Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Schwertkrone Solingen Vykošťovací nůž 30 cm (MG40111)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 30 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti dřevo Znamenitý kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Vykosťovací nůž od firmy SCHWERTKRONE Solingen se skvěle hodí pro vyjmutí kostí z masa. Její délka je celkem 30 cm, široká je pak 30 mm. Přírodní rukojeť ze dřeva příjemná na dotek je vhodně vyvážená a vedle toho dobře padne do dlaně. Rozhodující vlastnosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Vykošťovací nůž 30 cm Schwertkrone Solingen Vykošťovací nůž 30 cm má délku čepele 30 cm Praktická rukojeť ze dřeva pro přijemný úchop Nůž typu: vykosťovací nůž
Podívejte se také Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm (MG71112)
Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm (MG71112)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 30 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti dřevo Výjimečný kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem vaší kuchyňské výbavy. Univerzální nůž od firmy SCHWERTKRONE Solingen se skvěle hodí na krájení všech typů potravin. Její délka dosahuje v celku 30 cm a to při šířce 38 mm. Praktická dřevěná rukojeť příjemná na úchop je dokonale vyvážená a rovněž výborně padne do dlaně. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm Schwertkrone Solingen Základní kuchařský nůž 30 cm má čepel o délce 30 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Univerzální kuchyňský nůž
Podívejte se také Schwertkrone Solingen 13 cm, celokovové (SK113013)
Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm (MO60101)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, steakový nůž, materiál rukojeti dřevo Excelentní kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem kuchyňské výbavy. Velikost čepele má celých 24 cm, široká je pak 20 mm. Přírodní rukojeť ze dřeva příjemná na dotek je bezchybně vyvážená a vedle toho náramně padne do vaší ruky. Významné vlastnosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm Schwertkrone Solingen Steakový nůž 24 cm má čepel o celkové délce 24 cm Pevná a příjemná dřevěná rukojeť Typ nože: steakový nůž
Podívejte se také Schwertkrone Solingen 10 cm, celokovové (SK110410)
Podívejte se také
- Schwertkrone Solingen 13 cm, zahnuté, červené (SK110313)
- Schwertkrone Solingen Roztírací nůž 22 cm (MO21101)
- Schwertkrone Solingen 9 cm, celokovové, kytičkové (SK111709)
- Schwertkrone Solingen - SK110513 zahnuté (SK110513)
- Schwertkrone Solingen - SK910810 rovné (SK910810)
- Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)
- Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba 35 cm (MG50111)
- Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba zoubkovaný 34 cm (MO50101)
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- KRETZER Solingen ECO 30 cm černé (914530)
- nuz kuchynsky univerzalni
- CS SOLINGEN Kleště grilovací 30 cm GERA CS-036270
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- Erbe Solingen 44854 20 cm (44854)
- cs solingen panev steinfurt 24 cm
Schwertkrone Solingen Roztírací nůž 22 cm (MO21101)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22 cm, nůž na máslo, materiál rukojeti dřevo Osobitý kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně. Její délka je plných 22 cm, široká je pak 20 mm. Rukojeť ze dřeva příjemná na úchop je bezchybně vyvážená a dobře padne do vaší dlaně. Významné vlastnosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Roztírací nůž 22 cm Schwertkrone Solingen Roztírací nůž 22 cm má čepel o délce 22 cm Pevná a odolná dřevěná rukojeť pro přijemný úchop Typ nože: nůž na máslo
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Roztírací nůž 22 cm (MO21101)
Schwertkrone Solingen Plátkovací nůž 32 cm (MO70101)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 32 cm, nůž na maso, materiál rukojeti dřevo Skvělý kuchyňský nůž bude nepostradatelným komponentem kuchařské výbavy. Její délka je celkem 32 cm, široká je pak 32 mm. Praktická dřevěná rukojeť příjemná do ruky je bezchybně vyvážená a rovněž přesně padne do vaší dlaně. Důležité přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Plátkovací nůž 32 cm Schwertkrone Solingen Plátkovací nůž 32 cm nabízí čepel o délce 32 cm Rukojeť z odolného dřeva pro přijemný úchop Typ nože: nůž na maso
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Plátkovací nůž 32 cm (MO70101)
Schwertkrone Solingen Univerzální nůž 24 cm (MO24101)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti dřevo Neobyčejný kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé domácnosti. Univerzální nůž značky SCHWERTKRONE Solingen se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Délka čepele je celých 24 cm a to při šířce 20 mm. Dřevěná rukojeť příjemná do ruky je dokonale vyvážená a vedle toho přesně padne do dlaně. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Univerzální nůž 24 cm Schwertkrone Solingen Univerzální nůž 24 cm má čepel o celkové délce 24 cm Pevná a odolná dřevěná rukojeť pro přijemný úchop Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Univerzální nůž 24 cm (MO24101)
Schwertkrone Solingen Nářezový nůž 19 cm (MO04101)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 19 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti dřevo Kvalitní kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou vaší kuchyňské výbavy. Nůž na zeleninu od výrobce SCHWERTKRONE Solingen se skvěle hodí na jednoduché krájení zeleniny. Délka čepele má celkem 19 cm a to při šířce 16 mm. Dřevěná rukojeť příjemná na dotek je perfektně vyvážená a navíc úžasně padne do dlaně. Zajímavé funkce kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nářezový nůž 19 cm Schwertkrone Solingen Nářezový nůž 19 cm nabízí čepel o délce 19 cm Rukojeť z tvrdého a odolného dřeva pro přijemný úchop Typ nože: nůž na zeleninu
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nářezový nůž 19 cm (MO04101)
Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 32 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Znamenitý kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem vaší kuchařské výbavy. Délka této čepele je celých 32 cm při šířce 46 mm. Tradiční dřevěná rukojeť příjemná na dotek je ideálně vyvážená a kromě toho ideálně padne do ruky. Podstatné přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm má čepel o celkové délce 32 cm Rukojeť z pevného dřeva pro přijemný úchop Typ nože: santoku
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)
Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm (MO72102)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 34 cm, santoku, materiál rukojeti dřevo Nevšední kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem kuchařské výbavy. Délka této čepele dosahuje v celku 34 cm při šířce 48 mm. Rukojeť vyrobená ze dřeva příjemná na dotek je solidně vyvážená a navíc náramně padne do vaší ruky. Základní funkce kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm má čepel o celkové délce 34 cm Rukojeť z tvrdého a odolného dřeva pro přijemný úchop Nůž typu: santoku
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 34 cm (MO72102)
Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba 35 cm (MG50111)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 35 cm, zoubkovaný nůž, materiál rukojeti dřevo Bezchybný kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou každé domácnosti. Délka této čepele má celých 35 cm při šířce 30 mm. Přírodní rukojeť ze dřeva příjemná na úchop je solidně vyvážená a k tomu výborně padne do ruky. Zásadní funkce kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba 35 cm Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba 35 cm má čepel o celkové délce 35 cm Rukojeť z tvrdého a odolného dřeva pro přijemný úchop Nůž typu: zoubkovaný nůž
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba 35 cm (MG50111)
Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba zoubkovaný 34 cm (MO50101)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 34 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti dřevo Prvotřídní kuchyňský nůž se stane praktickou součástí každé kuchyňské výbavy. Nůž na pečivo od firmy SCHWERTKRONE Solingen se skvěle hodí na hladké krájení bez drobení, uplatnění najde ale i při trhání jemného těsta. Velikost čepele má v celku 34 cm při šířce 15 mm. Praktická dřevěná rukojeť příjemná do ruky je perfektně vyvážená a rovněž náramně padne do ruky. Hlavní přednosti kuchyňského nože Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba zoubkovaný 34 cm Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba zoubkovaný 34 cm má délku čepele 34 cm Rukojeť z pevného a příjemného dřeva Nůž typu: nůž na pečivo
Objev podobné jako Schwertkrone Solingen Nůž na pečivo a chleba zoubkovaný 34 cm (MO50101)
SCHWERTKRONE SOLINGEN 13 cm, celokovové (SK113013)
Krejčovské nůžky - délka 13 cm, pro praváky, pro leváky i pro praváky, pro leváky, s ostrou špičkou, materiál rukojeti kov, materiál čepelí chrom
Objev podobné jako SCHWERTKRONE SOLINGEN 13 cm, celokovové (SK113013)
SCHWERTKRONE SOLINGEN 10 cm, celokovové (SK110410)
Krejčovské nůžky - délka 10 cm, pro praváky, pro leváky i pro praváky, pro leváky, s ostrou špičkou, materiál rukojeti kov, materiál čepelí chrom
Objev podobné jako SCHWERTKRONE SOLINGEN 10 cm, celokovové (SK110410)
SCHWERTKRONE SOLINGEN 9 cm, celokovové, kytičkové (SK111709)
Krejčovské nůžky - délka 9 cm, pro praváky, s ostrou špičkou, materiál rukojeti kov, materiál čepelí chrom
Objev podobné jako SCHWERTKRONE SOLINGEN 9 cm, celokovové, kytičkové (SK111709)
SCHWERTKRONE SOLINGEN 13 cm, zahnuté, červené (SK110313)
Krejčovské nůžky - délka 13 cm, pro praváky, ergonomické, s ostrou špičkou, materiál rukojeti plast, materiál čepelí chrom
Objev podobné jako SCHWERTKRONE SOLINGEN 13 cm, zahnuté, červené (SK110313)
CS Solingen Nůž vykošťovací 14cm HERNE (CS-037994)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, vykosťovací nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel K pořádnému a zábavnému vaření patří určitě i kvalitní vybavení vaší kuchyně. Představujeme vám kuchyňský vykošťovací nůž značky CS Solingen, se kterým pohodlně a rychle vykostíte nejrůznější typy masa. Nůž je vyroben z prvotřídní nerezové oceli v klasickém vzhledu, který doplňují tři nýty. Navíc je vyvážený a má ergonomickou protiskluzovou rukojeť. Klíčové vlastnosti kuchyňského vykošťovacího nože CS Solingen Herne Jedná se o vykošťovací kuchyňský nůžJe vhodný na vykošťování masa Nůž CS Solingen je vyroben z nerezové oceliMá klasický vzhled se třemi nýtyNůž je vyváženýCS Solingen má ergonomickou protiskluzovou rukojeťDélka čepele:14 cm
Objev podobné jako CS Solingen Nůž vykošťovací 14cm HERNE (CS-037994)
SCHWERTKRONE SOLINGEN - SK110513 zahnuté (SK110513)
Krejčovské nůžky - délka 13 cm, pro leváky i pro praváky, ergonomické, s ostrou špičkou
Objev podobné jako SCHWERTKRONE SOLINGEN - SK110513 zahnuté (SK110513)
SCHWERTKRONE SOLINGEN - SK910810 rovné (SK910810)
Krejčovské nůžky - délka 10 cm, pro leváky i pro praváky, ergonomické, s ostrou špičkou
Objev podobné jako SCHWERTKRONE SOLINGEN - SK910810 rovné (SK910810)
Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou, extra super pružnou, úzkou a zahnutou čepelí, a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (TPE). Nože Fibrox odolají teplotám do 110 °C a lze je umývat v myčce. Specifikace: Praktický vykosťovací nůž Dlouhá zahnutá čepel Pružná Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická protiskluzová plastová rukojeť Lehký do ruky Odolá teplotám do 110 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou, extra super pružnou, úzkou a zahnutou čepelí, a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (TPE). Nože Fibrox odolají teplotám do 110 °C a lze je umývat v myčce. Specifikace: Praktický vykosťovací nůž Dlouhá zahnutá čepel Pružná Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická protiskluzová plastová rukojeť Lehký do ruky Odolá teplotám do 110 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací kuchyňský nůž s 15 cm dlouhou, extra super pružnou, úzkou a zahnutou čepelí, a s ergonomickou a protiskluzovou rukojetí z černého plastu (TPE). Nože Fibrox odolají teplotám do 110 °C a lze je umývat v myčce. Specifikace: Praktický vykosťovací nůž Dlouhá zahnutá čepel Pružná Kvalitní provedení a materiály Ostrá čepel - přesný řez Ergonomická protiskluzová plastová rukojeť Lehký do ruky Odolá teplotám do 110 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 15 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Victorinox 15 cm
Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Forged Sebra s délkou čepele 16 cm je ideální na vykosťování masa, můžete s ním pohodlně oddělit klouby. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na vykosťování masa a oddělení kloubů Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 16 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 210 g
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický nůž na filetování ryb, zvěřiny i masa Řada Classic Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 18 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický nůž na filetování ryb, zvěřiny i masa Řada Classic Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 18 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní, flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický nůž na filetování ryb, zvěřiny i masa Řada Classic Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 18 cm
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Classic Wüsthof 18 cm
Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Forged Sebra s délkou čepele 16 cm je ideální na vykosťování masa, můžete s ním pohodlně oddělit klouby. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na vykosťování masa a oddělení kloubů Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 16 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 210 g
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž Forged Sebra s délkou čepele 16 cm je ideální na vykosťování masa, můžete s ním pohodlně oddělit klouby. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na vykosťování masa a oddělení kloubů Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 16 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 210 g
Objev podobné jako Vykosťovací nůž Sebra Forged 16 cm
Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 16 cm Classic WÜSTHOF
Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,5 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Kvalitní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyně. Vykosťovací nůž značky Samura se skvěle hodí pro snadné vykostění masa. Délka této čepele dosahuje plných 16,5 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm má délku čepele 16,5 cm Nůž typu: vykosťovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Ikon má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty.…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Hlavní výhody: perfektní pomocník pro vykosťování masa, drůbeže a ryb působivý design čepele s důlky od kladiva velmi ostrá čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 150 mm celková délka: 265 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu
Objev podobné jako Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Hlavní výhody: perfektní pomocník pro vykosťování masa, drůbeže a ryb působivý design čepele s důlky od kladiva velmi ostrá čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 150 mm celková délka: 265 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu
Objev podobné jako Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Hlavní výhody: perfektní pomocník pro vykosťování masa, drůbeže a ryb působivý design čepele s důlky od kladiva velmi ostrá čepel z 37 vrstev nerezové oceli extrémně odolné jádro z japonské nerezové oceli VG 10 s tvrdostí 61 HRC dokonale vyleštěná ergonomická rukojeť z černé plátnové micarty se dobře drží a neklouže, ani když je mokrá nýty a záštita z nerezové oceli 18/10 ruční výroba, každý kus je originál výborný nápad na dárek - dodáváno v dárkové kazetě Dodatečné informace: délka čepele: 150 mm celková délka: 265 mm není vhodné do myčky na nádobí čistěte vlažnou, nikoliv horkou, vodou a jemným čistícím prostředkem není určeno pro krájení masa s kostí používejte pouze na krájecím prkénku, nejlépe ze dřeva či plastu
Objev podobné jako Vykosťovací nůž ZEN 15 cm, černá, Yaxell
Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Ikon má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty.…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Ikon má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon je vyrobena z odolného syntetického materiálu v černé barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty.…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon WÜSTHOF
Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SNMVVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Znamenitý kuchyňský nůž se stane praktickou součástí vaší kuchyňské výbavy. Vykosťovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí na pomoc při vykosťování masa. Délka této čepele dosahuje plných 15 cm. Hlavní přednosti kuchyňského nože Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Nůž typu: vykosťovací nůž
Objev podobné jako Samura MO-V Vykosťovací nůž 15 cm (SNMVVN)
Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Ikon crème má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám.…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Ikon crème má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám.…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Vykosťovací nůž Classic Ikon crème má štíhlou, charakteristicky zakřivenou čepel s rovným ostřím. Nejlépe se hodí pro řezání masa od kosti. Můžete s ním odstraňovat šlachy, vykosťovat maso či stahovat kůži. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám.…
Objev podobné jako Vykosťovací nůž 14 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger
Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger
Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger
Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger
Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger
Hlavní výhody: mimořádně ostrý nůž s extra lehkou rukojetí zakřivená čepel je perfektní pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek pečlivě vybroušená čepel bez jádra je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí a dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor velmi lehká karbonová rukojeť s dvojitým nýtováním ručně broušeno - každý kus je originál součástí řady nožů CARBON FRAGMENT Dodatečné informace: délka rukojeti: 115 mm délka čepele: 155 mm celková délka: 290 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž CARBON FRAGMENT 15 cm, černá, Dellinger
F. Dick Vykosťovací nůž 15 cm Red Spirit (8174515)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 15 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast Prvotřídní kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem kuchařské výbavy. Vykosťovací nůž od firmy F. Dick se skvěle hodí pro vyjmutí kostí z masa. Délka této čepele dosahuje plných 15 cm při šířce 1 mm. Příjemně lehká rukojeť ze solidního plastu je dokonale vyvážená a kromě toho přesně padne do ruky. Zásadní funkce kuchyňského nože F. Dick Vykosťovací nůž 15 cm Red Spirit F. Dick Vykosťovací nůž 15 cm Red Spirit vlastní čepel dlouhou 15 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu Nůž typu: vykosťovací nůž
Objev podobné jako F. Dick Vykosťovací nůž 15 cm Red Spirit (8174515)
Vykosťovací nůž SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 16,5 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 100 mm délka čepele: 165 mm celková délka: 270 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 16,5 cm
Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 130 mm celková délka: 240 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Vykosťovací nůž SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 16,5 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých červenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 100 mm délka čepele: 165 mm celková délka: 270 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SANDVIK RED NORTHERN SUN Dellinger 16,5 cm
Vykosťovací nůž SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 16,5 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach ideální pro venkovní kuchyně a BBQ pečlivě vybroušená čepel z vysoce kvalitní švédské oceli Sandvik 14C28N s tvrdostí cca 59 HRC vzor slunečních paprsků na ostří minimalizuje tření při řezání a zabraňuje přilepení potravin k čepeli mimořádný design - rukojeť z rýžových zrn zalitých zelenou epoxidovou pryskyřicí s japonským znakem samurajů trojité nýtování pro perfektní pevnost, stabilitu a spojení ostří s rukojetí každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 100 mm délka čepele: 165 mm celková délka: 270 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SANDVIK GREEN NORTHERN SUN Dellinger 16,5 cm
Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 130 mm celková délka: 240 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Hlavní výhody: nůž pro vykosťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach pečlivě vybroušená čepel s jádrem z damaškové oceli VG10 a 66 vrstev nerezových ocelí zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost jednotlivé vrstvy jsou na čepeli vidět a vytváří jedinečný a neopakovatelný damascénský vzor odolná a tvarově stabilní rukojeť z olivového dřeva každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 95 mm délka čepele: 130 mm celková délka: 240 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit
Objev podobné jako Vykosťovací nůž SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS Dellinger 13 cm
Podívejte se také
- KRETZER Solingen 15 cm žluté (130315)
- Erbe Solingen 44814 20 cm (44814)
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- cs solingen
- KRETZER Solingen SPIRALE 20 cm černé (113420)
- KRETZER Solingen ECO 11 cm stříbrné (910811)
- KRETZER Solingen SPIRALE 20 cm stříbrné (113520)
- KRETZER Solingen SPIRALE 13 cm červené (110313)
- KRETZER Solingen FINNY 25 cm červené (763225)
- Kretzer Solingen SPIRALE 13 cm stříbrné (112013)
- KRETZER Solingen ECO 9 cm zlaté (110809)
- KRETZER Solingen ECO 20 cm černé (914520)
- Erbe Solingen led 44879 19 cm (44879)
- Solingen Nůžky dětské zahnuté 9 cm (3646370)
- KRETZER Solingen ECO 18 cm žluté (964418)
- KRETZER Solingen FINNY 20 cm černé (762220)
- SOLINGEN Pinzeta zahnutá nerez 9,5 cm (3636546)
- KRETZER Solingen SPIRALE 9 cm stříbrné (110709)
- KRETZER Solingen SPIRALE 24 cm žluté (113824)
- KRETZER Solingen FINNY 25 cm černé (769225)
- KRETZER Solingen SPIRALE 10 cm stříbrné (110510)
- KRETZER Solingen FINNY 11 cm černé zahnuté (760911)