1913. co jsem ještě chtěl vyprávět - florian illies

Produkt 1913. co jsem ještě chtěl vyprávět - florian illies sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1913. co jsem ještě chtěl vyprávět - florian illies upraviť a produkt hľadať znova.

1913. Co jsem ještě chtěl vyprávět - Florian Illies

1913. Co jsem ještě chtěl vyprávět - Florian Illies
Detail

Návrat do léta jednoho století Z knihy 1913. Léto jednoho století se ihned po vydání stal mezinárodní hit. Florianu Illiesovi se v krátkých prozaických črtách podařilo zachytit atmosféru odcházejícího devatenáctého století i záblesky toho nadcházejícího. Fascinující dobové výjevy z předválečné Prahy, Vídně či Berlína měly jedinou vadu — skončily. Ke stejnému závěru dospěl naštěstí také Florian Illies, který proto neustal v pročesávání archivů, knihoven a galerií, a připravil obdobně hypnotické a vtahující pokračování. Opět se tak můžeme ponořit do životů spisovatelů, umělců a novinářů, kteří cítí konec jedné epochy, avšak nemohou tušit, co má přijít po ní. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1913. Co jsem ještě chtěl vyprávět - Florian Illies , 1913. co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0)

1913 Co jsem ještě chtěl vyprávět - Illies Florian

1913 Co jsem ještě chtěl vyprávět - Illies Florian
Detail

Návrat do léta jednoho století Z knihy 1913. Léto jednoho století se ihned po vydání stal mezinárodní hit. Florianu Illiesovi se v krátkých prozaických črtách podařilo zachytit atmosféru odcházejícího devatenáctého století i záblesky toho nadcházejícího. Fascinující dobové výjevy z předválečné Prahy, Vídně či Berlína měly jedinou vadu — skončily. Ke stejnému závěru dospěl naštěstí také Florian Illies, který proto neustal v pročesávání archivů, knihoven a galerií, a připravil obdobně hypnotické a vtahující pokračování. Opět se tak můžeme ponořit do životů spisovatelů, umělců a novinářů, kteří cítí konec jedné epochy, avšak nemohou tušit, co má přijít po ní. (patro.cz)

Podobné produkty ako 1913 Co jsem ještě chtěl vyprávět - Illies Florian , ...co jsem ještě nikdy neřekl

1913: Co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0)

1913: Co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0)
Detail

Kniha - autor Florian Illies, 240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Návrat do léta jednoho století Z knihy 1913. Léto jednoho století se ihned po vydání stal mezinárodní hit. Florianu Illiesovi se v krátkých prozaických črtách podařilo zachytit atmosféru odcházejícího devatenáctého století i záblesky toho nadcházejícího. Fascinující dobové výjevy z předválečné Prahy, Vídně či Berlína měly jedinou vadu — skončily. Ke stejnému závěru dospěl naštěstí také Florian Illies, který proto neustal v pročesávání archivů, knihoven a galerií, a připravil obdobně hypnotické a vtahující pokračování. Opět se tak můžeme ponořit do životů spisovatelů, umělců a novinářů, kteří cítí konec jedné epochy, avšak nemohou tušit, co má přijít po ní. (alza.cz)

Podobné produkty ako 1913: Co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0) , Na co jsem si ještě vzpomněl (978-80-87530-44-3)

1913. Co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0)

1913. Co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Florian Illies, 255 stran, česky Návrat do léta jednoho století Z knihy 1913. Léto jednoho století se ihned po vydání stal mezinárodní hit. Florianu Illiesovi se v krátkých prozaických črtách podařilo zachytit atmosféru odcházejícího devatenáctého století i záblesky toho nadcházejícího. Fascinující dobové výjevy z předválečné Prahy, Vídně či Berlína měly jedinou vadu — skončily. Ke stejnému závěru dospěl naštěstí také Florian Illies, který se znovu pustil do pročesávání archivů, knihoven a galerií a připravil obdobně hypnotické a vtahující pokračování. Opět se tak můžeme ponořit do životů spisovatelů, umělců a novinářů, kteří sice cítí konec jedné epochy, avšak nemohou tušit, co má přijít po ní. ––– „Vynikající drby o umělcích a prominentech — indiskrétní, zábavné, poučené.“— Stern „Pokračování příběhu 1913 je opět velkolepé! Úžasná doba! Úžasná kniha “— Westdeutscher... (alza.cz)

Podobné produkty ako 1913. Co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0) , Chtěl jsem jí zazpívat (978-80-7215-399-2)

1913. Léto jednoho století - Florian Illies

1913. Léto jednoho století - Florian Illies
Detail

Panoráma jediného roku, kterým začíná naše přítomnost. 1913: rok, kdy se zdá, že vše je možné. Doba nebývalého rozkvětu, kdy vznikají extrémní umělecká díla, jako by už neměl přijít žádný zítřek. Zároveň je však už ve vzduchu tušení rozpadu, toho, že lidstvo ztrácí svou nevinnost. Rok, kdy se prudce střetává devatenácté a dvacáté století. Proust hledá ztracený čas, Malevič maluje čtverec, Kafka píše nekonečně dlouhé a nezměrně krásné dopisy Felici Bauerové, Stravinskij a Schönberg vyvolávají neslýchané skandály, Duchamp montuje kolo na kuchyňskou stoličku, Kirchner zas a znovu maluje Postupimské náměstí. Patnáctiletý Brecht se stává šéfredaktorem augsburského školního časopisu a dvanáctiletý Louis Armstrong se poprvé chopí trubky. Joyce a Musil si dávají kávu v Terstu, Freud a Rilke pro změnu skleničku v Mnichově. V Essenu se otevírá prototyp prvního supermarketu Aldi, v Miláně zase první filiálka módního domu Prada. Do Vídně k Trojanovským přijíždí pod krycím jménem Stavros Papadopulos Stalin a v Mnichově prodává jeden rakouský pohlednicový malíř jménem Adolf Hitler své chabé městské veduty. Kniha se dočkala mezinárodního prodejního úspěchu, překladů do mnoha jazyků a vřelého kritického přijetí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1913. Léto jednoho století - Florian Illies , Všechno je jednou poprvé aneb ještě jsem se nezbláznila: aneb ještě jsem se nezbláznila aneb ještě j (978-80-7244-321-5)

1913 Léto jednoho století - Illies Florian

1913 Léto jednoho století - Illies Florian
Detail

Panoráma jediného roku, kterým začíná naše přítomnost. 1913: rok, kdy se zdá, že vše je možné. Doba nebývalého rozkvětu, kdy vznikají extrémní umělecká díla, jako by už neměl přijít žádný zítřek. Zároveň je však už ve vzduchu tušení rozpadu, toho, že lidstvo ztrácí svou nevinnost. Rok, kdy se prudce střetává devatenácté a dvacáté století. Proust hledá ztracený čas, Malevič maluje čtverec, Kafka píše nekonečně dlouhé a nezměrně krásné dopisy Felici Bauerové, Stravinskij a Schönberg vyvolávají neslýchané skandály, Duchamp montuje kolo na kuchyňskou stoličku, Kirchner zas a znovu maluje Postupimské náměstí. Patnáctiletý Brecht se stává šéfredaktorem augsburského školního časopisu a dvanáctiletý Louis Armstrong se poprvé chopí trubky. Joyce a Musil si dávají kávu v Terstu, Freud a Rilke pro změnu skleničku v Mnichově. V Essenu se otevírá prototyp prvního supermarketu Aldi, v Miláně zase první filiálka módního domu Prada. Do Vídně k Trojanovským přijíždí pod krycím jménem Stavros Papadopulos Stalin a v Mnichově prodává jeden rakouský pohlednicový malíř jménem Adolf Hitler své chabé městské veduty. 1913: počátek a konec, triumf a melancholie, vše se prolíná a stává se uměním. Po tomto roce už nic není tak jako dřív. Brilantní stylista Florian Illies s tichým humorem vyvolává k životu kouzlo klíčového okamžiku kulturních dějin. Jen v Německu se prodalo více než 200 000 výtisků, kniha se několik měsíců drží na předních místech žebříčku Spiegelu. Práva na její vydání byla dosud prodána do 13 zemí. (patro.cz)

Podobné produkty ako 1913 Léto jednoho století - Illies Florian , Co jsem to proboha udělal? (9788025710685)

...co jsem ještě nikdy neřekl

...co jsem ještě nikdy neřekl
Detail

Audiokniha MP3 Jiří Krampol,Michal Herzán, čte Jiří Krampol,Michal Herzán Vtipy a historky, které Jiří Krampol "ještě nikdy neřekl", obsahuje tento nový záznam představení. Jiří Krampol v něm dokazuje, že je rozeným vypravěčem, imitátorem a humoristou. Společně smoderátorem Michalem Herzánem vzpomíná na své veselé zážitky ze života, z filmových a divadelních rolí a z televizních natáčení. (alza.cz)

Podobné produkty ako ...co jsem ještě nikdy neřekl , Co jsem prožil (978-80-206-1868-9)

...co jsem ještě nikdy neřekl - Jiří Krampol, Michal Herzán - audiokniha

...co jsem ještě nikdy neřekl - Jiří Krampol, Michal Herzán - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Vtipy a historky, které Jiří Krampol "ještě nikdy neřekl", obsahuje tento nový záznam představení. Jiří Krampol v něm dokazuje, že je rozeným vypravěčem, imitátorem a humoristou. Společně smoderátorem Michalem Herzánem vzpomíná na své veselé zážitky ze života, z filmových a divadelních rolí a z televizních natáčení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ...co jsem ještě nikdy neřekl - Jiří Krampol, Michal Herzán - audiokniha , Mindfulness co vám ještě neřekli? (978-80-7650-709-8)

Adrenalin: O čem jsem ještě nevyprávěl (978-80-275-1377-2)

Adrenalin: O čem jsem ještě nevyprávěl (978-80-275-1377-2)
Detail

Kniha - autor Luigi Garlando; Zlatan Ibrahimovic, 238 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jeden z nejlepších fotbalistů na světě se ohlíží za kariérou. Co kromě adrenalinu ho žene vpřed? „Jsem bůh, ale stárnoucí bůh, říká s typickým sebevědomím Zlatan Ibrahimović. Legendární útočník si své stárnutí uvědomuje s příchodem čtyřicítky, tedy s věkem, který pro většinu profesionálních fotbalistů znamená konec hráčské kariéry a začátek nové, neznámé éry. Dříve na slovo poslušné tělo se chová jinak, děti už dávno nejsou malé a vítězství nebo vstřelené branky přestávají být alfou a omegou všeho. I taková živoucí legenda jako Ibrahimović proto čelí nové výzvě: Kým má nadále být a co o sobě vyprávět? „Fotbalistu Ibru znají všichni, člověka Ibru jen málokdo.“ Mezinárodní bestseller Adrenalin představuje Zlatana Ibrahimoviće jako člověka s pozoruhodným životem a navíc v pozici, kdy už se nemusí ohlížet na nikoho jiného než na své blízké. Kromě bilancování... (alza.cz)

Podobné produkty ako Adrenalin: O čem jsem ještě nevyprávěl (978-80-275-1377-2) , Poťouchlé pohádky aneb co čert nechtěl... ale chtěl (978-80-000-4531-3)

Vybrané otázky z přepravy a zasílatelství - Pavel Sedláček, Michal Florián - Florián Michal

Vybrané otázky z přepravy a zasílatelství - Pavel Sedláček, Michal Florián - Florián Michal
Detail

Cílem publikace Vybrané otázky z přepravy a zasílatelství je v první řadě shrnutí odpovědnostní úpravy při jednotlivých druzích mezinárodní přepravy (silniční, železniční, letecké, námořní a vnitrozemské vodní). Zároveň podává výklad stále se opakujících otázek rozdílů mezi zasílatelem a dopravcem, které se v praxi často stírají, ale i naléhavých otázek hraničních výkladů, jakož i praktických problémů, na něž dopravci a zasílatelé ve své každodenní činnosti narážejí. To se týká zejména vydávání zásilek nesprávné osobě, uvolňování zboží bez předložení konosamentů či svépomocného prodeje zásilky, která se s ohledem na svůj stav nachází již v existenčním ohrožení. Publikace se rovněž zabývá otázkami vyplývajícími z nové právní úpravy občanského zákoníku, dotýkajícími se např. nároků třetích osob vůči zasílateli či dopravci, byť tyto nejsou stranou smlouvy, a srovnává současně úpravu německou a rakouskou. Kniha je určena nejen zasílatelům a dopravcům pro jejich snazší orientaci ve stále složitějším světě tuzemské i mezinárodní přepravy, ale též advokátům a širokému okruhu zájemců o danou problematiku. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vybrané otázky z přepravy a zasílatelství - Pavel Sedláček, Michal Florián - Florián Michal , Petr uhl: dělal jsem, co jsem považoval za správné (978-80-7215-466-1)

Florián (DVD) - digipack

Florián (DVD) - digipack
Detail

DVD film Florián [1961]. Československý film pro pamětníky. Dolby Digital. Digipack. Pohádková satira o sedlákovi, který dokázal poručit větru i dešti. Sedlák Florián má už dost přemisťování pojízdné kapličky mezi vesničkami Zbořov a Spáňovice. Rozhodne se proto podpořit návrh pro stavbu řádné zděné kapličky ve Zbořově. Za svou snahu je odměněn světcem, který mu sešle zlatou šňůru. S její pomocí může Florián řídit počasí. V okolí se proslaví svými přesnými meteorologickými předpověďmi. Proti neustálým změnám počasí, které sedlák vyvolává, se však začnou lidé v jeho vsi bouřit. Tato pohádková komedie s překrásnými ručně malovanými kulisami, inspirovanými obrazy a kresbami Josefa Lady, je na jedné straně velice milou pohádkou pro děti a na druhé velice zdařilou satirou na komunistické běsnění. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Florián (DVD) - digipack , Všechno, co jsem zapomněla (978-80-765-0983-2)

Osuška Svatý Florian

Osuška Svatý Florian
Detail

Osuška má rozměr 70x140cm. Materiál je velmi příjemný na dotek a díky speciální technice výroby, kdy se smísí BA a PES vlákna. (50% Bavlna, 50% PES) Gramáž osušky: 400g/m². (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako Osuška Svatý Florian , Všechno, co jsem zapomněla (978-80-7650-983-2)

Florián - DVD (746)

Florián - DVD (746)
Detail

Film na DVD - Sedlák Florián má už dost přemisťování pojízdné kapličky mezi vesničkami Zbořov a Spáňovice. Rozhodne se proto podpořit návrh pro stavbu řádné zděné kapličky ve Zbořově. Sedlák Florián má už dost přemisťování pojízdné kapličky mezi vesničkami Zbořov a Spáňovice. Rozhodne se proto podpořit návrh pro stavbu řádné zděné kapličky ve Zbořově. Za svou snahu je odměněn světcem, který mu sešle zlatou šňůru. S její pomocí může Florián řídit počasí. V okolí se proslaví svými přesnými meteorologickými předpověďmi. Proti neustálým změnám počasí, které sedlák vyvolává, se však začnou lidé v jeho vsi bouřit. Tato pohádková komedie s překrásnými ručně malovanými kulisami, inspirovanými obrazy a kresbami Josefa Lady, je na jedné straně velice milou pohádkou pro děti a na druhé velice zdařilou satirou na komunistické běsnění. (alza.cz)

Podobné produkty ako Florián - DVD (746) , Zjisti, co jsem zač! (978-83-276-8967-2)

Naše svatba - Floriana Brianti

Naše svatba - Floriana Brianti
Detail

Svatební den je právem označován za jeden z nejkrásnějších dnů v našem životě. Den, na který čekáme, o kterém sníme a po kterém toužíme. Svatba je předem důkladně naplánovanou životní událostí, protkaná emocemi, očekáváními, vřelou pozorností a láskyplnými momenty. Váš svatební den bude plný nezapomenutelných momentů a toto album s nádhernými ilustracemi Claudie Bordin vytvořené ve spolupráci se zkušenou svatební koordinátorkou Florianou Brianti vám umožní si je všechny zaznamenat. Výběr šatů, květinové výzdoby, míst pro obřad a hostinu, svědků, pozvánek, sestavování svatebního seznamu hostů, věnování pozornosti různým detailům, všechny tyto momenty jsou nezbytnou součástí svatebních příprav a vy máte nyní možnost zapsat si je nejen do svých srdcí, ale i do tohoto alba tak, abyste na ně s láskou vzpomínali a s odstupem času, kdykoliv si budete přát, si je mohli připomenout. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Naše svatba - Floriana Brianti , Paťiv: ještě víme, co je úcta (978-80-7474-076-3)

Naše svatba - Brianti Floriana

Naše svatba - Brianti Floriana
Detail

Svatební den je právem označován za jeden z nejkrásnějších dnů v našem životě. Den, na který čekáme, o kterém sníme a po kterém toužíme. Svatba je předem důkladně naplánovanou životní událostí, protkaná emocemi, očekáváními, vřelou pozorností a láskyplnými momenty. Váš svatební den bude plný nezapomenutelných momentů a toto album s nádhernými ilustracemi Claudie Bordin vytvořené ve spolupráci se zkušenou svatební koordinátorkou Florianou Brianti vám umožní si je všechny zaznamenat. Výběr šatů, květinové výzdoby, míst pro obřad a hostinu, svědků, pozvánek, sestavování svatebního seznamu hostů, věnování pozornosti různým detailům, všechny tyto momenty jsou nezbytnou součástí svatebních příprav a vy máte nyní možnost zapsat si je nejen do svých srdcí, ale i do tohoto alba tak, abyste na ně s láskou vzpomínali a s odstupem času, kdykoliv si budete přát, si je mohli připomenout. (patro.cz)

Podobné produkty ako Naše svatba - Brianti Floriana , Na co jsem (prozatím) přišel (978-80-7665-005-3)

Florián Griespek - Griessenbeck Roma

Florián Griespek - Griessenbeck Roma
Detail

Autorka knihy, baronka Roma Griessenbeck z Griessenbachu, vytvořila živou a zajímavou biografii svého předka, po jehož stopách pátrá od poloviny šedesátých let. Renesanční šlechtic Florián Griespek z Griespachu sloužil v 16. století na královském dvoře jako nejvýše postavený muž České komory. Za přízeň prvním Habsburkům na českém trůně byl odměněn neslýchaným majetkem a mocí. Tím se znelíbil českým protestantským stavům. Jeho synové, kteří studovali na předních evropských univerzitách, však konvertovali a postavili se do opozice proti katolickým králům, jimž zakladatel rodu věrně sloužil. Po bitvě na Bílé hoře se zpečetil tragický osud celé rodiny, synům byla zkonfiskována zděděná panství Kaceřov s Kralovicemi, Liblín, Nečtiny, Rožmitál, Mirošov a Nelahozeves. Po čtyřech generacích rod vymřel, zanechal však v Česku významné renesanční stavební památky. Florián Griespek odpočívá s dalšími členy rodiny v podobě zachovalých mumií v hrobce kralovického kostela. (patro.cz)

Podobné produkty ako Florián Griespek - Griessenbeck Roma , Kořist: co byste dělali, kdyby vám chtěl někdo zničit život? (978-80-249-4485-2)

Co jsem prožil - Josef Šnejdárek

Co jsem prožil - Josef Šnejdárek
Detail

Fascinující vzpomínky československého generála, který zahájil svou vojenskou kariéru jako poručík rakousko-uherské armády, ale brzy odešel za dobrodružstvím do Afriky, kde vstoupil do francouzské cizinecké legie. Život legionáře v poušti zde popisuje očima českého vojáka. První světové války se účastnil ve francouzských zákopech, na frontě velel pluku alžírských střelců. Za války se také podílel na budování československých legií ve Francii ve spolupráci s Milanem R. Štefánikem, po válce v roce 1919 se účastnil boje československé armády proti maďarským bolševikům a Polákům. Následně sloužil v řadě různých funkcích, mimo jiné byl i vojenským velitelem Prahy.Když mi bylo 13 let, rozhodl jsem se, že se stanu tureckým generálem čili pašou. K tomu účelu jsem ovšem musel jít do Cařihradu. Měl jsem hliněnou kasu, do které jsem si spořil peníze, tu jsem si vyprázdnil do kapes. Potom jsem ze školního atlasu vytrhl mapy Dolních Rakous, Štýrska, Krajiny,Přímoří s Istrií a zemí balkánských. A tak jsem se vydal na cestu, bylo to 11. října. Rozumí se, že jsem nikomu nic neřekl, jelikož jsem se obával, že by mě moje rodina do toho Turecka nepustila. Když jsem přijel do Vídně, vzal jsem si drožku, aby mě vyvezla na silnici, která vede do Terstu. Drožkář mě zavezl do Triester Strasse, tu jsem tedy z drožky vystoupil a nastoupil cestu pešky do Terstu. Trvalo 18 dní, než jsem se do Terstu dostal. Na cestě jsem přenocoval u dobrých lidí, pro které jsem si vymyslel a kterým jsem vyprávěl vždy jednu a tutéž historku: „Jsem sirotek, mám známé v nejbližším městě (to město jsem vždycky nalezl na mapě) a jdu k nim.“ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Co jsem prožil - Josef Šnejdárek , Vídeňské zločiny 1913 případ podivné sebevraždy

Co jsem prožil - Šnejdárek Josef

Co jsem prožil - Šnejdárek Josef
Detail

Fascinující vzpomínky československého generála, který zahájil svou vojenskou kariéru jako poručík rakousko-uherské armády, ale brzy odešel za dobrodružstvím do Afriky, kde vstoupil do francouzské cizinecké legie. Život legionáře v poušti zde popisuje očima českého vojáka. První světové války se účastnil ve francouzských zákopech, na frontě velel pluku alžírských střelců. Za války se také podílel na budování československých legií ve Francii ve spolupráci s Milanem R. Štefánikem, po válce v roce 1919 se účastnil boje československé armády proti maďarským bolševikům a Polákům. Následně sloužil v řadě různých funkcích, mimo jiné byl i vojenským velitelem Prahy. Když mi bylo 13 let, rozhodl jsem se, že se stanu tureckým generálem čili pašou. K tomu účelu jsem ovšem musel jít do Cařihradu. Měl jsem hliněnou kasu, do které jsem si spořil peníze, tu jsem si vyprázdnil do kapes. Potom jsem ze školního atlasu vytrhl mapy Dolních Rakous, Štýrska, Krajiny, Přímoří s Istrií a zemí balkánských. A tak jsem se vydal na cestu, bylo to 11. října. Rozumí se, že jsem nikomu nic neřekl, jelikož jsem se obával, že by mě moje rodina do toho Turecka nepustila. Když jsem přijel do Vídně, vzal jsem si drožku, aby mě vyvezla na silnici, která vede do Terstu. Drožkář mě zavezl do Triester Strasse, tu jsem tedy z drožky vystoupil a nastoupil cestu pešky do Terstu. Trvalo 18 dní, než jsem se do Terstu dostal. Na cestě jsem přenocoval u dobrých lidí, pro které jsem si vymyslel a kterým jsem vyprávěl vždy jednu a tutéž historku: „Jsem sirotek, mám známé v nejbližším městě (to město jsem vždycky nalezl na mapě) a jdu k nim.“ (patro.cz)

Podobné produkty ako Co jsem prožil - Šnejdárek Josef , Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce (9788025705490)

Co jsem nezapomněl - Burian Jan

Co jsem nezapomněl - Burian Jan
Detail

Název vzpomínek básníka, prozaika a písničkáře Jana Buriana (nar. 26. března 1952) Co jsem nezapomněl naznačuje jistou spřízněnost s jeho starším textem Rychle než to zapomenu. V letech 1982 až 1985 si Jan Burian psal soukromé zápisky, které vydal v samizdatu. S ohledem na skutečnost, že se text mohl dostat do ruky komukoliv, musel autor leccos vynechat, aby nezpůsobil řadě lidí problémy s tehdejší státní mocí. Také - jak přiznal po letech - se občas soustředil na něco, co už ztratilo význam, a některé věci v oné době viděl jinak, třeba i trochu mělce. Útlá knížka končila rozpadem někdejší folkové dvojice Burian-Dědeček a oficiálně vyšla až roku 1990 jako první svazek edice Traverza v nakladatelství Scéna. Po pětatřiceti letech se Jan Burian k těmto vzpomínkám vrátil, doplnil je a podstatně rozšířil, zejména o autentické zápisky z osmdesátých let, z radostné doby, kdy se hroutil režim. Doby, která už byla popsána například z pohledu disidenta, politika nebo úředníka, ovšem tentokrát jde pro změnu o pohled písničkáře. Text knihy opisuje oblouk od dětství a dospívání na Hradčanech v rodině divadelníka E. F. Buriana přes hledání vlastní umělecké cesty v husákovském Československu až k otevření nových možností po listopadu 1989, kdy Janu Burianovi začala být zavedená role písničkáře s klavírem těsná. Koláž Burianova vyprávění, dobových zápisků a citací nejrůznějších dokumentů končí rokem 1992; chystaný druhý díl se soustředí na autorovy zážitky, postřehy a tvorbu od devadesátých let až po současnost. (patro.cz)

Podobné produkty ako Co jsem nezapomněl - Burian Jan , Co jsem řekl své dceři o ekonomii (978-80-271-0795-7)

AURELIA PD-1913 černá 37

AURELIA PD-1913 černá 37
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v zajímavé černo-modro-vínové barevné kombinaci. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 37 , Dědečku, ještě vyprávěj ()

AURELIA PD-1913 černá 38

AURELIA PD-1913 černá 38
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v černé barvě. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 38 , Ještě není konec ()

AURELIA PD-1913 černá 42

AURELIA PD-1913 černá 42
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v černé barvě. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 42 , Ještě to promysli

AURELIA PD-1913 černá 40

AURELIA PD-1913 černá 40
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v zajímavé černo-modro-vínové barevné kombinaci. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 40 , Dnes ještě ne ()

AURELIA PD-1913 černá 39

AURELIA PD-1913 černá 39
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v černé barvě. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 39 , Co odvál dým aneb jak jsem přežil holokaust (978-80-726-0345-9)

AURELIA PD-1913 černá 39

AURELIA PD-1913 černá 39
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v zajímavé černo-modro-vínové barevné kombinaci. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 39 , Co jsem nezapomněl: aneb z deníku potulného písničkáře (978-80-7492-525-2)

AURELIA PD-1913 černá 40

AURELIA PD-1913 černá 40
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v černé barvě. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 40 , Jsem těhotná, ne nemocná!: co se jinde nedozvíte (978-80-87383-47-6)

AURELIA PD-1913 černá 38

AURELIA PD-1913 černá 38
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v zajímavé černo-modro-vínové barevné kombinaci. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 38 , Novinářem v číně: co jsem to proboha udělal? (978-80-7601-583-8)

AURELIA PD-1913 černá 42

AURELIA PD-1913 černá 42
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v zajímavé černo-modro-vínové barevné kombinaci. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 42 , Bobek pavel: všem dívkám, co jsem měl kdy rád (2x lp) - lp (5787924)

AURELIA PD-1913 černá 37

AURELIA PD-1913 černá 37
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v černé barvě. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 37 , Co odvál dým aneb jak jsem přežil holokaust (978-80-7260-345-9)

AURELIA PD-1913 černá 41

AURELIA PD-1913 černá 41
Detail

Flexibilní prozouvací polobotky na lehké podešvi z hladké kůže v černé barvě. Pro lepší prozutí a pohodlné nošení jsou v nártu po stranách všity 2 pružné vsadky. Uvnitř je textilní podšívka a vyměkčená stélka. (halbo.cz)

Podobné produkty ako AURELIA PD-1913 černá 41 , Svatba o vánocích (978-80-269-1913-1)

Balíček knih pro uchování vzpomínek Babičko, vyprávěj a Dědečku, vyprávěj

Balíček knih pro uchování vzpomínek Babičko, vyprávěj a Dědečku, vyprávěj
Detail

Kniha - 260 stran, česky, pevná bez přebalu matná Babičko, vyprávěj je unikátním dárkem pro všechny babičkyOtevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vaší babičky od dětství po současnost. Babička bude moci sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě vybraných otázek. Namátkou: čím chtěla být, když byla malá, jací byli její rodiče a prarodiče, kde si hrála, kdy potkala dědečka – svého muže, co spolu zažili, jak vnímala babička historické události, co se podle ní dnes změnilo oproti době jejího mládí…Kniha se stane pro vaší babičku zábavou a pro celou vaši rodinu cenným pokladem. Doprovodné obrázky a dobové fotografie pomáhají probouzet vzpomínky. V knížce je prostor na přidání vlastních fotografií.Dědečku, vyprávěj je unikátním dárkem pro všechny dědečkyOtevřená kniha pro zaznamenání vzpomínek vašeho dědečka od dětství po současnost. Dědeček bude moci sám nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na celou řadu pečlivě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Balíček knih pro uchování vzpomínek Babičko, vyprávěj a Dědečku, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj
Detail

Přemýšlíte nad dárkem pro dědu? Už nemusíte. Představujeme vám vzpomínkovou knížku Dědečku, vyprávěj. Do knížky lze zapisovat ty nejkrásnější vzpomínky a humorné historky ze života, lepit fotografie i kreslit. Vězte, že výsledek bude jedinečný. Protože ty nejkrásnější příběhy píše sám život. Vy i vaše děti tak můžete poznat své prarodiče mnohem lépe. Společný čas nad vyplněnou knihou či při psaní životních příběhů bude tím nejlepším dárkem pro dědu. Prohlédněte si níže v oddílu UKÁZKY. (familium.cz)

Podobné produkty ako Dědečku, vyprávěj

Babičko, vyprávěj

Babičko, vyprávěj
Detail

Společně strávený čas s rodiči i prarodiči je zkrátka nenahraditelný. Udělejte svým nejbližším radost, my vám s tím rádi pomůžeme. Věnujte krásnou knížku Babičko, vyprávěj. Jak už název napovídá, jedná se o vzpomínkovou knihu určenou pro babičku, ale i maminku, do které může zaznamenávat své vzpomínky a zážitky z dětství, mládí i krásné chvíle prožité se svými nejbližšími. Do knížky lze lepit fotky, psát příběhy a zaznamenávat ty nejkrásnější momenty, které život přináší. Knížku si můžete prohlédnout níže, v oddílu UKÁZKY. (familium.cz)

Podobné produkty ako Babičko, vyprávěj

Maminko, vyprávěj

Maminko, vyprávěj
Detail

Kniha Maminko, vyprávěj je originálním dárkem pro vaši maminku. Jedná se o vyplňovací knihu, kam maminka může zachytit příběhy ze svého života. Kniha obsahuje řadu pečlivě vybraných otázek, například o maminčině dětství, o jejích rodičích a prarodičích, o tom, kam chodila do školy, s kým se kamarádila nebo jaké to bylo, když se jí narodily děti. Najdete zde ale i dotazy týkající se jejích snů, zálib nebo životních zkušeností. Darujte své mamince originální dárek a třeba vám prozradí svá tajemství z mládí. (familium.cz)

Podobné produkty ako Maminko, vyprávěj

Babičko, vyprávěj

Babičko, vyprávěj
Detail

Kniha Babičko, vyprávěj je českým bestsellerem a unikátním dárkem, který vyvolá úsměv u každé babičky. Jde o otevřenou knihu pro zaznamenání vzpomínek od jejího dětství po současnost. Babička bude sama nebo s vaší pomocí vyplňovat knížku a odpoví tak na řadu pečlivě vybraných otázek. Vznikne tak kronika, která bude mít pro celou rodinu neocenitelnou hodnotu. Knížku si můžete prohlédnout níže, v oddílu UKÁZKY. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Babičko, vyprávěj

Maminko, vyprávěj

Maminko, vyprávěj
Detail

Kniha Maminko, vyprávěj je originálním dárkem pro vaši maminku. Jedná se o vyplňovací knihu, kam maminka může zachytit příběhy ze svého života. Kniha obsahuje řadu pečlivě vybraných otázek, například o maminčině dětství, o jejích rodičích a prarodičích, o tom, kam chodila do školy, s kým se kamarádila nebo jaké to bylo, když se jí narodily děti. Najdete zde ale i dotazy týkající se jejích snů, zálib nebo životních zkušeností. Darujte své mamince originální dárek a třeba vám prozradí svá tajemství z mládí. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Maminko, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj
Detail

Kniha„Dědečku, vyprávěj“ je originálním dárkem pro všechny dědečky a bestseller posledních let. Pečlivě vybrané otázky pomohou zachytit život vašeho dědečka od dětství po současnost. Kniha se stane při vyplňování zábavou a naplněním a pro celou vaši rodinu cenným pokladem. Prohlédněte si níže v oddílu UKÁZKY. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Dědečku, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj ()

Dědečku, vyprávěj ()
Detail

Audiokniha MP3 - Svět etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka. Audiokniha je určena dětem od tří let. - autor Ladislav Špaček, čte Ladislav Špaček Audiokniha Dědečku, vyprávěj ukazuje svět etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka.Děti se naučí základům chování ve společenských situacích, které jsou přiměřené jejich věku a zkušenostem. Dozvědí se, jak se máme chovat v rodině, na ulici, ve školce, na návštěvě, u stolu, v divadle, v restauraci i v hotelu. Vyprávění moudrého dědečka je protkáno pohádkovými příběhy, které v dětech pěstují ohleduplnost, obětavost a lásku ke světu kolem nich. Knížka je bohatá na obrázky, proto si ji mohou děti po prvním přečtení s dospělými „číst“ i samy. Na konci knihy je série otázek ke každé kapitole, aby si dospělí s dětmi mohli o tématech kapitol dále povídat. Součástí je i audiokniha, kterou mohou děti poslouchat doma nebo v autě, a prožívat tak děj společně s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dědečku, vyprávěj ()

Dědečku, vyprávěj

Dědečku, vyprávěj
Detail

Audiokniha na CD - autor Ladislav Špaček, čte Ladislav Špaček Knížka Dědečku, vyprávěj ukazuje svět etikety pohledem malého děvčátka a jejího trpělivého a laskavého dědečka. Děti se naučí základům chování ve společenských situacích, které jsou přiměřené jejich věku a zkušenostem. Dozvědí se, jak se máme chovat v rodině, na ulici, ve školce, na návštěvě, u stolu, v divadle, v restauraci i v hotelu. Vyprávění moudrého dědečka je protkáno pohádkovými příběhy, které v dětech pěstují ohleduplnost, obětavost a lásku ke světu kolem nich. Knížka je bohatá na obrázky, proto si ji mohou děti po prvním přečtení s dospělými „číst“ i samy. Na konci knihy je série otázek ke každé kapitole, aby si dospělí s dětmi mohli o tématech kapitol dále povídat. Součástí je i audiokniha, kterou mohou děti poslouchat doma nebo v autě, a prožívat tak děj společně s Viktorkou a jejím milovaným dědečkem. Kniha je určena dětem od tří let. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dědečku, vyprávěj

Co jsem to proboha udělal? (9788025710685)

Co jsem to proboha udělal? (9788025710685)
Detail

Elektronická kniha - autor Robert Fulghum, 216 stran, česky Kniha esejů mapuje, o čem Robert Fulghum přemítá.Proslulý americký autor esejistických knih i románové pentalogie Třetí přání, který nemá televizi, mobilní telefon ani e-mail, si přece jen založil webovou stránku (www.robertfulghum.com), na níž pravidelně zveřejňuje ve svém deníku krátká zamyšlení nad věcmi, které ho v životě, při psaní a na cestách potkávají. Robert Fulghum vybral ty nejzajímavější postřehy, příhody a témata a upravil je pro knižní vydání v duchu knih, kterými se jako spisovatel v 90. letech proslavil. (alza.cz)

Podobné produkty ako Co jsem to proboha udělal? (9788025710685)

Magnet 3Pagen Dekorační panenka "Florian"

Magnet 3Pagen Dekorační panenka "Florian"
Detail

Florian miluje květiny víc, než cokoli jiného. Proto má tento roztomilý chlapec připravený košík na květiny. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Dekorační panenka "Florian"

SV. Florian s vlastními texty

SV. Florian s vlastními texty
Detail

Sháníte výroční dárek vašeho hasičského sboru? Připravili jsme pro vás polštářek o rozměru 40x40cm se svatým Florianem a předdefinovanými texty, které můžete upravit - stačí na ně kliknout a přepsat dle vašich požadavků. Barvů polštářku si můžete též změnit v designeru. Polštářek je z příjemného materiálu Interlock 100% PES, který je velmi příjemný. Polštářek je dodáván včetně výplně snímatelné výplně, která je zajištěna zipem. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako SV. Florian s vlastními texty

Veľká kniha rybolovu - Florian Läufer

Veľká kniha rybolovu - Florian Läufer
Detail

Začínajúci rybári sa často stretávajú s problémom, ako sa majú na brehu správať. Kam mám nahodiť nástrahu? Pomocou ktorej techniky a ktorou časťou výstroja sa môžem dostať čo najbližšie k rybe, ktorú chcem chytiť? To sú otázky, na ktoré dá táto kniha odpoveď. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Veľká kniha rybolovu - Florian Läufer

Barový stůl FLORIAN Tempo Kondela

Barový stůl FLORIAN Tempo Kondela
Detail

FLORIAN je moderní barový stůl pro dvě osoby s jednoduchým designem, který se hodí do každého interiéru. Díky použitých materiálů MDF a chrom je stůl pevný, stabilní a nenáročný na údržbu. Je výškově nastavitelný 84-110 cm a otočný.Barva:černá / chromMateriál:MDF / kovRozměry:šířka: 57 cmhloubka: 57 cmvýška: 84-110 cm tloušťka desky: 2 cmNosnost:100 kgHmotnost:9,7 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl FLORIAN Tempo Kondela

Barový stůl FLORIAN Tempo Kondela

Barový stůl FLORIAN Tempo Kondela
Detail

FLORIAN je moderní barový stůl pro dvě osoby s jednoduchým designem, který se hodí do každého interiéru. Díky použitých materiálů MDF a chrom je stůl pevný, stabilní a nenáročný na údržbu. Je výškově nastavitelný 84-110 cm a otočný.Barva:černá / chromMateriál:MDF / kovRozměry:šířka: 57 cmhloubka: 57 cmvýška: 84-110 cm tloušťka desky: 2 cmNosnost:100 kgHmotnost:9,7 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Barový stůl FLORIAN Tempo Kondela

Veľká kniha rybolovu - Läufer Florian

Veľká kniha rybolovu - Läufer Florian
Detail

Začínajúci rybári sa často stretávajú s problémom, ako sa majú na brehu správať. Kam mám nahodiť nástrahu? Pomocou ktorej techniky a ktorou časťou výstroja sa môžem dostať čo najbližšie k rybe, ktorú chcem chytiť? To sú otázky, na ktoré dá táto kniha odpoveď. (patro.cz)

Podobné produkty ako Veľká kniha rybolovu - Läufer Florian

Skautský oddíl 1913-2013 - Šantora Roman

Skautský oddíl 1913-2013 - Šantora Roman
Detail

Sto let se ve skautských oddílech schází tisíce kluků a holek se svými vedoucími, aby prožívali společná dobrodružství a budovali přátelství na celý život. Dva z nich – 2. a 5. pražský oddíl – fungují dodnes. Většinu svého času byly výkladní skříní skautingu a inspirací pro stovky dalších společenství. Dlouho byly také spojeny s význačnými vůdci a spisovateli – Jaroslavem Foglarem a Jaroslavem Novákem – kteří Dvojku a Pětku desítky let vedli. Jejich činnost ilustruje obecné principy, na kterých stojí dobrý oddíl, i dobu, v níž se nacházeli. Kniha obsahuje více než šest set většinou neznámých fotografií a dokumentů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Skautský oddíl 1913-2013 - Šantora Roman

Sigma BASELINE 1200 stříbrno/černý (1913)

Sigma BASELINE 1200  stříbrno/černý (1913)
Detail

Cyklonavigace - připojení kabelem, teploměr, funkce autostart a autostop, měření průměrné rychlosti, měření aktuální rychlosti, měření ujeté vzdálenosti, měření celkového času jízdy, držák součástí balení, voděodolný,, hmotnost 23 g, 1,46" displej, Navigace na kolo Sigma BASELINE 1200 stříbrno/černý je ideálním společníkem při jízdě na kole pro všechny od profesionálů po úplné začátečníky. Jednou z nejdůležitějších funkcí je sbírání informací o jízdě, která z cyklonavigace SIGMA vytvoří oblíbeného kolegu pro každou jízdu. Díky zpracování zabraňujícímu vniknutí vody se nemusíte bát mokrého terénu ani deště. Data o jízdě vám zprostředkuje 1,5" kvalitní displej. Rozměry 40 × 46 × 15 mm vypovídají o tom, že cyklonavigaci Sigma BASELINE 1200 stříbrno/černý bez problémů přimontujete na libovolná řídítka. Přístroj má hmotnost 23 g. Zajímavé přednosti cyklonavigace Sigma BASELINE 1200 stříbrno/černý Cyklonavigace je skvělým parťákem na cesty Displej o velikosti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sigma BASELINE 1200 stříbrno/černý (1913)

Vídeňské zločiny 1913 Případ podivné sebevraždy

Vídeňské zločiny 1913 Případ podivné sebevraždy
Detail

Audiokniha na CD - autor Andreas Pittler; čte Miroslav Táborský Banální sebevražda bezvýznamného rakouského vojáka. Na první pohled se zdá být všechno jasné: dobrovolná smrt z nešťastné lásky není nic pro kriminalisty. Ale brzy se ukáže, že ani v případu, ani v životě komisaře Bronsteina není jasného vůbec nic. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vídeňské zločiny 1913 Případ podivné sebevraždy

Poťouchlé pohádky aneb Co čert nechtěl... ale chtěl - Petr Válek - e-kniha

Poťouchlé pohádky aneb Co čert nechtěl... ale chtěl - Petr Válek - e-kniha
Detail

eBook:,Čertovské pohádky z hanácké metropole – Olomouce. Jen v málokteré pohádce má čert nakonec navrch. Ale nebývalo to tak vždycky. V dávných dobách bývaly pohádky drsnější, zrcadlil se v nich tehdejší svět. A takové jsou i tyhle pohádky, drsné a tajemné. Provedou vás po nejtajnějších zákoutích hanácké metropole i lidské duše. Občas vám z nich naskočí husí kůže. Občas se budete smát. A nakonec si možná potichu řeknete: „K čertu…“ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poťouchlé pohádky aneb Co čert nechtěl... ale chtěl - Petr Válek - e-kniha
1913. Co jsem ještě chtěl vyprávět (978-80-275-0576-0), ...co jsem ještě nikdy neřekl, Na co jsem si ještě vzpomněl (978-80-87530-44-3), Chtěl jsem jí zazpívat (978-80-7215-399-2), Všechno je jednou poprvé aneb Ještě jsem se nezbláznila: Aneb Ještě jsem se nezbláznila aneb Ještě j (978-80-7244-321-5), Co jsem to proboha udělal? (9788025710685), Co jsem prožil (978-80-206-1868-9), Mindfulness Co vám ještě neřekli? (978-80-7650-709-8), Poťouchlé pohádky aneb Co čert nechtěl... ale chtěl (978-80-000-4531-3), Petr Uhl: Dělal jsem, co jsem považoval za správné (978-80-7215-466-1), Všechno, co jsem zapomněla (978-80-765-0983-2), Všechno, co jsem zapomněla (978-80-7650-983-2), Zjisti, co jsem zač! (978-83-276-8967-2), Paťiv: Ještě víme, co je úcta (978-80-7474-076-3), Na co jsem (prozatím) přišel (978-80-7665-005-3), Kořist: Co byste dělali, kdyby vám chtěl někdo zničit život? (978-80-249-4485-2), Vídeňské zločiny 1913 Případ podivné sebevraždy, Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce (9788025705490), Co jsem řekl své dceři o ekonomii (978-80-271-0795-7), Dědečku, ještě vyprávěj (), Ještě není konec (), Ještě to promysli, Dnes ještě ne (), Co odvál dým aneb Jak jsem přežil holokaust (978-80-726-0345-9), Co jsem nezapomněl: aneb Z deníku potulného písničkáře (978-80-7492-525-2), Jsem těhotná, ne nemocná!: Co se jinde nedozvíte (978-80-87383-47-6), Novinářem v Číně: Co jsem to proboha udělal? (978-80-7601-583-8), Bobek Pavel: Všem dívkám, co jsem měl kdy rád (2x LP) - LP (5787924), Co odvál dým aneb Jak jsem přežil holokaust (978-80-7260-345-9), Svatba o Vánocích (978-80-269-1913-1)