74318 movit profi hrazda do stropu, bílá

Produkt 74318 movit profi hrazda do stropu, bílá sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 74318 movit profi hrazda do stropu, bílá upraviť a produkt hľadať znova.

74318 MOVIT Profi hrazda do stropu, bílá

74318  MOVIT Profi hrazda do stropu, bílá
Detail

S profesionální hrazdou MOVIT pro montáž na strop můžete provádět mnoho různých cviků, které posilují vaše paže, ramena, břicho a zádové svaly. 3 různé skupiny uchopení umožňují procvičení různých svalových skupin a různé možnosti cvičení. 6 rukojetí hrazdy zajišťuje bezpečné držení a trénink bez puchýřů. Extrémně stabilní čtyřhranná ocelová konstrukce se svařovanými úhly je bezpečně připevněna ke stropu pomocí 8 zátěžových hmoždinek (součástí) a umožňuje tak maximální zatížení až 350 kg. S dodávaným upevňovacím materiálem lze hrazdu okamžitě připevnit do stropu a může začít trénink. Pro optimální trénink horní části těla a využití různých svalových skupin - zejména k posílení svalů paží, ramen, břicha a zad. Hrazda má také dvě očka s profilem U s maximální nosností 100 kg pro připevnění boxovacích pytlů, tréninkových pásů atd. Technické údaje: materiál: ocel nosnost: 350 kg extrémně stabilní ocelový rám z hranaté oceli 50 x 50 mm šestihranné šrouby: 60 x 12 mm (třída pevnosti 8.8) testována na škodlivé látky institutem barva: bílá instalace: povolena pouze na vhodné stropy (např. beton nebo kámen) nevhodné: pro duté stropy nebo sádrokartonové stropy Obsah balení: 1 x profi hrazda včetně upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 74318 MOVIT Profi hrazda do stropu, bílá , Topq kryt realme c31 silikon dark pitbull 74318 (sun-74318)

74319 MOVIT Profi hrazda do stropu, černá

74319 MOVIT Profi hrazda do stropu, černá
Detail

S profesionální hrazdou MOVIT pro montáž na strop můžete provádět mnoho různých cviků, které posilují vaše paže, ramena, břicho a zádové svaly. 3 různé skupiny uchopení umožňují procvičení různých svalových skupin a různé možnosti cvičení. 6 rukojetí hrazdy zajišťuje bezpečné držení a trénink bez puchýřů. Extrémně stabilní čtyřhranná ocelová konstrukce se svařovanými úhly je bezpečně připevněna ke stropu pomocí 8 zátěžových hmoždinek (součástí) a umožňuje tak maximální zatížení až 350 kg. S dodávaným upevňovacím materiálem lze hrazdu okamžitě připevnit do stropu a může začít trénink. Pro optimální trénink horní části těla a využití různých svalových skupin - zejména k posílení svalů paží, ramen, břicha a zad. Hrazda má také dvě očka s profilem U s maximální nosností 100 kg pro připevnění boxovacích pytlů, tréninkových pásů atd. Technické údaje: materiál: ocel nosnost: 350 kg extrémně stabilní ocelový rám z hranaté oceli: 50 x 50 mm šestihranné šrouby: 60 x 12 mm (třída pevnosti 8.8) testována na škodlivé látky institutem barva: černá instalace: povolena pouze na vhodné stropy (např. beton nebo kámen) nevhodné: pro duté stropy nebo sádrokartonové stropy Obsah balení: 1 x profi hrazda včetně upevňovacího materiálu (dilego.cz)

Podobné produkty ako 74319 MOVIT Profi hrazda do stropu, černá , Hrazda do dveri insportline

MAXXIVA Profi hrazda do stropu, bílá, 98 x 33 x 43 cm

MAXXIVA Profi hrazda do stropu, bílá, 98 x 33 x 43 cm
Detail

Šest různých šířek úchopu umožňuje diferencovaný a komplexní trénink zad. Tuto tyč můžete uchopit v široké, paralelní nebo úzké poloze. Optimální posilovací tyč, která je vhodná zejména pro posilování paží, břišních a zádových svalů. Rukojeti multifunkční tyče zajišťují bezpečný a neklouzavý úchop a zabraňují vzniku puchýřů na rukou. Velmi pevná konstrukce a pevné šroubové spoje pro bezpečné cvičení. Na rozdíl od běžné posilovací tyče, která se umisťuje do rámu dveří, nejsou vaše pohyby omezeny rámem dveří, protože trvale upevněný držák na stěnu/strop vám poskytuje stabilní konstrukci a upevnění. Hrazdy jsou ideální pro přítahy, sedy-lehy, dipy, sklapovačky, tricepsové dipy, zvedání nohou a další cviky. Technické údaje: materiál: ocel (chromovaná), plast rozměry: 98 x 33 x 43 cm barva: bílá/černá rozměr rukojeti: cca 12 cm průměr: cca 3 cm max. nosnost:: 120 kg hmotnost: přibližně 5 kg Obsah balení: 1 x hrazda 1 x upevňovací materiál (dilego.cz)

Podobné produkty ako MAXXIVA Profi hrazda do stropu, bílá, 98 x 33 x 43 cm , Push element hrazda do dveří (8594203500044)

MAXXIVA Profi hrazda do stropu, černá, 98 x 33 x 43 cm

MAXXIVA Profi hrazda do stropu, černá, 98 x 33 x 43 cm
Detail

Šest různých šířek úchopu umožňuje diferencovaný a komplexní trénink zad. Tuto tyč můžete uchopit v široké, paralelní nebo úzké poloze. Optimální posilovací tyč, která je vhodná zejména pro posilování paží, břišních a zádových svalů. Rukojeti multifunkční tyče zajišťují bezpečný a neklouzavý úchop a zabraňují vzniku puchýřů na rukou. Velmi pevná konstrukce a pevné šroubové spoje pro bezpečné cvičení. Na rozdíl od běžné posilovací tyče, která se umisťuje do rámu dveří, nejsou vaše pohyby omezeny rámem dveří, protože trvale upevněný držák na stěnu/strop vám poskytuje stabilní konstrukci a upevnění. Hrazdy jsou ideální pro přítahy, sedy-lehy, dipy, sklapovačky, tricepsové dipy, zvedání nohou a další cviky. Technické údaje: materiál: ocel (chromovaná), plast rozměry: 98 x 33 x 43 cm barva: černá rozměr rukojeti: cca 12 cm průměr: cca 3 cm max. nosnost:: 120 kg hmotnost: přibližně 5 kg Obsah balení: 1 x hrazda 1 x upevňovací materiál (dilego.cz)

Podobné produkty ako MAXXIVA Profi hrazda do stropu, černá, 98 x 33 x 43 cm , Sharp shape hrazda do zdi xl (2496844569977)

Kladka s montáží do stropu MARBO MH-W107 2.0

Kladka s montáží do stropu MARBO MH-W107 2.0
Detail

Vrchní kladky s montáží do stropu Marbo Sport MH-W107 2.0 jsou komplexním stanovištěm pro posilování partií vrchní poloviny těla. Samotné kladky jsou osazeny ložisky pro plynulý chod lanka. Speciálně tvarovaná štěrbina zamezuje vyskakování lanka z kladky. Ocelový plech, použitý na konstrukci, umožňuje zatížení každé kladky až 60-ti kilogramy, celková nosnost kompletu je tedy 120 kilogramů. Průměr nakládacích trnů je 20 milimetrů a je tedy kompatibilní jak s obyčejnými, litinovými kotouči, tak olympijskými kotouči. Výška trnu je 45 centimetrů. Konec ocelového lanka je provlečen gumovým dorazem, který chrání konstrukci kladek před poškozením při náhlém puštění, nebo vyklouznutí madla z dlaně. Součástí sady MH-W107 2.0 jsou 2 jednoruční adaptéry MH-C204. Vyobrazená závaží nejsou součástí dodávky. Parametry: Kladka: materiál: ocel, práškový lak montážní deska: 9 x 10 cm Nakládací trn: materiál: ocel, práškový lak rozměry: 20 mm x 45 cm Lanka: 2 x 240 cm Hmotnost: 4 kg Nosnost: 120 kg Upozornění: Třída: H, není určeno pro komerční použití Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Kladka s montáží do stropu MARBO MH-W107 2.0 , Stormred hrazda do dveří 63-96 cm (ls3163)

Vrchní kladka s montáží do stropu MARBO MH-W105 2.0

Vrchní kladka s montáží do stropu MARBO MH-W105 2.0
Detail

Kladka s montáží do stropu Marbo Sport MH-W105 2.0 umožňuje posilovat většinu svalů vrchní poloviny těla (záda, prsní svaly, ramena, tricepsy). Samotné kladky jsou osazeny ložisky pro plynulý chod lanka. Speciálně tvarovaná štěrbina zamezuje vyskakování lanka z kladky. Ocelový plech, použitý na konstrukci, umožňuje zatížení kladky až 120-ti kilogramy. Průměr nakládacího trnu je 20 milimetrů a je tedy kompatibilní jak s obyčejnými, litinovými kotouči, tak olympijskými kotouči. Výška trnu je 45 centimetrů. Konec ocelového lanka je provlečen gumovým dorazem, který chrání konstrukci kladky před poškozením při náhlém puštění, nebo vyklouznutí madla z dlaně. Součástí sady MH-W105 2.0 je tricepsový adaptér MH-C002.. Vyobrazená závaží nejsou součástí dodávky. Parametry: Kladka: materiál: ocel, práškový lak rozměry: 45 x 11 x 17 cm Nakládací trn: materiál: ocel, práškový lak rozměry: 20 mm x 45 cm Hmotnost: 4,4 kg Nosnost: 120 kg Upozornění: Třída: H, není určeno pro komerční použití Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vrchní kladka s montáží do stropu MARBO MH-W105 2.0 , Hms dd11 hrazda do zárubní (17-45-021)

Faustův dům a díra do stropu (978-80-7558-174-7)

Faustův dům a díra do stropu  (978-80-7558-174-7)
Detail

Kniha - autor Petr Stančík; Galina Miklínová, 32 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Na rohu Karlova náměstí a Vyšehradské ulice na Novém Městě pražském stojí původně gotický, nyní barokně i klasicistně přestavěný Faustův dům. Je to nejen půvabná architektonická památka, ale především místo odedávna spojené se záhadnem a věcmi nadpřirozenými. Mezi jeho majiteli se totiž vystřídala řada skutečných i vybájených osobností. Kniha vypráví mladým čtenářům pětici krátkých pověstí, spojených místem Faustova domu do překvapivých souvislostí, a to způsobem, v němž se snoubí zábava s poučením. (alza.cz)

Podobné produkty ako Faustův dům a díra do stropu (978-80-7558-174-7) , Hms dd02 hrazda do dveří (17-8-318)

Hrazda na strop Multi-Grip - GymBeam

Hrazda na strop Multi-Grip - GymBeam
Detail

Hrazda na strop Multi-Grip je skvělá tréninková pomůcka pro komplexní procvičení horní části těla. Nabízí širokou škálu úchopů pro váš domácí trénink svalů zad, rukou a břicha. Má stabilní a pevnou konstrukci s nosností až 250 kg. (gymbeam.cz)

Podobné produkty ako Hrazda na strop Multi-Grip - GymBeam , Movit energy cbd recenze

Hrazda na strop SEDCO Chin-UP-Rack

Hrazda na strop SEDCO Chin-UP-Rack
Detail

Hrazda na strop SEDCO Chin-UP-RackJednoduchá a spolehlivá stropní konstrukce Chin-Up-Rack vybavená 6-ti madly pro přitahování a různé cviky. Madla jsou pokryta protiskluzovým materiálem pro bezpečné a komfortní cvičení. Celá konstrukce je spolehlivě upevněna na strop pomocí 8 silných šroubů. Extrémně robustní základ sestavený z ocelových rámů o průměru 20 mm Vám zajistí pocit jistoty při cvičení, stejně jako jeho nosnost 120 kg. Vhodné pro domácí trénink nebo do fitness center.Technický popis:- Výrobce: Sedco- Barva černá- Nosnost 120 kg- Absolutní stabilita- Pevná a spolehlivá konstrukce- Délka madel: 11,5 cm- Rozměry: 115 x 54 x 27 cm- Vzdálenost tyče od zdi je 30 cm- Hmoždinky i šrouby součástí balení (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda na strop SEDCO Chin-UP-Rack , Hms premium dd03 hrazda do dveří (17-45-013)

PUSH Pro MT Hrazda na strop (8594203500143)

PUSH Pro MT Hrazda na strop (8594203500143)
Detail

Hrazda - volně stojící, na strop, minimální délka 128 cm × maximální délka 128 cm, nosnost 200 kg Push Pro MT je jednoduše upevnitelná cvičící hrazda s robustní a velmi odolnou konstrukcí. Hrazda se upevňuje do stropu, takže nevyžaduje vysoké nároky na místo. Push Pro MT je určena k posilování horní části těla vlastní vahou. K její výrobě byly použity kvalitní materiály s dlouhou životností. Pro bezpečný a pohodlný úchop je hrazda velmi bytelná a opatřena profesionální povrchovou úpravou. Hrazdovou tyč můžete libovolně nastavit do jedné ze dvou výškových poloh, která vám bude více vyhovovat. Maximální nosnost hrazdy na strop Push Pro MT činí 200 kg a byla vyrobena v Česku. Klíčové vlastnosti hrazdy na strop Push Pro MTHrazda Push Pro MT je určena pro upevnění do stropuRobustní konstrukce se speciální povrchovou úpravouS hrazdou lze provést velké množství cvikůKvalitní materiály s zajistí dlouhou životnostHrazda na... (alza.cz)

Podobné produkty ako PUSH Pro MT Hrazda na strop (8594203500143) , Faultier teleskopická hrazda, 72 - 105 cm, do 100 kg

MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1024

MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1024
Detail

Hrazda - závěsná, na strop, nosnost 210 kg Přemýšlíte, že si koupíte hrazdu, abyste se mohli stále zdokonalovat ve cvičení? Jestli s tímto souhlasíte, mohla by vás zaujmout hrazda MAGNUS. Závěsná hrazda se za pomoci štroubů připevní na strop. To přispívá k vyšší odolnosti a nosnosti. Zvládne unést až 210 kg. Důležité funkce hrazdy MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1024 Dosáhněte lepší životosprávy častým cvičením Hrazdu lze využít nejen ke cvičení, ale i protahování Hrazdu lze upevnit na strop Druh hrazdy: závěsná Nosnost hrazdy dosahuje 210 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1024 , Hrazda zavesna samovzperna

MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1023

MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1023
Detail

Hrazda - závěsná, na strop, nosnost 210 kg Chystáte se opravdu se věnovat cvičení a koupit si k tomu hrazdu? Pokud to souhlasí, vašim požadavkům by mohla odpovídat hrazda MAGNUS. Závěsná hrazda se za pomoci štroubů připevní na strop. Můžete tak počítat s vyšší nosností a odolností. Nosnost hrazdy dělá 210 kg. Zásadní parametry hrazdy MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1023 Udělejte něco pro své zdraví a pravidelně cvičte Hrazdu využijete jak pro posilování tak i protahování Upevnění hrazdy na shyby je na strop Druh hrazdy: závěsná Nosnost hrazdy je až 210 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1023 , Hrazda na trám

MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1025

MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1025
Detail

Hrazda - závěsná, na strop, nosnost 210 kg Rádi byste rozšířili své fitness vybavení a hledáte novou hrazdu na shyby? Jestli s tímto souhlasíte, mohla by se vám hodit právě hrazda MAGNUS. Závěsná hrazda se za pomoci štroubů připevní na strop. Může tak nabídnout větší nosnost a odolnost. Nosnost hrazdy činí 210 kg. Zajímavé parametry hrazdy MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1025 Myslete na zdraví a pravidelně cvičte Hrazdu využijete jak pro posilování tak i protahování Hrazda se dá připevnit na strop Typ hrazdy: závěsná Nosnost hrazdy dosahuje 210 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako MAGNUS Hrazda na strop MAGNUS POWER MP1025 , Emos led reflektor profi, 10w neutrální bílá (1531242612)

MOVIT 33194 Hrazda do dveří černá/modrá

MOVIT 33194 Hrazda do dveří černá/modrá
Detail

Cvičte doma i na cestách. Díky nastavitelné délce a jednoduchému upevnění můžete posilovat kdekoliv, stačí pomocí šroubového závitu bezpečně upevnit do horních nebo dolních částí dveří, podle toho, které partie budete posilovat. Díky jednomu cvičebnímu nástroji tak efektivně posílíte zádové partie, paže, i břišní svaly. Hrazdu rovněž můžete napevno připevnit šrouby, které jsou součástí balení. Pěnové rukojeti po celé šířce tyče Vám zajistí pohodlí při cvičení. Technické údaje: nastavitelná velikost: 62,5 - 100 cm materiál: chrom tyč: teleskopická maximální nosnost: 350 kg kovový držák pro volitelnou trvalou montáž pomocí šroubů barva: černá/modrá Obsah balení: 1 x posilovací hrazda upevňovací materiál (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 33194 Hrazda do dveří černá/modrá , Emos led reflektor profi, 200w neutrální bílá (1531242672)

MOVIT 33195 Hrazda do dveří černá/oranžová

MOVIT 33195 Hrazda do dveří černá/oranžová
Detail

Cvičte doma i na cestách. Díky nastavitelné délce a jednoduchému upevnění můžete posilovat kdekoliv, stačí pomocí šroubového závitu bezpečně upevnit do horních nebo dolních částí dveří, podle toho, které partie budete posilovat. Díky jednomu cvičebnímu nástroji tak efektivně posílíte zádové partie, paže, i břišní svaly. Hrazdu rovněž můžete napevno připevnit šrouby, které jsou součástí balení. Pěnové rukojeti po celé šířce tyče Vám zajistí pohodlí při cvičení. Technické údaje: nastavitelná velikost: 62,5 - 100 cm materiál: chrom tyč: teleskopická barva: černá/oranžová maximální nosnost: 350 kg kovový držák pro volitelnou trvalou montáž pomocí šroubů barva: černá/oranžová Obsah balení: 1 x posilovací hrazda upevňovací materiál (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 33195 Hrazda do dveří černá/oranžová , Emos led reflektor profi, 30w neutrální bílá (1531242632)

PUSH Element Hrazda na strop více úchopová (8594203500020)

PUSH Element Hrazda na strop více úchopová (8594203500020)
Detail

Hrazda - závěsná, na strop, minimální délka 119 cm × maximální délka 119 cm, nosnost 150 kg Nástěnná hrazda na strop PUSH ELEMENT představuje ideální doplněk pro trénink s vlastní vahou a formování postavy. Hrazda je vyrobena z vysoce kvalitní oceli s odolnou povrchovou úpravou odolnou proti vlhkosti a potu. Díky vysoké nosnosti 150 kg vám poskytne dokonalou oporu i při náročném tréninku. Nástěnná hrazda na strop PUSH ELEMENT je určena pro domácí i komerční využití. Tvarovaná úchopová část se souběžnými i šikmými úchopy umožní posilování za pomoci přítahů s různě vzpaženýma rukama. Instalace hrazdy na strop PUSH ELEMENT je velmi jednoduchá a provádí se prostřednictvím vrutů, které jsou součástí balení. Klíčové vlastnosti hrazdy na strop PUSH ELEMENTIdeální pro domácí použití i ve fitness a posilovnáchHrazda na strop PUSH ELEMENT je vyrobena z vysoce kvalitní oceliSouběžné a šikmé úchopy pro širokou škálu cvikůSpeciální... (alza.cz)

Podobné produkty ako PUSH Element Hrazda na strop více úchopová (8594203500020) , Movit kolagen beauty + biotin, 90 tbl. (4678067)

MOVIT 1220 Hrazda do dveří 62 - 96 cm

MOVIT 1220 Hrazda do dveří 62 - 96 cm
Detail

Cvičte doma i na cestách. Díky nastavitelné délce a jednoduchému upevnění můžete posilovat kdekoliv, stačí pomocí šroubového závitu bezpečně upevnit do horních nebo dolních částí dveří, podle toho, které partie budete posilovat. Díky jednomu cvičebnímu nástroji tak efektivně posílíte zádové partie, paže, i břišní svaly. Hrazdu rovněž můžete napevno připevnit šrouby, které jsou součástí balení. Pěnové rukojeti po celé šířce tyče Vám zajistí pohodlí při cvičení. Technické údaje: nastavitelná velikost: 62,5 - 100 cm materiál: chrom tyč: teleskopická barva: černá/oranžová maximální nosnost: 350 kg kovový držák pro volitelnou trvalou montáž pomocí šroubů barva: černá/bílá Obsah balení: 1 x posilovací hrazda upevňovací materiál (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 1220 Hrazda do dveří 62 - 96 cm , Sharp shape hrazda (2499165507253)

73295 MOVIT Nástěnná hrazda polstrovaná, černá

73295   MOVIT Nástěnná hrazda polstrovaná, černá
Detail

S nástěnnou hrazdou MOVIT profi pro připevnění na zeď můžete provádět různá cvičení, která posilují svaly paží, ramen, břicha a zad. Extrémně stabilní čtvercová ocelová konstrukce se svařovanými úhly je bezpečně připevněna ke zdi pomocí 8 kvalitních šestihranných šroubů (60 x 12 mm) třídy pevnosti 8.8 a vhodných hmoždinek (zahrnuto v rozsahu dodávky), což umožňuje maximální zatížení až 350 kg. S přiloženým upevňovacím materiálem lze nástěnnou hrazdu okamžitě upevnit na zeď a trénink může začít. Instalace je povolena pouze na vhodné stěny (např. do betonu nebo kamene), které jsou vhodné pro odpovídající hmotnostní zatížení (nevhodné pro stěny ze sádrokartonu, dutých předělových stěn nebo do omítek). 3 varianty úchopů pro bezpečné cvičení a bez puchýřů na rukou - 2 páry držadel (široká horní držadla a kladivo) a další pěnové polstrování na hrazdě (pevná horní a spodní držadla). Technické údaje: ocelový rám: vyrobený z čtvercové oceli o rozměru 50 x 50 mm maximální zatížení: 350 kg barva: černá Obsah balení: 1 x hrazda, hmožděnky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 73295 MOVIT Nástěnná hrazda polstrovaná, černá , Stropni hrazda insportline rk110

MOVIT 32878 Samovzpěrná závěsná hrazda stříbrná

MOVIT 32878 Samovzpěrná závěsná hrazda stříbrná
Detail

Ideální pro posilování zádových partií, břicha i paží. Hrazdu lze snadno připevnit do vrchní části dveří pro přitahování a posilování zad i paží. Snadná instalace, vhodná do 60 - 80 cm širokých dveří. Výhodou samovzpěrné závěsné hrazdy je okamžitá montáž a demontáž. Odolná ocelová konstrukce zajistí nosnost až 100 kg. Technické údaje: nevyžaduje vrtání či instalaci na pevno, snadná montáž i demontáž barva: stříbrná posílení břicha, paží a zádových svalů prostřednictvím různých variant cvičení polstrované rukojeti zajišťují bezpečné uchopení rozměry: cca 94 x 35 x 24 cm určeno pro dveřní zárubně: o šířce 60 - 80 cm a hloubce 12 - 16 cm robustní ocelová konstrukce - nosnost až 100 kg Obsah balení: 1x posilovací hrazda (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 32878 Samovzpěrná závěsná hrazda stříbrná , Dvěděti dřevěná visutá hrazda

71532 MOVIT Nástěnná hrazda polstrovaná, bílá

71532 MOVIT Nástěnná hrazda polstrovaná, bílá
Detail

S nástěnnou hrazdou MOVIT profi pro připevnění na zeď můžete provádět různá cvičení, která posilují svaly paží, ramen, břicha a zad. Extrémně stabilní čtvercová ocelová konstrukce se svařovanými úhly je bezpečně připevněna ke zdi pomocí 8 kvalitních šestihranných šroubů (60 x 12 mm) třídy pevnosti 8.8 a vhodných hmoždinek (zahrnuto v rozsahu dodávky), což umožňuje maximální zatížení až 350 kg. S přiloženým upevňovacím materiálem lze nástěnnou hrazdu okamžitě upevnit na zeď a trénink může začít. Instalace je povolena pouze na vhodné stěny (např. do betonu nebo kamene), které jsou vhodné pro odpovídající hmotnostní zatížení (nevhodné pro stěny ze sádrokartonu, dutých předělových stěn nebo do omítek). 3 varianty úchopů pro bezpečné cvičení a bez puchýřů na rukou - 2 páry držadel (široká horní držadla a kladivo) a další pěnové polstrování na hrazdě (pevná horní a spodní držadla). Technické údaje: ocelový rám: vyrobený z čtvercové oceli o rozměru 50 x 50 mm maximální zatížení: 350 kg barva: bílá Obsah balení: 1 x hrazda, hmožděnky (dilego.cz)

Podobné produkty ako 71532 MOVIT Nástěnná hrazda polstrovaná, bílá , Hrazda pro děti (8592190234645)

MOVIT Profi 1287 Činkový set 26 kg - činka + závaží

MOVIT Profi 1287 Činkový set 26 kg - činka + závaží
Detail

Činkový set profi 26 kg - činka + závaží Tato sada je ideální pro náročné a ambiciózní sportovce. Také pro každého, kdo chce posilovat svaly nebo chce jen zůstat fit a ušetřit za náklady na posilovnu. Nezáleží na tom, zda chcete posilovat ruce, záda, břicho, biceps nebo triceps. Naše soupravy jsou velice univerzální, tvarují tělo, posilují svaly a zvyšují sílu. Vroubkování na rukojetích zabrání sklouznutí ruky při tréninku. Sada obsahuje hvězdicové uzávěry, nejbezpečnější způsob, jak připevnit závaží. Technické údaje: délka SZ tyče: 120 cm ( hmotnost 7,5 kg , Ø30 mm) hmotnost SZ tyče: 7,5 kg vroubkování (rukojeť) : 19 cm barva závaží: černá dvě protiskluzové rukojeti + žebrované kliky materiál: železo Obsah balení: 1 x SZ tyč 2 x závaží 0,5 kg (Ø 10 cm x 1,5 cm) 2 x závaží 1,25 kg (Ø 12,5 cm x 2 cm) 2 x závaží 2,5 kg (Ø 16,5 cm x 2,5 cm) 2 x závaží 5 kg (Ø 20,8 cm x 2,5 cm) 2 x hvězdicové uzávěry (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT Profi 1287 Činkový set 26 kg - činka + závaží , Momi hrazda joy (5900495940261)

MOVIT 1224 Dveřní hrazda 60-80 cm

MOVIT 1224 Dveřní hrazda 60-80 cm
Detail

Dveřní hrazda 60-80 cm Proměnte si svůj domov v malou tělocvičnu! S touto hrazdou můžete získat ve velmi krátkém čase silnou, dobře posílenou horní část těla tak, jak jste vždy chtěli . Posilování bicepsu, hrudníku, zad, ramen a břicha. Tato prostorově úsporná hrazda může sloužit také k řadě jiných účinných cvičení, jako jsou shyby, sklapovačky nebo kliky. Výhodou této hrazdy je její snadná instalace. Nemusíte používat žádné šrouby, prostě ji jednoduše upevníte do dveří, které jsou široké 60 - 80 cm. Technické údaje: nastavitelná velikost: 60-80 cm rozměry: 94 x 35 x 24 cm nosnost: 100 kg EN 957 Certifikát Obsah balení: 1 x dveřní hrazda 1 x německý manuál 2 x pružné poutko 1 x sada k upevnění (dilego.cz)

Podobné produkty ako MOVIT 1224 Dveřní hrazda 60-80 cm

TopQ Kryt Realme C31 silikon Dark Pitbull 74318 (Sun-74318)

TopQ Kryt Realme C31 silikon Dark Pitbull 74318 (Sun-74318)
Detail

Kryt na mobil - pro Realme C31, materiál TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Chraňte svůj mobilní telefon s pomocí ochranného krytu TopQ Kryt Realme C31 silikon Dark Pitbull 74318. Jedná se o zadní kryt, který je kvalitním zpracováním spolehlivou zárukou solidní odolnosti. Materiál je na dotek příjemný a neklouže v ruce. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil TopQ kryt nezakryje přístup k nabíjecímu portu i ostatním tlačítkům potřebným pro klidné užívání mobilního telefonu. Kryt na mobilní telefon je měkký, díky tomu jeho nasazení bezproblémové. Kryt na mobil pro Realme C31 ochrání váš telefon před poškozením. Rozhodující vlastnosti ochranného krytu na mobil TopQ Kryt Realme C31 silikon Dark Pitbull 74318 Praktická ochrana mobilního telefonu Realme C31 Měkkost má na starosti snadné nasazení krytu Ochranný kryt TopQ nabízí otvory pro konektory a ovládací prvky Materiál ochranného krytu: TPU Jeho barva je černá (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Kryt Realme C31 silikon Dark Pitbull 74318 (Sun-74318) , Movit trávení - močové cesty - střeva 90 cps. (4616414)

Giants fishing hrazda rod rest feeder profi

Giants fishing hrazda rod rest feeder profi
Detail

Z boku hrazdy naleznete tlačítko, díky němu si snadno zafixujete požadovanou polohu. Dvě integrovaná očka k zaháknutí háčku a čtyři zdířky pro chemická světélka. Šířka hrazdy: 11cm Rozměry: 17x14,5cm Hmotnost: 37g (parys.cz)

Podobné produkty ako Giants fishing hrazda rod rest feeder profi , Faultier teleskopická hrazda s pojistkou proti pádu, 78-110 cm, do 120 kg

Giants Fishing Hrazda Rod Rest Feeder Profi

Giants Fishing Hrazda Rod Rest Feeder Profi
Detail

Kvalitní feederová hrazda, která má nastavitelný úhel sklonu pomocí kloubu. Kvalitní feederová hrazda, která má nastavitelný úhel sklonu pomocí kloubu. Z boku hrazdy naleznete tlačítko, díky němu si snadno zafixujete požadovanou polohu. Dvě integrovaná očka k zaháknutí háčku a čtyři zdířky pro chemická světélka. Šířka hrazdy: 11cm Rozměry: 17x14,5cm Hmotnost: 37g (chytapust.cz)

Podobné produkty ako Giants Fishing Hrazda Rod Rest Feeder Profi , Faultier teleskopická hrazda s pojistkou proti pádu, 78-110 cm, do 100 kg

Dámské šaty 74318

PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 35 kg, hvězdicový uzávěr

PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 35 kg, hvězdicový uzávěr
Detail

Ergonomický tvar pro trénink šetrný k loktům a zápěstí, protiskluzové rukojeti s křížovým rýhováním zajišťují bezpečné uchopení i při potu, hvězdicové uzávěry a činka z chromované oceli, upevní disk 30 mm (standardní). Rovněž šetří místo a snadno se přepravuje, díky čemuž je ideální pro cesty i doma, bez drahých poplatků za fitness. Tvar úchopu umožňuje trénink se závažím i bez činky a díky dodatečnému gumovému potahu jsou kotouče zvláště snadno uchopitelné a chránící podlahu. Technické údaje: maximální zatížení: 120 kg celková hmotnost: 35 kg délka tyče: 120 cm materiál závaží: litina průměr otvoru disku: 30 mm Obsah balení: 1 x zvlněná tyč 120 cm 4 x 5,0 kg závaží 2 x 2,5 kg závaží 2 x 1,25 kg závaží 2 x 0,5 kg závaží 2 x hvězdicový uzávěr (dilego.cz)

Podobné produkty ako PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 35 kg, hvězdicový uzávěr , Nástěnná hrazda 250 kg (90061)

PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 35 kg, pružinový uzávěr

PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 35 kg, pružinový uzávěr
Detail

Ergonomický tvar pro trénink šetrný k loktům a zápěstí, protiskluzové rukojeti s křížovým rýhováním zajišťují bezpečné uchopení i při potu, pružinové uzávěry a činka z chromované oceli, upevní disk 30 mm (standardní). Rovněž šetří místo a snadno se přepravuje, díky čemuž je ideální pro cesty i doma, bez drahých poplatků za fitness. Tvar úchopu umožňuje trénink se závažím i bez činky a díky dodatečnému gumovému potahu jsou kotouče zvláště snadno uchopitelné a chránící podlahu. Technické údaje: maximální zatížení: 120 kg celková hmotnost: 35 kg délka tyče: 120 cm materiál závaží: litina průměr otvoru disku: 30 mm Obsah balení: 1 x zvlněná tyč 120 cm 4 x 5,0 kg závaží 2 x 2,5 kg závaží 2 x 1,25 kg závaží 2 x 0,5 kg závaží 2 x pružinový uzávěr (dilego.cz)

Podobné produkty ako PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 35 kg, pružinový uzávěr , Hrazda na cesty měsíček (605566125251)

PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 26 kg, pružinový uzávěr

PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 26 kg, pružinový uzávěr
Detail

Ergonomický tvar pro trénink šetrný k loktům a zápěstí, protiskluzové rukojeti s křížovým rýhováním zajišťují bezpečné uchopení i při potu, pružinové uzávěry a činka z chromované oceli, upevní disk 30 mm (standardní). Rovněž šetří místo a snadno se přepravuje, díky čemuž je ideální pro cesty i doma, bez drahých poplatků za fitness. Tvar úchopu umožňuje trénink se závažím i bez činky a díky dodatečnému gumovému potahu jsou kotouče zvláště snadno uchopitelné a chránící podlahu. Technické údaje: maximální zatížení: 120 kg celková hmotnost: 26 kg délka tyče: 120 cm materiál závaží: litina průměr otvoru disku: 30 mm Obsah balení: 1 x zvlněná tyč 120 cm 2 x 5,0 kg závaží 2 x 2,5 kg závaží 2 x 1,25 kg závaží 2 x 0,5 kg závaží 2 x pružinový uzávěr (dilego.cz)

Podobné produkty ako PROFI MOVIT Posilovací sada 120 cm, 26 kg, pružinový uzávěr , Sharp shape hrazda xl (2493232507269)

Stropy - Brabcová Zuzana

Stropy - Brabcová Zuzana
Detail

Vnitřní drama prózy se odehrává v psychiatrické léčebně; "detox" se stává místem exponovaných mezilidských vztahů, místem trýznivých otázek i odpovědí na životní traumata, do nichž vstupuje vnější svět jako znepokojivý nebo utišující element. Od zdí a stropů, jakoby se otvírajících do jiného neznámého prostoru, se také odvíjí autorčino silné téma, jímž je "zkoumání" našeho odhodlání či neschopnosti vyjít ze sebe sama a uznat převahu druhého; stejnou závažnost má i kritický pohled na společností vyžadovanou schopnost jedince obstát v nejednoznačném dialogu s mnohotvárností světa. V místy až fantaskním vyprávění se stírá rozdíl mezi takzvaně skutečným a snovým světem, mezi vnitřním prožíváním postav a jejich zdánlivě objektivním obrazem. Sled mnohdy sarkastických scén, v nichž se otevírají bolestná zákoutí lidské touhy po svobodě, znova a znova omezované, lámané, limitované (viz název Stropy), je jakýmsi imaginativním průzkumem lidských možností i "nemožností". (patro.cz)

Podobné produkty ako Stropy - Brabcová Zuzana , Baby fehn hrazda rainbow (4001998160987)

Koleno stěna - strop , kanál

Koleno stěna - strop , kanál
Detail

Systém čtyřhranných rozvodů v rozměru 150x50mm z pozinkovaného plechu. Používá se k rozvádění teplého vzduchu do více místností nebo k čerpání studeného vzduchu pod krbovou vložku. (krbylevne.cz)

Podobné produkty ako Koleno stěna - strop , kanál

Hrazda do dveří

Hrazda do dveří
Detail

Hrazda se upevňuje mezi futra (zárubně) dveří. Hrazda má pěnová držadla pro lepší uchycení. Základním cvikem pro cvičení na hrazdě jsou shyby, které jsou nejlepším cvikem na posílení zad. Provádět můžete mnohé střídání shybů pro posíléní všech částí zad, posílíte také bicepsy a předloktí.Parametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří

STELL SHO 3950 STROP. DRŽÁK TV,

STELL SHO 3950 STROP. DRŽÁK TV,
Detail

Stropní polohovatelný držák na TV single Min. úhlopříčka obrazovky: 17" Max. úhlopříčka obrazovky: 37" Náklon: +0°/-90° Maximální nosnost: 20 kg Šířka: 220 mm Výška: 265 - 400 mm Uchycení: vodorovný nebo šikmý strop VESA 75 x75 VESA 100x100 VESA 200x100 VESA 200x200 Barva: Černá Materiál: Ocel "Pojistka" proti vysazení (patro.cz)

Podobné produkty ako STELL SHO 3950 STROP. DRŽÁK TV,

STELL SHO 1091 STROP. DRŽÁK PROJEKTORU

STELL SHO 1091 STROP. DRŽÁK PROJEKTORU
Detail

Stropní výsuvný držák projektoru Náklon: +/- 15° Natočení: +/-180° Vzdálenost od stropu/zdi: 60,0 - 102,0 cm Maximální nosnost: 15 kg Šířka: 182 mm Výška: 600 mm Barva: Stříbrná Materiál: Slitina hliníku / Ocel (patro.cz)

Podobné produkty ako STELL SHO 1091 STROP. DRŽÁK PROJEKTORU

BenQ montážní sada projektor - strop univerzální

BenQ montážní sada projektor - strop univerzální
Detail

Je určený pro modely projektorů BenQ řad: Data CP220/PB8xxx/PB6xxx/MP6xxx/MP7xxx series Video PE8720/7700/W100/PE5120 Nastavitelná výška pomocí dvou flexibilních trubek max 578 mm min 116 mm úhel náklonu -10°/+10° !!!! POZOR NENÍ URČEN PRO PROJEKTORY CP120 a MP510 !!!! · snadná montáž · univerzální využití pro většinu projektorů BenQ · vícenásobně polohovatelný · primární určení pro kancelářské a univerzální modely (patro.cz)

Podobné produkty ako BenQ montážní sada projektor - strop univerzální

SHO 3950 STROP. DRŽÁK TV STELL

SHO 3950 STROP. DRŽÁK TV STELL
Detail

Stropní polohovatelný držák na TV single Min. úhlopříčka obrazovky: 17" Max. úhlopříčka obrazovky: 37" Náklon: +0°/-90° Maximální nosnost: 20 kg Šířka: 220 mm Výška: 265 - 400 mm Uchycení: vodorovný nebo šikmý strop VESA 75 x75 VESA 100x100 VESA 200x100 VESA 200x200 Barva: Černá Materiál: Ocel "Pojistka" proti vysazení (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHO 3950 STROP. DRŽÁK TV STELL

SHO 1029 STROP. DRŽÁK PROJEKTORU STELL

SHO 1029 STROP. DRŽÁK PROJEKTORU STELL
Detail

Stropní držák projektoru Náklon: +/-15° Natočení: +/-180° Vzdálenost od stropu/zdi: 15,6 cm Maximální nosnost: 15 kg Šířka: 182 mm Výška: 156 mm Barva: Stříbrná Materiál: Slitina hliníku / Ocel (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako SHO 1029 STROP. DRŽÁK PROJEKTORU STELL

Stropy (978-80-7227-326-3)

Stropy (978-80-7227-326-3)
Detail

Kniha - česky Vnitřní drama prózy se odehrává v psychiatrické léčebně; "detox" se stává místem exponovaných mezilidských vztahů, místem trýznivých otázek i odpovědí na životní traumata, do nichž vstupuje vnější svět jako znepokojivý nebo utišující element. Od zdí a stropů, jakoby se otvírajících do jiného neznámého prostoru, se také odvíjí autorčino silné téma, jímž je "zkoumání" našeho odhodlání či neschopnosti vyjít ze sebe sama a uznat převahu druhého; stejnou závažnost má i kritický pohled na společností vyžadovanou schopnost jedince obstát v nejednoznačném dialogu s mnohotvárností světa. V místy až fantaskním vyprávění se stírá rozdíl mezi takzvaně skutečným a snovým světem, mezi vnitřním prožíváním postav a jejich zdánlivě objektivním obrazem. Sled mnohdy sarkastických scén, v nichž se otevírají bolestná zákoutí lidské touhy po svobodě, znova a znova omezované, lámané, limitované (viz název Stropy), je jakýmsi imaginativním průzkumem lidských možností i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stropy (978-80-7227-326-3)

Hrazda do dveří inSPORTline

Hrazda do dveří inSPORTline
Detail

Nastavitelná hrazda do dveří pro přítahy, snadná montáž a demontáž, protiskluzové úchopy.. Univerzální hrazda do dveří inSPORTline pro posilování zádových partií, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně. Hrazda inSPORTline lze snadno upevnit do vrchní části dveří pro přítahy a posilování zad a paží i do spodní části dveří pro sedy-lehy a posilování břišních svalů. Díky snadné instalaci je možné hrazdu vždy po cvičení uschovat.Technický popis: kvalitní nerez ocel měkké protiskluzové úchopy snadná a rychlá montáž i demontáž nastavitelná velikost: 63 - 91 cm nosnost: 120 kg (insportline.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline

Hrazda do dveří Spartan

Hrazda do dveří Spartan
Detail

Nastavitelná hrazda do dveří pro přítahy, snadná instalace a demontáž, protiskluzové úchopy.. Univerzální hrazda do dveří Spartan pro posilování zádových partií, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně. Hrazda Spartan lze snadno upevnit do vrchní části dveří pro přítahy a posilování zad a paží i do spodní části dveří pro sedy-lehy a posilování břišních svalů. Díky snadné instalaci je možné hrazdu vždy po cvičení uschovat.Technický popis: kvalitní pochromovaná ocel měkké ergonomické protiskluzové úchopy snadná a rychlá montáž i demontáž nastavitelná velikost: 62 - 100 cm nosnost: 120 kg (insportline.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří Spartan

Hrazda do dveří inSPORTline

Hrazda do dveří inSPORTline
Detail

Univerzální hrazda do dveří inSPORTline pro posilování zádových partií, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně. Hrazda inSPORTline lze snadno upevnit do vrchní části dveří pro přítahy a posilování zad a paží i do spodní části dveří pro sedy-lehy a posilování břišních svalů. Díky snadné instalaci je možné hrazdu vždy po cvičení uschovat.Technický popis: kvalitní nerez ocel měkké protiskluzové úchopy snadná a rychlá montáž i demontáž nastavitelná velikost: 63 - 91 cm nosnost: 120 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline

Hrazda do zdi HMS DD13

Hrazda do zdi HMS DD13
Detail

Hrazda HMS DD13 je vyrobená z oceli, která zajišťuje bezpečnou nosnost 120 kg. DD13 je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí trénovat ve svém domácím prostředí. Cvičením na hrazdě posilujete záda, ramena, biceps, triceps, hrudník a břicho. Hlavní nosník je navíc opatřen okem pro zavěšení boxovacího pytle Konstrukce DD13 má 6 otvorů pro montáž do zdi, součástí balení není kotvící materiál, ten je potřeba správně zvolit podle konkrétního materiálu zdi. Parametry: Materiál: ocel, EVA Rozměr hrazdy: délka: 57 cm šířka: 84 cm Rukojeti: EVA rozteč: 72 cm délka: 11,5 cm průměr: 3,5 cm Maximální zatížení: 120 kg Váha: 3 kg Upozornění: Třída: Není určena pro komerční použití Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do zdi HMS DD13

Hrazda do dveří inSPORTline RK92

Hrazda do dveří inSPORTline RK92
Detail

Hrazda do dveří inSPORTline RK92 je praktická fitness pomůcka do každé domácnosti, se kterou posílíte tělo, aniž byste si museli hledat zvláštní prostor na trénink. Stačí vám nejbližší dveřní rám! Díky snadnému nastavení ji můžete rychle upevnit kdekoliv ve dveřích a místo shybů pak vyzkoušet třeba i kliky. Hrazda je nastavitelná v rozmezí 73-92 cm, při cvičení se ale doporučuje mít ji vysunutou maximálně na 90 cm. Délku upravíte během okamžiku otáčením tyče, kterou pak zajistíte rychloupínacími páčkami. Snadno tak hrazdu přizpůsobíte rozteči vašich zárubní. Jakmile je hrazda pevně usazena ve dveřích, unese až 180 kg, takže ji využije opravdu celá domácnost. Zapracujte na břišních a zádových svalech v pohodlí domova a kdykoli budete chtít!Technický popis: nastavitelná hrazda do dveří možnost uchycení do dveří o šířce 73-90 cm snadné nastavení pomocí rychloupínacích páček délka hrazdy: 92 cm rozmezí nastavení délky: 73-92 cm maximální doporučená délka nastavení: 90 cm rozměry styčné plochy se zárubněmi: 10,5 x 5 cm hmotnost: 2,6 kg nosnost: 180 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline RK92

Hrazda do dveří inSPORTline RK138

Hrazda do dveří inSPORTline RK138
Detail

Hrazda do dveří inSPORTline RK138 je praktická fitness pomůcka do každé domácnosti, se kterou posílíte tělo, aniž byste si museli hledat zvláštní prostor na trénink. Stačí vám nejbližší dveře! Díky snadnému nastavení ji můžete rychle upevnit kdekoliv ve dveřích a místo shybů pak vyzkoušet třeba i kliky. Hrazda je nastavitelná v rozmezí 110-138 cm, při cvičení se ale doporučuje mít ji vysunutou maximálně na 130 cm. Délku upravíte během okamžiku otáčením tyče, kterou pak zajistíte rychloupínacími páčkami. Snadno tak hrazdu přizpůsobíte rozteči vašich zárubní. Jakmile je hrazda pevně usazena ve dveřích, unese až 150 kg, takže ji využije opravdu celá domácnost. Zapracujte na břišních a zádových svalech v pohodlí domova a kdykoli budete chtít!Technický popis: nastavitelná hrazda do dveří možnost uchycení do dveří o šířce 115-135 cm snadné nastavení pomocí rychloupínacích páček délka hrazdy: 138 cm rozmezí nastavení délky: 110-138 cm maximální doporučená délka nastavení: 130 cm rozměry styčné plochy se zárubněmi: 10,5 x 5 cm hmotnost: 4,7 kg nosnost: 150 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline RK138

Hrazda do dveří inSPORTline RK124

Hrazda do dveří inSPORTline RK124
Detail

Hrazda do dveří inSPORTline RK124 je praktická fitness pomůcka do každé domácnosti, se kterou posílíte tělo, aniž byste si museli hledat zvláštní prostor na trénink. Stačí vám nejbližší dveře! Díky snadnému nastavení ji můžete rychle upevnit kdekoliv ve dveřích a místo shybů pak vyzkoušet třeba i kliky. Hrazda je nastavitelná v rozmezí 92-124 cm, při cvičení se ale doporučuje mít ji vysunutou maximálně na 115 cm. Délku upravíte během okamžiku otáčením tyče, kterou pak zajistíte rychloupínacími páčkami. Snadno tak hrazdu přizpůsobíte rozteči vašich zárubní. Jakmile je hrazda pevně usazena ve dveřích, unese až 150 kg, takže ji využije opravdu celá domácnost. Zapracujte na břišních a zádových svalech v pohodlí domova a kdykoli budete chtít!Technický popis: nastavitelná hrazda do dveří možnost uchycení do dveří o šířce 93-120 cm snadné nastavení pomocí rychloupínacích páček délka hrazdy: 124 cm rozmezí nastavení délky: 92-124 cm maximální doporučená délka nastavení: 115 cm rozměry styčné plochy se zárubněmi: 10,5 x 5 cm hmotnost: 3,2 kg nosnost: 150 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline RK124

Hrazda do zárubní HMS DD11

Hrazda do zárubní HMS DD11
Detail

HMS DD11 je samovzpěrná hrazda pro trénink přítahů. Výklopné háky slouží k rychlé montáží, kdy se vyklopí, zajistí a položí na horní hranu rámu zárubní a nebo obložek a zajištění se provede svěšením konstrukce tak, aby se spodní část hrazdy opřela o přední část zárubní, nebo obložek. Cvičení na hrazdě je velice universálním, díky zapojení mnoha svalových skupin. Zejména jsou zapojeny záda, svaly paží, ramen a břišní svalstvo. Parametry: Materiál: ocel, PVC, NBR Vnitřní šíře zárubní: 72 - 92 cm Rozměry: 109 x 34 x 27 cm Průměr konstrukce: 30 mm Nosnost: 200 kg Hmotnost: 4 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do zárubní HMS DD11

Hrazda do dveří inSPORTline HR5003

Hrazda do dveří inSPORTline HR5003
Detail

Hrazda do dveří inSPORTline HR5003 je tou ideální pomůckou pro každodenní domácí trénink kdekoliv a kdykoli! Jediné, co kromě hrazdy budete potřebovat, jsou totiž standardní dveře s vystupujícími zárubněmi. Hrazda se ve dveřích vzpříčí a bezpečně unese uživatele až do 200 kg! Horní tyč je pokryta 4 samostatnými pěnovými úchopy, zatímco na dolní opěrné tyči najdete plastové zarážky pro co nejšetrnější zachycení o dveře. Aby toho nebylo málo, je tu i kroužek k zavěšení posilovacích popruhů s úchopy (které najdete v balení) nebo jakéhokoli expandéru či závěsného systému. A pokud chcete do tréninku zapojit ještě jiné prvky, můžete si hrazdu položit na zem a použít ji jako úchop pro klasické kliky. Další výhodou tohoto modelu je možnost sklopit závěsné úchyty. Díky tomu ji budete moci odložit prakticky kdekoliv - zavěsit do skříně, schovat pod postel nebo naložit do auta!Technický popis: multifunkční hrazda do dveří pěnové úchyty jednoduchá instalace skládací konstrukce možnost připevnit popruhy lze použít i na kliky na zemi ochrana zárubní pár popruhů s úchyty součástí balení vhodné pro šířku dveří: 70-92 cm hloubka vchodu: 12-21 cm přesah zárubně pro zachycení: 1,5-2 cm ideální výška zárubně nad vchodem: 9 cm nosnost: 200 kg Rozměry: rozměry: 103 x 26 x 35 cm rozměry ve složeném stavu: 103 x 26 x 4 cm délka postranních úchopů: 12 cm délka vnitřních úchopů: 10 cm průměr úchopů: 4 cm délka plastových zarážek: 9 cm délka popruhů: 140 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline HR5003

Hrazda do dveří inSPORTline HR5004

Hrazda do dveří inSPORTline HR5004
Detail

Hrazda do dveří inSPORTline HR5004 udělá z obyčejného průchodu nedílnou součást domácí posilovny! Nejenže si hrazdu jednoduše zavěsíte do každých standardních dveří s vystupujícími zárubněmi, můžete na ni nasadit i přídavná bradla! Hrazda se ve dveřích vzpříčí a bezpečně unese uživatele až do 200 kg a to samé platí i pro bradla! Horní tyč hrazdy je pokryta 4 samostatnými pěnovými úchopy, zatímco na dolní opěrné tyči najdete plastové zarážky pro co nejšetrnější zachycení o dveře. Aby toho nebylo málo, v balení najdete také popruhy s úchopy pro větší variabilitu tréninku. Můžete je zavěsit na hrazdu i na bradla. A pokud budete chtít během cvičení zapojit ještě jiné prvky, můžete si hrazdu položit na zem a použít ji jako úchop pro klasické kliky. Další výhodou tohoto modelu je možnost sklopit závěsné úchyty hrazdy. Díky tomu ji budete moci odložit prakticky kdekoliv - zavěsit do skříně, schovat pod postel nebo naložit do auta!Technický popis: multifunkční hrazda do dveří se závěsnými bradly skládací konstrukce hrazdy závěsná bradla pro variabilitu tréninku pěnové úchyty na hrazdě i bradlech hrazdu lze použít i na kliky na zemi ochrana zárubní pár popruhů s úchyty součástí balení vhodné pro šířku dveří: 70-92 cm hloubka vchodu: 12-21 cm přesah zárubně pro zachycení: 1,5-2 cm ideální výška zárubně nad vchodem: 9 cm nosnost: 200 kg Rozměry: rozměry hrazdy: 103 x 26 x 35 cm rozměry hrazdy ve složeném stavu: 103 x 26 x 4 cm délka postranních úchopů na hrazdě: 12 cm délka vnitřních úchopů na hrazdě: 10 cm průměr úchopů: 4 cm délka plastových zarážek: 9 cm rozměry bradel: 100 x 75 x 35 cm vzdálenost mezi bradly: 53 cm vzdálenost od hrazdy ke spodním úchopům na bradlech: 95 cm délka popruhů: 95 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline HR5004

Hrazda do dveří inSPORTline RK100

Hrazda do dveří inSPORTline RK100
Detail

Hrazda do dveří inSPORTline RK100 je vhodná pro posilování zad, břicha i paží. Ideální pro pravidelné i občasné posilování doma či v domácí posilovně. Hrazdu inSPORTline RK100 lze snadno upevnit do vrchní části dveří pro cvičení shybů a vznosů, které efektivně posilují paže, záda i břicho. Pro účinnější posílení břišních svalů lze hrazda upevnit do spodní části dveří a díky tomu můžete provádět například sedy-lehy. Speciální protiskluzový povrch zaručuje pevné stisknutí i při náročnějším cvičení. Díky snadné instalaci je možné hrazdu vždy po cvičení uschovat. Technický popis: kvalitní ocel měkké protiskluzové úchopy po celé délce snadná a rychlá montáž i demontáž nastavitelná velikost: 63-93 cm nosnost: 95 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Hrazda do dveří inSPORTline RK100

Multifunkční hrazda do dveří TUNTURI

Multifunkční hrazda do dveří TUNTURI
Detail

Multifunkční hrazda do dveří TUNTURI Tunturi Doorgym je hrazda pro umístění do rámu dveří. Ideeální pro řadu cviků silového tréninku, s návleky usnadňujícími pohyb. Lze ji použít taktéž jako opěrku na kliky. Snadno se instaluje a po cvičení se opět stejně snadno demontuje. Není nutné upravovat dveřní rám. Barva černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční hrazda do dveří TUNTURI
TopQ Kryt Realme C31 silikon Dark Pitbull 74318 (Sun-74318), hrazda do dveri insportline, PUSH Element Hrazda do dveří (8594203500044), Sharp Shape Hrazda do zdi XL (2496844569977), Stormred Hrazda do dveří 63-96 cm (LS3163), HMS DD11 hrazda do zárubní (17-45-021), HMS DD02 hrazda do dveří (17-8-318), movit energy cbd recenze, HMS PREMIUM DD03 hrazda do dveří (17-45-013), Faultier Teleskopická hrazda, 72 - 105 cm, do 100 kg, hrazda zavesna samovzperna, hrazda na trám, EMOS LED reflektor PROFI, 10W neutrální bílá (1531242612), EMOS LED reflektor PROFI, 200W neutrální bílá (1531242672), EMOS LED reflektor PROFI, 30W neutrální bílá (1531242632), MOVit Kolagen Beauty + Biotin, 90 tbl. (4678067), Sharp Shape Hrazda (2499165507253), stropni hrazda insportline rk110, Dvěděti Dřevěná visutá hrazda, Hrazda pro děti (8592190234645), MoMi hrazda JOY (5900495940261), MOVit Trávení - Močové cesty - Střeva 90 cps. (4616414), Faultier Teleskopická hrazda s pojistkou proti pádu, 78-110 cm, do 120 kg, Faultier Teleskopická hrazda s pojistkou proti pádu, 78-110 cm, do 100 kg, GymBeam Multifunkční závěsná hrazda (8586022210198), Nástěnná hrazda 250 kg (90061), Hrazda na cesty Měsíček (605566125251), Sharp Shape Hrazda XL (2493232507269), Baby Fehn Hrazda Rainbow (4001998160987)