2kanálový přepínač k servu 234621

Produkt 2kanálový přepínač k servu 234621 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 2kanálový přepínač k servu 234621 upraviť a produkt hľadať znova.

2kanálový přepínač k servu 234621

2kanálový přepínač k servu 234621
Detail

Spínač nabízí možnost ovládání dvou různých spínacích funkcí pomocí proporcionálního kanálu. Na vaší RC soupravě lze zapínat další spínací funkce, jako sirénu, vodní čerpadlo a světla. Jednoduché zapojení tohoto spínače místo stávajícího serva na výstup přijímače daného modelu. V pouzdru Zařízení v šasi · Návod. (conrad.cz)

Podobné produkty ako 2kanálový přepínač k servu 234621 , Nedis přepínač rfws10wt (rfws10wt)

2kanálový přepínač, sestavený modul SMD

2kanálový přepínač, sestavený modul SMD
Detail

S tímto přepínačem můžete prostřednictvím proporcionálního kanálu ovládat 2 různé spotřebiče. Díky tomu můžete na svém modelu zapínat a vypínat dodatečné funkce, jako např. světlomety, houkačku, vodní čerpadlo, naviják apod. Mezi kanály můžete přepínat pomocí páčkového přepínače. Pro zařízení s pozitivním impulsem. Kompletně sestavený modul Modul je odzkoušený a připraven k použití. · Návod. (conrad.cz)

Podobné produkty ako 2kanálový přepínač, sestavený modul SMD , Nedis přepínač rfws20wt (rfws20wt)

2kanálový přepínač s pamětí, sestavený modul SMD

2kanálový přepínač s pamětí, sestavený modul SMD
Detail

2kanálový mikroprocesorový přepínač s pamětí řeší proporcionální kanály dvou různých spínacích režimů. Tento modul jednoduše zapojte na místo serva na dálkový přijímač. Paměťová funkce udržuje spínaný kanál aktivní tak dlouho, dokud není znovu uveden do provozu. Není nutné nijak zasahovat do nastavení. Při zapnutí se automaticky zjistí neutrální poloha kniplu a zavede se do paměti. Volitelně funkce spínání nebo ruční přepínání Prvek je hotov - sestaven a vyzkoušen · Návod · Bez připojovacího kabelu (conrad.cz)

Podobné produkty ako 2kanálový přepínač s pamětí, sestavený modul SMD , Mascom diseqc přepínač 4/1 mcdss41 (mcdss41)

Výkonový přepínač, sestavený modul SMD 191779

Výkonový přepínač, sestavený modul SMD 191779
Detail

Tento malý přepínač najdete v každém modulu. Takže máte možnost přepínat jednotlivé funkce, jako světla, blinkry. Připojení je možné na volný kanál anebo paralelně k servu. Pro zařízení s pozitivním impulsem. Modul o velikosti poštovní známky Modul je sestavený a vyzkoušený · Návod. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Výkonový přepínač, sestavený modul SMD 191779 , Mascom diseqc přepínač 2/1 mcdss21 (mcdss21)

Elektronický přepínač okruhů

Elektronický přepínač okruhů
Detail

Spínejte vzdáleně celou řadu obvodů. Jaké mohou být možnosti využití? Spínání světlometů, vadní pumpy nebo dalších elektrických spotřebičů. Připojovací kabely k servu nejsou součástí dodávky. Kompletně sestavený modul Prvek je hotov - sestaven a vyzkoušen · Návod. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Elektronický přepínač okruhů , Auna silverhammer, hifi sestava do auta, sada reproduktorů / 2kanálový koncový zesilovač

HM Studio RC Pavouk 2kanálový

HM Studio RC Pavouk 2kanálový
Detail

RC Pavouk 2kanálový Pavouk v podobě velkého sklípkana si děti mohou zkusit ovládat na dálku dvoukanálovým ovladačem. Funkčnost: pohyb vpřed, otáčení o 360° realistické pohyby osmi nohou světelné efekty očí Vhodné pro děti od 8 let Materiál: plast Délka: 16 cm Baterie: pavouk 2x AAA, ovladač 2x AAA (nejsou součástí) (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako HM Studio RC Pavouk 2kanálový , Reitano rubinetteria axia podomítkový přepínač, chrom devin5 (devin5)

RSL vysílač zadní stěna 2kanálový

RSL vysílač zadní stěna 2kanálový
Detail

Tento výrobek slouží k bezdrátovému za/vypínání až dvou vhodných přijímačů. Spínač se připojí k běžnému spínači a při stisknutí vyšle bezdrátový signál na vhodný, naprogramovaný RSL přijímač. Pro za/vypínání až 2 přijímačů Kanálový bezdrátový vysílač ·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako RSL vysílač zadní stěna 2kanálový , Aten elektronický vga přepínač 2:1 (vs-201)

2kanálový koncový stupeň Autotek TA2150

2kanálový koncový stupeň Autotek TA2150
Detail

2kanálový koncový stupeň Autotek TA2150 od výrobce Autotek v kategorii Koncové stupně pro auto za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako 2kanálový koncový stupeň Autotek TA2150 , M-style přepínač on/off (4085-ms-015283)

Základní stanice ABUS PPIC90010, 2kanálový

Základní stanice ABUS PPIC90010, 2kanálový
Detail

Pro 2 kamery·Optimalizovaný příjem a dosah·Místní paměti přes microSD·Hotspot pro lokální provoz Pro provoz s přídavný akumulátor (PPIC90520). Kompatibilní s bezdrátového poplašného zařízení ABUS Smartvest. Základní stanice·EU nabíječka·Quick Guide. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní stanice ABUS PPIC90010, 2kanálový , Sapho přepínač na okraj vany, chrom tdt (tdt)

2kanálový směšovač signálu, sestavený modul SMD

2kanálový směšovač signálu, sestavený modul SMD
Detail

Tento mikroprocesorem řízený křížový směšovač signálů může být použit jako náhražka běžných mechanických směšovačů. Pokud vaše stávající dálkové ovládání směšovač ještě nemá, jednoduše do něj zabudujte tento 2kanálový modul. Je vhodný také pro modely samokřídel nebo delt. Serva se zástrčkami Conrad Electronic, JR a Futaba lze zapojit přímo do směšovače. Pro jiné typy zástrček budete potřebovat vhodný adaptér. Připojení k přijímači se provádí prostřednictvím příslušného kabelu. Směr otáčení serva lze individuálně nastavit. Tento směšovač se výborně hodí také k ovládání pásových vozidel s dvěma oddělenými regulátory otáček. Kompletně sestavený modul Tento směšovač se výborně hodí také k ovládání pásových vozidel s dvěma oddělenými regulátory otáček. Modul je hotov - sestaven a vyzkoušen · Návod. (conrad.cz)

Podobné produkty ako 2kanálový směšovač signálu, sestavený modul SMD , Oem přepínač hdmi / minidp / dp -> hdmi, 3:1

Digitální teploměr Voltcraft PL-125-T2, 2kanálový

Digitální teploměr Voltcraft PL-125-T2, 2kanálový
Detail

Odolný teploměr s pouzdrem z měkké gumy pro čidla typu K a J. Velký podsvícený displej a ergonomicky uspořádaná funkční tlačítka umožňují snadné ovládání. Přístroj je vybaven přesnými hodinami, takže lze ukládat minimální, maximální a průměrné hodnoty s časovým razítkem, což značně usnadní dlouhodobá pozorování. Kromě drátových čidel (1 kus na kanál), která jsou součástí dodávky, můžete použít libovolné teplotní čidlo typu K nebo J s miniaturní termoelektrickou zásuvkou. 2 kanály·Pro termočlánky typu K nebo J·Hodnoty MAX/MIN/AVG s časovým razítkem·Možnost připojit všechna teplotní čídla s miniaturní zásuvkou·Datalogger pro 18000 naměřených hodnot·USB rozhraní Při nákupu softwaru VoltSoft PRO nezapomeňte zvolit nejaktuálnější verzi. Pro každý výrobek ji naleznete ke stažení na tomto odkazu: www.produktinfo.conrad.com/. 2x drátové čidlo typu K (-20 až +250 °C) · 3 baterie (AAA) · USB kabel · CD se softwarem Voltsoft Standard · .Net Framework V2.0 nebo vyšší · Windows® XP SP2 / Windows Vista™ / Windows® 7/8/8.1 · CD mechanika · USB rozhraní. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální teploměr Voltcraft PL-125-T2, 2kanálový , Iqtech smartlife sc13 přepínač scén 3x, zigbee 3.0 (iqta166)

USB osciloskop Velleman PCSU200, 12 MHz, 2kanálový

USB osciloskop Velleman PCSU200, 12 MHz, 2kanálový
Detail

Kompletní USB laboratoř v jednom zařízení. PCSU200 ve spojení s operačním systémem Windows® v počítači umožňuje provoz měření s 5 různými funkcemi. Provoz a řízení jednotlivých funkcí probíhá pomocí softwaru měření přímo na počítači, připojení měřicích signálů na PCSU200. Povrchy jsou modelovány na běžném zařízení s výhodou, že data lze ukládat a dále zpracovávat. 5 funkcí v jednom·2kanálový osciloskop DC - 12 MHz·Generátor funkcí·Spektrální analyzátor·Záznam přechodných jevů·Frekvenční charakteristika Upozornění: Software je pouze v EN nebo DE jazykové mutaci. USB kabel · Návod k obsluze. IBM kompatibilní počítač PC® · Windows® XP, Vista, Windows 7® · Grafická karta VGA (min.1024 x 768) · Myš · volný port USB 1.1 nebo 2.0 · Připojení k internetu pro stahování softwaru. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB osciloskop Velleman PCSU200, 12 MHz, 2kanálový , Reitano rubinetteria antea podomítkový přepínač, páčka, bronz devin106 (devin106)

USB osciloskop Velleman PCSU1000, 60 MHz, 2kanálový

USB osciloskop Velleman PCSU1000, 60 MHz, 2kanálový
Detail

Tento paměťový osciloskop spojuje tři přístroje v jednom: 2-kanálový paměťový osciloskop, spektrální analyzátor a rekordér pro dlouhodobý záznam signálu. PCSU1000 má všechny standardní funkce normálního paměťového osciloskopu, s tím rozdílem, že může být kompletně obsluhován pomoí myši nebo klávesnice. Interface se neliší od běžného osciloskopu, což usnadňuje používání laikům. Přístroj se jednoduše napojí na USB Port počítače a může být v provozu bez dalšího napěťového napájení. 2 kanály·Rozpětí 60 MHz·3 přístrojů v jednom 2 x plně izolovaná čidla · Připojovací kabel USB · Software pro Win®98 nebo vyšší. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB osciloskop Velleman PCSU1000, 60 MHz, 2kanálový , Iqtech smartlife sc12 přepínač scén 2x, zigbee 3.0 (iqta167)

2kanálový koncový stupeň 300 W Renegade RXA550

2kanálový koncový stupeň 300 W Renegade RXA550
Detail

2kanálový koncový stupeň 300 W Renegade RXA550 od výrobce Renegade v kategorii Koncové stupně pro auto za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako 2kanálový koncový stupeň 300 W Renegade RXA550 , Emp-centauri přepínač diseqc ze 2 konvertorů (p162 iw)

Generátor signálu Joy-it 2kanálový bez certifikátu

Generátor signálu Joy-it 2kanálový bez certifikátu
Detail

2kanálový generátor signálu·1kanálový čítač frekvencí·Různé modulační funkce: Sweep / VCO Generátor signálů, 2x BNC signálové svorky, připojovací kabel (conrad.cz)

Podobné produkty ako Generátor signálu Joy-it 2kanálový bez certifikátu , Iqtech smartlife sc04 přepínač scén 4x, zigbee 3.0 (iqta132)

2kanálový koncový stupeň 280 W JBL STAGEA6002

Detail

Kompaktní dvoukanálový silový paket·Tenké a odolné pouzdro·2kanálový koncový stupeň s vysokoúrovňovým vstupem·Plynulá frekvenční výhybka Highpass Lowpass·2x 70 W RMS 2ohm / 2x 60 W RMS 4 ohmy Počet kanálů: 5 kanálů je součástí dodávky: Návod k obsluze funkce: variabilní Crossovers zesilovací třída: A Návod k obsluze (conrad.cz)

Podobné produkty ako 2kanálový koncový stupeň 280 W JBL STAGEA6002 , Auna cs comp 8, hifi sestava do auta, sada reproduktorů / 2kanálový koncový zesilovač

Servo robota MAKERFACTORY Servo MF-06

Servo robota MAKERFACTORY Servo MF-06
Detail

Digitální standardní servo·Síla 13 kg/cm·Kovová převodovka·Dvojitá kuličková ložiska·Ochrana proti přetížení (conrad.cz)

Podobné produkty ako Servo robota MAKERFACTORY Servo MF-06 , Reitano rubinetteria antea podomítkový přepínač, páčka, chrom/zlato devin102 (devin102)

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1102D, 100 MHz, 2kanálový

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1102D, 100 MHz, 2kanálový
Detail

Základní model řady digitálních paměťových osciloskopů. Přístroj má 2 kanály s šířkou pásma 100 MHz a vzorkovací frekvencí 1 GSa/s v reálném čase. Velikost paměti 512 kpts na jeden kanál, nebo až 1 Mpts při použití pouze jednoho kanálu. Velký barevný displej 17,7 cm (7") s rozlišením 800 x 480 pixelů a USB rozhraní pro ukládání dat do externí paměti dále zlepšují u přístroje DSO-1102D poměr cena/výkon. DSO-1102D má USB rozhraní, vícejazyčné menu, rozsáhlé možnosti trigování, automatické funkce jako FFT, a software, který je součástí dodávky. Šířka pásma 100 MHz·1 GS/s v reálném čase je ekvivalentních 25 GS/s·Zvýhodněná sada se 2 snímacími hlavami Upozornění: Software je pouze v EN jazykové mutaci. Snímací hlavy (každá 1:1/10:1) · Síťový kabel · Kabel USB · Software · Podrobný návod k obsluze (v angličtině) · Stručný návod (vícejazyčný) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1102D, 100 MHz, 2kanálový , Vonyx wm82 digital, 2kanálový systém uhf bezdrátových mikrofonů, 2 x ruční mikrofon, 50m, černý

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1202D, 200 MHz, 2kanálový

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1202D, 200 MHz, 2kanálový
Detail

Základní model řady digitálních paměťových osciloskopů. Přístroj má 2 kanály s šířkou pásma 60 MHz a vzorkovací frekvenci v reálném čase 1 GSa/s. Velikost paměti 512 kpts na jeden kanál nebo 1 Mpts při použití pouze jednoho kanálu. Velký barevný displej 17,7 cm (7") s rozlišením 800 x 480 pixelů a USB rozhraní pro ukládání dat do externí paměti dále zlepšují u přístroje DSO-1202D poměr cena/výkon. DSO-1202D má USB rozhraní, vícejazyčné menu, rozsáhlé možnosti trigování, automatické funkce jako FFT, a software, který je součástí dodávky. Šířka pásma: 200 MHz·1 GS/s v reálném čase je ekvivalentních 25 GS/s·Zvýhodněná sada se 2 snímacími hlavami Upozornění: Software je pouze v EN jazykové mutaci. Snímací hlavy (každá 1:1/10:1) · Síťový kabel · Kabel USB · Software · Podrobný návod k obsluze (v angličtině) · Stručný návod (vícejazyčný) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1202D, 200 MHz, 2kanálový , Klarstein appenzell peak, raclette s grilem, 1000 w, termostatický přepínač, černý

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG4202 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG4202 2kanálový bez certifikátu
Detail

Šířka pásma 200 MHz·2 výstupy·Sinus·Obdélník·Trojúhelník·Pulse·šum·Harmonické·Arbitrární funkce 140. BNC kabel·Připojovací USB kabel·Manuální CD·.·Napájecí kabel·PC software Ultra stanice. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Rigol DG4202 2kanálový bez certifikátu , Vonyx wm82b digital, 2kanálový systém uhf bezdrátových mikrofonů, 2 x headset mikrofon, 50 m, kufr

Arbitrární generátor funkcí Tektronix AFG1022 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Tektronix AFG1022 2kanálový bez certifikátu
Detail

Generátor funkcí a arbitrárních signálů AFG1022 poskytuje nejlepší poměr ceny a výkonu. Nabízí dva kanály, šířku pásma 25 MHz a výstupní amplitudu až do 10 Vpp. Se 4 provozními režimy, 50 vestavěnými kontinuálními signály a integrovaným čítačem kmitočtů 200 MHz pokryje v rámci vašich experimentů a průzkumů většinu potřeb spojených s vytvářením signálů. Napájecí kabel · Kalibrační certifikát · USB kabel · Kabel BNC · Uživatelská příručka v německém jazyce · CD-ROM s manuálem (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Tektronix AFG1022 2kanálový bez certifikátu , Sapho kai podomítková sprchová baterie, 2 výstupy, otočný přepínač, chrom ka43 (ka43)

Pasivní DI box Omnitronic LH-061 PRO, 2kanálový

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1062D, 60 MHz, 2kanálový

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1062D, 60 MHz, 2kanálový
Detail

Základní model řady digitálních paměťových osciloskopů. Přístroj má 2 kanály s šířkou pásma 60 MHz při reálném čase 1 GSa/s. Velikost paměti 512 kpts pro kanál nebo 1 Mpts při použití jednoho kanálu. Velký barevný displej 17,7 cm (7") s rozlišením 800 x 480 pixelů a USB rozhraní pro ukládání dat do externí paměti dále zvyšují u přístroje DSO-1062D poměr výkon-cena. DSO-1062D má USB rozhraní, vícejazyčné menu, rozsáhlé možnosti trigování, automatické funkce jako FFT a software, který je součástí dodávky. Šířka pásma 60 MHz·1 GS/s v reálném čase je ekvivalentních 25 GS/s·Včetně 2 sond Upozornění: Software je pouze v EN jazykové mutaci. 2 měřicí sondy s děličem (1:1/10:1) · Síťový kabel · USB kabel · Software · Podrobný návod (v angličtině) · Stručný návod (mnohojazyčný). (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1062D, 60 MHz, 2kanálový , Sapho axamite podomítková sprchová baterie, 2 výstupy, otočný přepínač, chrom ax43 (ax43)

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG832 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG832 2kanálový bez certifikátu
Detail

Model DG832 disponuje 2 výstupními kanály a interní pamětí s hloubkou 2 Mpts. Kromě standardních funkcí má integrováno přes 160 libovolných signálů, mezi něž patří např. ECG, Gaussova křivka, Lorentzova křivka, Dual Tone nebo exponenciální vzestup a pokles. Maximální kvalita signálu činí 1 ppm při rozlišení 16 bit. Šířka pásma 35 MHz·2 výstupy·Sinus, obdélník, trojúhelník, impulzy, šum, Dual Tone, harmonické zkreslení, 160 integrovaných arbitrárních funkcí BNC kabel·Quick Guide.·Napájecí kabel (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Rigol DG832 2kanálový bez certifikátu , Oxford přepínač regulace vyhřívaných návleků hothands a návleků scootmuffs/rainseal, vč. kabeláže (m003-84)

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG822 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG822 2kanálový bez certifikátu
Detail

Model DG822 disponuje 2 výstupními kanály a interní pamětí s hloubkou 2 Mpts. Kromě standardních funkcí má integrováno přes 160 libovolných signálů, mezi něž patří např. ECG, Gaussova křivka, Lorentzova křivka, Dual Tone nebo exponenciální vzestup a pokles. Maximální kvalita signálu činí 1 ppm při rozlišení 16 bit. Šířka pásma 25 MHz·2 výstupy·Sinus, obdélník, trojúhelník, impulzy, šum, Dual Tone, harmonické zkreslení, 160 integrovaných arbitrárních funkcí BNC kabel·Quick Guide.·Napájecí kabel (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Rigol DG822 2kanálový bez certifikátu , Oxford přepínač regulace vyhřívaných gripů hotgrips premium sports/cruiser/adventure/touring/atv, (m003-94)

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG992 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG992 2kanálový bez certifikátu
Detail

Model DG992 disponuje 2 výstupními kanály a interní pamětí s hloubkou 16 Mpts. Kromě standardních funkcí má integrováno přes 160 libovolných signálů, mezi něž patří např. ECG, Gaussova křivka, Lorentzova křivka, Dual Tone nebo exponenciální vzestup a pokles. Maximální kvalita signálu činí 1 ppm při rozlišení 16 bit. Šířka pásma 100 MHz·2 výstupy·Sinus, obdélník, trojúhelník, impulzy, šum, Dual Tone, harmonické zkreslení, 160 integrovaných arbitrárních funkcí BNC kabel·Připojovací USB kabel·Quick Guide.·Napájecí kabel (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Rigol DG992 2kanálový bez certifikátu , Stagg k-60 (k-60)

Digitální osciloskop Rohde & Schwarz RTC1002EDU, 50 MHz, 2kanálový

Detail

2GS vzorkovací rychlost·8bitový AD převodník·hloubka paměti 2 MPts·6,5" displej R&S HOUS, RTC-B6 GENERÁTOR SIGNÁLOVÝCH TVARŮ·Pasivní snímací hlava R&s „RT-ZP03" pro každý kanál·Napájecí kabel·Návod „Getting Started" a pokyny pro bezpečné zacházení. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop Rohde & Schwarz RTC1002EDU, 50 MHz, 2kanálový , Liebherr k 230 (k 230)

Digitální osciloskop Rohde & Schwarz RTB2002EDU, 70 MHz, 2kanálový

Detail

Vzorkovací rychlost 2,5 GS·10bit AD převodník·hloubka paměti 20 MPts·10,1" dotykový displej Napájecí kabel·4x měřicí sonda·2x 8kanálová logická sonda·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop Rohde & Schwarz RTB2002EDU, 70 MHz, 2kanálový , K hříchu i k modlitbě (9788024635415)

Eltako spínač pohonu FSR14SSR 2kanálový montáž na lištu

Eltako spínač pohonu FSR14SSR 2kanálový montáž na lištu
Detail

Impulzní spínací relé, bez rušení, se 2 kanály, 400 W. 2 Solid State relé, nejsou bez potenciálu. Obousměrný. V režimu stand-by ztráta pouze 0,1 W. Připojení ke sběrnici Eltako RS485. Propojení sběrnice a napájení se zásuvným můstkem. Pokud jsou zapnuta obě relé na FSR14, je potřeba 0,4 W. Jmenovitý spínací výkon 400 W se vztahuje na jeden kontakt a také jako součet obou kontaktů. Umožňuje paralelní zapojení více zařízení ke zvýšení výkonu. Od výrobního týdne 12/17 s automatickým elektronickým vypnutím při nadměrné teplotě. Při zatížení menším než 1 W musí být zdroj GLE připojen paralelně se zátěží. Při výpadku napájecího napětí je napětí definováno jako vypnuto. Kanály mohou být nezávisle na sobě nahrány jako ES a/nebo ER kanál. Řízení scény: Jedním ze čtyř řídicích signálů tlačítka s dvojkolébkovým spínačem může být k zapnutí nebo vypnutí každé scény přiřazen jeden nebo více kanálů FSR14SSR. Centrální příkazy na PC jsou vysílány pomocí vizualizačního a řídicího softwaru GFVS. K tomuto účelu se na PC nahrává jeden nebo více FSR14SSR. Pomocí otočných spínačů se tlačítka nahrají a v případě potřeby se otestují 2 kanály. Pro normální provoz se následně střední a spodní otočný spínač nastaví na AUTO. U horního otočného spínače se v případě potřeby pro všechny kanály nastaví čas EW (0-120 sekund) pro relé nebo čas RV (0-120 minut) pro impulzní spínač. Pokud se nahrají bezdrátové snímače pohybu FBH (Master) a/nebo FBH (Slave), stanoví se horním otočným spínačem pro každý kanál zvlášť spínací práh, při kterém se osvětlení zapne nebo vypne. Nastavení horního otočného spínače podle návodu k obsluze (pouze v němčině). Pokud se nahrají bezdrátové senzory jasu FAH60, stanoví se horním otočným spínačem pro každý kanál zvlášť spínací práh, při kterém se v závislosti na jasu osvětlení zapne nebo vypne (od cca 0 lux v poloze 0 do cca 50 lux v položce 120). Hystereze cca 300 lux mezi zapínáním a vypínáním je pevně nastavena. Dodatečně nastavený čas RV nebude sledovaný. Na každý kanál se může nahrát pouze jeden FBH (Master) nebo FAH. FBH (Master) nebo FAH se však může nahrát i na více kanálů. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Eltako spínač pohonu FSR14SSR 2kanálový montáž na lištu , Shure mv7 k černý (s mv7-k)

Eltako spínač pohonu FAE14SSR 2kanálový montáž na lištu

Eltako spínač pohonu FAE14SSR 2kanálový montáž na lištu
Detail

Eltako spínač pohonu FAE14SSR 2kanálový montáž na lištu od výrobce Eltako v kategorii Eltako za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Eltako spínač pohonu FAE14SSR 2kanálový montáž na lištu , Panasonic dvd-s700ep-k (dvd-s700ep-k)

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG2052 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Rigol DG2052 2kanálový bez certifikátu
Detail

Šířka pásma 50 MHz·2 výstupy·Sinus, obdélník, trojúhelník, pulzní, šum, Dual Tone·Harmonický arbitrární funkce 160. BNC kabel · Připojovací USB kabel · . · Napájecí kabel. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Rigol DG2052 2kanálový bez certifikátu

Digitální osciloskop Rigol MSO5152-E, 150 MHz, 2kanálový

Digitální osciloskop Rigol MSO5152-E, 150 MHz, 2kanálový
Detail

150 MHz·Počet analogových vstupů 2 HDMI® je registrovaná známka společnosti HDMI Licensing L.L.C. 2x pasivní sonda PVP2350 (350 MHz) · Síťový kabel · ovládač pomocí online download a Quick Guide · certifikát o kalibraci. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop Rigol MSO5152-E, 150 MHz, 2kanálový

Pasivní DI box IMG StageLine DIB-102, 2kanálový

Pasivní DI box IMG StageLine DIB-102, 2kanálový
Detail

2kanálový DI box. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pasivní DI box IMG StageLine DIB-102, 2kanálový

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1062D-VGA, 60 MHz, 2kanálový

Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1062D-VGA, 60 MHz, 2kanálový
Detail

Základní model řady digitálních paměťových osciloskopů. Přístroj má 2 kanály s šířkou pásma 60 MHz při reálném čase vzorkovací frekvence 1 GDa/s. Velikost paměti 512 kpts pro kanál nebo 1 Mpts při použití jednoho kanálu. Velký barevný displej 17,7 cm (7") s rozlišením 800 x 480 pixelů a USB rozhraní pro ukládání dat do externí paměti dělají z DSO-1062D-VGA nepřekonatelný přístroj v poměru cena-výkon. DSO-1062D má USB rozhraní, výstup VGA, vícejazyčné menu, rozsáhlé možnosti triggeru, automatické funkce jako FFT a software, který je součástí dodávky. Šířka pásma 60 MHz·1 GS/s v reálném čase je ekvivalentních 25 GS/s·VGA výstup·Zvýhodněná sada se 2 snímacími hlavami Upozornění: Software je pouze v EN jazykové mutaci. Snímací hlavy (každá 1:1/10:1) · Síťový kabel · Kabel USB · Software · Podrobný návod k obsluze (v angličtině) · Stručný návod (vícejazyčný) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop VOLTCRAFT DSO-1062D-VGA, 60 MHz, 2kanálový

USB osciloskop VOLTCRAFT DSO-2020 USB, 20 MHz, 2kanálový

USB osciloskop VOLTCRAFT DSO-2020 USB, 20 MHz, 2kanálový
Detail

Po připojení k PC přes rozhraní USB získáte paměťový osciloskop s rozsáhlým vybavením a možností ukládat naměřené údaje, které můžete dále zpracovávat. Přístroj je vybaven 2 nezávislými kanály pro záznam signálů do 20 MHz. Obrazovka monitoru připomíná běžný osciloskop. Funkce Auto Set automaticky přizpůsobí nastavení na aktuální měřený signál a rozsáhlé funkce trigerování velmi usnadní ovládání. Šířka pásma 20 MHz, 2 kanály·Vzorkovací frekvence 48 MS/s Real Time·Kompatibilní s LabVIEW® Sondy nejsou součástí dodávky. CD se softwarem · Návod k instalaci · USB kabel. CD mechanika · Rozhraní USB 2.0 · Windows® XP/Windows Vista™/ Windows® 7. (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB osciloskop VOLTCRAFT DSO-2020 USB, 20 MHz, 2kanálový

Spínač pohonu pod omítku Rademacher Rademacher DuoFern, 35140262, 2kanálový

Spínač pohonu pod omítku Rademacher Rademacher DuoFern, 35140262, 2kanálový
Detail

DuoFern Universal UP je bezdrátový, 2kanálový aktor pod omítku pro elektrické spotřebiče. Dva kanály lze spínat nezávisle na sobě. Ke každému kanálu může být připojen libovolný spotřebiče do max. 1 500 W. Univerzální aktor DuoFern UP se ovládá ovladačem DuoFern. Umožňuje připojení spínačů nebo tlačítek pro ruční ovládání. K zabudování do běžné zásuvky pod omítku nebo elektroistnalační krabičky. Výhody: • Ideální k dovybavení elektrických spotřebičů bezdrátovým ovládáním DuoFern • Umožňuje nezávislé spínání 2 libovolných spotřebičů až do 1500 W • Spolu s HomePilot® má rozsáhlé automatické funkce: např. automatické rozsvícení při soumraku díky astro programu • Možnost připojení spínačů nebo tlačítek pro ruční ovládání Bezdrátový, 2kanálový aktor pod omítku pro elektrické spotřebiče·Nezávislé spínání dvou spotřebičů až do 1500 W·Ovládání pomocí ovladače DuoFern Univerzální 2kanálový aktor DuoFern pod omítku · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Spínač pohonu pod omítku Rademacher Rademacher DuoFern, 35140262, 2kanálový

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2502 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2502 2kanálový bez certifikátu
Detail

Generátor funkcí Voltcraft FG-2502 DDS s 50 MHz, vzorkovací rychlostí 300 MSa/s a 14bit vertikálním rozlišením nabízí 2 nezávislé kanály. Modulace, rozmítání kmitočtu, funkce Burst a komplexní formy signálu lze nezávisle nastavit pro každý kanál. Modulace Modulační frekvenci lze nastavit v rozsahu od 2 mHz až do 20 KHz (FSK až do 100 KHz). Umožňuje modulaci podle frekvence i podle periody, pozitivní a negativní modulaci šířky (Width) a také modulaci podle pozitivního a negativního poměru (Duty). Simultánní dvoukanálový výstup V případě potřeby lze oba výstupy sladit. Přitom lze spojit frekvenci, amplitudu a/nebo fázi. Čítač Integrovaný 200 MHz čítač s rozlišením 6 bit/s pracuje ve frekvenčním rozsahu 100 MHz až 200 MHz. Lze také zjistit hodnoty pro periodu, Duty Cycle a šířku pulzu. Dobře čitelné hodnoty Poměrně velký TFT displej s úhlopříčkou o velikosti 10,2 cm (4") je velmi dobře čitelný. Technologie DDS Advanced pro šířku pásma až 50 MHz·Vzorkovací rychlost 300 MSa/S·Formy výstupního signálu: sinus, obdélník, puls, rampa, šum a 45 dalších arbitrárních forem signálu·Vlnová délka 2 pts - 1 Mpts Generátor funkcí FG-2502·1x napájecí síťový kabel·1x USB kabel·1x Q9 BNC kabel·1x software + příručka v angličtině na CD (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2502 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2102 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2102 2kanálový bez certifikátu
Detail

Generátor funkcí Voltcraft FG-2102 DDS s 10 MHz, vzorkovací frekvencí 125 MSa/s a 14bit vertikálním rozlišením nabízí 2 nezávislé kanály. Modulace, rozmítání kmitočtu, funkci Burst a komplexní formy signálu lze nezávisle nastavit pro každý kanál. Modulace Modulační frekvenci lze nastavit v rozsahu od 2 mHz až do 20 KHz (FSK až do 100 KHz). Umožňuje modulaci podle frekvence i podle periody, pozitivní a negativní modulaci šířky (Width) a také modulaci podle pozitivního a negativního poměru (Duty). Simultánní dvoukanálový výstup V případě potřeby lze oba výstupy sladit. Přitom lze spojit frekvenci, amplitudu a/nebo fázi. Zähler Integrovaný 200 MHz čítač s rozlišením 6 bit/s pracuje ve frekvenčním rozsahu 100 MHz až 200 MHz. Lze také zjistit hodnoty pro periodu, Duty Cycle a šířku pulzu. Dobře čitelné hodnoty Poměrně velký TFT displej s úhlopříčkou o velikosti 10,2 cm (4") je velmi dobře čitelný. Technologie DDS Advanced pro šířku pásma až 10 MHz·Vzorkovací rychlost 125 MSa/S·Formy výstupního signálu: sinus, obdélník, puls, rampa, šum a 45 dalších arbitrárních forem signálu·Vlnová délka 2 pts - 8 kpts 1x generátor funkcí ·1x napájecí kabel ·1x software + příručka v angličtině na CD ·1x USB kabel ·1x Q9 BNC kabel (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2102 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2602 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2602 2kanálový bez certifikátu
Detail

Generátor funkcí Voltcraft FG-2602 DDS s 60 MHz, vzorkovací rychlostí 300 MSa/s a 14bit vertikálním rozlišením nabízí 2 nezávislé kanály. Modulace, rozmítání kmitočtu, funkce Burst a komplexní formy signálu lze nezávisle nastavit pro každý kanál. Modulace Modulační frekvenci lze nastavit v rozsahu od 2 mHz až do 20 KHz (FSK až do 100 KHz). Umožňuje modulaci podle frekvence i podle periody, pozitivní a negativní modulaci šířky (Width) a také modulaci podle pozitivního a negativního poměru (Duty). Simultánní dvoukanálový výstup V případě potřeby lze oba výstupy sladit. Přitom lze spojit frekvenci, amplitudu a/nebo fázi. Čítač Integrovaný 200 MHz čítač s rozlišením 6 bit/s pracuje ve frekvenčním rozsahu 100 MHz až 200 MHz. Lze také zjistit hodnoty pro periodu, Duty Cycle a šířku pulzu. Dobře čitelné hodnoty Poměrně velký TFT displej s úhlopříčkou o velikosti 10,2 cm (4") je velmi dobře čitelný. Technologie DDS Advanced pro šířku pásma až 60 MHz·Vzorkovací rychlost 300 MSa/S·Formy výstupního signálu: sinus, obdélník, puls, rampa, šum a 45 dalších arbitrárních forem signálu·Vlnová délka 2 pts - 1 Mpts Generátor funkcí FG-2602·1x napájecí síťový kabel·1x USB kabel·1x Q9 BNC kabel·1x software + příručka v angličtině na CD·Gedruckte Kurzanleitung mit Sicherheitshinweis (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-2602 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Joy-it JDS6600 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Joy-it JDS6600 2kanálový bez certifikátu
Detail

JT 6600 je 2kanálový generátor signálu, který vytváří signály o frekvenci až 60 MHz. Se svými různými tvary průběhů křivek, jako např. sinus, obdélník, trojúhelník, puls, půlvlna, atd., se hodí do všech oblastí měřicí techniky. Navíc je integrován 1kanálový čítač frekvencí. S frekvencí o přesnosti ±20 ppm a stabilitou ±1 ppm/3h nabízí vynikající kvalitu signálu a flexibilitu. Díky 2,4" velkému barevnému TFT displeji navíc zaručuje optimální ovladatelnost, čímž umožňuje nejrůznější použití. 2kanálový generátor signálu·Průběhy signálu: sinus, obdélník, trojúhelník, puls, půlvlna, šum, Lorentzova křivka, exponenciální stoupání/pokles, CMOS a další·1kanálový čítač frekvencí·Jazyky: němčina/angličtina/francouzština·Barevný TFT displej Generátor signálů·2x signální svorky BNC·Napájecí zdroj (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Joy-it JDS6600 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4042 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4042 2kanálový bez certifikátu
Detail

Počet kanálů·40 MHz·Modulační frekvence až 10 MHz interní a externí 5 MHz (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4042 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4162 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4162 2kanálový bez certifikátu
Detail

Počet kanálů·160 MHz·Modulační frekvence až 10 MHz interní a externí 5 MHz (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4162 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4082 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4082 2kanálový bez certifikátu
Detail

Počet kanálů·80 MHz·Modulační frekvence až 10 MHz interní a externí 5 MHz (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí Aim TTi TGF4082 2kanálový bez certifikátu

Vysílač Kopp Free Control Free Control 3.0 826101211, 2kanálový

Vysílač Kopp Free Control Free Control 3.0 826101211, 2kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový spínač·Baterie CR2032·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Vysílač Kopp Free Control Free Control 3.0 826101211, 2kanálový

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808002217, 2kanálový

Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808002217, 2kanálový
Detail

Free-control® je bezdrátový systém značky Kopp pro ovládání a zabezpečení v domácnosti a bytě. S Free-control® máte řadu oblastí použití: spínání a stmívání světla, ovládání rolet a markýz a další komfortní použití. Systém lze pomocí Gateway MINI zabudovat do systému Smart Home a bezdrátové zásuvky nebo přijímače lze ovládat pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu. Bezdrátový systém se používá také tam, kde není možné opravovat a rozšiřovat stávající instalace. Gateway, jedna aplikace - mnoho možností! Centrální ovládání různých systémů v jedné aplikaci. Pohodlné centrální ovládání zvyšuje kvalitu vašeho bydlení. Pro Apple nebo pro Android - vyberte si řídicí jednotku. Frekvence vysílání 868 MHz - pro bezpečný přenos. Umožňuje nepřetržitý přístup k Smart Home i na dálku. Jednoduché zařízení automatických úprav řízených časem/událostí. E-mailová hlášení nebo push zprávy do koncového zařízení. Hlasové ovládání se systémem Alexa od Amazonu. K dovybavení·Není vyžadováno připojení k elektrické síti·Ovládání přes aplikaci Zboží Free Control 3.0 nelze používat přímo s ostatními výrobky Free Control. To je možné pouze přes Gateway. Bezdrátový přijímač, 2 kanály, 4 vodiče·Programovací pin·Nálepka - šipka·Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Přijímač Kopp Free Control Free Control 3.0 808002217, 2kanálový

Digitální osciloskop GW Instek MDO-2102A, 100 MHz, 2kanálový

Digitální osciloskop GW Instek MDO-2102A, 100 MHz, 2kanálový
Detail

Napájecí kabel·Pasivní vzorek (One vzorek prostřednictvím channel)·Certifikát o kalibraci·CD-ROM (se systémem Quick Start Guide, User Manual, programový průvodce)·Free Download: software Openwave·USB ovladač·LabVIEW Driver. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální osciloskop GW Instek MDO-2102A, 100 MHz, 2kanálový

Eltako sběrnicový spínač FSR14-2x 2kanálový montáž na lištu

Eltako sběrnicový spínač FSR14-2x 2kanálový montáž na lištu
Detail

Impulzní spínací relé se 2 kanály, 1+1 spínací kontakt bez potenciálu 16 A / 250 V AC, žárovky 2000 W, s technologií DX. Obousměrný. V režimu stand-by ztráta pouze 0,1 W. Sériový vestavný přístroj pro montáž na nosnou lištu. Připojení ke sběrnici Eltako RS485. Propojení sběrnice a napájení se zásuvným můstkem. Za tímto účelem stačí připojit vodič N k svorce (N1) a L k 1(L) a/nebo N k (N2) a L k 3(L). Tím je dosaženo jen 0,1 W dodatečné ztráty v režimu stand-by. Při výpadku napájecího napětí zůstane spínací stav zachován. Při opětovném připojení napájecího napětí je definováno vypnutí. Kanály mohou být nezávisle na sobě nastaveny jako ES a/nebo ER kanál. Řízení scény: Jedním ze čtyř řídicích signálů tlačítka s dvojkolébkovým spínačem můžete přiřadit jeden nebo více kanálů FSR14-2x k vypnuto nebo zapnutí scén. Centrální příkazy na PC jsou vysílány pomocí vizualizačního a řídicího softwaru GFVS. LED pod horním otočným spínačem doprovází průběh nahrávání podle návodu k použití a zobrazuje v provozu řídící příkazy krátkým blikáním. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Eltako sběrnicový spínač FSR14-2x 2kanálový montáž na lištu

Sada bezpečnostní kamery ABUS PPIC90000, 2kanálový, s 1 kamerou

Sada bezpečnostní kamery ABUS PPIC90000, 2kanálový, s 1 kamerou
Detail

Žádné zásuvky v dosahu? ABUS Akku Cam je odolná povětrnostním vlivům, 100 % bezdrátová WiFi monitorovací kamera pro váš domov a místa bez zásuvky - s rozlišením 2 MPx a obousměrným přenosem zvuku. Jednoduché ovládání pomocí aplikace První živý obraz v aplikaci App2Cam Plus je dostupný během několika minut bez nutnosti registrace kamery. Kamera s akumulátorem je díky inovativní koncepci držáku rychle namontována a k držáku pevně připojena; výrazně bezpečnější než magnetické držáky Akumulátor s dlouhou výdrží Kamera vydrží díky režimu Stand-by a inteligentní detekci pohybu po dobu až 13 měsíců. Když je akumulátor vybitý, obdržíte zprávu do aplikace. Za pouhé 4 hodiny je opět plně nabitý. Flexibilní rozsah použití Příslušná základní stanice enormně rozšiřuje použitelnost kamery. Jednoduše trvale propojte stanici přes USB adaptér (jako při nabíjení telefonu) se zásuvkou v budově a přes WiFi s routerem. App2Cam Plus zobrazuje živý obraz a záznamy až z 8 základních stanic se 2 kamerami. I přes internet, když jste na cestách nebo na dovolené. Pro venkovní použití i za tmy S Full HD, bílou LED a funkcí Low Light obdržíte ve dne a dokonce i v noci jasné a detailní barevné snímky. Ať už chcete pozorovat děti hrající si na zahradě, nebo odhalit ve tmě vetřelce. Horizontální design přístroje, ideální pro montáž blízko stropu, a zorný úhel 120 ° vám zajistí optimální přehled. Díky certifikované třídě ochrany (IP65) je odolná proti povětrnostním vlivům při dešti, sněhu, chladu a slunečním záření. Bezpečný přenos a lokální ukládání Bezpečnostní kamera přenáší šifrovaná data přímo do základní stanice bez přístupu k internetu nebo cloudu. Základní stanice, která je chráněná v budově, zdarma bezprostředně ukládá data na místní microSD kartu a posílá Push notifikaci na smartphone. Akumulátor s dlouhou životností / režim Fast-Charge·Full HD & 120 ° široký záběr·Venkovní kamera s obousměrnou hlasovou komunikací Kompatibilní s bezdrátovým poplašným zařízením ABUS Smartvest Akumulátorová kamera·Základní stanice·Evropská nabíjecí zástrčka·Nástěnný držák·Montážní materiál·Micro USB nabíjecí kabel·Quick Guide. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada bezpečnostní kamery ABUS PPIC90000, 2kanálový, s 1 kamerou

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-30802T 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-30802T 2kanálový bez certifikátu
Detail

Vertikální 14 bitové rozlišení·1,25 GS/s, 1 μHz frekvenční rozlišení·délky arbitrárního signálu do 1 m·20.32cm (8") dotykový LCD displej 800 x 600·progresivní technologií DDS, 250 MHz hrot výstupní frekvencí·výstupní signál: 6 základní průběhy signálu: sinus, obdélník, puls, rampa, šum a harmonické vlny, 152 vestavěné arbitrární generátor signálu skupinové·mnoho možností modulace: AM, FM, PM, FSK, 3FSK, 4FSK, PSK, OSK, ASK, BPSK, PWM, Sweep a Burst·integrovaný vysoce přesný frekvenční čítač pro 100 až 200 MHz·podporuje SCPI Generátor funkcí · Napájecí kabel · 2x Q9 BNC kabel · CD (software, návod k obsluze (EN) ) · Bezpečnostní list (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-30802T 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-31602T 2kanálový bez certifikátu

Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-31602T 2kanálový bez certifikátu
Detail

160 MHz·Dva kanály·Vertikální rozlišení 14 bit·1,25 GS/s, 1 μHz frekvenční rozlišení·Arbitrární signál s délkou až 1 m·20.32 cm (8") dotykový LCD displej 800 x 600·Moderní technologií DDS, 250 MHz hrot výstupní frekvencí·Výstupní signál: 6 základní průběhy signálu: sinus, obdélník, puls, rampa, šum a harmonické vlny, 152 vestavěné arbitrární skupiny signálu·Četné možnosti: modulace AM, FM, PM, FSK, 3FSK, 4FSK, PSK, OSK, ASK, BPSK, PWM, Sweep a Burst·Integrovaný vysoce přesný frekvenční čítač pro 100 až 200 MHz·Podporuje SCPI Generátor funkcí · Napájecí kabel · 2x Q9 BNC kabel · CD (software, návod k obsluze (EN) ) · Bezpečnostní list (conrad.cz)

Podobné produkty ako Arbitrární generátor funkcí VOLTCRAFT FG-31602T 2kanálový bez certifikátu
NEDIS přepínač RFWS10WT (RFWS10WT), NEDIS přepínač RFWS20WT (RFWS20WT), Mascom DiseqC přepínač 4/1 MCDSS41 (MCDSS41), Mascom DiseqC přepínač 2/1 MCDSS21 (MCDSS21), Auna Silverhammer, HiFi sestava do auta, sada reproduktorů / 2kanálový koncový zesilovač, REITANO RUBINETTERIA AXIA podomítkový přepínač, chrom DEVIN5 (DEVIN5), ATEN Elektronický VGA přepínač 2:1 (VS-201), M-Style přepínač ON/OFF (4085-MS-015283), SAPHO Přepínač na okraj vany, chrom TDT (TDT), OEM Přepínač HDMI / miniDP / DP -> HDMI, 3:1, iQtech Smartlife SC13 Přepínač scén 3x, Zigbee 3.0 (IQTA166), REITANO RUBINETTERIA ANTEA podomítkový přepínač, páčka, bronz DEVIN106 (DEVIN106), iQtech Smartlife SC12 Přepínač scén 2x, Zigbee 3.0 (IQTA167), EMP-Centauri přepínač Diseqc ze 2 konvertorů (P162 IW), iQtech Smartlife SC04 Přepínač scén 4x, Zigbee 3.0 (IQTA132), Auna CS Comp 8, HiFi sestava do auta, sada reproduktorů / 2kanálový koncový zesilovač, REITANO RUBINETTERIA ANTEA podomítkový přepínač, páčka, chrom/zlato DEVIN102 (DEVIN102), Vonyx WM82 Digital, 2kanálový systém UHF bezdrátových mikrofonů, 2 x ruční mikrofon, 50m, černý, Klarstein Appenzell Peak, raclette s grilem, 1000 W, termostatický přepínač, černý, Vonyx WM82B Digital, 2kanálový systém UHF bezdrátových mikrofonů, 2 x headset mikrofon, 50 m, kufr, SAPHO KAI podomítková sprchová baterie, 2 výstupy, otočný přepínač, chrom KA43 (KA43), SAPHO CORNELI podomítková sprchová baterie, 2 výstupy, otočný přepínač, chrom CE43 (CE43), SAPHO AXAMITE podomítková sprchová baterie, 2 výstupy, otočný přepínač, chrom AX43 (AX43), OXFORD Přepínač regulace vyhřívaných návleků HotHands a návleků Scootmuffs/RainSeal, vč. Kabeláže (M003-84), OXFORD přepínač regulace vyhřívaných gripů Hotgrips Premium Sports/Cruiser/Adventure/Touring/ATV, (M003-94), Stagg K-60 (K-60), LIEBHERR K 230 (K 230), K hříchu i k modlitbě (9788024635415), Shure MV7 K černý (S MV7-K), Panasonic DVD-S700EP-K (DVD-S700EP-K)