2036. tomáš sedláček a hosté: jak budeme žít za 20 let? - tomáš sedláček - e-kniha

Produkt 2036. tomáš sedláček a hosté: jak budeme žít za 20 let? - tomáš sedláček - e-kniha sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 2036. tomáš sedláček a hosté: jak budeme žít za 20 let? - tomáš sedláček - e-kniha upraviť a produkt hľadať znova.

2036. Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? - Tomáš Sedláček - e-kniha

2036. Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? - Tomáš Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Naše životy se za posledních 20 let díky technologiím změnily k nepoznání. Jak budeme žít v roce 2036? Dvacet předních osobností se v unikátním souboru textů zamýšlí nad budoucností svých oborů.Ekonomiku reprezentuje Tomáš Sedláček, sport Petr Čech, politiku Jindřich Šídlo, film Vojta Kotek, podnikání Zbyněk Frolík, módu Vladimír Staněk, víru Marek Orko Vácha, jídlo Petra Pospěchová, technologie Milan Vašina, média Josef Šlerka, vzdělávání Bob Kartous, životní prostředí Bedřich Moldan, soužití na planetě Šimon Pánek, architekturu Adam Gebrian, reklamu Martin Jaroš, češtinu Markéta Pravdová, medicínu Daniel Hořínek, mobilní komunikace Filip Kůžel, hudbu David Gaydečka a společnost Cyril Höschl. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 2036. Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? - Tomáš Sedláček - e-kniha , 2036. tomáš sedláček a hosté: jak budeme žít za 20 let? (978-80-875-0681-3)

2036. Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? (978-80-875-0681-3)

2036. Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? (978-80-875-0681-3)
Detail

Elektronická kniha - autor PhDr. Tomáš Sedláček, 236 stran Dvacet předních osobností se v unikátním souboru textů zamýšlí nad budoucností svých oborů. Naše životy se za posledních 20 let díky technologiím změnily k nepoznání. Jak budeme žít v roce 2036? Dvacet předních osobností se v unikátním souboru textů zamýšlí nad budoucností svých oborůNaše životy se za posledních 20 let díky technologiím změnily k nepoznání. Jak budeme žít v roce 2036? Ekonomiku reprezentuje Tomáš Sedláček, sport Petr Čech, politiku Jindřich Šídlo, film Vojta Kotek, podnikání Zbyněk Frolík, módu Vladimír Staněk, víru Marek Orko Vácha, jídlo Petra Pospěchová, technologie Milan Vašina, média Josef Šlerka, vzdělávání Bob Kartous, životní prostředí Bedřich Moldan, soužití na planetě Šimon Pánek, architekturu Adam Gebrian, reklamu Martin Jaroš, češtinu Markéta Pravdová, medicínu Daniel Hořínek, mobilní komunikace Filip Kůžel, hudbu David Gaydečka a společnost Cyril Höschl. (alza.cz)

Podobné produkty ako 2036. Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? (978-80-875-0681-3) , Jmenuju se tomáš ()

Druhá derivace touhy II. - Tomáš Sedláček - e-kniha

Druhá derivace touhy II. - Tomáš Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Druhý díl trilogie úvah Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi, které se v posledních letech dotýkaly nás všech. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy II. - Tomáš Sedláček - e-kniha , Bull's nl letky karel sedláček - evil charlie f0206 (227739)

Druhá derivace touhy: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček - e-kniha

Druhá derivace touhy: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,První kniha trilogie úvah Druhá derivace touhy nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech. Tomáš Sedláček je však nazírá veskrze jinak, čerstvě: politiku a ekonomii vnímá optikou filozofie, teologie a psychologie, rád hledá náš odraz ve filmech a příbězích, po původu dějů pátrá až v prastarých mýtech, zamýšlí se nad českou velikostí v malé Evropě či západní civilizací a jí prožívanou katarzí. Jeho obdivuhodně široký záběr a dechberoucí styl z něj udělaly světoběžníka, který je žádaným řečníkem po celé planetě napříč velmi rozsáhlou odbornou škálou. „Největší výhodou demokratických veřejných prostorů je možnost přetvořit hněv v kritické vědomí a následně v politický program. Tekutě rozhněvané zástupy ale neumějí svůj hněv přetvořit na politické argumenty; takové neargumentující rozhořčení vyhovuje demagogům, kteří je lapají do svých sítí. V českém veřejném prostoru hledá vytrvale odpověď na otázku ‚jak udělat z rozhořčení argumentující diskurz' filozofující ekonom Tomáš Sedláček, autor mezinárodního bestselleru Ekonomie dobra a zla.“ Václav Bělohradský, filozof a sociolog „Udivuje mě, jak Tomáš dokáže každý týden, po tolik let, bez ohledu na pracovní povinnosti po celém světě, psát tak poutavé články. Je to jedna z věcí, kterou na něm obdivuji a jako novinář zvlášť oceňuji. Zodpovědnost a disciplína, s nimiž přistupuje ke svým čtenářům, jsou v tuzemském prostředí opravdu nevídané. Fascinuje mě, jak propojuje ekonomii s filozofií a dalšími oblastmi vědění.“ Martin Jašminský, šéfredaktor Hospodářských novin (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček - e-kniha , Bull's nl šipky karel sedláček - evil charlie - 18g (292292)

(R)evoluční ekonomie - Tomáš Sedláček, David Graeber, Roman Chlupatý - e-kniha

(R)evoluční ekonomie - Tomáš Sedláček, David Graeber, Roman Chlupatý - e-kniha
Detail

eBook:,Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa a autora světového bestselleru Dluh: prvních 5000 let.(R)EVOLUČNÍ EKONOMIE: O SYSTÉMU A LIDECH je střetem dvou pohledů na životaschopnost systému, ve kterém žijeme. Férově vedená diskuze reflektuje stále častěji kladenou otázku: Je možné současný dům jen poopravit, anebo je lepší (či nevyhnutelné) ho strhnout a postavit nový o kus dál?Rozhovor nabízí stravitelné, inspirující a místy provokativní zamyšlení nad tématy, která hýbou světem. Tomáš Sedláček, autor mezinárodního bestselleru Ekonomie dobra a zla, zde dostává prostor představit své názory v novém kontextu, který mu evidentně svědčí. Kniha volně navazuje na úspěšný první svazek edice Double, Soumrak homo economicus. Rozhovor Tomáše Sedláčka s kanadským matematikem Davidem Orrellem vyvolal debatu v odborných i laických kruzích, byl přeložen do tří jazyků a vyšel také jako audiokniha. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako (R)evoluční ekonomie - Tomáš Sedláček, David Graeber, Roman Chlupatý - e-kniha , Geniální podnikatel tomáš baťa ()

Kafkonomie: Z boží vůle bankéř - Tomáš Sedláček, Roman Chlupatý, Luyendijk Joris - e-kniha

Kafkonomie: Z boží vůle bankéř - Tomáš Sedláček, Roman Chlupatý, Luyendijk Joris - e-kniha
Detail

eBook:,Přední český ekonom Tomáš Sedláček si společně s publicistou a konzultantem Romanem Chlupatým přizvali k debatě Jorise Luyendijka. Tento nizozemský antropolog a spisovatel zkoumal v londýnské City bankéře coby specifický druh, který́ je podepsán pod nejhlubší krizí globální ekonomiky od Velké deprese ve 30. letech 20. století. KAFKONOMIE: Z BOŽÍ VŮLE BANKÉŘ přináší ve formě živého rozhovoru unikátní vhled do světa lidí, kteří rozhodují o vzniku a toku peněz. Od pádu investiční banky Lehman Brothers v roce 2008, největšího korporátního krachu v historii USA, uplynulo deset let. Mnohé se od té doby změnilo, ale samotné základy včetně přesvědčení o výjimečnosti bankéřů odolaly. Kniha je volným pokračováním úspěšných rozhovorů Tomáše Sedláčka a Romana Chlupatého s kanadským matematikem Davidem Orrellem a americkým antropologem Davidem Graeberem. Vychází jako třetí závěrečný díl (post)krizové trilogie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kafkonomie: Z boží vůle bankéř - Tomáš Sedláček, Roman Chlupatý, Luyendijk Joris - e-kniha , Bull's nl šipky steel karel sedláček - evil charlie - 23g (292295)

Zastoupení - Specifika a kontext - Miroslav Sedláček, Tomáš Střeleček - e-kniha

Zastoupení - Specifika a kontext - Miroslav Sedláček, Tomáš Střeleček - e-kniha
Detail

eBook:,Kolektiv autorů připravil k vydání soukromoprávně zaměřenou kolektivní monografii na trvale aktuální téma zastoupení. Publikace má sloužit praktikujícím právníkům ze základních právnických profesí, kteří uvítají důkladnější řešení některých problémů zastoupení. Monografie rovněž velmi dobře poslouží těm, kteří se o zastoupení zajímají akademicky. Svým pojetím jde o publikaci zpracovávající jednak základní otázky zastoupení, často v novém kontextu, jednak rozvíjející úvahy nad dosud neřešenými specifickými problémy. Z tradičních témat je traktováno např. povinné zastoupení či substituce v civilním procesu, dále otázky spojené s plnou mocí. Na druhé straně je pak pozornost upínána k otázkám zastoupení spojených kupř. s umělou inteligencí. Specifika zastoupení různých subjektů představuje významnou část zpracovávané látky (zastoupení nezletilého či osoby s duševním onemocněním, zastoupení právnické osoby obecně, společenství vlastníků, banky či pojišťovny zvláště, aj.). Kolektivní monografie především otevírá diskusi na téma zastoupení v oborech práva soukromého a civilního procesu a přináší své řešení starých i dosud neřešených otázek zastoupení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zastoupení - Specifika a kontext - Miroslav Sedláček, Tomáš Střeleček - e-kniha , Tomáš a jeho přátelé velká kniha čtení a zábavy (978-80-252-2268-3)

Druhá derivace touhy - Tomáš Sedláček - audiokniha

Druhá derivace touhy - Tomáš Sedláček - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Audiokniha Druhá derivace touhy: Člověk duše vnější s podtitulem Úvahy nad (ne)končícími otázkami obsahuje knižní bestseller, jehož autorem je český ekonom Tomáš Sedláček. Čte Tomáš Sedláček a Martin Myšička. Audiokniha úvah nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech. Tomáš Sedláček je však nazírá veskrze jinak, čerstvě: politiku a ekonomii vnímá optikou filozofie, teologie a psychologie, rád hledá náš odraz ve filmech a příbězích, po původu dějů pátrá až v prastarých mýtech, zamýšlí se nad českou velikostí v malé Evropě či západní civilizací a jí prožívanou katarzí. Jeho obdivuhodně široký záběr a dechberoucí styl z něj udělaly světoběžníka, který je žádaným řečníkem po celé planetě napříč velmi rozsáhlou odbornou škálou. „Největší výhodou demokratických veřejných prostorů je možnost přetvořit hněv v kritické vědomí a následně v politický program. Tekutě rozhněvané zástupy ale neumějí svůj hněv přetvořit na politické argumenty; takové neargumentující rozhořčení vyhovuje demagogům, kteří je lapají do svých sítí. V českém veřejném prostoru hledá vytrvale odpověď na otázku ‚jak udělat z rozhořčení argumentující diskurz' filozofující ekonom Tomáš Sedláček, autor mezinárodního bestselleru Ekonomie dobra a zla.“ Václav Bělohradský, filozof a sociolog „Udivuje mě, jak Tomáš dokáže každý týden, po tolik let, bez ohledu na pracovní povinnosti po celém světě, psát tak poutavé články. Je to jedna z věcí, kterou na něm obdivuji a jako novinář zvlášť oceňuji. Zodpovědnost a disciplína, s nimiž přistupuje ke svým čtenářům, jsou v tuzemském prostředí opravdu nevídané. Fascinuje mě, jak propojuje ekonomii s filozofií a dalšími oblastmi vědění.“ Martin Jašminský, šéfredaktor Hospodářských novin Kniha byla nominována na cenu Magnesia Litera za publicistiku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy - Tomáš Sedláček - audiokniha , Tomáš řepka: deník ze dna ()

Ekonomie dobra a zla - Tomáš Sedláček - audiokniha

Ekonomie dobra a zla - Tomáš Sedláček - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Bestseller Tomáše Sedláčka, který se stal v Něměcku Ekonomickou knihou roku - získal 1. místo na Mezinárodním knižním veletrhu ve Frankfurtu 2012 (Wirtschaftsbuchpreis). Čte Tomáš Sedláček, Lukáš Hejlík a Alan Novotný. Ekonomie dobra a zla ukazuje, jak barvitě uměli o majetku, vlastním užitku a společenském blahu přemýšlet naši předkové. Autor bere čtenáře na dobrodružnou pouť ke kořenům naší civilizace a na příkladech starých Sumerů, Hebrejů, antických myslitelů či filozofa Descartesa ilustruje, jak inspirativní je sledovat proměny lidského tázání z hlediska ekonomie, pokud je zasazena do širšího kontextu. Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě. Ekonomie dobra a zla byla přeložena do 14 jazyků (včetně čínštiny či korejštiny) a sklidila úspěch u zahraniční kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung) i na akademické scéně. V Německu a ve Švýcarsku se ihned po vydání stala bestsellerem. Dočkala se také úspěšného divadelního zpracování pro české i zahraniční publikum (Londýn, Helsinky, Lucemburk, Bukurešť). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ekonomie dobra a zla - Tomáš Sedláček - audiokniha , Klus tomáš: cítím - cd (8590233057404)

Druhá derivace touhy 1: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček

Druhá derivace touhy 1: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček
Detail

Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek, široký rozhled a sečtělost, hravost a smysl pro humor.Kniha je nominována na Magnesii literu za publicistiku (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy 1: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček , Jmenuju se tomáš: čte aleš háma

Ekonómia dobra a zla - Sedláček Tomáš

Ekonómia dobra a zla - Sedláček Tomáš
Detail

Druhé, značne rozšírené a prehĺbené vydanie autorovej prvotiny publikovalo v roku 2011 prestížne nakladateľstvo Oxford University Press. Od tej doby kniha oslovuje čitateľov po celom svete. Ekonómia dobra a zla bola preložená do 14 jazykov (vrátane čínštiny či kórejčiny) a zožala úspech zahraničnej kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung) i na akademickej scéne. V Nemecku a Švajčiarsku sa ihneď po vydaní stala bestsellerom. V roku 2012 získala Cenu pre najlepší ekonomický titul na Medzinárodnom knižnom veľtrhu vo Frankfurte. Dočkala sa tiež úspešného divadelného spracovania pre české i zahraničné publikum (Londýn, Helsinki, Luxemburg, Bukurešť). Ekonómia dobra a zla ukazuje, ako farbisto vedeli o majetku, vlastnom úžitku a spoločenskom blahu premýšľať naši predkovia. Autor berie čitateľa na dobrodružnú púť ku koreňom našej civilizácie a na príkladoch starých Sumerov, Hebrejov, antických mysliteľov, či ? lozofa Descarta ilustruje, aké inšpiratívne je sledovať premeny ľudského hľadania z hľadiska ekonómie, pokiaľ je zasadená do širšieho kontextu. V autorovom podaní je ekonómia krásny humanitný odbor, ktorého korene a súvislosti idú omnoho hlbšie, než si dnes človek dokáže predstaviť. Kniha je ale niečím viac než len sondou do dejín ekonomického myslenia. Ukazuje, koľko čerstvých a prekvapivo relevantných myšlienok môžeme v dedičstve starých civilizácií nájsť. A hlavne, ako presvedčivo s nimi možno ísť proti prúdu a kacírsky búrať stereotypy, s ktorými dodnes pracujeme – ako ľudia každodenného života i ako vedci alebo ekonómovia. Sedláček dáva ekonómii nový rozmer, dosah a rozlet a prepája ju s ? lozo? ou, umením, náboženstvom i súčasnou ? lmovou tvorbou – vytrháva ju zo zajatia čisto technickej analýzy. V prvej časti tejto knihy hľadá ekonómiu v mýtoch a v druhej mýty v ekonómii. Oboje je vďaka autorovmu rozhľadu, erudícii a čítavému spracovaniu unikátnou príležitosťou, ako spoznať našu dobu, samých seba i svoj vzťah k veciam hmotným i duchovným. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ekonómia dobra a zla - Sedláček Tomáš , Víška tomáš: unreleased - cd (up0240-2)

Ekonomie dobra a zla - Sedláček Tomáš

Ekonomie dobra a zla - Sedláček Tomáš
Detail

Druhé, značně rozšířené a prohloubené vydání autorovy prvotiny publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje čtenáře po celém světě. Ekonomie dobra a zla byla přeložena do 14 jazyků. Ekonomie dobra a zla ukazuje, jak barvitě uměli o majetku, vlastním užitku a společenském blahu přemýšlet naši předkové. Autor bere čtenáře na dobrodružnou pouť ke kořenům naší civilizace a na příkladech starých Sumerů, Hebrejů, antických myslitelů či fi lozofa Descartesa ilustruje, jak inspirativní je sledovat proměny lidského tázání z hlediska ekonomie, pokud je zasazena do širšího kontextu. V autorově podání je ekonomie krásný humanitní obor, jehož kořeny a souvislosti jdou mnohem hlouběji, než si dnes člověk dokáže představit. Kniha je ale něčím víc než sondou do dějin ekonomického myšlení. Ukazuje, kolik čerstvých a překvapivě relevantních myšlenek můžeme v dědictví starých civilizací najít. A hlavně, jak přesvědčivě s nimi lze jít proti proudu a kacířsky nabourávat stereotypy, s nimiž dodnes pracujeme – jako lidé každodenního života i jako vědci nebo ekonomové. Sedláček dává ekonomii nový rozměr, dosah a rozlet a propojuje ji s fi lozofi í, uměním, náboženstvím i současnou fi lmovou tvorbou – vytrhuje ji ze zajetí pouze technické analýzy. V první části této knihy hledá ekonomii v mýtech a v druhé mýty v ekonomii. Obojí je díky autorově rozhledu, erudici a čtivému zpracování unikátní příležitostí, jak poznat naši dobu, sama sebe i svůj vztah k věcem hmotným i duchovním. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ekonomie dobra a zla - Sedláček Tomáš , Jamník tomáš, symfonický orchestr českého rozhlasu, netopil tomáš: kompletní dílo pro violoncello (2 (su4034-2)

Ekonomie dobra a zla - Sedláček Tomáš

Ekonomie dobra a zla - Sedláček Tomáš
Detail

EKONOMII DOBRA A ZLA publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře. Byla přelože/na do 21 jazyků (včetně japonštiny a perštiny) a sklidila úspěch u odborné zahraniční kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung) i na akademické scéně. V Německu a ve Švýcarsku se ihned po vydání stala bestsellerem. Dočkala se také řady ocenění a několika divadelních zpracování (Londýn, Helsinky, Lucemburk, Bukurešť, Bratislava). EKONOMIE DOBRA A ZLA ukazuje, jak barvitě uměli o majetku, vlastním užitku a společenském blahu přemýšlet naši předkové. Autor bere čtenáře na dobrodružnou pouť ke kořenům naší civilizace a na příkladech starých Sumerů, Hebrejů, antických myslitelů či filozofa Descartesa ilustruje, jak inspirativní je sledovat proměny lidského tázání z hlediska ekonomie, pokud je zasazena do širšího kontextu. V autorově podání je ekonomie krásný humanitní obor, jehož kořeny a souvislosti jdou mnohem hlouběji, než si dnes člověk dokáže představit. Kniha je ale něčím víc než sondou do dějin ekonomického myšlení. Ukazuje, kolik čerstvých a překvapivě relevantních myšlenek můžeme v dědictví starých civilizací najít. A hlavně, jak přesvědčivě s nimi lze jít proti proudu a kacířsky nabourávat stereotypy, s nimiž dodnes pracujeme – jako lidé každodenního života i jako vědci nebo ekonomové. Sedláček dává ekonomii nový rozměr, dosah a rozlet a propojuje ji s filozofií, uměním, náboženstvím i současnou filmovou tvorbou – vytrhuje ji ze zajetí pouze technické analýzy. V první části této knihy hledá ekonomii v mýtech a v druhé mýty v ekonomii. Obojí je díky autorově rozhledu, erudici a čtivému zpracování unikátní příležitostí, jak poznat naši dobu, sama sebe i svůj vztah k věcem hmotným i duchovním. (patro.cz)

Podobné produkty ako Ekonomie dobra a zla - Sedláček Tomáš , Balíček e-kniha a audiokniha houževnatost za výhodnou cenu

Druhá derivace touhy 1: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček - audiokniha

Druhá derivace touhy 1: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Audiokniha Druhá derivace touhy: Člověk duše vnější s podtitulem Úvahy nad (ne)končícími otázkami obsahuje knižní bestseller, jehož autorem je český ekonom Tomáš Sedláček. Čte Tomáš Sedláček a Martin Myšička. Kniha byla nominována na cenu Magnesia Litera za publicistiku. Audiokniha úvah nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech. Tomáš Sedláček je však nazírá veskrze jinak, čerstvě: politiku a ekonomii vnímá optikou filozofie, teologie a psychologie, rád hledá náš odraz ve filmech a příbězích, po původu dějů pátrá až v prastarých mýtech, zamýšlí se nad českou velikostí v malé Evropě či západní civilizací a jí prožívanou katarzí. Jeho obdivuhodně široký záběr a dechberoucí styl z něj udělaly světoběžníka, který je žádaným řečníkem po celé planetě napříč velmi rozsáhlou odbornou škálou. DÉLKA: 15 h 10 min Čte Tomáš Sedláček a Martin Myšička (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy 1: Člověk duše-vnější - Tomáš Sedláček - audiokniha , Balíček e-kniha a audiokniha konec prokrastinace za výhodnou cenu

Druhá derivace touhy 2: Na prahu digitální teologie - Tomáš Sedláček

Druhá derivace touhy 2: Na prahu digitální teologie - Tomáš Sedláček
Detail

Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let.Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech. Tomáš Sedláček je však nazírá veskrze jinak, čerstvě: politiku a ekonomii vnímá optikou filozofie, teologie a psychologie, rád hledá náš odraz ve filmech a příbězích, po původu dějů pátrá až v prastarých mýtech, zamýšlí se nad českou velikostí v malé Evropě či západní civilizací a jí prožívanou katarzí. Jeho obdivuhodně široký záběr a dechberoucí styl z něj udělaly světoběžníka, který je žádaným řečníkem po celé planetě napříč velmi rozsáhlou odbornou škálou.První díl trilogie byl nominován na cenu Magnesia Litera za publicistiku.„Laterální myšlení, ochota ubírat se napříč disciplínami, doktrínami a dogmaty, je jedním z mála zbývajících způsobů, jak otřást jistotami společnosti, která se podle temné vize Václava Havla samopohybem řítí k vlastnímu zániku. Tomáš Sedláček se tomuto samopohybu zpěčuje a navazuje tak důstojně na průkopníky laterálního myšlení. Můžeme s očekáváním vyhlížet nejen intelektuální potěšení z ohňostroje nápadů a žonglérské schopnosti držet je současně ve vzduchu, ale především látku k vážnému zamyšlení se nad světem, jeho budoucností i nad námi samotnými.“Michael Žantovský, ředitel Knihovna Václava Havla (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy 2: Na prahu digitální teologie - Tomáš Sedláček , Balíček e-kniha a audiokniha nastavení mysli za výhodnou cenu

První učitel - Martin Sedláček - e-kniha

První učitel - Martin Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Řídící pracovníci velmi významně ovlivňují život v každé organizaci či instituci. Ve školách tomu není jinak. Reflexe práce ředitelů škol přitom nebývá v českém vzdělávacím kontextu často v centru pozornosti odborných publikací. Kniha to částečně napravuje, když z pohledu ředitelů nahlíží na fenomén řízení pedagogického procesu. Jejím jádrem jsou výsledky výzkumů autora. Na základě reálných dat je doloženo, jak ředitelé mohou přispívat ke zlepšování vzdělávacích výsledů žáků, jak jejich práce ovlivňuje spokojenost učitelů i úskalí jejich vlastního profesního vývoje. Kniha nabízí podněty jak pro další pedagogický výzkum, tak i pro zájemce z řad ředitelů i učitelů, kteří chtějí přemýšlet o tom, jak svoji práci ve škole dále rozvíjet. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako První učitel - Martin Sedláček - e-kniha , Balíček e-kniha a audiokniha válka umění za výhodnou cenu

Kafkonomie - Z boží vůle bankéř - Tomáš Sedláček, Roman Chlupatý, Luyendijk Joris

Kafkonomie - Z boží vůle bankéř - Tomáš Sedláček, Roman Chlupatý, Luyendijk Joris
Detail

Přední český ekonom Tomáš Sedláček si společně s publicistou a konzultantem Romanem Chlupatým přizvali k debatě Jorise Luyendijka. Tento nizozemský antropolog a spisovatel zkoumal v londýnské City bankéře coby specifický druh, který´ je podepsán pod nejhlubší krizí globální ekonomiky od Velké deprese ve 30. letech 20. století.KAFKONOMIE: Z BOŽÍ VŮLE BANKÉŘ přináší ve formě živého rozhovoru unikátní vhled do světa lidí, kteří rozhodují o vzniku a toku peněz. Od pádu investiční banky Lehman Brothers v roce 2008, největšího korporátního krachu v historii USA, uplynulo deset let. Mnohé se od té doby změnilo, ale samotné základy včetně přesvědčení o výjimečnosti bankéřů odolaly. Kniha je volným pokračováním úspěšných rozhovorů Tomáše Sedláčka a Romana Chlupatého s kanadským matematikem Davidem Orrellem a americkým antropologem Davidem Graeberem. Vychází jako třetí závěrečný´ díl (post)krizové trilogie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kafkonomie - Z boží vůle bankéř - Tomáš Sedláček, Roman Chlupatý, Luyendijk Joris , Tomáš garrigue masaryk a náboženství (978-80-907315-5-4)

Druhá derivace touhy Člověk duše-vnější - Sedláček Tomáš

Druhá derivace touhy Člověk duše-vnější - Sedláček Tomáš
Detail

Úvahy ekonoma Tomáše Sedláčka se ohlíží za událostmi nabitým desetiletím. Jedná se o jednu z nejdelších a nejsouvislejších sérií úvah v českém teritoriu, která ukazuje autorovu názorovou integritu a pestrost myšlenek, široký rozhled a sečtělost, hravost a smysl pro humor. (patro.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy Člověk duše-vnější - Sedláček Tomáš , Kočko tomáš & orchestr: ona - lp (sm22007-1)

Česko-anglický stomatologický slovník - Josef Sedláček - e-kniha

Česko-anglický stomatologický slovník - Josef Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Tento slovník logicky doplňuje svého anglicko-českého předchůdce. Tato moderní publikace poslouží při překladech českých odborných textů do angličtiny (metody, techniky, nástroje, materiály...), lze ji využít pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným i při odborné komunikaci v zahraničí. Na našem knižním trhu podobná publikace v současnosti chybí. Publikace obsahuje na 3500 hesel a podhesel. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Česko-anglický stomatologický slovník - Josef Sedláček - e-kniha , Pergl tomáš: modrý dým - cd (rg0064-2331)

Exotické koření s recepty - Pavel Sedláček - e-kniha

Exotické koření s recepty - Pavel Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Unikátní a bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují nejméně jedno z uváděných koření. Kniha má v dnešní době své bohaté opodstatnění, neboť se setkáváme se širokou nabídkou exotického koření ať již prodávaného na našem trhu, nebo dovezeného ze zahraničí. S jeho správným rozlišením a použitím si však zatím poradí jen velmi málo kuchařů či kuchařek, a to i z řad profesionálů, přestože se ho snaží v hojné míře při přípravě jídel používat. Všechny recepty, uvedené v knize, jsem vlastnoručně připravil a spolu s Helenou Rytířovou, eventuálně i s příležitostnými hosty, také snědl. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Exotické koření s recepty - Pavel Sedláček - e-kniha , Kočko tomáš & orchestr: velesu - cd (mam568-2)

Anglicko-český stomatologický slovník - Josef Sedláček - e-kniha

Anglicko-český stomatologický slovník - Josef Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Moderní publikace potřebná jak pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným, tak pro odbornou komunikaci v zahraničí a zejména pro překlady anglické odborné literatury (metody, techniky, nástroje, materiály…). Na našem knižním trhu v současnosti zcela chybí. Kniha obsahuje na 4000 hesel a podhesel. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Anglicko-český stomatologický slovník - Josef Sedláček - e-kniha , Various: elefantazie (klus tomáš) - cd (su6726-2)

(R)evoluční ekonomie o systému a lidech - Sedláček Tomáš

(R)evoluční ekonomie o systému a lidech - Sedláček Tomáš
Detail

Možná už nebudeme žít ve světě, kde je vše jasné… Stane se finanční krize a nejistota posledních let pouhou epizodou, anebo si vážně musíme zvyknout na to, že už nic nebude tak snadné jako dřív? Ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě na toto téma přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa a autora světového bestselleru Dluh: prvních 5000 let. (R)EVOLUČNÍ EKONOMIE: O SYSTÉMU A LIDECH je střetem dvou pohledů na životaschopnost systému, ve kterém žijeme. Férově vedená diskuze reflektuje stále častěji kladenou otázku: Je možné současný dům jen poopravit, anebo je lepší (či nevyhnutelné) ho strhnout a postavit nový o kus dál? Druhý svazek edice Double nabízí stravitelné, inspirující a místy provokativní čtení. Tomáš Sedláček, autor mezinárodního bestselleru Ekonomie dobra a zla, zde dostává prostor představit své názory v novém kontextu, který mu evidentně svědčí. (patro.cz)

Podobné produkty ako (R)evoluční ekonomie o systému a lidech - Sedláček Tomáš , Vinklát tomáš: violin my love - cd (up0153)

Druhá derivace touhy Na prahu digitální teologie - Sedláček Tomáš

Druhá derivace touhy Na prahu digitální teologie - Sedláček Tomáš
Detail

Druhý díl trilogie úvah ekonoma Tomáše Sedláčka nad tématy a událostmi posledních let. Kniha nadčasově komentuje události, které se během našich životů dotýkaly nás všech. Tomáš Sedláček je však nazírá veskrze jinak, čerstvě: politiku a ekonomii vnímá optikou filozofie, teologie a psychologie, rád hledá náš odraz ve filmech a příbězích, po původu dějů pátrá až v prastarých mýtech, zamýšlí se nad českou velikostí v malé Evropě či západní civilizací a jí prožívanou katarzí. Jeho obdivuhodně široký záběr a dechberoucí styl z něj udělaly světoběžníka, který je žádaným řečníkem po celé planetě napříč velmi rozsáhlou odbornou škálou. První díl trilogie byl nominován na cenu Magnesia Litera za publicistiku. „Laterální myšlení, ochota ubírat se napříč disciplínami, doktrínami a dogmaty, je jedním z mála zbývajících způsobů, jak otřást jistotami společnosti, která se podle temné vize Václava Havla samopohybem řítí k vlastnímu zániku. Tomáš Sedláček se tomuto samopohybu zpěčuje a navazuje tak důstojně na průkopníky laterálního myšlení. Můžeme s očekáváním vyhlížet nejen intelektuální potěšení z ohňostroje nápadů a žonglérské schopnosti držet je současně ve vzduchu, ale především látku k vážnému zamyšlení se nad světem, jeho budoucností i nad námi samotnými.“ Michael Žantovský, ředitel Knihovna Václava Havla (patro.cz)

Podobné produkty ako Druhá derivace touhy Na prahu digitální teologie - Sedláček Tomáš , Kočko tomáš & orchestr: hodovnice - cd (mam157-2)

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika - Stanislav Sedláček - e-kniha

Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika - Stanislav Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Začátek cesty ke studiu na víceletém gymnáziu Tato kniha umožní žákům 5. ročníků cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z matematiky, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na osmiletá gymnázia. Kniha obsahuje rozsáhlou sbírku úloh, rozdělených podle jednotlivých oblastí učiva, a 3 cvičné didaktické testy. V závěru knihy je pak uveden klíč správných odpovědí ke všem úlohám. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia – matematika - Stanislav Sedláček - e-kniha , Tomáš císařovský (978-80-7437-273-5)

Ekonomie dobra a zla - Po stopách lidského tázání od Gilgameše po finanční krizi - Tomáš Sedláček

Ekonomie dobra a zla - Po stopách lidského tázání od Gilgameše po finanční krizi - Tomáš Sedláček
Detail

EKONOMII DOBRA A ZLA publikovalo v roce 2011 prestižní nakladatelství Oxford University Press. Od té doby kniha oslovuje nejen české, ale i zahraniční čtenáře.Byla přeložena do 21 jazyků (včetně japonštiny a perštiny) a sklidila úspěch u odborné zahraniční kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung) i na akademické scéně. V Německu a ve Švýcarsku se ihned po vydání stala bestsellerem. Dočkala se také řady ocenění a několika divadelních zpracování (Londýn, Helsinky, Lucemburk, Bukurešť, Bratislava).EKONOMIE DOBRA A ZLA ukazuje, jak barvitě uměli o majetku, vlastním užitku a společenském blahu přemýšlet naši předkové. Autor bere čtenáře na dobrodružnou pouť ke kořenům naší civilizace a na příkladech starých Sumerů, Hebrejů, antických myslitelů či filozofa Descartesa ilustruje, jak inspirativní je sledovat proměny lidského tázání z hlediska ekonomie, pokud je zasazena do širšího kontextu.V autorově podání je ekonomie krásný humanitní obor, jehož kořeny a souvislosti jdou mnohem hlouběji, než si dnes člověk dokáže představit. Kniha je ale něčím víc než sondou do dějin ekonomického myšlení. Ukazuje, kolik čerstvých a překvapivě relevantních myšlenekmůžeme v dědictví starých civilizací najít. A hlavně, jak přesvědčivě s nimi lze jít proti proudu a kacířsky nabourávat stereotypy, s nimiž dodnes pracujeme – jako lidé každodenního života i jako vědci nebo ekonomové. Sedláček dává ekonomii nový rozměr, dosah a rozlet a propojuje ji s filozofií, uměním, náboženstvím i současnou filmovou tvorbou – vytrhuje ji ze zajetí pouze technické analýzy. V první části této knihy hledá ekonomii v mýtech a v druhé mýty v ekonomii. Obojí je díky autorově rozhledu, erudici a čtivému zpracování unikátní příležitostí, jak poznat naši dobu, sama sebe i svůj vztah k věcem hmotným i duchovním. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ekonomie dobra a zla - Po stopách lidského tázání od Gilgameše po finanční krizi - Tomáš Sedláček , Jerry fabrics polštář - mašinka tomáš 03 (8592753011140)

Rozhovory na hraně zítřka: Tomáš Sedláček, Jindřich Šídlo, Marek Orko Vácha, Tomáš Klus, Cyril Höschl a další - Adam Folta

Rozhovory na hraně zítřka: Tomáš Sedláček, Jindřich Šídlo, Marek Orko Vácha, Tomáš Klus, Cyril Höschl a další - Adam Folta
Detail

Kniha obsahuje osmnáct podnětných rozhovorů s výraznými osobnostmi českého veřejného života o budoucnosti člověka, společnosti a planety. Zpovídáni byli odborníci a profesionálové napříč obory, kteří se zamýšleli nad možnou podobou našich zítřků. Máme si budoucnost malovat narůžovo, nebo pociťovat skepsi? Rozhovory, vzniklé výhradně pro tuto knihu, dohromady tvoří plastický obraz – mozaiku názorů, faktů a postojů. Publikaci doplňují fotografické portréty Kateřiny Sýsové. Po tomto svazku věnovaném výhradně mužům autor plánuje druhý díl věnovaný ženským osobnostem. Do svého myšlenkového světa nás nechali nahlédnout: ekonom Tomáš Sedláček, novinář Jindřich Šídlo, přírodovědec a kněz Marek Orko Vácha, psychiatr Cyril Höschl, genetik a lékař Radim Brdička, matematik a podnikatel Karel Janeček, parazitolog Jaroslav Flegr, hudebník Tomáš Klus, biolog Stanislav Komárek, odborník na vojenství Miroslav Lipowski, historik Václav Marek, politik Matěj Stropnický, mediální analytik Jan Podzimek, antropolog Martin Soukup, diplomat a psycholog Michael Žantovský, sémiotik Josef Šlerka, anarchokapitalista Urza a filozof Jaroslav Peregrin. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rozhovory na hraně zítřka: Tomáš Sedláček, Jindřich Šídlo, Marek Orko Vácha, Tomáš Klus, Cyril Höschl a další - Adam Folta , Kočko tomáš & orchestr: koleda - cd (mam453-2)

Ekonómia dobra a zla - Po stopách ľudských otázok od Gilgameša po fi nančnú krízu - Tomáš Sedláček

Ekonómia dobra a zla - Po stopách ľudských otázok od Gilgameša po fi nančnú krízu - Tomáš Sedláček
Detail

SLOVENSKÉ VYDANIE S PREDHOVOROM VÁCLAVA HAVLADruhé, značne rozšírené a prehĺbené vydanie autorovej prvotiny publikovalo v roku 2011 prestížne nakladateľstvo Oxford University Press. Od tej doby kniha oslovuje čitateľov po celom svete.Ekonómia dobra a zla bola preložená do 14 jazykov (vrátane čínštiny či kórejčiny) a zožala úspech zahraničnej kritiky (Financial Times, New York Times, Die Zeit, Frankfurter Allgemeine Zeitung) i na akademickej scéne. V Nemecku a Švajčiarsku sa ihneď po vydaní stala bestsellerom. V roku 2012 získala Cenu pre najlepší ekonomický titul na Medzinárodnom knižnom veľtrhu vo Frankfurte. Dočkala sa tiež úspešného divadelného spracovania pre české i zahraničné publikum (Londýn, Helsinki, Luxemburg, Bukurešť).Ekonómia dobra a zla ukazuje, ako farbisto vedeli o majetku, vlastnom úžitku a spoločenskom blahu premýšľať naši predkovia. Autor berie čitateľa na dobrodružnú púť ku koreňom našej civilizácie a na príkladoch starých Sumerov, Hebrejov, antických mysliteľov, či fi lozofa Descarta ilustruje, akéinšpiratívne je sledovať premeny ľudského hľadania z hľadiska ekonómie, pokiaľ je zasadená do širšieho kontextu.V autorovom podaní je ekonómia krásny humanitný odbor, ktorého korene a súvislosti idú omnoho hlbšie, než si dnes človek dokáže predstaviť. Kniha je ale niečím viac než len sondou do dejín ekonomického myslenia. Ukazuje, koľko čerstvých a prekvapivo relevantných myšlienok môžeme v dedičstve starých civilizácií nájsť. A hlavne, ako presvedčivo s nimi možno ísť proti prúdu a kacírsky búrať stereotypy, s ktorými dodnes pracujeme – ako ľudia každodenného života i ako vedci alebo ekonómovia.Sedláček dáva ekonómii nový rozmer, dosah a rozlet a prepája ju s fi lozofi ou, umením, náboženstvom i súčasnou fi lmovou tvorbou – vytrháva ju zo zajatia čisto technickej analýzy. V prvej časti tejto knihy hľadá ekonómiu v mýtoch a v druhej mýty v ekonómii. Oboje je vďaka autorovmu rozhľadu, erudícii a čítavému spracovaniu unikátnou príležitosťou, ako spoznať našu dobu, samých seba i svoj vzťah k veciam hmotným i duchovným. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ekonómia dobra a zla - Po stopách ľudských otázok od Gilgameša po fi nančnú krízu - Tomáš Sedláček , Mašinka tomáš: cesta z ostrova sodor (d007980)

Kdo ví, kde budu zítra - Tomáš Etzler, Jindřich Šídlo - e-kniha

Kdo ví, kde budu zítra - Tomáš Etzler, Jindřich Šídlo - e-kniha
Detail

eBook:,Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu. Za svou práci obdržel řadu ocenění včetně Ceny Emmy, kterou získal jako první Čech v roce 2008. Během svého působení v Číně připravil a prezentoval přes pět set reportáží a živých vstupů. Jindřich Šídlo (* 1972) je český novinář a politický komentátor. Dlouhodobě působil v týdeníku Respekt a v deníku MF DNES, dále řídil domácí zpravodajství v Hospodářských novinách a v České televizi. Od roku 2016 působí v redakci videozpravodajství portálu Seznam Zprávy, kde uvádí satirický pořad Šťastné pondělí. V roce 2007 získal Cenu Ferdinanda Peroutky, v roce 2013 pak Novinářskou cenu za nejlepší komentář. Za svůj internetový pořad obdržel v roce 2018 ocenění Křišťálová lupa. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kdo ví, kde budu zítra - Tomáš Etzler, Jindřich Šídlo - e-kniha , Jak potkat deti zuzana malerova e kniha

Jak se učitelé učí - Roman Švaříček, Zuzana Šalamounová, Klára Šeďová, Martin Sedláček - e-kniha

Jak se učitelé učí - Roman Švaříček, Zuzana Šalamounová, Klára Šeďová, Martin Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha prezentuje výsledky akčního výzkumu, jehož cílem bylo zavést dialogické vyučování do výuky na druhém stupni základní školy a zavádění změny systematicky zkoumat. Monografii otevírají dvě teoretické kapitoly. První přibližuje ústřední koncept dialogického vyučování jakožto komunikačního uspořádání výuky, jehož cílem je podněcovat myšlení žáků a prohlubovat jejich porozumění výukovému obsahu. Druhá pojednává o tom, jakým způsobem se učitelé mohou v rámci profesního rozvoje učit proměňovat svoji práci, a to za pomoci videonahrávek vlastní výuky, jejich následné analýzy a reflexe. Těžištěm knihy je výzkumné šetření, v jehož centru stál rozvojový program pro učitele, skládající se ze složky teoretické, zkušenostní a reflektivní. Ve třech kapitolách představujících výsledky výzkumu nejprve ukazujeme, nakolik se učitelům povedlo prosadit změnu a jak ji jejich žáci vnímali. Posléze prostřednictvím mozaiky příběhů učitelů popisujeme přechod od klasického vyučování k vyučování dialogickému a dokumentujeme nejen to, jak se učitelé vyrovnávali se zažitými způsoby svého jednání a s potenciálními problémy, které jim v realizaci dialogického vyučování bránily, ale také ukazujeme schopnosti učitelů reflektovat vlastní výuku. Sedmero kazuistik uzavírá syntéza, která vypovídá zejména o tom, jak obtížné je změnit vlastní jednání, zvláště má-li jít o komplexní a hlubokou proměnu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak se učitelé učí - Roman Švaříček, Zuzana Šalamounová, Klára Šeďová, Martin Sedláček - e-kniha , Balíček e-kniha a audiokniha mít vše hotovo za výhodnou cenu

Zapojení ČR do mezinárodního úsilí o posílení globální měnové a finanční stability - Petr Sedláček - e-kniha

Zapojení ČR do mezinárodního úsilí o posílení globální měnové a finanční stability - Petr Sedláček - e-kniha
Detail

eBook:,Po celou historii se mezinárodní společenství snaží posílit globální měnovou a finanční stabilitu. Předkládaná publikace ukazuje, jakým způsobem se Česká republika podílela a podílí na tomto mezinárodním úsilí v oblasti globální governance, mezinárodního dohledu MMF, kurzů a kurzových režimů, řízení kapitálových toků a globální sítě finanční záchrany. V oblasti mezinárodních měn je pozornost věnována především problematice přijetí eura. Autor též ukazuje naši participaci při posilování důvěryhodnosti a stability finančního systému, včetně našeho zapojení do mezinárodní spolupráce. Autor je bývalým členem ČNB, kde se zabýval problematikou MMF a SB. Participoval v rámci EU jako alternát zástupce ČNB na jednáních podvýboru EFC pro otázky MMF (SCIMF) a působil též řadu let v expertní komisi podvýboru pro zahraniční záležitosti ECB. Publikace je určená nejen studentům vysokých škol, pracovníkům státní správy a představitelům finančního sektoru, ale také všem, kteří hledají souvislosti mezinárodních reformních opatření a přístupu ČR. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zapojení ČR do mezinárodního úsilí o posílení globální měnové a finanční stability - Petr Sedláček - e-kniha , Balíček e-kniha a audiokniha nikdy nedělej kompromis za výhodnou cenu

Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči - Tomáš Novák, The Beastess - e-kniha

Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči - Tomáš Novák, The Beastess - e-kniha
Detail

eBook:,Autoři poskytují praktické rady pečovatelům o seniory, nabízejí relaxační metody, protistresovou svépomoc, asertivní komunikační techniky a stručné právní poradenství. Čtenářům, kteří pečují o seniora v rodině, se tak dostává do ruky praktická příručka, na níž jistě ocení téměř léčivou snahu o nadhled. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak (pře)žít se stárnoucími rodiči - Tomáš Novák, The Beastess - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2017 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2017 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle účetní a daňové legislativy 2016 i 2017. Je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Aktuální vydání uvádí obecné podmínky u finančního leasingu, podmínky pro oznámení o osvobozených příjmech včetně postihů při jeho nepodání, přehled uplatnění výdajů u spolupracujících osob. Obsahuje i základní přehled elektronické evidence tržeb, která je novou povinnosti podnikatelů. e vhodná pro zaběhlé podnikatele a živnostníky, ale také pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy. Po ruce tak budete mít ke každodennímu využití přehledné minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2016. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2017 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2018 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2018 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle účetní a daňové legislativy 2017 i 2018. Je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Aktuální vydání uvádí obecné podmínky u finančního leasingu, podmínky pro oznámení o osvobozených příjmech včetně postihů při jeho nepodání, přehled uplatnění výdajů u spolupracujících osob. Obsahuje základní přehled nejčastějších chyb v daňové evidenci a přehled uzávěrkových operací. Je vhodná pro zaběhlé podnikatele a živnostníky, ale také pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy. Po ruce tak budete mít ke každodennímu využití přehledné minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2017. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2018 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2019 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2019 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle účetní a daňové legislativy 2018 i 2019. Je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Aktuální vydání uvádí mj. přehled podmínek, kdy musí fyzická osoba podat daňové přiznání, informace ke sdružení od roku 2019, přehled o virtuální měně a o tom, co je to bytová potřeba nebo přehled uplatnění výdajů u spolupracujících osob. Obsahuje základní přehled nejčastějších chyb v daňové evidenci a přehled uzávěrkových operací. Je vhodná pro zaběhlé podnikatele a živnostníky, ale také pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy. Po ruce tak budete mít ke každodennímu využití přehledné minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2018. Knihu oceňují rovněž podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2019 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2020 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2020 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle účetní a daňové legislativy 2019 i 2020. Je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Aktuální vydání uvádí nový zvláštní papírový režim EET pro drobné živnostníky, podmínky pro oznámení o osvobozených příjmech včetně postihů při jeho nepodání, přehled uplatnění výdajů u spolupracujících osob. Obsahuje základní přehled nejčastějších chyb v daňové evidenci a přehled uzávěrkových operací. Je vhodná pro zaběhlé podnikatele a živnostníky, ale také pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy. Po ruce tak budete mít ke každodennímu využití přehledné minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2019. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2020 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Satyrova zpověď - Eliška Koppová, Karel Sedláček, Helena Vančurová - e-kniha

Satyrova zpověď - Eliška Koppová, Karel Sedláček, Helena Vančurová - e-kniha
Detail

eBook:,Ti dva se spolu dokázali bavit vcelku bez zábran. Přesto býval někdy ten starší před plánovaným rozhovorem neklidný. Mladší přítel byl něco jako zrcadlo, obraz jeho pedagogických schopností. Jmenoval se Karel, a ačkoliv už překročil čtyřicítku, něco ho stále nutilo dokolečka vyměňovat partnerky. Nazývejte si to, jak chcete. Řekněte si třeba, že má větší pohlavní apetit, případně nějakou úchylku, že není zralou osobností... Ve hře jsou skutečnosti, o kterých nemáte zdání. A ještě jsou v ní možná i jiné, o nichž nevěděl ani jeho starší a zkušenější přítel. Vždyť komu je dáno dostat se ke kořenům lásky? Bohu Amorovi? I ten, jak uvidíte, může být bezradný. Přesto se cítil povinen udělat, co je v jeho silách. Pokud se v pedagogickém působení na svého syna dopustil chyby, bylo třeba ji urychleně napravit. Proto vznikly tyhle rozhovory, které nebudeme nazývat hovory o lásce, ty už před námi napsal Platón. Ale o lásku v nich rozhodně půjde. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Satyrova zpověď - Eliška Koppová, Karel Sedláček, Helena Vančurová - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2013 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2013 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější poznatky o vedení daňové evidence z úrovně účetní a daňové legislativy 2013. Je vhodná zejména pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy, také ale i pro již existující podnikatele. Je zde uvedeno minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Publikace je psána v přehledné formě, zpřístupňující a usnadňující osvojení si daňových předpisů a jejich přenos do hospodářské praxe. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2012. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2013 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2014 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2014 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence z úrovně účetní a daňové legislativy 2014. Aktuální vydání v přehledech reaguje především na změny související s rekodifikací soukromého práva. Podle nového občanského zákoníku, platného od 1. 1. 2014, uvádí nové pojmy, zároveň obsahuje překladový slovník starých a nových pojmů. Je vhodná pro zaběhlé podnikatele a živnostníky, ale také pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy. Po ruce tak budete mít ke každodennímu využití přehledné minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Publikace je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2013. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2014 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2015 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2015 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence z úrovně účetní a daňové legislativy 2015. Aktuální vydání uvádí obecné podmínky u finančního leasingu, podmínky pro oznámení o osvobozených příjmech včetně postihů při jeho nepodání, přehled uplatnění výdajů u spolupracujících osob. Obsahuje základní překladový slovník starých a nových pojmů podle nového občanského zákoníku. Je vhodná pro zaběhlé podnikatele a živnostníky, ale také pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy. Po ruce tak budete mít ke každodennímu využití přehledné minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Publikace je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2014. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2015 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2016 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Daňová evidence podnikatelů 2016 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle účetní a daňové legislativy 2015 i 2016. Publikace je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe. Aktuální vydání uvádí obecné podmínky u finančního leasingu, podmínky pro oznámení o osvobozených příjmech včetně postihů při jeho nepodání, přehled uplatnění výdajů u spolupracujících osob. Obsahuje základní překladový slovník starých a nových pojmů podle nového občanského zákoníku. Je vhodná pro zaběhlé podnikatele a živnostníky, ale také pro začínající podnikatele, kteří mají značné výdaje v souvislosti s rozjezdem firmy. Po ruce tak budete mít ke každodennímu využití přehledné minimum daňové optimalizace vhodné pro každého podnikatele. Poslední kapitolou je komplexní příklad a vyplněné vzorové nové daňové přiznání fyzických osob za rok 2015. Knihu oceňují především podnikatelé, účetní a studenti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Daňová evidence podnikatelů 2016 - Jaroslav Sedláček, Jiří Dušek - e-kniha

Takový bezvadný chlap jen žít se s ním nedá - Tomáš Novák - e-kniha

Takový bezvadný chlap jen žít se s ním nedá - Tomáš Novák - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha líčí atraktivní, zajímavé, přitalžlivé muže, kteří se hodí spíše pro flirt, nikoliv pro vztah. S těmito báječnými muži se z velké většiny nedá žít v manželství, lépe řečeno nabízejí toho pro soužití velmi málo. Kniha ženám, které i přesto s takovými pány do manželství vstoupily, radí, jak s nimi jednat, varuje před zklamáním, očekáváním podstatných změn. Nabádá, aby neztrácely síly bojem tam, kde nelze zvítězit. Ne proto, že je „jen“ ženská, ale prostě proto, že domluva zde není možná. Publikace je doplněna řadou kasuistik. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Takový bezvadný chlap jen žít se s ním nedá - Tomáš Novák - e-kniha

Budeme žít věčně? - Tobias Hülswitt, Roman Brinzanik - e-kniha

Budeme žít věčně? - Tobias Hülswitt, Roman Brinzanik - e-kniha
Detail

eBook:,Přírodovědecké výzkumy na téma život, inteligence a hmota dosáhly v současné době revoluční výsledky, které provokují naše dosavadní pojetí přírody, lidského těla a ducha. Vynálezce a futurolog Ray Kurzweil odvodil z možných technologických aplikací těchto poznatků vizi blízké budoucnosti, ve které umělá inteligence překoná lidskou ve všech oblastech, člověk splyne s inteligentní technikou, stárnutí a nemoci budou pokořeny využitím genové techniky a nanomedicíny a nakonec už nikdo nebude muset zemřít přirozenou smrtí. Co je na těchto vizích věda, co náboženský příslib, co pouhé sci-fi? Spisovatel Tobias Hülswitt a fyzik Roman Brinzanik diskutovali s významnými vědci, mezi jinými s nositelem Nobelovy ceny za chemii Jean-Marie Lehnem, vědcem v oboru výzkumu kmenových buněk Hansem R. Schölerem a vědcem v oboru výzkumu mozku Wolfem Singerem. Chtěli zjistit, jaký je současný stav přírodních věd a jak vypadají seriózní scénáře budoucnosti. Vedle toho se snažili z rozhovorů s prezidentem Max-Plankova institutu Peterem Grussem, demografem Jamesem W. Vaupelem a etikem Bertem Gordijnem vysondovat sociální důsledky nových technologií a případného radikálního prodloužení lidského života. S páterem Friedhelmem Mennekesem SJ, spisovatelem Hans-Ulrichem Treichelem, filozofem Aaronem Ben-Ze’evem a dalšími mluvili autoři o tvárnosti lidské identity a o vztahu umění k technice, trudomyslnosti a pomíjivosti. O autorovi Roman Brinzanik (1969) se narodil v Československu, studoval fyziku a filosofii ve Frankfurtu nad Mohanem a v Berlíně. Po dokončení doktorandské práce z oboru komplexních systémů a nanofyziky přešel k výpočetní biologii a pracoval ve Weizmannově vědeckém institutu v Izraeli. Dnes je vědcem v Max-Plankově institutu pro molekulární genetiku v Berlíně a bádá v oboru systémové biologie, předmětem jeho výzkumu jsou mimo jiné molekulární příčiny rakoviny a obezity. Je členem Korsakowa institutu pro nelineární kulturu vyprávění. Tobias Hülswitt (1973) se narodil v německém Hannoveru, je spisovatelem na volné noze. Napsal jednu dětskou knihu a několik románů, ten poslední se jmenuje Dinge bei Licht (2009). Pracuje jako docent na Univerzitě umění v Berlíně, na Akademii umění v Mnichově a jako hostující profesor v Německém literárním institutu v Lipsku. Spolu s dokumentaristou Florianem Thalhoferem založil a provozuje Korsakowův institut pro nelineární kulturu vyprávění, www.institut.korsakow.com. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Budeme žít věčně? - Tobias Hülswitt, Roman Brinzanik - e-kniha

Tomáš Řepka: Děkuju - Tomáš Řepka, Jana Ciglerová - e-kniha

Tomáš Řepka: Děkuju - Tomáš Řepka, Jana Ciglerová - e-kniha
Detail

eBook:,„V jednu chvíli jsem byl král a měl všechno, pak přišla jedna rána za druhou a já o vše důležité přišel,“ říká Tomáš Řepka. „Patřilo mi to.“ Neuvěřitelný životní příběh drsného fotbalisty. Ve své třetí knize vypráví o tom, co všechno získal a ztratil, jak se zvedal a kdo mu pomohl zjistit, co je opravdu podstatné. Novinářka Jana Ciglerová potkala Tomáše v období, kdy napravoval svoje hříchy a stavěl svůj život znovu a jinak. Ve svém vyprávění se vrací k dramatickým momentům, které tak nečekaně ovlivnily jeho další osud. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tomáš Řepka: Děkuju - Tomáš Řepka, Jana Ciglerová - e-kniha

Finanční účetnictví - Petr Valouch, Jaroslav Sedláček, Eva Hýblová, Zuzana Křížová - e-kniha

Finanční účetnictví - Petr Valouch, Jaroslav Sedláček, Eva Hýblová, Zuzana Křížová - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace obsahuje podstatu a funkci účetnictví, jeho hlavní zásady a právní úpravu. Vymezuje aktiva a pasiva podniku, náklady a výnosy, vlastní kapitál a výsledek hospodaření včetně způsobů zobrazování v účetnictví, metod oceňování, odpisování, působení daní, vytváření rezerv a opravných položek. Jsou nastíněny základní postupy účtování o hospodářských jevech, uzavírání účtů a sestavení účetních výkazů. Text je doplněn o současný vývoj harmonizace účetnictví. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Finanční účetnictví - Petr Valouch, Jaroslav Sedláček, Eva Hýblová, Zuzana Křížová - e-kniha

Tomáš Řepka: Neuhýbám! - Josef "Pepson" Snětivý, Tomáš Řepka - e-kniha

Tomáš Řepka: Neuhýbám! - Josef "Pepson" Snětivý, Tomáš Řepka - e-kniha
Detail

eBook:,„Už před časem jsem řek, že se můžete těšit na pokračování mý první knihy Rebel, který bude ještě odvážnější. A sliby se maj plnit. Za ty tři roky se v mým fotbalovým i osobním životě změnila spousta věcí. Jak asi víte, říkám, co si myslím – a teď už nemám ani důvod cokoli zamlčovat. Proto se na stránkách týhle knížky dočtete pravdu o tom, jakej byl můj konec na Spartě, co jsem prožíval v Budějkách, proč jsem tak rychle zmizel z Mostu… Těšit se můžete i na otevřený vyprávění o změnách, se kterejma jsem se musel vyrovnat ve svým soukromí. Nikoho z lidí, který jsem na svý cestě potkal, nešetřím – oni mě taky nešetřili. Před žádným tématem neuhýbám. A ničeho nelituju. Takže si uvařte silný kafe a račte vstoupit. Váš Tomáš Řepka“ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tomáš Řepka: Neuhýbám! - Josef "Pepson" Snětivý, Tomáš Řepka - e-kniha

Kvalita a výkonnost průmyslových podniků - Jiří Špalek, Milan Sedláček, Petr Suchánek - e-kniha

Kvalita a výkonnost průmyslových podniků - Jiří Špalek, Milan Sedláček, Petr Suchánek - e-kniha
Detail

eBook:,Cílem publikace je zjistit úroveň kvality v průmyslových podnicích včetně úrovně a způsobu řízení kvality a určení těch faktorů kvality a faktorů řízení kvality, které mají vliv na výkonnost podniku. Jedním z výstupů publikace je rámcový koncept, který v obecné rovině charakterizuje faktory, které mají nejen bezprostřední vliv na kvalitu (produktu) podniku a jeho řízení, ale i na jeho výkonnost. Publikace se opírá o výzkum, který byl proveden v průmyslových podnicích (ve vybraných odvětvích) v České republice. Provedený výzkum byl součástí specifického výzkumu katedry Podnikového hospodářství ESF MU. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kvalita a výkonnost průmyslových podniků - Jiří Špalek, Milan Sedláček, Petr Suchánek - e-kniha

Parkour a freerunning - Milan Hybner, Tomáš Taran, Tomáš Zonyga - e-kniha

Parkour a freerunning - Milan Hybner, Tomáš Taran, Tomáš Zonyga - e-kniha
Detail

eBook:,Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků. Publikaci lze použít jako příručku pro samostatné provozování tohoto sportu i jako seznámení se s parkourem pro rodiče, kteří se zajímají o to, čemu se jejich potomek věnuje. Metodiku nácviku jistě ocení i trenéři, učitelé a odborníci v tělovýchově a sportu. Kniha vyšla ve spolupráci s Českou obcí sokolskou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Parkour a freerunning - Milan Hybner, Tomáš Taran, Tomáš Zonyga - e-kniha

Chirurgie - Tomáš Pokrivčák - e-kniha

Chirurgie - Tomáš Pokrivčák - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace je určena studentům posledního ročníku lékařských fakult. S její pomocí si mohou zopakovat dosud získané znalosti před státní zkouškou z chirurgie. Využijí ji ale i čerství absolventi medicíny k upřesnění postupů při zajištění pacienta. Na relativně malém prostoru jsou přehledně shrnuty nejdůležitější informace z oblasti fyziologie, ale i popis klinických projevů, diagnostiky a terapie jednotlivých onemocnění. Součástí knihy je příloha, kterou tvoří seznam nejčastěji používaných antibiotik včetně jejich klinické indikace a dávkovaní. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Chirurgie - Tomáš Pokrivčák - e-kniha

Žoldnéři - Tomáš Bartoš - e-kniha

Žoldnéři - Tomáš Bartoš - e-kniha
Detail

eBook:,Polovina dvacátého třetího století. Krvavé korporační války o vládu nad Sluneční soustavou pominuly, přišel čas absolutních profesionálů, hi-tech žoldnéřů. Jen ti mohou provést na Plutu extrémně utajený výsadek a bez krveprolití získat kontrolu nad vědecko-průmyslovou základnou. Jenomže něco se zvrtne a ke slovu přicházejí orbitální obranné komplexy, flotily termojaderných křižníků, ultimativní pozemní zbraně… … v říši metanového ledu při mínus dvěstěčtyřiceti stupních pod nulou je lidské tělo tak neskutečně křehké… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Žoldnéři - Tomáš Bartoš - e-kniha

Nezlomný - Tomáš Shea - e-kniha

Nezlomný - Tomáš Shea - e-kniha
Detail

eBook:,Velitel elitního týmu Navy Seals, Thom Shea, odjíždí na nejriskantnější misi své vojenské kariéry. Před odjezdem slíbil své manželce, že jejich dětem napíše něco o sobě, o tom, jaký je člověk, o své motivaci, o vůli překonávat překážky - aby alespoň takto blíže poznaly svého otce, pokud by se z války nevrátil. To, co bylo původně zamýšleno jako rodinné dědictví, však časem proměnil na sadu užitečných lekcí pro všechny, kdo usilují o vlastní sebezdokonalení a chtějí se vyrovnat se všemi životními výzvami. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nezlomný - Tomáš Shea - e-kniha
2036. Tomáš Sedláček a hosté: Jak budeme žít za 20 let? (978-80-875-0681-3), Jmenuju se Tomáš (), Bull's NL Letky Karel Sedláček - Evil Charlie F0206 (227739), Bull's NL Šipky Karel Sedláček - Evil Charlie - 18g (292292), Geniální podnikatel Tomáš Baťa (), Bull's NL Šipky Steel Karel Sedláček - Evil Charlie - 23g (292295), Tomáš a jeho přátelé Velká kniha čtení a zábavy (978-80-252-2268-3), Tomáš Řepka: Deník ze dna (), Klus Tomáš: Cítím - CD (8590233057404), Jmenuju se Tomáš: čte Aleš Háma, Víška Tomáš: Unreleased - CD (UP0240-2), Jamník Tomáš, Symfonický orchestr Českého rozhlasu, Netopil Tomáš: Kompletní dílo pro violoncello (2 (SU4034-2), Balíček e-kniha a audiokniha Houževnatost za výhodnou cenu, Balíček e-kniha a audiokniha Konec prokrastinace za výhodnou cenu, Balíček e-kniha a audiokniha Nastavení mysli za výhodnou cenu, Balíček e-kniha a audiokniha Válka umění za výhodnou cenu, Tomáš Garrigue Masaryk a náboženství (978-80-907315-5-4), Kočko Tomáš & Orchestr: Ona - LP (SM22007-1), Pergl Tomáš: Modrý dým - CD (RG0064-2331), Kočko Tomáš & Orchestr: Velesu - CD (MAM568-2), Various: Elefantazie (Klus Tomáš) - CD (SU6726-2), Vinklát Tomáš: Violin My Love - CD (UP0153), Kočko Tomáš & Orchestr: Hodovnice - CD (MAM157-2), Tomáš Císařovský (978-80-7437-273-5), Jerry Fabrics Polštář - Mašinka Tomáš 03 (8592753011140), Kočko Tomáš & Orchestr: Koleda - CD (MAM453-2), Mašinka Tomáš: Cesta z ostrova Sodor (D007980), jak potkat deti zuzana malerova e kniha, Balíček e-kniha a audiokniha Mít vše hotovo za výhodnou cenu, Balíček e-kniha a audiokniha Nikdy nedělej kompromis za výhodnou cenu