Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Marcipán mandlová hmota extra bílá - 2,5 kg - Odense Marcipan
Marcipan mandlová hmota extra bílá - 2,5kg - Odense Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky. Jedná se o nejsvětlejší variantu mandlové hmoty. Složení : cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103.
Podívejte se také vykrajovac na marcipan ruze 4ks
Marcipán mandlová hmota “extra bílá” - 250 g - Odense Marcipan
Marcipan mandlová hmota bílá - 250 g - Odense Jedná se o nejsvětlejší variantu mandlové hmoty. Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky. Jedná se o nejsvětlejší variantu mandlové hmoty. cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103.
Podívejte se také vazelina lekarska bila 1 kg
Modelovací hmota bílá Top Model - mandlová příchuť 5 kg - Odense Marcipan
Nově vyvinutá bílá modelovací hmota na květiny, figurky - na bázi cukrů s příjemnou chutí a vůní hořké mandle.. Složení: cukr,gluk.sirup, rostlinný palmový tuk,voda, stabilizátor E422,E415,E466, emulgátor E472c, aroma, konzervant E202.Vyrobeno v Dánsku. Baleno 5x1 kg
Podívejte se také alltoys prdici hmota
Podívejte se také
- Cobbys Pet Pond Mix Extra 36 l 5 kg (8586020721993)
- tricko avengers 5 4xl bila
- autronic botnik 2 patra bila
- hmota hopik tvarovaci skakaci 35g
- Modelovací hmota terracotta 500g (8595138551422)
- kotouc chrom 2 5 kg 25 mm
- Capital Sports Rotunder Set, 1, kg, 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, 7 kg, 8 kg, 9 kg, 10 kg
- Čistící hmota na elektroniku SuperClean (13406)
- prodlouzeni zabrany babydan 2 x 7cm bila
- Mandlova Adina, Burian Vlasta: Czech Film Melodies - CD (4600383268613)
- Capital Sports IP3H 35 kg Set, sada závaží na činky, 2 x 2,5 kg + 2 x 5 kg + 2 x 10 kg, 30 mm
- REGSHARE Filament PLA extra blue 1 Kg (102)
- bila pevnost
- televize bila
- Repsol Grasa Litica MP 2 - 5 Kg (RP651Q47)
- Temná hmota (978-80-242-8153-7)
- FitnessLine - 5 kg (SCH1002-5)
- Capital Sports IP3H 30 kg Set, sada závaží na činky, 2 x 5 kg + 2 x 10 kg, 30 mm
- Sparkly POOL Projasňovač EXTRA 5 l
- Capital Sports IPB 20 kg Set, sada závaží na činky, 4 x 1,25 kg + 2 x 2,5 kg + 2 x 5 kg, 30 mm
Potahovací hmota sněhově bílá Snow White- mandlová příchuť - 5 kg - Odense Marcipan
Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 5x1 kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE potahovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou Snow White? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg, celkem 5 balení. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Snow White Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte plát na dort
Objev podobné jako Potahovací hmota sněhově bílá Snow White- mandlová příchuť - 5 kg - Odense Marcipan
Potahovací hmota sněhově bílá Snow White - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan
Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 1kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE potahovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou Snow White? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Snow White Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte
Objev podobné jako Potahovací hmota sněhově bílá Snow White - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan
Potahovací hmota sněhově bílá Snow White GASTROBALENÍ -Mandlová příchuť - 12 kg - Odense Marcipan
Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 12x1 kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE potahovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou Snow White? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg, celkem 5 balení. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Snow White Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte plát na dort s
Objev podobné jako Potahovací hmota sněhově bílá Snow White GASTROBALENÍ -Mandlová příchuť - 12 kg - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty bílá 250 g - Odense Marcipan
Bílý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250 g balení. Malé balení bílé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování bílých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty bílá 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty fialová 250 g - Odense Marcipan
Fialový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení fialové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování fialových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty fialová 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty oranžová 250 g - Odense Marcipan
Oranžový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení oranžové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování oranžových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty oranžová 250 g - Odense Marcipan
Žlutá potahovací a modelovací hmota Fondant 250 g - Odense Marcipan
Žlutý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250 g balení. Malé balení žluté fondánové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování černých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.
Objev podobné jako Žlutá potahovací a modelovací hmota Fondant 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty tmavě modrá 250 g - Odense Marcipan
Tmavě modrý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení tmavě modré hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování modrých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty tmavě modrá 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty světle modrá 250 g - Odense Marcipan
Světle modrý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení světle modré hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování modrých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty světle modrá 250 g - Odense Marcipan
Černá potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Black 250 g - Odense Marcipan
Černý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení černé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování černých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. Složení: cukr, glukózový sirup, rostl. tuk palmový, voda, stabilizátory E422, E415c, E466, emulgátor E472c, barvivo E153, přírodní aroma, konzervant E202.
Objev podobné jako Černá potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Black 250 g - Odense Marcipan
Růžová potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Rose 250 g - Odense Marcipan
Růžový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení tmavě růžové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování růžových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energie 1676, kJ/400kcal tuky 4,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g sacharidy 88g z toho cukry 78 g bílkoviny 0 g sůl 0,01g
Objev podobné jako Růžová potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Rose 250 g - Odense Marcipan
Potahovací hmota na dorty hnědá s příchutí čokolády 250 g - Odense Marcipan
Hnědý fondán s čokoládovou příchutí z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení hnědé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování hnědých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.
Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty hnědá s příchutí čokolády 250 g - Odense Marcipan
Červená potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Red 250 g - Odense Marcipan
Potahovací červená hmota k potahování i dekorování. Červený rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Jemná cukrová hmota je určena k potahování a dekorování cukrářských výrobků. Potahovací hmota červené barvy vytvoří hladký povrch na dortech, zákuscích, cupcacích nebo třeba čajovém pečivu. Můžete ji využít k výrobě dekorací různých velikostí. Má tuhou a hladkou strukturu, dobře se zpracovává a výrobky z ní pěkně drží tvar a nepraskají. Malé balení červené hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování zamilovaných a holčičích dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.
Objev podobné jako Červená potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Red 250 g - Odense Marcipan
Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan
Černá mandlová hmota na potahování dortů a modelování ozdob a figurek. Mandlová hmota na potahování a zdobení dortů a modelování marcipánových figurek. Hmotnost 200g
Objev podobné jako Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan
Nugát Odense oříškový 150 g - Odense Marcipan
Lahodný nugát bez sojové hmoty, ale s podílem 31% oříšků, kakaové hmoty a kakaového tuku, vč. sušeného mléka. Výborný nejen na výrobu bonbónů, plnění pralinek, ale pro použití do moučníků jako mezi vrstvu. Dodávaná hmotnost 150 g, vyrobeno v Dánsku.
Objev podobné jako Nugát Odense oříškový 150 g - Odense Marcipan
Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -
Marcipán mandlový, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Marcipán mandlový je vyroben z 52% blanžírovaných mandlí a je ideální k použití jako náplň do pralinek, cookie nebo koláčů. Vhodný na pečení nebo po nastavení cukrem k potahování dortů či modelování. Extra vysoký podíl mandlí. Co je pravý marcipán? Aby se hmotě mohlo říkat marcipán, musí splňovat určité minimální množství mandlové složky (mandlové hmoty). Právě poměr mandlí a cukru se totiž ve finále podpisuje na chuti marcipánu. Platí pravidlo, podle něhož lze pod názvem marcipán prodávat a vyrábět jen takovou hmotu, která obsahuje minimálně 50 dílů marcipánové hmoty (která musí být vyrobena minimálně z poloviny z mandlí a maximálně z poloviny cukru) a 50 dílů cukrů (obvykle cukrové moučky). Takový marcipán se pak označuje jako marcipán 1:1 (1 díl mandlové hmoty a jeden díl cukrové hmoty). Častý omyl a bohužel se to objevuje i v řadě článků v neodborném tisku nebo na internetu je, že marcipán 1:1 musí obsahovat 50% mandlí. Tak tomu není. Zaměňuje se zde pojem „mandle“ a „mandlová hmota“. Námi nabízený marcipán extra mandlový tak obsahuje 52% mandlí, lze jej tedy použít k výrobě "běžného" marcipánu 1:1.
Objev podobné jako Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -
Pan Perníček 2 ks - formička na marcipán a modelovací hmoty - Smart Cook
Tvarovač na pohádkové dorty v podobě dvou velikostí postaviček pana Perníčka. Hodí se i na vypichování klasických perníčků... Formičku na tvarování použijeme všude tam, kde si nejsme 100% jisti, že bychom požadovaný tvar dokázali vymodelovat sami. Formička se snadno používá. Pro optimální výsledek dobře propracujte hmotu - marcipán, modelovací nebo potahovací hmotu. Samotnou formičku můžete pro snazší vyklepnutí poprášit například moučkovým nebo speciálním podsypovým cukrem. Na jemné poprášení lze použít také kukuřičný či bramborový škrob. Pozor, používáte-li probarvenou hmotu nebo marcipán, bílý cukr by vám mohl zanechat ve hmotě stopy. Hmotu do tvarovače zatlačte podobně jako když vykrajujete o vánocích cukrová - to máte-li hmotu vyválenou na výšku formičky. Hmotu také můžete do formičky vtlačit a zahladit stěrkou, válečkem nebo cukrářským hladítkem. TIP: Jestliže vložíte formičku na chvilku do mrazáku, hmota uvnitř ztuhne a půjde ještě lépe vyklepnout. Pomoci si můžete také jehlou. Před prvním použitím vypichovače důkladně omyjte. Rozměry: 6 x 3,5 cm 4 x 2,5 cm
Objev podobné jako Pan Perníček 2 ks - formička na marcipán a modelovací hmoty - Smart Cook
Plastový modelovací nůž na marcipán a porcování hmot - Thermo Hauser
Plastový nůž na marcipán na porcování hmot. Plastový nůž, který potěší všechny cukrářky. Nožem lze krájet na všech silikonových podkladech bez jejich poškození. Využijete jej ale i na krájení a oddělování potahovacích hmot. Materiál: plast Rozměr: délka 28 cm, délka ostří 17 cm
Objev podobné jako Plastový modelovací nůž na marcipán a porcování hmot - Thermo Hauser
Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -
Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena, obsahuje 50% mandlové hmoty. Baleno po 1 kg. Pravý marcipán (mandlové těsto s podílem 50 : 50 blanšírovaných mandlí - v celkovém objemu tak je min. 25% mandlí.). Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Připraveno k použití, optimální pracovní teplota 21°C. Skladujte v chladu do 20°C . Alergeny: mandle Výživová hodnota ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1796 kJ/430 kcal Tuky 20,1 g<
Objev podobné jako Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -
Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko
Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost 500 g
Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko
Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia
Holandský marcipán v praktickém 2,5 kg balení určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Baleno po 2,5 kg. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 2,5 kg
Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia
Traper krmítková směs gst method feeder marcipán 1 kg
Krmivo zahrnuje také obilnou mouku, olejnatá semena a mimořádně účinné exotické přísady. K přípravě krmiva stačí velmi malé množství vody. I při minimální vlhkosti se směs snadno tvoří a perfektně přilne ke krmítku. Krmné směsi ze série GST Method Feerder lze kombinovat a vytvořit tak během soutěže jedinečnou, a mimořádně efektivní kompozici. Pro zvýšení účinnosti doporučujeme přidat pelety Method Feeder (až 20%). Postřik nástrahy Atomixem výrazně zvyšuje jeho účinnost.
Objev podobné jako Traper krmítková směs gst method feeder marcipán 1 kg
Fotbalový míč z marcipánu 5 cm - Frischmann
Marcipánový fotbalový míč ručně modelovaný. Ručně modelovaná marcipánová figurka má přirozeně mandlovou chuť a vůni. Skvěle se hodí na zdobení veselých dortů pro děti i dospělé. Usnadní vám práci s modelováním figurek. Pro zvýraznění barev můžete použít pudrové barvy, kterými docílíte například perleťového efektu. Dortem s fotbalovou tematikou potěšíte nadšené aktivní i pasivní sportovce. Dále také figurkami můžete zdobit cupcakes s fotbalovou tematikou. K připevnění dekorace na povrch dortu můžete použít párátko anebo pro větší bezpečnost zvolte jedlé lepidlo nebo domácí směs z bílku a moučkového cukru. Používáme výhradně AZO free barviva, což znamená, že marcipánová figurka neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Pro naše marcipánové figurky používáme ten nejlepší pravý mandlový marcipán bez geneticky upravených surovin a bez různých náhražek (sušené mléko, sója, lecitin, atd.) Chuť marcipánu je zcela přirozeně mandlová bez přídavku látek zvýrazňující chuť či mandlových aroma. Figurky jsou ručně formované nebo ručně modelované, láskyplně vymalované a balené. Velikost cca 5 cm.
Objev podobné jako Fotbalový míč z marcipánu 5 cm - Frischmann
Modelovací hmota bílá Top Model - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan
Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 1kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE modelovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Top Model Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte plát na dort svrchu a spusťte zbytek hmoty
Objev podobné jako Modelovací hmota bílá Top Model - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan
Modelovací sada na marcipán
S modelovací sadou na marcipán vykouzlíte krásné marcipánové ozdoby na upečený dort. Pomůcky padnou přesně do ruky, a proto je práce s nimi rychlá a příjemná. Oboustranná sada 8 dílů představuje 16 různých zdobících a vykrajovacích nástrojů. Parametry: Materiál: plast Počet kusů: 8
Objev podobné jako Modelovací sada na marcipán
Mondial F Krmítková směs Powermix Bream 1kg - Marcipán,Mondial F Krmítková směs Powermix Bream 1kg - Marcipán
Sladké krmení na cejny. Obsahuje pomleté sladké sušenky, perník nebo melasu. Nesmějí chybět ani mleté anglické vločky. Krmení intenzivně pracuje u dna, dobře láká cejny a jiné větší ryby. Ideální jak do krmítka, tak i pro zakrmování rukou nebo prakem. Vhodné pro celoroční použití. Sladké krmení na cejny. Obsahuje pomleté sladké sušenky, perník nebo melasu. Nesmějí chybět ani mleté anglické vločky. Krmení intenzivně pracuje u dna, dobře láká cejny a jiné větší ryby. Ideální jak do krmítka, tak i pro zakrmování rukou nebo prakem. Vhodné pro celoroční použití.
Objev podobné jako Mondial F Krmítková směs Powermix Bream 1kg - Marcipán,Mondial F Krmítková směs Powermix Bream 1kg - Marcipán
Marcipán 1:1 - 250 g -
Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování Přírodní marcipán 1:1 Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování. Je velice chutný a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na ten
Objev podobné jako Marcipán 1:1 - 250 g -
Dekorační otiskovač na marcipán - Wilton
Dekorační otiskovač na marcipán Dekorační otiskovač obsahuje 8 nástavců. Je vyroben z plastu.
Objev podobné jako Dekorační otiskovač na marcipán - Wilton
Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g - FunCakes
Mandlová hmota 1:1, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Obsahuje 46 procent blanžírovaných mandlí. Mandlová hmota 1:1 je vyrobena z 46% mandlí a je ideální k použití jako náplň do pralinek, cookie nebo koláčů, případně k výrobě pravého marcipánu. Složení: mandle (46%), cukr, voda, zvlhčovadlo glycerol (E422), zahušťovadlo xantan (E415), konzervační látka (E202), ochucovadlo, kyselina citrónová (E330). Pro alergeny viz přísady tučně.
Objev podobné jako Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g - FunCakes
Marcipán na modelování 4 barvy - Frischmann
Marcipán modelovací barevný - červená, růžová, zelená a žlutá barva. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem. Složení: cukr, mandle (36%), voda, invertní cukrový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, potravinářské barvy: karmín, kurkumin, patentní modř, indigotin, brilantní čerň. Alergeny: mandle Hmotnost: 210 g Skladování v suchu, chraňte před přímým slunečním světlem a vlhkem. Barvy v balení zelená žlutá červená růžová Výživové hodnoty ve 100 g výrobku Energetická hodnota 1900 kj/453 kcal Tuky 19,3 g, z toho nasycené masné kyseliny 1,6 g Sacharidy 59,4 g, z toho cukry 56 g Vláknina 3,3 g Bílkoviny 8,7 g Sůl 0,04 g Vitamín E 9,1 mg
Objev podobné jako Marcipán na modelování 4 barvy - Frischmann
Zelená potahovací hmota Odense, 250 g -
Potahovací zelená hmota k potahování i dekorování. Jemná cukrová hmota je určena k potahování a dekorování cukrářských výrobků. Potahovací hmota zelené barvy vytvoří hladký povrch na dortech, zákuscích, cupcacích nebo třeba čajovém pečivu. Můžete ji využít k výrobě dekorací různých velikostí. Má tuhou a hladkou strukturu, dobře se zpracovává a výrobky z ní pěkně drží tvar a nepraskají. Malé balení zelené hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.
Objev podobné jako Zelená potahovací hmota Odense, 250 g -
Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw
Bílá cukrová potahovací hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů ale také modelování figurek. Extra bílá pevná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek i v teplejším a vlhčím prostředí. Perfektní pro potahování dortů a modelování Ideální pro zdobení dortu a zdobení cupcakes Vysoce kvalitní hotovou hmotu používá řada profesionálních výrobců dortů, kuchařů a cukrářů Skvělé pro narozeninové dorty i zářivě bílé svatební dorty Použití: Hnětejte, dokud není hmota ohebná, následně a vylévejte na povrch, který je lehce poprášený jemným moučkovým cukrem na požadovanou tloušťku. Výrobek používejte při pokojové teplotě. Hmotnost: 5 kg (2x2,5 kg)
Objev podobné jako Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw
GreenFood Nutrition Proteinové palačinky marcipán 500 g
Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Proteinové palačinky marcipán mají nízký obsah cukru a vysoký obsah bílkovin a vlákniny.
Objev podobné jako GreenFood Nutrition Proteinové palačinky marcipán 500 g
Marcipán bílý na modelování 100 gr - Frischmann
Mandlový marcipán neutrální barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán neutrální barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Tato barva je vhodná pro dekorování veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Po dobarvení nebo zesvětlení můžete marcipán ho použít pro modelování květin, některých kousků ovoce. Hodí se i na modelování dekorací na dorty s různou tematikou. Tuto barvu využijete i pro modelování květin, korálků a dalších ozdob. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit (z pšenice), uržovač vlhkosti, invertáze. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem. Průměrné výživové hodnoty ve 100 g: Energetická hodnota 1900 kJ/453 kcal, Tuky 19,3 g,z toho nasycené 1,6 g, Sacharidy 59,4 g,z toho cukry 56 g, Vláknina 3,3 g, Bílkoviny 8,7 g, Soli 0,04 g, Vitamín
Objev podobné jako Marcipán bílý na modelování 100 gr - Frischmann
Marcipán růžový na modelování 100 g - Frischmann
Mandlový marcipán růžové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán růžové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Růžovou barvou můžete zdobit romantické dorty. Z hmoty můžete tvarovat srdíčka, korálky, mašle, krajky, ornamenty a další tvary. Růžovou barvu využijete při modelování prasátek, květinek a dalších ozdob na dorty pro děti i dospělé. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem.
Objev podobné jako Marcipán růžový na modelování 100 g - Frischmann
Marcipán zelený na modelování 100 g - Frischmann
Mandlový marcipán zelené barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán zelené barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Zelenou barvou dozdobíte dorty s přírodní a vodní tematikou. Ze zelného marcipánu můžete tvořit zvířecí postavičky–želvy, žáby, ryby a další. Bude se hodit i na tvoření vodních chaluh. Zelenou barvu využijete při modelování lístků na květinách i stromech. Ze zelené hmoty můžete modelovat různé druhy ovoce a zeleniny – papriky, hrášek, jablka, okurky a další. Zelený je samozřejmě i vodník, kterým můžete zdobit dětské pohádkové dorty. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alko
Objev podobné jako Marcipán zelený na modelování 100 g - Frischmann
Marcipán žlutý na modelování 100 g - Frischmann
Mandlový marcipán žluté barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán žluté barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Žlutá barva je vhodná pro dekorování veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování některých kousků ovoce. Hodí se i na modelování sluníček, kuřátek a dalších dekorací na dorty s velikonoční a jarní tematikou. Tuto barvu využijete i pro modelování květin, korálků a dalších ozdob. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze,
Objev podobné jako Marcipán žlutý na modelování 100 g - Frischmann
Červený marcipán Passion Red 250 g - FunCakes
Barevný marcipán "Vášnivá červená", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Vášnivá červená" Červený marcipán s přirozeně mandlovou chutí je charakteristický svou pružností. Hodí se jak pro potahování dortů, tak pro jejich dozdobování. Po potažení dortů hmota zcela nevysychá. Hmotu můžete využít pro pokrývání velkých i malých ploch. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Hmota je dobře tvarovatelná a můžete ji využít při tvorbě figurek. Z hmoty můžete také vykrajovat různé tvary pomocí vypichovačů a zdobit jimi dorty i cupcakes. Z marcipánu vytvoříte srdíčka, ornamenty, krajky, mašličky, kytičky a další ozdoby. Vytvarujete i drobné postavičky anebo oblečky na postavičky. Tyto tvary nejlépe přilepíte jedlým lepidlem, královskou glazurou anebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před použitím je třeba hmotu ručně propracovat. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě
Objev podobné jako Červený marcipán Passion Red 250 g - FunCakes
Růžový marcipán classic Pink 250 g - FunCakes
Barevný marcipán světlerůžový, hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Měkká růžová" Marcipán s přirozeně mandlovou chutí se hodí na potahování i dozdobování dortů. Růžová barva se hodí na zamilované valentýnské dorty. Nejlépe vynikne v kombinaci s červenou barvou na bíle potaženém dortu anebo naopak. Růžovou barvou můžete dort potáhnout a nechat vyniknout bílé či stříbrné zdobení. Z marcipánu můžete tvořit i kytičky a další tvary anebo jimi potáhnout cupcakes. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Růžová barva se hodí také na dětské dorty, zejména dívčí dorty, kde nesmí chybět na šatičkách princezen. Vyrobíte i další dekorace –mašličky, perličky, ornamenty a krajky, které můžete nechat ještě více vyniknout poprášením perleťovým pudrem. Naneste pudr na štětec a rozzáříte jím ještě vlahé plochy marcipánu. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Před manipulací marcipán propracujte rukama. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet
Objev podobné jako Růžový marcipán classic Pink 250 g - FunCakes
Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g - FunCakes
Mandlový marcipán oranžové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Barevný marcipán "Západ slunce" Mandlový marcipán oranžové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Oranžový marcipán je vhodný pro modelování některých druhů ovoce – pomeranče, mandarinky, broskve a meruňky. Dále s touto barvou můžete zdobit všechny veselé dorty pro děti i dospělé, když vymodelujete například mašle, květiny, korálky a další ozdoby. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či podsypového cukru.
Objev podobné jako Marcipán oranžový Sunset Orange 250 g - FunCakes
Hnědý marcipán Dark Brown 250 g - FunCakes
Rolovaný fondant probarvený tmavě hnědý. Rolovaný fondant probarvený 250 g - tmavě hnědá S tmavě hnědým marcipánem s přirozeně mandlovou chutí můžete docílit elegantního vzhledu slavnostních dortů. Po potažení dodá dort hladký efekt. Tmavě hnědá barva vynikne v kombinaci s bílou barvou. Hnědou barvu využijete při dortech napodobujících kožené doplňky – peněženky a brašny. Využijete ji také při dekorování dětských dortů, a to při výrobě zvířátek a dalších postaviček. Tmavě hnědá barva se hodí jak pro dorty s přírodní tematikou, tak pro abstraktní zdobení. Z temně hnědé barvy můžete tvarovat růže a vykrajovat stuhy, které nejlépe vyniknou na patrových, bíle potažených dortech. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Rolovaný fondant od FunCakes je tmavě hnědá probarvená cukrová potahovací hmota. Tmavě hnědá potahovací fondánové hmota je vhodná na potahování korpusů dortu, vyznačuje se vláčnou a měkkou konzistencí. Po zpracování ztvrdne. Je k dispozici v několika různých barvách. Na běžný kulatý dort o průměru kolem 25 cm spotřebujete přibližně dvě balení (0,5 kg) potahovací hmoty. Pro zlepšení elasticity a pří modelování doporučujeme přidat tylosu. Optimální pomě
Objev podobné jako Hnědý marcipán Dark Brown 250 g - FunCakes
Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g - FunCakes
Mandlový marcipán žluté barvy na potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Barevný marcipán "Zlatavě žlutá" Mandlový marcipán žluté barvy je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Žlutá barva je vhodná pro dekorování veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování některých kousků ovoce. Hodí se i na modelování sluníček, kuřátek a dalších dekorací na dorty s velikonoční a jarní tematikou. Tuto barvu využijete i pro modelování květin, korálků a dalších ozdob. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Žlutě potažený dort můžete vylepšit příchutí ovoce ve žluté barvě– banány nebo citron. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty.
Objev podobné jako Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g - FunCakes
Zelený Marcipán Grass Green 250 g - FunCakes
Barevný marcipán "zelený", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Zelený" Brčálově zeleným marcipánem s přirozenou mandlovou příchutí můžete potahovat dorty anebo je hmotou dozdobovat. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Marcipánová hmota se hodí na tvorbu malých postaviček. Brčálově zelená barva se hodí na vytváření dětských motivů. Uplatnění najde při výrobě žabiček a vodníků, při výrobě oblečků pro postavičky a zajisté nesmí chybět na dortech s luční, přírodní a vodní tematikou. Ze zelené hmoty můžete vykrajovat rybí šupiny a vytvořit tak efektivní dort pro rybáře. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či
Objev podobné jako Zelený Marcipán Grass Green 250 g - FunCakes
Černý marcipán Midnight Black 250 g - FunCakes
Barevný marcipán "půlnoční černá", hmotnost 250 g. Skvělý na potahování i modelování. Barevný marcipán "Půlnoční černá" Černý marcipán má přirozenou mandlovou chuť a vůni. Můžete jím potahovat dorty a další zákusky. Dále je využitelný pro zdobení mnoha tematických dortů. Neobejde se na dortech s automobilovou tematikou a také může dát vyniknout například výrazným písmenům, kterým černou barvou obtáhnete kontury. Z marcipánu můžete vytvářet drobné 3D tvary anebo vypichovat ornamenty, písmena a další dekorativní tvary. Černá barva se bude hodit i pro strašidelnou halloweenskou tematiku. Pro zhutnění hmoty pro tvarování tenkých tvarů můžete použít prášek Tylo. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Před potahováním dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na tenké vrstvě moučkového či
Objev podobné jako Černý marcipán Midnight Black 250 g - FunCakes
Marcipán černý na modelování 100 g - Frischmann
Mandlový marcipán černé barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán černé barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete zesvětlit bělobou. Pro vytvoření zajímavých efektů na postavičkách a tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Černá barva je vhodná pro modelování kol na dorty s automobilovou tematikou, ale i na tvoření detailů na další dopravní prostředky. Tato barva se hodí i na strašidelné dorty pro děti nebo naopak na krajkové efekty na slavnostní bíle potažené dorty pro dospělé. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze, barvina: mediciální uhlí. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem.
Objev podobné jako Marcipán černý na modelování 100 g - Frischmann
Marcipán modrý Aqua Blue 250 g - FunCakes
Mandlový marcipán modré barvy na potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Barevný marcipán Akvamarínově modrá Mandlový marcipán modré barvy je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Z modrého marcipánu můžete modelovat auta, oblečky pro postavičky a další 3D tvary. Modrá barva se hodí na dorty s vodní tematikou nebo na imitaci nebe. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modře potažený dort můžete ještě vylepšit tak, když do náplně přidáte příchuť borůvek, s jejichžbarvou se dort shoduje . Vynikající rolovaný marcipán od holandské firmy FunCakes je výborný na modelování a potahování. Je hladký a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Aktuálně máme v nabídce červený a růžový a obě barvy lze samozřejmě mezi sebou bez obav míchat. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet
Objev podobné jako Marcipán modrý Aqua Blue 250 g - FunCakes
Marcipán červený na modelování 100 g - Frischmann
Mandlový marcipán červené barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán červené barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Červená barva je vhodná pro dekorování slavnostních i veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování některých kousků ovoce, jako jsou jahody, třešně a jablka. Hodí se i na modelování květin, korálků, mašlí, a dalších ozdob. Červenou barvu využijete i při dekorování romantických dortů. Tvarovat můžete například srdíčka a další motivy. Modelované tvary můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Barvený marcipán neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Je samozřejmě také bez geneticky upravených surovin, umělých přísad a náhražek typu sušeného mléka, lecitinu a sóji. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze, barvina: karmín, ryboflavin. Skladovat v chladu a suchu
Objev podobné jako Marcipán červený na modelování 100 g - Frischmann
Marcipán fialový na modelování 100 g - Frischmann
Mandlový marcipán fialové barvy na modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Mandlový marcipán fialové barvy je určen především pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další modelování. Marcipánovou hmotu můžete dále obarvovat všemi druhy potravinářských barev, zesvětlit naopak můžete bělobou. Fialová barva je vhodná pro dekorování slavnostních i veselých dortů, cupcakes a zákusků pro děti i dospělé. Můžete ho použít pro modelování imitace zeleniny, jako jsou lilky. Hodí se i na modelování květin, korálků, mašlí, a dalších ozdob. Fialovou barvou můžete dotvářet dívčí dorty. Modelované tvary můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pro vytvoření zajímavých efektů na modelovaných tvarech by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru.. Pravý marcipán v naší nabídce je vyráběn v Německu podle původní receptury. Při výrobě tradičního marcipánu jsou používány výhradně výběrové mandle, které jsou pak základem jeho skvělé chuti. Pro cukráře je důležité, nejen to, že bude chutnat, ale zejména pro jeho vynikající vlastnosti pro další zpracování a modelování. Marcipánové figurky, které prodáváme v našem eshopu, jsou vyrobeny právě z tohoto marcipánu. Balení marcipánu prodáváme po 100 gramech zabalené do folie ve válečku. Složení: Cukr, mandle 36%, voda, cukrový sirup, glukóza, sorbit, alkohol, invertáze, barviva: karmín, indigotin, patentní modř, čerň. Skladovat v chladu a suchu, chránit před přímým sluncem.
Objev podobné jako Marcipán fialový na modelování 100 g - Frischmann
Podívejte se také
- bila knihovna zep
- MAPED Creativ modelovací hmota, 4 doplňkové barvy (3154149072019)
- vazelina lekarska 5 kg
- lahve pb 5 kg
- Sparkly POOL Vločkovač EXTRA - tekutý 5 l
- zapekaci hrnec mini bila
- elna standard 8 bila
- ezidri ultra fd1000 bila
- okenni lista samolepici bila
- bila police do koupelny
- americka lednice bila barva
- koss bt 539i bila
- led hrbitovni svicka bila
- nocni kosilka hana bila
- top secret halenka damska bila plus size bila velikost xx xl
- Capital Sports IPB 15 kg Set, sada závaží na činky, 4 x 1,25 kg + 2 x 5 kg, 30 mm
- Capital Sports IPB 20 kg Set, sada závaží na činky, 4 x 2,5 kg + 2 x 5 kg, 30 mm
- Capital Sports IPB 25 kg Set, sada závaží na činky, 4 x 1,25 kg + 4 x 2,5 kg + 2 x 5 kg, 30 mm
- Allnature Jedlá soda 5 kg
- Allnature Kyselina citronová 5 kg
- Allnature Epsomská sůl 5 kg
- Leather kožený 5 kg (8591792201734)