Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha
eBook: Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Podívejte se také nakladani masa
Uzení, nakládání a konzervování masa (978-80-247-4266-3)
Elektronická kniha - autor Bernhard Gahm, 128 stran Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Podívejte se také sitka na uzeni masa
Háky na uzení a sušení masa velké 10 ks Borniak
10 ks nerezových háčků na uzení a sušení masa pro domácí udírnyHáčky jsou vyrobené z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinámHáčky jsou vhodné pro uzení klobás, salámů, šunek a velkých kusů masaDélka háčku 12 cm, průměr 3 mm
Podívejte se také sitka na uzeni syra
Podívejte se také
- Super jednoduše bez masa: Super jídla, jednoduché recepty (978-80-88440-03-1)
- dil na uzeni se zkracenym rostem pro spirit weber
- zapisnik na recepty
- Kniha na recepty
- peceme na svatbu recepty
- Kniha na recepty Cooking
- Kniha na recepty Barbecue
- Kniha na recepty Pasta
- Máma mele vločky: Recepty bez lepku a masa pro celou rodinu (978-80-906434-5-1)
- simba masa a medved panenka masa 40 cm zimni
- Zkřehčovač masa s injektorem na marinádu (13142)
- odstavnovaci hrnec na ovoce recepty
- Teploměr do masa Excellent
- napichovaci jehla do masa
- masa a medved obleceni
- HENDI, nůž na porcování masa, červený, 150 mm (842423)
- Výbušná koťátka - Recepty na katastrofu (0810083042091)
- BANQUET Změkčovač masa 28TF871 Culinaria
- recepty remoska
- pečenka recepty
Háky na uzení a sušení masa malé 10 ks Borniak
10 ks nerezových háčků na uzení a sušení masa pro domácí udírnyHáčky jsou vyrobené z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinámHáčky jsou vhodné pro uzení klobás, salámů, šunek a velkých kusů masaDélka háčku 8 cm, průměr 3 mm
Objev podobné jako Háky na uzení a sušení masa malé 10 ks Borniak
Háky na uzení a sušení masa střední 10 ks Borniak
10 ks nerezových háčků na uzení a sušení masa pro domácí udírnyHáčky jsou vyrobené z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinámHáčky jsou vhodné pro uzení klobás, salámů, šunek a velkých kusů masaDélka háčku 10 cm, průměr 3 mm
Objev podobné jako Háky na uzení a sušení masa střední 10 ks Borniak
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Objev podobné jako Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka - Bernhard Gahm
Uzení, nakládání a konzervování masa: od šunky po žebírka (978-80-247-4266-3)
Kniha - autor Bernhard Gahm, 128 stran, česky Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Objev podobné jako Uzení, nakládání a konzervování masa: od šunky po žebírka (978-80-247-4266-3)
Křížovky s recepty 4/2022 - Dobnroty z masa
Dobroty z masa
Objev podobné jako Křížovky s recepty 4/2022 - Dobnroty z masa
Divočák - recepty z kančího masa - Mikael Axell, Frida Ernsth
Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů v této knize, včetně několika pamlsků pro psy, kteří byli důležitou součástí lovecké výpravy.Kančí maso je libové s jemnou příchutí zvěřiny, skvěle se hodí k úpravě při nízkých teplotách, na grilování i k výrobě klobás a přípravě pokrmů z mletého masa. Mezi recepty najdete jednoduchá jídla i slavnostnější pokrmy, tradiční recepty od babiček i novější pojetí úpravy masa; všechny recepty jsou označeny stupněm obtížnosti od 1 do 3.
Objev podobné jako Divočák - recepty z kančího masa - Mikael Axell, Frida Ernsth
Křížovky s recepty 1/2022 - Jídla z mletéh masa
Křížovky s recepty na jídla z mletého masa.
Objev podobné jako Křížovky s recepty 1/2022 - Jídla z mletéh masa
Křížovky s recepty 4/2021 - Guláše a jídla z masa
Křížovky s recepty na guláše
Objev podobné jako Křížovky s recepty 4/2021 - Guláše a jídla z masa
Domácí zpracování zvěřiny: Výbava, bourání masa, recepty (978-80-7541-239-3)
Kniha - autor Carsten Bothe, 88 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Objev podobné jako Domácí zpracování zvěřiny: Výbava, bourání masa, recepty (978-80-7541-239-3)
Super jednoduše bez masa: Super jídla, jednoduché recepty (978-80-88440-03-1)
Kniha - autor Zdeněk Pohlreich, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Super jídla, jednoduché postupy! Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou chutí, pestrostí a také sytostí. Bezpečně potěší i zaryté masožravce. Všechna jídla jsou jednoduchá na přípravu, zůstali jsme věrni konceptu, kdy si uvědomujeme, že ne všichni mají dost času a odhodlání na to, aby trávili u sporáku půl dne. Bezmasá kuchyně vyžaduje možná trochu více ingrediencí, ale nebojte se, všechny bezpečně seženete v supermarketu. S výběrem surovin jsme zůstali u tradičnějších surovin v jejich přirozené formě. Já mám stále rád pořekadlo, že nejlepší kuchařkou je Matka Příroda. Bezmasá kuchyně totiž žádné náhražky nepotřebuje. Její pestrosti a atraktivity se dá dosáhnout jinak a...
Objev podobné jako Super jednoduše bez masa: Super jídla, jednoduché recepty (978-80-88440-03-1)
Máma mele vločky: Recepty bez lepku a masa pro celou rodinu (978-80-906434-5-1)
Kniha - autor Martina Alinče Dvořáková, 224 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Přejít na bezlepkovou dietu je pro většinu lidí krokem zcela nedobrovolným a často také nahánějícím strach. I autorce Martině se najednou otevřely dveře do neznáma, když se příznaky nesnášenlivosti lepku projevily u jejího muže Honzy. Postavila se však výzvě čelem. Po dlouhé sérii experimentů jí začaly pod rukama vznikat obstojné, ještě obstojnější i vyloženě výborné výsledky. Objevila úžasné suroviny, které jsou v Čechách běžně dostupné, ale v rodinných spížích často chybějí – amarant, pohanku, čirok, tapioku, kukuřici, jáhly a řadu dalších rozmanitých plodin, díky nimž je kuchyně bez lepku mnohem bohatší než konvenční pšeničná a člověk si ji může opravdu užít. Ať už je alergik, nebo ne. Každá z těchto surovin si žádá jiný přístup i zpracování, a tak vznikla kniha Máma mele vločky, rodinná bezlepková a vegetariánská kuchařka, v níž autorka popisuje všechny důležité...
Objev podobné jako Máma mele vločky: Recepty bez lepku a masa pro celou rodinu (978-80-906434-5-1)
Máš-li hlad, tak ho hlaď: Recepty na hluboce uspokojivá jídla (978-80-7287-187-2)
Kniha - autor Lydia Lunch, 178 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Ta nejlepší pomsta je dobře pojíst. Jde o rebelii proti všudypřítomnému masovému tržnímu prodeji potravin plných škodlivin, které změnily Ameriku na hnisající národ s rychlým občerstvením, s obřími výkrmnami hnusných blivajzů napumpovaných dioxiny, naložených v konzervantech a překypujících fruktózou... Jídlo je základní požehnání. Mělo by být bráno jako dar, který si denně poskytujeme a sdílíme ho s ostatními tak často, jak je to jen možné. Každému, kdo říká, že nemá čas kuchtit, vařit nebo jíst zdravější pokrmy, jednoduše odpovídám: „Nemám čas umírat.“ Smyslně napsaná kuchařka undergroundové umělkyně Lydie Lunch, pro níž „dobré jídlo není jen palivem, ale také vysoce jakostní municí, která dokáže posílit naše šance přežít bitvy, jež musíme podstupovat den co den“.
Objev podobné jako Máš-li hlad, tak ho hlaď: Recepty na hluboce uspokojivá jídla (978-80-7287-187-2)
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působíDruhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzeníUzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.
Objev podobné jako Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon
Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby (80-247-1261-X)
Kniha - autor Egon Binder, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Objev podobné jako Udírny a uzení: maso - masné výrobky - ryby (80-247-1261-X)
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk
Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Objev podobné jako Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk
Rošt na uzení Borniak 70
Udící rošt pro elektrické udírny Borniak 70Rošt je vyrobený z nerezové oceli odolné proti kyselinámProfesionální rošt je ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů či klobásek a sušení jerkyRošt pasuje do elektrických udíren Borniak:udírna Borniak UW-70udírna Borniak UWD-70udírna Borniak UWDS-70
Objev podobné jako Rošt na uzení Borniak 70
Rošt na uzení Borniak 150
Udící rošt pro domácí elektrické udírny Borniak 150Rošt je vyrobený z nerezové oceli odolné proti kyselinámProfesionální grilovací rošt je ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů či klobásek a sušení jerkyUdící rošt pasuje do udíren Borniak:udírna Borniak UW-150udírna Borniak UWD-150
Objev podobné jako Rošt na uzení Borniak 150
Vše o uzení - Vladimír Dyk - e-kniha
eBook: Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Objev podobné jako Vše o uzení - Vladimír Dyk - e-kniha
Vše o uzení: Rady, tipy, recepty (978-80-247-4068-3)
Kniha - autor Vladimír Dyk, 168 stran, česky Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Objev podobné jako Vše o uzení: Rady, tipy, recepty (978-80-247-4068-3)
Orion Hrnec na nakládání Kyseláč 2,5l
Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, zelí, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Hrnec je vyroben z užitkové glazované keramiky, která nepropouští světlo, udržuje stálou teplotu a potraviny pak získají lepší podmínky pro dozrání a správnou chuť. Součástí hrnce je keramická poklička a dřevěné kleště na vyjímání uložených potravin. Hrnec má 2 boční ucha a kapsu na zachycení odkapávající tekutiny z kleští. Navíc je opatřen žlábkem, do kterého nalijete vodu pro zajištění správného procesu kvašení. Průměr hrdla 10 cm, okraj 0,5 cm.
Objev podobné jako Orion Hrnec na nakládání Kyseláč 2,5l
Vše o uzení (978-80-247-4068-3)
Elektronická kniha - autor Vladimír Dyk, 132 stran Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
Objev podobné jako Vše o uzení (978-80-247-4068-3)
G21 Box na uzení nerezový (635408)
Grilovací sada Nerezový udící box dodává grilovaným pokrmům připravovaným na plynovém grilu tolik žádané kouřové aroma. Box na uzení G21 je určen k naplnění dřevěnými lupínky nebo štěpkami. Jedná se o nerezovou krabičku s víkem opatřenou dírami ve spodní části a ve víku. Zavřenou a naplněnou ji vložíte mezi hořáky plynového grilu, na rošt elektrického grilu či na rošt grilu na dřevěné uhlí. Po jejím zahřátí se z ní začne uvolňovat kouř, díky kterému získají grilované potraviny skvělé aroma. Při plnění nerezového boxu na uzení G21 máte možnost vyzkoušet dřevo různých stromů, protože každé má své specifické aroma. Jabloňové dřevo se hodí pro grilování vepřového masa a drůbeže, třešňové dřevo patří k těm univerzálním, olšové štěpky nebo lupínky dodají jedinečné aroma rybám a drůbežímu masu, silné aroma z ořešáku ladí s hovězím a vepřovým masem. Klíčové vlastnosti nerezového boxu na uzení G21Dodá pokrmům připravovaným na grilu jedinečné kouřové...
Objev podobné jako G21 Box na uzení nerezový (635408)
Zesílený rošt na uzení Borniak 150
Zesílený udící rošt pro domácí elektrické udírny Borniak 150Rošt je vyrobený z nerezové oceli odolné proti kyselinámProfesionální rošt je ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů či klobásek a sušení jerkyZesílený udící rošt pasuje do udíren:udírna Borniak UW-150udírna Borniak UWD-150
Objev podobné jako Zesílený rošt na uzení Borniak 150
Zesílený rošt na uzení Borniak 70
Zesílený udící rošt pro elektrické udírny Borniak 70Rošt je vyrobený z nerezové oceli odolné proti kyselinámProfesionální rošt je ideální pro uzení uzenin, ryb, sýrů či klobásek a sušení jerkyZesílený rošt pasuje do elektrických udíren Borniak:udírna Borniak UW-70udírna Borniak UWD-70udírna Borniak UWDS-7
Objev podobné jako Zesílený rošt na uzení Borniak 70
Box na uzení do grilu CATTARA
Box na uzení do grilu Praktický box pro uzení v klasickém grilku, či přidání uzené chuti grilovaným pokrmům. Box má rozměry 21 x 13 x 3,5 cm a je zhotoven z nerezové oceli, s perforacemi pro pozvolné uvolňování vůně z dřevěné štěpky. Technické parametry: rozměry boxu: 21 x 13 x 3,5 cm vhodná náplň: dřevěná štěpka materiál: nerezová ocel
Objev podobné jako Box na uzení do grilu CATTARA
Hrnec na nakládání zeleniny PICKLES 1,3 l
Keramický hrnec na nakládání zeleniny vám pomůže připravit oblíbenou kvašenou zeleninu, okurky aj. Vnitřní poklička je tlačena dřívkem a gumičkou stále ke dnu a vyvíjí tak potřebný tlak na zeleninu. Vhodný do myčky nádobí. Uvnitř balení naleznete recepty pro inspiraci. Objem: 1,3 l Rozměry: Ø 13,5 cm, v. 14 cm Materiál: keramika, dřevo, guma Vhodné do myčky nádobí: ano
Objev podobné jako Hrnec na nakládání zeleniny PICKLES 1,3 l
Koření na nakládání 65 g BIO SONNENTOR
Objev podobné jako Koření na nakládání 65 g BIO SONNENTOR
Orion Hrnec na nakládání Kyseláč 2,5 l
Hrnec kyseláč najde všestranné uplatnění ve vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Hrnec je vyroben z užitkové glazované keramiky, která nepropouští světlo, udržuje stálou teplotu a potraviny pak získají lepší podmínky pro dozrání a správnou chuť. Součástí hrnce je keramická poklička a dřevěné kleště na vyjímání uložených potravin. Hrnec má 2 boční ucha a kapsu na zachycení odkapávající tekutiny z kleští. Průměr hrdla 10,5 cm, okraj 0,5 cm.
Objev podobné jako Orion Hrnec na nakládání Kyseláč 2,5 l
Orion Hrnec na nakládání zeleniny 1,3 l
Hrnec na nakládání zeleniny vám pomůže připravit lahodné a chutné Pickles pro celou rodiny. Pickles - zelenina kvašená pomocí bakterií mléčného kvašení. Obecně řečeno kvašená zelenina aktivuje imunitní systém v boji proti bakteriím a virům, posiluje organismus proti infekcím, podporuje také tvorbu krve a hormonů. Doporučená denní dávka jsou 2 polévkové lžíce kvašené směsi. Pickles je tak ideální oblohou k hlavnímu jídlu nebo přísadou do salátu. Uvnitř balení najdete recepty. Vnitřní poklička je tlačena dřívkem a gumičkou stále ke dnu a vyvíjí tlak na zeleninu. Materiál: keramika, dřevo, guma. Rozměry: objem 1,3 l, pr. 13,5 cm, v. 14/20 cm. Hrnec je vhodný do myčky nádobí.
Objev podobné jako Orion Hrnec na nakládání zeleniny 1,3 l
S Háčky na uzení Borniak 5 ks
5 ks nerezových háčků na uzení pro domácí elektrické udírny BorniakHáčky na uzení jsou vhodné pro uzení obrovských kusů masa (kýta, šunka od kosti, vepřová hlava)Háčky na uzení jsou vyrobené z masivní nerezové oceli a jsou odolné vůči kyselinám
Objev podobné jako S Háčky na uzení Borniak 5 ks
Cattara Box na uzení do grilu (8591686131154)
Grilovací příslušenství pro uzení v grilu, box z nerezové oceli lze naplnit dřevěnou štěpkou pro pozvolné uvolňování vůně, rozměry perforovaného boxu 21 x 13 x 3,5 cm Pro příjemné grilování možná využijete grilovací příslušenství Cattara Box. Tento praktický box je vhodný pro uzení v klasickém grilu nebo pro přidání uzené chuti grilovacím pokrmům. Grilovací příslušenství Cattara Box je vyrobeno z nerezové oceli s perforacemi, čímž se pozvolna uvolňuje vůně z dřevěné štěpky. Klíčové vlastnosti grilovacího příslušenství Cattara BoxPro vylepšené grilování vám doporučíme grilovací doplněk Cattara BoxJe vhodný na uzení v klasickém griluDodává uzenou chuť grilovaným pokrmůmCattara Box je vyroben z nerezové oceliPerforace pozvolna uvolňují vůni z dřevěné šťěpkyRozměry grilovacího příslušenství Cattara Box:21 × 13 × 3,5 cm
Objev podobné jako Cattara Box na uzení do grilu (8591686131154)
Nerezový stojan na uzení Big Green Egg
Nerezový stojan na uzení ke všestrannému využití v grilech Big Green EggStojan na uzení vám umožní kombinovat různé techniky vaření na šesti úrovníchV horních patrech můžete udit ryby či zeleninu, zatímco na spodním roštu můžete připravovat přílohuHáčky pro uzení ryb či klobás můžete zavěsit na horní udící tyč stojanuUdící věž se skládá z nerezového stojanu, 2 grilovacích prkének z cedrového dřeva, 1 nerezového roštu a 4 n
Objev podobné jako Nerezový stojan na uzení Big Green Egg
Hák na uzení ryb Borniak typ 25
Velký hák z nerezu na uzení ryb pro domácí elektrické udírny BorniakVhodné na uzení malých i velkých rybHák má tři bodce pro snadnější uchycení rybyDíky specifické konstrukci háku bude ryba po celou dobu uzení „otevřená“ a krásně se celá vyudíHák je vyrobený z nerezové oceli a je odolný vůči kyselinám
Objev podobné jako Hák na uzení ryb Borniak typ 25
Hák na uzení ryb Borniak typ 21
Nerezový hák na uzení ryb pro domácí elektrické udírny BorniakVhodné na uzení malých i velkých rybHák má tři bodce pro dokonalé uchycení rybyDíky speciální konstrukci se napíchnutá ryba „nezavře“ a celá se krásně vyudíHák je vyroben z nerezové oceli a je odolný vůči kyselinám
Objev podobné jako Hák na uzení ryb Borniak typ 21
Hák na uzení ryb Borniak typ 20
Nerezový hák na uzení ryb pro domácí elektrické udírny BorniakVhodné na uzení malých i velkých rybHák má dva bodce pro snadnější uchycení rybyDíky speciální konstrukci se dvěma bodci lze rybu napíchnout tak, aby se nezavírala, a celá se krásně vyudíHák je vyrobený z nerezové oceli a je odolný vůči kyselinám
Objev podobné jako Hák na uzení ryb Borniak typ 20
Dvojité háčky na uzení Borniak 5 ks
5 ks nerezových háčků uzení pro elektrické udírny BorniakDvojité háčky jsou zvlášť vhodné na zavěšení šunky, pečeně a jiných velkých kusů masaDvojitý háček je zárukou, že se uzené maso nebude protáčetDvojité háčky na uzení jsou vyrobeny z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinám
Objev podobné jako Dvojité háčky na uzení Borniak 5 ks
H Háčky na uzení Borniak 5 ks
5 ks nerezových háčků na uzení pro domácí elektrické udírny BorniakHáčky jsou vhodné pro uzení klobás, salámů, šunek a velkých kusů masaHáčky jsou vyrobené z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinám
Objev podobné jako H Háčky na uzení Borniak 5 ks
Šroubovité háčky na uzení Borniak 5 ks
5 ks nerezových háčků pro domácí elektrické udírny BorniakŠroubovité háčky jsou vhodné zvláště na uzení rybHáčky na uzení jsou vyrobené z nerezové oceli a jsou odolné proti kyselinám
Objev podobné jako Šroubovité háčky na uzení Borniak 5 ks
Dřevěné štěpky na uzení třešeň 3 l
Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Udící dřevěné štěpky dodají grilovanému pokrmu uzené aroma. Na výběr máte z několika druhů dřeva. Každé je jiné a vy tak můžete improvizovat a vytvářet nové chuťové kombinace. Štěpky Pecan přinášejí bohatou, ale jemnou chuť vhodnou pro kuřecí maso a ryby. Kouř pekanového dřeva dodává drůbeži zlatavě hnědou barvu, čímž zvyšují jeho "atraktivitu". Štěpky Apple z dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež. Třešňové štěpky Cherry jsou velmi jemné, s lehkým ovocným aroma. Doporučujeme je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso. Hikory štěpky z bílého ořechu výrazně upgradují chuť každého červeného masa, nic nezkazíte ani s vepřovým a drůbežím. Dřevěné udící štěpky k doladění grilovaných pokrmů Snadné použití – stačí namočit a vhodit na uhlíky Jednoduchý způsob experimentování s chutí a vůní jídla Vyrobeno v USA Balení obsahuje 3 l štěpků
Objev podobné jako Dřevěné štěpky na uzení třešeň 3 l
Dřevěné štěpky na uzení třešeň 3 l
Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Udící dřevěné štěpky dodají grilovanému pokrmu uzené aroma. Na výběr máte z několika druhů dřeva. Každé je jiné a vy tak můžete improvizovat a vytvářet nové chuťové kombinace. Štěpky Pecan přinášejí bohatou, ale jemnou chuť vhodnou pro kuřecí maso a ryby. Kouř pekanového dřeva dodává drůbeži zlatavě hnědou barvu, čímž zvyšují jeho "atraktivitu". Štěpky Apple z dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež. Třešňové štěpky Cherry jsou velmi jemné, s lehkým ovocným aroma. Doporučujeme je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso. Hikory štěpky z bílého ořechu výrazně upgradují chuť každého červeného masa, nic nezkazíte ani s vepřovým a drůbežím. Dřevěné udící štěpky k doladění grilovaných pokrmů Snadné použití – stačí namočit a vhodit na uhlíky Jednoduchý způsob experimentování s chutí a vůní jídla Vyrobeno v USA Balení obsahuje 3 l štěpků
Objev podobné jako Dřevěné štěpky na uzení třešeň 3 l
Dřevěné štěpky na uzení jablko 3 l
Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Dřevěné štěpky dodají grilovanému pokrmu uzené aroma. Na výběr máte z několika druhů dřeva, každé je jiné a můžete tak improvizovat a vytvářet nové chuťové kombinace. Štěpky Pecan přinášejí bohatou, ale jemnou chuť vhodnou pro kuřecí maso a ryby. Kouř pekanového dřeva dodává drůbeži zlatavě hnědou barvu, čímž zvyšují jeho "atraktivitu". Štěpky Apple z dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež. Třešňové štěpky Cherry jsou velmi jemné, s lehkým ovocným aroma. Doporučujeme je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso. Hikory štěpky z bílého ořechu výrazně upgradují chuť každého červeného masa, nic nezkazíte ani s vepřovým a drůbežím. Dřevěné udící štěpky k sofistikovanému doladění grilovaných pokrmů Snadné použití – stačí namočit a vhodit na uhlíky Jednoduchý způsob experimentování s chutí a vůní jídla Vyrobeno v USA Balení obsahuje 3 l štěpků
Objev podobné jako Dřevěné štěpky na uzení jablko 3 l
Dřevěné štěpky na uzení jablko 3 l
Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Dřevěné štěpky dodají grilovanému pokrmu uzené aroma. Na výběr máte z několika druhů dřeva, každé je jiné a můžete tak improvizovat a vytvářet nové chuťové kombinace. Štěpky Pecan přinášejí bohatou, ale jemnou chuť vhodnou pro kuřecí maso a ryby. Kouř pekanového dřeva dodává drůbeži zlatavě hnědou barvu, čímž zvyšují jeho "atraktivitu". Štěpky Apple z dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež. Třešňové štěpky Cherry jsou velmi jemné, s lehkým ovocným aroma. Doporučujeme je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso. Hikory štěpky z bílého ořechu výrazně upgradují chuť každého červeného masa, nic nezkazíte ani s vepřovým a drůbežím. Dřevěné udící štěpky k sofistikovanému doladění grilovaných pokrmů Snadné použití – stačí namočit a vhodit na uhlíky Jednoduchý způsob experimentování s chutí a vůní jídla Vyrobeno v USA Balení obsahuje 3 l štěpků
Objev podobné jako Dřevěné štěpky na uzení jablko 3 l
Dřevěné štěpky na uzení třešeň 3 l
Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Udící dřevěné štěpky dodají grilovanému pokrmu uzené aroma. Na výběr máte z několika druhů dřeva. Každé je jiné a vy tak můžete improvizovat a vytvářet nové chuťové kombinace. Štěpky Pecan přinášejí bohatou, ale jemnou chuť vhodnou pro kuřecí maso a ryby. Kouř pekanového dřeva dodává drůbeži zlatavě hnědou barvu, čímž zvyšují jeho "atraktivitu". Štěpky Apple z dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež. Třešňové štěpky Cherry jsou velmi jemné, s lehkým ovocným aroma. Doporučujeme je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso. Hikory štěpky z bílého ořechu výrazně upgradují chuť každého červeného masa, nic nezkazíte ani s vepřovým a drůbežím. Dřevěné udící štěpky k doladění grilovaných pokrmů Snadné použití – stačí namočit a vhodit na uhlíky Jednoduchý způsob experimentování s chutí a vůní jídla Vyrobeno v USA Balení obsahuje 3 l štěpků
Objev podobné jako Dřevěné štěpky na uzení třešeň 3 l
Dřevěné štěpky na uzení jablko 3 l
Více příslušenství znamená více možností, zábavy a gastronomických zážitků. Dostat z grilu Big Green Egg to nejlepší je kulinářská výzva.Vyberte si proto vhodné příslušenství a staňte se nefalšovaným EGGmasterem. Dřevěné štěpky dodají grilovanému pokrmu uzené aroma. Na výběr máte z několika druhů dřeva, každé je jiné a můžete tak improvizovat a vytvářet nové chuťové kombinace. Štěpky Pecan přinášejí bohatou, ale jemnou chuť vhodnou pro kuřecí maso a ryby. Kouř pekanového dřeva dodává drůbeži zlatavě hnědou barvu, čímž zvyšují jeho "atraktivitu". Štěpky Apple z dřeva jabloně přidají masu přirozenou uzenou sladkost, které výborně doladí ryby, mořské plody i drůbež. Třešňové štěpky Cherry jsou velmi jemné, s lehkým ovocným aroma. Doporučujeme je na drůbež, hovězí svíčkovou, jehněčí i vepřové maso. Hikory štěpky z bílého ořechu výrazně upgradují chuť každého červeného masa, nic nezkazíte ani s vepřovým a drůbežím. Dřevěné udící štěpky k sofistikovanému doladění grilovaných pokrmů Snadné použití – stačí namočit a vhodit na uhlíky Jednoduchý způsob experimentování s chutí a vůní jídla Vyrobeno v USA Balení obsahuje 3 l štěpků
Objev podobné jako Dřevěné štěpky na uzení jablko 3 l
Nakládání s radioaktivním odpadem a vyhořelým jaderným palivem
Zneškodňování radioaktivních odpadů patří mezi problémy, jejichž řešení vyžaduje přístup odborníků z řady různých oblastí. Publikace je určena širšímu čtenářstvu a může přinést užitečné informace pracovníkům v oblasti výzkumu i při průmyslových a lékařských aplikacích, studentům v jaderných a technických oborech a rovněž pracovníkům státní správy zabývajícím se dohledem nad pracovišti se zdroji ionizujícího záření a ochranou životního prostředí. Kniha by mohla přispět k větší informovanosti o jaderné energetice a radioaktivních odpadech a o metodách využívaných při řešení jejich problémů.
Objev podobné jako Nakládání s radioaktivním odpadem a vyhořelým jaderným palivem
Hrnec na nakládání kvašené pickles 1,3 l - ORION
Hrnec na nakládání zeleniny. Tento keramický malý hrnec vám pomůže připravit Pickles - zelenina kvašená pomocí bakterií mléčného kvašení. Obecně řečeno kvašená zelenina aktivuje imunitní systém v boji proti bakteriím a virům, posiluje organismus proti infekcím, podporuje také tvorbu krve a hormonů. Doporučená denní dávka jsou 2 polévkové lžíce kvašené směsi. Pickles je tak ideální oblohou k hlavnímu jídlu nebo přísadou do salátu. Vnitřní poklička je tlačena dřívkem a gumičkou stále ke dnu a vyvíjí tlak na zeleninu. Materiál: keramika, dřevo, guma. Rozměry: objem 1,3 l, pr. 13,5 cm, v. 14/20 cm. Vhodný do myčky nádobí. Uvnitř balení recepty.
Objev podobné jako Hrnec na nakládání kvašené pickles 1,3 l - ORION
Nakládání s odpady ve školních jídelnách - Jana Königová
Nakládání s odpady je nedílnou součástí provozu školních jídelen. I když si to někteří zřizovatelé školních jídelen stále nechtějí připustit, je nutno vytvořit odpovídající podmínky, finanční i organizační, pro správnou praxi při nakládání s odpady ve školních jídelnách tak, aby byly splněny povinnosti vyplývající z platné legislativy. Platná legislativa chrání nejen zdraví lidí a zvířat, ale i naše životní prostředí.
Objev podobné jako Nakládání s odpady ve školních jídelnách - Jana Königová
BBQ koření mixture Magic Dust Borniak 300g
Borniak Magic Dust je směs koření založená na americké verzi Mika Millse - kdy v USA je "Magic Dust" pravděpodobně jedním z nejznámějších receptů na smě koření ideální na grilování, ale i uzení a smažení. Kořenící směs Magic Dust můžete použít na vepřové maso, kuřecí maso, krevety, steak, kebab, ale i na ryby, trhané maso a zeleninu. Maso je vhodné před grilováním či uzením na pár hodin do kořenící směsi naložit. Přidejte špetku koření do domácích burgerů či karbanátků nebo do rajčatových omáče
Objev podobné jako BBQ koření mixture Magic Dust Borniak 300g
Podívejte se také
- sogo recepty
- Mura Masa: Demon time - CD (4557406)
- multifunkcni hrnec recepty
- recepty pro diabetiky
- recepty friteza tefal
- dietni redukcni recepty
- pomaly hrnec recepty
- tesla k70 recepty
- eta pečenka recepty
- odšťavňovací hrnec recepty
- lauben rýžovar recepty
- rýžovar lauben recepty
- tesla hrnec recepty
- parní odšťavňovač recepty
- recepty multifunkční hrnec
- tefal sphericook recepty
- salente ario recepty
- tefal multicooker recepty
- tefal cook4me+ recepty
- Moje recepty (8594050433489)
- Delikan CD Chicken 100% masa 1200g (8595045404125)