Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Marcipán mandlová hmota extra bílá - 2,5 kg - Odense Marcipan

Marcipan mandlová hmota extra bílá - 2,5kg - Odense Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky. Jedná se o nejsvětlejší variantu mandlové hmoty. Složení : cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103.

Podívejte se také vykrajovac na marcipan ruze 4ks

cena 1002.0 Kč
Detail

Marcipán mandlová hmota extra bílá - 250 g - Odense Marcipan

Marcipan mandlová hmota bílá - 250 g - Odense Mandlová hmota obsahuje 15 % loupaných, rozdrcených mandlí. Velmi dobře se hodí na potahování dortů, zdobení cupcaků a dalších cukrářských výrobků nebo modelování dekorací. Lze ji podle potřeby obarvit, nejlépe gelovými potravinářskými barvivy. Kromě dekorativní funkce je možné hmotu využít i na pečení, do štól, koláčů nebo třeba ve formě marcipánové strouhanky. Jedná se o nejsvětlejší variantu mandlové hmoty. cukr, mandle 15%, glukózový sirup, rostlinný tuk (shea, coconut), vodu, invertní cukr, stabilizátor E422,E413,E415,E466, konzervant E211, zvlhčovač E1103.

Podívejte se také vazelina lekarska bila 1 kg

cena 141.0 Kč
Detail

Modelovací hmota bílá Top Model - mandlová příchuť 5 kg - Odense Marcipan

Nově vyvinutá bílá modelovací hmota na květiny, figurky - na bázi cukrů s příjemnou chutí a vůní hořké mandle.. Složení: cukr,gluk.sirup, rostlinný palmový tuk,voda, stabilizátor E422,E415,E466, emulgátor E472c, aroma, konzervant E202.Vyrobeno v Dánsku. Baleno 5x1 kg

Podívejte se také alltoys prdici hmota

cena 1314.0 Kč
Detail

Potahovací hmota sněhově bílá Snow White- mandlová příchuť - 5 kg - Odense Marcipan

Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 5x1 kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE potahovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou Snow White? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg, celkem 5 balení. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Snow White Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte plát na dort

Objev podobné jako Potahovací hmota sněhově bílá Snow White- mandlová příchuť - 5 kg - Odense Marcipan

cena 1210.0 Kč
Detail

Modelovací hmota bílá Top Model - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan

Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 1kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE modelovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Top Model Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte plát na dort svrchu a spusťte zbytek hmoty

Objev podobné jako Modelovací hmota bílá Top Model - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan

cena 292.0 Kč
Detail

Potahovací hmota sněhově bílá Snow White - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan

Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 1kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE potahovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou Snow White? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Snow White Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte

Objev podobné jako Potahovací hmota sněhově bílá Snow White - mandlová příchuť 1 kg - Odense Marcipan

cena 269.0 Kč
Detail

Potahovací hmota sněhově bílá Snow White GASTROBALENÍ -Mandlová příchuť - 12 kg - Odense Marcipan

Sněhově bílá, velice dobře zpracovatelná potahovací hmota na dorty. Příjemná mandlová chuť a vůně. Balení 12x1 kg. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU, VELICE VÝHODNÁ CENA! ODENSE potahovací hmota je dánský fondán té nejvyšší kvality. Velice dobře se s ním pracuje. Potahovací hmotu lze dobře barvit, doporučujeme gelové potravinářské barvy. K rozehřátí stačí fondán nakrájet na menší kousky a zpracovat rukou nebo na chvilku vložit do mikrovlnné trouby. Mandlová příchuť se hodí například v kombinacích s čokoládovou či ovocnou náplní. Jak se pracuje s potahovací hmotou Snow White? Před použitím je třeba hmotu propracovat v rukách. Tím změkne a je lehce tvarovatelná. Pro dobarvení můžete použít gelové potravinářské barvy. Hmotu po obarvení zabalte do potravinářské fólie a nechte odležet, dokud neztuhne a získá opět své charakteristické vlastnosti. Při vyvalování je vhodné hmotu podsypávat moučkovým cukrem anebo podložit potravinářskou fólií. Na potahování dortu vyválejte plát o síle 0,3 – 0,5 cm. Hmota je čistě bílá, takže se dá i pěkně barvit. Balení po 1 kg, celkem 5 balení. Efektivní a rychlé použití Používaní potahovací hmoty Snow White je rychlé a efektivní. Bílá barva potahovací hmoty umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů. Její mandlová příchuť uspokojí milovníky pravého marcipánu. Doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Snow White Před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2 - 4 mm silný plát. Hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce. Vyválejte plát dostatečně velký, abyste jím najednou překryli jak horní část, tak boky dortu. Při přenášení plátu si pomozte dlouhou trubkou, na níž natočíte lehce pocukrovaný plát hmoty. Máte-li doma speciální dlouhý váleček na marcipán a potahovací hmotu, hodí se vám i ten. Přiložte plát na dort s

Objev podobné jako Potahovací hmota sněhově bílá Snow White GASTROBALENÍ -Mandlová příchuť - 12 kg - Odense Marcipan

cena 2902.0 Kč
Detail

Potahovací hmota na dorty oranžová 250 g - Odense Marcipan

Oranžový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení oranžové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování oranžových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů

Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty oranžová 250 g - Odense Marcipan

cena 132.0 Kč
Detail

Potahovací hmota na dorty fialová 250 g - Odense Marcipan

Fialový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení fialové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování fialových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů

Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty fialová 250 g - Odense Marcipan

cena 145.0 Kč
Detail

Potahovací hmota na dorty bílá 250 g - Odense Marcipan

Bílý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250 g balení. Malé balení bílé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování bílých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.

Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty bílá 250 g - Odense Marcipan

cena 134.0 Kč
Detail

Potahovací hmota na dorty tmavě modrá 250 g - Odense Marcipan

Tmavě modrý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení tmavě modré hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování modrých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.

Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty tmavě modrá 250 g - Odense Marcipan

cena 122.0 Kč
Detail

Žlutá potahovací a modelovací hmota Fondant 250 g - Odense Marcipan

Žlutý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250 g balení. Malé balení žluté fondánové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování černých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.

Objev podobné jako Žlutá potahovací a modelovací hmota Fondant 250 g - Odense Marcipan

cena 111.0 Kč
Detail

Potahovací hmota na dorty světle modrá 250 g - Odense Marcipan

Světle modrý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení světle modré hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování modrých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.

Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty světle modrá 250 g - Odense Marcipan

cena 123.0 Kč
Detail

Růžová potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Rose 250 g - Odense Marcipan

Růžový rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení tmavě růžové hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování růžových dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energie 1676, kJ/400kcal tuky 4,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g sacharidy 88g z toho cukry 78 g bílkoviny 0 g sůl 0,01g

Objev podobné jako Růžová potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Rose 250 g - Odense Marcipan

cena 125.0 Kč
Detail

Červená potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Red 250 g - Odense Marcipan

Potahovací červená hmota k potahování i dekorování. Červený rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Jemná cukrová hmota je určena k potahování a dekorování cukrářských výrobků. Potahovací hmota červené barvy vytvoří hladký povrch na dortech, zákuscích, cupcacích nebo třeba čajovém pečivu. Můžete ji využít k výrobě dekorací různých velikostí. Má tuhou a hladkou strukturu, dobře se zpracovává a výrobky z ní pěkně drží tvar a nepraskají. Malé balení červené hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování zamilovaných a holčičích dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.

Objev podobné jako Červená potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Red 250 g - Odense Marcipan

cena 111.0 Kč
Detail

Černá potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Black 250 g - Odense Marcipan

Černý rolovaný fondán z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení černé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování černých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. Složení: cukr, glukózový sirup, rostl. tuk palmový, voda, stabilizátory E422, E415c, E466, emulgátor E472c, barvivo E153, přírodní aroma, konzervant E202.

Objev podobné jako Černá potahovací hmota - rolovaný fondán Sugar Paste Black 250 g - Odense Marcipan

cena 111.0 Kč
Detail

Potahovací hmota na dorty hnědá s příchutí čokolády 250 g - Odense Marcipan

Hnědý fondán s čokoládovou příchutí z Dánska na potahování dortů a modelování ozdob v praktickém 250g balení. Malé balení hnědé hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování hnědých dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti. SKLADOVACÍ PODMÍNKY suché, chladné, čisté místo, mimo přímé sluneční záření skladováno odděleně od látek, které by mohly narušit jakost suroviny TRVANLIVOST Doba minimální trvanlivosti: 13 měsíců od data výroby za dodržení skladovacích podmínek Dodavatel potvrzuje, že výrobek není geneticky modifikovanou surovinou a ani není z geneticky modifikovaných surovin vyroben – dle nařízení Evropské komise č. 1829/2003 a 1830/2003 ve znění pozdějších předpisů.

Objev podobné jako Potahovací hmota na dorty hnědá s příchutí čokolády 250 g - Odense Marcipan

cena 141.0 Kč
Detail

Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan

Černá mandlová hmota na potahování dortů a modelování ozdob a figurek. Mandlová hmota na potahování a zdobení dortů a modelování marcipánových figurek. Hmotnost 200g

Objev podobné jako Marcipán černý na potahování a modelování 200 g - Odense Marcipan

cena 161.0 Kč
Detail

Nugát Odense oříškový 150 g - Odense Marcipan

Lahodný nugát bez sojové hmoty, ale s podílem 31% oříšků, kakaové hmoty a kakaového tuku, vč. sušeného mléka. Výborný nejen na výrobu bonbónů, plnění pralinek, ale pro použití do moučníků jako mezi vrstvu. Dodávaná hmotnost 150 g, vyrobeno v Dánsku.

Objev podobné jako Nugát Odense oříškový 150 g - Odense Marcipan

cena 134.0 Kč
Detail

Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -

Marcipán mandlový, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Marcipán mandlový je vyroben z 52% blanžírovaných mandlí a je ideální k použití jako náplň do pralinek, cookie nebo koláčů. Vhodný na pečení nebo po nastavení cukrem k potahování dortů či modelování. Extra vysoký podíl mandlí. Co je pravý marcipán? Aby se hmotě mohlo říkat marcipán, musí splňovat určité minimální množství mandlové složky (mandlové hmoty). Právě poměr mandlí a cukru se totiž ve finále podpisuje na chuti marcipánu. Platí pravidlo, podle něhož lze pod názvem marcipán prodávat a vyrábět jen takovou hmotu, která obsahuje minimálně 50 dílů marcipánové hmoty (která musí být vyrobena minimálně z poloviny z mandlí a maximálně z poloviny cukru) a 50 dílů cukrů (obvykle cukrové moučky). Takový marcipán se pak označuje jako marcipán 1:1 (1 díl mandlové hmoty a jeden díl cukrové hmoty). Častý omyl a bohužel se to objevuje i v řadě článků v neodborném tisku nebo na internetu je, že marcipán 1:1 musí obsahovat 50% mandlí. Tak tomu není. Zaměňuje se zde pojem „mandle“ a „mandlová hmota“. Námi nabízený marcipán extra mandlový tak obsahuje 52% mandlí, lze jej tedy použít k výrobě "běžného" marcipánu 1:1.

Objev podobné jako Marcipán extra mandlový - 52% mandlí - 1 kg -

cena 512.0 Kč
Detail

Pan Perníček 2 ks - formička na marcipán a modelovací hmoty - Smart Cook

Tvarovač na pohádkové dorty v podobě dvou velikostí postaviček pana Perníčka. Hodí se i na vypichování klasických perníčků... Formičku na tvarování použijeme všude tam, kde si nejsme 100% jisti, že bychom požadovaný tvar dokázali vymodelovat sami. Formička se snadno používá. Pro optimální výsledek dobře propracujte hmotu - marcipán, modelovací nebo potahovací hmotu. Samotnou formičku můžete pro snazší vyklepnutí poprášit například moučkovým nebo speciálním podsypovým cukrem. Na jemné poprášení lze použít také kukuřičný či bramborový škrob. Pozor, používáte-li probarvenou hmotu nebo marcipán, bílý cukr by vám mohl zanechat ve hmotě stopy. Hmotu do tvarovače zatlačte podobně jako když vykrajujete o vánocích cukrová - to máte-li hmotu vyválenou na výšku formičky. Hmotu také můžete do formičky vtlačit a zahladit stěrkou, válečkem nebo cukrářským hladítkem. TIP: Jestliže vložíte formičku na chvilku do mrazáku, hmota uvnitř ztuhne a půjde ještě lépe vyklepnout. Pomoci si můžete také jehlou. Před prvním použitím vypichovače důkladně omyjte. Rozměry: 6 x 3,5 cm 4 x 2,5 cm

Objev podobné jako Pan Perníček 2 ks - formička na marcipán a modelovací hmoty - Smart Cook

cena 133.0 Kč
Detail

Plastový modelovací nůž na marcipán a porcování hmot - Thermo Hauser

Plastový nůž na marcipán na porcování hmot. Plastový nůž, který potěší všechny cukrářky. Nožem lze krájet na všech silikonových podkladech bez jejich poškození. Využijete jej ale i na krájení a oddělování potahovacích hmot. Materiál: plast Rozměr: délka 28 cm, délka ostří 17 cm

Objev podobné jako Plastový modelovací nůž na marcipán a porcování hmot - Thermo Hauser

cena 416.0 Kč
Detail

Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -

Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Pravý marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena, obsahuje 50% mandlové hmoty. Baleno po 1 kg. Pravý marcipán (mandlové těsto s podílem 50 : 50 blanšírovaných mandlí - v celkovém objemu tak je min. 25% mandlí.). Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Připraveno k použití, optimální pracovní teplota 21°C. Skladujte v chladu do 20°C . Alergeny: mandle Výživová hodnota ve 100 g výrobku: Energetická hodnota 1796 kJ/430 kcal Tuky 20,1 g<

Objev podobné jako Pravý marcipán 1:1 - 1 kg -

cena 505.0 Kč
Detail

Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia

Holandský marcipán v praktickém 2,5 kg balení určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Baleno po 2,5 kg. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 2,5 kg

Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 2,5 kg - Zeelandia

cena 776.0 Kč
Detail

Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia

Pravý marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, poměr 1:3. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost: 7,5 kg (3 x 2,5 kg).

Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 7,5 kg - Zeelandia

cena 1930.0 Kč
Detail

Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko

Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním dalšího jemného moučkového cukru. Holandský marcipán určený pro modelování, potahování nebo dekoraci cukrářských výrobků za studena. Vyroben z jemně mletých mandlí a cukru. Marcipán je určen zejména k potahování dortů a zákusků, pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, k výrobě marcipánových figurek a jako náplň do čokoládových pralinek. Marcipán lze dobře barvit. Optimální pracovní teplota 21 st. Alergeny: mandle Hmotnost 500 g

Objev podobné jako Holandský marcipán 1:3 - 0,5 kg - Holandsko

cena 254.0 Kč
Detail

Fotbalový míč z marcipánu 5 cm - Frischmann

Marcipánový fotbalový míč ručně modelovaný. Ručně modelovaná marcipánová figurka má přirozeně mandlovou chuť a vůni. Skvěle se hodí na zdobení veselých dortů pro děti i dospělé. Usnadní vám práci s modelováním figurek. Pro zvýraznění barev můžete použít pudrové barvy, kterými docílíte například perleťového efektu. Dortem s fotbalovou tematikou potěšíte nadšené aktivní i pasivní sportovce. Dále také figurkami můžete zdobit cupcakes s fotbalovou tematikou. K připevnění dekorace na povrch dortu můžete použít párátko anebo pro větší bezpečnost zvolte jedlé lepidlo nebo domácí směs z bílku a moučkového cukru. Používáme výhradně AZO free barviva, což znamená, že marcipánová figurka neobsahuje barviva E102, E104, E110, E122, E124, E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Pro naše marcipánové figurky používáme ten nejlepší pravý mandlový marcipán bez geneticky upravených surovin a bez různých náhražek (sušené mléko, sója, lecitin, atd.) Chuť marcipánu je zcela přirozeně mandlová bez přídavku látek zvýrazňující chuť či mandlových aroma. Figurky jsou ručně formované nebo ručně modelované, láskyplně vymalované a balené. Velikost cca 5 cm.

Objev podobné jako Fotbalový míč z marcipánu 5 cm - Frischmann

cena 113.0 Kč
Detail

Traper krmítková směs gst method feeder marcipán 1 kg

Krmivo zahrnuje také obilnou mouku, olejnatá semena a mimořádně účinné exotické přísady. K přípravě krmiva stačí velmi malé množství vody. I při minimální vlhkosti se směs snadno tvoří a perfektně přilne ke krmítku. Krmné směsi ze série GST Method Feerder lze kombinovat a vytvořit tak během soutěže jedinečnou, a mimořádně efektivní kompozici. Pro zvýšení účinnosti doporučujeme přidat pelety Method Feeder (až 20%). Postřik nástrahy Atomixem výrazně zvyšuje jeho účinnost.

Objev podobné jako Traper krmítková směs gst method feeder marcipán 1 kg

cena 105.0 Kč
Detail

Modelovací sada na marcipán

S modelovací sadou na marcipán vykouzlíte krásné marcipánové ozdoby na upečený dort. Pomůcky padnou přesně do ruky, a proto je práce s nimi rychlá a příjemná. Oboustranná sada 8 dílů představuje 16 různých zdobících a vykrajovacích nástrojů. Parametry: Materiál: plast Počet kusů: 8

Objev podobné jako Modelovací sada na marcipán

cena 99.0 Kč
Detail

Cakesupplies Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Superhrdinové 2 ks

Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Superhrdinové 2 ks Sada vykrajovátek Vám pomůže, aby Vaše dezerty vypadaly jako umělecká díla. Takto zdobenými dezerty potěšíte všechny milovníky nejznámějších superhrdinů. obsah: 2 ks ve 12 designech

Objev podobné jako Cakesupplies Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Superhrdinové 2 ks

cena 209.0 Kč
Detail

Cakesupplies Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Dinosauři 2 ks

Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Dinosauři 2 ks Sada vykrajovátek ve tvaru milých Dinosaurů zajistí, že Vaše dezerty budou vypadat jako umělecká díla. Takto zdobenými dezerty potěšíte všechny milovníky dinosaurů. Obsah: 2 ks v 6 designech

Objev podobné jako Cakesupplies Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Dinosauři 2 ks

cena 209.0 Kč
Detail

Nutrend DELICIOUS VEGAN PROTEIN 5 x 30 G PISTÁCIE + MARCIPÁN Protein, , velikost

Proteinový superfood vegan koktejl lahodné chuti a krémové konzistence s nutričně vyváženým složením Nutrend DELICIOUS VEGAN PROTEIN PISTÁCIE + MARCIPÁN. Vybrané 4 druhy rostlinných bílkovin představují komplexní zdroj plnohodnotných proteinů, doplněný o důležité nutrienty. Je vhodný pro všechny, kdo preferují zdravý životní styl. Díky surovinám prvotřídní kvality a unikátní receptuře je bez nadsázky chytrou potravinou budoucnosti.

Objev podobné jako Nutrend DELICIOUS VEGAN PROTEIN 5 x 30 G PISTÁCIE + MARCIPÁN Protein, , velikost

cena 210.0 Kč
Detail

Cakesupplies Vykrajovátko na fondán a marcipán - Ocas Mořské Panny 2 ks

Vykrajovátko na fondán a marcipán - Ocas Mořské Panny 2 ks S vykrajovátkem dosáhnete fondánové dekorace v podobě ocasu mořské panny. Fondánové dekorace budou vhodným doplňkem pro dozdobení dětských dortů. obsah: 2 ks rozměry: 6 x 4 cm a 11 x 7 cm

Objev podobné jako Cakesupplies Vykrajovátko na fondán a marcipán - Ocas Mořské Panny 2 ks

cena 209.0 Kč
Detail

Cakesupplies Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Dětské otisky 2 ks

Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Dětské otisky 2 ks Sada vykrajovátek ve tvaru dětských otisků chodidel zajistí, že Vaše dezerty budou vypadat jako umělecká díla. Takto zdobenými dezerty upoutá Váš dezert na křtinách či Baby Shower. Obsah: 2 ks

Objev podobné jako Cakesupplies Sada vykrajovátek na marcipán a fondán - Dětské otisky 2 ks

cena 99.0 Kč
Detail

Dekorační otiskovač na marcipán - Wilton

Dekorační otiskovač na marcipán Dekorační otiskovač obsahuje 8 nástavců. Je vyroben z plastu.

Objev podobné jako Dekorační otiskovač na marcipán - Wilton

cena 506.0 Kč
Detail

Marcipán 1:1 - 250 g -

Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování Přírodní marcipán 1:1 Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Marcipánovou hmotu můžete obarvovat všemi druhy potravinářských barev. Marcipán můžete zesvětlovat bělobou. Marcipán můžete použít i při pečení. Můžete ho nastrouhat a ochutit jím těsta. Dále z něj můžete vytvořit marcipánovou strouhanku, když k 70 g marcipánu přimícháte 15 g másla a 50 g hrubé mouky. Dále můžete marcipán použít do ovocných knedlíků. Místo pecky v meruňce nebo švestce vyplníte kuličkou marcipánu. Z marcipánu můžete také vyrábět náplň do pralinek. Marcipán nastrouhejte do hrnce, přilijte trochu smetany a rozpusťte. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5cm. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem nebo domácí směsí z bílku a moučkového cukru. Vynikající marcipán je vhodný k vyvalování, na modelování a potahování. Je velice chutný a pružný a velmi dobře se s ním pracuje. Pokud chcete marcipán použít na potažení kulatého dortu o průměru cca 25 cm, nebo čtvercový o délce 20 cm, budete potřebovat dvě balení, tj, 0,5 kg marcipánové hmoty. Před nanášením je třeba dobře prohníst a následně rovnoměrně rozválet válečkem na ten

Objev podobné jako Marcipán 1:1 - 250 g -

cena 202.0 Kč
Detail

Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g - FunCakes

Mandlová hmota 1:1, základ, ze kterého se skládá každý kvalitní marcipán. Obsahuje 46 procent blanžírovaných mandlí. Mandlová hmota 1:1 je vyrobena z 46% mandlí a je ideální k použití jako náplň do pralinek, cookie nebo koláčů, případně k výrobě pravého marcipánu. Složení: mandle (46%), cukr, voda, zvlhčovadlo glycerol (E422), zahušťovadlo xantan (E415), konzervační látka (E202), ochucovadlo, kyselina citrónová (E330). Pro alergeny viz přísady tučně.

Objev podobné jako Mandlová hmota 1:1 - 46% mandlí 250 g - FunCakes

cena 146.0 Kč
Detail

Zelená potahovací hmota Odense, 250 g -

Potahovací zelená hmota k potahování i dekorování. Jemná cukrová hmota je určena k potahování a dekorování cukrářských výrobků. Potahovací hmota zelené barvy vytvoří hladký povrch na dortech, zákuscích, cupcacích nebo třeba čajovém pečivu. Můžete ji využít k výrobě dekorací různých velikostí. Má tuhou a hladkou strukturu, dobře se zpracovává a výrobky z ní pěkně drží tvar a nepraskají. Malé balení zelené hmoty na potahování a základní modelaci od firmy Odense. Tato potahovací hmota v praktickém 250 g balení je ideální pro potahování dortů nebo cupcakes. Její velikou výhodou je, že úplně netvrdne tak, jako klasická modelovací hmota nebo jiné fondány. Na dortu zůstane vláčná a měkká, nevytvoří pevnou křupavou krustu a je proto vhodná zejména na dorty pro děti.

Objev podobné jako Zelená potahovací hmota Odense, 250 g -

cena 114.0 Kč
Detail

Marcipán na modelování 4 barvy - Frischmann

Marcipán modelovací barevný - červená, růžová, zelená a žlutá barva. Mandlový marcipán je určen pro potahování dortů a pro modelování tvarů a postaviček, pro vypichování tvarů a další tvarování. Pro potahování dortu vyválejte plát tenký asi 0,3 – 0,5 cm. Před potahováním či modelováním hmotu důkladně propracujte. Během vyvalování plát podsypávejte moučkovým cukrem. Při přenášení na dort si pomozte dlouhou trubkou, na kterou plát omotáte. K uhlazování dortů používejte žehličky a uhlazovátka. Pro vytvoření zajímavých efektů by se vám mohly hodit různé kostice. Pro blyštivé a barevné efekty na povrchu můžete použít pudrové barvy například s perleťovými efekty nebo fixy a tekuté a gelové barvy. Modelované postavičky můžete spojovat jedlým lepidlem. Složení: cukr, mandle (36%), voda, invertní cukrový sirup, udržovač vlhkosti (sorbit, invertáze), alkohol, potravinářské barvy: karmín, kurkumin, patentní modř, indigotin, brilantní čerň. Alergeny: mandle Hmotnost: 210 g Skladování v suchu, chraňte před přímým slunečním světlem a vlhkem. Barvy v balení zelená žlutá červená růžová Výživové hodnoty ve 100 g výrobku Energetická hodnota 1900 kj/453 kcal Tuky 19,3 g, z toho nasycené masné kyseliny 1,6 g Sacharidy 59,4 g, z toho cukry 56 g Vláknina 3,3 g Bílkoviny 8,7 g Sůl 0,04 g Vitamín E 9,1 mg

Objev podobné jako Marcipán na modelování 4 barvy - Frischmann

cena 248.0 Kč
Detail

Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw

Bílá cukrová potahovací hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů ale také modelování figurek. Extra bílá pevná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek i v teplejším a vlhčím prostředí. Perfektní pro potahování dortů a modelování Ideální pro zdobení dortu a zdobení cupcakes Vysoce kvalitní hotovou hmotu používá řada profesionálních výrobců dortů, kuchařů a cukrářů Skvělé pro narozeninové dorty i zářivě bílé svatební dorty Použití: Hnětejte, dokud není hmota ohebná, následně a vylévejte na povrch, který je lehce poprášený jemným moučkovým cukrem na požadovanou tloušťku. Výrobek používejte při pokojové teplotě. Hmotnost: 5 kg (2x2,5 kg)

Objev podobné jako Anglická potahovací a modelovací hmota Ready to Roll Icing Renshaw Fondan Extra - zářivě bílá 5 kg - Renshaw

cena 1056.0 Kč
Detail

Cakesupplies Vykrajovátko na fondán a marcipán - zvířátka

Vykrajovátko na fondán a marcipán - zvířátka Pomocí praktického vykrajovače vytvoříte tvář jakéhokoli zvířátka. Fondánová zvířátka budou vhodná ke zdobení dětských dortů a dezertů. rozměr: 6 - 7,5 cm

Objev podobné jako Cakesupplies Vykrajovátko na fondán a marcipán - zvířátka

cena 149.0 Kč
Detail

Cakesupplies Červený marcipán Passion Red 250 g

Červený rolovaný fondant Passion Red je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Fondant červené barvy je ideální pro tvorbu abstraktních, atypických dortů a zákusků. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červená barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergény Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec. Uchovávejte v chladu a ve tmě.

Objev podobné jako Cakesupplies Červený marcipán Passion Red 250 g

cena 119.0 Kč
Detail

Cakesupplies Černý marcipán Midnight Black 250 g

Černý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé jedlé dekorace, pomocí šikovných vypichovačiek snadno dosáhnete požadovaných tvarů a ornamentů. Černý fondant se dá využít při tvoření např. tématických halloweenských dortů, stejně vynikne v kombinaci s bílou nebo červenou potahovací hmotou. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,0 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červené barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec Uchovávejte v chladu a ve tmě.

Objev podobné jako Cakesupplies Černý marcipán Midnight Black 250 g

cena 79.0 Kč
Detail

Cakesupplies Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g

Žlutý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Fondant Golden Yellow se obzvlášť hodí na dorty s velikonoční a jarní tématikou, na modelování květin a některých druhů ovoce. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,0 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červená barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Tento výrobek může obsahovat stopy mléka, sóji a vejce. Uchovávejte v chladu a ve tmě.

Objev podobné jako Cakesupplies Marcipán žlutý Golden Yellow 250 g

cena 79.0 Kč
Detail

Cakesupplies Zelený Marcipán Grass Green 250 g

Zelený rolovaný fondant Grass Green je díky své struktuře flexibilní, hladký a snadno použitelný, po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary a dekorace. Zelená hmota se hodí pro vytváření malých dětských postaviček a stejně nesmí chybět na dortech s přírodní a lesní tématikou. Produkt neobsahuje lepek a je vhodný pro vegetariány a vegany. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder a vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertní cukr, zahušťovadlo E466 (xanthan, karboxymethyl celulóza), invertáza, kyselina citronová E330, červená barviva allura E129, přírodní ochucovadlo z mandlí. E129 může nepříznivě ovlivnit aktivitu a pozornost dětí. Alergeny Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec Uchovávejte v chladu a ve tmě.

Objev podobné jako Cakesupplies Zelený Marcipán Grass Green 250 g

cena 79.0 Kč
Detail

Cakesupplies Marcipán modrý Aqua Blue 250 g

Modrý rolovaný fondant s mandlovou příchutí je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z fondantu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Fondant Aqua Blue se perfektně hodí na dorty s vodní tématikou, dá se zesvětlit bělobou nebo přebarvit potravinářskými barvivy. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g fondantu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g fondantu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte fondant při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle 20%, cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, E330, přírodní mandlové aroma, barva: E133 Alergeny Vejce, sójové zrna, mléko, ořechy

Objev podobné jako Cakesupplies Marcipán modrý Aqua Blue 250 g

cena 79.0 Kč
Detail

GreenFood Nutrition Proteinové palačinky marcipán 500 g

Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Proteinové palačinky marcipán mají nízký obsah cukru a vysoký obsah bílkovin a vlákniny.

Objev podobné jako GreenFood Nutrition Proteinové palačinky marcipán 500 g

cena 235.0 Kč
Detail

Cakesupplies Marcipán růžový - Baby Pink 250 g

Marcipán růžový - Baby Pink Růžový marcipán je díky své struktuře flexibilní, hladký, snadno použitelný a po zpracování zcela ztvrdne. Je vhodný pro každého začátečníka i profesionálního cukráře. Z marcipánu můžete snadno vytvářet různé tvary nebo dekorace. Marcipán Baby Pink se perfektně hodí na dorty s dívčí tématikou, dá se zesvětlit bělobou nebo probarvit potravinářskými barvivy. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžný kulatý dort o průměru 20 cm spotřebujete přibližně 500 g marcipánu. Pro zlepšení elasticity doporučujeme přidat Tylo Powder nebo vodu. Optimální poměr je jedna čajová lžička na 250 g marcipánu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě. moučkového cukru. Rady a tipy před použitím nechte marcipán při pokojové teplotě Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1737 kJ Energetická hodnota 412 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sul 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), voda, invertní cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, zvlhčovadlo: E1103, kyselina: E330, aroma, barvivo: E122. Alergeny Může obsahovat stopy: sóji.

Objev podobné jako Cakesupplies Marcipán růžový - Baby Pink 250 g

cena 79.0 Kč
Detail

Pralinky výběr Nugát a marcipán 49ks (15104)

Bonboniéra Výběr nejoblíbenějších pralinek Nugát a marcipán, celkem 49ks - 610g, ZDARMA exkluzivní dárkové balení. Sladký dárek ve formě čokoládové bonboniéry Confiserie Coppeneur dokáže zlepšit náladu v každé situaci. Je však pravdou, že ne vždycky byl tento produkt z kakaových bobů určen obyčejným konzumentům. Dříve byl výsadou pouze šlechty a panovníků. Pomyslná hodnota se dnes úplně nevytratila. V případě darování bonboniéry hromadu lidí potěšíte a nikoho neurazíte. Takových dobrot v jednom balení dostanete 49 ks. Klíčové přednosti bonboniéry Pralinky výběr Nugát a marcipán 49ks Odměňte se sladkou bonbonierou Vynikající chuť je zárukou kvalitních kakaových bobů Celkem zde najdete 49 bonbónů

Objev podobné jako Pralinky výběr Nugát a marcipán 49ks (15104)

cena 1359.0 Kč
Detail

Westmark, Nastavitelný váleček na marcipán »Rollini« (30462280)

Váleček rozměr 22,2 x 3,2 x 3,2 cm, materiál plast, silikon Praktický kuchyňský pomocník od osvědčeného výrobce Westmark pomůže při přípravě marcipánu a fondánu. Váleček na marcipán má délku 22,2 cm a je vyroben z kvalitního hygienického plastu se silikonem. Má distanční kroužky pro volbu tloušťky těsta. Klíčové vlastnosti nastavitelného válečku na marcipán Westmark RolliniVáleček na sušenky z kvalitního hygienického plastu a silikonuDistanční kroužky pro nastavení tloušťky těstaIdeální na marcipán nebo fondánRozměry:22,2 × 3,2 × 3,2 cm

Objev podobné jako Westmark, Nastavitelný váleček na marcipán »Rollini« (30462280)

cena 209.0 Kč
Detail

Cakesupplies Marcipán Natural 1:4 250 g

Marcipán Natural určený k potahování, modelování nebo dekorování figurek, jedlých dekorací nebo vypichování tvarů za studena. Mandle jsou v marcipánu obsaženy v poměru 20%. Marcipánovou hmotu lze barvit všemi druhy potravinářských barviv nebo zesvětlit bělobou. Produkt neobsahuje lepek. Postup Na běžnou kulatou dort o průměru 25 cm spotřebujete přibližně 500 g marcipánu. Před nanesením doporučujeme dobře promísit a válečkem rozválet na tenké vrstvě např. moučkového cukru. Rady a tipy Marcipán můžete nastrouhat a následně jím ochutit těsta Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bílkoviny 3,5 g Sůl 0,1 g Složení cukr, mandle (20%), invertní cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahušťovadlo: E466, invertáza, potravina: E330, přírodní mandlové aroma. Alergeny Může obsahovat stopy sóji a vajec

Objev podobné jako Cakesupplies Marcipán Natural 1:4 250 g

cena 79.0 Kč
Detail

Podívejte se také