poklicí

Hrnec BANQUET Living 7,2l s poklicí
Detail

NakupteHrnec BANQUET Living 7,2l s poklicíz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Hrnceza569.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hrnec BANQUET Living 7,2l s poklicí , Rost livarno living

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí
Detail

NakupteKastrol BANQUET Living 6,6l s poklicíz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Kastrolyza599.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí , Banquet sada konvice a šálků, 1,7 l

Kastrol BANQUET Living 5,2l s poklicí

Kastrol BANQUET Living 5,2l s poklicí
Detail

NakupteKastrol BANQUET Living 5,2l s poklicíz kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Kastrolyza499.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kastrol BANQUET Living 5,2l s poklicí , Banquet koš odpadkový nášlapný step 25 l

Banquet Hrnec nerezový AKCENT 24 cm, 9 l, s poklicí

Detail

Nerezový hrnec 9 L BANQUET Akcent se skleněnou poklicí. Kastrol lze používat na všechny typy varných desek včetně indukce. Má nerezový knob i držadla, vnější i vnitřní povrchová úprava je lesklá. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový AKCENT 24 cm, 9 l, s poklicí , Banquet džbán plastový culinaria 2 l, šedá

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555)
Detail

Hrnec - průměr 24 cm, objem 9 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 9 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 24 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 9 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také skleněná... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555) , Banquet tlakový hrnec grande red, 5 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 16.2l (A11558)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 16.2l (A11558)
Detail

Hrnec průměr 30 cm, objem 16,2 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 16,2 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 30 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 16,2 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 16.2l (A11558) , Hrnec tlakový banquet allegro matte 7 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 11.1l (A11556)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 11.1l (A11556)
Detail

Hrnec - průměr 26 cm, objem 11,1 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 11,1 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 26 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 11,1 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 11.1l (A11556) , Banquet koš odpadkový nášlapný step 40 l

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13.5l (A11557)

BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13.5l (A11557)
Detail

Hrnec průměr 28 cm, objem 13,5 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Rádi si doma uvaříte kvalitní a chutné jídlo? V tom vám nyní pomůže hrnec Living od společnosti Banguet. V tomto nerezovém hrnci o objemu 13,5 litrů připravíte dostatek omáčky, polévky či různých příloh pro celou rodinu či přátelé. K vaření vám nebude chybět ani poklice, která je ze skla, takže na jídlo v průběhu vaření uvidíte. S tímto hrncem o průměru 28 cm si nemusíte lámat hlavu, na jakou varnou plochu je vhodný - hodí se totiž na všechny včetně indukce. Po jeho použití stačí hrnec Living vložit do myčky a mít ho za pár chvil opět po ruce k vašemu kuchařskému umění. V jeho leskle stříbrném provedení s třemi matnými pruhy vně se bude hodit do všech typů kuchyňských linek. Klíčové vlastnosti nerezového hrnce Living 13,5 l BanquetK celonerezovému hrnci patří také... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13.5l (A11557) , Banquet termohrnec s poklicí culinara, 3,5 l

Banquet Hrnec nerezový AKCENT 24 cm, 9 l, s poklicí (48003090)

Banquet Hrnec nerezový AKCENT 24 cm, 9 l, s poklicí (48003090)
Detail

Hrnec - průměr 24 cm, objem 9 l, vnější povrch nerezový, vnitřní povrch nerezový, rukojeť nerezová, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou Vaření jídla je pro vás koníčkem a chtěli byste ho dotáhnout až k dokonalosti? Hrnec Banquet je k tomu určený. Kvalitní hrnec s objemem 9 l vám pomůže se všemi úkoly v kuchyni. Výrobce pro tělo hrnce zvolil nerezovou ocel. Díky vnitřnímu nerezovému povrchu má hrnec kvalitní ochranu proti úderu i oděru. Nemusíte ztrácet čas mytím hrnce v ruce, jelikož je vhodný i do myčky. Materiál těla hrnce: nerez Materiál vnitřní strany hrnce: nerezový Průměr nádoby: 24 cm Hrnce bez problému zvládne i myčku na nádobí Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční a sklokeramická Příslušenství k hrnci Banquet: poklice (alza.cz)

Podobné produkty ako Banquet Hrnec nerezový AKCENT 24 cm, 9 l, s poklicí (48003090) , Banquet koš odpadkový nášlapný step 15 l

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm
Detail

Kastrol v praktické velikosti jistě uvítá každá hospodyňka. Hrnec je vyroben z kvalitní nerezové oceli v lesklém provedení se třemi matnými pruhy. Součástí je skleněná poklice. Je vhodný pro vaření na všech typech varných desek - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Součástí hrnce je skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Hrnec je možno umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm , Banquet koš odpadkový nášlapný step 10 l

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 24 cm

Banquet Nerezový kastrol Living pr. 24 cm
Detail

Nerezový kastrol v praktické velikosti jistě uvítá každá hospodyňka. Hrnec je vyroben z kvalitní nerezové oceli v lesklém provedení se třemi matnými pruhy. Součástí je skleněná poklice. Je vhodný pro vaření na všech typech varných desek - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Součástí hrnce je skleněná poklice s otvorem pro únik páry. Hrnec je možno umývat v myčce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Nerezový kastrol Living pr. 24 cm , Banquet dóza skleněná mabel 1,85 l, šedá

BANQUET Konvice MAGNOLIA 3 l (13701209)

BANQUET Konvice MAGNOLIA 3 l (13701209)
Detail

Varná konvice - na indukci, na plyn, na sklokeramiku a na elektřinu, objem 3 l, s píšťalkou, materiál ocel, bílá a růžová barva Varná konvice vám pomůže během krátké doby připravit chutné horké nápoje. Odlišuje se od rychlovarné konvice tím, že není nutno ji připojovat k elektrickému zdroji. Tradiční konvice Banquet o objemu 3 l je vhodná na indukci, na plyn, na sklokeramiku a na elektřinu. Materiálem konvice je ocel. Ocel udrží teplo v nádobě. Varná konvice Banquet je doplněna praktickou píšťalkou, díky které vás upozorní na uvařenou vodu. Nejdůležitější vlastnosti varné konvice BANQUET Konvice MAGNOLIA 3 l Konvice Banquet je praktickým pomocníkem v každé domácnosti Snadno uvaří vodu bez nutnosti zapojení do elektriky Materiál: ocel Varná konvice Banquet se úžasně hodí na indukci, na plyn, na sklokeramiku a na elektřinu Celkový objem: 3 l Praktická píšťalka vás včas upozorní na var vody Koncept vaší kuchyně stylově podtrhne bílá a růžová barva konvice (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Konvice MAGNOLIA 3 l (13701209) , Banquet džbán plastový culinaria 2 l, růžová

Banquet Konvice nerezová FARO 3 l

Detail

Nerezová konvice Faro značky Banquet pojme až 3 litry vody, které můžete uvést do varu na libovolném druhu ohřevu včetně indukce. Lesklý povrch a kvalitní plastové úchyty. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Konvice nerezová FARO 3 l , Banquet konvice nerezova faro 3 l modra

Smaltovaný kastrol BANQUET Lavender 3 l

Smaltovaný kastrol BANQUET Lavender 3 l
Detail

kvalitní smaltovaná ocel vhodné na všechny typy sporáků 4 praktické velikosti Smaltovaný kastrol s pokličkou a dekorem Lavender zpříjemní vaše vaření. Kastrol je vhodný na všechny typy varných desek včetně indukce. Nabízíme ve 4 praktických velikostech. Vhodné do myčky na nádobí, nelze používat v troubě. Materiál: smaltovaná ocel Rozměry: objem 1, 0 l - pr. 16 x v. 8 cm objem 1, 4 l - pr. 18 x v. 8, 5 cm objem 2, 1 l - pr. 20 x v. 10 cm objem 3, 0 l - pr. 22 x v. 10, 5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Smaltovaný kastrol BANQUET Lavender 3 l , Banquet tlakovy hrnec allegro 3 5 l

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrnce

Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrnce
Detail

NakupteKastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrncez kategorieBílá technika > Kuchyň > Hrnce, kastroly, pánve > Kastrolyza289.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kastrol BANQUET Living 6,6l s poklicí - rozbaleno - mírná promáčklina u spodní části hrnce

Banquet Konvice nerezová FARO 3 l - rozbaleno

Detail

Nerezová konvice Faro značky Banquet pojme až 3 litry vody, které můžete uvést do varu na libovolném druhu ohřevu včetně indukce. Lesklý povrch a kvalitní plastové úchyty. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Konvice nerezová FARO 3 l - rozbaleno

Banquet Konvice smaltovaná pískací LAVENDER 3 l

Detail

Smaltovaná pískací konvice od značky Banquet s vyobrazením levandule je vyrobena z ocelového plátu se dvěma vrstvami smaltovaného nástřiku.Ideální pro přípravu horké vody na čaj, tato konvice bude sloužit i jako dekorace do každé kuchyně. Pro bezpečný úchop je opatřena plastovým držadlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Konvice smaltovaná pískací LAVENDER 3 l

Banquet Konvice smaltovaná pískací LAVENDER 3 l - zánovní

Detail

Smaltovaná pískací konvice od značky Banquet s vyobrazením levandule je vyrobena z ocelového plátu se dvěma vrstvami smaltovaného nástřiku.Ideální pro přípravu horké vody na čaj, tato konvice bude sloužit i jako dekorace do každé kuchyně. Pro bezpečný úchop je opatřena plastovým držadlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Konvice smaltovaná pískací LAVENDER 3 l - zánovní

Banquet Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE, 3 l

Detail

Stylový zásobník na nápoje z kvalitního čirého skla sloužící k ukládání a servírování osvěžujících nápojů. Banquet Sunrise je opatřen praktickým plastovým kohoutkem pro pohodlné dávkování nápojů. Široké hrdlo umožňuje do zásobníku vkládat kousky ledu nebo ovoce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE, 3 l

Banquet Konvice smaltovaná pískací SUN FLOWER 3 l

Detail

Smaltovaná pískací konvice od značky Banquet s vyobrazením slunečnice je vyrobena z ocelového plátu se dvěma vrstvami smaltovaného nástřiku.Ideální pro přípravu horké vody na čaj, tato konvice bude sloužit i jako dekorace do každé kuchyně. Pro bezpečný úchop je opatřena plastovým držadlem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Konvice smaltovaná pískací SUN FLOWER 3 l

Banquet Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE, 3 l - rozbaleno

Detail

Stylový zásobník na nápoje z kvalitního čirého skla sloužící k ukládání a servírování osvěžujících nápojů. Banquet Sunrise je opatřen praktickým plastovým kohoutkem pro pohodlné dávkování nápojů. Široké hrdlo umožňuje do zásobníku vkládat kousky ledu nebo ovoce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE, 3 l - rozbaleno

BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l (04267991)

BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l (04267991)
Detail

Nápojový automat skleněný, zásobník na nápoje o objemu 3l slouží k servírování osvěžujících nápojů na oslavách a letních párty, z kvalitního čirého skla a je opatřen praktickým plastovým kohoutkem pro dávkování nápojů, k podávání pouze chladných nápojů, široké hrdlo dlo umožňuje vkládat do nádoby led nebo kousky ovoce, šířka: 12 cm, výška: 13 cm, délka: 24 cm, materiál: sklo,kov,plast BANQUET SUNRISE je zásobník vhodný na nápoje. Je skvělý jako doplněk do domácnosti, na oslavy a letní párty. Zamilují si ho i příznivci šetrnosti k planetě, je totiž vyrobený z čirého skla, pouze kohoutek pro dávkování je vyroben z plastu. Disponuje i širokým hrdlem, díky němuž můžete do nápoje přidat kousky ovoce nebo led. Zásobník BANQUET SUNRISE se stane skvělým a originálním pomocníkem pro podávání svěžích letních nápojů a limonád. Klíčové vlastnosti skleněného zásobníku s ventilem BANQUET SUNRISE 3 lOriginální zásobník na nápojeVhodný na letní oslavy i do... (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Zásobník skleněný s ventilem SUNRISE 3 l (04267991)

Banquet Kávovar BRIA, 9 šálků

Banquet Kávovar BRIA, 9 šálků
Detail

Kávovar BRIA, 9 šálků je tradiční kávovar pro domácí přípravu chutné silné kávy. Je vhodný pro použití na plynových, elektrických a sklokeramických deskách. Hliníkové tělo kávovaru již po několika šálcích získá patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. Kávovar je opatřen bezpečnostníParametry:Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Výška s obalem (mm):22 (mm)Hloubka s obalem (mm):15 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.485 (kg)Váha (kg) s obalem:0.51 (kg)Šířka s obalem (mm):125 (mm)Hmotnost:0.485 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kávovar BRIA, 9 šálků

Banquet Kávovar BRIA, 9 šálků

Detail

Kávovar BRIA 9 šálků z kvalitního hliníkového materiálu je správnou volbou pro domácí přípravu vonící kávy, která vám vždy dodá energii a sílu pro začátek dne. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kávovar BRIA, 9 šálků

Banquet Kávovar JADE, 9 šálků

Detail

Kávovar JADE 9 šálků z kvalitního hliníkového materiálu je správnou volbou pro domácí přípravu vašeho oblíbeného nápoje. Potěší vás i design kávovaru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kávovar JADE, 9 šálků

Banquet Kávovar Jade 9 šálků

Banquet Kávovar Jade 9 šálků
Detail

Tradiční kávovar pro domácí přípravu chutné silné kávy. Je vhodný pro použití na plynových, elektrických a sklokeramických deskách. Hliníkové tělo kávovaru již po několika šálcích získá patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. Kávovar je opatřen bezpečnostním ventilem. Není vhodný pro mytí v myčce. Materiál: hliník, plast, nerez, silikon. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kávovar Jade 9 šálků

Banquet Kávovar NOIRA 9 šálků

Banquet Kávovar NOIRA 9 šálků
Detail

Kávovar NOIRA 9 šálků je tradiční kávovar pro domácí přípravu chutné silné kávy. Je vhodný pro použití na plynových, elektrických a sklokeramických deskách. Hliníkové tělo kávovaru již po několika šálcích získá patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. Kávovar je opatřen bezpečnostníParametry:Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Výška s obalem (mm):22 (mm)Hloubka s obalem (mm):15 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.505 (kg)Váha (kg) s obalem:0.51 (kg)Šířka s obalem (mm):125 (mm)Hmotnost:0.505 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kávovar NOIRA 9 šálků

Banquet Kávovar Bria 9 šálků

Detail

Představujeme vám kávovar Bria od značky Banquet, tradiční kávovar k přípravě silné a chutné kávy přímo u vás doma. Tato konvička vám připraví až 9 šálků kávy. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Banquet Kávovar Bria 9 šálků

BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálků (A14528)

BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálků (A14528)
Detail

Moka konvička - na jeden ohřev připraví až 9 šálků, materiál hliník, černá barva Zpestřete svůj den šálkem kvalitní kávy přichystané v moka konvičce Banquet. Tento typ kávovaru vám umožní přípravu výtečné kávy a zároveň designově doplní prostředí vaší kuchyně. Moka konvička využívá tradiční způsob přípravy kávy za pomoci natlakované páry. Během chvilky přichystá 9 šálků. Moka konvička Banquet je vyrobena z hliníku, díky kterému proběhne vaření kávy velmi rychle. Potěšit může i svým klasickým designem. Hlavní vlastnosti moka konvičky BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálků Moka konvička umožňující přípravu výtečné kávy Materiálem je hliník Najednou je schopna připravit 9 šálků kávy Italský způsob přípravy kávy využívající tlaku páry Zdroj ohřevu: plyn, elektřina a sklokeramika (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálků (A14528)

Jídlonosič BANQUET 3

Jídlonosič BANQUET 3
Detail

NakupteJídlonosič BANQUET 3z kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Jídlonosiče a termoboxyza229.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Jídlonosič BANQUET 3

Banquet POPPY 2,2 l

Banquet POPPY 2,2 l
Detail

Smaltovaná čajová pískací konvice, vyrobena z ocelového plátu s 2vrstvým smaltovaným nástřikem a dekorem ve stylu POPPY. Doplněna plastovým držadlem barevně laděným do designu konvice, snímatelnou píšťalkou. Dno opatřeno piktogramy o použití konvice. Tloušťka stěny a dna: 0,8 mm (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet POPPY 2,2 l

BANQUET Nůž praktický CULINARIA Grey 9 cm (25040451)

BANQUET Nůž praktický CULINARIA Grey 9 cm (25040451)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Perfektní kuchyňský nůž bude praktickou okrasou vašeho kuchyňského koutu. Univerzální nůž značky Banquet se skvěle hodí pro všechny, kteří rádi využívají jeden nůž na většinu práce. Délka této čepele je v celku 9 cm, široká je pak 14 mm. Rukojeť s minimální hmotností z velmi odolného plastu je vhodně vyvážená a nadto úžasně padne do vaší dlaně. Rozhodující parametry kuchyňského nože BANQUET Nůž praktický CULINARIA Grey 9 cm BANQUET Nůž praktický CULINARIA Grey 9 cm má čepel o délce 9 cm Odolná rukojeť z plastu Univerzální kuchyňský nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Nůž praktický CULINARIA Grey 9 cm (25040451)

Hrnec nerezový LIVING 3,9 l

Hrnec nerezový LIVING 3,9 l
Detail

Nerezový hrnec LIVING využijete pro přípravu různých vařených pokrmů od polévka přes přílohy po omáčky. Má skleněnou poklici, nerezový knob i držadla, lesklý povrch uvnitř i vně, na vnější straně jsou tři dekorativní matné pruhy. Lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce a do myčky na nádobí. Materiál: nerez, sklo Objem: 3,9 l Průměr: 24 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Hrnec nerezový LIVING 3,9 l

Hrnec nerezový LIVING 4,3 l

Hrnec nerezový LIVING 4,3 l
Detail

Nerezový hrnec LIVING využijete pro přípravu různých vařených pokrmů od polévka přes přílohy po omáčky. Má skleněnou poklici, nerezový knob i držadla, lesklý povrch uvnitř i vně, na vnější straně jsou tři dekorativní matné pruhy. Lze použít na všechny typy varných desek včetně indukce a do myčky na nádobí. Materiál: nerez, sklo Objem: 4,3 l Průměr: 18 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Hrnec nerezový LIVING 4,3 l
Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l, Banquet Hrnec nerezový LIVING 23 l, Banquet Hrnec nerezový Living, 4,3 l, BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l, BANQUET Hrnec nerezový LIVING 9l (A11555), Banquet Nerezový kastrol Living pr. 28 cm, Banquet Nerezový kastrol Living pr. 26 cm, Banquet POPPY 2,2 l, banquet allegro 3 5 l, Banquet Keramická konvice HOME 1 l, Banquet Culinaria Lavender termohrnec 1,5 l, Banquet Fritéza AAF3501 horkovzdušná, 3,2 l, Banquet Čajník smalt Rose, 2,2 l, Banquet Culinaria HOME termohrnec 2,5 l, Banquet Culinaria LAVENDER termohrnec 2,5 l, banquet adagio tlakovy hrnec 4 l, rost livarno living, Banquet Sada konvice a šálků, 1,7 l, Banquet Koš odpadkový nášlapný STEP 25 l, Banquet Džbán plastový Culinaria 2 l, šedá, Banquet Tlakový hrnec Grande Red, 5 l, Hrnec tlakový Banquet Allegro Matte 7 l , Banquet Koš odpadkový nášlapný STEP 40 l, Banquet Termohrnec s poklicí CULINARA, 3,5 l, Banquet Koš odpadkový nášlapný STEP 15 l, Banquet Koš odpadkový nášlapný STEP 10 l, Banquet Dóza skleněná MABEL 1,85 l, šedá, Banquet Džbán plastový CULINARIA 2 l, růžová, banquet konvice nerezova faro 3 l modra, banquet tlakovy hrnec allegro 3 5 l