75639 stilista volato nástěnná police, 80 cm, červená

Produkt 75639 stilista volato nástěnná police, 80 cm, červená sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 75639 stilista volato nástěnná police, 80 cm, červená upraviť a produkt hľadať znova.

75639 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, červená

75639  Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75639 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, červená , Nástěnná police juny, 127 cm

75637 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, modrá

75637  Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75637 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, modrá , Nástěnná police juny, 127 cm, bílá

Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, lesklá červená , Nástěnná police gana, dub, 80 x 25 x 5 cm

75595 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo

75595 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75595 Stilista Volato nástěnná police, 80 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police se zásuvkami černá 88x26x18,5 cm dřevotříska

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, stříbrná

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, stříbrná
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, stříbrná , Nástěnná police se zásuvkami černá 60x26x18,5 cm dřevotříska

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, stříbrná

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, stříbrná
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, stříbrná , Nástěnná police se zásuvkami marika, 56 cm (a1001808)

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, růžová

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, růžová
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, růžová , Nástěnná police seaford octagon (000089668)

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, stříbrná

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, stříbrná
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, stříbrná , Nástěnná police bílá 60 × 23,5 × 33 cm dřevo pavlovnie

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, růžová

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, růžová
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, růžová , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 120 × 30 cm

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, růžová

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, růžová
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, růžová , Nástěnná police 4 ks bílá 100 cm 275999 (2030,17)

75609 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, červená

75609  Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75609 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, červená , Nástěnná police šedá vysoký lesk 45,1x16x45,1 cm dřevotříska (802956)

75641 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, červená

75641  Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75641 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, červená , 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 100 × 30 cm

75616 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, červená

75616  Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, červená
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: červená maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75616 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, červená , Plovoucí nástěnná police s šuplíkem 2 ks bílá 80 cm 276002 (2451,65)

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá bílá

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá bílá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Odstín je vnímán velmi individuálně, může se jevit až došeda. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá bílá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá bílá , Vasagle nástěnná rohová police šedá (lbc020m01)

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 60 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacho materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá červená , Plovoucí nástěnná police šedá vysoký lesk 80x23,5x3,8 cm mdf (323793)

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá černá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá černá , Nástěnná police se zásuvkami bílá 88 × 26 × 18,5 cm dřevotříska

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police se zásuvkami bílá a sonoma dub 88x26x18,5 cm

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá černá
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá černá , Nástěnná police yin yang 100x20x100 cm masivní teakové dřevo (320772)

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo , Nástěnná police yin yang 80x17,5x80 cm masivní teakové dřevo (320771)

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá bílá

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá bílá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Odstín je vnímán velmi individuálně, může se jevit až došeda. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá bílá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá bílá , Nástěnná police na cd šedá 75 × 18 × 18 cm dřevotříska

75571 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, modrá

75571  Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75571 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, modrá , Plovoucí nástěnná police šedá vysoký lesk 120x23,5x3,8 cm mdf (323799)

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá černá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 60 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, lesklá černá , Nástěnná tv police šedá vysoký lesk 125x18x23 cm dřevotříska (806997)

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo , Plovoucí nástěnná police šedá vysoký lesk 90x23,5x3,8 cm mdf (323796)

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacho materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, lesklá červená , Nástěnná police bílá s vysokým leskem 100x18x53 cm dřevotříska (807166)

75607 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, modrá

75607  Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75607 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, modrá , Nástěnná police se zásuvkami bílá 60 × 26 × 18,5 cm dřevotříska

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá červená

Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá červená
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá červená maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacho materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, lesklá červená , Nástěnná police gana, dub, 60 x 25 x 5 cm

75614 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, modrá

75614 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, modrá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75614 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, modrá , Nástěnná police na cd šedá vysoký lesk 100x18x18 cm dřevotříska

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá černá

Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá černá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, lesklá černá , Nástěnná police se zásuvkami bílá a sonoma dub 60x26x18,5 cm

75596 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, bílé dřevo

75596  Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, bílé dřevo
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry výrobku: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: bílé rustikální dřevo maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75596 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, bílé dřevo , Nástěnná police se zásuvkami šedá 88 × 26 × 18,5 cm dřevotříska

75593 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, světlé dřevo

75593  Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, světlé dřevo
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75593 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, světlé dřevo , Nástěnná police černá s vysokým leskem 100x18x53 cm dřevotříska (807167)

75599 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo

75599 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 100 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75599 Stilista Volato nástěnná police, 100 cm, tmavé dřevo

75597 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo

75597 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 40 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75597 Stilista Volato nástěnná police, 40 cm, tmavé dřevo

75580 Stilista Volato nástěnná police, 50 cm, tmavé dřevo

75580 Stilista Volato nástěnná police, 50 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 50 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75580 Stilista Volato nástěnná police, 50 cm, tmavé dřevo

75579 Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, tmavé dřevo

75579 Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 60 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75579 Stilista Volato nástěnná police, 60 cm, tmavé dřevo

75575 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo

75575 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 30 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75575 Stilista Volato nástěnná police, 30 cm, tmavé dřevo

75588 Stilista Volato nástěnná police, 110 cm, tmavé dřevo

75588 Stilista Volato nástěnná police, 110 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 110 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75588 Stilista Volato nástěnná police, 110 cm, tmavé dřevo

75594 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, tmavé dřevo

75594 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75594 Stilista Volato nástěnná police, 90 cm, tmavé dřevo

75587 Stilista Volato nástěnná police, 70 cm, tmavé dřevo

75587 Stilista Volato nástěnná police, 70 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dírky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 70 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo, design mramor maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police upevňovací materiál pro klasickou stěnu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75587 Stilista Volato nástěnná police, 70 cm, tmavé dřevo

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, stříbrná

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, stříbrná
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, stříbrná

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, černá

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, černá
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: černá maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, černá

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, růžová

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, růžová
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, růžová

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, bílé dřevo

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, bílé dřevo
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry výrobku: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: bílé rustiální dřevo maximální nosnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, bílé dřevo

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, lesklá černá

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, lesklá černá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá černá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, lesklá černá

75628 Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, bílá

75628  Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, bílá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: bílá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 75628 Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, bílá

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, světlé dřevo

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, světlé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: světlé dřevo maximální nostnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, světlé dřevo

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, lesklá bílá

Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, lesklá bílá
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Odstín je vnímán velmi individuálně, může se jevit až došeda. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: lesklá bílá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista Nástěnná police Volato, 80 cm, lesklá bílá

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, tmavé dřevo

Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, tmavé dřevo
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 80 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: tmavé dřevo maximální nostnost: 10 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako Stilista nástěnná police Volato, 80 cm, tmavé dřevo

STILISTA VOLATO 31043 Nástěnná police - růžová 50 cm

STILISTA VOLATO 31043 Nástěnná police - růžová 50 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 50 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: růžová maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31043 Nástěnná police - růžová 50 cm

STILISTA VOLATO 31081 Nástěnná police - stříbrná 110 cm

STILISTA VOLATO 31081 Nástěnná police - stříbrná 110 cm
Detail

Moderní nástěnné police značky Stilista produktové řady VOLATO se stanou díky levitujícímu efektu nádherným doplňkem Vašeho pokoje. Díky maximální nostnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 110 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: stříbrná maximální nostnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31081 Nástěnná police - stříbrná 110 cm

STILISTA VOLATO 31066 Nástěnná police - modrá 90 cm

STILISTA VOLATO 31066 Nástěnná police - modrá 90 cm
Detail

Díky maximální nosnosti 10 kg ji můžete použít téměř všude. Ať již na dekorační předměty v obývacím pokoji, na kuchařské knihy v kuchyni, na učebnice v dětském pokoji nebo na potraviny ve spíži. Upozornění: Na polici jsou ze spodní strany dvě malé dirky, které slouží k uchycení spojovacího materiálu ke konzoli, na které police drží. Technické údaje: rozměry: 90 x 23,5 x 3,8 cm (d x š x v) materiál: MDF deska, ocelový rám v profilu U dýha: PVC barva: modrá maximální nosnost: 10 kg hmotnost: cca 2,5 kg Obsah balení: 1 x nástěnná police vč. upevňovacího materiálu (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako STILISTA VOLATO 31066 Nástěnná police - modrá 90 cm
Nástěnná police Juny, 127 cm, Nástěnná police Juny, 127 cm, bílá, Nástěnná police Gana, dub, 80 x 25 x 5 cm, Nástěnná police se zásuvkami černá 88x26x18,5 cm dřevotříska, Nástěnná police se zásuvkami černá 60x26x18,5 cm dřevotříska, Nástěnná police se zásuvkami Marika, 56 cm (A1001808), Nástěnná police Seaford Octagon (000089668), Nástěnná police bílá 60 × 23,5 × 33 cm dřevo pavlovnie, 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 120 × 30 cm, Nástěnná police 4 ks bílá 100 cm 275999 (2030,17), Nástěnná police šedá vysoký lesk 45,1x16x45,1 cm dřevotříska (802956), 2patrová nástěnná police z nerezové oceli 100 × 30 cm, Plovoucí nástěnná police s šuplíkem 2 ks bílá 80 cm 276002 (2451,65), Vasagle nástěnná rohová police šedá (LBC020M01), Plovoucí nástěnná police šedá vysoký lesk 80x23,5x3,8 cm MDF (323793), Nástěnná police se zásuvkami bílá 88 × 26 × 18,5 cm dřevotříska, Nástěnná police se zásuvkami bílá a sonoma dub 88x26x18,5 cm, Nástěnná police Yin Yang 100x20x100 cm masivní teakové dřevo (320772), Nástěnná police Yin Yang 80x17,5x80 cm masivní teakové dřevo (320771), Nástěnná police na CD šedá 75 × 18 × 18 cm dřevotříska, Plovoucí nástěnná police šedá vysoký lesk 120x23,5x3,8 cm MDF (323799), Nástěnná TV police šedá vysoký lesk 125x18x23 cm dřevotříska (806997), Plovoucí nástěnná police šedá vysoký lesk 90x23,5x3,8 cm MDF (323796), Nástěnná police bílá s vysokým leskem 100x18x53 cm dřevotříska (807166), Nástěnná police se zásuvkami bílá 60 × 26 × 18,5 cm dřevotříska, Nástěnná police Gana, dub, 60 x 25 x 5 cm, Nástěnná police na CD šedá vysoký lesk 100x18x18 cm dřevotříska, Nástěnná police se zásuvkami bílá a sonoma dub 60x26x18,5 cm, Nástěnná police se zásuvkami šedá 88 × 26 × 18,5 cm dřevotříska, Nástěnná police černá s vysokým leskem 100x18x53 cm dřevotříska (807167)