Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Skromné jídlo - Jak jíst lépe a utratit méně, 120 snadných receptů plných chuti - Hanka Michopulu
Kuchařka pro všechny, kdo se snaží omezit výdaje za jídlo, ale zároveň chtějí udržet jeho kvalitu. Ať už potřebujete s penězi vyjít, nebo prostě jen chcete utrácet za něco jiného než za potraviny, tato kniha vám ukáže jak na to. Když se totiž spojí ty správné recepty plné chutí a živin s trochou plánování a přidá se odvaha občas vyzkoušet něco nového, domácímu rozpočtu se výrazně uleví. Kniha obsahuje: 120 jednoduchých receptů na dobré a výživné jídlo pro každý den. Nápady, jak v kuchyni a ve spíži vytvořit systém, který omezí zbytečné výdaje. Tipy, jak ze surovin vytěžit co nejvíce. Doporučení na ideální obsah spíže, lednice a mrazáku, kde je vše podstatné při ruce. Rady, jak si usnadnit nakupování a ušetřit čas i peníze.
Podívejte se také jidlo
Jíme zdravě kolem světa – 90 světových receptů přizpůsobených českým chutím i surovinám
Jíst zdravěji, pochutnat si a objevovat při tom chutě ze všech koutů světa? Není to žádná věda! A jde to...
Podívejte se také box na jidlo
Brambory 50 snadných receptů (978-80-206-1358-5)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby a sušenou treskou. Další recepty mají původ v různých zemích, jako blini v Rusku nebo rösti ve Švýcarsku, a nejsou součástí historie italské gastronomie. Avšak Academia Barilla je vybrala, protože se řídí těmito zásadami: ctí a miluje základní ingredience, jednoduchost spojená s elegancí a především má radost ze sdílení svých znalostí.
Podívejte se také Rabalux Hanka (3416)
Podívejte se také
- termo taska na jidlo
- Hanka a lesní škriatkovia (978-80-8226-072-7)
- Gregušová Hanka: Essence - CD (HV00822331)
- Ranč Jabloňový květ Hanka a Pinto (978-80-264-3673-7)
- makrobioticka kucharka 465 receptu 978 80 7429 309 2
- pripravky pro omezeni chuti k jidlu na hubnuti
- Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto: Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a poži (978-80-260-3799-6)
- petite mars kapsicka na jidlo papoo lev 6 ks
- Rabalux 3079 Hanka dětské závěsné svítidlo, pr. 28 cm
- Další špetka chuti: Každodenní odlehčení (978-80-242-6899-6)
- petite mars kapsicka na jidlo papoo 6x 150 ml 8595640901807
- Ene mene 2. díl kniha pro žáky (978-80-86195-31-5)
- Ene mene 2. díl kniha pro učitele (978-80-86195-30-8)
- Jak Křemílek a Vochomůrka hospodařili
- Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž (978-80-748-2222-3)
- Špetka chuti: Pokrmy, po kterých nepřiberete ani gram (978-80-242-6535-3)
- Zákazníci - jak je získat a neztratit
- Jak shodit kila a oslabit korunu
- Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G (978-80-748-2186-8)
- Orava FI-120 A Inhalátor a obličejová sauna
Vejce 50 snadných receptů (978-80-206-1311-0)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Slepičí vejce obsahují hodnotné živiny v koncentrované, snadno přizpůsobivé podobě, především proteiny se všemi osmi základními aminokyselinami, taktéž lipidy, enzymy, vitaminy (A, B1, B2, B3, E) a minerály. Zároveň jsou vynikajícím zdrojem energie, která nezpůsobuje zvyšování váhy: středně velké slepičí vejce obsahuje 67 kalorií. Vejce jsou v kuchyni velmi univerzální, proto hrají důležitou roli v bezpočtu jídel. Dosud žádný vynalézavý šéfkuchař nemůže vajíčka opomíjet, protože jsou podnětem bohaté tvořivosti.
Objev podobné jako Vejce 50 snadných receptů (978-80-206-1311-0)
Dýně 50 snadných receptů (978-80-206-1465-0)
Kniha - autor Academia Barilla; Martin Čížek, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík. Díky své nízké kalorické hodnotě (pouze 15 kalorií na 100 g), dostatečnému obsahu vlákniny a příznivé chuti jsou ideálními těm, kteří musí dodržovat přísnou dietu. Na straně 120 chybí popis přípravy - nevztahuje se na to reklamace.
Objev podobné jako Dýně 50 snadných receptů (978-80-206-1465-0)
Těstoviny 50 snadných receptů (978-80-206-1354-7)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce, tagliolini s lanýži či fusilli s tuňákem, olivami, kapary apod. Buon Appetito!
Objev podobné jako Těstoviny 50 snadných receptů (978-80-206-1354-7)
Jogurt 50 snadných receptů (978-80-206-1615-9)
Kniha - autor Cinzia Trenchiová, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
Objev podobné jako Jogurt 50 snadných receptů (978-80-206-1615-9)
Saláty 50 snadných receptů (978-80-206-1355-4)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček. Kolektiv Academie Barilly přináší nejrozmanitější recepty na saláty malé, přílohové i na ty velké, které vydají za celý oběd či večeři. Seznámí vás také s nejrůznějšími zálivkami a dresinky. Připravte si zdravou dobrotu!
Objev podobné jako Saláty 50 snadných receptů (978-80-206-1355-4)
Čokoláda 50 snadných receptů (978-80-206-1357-8)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Objev podobné jako Čokoláda 50 snadných receptů (978-80-206-1357-8)
Cupcake 50 snadných receptů (978-80-206-1542-8)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami. Košíčky jsou skvělou příležitostí promyslet v menším měřítku mnoho regionálních receptů, které jsou oceňovány po celém světě: kávové košíčky s mascarpone jsou inspirovány tiramisu, košíčky alla caprese nebo variací na britské trifle, ze slaných například s bazalkou a piniovými oříšky mají vůni a chuť slavného janovského pesta. Dekorativní stránka těchto malých delikates odráží nekonečnou pozornost věnovanou italské kuchyni i z estetického hlediska.
Objev podobné jako Cupcake 50 snadných receptů (978-80-206-1542-8)
Grilování 50 snadných receptů (978-80-206-1464-3)
Kniha - autor Martin Čížek, 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.
Objev podobné jako Grilování 50 snadných receptů (978-80-206-1464-3)
Hamburgery 50 snadných receptů (978-80-206-1546-6)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby. Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.
Objev podobné jako Hamburgery 50 snadných receptů (978-80-206-1546-6)
Rajčata 50 snadných receptů (978-80-206-1312-7)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují. Rajčata mají zároveň málo kalorií (17-20 na 100g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském průmyslu konzervovány nebo z nich dělány protlaky. Již od 16. století, kdy rajče dorazilo z Ameriky do Evropy, se velmi úspěšně používá ve velkém množství jídel v četných zemích.
Objev podobné jako Rajčata 50 snadných receptů (978-80-206-1312-7)
Pizza 50 snadných receptů (978-80-206-1543-5)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. Mnoho přísad se inspirovalo v regionálních kuchyních a zdobení pizzy je skvělou příležitostí vyzdvihnout charakteristické speciality italských oblastí, obnovující harmonii již vytříbené tradice nebo pro vymýšlení nových. Představivosti se hranice nekladou!
Objev podobné jako Pizza 50 snadných receptů (978-80-206-1543-5)
Pomalá dieta: Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví (978-80-7500-197-9)
Kniha - autor David Marc, 226 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V naší moderní kultuře se soustředíme na to, abychom vtěsnali co nejvíce do co nejmenšího časového úseku. Výsledek je, že se většina lidí životem pohybuje závratným tempem, které je opakem zdravého životního stylu. Jíme rychle, za pochodu a často pod vlivem stresu, čímž nejen že odstraňujeme velkou část potěšení, které bychom mohli z jídla získat a způsobujeme si trávicí potíže, ale také tím poškozujeme svůj metabolismus. Mnozí z nás se ke konci dne cítí nevyživení, bez inspirace a bojují s nadváhou. V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus. Uvádí zde výsledky převratných výzkumů o biochemii těla i příběhy o úspěchu ze své vlastní praxe výživového poradce. Ukazuje nám, že jsme bytosti těla, mysli a ducha a že když se věnujeme zároveň všem těmto...
Objev podobné jako Pomalá dieta: Jak jíst pro potěšení, energii a zdraví (978-80-7500-197-9)
Parmigiano reggiano 50 snadných receptů (978-80-206-1545-9)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Objev podobné jako Parmigiano reggiano 50 snadných receptů (978-80-206-1545-9)
Jíme zdravě do 30 minut - Přes 80 skvělých receptů na hlavní jídla, polévky, dezerty, které zvládnete uvařit do 30 minut včetně přípravy
Úspěšný bestseller Jíme zdravě do 30 minut se po necelých 2 letech od vydání dočkává nového rozšířeného vydání. Nyní vychází v pevné vazbě, s novou obálkou, s 32 stranami navíc a spoustou nových či obohacených původních receptů.192 stran, 80 nápaditých receptů, které hravě připravíte do 30 minut. K výběru konceptu nové kuchařky jste nás inspirovali vy, naši čtenáři a čtenářky. Zeptali jsme se více než 1000 z vás a rychlé recepty vyhrály na plné čáře. Proto vám tentokrát darujeme tu nejcennější ingredienci, kterou je čas. Dali jsme dohromady originální tipy, jak na zdravé vaření, pokud nechcete strávit hodiny v kuchyni.Inspirujeme vás 80 nápaditými rychlými recepty ve 5 hlavních kategoriích: hlavní jídla, polévky, dezerty a svačiny, zamražování a krabičkování. Kuchařka je navíc prošpikovaná originálními tipy a praktickými radami od vás – našich fanoušků.Nejenže vám hlavní jídla budou chutnat, ale všechna jsou vymyšlena tak, abyste u přípravy zašpinili co nejméně nádobí. Našimi favority jsou šunkofleky a karbanátky z červené čočky. Vynikající krémové polévky zvládnete jen s vařečkou, hrncem a tyčovým mixérem. A co s sebou na výlet? Ke svačině si upečte řepné sušenky nebo borůvkové muffiny s jogurtem, které obstály u našeho testování receptů dětmi na jedničku.S kuchařkou se naučíte efektivně plánovat vlastní pestrý jídelníček. Nechcete stát u sporáku každý den? Dozvíte se, jaká jídla můžete bez problémů zamrazit a ušetřit si čas ve chvílích, kdy nebudete mít volnou už ani minutu. Budete vědět, co si nachystat do krabičky s sebou na oběd v práci, abyste si na jídle pochutnali i druhý den po ohřátí. K sestavení krabičkového menu na celý týden vám navíc bude stačit jen 15 ingrediencí.Na co se v kuchařce těšit?* přes 80 receptů, které zvládnete připravit do 30 minut včetně přípravy* Recepty vhodné k ohřátí i druhý den v práci* Originální tipy, jak v kuchyni ušetřit čas* Efektivní krabičkování z 15 ingrediencí* 12 sladkých rychlých dezertů nejen pro děti* 10 lahodných krémových polévek* Hlavní jídla s minimem zašpiněného nádobí* Extra kapitola s recepty do mrazáku* Nápady na pomazánky, se kterými na šunku a sýr zapomenete
Objev podobné jako Jíme zdravě do 30 minut - Přes 80 skvělých receptů na hlavní jídla, polévky, dezerty, které zvládnete uvařit do 30 minut včetně přípravy
Koláče a dorty 50 snadných receptů (978-80-206-1547-3)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience, které nejsou u sladkého pečiva obvyklé – např. olivový olej. Kromě tradičních italských receptů zde naleznete i recepty z Anglie, Francie či Rakouska.
Objev podobné jako Koláče a dorty 50 snadných receptů (978-80-206-1547-3)
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů (978-80-206-1466-7)
Kniha - autor Academia Barilla; Martin Čížek, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový džem s vanilkou, malinový džem s pistáciemi, třešně v brandy, melounové čatní a hříbky v oleji.
Objev podobné jako Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů (978-80-206-1466-7)
Džusy a smoothies 50 snadných receptů (978-80-206-1616-6)
Kniha - autor Cinzia Trenchiová, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Džusy a smoothies jsou zdravou volbou pro snídaně nebo jako výživná lehká jídla, která se dají rychle připravit a jsou vynikajícím pomocníkem při dietách. Taktéž jsou prospěšné pro udržování dobrého zdraví.
Objev podobné jako Džusy a smoothies 50 snadných receptů (978-80-206-1616-6)
Hydroxytex (potláča chuť do jedla) - Yamamoto 30 tbl.
Určený pre nízkoenergetickú výživu na kontrolu zníženia hmotnosti.
Objev podobné jako Hydroxytex (potláča chuť do jedla) - Yamamoto 30 tbl.
Jezte opravdové jídlo - Carlos Ríos
Kniha Jezte opravdové jídlo je odborně fundovaná a přitom pro laiky přístupná příručka shrnující východiska realfoodingového hnutí, jež usiluje o návrat přirozeně upravených, opravdových potravin do našeho každodenního jídelníčku.Autorův revoluční a někdy až podvratný pohled na nutriční vědy hází za hlavu řadu mýtů, které obestírají naše zažité představy o zdravém stravování. Jak rozpoznat opravdové jídlo od průmyslově upravených potravin, které se jako zdravé jen tváří? A jsou skutečně všechny zpracované potravinářské výrobky tak špatné? Jakými kritérii se při výběru potravin řídit?Knížka čtenáři nejen poodhalí odpovědi na tyto otázky, ale dá mu také nahlédnout pod pokličku jak potravinářského lobby, tak i marketingu, díky jejichž trikům je náš stůl v moderním, uspěchaném světě plný praktického jídla, o jehož skutečném přínosu pro zdraví však lze přinejmenším pochybovat.
Objev podobné jako Jezte opravdové jídlo - Carlos Ríos
Jídlo pro radost: Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme (978-80-266-1629-0)
Kniha - autor Eva Ferrarová, 240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici.
Objev podobné jako Jídlo pro radost: Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme (978-80-266-1629-0)
Nová biokuchařka Hanky Zemanové: 80 nových receptů (978-80-88244-13-4)
Kniha - česky Vše podstatné v tomto osvědčeném a krásném bestselleru zůstalo, aktualizovaly se však informace o tom, kde se dají nakoupit biopotraviny, přibyly informace o tom, jak se posunul prodej bezobalu a o nových bezobalových projektech, jemné aktualizace rozhovorů se zajímavými osobnostmi a informace o ochraně přírodní biodiverzity či zdravém školním stravování. Hančin přístup ukazuje, jak jíst i žít přirozeně zdravě a v souladu se selským rozumem. Díky tomu vám pak zdravé vaření bude připadat jednoduché a snadné. Z knihy se dozvíte, jak obohatit jídelníček a začít používat opomíjené, přitom však skvělé potraviny, jako jsou luštěniny, hlavně cizrna, fazole, červená čočka, loupané mungo, plnohodnotné obiloviny, jako jsou jáhly, čirok, jednozrnka, špalda, pohanka, či netradiční, na českém trhu nové a bezlepkové mouky, jako například mouku z červené čočky či žlutého hrachu. V knize najdete přes 80 receptů. Mnoho receptů je bezlepkových,...
Objev podobné jako Nová biokuchařka Hanky Zemanové: 80 nových receptů (978-80-88244-13-4)
Vaříme s láskou: Jíme s chutí (978-80-7346-248-2)
Kniha - autor Květa Korečková, 184 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Lidové i moderní recepty jsou v této kuchařce rozděleny podle ročních období tak, aby odpovídaly tradicím i plodům daného období.
Objev podobné jako Vaříme s láskou: Jíme s chutí (978-80-7346-248-2)
Křížovky s recepty 3/2024 - Jídla z trouby
Křížovky s recepty na jídla z trouby
Objev podobné jako Křížovky s recepty 3/2024 - Jídla z trouby
Dějiny jídla ve 100 receptech (978-80-257-1184-2)
Kniha - autor William Sitwell, 360 stran, česky, pevná s přebalem matná Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta, putuje po všech kulturách a regionech, všímá si zmínek o jídle v antických pramenech i severských ságách, zmiňuje přelomové i nadčasové kuchařské knihy, jmenuje osobnosti jako Brillat-Savarin nebo Julie Childová. Nejde o kuchařku, nikdo netvrdí, že všechna jídla, o kterých Sitwell píše, si čtenář může i uvařit, ale o zábavné a překvapivé nahlédnutí do dějin člověka a jeho kultury.
Objev podobné jako Dějiny jídla ve 100 receptech (978-80-257-1184-2)
Příběh zdravé výživy: Jak Honzík přišel na chuť zdravému jídlu (978-80-266-1195-0)
Kniha - autor Kateřina Gančarčíková, 40 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Honzík často jezdí na vesnici k babičce a dědečkovi, kteří mají čas a ochotu upozorňovat ho na různé zajímavosti v okolí a vysvětlovat mu nesrozumitelné věci. Cílem knihy je seznámit nejmladší čtenáře s tím, které potraviny jejich tělu prospívají, kterých se mají raději vyvarovat a jak má vypadat celoroční zdravý jídelníček. Kniha je vhodným společníkem pro společné povídání rodičů s dětmi, autorka se snaží jednoduše zodpovědět nejčastější dětské otázky týkající se tématu.
Objev podobné jako Příběh zdravé výživy: Jak Honzík přišel na chuť zdravému jídlu (978-80-266-1195-0)
Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto: Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a poži (978-80-260-3799-6)
Kniha - autor Hana Michopulu, 280 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla.
Objev podobné jako Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto: Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a poži (978-80-260-3799-6)
Velmi osobní kniha o zdraví: Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na
Audiokniha na CD - autor Margit Slimáková, čte Jana Mařasová Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení, nespokojení a stále ve spěchu. Může to být jinak? Ano! Univerzální recept nemám, ale nabízím střípky ověřených doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě co nejlépe pečovat.
Objev podobné jako Velmi osobní kniha o zdraví: Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na
Jak jíme zdravě na podzim: Průvodce zdravým podzimem s 94 sezónními recepty
Po úspěšné premiéře kuchařky Jak jíme zdravě v létě se tým Jíme zdravě opět spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava pestrá a opravdu vyvážená. V knize nechybí také nejčastější chyby a omyly, kterých se při přípravě a vaření jídla dopouštíme. Pomyslnou třešničku na dortu pak představují takzvané „srovnávačky“ – dvoustrany, díky kterým pochopíte, že mezi kupovanou a domácí müsli tyčinkou často panují zásadní výživové rozdíly a že i v čokoládové kaši ze zdravých surovin mohou číhat skryté kalorie. Kniha obsahuje více než 100 sezónních receptů, tipů a návodů, jak jíst zdravě a je rozdělena do 4 základních kapitol – „Snídaňové kaše nasladko i naslano“, „Hlavní jídla“, „Svačiny do krabičky nejen pro děti“ a „Obědy do školy i do práce“. V každé sekci najdete recepty na vyvážené a plnohodnotné pokrmy, které vám ukážou vám cestu, jak s lehkostí zvládnout návrat do pevného rozvrhu škol, školek i vlastního zaměstnání. Podzimní kuchařka je plná výrazných chutí a na první pohled netypických kombinací. Naučíme vás, jak z běžně dostupné kořenové zeleniny, masa nebo luštěnin vykouzlíte skvělý pokrm – jen za pomocí koření, ovoce či pár dalších surovin. Osvojíte si přípravu zdravějších variant fastfoodových klasik – a vezmeme to od Vietnamu přes Anglii až po USA a Mexiko. I tentokrát jsme upravili pár „pekařských receptů“– těsto na domácí pizzu, loupáky nebo polomáčené sušenky zaručeně rozšíří váš kuchařský repertoár. Na co se v kuchařce těšit? * více než 100 sezónních receptů, tipů a návodů, jak jíst zdravě * zdravé variace slaných i sladkých svačinek pro děti i dospělé * saláty, které obohatí jídelníček a zahřejí vás * tipy na obědy do školy i do práce * odlehčené recepty ze zveřiny i snídaňové kaše, které prohřejí * rychlá a jednoduchá příprava ze snadno dostupných surovin * veškerý obsah vznikl ve spolupráci s odbornicí na výživu
Objev podobné jako Jak jíme zdravě na podzim: Průvodce zdravým podzimem s 94 sezónními recepty
Jíme zdravě podle plánu - Uvařte s našimi recepty na několik dní dopředu
Chcete si usnadnit život a přestat si lámat hlavu s tím, co budete dnes jíst? Máte rádi, když jdou věci podle plánu? Chcete vyzkoušet 13 různých jídelníčků? Líbilo by se Vám ušetřit peníze díky nakupovaní potravin v přesně takovém množství, které spotřebujete? A co takhle snížit čas strávený vařením o polovinu? To vše zvládnete levou zadní s nejnovější kuchařkou Jíme zdravě podle plánu! V knize najdete jak nejoblíbenější recepty od známých autorů Jíme zdravě, tak i zbrusu nové pokrmy.Tyto zbrusu nové plány vaření vám výrazně zkrátí čas v kuchyni a ušetří peníze na nákupech. Skončete jednou provždy s nekonečným rozhodováním, co budete vařit. Nový knižní rádce přináší téměř 80 zdravých a dostupných receptů, jejichž příprava ani vaření nezaberou déle než 30 minut. Recepty jsou prakticky uspořádány do 13 plánů vaření, u každého z nichž najdete přehledný nákupní seznam. Těšit se můžete třeba na kapitoly “Rychle a jednoduše”, “Vaření ze spíže”, “Za hubičku”, “Do krabiček”, “Bez zbytečného nádobí”, na bonusovou kategorii “Odlehčení jídelníčku” a na mnoho dalších vařících plánů.Jíme zdravě podle plánu je plná užitečných tipů a triků, které využijete na nákupech i kuchyni. Najdete v ní recepty na jednoduché, zdravé a chutné pokrmy. Díky naší novince se královsky nasnídáte, naobědváte i navečeříte. Mezi tím si připravíte dokonalou svačinu i dezert. Bez plýtvání surovin, s minimem času u sporáku a dokonalým výsledkem na talíři. Recepty jsou inspirativně nafocené a rozdělené do přehledných a praktických kategorií.
Objev podobné jako Jíme zdravě podle plánu - Uvařte s našimi recepty na několik dní dopředu
Super jednoduše bez masa: Super jídla, jednoduché recepty (978-80-88440-03-1)
Kniha - autor Zdeněk Pohlreich, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Super jídla, jednoduché postupy! Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou chutí, pestrostí a také sytostí. Bezpečně potěší i zaryté masožravce. Všechna jídla jsou jednoduchá na přípravu, zůstali jsme věrni konceptu, kdy si uvědomujeme, že ne všichni mají dost času a odhodlání na to, aby trávili u sporáku půl dne. Bezmasá kuchyně vyžaduje možná trochu více ingrediencí, ale nebojte se, všechny bezpečně seženete v supermarketu. S výběrem surovin jsme zůstali u tradičnějších surovin v jejich přirozené formě. Já mám stále rád pořekadlo, že nejlepší kuchařkou je Matka Příroda. Bezmasá kuchyně totiž žádné náhražky nepotřebuje. Její pestrosti a atraktivity se dá dosáhnout jinak a...
Objev podobné jako Super jednoduše bez masa: Super jídla, jednoduché recepty (978-80-88440-03-1)
Jídla za 10-20-30 minut: 78 skvělých receptů (978-80-8204-041-1)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V dnešním uspěchaném světě chtějí lidé strávit vařením co nejkratší dobu. Proto jsme sestavili tuhle kuchařskou knihu plnou nápadů, abychom předvedli, jak lze v opravdu krátké době připravit chutná a zdravá jídla pro sebe i celou rodinu. Najdete v ní předkrmy, polévky, hlavní jídla, zákusky i dezerty. Přejeme Vám příjemné vaření.
Objev podobné jako Jídla za 10-20-30 minut: 78 skvělých receptů (978-80-8204-041-1)
Jídlo jako životní styl III.: aneb naučte se správně jíst (978-80-204-3492-0)
Kniha - autor Petr Havlíček; Petra Lamschová, 200 stran, česky, pevná s přebalem lesklá To už si nikdy opravdu nepochutnám? To je otázka všech, kteří chtějí zhubnout nebo přemýšlí o tom, že se začnou držet pravidel zdravého životního stylu. Jak to tedy s tím jídlem doopravdy je a proč bychom se ho neměli bát? Věděli jste, že i když si dáte jednou za čas smažený řízek, tak se vaše ručička nemusí pohnout směrem vzhůru? Společně s Petrem Havlíčkem jsme se tentokráte zamysleli nad tím, jak to udělat, aby pro vás jídlo bylo příjemnou záležitostí, abyste se ho nebáli a naopak si opravdu pochutnali. V naší knize najdete tipy jak si jídlo užít, jak si vybírat laskominy v obchodě, jak si užít atmosféru vaření a pak hlavně jak si opravdu pochutnat. Přejeme vám dobrou chuť. V knize najdete 50 nových rad a 70 receptů.
Objev podobné jako Jídlo jako životní styl III.: aneb naučte se správně jíst (978-80-204-3492-0)
Zdravé a hravé svačinky - bemto: Každodenní recepty na nápadité jídlo (978-80-252-4331-2)
Kniha - 144 stran, česky, spirálová, kroužková Stále oblíbenější svačinové či obědové krabičky jsou zcela jistě praktické, ale rozhodně nemusí být nudné! Tato kniha vám poskytne rady a inspiraci k tomu, aby vaše dítě provedla světem zdravého a lahodného jídla roztomilá zvířátka nebo pohádkové postavičky, takže se bude na každou svačinku těšit. Ale pozor! Jídlo je naaranžované tak nápaditě, že je skoro škoda ho jíst! V přehledně řazeném textu najdete nejen konkrétní recepty, ale i obecné tipy a triky pro přípravu či průvodce po nákupech.
Objev podobné jako Zdravé a hravé svačinky - bemto: Každodenní recepty na nápadité jídlo (978-80-252-4331-2)
Recepty na posílení imunity: aneb Dobrým jídlem k lepšímu zdraví (978-80-7322-228-4)
Kniha - autor Alena Doležalová, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Po úspěšné premiéře kuchařky Jak jíme zdravě v létě se tým Jíme zdravě opět spojil s odbornicí na výživu Michaelou Bebovou alias Biochemičkou, aby vytvořili další ze série originálních kuchařek propojujících sezónnost se zdravým stravováním. Pomocí kuchařky si sestavíte jídelníček nebo plán na vaření pro celou rodinu tak, aby byla vaše strava pestrá a opravdu vyvážená. V knize nechybí také nejčastější chyby a omyly, kterých se při přípravě a vaření jídla dopouštíme. Pomyslnou třešničku na dortu pak představují takzvané „srovnávačky“ – dvoustrany, díky kterým pochopíte, že mezi kupovanou a domácí müsli tyčinkou často panují zásadní výživové rozdíly a že i v čokoládové kaši ze zdravých surovin mohou číhat skryté kalorie. Kniha obsahuje více než 100 sezónních receptů, tipů a návodů, jak jíst zdravě a je rozdělena do 4 základních kapitol – „Snídaňové kaše nasladko i naslano“, „Hlavní...
Objev podobné jako Recepty na posílení imunity: aneb Dobrým jídlem k lepšímu zdraví (978-80-7322-228-4)
Máš-li hlad, tak ho hlaď: Recepty na hluboce uspokojivá jídla (978-80-7287-187-2)
Kniha - autor Lydia Lunch, 178 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Ta nejlepší pomsta je dobře pojíst. Jde o rebelii proti všudypřítomnému masovému tržnímu prodeji potravin plných škodlivin, které změnily Ameriku na hnisající národ s rychlým občerstvením, s obřími výkrmnami hnusných blivajzů napumpovaných dioxiny, naložených v konzervantech a překypujících fruktózou... Jídlo je základní požehnání. Mělo by být bráno jako dar, který si denně poskytujeme a sdílíme ho s ostatními tak často, jak je to jen možné. Každému, kdo říká, že nemá čas kuchtit, vařit nebo jíst zdravější pokrmy, jednoduše odpovídám: „Nemám čas umírat.“ Smyslně napsaná kuchařka undergroundové umělkyně Lydie Lunch, pro níž „dobré jídlo není jen palivem, ale také vysoce jakostní municí, která dokáže posílit naše šance přežít bitvy, jež musíme podstupovat den co den“.
Objev podobné jako Máš-li hlad, tak ho hlaď: Recepty na hluboce uspokojivá jídla (978-80-7287-187-2)
Pochoutkový rok 2: 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla (978-80-7686-006-3)
Kniha - autor Patrik Rozehnal, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V kuchařce Pochoutkový rok 2 najdete celkem 110 zajímavých rodinných receptů z celé naší země. Rozděleny jsou na slané a sladké. Jde o nejrůznější chuťovky, polévky, masové i těstovinové pokrmy, sladké řezy, kynuté koláče, krémové dezerty a další tradiční české, moravské a slezské speciality. Tyto recepty pocházejí od posluchačů regionálních stanic Českého rozhlasu, kteří se úspěšně účastnili gastronomické soutěže Pochoutkový rok v letech 2020 až 2022. Předpisy na své rodinné kulinární poklady přidali i porotci soutěže, šéfkuchaři Jaroslav Sapík a Pavel Pospíšil a milovnice dobrého jídla herečka Naďa Konvalinková. Vychutnejte si 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla a poslouchejte každou neděli po 10. hodině Pochoutkový rok na regionálních stanicích Českého rozhlasu. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Pochoutkový rok 2: 110 tradičních rodinných receptů na vynikající domácí jídla (978-80-7686-006-3)
Pochoutky z chaloupky: 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídlo (978-80-88286-21-9)
Kniha - autor Patrik Rozehnal, 120 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Jedná se o knižní kuchařku z chalupářského prostředí. Obsahuje 100 receptů na oblíbená jídla. Je to česká klasika obohacená o další nápady a kuchařské tipy. Najdete v ní pomazánky, chuťovky, zavařeniny, řadu polévek, pečených i dušených mas, zeleninových pokrmů a výtečných domácích koláčů, buchet a sladkostí. Je to návrat ke kuchyni našich maminek a babiček. Kuchařka bude návodem pro zajímavé a tradiční vaření z dostupných českých surovin. Recepty budou roztříděny na předkrmy a chuťovky, polévky, masové pokrmy, zeleninová jídla, sladké pokrmy a moučníky a zavařeniny a jídla k pozdější spotřebě. U každého receptu bude fotografie daného pokrmu pořízená v chalupářském prostředí, kompletní seznam surovin a podrobný popis přípravy. Knižní kuchařka je určena pro všechny napříč generacemi, kteří rádio vaří a jedí, a navíc mají vřelý vztah k české kuchyni.
Objev podobné jako Pochoutky z chaloupky: 100 původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídlo (978-80-88286-21-9)
Recepty se zeleninou beze zbytků: Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu (978-80-87529-61-4)
Kniha - autor Linda Ly, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu – od jednoduchého a chutného nakládání až po skvělá pesta. Tématy jednotlivých kapitol jsou: • rajčata a papriky • listová zelenina • hrášek a fazolky • cibule a stonky • kořeny a hlízy • melouny a tykve "Ať už rádi nakupujete na farmářských trzích, nebo se snažíte spotřebovat každý kousek zeleniny ze své zahrádky, díky této knize budete mít jídlo na talíři, a nikoli na kompostu! Zaujala mě myšlenka, že všechno, co máme k dispozici, bychom měli dokonale využít a zároveň si s tím vystačit, nebo se bez toho i obejít. Zejména mě oslovuje...
Objev podobné jako Recepty se zeleninou beze zbytků: Jak při přípravě jídla využít celou rostlinu (978-80-87529-61-4)
U stolu s papežem Františkem: Jeho recepty na jídlo i na život (978-80-7566-089-3)
Kniha - autor Roberto Alborghetti, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Co má rád papež František? Myslíte, že se umí otáčet v kuchyni? A chcete si uvařit jeho oblíbená jídla? Výpravná kniha nám přibližuje, v jakém rodinném prostředí Jorge Mario Bergoglio vyrůstal, kdo na něj měl vliv i kde má kořeny jeho nasazení ve prospěch chudých. Publikace obsahuje unikátní snímky jeho rodiny, míst, kde působil, i momentek z doby pontifikátu. Papež František má k řadě věcí praktický přístup. Nahlas kritizuje plýtvání potravinami v bohatých zemích a dává druhým příklad svým střídmým životem. Součástí knihy je také 36 receptů na jeho oblíbená jídla, která si snadno uvaříme i u nás. Prostřený stůl je pro Františka znamením Božího požehnání i symbolem vzájemného přátelství a solidarity. Papež sám na sobě ukazuje, jak krásně se může doplňovat skromný životní styl s oslavami, radostmi života a kuchařským uměním. Kéž s četbou této knihy dostaneme chuť na pochoutky z...
Objev podobné jako U stolu s papežem Františkem: Jeho recepty na jídlo i na život (978-80-7566-089-3)
Sous vide pro každého: 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den (978-80-7554-282-3)
Kniha - autor Lisa Q. Fetterman, 200 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vaření Lisa nám představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, která se ovšem dá velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru určeného pro použití v běžných domácích podmínkách si můžeme bez námahy a s jen minimální časovou investicí předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne podle jednoho ze spousty rychlých receptů v pár minutách vytvoříme lahodné jídlo. Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách kniha vždy nejdřív představí takzvaný...
Objev podobné jako Sous vide pro každého: 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den (978-80-7554-282-3)
Velmi osobní kniha o zdraví: Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na (978-80-265-1073-4)
Kniha - autor Margit Slimáková, 336 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení, nespokojení a stále ve spěchu. Může to být jinak? Ano! Univerzální recept nemám, ale nabízím střípky ověřených doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě co nejlépe pečovat.
Objev podobné jako Velmi osobní kniha o zdraví: Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na (978-80-265-1073-4)
Pravá vietnamská kuchyně: Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo (978-80-276-0511-8)
Kniha - autor Uyen Luu, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří mezi prominentní londýnské foodbloggery, ale její život se stále točí kolem Vietnamu a vietnamské kuchyně. Ve Vietnamu se narodila a často se tam vrací znovuobjevovat své kulinární kořeny. Většina jídel, inspirovaná hlavně tím, co vařila její maminka a babička, vám ukáže bohatost chutí a vůní vietnamských pokrmů i hravost přípravy a podávání, která je pro Vietnamce typická. Můžete si uvařit například polévku pho, kde se horký vývar dokonale snoubí s nudlemi, saigonské letní závitky, dušené hovězí maso na badyánu, taštičky plněné kuřecím masem, smažené nudle s výhonky mungo či banánové smaženky s kokosovým krémem.
Objev podobné jako Pravá vietnamská kuchyně: Recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo (978-80-276-0511-8)
Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě: Téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi pří (978-80-7391-829-3)
Kniha - 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Chcete-li žít zdravěji a přitom se neomezovat v chuti a pestrosti jídla, jste na správné adrese! Kniha plná „hrnkových" receptů na svěží, zdravá a zároveň výborná jídla i dezerty se vám stane nepostradatelným průvodcem lepším životním stylem. U každého pokrmu najdete podrobné výživové informace a díky tomu budete mít stále přehled o tom, co přesně jíte. Díky podrobným návodům, fotografiím provázejícím recepty krok za krokem a kuchařským tipům získáte dovednosti potřebné pro přípravu chutných jídel pro celou rodinu. Vyzkoušejte křupavé snídaňové kapsy, rajčata s čočkou a kozím sýrem, halibuta s paprikovo-mandlovou omáčkou, česnekové kuře s pórkem, ananasové carpaccio s mangovou omáčkou nebo jablečný dip.
Objev podobné jako Dobré jídlo připravené jednoduše zdravě: Téměř 100 receptů s výživovými hodnotami a fotografiemi pří (978-80-7391-829-3)
Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči: Rastlinné recepty s liečivou energiou (978-80-999022-2-1)
Kniha - autor Michaela Melichová, 224 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Kniha, ktorá vás navedie, ako si byť lekárom a nezakázať si pri tom obľúbené chute a jedlá. Stačí si vybrať liečivé potraviny a správne ich nakombinovať. Získajte späť zdravie, vitalitu a chuť do života. Kniha Varíme v súlade s prírodou, alebo keď jedlo lieči, obsahuje okrem 78 receptov i návod a vysvetlenie ako a prečo začať jest trochu inak a pritom sa nevzdať svojich obľúbených jedál. Zdravé a chutné recepty s trochou logiky a filozofie.
Objev podobné jako Varíme v súlade s prírodou alebo keď jedlo lieči: Rastlinné recepty s liečivou energiou (978-80-999022-2-1)
LEPU SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit - 25 ks (COV-19-LEPU)
Tester rychlý a šetrný, ke kvalitativní detekci antigenu SARS-CoV-2, je založen na specifické reakci protilátka-antigen a technologii imunoanalýzy, testování se provádí ze vzorku získaného výtěrem z nosu, balení 25 ks Rychlý a šetrný test ke kvalitativní detekci antigenu SARS-CoV-2. Lepu 2019-nCoV Antigen Rapid Test Kit je založen na specifické reakci protilátka-antigen a technologii imunoanalýzy. Klíčové vlastnosti Testeru LEPU SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit - 25 ksTesty jsou komfortníNení třeba zasunovat tyčinku hluboko do nosohltanuTestování se provádí ze vzorku získaného výtěrem z nosuPoužití testu je jednoduché a praktickéVýtěrová tyčinka se vkládá přímo do testovací karty, a tak k provedení testu není potřeba zkumavkaVýsledek testu získáte již za 15 minutJednoduchost provedení umožňuje použití této sady jak v nemocnicích, či odběrových místech, tak také na letištích, v dopravě, hotelích či obchodních společnostechLze...
Objev podobné jako LEPU SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit - 25 ks (COV-19-LEPU)
Konec plýtvání jídlem: Více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zbytku zužitkovat potrav (978-80-7670-001-7)
Kniha - 288 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá JAK MÉNĚ PLÝTVAT POTRAVINAMI Plýtvání se týká nás všech - a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této knihy vám chceme ukázat, jak každý z nás může plýtvání omezit, tím chránit životní prostředí a také ušetřit. Přínos pro životní prostředí: Pokud opravdu přestaneme zbytečně plýtvat, bude potřeba mnohem méně zemědělských ploch, hnojiv, pesticidů a pastvin a do ovzduší se také bude dostávat méně skleníkových plynů, což v důsledku bude mít příznivý dopad na přírodu. Přínos pro rodinný rozpočet: Ten, kdo toho tolik nevyhazuje a snaží se potraviny zužitkovat, méně nakupuje, a tím výrazně ušetří. Přínos pro vás: Ze správného skladování potravin a zpracovávání zbytků budete mít radost, protože se naučíte vařit i z neobvyklých částí rostlin, které ovšem mnohdy...
Objev podobné jako Konec plýtvání jídlem: Více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zbytku zužitkovat potrav (978-80-7670-001-7)
Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata: 100 nejlepších jídel, která připravíte za pár minut (978-80-7263-895-6)
Kniha - autor Annabel Karmel, 152 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Čas prožitý s dětmi je drahocenný pro každého rodiče, takže je pochopitelné, že nechcete strávit hodiny přípravou jídla. Osvědčené rychlé recepty Další kniha od britské autorky Annabel Karmel nazvaná Top 100 jídel v minutě přináší záchranu v podobě receptů na jídla, která vyžadují minimum času a námahy, ale zároveň jsou velice chutná a nutričně vyvážená. Annabel Karmel odbourává stres rodičů z vaření pro děti, aby zůstaly zdravé a šťastné, tím, že přináší recepty na věkově odpovídající a chutná jídla pro miminka a batolata. Nenechte se při vaření okrádat o čas Snadné návody na přípravu doprovázené fotografiemi lahodně vypadajících pokrmů a časový průvodce u každého receptu činí z knihy užitečného a atraktivního průvodce pro všechny rodiče, kteří chtějí pro své děti to nejlepší a zároveň chtějí mít pod kontrolou svůj čas.
Objev podobné jako Rychlé a snadné recepty pro kojence a batolata: 100 nejlepších jídel, která připravíte za pár minut (978-80-7263-895-6)
Skutečné jídlo pro malé labužníky: Více než 100 jednoduchých lahodných receptů pro malé děti i dospě (978-80-7554-240-3)
Kniha - autor Annabel Karmel, 240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Annabel Karmel přichází s další knihou plnou vynikajících a nikdy nezveřejněných receptů připravených z prvotřídních ingrediencí s významnou nutriční hodnotou. Mnoho chutných, jednoduchých a všestranně využitelných nových receptů Tato kuchařka plná krásných fotografií a s hezkým designem je nezbytným pomocníkem každého moderního rodiče. Jednotlivé kapitoly se zaměřují na rychle připravená jídla – hotovo za čtvrt hodiny, zdravý „fast food“, vaření s dětmi, školní svačiny. Jde o čerstvá, zdravá, jednoduchá a moderní jídla, jako jsou Quinoové kuřecí stripsy pečené v troubě, Křupavá treska pečená v troubě a hranolky z batátů, Palačinky s podmáslím či Mrkvovo-datlové kuličky s ořechy. Kapitoly jsou sestaveny tak, aby bylo vybrání jídla co nejjednodušší. Bezmasé a veganské alternativy V knize je zařazena celá řada bezmasých a veganských receptů, ale také recepty obsahující maso a ryby.
Objev podobné jako Skutečné jídlo pro malé labužníky: Více než 100 jednoduchých lahodných receptů pro malé děti i dospě (978-80-7554-240-3)
Podívejte se také
- Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření ()
- Jak Bzuk a Ťuk putovali za sluníčkem
- Jak být skvělým vůdcem a předběhnout konkurenci
- Jak se zbavit starostí a začít žít ()
- Apokalypsa kdy a jak - DVD (7003-01)
- Jak Křemílek a Vochomůrka hledali, až našli
- Jak se oblékají Princezny Koně a poníci
- Rady jak umírat a žít lepší život ()
- Migréno, díky!: Proč a jak vzniká stres a jak z problémů ven (978-80-8100-611-1)
- Dys...Jak se učí chlapci a jak děvčata (978-80-7311-110-6)
- Jak proměnit myšlenky v zázraky: Jak si vyprosit božskou energii a jak ji přijmout (978-80-7336-675-9)
- Co je to úspěch – a jak jej dosáhnout?
- Co a jak (978-80-7465-404-6)
- Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K (978-80-748-2189-9)
- Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž (978-80-748-2219-3)
- Jak polapit sen: 21 rad, jak můžete lépe snít (a žít) (978-80-242-8403-3)
- Jak jsem dobyl Nový Zéland a jak Nový Zéland dobyl mě (978-80-88088-22-6)
- Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š (978-80-748-2204-9)
- Bulbem záchranáře – Jak zachránit život a stát se superhrdinou
- Jak čert u sedláka sloužil a 3 další pohádky
- Jak na prevíta. Rady pro babičky a dědečky (9788025712160)
- Orava FI-120 AP inhalátor a obličejová sauna