75595 stilista volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo

Produkt 75595 stilista volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 75595 stilista volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo upraviť a produkt hľadať znova.

75595 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo

75595 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75595 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo , knihovna 3 police tmavé dřevo delta, 250233 (beliani_250233)

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police bílá 60 × 23,5 × 33 cm dřevo pavlovnie

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police yin yang 100x20x100 cm masivní teakové dřevo (320772)

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police yin yang 80x17,5x80 cm masivní teakové dřevo (320771)

75599 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo

75599 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75599 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police juny, 127 cm

75597 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo

75597 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75597 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police juny, 127 cm, bílá

75580 Stilista Volato nástěnná police, 50 cm, tmavé dřevo

75580 Stilista Volato nástěnná police, 50 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 50 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75580 Stilista Volato nástěnná police, 50 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police gana, dub, 80 x 25 x 5 cm

75579 Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, tmavé dřevo

75579 Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 60 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75579 Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police se zásuvkami černá 88x26x18,5 cm dřevotříska

75575 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo

75575 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75575 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police se zásuvkami černá 60x26x18,5 cm dřevotříska

75588 Stilista Volato nástěnná police, 110 cm, tmavé dřevo

75588 Stilista Volato nástěnná police, 110 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 110 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75588 Stilista Volato nástěnná police, 110 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police se zásuvkami marika, 56 cm (a1001808)

75594 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, tmavé dřevo

75594 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75594 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, tmavé dřevo , Beliani tmavé dřevo 100 × 55 cm carlin (beliani_180419)

75587 Stilista Volato nástěnná police, 70 cm, tmavé dřevo

75587 Stilista Volato nástěnná police, 70 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 70 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75587 Stilista Volato nástěnná police, 70 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police yin yang 60 x 15 x 60 cm masivní teakové dřevo (320770)

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, tmavé dřevo

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, tmavé dřevo , Beliani se skleněnou deskou zlatý/tmavé dřevo ? 80 cm libby (beliani_318749)

Stilista nástěnná police Volato, 60 cm, tmavé dřevo

Stilista nástěnná police Volato, 60 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 60 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 60 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police seaford octagon (000089668)

STILISTA VOLATO 31071 Nástěnná police - tmavé dřevo 90 cm

STILISTA VOLATO 31071 Nástěnná police - tmavé dřevo 90 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista® produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Police má tloušťku 3,8 cm a max. nosnost zatížení je 10 kg v závislosti na materiálu zdi, do které polici umístíte. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: materiál: MDF dýha: PVC rozměry: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) max. nosnost: 10 kg barva: tmavě hnědá Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31071 Nástěnná police - tmavé dřevo 90 cm , Airbi sense – tmavé dřevo (8594162600557)

STILISTA VOLATO 31060 Nástěnná police - tmavé dřevo 70 cm

STILISTA VOLATO 31060 Nástěnná police - tmavé dřevo 70 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista® produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Police má tloušťku 3,8 cm a max. nosnost zatížení je 10 kg v závislosti na materiálu zdi, do které polici umístíte. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: materiál: MDF dýha: PVC rozměry: 70 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) max. nosnost: 10 kg barva: tmavě hnědá Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31060 Nástěnná police - tmavé dřevo 70 cm , Airbi sonic – tmavé dřevo (bi5072)

STILISTA VOLATO 31082 Nástěnná police - tmavé dřevo 110 cm

STILISTA VOLATO 31082 Nástěnná police - tmavé dřevo 110 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista® produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Police má tloušťku 3,8 cm a max. nosnost zatížení je 10 kg v závislosti na materiálu zdi, do které polici umístíte. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: materiál: MDF dýha: PVC rozměry: 110 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) max. nosnost: 10 kg barva: tmavě hnědá Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31082 Nástěnná police - tmavé dřevo 110 cm , Beliani tmavé dřevo compton (beliani_151268)

STILISTA VOLATO 31060 Nástěnná police - tmavé dřevo 70 cm

STILISTA VOLATO 31060 Nástěnná police - tmavé dřevo 70 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista® produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Police má tloušťku 3,8 cm a max. nosnost zatížení je 10 kg v závislosti na materiálu zdi, do které polici umístíte. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: materiál: MDF dýha: PVC rozměry: 70 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) max. nosnost: 10 kg barva: tmavě hnědá Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31060 Nástěnná police - tmavé dřevo 70 cm , Beliani tmavé dřevo troy (beliani_180270)

STILISTA VOLATO 31071 Nástěnná police - tmavé dřevo 90 cm

STILISTA VOLATO 31071 Nástěnná police - tmavé dřevo 90 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista® produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Police má tloušťku 3,8 cm a max. nosnost zatížení je 10 kg v závislosti na materiálu zdi, do které polici umístíte. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: materiál: MDF dýha: PVC rozměry: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) max. nosnost: 10 kg barva: tmavě hnědá Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31071 Nástěnná police - tmavé dřevo 90 cm , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 120 × 30 cm

STILISTA VOLATO 31082 Nástěnná police - tmavé dřevo 110 cm

STILISTA VOLATO 31082 Nástěnná police  - tmavé dřevo 110 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista® produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Police má tloušťku 3,8 cm a max. nosnost zatížení je 10 kg v závislosti na materiálu zdi, do které polici umístíte. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: materiál: MDF dýha: PVC rozměry: 110 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) max. nosnost: 10 kg barva: tmavě hnědá Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31082 Nástěnná police - tmavé dřevo 110 cm , Nástěnná police 4 ks bílá 100 cm 275999 (2030,17)

75639 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, červená

75639  Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75639 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, červená , Nástěnná police šedá vysoký lesk 45,1x16x45,1 cm dřevotříska (802956)

75637 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, modrá

75637  Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75637 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, modrá , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 100 × 30 cm

Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, lesklá červená , Beliani tmavé dřevo/černá o 41 cm borden (beliani_318821)

75596 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, bílé dřevo

75596  Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, bílé dřevo
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry výrobku: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: bílé rustikální dřevo maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75596 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, bílé dřevo , Beliani tmavé dřevo/černá o 40 cm tolar (beliani_318839)

75593 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, světlé dřevo

75593  Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, světlé dřevo
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75593 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, světlé dřevo , Plovoucí nástěnná police s šuplíkem 2 ks bílá 80 cm 276002 (2451,65)

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, bílé dřevo

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, bílé dřevo
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry výrobku: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: bílé rustiální dřevo maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, bílé dřevo , Vasagle nástěnná rohová police šedá (lbc020m01)

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, světlé dřevo

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, světlé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: světlé dřevo maximální nostnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, světlé dřevo , Beliani tmavé dřevo/černá kenner (beliani_318803)

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, stříbrná

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, stříbrná
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, stříbrná , Domácí sluha dřevěný - tmavé dřevo 22wchd

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, stříbrná

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, stříbrná
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, stříbrná , Beliani tmavé dřevo / černá orick (beliani_310942)

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, růžová

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, růžová
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, růžová , Beliani tmavé dřevo / černá orick (beliani_310960)

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, stříbrná

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, stříbrná
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, stříbrná

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, růžová

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, růžová
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, růžová

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, růžová

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, růžová
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, růžová

75586 Stilista Nástěnná police Volato 80 cm, sv. rustikální dřevo

75586  Stilista Nástěnná police Volato 80 cm, sv. rustikální dřevo
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75586 Stilista Nástěnná police Volato 80 cm, sv. rustikální dřevo

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá bílá

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá bílá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Odstín je vnímán velmi individuálně, může se jevit až došeda. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá bílá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá bílá

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 60 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacho materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá černá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá černá
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá bílá

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá bílá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Odstín je vnímán velmi individuálně, může se jevit až došeda. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá bílá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá bílá

75571 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, modrá

75571  Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75571 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, modrá

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá černá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 60 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá černá

75609 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, červená

75609  Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75609 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, červená

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacho materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá červená

75607 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, modrá

75607  Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75607 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, modrá

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacho materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá červená

75641 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, červená

75641  Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75641 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, červená

75614 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, modrá

75614 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75614 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, modrá

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá černá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá černá

75616 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, červená

75616  Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75616 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, červená

STILISTA VOLATO 31072 Nástěnná police - světlé dřevo 90 cm

STILISTA VOLATO 31072 Nástěnná police - světlé dřevo 90 cm
Detail

Police má šířku 3,8 cm a max. nosnost zatížení je 10 kg v závislosti na materiálu zdi, do které polici umístíte. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: materiál: MDF dýha: PVC rozměry: 90 x 23,5 cm (d x š) extra silné police: 3,8 cm max. nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31072 Nástěnná police - světlé dřevo 90 cm
Knihovna 3 police tmavé dřevo DELTA, 250233 (beliani_250233), Nástěnná police bílá 60 × 23,5 × 33 cm dřevo pavlovnie, Nástěnná police Yin Yang 100x20x100 cm masivní teakové dřevo (320772), Nástěnná police Yin Yang 80x17,5x80 cm masivní teakové dřevo (320771), Nástěnná police Juny, 127 cm, Nástěnná police Juny, 127 cm, bílá, Nástěnná police Gana, dub, 80 x 25 x 5 cm, Nástěnná police se zásuvkami černá 88x26x18,5 cm dřevotříska, Nástěnná police se zásuvkami černá 60x26x18,5 cm dřevotříska, Nástěnná police se zásuvkami Marika, 56 cm (A1001808), BELIANI tmavé dřevo 100 × 55 cm CARLIN (beliani_180419), Nástěnná police Yin Yang 60 x 15 x 60 cm masivní teakové dřevo (320770), BELIANI se skleněnou deskou zlatý/tmavé dřevo ? 80 cm LIBBY (beliani_318749), Nástěnná police Seaford Octagon (000089668), Airbi SENSE – tmavé dřevo (8594162600557), Airbi SONIC – tmavé dřevo (BI5072), BELIANI tmavé dřevo COMPTON (beliani_151268), BELIANI tmavé dřevo TROY (beliani_180270), 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 120 × 30 cm, Nástěnná police 4 ks bílá 100 cm 275999 (2030,17), Nástěnná police šedá vysoký lesk 45,1x16x45,1 cm dřevotříska (802956), 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 100 × 30 cm, BELIANI tmavé dřevo/černá O 41 cm BORDEN (beliani_318821), BELIANI tmavé dřevo/černá O 40 cm TOLAR (beliani_318839), Plovoucí nástěnná police s šuplíkem 2 ks bílá 80 cm 276002 (2451,65), Vasagle nástěnná rohová police šedá (LBC020M01), BELIANI tmavé dřevo/černá KENNER (beliani_318803), Domácí sluha dřevěný - tmavé dřevo 22WCHD, BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK (beliani_310942), BELIANI tmavé dřevo / černá ORICK (beliani_310960)