Among the sleep - pc digital (440318)

Produkt Among the sleep - pc digital (440318) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Among the sleep - pc digital (440318) upraviť a produkt hľadať znova.

Among The Sleep - PC DIGITAL (440318)

Among The Sleep - PC DIGITAL (440318)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a dobrodružná, Among The Sleep PC se řadí k povedeným hororovým adventurám z pohledu první osoby. Tentokrát uvidíte svět z pohledu malého dvouletého dítěte, které v podivné noční můře hledá svou maminku. Zlověstné zvuky Uprostřed noci se každý zvuk zdá mnohem podezřelejší než za dne. Jako dítě se probudíte do tohoto hrůzného snu a vydáte se hledat svou maminku. Rodinné problémy dětskýma očimaTato puzzle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Among The Sleep - PC DIGITAL (440318) , Elven legacy (pc) digital (195479)

1000 Heads Among the Trees (PC/MAC) DIGITAL (196485)

1000 Heads Among the Trees (PC/MAC) DIGITAL (196485)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Zajímají vás stíny, které nemají těla? Tohoto a mnoho dalších zlověstných situací vás čeká v 1000 Heads Among the Trees. Děj se odehrává ve skutečném městě Cachiche v Peru. Vaším úkolem bude přečkat noci a přitom hledat a fotografovat duchy. Generativní příběh Fotky ukazujte místním obyvatelům a budete se divit, když vám budou popisovat, co na fotografiích vidí. Stíny bez tělaNičemu se nedá věřit, jediná... (alza.cz)

Podobné produkty ako 1000 Heads Among the Trees (PC/MAC) DIGITAL (196485) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Adventura, pro uplatnění je vyžadována základní hra Witaj z powrotem w ponurej dystopijnej przyszłości gry Beholder, w której zwyczajni ludzie próbują przetrwać pod ciężarem dyrektyw żelaznej ręki Rządu! (alza.cz)

Podobné produkty ako Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

The Surge (PC) DIGITAL (443004)

The Surge (PC) DIGITAL (443004)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 77% Celkově je The Surge 2 chytlavé akční RPG s výborným soubojovým systémem, které svého předchůdce překonává snad ve všech ohledech. Větší a zajímavější svět, přepracovaný systém levelování postavy a ještě více zbraní a výbavy. Zažijete akční RPG ve světě, který byl zničen válkou a globálním oteplováním. Užijete si hardcore zážitek se zaměřením na náročné bojové zbraně. Vybavení postavy Hra obsahuje boje, rabování a crafting mechaniku, spolu s unikátním postupem postavy. Ta je vybavena exo-oblekem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Surge (PC) DIGITAL (443004) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

The Fan (PC) DIGITAL (350538)

The Fan (PC) DIGITAL (350538)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, The Fan je interaktivní počítačová hra, ve které musíte vyluštit záhadu sériového vraha. Hra má zvláštní mechaniku, jedná se o hru, která byla vytvořena pomocí skutečných fotografií. Jde o klasickou klikačku, vaším úkolem je rozkrývat záhadu vraždy jako detektiv. Postupně se dozvídáte víc a na konec možná zjistíte, co se vlastně stalo. Hra má vynikající soundtrack, který vzbuzuje horrorovou atmosféru. Není náročná na výkon počítače. Hra The Fan byla vytvořena pomocí skutečných fotografií, což zaručuje velkou realističnost, prostě vás hra přímo vtáhne do děje. Je určena pro osoby s věkem od 16ti let. Klíčové vlastnosti hry The Fan (PC) DIGITALHorrorová klikačkaHra stvořená pomocí skutečných fotografiíVelká realističnostZajímavá mechanika a vývoj hryDigitální licence ke staženíDoporučený věk: od 16ti let Hra v digitální licenci (alza.cz)

Podobné produkty ako The Fan (PC) DIGITAL (350538) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

The Artifact (PC) DIGITAL (360318)

The Artifact (PC) DIGITAL (360318)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, The Artifact je počítčová hra, ve které se probudíte z hyperspánku na vesmírné lodi velmi daleko od Země. Veškerá posádka z vesmírného plavidla zmizela a nechala po sobě pouze pár záznamů a speciální artefakt, který slouží pro cizí civilizaci. Při prohledávání prázdné lodi budete sbírat indície k rozluštění vaší záhady a možná i návod k otevření tajemného artefaktu. Hra je konstruována v 3D prostředí, má povedenou grafiku, obsahuje prvky sci-fi a strategie. hra slibuje několik hodin poutavé zábavy. Klíčové vlastnostiLogická hraKrásné 3D prostředíOdladěná hraPostupné odhalování tajemství ztracené posádkyZajímavá mechanika a vývoj hryDigitální licence ke stažení Hra v digitální licenciTuto hru si ihned po zakoupení můžete stáhnou a začít hrát. Nemusíte tedy čekat, až ji vám kurýr přiveze domů. Jednoduše si ji stáhnete ze své knihovny v sekci... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Artifact (PC) DIGITAL (360318) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

The Quarry - PC DIGITAL (1961113)

The Quarry - PC DIGITAL (1961113)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Divoká noc začínáThe Quarry PC DIGITAL představuje duchovního nástupce temného hororu Until Dawn. Ujměte se devíti mladých lidí, kteří tráví noc na letním táboře. Prožijte s nimi noční hodiny a zjistěte, kdo z nich se dočká rána. The Quarry PC DIGITAL vás postaví před náročná rozhodnutíCelý příběh má opět stát na vašich volbách. Do jisté míry bude tím pádem pouze na vás, zda někdo přežije, či naopak zemře hrůznou smrtí. Riskování má mít fatální následky. Někdo se ale jistě bude muset obětovat pro většinu. Budete to vy? Vsadíte na přátelství?Vyprávění The Quarry PC DIGITAL nemusíte absolvovat sami. Přítomna tu bude také kooperace pro 8 hráčů. Chybět nemá ani lokální kooperace, takže se do přežívání na letním táboře můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Quarry - PC DIGITAL (1961113) , Total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

The Outer Worlds - PC DIGITAL (698202)

The Outer Worlds - PC DIGITAL (698202)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční a RPG, V hře The Outer Worlds PC se octnete na kolonizační lodi v nejodlehlejším koutě galaxie. Probudíte se o desítky let později, než jste očekávali. Probuzen doprostřed bojů Na Halcyonu právě probíhá spiknutí, které ohrožuje celou halcyonskou kolonii. HalcyonHalcyon se nachází na samém okraji galaxie, je nejvzdálenější kolonií lidstva. Projdete různými frakcemi, které spolu soupeří o moc. Ke komu se přidáte?... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Outer Worlds - PC DIGITAL (698202) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Into the Stars (PC) DIGITAL (378849)

Into the Stars (PC) DIGITAL (378849)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kompletní kontrola... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars (PC) DIGITAL (378849) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Bomb The Monsters! (PC) DIGITAL (195670)

Bomb The Monsters! (PC) DIGITAL (195670)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a dětská, Bomb The Monsters! představuje příběh mimořádně talentovaného malíře, který vede nádherný život se svou milovanou ženou. Ale jednoho dne se všechno změní, když obrovské hordy strašlivých příšer napadnou planetu Zemi. Vypnuto Házejte bomby na ta nenávistná stvoření a bořte na ně budovy.Bomb the Monsters! představuje příběh mimořádně talentovaného malíře, který vede nádherný život se svou milovanou ženou. Ale jednoho dne se všechno změní, když obrovské hordy strašlivých příšer napadnou planetu Zemi, unesou jeho manželku a zneužívají celou planetu. Vypnuto Monstra jsou různých velikostí a tvarů a jsou tlustá, hloupá a neuvěřitelně lepí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bomb The Monsters! (PC) DIGITAL (195670) , Ea pc the sims 4 psi a kocky

The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)

The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zvolte si svou strategii a vydejte se do boje ve hře The Surge 2 PC. Jde vám o speciální zbraně, maskovací zařízení nebo něco jiného? Upgradování postav Vylepšování postav bude snadnější a rychlejší. Stačí sbírat výstroj z amputovaných částí těl nepřátel. Odpadá zde dlouhodobé craftění. Stavte vlastní buildy v The Surge 2 PCVytvářejte nové buildy dle vaší strategie. Vylepšujte svého drona a vybavte jej zbraněmi. Stane se tak vaším... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Surge 2 - PC DIGITAL (840160) , The surge - xbox digital (g3q-00299)

LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216)

LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 72% Ve hře si již tradičně užijete kombinaci akčních soubojů, prozkoumávání pestrého prostředí, odemykání postav a řešení jednoduchých hádanek. To vše zabalené do značkového humoru. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! LEGO The Incredibles je dalším bonbónkem ze studia Warner Bros. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra je navržena na motivy filmů Úžasňákovi. Setkáte se se všemi vám známými postavami. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra pro celou rodinu Nechte se unést hrou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216) , The witness - xbox digital (g3q-00254)

The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494)

The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, 71% Hluboký příběh a znepokojivě strašidelná prezentace dělá tento titul jedním z nejstrašidelnějších dobrodružných titulů. Realistické lovení duchů na základě metody E.V.P. Nádherný soundtrack spolu se zkušenými herci vytváří skvělou atmosféru. Podivná zákoutí Prozkoumejte izolovaná, strašidelná místa s kamerou s nočním viděním během více než 30 hodin dlouhé herní doby. Na stopě duchůOdhalte starodávné tajemství a vyhledejte starobylý poklad na... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494) , The technomancer - xbox digital (g3q-00258)

The Sims 3 (PC) DIGITAL (414966)

The Sims 3 (PC) DIGITAL (414966)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro The Sims 3, české titulky a dabing, žánr: simulátor, 86% Třetí díl slavné herní série The Sims nabízí svobodu a kreativní možnosti v takové míře jako ještě nikdy dříve. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové neomezené možnosti přizpůsobení s propracovaným nástrojem „Vytvoř si simíka“. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim stavby umožňující postavit libovolný dům vašich snů: od malé útulné chaty až po luxusní vilu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Otevřený herní svět Prostředí živého sousedství plného zajímavých... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 3 (PC) DIGITAL (414966) , Wolfenstein ii: the new colossus digital deluxe - xbox digital (g3q-00370)

Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176)

Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, 70 % Strašidelné a nabyté hutnou atmosférou, která se vás ale (zaplať pánbůh) nesnaží děsit za každou cenu. Na co se můžete těšit ve hře Dracula: The ResurrectionPerfektně ztvárněný svět Brama Stokera vás skvěle vtáhne do děje, který se odehrává v srdci samotné TransylvánieZjistíte, že pohled z první osoby atmosféře i hratelnosti dost pomáháMozkové závity vám zaměstnají nejrůznější hádanky a rébusy V roli Jonathana Harkera jste se s Drákulou vypořádali už před celými sedmi lety. Nebo tomu aspoň věříte. Teď ale začíná vše nasvědčovat tomu, že s proradným hrabětem ještě není konec. Jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176) , The sexy brutale - xbox digital (6jn-00009)

INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITAL (186107)

INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITAL (186107)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, % INSOMNIA: The Ark si nehraje na klasická povolání. V průběhu plnění rozličných úkolů se sami rozhodnete, kterým směrem se vaše postava vyvine. Zvládejte hlad, žízeň, únavu při hledání hodnotných technologií a zdrojů na více než 70 jedinečných lokacích. Procházejte nelineárním příběhem s „body bez návratu", které podporují neortodoxní přístupy a 12 různých zakončení příběhu. Distopický svět Zažijte neonoirový svět s dieselpunkovými prvky. Zažijte lidskou rukou vytvořenou apokalyptickou krajinu doplněnou temným zvukovým... (alza.cz)

Podobné produkty ako INSOMNIA: The Ark (PC) DIGITAL (186107) , Gigantosaurus: the game - xbox digital (g3q-00954)

Thea: The Awakening (PC) DIGITAL (186125)

Thea: The Awakening (PC) DIGITAL (186125)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Thea: The Awakening stojí na pomezí žánrů klasické tahové strategie a survival. Na jednu stranu se musíte starat o svou vesnici, přičemž máte k dispozici rozmanité možnosti stavění, vylepšení, či technologií, ovšem na druhou stranu se budete muset vypořádat s nájezdy banditů a až 100 druhů příšer, inspirovaných slovanskou mytologií. Ti mají své specifické skilly a schopnosti, takže každý souboj bude pro vás výzvou. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 72% Tahovka s elementy slovanské mytologie, ve které řada propracovaných prvků dohromady tvoří komplexní a návykovou záležitost. Štěstí občas hraje až moc velkou roli a uživatelské rozhraní by zasloužilo pěkných pár vylepšení. Jinak je ale Thea: The Awakening originální, napínavá a prostě výborná hra.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Thea: The Awakening (PC) DIGITAL (186125) , The surge 2 - xbox digital (g3q-00771)

The Settlers 7 - PC DIGITAL (1539169)

The Settlers 7 - PC DIGITAL (1539169)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Settlers 7 PC vás uchvátí novou modernizovanou verzí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Základem hry je fungující hospodářství. Postarejte se o dostatečný přísun surovin. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Stavějte budovy Pro suroviny jsou zapotřebí budovy dřevorubce, pily a později i lesníka, který bude vytěžené stromy nahrazovat sázením nových. Tak si zajistíte nevyčerpatelný přísun dřeva.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Settlers 7 - PC DIGITAL (1539169) , The long dark - xbox digital (6jn-00044)

The Good Life (PC) DIGITAL (385485)

The Good Life (PC) DIGITAL (385485)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, % Staňte se nejlepším kapitánem, vydělávejte více peněz a buďte nejvyšším magnátem ostrovů JoJo. Realistické počasí se střídáním dne a noci. Hledejte poklady ve velké hloubce, zachraňte lidi před utopením, vyhněte se pirátským útokům, zbohatněte a proslavte se. Vybudujte obchodní impérium Zahrajte si proti 9 dalším NPC hráčům, kteří soutěží v podnikání proti vám. Staňte se nejlepším kapitánem, vydělávejte více peněz a buďte nejvyšším magnátem ostrovů JoJo.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Good Life (PC) DIGITAL (385485) , Bioshock: the collection - xbox digital (g3q-00205)

The King's Bird (PC) DIGITAL (445954)

The King's Bird (PC) DIGITAL (445954)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 67% King's Bird spojuje krásný design s vynikající a plynulou hratelností. Mix parkouru a vzdušné pohyblivosti vám předvedou úžasnou výstavu pohybu a barev. Dynamická hudba na pozadí a zvuky, které se mění podle vašich pohybů Vyprávění beze slov, jen pomocí obrazů v pohybu. Opravdu barvitý počin Pět unikátních světů k prozkoumání, plných vibrací a barevných siluet, inspirovaných starověkými mayskými, jihovýchodní asijskými a římskými kulturami.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The King's Bird (PC) DIGITAL (445954) , The quarry - xbox one digital (g3q-01359)

Through the Woods (PC) DIGITAL (277815)

Through the Woods (PC) DIGITAL (277815)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a závodní, Hororová adventura Through the Woods vás přenese do role matky, která ztratila svého syna a logicky se ho snaží co nejrychlejším způsobem najít. V temném lese však čeká nepěkné překvapení prakticky na každém kroku.Through the Woods je ambiciózní titul skupiny norských studentů, který se z původně školního projektu dokázal s pomocí Kickstarteru a následně i vydavatele dostat až na obrazovky našich počítačů. Ve hře jsou zachyceny pocity z výletu v lese tak, jak jsou viděny očima dětí, se všemi možnými obavami a záhadami spojenými s osamělou procházkou na takovém místě.Klíčové vlastnostiObjevte nádherné prostředí a prožij příběh inspirovaný severskou mytologií, norským uměním a přírodouPoznejte temné příběhy z minulosti i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Through the Woods (PC) DIGITAL (277815) , The crew 2 - xbox digital (g3q-00440)

Zorro The Chronicles - PC DIGITAL (2052307)

Zorro The Chronicles - PC DIGITAL (2052307)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dětská, Dva hrdinové se vydávají do akceUdatný hrdina se škraboškou na tváři se vrací v nové akční adventuře. Zorro The Chronicles PC je akce, ve které není hlavním aktérem pouze obratný mladík, ale také jeho sestra Ines, za níž si také lze zahrát. Zamiřte do úžasných lokací Zorro The Chronicles PCBojujte za spravedlnost na osmnácti propracovaných úrovních. Prohánějte se ulicemi města. Zamiřte se svým koníkem do přilehlých oblastí, anebo zamiřte na střechy, kde vás nepřátelé rozhodně nečekají. Obnažte svůj kordTaste v Zorro The Chronicles PC kord a dejte se do rozsévání práva. Bojujte se svými protivníky v napínavých soubojích. Odrážejte údery, uskakujte před výpady anebo použijte svůj bič a srazte své nepřátele s jeho pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zorro The Chronicles - PC DIGITAL (2052307) , Black the fall - xbox digital (g3q-00472)

Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340)

Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: dětská, % Ve hře Disney The Princess and the Frog převeďte své sny do skutečnosti a prožijte s Tianou zábavné dobrodružství. Připomeňte si oblíbené momenty z filmu v zajímavé hře Disney The Princess and the Frog. Děj se odehrává ve 20. století v New Orleans. Oblíbené postavy Potkáte zde všechny vaše oblíbené postavičky, které znáte z filmových pláten. NepřáteléI když máte kolem sebe spoustu přátel,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney The Princess and the Frog - PC DIGITAL (696340) , The outer wilds - xbox digital (6jn-00063)

Overcooked - The Lost Morsel (PC) DIGITAL (284685)

Overcooked - The Lost Morsel (PC) DIGITAL (284685)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Overcooked - The Lost Morsel balíček Lost Morsel ke hře Overcooked pokračuje v šíleném kulinářském dobrodružství v šesti nových úrovních kampaně, odehrávající se v exotické džungli. Vypnuto Jste připraveni na šíleně zábavné kulinářské souboje?Balíček Lost Morsel ke hře Overcooked pokračuje v šíleném kulinářském dobrodružství v šesti nových úrovních kampaně, odehrávající se v exotické džungli. Vypnuto Nabízí rovněž nový stroj k přesouvání se po mapě světa a šest nových šéfkuchařů. Vypnuto Nový vizuální motiv ve hře - „Džungle”... (alza.cz)

Podobné produkty ako Overcooked - The Lost Morsel (PC) DIGITAL (284685) , Homefront: the revolution - xbox digital (g3q-01302)

Shape of the World (PC) DIGITAL (435212)

Shape of the World (PC) DIGITAL (435212)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, % V nenáročné nezávislé hře Shape of the World jste průzkumník a z pohledu první osoby objevujete přírodu, která se rozvíjí kolem vás. Hra je psychedelickou cestou kolem barevných míst přírody. Můžete utéct až na tři hodiny od práce a každodenního stresu. Nekonečná příroda Objevujte dechberoucí rozbouřené vodopády, hory rostoucí vám před očima, zářící monolity a stvoření, která vás uchvátí. Bez vás tento svět neexistuje (alza.cz)

Podobné produkty ako Shape of the World (PC) DIGITAL (435212) , The surge: a walk in the park - xbox digital (g3q-00431)

The Sims 4 Upíři (PC) DIGITAL (421137)

The Sims 4 Upíři (PC) DIGITAL (421137)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. % Díky tomuto novému hernímu balíčku ke hře The Sims 4 se mohou vaši Simíci proměnit v nesmrtelné bytosti s neuvěřitelnými schopnostmi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Otevřete Simíkům nové nadpřirozené schopnosti. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Schovejte se do Forgotten Hollow, postavte si tam doupě a objevujte další nesmrtelné bytosti.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Upíři (PC) DIGITAL (421137) , Cd antonin gondolan among us

The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956)

The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, arkády a dětská, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 78% "Skvělý způsob jak strávit nedělní odpoledne. Prostě nostalgie..." Vraťte se do dětských let a vyzkoušejte The Disney Afternoon Collection. Prozkoumejte celý svět jako kačer Donald a bojujte proti zločincům. Procvičte svou trpělivost a přesnost. Ve hře na vás čeká celek 6 odlišných typů zábavy. Návrat do dětských let The Disney Afternoon Collection vás zaujme především svým retro zpracováním a celkovým pojetím hry. Tato... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Disney Afternoon Collection (PC) DIGITAL (403956) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITAL (377016)

Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITAL (377016)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Klasická 8bitová akční hra v retro stylu navazující na řadu klasiků konzole NES. Čekají na Vás upíři, zombie a další noční stvůry. Budete hrát za mladou ženu Sonju Dorleac, jejíž misí bude zadržet místního Dark Lorda před zatažením země do věčné temnoty. Sonja a Gabriel Tato herní trilogie zobrazuje Sonju a jejího syna Gabriela ve společném boji. Třetí kapitola trilogieTřetí kapitola se zaměřuje na Christophera, dědice... (alza.cz)

Podobné produkty ako Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITAL (377016) , The witcher 3: wild hunt - game of the year digital (g3q-00196)

The Golf Club 2019 (PC) DIGITAL (449892)

The Golf Club 2019 (PC) DIGITAL (449892)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, 72% Pokračování úspěšné hry The Golf Club 2 s novým, vylepšeným obsahem a funkcemi v rámci všech herních aspektů. Zahrajte si na slavných golfových hříštích jako TPC Boston, TPC Sawgrass a další. Soupeřte s kariérními rivaly během celé sezóny a získejte extra výzvy a odměny. Licencovaná PGA TOUR Troufáte si vyrazit do boje o FedExCup? Soutěže ve zbrusu novém kariérním módu s oficiální licencí PGA TOUR. Připravte se na PGA... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Golf Club 2019 (PC) DIGITAL (449892) , Operencia: the stolen sun - xbox digital (6jn-00077)

The Sims 4 Moschino - PC DIGITAL (847246)

The Sims 4 Moschino  - PC DIGITAL (847246)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Sims 4 Moschino PC s kreativním režisérem Jeremy Scottem slaví zahájení poslední módní kolekce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Oblékněte své Simíky do oděvů z ikonických sbírek Moschino. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kariéra fotografa Zvolte si správný objekt pro fotografování, důležité jsou také úhly pohledu. Staňte se fotografem na volné noze a vybudujte si svou vysněnou kariéru.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Moschino - PC DIGITAL (847246)

Disney Winnie the Pooh - PC DIGITAL (696842)

Disney Winnie the Pooh - PC DIGITAL (696842)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: dobrodružná, % Disney Winnie the Pooh je hra inspirována filmem se stejným příběhem a akčním vyprávěním. Disney Winnie the Pooh přináší vzdělávací obsah pro malé děti. Je založena na stejnojmenném filmu s příběhem o medvídku Pú. Interaktivní kniha Hra Disney Winnie the Pooh funguje jako vzdělávací interaktivní kniha, která je plná příběhů a akčního vyprávění. Různé kapitolyHra Disney... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Winnie the Pooh - PC DIGITAL (696842)

The Sims 4: Rodičovství - PC DIGITAL (447884)

The Sims 4: Rodičovství - PC DIGITAL (447884)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra The Sims 4: Rodičovství PC vám pomůže rozvinout rodičovské dovednosti vašich Simíků. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Začněte utvářet jejich budoucí životy, rozhodněte se, jak budete děti vychovávat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Životní hodnoty Zvolíte přísnou nebo benevolentní výchovu dětí? Jak jim vštípíte životní hodnoty? Záleží jen na vás, jakou budoucnost jim připravíte.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4: Rodičovství - PC DIGITAL (447884)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)

The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Probouzíte se uprostřed tajemného domu, ze kterého zdánlivě není úniku. Musíte podstoupit sérii úkolů a hledat cestu z labyrintu chodeb a místností.Vítejte ve světě hororové adventury, jejíž příběh se točí okolo úniku z tajemného domu. Rychle se uvědomíte, že se jedná o sérii napínavých výzev. Nikdy navíc nevíte, co přesně se ukrývá za dalšími dveřmi. Klíčové vlastnostiTajemná psychologická adventuraHororové prvkyNěkolik rozdílných konců (alza.cz)

Podobné produkty ako The Emptiness Deluxe Edition (PC) DIGITAL (215110)

The Book of Desires (PC) DIGITAL (213343)

The Book of Desires (PC) DIGITAL (213343)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, PC The Book of Desires objevte fascinující svět v The Book of Desires, vzrušující dobrodružné hře s hlavolamy a skrytými objekty. Vypnuto Ponořte se do světa fantazie a zažijte úžasné dobrodružstvíAshley měla děsivou noční můru, kde cestovala po bizarní sféře. Když se probudila, uvědomila si, že to nebyla jen noční můra, ale děsivá skutečnost. Vypnuto Zajímavý příběh Objevte fantastický svět v této dobrodružné hře s logickými hádankami a skrytými objekty. Vypnuto Pomozte Ashley uniknout z této noční můry. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Book of Desires (PC) DIGITAL (213343)

Dying Light: The Following (PC) DIGITAL (426048)

Dying Light: The Following (PC) DIGITAL (426048)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, - Vyžaduje základní verzi hry Dying Light (verze pro Steam). 79 % Vývojáři pozvedli laťku o tolik, že The Following je snad ještě zábavnější než původní hra Dying Light. Na co se můžete těšit ve hře Dying Light: The FollowingPřežít se budete snažit získáním co největšího množství zásob, na které mají zálusk i další přeživší zombie apokalypsyDíky velkému množství únikových cest si můžete vybrat, jak z konfrontace s nepřáteli vybruslíteZombíky budete likvidovat s rozšířeným arzenálem zbraní a nově i s buginou, kterou můžete různě vylepšovatDatadisk ve srovnání s původní hrou lépe pracuje s atmosférou, takže o intenzivní chvilky nebude nouzeVyšší obtížnost vás nutí při soubojích více přemýšlet a improvizovatKromě hlavní příběhové linie vás čekají i zábavné vedlejší úkolyCelý koncept hry táhne nahoru povedený multiplayer... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dying Light: The Following (PC) DIGITAL (426048)

Amnesia: The Dark Descent - PC DIGITAL (694324)

Amnesia: The Dark Descent - PC DIGITAL (694324)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, Amnesia: The Dark Descent PC je survival horor z pohledu první osoby. Ponořte se do své mysli, kde prožijete noční můry. Tento zážitek vás zamrazí až do morku kostí. Poslední vzpomínky mizí Vaše poslední vzpomínky zmizí nenávratně ve tmě. V mysle máte zmatek. Jediné, co cítíte je, že vás někdo neustále pronásleduje. Musíte uniknout. Zahrajete si za DanielaVe hře Amnesia: The Dark Descent PC se probudíte v těle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Amnesia: The Dark Descent - PC DIGITAL (694324)

Alone in the Dark - PC DIGITAL (1165999)

Alone in the Dark - PC DIGITAL (1165999)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Vydejte se na napínavou cestu temným a děsivým Central Parkem. Ve hře Alone in the Dark budete muset odhalit tajemné spiknutí. Připravte se na několik epizod Alone in the Dark přináší poutavý, ale děsivý zážitek. Každá epizoda vám bude drásat nervy zvláště na jejím konci. Hra pro silné povahyAlone in the Dark vám poskytne kompletní akční zážitek. Střídají se v něm fyzikální zákony v reálném čase a plná interakce s prostředím. Intenzivní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Alone in the Dark - PC DIGITAL (1165999)

Ascension to the Throne (PC) DIGITAL (195073)

Ascension to the Throne (PC) DIGITAL (195073)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Nepřátelé zaútočili na váš hrad, vyvraždili vaší rodinu a připravili vás o vše. Nyní se nacházíte za hranicemi vaší země a je jen na vás, jak se vypořádáte se vzniklou situací.Vypnuto Nepřátelé zaútočili na váš hrad, vyvraždili vaší rodinu a připravili vás o vše. Nyní se nacházíte za hranicemi vaší země a je jen na vás, jak se vypořádáte se vzniklou situací. Spravedlnost je nyní ve vašich rukách. Vydejte se strastiplnou cestou, pomstěte se nepřátelům a usedněte zpět na trůn.V titulu Ascension to the Throne na vás čekají různá dobrodružství, mise, spousta bitev a výzev. Ve hře se můžete libovolně pohybovat po herním světě a nejste tak omezeni plněním jednotlivých misí v konkrétním sledu. Je jen na vás, kam se vydáte jako první, buďte opatrní. Klíčové vlastnostiTahová strategie s RPG prvkyPoutavý příběh s otevřeným koncemHráč má volný pohyb po herním světěHra... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ascension to the Throne (PC) DIGITAL (195073)

The Sims 3: Showtime (PC) DIGITAL (415020)

The Sims 3: Showtime (PC) DIGITAL (415020)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky a dabing, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. 86% Třetí díl slavné herní série The Sims nabízí svobodu a kreativní možnosti v takové míře jako ještě nikdy dříve. Dosáhněte slávy díky novým kariérám zpěváka, akrobata, kouzelníka nebo DJe. Vybudujte si vlastní pódia. Nová funkce SimPort (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 3: Showtime (PC) DIGITAL (415020)

The Sims 4 Batolata (PC) DIGITAL (417951)

The Sims 4 Batolata (PC) DIGITAL (417951)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. % Kolekce objektů, která výrazně rozšíří šatníky a herní možnosti pro vaše batolata ve hře The Sims 4. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klouzejte se na klouzačce, prolézejte tunely nebo se pusťte do míčkových bitev. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte dětem hřiště a uspořádejte hrací schůzky. Není... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Batolata (PC) DIGITAL (417951)

Frostpunk: The Rifts Steam - PC DIGITAL (864577)

Frostpunk: The Rifts Steam - PC DIGITAL (864577)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra % The Rifts přináší dodatečný obsah ve formě nové mapy, budovy a herní mechaniky. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Frostpunk. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! The Rifts přináší novou mechaniku budování mostů v Endless módu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Získáte také další dodatečnou budovu - most. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Mapa Díky dodatku The Rifts se můžete pustit do nové jedinečné mapy se zamrzlou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Frostpunk: The Rifts Steam - PC DIGITAL (864577)

Glacier 3: The Meltdown (PC) DIGITAL (433742)

Glacier 3: The Meltdown (PC) DIGITAL (433742)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, % Nelegální a smrtelné závody mají pro vás přichystány silnější a rychlejší vozidla, které jsou vybavena novými experimentálními zbraněmi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tajemství multimiliardáře Boba Slayera bylo prozrazeno. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nyní se do jeho smrtelných závodů hlásí čím dál více účastníků. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lákavá výhra Všichni se ženou za vidinou obrovské výhry. V sázce je však mnoho. Můžete přijít nejen o svůj vůz, ale také o život.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Glacier 3: The Meltdown (PC) DIGITAL (433742)

The Chronicles of Nyanya (PC) DIGITAL (415974)

The Chronicles of Nyanya (PC)  DIGITAL (415974)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a adventura, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 78% "Velmi zábavná hra splňující všechny správné RPG prvky. Má všechno, co náročný hráč tohoto žánru potřebuje..." Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nyanya je svět plný koček, který může zabrat přes 20 hodin při jeho objevování. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra je plná vtipných dialogových oken, díky kterým pochopíte celkový příběh. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Originální grafika The Chronicles... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Chronicles of Nyanya (PC) DIGITAL (415974)

Ancestors: The Humankind Odyssey - PC DIGITAL (697752)

Ancestors: The Humankind Odyssey - PC DIGITAL (697752)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční, RPG a dobrodružná, 64% Přiveďte svůj druh do vyšší úrovně. Rozšiřujte jej a vyvíjejte v drsném africkém prostředí před 10 milióny lety. Vydejte se do otevřeného světa z pohledu třetí osoby a přežijte. Expandujte a vyvíjejte svůj klan pro další generace a jejich posun v lidské evoluci. Před 10 milióny lety Začněte v pradávné době. Zjistěte, co potřebujete k přežití nejen vašemu, ale celého vašeho klanu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors: The Humankind Odyssey - PC DIGITAL (697752)

The Sims 4 StrangerVille - PC DIGITAL (788707)

The Sims 4 StrangerVille - PC DIGITAL (788707)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Prozkoumejte co se zde děje, zda se nejedná o nějaké spiknutí. Taky dejte pozor, aby tato zvláštní okolnost neměla vliv také na vaše Simíky. Tajná laboratoř Ve hře The Sims 4 StrangerVille PC odhalte tajemné rostliny a záhadné přístroje. Odlišný svět v The Sims 4 StrangerVille PCMěstečko StrangerVille je rustikální pouštní místo, které je plné... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 StrangerVille - PC DIGITAL (788707)

The Sims 3 Obludárium (PC) DIGITAL (415023)

The Sims 3 Obludárium (PC) DIGITAL (415023)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro The Sims 3, české titulky a dabing, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. 86% Třetí díl slavné herní série The Sims nabízí svobodu a kreativní možnosti v takové míře jako ještě nikdy dříve. Vytvořte si čarodějky, kouzelníky, vlkodlaky, upíry a víly přímo v editoru Vytvoř si simíka. Nové kouzelné schopnosti, vlastnosti, interakce a tajemné prostředí nového města Moonlight Falls.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 3 Obludárium (PC) DIGITAL (415023)

Tropico 5 - The Supercomputer - PC DIGITAL (722290)

Tropico 5 - The Supercomputer - PC DIGITAL (722290)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Herní doplněk Tropico 5 - The Supercomputer PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! DLC Tropico 5 - The Supercomputer vás seznámí s nejchytřejšími vědci z celého ostrova. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nejlepší počítač na světě Vaším cílem nebude nic jiného, než sestavit superpočítač, který bude zkoumat nové technologie rychleji než vaši konkurující sousední státy.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tropico 5 - The Supercomputer - PC DIGITAL (722290)

The End: Inari's Quest (PC) DIGITAL (444668)

The End: Inari's Quest (PC) DIGITAL (444668)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % The End: Inari's Quest je nezávislý počin jednoho vývojáře - Mata. Jeho inspirací pro vývoj jsou Akira, Ghost in the Shell a ikonický Blade Runner. Hra disponuje vyspělou AI. Létající roboti hlídkují na ulici nebo vás Kyborg bude sledovat a kopne do vás. Ve hře se setkáte s mnoha druhy prostředí - metro, ulice, les a další. Epizodická zábava Hra The End je rozdělená na epizody. První z nich trvá o něco málo víc než hodinu a začíná osvobozením lišky a pokračuje až do setkání s bohyní Inari.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The End: Inari's Quest (PC) DIGITAL (444668)

The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL (418032)

The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL (418032)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. % Kolekce The Sims 4: Pereme byla vyvinuta ve spolupráci s báječnou komunitou hráčů The Sims. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vyperte si prádlo v pračce a osušte v sušičce nebo na šňůře. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kupte si kompletní výbavu k praní prádla. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Pereme (PC) DIGITAL (418032)
Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), total war warhammer ii blood for the blood god ii dlc pc digital 388053, Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), ea pc the sims 4 psi a kocky, The Surge - Xbox Digital (G3Q-00299), The Witness - Xbox Digital (G3Q-00254), The Technomancer - Xbox Digital (G3Q-00258), Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe - Xbox Digital (G3Q-00370), The Sexy Brutale - Xbox Digital (6JN-00009), Gigantosaurus: The Game - Xbox Digital (G3Q-00954), The Surge 2 - Xbox Digital (G3Q-00771), The Long Dark - Xbox Digital (6JN-00044), BioShock: The Collection - Xbox Digital (G3Q-00205), The Quarry - Xbox One Digital (G3Q-01359), The Crew 2 - Xbox Digital (G3Q-00440), Black the Fall - Xbox Digital (G3Q-00472), The Outer Wilds - Xbox Digital (6JN-00063), Homefront: The Revolution - Xbox Digital (G3Q-01302), The Surge: A Walk in the Park - Xbox Digital (G3Q-00431), cd antonin gondolan among us, Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year DIGITAL (G3Q-00196), Operencia: The Stolen Sun - Xbox Digital (6JN-00077)