Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Nůž filetovací 22cm/HARD EDGE/1054946/F
Nůž z řady Fiskars Hard Edge s dlouhou tenkou pružnou čepelí je výborným pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování. S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou. Čepel filetovacího nože z pevné nerezové ocelové planžety je prefektně ostrá a práce s filetovacím nožem Hard Edge tedy velmi snadná a efektivní.Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení. Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou.
Podívejte se také Nůž filetovací 22cm/HARD EDGE/1054946/F
Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F
Nůž Hard Edge s dlouhou rovnou čepelí a hladkým ostřím se používá k porcování větších kusů masa, ale také ke krájení syrového i pečeného masa. Využijete ho při krájení šunky, salámů a jiných uzenin, můžete s ním však nakrájet třeba i meloun či ananas. Pevná a perfektně ostrá čepel porcovacího nože Fiskars Hard Edge je 22 cm dlouhá a poměrně široká.Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení. Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou.
Podívejte se také Nůž porcovací 22cm/HARD EDGE/1051760/F
Nůž na pečivo 22cm/HARD EDGE/1054945/F=
Nůž se zoubkovanou čepelí, která je ideální pro krájení chleba či pečiva s tvrdou kůrkou. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože. Držadlo nože je ergonomicky tvarované a pokryto materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení.
Podívejte se také Nůž na pečivo 22cm/HARD EDGE/1054945/F=
Podívejte se také
- Nůž snídaňový 11cm/HARD EDGE/1054947/F
- Nůž Santoku 16cm/HARD EDGE/1051761/F=
- Nůž kuchařský 14cm/HARD EDGE/malý/1051749/F=
- Nůž kuchařský 17cm/HARD EDGE/střední/1051748/F=
- Nůž kuchařský 20cm/HARD EDGE/velký/1051747/F=
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- Fiskars Hard Edge Loupací nůž 9 cm
- nuz kuchynsky univerzalni
- K&F Concept Hard MCUV ochranný filtr - 72 mm (KF01.1070)
- K&F Concept SQ Hard Graudated GND8 100x150 mm (KF01.1168)
- K&F Concept Hard MCUV ochranný filtr - 82 mm (KF01.1072)
- K&F Concept Hard MCUV ochranný filtr - 55 mm (KF01.1066)
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- Winnwell Balónek Hard Orange 70g Ultra Hard, oranžová, Hard (676824004762)
- Michelin Starcross 5 Hard 90/100/21 TT,F 57 M (290055)
- REFLECTA Supvex 22cm (PR23067)
- Pirelli Scorpion XC Mid Hard 80/100/21 TT,F 51 R (3107800)
Nůž Santoku 16cm/HARD EDGE/1051761/F=
Santoku nůž pochází z Asie. Jeho čepel je obvykle kratší než u kuchařského nože a má také výrazně odlišnou geometrii. V překladu znamená slovo Santoku „nůž tří ctností". Nízká hmotnost, tenká čepel a široká špička umožňují krájení velmi úzkých a malých tvarů. Fiskars nůž Santoku řady Hard Edge oceníte při krájení cibule, rajčat a jiné zeleniny například do salátů, hodí se i pro přípravu masa, ryb nebo sekání bylinek.Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení. Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. V případě potřeby ho lze snadno nabrousit ostřičem či ocílkou.
Objev podobné jako Nůž Santoku 16cm/HARD EDGE/1051761/F=
Nůž kuchařský 20cm/HARD EDGE/velký/1051747/F=
Velký univerzální nůž je ideální pro krájení velkých kusů potravin. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože. Držadlo nože je ergonomicky tvarované s jedinečným 3D vzorem, který zajišťuje perfektní držení.
Objev podobné jako Nůž kuchařský 20cm/HARD EDGE/velký/1051747/F=
Nůž kuchařský 17cm/HARD EDGE/střední/1051748/F=
Praktický univerzální nůž střední velikosti je vhodný pro krájení všech potravin. Čepel nože je ze silné nerezové ocelové planžety. Ostří je zhotovené revoluční technologií LZR-EDGE. Ta umožňuje, aby nůž zůstal ostrý 4krát déle než standardní nože. Držadlo nože je ergonomicky tvarované s jedinečným 3D vzorem, který zajišťuje perfektní držení.
Objev podobné jako Nůž kuchařský 17cm/HARD EDGE/střední/1051748/F=
Fiskars Hard Edge Loupací nůž 9 cm
Také malé nože jsou v kuchyni potřeba. Nůž Fiskars z řady Hard Edge s rovnou 9 cm čepelí a ostrou špičkou je ideální pro loupání a krájení menší zeleniny a ovoce. Výborně poslouží například při škrábání nových brambor nebo mrkve, vykrojíte s ním jádřinec z jablka, napůlíte švestky.Čepel nože Fiskars Hard Edge je vyrobena z pevné nerezové oceli a ostřena pomocí speciální technologie LZR-EDGE™. Díky této úpravě nože zůstávají 4x déle ostré než jiné nože. Skvěle ergonomická střenka nože Hard Edge je pokryta materiálem Softouch™ s trojrozměrným vzorem na povrchu, který zaručuje bezpečné a pohodlné držení.
Objev podobné jako Fiskars Hard Edge Loupací nůž 9 cm
F. Dick Filetovací ohebný nůž Red Spirit (8175418)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, filetovací nůž, ocelová rukojeť, materiál rukojeti ocel Filetovací nůž německé značky F. Dick ze série Red Spirit s délkou čepele 18 cm.Německé nože F. Dick ze série Red Spirit ve vás probudí vášeň a nadšení pro vaření. Vynikají extrémní ostrostí, která zajistí maximálně přesný řezný výkon. Špičková slitina oceli zaručí odolnost proti korozi a opotřebení. Nože zachovávají při krájení veškeré důležité látky v potravinách. Typickou, asijsky vypadající rukojeť skvěle doplňuje červená barva. Hladká rukojeť pohodlně padne do ruky a optimálně splňuje ergonomické požadavky profesionálních kuchařů.Flexibilní filetovací nůž se stane vaším pomocníkem při přípravě ryb nebo vykostění drůbeže. Je skvělý i pro odstranění kůže ze syrového masa.Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou funkcí a maximální kvalitou. Klíčové vlastnostivelmi vysoká kvalitaocelové ostří přesné a snadné...
Objev podobné jako F. Dick Filetovací ohebný nůž Red Spirit (8175418)
F. Dick Filetovací ohebný nůž ze série 1905 (8195418)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, filetovací nůž Filetovací nůž německé značky F. Dick ze série 1905 s délkou čepele 18 cm.Německá firma F. Dick tentokrát spojila nejnovější technologii a klasický, ale přesto velmi atraktivní vzhled. V této sérii naleznete exkluzivní nože v novém pojetí historického designu z roku 1905. Speciální složení oceli zajišťuje perfektní řezný výkon a zároveň slibuje odolnost proti korozi a opotřebení. Všechny nože ze série 1905 mají optimálně vyvážený poměr čepele a plastové rukojeti a umožňují tak práci bez námahy a s lehkostí. Design tvoří plastová rukojeť s ocelovými kroužky, které nahradily doposud používané nýty.Filetovací nůž s tenkou a velmi flexibilní čepelí usnadní nejen zpracování ryb a vykostění drůbeže, ale i odstranění kůže z čerstvého masa. S tímto nožem jednoduše dosáhnete precizní práce hodné profesionála!Všechny výrobky F. Dick se vyznačují důsledným designem, promyšlenou...
Objev podobné jako F. Dick Filetovací ohebný nůž ze série 1905 (8195418)
Delphin nůž filetovací ergono
Relativně široká čepel nabízí optimální řeznou sílu pro několikahodinovou práci ve filetárně. Využijete ho však i jako univerzální kuchyňský nůž při přípravě různých pokrmů. Na konci rukojeti se nachází otvor na provlečení šňůry či provázku, případně na zavěšení. Dodává se s nylonovým pouzdrem s možností zavěšení na opasek. Technické parametry: Delphin ERGONO Celková délka: 328mm Délka čepele: 180mm Výška čepele: 24mm Tloušťka čepele: 1,5mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 150g
Objev podobné jako Delphin nůž filetovací ergono
Delphin nůž filetovací yapan
Má velmi komfortní pogumovanou rukojeť s příjemným úchopem. Práce s tímto nožem bude zábavou. Hrot čepele je úzký, abyste mohli komfortně pracovat i s nejmenšími kusy masa a detailně se věnovat např. vybírání kostí. YAPAN si však určitě oblíbí i manželky rybářů, protože filetovací nože jsou velmi vhodné při práci v kuchyni. Krájení masa, ovoce a zeleniny... Možnosti jsou téměř neomezené. K noži YAPAN se dodává praktické koženkové pouzdro s možností zavěšení na opasek. Technické parametry: Delphin YAPAN Celková délka: 320mm Délka čepele: 180mm Výška čepele: 18mm Tloušťka čepele: 1,3mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 124g
Objev podobné jako Delphin nůž filetovací yapan
Filetovací nůž Napoleon
Filetovací osmipalcový nůž Napoleon s čepelí vyrobenou z německé oceli - ostrý jako břitvaTenká čepel nože umožňuje tenčí a přesnější krájeníDvojitě nýtovaná, ergonomická rukojeť, která naprosto dokonale padne do rukyDélka nože 34 cm
Objev podobné jako Filetovací nůž Napoleon
Tescoma Nůž filetovací SONIC, 18 cm
Nůž z řady Sonic s dlouhou tenkou pružnou čepelí je výborným pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování. S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou. Čepel filetovacího nože z pevné nerezové ocelové planžety je prefektně ostrá a práce s filetovacím nožem Sonic je velmi snadná a efektivní. Nůž disponuje ergonomickou rukojetí z odolného plastu.Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž filetovací SONIC, 18 cm
KDS Nůž filetovací 14 cm (1067.TC)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 14 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti plast Jedinečný kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem každé kuchyně. Délka této čepele je celých 14 cm a to při šířce 18 mm. Sympaticky lehká rukojeť ze solidního plastu je skvěle vyvážená a přesně padne do vaší ruky. O výborné kvalitě tohoto nože svědčí velice často sledované ocenění spotřebitelského časopisu dTest. Klíčové znaky kuchyňského nože KDS Nůž filetovací 14 cm KDS Nůž filetovací 14 cm nabízí čepel o délce 14 cm Odolná plastová rukojeť Nůž typu: filetovací nůž
Objev podobné jako KDS Nůž filetovací 14 cm (1067.TC)
HENDI, nůž filetovací, bílý, 150 mm (842553)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti plast Excelentní kuchyňský nůž se stane praktickou součástí vaší kuchyně. Délka této čepele má celých 15 cm při šířce 9 mm. Rukojeť s minimální hmotností z velmi odolného plastu je dobře vyvážená a také náramně padne do vaší dlaně. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože HENDI, nůž filetovací, bílý, 150 mm HENDI, nůž filetovací, bílý, 150 mm má délku čepele 15 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Typ nože: filetovací nůž
Objev podobné jako HENDI, nůž filetovací, bílý, 150 mm (842553)
HENDI, nůž filetovací, červený, 150 mm (842522)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti plast Excelentní kuchyňský nůž se stane ozdobou každé domácnosti. Její délka je celých 15 cm. Příjemně lehká rukojeť z rezistního plastu je ideálně vyvážená a kromě toho přesně padne do vaší dlaně. Základní vlastnosti kuchyňského nože HENDI, nůž filetovací, červený, 150 mm HENDI, nůž filetovací, červený, 150 mm nabízí čepel o délce 15 cm Plastová rukojeť náležité kvality Nůž typu: filetovací nůž
Objev podobné jako HENDI, nůž filetovací, červený, 150 mm (842522)
TESCOMA Nůž filetovací 18cm SONIC 862038.00 (862038.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti plast Kvalitní filetovací nůž značky Tescoma má nerezovou čepel o délce osmnácti centimetrů. Pořiďte si do vaší sady nožů další kvalitní kousek, tentokrát filetovací od oblíbené a uznávané značky kuchyňského náčiní Tescoma. Čepel má osmnáct centimetrů a je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli. Rukojeť je z odolného plastu, který je ergonomicky tvarován. Nůž je vhodný do myčky. Co oceníte na tomto filetovacím noži? výrobek uznávané značky Tescomačepel z nerezové oceliergonomická rukojeťvhodný do myčky
Objev podobné jako TESCOMA Nůž filetovací 18cm SONIC 862038.00 (862038.00)
Leeda nůž filetovací velký 9 filleting knife
Specifikace: délka čepele: 22,5cm
Objev podobné jako Leeda nůž filetovací velký 9 filleting knife
Leeda nůž filetovací menší 4 filleting knife
Specifikace: délka čepele: 10cm
Objev podobné jako Leeda nůž filetovací menší 4 filleting knife
Delphin Filetovací nůž Yapan
YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin. Je vyroben z kvalitní japonské nerezavějící oceli 440C, která se dobře brousí a skvěle drží ostří. YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin. Je vyroben z kvalitní japonské nerezavějící oceli 440C, která se dobře brousí a skvěle drží ostří. Má velmi komfortní pogumovanou rukojeť s příjemným úchopem. Práce s tímto nožem bude zábavou. Hrot čepele je úzký, abyste mohli komfortně pracovat i s nejmenšími kusy masa a detailně se věnovat např. vybírání kostí. YAPAN si však určitě oblíbí i manželky rybářů, protože filetovací nože jsou velmi vhodné při práci v kuchyni. Krájení masa, ovoce a zeleniny... Možnosti jsou téměř neomezené. K noži YAPAN se dodává praktické koženkové pouzdro s možností zavěšení na opasek. Technické parametry: Delphin YAPAN Celková délka: 320mm Délka čepele: 180mm Výška čepele: 18mm Tloušťka čepele: 1,3mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 124g
Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Yapan
Delphin Filetovací nůž Trix
Extrémně ostrý filetovací nůž, který vám umožní snadno porcovat maso, či jiné suroviny určené pro přípravu různých pokrmů. Extrémně ostrý filetovací nůž, který vám umožní snadno porcovat maso, či jiné suroviny určené pro přípravu různých pokrmů. Nůž disponuje čepelí z kvalitní nerezavějící oceli a ergonomicky tvarovanou rukojetí, která dokonale sedí v každé dlani. Kromě toho je potažena gumovým povrchem, což zamezuje vysmeknutí z ruky a zajišťuje komfortní uchopení. Nůž TRIX je dodáván spolu s ochranným plastovým pouzdrem.
Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Trix
Delphin Filetovací nůž Ergono
ERGONO se vyznačuje neuvěřitelně příjemným a komfortním úchopem rukojeti s vyjmutím pro palec a ukazováček. Relativně široká čepel nabízí optimální řeznou sílu pro několikahodinovou práci ve filetárně. ERGONO se vyznačuje neuvěřitelně příjemným a komfortním úchopem rukojeti s vyjmutím pro palec a ukazováček. Relativně široká čepel nabízí optimální řeznou sílu pro několikahodinovou práci ve filetárně. Využijete ho však i jako univerzální kuchyňský nůž při přípravě různých pokrmů. Na konci rukojeti se nachází otvor na provlečení šňůry či provázku, případně na zavěšení. Dodává se s nylonovým pouzdrem s možností zavěšení na opasek. Technické parametry: Delphin ERGONO Celková délka: 328mm Délka čepele: 180mm Výška čepele: 24mm Tloušťka čepele: 1,5mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 150g
Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Ergono
Delphin Filetovací nůž Scale
Staňte se šéfkuchařem na rybách či při pobytu v přírodě s vysoce kvalitním filetovacím nožem Delphin SCALE. Staňte se šéfkuchařem na rybách či při pobytu v přírodě s vysoce kvalitním filetovacím nožem Delphin SCALE. Ostrá čepel z nerezavějící oceli umožňuje precizní a efektivní zpracování masa, ryb, zeleniny a jiných surovin bez zbytečné námahy. Zúženou špičku a pružnost čepele oceníte zejména při filetování či vykosťování a speciální tvar čepele zase při krájení a porcování. Čepel z vysoce kvalitní oceli si zachovává vysokou ostrost i při mnohonásobném používání. Nůž je opatřen měkkou a velmi příjemnou ergonomickou rukojetí s protiskluzovým povrchem, který navíc připomíná tvar šupin, což nepochybně potěší množství rybářů. Čepel je chráněna ochranný plastovým pouzdrem pro bezpečné skladování a transport.
Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Scale
Delphin Filetovací nůž Spike
Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho ostrá čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ideálně poslouží při zpracování masa, ale i jiných surovin potřebných pro přípravu pokrmů. Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho ostrá čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ideálně poslouží při zpracování masa, ale i jiných surovin potřebných pro přípravu pokrmů. Nůž disponuje ergonomicky tvarovanou rukojetí z tvrzeného ABS plastu. Celá rukojeť je navíc opatřena gumovým protiskluzovým povrchem, díky čemuž výborně sedí v každé dlani. Na konci rukojeti se nacházejí tři otvory, které vytvářejí zajímavý designový prvek, ale také mohou sloužit například k zavěšení nože. SPIKE je dodáván spolu ochranným plastovým pouzdrem na čepeli. Technické parametry: Délka nože: 29cm Délka čepele: 16,5cm
Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Spike
Delphin filetovací nůž spike
Nůž disponuje ergonomicky tvarovanou rukojetí z tvrzeného ABS plastu. Celá rukojeť je navíc opatřena gumovým protiskluzovým povrchem, díky čemuž výborně sedí v každé dlani. Na konci rukojeti se nacházejí tři otvory, které vytvářejí zajímavý designový prvek, ale také mohou sloužit například k zavěšení nože. SPIKE je dodáván spolu ochranným plastovým pouzdrem na čepeli. Technické parametry: Délka nože: 29cm Délka čepele: 16,5cm
Objev podobné jako Delphin filetovací nůž spike
Delphin filetovací nůž scale
Ostrá čepel z nerezavějící oceli umožňuje precizní a efektivní zpracování masa, ryb, zeleniny a jiných surovin bez zbytečné námahy. Zúženou špičku a pružnost čepele oceníte zejména při filetování či vykosťování a speciální tvar čepele zase při krájení a porcování. Čepel z vysoce kvalitní oceli si zachovává vysokou ostrost i při mnohonásobném používání. Nůž je opatřen měkkou a velmi příjemnou ergonomickou rukojetí s protiskluzovým povrchem, který navíc připomíná tvar šupin, což nepochybně potěší množství rybářů. Čepel je chráněna ochranný plastovým pouzdrem pro bezpečné skladování a transport. Délka nože: 32cm Délka čepele: 17,5cm
Objev podobné jako Delphin filetovací nůž scale
Weber Deluxe filetovací nůž (17067)
Grilovací příslušenství Deluxe filetovací nůž Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. Tento skvělý pomocník vám dokonale naporcuje oblíbené maso a ryby. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, díky níž filetování půjde jedna radost. S ergonomickou rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Nůž z profesionální série Weber si oblíbí každý nadšenec do vaření. Filetovací nůž 17067 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti filetovacího nože Deluxe Weber 17067Kvalitní filetovací nůž vám usnadní práci při grilováníDokonale naporcujete maso a rybyNůž Weber je vyroben z kvalitní nerezové oceliDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám bude lehce a bezpečně manipulovatFiletovací nůž Deluxe užijete při grilování, ale i doma po celý rokNůž Weber 17067 není vhodný do myčkyDélka nože:29 cm
Objev podobné jako Weber Deluxe filetovací nůž (17067)
Delphin Plovoucí filetovací nůž Floaty
Filetovací nůž, který neztratíte ani když vám během lovu spadne do vody! Kromě schopnosti plavat na hladině se vyznačuje velmi ostrou čepelí z nerezavějící oceli. Filetovací nůž, který neztratíte ani když vám během lovu spadne do vody! Kromě schopnosti plavat na hladině se vyznačuje velmi ostrou čepelí z nerezavějící oceli. Zúžený hrot čepele dokonale poslouží při zpracování malých kusů masa či vybírání kostí. Nůž ovšem ideálně poslouží i při zpracování jiných surovin jako ovoce či zelenina. Ergonomicky tvarovaná rukojeť se postará o komfortní úchop, díky čemuž bude práce s tímto nožem doslova zábavou. FLOATY je dodáván spolu s ochranným plastovým pouzdrem na čepeli.
Objev podobné jako Delphin Plovoucí filetovací nůž Floaty
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Delphin filetovací nůž b-maxi
Čepel a pouzdro je výrazné zelené barvy, a tak se ve vaší rybářské výbavě neztratí. Hodí se i jako skvělý společník do dílny a zahrady. Je velmi lehký, dodává se s bezpečným plastovým pouzdrem. Technické parametry: Celková délka: 285mm Délka čepele: 153mm Výška čepele: 20mm Tloušťka čepele: 1,2mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 58g
Objev podobné jako Delphin filetovací nůž b-maxi
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Delphin Filetovací nůž B-Maxi
ednoduchý "fileťák" B-MAXI má extra ohebnou čepel, díky které rychle vyfiletujete rybu či zpracujete maso. Jednoduchý "fileťák" B-MAXI má extra ohebnou čepel, díky které rychle vyfiletujete rybu či zpracujete maso. Čepel a pouzdro je výrazné zelené barvy, a tak se ve vaší rybářské výbavě neztratí. Hodí se i jako skvělý společník do dílny a zahrady. Je velmi lehký, dodává se s bezpečným plastovým pouzdrem. Technické parametry: Celková délka: 285mm Délka čepele: 153mm Výška čepele: 20mm Tloušťka čepele: 1,2mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 58g
Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž B-Maxi
Filfishing Filetovací Nůž Fillet Knife
Tenká a pružná čepel je určena k filetování ryb. Čepel je vykována z kvalitní korozivzdorné oceli. Tenká a pružná čepel je určena k filetování ryb. Čepel je vykována z kvalitní korozivzdorné oceli. Nůž je pečlivě zakalený a vybroušený. Součástí balení je ochranné pvc pouzdro. Délka čepele: 16 cm
Objev podobné jako Filfishing Filetovací Nůž Fillet Knife
Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 6"
Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Čepel je z kvalitní švédské oceli, střenka z finské břízy. Kožené pouzdro je zdobeno rybářskými motivy, brousek slouží k jemnému dobroušení.
Objev podobné jako Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 6"
Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 9"
Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Čepel je z kvalitní švédské oceli, střenka z finské břízy. Kožené pouzdro je zdobeno rybářskými motivy, brousek slouží k jemnému dobroušení. Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Čepel je z kvalitní švédské oceli, střenka z finské břízy. Kožené pouzdro je zdobeno rybářskými motivy, brousek slouží k jemnému dobroušení. Specifikace materiál rukojeti bříza materiál pochvy kůže délka čepele (mm) 230 celková délka nože (mm) 357
Objev podobné jako Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 9"
Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING
Filetovací nůž FOUR STAR® má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v…
Objev podobné jako Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING
Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING
Filetovací nůž FOUR STAR® má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v…
Objev podobné jako Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING
Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm
Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Katai mají ručně kované ostří v 5 vrstvách a rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, pak se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy naprostý originál. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Katai Vyroben ručně z japonské oceli VG10 Ručně kované ostří v 5 vrstvách Rukojeť z kořenového dřeva Každý nůž je originál Vítěz Reddot Design Award 2020 za produktový design Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel VG10, kořenové dřevo Tvrdost 60 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm
Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm
Tímto filetovacím nožem Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm
Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm
Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm
Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm
Tímto filetovacím nožem Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm
Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF
Filetovací nůž Grand Gourmet je opatřen dlouhou, obzvláště pružnou čepelí rovného ostří. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Při krájení masa čistě prořízne jemná vlákna, snadno s ním oddělíte kůži a kosti plochých ryb, jako například platýze nebo mořského jazyka. Série Grand Gourmet Sofistikovaný design kombinující zkušenost s vysokou funkčností Nože ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu oceli Ergonomické rukojeti z matné nerezové oceli Cromargan® pro pohodlné uchopení Inovativní výrazně ostřejší čepel Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC Rockwellovy stupnice Záštita pro bezpečnou manipulaci Bezespáré, pro dokonalou hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Produkt získal mnohá mezinárodně uznávaná ocenění za design Série Grand Gourmet nadchne propracovaným designem a vysokou funkčností. Čepele nožů jsou vyrobeny ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli. Při jejich výrobě je kombinováno tradiční kovářství a nejnovější výrobní technologie Performance Cut. Vznikají tak velmi ostré nože, odolné proti poškození či vylomení, které si navíc svou ostrost udrží po neskutečně dlouhou dobu. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Nože Grand Gourmet představují novou dimenzi krájení. Nezničitelné rukojeti z matné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® působí luxusním dojmem. Byly designovány v souladu s ergonomií, dokonale tak padnou do ruky. Bezchybné zpracování s hladkým přechodem mezi rukojetí a záštitou pak zaručuje optimální hygienu. Nože se snadno čistí, postačí je opláchnout pod tekoucí vodou. Díky atraktivnímu balení jsou navíc perfektním dárkem. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní matné ušlechtilé oceli Cromargan®, která obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nerezový, odolný proti potravinovým kyselinám. Snadno se čistí. Údržba nožů WMF Nože Grand Gourmet nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Grand Gourmet doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.
Objev podobné jako Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm
Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Katai mají ručně kované ostří v 5 vrstvách a rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, pak se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy naprostý originál. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Katai Vyroben ručně z japonské oceli VG10 Ručně kované ostří v 5 vrstvách Rukojeť z kořenového dřeva Každý nůž je originál Vítěz Reddot Design Award 2020 za produktový design Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel VG10, kořenové dřevo Tvrdost 60 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm
Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm
Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°
Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm
Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF
Filetovací nůž Grand Gourmet je opatřen dlouhou, obzvláště pružnou čepelí rovného ostří. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Při krájení masa čistě prořízne jemná vlákna, snadno s ním oddělíte kůži a kosti plochých ryb, jako například platýze nebo mořského jazyka. Série Grand Gourmet Sofistikovaný design kombinující zkušenost s vysokou funkčností Nože ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu oceli Ergonomické rukojeti z matné nerezové oceli Cromargan® pro pohodlné uchopení Inovativní výrazně ostřejší čepel Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC Rockwellovy stupnice Záštita pro bezpečnou manipulaci Bezespáré, pro dokonalou hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Produkt získal mnohá mezinárodně uznávaná ocenění za design Série Grand Gourmet nadchne propracovaným designem a vysokou funkčností. Čepele nožů jsou vyrobeny ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli. Při jejich výrobě je kombinováno tradiční kovářství a nejnovější výrobní technologie Performance Cut. Vznikají tak velmi ostré nože, odolné proti poškození či vylomení, které si navíc svou ostrost udrží po neskutečně dlouhou dobu. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Nože Grand Gourmet představují novou dimenzi krájení. Nezničitelné rukojeti z matné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® působí luxusním dojmem. Byly designovány v souladu s ergonomií, dokonale tak padnou do ruky. Bezchybné zpracování s hladkým přechodem mezi rukojetí a záštitou pak zaručuje optimální hygienu. Nože se snadno čistí, postačí je opláchnout pod tekoucí vodou. Díky atraktivnímu balení jsou navíc perfektním dárkem. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní matné ušlechtilé oceli Cromargan®, která obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nerezový, odolný proti potravinovým kyselinám. Snadno se čistí. Údržba nožů WMF Nože Grand Gourmet nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Grand Gourmet doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.
Objev podobné jako Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING
Filetovací nůž FOUR STAR® má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v…
Objev podobné jako Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING
Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF
Filetovací nůž Grand Gourmet je opatřen dlouhou, obzvláště pružnou čepelí rovného ostří. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Při krájení masa čistě prořízne jemná vlákna, snadno s ním oddělíte kůži a kosti plochých ryb, jako například platýze nebo mořského jazyka. Série Grand Gourmet Sofistikovaný design kombinující zkušenost s vysokou funkčností Nože ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu oceli Ergonomické rukojeti z matné nerezové oceli Cromargan® pro pohodlné uchopení Inovativní výrazně ostřejší čepel Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC Rockwellovy stupnice Záštita pro bezpečnou manipulaci Bezespáré, pro dokonalou hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Produkt získal mnohá mezinárodně uznávaná ocenění za design Série Grand Gourmet nadchne propracovaným designem a vysokou funkčností. Čepele nožů jsou vyrobeny ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli. Při jejich výrobě je kombinováno tradiční kovářství a nejnovější výrobní technologie Performance Cut. Vznikají tak velmi ostré nože, odolné proti poškození či vylomení, které si navíc svou ostrost udrží po neskutečně dlouhou dobu. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Nože Grand Gourmet představují novou dimenzi krájení. Nezničitelné rukojeti z matné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® působí luxusním dojmem. Byly designovány v souladu s ergonomií, dokonale tak padnou do ruky. Bezchybné zpracování s hladkým přechodem mezi rukojetí a záštitou pak zaručuje optimální hygienu. Nože se snadno čistí, postačí je opláchnout pod tekoucí vodou. Díky atraktivnímu balení jsou navíc perfektním dárkem. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní matné ušlechtilé oceli Cromargan®, která obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nerezový, odolný proti potravinovým kyselinám. Snadno se čistí. Údržba nožů WMF Nože Grand Gourmet nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Grand Gourmet doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.
Objev podobné jako Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Podívejte se také
- Metzeler MC 360 Mid Hard 80/100/21 TT,F 51 M (2762100)
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- medved bonnie svetly plysovy 22cm
- banquet 22cm smalt hrnec zelenina
- Niceboy ION Sonic Hard black 2ks (sonic-hard-black)
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- Niceboy ION Sonic Hard white 2 ks (sonic-hard-white)
- Kožený náramek 22cm A7004-12 (16543)
- Teddies Žehlička vypouštějící páru 22cm (8592190859039)
- Kožený náramek 22cm A6794-16 (16555)
- Kožený náramek 22cm A7004-9 (16525)
- Kožený náramek 22cm A6794-15 (16553)
- Kožený náramek 22cm A7004-11 (16541)
- Plastový talíř Frozen 2 - 22cm (51012)
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- HERBADENT Eco Hard (8594021370874)
- Bormioli Rocco Talíř s víkem Evolution, 22cm
- Kolimax Tlakový hrnec Biomax 22cm 5.5l (117106)
- GODIN Nylon Hard Tension (HN161508)
- BANQUET hluboký talíř 22cm AMBASSADOR 6ks A02391 (A02391)
- TESCOMA Hrnec PRESTO s poklicí 22cm, 5.5l (728022.00)
- Bissell Hard Floor Formula, 1 l